__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Magán tarifás

APRÓHIRDETÉSI

AKCIÓ! 500 Ft/10 szó GÖDÖLLŐ ÉS TÉRSÉGE

Részletekről érdeklődjön a 27/50‑50‑50‑es telefonszámon vagy a hirdetésfelvevő helyeinken!

2020. június 5. • XXVIII/22-23.

577848

POLGÁR TISZTÍTÓ Á SI T Í T Z S I T A 3+1 RU H

! Ó I C K A

FIZET, HÁRMAT K AP N ÉG Y E T

Szőnyegtisztítás 577179

AKCIÓ!

990 Ft/m2-től GÖDÖLLŐ Tesco Tel.: 70/9483874

Az akció május 31-ig tart

577791

Gödöllőre

NŐI TAKARÍTÓKAT KERESÜNK Érdeklődni: Hétfőtől péntekig 10-15 óráig Tel.: 20 365 7445 E-mail: office@pax-szam.hu Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályázati eljárás során megadott személyes adataik kezelésével kapcsolatos tájékoztató a PAX-SZÁM KFT. honlapján vagy székhelyén hozzáférhető, annak ismeretében a pályázat benyújtásával az adatkezeléshez a pályázó hozzájárulását adja.


2

2020. június 5.

Epres sajttorta-lasagne

HOROSZKÓP 24. Kos: Legfőbb ideje, hogy változtasson életmódján és egy kicsit lelassítson. Sietve vállalta különféle kötelezettségeinek teljesítését, illetve alapból mindent túl hamar akar megvalósítani. Mostanra már elért néhány eredményt, éppen ezért ideje lenne pihenni és élvezni erőfeszítéseinek gyümölcsét. Illetve ne mindig csak mások gondjaival és lelki életével foglalkozzon, hanem a sajátjával is!

Mérleg: Nagyon fontos, hogy a hétre pontos tervei legyenek, mert az lesz a kulcsa a sikernek. Igyekezzen gyakorolni a nyugalmat és a türelmet, mert szüksége lehet rájuk. Viszont egy idősebb személytől értékes tanácsot vagy segítséget kaphat. Mindennek a tetejében felkeresi egy régi ismerőse. Vigyázzon egészségére, és találjon időt a pihenésre is.

Hozzávalók / 6 személyre

Skorpió: Olyan dolgok történhetnek Önnel, amelynek hatására megnőhet a sorsba vetett hite. Furcsa, megmagyarázhatatlan események, amelyek alapvetően pozitívan sülnek el. Érzi a láthatatlan kezet, amely vezeti a mindennapokban. Mindig jó időben van, jó helyen. Emellett különösen érzékeny másokkal szemben, szabályosan olvas bennük. Valaki még segítséget is fog kérni Öntől.

Bika: Itt az ideje annak, hogy felfrissítse a kapcsolatait. Időszerű lenne felkeresnie azokat, akikkel rég nem találkozott vagy beszélt. Mostanában minden más jól alakulhat maga körül, éppen ezért derült égből villámcsapásként érheti a héten megjelenő probléma, avagy kellemetlenség. Emellett nem ártana az egészségére is jobban vigyáznia, mert bizonyos ételek többet ártanak, mintsem használnak.

Nyilas: Vigyázzon, mert képes lehet veszélyes vizekre evezni annak érdekében, hogy elérje a céljait. Ne használjon tisztességtelen eszközöket vágyai eléréséhez. Azt se hagyja, hogy mások beszéljék rá becstelen megoldásokra. Van pár nehéz döntés, amelyeket meg kell hoznia a napokban, miközben saját démonjaival is szembe kell néznie. Ha elég kitartó és hisz magában, győzni fog!

Ikrek: Úgy tűnik, hogy egész héten szerencsés lesz. Mindig a megfelelő helyen és időben lesz ahhoz, hogy elkapjon egy csodás lehetőséget vagy valami jó történjen magával. A napokban minden erőfeszítése kifizetődőnek bizonyul. Viszont mindennek hatására hajlamos lehet túlságosan optimista lenni. Inkább kerülje a felesleges kockázatvállalást! Rák: Lehet, hogy vissza kell térnie a kiindulópontra, de legalábbis visszaesés várható egy bizonyos dologgal kapcsolatban, mert egy nem várt kellemetlenség üti fel a fejét. Próbálja meg újra és ne hagyja, hogy mások megakadályozzák benne. Kihívásokkal teli napok várnak Önre, de ha elég kitartó és szorgalmas, minden erőfeszítését siker fogja koronázni. Oroszlán: Valószínűleg olyan helyzet alakul ki az életében, ahol nagyon közvetlen és proaktív szerepet kell vállalnia. Úgy tűnik, hogy nagyon nehéz szituáció, de megvan az a képessége, hogy megoldja azt. A válságos helyzet megoldása utána mindenki le lesz nyűgözve a környezetében. Ugyanakkor tanulságos napok várnak Önre és több érdekes felfedezést is tehet. Szűz: Kemény munka vár Önre a napokra minden tekintetben. Semmi hullik az ölébe, mindenért meg kell küzdenie. Néha még az is lesz az érzése, mintha egyesek direkt nehezítenék az életét. Viszont, összehozhatja a sors valakivel, aki nagyban befolyásolhatja a jövőjét. Talán az majd vigasztalja, hogy legalább eredményes napok várnak magára!

HOROSZKÓP 24.

Krém • 500 g mascarpone • 1 teáskanál mandulaaroma • 3 dl habtejszín

ELKÉSZÍTÉS: A krémhez a mascarponét a cukorral és mandulaaromával/likőrrel kikeverjük, majd a felvert tejszínnel lazítjuk. Felhasználásig hűtőbe tes�szük. Az eperlekvárt egy kis fazékba öntjük, picit felmelegítjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt epert. (Néhány szép szemet, hagyunk meg a tálaláshoz.) Nem kell főzni, csak átkeverni

• 120 g porcukor • 1 tk vaníliaaroma Összeállítás • 170 g natúr keksz (1 cso-

és hagyni tejesen hűlni. A desszert szépen mutat egy átlátszó, lapos jénai tálban. Ebben kezdjük a rétegezést. A tál alján először szépen, egyenletesen elhelyezzük a kekszek 1/3át. Erre jön egy adag krém, amit szintén elegyengetünk. Végül a kihűlt szószos eperből is kanalazunk mindenhova. Aztán újabb keksz és krém réteg következik, majd eperrel. Végül

mag Győri Korpovit) • 400 g eperdzsem (1 üveg) • 800 g friss eper (fagyasztott is lehet)

az utolsó réteg keksz, krém és eperszósz, ezzel zárjuk le a tetejét. Ha jól dolgoztunk, akkor a végén nem lesz maradék semmiből! :) Pár órára hűtőbe tesszük, (akár egy fél napra) hogy összeérjenek az ízek és a keksz megpuhuljon. Tálaláskor díszítjük friss eperszeletekkel és mentalevéllel, akár porcukorral is meghinthetjük.  (forrás:nosalty.hu)

Bak: Rettentően kreatívak lesznek a jegy szülöttei. Sikerül kiaknázniuk a képességeiket, így jelentős sikereket érhetnek el. A felmerülő problémákat lazán megoldják. A művészlelkűek pedig egy kivételes dolgot alkothatnak. Amennyiben valaki a napokban vizsgázik, szerencsével fog járni, de azok is, akikre olyan feladatok elvégzése vár, amelyben eddig még nem volt részük. Vízöntő: Lehet, hogy egy közeli ismerőse ellopja az ötleteit saját karrierjének előmozdítása érdekében. Tehát vigyázzon az új ötletek megosztásával! Egyébként is kiderülhet a napokban, kiben bízhat igazán és ki az, akiben nem. Szerettei közül többen is szívességet kérhetnek magától, de nem muszáj mindenkiét teljesíteni. Nyugodtan mondjon nemet és koncentráljon saját magára! Halak: Vigyázzon arra, amit mond, mert egyesek könnyen félreérthetik a szándékait, illetve villámgyorsan megsértődhetnek. Nem célszerű a héten tiszta vizet öntenie a pohárba vagy megmondania a véleményét másoknak, mert nem lesznek rá vevők. Viszont összefuthat egy régi ismerővel, aki kellemes, nosztalgikus ébrezéseket kelt Önben. Ráadásul még egy váratlan belföldi utazási lehetőség is felmerülhet.

Töki pompos Hozzávalók / 6 személyre

Észak‑Kelet‑Pest megye

A tésztához • 50 dkg finomliszt • 3 közepes db burgonya • 2.5 dkg élesztő • 2.5 dl víz (langyos) • 0.5 teáskanál cukor • só ízlés szerint A tetejére • 2 dl tejföl • 3 gerezd fokhagyma (zúzva) • 3 közepes fej lila hagyma 20 dkg sajt (reszelt) 30 dkg kolozsvári szalonna

ELKÉSZÍTÉS: A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük.Az élesztőt feloldjuk a 2,5 dl langyos, cukros vízben. Ha kész a krumpli, akkor a vizet leöntjük róla és áttörjük. Az élesztős vízzel a liszthez keverjük. Ízlés szerint sózzuk. A tésztát jól kidolgozzuk.

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Tartalomfejlesztési igazgató: Forgács Bernadett Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel.: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos!

Kb. 1 órát langyos helyen kelesztjük. Ha megkelt, tűzhely méretű tepsibe tes�szük és szétnyomkodjuk, hogy mindenhová azonos vastagságú tészta jusson. Tetejét villával egy kicsit megszúrkáljuk. Előmelegített (175 fokos/ gáz 7-es fokozat) sütőben elősütjük. (A teteje szilárd legyen.) Kb. 5 perc.

Kivesszük a sütőből és a tetejét megkenjük a fokhagymás tejföllel. Rátesszük a felkockázott szalonnát és a felkarikázott lilahagymát. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Kb. még 10-15 percig sütjük. (Amíg a sajt meg nem barnul egy kicsit.)  (forrás:nosalty.hu)

A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


3

2020. június 5.

UNITED SEALANTS 577901

termékcsaládunkat keresse az Önhöz legközelebbi barkács-, festék-, szerelvényboltokban

Hűsölnél a nyári napban? Vegyél klímát, csak olcsóbban!

577203

Zoltán tudja, mi kell neked,

IPARI SZALAGOK IPARI SPRAYK RAGASZTÓK PURHABOK TÖMÍTŐK

hívd fel, hogy segíthessen!

20 000 a kedvezmény, munkadíjból engedmény. Tisztítás, ha esedékes egy évig ingyen végzem.

06 20/319 8798 info@szamintelklima.hu

577606

577170

577844

A MEGOLDÁS60

TAKARÍTÓ- ÉS GONDNOKI SZOLGÁLAT VÁLLALJA:

+36 70 624 3772 TAKARÍTÓK KÖZVETÍTÉSE CÉGEKNEK, MAGÁNSZEMÉLYEKNEK IRODA, CSARNOK, TÁRSASHÁZ, LAKÁS, CSALÁDI HÁZ RENDSZERES VAGY ALKALMI NAGYTAKARÍTÁSA ELHUNYTAK UTÁNI ÉS EXTRÉM FERTŐTLENÍTŐ TAKARÍTÁS LÉGFERTŐTLENÍTÉS ÓZONGENERÁTORRAL ZÖLDTERÜLETEK KARBANTARTÁSA EGYSZERŰ HÁZKÖRÜLI MUNKÁK (GALLYAZÁS, GEREBLYÉZÉS, ERESZTISZTÍTÁS STB ...) TÉRKŐ- ÉS LÁBAZAT TISZTÍTÁS

MINDENRE VAN MEGOLDÁS 60! KERESSEN MINKET BIZALOMMAL! WWW.MEGOLDAS60.HU INFO@MEGOLDAS60.HU • NAGY TÍMEA EV.

Apróhirdetés felvételi helyek!

VERESEGYHÁZON: Cerka Grafika, Fő út 78. 06 28 384 603 Nyitva: H‑P: 830‑1700; Szo: 800‑1200

GÖDÖLLŐN: Tintapatron Szaküzlet Tesco Áruház 06 70 394 8982

Papírváros Papír-Írószer Szabadság tér 14-17. 06 20 623 6011 • 06 20 402 3044 Nyitva: H‑P: 730‑1800


4

2020. június 5.

T V ‑ M Ű S O R

Duna

Sakáltanya RTL Klub szombat 22:00

Duna

07:15 Hazajáró 08:15 Térkép 08:45 Noé barátai 09:15 Divat & dizájn 09:45 Nálatok, laknak állatok? 10:25 Család-barát 11:20 Büszkeségeink a Hungarikumok 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:20 Omló falak árnyékában 14:25 A Durrell család 15:15 Keménykalap és krumpliorr 17:00 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 19:40 Albert, a fura fazon 21:10 V. Henrik

06:00 HÍRADÓ 07:00 Vallási műsorok 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:15 A világörökség kincsei 13:35 Kalandjaim a parányok világában 14:25 Édes anyanyelvünk 14:35 Hotel Kikelet 16:05 Hogy volt?! 17:25 Borbás Marcsi szakácskönyve 18:00 HÍRADÓ 18:45 Családi kör 19:40 Magyarország, szeretlek! 21:15 Hajsza a Kárpátokban 23:15 Élet a jövő múltjában

2020. június 6. szombat TV2 RTL Klub

05:00 Egy rém rendes család 05:25 Egy rém rendes család 05:50 TV2 ANIMÁCIÓ 10:10 Trendmánia 10:40 Innovátor 11:15 Bolttúra 11:45 Poggyász 12:20 Croodék 14:20 Minden: minden 16:20 Columbo: Régimódi gyilkosság 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 xXx: Újra akcióban 22:00 A Tai Chi harcosa 00:20 Wanted 02:25 Lángoló Chicago 03:10 Lángoló Chicago 03:50 Kegyetlen csillogás

09:20 KölyökKalauz 09:50 Teleshop 10:50 ÉletmódKalauz 11:20 Autogram 11:45 Maradj haza magadnak! 12:15 Segítség! Itthon vagyok! 12:55 Különben dühbe jövök 13:40 Kincsem 15:55 Részeges karatemester 2. 18:00 RTL Híradó 19:00 Fókusz Plusz 20:00 Négy esküvő és egy temetés 21:00 Mellékhatás 22:00 Sakáltanya 00:00 Annabelle 02:05 Rejtjelek

ADÁSVÉTEL

Ács munkák, tetőjavítás, lapostető szigetelés, kémény javítás. Tel: 20/451-3119

Tüzifa eladó csertölgy, bükk, akác, tölgy kiszállítva, konyhakészen. 70/354-4471, AA2297594. *404286*

ALBÉRLET Kiadó Vácon IV.emeleti, 2 szobás lakás hosszú távra. 30/456-7242.

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:10 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Ide süss! 09:55 Ide süss! 10:50 Az elveszett ereklyék fosztogatói 11:45 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:35 Doktor House 13:30 Scooby-Doo - A nagy csapat 15:05 Oviapu nyaral 16:40 Holnapolisz 18:50 A galaxis őrzői 21:00 A galaxis őrzői vol. 2 23:25 Underworld 01:30 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:40 Nemzetiségi magazin 08:00 Szerelmes földrajz 08:35 Don Matteo 09:35 Mámoros szerelem 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Magyarország finom 13:30 Egy nap a Föld életéből 14:20 Rex felügyelő 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Mámoros szerelem 16:55 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Don Matteo 19:45 Rex felügyelő 20:40 Agatha Raisin 21:35 A maffia nyomában Zagaria akció

Pencen családi ház, 1100 m2-es telekkel eladó. Ár: 25 MFt. 30/620-3729. *573130*

Gere Ingatlan kedvezményes feltételekkel vállalja ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megye 30 Km-es körzetben. 70/558-1160.

577733

Előnevelt csibe, kacsa, liba. Göd, Lenkey u. 24. 20/962-9731 *402843*

Tojótyúk szép tollas, kiválóan tojó, ingyen házhoz szállítva 650 Ft/db. 06/70-240-13-31 *577937*

Vörös TOJÓTYÚK házhoz szállítva 750 Ft/db. Tel.: 06-20/204-2382 *564894*

ÁLLÁS

Minőségi tűzifa rendelhető erdei köbméterben (1x1x1.7m) Méteres, kugli vagy konyhakeszre hasítva, házhoz szállítással. +36 30 424 5815 EUTR: AA2297594.

*574666*

Dunakeszi BAUHAUS Áruházba gyakorlott takarító munkatársakat keressünk. Azonnali kezdéssel. Érd.: 06309646344 *574533*

Autószerelőt, teherautószerelőt, mezőgazdasági gépszerelőt keresünk, ipari munkagépek, targoncák javítására, gödöllői telephelyünkre. Jó csapat, jó fizetés, 8-16-ig tartó munkaidő. Alfa-Wintrade Kft. 06-20-233-0174 alfawintrade@gmail.com *578752* 577865

A VOLUMEN INGATLANIRODA értékhatártól függően 1,5 - 2,5% jutalékért vállalja az ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megyében. 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A. 30/274-1790. *577667*

Pencen családi ház, 1100 m2-es telekkel eladó. Ár: 25 MFt. 30/620-3729. *573130*

Vácon a Nyulasban 25nm-es téglából épült nyaraló eladó. Irányár: 6M. Tel: 0630 234 1620 *3013683*

Azonnali belépéssel keresünk egy és többműszakos munkarendbe betanított munkásokat, valamint grafikust, és ügyfélszolgálatos munkatársat. Önéletrajzokat nettó fizetési igény megjelölésével az allas@emblemazas.hu címre várjuk. Bánkuti-2004 Kft

Karosszérialakatos munkatársat keresünk gödöllői telephelyre, ipari munkagépek javítására. Jó csapat, jó fizetés, 8-16-ig tartó munkaidő. Alfa-Wintrade Kft. 06-20-233-0174 alfawintrade@gmail.com *578760*

INGATLAN

05:00 Egy rém rendes család 05:25 Egy rém rendes család 05:50 TV2 ANIMÁCIÓ 10:30 Tűsarok 11:00 Több mint TestŐr 11:35 Super Car 12:05 Életmódi 12:40 Hungarikumokkal a világ körül 13:10 StartupBörze 13:45 Libabőr 15:50 A miniszter félrelép 18:00 Tények 18:50 Dumplin’ - Így kerek az élet 21:20 November Man 23:35 Jóemberek 01:30 Délibáb

09:25 Ninjago Master of Spinjitzu: Garmadón fiai 09:55 Teleshop 10:50 A Muzsika TV bemutatja! 11:15 Édes Otthon 11:50 Szuperzöld 12:20 Profi a konyhámban 12:55 Kismamának áll a világ 14:40 Négy esküvő és egy temetés 15:25 Piedone Afrikában 18:00 RTL Híradó 18:50 Házasodna a gazda 20:30 Patrick - Ebbel szebb az élet 22:25 Brazilok 00:25 Briliáns meló

2020. június 8. hétfő TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 00:15 Magánnyomozók 01:20 Családi Titkok 02:20 Doc Martin 03:05 A vidéki doktor 03:50 Tények Este

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 12:05 Muppet Show 12:50 Fókusz 14:20 Bosszú 15:35 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 Cápák között 22:05 Gyilkos lelkek 23:05 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:35 Halálos fegyver 00:35 Bűnös lelkek 01:40 Autogram

Veszélyes és nem veszélyes FAKIVÁGÁS Alpin technikával, ingyenes előzetes helyszíni felmeréssel +36 30 424 5815

*391527*

*578336*

ÁLLAT

2020. június 7. vasárnap TV2 RTL Klub

Eladó családi házat keresek Vácon. Tel.: 0630 518 2620 *3013683*

Eladó Vác-Deákváron 3 szobás, I.emeleti, konvektoros, szigetelt lakás 27 m2-es garázzsal együtt. Ingatlanosok kíméljenek! Ir.ár: 38,5 MFt. 20/447-4614. *395837*

Eladó családi házat keresek a Dunakanyarban 30-60 M Ft között. Tel.: 0630 579 0047 *3013683*

Eladó Vác belváros közeli 37 nm-es tégla lakás! Irár: 13.99 M Ft 0630 423 7955 *3013683*

Eladó házat keresek Verőcén vagy Kismaroson! Tel: 0670 634 4043 *3013683*

Vácon belvárosi, 150 m2-es, 5 szobás családi ház eladó. Ára: 59 MFt. 30/274-1790. *3013683*

Vác-Deákváron 147 m2-es, 2 szintes, felújított ikerház, bekerített telekkel eladó. Ára: 57 MFt. 30/274-1790.

Vácon Erzsébet utcában felújított, III.emeleti lakás eladó. Ára: 24,9 MFt. 30/274-1790. *3013683*

Vácon a Felsőtörökhegyi úton 1517 m2-es, belterületi építési telek eladó. Ára: 12,95 Mft 30/274-1790. *3013683*

Sződligeten 150 m2-es, kétgenerációs családi ház, 896 m2-es telekkel eladó. Ára: 44,9 Mft. 30/274-1790. *3013683*

Drégelypalánkon 1010 m2-es üzemcsarnok eladó. Ára: 36 MFt. 30/274-1790. *3013683*

Nőtincsen tópartnál belterületi, közműves építési telkek eladók. 30/274-1790. *3013683*

Dunakeszin belterületi, ipari tevékenységet végezhető vegyes övezeti besorolású területen 280 m2-es épület, 594 m2-es telekkel eladó. Ára: 55,49 Mft. 30/274-1790. *3013683*

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:15 Agymenők 08:40 Agymenők 09:05 Szívek szállodája 09:55 Szívek szállodája 10:45 Doktor House 11:35 Doktor House 12:30 A mentalista 13:15 Castle 14:05 Castle 15:00 Doktor House 15:50 Doktor House 16:40 Castle 17:30 Castle 18:20 A mentalista 19:05 Észbontók 20:00 Észbontók 20:55 Armageddon 23:50 Underworld 02:00 Doktor House

RÉGISÉG, ÉKSZER Legmagasabb áron vásárolok bélyeggyűjteményeket,1945 előtti képeslapokat,papír és fémpénzeket. Filadiszkont 1064 Budapest Vörösmarty u 65 Tel:06209364757 Tel: 0616085320 *572866*

SZABADIDÕ, ÜDÜLÉS Bérleti jog átadó! Gyulán a Hőrorrás Üdölöben 2-4 fő részére, teljesen felszerelt apartman bérleti joga 2021-től átadó. 2x2 hét (február 8 tól-) Telefon:06 20 319 3306 *570624*

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT Redőnyök, reluxák, napellenzők, légszigetelés ajtóra-ablakra, zárak, biztonsági zárak készítése, javítása. 70/612-5042. *551944*

Alpin fakivágás, fák, bokrok, tuják, sövények vágása, nyírása, bozótirtás, fűkaszálás, akár zöldhulladék elszállítással is! 30/984-8407. *560145*

Bármilyen ácsmunkát, széldeszkázást, bádogos munkát, új tető készítését, tető javítást, Lindab lemezfelrakást anyagbeszerzéssel kedvezményes áron, ereszcsatornázást válallok. 30/375 9762, 70/655 9878. *575770*

Duguláselhárítás falbontás nélkül 0-24-ig, zsírtalanítás géppel, hétvégén is, garanciával! 06-70/233-0673 *385674*

JÁRMÛ Lejárt műszakis vagy enyhén sérült autóját megvásárolnám 20 500 0864. *577463*

MOTORKERÉKPÁR Régi motorkerékpárt és alkatrészeit vásárolnék. Bármilyen rozsdás, romos, hiányos állapotban. 0630/408-7022.

Fakivágás alpintechnikával, területgondozás, bozótírtás, fűnyírás, hulladék elszállítással. 30/255-4466. *391907*

Kőműves és ács munkát vállalunk 25 éves tapasztalattal. Átalakítás, bővítés, új építés. 20/985-9909. *575736*

OKTATÁST VÁLLAL

Kúttisztítást, kútmélyítést, kútfertőtlenítést, kútásást és fakivágást vállalok. Pl.: fenyő/dió. 06-30/951-0378 Tetőfedő, ács, bádogos munkákat vállalunk. Rövid határidővel, akár azonnali kezdéssel. Saját anyaggal is. Garanciával. 06/70-297-6085 *578509*

*385631*

Eladó 35 m2-es, IV.emeleti lakás a Dunakeszi, Barátság úti lakótelepen. 30/991-5361, 30/685-8028.

Vácon Duna-part közelében most épülő, 93 m2-es lakás eladó. Ára: 60 Mft. 30/274-1790.

Pedagógiai asszisztens, gyógypedagógiai asszisztens és dajka OKJ-s képzés indul Dunakeszin részletfizetéssel. Tel.: 30/6374083, 20/4237877 Eng.sz.: E-000452/2014

*578352*

*3013683*

*572769*

*3013683*

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 06:50 Jóbarátok 07:15 Jóbarátok 07:40 Agymenők 08:00 Agymenők 08:25 Ide süss! 09:20 Ide süss! 10:20 Trendközelben 10:50 Doktor House 11:40 Doktor House 12:30 Doktor House 13:20 Oviapu nyaral 14:55 Az Emoji-film 16:30 A Hangya 18:30 A galaxis őrzői vol. 2 21:00 Bosszúállók: Végtelen háború 23:35 Underworld: Evolúció 01:25 Trendközelben

*557361*


5

2020. június 5.

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:40 Nemzetiségi magazin 08:00 Szerelmes földrajz 08:35 Don Matteo 09:35 Mámoros szerelem 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Magyarország finom 13:30 Egy nap a Föld életéből 14:25 Rex felügyelő 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Mámoros szerelem 16:55 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Don Matteo 19:50 Rex felügyelő 20:45 Önök kérték 21:45 Az első köztársaság 22:45 Doctor Foster

TV2

2020. június 9. kedd RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 23:25 Magánnyomozók 00:30 Családi Titkok 01:35 Doc Martin 02:25 A vidéki doktor 03:10 Tények Este

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 08:00 Szerelmes földrajz 08:30 Don Matteo 09:35 Mámoros szerelem 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Magyarország finom 13:30 Tökéletes társak a természetben 14:20 Rex felügyelő 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Mámoros szerelem 16:55 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:40 Don Matteo 19:40 Rex felügyelő 20:45 Hölgyek paradicsoma 21:50 Hajsza a föld alatt

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:50 Ausztrál expressz 12:45 Muppet Show 13:20 Fókusz 14:20 Bosszú 15:35 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 A tanár 21:50 Magnum 22:45 RTL Híradó 23:15 Patrick - Ebbel szebb az élet 01:15 Rejtjelek

2020. június 10. szerda TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 00:00 Magánnyomozók 01:05 Családi Titkok 02:05 Doc Martin 02:50 A vidéki doktor 03:35 Tények Este

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:50 Muppet Show 12.50 Fókusz 14:20 Bosszú 15:35 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 A tanár 21:50 Négy esküvő és egy temetés 22:45 RTL Híradó 23:10 Házasodna a gazda 01:15 Édes Otthon

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 07:50 Jóbarátok 08:15 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Szívek szállodája 09:55 Szívek szállodája 10:45 Doktor House 11:35 Doktor House 12:30 A mentalista 13:15 Castle 15:00 Doktor House 15:50 Doktor House 16:40 Castle 17:30 Castle 18:20 A mentalista 19:05 Észbontók 20:00 Észbontók 20:55 Az Argo-akció 23:05 Armageddon 02:00 Doktor House

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:15 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Szívek szállodája 09:50 Szívek szállodája 10:40 Doktor House 11:35 Doktor House 12:25 A mentalista 13:15 Castle 14:05 Castle 15:00 Doktor House 15:50 Doktor House 16:40 Castle 17:30 Castle 18:20 A mentalista 19:05 Észbontók 20:55 Dick és Jane trükkjei 22:30 Az Argo-akció 00:45 Doktor House

Duna

06:00 HÍRADÓ 07:10 Alpok-Duna-Adria 08:00 Szerelmes földrajz 08:35 Don Matteo 09:35 Mámoros szerelem 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Magyarország finom 13:30 Elveszett festmények 14:20 Rex felügyelő 15:10 Sorsok útvesztője 16:00 Mámoros szerelem 16:55 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:40 Don Matteo 19:45 Rex felügyelő 20:35 Bagi Nacsa 21:35 Brooklyn legmérgesebb embere

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:40 Életkerék 07:10 Öt kontinens 08:00 Szerelmes földrajz 08:30 Don Matteo 09:35 Mámoros szerelem 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:20 Magyarország finom 13:35 Tengerek, városok, emberek 14:25 Rex felügyelő 15:15 Sorsok útvesztője 16:05 Mámoros szerelem 16:55 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Don Matteo 19:50 Rex felügyelő 20:45 Életem értelmei 22:30 Salamon

2020. június 11. csütörtök TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok 01:50 Doc Martin 02:35 A vidéki doktor 03:30 Tények Este

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:50 Muppet Show 12:50 Fókusz 14:20 Bosszú 15:35 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 A tanár 21.50 Doktor Murphy 22.45 RTL Híradó 23.20 A zöld íjász 00:15 Szuperzöld 00:50 KölyökKalauz 01:25 ÉletmódKalauz

2020. június 12. péntek TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 00:30 Magánnyomozók 01:40 Doc Martin 02:35 A vidéki doktor 03:30 Tények Este

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:50 Fókusz 13:20 Doktor Murphy 14:20 Bosszú 15:35 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 A tanár 21:50 Különben dühbe jövök 22:45 RTL Híradó 23:20 Gyilkos lelkek 00:20 Mellékhatás

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:10 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Szívek szállodája 09:50 Szívek szállodája 10:40 Doktor House 11:35 Doktor House 12:25 A mentalista 13:15 Castle 14:05 Castle 14:55 Doktor House 15:50 Doktor House 16:40 Castle 17:25 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 20:55 A Minden6ó 22:45 Dick és Jane trükkjei 00:20 Doktor House

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:10 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Szívek szállodája 09:50 Szívek szállodája 10:40 Doktor House 11:30 Doktor House 12:25 A mentalista 13:15 Castle 14:00 Castle 14:55 Doktor House 15:50 Doktor House 16:40 Castle 17:25 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 20:55 Vaiana 22:50 Armageddon 01:45 Doktor House

T V ‑ M Ű S O R

Paplan,- párna tisztítás, készítés, felújítás. Vác, Huszár u. 30/A. 27/304-423. *391093*

Ács, tetőfedő, bádogos mester vállalja új és régitetők készítését, javítását, cserép és cseréplemezből is. Kiszállás ingyenes. Májusi, júniusi akció:30/518-0206 577857

571813

*578501*

Tetőfedő, bádogos, kőművesmunkák és hőszigetelések (dryvit) festés, mázolás, kúpcserépkenés, épületek bontása, utak kiépítése, aszfaltozása, kémények bontása és felújítása teljes körű kivitelezése garanciával. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény. Kassai Zoltán 30/684-9613. *578420*

Villanyszerelés 20/465-0435 *389088*

Építőipari Kft. vállal: teljes körű lakásfelújítást, családi ház építést, átalakítást, melléképület felújítást, bontást, hőszigetelést, burkolást, támfalépítést, gipszkartonszerelést, festést, mázolást, tapétázást, térkövezést. Akár anyagbeszerzéssel is. Tel.: 06-20-249-4793 *572845*

EgyEdi bútorkészítés

Vízvezeték, szennyvizek bekötését, fürdőszobák csövezését, és kőműves munkát vállalunk! 06-20-249-4793 *572876*

Uszodatechnikai bolt nyílik Dunakeszin, Szent István utca 43 alatt. Vegyszerek, Medence kellékek, homokszűrök, szivattyúk, lámpák, PVC idomok és csövek, medence építések, medence hőszivattyúk árusítása és telepítése, medence fedések forgalmazása. Tel: 20/390-2932

577168

VÁLLALKOZÁS

a te dat l á mo ítjuk! s ló a v is meg

Vásárolok Simson-t, Bervát, Pannit, régi motorokat. Veterán alkatrészt. Régiséget. 06706503168 *574139*

TŰZIFA ELADÓ kályhakészen, szálban 13000 ft/ m3-tól. Akác, cser,tölgy, juhar. Tel:70/2908860, AA6258001 *574814*

Vásárolok Simson-t, Bervát, Pannit, régi motorokat. Veterán alkatrészt. Régiséget. 06706503168 *574139*

577876

*577962*

VEGYES

konyhabútorok, beépített szekrények

Farkas Gábor asztalos mester InGyenes Felmérés, árajánlat készítés, Gyártás, beépítés, szaktanácsadás! erdőkertes, Fő út 28. tel.:06-20 961 56 10

www.butor-keszites-tervezes.hu


6

2020. június 5.

KERTI KALANDOZÁSOK - HÉTVÉGI PARKTÚRÁK A GÖDÖLLŐI KASTÉLYBAN Különleges alkalom természetkedvelőknek! Minden szombaton és vasárnap várjuk vendégeinket kastélykert túránkra! A közel egyórás vezetés során betekinthetnek Erzsébet királyné rejtett előkertjébe, a sétán megismerhetik a park élővilágát, befejezésül pedig bepillanthatnak a Királydombi Pavilon épületébe. Időpont: szombat és vasárnap 11 órától 15 óráig igény szerint (indulási pont: Díszudvar) Jegyár: 500 Ft (jegyvásárlás a Platán fánál) To v á b b i i n fo r m á c ió: informacio@kiralyikastely. hu 28/410-124 Csoportlétszám: max. 20 fő. https://www.facebook.com/ events/899309403868561

Dr. KOMPORÁLY ÉVA REUMATOLÓGIAI REHABILITÁCIÓS MAGÁNRENDELÉS: • Orvosi lágylézer terápia reumatikus panaszokra www.maganrendelesvac.hu Júniusban SAROK fájdalomra kedvezményes konzultáció! • Mozgásszervi problémák kivizsgálása és kezelése Bejelentkezés és információ: 06 307034498 Rendelés helyszine: Vác, Galcsek utca 4 szám

Ha új munkatársakat keres, mi segítünk megtalálni! ÁllÁsHirdetése itt van a legjobb Helyen! szuperi@szuperi.hu • Tel.: +36 70 385 6243

18 éve működő magyar tulajdonú vállalkozás keres VÁCHARTYÁNI telephelyére gép- és fémszerkezet gyártási valamint üzemkarbantartási tevékenységre széleskörű FÉMIPARI esetleg műszerész gyakorlattal rendelkező, jó problémamegoldó képességű

SZAKMUNKÁST. Technikusi, üzemmérnöki végzettség, forgácsolói gyakorlat előnyt jelent.

Jelentkezés szakmai önéletrajzzal az allasnatur1@gmail.com címre

VÁCI CIPÉSZET Szabaduljon meg most körömgombájától, gondoljon a nyárra!

Lézeres körömgomba kezelés lábon és kézen

FÁJ A LÁBA? NÁLUNK A MEGOLDÁST MEGTALÁLJA! TÉRD, CSÍPŐ ÉS VÁLLPROBLÉMÁK ESETÉN IS MÁR GYERMEKORTOPÉDIAI SZAKRENDELÉS IS!

Dr. Bodor Attila ortopéd traumatológus

Bejelentkezés: 06-20-569-2852 • (27) 301/942

1 HÉTEN BELÜLI IDŐPONT Váci Cipészet, Galcsek utca 4.

Orvostechnikai berendezéssel!

99,9%-os hatékonyság A kezelés Vácon zajlik (Váci Cipészet)

Bejelentkezés: 06 30 584 5974 Gyógypedikűr: Németh Erzsébet Időpontotegyeztetés: 06 70 771 0593 www.vacicipeszet.hu


7

2020. június 5.

Z-Group

577595

Klímatechnika -Épületgépészet 2120 Dunakeszi, Tátra u 2

FŐ PROFILUNK: IPARI ÉS LAKOSSÁGI HŰTÉSTECHNIKA Klímavédelmi hatóság által regisztrált cég!

Cég F- gáz száma:1000000033428 Szerelő F-gáz száma 2000000031941

Split klíma, mobilklíma, hőszivattyúk telepítése javítása, karbantartása, szivárgásvizsgálat. Klímaberendezések értékesítése, szervizelése.

AKÁR 5 ÉV GARANCIÁVAL! (melyek energiatakarékosak, hatékonyak, és alacsony meghibásodási mutatóval rendelkeznek )

PONTOS PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS 10 ÉV TAPASZTALATTAL Kollégáink a mostani helyzetnek megfelelő védőfelszerelésben dolgoznak. Hétvégén is hívhatóak vagyunk !

Ó I C TER N U AK H S 3,5 P E R&

COO -NG VERITA ÁLY OSZT 2F T X Q

+ S1 M A A+ Í L K KW bruttó

00,0 . 0 8 1

Ft

578593

Hűtésre-fűtésre optimalizált klímák akciós áron

Elérhetőségeink +36302782436 +36702876283 email: zgroupklima@gmail.com

LOVASTÁBOR SZŐDÖN

A tábor napközis, • Lovaglás (minden nap egyszer) 7.30-tól 16.30-ig tart. • Tehénfejés, sajtkészítés Tízórait, ebédet és • Lóápolás uzsonnát biztosítunk. • Állatsimogató • Íjászat • Patak parti kirándulás (vízvizsgálat) • Vadles lovaskocsival • Erdei játszótér (kötélpálya, trambulin) • Bográcsozás, medencézés, pólófestés

TURNUSOK 2020:

RENDELJE MEG ONLINE, MEGJELENIK OFFLINE!

szuperinfo.hirdessemeg.hu þ KORSZERŰ þ EGYSZERŰ þ GYORS

AKÁR MOBILRÓL IS KÉNYELMESEN HIRDETHET!

06.22 – 06.26. 07.06 – 07.10. 07.13 – 07.17.

07.20 – 07.24. 07.27 – 07.31. 08.03 – 08.07.

Az ára: 35.000 Ft/hét/fő. Testvéreknek és több turnusra jelentkezőknek: kedvezmény.

Érdeklődni lehet: Nyéki Miryam: 06 30 183-2065, Nyéki János: 06 30 183-2648

Kövess minket a Facebookon!

www.facebook.com/www.szuperinfo.hu


8

2020. június 5.

Galga Zrt.

A Galga-COOP Zrt. a következő munkakörökbe keres jelentkezőket:

ÁLLÁSHIRDETÉS

BOLTI ELADÓ

Az Első Pesti Malom- és Sütőipari Zrt. az

ASZÓDI MALOMBA

SZAKTERÜLET MEGNEVEZÉSE: • Élelmiszer kiskereskedelem

azonnali kezdési lehetőséggel keres munkatársakat

577879

FŐBB FELADATOK: • Eladó-pénztárosi feladatok ellátása, árufeltöltés, pakolás • További feladatok munkaköri leírás szerint MUNKAVÉGZÉS HELYE: • 801. sz. COOP Szupermarket / Kartal, Petőfi u. 2. JELENTKEZÉS: Fényképes önéletrajz megküldésével a titkarsag@galgacoop.hu, galgacoop@t-online.hu e-mail címekre, telefonon ( 06-28-466-003) vagy személyesen a boltban, illetve a

562993

Galga-COOP Zrt. központjában (2194 Tura, Rákóczi út 25.).

VALAMINT

577831

• Pályakezdők jelentkezését is várjuk

LEZSÁKOLÓ EGYÉB, GÉPKEZELŐI BEOSZTÁSBA

Amit kínálunk:

stabil munkahely, versenyképes bérezés és juttatás, útiköltség hozzájárulás. Pályakezdő és nyugdíjas jelentkezését is várjuk részmunkaidőben is!

Érdeklődni és időpont egyeztetés a 06-28-400-412-es telefonon.

Profile for szuperinfo

Gödöllő 2020.06.05  

Gödöllő 2020.06.05  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded