__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Magán tarifás

APRÓHIRDETÉSI

AKCIÓ! 500 Ft/10 szó GÖDÖLLŐ ÉS TÉRSÉGE

szakács-segédek és hűtős kollégák

583649

584171

2020. június 19. • XXVIII/25.

CSOMAGOLÓ, GÉPBEÁLLÍTÓ MUNKAKÖRBE

minimum szakmunkás végzettséggel, OKJ-s targoncavezetői vizsgával és gépész műszaki ismeretekkel munkatársat keresünk gyártósorok napi beállítási és karbantartási munkáinak ellátására. Munkavégzés helye: Dymol Kft. 2143 Kistarcsa, Külső raktár krt. 1/b. Nők, férfiak, pályakezdők jelentkezését is várjuk! Érdeklődni 8-16:00 között az alábbi telefonszámon lehet: 06-70-4333114.

584905

keresünk betanított munkafolyamatra napi 8 órában, egyműszakos munkarendben (6:00-14:00). Szabad hétvége, gépsor melletti címkézés, flakonozás, fóliázás.

577976

GYÁRTÓSORRA MUNKAVÁLLALÓKAT

577358

Munkalehetőségek Kistarcsán:

Részletekről érdeklődjön a 27/50‑50‑50‑es telefonszámon vagy a hirdetésfelvevő helyeinken!


2

2020. június 19.

Görög tejbedarás szelet - Bougatsa

HOROSZKÓP 24. 26. Kos: A héten az lesz minden vágya, hogy segítsen másoknak. Ez persze nagyon szép dolog, csak arra ügyeljen, hogy ne essen túlzásokba és tudja elfogadni, ha esetleg valaki nem kér a segítségéből. Viszont így lesz lehetősége viszonozni azokat a szívességeket, amelyeket Ön kapott. Emellett a gyors reakcióképessége sokszor menti meg majd Önt a napokban.

Mérleg: Megérte annyit dolgoznia egy bizonyos projekten, mert végre kifizetődő lesz. A kemény munka és az elszántság meghozza gyümölcsét. Ráadásul kreatív megoldást találhat egy olyan problémájára, ami korábban jelentős fejtörést okozott. Több tekintetben is azt érezheti a héten, hogy sínen van. Visszavehet kicsit a tempóból, de még nem szabad teljesen leállnia!

Hozzávalók / 4 személyre

Bika: Ez a hét érzelmileg intenzív lesz az Ön számára. Nagy szenvedélyt fog felmutatni mindabban, amit csinál, és a siker elkerülhetetlen eredményeként kíséri majd, amellett, hogy változatos élményekben lesz része. Talán mostanáig halogatott egy bizonyos döntést vagy probléma megoldását, de a napokban annyira dominálni fog, hogy elkerülhetetlenül szembe kell néznie vele.

Skorpió: Egy bizonyos probléma megoldásához, illetve a sikeres kulcsa egy másik személy. Vagyis meg kell bíznia valakiben, el kell fogadnia a segítségét. Emellett segít magának a döntő feladatok elvégzésében, amelyek jelentősen befolyásolják a jövőjét. Ez a hét több tekintetben is tanulságosnak fog bizonyulni és értékes leckéket kaphat a sorstól.

Ikrek: Egész héten elmélkedős, filozofikus hangulatban lesz. Sokat töpreng azon, mihez kellene kezdenie az életével. Változásokra vágyik. Ugyanakkor a héten fordulni is fog a kocka és segítséget kaphat! Emellett valaki magára bíz egy titkot, ami nagy terhet jelent Önnek, de nem szabad beszélnie róla! Gyakran adódnak majd a héten olyan helyzetek, amikor azt érezheti, próbára teszik az erkölcsi értékrendjét.

• 6 db zöld kardamom • 400 ml tej • 50 g cukor • 80 g búzadara • 2 db tojás • 2 ek vaj • 3 db réteslap (125 g filo réteslap)

Rák: A héten kerülje a jelentősebb kiadásokat. Lehetőség szerint ne a héten akarjon valami nagyobb összegű dolgot venni, attól pedig pláne óvakodjon, hogy kölcsönadjon. Viszont valami történhet az egyik családjával vagy valaki közeli ismerősével kapcsolatban, ami homályos nyugtalanságot okozhat magában. De nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolnia! Oroszlán: Szinte folyamatosan lesz mit ünnepelnie a héten. Egyre csak örömteli dolgok történnek majd Önnel vagy a szeretteivel, amik magát is érinteni fogják. Nem kizárt, hogy hamarosan esküvőre lesz hivatalos! Fogadja el a különböző meghívásokat, és éljen kicsit! Itt az ideje annak, hogy őszintén kimutassa érzéseit a környezetének, mert ezzel sokat javíthatna a kapcsolatain. Szűz: Tele van a lelkesedéssel. Változtatni szeretne az életén. Készen áll arra, hogy elengedje a régit és beeressze az újat és hogy komoly lépéseket tegyen vágyai eléréséért. Még akár segítséget is kaphat mindehhez, amit nem lenne rossz elfogadnia. Viszont óvatosan szelektáljon az életében, ne hozzon meggondolatlan döntéseket!

HOROSZKÓP 24. 26.

ELKÉSZÍTÉS: A kardamommagokat mozsárban összezúzzuk. Egy lábasba tesszük, és kb. 1 percig forrósítjuk. Majd hozzáadjuk a tejet és a cukrot, felfőzzük. Hozzáadjuk a darát, és folyamatos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Levesszük a tűzről,

hagyjuk egy kicsit hűlni, majd hozzákeverünk 1 ek vajat és a felvert tojásokat. A maradék vajat felolvasztjuk. Egy 15x22x6 cm tűzálló formát kevés vajjal kikenünk. A réteslapokat a forma nagyságának megfelelő darabokra vágjuk (kb. 7-8 darab), mindegyik tésztadarabot

megkenjük kevés olvasztott vajjal. A forma aljára 4 darab tésztát fektetünk, rásimítjuk a tejbedarás masszát, majd a maradék tésztadarabokkal lefedjük. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. (forrás:nosalty.hu)

Nyilas: Egy idős rokona, ismerőse, fontos dologra mutathat rá az életével kapcsolatban. Érdemes megfogadnia a tanácsát, és akkor a dolgok a helyükre fognak kerülni. Emellett a napokban egy izgalmas találkozásban lesz része, és még egy új barátság is kialakulhat. De vigyázzon egészségére, és találjon elég időt a pihenésre is. Bak: Sokkal jobban oda kellene figyelnie arra mit eszik és iszik. Károsíthatja az egészségét olyan ételek túlzott fogyasztása, amelyek irritálják a gyomrát. Emellett nem ártana többet mozognia is! Ez a hét tökéletes az életmódváltáshoz minden téren. Ha új frizurára vágyik vagy felújítaná ruhatárát, akkor segítséget kaphat hozzá a csillagoktól, de az ismerőseitől is. Vízöntő: Minden erőfeszítést megtesz egy központi kérdés megoldásának érdekében, amely jelenleg az életében uralkodik. Nagyon nagy esély van arra, hogy el fog húzódni. Ráadásul a napokban nem várt kiadásokkal is kell számolnia, ami kicsit beárnyékolja a napjait. Tudnia kell azonban, hogy a sietés, a kapkodás nem jelent megoldást a gondjaira. A türelem itt a kulcs. Halak: A héten meglehetősen hangulatingadozó lesz. A szokatlan viselkedése másokat is összezavar. A napokban minden helyzetben ragaszkodjon az őszinteséghez, mivel ez önmagában is segítheti a célok elérésében. Ugyanakkor a héten érdemes kicsit a háttérből figyelnie az eseményeket. Egy darabig ne cselekedjen, csak figyeljen és tanulságos élményekben lesz része!

Sonkás-hagymás-tojásos rakott tészta Hozzávalók / 8 személyre A tésztához • 3 db főtt tojás • 350 g tészta (fodros nagykocka) • 20 dkg sonka

ELKÉSZÍTÉS: A tésztához A tojásokat keményre, a tésztát félkeményre főzzük. Egy vajjal kikent tepsibe öntjük a tészta harmadát, majd a felkockázott sonka harmadát, az apró karikákra vágott hagyma felét és a felszeletelt tojásokat. Meglocsoljuk a mártás felével, majd jöhet még egy réteg. A tepsi tetejét a reszelt sajttal és a fennmaradó szósszal zárjuk, majd 200 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Az öntethez Egy kis lábasban a vajat felolvasztjuk, majd beleszitáljuk a lisztet. Gyors kavarás mellett aranybarnára pirítjuk, majd fokozatosan belekeverjük a tejet. Levesszük a tűzről, fűszerezzük, majd elkeverjük benne a tejfölt.  (forrás:nosalty.hu)

• 2 közepes db újhagyma • 30 dkg sajt Az öntethez • 5 dkg vaj

• 2 evőkanál finomliszt • 3 dl tej • só, bors, szerecsendió ízlés szerint • 200 g tejföl

Észak‑Kelet‑Pest megye

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Tartalomfejlesztési igazgató: Forgács Bernadett Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel.: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos! A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


3

2020. június 19.

Dr. KOMPORÁLY ÉVA

A MEGOLDÁS60

REUMATOLÓGIAI REHABILITÁCIÓS MAGÁNRENDELÉS:

584874

• Orvosi lágylézer terápia reumatikus panaszokra www.maganrendelesvac.hu Júniusban SAROK fájdalomra kedvezményes konzultáció! • Mozgásszervi problémák kivizsgálása és kezelése

TAKARÍTÓ- ÉS GONDNOKI SZOLGÁLAT VÁLLALJA:

Bejelentkezés és információ: 06 307034498 Rendelés helyszine: Vác, Galcsek utca 4 szám

+36 70 624 3772

FÁJ A LÁBA?

TAKARÍTÓK KÖZVETÍTÉSE CÉGEKNEK, MAGÁNSZEMÉLYEKNEK IRODA, CSARNOK, TÁRSASHÁZ, LAKÁS, CSALÁDI HÁZ RENDSZERES VAGY ALKALMI NAGYTAKARÍTÁSA

NÁLUNK A MEGOLDÁST MEGTALÁLJA! 584069

TÉRD, CSÍPŐ ÉS VÁLLPROBLÉMÁK ESETÉN IS MÁR GYERMEKORTOPÉDIAI SZAKRENDELÉS IS!

ELHUNYTAK UTÁNI ÉS EXTRÉM FERTŐTLENÍTŐ TAKARÍTÁS LÉGFERTŐTLENÍTÉS ÓZONGENERÁTORRAL

Dr. Bodor Attila

ZÖLDTERÜLETEK KARBANTARTÁSA

ortopéd traumatológus

EGYSZERŰ HÁZKÖRÜLI MUNKÁK (GALLYAZÁS, GEREBLYÉZÉS, ERESZTISZTÍTÁS STB ...) TÉRKŐ- ÉS LÁBAZAT TISZTÍTÁS

Bejelentkezés: 06-20-569-2852 • (27) 301/942

MINDENRE VAN MEGOLDÁS 60!

1 HÉTEN BELÜLI IDŐPONT

KERESSEN MINKET BIZALOMMAL! WWW.MEGOLDAS60.HU INFO@MEGOLDAS60.HU • NAGY TÍMEA EV.

Váci Cipészet, Galcsek utca 4.

VÁCI CIPÉSZET

MARY-KER Kft.

RAKTÁROS

Szabaduljon meg most körömgombájától, gondoljon a nyárra!

kollegákat keresünk Dunakeszire, 30 éve működő és folyamatosan bővülő családi vállalkozásba.

Orvostechnikai berendezéssel!

99,9%-os hatékonyság A kezelés Vácon zajlik (Váci Cipészet)

Bejelentkezés: 06 30 584 5974 Gyógypedikűr: Németh Erzsébet Időpontotegyeztetés: 06 70 771 0593 www.vacicipeszet.hu

584260

584866

Lézeres körömgomba kezelés lábon és kézen

Amit kínálunk: • 1 műszakos munkarend (08:00-17:00 H-P), szabad hétvégék • családias légkör • bejárás támogatása (rendkívül könnyű megközelíthetőség busszal és autóval) Főbb feladatok: • megrendelt élelmiszerek összekészítése lista alapján • beérkező áruk elpakolása a kijelölt helyükre Az álláshoz tartozó elvárások, feltételek: • precíz, pontos, gyors munkavégzés • lelkes és elkötelezett hozzáállás, dolgozni akarás • iskolai végzettséget, nyelvtudást nem igényel a pozíció betöltése • pályakezdők jelentkezését is várjuk

SOFŐRT IS KERESÜNK „B” és „C” kategóriás jogosítvànnyal.

A munkaidő jellemzően a sofőrjeinknek hajnalban kezdődik (3-4 óra) H-P

INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS: bajnok.eszter@mary-ker.hu


4

2020. június 19.

T V ‑ M Ű S O R

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:55 Balatoni nyár 08:05 Vallási műsorok 12:00 HÍRADÓ 12:45 Jó ebédhez szól a nóta 13:15 A világörökség kincsei 13:30 Univerzum: A Habsburg család kertjei 14:15 Édes anyanyelvünk 14:20 Egy magyar nábob 16:10 Hogy volt?! 17:25 Borbás Marcsi szakácskönyve 18:00 HÍRADÓ 18:45 Egynyári kaland 19:40 Összekutyulva 21:25 Giovanna apja 23:15 Manifesztum 00:50 Diagnózis

Delfines kaland 2. RTL Klub szombat 19:55

2020. június 20. szombat TV2 RTL Klub

Duna

07:15 Hazajáró 08:05 Térkép 08:35 Noé barátai 09:00 Divat & dizájn 09:30 Nálatok, laknak állatok? 10:05 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:20 Nemzeti kincseink a Hungarikumok 13:50 Hölgyek öröme 14:45 A Durrell család 15:35 Janus 17:00 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 19:40 Winnetou 21:15 Érettségi 23:25 Bagi Nacsa 00:20 Diagnózis

05:00 Egy rém rendes család 05:25 Egy rém rendes család 05:50 TV2 ANIMÁCIÓ 10:05 Trendmánia 10:40 Innovátor 11:10 SzÉpítők 11:45 Poggyász 12:15 Tucatjával olcsóbb 14:20 A keményfejű 16:20 Columbo: Kapj el, ha tudsz 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 A múmia 22:30 Starsky és Hutch 00:35 A hazafi 03:35 Lángoló Chicago 04:15 Kegyetlen csillogás

Minőségi tűzifa rendelhető erdei köbméterben (1x1x1.7m) Méteres, kugli vagy konyhakeszre hasítva, házhoz szállítással. +36 30 424 5815 EUTR: AA2297594.

08:30 Ninjago Master of Spinjitzu: Garmadón fiai 08:55 KölyökKalauz 09:30 Teleshop 10:20 ÉletmódKalauz 10:50 Autogram 11:25 Édesítő 11:50 Különben dühbe jövök 12:35 Magnum 13:20 Legyőzhetetlen 15:20 Castle 18:00 RTL Híradó 19:00 Fókusz Plusz 19:55 Delfines kaland 2. 21:55 Kickboxer: A bosszú ereje 23:45 Támadás Párizs ellen 01:35 A végső határ

Ács munkák, tetőjavítás, lapostető szigetelés, kémény javítás. Tel: 20/451-3119 Kiadó Vácon IV.emeleti, 2 szobás lakás hosszú távra. 30/456-7242. *578336*

584199

Isaszegi éttermünkbe azonnali kezdéssel, versenyképes jövedelemmel, többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakácsot keresünk. Érdeklődni lehet a 06-20-211-1869-es telefonszámon, vagy személyesen az étteremben. Cím: Isaszeg, Alkotmány utca 2/a. Répási Tiborné ec *582119*

MUNKA! Állandó konyhai munkára alkalmazottat keresünk szerdára, szombatra és vasárnapra. (Nyugdíjast is) Juhász Róbertné E.V. 70/548-9686. *581318*

GARÁZS 15 NM-ES GARÁZS eladó Vácon a Kertész utcában. Érdeklődni: 30-252-4687 *579323*

INGATLAN Családi ház Pencen eladó. Ir.ár: 15MFt. 20 800 0907. *581275*

Keresek régi pénzt, bankjegyet. regipenztkeresek@gmail.com, 30 861-0600 *583098*

Lovaglónyereg, élő és konyhakész nyúl eladó, 380V/70V hegesztőtrafó 4 fokozat. 20/591-3020. *578361*

Tüzifa eladó csertölgy, bükk, akác, tölgy kiszállítva, konyhakészen. 70/354-4471, AA2297594. *404286*

ALBÉRLET Vácon, buszpályaudvar közelében 2 szobás, felújított lakás fiatal párnak vagy egyedülálló személynek kiadó, állattartás kizárva. 30/196-7292. *582704*

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 08:05 Mámoros szerelem 08:55 Don Matteo 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Az új vadon 14:10 Sorsok útvesztője 14:55 Rex felügyelő 15:40 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:30 Agatha Raisin 21:25 A tengeralattjáró 22:30 Ne ölj! 23:20 Ne ölj! 00:05 Diagnózis 00:50 Hat nővér

A VOLUMEN INGATLANIRODA értékhatártól függően 1,5 - 2,5% jutalékért vállalja az ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megyében. 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A. 30/274-1790. *577667*

Vácon a DOM - tól öt perc sétára kínálunk családi házat két bejárattal. Első rész két éve felújított két szoba étkezőkonyha és egy igény szerint felújítandó másfél szobás, a kettő egybenyitható, külön mérőórákkal rendelkeznek. Összeköltözőknek, befektetőknek ideális. Ár: 58,0 MFt. 30/407-4531 *583466*

ÁLLÁS

ADÁSVÉTEL

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:25 Jóbarátok 07:50 Jóbarátok 08:15 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Ide süss! 10:00 Ide süss! 11:00 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:00 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:55 Doktor House 13:50 Doktor House 14:40 Zsenikém - Az ügynök haláli 16:50 Hős6os 18:45 Verdák 21:00 Verdák 2. 23:00 Tökéletes bűnözők 01:00 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Eladó Vác, Mikszáth utcában (belváros) 120 m2-es családi ház 402 m2-es telken + garázs. Ár: 45 Mft. 30/754-7099. *583673*

Eladó Vác-Deákváron 3 szobás, I.emeleti, konvektoros, szigetelt lakás 27 m2-es garázzsal együtt. Ingatlanosok kíméljenek! Ir.ár: 38,5 MFt. 20/447-4614. *395837*

Gere Ingatlan kedvezményes feltételekkel vállalja ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megye 30 Km-es körzetben. 70/558-1160. *391527*

Újpest-Központban 1,5 szobás, III.emeleti lakás eladó. Érdeklődni: 20 665 9041. *581127*

Alacsony özvegy idős férfi megismerkedne hozzáillő kimondottan egyedülálló özvegy hölggyel fót környékéről, csak komoly kapcsolat érdekel 75-ig, szimpátia esetén szerelem is elhöhet. Augusztusi találkozás „Pirosrózsa” 70/205-9847

2020. június 21. vasárnap TV2 RTL Klub

05:00 Egy rém rendes család 05:25 Egy rém rendes család 05:50 TV2 ANIMÁCIÓ 10:10 #KandászMamik 10:40 Több mint TestŐr 11:15 Super Car 11:45 Életmódi 12:20 OtthonTrend 12:50 Street Racers 13:25 Csonthülye 2. Csapás a múltból 15:45 A Pogány Madonna 18:00 Tények 18:50 Holnapután 21:30 Kingsman - A titkos szolgálat 00:10 Euro Túra 02:00 Diamond Club

08:50 Ninjago Master of Spinjitzu: Garmadón fiai 09:15 Teleshop 10:15 A Muzsika TV bemutatja! 10:40 Édes Otthon 11:15 Szuperzöld 11:45 Profi a konyhámban 12:20 Négy esküvő és egy temetés 13:10 Kalandorok kapuja 15:10 Harry Potter és az azkabani fogoly 18:00 RTL Híradó 18:50 Cobra 11 19:45 Faterok motoron 21:35 A mestergyilkos - Feltámadás 23:35 Castle

2020. június 22. hétfő TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 22:55 Magánnyomozók 00:00 Családi Titkok 01:00 Doc Martin 02:00 A vidéki doktor 02:45 Tények Este

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 12:05 Fókusz 13:30 A tanár 14:40 Bosszú 15:40 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 Cápák között 22:05 Gyilkos lelkek 23:10 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:40 Halálos fegyver 00:40 Autogram 01:15 Harry Potter és az azkabani fogoly

Vác, Papvölgyben 2700 m2-es építési telek eladó. Ára: 11,95 MFt. 30/274-1790. *3014990*

Vác-Felsőtörökhegyen 1517 m2-es, belterületi építési telek eladó. Ára: 12,95 Mft. 30/274-1790. *3014990*

Vác belvárosában 150 m2-es, vállalkozásra is alkalmas családi ház eladó. Ára: 59 MFt. 30/274-1790. *3014990*

Vác Deákváron 147 m2-es, 2 szintes ikerház 720m2-es telekkel eladó. Ára: 57 Mft. 30/274-1790. *3014990*

Nagymaroson 999 m2-es belterületi telek eladó. Ára: 7,5 MFt. 30/274-1790. *3014990*

Nagymaroson 3105 m2-es, zártkerti telek 3%-os beépíthetőségű eladó. Ára: 10,5 MFt. 30/274-1790. *3014990*

*581302*

JÁRMÛ

Vác, Erzsébet utcában tégla építésű, 46 m2-es, III.emeleti felújított lakás eladó. Ára: 24,9 MFt. 30/274-1790.

Autófelvásárlás díjtalan kiszállással. Dzseri Car Kft. 0620-442-9002

*3014990*

*584820*

Újpest-Központban 1,5 szobás, III.emeleti lakás eladó. Érdeklődni: 20 665 9041. *581127*

Felsőgödön, családi házas övezetben, két szoba étkezőkonyhás, belső kétszintes családi házat kínálunk 760 nm telken. Melléképületek, fedett kocsibeálló, ásott kút.Ir.ár: 36,5 MFt 30/407-4531 *583461*

Nógrádsápon felújítandó parasztház eladó. Ára: 3 M Ft Tel: +36706091170 *3014990*

Eladó nagyértékű ingatlant keresek Vác és környékén. 06305182620 *3014990*

Dunakeszi központjában 58 m2-es ikerház eladó 44 m Ft-ért. 06304237955 *3014990*

Vác belvárosában duplakomfortos 3 szobás lakás 29,9 MFt. 06302341620 *3014990*

MOTORKERÉKPÁR Régi motorkerékpárt és alkatrészeit vásárolnék. Bármilyen rozsdás, romos, hiányos állapotban. 0630/408-7022. *385631*

OKTATÁST VÁLLAL Pedagógiai asszisztens, gyógypedagógiai asszisztens és dajka OKJ-s képzés indul Dunakeszin részletfizetéssel. Tel.: 30/6374083, 20/4237877 Eng.sz.: E-000452/2014 *584297*

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:25 Jóbarátok 07:55 Jóbarátok 08:20 Agymenők 08:45 Agymenők 09:10 Ide süss! 10:05 Ide süss! 11:10 Trendközelben 11:35 Doktor House 12:35 Doktor House 13:25 Charlie angyalai: Teljes gázzal 15:25 Stuart Little kisegér 2. 16:50 Verdák 19:00 Verdák 2. 21:00 Verdák 3. 22:55 15 perc hírnév 01:05 Trendközelben 01:35 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:25 Jóbarátok 07:55 Agymenők 08:20 Agymenők 08:45 Szívek szállodája 09:35 Szívek szállodája 10:30 Doktor House 11:25 Doktor House 12:15 A mentalista 13:05 Castle 13:55 Castle 14:50 Doktor House 15:40 Doktor House 16:35 Castle 17:25 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 20:00 Észbontók 21:00 Váratlan szépség 22:55 Verdák 3. 00:50 Doktor House

Ács-, tetőfedő-, bádogosmunkát, szegődeszkázást, lambériázást, tetőáthajtást, kúpcserépkikenést, ereszcsatornázást, lapos tető szigetelését, kéményszegést és bármilyen munkálatokat, ami a házzal kapcsolatos, vállalok anyagbeszerzéssel. Hívjanak bizalommal! 06-30-612-7351. *584893*

Alpin fakivágás, fák, bokrok, tuják, sövények vágása, nyírása, bozótirtás, fűkaszálás, akár zöldhulladék elszállítással is! 30/984-8407. *581901*

Bármilyen ácsmunkát, széldeszkázást, bádogos munkát, új tető készítését, tető javítást, Lindab lemezfelrakást anyagbeszerzéssel kedvezményes áron, ereszcsatornázást válallok. 30/375 9762, 70/655 9878. *575770*

Építő ipari munkákat vállalunk: Hőszigetelés, burkolás, gipszkartonozás, festés. Tel:0620 4942180 *580624*

Duguláselhárítás falbontás nélkül 0-24-ig, zsírtalanítás géppel, hétvégén is, garanciával! 06-70/233-0673 *385674*

Kúttisztítást, kútmélyítést, kútfertőtlenítést, kútásást és fakivágást vállalok. Pl.: fenyő/dió. 06-30/951-0378 *557361*

Fakivágás alpintechnikával, területgondozás, bozótírtás, fűnyírás, hulladék elszállítással. 30/255-4466. *583435*

PALATETŐ bontásnélküli felújítása színes, mintás, bitumenes zsindellyel. Ingyenes árajánlatkészítés. Akció:-10%. 06-30/229-2206, www.palatetofelujitasjavitas.hu *579681*

SZABADIDÕ, ÜDÜLÉS Bérleti jog átadó! Gyulán a Hőrorrás Üdölöben 2-4 fő részére, teljesen felszerelt apartman bérleti joga 2021-től átadó. 2x2 hét (február 8 tól-) Telefon:06 20 319 3306 *570624*

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT

Vállalom új tetők készítését, bádogos-, ácsmunkát, tetőfelújítást, széldeszkázást, javítást, Lindab-lemez felrakását akciósan, anyag és munkadíjjal. Kiszállás ingyenes. 06-20-626-3481. *584906*

Festés - Mázolás - Tapétázás. 70/590-8385. *581021*

Eladó házat keresek Kismaroson vagy a környékén! Tel: 06706344043

Redőnyök, reluxák, napellenzők, légszigetelés ajtóra-ablakra, zárak, biztonsági zárak készítése, javítása. 70/612-5042.

Kádfelújítás hőkezeléssel! Helyszínen, garanciával, minden színben! Villanyszerelés! Telefon: 0670-510-8127

*3014990*

*551944*

*584870*


5

2020. június 19.

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 08:15 Mámoros szerelem 09:05 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Az új vadon 14:05 Sorsok útvesztője 14:55 Rex felügyelő 15:45 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:40 Rex felügyelő 20:30 Önök kérték 21:30 Az első köztársaság 22:30 Doctor Foster 23:35 Diagnózis 00:20 Hat nővér

TV2

2020. június 23. kedd RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 22:40 Magánnyomozók 23:45 Családi Titkok 00:45 Doc Martin 01:45 A vidéki doktor 02:30 Tények Este

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:35 Muppet Show 12:05 Fókusz 13:30 A tanár 14:40 Bosszú 15:40 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 A tanár 21:50 Magnum 22:45 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:15 Briliáns csapda 01:35 Édesítő

2020. június 24. szerda TV2 RTL Klub

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 08:20 Mámoros szerelem 09:05 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Az új vadon 14:05 Sorsok útvesztője 14:55 Rex felügyelő 15:45 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:45 Hölgyek paradicsoma 21:40 New York-i történetek 23:45 Szabadság tér ´89 00:25 Diagnózis

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 22:50 Magánnyomozók 23:55 Családi Titkok 00:55 Doc Martin 01:55 A vidéki doktor 02:40 Tények Este

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 12:05 Fókusz 13:30 A tanár 14:40 Bosszú 15:40 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 A tanár 21:50 Négy esküvő és egy temetés 22:45 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:20 Rendes fickók 01:40 Édes Otthon

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Agymenők 08:20 Agymenők 08:45 Szívek szállodája 09:35 Szívek szállodája 10:30 Doktor House 11:25 Doktor House 12:15 A mentalista 13:05 Castle 14:00 Castle 14:55 Doktor House 15:45 Doktor House 16:35 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 20:05 Észbontók 21:00 S.W.A.T. - Különleges kommandó 23:20 Annabelle 01:10 Doktor House

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Agymenők 08:25 Agymenők 08:50 Szívek szállodája 09:40 Szívek szállodája 10:30 Doktor House 11:25 Doktor House 12:15 A mentalista 13:05 Castle 14:00 Castle 14:55 Doktor House 15:45 Doktor House 16:35 Castle 17:25 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 20:05 Észbontók 21:00 Négy karácsony 22:40 Váratlan szépség 00:25 Doktor House

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 08:20 Mámoros szerelem 09:05 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Elveszett festmények titkai 14:00 Sorsok útvesztője 14:50 Rex felügyelő 15:40 Don Matteo 16:45 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:30 Csak színház és más semmi 21:30 Munkaügyek IrReality Show 22:05 A kincs

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Életkerék 08:15 Mámoros szerelem 09:05 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Tengerek, városok, emberek 14:00 Sorsok útvesztője 14:55 Rex felügyelő 15:40 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:30 Gyilkosságok Franciaországban 22:05 Róma ege alatt 23:55 Diagnózis 00:40 Hat nővér

2020. június 25. csütörtök TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 22:40 Magánnyomozók 23:45 Családi Titkok 00:55 Doc Martin 01:45 A vidéki doktor 02:30 Tények Este

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:35 Muppet Show 12:05 Fókusz 13:30 A tanár 14:40 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 Jófiúk 21:50 Doktor Murphy 22:45 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:20 A zöld íjász 00:15 Szuperzöld 00:50 KölyökKalauz

2020. június 26. péntek TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 22:55 Magánnyomozók 00:00 Családi Titkok 01:00 Doc Martin 02:00 A vidéki doktor 02:45 Tények Este

Vállalom családi házak, lépcsőházak, lakótelepi lakások takarítását. 20 368 3267.

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:35 Muppet Show 12:05 Fókusz 13:30 Doktor Murphy 14:40 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 Jófiúk 21:50 Különben dühbe jövök 22:45 RTL Híradó 23:15 Halálos fegyver 00:15 Gyilkos lelkek

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Agymenők 08:25 Agymenők 08:50 Szívek szállodája 09:40 Szívek szállodája 10:30 Doktor House 11:25 Doktor House 12:15 A mentalista 13:05 Castle 14:00 Castle 14:55 Doktor House 15:45 Doktor House 16:35 Castle 17:25 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 20:00 Észbontók 21:00 Anyák napja 23:10 Négy karácsony 00:45 Doktor House

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Agymenők 08:25 Agymenők 08:50 Szívek szállodája 09:40 Szívek szállodája 10:30 Doktor House 12:15 A mentalista 13:05 Castle 14:00 Castle 14:55 Doktor House 15:45 Doktor House 16:35 Castle 17:25 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 21:00 Ünneprontók ünnepe 23:20 Anyák napja 01:35 Doktor House

T V ‑ M Ű S O R

EgyEdi bútorkészítés

*583606*

584882

Vállalom új tetők készítését, bádogos-, ácsmunkát, tetőfelújítást, széldeszkázást, javítást, Lindab-lemez felrakását akciósan, anyag + munkadíjjal. Kiszállás ingyenes. Mindenre 10% kedvezmény jún.27-ig. 06-30-375-9762. 06-70-655-9878. *584913*

is

a te dat álmo ítjuk! s ló a me gv

Villanyszerelés 20/465-0435 *389088*

VEGYES 583669

TŰZIFA ELADÓ kályhakészen, szálban 13000 ft/ m3-tól. Akác, cser,tölgy, juhar. Tel:70/2908860, AA6258001 *581246*

konyhabútorok, beépített szekrények

Farkas Gábor asztalos mester InGyenes Felmérés, árajánlat készítés, Gyártás, beépítés, szaktanácsadás! erdőkertes, Fő út 28. tel.:06-20 961 56 10

Vásárolok Simson-t, Romet pony-t, magyar motorokat. Mindenféle veterán alkatrészt. 06706503168 *571228*

Vásárolok Simson-t, Romet pony-t, Pannit, stb! Mindenféle veterán alkatrészt. 06706503168

www.butor-keszites-tervezes.hu

*582785*

Minden héten online is megnézheti újságunkat és friss állásajánlatainkat! www.szuperinfo.hu

ÁLLÁSHIRDETÉSE ITT VAN A LEGJOBB HELYEN!

583659

Ha új munkatársakat keres, mi segítünk megtalálni!

szuperi@szuperi.hu Tel.: +36 70 385 6243

Kövess minket a Facebookon! www.facebook.com/www.szuperinfo.hu


6

2020. június 19.

GÖDÖLLŐI KISVASÚT: JÚLIUS 17-ÉN MEGINDUL A KÖZLEKEDÉS

Jó hír az erdei kisvasutak szerelmeseinek: július 17én, pénteken megindul a menetrend szerinti közlekedés a Gödöllői Kisvasúton, az arborétumban. Kardos Zoltán és „csapata” lapzártánkig 465 méternyi sínt fektetett le, de a nyitásra mintegy 700 méteres szakaszon megindítják a

forgalmat. Egyelőre péntektől vasárnapig fogják működtetni a vasutat, de ha a körülmények lehetővé teszik és igény is mutatkozik rá, akkor a bővítés is szóba jöhet. A menetrendi közlekedés elindulásáig további nyílt napot nem tartanak, csoportok számára továbbra is van lehetőség látogatásra,

előzetes bejelentkezés alapján egyeztetett időpontban. Az önkéntes alapon szerveződött lelkes fiatal csapat két évvel ezelőtt vágott bele egy olyan munkába, amiben akkor sokan nem hittek. Kitartásuknak köszönhetően azonban mára odáig jutottak, hogy hamarosan befejeződik az első

szakasz; a Csemeterét és a Körönd között megindulhat a menetrend szerinti közlekedés. Az engedélyeket megkapta az erdei kisvasút. „Az elmúlt két évben elkészült a végállomás, a fűtőház, benne a múzeumunk” – mesélte Kardos Zoltán. „Itt tévék, tablók és tárgyi emlékek vannak kiállítva, amiket egy terepasztal egészít ki. Ezek megtekintésével legalább félórás túrát tudunk kínálni a látogatóknak. Nagyon jó érzés látni, hogy a kezdeti nagy nehézségek ellenére olyan kiváló 15-20 fős csapat alakult ki, amely nagyon jól tud dolgozni. A Gödöllői Arborétum is sokat profitál ebből, egyre többen jönnek ide meglátogatni, olyan gödöllőiek is, akik nem is hallottak arról, hogy

létezik ez az arborétum. Pedig óriási érték ez a hely! Botanikai és turisztikai szempontból egyformán.” A Gödöllői Kisvasút az elmúlt 2 évben megszervezett nyílt napokon több mint 10.000 látogatót szállított – kicsiket és nagyokat egyaránt. Jelenleg 1-1 villanyés dízelmozdony, valamint 6 darab hatszemélyes kocsi szállítja a látogatókat. A karbantartásuk és felújításuk folyamatosan zajlik, műszaki probléma nem merülhet fel. Már nem látszik elképzelhetetlen távolságnak, hogy a másik végállomás az Állami telepek „nagyvonatos” megállóhelynél legyen. A tervek mindenesetre már készen vannak… www.godollo.hu

A SZABADIDŐSPORT LEHETŐSÉGEIT BŐVÍTI AZ ALSÓPARKI FUTÓKÖR Átadták a futókört az Alsóparkban. Az 1 km hosszú és 1,22 m széles létesítmény a Rákos-patak mentén, a Művészetek Háza mögötti hídtól az Ady Endre sétányról a parkba vezető hídig vezet, majd onnan a parkon át visz vissza a kiindulási ponthoz. A futókörre – amire Gödöllő város önkormányzata pályázati forrásból 29.998.765 forint, ötven százalékos támogatást nyert – a Magyar Atlétikai Szövetség által jóváhagyott, az atlétikai pályáknál is használt gumiburkolat kerül. A futókör tovább bővíti városunk szabadtéri sportolási lehetőségeit, kiszolgálva ezzel sokak igényét. Az Országos Futópálya Építési Program 2019 elején indult az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosság koordinálásával és támogatásával. A gödöllői futókör az első az országban, ami ennek a programnak a keretében valósult meg. Az ünnepélyes átadón Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős

kormánybiztos, Péter Attila, a Szabadidősport Eseményszervezők Országos Szövetsége és Gémesi György polgármester mondtak beszédet. Révész Máriusz elmondta, nagyon sok önkormányzat jelentkezett a programra. Beszélt a különböző mozgást segítő kezdeményezésekről, majd a futókör építési programról szólva elmondta, csak olyan pályázatokat támogattak, amik szakmailag is megfelelőek voltak, ennek elbírálásában a Szabadidősport Eseményszervezők Országos Szövetsége volt a kormánybiztosság segítségére. Megköszönte mindenkinek a segítséget, aki részt vett a megvalósításban, és reményének adott hangot, hogy ennek köszönhetően minél többen élni fognak a mozgás lehetőségével. Péter Attila, a SZEOSZ elnöke elmondta, idén összesen 10 ilyen pályát építenek meg, és folytatódik a program 7 újabb pályával. Úgy fogalmazott, örül annak, hogy

az első pálya egy olyan városban készült el, ahol a testkultúrát nem felejtik ki a kultúra sorából. Felhívta a figyelmet arra, hogy az egészség egyik alappillére a mozgás, a sport. Gödöllő egy sportszerető és sportoló város, mondta beszédében Gémesi György polgármester, aki kiemelten fontosnak tartja, hogy az élsport mellett minden olyan lehetőség meglegyen, ami szükséges a szabaidősporthoz, az egészséges életmódhoz.

Mint mondta, Gödöllőn a szabaidősportok egyre szélesebb skáláját tudjuk felmutatni, ezt segíti az Alsóparkban jelenleg zajló kerékpárút építés is, ami egy nagyobb program része, és az M3-as autópályától a Gödöllői Erdészeti Arborétumig vezet majd. Mint mondta, arra bíztat minden gödöllőit, hogy használja a futókört, amire megérte egy nagyobb összeget rászánni, hiszen szép környezetben, sokaknak nyújt ingyenesen mozgáslehetőséget.

Az avatás során a nemzetiszínű szalagot Gémesi György, Révész Máriusz, Péter Attila, Epres György sportügyi tanácsnok, valamint Erdélyi Zsófia maratonfutó olimpikon és Gémesi Csanád világbajnoki ezüstérmes kardvívó vágták át. Ezt követően a helyi sportegyesületek megjelent tagjaival végigfutottak a pályán. Az átadáson Vécsey László országgyűlési képviselő és a gödöllői képviselő-testület tagjai is megjelentek. www.godollo.hu

Kövess minket a Facebookon! www.facebook.com/www.szuperinfo.hu


7

2020. június 19.

EXKLUZÍV SÍRKŐ Kft. nálunk minden megtalálható!

Kizárólag precíz, hazai gyártású sírkövek közvetlenül a gyártótól

585126

583645

Olcsóbbtól az egyediig

Sírkőgyárunk címe: Mogyoród, Gödöllői út 0153/3 www.exkluzivsirko.hu Tel.: 06 70/774 1541, 06 70/774 1540

Apróhirdetés felvételi helyek!

2600 Vác,

Dr. Csányi L. krt. 51.

Tel: 27/50‑50‑50

GÖDÖLLŐN:

email:

Papírváros Papír-Írószer Szabadság tér 14-17.

szuperi@szuperi.­h u

06 20 623 6011 • 06 20 402 3044 Nyitva: H-P: 730-1800

Tintapatron Szaküzlet Tesco Áruház 06 70 394 8982

Z-Group

584302

Klímatechnika -Épületgépészet 2120 Dunakeszi, Tátra u 2

FŐ PROFILUNK: IPARI ÉS LAKOSSÁGI HŰTÉSTECHNIKA Split klíma, mobilklíma, hőszivattyúk telepítése javítása, karbantartása, szivárgásvizsgálat. Klímaberendezések értékesítése, szervizelése. Hűtésre-fűtésre optimalizált klímák akciós áron

AKÁR 5 ÉV GARANCIÁVAL! (melyek energiatakarékosak, hatékonyak, és alacsony meghibásodási mutatóval rendelkeznek )

PONTOS PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS 10 ÉV TAPASZTALATTAL Kollégáink a mostani helyzetnek megfelelő védőfelszerelésben dolgoznak. Hétvégén is hívhatóak vagyunk !

ÓTER I C K A PER&HUN S 3,5

COO -NG VERITA ÁLY OSZT 2F T X Q

+ S1 M A A+ Í L K KW bruttó

00,0 . 0 8 1

Ft

Elérhetőségeink +36302782436 +36702876283 email: zgroupklima@gmail.com

583657

Klímavédelmi hatóság által regisztrált cég!

Cég F- gáz száma:1000000033428 Szerelő F-gáz száma 2000000031941


8

2020. június 19.

ÁLLÁSHIRDETÉS Gránit sírkövek Sírkőfelújítás Kerítésfedlapok Ablakpárkányok

Az Első Pesti Malom- és Sütőipari Zrt. az

ASZÓDI MALOMBA azonnali kezdési lehetőséggel keres munkatársakat

LEZSÁKOLÓ EGYÉB, GÉPKEZELŐI BEOSZTÁSBA

Amit kínálunk: stabil munkahely, versenyképes bérezés és juttatás, útiköltség hozzájárulás.

575474

Érdeklődni és időpont egyeztetés a 06-28-400-412-es telefonon.

Szimpla sírkő

220.000Ft

584175

VALAMINT

Galga Gránit Kft.

Dupla sírkő

370.000Ft

Az áruKéSzlet SzéleS válASztéKát meGteKinthetiK telephelyünKön.

Aszód, Pesti út 19/A (a vasúti sínek előtt) Telefon.: 06-30-233-7609 • www.galgagranit.hu

Profile for szuperinfo

Gödöllő 2020.06.19  

Gödöllő 2020.06.19  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded