__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Tel.: 06

30 343 3155

e-mail: megrendeles@dunatox.hu

www.dunatox.hu

BUDAPEST URBAN GAMES Augusztus 29-én négy sportágat lehet kipróbálni különleges környezetben.

(2. oldal)

2020. július 30. • 30-31. hét

Budapest • Észak-Buda

„Váltanom kellene, de fogalmam sincs, mit szeretnék csinálni.” „Belefáradtam, nem találok már kihívást a munkahelyemen, nem motivál már semmi.” A karriertanácsadásra érkezők gyakran hasonló gondolatokkal, és a karrierváltás szándékával jelent4. oldal keznek be.

Magántőkéből bővül a MOL Bubi a BudaParton Újabb gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer, ezzel összesen 158 helyszínen lehet kibérelni az almazöld bicikliket 5. oldal Budapesten.

BIDÉT

ÁTALAKÍTÁS NÉLKÜL!

TOILETTE NETT®

bidé funkciós WC-ülke

INTEREX KFT.

www.interex.hu interex@interex.hu

ANTIBAKTERIÁLIS kivitelben is!

KERESSE A FÜRDSZOBA SZAKÜZLETEKBEN!

AJTÓ–ABLAK Budapest III., Bécsi út 267. (bejárat a Fehéregyházi útról) Telefon: 430-0181, e-mail: diadaliv2001@t-online.hu www.diadaliv2001.hu

AZ ÖVÖN ALULI TISZTASÁG ÉRZÉSE!

JJú úlius usba ban n ün ü ne nepl plli eg p egyé yééves sz szül üllet etés ésna napj pjátt a 10 millllió mi ió Fa mo mozg zgal alom al om, am mel e yn neekk nag gyk yköv ö et öv e e, Pok o or o ny LLiia mű művé vész sznő nő.. A ke kezd z emén zd em mén é ye y zé zésh shez sh ez az el e mú múlt lltt iid dős ő za zakb kban a töb an öbb b ez ezre ren n cs c at atla lako kozt ztak ak. 3. olda 3. olda ol dal al al

Műanyag nyílászárók 45% kedvezménnyel aug. 31-ig! 5 légkamrás német Veka profilból akár három rétegű üveggel, 7 év garanciával. Fakro tetőtéri ablakok 25% kedvezménnyel! Tetőablakokhoz külső-belső rolók széles választéka! Padlásfeljárók, tetőkibúvók.

Dekorfóliás, CPL beltéri ajtók 37.990 Ft+áfa-tól! Továbbá redőnyök, párkányok, garázskapuk kedvező áron. Kérjen irodánktól személyre szabott árajánlatot! Már 19 éve a lakosság szolgálatában!

MÓRICZ ÉKSZERHÁZ

Max-Immun Gyógygomba Inf. Központ Budapest, Kék Golyó utca 28. +36-1/210-90-08 www.max-immun.hu, info@max-immun.hu

Egyedi felvásárlás!

Kövess minket a Facebook-on is! www.facebook.com/ szuperinfobudapest

07.28-08.04-ig

A gombák természetes erejének ismerete több évezredre nyúlik vissza. A gyógygombakivonatok az immunrendszer szabályozásán keresztül nyújtanak segítséget az egészség PHJŋU]pVpEHQ

14 k. törtarany: 16.200 Ft/g 14 k. fazonarany: 20.000 Ft/g 18 k. törtarany: 18.200 Ft/g 18 k. fazonarany: 28.000 Ft/g 24 k. arany: 19.800 Ft – 30.000 Ft/g-ig.

Ne adja el aranyát tört áron, mert mi fazonaranyként magasabb árat fizetünk érte! Továbbá vásárolunk mindenféle aranytárgyat, befektetési aranyat, zsebórát, karórát, aranyérmét stb., valamint ezüsttálcát, ezüst ékszereket, mindent ami ezüst, Herendi, Zsolnay porcelánt, festményeket és mindenféle hagyatékot!

1114 Bp. Móricz Zs. körtér 2. (a Dohánybolt mellett) T.: 0630/680-6955, www.aranyfelvasarlas.net

Fotó: Bognár Bogi

„Szeretttem voolna nagyobb léptékű dolgot véghez vinni a környezetért”

Apróhirdetések a 6-7. oldalon!

Karrier vagy munkahelyváltás?


2020. jĂşlius 30.

2

Nincs vårakozåsi idő Ês zsúfolt våró. Magas szintŹ higiÊniai előíråsoknak megfelelően vårjuk ÖnÜket!

Magån apróhirdetÊs! 10 szó: 3900 Ft+åfa Hirdessen Ön is Budapesten! • Telefon: 887-0707 • Fax: 887-0777

Ne Êljen fogak nÊlkßl! Jó hír a påciensek szåmåra, hogy nem kell ezentúl a foghúzås utån fogak nÊlkßl Êlni. Az azonnali terhelÊsŹ implantåtumok egy Êleten keresztßl helyettesítik a sÊrßlt fogakat. A fogpótlåsok rÜgtÜn felkerßlnek Ês szßksÊg esetÊn hat hónap utån cserÊlhetők porcelån, vÊgleges pótlåsra. A mŹgyÜkerek stabilizålåsåt Ês rÜgzítÊsÊt maga az elsődleges funkcionålis híd vÊgzi. Van, hogy a híd mår a beßltetÊs előtt elkÊszßl. A minta ilyenkor 3D-s Ct felvÊtel alapjån kÊszßl, Ês az operåciót is előre elkÊszített sablon

segítsÊgÊvel vÊgzik. Mås esetben a fogbeßltetÊs mŹtÊtet kÜvetően rÜgtÜn lenyomatot vesznek Ês a kÜvetkező napokban kerßlnek beragasztåsra a fogak. FÊl Êv múlva mindkÊt esetben javasolt vÊglegesíteni a pótlåsokat. Bår az implantåció nem olcsó, de ez a módszer remÊnytelenßl kevÊs csont esetÊben is alkalmazható. A hagyomånyos eljåråsok mår nem, vagy csak a sokkal drågåbb csontpótló mŹtÊtekkel kombinålva hajthatók vÊgre, ami a kezelÊs befejezÊsÊt fÊl, egy Êvvel meghosszabbítja.

A Hungarodental az egyik legrĂŠgebbi altatĂĄsos fogĂĄszat. FOGĂ SZATI CENTRUM

Azonnal terhelhető implantåtumok akår altatåsban is. www.hungarodental.hu

06 70 772 1315

AktuĂĄlis Budapest Urban Games ĂśtĂśdszĂśr â– Ă–tĂśdik alkalommal rendezik meg a Budapest Urban Gamest (BUG). Augusztus 29-ĂŠn nĂŠgy sportĂĄgat lehet kiprĂłbĂĄlni kĂźlĂśnleges kĂśrnyezetben.

rÊsztvevőre szåmítanak a szervezők. A kÜzlemÊny szerint az egyes esemÊnyeket sportågi szakÊrtők vezetik, a Duna-åtúszås mellett a Citadellån a futåst Ês a jógåt, a Budapesti Ezúttal úszåsban, futåsban, MŹszaki Ês Gazdasågtudojógåban Ês street workoutban månyi Egyetem előtt pedig a lesz lehetősÊg rÊszt venni az esemÊnyen, amelyen a sportolni vågyók biztonsågåról új szabålyok gondoskodnak. Aki indulni akar az idei BUG-on, annak regisztrålnia kell az előre lekÜtÜtt időpontokra, miutån a tavaly mintegy 5000 nevezőt vonzó fővårosi sportrendezvÊnyen ebben az Êvben mÊg tÜbb

street workoutot próbålhatjåk ki az Êrdeklődők. A Dunåt a Szabadsåg híd pesti hídfője Ês a MŹegyetem rakpart kÜzÜtt lesz majd lehetősÊg åtúszni. Az esemÊnyre regisztrålni a Budapest Urban Games honlapjån lehet majd.

FotĂł: budapesturbangames.hu

A HungaroDental FogĂĄszat ĂşjbĂłl vĂĄrja kedves PĂĄcienseit!

Megjelent a karantÊnszótår Veszelszki à gnes, a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikåció- Ês MÊdiatudomåny TanszÊkÊnek tanszÊkvezető egyetemi docense a vírusjårvåny magyar nyelvi hatåsait vizsgåló kutatåsånak egyik eredmÊnyekÊnt alkotta meg a KarantÊnszótårt, amely a 2020 januårja

Ês júniusa kÜzÜtt keletkezett új kifejezÊseket tartalmazza. A szótårban kßlÜnbÜző stílusrÊtegekből, nyelvvåltozatokból ÜsszegyŹjtÜtt szókincselemek szerepelnek: a kÜznyelvi, szlengszerŹ, gyakran jåtÊkos szavaktól az újsågírói-publicisztikai

,52'$ % Ă” 7 2 5

)e/É521 $KLUGHWpVIHOPXWDWyMD 10%HQJHGPpQ\WNDS

Z Z ZLURGDEXWRUIHODURQKX *|G|OOĹ‹7iQFVLFV0XWFD 1\+3LJ‡7HO

www.szinesfenymasolok.hu info@manualhungary.hu â—Š kĂśltsĂŠgelemzĂŠs â—Š eladĂĄs â—Š bĂŠrlet â—Š lĂ­zing â—Š ĂźzemeltetĂŠs â—Š szervĂ­z Manual Hungary Kft.

lelemÊnyeken åt a mindennapi hasznålatba bekerßlt orvosi szakkifejezÊsekig Ês a hivatali nyelv szókÊszleti elemÊig. A szavak Ês pÊldamondatok elsődleges forråsakÊnt a kÜzÜssÊgi oldalon Ês egy online Źrlapon szavakat bekßldők hozzåjårulåsai szolgåltak.

Ne hagyja autóban a kutyåjåt! EgÊsz nyåron figyelni fogjåk a rendőrÜk a strandok, bevåsårlókÜzpontok årnyÊkmentes parkolóit. Az Orszågos Rendőr-főkapitånysåg pedig arra figyelmeztet, hogy a felforrósodott kocsikban senki ne hagyjon ållatot. A rendőrnek joga van ahhoz, hogy veszÊlyeztetett jószåg kiszabadítåsa ÊrdekÊben akår be is tÜrje az autó ßvegÊt, szÊlvÊdőjÊt. Ilyenkor a kår a bŹncselekmÊnynek minősßlő gondatlansågot megvalósító tulajdonost – vagy a jårmŹ hasznålójåt – terheli, råadåsul ilyen kårra a biztosítótårsasågok sem fizetnek.


Új Efott-himnusz született Nem akármilyen trió állt össze az EFOTT idei indulójához: a csodálatos hangú Kollányi Zsuzsi, az ország egyik legnagyobb DJ-producere, Lotfi Begi és a feldolgozások nagymestere, DR BRS egy felejthetetlen közössel rázzák fel az idényt – megérkezett a „Régi nyár”!

„Szerettem volna nagyobb léptékű dolgot véghez vinni a környezetért” összetartó erejét. Egy ilyenfajta tevékenység amellett, hogy eszközt és alkalmat is szolgáltat arra, hogy valami igazán fontosat tegyünk, lelkileg és mentálisan is felemel, hiszen A kezdeményezéshez az el- kiszakít a mindennapi munmúlt időszakban több ez- kából, rohanásból lassításra, ren csatlakoztak, és bár nem lecsendesedésre késztet. könnyítették meg célkitűzésük teljesítését a koronaví- Bárki csatlakozhat rus-járvány miatti korláto– Mi a program célja, és egy zások, de kitartással, hittel év alatt milyen eredményeket és akarattal, az összefogás sikerült elérni? erejétől szárnyakra kapva – Ahogy a neve is utal rá, a teszik azt, amire vállalkoz- közösség 10 millió fa ültetését tak: elültetnek 10 millió fát tűzte ki célul, ami – mivel köMagyarországon. zel ennyi Magyarország lakos– Miért tartottad fontos- sága – ha minden ember ültetnak, hogy csatlakozz ehhez ne egy csemetét, nem is lenne a kezdeményezéshez? olyan nagy feladat. Tudni kell, – Amikor először megláttam hogy jelenleg az ország terüleBojár Iván András felhívását tének 21%-án található fa, ami a Facebookon, rögtön felkel- főleg annak tükrében tűnik tette az érdeklődésemet. Már kevésnek, hogy ez az arány csak azért is, mert ez a 10 mil- Nyugat-Európában megközelió annyira irreálisan magas líti a 40%-ot. A tavalyi célkiszám, hogy úgy éreztem, ezt tűzésünk 15 000 fa elültetése mégiscsak meg kellene csi- volt, ami sikerrel járt, erre az nálni. Az utóbbi időben egy- évre pedig további 150 000-et re erősebbé vált bennem a klí- terveztünk. Ahogy alakulnak maszorongás, borzalmas volt látni, mennyi környezeti katasztrófa történik szerte a világban. A szakemberek évek óta hangsúlyozzák, mennyire nagy a baj, és ha nem teszünk valamit, olyan mértékben fog felgyorsulni a globális felmelegedés, ami már kezelhetetlenné válik. Már jó ideje próbálok környezettudatosan élni, mindent megtenni a mikrokörnyezetemben, ami csak lehetséges, de szerettem volna többet tenni, ennél nagyobb léptékű dologban részt venni vagy vállalni. Azt gondolom, a fák ültetése az egyik legfontosabb lépés a felmelegedés elleni küzdelemben. Tavaly augusztusban volt egy nagyszabású rendezvény, amikor az ország több pontjáról érkeztek a már működő csoportok tagjai, és ekkor választottak meg engem is nagykövetnek. Igazán izgalmas ez a feladat számomra, hiszen amellett, hogy olyan ügyet képviselhetek, amelyben én magam is hiszek, fantasztikus élmény megtapasztalni a közösség

az újabb és újabb helyi közösségek, duzzad a taglétszám, növekszik az esélye is annak, hogy az elképzeléseink szerint haladjunk. A karantén időszak nem könnyítette meg a helyzetünket, de így is több mint 40 000 fát tudtunk idén elültetni. Viszont, a váratlan nehézségek miatt a kijárási korlátozás idején elindult a 10 millió Fa csatorna, amelyet a Youtube-on lehet követni, szóval az új helyzet, újabb kommunikációs csatornát nyitott, remélhetőleg újabb korosztályok számára. Ökológusok, erdészek, biológusok, szociológusok, pszichológusok, közgazdászok, és még sorolhatnám, mennyi szakterület kiváló képviselője csatlakozott hozzánk, hogy tudásukat megosztva segítsenek felhívni a figyelmet a környezetvédelem problémáira és az azokra adható lehetséges válaszokra. Egyébként a

mozgalomba folyamatosan lehet jelentkezni, az összefogó oldalunk mellett számos budapesti kerületnek is van már külön Facebook csoportja.

folyamatos bizonytalanság, mint nehezítő körülmény mindvégig közrejátszott, mégis több idő jutott a családra, jobban átgondoltuk, hova megyünk, hol vásárolunk, mire költünk, jobban vigyáztunk gyermekeinkre vagy éppen idős hozzátartozóinkra. Azt vallom, ezekből a pozitív hozadékokból továbbra sem kellene engednünk.

Ne térjünk vissza a „normálishoz”! – Az utóbbi hetek, hónapok eseményei téged is lassításra, befele fordulásra kényszerítettek. Mit tanultál belőle? Van valami, amin a karanténidőszak eredményeként változtatni szeretnél az életedben? – Mindenképpen. Csatlakoztam is egy olyan világszinten szerveződött kampányhoz, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy mindamellett, hogy természetesen fontos, hogy újrainduljon a gazdaság, a családok élete, megélhetése visszaálljon a biztonságosabb

Sanzonokkal lép színpadra

Fotók: Bognár Bogi

■ Júliusban ünnepli egyéves születésnapját a 10 millió Fa mozgalom, amelynek nagykövete, Pokorny Lia művésznő.

mederbe, úgymond normalizálódjon az életünk, mégse térjünk vissza minden szempontból a megszokotthoz, a korábban normálisnak tartott életformánkhoz. Értem ezalatt a mókuskereket, a folyamatos rohanást, azt, hogy a száguldó mindennapokban egyszerűen nincs időnk arra, hogy megadjuk egymásnak azt a figyelmet, amire mindannyian vágyunk. A koronavírus-járvány sokakat megállásra kényszerített, és bár a

– Hogy tapasztalod, a színházi világban milyen ütemben tud újraindulni az élet? – Lassan tapogatózva. Bár már szerencsére enyhült a vírus fenyegetettsége, az emberek még mindig óvatosak. Ahogyan mi is, ők is ki vannak éhezve a kulturális ingerekre, hiányzik nekik a koncertek, színdarabok, filmek által nyújtott lelki táplálék. A próbák már megkezdődtek, és nagyon-nagyon várjuk, hogy újból színpadra állhassunk és találkozhassunk a közönséggel. – Milyen feladatok várnak rád a nyári időszakban, illetve ősztől? Mennyire tudsz vagy éppen mersz előre tervezni? – A mi kis falunk forgatása már zajlik és készülök a sanzon estemre is, amelyet Liaison címmel mutatunk majd be a Centrál Színházban őszszel. Tavasszal lett volna a premierje, de sajnos a vírus betörése miatt el kellett halasztanunk. Alkotótársaimmal, Weszely Ernővel, Zöldi Gergővel és Juszt Balázzsal egy olyan előadást álmodtunk meg, amely sok-sok nő szemszögéből mutatja be, mennyiféle árnyalatban jelenhet meg a szerelem. Megható és humoros pillanatok váltják egymást, azt mondhatom, egy igazi érzelmi-lelki kalandozás. Számomra ez egy új terep, hiszen ritkán szoktam énekelni, de nagyon élvezem, és a sanzonok különösen közel állnak a szívemhez. Minden egyes dal egy külön történet, egy mini színdarab. Lubickolok benne. Budai Klára

Telefon: 06-20/950-49-41 Felújított mosógépek garanciával!

Paparazzi

3

Mosógépek szerelését vállalom!

2020. július 30.


2020. július 30.

Hirdetésfelvétel: hirdetes@szuperinfo.hu • 1132 Budapest, Visegrádi u. 48.

4

Álláspont Karrierváltás vagy munkahelyváltás?

■ „Váltanom kellene, de fogalmam sincs, mit szeretnék csinálni.”

„Belefáradtam, nem találok már kihívást a munkahelyemen, nem motivál már semmi.” „Lassan már akkor is felmondok, ha nem találok másik munkát.” Ismerősek a fenti mondatok? A karriertanácsadásra érkezők gyakran hasonló gondolatokkal, és a karrierváltás szándékával jelentkeznek be. Jelenlegi munkájukkal elégedetlenek, váltani

Fogyjon a

szeretnének, de az irányban bizonytalanok, merre tovább, mit is váltsanak: munkahelyet, munkakört vagy egy teljesen új pályát? Egy ilyen döntés időt, energiát, és sokszor anyagi ráfordítást is igényel, ami aztán évekre meghatározza a mindennapokat, ezért általában nem kis stressz kíséri már a fontolgatás időszakát is. A váltást szinte minden esetben az a cél mozgatja, hogy szeretnénk szeretni a munkánkat, ez pedig csak úgy lehetséges, ha az önismeret a kiindulópontja: a saját adottságaink, képességeink, érdeklődésünk, munkával kapcsolatos értékeink, szükségleteink, mert az erre alapozott döntés hordozza magában az önmegvalósítás lehetőségét.

Body dyy S Space pac ® segítségével!

BOMBA AKC

IÓ!

-7. Augusztus 4 fekv li bicik d futópa

Viszlát narancsbor!

6 alkalmas (6 x 30 perc) Body Space bérlet:

117.500 17. 17 7..55 Ft 13.000 Ft 7.

10 1 0 al a alkalmas l (10 10 x 30 30 perc) Body Space bérlet: B

228.000 8. 8. Ft 20.000 Ft 6 alkalmas

Body ro ll

30 perc BODY SPACE + 30 perc ROLL bérlet:

25.000 Ft 20.000 Ft

Body Space Óbuda Ȉ 1033 Bp. Apát u. 4. 06-30/288-9195

Hozd magad formába!

https://www.facebook.com/bodyspaceobuda/ https://www.faceboo

Ügyesen gazdálkodjunk az idővel! Akármennyire is megtetszik egy álláshirdetés, ügyeljünk arra, hogy ne töltsünk el sok-sok órát azzal, hogy az önéletrajzunkat az áhított pozícióra szabjuk. Legyünk gyorsak, célratörőek, hiszen ennyi idő alatt több állásra is elküldhetjük a jelentkezésünket.

5 gyorsan elvégezhető, bárki számára hasznos tanfolyam ■ A TanfolyamOKJ.hu összegyűjtötte azokat a gyorsan – akár néhány nap alatt – elvégezhető képzéseket, melyekkel piacképes tudást szerezhetnek a résztvevők. 1. Gyorsolvasás Azoknak, akiknek sokat kell olvasniuk, vagy tanulni akarnak, de kevés idejük van rá, nagy segítség lehet ez a képzés. Ez egy olyan interaktív,

személyre szabott tréning, mellyel nemcsak az olvasás sebessége fog nőni, hanem az információ feldolgozásának hatékonysága is.

3. Life coach

A life coach segítséget nyújt a hozzá fordulóknak az élet minden területén, például támogatást adhat olyan gondok leküzdésében, mint a stressz, 2. Elsősegélynyújtás a konfliktuskezelés, a gyászSokan a csak jogosítvány időszak vagy éppen egy szamegszerzésekor vesznek kítás feldolgozása. részt elsősegélynyújtó tanfolyamon, de több szakmá- 4. Időgazdálkodás tréning ban a munkáltató is kötelezi A mindössze két napos tréa dolgozókat egy munkahelyi ning alatt a résztvevők elsaelsősegélynyújtó tanfolyam játíthatják az időgazdálkodás elvégzésére. és a prioritás-meghatározás alapjait, és segítséget kapnak az időrabló tevékenységek felismerésében és legyőzésében.

5. Alap informatikai tanfolyamok

A rovat a cvonline.hu együttműködésével készült.

Számos rövid tanfolyam indul azok számára, akik az irodai alkalmazásokat (Word, Excel, PowerPoint), a képszerkesztőket vagy éppen az internetet szeretnék hatékonyan használni.


2020. július 30.

Ősztől mindenkinek jut ingyentanköny

É-Buda

Az intézkedés érinti az alsó, felső tagozatos általános iskolások és a középiskolások mellett a 13-16. szakképzési évfolyamokra járó tanulókat is. A tankönyvek gyártása a szokott menetrend szerint zajlik, és biztosítható lesz, hogy augusztus végére minden iskolába megérkezzenek az ingyenes tankönyvek.

Magántőkéből bővül a MOL Bubi a BudaParton ■ Újabb gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer, ezzel összesen 158 helyszínen lehet kibérelni az almazöld bicikliket Budapesten. A Dombóvári út és a Buda-part tér sarkán található új dokkoló a Property Market fejlesztésében valósult meg. A Kopaszi-gáttal szemben 25 bringa dokkolhat egyszerre. A BudaPart beruházáshoz kapcsolódó állomás dokkolóit és a terminált, valamint

a terveztetési, engedélyezési, rendszerbe illesztési feladatokat a városnegyed fejlesztője finanszírozta, a teljes körű üzemeltetés a BKK hatáskörébe tartozik. A BudaPart GATE gyűjtőállomás főként a Lágymányosi-öböl túloldalán épülő új városnegyedben élőket és dolgozókat szolgálja. Nem ez az első magántőkéből megvalósult bringaállomás, korábban a Corvin sétányon és a Westend bevásárlóközpont bejárata mellett is hasonló konstrukcióban épült meg. A főváros még májusban döntött arról, hogy a Budapesti Közlekedési Központ közreműködésével teljesen megújul a MOL Bubi. Tervek szerint 2021-től új applikáció támogatná a bérlést, a műszaki fejlesztések során az eddigi szivacstömlős helyett fújt gumi és okoslakat kerülne a kerékpárokra. A szolgáltatás díjrendszere is teljesen átalakulna.

Korszakváltással rajtol az albérletszezon

■ Teljesen más lesz az idei albérletszezon, mint az elmúlt években, elsősorban a járványhatás miatt - derül ki az ingatlan. com elemzéséből, amely több mint 48 ezer kiadó ingatlan hirdetésén alapul.

- Egyelőre azt sem tudni, melyik egyetem hogyan indítja a következő tanévet, azaz online vagy hagyományos tanrenddel. A bizonytalanság ellenére azért több trend már látható. Az utóbbi 5-6 évben a fokozódó kereslet és az albérlethiány miatt növekedtek a bérleti díjak. Most azonban a kínálat bővült, ugyanis rövidtávra kiadó lakásokra nincs igény a járvány miatt lefulladó turizmusból adódóan. Ezért a bérleti díjak is csökkentek - mondta Balogh László vezető gazdasági

szakértő. Úgy véli, az idei albérletszezon legnagyobb újdonsága nem az árcsökkenés lesz, hiszen az már hónapokkal ezelőtt megkezdődött a kiadó lakások piacán, hanem sokkal inkább arra a több tízezer bérlőre érdemes odafigyelni, aki olcsóbb bérleti díjak miatt továbbköltözhet a jelenlegi helyéről. Az utóbbi évek árképzése miatt a bérlők nem szívesen költöztek, ha megfizethető lakásra bukkantak, és inkább meghosszabbították a jellemzően egy évre kötött szerződésüket. A mostani árcsökkenéssel viszont több tízezren aktívan kereshetnek alacsonyabb bérleti díjjal rendelkező ingatlant. Minden bizonnyal lesznek olyan tulajdonosok is, akik nem szeretnék elveszteni a jó bérlőjüket, és bérletidíj-csökkentéssel mennek elébe a folyamatnak.

1000 lehetőség. Forradalmi megoldások a kertben és a műhelyben, kábelek nélkül, szabadon. Kedvező áron az üzletekben és a mintaboltunkban: 2092 Budakeszi, Budaörsi út 2749/2. Tel.: +36 23 920 741 www.einhell.hu

13RM0+ ÉK TE

www.einhell.hu

Kövess minket a facebookon is! www.facebook.com/szuperinfobudapest

5


2020. jĂşlius 30.

6

Zsazsa GalĂŠria

A ZR�NYI NYOMDA ZRT. MUNKATà RSAKAT KERES Và CI MUNKAVÉGZÉSSEL AZ ALà BBI MUNKAKÖRÖKBE:

BETANĂ?TOTT MUNKĂ S

SzakĂŠrtelem ĂŠs becsĂźlet egy helyen KĂŠrem hĂ­vjon: 06-30/944-7935 ARANY EZĂœST Ă“RA BRILL BOROSTYĂ N HAGYATÉK

(rÊszmunkaidőben is)

ELEKTROMĹ°SZERÉSZ/ELEKTROMOS KARBANTARTĂ“ TARGONCAVEZETĹ?

EzĂźsttĂĄrgyakĂŠrt kimagaslĂł ĂĄrat fizetĂźnk kĂŠszpĂŠnzben!

Ă–nĂŠletrajzokat a megpĂĄlyĂĄzott munkakĂśr megjelĂślĂŠsĂŠvel az alĂĄbbi e-mail cĂ­mre vĂĄrjuk:

hr@zrinyi.hu Csatlakozz Csapatunkhoz! AUTĂ“ AUTĂ“FELVĂ SĂ RLĂ S AZONNALI kĂŠszpĂŠnzfizetĂŠs-

PAP�RHAGYATÉK, GYŰJTEMÉNY, (bÊlyeg, kÊpeslap, kÜnyv, fotó, pÊnz..stb.) vÊtele díjtalan kiszållåssal. Pål Istvån Tel.: 06-20/947-3928

+36-30/682-1390

Ă LLĂ S

Gipszkartonozót, segÊdmunkåst, burkolót, kőmŹvest, festőt felveszek! 06-20/998-2369

BUDAPEST I. kerßletben bontåsból szårmazó hŹtőszekrÊny bútorba Êpíthető, Pelgrim tŹzhely, IKEA konyhabútor fehÊr, mosdó, zuhanyzó, beÊpített szekrÊny eladó. Érd.: 06-20/417-2373

MagĂĄn aprĂłhirdetĂŠs! 10 szĂł: 3900 Ft+ĂĄfa

ANTIKVITĂ S FELVĂ SĂ RLĂ S! HagyatĂŠkbĂłl szĂĄrmazĂł nagyobb ĂŠrtĂŠkĹą ĂŠs egyszerĹąbb tĂĄrgyakat is, tĂĄnyĂŠrokat, kĂŠszleteket, rĂŠgi HI-FI tornyot, hangfalakat, rĂŠgi, nĂŠpmĹąvĂŠszeti tĂĄrgyakat, fali tĂĄnyĂŠrokat, korsĂłkat, Miska kancsĂłt, butellĂĄt, fĹąszertartĂłt, vadĂĄszhagyatĂŠkot, karĂłrĂĄt, fali ĂłrĂĄt (ĂźzemkĂŠptelent is), kĂśnyveket, csillĂĄrokat, porcelĂĄnokat, vitrintĂĄrgyakat, nippeket ĂŠs kerĂĄmiĂĄkat (olcsĂłbbat is), kĂŠpeket, bĂştorokat, mĹąhelyfelszĂĄmolĂĄsbĂłl szerszĂĄmokat (satu, kalapĂĄcs, villĂĄskulcs, stb.), valamint teljes hagyatĂŠkot vĂĄsĂĄrolok. Azonnal fizetek. Tel.: 06-30/396-4495

ĂĄs

e akĂĄsf lĂşjĂ­t

HĂĄz- ĂŠs l

KERESEK Simson-t, stb! Pony motort, kerĂŠkpĂĄrt, rossz karĂłrĂĄkat, matchboxot. 06-70/650-3168

sel 0-18 ĂŠves korig. DĂ­jmentesen hĂĄzhoz megyek:

Csak pontosan, szĂŠpen, Ăşgy ĂŠrdemes.

AlkatrÊsz raktårost keresßnk! Autóbuszok ßzemeltetÊsÊvel foglalkozó kft. ALKATRÉSZ RAKTà ROST keres a XI. kerßletbe azonnali kezdÊssel. SzåmítógÊp irodai szintŹ ismerete (Word, Excel, Outlook stb.), angol nyelv ismerete elvårås. Jelentkezni HegedŹs Andor beszerzÊsi vezetőnÊl lehet az alåbbi elÊrhetősÊgeken:

hegedus.andor@homm.hu vagy +36-20/334-4060.

Homm Kft.

ADà S-VÉTEL

BÉRES GUMI Kft. budapesti telephelyÊre (1239 Budapest NagykőrÜsi u. 351.) fÊrfi munkatårsat keres betanított gumiabroncs szerelői munkakÜrbe. Magas kereseti lehetősÊg (240.000.-ft/ hó). FÊnykÊpes ÜnÊletrajzokat a beresgumi@ beresgumi.hu e-mail címre vårjuk.

KarosszĂŠria lakatosokat keresĂźnk!

KÊrem jÜjjÜn ell Budapest XIII., Hollån Ernő u. 4. (a Jåszai Mari tÊrnÊl) Telefon: 06-30/944-7935 hozzånk!

Autóbuszok Ês tehergÊpjårmŹvek javítåsåban jårtas KAROSSZÉRIA LAKATOSOKAT keresßnk Budapesten a XI. kerßletbe azonnali kezdÊssel. KarosszÊria lakatos vÊgzettsÊg szßksÊges. Jelentkezni Kåtai Zoltån mŹszaki vezetőnÊl lehet az alåbbi elÊrhetősÊgeken:

ÉLETJĂ RADÉK SZERZĹ?DÉSRE kĂŠtmilliĂł-ĂśtszĂĄz-

katai.zoltan@homm.hu vagy +36-20/236-9011.

SZOBAFESTÉS, TAPÉTà Zà S, Mà ZOLà S -olcsón,

Homm Kft.

ABLAK-AJTÓ MŰANYAG NY�Là SZà RÓK, redőnyÜk, szúnyoghålók szervizelÊse Ês cserÊje, lÊgbevezetők beÊpítÊse. Tel: 30/211-2439

Felment az arany åra! Mi kÊszpÊnzÊrt våsårolunk! Fazonarany: akår 12 000–21 800 Ft/g

ÉP�TÉSI Và LLALAT keres mßncheni munkåra 2 profi brigådot (10 fő) hungarocell homlokzathoz 2020. júliustól hosszú tåvra. BÊrezÊs hungarocell homlokzathoz nm 18 EUR nettó, åsvånygyapot homlokzathoz 1 nm 20 EUR nettó. Kapcsolattartó Franko Úr Tel.: 0049-176-25769483

ÉLETJà RADÉK ÉLETTà RSI VAGY ÊletjåradÊki szerződÊst kÜtne fiatal, leinformålható håzaspår. Tel: 06-20/509-7700, 06-70/637-1402

ezer forintot Ês havi Ütvenezer forintot fizetek. Tel.: 06-30-213-4063 LEINFORMà LHATÓ Hà ZASPà R ÊletjåradÊkot fizetne idős hÜlgynek vagy úrnak. Tel.: 06-30/225-6743, T.: 283-5083

FESTÉS-Mà ZOLà S minősÊgben takaråssal, bútormozgatåssal Tel: 06-20/9877-273, VezetÊkes: 706-64-19 SZOBAFESTÉST, Mà ZOLà ST, tapÊtåzåst azonnal-

FESTÉS, Mà ZOLà S

FESTÉST, Mà ZOLà ST,

burkolĂĄst vĂĄllalok!

NyugdĂ­jasoknak kedvezmĂŠnnyel, bĂştormozgatĂĄssal, takarĂ­tĂĄssal! Tel.: 06-30/422-1739

ra vĂĄllalok, Ăźres lakĂĄsokra ĂĄrkedvezmĂŠny. KĂśzĂźle-

FOGĂ SZAT

teknek is. Tel.: 06-70/271-7871 TISZTASà GI, minősÊgi festÊst, tapÊtåzåst, måzo-

FOGSOR EXPRESSZ! JavĂ­tĂĄs azonnal. KĂŠszĂ­tĂŠs

lĂĄst, kerĂ­tĂŠsfestĂŠst, tokolĂĄsdeszka festĂŠst vĂĄllalok.

gyorsan. Tel : 06-1/784-1772, 06-30/961-8655

06-30/426-4336

Szombaton is!

Fejtse meg rejtvÊnyßnket Ês a megfejtÊst kßldje be címßnkre! Szuperinfó RejtvÊny, 1132 Budapest, Visegrådi u. 48., e-mail: rejtveny@szuperinfo.hu #FLME™TJIBU‘SJEâ2020. augusztus 7. "IFMZFTNFHGFKU™TUCFLMEâLL¼[¼UU FHZ,FEWFODSFKUW™OZMBQPLC¢M¼TT[F‘MM�UPUU rejtvÊnycsomagot sorsolunk ki. A helyes megfejtÊst Ês a nyertesek nevÊt B4[VQFSJOG¢BVHVT[UVT™ONFHKFMFOâT[‘N‘CBOL¼[¼MKL A Szuperinfó 2020/28. heti rejtvÊnyÊnek megfejtÊse: Hazugsåg az, amit nem hiszel el. Nyertese: Barna Judit, Budapest XIV. Gratulålunk! A nyeremÊnyeket postån kßldjßk el.

"KÂťOEĂƒLP[[POFMĂ GJ[FUĂƒTUXXXLFEWFODXFCBSVIB[IV


XXII., esetleg XI. kerßletiek előnyben. Telefon: 06-30/944-7935 INGATLAN

REDĹ?NY-RELUXA

HOFFMANN

Manyag ablakok beĂŠpĂ­tĂŠssel, helyreĂĄllĂ­tĂĄssal. JavĂ­tĂĄs, ablak beĂĄllĂ­tĂĄs.

www.hoffmannablak.hu Manyag ĂŠs alumĂ­nium rednyĂśk, szĂşnyoghĂĄlĂłk, napellenzk, ĂĄrnyĂŠkolĂłk.

www.hoffmannredony.hu 06-30/209-5987, 06-1/262-4724 info@hoffmannredony.hu info@hoffmannablak.hu 1161 Bp., RĂłzsa utca 37.

KĂ DFELĂšJĂ?TĂ S

RÉGISÉG

KĂ DFELĂšJĂ?TĂ S HĹ?KEZELÉSSEL , 5 ĂŠv garanciĂĄval. AkciĂł: fehĂŠr 20000.-Ft. MĹąanyag kĂĄdak is! Tel.: 240-9637, 06-30/989-4284

HAGYATÉK ÉS rÊgisÊg felvåsårlås magas åron! Tel.:06-70/324-3961

KERT

Agancs felvĂĄsĂĄrlĂĄs!

KERT, SZIKLAKERT tervezĂŠse, ĂŠpĂ­tĂŠse, pĂĄzsitkĂŠszĂ­tĂŠs, nĂśvĂŠnytelepĂ­tĂŠs, sĂśvĂŠnynyĂ­rĂĄs, fĹąnyĂ­rĂĄs, fakivĂĄgĂĄs, metszĂŠs, permetezĂŠs. Tel.: 06-30/9494-550

KL�MA KL�MA SZERELÉST garanciåval, karbantartåst Ês szervízelÊst vållal a Nivella Team Kft. Starjånban, Bp-en Ês vonzåskÜrzetÊben.Tel: 70/385-7218

KONTÉNER AZONNALI KONTÉNERSZà LL�Tà S , vegyes, Ês szelektív hulladÊkszållítås, fÜldmunka 4-12 m³-es lenyitható kontÊnerekkel. Tel.: 06-30/309-7-309

SZARVASAGANCS

akĂĄr

Ft 10 000 – 30 000 darabja

HagyatĂŠkot is!

06-30/788-6062

KĂ–NYV

SZOLGĂ LTATĂ S

STÚDIÓ ANTIKVà RIUM kÊszpÊnzÊrt våsårol rÊgi Ês új kÜnyveket, teljes kÜnyvtårakat, tÊrkÊpeket, metszeteket, kÊziratokat, kÊpes levelezőlapokat, festmÊnyeket, porcelånokat, egyÊb rÊgisÊgeket, teljes hagyatÊkot. Tel.: 06-1/312-6294, 06-30/941-2484

LAKATOSMESTER! Råcsok, kapuk, kerítÊsek kÊszítÊse, zårnyitås, zårszerelÊs, lakatosmunkåk. Tel.: 06-30/299-1211 SZOBAFESTÉST-Mà ZOLà ST, homlokzat hőszigetelÊst vållalok. Ingyenes felmÊrÊs, szåmlakÊpes vållalkozås. Munkånkra garanciåt vållalunk. 06-70/256-1809 RÉGI CSERÉP forgatåsa, új cserepezÊs, lÊcezÊs, fóliåzås. Lapostetők szigetelÊse, beåzåsok-, garåzstetők kijavítåsa, új kocsibeållók, teraszok megÊpítÊse, RÊgi ereszcsatorna rendszer kijavítåsa, új ereszcsatorna rendszerek felszerelÊse. Bårmilyen mås bådogos munka elvÊgzÊse, kÊmÊnyek bontåsa, felújítåsa, bevonåsa. Kisebb kőmŹves munkåt vållalunk szåmlakÊpesen. +36-70/406-8043; +36-20/506-4648 NAGY TAPASZTALATTAL vållalunk fÜldmunkåt, daruzåst, sittszållítåst. www.foldmunkakell.hu, 20/545-5959, 70/336-0025

TELJES KĂ–NYVTĂ RAKAT, rĂŠgi ĂŠs modern kĂśnyveket (idegen nyelvĹąeket is) kĂśnyvgyĹąjtemĂŠnyeket, levelezĹ‘lapokat, CD-ket, hagyatĂŠkot korrekt ĂĄron vĂĄsĂĄrolunk BudĂĄn is. DĂ­jtalan kiszĂĄllĂĄs! NOSZTALGIA ANTIKVĂ RIUM 1136 Budapest, PannĂłnia u. 26. Tel.: 06-30/950-8324, 339-8200, e-mail.: nosztalgia.antikvarium@gmail.com ifj. Nagy LĂĄszlĂł RÉGI KĂ–NYVEK, kĂśnyvtĂĄrak, hagyatĂŠkok vĂŠtele magas ĂĄron. DĂ­jtalan kiszĂĄllĂĄssal hĂĄzhoz megyĂźnk. FONT ANTIKVĂ RIUM 1062 Bp., AndrĂĄssy Ăşt 56. Tel.:332-1646 Nyitva: 10-18-ig. E-mail: fontantikvarium@gmail.com MINDENFÉLE KĂ–NYVET teljes kĂśnyvtĂĄrakat kiemelt ĂĄron, kĂŠszpĂŠnzĂŠrt vĂĄsĂĄrolok. Tel: 06-1/354-0941, 06-30/435-7866 KINCSES SZIGET KĂ–NYVMENTĹ? EGYESĂœLET pedagĂłgusok ĂştjĂĄn vĂĄsĂĄrol hasznĂĄlt kĂśnyveket. AdomĂĄnyokat is elfogadunk. Tel.: 06-20-3882-083

SZĹ?NYEG,KĂ RPIT

Szőnyeg- Ês kårpittisztítås Melegvizes mÊlymosås, vegytisztítås, szegÊs, Hà ZTÓL Hà ZIG javítås

www.szonyegexpressz.hu 280-7574 • 06-30/94-94-360

LAKĂ SFELĂšJĂ?TĂ S

TETĹ?

LAKà SFELÚJ�Tà S! Víz, fŹtÊs, villanyszerelÊs, kőmŹves, burkoló, festő, szigetelÊs. 06-30/479-2776 www.jumulakasfelujitas.hu

TETĹ?FEDĹ? MESTER vĂĄllal bĂĄdogos, ĂĄcs munkĂĄt. CserĂŠplemez ĂĄtrakĂĄs, cserĂŠplĂŠcezĂŠs, csatorna csere, kisebb tetĹ‘javĂ­tĂĄs, anyaggal egyĂźtt is. FelmĂŠrĂŠs ingyenes. Azonnali kezdĂŠssel. 06-20/925-3686 PALATETĹ? bontĂĄsnĂŠlkĂźli felĂşjĂ­tĂĄsa szĂ­nes, mintĂĄs, bitumenes zsindellyel. Ingyenes ĂĄrajĂĄnlatkĂŠszĂ­tĂŠs. AkciĂł:-10%. 06-30/229-2206, www.palatetofelujitasjavitas.hu

LOMTALANĂ?TĂ S Ă–RĂ–KĂ–LT, eladott, vĂĄsĂĄrolt ingatlan kiĂźrĂ­tĂŠse, lomtalanĂ­tĂĄsa! HagyatĂŠk, rĂŠgisĂŠg felvĂĄsĂĄrlĂĄs! 06-70/603-4069

Ă CS, TETĹ?FEDĹ?, bĂĄdogos munkĂĄt, festĂŠst, mĂĄzolĂĄst, hĹ‘szigetelĂŠst (dryvit) lapostetĹ‘ szigetelĂŠst vĂĄllalok az orszĂĄg teljes terĂźletĂŠn! Teljes kĂśrĹą kivitelezĂŠs garanciĂĄval +36-30/467-9397. HĂŠtvĂŠgĂŠn is hĂ­vhatĂł. EgĂŠsz ĂŠvben 20% kedvezmĂŠny, ingyenes ĂĄrajĂĄnlat. Azonnali kezdĂŠssel. TETĹ?FEDĹ? MESTER vĂĄllal bĂĄdogos, ĂĄcs munkĂĄt. CserĂŠplemez ĂĄtrakĂĄs, cserĂŠplĂŠcezĂŠs, csatorna csere, kisebb tetĹ‘javĂ­tĂĄs, anyaggal egyĂźtt is. FelmĂŠrĂŠs ingyenes. Azonnali kezdĂŠssel. 06-70/787-3395 TETĹ?JAVĂ?TĂ S, Ă CSMUNKĂ K! CserepezĂŠs Lindab lemezzel ĂŠs cserĂŠppel. BĂĄdogozĂĄs, ereszcsatorna. 06-30/899-6270, 06-70/340-1001 Ă CS, TETĹ?FEDĹ?, bĂĄdogos munkĂĄkat vĂĄllalok. Cserepes lemezzel. RĂŠgi tetĹ‘ felĂşjĂ­tĂĄsa, lapos tetĹ‘ szigetelĂŠse, ereszcsatorna felszerelĂŠse sajĂĄt anyagbĂłl. SzĂĄmlakĂŠpesen. Ingyenes kiszĂĄllĂĄs! +36-20/208-6649

!

A

R

Ă

Y

N

Arany felvĂĄsĂĄrlĂĄs: Fazonarany an ny 20 ny 20 000 000 00 F Ft/g-tĂłl t

R

A

(briliĂĄnssal dĂ­szĂ­tett 1 karĂĄttĂłl)

A

Herendi, He ere rrend en nd di,, Z Zsolnay s porcelĂĄnok ya y ak fe ffelvĂĄs felv elvĂĄ vĂĄ ĂĄs ĂĄ ĂĄs ĂĄrr EzĂźst dĂ­sztĂĄrgyak felvĂĄsĂĄrlĂĄsa

Z

KÊszpÊnzÊrt våsårolunk7|UWpVID]RQDUDQ\DWW|UWH] VW|W DQWLNH] VWSRUFHOiQRNDWIHVWPpQ\HNHWE~WRURNDWV]REURNDW szőnyegeket, rÊgi karóråkat, zsebóråkat, numizmatikåt. 7HOMHVKDJ\DWpNRWLVLQJDWODQQDOHJ\ WW %ULOOHVpNV]HUHNpUWNLPDJDVOyiUDWÀ]HW QN 9iUMXNV]HUHWHWWHOpVEL]DORPPDO.pUpVUHKi]KR]LVPHJ\ QN Cím: XII., Magyar Jakobinusok tere 7. (az Alkotås utcånål) Tel.: 208-72-40, mobil: 06-70/884-40-84

Arany, ezĂźst, briliĂĄns, fogarany ra any ny ĂŠ ĂŠss Ăłr ĂłrĂĄs-, rĂĄs ĂĄs fel ellvĂĄ vĂĄsĂĄr vĂĄsĂĄ sĂĄ ĂĄrl rlĂĄs ĂĄs! ĂĄs! ĂŠkszerĂŠsz hagyatĂŠk felvĂĄsĂĄrlĂĄs!

A

*DUDQWiOWDQPLÀ]HWM NDOHJW|EEHWDYiURVEDQ -|MM|QHOpVJ\őzőGM|QPHJUyOD

100 Ft/g-tĂłl 800 00 0 0F Ft/g-ig t/g t/ g--ig g

RĂŠgi RĂŠ ĂŠg ĂŠg gii ezĂź e ezĂźst-, zzĂźst Ăźst st-, -, aranypĂŠnzek, papĂ­rpĂŠnzek (forgalombĂłl kivont valuta)

Ékszerek É k aukciós åron!

Antik A Ant An n arany; GyĂŠmĂĄnt; BriliĂĄns

KORREKT, K KO O MEGBĂ?ZHATĂ“, LEINFORMĂ LHATĂ“

BUDAPEST FELVĂ SĂ RLĂ S 1117 KrĂśsy JĂłzsef utca 7-9.

FehĂŠrvĂĄri Ăşti VĂĄsĂĄrcsarnok fsz., PORCELĂ N ÉS EZĂœST ĂœZLET (virĂĄg soron)

Nyitvatartås: H–P: 1000–1700 06-1/209-4245, 06-20/200-6084 dinasztiagaleria11@gmail.com

Pihenje ki a vĂ­rus utĂĄni heteket a LillafĂźred Kapuja Hotelben!

TETĹ?FEDĹ? BĂ DOGOS, ĂĄcs munkĂĄt vĂĄllalok azonnali kezdĂŠssel, cserepes lemezbĹ‘l, cserĂŠpbĹ‘l, zsindelybĹ‘l. LapostetĹ‘ szigetelĂŠs. 06-20/281-2547

3 nap/2 ĂŠj fĂŠlpanziĂłval:

Ă CS, TETĹ?FEDĹ?, bĂĄdogos munkĂĄt, szigetelĂŠst vĂĄllalunk. AkĂĄr azonnali kezdĂŠssel. 06-70/9466-511, 06-20/560-6335

4 nap/3 ĂŠj fĂŠlpanziĂłval:

Bà RMILYEN à CSMUNKà T ,szÊldeszkåzåst, bådogosmunkåt, új tetők kÊszítÊsÊt, tetőåthajtåst, Lindab lemezfelrakåst anyagbeszerzÊssel kedvezmÊnyes åron, ereszcsatornåzåst vållalunk. Ingyenes kiszållås. Tel: 06-30/375-9762

35 000 Ft 45 000 Ft lillafuredkapujahotel@chello.hu

www.lillafuredkapujahotel.hu 46/339-423, 30/9681-045

TETĹ?FEDĹ? MESTER vĂĄllal bĂĄdogos-ĂĄcs munkĂĄt. CserĂŠplemez ĂĄtrakĂĄs, cserĂŠplĂŠcezĂŠs, csatorna csere, kisebb tetĹ‘javĂ­tĂĄs, anyaggal egyĂźtt is. FelmĂŠrĂŠs ingyenes. Azonnali kezdĂŠssel. 06-20/617-2137

TOLLTISZTĂ?TĂ S

ĂœDĂœLÉS BALATONVILĂ GOSON, biztonsĂĄgos, strand kĂśzeli, ĂśnĂĄllĂł apartmanok KIADĂ“K! 20/8044-196 www.gluck-haz.atw.hu KEDVEZMÉNYES ĂœDĂœLÉS HajdĂşszoboszlĂłn a HOTEL NĂ“RĂ BAN 30.000Ft/fĹ‘/4ĂŠj, fĂŠlpanziĂłval. 06-30/9985-345 STRAND GYĂ“GYFĂœRDĹ? NYITVA! NyĂĄri AkciĂłk apartmanokban! 5 nap 4 ĂŠj szĂĄllĂĄs, vĂĄlaszthatĂł ebĂŠd, vagy vacsorĂĄval garĂĄzzsal CSAK: 28.500 Ft/ fĹ‘ Idegenforgalmi adĂłt nem kell fizetni! FĂźrdĹ‘ 50 m! TĂśbb ajĂĄnlat, nyĂĄri kedvezmĂŠnyek! http://hajduszoboszlo.jaszbere.hu Tel.: 30/3817941 AKCIĂ“S NYARALĂ S a BalatonnĂĄl! ElszeparĂĄlt ĂźdĂźlĹ‘hĂĄzak, tavalyi ĂĄron, ĂŠs nyitĂĄsi kedvezmĂŠny (5800,-Ft-tĂłl). FĂźrdĹ‘medencĂŠk, ĂŠttermek, bĂźfĂŠ, nagy szabad terĂźlet, stb. Kentaur ĂœdĂźlĹ‘falu BalatonboglĂĄr, ZrĂ­nyi u. 100. 06/85-353-200, 06/30-9-899-754 www.kentaurbalaton.hu

2020. aug www.balato usz n-a tu s1 tu sza s.h u

.

Idei ĂşjdonsĂĄg: 2,6 km-es fĂŠltĂĄv BoglĂĄrtĂłl BoglĂĄrig.

IMPRESSZUM MTI

Kiadó: Mai Reklåm Kft. • SzerkesztősÊg: szerkesztoseg@szuperinfo.hu • A kiadåsÊrt felel: A kiadó ßgyvezető igazgatója • Főszerkesztő: Lizåk Anna • Szerkesztő: Budai Klåra • TÜrdelÊs: TårczinÊ FßlÜp Hajnalka • HirdetÊsfelvÊtel: hirdetes@szuperinfo.hu, 1132 Bp., Visegrådi u. 48. • Tel.: 887-0707, fax: 887-0777 • TerjesztÊs: terjesztes@szuperinfo.hu • Nyomtatås: Mediaworks Hungary Zrt. SzÊkhely: 8200 VeszprÊm, Håzgyåri út 12. • Felelős vezető: Horvåth Gåbor Ferenc nyomdavezető

HĂ?RFELHASZNĂ LĂ“

A Kiadó a megjelentetett hirdetÊsek tartalmåÊrt, azok valódisågåÊrt, harmadik szemÊlyeknek okozott jogsÊrelemÊrt felelőssÊget nem vållal, az ezzel kapcsolatos jogvitåkból keletkező kÜvetkezmÊnyeket Ês håtrånyokat a Megrendelőre hårítja.

Ăœzleti aprĂłhirdetĂŠs! 10 szĂł: 7800 Ft+ĂĄfa

83 ĂŠves Ăśzvegyasszony vagyok akinek a ďŹ a fogja intĂŠzni az Ăźgyeit.

Minden egÊszsÊgßgyi előíråst betartva.

&V~FVRQD] DUDQ\iUD

Az ĂĄrvĂĄltozĂĄs jogĂĄt fenntartjuk!

Szellemileg teljesen tiszta vagyok, a mozgĂĄsom kissĂŠ korlĂĄtozott.

10:00-17:00 ĂłrĂĄig.

T

Az elvåråsom, a håz kÜrßli teendőkben való segítsÊg.

Nyitva tartĂĄs:

Dinasztiånk harmadik generåciója vagyok, aki folytatja a tÜbb Êvtizede tartó csalådi hagyomånyt, a szÊp tartós ÊrtÊkek felkszer kutatåsåt, felvåsårlåst. Édesapåm a legnagyobb Êkszerkeresked. A tle tanult sok Êvtizedes tapasztalatot Ês az 5-Üs zemÊlyek, de minsítÊs bizonyítvånyomat, nemcsak magånszemÊlyek, apja a becsßlet! a szållodåk is igÊnybe veszik. Az ßzleti Êlet alapja Hiszem, hogy a tisztessÊges magatartåsnak van jÜvje! ell vårom. vår vår åroom om om. Komoly Êrdekldk megkeresÊsÊt ÜrÜmmel

EN

GONDOZà S Befogadnåm azt a leinformålható egÊszsÊges HÜlgyet 50 Êvtől 65 Êves korig, akinek teljes ellåtåst Ês otthont biztosítanÊk.

MOM art GalĂŠria

LM

våsårolunk minden nemŹ rÊgisÊget, hangszert, festmÊnyt, bútort, szőnyeget, porcelånt, Herendit, Zsolnayt, óråt (kar), kÜnyvet, kitßntetÊst, aranyezßst tårgyat, teljes hagyatÊkot V. ker. Múzeum krt. 21. 06-30-9525-991, 06-1-266-2235

FE

ÉLNI Ês ÉLNI hagyni


2020. július 30.

Hirdessen Ön is Budapesten! • Telefon: 887-0707 • Fax: 887-0777

8

A BIZALOM ÜZLETE A LOUIS GALÉRIA! Nyitva tartás: HP.: 1017, SzoVas.: zárva „Az üzleti élet alapja a becsület” 30 éve ebben a szellemben végzem felvásárlói tevékenységemet. Büszke vagyok arra, hogy 5-ös minösítés szakmai tevékenységemet nemcsak hazai magánszemélyek, hanem szállodák is igénybe veszik. Tisztességes üzleti szellemmel az ország bármely pontján felvásárolok akár teljes hagyatékot is. Lakatos Lajos (szakképzett mtárgykeresked)

FELMENT AZ ARANY ÁRA, MOST ÉRI MEG ELADNI! Törtarany és fazonarany felvásárlás! T Fogaranyat (foggal együtt is!) Fazonarany: akár 12 000–21 800 Ft/g F

KÉSZPÉNZÉRT VÁSÁROLUNK, KÉREM, JÖJJÖN EL HOZZÁNK! Forgalomból kivont valuták Gyűjteményembe keresek színes, régi eozinmázas körpecsétes Zsolnay porcelánt! Törötett is! Mérettől függően 300 000–3 000 000 Ft-ig!

Kitüntetéseket vásárolok

Karórákat, zsebórákat, faliórákat Ezüsttárgyakért kimagasló árat vásárolok! 100 000–300 000 Ft-ig! fizetünk készpénzben! (akár hibásat is) Törtezüst: akár 120–200 Ft/g (hiányos étkészletet is) Törtezüst, fazonezüst: 300–1200 Ft/g

R! Herendi porcelánt BOROSTYÁN VÁSÁR! Karamellszínű golyós láncot készpénzért vásárolok! vásárolunk! 5000–15 000 Ft

Napsárga p golyós láncot vásárolunk! 40 4 0 000–120 000 Ft

Louis Galéria: Bp., II. Margit krt. 51–53. • Tel.: 06-1/316-3651, 06-30/944-7935

E-mail: lakatos@mconet.hu (A 4-es, 6-os villamosról a Mechwart liget megállónál kell leszállni)

Nálunk az értékbecslés, szaktanácsadás 40 éves szakmai tapasztalattal INGYENES!

Weblap: louisgaleria.hu

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Profile for szuperinfo

Észak-Buda 2020.07.30.  

Észak-Buda 2020.07.30.  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded