__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

577599

DUNAKESZI • FÓT • GÖD

577167

577848

2020. június 5. • XXVIII/22-23.

Z-Group

Fóti ipari parkba

577180

Klímatechnika -Épületgépészet 2120 Dunakeszi, Tátra u 2

FŐ PROFILUNK: IPARI ÉS LAKOSSÁGI HŰTÉSTECHNIKA Klímavédelmi hatóság által regisztrált cég!

Cég F- gáz száma:1000000033428 Szerelő F-gáz száma 2000000031941

Split klíma, mobilklíma, hőszivattyúk telepítése javítása, karbantartása, szivárgásvizsgálat. Klímaberendezések értékesítése, szervizelése. Hűtésre-fűtésre optimalizált klímák akciós áron

AKÁR 5 ÉV GARANCIÁVAL! (melyek energiatakarékosak, hatékonyak, és alacsony meghibásodási mutatóval rendelkeznek )

PONTOS PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS 10 ÉV TAPASZTALATTAL Kollégáink a mostani helyzetnek megfelelő védőfelszerelésben dolgoznak. Hétvégén is hívhatóak vagyunk !

Ó I C TER N U AK H S 3,5 P E R&

COO -NG VERITA ÁLY OSZT 2F T X Q

+ S1 M A A+ Í L K KW bruttó

00,0 . 0 8 1

Ft

Elérhetőségeink +36302782436 +36702876283 email: zgroupklima@gmail.com

NŐI TAKARÍTÓKAT KERESÜNK Érdeklődni: Hétfőtől péntekig 10-15 óráig Tel.: 20 365 7445 E-mail: office@pax-szam.hu Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályázati eljárás során megadott személyes adataik kezelésével kapcsolatos tájékoztató a PAX-SZÁM KFT. honlapján vagy székhelyén hozzáférhető, annak ismeretében a pályázat benyújtásával az adatkezeléshez a pályázó hozzájárulását adja.


2

2020. június 5.

Epres sajttorta-lasagne

HOROSZKÓP 24. Kos: Legfőbb ideje, hogy változtasson életmódján és egy kicsit lelassítson. Sietve vállalta különféle kötelezettségeinek teljesítését, illetve alapból mindent túl hamar akar megvalósítani. Mostanra már elért néhány eredményt, éppen ezért ideje lenne pihenni és élvezni erőfeszítéseinek gyümölcsét. Illetve ne mindig csak mások gondjaival és lelki életével foglalkozzon, hanem a sajátjával is!

Mérleg: Nagyon fontos, hogy a hétre pontos tervei legyenek, mert az lesz a kulcsa a sikernek. Igyekezzen gyakorolni a nyugalmat és a türelmet, mert szüksége lehet rájuk. Viszont egy idősebb személytől értékes tanácsot vagy segítséget kaphat. Mindennek a tetejében felkeresi egy régi ismerőse. Vigyázzon egészségére, és találjon időt a pihenésre is.

Hozzávalók / 6 személyre

Skorpió: Olyan dolgok történhetnek Önnel, amelynek hatására megnőhet a sorsba vetett hite. Furcsa, megmagyarázhatatlan események, amelyek alapvetően pozitívan sülnek el. Érzi a láthatatlan kezet, amely vezeti a mindennapokban. Mindig jó időben van, jó helyen. Emellett különösen érzékeny másokkal szemben, szabályosan olvas bennük. Valaki még segítséget is fog kérni Öntől.

Bika: Itt az ideje annak, hogy felfrissítse a kapcsolatait. Időszerű lenne felkeresnie azokat, akikkel rég nem találkozott vagy beszélt. Mostanában minden más jól alakulhat maga körül, éppen ezért derült égből villámcsapásként érheti a héten megjelenő probléma, avagy kellemetlenség. Emellett nem ártana az egészségére is jobban vigyáznia, mert bizonyos ételek többet ártanak, mintsem használnak.

Nyilas: Vigyázzon, mert képes lehet veszélyes vizekre evezni annak érdekében, hogy elérje a céljait. Ne használjon tisztességtelen eszközöket vágyai eléréséhez. Azt se hagyja, hogy mások beszéljék rá becstelen megoldásokra. Van pár nehéz döntés, amelyeket meg kell hoznia a napokban, miközben saját démonjaival is szembe kell néznie. Ha elég kitartó és hisz magában, győzni fog!

Ikrek: Úgy tűnik, hogy egész héten szerencsés lesz. Mindig a megfelelő helyen és időben lesz ahhoz, hogy elkapjon egy csodás lehetőséget vagy valami jó történjen magával. A napokban minden erőfeszítése kifizetődőnek bizonyul. Viszont mindennek hatására hajlamos lehet túlságosan optimista lenni. Inkább kerülje a felesleges kockázatvállalást! Rák: Lehet, hogy vissza kell térnie a kiindulópontra, de legalábbis visszaesés várható egy bizonyos dologgal kapcsolatban, mert egy nem várt kellemetlenség üti fel a fejét. Próbálja meg újra és ne hagyja, hogy mások megakadályozzák benne. Kihívásokkal teli napok várnak Önre, de ha elég kitartó és szorgalmas, minden erőfeszítését siker fogja koronázni. Oroszlán: Valószínűleg olyan helyzet alakul ki az életében, ahol nagyon közvetlen és proaktív szerepet kell vállalnia. Úgy tűnik, hogy nagyon nehéz szituáció, de megvan az a képessége, hogy megoldja azt. A válságos helyzet megoldása utána mindenki le lesz nyűgözve a környezetében. Ugyanakkor tanulságos napok várnak Önre és több érdekes felfedezést is tehet. Szűz: Kemény munka vár Önre a napokra minden tekintetben. Semmi hullik az ölébe, mindenért meg kell küzdenie. Néha még az is lesz az érzése, mintha egyesek direkt nehezítenék az életét. Viszont, összehozhatja a sors valakivel, aki nagyban befolyásolhatja a jövőjét. Talán az majd vigasztalja, hogy legalább eredményes napok várnak magára!

HOROSZKÓP 24.

Krém • 500 g mascarpone • 1 teáskanál mandulaaroma • 3 dl habtejszín

ELKÉSZÍTÉS: A krémhez a mascarponét a cukorral és mandulaaromával/likőrrel kikeverjük, majd a felvert tejszínnel lazítjuk. Felhasználásig hűtőbe tes�szük. Az eperlekvárt egy kis fazékba öntjük, picit felmelegítjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt epert. (Néhány szép szemet, hagyunk meg a tálaláshoz.) Nem kell főzni, csak átkeverni

• 120 g porcukor • 1 tk vaníliaaroma Összeállítás • 170 g natúr keksz (1 cso-

és hagyni tejesen hűlni. A desszert szépen mutat egy átlátszó, lapos jénai tálban. Ebben kezdjük a rétegezést. A tál alján először szépen, egyenletesen elhelyezzük a kekszek 1/3át. Erre jön egy adag krém, amit szintén elegyengetünk. Végül a kihűlt szószos eperből is kanalazunk mindenhova. Aztán újabb keksz és krém réteg következik, majd eperrel. Végül

mag Győri Korpovit) • 400 g eperdzsem (1 üveg) • 800 g friss eper (fagyasztott is lehet)

az utolsó réteg keksz, krém és eperszósz, ezzel zárjuk le a tetejét. Ha jól dolgoztunk, akkor a végén nem lesz maradék semmiből! :) Pár órára hűtőbe tesszük, (akár egy fél napra) hogy összeérjenek az ízek és a keksz megpuhuljon. Tálaláskor díszítjük friss eperszeletekkel és mentalevéllel, akár porcukorral is meghinthetjük.  (forrás:nosalty.hu)

Bak: Rettentően kreatívak lesznek a jegy szülöttei. Sikerül kiaknázniuk a képességeiket, így jelentős sikereket érhetnek el. A felmerülő problémákat lazán megoldják. A művészlelkűek pedig egy kivételes dolgot alkothatnak. Amennyiben valaki a napokban vizsgázik, szerencsével fog járni, de azok is, akikre olyan feladatok elvégzése vár, amelyben eddig még nem volt részük. Vízöntő: Lehet, hogy egy közeli ismerőse ellopja az ötleteit saját karrierjének előmozdítása érdekében. Tehát vigyázzon az új ötletek megosztásával! Egyébként is kiderülhet a napokban, kiben bízhat igazán és ki az, akiben nem. Szerettei közül többen is szívességet kérhetnek magától, de nem muszáj mindenkiét teljesíteni. Nyugodtan mondjon nemet és koncentráljon saját magára! Halak: Vigyázzon arra, amit mond, mert egyesek könnyen félreérthetik a szándékait, illetve villámgyorsan megsértődhetnek. Nem célszerű a héten tiszta vizet öntenie a pohárba vagy megmondania a véleményét másoknak, mert nem lesznek rá vevők. Viszont összefuthat egy régi ismerővel, aki kellemes, nosztalgikus ébrezéseket kelt Önben. Ráadásul még egy váratlan belföldi utazási lehetőség is felmerülhet.

Töki pompos Hozzávalók / 6 személyre

Észak‑Kelet‑Pest megye

A tésztához • 50 dkg finomliszt • 3 közepes db burgonya • 2.5 dkg élesztő • 2.5 dl víz (langyos) • 0.5 teáskanál cukor • só ízlés szerint A tetejére • 2 dl tejföl • 3 gerezd fokhagyma (zúzva) • 3 közepes fej lila hagyma 20 dkg sajt (reszelt) 30 dkg kolozsvári szalonna

ELKÉSZÍTÉS: A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük.Az élesztőt feloldjuk a 2,5 dl langyos, cukros vízben. Ha kész a krumpli, akkor a vizet leöntjük róla és áttörjük. Az élesztős vízzel a liszthez keverjük. Ízlés szerint sózzuk. A tésztát jól kidolgozzuk.

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Tartalomfejlesztési igazgató: Forgács Bernadett Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel.: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos!

Kb. 1 órát langyos helyen kelesztjük. Ha megkelt, tűzhely méretű tepsibe tes�szük és szétnyomkodjuk, hogy mindenhová azonos vastagságú tészta jusson. Tetejét villával egy kicsit megszúrkáljuk. Előmelegített (175 fokos/ gáz 7-es fokozat) sütőben elősütjük. (A teteje szilárd legyen.) Kb. 5 perc.

Kivesszük a sütőből és a tetejét megkenjük a fokhagymás tejföllel. Rátesszük a felkockázott szalonnát és a felkarikázott lilahagymát. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Kb. még 10-15 percig sütjük. (Amíg a sajt meg nem barnul egy kicsit.)  (forrás:nosalty.hu)

A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


3

2020. június 5.

ZSIBÁRUHÁZ

Dr. KOMPORÁLY ÉVA REUMATOLÓGIAI REHABILITÁCIÓS MAGÁNRENDELÉS:

HAGYATÉK FELVÁSÁRLÁS

• Orvosi lágylézer terápia reumatikus panaszokra www.maganrendelesvac.hu Júniusban SAROK fájdalomra kedvezményes konzultáció! • Mozgásszervi problémák kivizsgálása és kezelése

Bizományos értékesítés – adás-vétel

NINCS PÉNZE?

Bejelentkezés és információ: 06 307034498 Rendelés helyszine: Vác, Galcsek utca 4 szám

Mi segítünk eladni feleslegessé vált tárgyait.

FÁJ A LÁBA?

GONDOLJA MEG, HOL VESZI MEG!

TÉRD, CSÍPŐ ÉS VÁLLPROBLÉMÁK ESETÉN IS MÁR GYERMEKORTOPÉDIAI SZAKRENDELÉS IS!

Dr. Bodor Attila ortopéd traumatológus

Bejelentkezés: 06-20-569-2852 • (27) 301/942

1 HÉTEN BELÜLI IDŐPONT Váci Cipészet, Galcsek utca 4.

Apróhirdetés felvételi helyek!

577152

NÁLUNK A MEGOLDÁST MEGTALÁLJA!

Áruházunkban mindent megtalál.

Műszaki cikkek, háztartási gépek, bútorok, dísztárgyak, régiségek, barkács-és kertigépek, sporteszközök.

Üzlet nyitva tartás: H-P:10-18, Szo:9-13 Sződliget, Dunai fasor 2.(vasútállomás) • 06-30-895-1545

https://www.facebook.com/zsibaruhaz.david.9

DUNAKESZIN: Kuckó Bazár Dunakeszi, Pavilonsor első üzlet

LEGYEN BÜSZKE ÉVEIRE!

61 ÉV

577149

(Fő út felöl) 70/321 -3322 Nyitva: H-P: 600-1630; Szo: 600-1400

-61%

31 ÉV

SZEMÜVEGKERETEK MINDEN KOROSZTÁLYNAK!

-31%

OPTIC WORLD DUNAKESZI AUCHAN • NÁDAS U. 6. • +36 30 638 8189 * A kedvezmény meghatározott szemüvegkeretekre érvényes komplett szemüveg készíttetése esetén. Más kedvezményekkel nem összevonható, készpénzre nem váltható. Boltonként változó árukészlet, részletek az üzletekben. Az akció időtartama: 2019. december 1. - 2020. május 31.

www.opticworld.hu

577170

AHÁNY ÉVES, ANNYI % KEDVEZMÉNY!*

GÖDÖN:

Firka Nyomtatvány

Göd, Török Ignác u. 1.

27/330-454

Nyitva: H-P: 730-1700; Szo: 800-1200


4

2020. június 5.

T V ‑ M Ű S O R

Duna

Sakáltanya RTL Klub szombat 22:00

Duna

07:15 Hazajáró 08:15 Térkép 08:45 Noé barátai 09:15 Divat & dizájn 09:45 Nálatok, laknak állatok? 10:25 Család-barát 11:20 Büszkeségeink a Hungarikumok 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:20 Omló falak árnyékában 14:25 A Durrell család 15:15 Keménykalap és krumpliorr 17:00 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 19:40 Albert, a fura fazon 21:10 V. Henrik

06:00 HÍRADÓ 07:00 Vallási műsorok 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:15 A világörökség kincsei 13:35 Kalandjaim a parányok világában 14:25 Édes anyanyelvünk 14:35 Hotel Kikelet 16:05 Hogy volt?! 17:25 Borbás Marcsi szakácskönyve 18:00 HÍRADÓ 18:45 Családi kör 19:40 Magyarország, szeretlek! 21:15 Hajsza a Kárpátokban 23:15 Élet a jövő múltjában

2020. június 6. szombat TV2 RTL Klub

05:00 Egy rém rendes család 05:25 Egy rém rendes család 05:50 TV2 ANIMÁCIÓ 10:10 Trendmánia 10:40 Innovátor 11:15 Bolttúra 11:45 Poggyász 12:20 Croodék 14:20 Minden: minden 16:20 Columbo: Régimódi gyilkosság 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 xXx: Újra akcióban 22:00 A Tai Chi harcosa 00:20 Wanted 02:25 Lángoló Chicago 03:10 Lángoló Chicago 03:50 Kegyetlen csillogás

09:20 KölyökKalauz 09:50 Teleshop 10:50 ÉletmódKalauz 11:20 Autogram 11:45 Maradj haza magadnak! 12:15 Segítség! Itthon vagyok! 12:55 Különben dühbe jövök 13:40 Kincsem 15:55 Részeges karatemester 2. 18:00 RTL Híradó 19:00 Fókusz Plusz 20:00 Négy esküvő és egy temetés 21:00 Mellékhatás 22:00 Sakáltanya 00:00 Annabelle 02:05 Rejtjelek

Minőségi tűzifa rendelhető erdei köbméterben (1x1x1.7m) Méteres, kugli vagy konyhakeszre hasítva, házhoz szállítással. +36 30 424 5815 EUTR: AA2297594.

Ács munkák, tetőjavítás, lapostető szigetelés, kémény javítás. Tel: 20/451-3119

Veszélyes és nem veszélyes FAKIVÁGÁS Alpin technikával, ingyenes előzetes helyszíni felmeréssel +36 30 424 5815

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:10 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Ide süss! 09:55 Ide süss! 10:50 Az elveszett ereklyék fosztogatói 11:45 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:35 Doktor House 13:30 Scooby-Doo - A nagy csapat 15:05 Oviapu nyaral 16:40 Holnapolisz 18:50 A galaxis őrzői 21:00 A galaxis őrzői vol. 2 23:25 Underworld 01:30 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:40 Nemzetiségi magazin 08:00 Szerelmes földrajz 08:35 Don Matteo 09:35 Mámoros szerelem 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Magyarország finom 13:30 Egy nap a Föld életéből 14:20 Rex felügyelő 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Mámoros szerelem 16:55 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Don Matteo 19:45 Rex felügyelő 20:40 Agatha Raisin 21:35 A maffia nyomában Zagaria akció

ADÁSVÉTEL Tüzifa eladó csertölgy, bükk, akác, tölgy kiszállítva, konyhakészen. 70/354-4471, AA2297594. *404286*

ALBÉRLET Kiadó Vácon IV.emeleti, 2 szobás lakás hosszú távra. 30/456-7242. *578336*

ÁLLAT Előnevelt csibe, kacsa, liba. Göd, Lenkey u. 24. 20/962-9731 *402843*

Tojótyúk szép tollas, kiválóan tojó, ingyen házhoz szállítva 650 Ft/db. 06/70-240-13-31 *577937*

Vörös TOJÓTYÚK házhoz szállítva 750 Ft/db. Tel.: 06-20/204-2382 *564894*

ÁLLÁS Azonnali belépéssel keresünk egy és többműszakos munkarendbe betanított munkásokat, valamint grafikust, és ügyfélszolgálatos munkatársat. Önéletrajzokat nettó fizetési igény megjelölésével az allas@emblemazas.hu címre várjuk. Bánkuti-2004 Kft

ÁCS

Harkány Attila

06/20-993-66-39

Dunakeszi BAUHAUS Áruházba gyakorlott takarító munkatársakat keressünk. Azonnali kezdéssel. Érd.: 06309646344 *574533*

577823

Tetőfedő bádogos mester vállal, régi és új tetők, előtetők, kocsibeállók készítését, bádogozását, kerti szaletlik építését és kúpcserép kenést vállalok.

*574666*

Autószerelőt, teherautószerelőt, mezőgazdasági gépszerelőt keresünk, ipari munkagépek, targoncák javítására, gödöllői telephelyünkre. Jó csapat, jó fizetés, 8-16-ig tartó munkaidő. Alfa-Wintrade Kft. 06-20-233-0174 alfawintrade@gmail.com *578752*

Karosszérialakatos munkatársat keresünk gödöllői telephelyre, ipari munkagépek javítására. Jó csapat, jó fizetés, 8-16-ig tartó munkaidő. Alfa-Wintrade Kft. 06-20-233-0174 alfawintrade@gmail.com *578760*

INGATLAN Gere Ingatlan kedvezményes feltételekkel vállalja ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megye 30 Km-es körzetben. 70/558-1160. *391527*

2020. június 7. vasárnap TV2 RTL Klub

05:00 Egy rém rendes család 05:25 Egy rém rendes család 05:50 TV2 ANIMÁCIÓ 10:30 Tűsarok 11:00 Több mint TestŐr 11:35 Super Car 12:05 Életmódi 12:40 Hungarikumokkal a világ körül 13:10 StartupBörze 13:45 Libabőr 15:50 A miniszter félrelép 18:00 Tények 18:50 Dumplin’ - Így kerek az élet 21:20 November Man 23:35 Jóemberek 01:30 Délibáb

09:25 Ninjago Master of Spinjitzu: Garmadón fiai 09:55 Teleshop 10:50 A Muzsika TV bemutatja! 11:15 Édes Otthon 11:50 Szuperzöld 12:20 Profi a konyhámban 12:55 Kismamának áll a világ 14:40 Négy esküvő és egy temetés 15:25 Piedone Afrikában 18:00 RTL Híradó 18:50 Házasodna a gazda 20:30 Patrick - Ebbel szebb az élet 22:25 Brazilok 00:25 Briliáns meló

2020. június 8. hétfő TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 00:15 Magánnyomozók 01:20 Családi Titkok 02:20 Doc Martin 03:05 A vidéki doktor 03:50 Tények Este

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 12:05 Muppet Show 12:50 Fókusz 14:20 Bosszú 15:35 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 Cápák között 22:05 Gyilkos lelkek 23:05 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:35 Halálos fegyver 00:35 Bűnös lelkek 01:40 Autogram

Eladó 35 m2-es, IV.emeleti lakás a Dunakeszi, Barátság úti lakótelepen. 30/991-5361, 30/685-8028.

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 06:50 Jóbarátok 07:15 Jóbarátok 07:40 Agymenők 08:00 Agymenők 08:25 Ide süss! 09:20 Ide süss! 10:20 Trendközelben 10:50 Doktor House 11:40 Doktor House 12:30 Doktor House 13:20 Oviapu nyaral 14:55 Az Emoji-film 16:30 A Hangya 18:30 A galaxis őrzői vol. 2 21:00 Bosszúállók: Végtelen háború 23:35 Underworld: Evolúció 01:25 Trendközelben

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:15 Agymenők 08:40 Agymenők 09:05 Szívek szállodája 09:55 Szívek szállodája 10:45 Doktor House 11:35 Doktor House 12:30 A mentalista 13:15 Castle 14:05 Castle 15:00 Doktor House 15:50 Doktor House 16:40 Castle 17:30 Castle 18:20 A mentalista 19:05 Észbontók 20:00 Észbontók 20:55 Armageddon 23:50 Underworld 02:00 Doktor House

Vácon a Felsőtörökhegyi úton 1517 m2-es, belterületi építési telek eladó. Ára: 12,95 Mft 30/274-1790.

*578352*

*3013683*

Pencen családi ház, 1100 m2-es telekkel eladó. Ár: 25 MFt. 30/620-3729.

Sződligeten 150 m2-es, kétgenerációs családi ház, 896 m2-es telekkel eladó. Ára: 44,9 Mft. 30/274-1790.

*573130*

A VOLUMEN INGATLANIRODA értékhatártól függően 1,5 - 2,5% jutalékért vállalja az ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megyében. 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A. 30/274-1790. *577667*

Pencen családi ház, 1100 m2-es telekkel eladó. Ár: 25 MFt. 30/620-3729. *573130*

Vácon a Nyulasban 25nm-es téglából épült nyaraló eladó. Irányár: 6M. Tel: 0630 234 1620

*3013683*

Drégelypalánkon 1010 m2-es üzemcsarnok eladó. Ára: 36 MFt. 30/274-1790. *3013683*

Nőtincsen tópartnál belterületi, közműves építési telkek eladók. 30/274-1790. *3013683*

Dunakeszin belterületi, ipari tevékenységet végezhető vegyes övezeti besorolású területen 280 m2-es épület, 594 m2-es telekkel eladó. Ára: 55,49 Mft. 30/274-1790.

*3013683*

Eladó családi házat keresek Vácon. Tel.: 0630 518 2620 *3013683*

Eladó Vác-Deákváron 3 szobás, I.emeleti, konvektoros, szigetelt lakás 27 m2-es garázzsal együtt. Ingatlanosok kíméljenek! Ir.ár: 38,5 MFt. 20/447-4614. *395837*

Eladó családi házat keresek a Dunakanyarban 30-60 M Ft között. Tel.: 0630 579 0047

*3013683*

JÁRMÛ Lejárt műszakis vagy enyhén sérült autóját megvásárolnám 20 500 0864. *577463*

MOTORKERÉKPÁR Régi motorkerékpárt és alkatrészeit vásárolnék. Bármilyen rozsdás, romos, hiányos állapotban. 0630/408-7022. *385631*

*3013683*

Eladó Vác belváros közeli 37 nm-es tégla lakás! Irár: 13.99 M Ft 0630 423 7955 *3013683*

Eladó házat keresek Verőcén vagy Kismaroson! Tel: 0670 634 4043

OKTATÁST VÁLLAL Pedagógiai asszisztens, gyógypedagógiai asszisztens és dajka OKJ-s képzés indul Dunakeszin részletfizetéssel. Tel.: 30/6374083, 20/4237877 Eng.sz.: E-000452/2014

*3013683*

Vácon belvárosi, 150 m2-es, 5 szobás családi ház eladó. Ára: 59 MFt. 30/274-1790. *3013683*

Vác-Deákváron 147 m2-es, 2 szintes, felújított ikerház, bekerített telekkel eladó. Ára: 57 MFt. 30/274-1790.

*572769*

RÉGISÉG, ÉKSZER Legmagasabb áron vásárolok bélyeggyűjteményeket,1945 előtti képeslapokat,papír és fémpénzeket. Filadiszkont 1064 Budapest Vörösmarty u 65 Tel:06209364757 Tel: 0616085320 *572866*

*3013683*

Vácon Duna-part közelében most épülő, 93 m2-es lakás eladó. Ára: 60 Mft. 30/274-1790.

SZABADIDÕ, ÜDÜLÉS

Vácon Erzsébet utcában felújított, III.emeleti lakás eladó. Ára: 24,9 MFt. 30/274-1790.

Bérleti jog átadó! Gyulán a Hőrorrás Üdölöben 2-4 fő részére, teljesen felszerelt apartman bérleti joga 2021-től átadó. 2x2 hét (február 8 tól-) Telefon:06 20 319 3306

*3013683*

*570624*

*3013683*


5

2020. június 5.

Duna

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 23:25 Magánnyomozók 00:30 Családi Titkok 01:35 Doc Martin 02:25 A vidéki doktor 03:10 Tények Este

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:50 Ausztrál expressz 12:45 Muppet Show 13:20 Fókusz 14:20 Bosszú 15:35 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 A tanár 21:50 Magnum 22:45 RTL Híradó 23:15 Patrick - Ebbel szebb az élet 01:15 Rejtjelek

2020. június 10. szerda TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 00:00 Magánnyomozók 01:05 Családi Titkok 02:05 Doc Martin 02:50 A vidéki doktor 03:35 Tények Este

577735

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 08:00 Szerelmes földrajz 08:30 Don Matteo 09:35 Mámoros szerelem 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Magyarország finom 13:30 Tökéletes társak a természetben 14:20 Rex felügyelő 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Mámoros szerelem 16:55 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:40 Don Matteo 19:40 Rex felügyelő 20:45 Hölgyek paradicsoma 21:50 Hajsza a föld alatt

2020. június 9. kedd RTL Klub

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT Redőnyök, reluxák, napellenzők, légszigetelés ajtóra-ablakra, zárak, biztonsági zárak készítése, javítása. 70/612-5042. *551944*

Alpin fakivágás, fák, bokrok, tuják, sövények vágása, nyírása, bozótirtás, fűkaszálás, akár zöldhulladék elszállítással is! 30/984-8407. *560145*

Bármilyen ácsmunkát, széldeszkázást, bádogos munkát, új tető készítését, tető javítást, Lindab lemezfelrakást anyagbeszerzéssel kedvezményes áron, ereszcsatornázást válallok. 30/375 9762, 70/655 9878.

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:50 Muppet Show 12.50 Fókusz 14:20 Bosszú 15:35 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 A tanár 21:50 Négy esküvő és egy temetés 22:45 RTL Híradó 23:10 Házasodna a gazda 01:15 Édes Otthon

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 07:50 Jóbarátok 08:15 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Szívek szállodája 09:55 Szívek szállodája 10:45 Doktor House 11:35 Doktor House 12:30 A mentalista 13:15 Castle 15:00 Doktor House 15:50 Doktor House 16:40 Castle 17:30 Castle 18:20 A mentalista 19:05 Észbontók 20:00 Észbontók 20:55 Az Argo-akció 23:05 Armageddon 02:00 Doktor House

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:15 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Szívek szállodája 09:50 Szívek szállodája 10:40 Doktor House 11:35 Doktor House 12:25 A mentalista 13:15 Castle 14:05 Castle 15:00 Doktor House 15:50 Doktor House 16:40 Castle 17:30 Castle 18:20 A mentalista 19:05 Észbontók 20:55 Dick és Jane trükkjei 22:30 Az Argo-akció 00:45 Doktor House

Tetőfedő, ács, bádogos munkákat vállalunk. Rövid határidővel, akár azonnali kezdéssel. Saját anyaggal is. Garanciával. 06/70-297-6085

Duna

06:00 HÍRADÓ 07:10 Alpok-Duna-Adria 08:00 Szerelmes földrajz 08:35 Don Matteo 09:35 Mámoros szerelem 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Magyarország finom 13:30 Elveszett festmények 14:20 Rex felügyelő 15:10 Sorsok útvesztője 16:00 Mámoros szerelem 16:55 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:40 Don Matteo 19:45 Rex felügyelő 20:35 Bagi Nacsa 21:35 Brooklyn legmérgesebb embere

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:40 Életkerék 07:10 Öt kontinens 08:00 Szerelmes földrajz 08:30 Don Matteo 09:35 Mámoros szerelem 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:20 Magyarország finom 13:35 Tengerek, városok, emberek 14:25 Rex felügyelő 15:15 Sorsok útvesztője 16:05 Mámoros szerelem 16:55 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Don Matteo 19:50 Rex felügyelő 20:45 Életem értelmei 22:30 Salamon

Tetőfedő, bádogos, kőművesmunkák és hőszigetelések (dryvit) festés, mázolás, kúpcserépkenés, épületek bontása, utak kiépítése, aszfaltozása, kémények bontása és felújítása teljes körű kivitelezése garanciával. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény. Kassai Zoltán 30/684-9613. Építőipari Kft. vállal: teljes körű lakásfelújítást, családi ház építést, átalakítást, melléképület felújítást, bontást, hőszigetelést, burkolást, támfalépítést, gipszkartonszerelést, festést, mázolást, tapétázást, térkövezést. Akár anyagbeszerzéssel is. Tel.: 06-20-249-4793

VÁLLALKOZÁS Uszodatechnikai bolt nyílik Dunakeszin, Szent István utca 43 alatt. Vegyszerek, Medence kellékek, homokszűrök, szivattyúk, lámpák, PVC idomok és csövek, medence építések, medence hőszivattyúk árusítása és telepítése, medence fedések forgalmazása. Tel: 20/390-2932 *577962*

VEGYES Vásárolok Simson-t, Bervát, Pannit, régi motorokat. Veterán alkatrészt. Régiséget. 06706503168 *574139*

TŰZIFA ELADÓ kályhakészen, szálban 13000 ft/ m3-tól. Akác, cser,tölgy, juhar. Tel:70/2908860, AA6258001 *574814*

Vásárolok Simson-t, Bervát, Pannit, régi motorokat. Veterán alkatrészt. Régiséget. 06706503168 *389088*

Duguláselhárítás falbontás nélkül 0-24-ig, zsírtalanítás géppel, hétvégén is, garanciával! 06-70/233-0673 Fakivágás alpintechnikával, területgondozás, bozótírtás, fűnyírás, hulladék elszállítással. 30/255-4466. *391907*

ár bérlés Vá v ó l á r g co ra,

U snapok eté a l zü súrokr z ek

*574139*

n

gye S r

Kőműves és ács munkát vállalunk 25 éves tapasztalattal. Átalakítás, bővítés, új építés. 20/985-9909. *575736*

Kúttisztítást, kútmélyítést, kútfertőtlenítést, kútásást és fakivágást vállalok. Pl.: fenyő/dió. 06-30/951-0378 *557361*

Paplan,- párna tisztítás, készítés, felújítás. Vác, Huszár u. 30/A. 27/304-423. *391093*

Ács, tetőfedő, bádogos mester vállalja új és régitetők készítését, javítását, cserép és cseréplemezből is. Kiszállás ingyenes. Májusi, júniusi akció:30/518-0206 *578501*

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 00:30 Magánnyomozók 01:40 Doc Martin 02:35 A vidéki doktor 03:30 Tények Este

*572876*

*578420*

www.ugralovac.hu

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:50 Muppet Show 12:50 Fókusz 14:20 Bosszú 15:35 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 A tanár 21.50 Doktor Murphy 22.45 RTL Híradó 23.20 A zöld íjász 00:15 Szuperzöld 00:50 KölyökKalauz 01:25 ÉletmódKalauz

2020. június 12. péntek TV2 RTL Klub

*578509*

Villanyszerelés 20/465-0435

*385674*

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 23:40 Magánnyomozók 00:45 Családi Titkok 01:50 Doc Martin 02:35 A vidéki doktor 03:30 Tények Este

Vízvezeték, szennyvizek bekötését, fürdőszobák csövezését, és kőműves munkát vállalunk! 06-20-249-4793

*572845*

*575770*

2020. június 11. csütörtök TV2 RTL Klub

577595

06:00 HÍRADÓ 06:40 Nemzetiségi magazin 08:00 Szerelmes földrajz 08:35 Don Matteo 09:35 Mámoros szerelem 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Magyarország finom 13:30 Egy nap a Föld életéből 14:25 Rex felügyelő 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Mámoros szerelem 16:55 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Don Matteo 19:50 Rex felügyelő 20:45 Önök kérték 21:45 Az első köztársaság 22:45 Doctor Foster

TV2

577144

Duna

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:50 Fókusz 13:20 Doktor Murphy 14:20 Bosszú 15:35 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 A tanár 21:50 Különben dühbe jövök 22:45 RTL Híradó 23:20 Gyilkos lelkek 00:20 Mellékhatás

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:10 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Szívek szállodája 09:50 Szívek szállodája 10:40 Doktor House 11:35 Doktor House 12:25 A mentalista 13:15 Castle 14:05 Castle 14:55 Doktor House 15:50 Doktor House 16:40 Castle 17:25 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 20:55 A Minden6ó 22:45 Dick és Jane trükkjei 00:20 Doktor House

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:10 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Szívek szállodája 09:50 Szívek szállodája 10:40 Doktor House 11:30 Doktor House 12:25 A mentalista 13:15 Castle 14:00 Castle 14:55 Doktor House 15:50 Doktor House 16:40 Castle 17:25 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 20:55 Vaiana 22:50 Armageddon 01:45 Doktor House

T V ‑ M Ű S O R


6

2020. június 5.

ÁTALAKULNAK HELYI BUSZJÁRATAINK!

MOZDULJ DUNAKESZI A KATONADOMBON!

Városvezetésünk újragondolta a tömegközlekedést, és arra jutottak, hogy teljesen új alapokra kell helyezni. Az új csillagpontos rendszer bevezetésével remélhetőleg jelentős javulás lesz tapasztalható a helyi busz közlekedésében. Az átalakítás során városi buszaink is megújultak: - három ajtó segíti az utasok

Hatalmas nagy örömmel jelentjük, hogy a 2020-as Mozdulj Dunakeszi! az előző évekhez hasonlóan, személyesen, élőben a Dunakeszi Katonadombon, szabadtéren meg lesz tartva a Kormány 241/2020. (V. 27.) Korm. rendelete szerint. Kérünk Titeket, hogy a 1,5 méteres távolságot az edzések során is tartsátok zavartalan fel- és leszállását az eddigi kettő helyett - tágasabb utastér rel rendelkeznek - a babakocsival és kerekes�székkel közlekedőknek extra méretű kényelmes utazóhelyet biztosítanak - mozgássérült feljáró segíti a kerekesszékkel való kön�nyebb feljutást - a járművek hűtő-fűtő klímával felszereltek, így minden időjárási körülmény között megfelelő komfortérzetet biztosít az utasok számára - az autóbuszok károsanyag kibocsátása minimálisra csökken a hatékony részecske szűrőnek köszönhetően Az új menetrend 2020. június 15-től érvényes és hamarosan megtalálja majd postládájában! Dunakeszi Önkormányzat

egymástól, erre mind az oktatók, mind a Dunakeszi Polgárőrség munkatársai ügyelni fognak. Továbbra is nagyon vigyázzunk egymásra! A Mozdulj Dunakeszi június 3-tól augusztus 31-ig tart. HÉTFŐ: 17:30-18:30 – zenés szenior torna Radvánszki Edittel az 50+

korosztálynak és mindenkinek, aki szereti! 18:30-19:30 –Halmi Viki KELLYS Fitness / Bánóczi Zsolt – Fitness5, heti váltásban SZERDA: 18:30-19:30 – Nagy Noémi – Harmónia Központ Dunakeszi / Solymosi Gabriella – Color Fitness, heti váltásban

PÉNTEK: 18:30-19:30 – Nagy Amarilla / Pásztor Szilvi – Gyermekeink Mozgásáért Egyesület, családi jóga, heti váltásban Sok-sok szeretettel és jó hangulattal várunk minden mozdulni vágyót június 3-án, 18:30-kor a Katonadombon. Dunakeszi Önkormányzat

RETRO DUNAKESZI AUTÓSMOZI A Dunakeszi Programiroda minden helyzetből igyekszik kihozni a maximumot, így autósmozival kedveskedik a dunakeszieknek. Az autósmozi helyszínén, a Repülőtéren két büfé szolgálja majd a résztvevők igényeit, étel és ital vásárlására lesz lehetőség. Dunakeszi Odateszi - Mozizzunk együtt és találkozzunk június 13-án! Film: MADE IN HUNGÁRIA

Időpont: 2020.június 13. szombat* Érkezés: 19:00 Filmvetítés kezdési időpontja: 20:00 Helyszín: Dunakeszi Repülőtér Maximális gépkocsi létszám: 500 autó Maximális létszám egy autóban: 4 fő A RÉSZVÉTEL REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! A regisztrációhoz érvényben lévő Dunakeszi kártya szükséges!

A Dunakeszi kártya igénylés és bővebb információk a www.dunakeszi.hu oldalon vagy a Dunakeszi App mobilalkalmazáson keresztül igényelheti. A helyszínen mobil mellékhelyiségekkel készülünk. *Esőnap: június 14-én, vasárnap 20:00 óra Dunakeszi Önkormányzat

2600 Vác,

Dr. Csányi L . krt. 51.

Tel: 27/ 50 ‑50 ‑50 email: szuperi@szuperi.­h u

Kövess minket a Facebookon! www.facebook.com/www.szuperinfo.hu


7

2020. június 5.

UNITED SEALANTS

IPARI SZALAGOK IPARI SPRAYK RAGASZTÓK PURHABOK TÖMÍTŐK

577895 577901

termékcsaládunkat keresse az Önhöz legközelebbi barkács-, festék-, szerelvényboltokban

LOVASTÁBOR SZŐDÖN

06 30 665 2319

AKÁR MOBILRÓL IS KÉNYELMESEN HIRDETHET!

TELJES NYÁRI ÁRUCSERE JÚNIUS 8.(HÉTFŐ)!

"VÁLLFÁS MINŐSÉG KILÓS ÁRON"

Az ára: 35.000 Ft/hét/fő. Testvéreknek és több turnusra jelentkezőknek: kedvezmény.

SPLIT KLÍMÁK TELEPÍTÉSE, KARBANTARTÁSA

þ KORSZERŰ þ EGYSZERŰ þ GYORS

578594

TELJESEN MEGÚJULT NYÁRI ÁRUKÉSZLET! Női-, férfi-, gyerek-, baby ruha, kabát, munkaruha, kiegészítők, cipő, táska, lakástextil, szállodaipari lakástextilek.

07.20 – 07.24. 07.27 – 07.31. 08.03 – 08.07.

KLÍMÁS

szuperinfo.hirdessemeg.hu

JÚNIUS 6. (szombat) ZÁRVA! Üzletünkre nem vonatkozik az idősávos nyitva tartás, kortól függetlenül várunk minden kedves vásárlót a teljes nyitvatartási idő alatt! NYITVA: H-P.:9:00-17:00 SZ.:9:00-13:00 Vác Március 15. tér 8. Kalmárok udvara Nagykereskedelmi értékesítés: 06-20-936-16-77

TURNUSOK 2020:

06.22 – 06.26. 07.06 – 07.10. 07.13 – 07.17.

Érdeklődni lehet: Nyéki Miryam: 06 30 183-2065, Nyéki János: 06 30 183-2648

RENDELJE MEG ONLINE, MEGJELENIK OFFLINE!

N ÁR AKK AL VERHETETLE INŐSÉGŰ M ÉS EX TR A HÁKK AL DIVATOS RU INKBEN! TE LE ÜZ K N VÁRU

A tábor napközis, • Lovaglás (minden nap egyszer) 7.30-tól 16.30-ig tart. • Tehénfejés, sajtkészítés Tízórait, ebédet és • Lóápolás uzsonnát biztosítunk. • Állatsimogató • Íjászat • Patak parti kirándulás (vízvizsgálat) • Vadles lovaskocsival • Erdei játszótér (kötélpálya, trambulin) • Bográcsozás, medencézés, pólófestés


8

2020. június 5.

Galga Zrt.

A Galga-COOP Zrt. a következő munkakörbe keres jelentkezőket élelmiszerüzleteibe:

BOLTI ELADÓ

MUNKAVÉGZÉS HELYE: • 644. sz. Szupermarket / Dunakeszi, Casalgrande tér 5.

JELENTKEZÉS:

562983

Fényképes önéletrajz megküldésével a titkarsag@galgacoop.hu, galgacoop@t-online.hu e-mail címekre, telefonon ( 06-28-466-003) vagy személyesen a boltban, illetve a Galga-COOP Zrt. központjában (2194 Tura, Rákóczi út 25.).

577176

FŐBB FELADATOK: • Eladó-pénztárosi feladatok ellátása, árufeltöltés, pakolás • Pályakezdők jelentkezését is várjuk • További feladatok munkaköri leírás szerint

577831

SZAKTERÜLET MEGNEVEZÉSE: • Élelmiszer kiskereskedelem

Profile for szuperinfo

Dunakeszi 2020.06.05  

Dunakeszi 2020.06.05  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded