__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Tel.: 06

30 343 3155

e-mail: megrendeles@dunatox.hu

www.dunatox.hu

MOBILITÁSI PONTOK BUDAPESTEN Kerékpár, roller, robogó és autómegosztó-rendszerek szolgáltatásait lehet igénybe venni.

(2. oldal)

2020. július 16. • 29. hét

Budapest • Észak-Pest

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) tizedszer hirdet pályázatot családbarát munkahelyek kialakítására. Idén 80 millió forint keretösszegű kiírásra pályázhatnak kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint költségvetési szervek augusz4. oldal tus 3-áig.

Nő az utazási hajlandóság

„A judo kitarttásraa és alázattra tanítoott”

Jelentősen visszavetette a járvány az idegenforgalmat, de az elmúlt hetekben már nőtt az utazási hajlandóság – adta hírül a Magyar Turisztikai 5. oldal Ügynökség.

Csernoviczki Évátt a vaallaaha ha volt ollt o legeredményesebb b mag gyyaar női cselgáncsozókéént tarrtj tjákk tják számon, ő a magyar cselg gán ánc ncs csssport első női olimpiai ér ém meese. see. 3. olda 3. olldal o daal al

GONDOSKODJUNK IDŐBEN!

KEGYELETI BIZTOSÍTÁS www.gondoskodjunk.hu

0620-411-3295

Távközlési iparban dolgozó fővállalkozó cég

KIVITELEZŐ munkatársakat keres

Feladatok: – vezetékes és vezeték nélküli távközlési hálózatok kivitelezése – távközlési berendezések telepítése. Elvárások: – B kategóriás jogosítvány – számítógépes ismeretek – csapatmunkára való alkalmasság. Miért érdemes csatlakozni hozzánk? – szakmai fejlődést, továbbképzést támogatjuk – versenyképes jövedelem – pályakezdők jelentkezését is várjuk.

Kérjen díjmentes ajánlatot interneten vagy telefonon.

Munkavégzés helye: országos munkavégzés. Magyar nyelvű önéletrajzokat a következő e-mail címre várjuk: allas@metalcomzrt.eu

Kövess minket a Facebook-on is! www.facebook.com/ szuperinfobudapest

Apróhirdetések a 6-7. oldalon!

Családbarát munkahely


2020. július 16.

2

Nincs várakozási idő és zsúfolt váró. Magas szintű higiéniai előírásoknak megfelelően várjuk Önöket!

Magán apróhirdetés! 10 szó: 3900 Ft+áfa Hirdessen Ön is Budapesten! • Telefon: 887-0707 • Fax: 887-0777

Ne éljen fogak nélkül! Jó hír a páciensek számára, hogy nem kell ezentúl a foghúzás után fogak nélkül élni. Az azonnali terhelésű implantátumok egy életen keresztül helyettesítik a sérült fogakat. A fogpótlások rögtön felkerülnek és szükség esetén hat hónap után cserélhetők porcelán, végleges pótlásra. A műgyökerek stabilizálását és rögzítését maga az elsődleges funkcionális híd végzi. Van, hogy a híd már a beültetés előtt elkészül. A minta ilyenkor 3D-s Ct felvétel alapján készül, és az operációt is előre elkészített sablon

segítségével végzik. Más esetben a fogbeültetés műtétet követően rögtön lenyomatot vesznek és a következő napokban kerülnek beragasztásra a fogak. Fél év múlva mindkét esetben javasolt véglegesíteni a pótlásokat. Bár az implantáció nem olcsó, de ez a módszer reménytelenül kevés csont esetében is alkalmazható. A hagyományos eljárások már nem, vagy csak a sokkal drágább csontpótló műtétekkel kombinálva hajthatók végre, ami a kezelés befejezését fél, egy évvel meghosszabbítja.

A Hungarodental az egyik legrégebbi altatásos fogászat. FOGÁSZATI CENTRUM

Aktuális Mobilitási Pontokat hoztak létre Budapesten

■ Négy fővárosi helyszínen alakítottak ki kísérleti Mobilitási Pontot, amelyek a környezetkímélő, mikromobilitási eszközök használatához, és a hagyományos közlekedési módok kiegészítéséhez nyújtanak tesztkörnyezetet.

Ezzel újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Közlekedési Központ és a Közlekedéstudományi Intézet részvételével zajló nemzetközi Cities-4-People projekt. A Mobilitási Pontok olyan helyszínek, ahol kerékpárkölcsönző, elektromos roller-, és robogómegosztó, valamint autómegosztó-rendszerek szolgáltatásait vehetik igénybe a

fővárosban közlekedők. Ezek a mikromobilitási eszközök környezetkímélő formában nyújtanak segítséget jellemzően rövid távú utazásokhoz, a saját autó használatát helyettesítve. A hálózat létrehozásának a környezetvédelmi szempontok mellett az is célja, hogy kiegészítse a hagyományos közlekedési eszközöket, azaz lehetőséget biztosítson a különböző közlekedési módok kombinálására és az ezzel kapcsolatos tapasztalatszerzésre. A Fővárosi Közgyűlés és az Újbudai Önkormányzat jóváhagyásával 4 újbudai helyszínen alakítottak ki kísérleti Mobilitási Pontot: a Szent Gellért téren, az Egry József

Azonnal terhelhető Veszélyesek lehetnek az autóban implantátumok hagyott alkoholtartalmú akár altatásban is. kézfertőtlenítők ■ Az alkohol, a kézkézfertőtlenítőből kiszabadult és a magas hatóanyawww.hungarodental.hu fertőtlenítők hőmérséklet miatt ga gyúlékony folyadék,

06 70 772 1315

már 20 Celsius-fok környékén elkezd párologni, és a folyamat a hőmérséklet emelkedésével felerősödik. A gépkocsi zárt légtérében feldúsulhat az alkoholgőz és elég egyetlen, úgynevezett statikus elektromosságból származó szikra is ahhoz, hogy begyulladjon. Elég, ha valaki beszáll az autóba és a ruhája az üléshuzathoz dörzsölődik, az autóban hagyott

feldúsult alkoholgőz lángra kaphat, de az autó rejtett elektromos zárlata is beindíthatja a gyulladást. A fokozottan tűzveszélyes, magas alkoholtartalmú kézfertőtlenítő szereket jól szellőző helyen kell tárolni, 0-35 Celsius-fok közötti hőmérsékleten, tehát nem szabad nyáron a zárt gépjárműben hagyni, ahol nem szellőzik a belső tér és a hőmérséklet akár 50 Celsius-fokig is emelkedhet.

www.szinesfenymasolok.hu info@manualhungary.hu ◊ költségelemzés ◊ eladás ◊ bérlet ◊ lízing ◊ üzemeltetés ◊ szervíz Manual Hungary Kft.

Fotó: ujbuda.hu

A HungaroDental Fogászat újból várja kedves Pácienseit!

utcában, a Magyar tudósok körútján, és az Infopark villamos megállónál. Ezeken a helyszíneken folyamatos méréseket végeznek a projekt szakemberei, amivel pótolhatatlan segítséget nyújtanak a budapesti közösségi közlekedési szolgáltatási csomag fejlesztéséhez. A Mobilitási Pont hálózat tesztidőszakának tavaszi indítását a koronavírus-járvány jelentősen hátráltatta, azonban az őszi időszak értékes eredményekkel, tapasztalatokkal szolgálhat.

Újra fogadja a látogatókat az Országház Ismét várja a látogatókat az Országház, megnyílnak az Országgyűlési Múzeum beltéri és kültéri kiállításai, július 23tól pedig folytatódik a TérZene koncertsorozat a Kossuth téren. A fővárosba látogató turisták mellett az Országgyűlés Hivatala idén a nyári táborozókat is invitálja, hogy előzetes bejelentkezés után díjmentesen tegyenek látogatást az Országházban.

Képeslapokat vásárolok Csepreg, Zamárdi, Szentendre, Leányfalu Budapest településekről, és cserkészet témában.

info@bodai.hu Tel.: 0620-944-1144


Paparazzi

Visszatért Magyarországra az Attraction Árnyékszínház Újra hazai terepen a Britain’s Got Talent 2013-as évadának győztese, az Attraction. A világhírű táncosok hét év után újra láthatóak lesznek magyar színpadokon, ráadásul júliusban és augusztusban nyári táboraik keretében betekintést engednek előadásaik kulisszatitkaiba is.

„A judo kitartásra, alázatra és önmegvalósításra tanított” ■ Csernoviczki Évát a valaha volt legeredményesebb magyar női cselgáncsozóként tartják számon, ő a magyar cselgáncs-sport első női olimpiai érmese. Ő is, mint sok más sportoló, gőzerővel készült a 2020-as tokiói olimpiára, amit a koronavírus-járvány miatt halasztani kellett, remélhetőleg csak a következő évre. – Hogy élted meg, hogy elmaradt idén az olimpia, amire testben és lélekben is régóta készültél? – Az első napokban nagyon rosszul érintett, hiszen már közel két éve tartott a kvalifikáció és nagyon közel voltunk az olimpiához, fejben már minden nap arra készültem, hogy júliusban csúcsformába kerülve tatamira lépjek. Most minden bizonytalan, nem tudjuk, mikor versenyzünk legközelebb. Nincs versenynaptárunk, közben pedig arra törekszem, hogy a formám, amennyire lehet, szinten tartsam. – Milyen feladataid vannak a nyári hónapokra? Miként zajlik jelenleg a felkészülésed? – Jelenleg Tatán edzőtáborozunk a judo válogatottal. Hosszú hónapok óta most először készülünk együtt. Július 18-án Tatabányán kerül megrendezésre az I. Nyári Judo Szeminárium a magyar judo sport három ikonikus figurájával, Ungvári Miklós és Hajtós Bertalan olimpiai ezüstérmes judokákkal és jómagammal. Ennek a szemináriumnak a megszervezésével foglalkozom jelenleg, melynek célja az, hogy azt a technikai tudást, amit felhalmoztunk, átadjuk a fiatal generációnak. Távlati tervem ezeknek a szemináriumoknak a rendszeresítése, a szakmai tapasztalatok megosztása.

– Lelkileg hogyan szoktál, hogyan tudsz egy nagyon fontos versenyre felkészülni? – A verseny előtti nap szeretek egyedül lenni és ráhangolódni a következő napra. Van egy megszokott menetrend, mit, mikor és hogyan csinálok, egészen a mérlegelésig. Hosszú évek alatt tapasztaltam ki, hogy nekem mi a legjobb, hiszen nekünk az „első ellenfelet”, vagyis a mérleget már a verseny előtti nap le kell győzni. – Hogy tapasztalod, menynyire népszerű sportág a judo Magyarországon? – Úgy gondolom, a 2012-es londoni olimpiai sikereknek köszönhetően nagyon sokan kezdtek el judozni, viszont a sportágunk keveset szerepel a TV-ben, pedig úgy még több gyermeket és szülőt tudnánk elérni.

Judo akadémia a távlati terv Fiúk között is megállta a Mivel továbbra is kitartóan – Mire tanított téged a helyét edzettem, támogatta a pályá- sport? Mivel lett általa gaz– Mennyire érzed a feléd irányuló elvárások súlyát, felelősségét? – Előttem nem volt magyar női példakép a sportágamban. Az álom kategória volt, hogy olimpiai érmet szerezzek. Véleményem szerint a fiataloknak segít mentálisan is, hogy láthatnak vagy edzhetnek egy olyan versenyzővel, aki már eljutott erre a szintre. – Miért éppen ezt a sportágat választottad, mi vonzott benne? – Édesapám, miután abbahagyta a versenysportot, edzősködni kezdett Tatabányán. Gyakran elkísértem edzésekre és figyeltem a többieket. Pár hónap után felálltam a padról és beálltam edzeni. Édesapám hamar látta, hogy gyorsan tanulom a technikákat, de mivel a judo, különösen a női judo nem volt még akkor népszerű, nem nagyon szerette volna, hogy én is versenyző legyek és ezt a kemény sportot válasszam. Az első versenyem 3 évvel később, 1996-ban volt.

mat és büszke volt arra, hogy a fiúk között versenyezve is nyertem. Akkor a legkisebb súlycsoport a 24 kg volt, én pedig csak alig 20 kg voltam. – Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb? – Egyértelműen az olimpia bronzérmemre, de emellett nagyon büszke vagyok arra, hogy sorozatban 11 felnőtt Európa-bajnoki érmet tudtam szerezni, hiszen ez is egyedülálló sorozat az európai judo sport történetében.

A mérleg az első ellenfél – Édesapád az edződ. A rokoni kapcsolat miben könynyíti és miben nehezíti a közös munkát? – Nagyon jól ismerjük egymást, már-már egy rezdülésből is tudjuk a másik gondolatát. Ez nagyon sokat jelent a versenyek során. Fantasztikus érzés, amikor lejövök a szőnyegről és a tatami szélén már együtt örülünk. A nehézség az volt, hogy megtanuljuk szétválasztani a szerepeket.

dagabb az életed? – Azt mondják, a judo több mint sport. Kitartásra, szorgalomra, alázatra, pozitív gondolkodásra és

önmegvalósításra tanított. Vagyis, hogy bármit el lehet érnie az embernek az életében, amit igazán akar. – Számodra mi a sportolói lét legnehezebb velejárója, és mi az, ami a legtöbb örömet okozza? – A legnehezebb egyértelműen a profi gondolkodásmód és az önkontroll megtanulása volt. Hogy amíg mások buliba jártak, a barátokkal lógtak vagy éppen nyáron nyaraltak, addig edzőtáborban töltöttük az időt és keményen készültünk egy-egy versenyre. Valamint az, hogy a súlyom mindig figyeljem, hogy 3-4 kilónál soha ne kelljen többet fogynom egy versenyre. – Milyen további terveid, céljaid vannak? – Remélem, hogy lesz olimpia 2021-ben Tokióban, ahol jól szeretnék szerepelni. Illetve, ha lesz novemberben Európa-bajnokság, akkor ott dobogóra állni. Távlati tervem, hogy egy judo akadémiát hozzak létre Tatabányán, ahol a feltörekvő nemzedéknek adhatom át a tudásom. Budai Klára

Telefon: 06-20/950-49-41 Felújított mosógépek garanciával!

3

Mosógépek szerelését vállalom!

2020. július 16.


2020. július 16.

Hirdetésfelvétel: hirdetes@szuperinfo.hu • 1132 Budapest, Visegrádi u. 48.

4

Álláspont Sikeres a magyar innovátorokat segítő program ■ Nyolc országból 110 startupötlet érkezett a magyar innovátorokat segítő Reload Hungary inkubációs programra, a jelentkezők egyebek közt munkaerő-közvetítéssel, kórházi adminisztráció csökkentésével vagy épp vendégmegváltozott körülményekből látóipari megoldásokkal keresnek választ a pandé- eredő új vagy egyéb kihívásokra adnak innovatív választ, a mia adta új problémákra. A Reload Hungary inkubációs program a Startup Campus, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, a Tungsram, a Nemzeti Kutatási és Fejlesztési Hivatal (NKFIH), az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures, az MVM Smart Future Lab, a Valor Hungariae, a Hello Tomorrow Hungary, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH), az Eximbank, a Millenáris és a Kézmű együttműködésében valósul meg a HU.B (Hungarian Bridges) ernyőszervezet alatt. A jelentkezők közül a HU.B kiválasztja a legígéretesebb vállalkozásokat, amelyek a

képzés végén akár 20 millió forintos befektetést is kaphatnak. A programba bekerülő csapatok online vállalkozásfejlesztési képzésen vesznek majd részt, hogy fejlesszék startup ötletüket. A program egyedisége, hogy az online képzés adottságait kihasználva lakóhelytől függetlenül hazai és külföldön élő magyarok egyaránt részt vehetnek. Ennek eredményeként érkeztek pályázatok Magyarországon kívül Romániából, Szlovákiából és Szerbiából, de Spanyolországból, Németországból, Máltáról és Nagy-Britanniából is jelentkeztek.

Egyszerűbb adminisztráció A kötelező adatszolgáltatás automatikus teljesítéséhez néhány lépésben össze kell kötni az online számlázó programot a NAV Online Számla rendszerével. A számla kiállítását követően az online számlázó automatikusan küldi meg a számlákat az adóhatóságnak.

Idén is lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására

■ Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) tizedszer hirdet pályázatot családbarát munkahelyek kialakítására.

Idén 80 millió forint keretöszszegű kiírásra pályázhatnak kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint költségvetési szervek augusztus 3-áig. A pályázaton legfeljebb 5 millió forint vissza nem térítendő támogatás igényelhető. A pályázat olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító programokat, intézkedéseket támogat, amelyek elősegítik a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek öszszehangolását. A kiírás egyszerre díjazza és ismeri el a munkahelyek már létező és még tervezett családbarát intézkedéseit és fejlesztéseit. A nyertesek az erkölcsi elismerésen és a támogatási öszszegen túl jelentős kommunikációs és PR értéket is kapnak,

hiszen a cím használata hozzájárul a nyertes vállalatok és szervezetek pozitív munkáltatói képéhez és a munkáltatói márkaépítéshez is. A családbarát működés mindezeken felül jelentős előnyt biztosíthat a képzett munkavállalókért folytatott versenyben is. Eddig 341 pályázó csaknem 400 millió forintos támogatásban részesült, amelyből

az elmúlt években egyebek között olyan jó gyakorlatok valósultak meg, mint gyermekfelügyelet és óvodai ellátás biztosítása, játszószoba kialakítása, szünidei táborok szervezése, szünidei fizetett szabadság bevezetése, de különböző előadássorozatok szervezésére, családi nyaralásokhoz történő hozzájárulásra is találni példát.

A rovat a cvonline.hu együttműködésével készült.

Vas: 45 Ft/kg Lemez: 35 Ft/kg Akkumulátor: 150 Ft

VASTELEP ÉRD NAGYÁLLOMÁS Tel.: 06 23 360-149 Nyitva: Hétfőtől-csütörtökig 800-1600 óráig

Tájékoztatjuk beszállítóinkat, hogy július és augusztus hónapban, telepünk, pénteki napokon zárva tart.


2020. július 16.

Észak-Pest Nő az utazási hajlandóság

■ Jelentősen visszavetette a járvány az idegenforgalmat, de az elmúlt hetekben már nőtt az utazási hajlandóság – adta hírül a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A karanténkötelesség eltörlése, a bezártsággal töltött hónapok és a jó idő egyaránt emelte az utazási hajlandóságot - indokolták az élénkülést. A felmérések szerint a magyarok 40 százaléka szerint nincs ok félelemre a járvány utáni turisztikai utazásokkal kapcsolatban. Az elmúlt időszakban a közösségi média vizsgálata alapján Erdély, Jesolo, Bibione, Ciprus, Horvátország, belföldön pedig főképp Révfülöp, Sátoraljaújhely, Szeged és Sóstógyógyfürdő iránt érdeklődnek az emberek, de sokan szeretnék felkeresni a magyar várakat és a Kéktúra útvonalát - tájékoztatott az MTÜ.

A közreadott elemzésből kiderül az is, hogy tavalyhoz képest 11 százalékkal népszerűbbek az egynapos kirándulások, főképp az aktív szabadidős tevékenységek és a városlátogatások. Leginkább a Budapesttől alig 60 kilométerre fekvő Katalinpuszta, a Balaton-felvidék, a Parádsasváron található Károlyi-kastély és az ausztriai Kittenberger-élménykert jelent meg kedvelt célpontként a kirándulóhelyek között. A több napra utazók leginkább a wellness-hétvégéket keresik, az egy hétre tervezők pedig inkább más országokba mennének. Külhoni úti cél esetén ugyanakkor sokan félnek attól, hogy ott rekednek.

Megújult az Egyetemisták parkja Függetlenségi parkot, most pedig az Egyetemisták parkjának felújítása is befejeződött. A területen helyet kapott egy gumiburkolatú multifunkcionális sportpálya foci- és kosárpályákkal, több teqball- és pingpongasztal, egy street workout pálya, valamint gyűrű állvány, ferde pad, függőleges és vízszintes létra, nyújtó és nyújtótorony, párhuzamos korlát, ferde korlát és bokszzsák is. Fotó: ujbuda.hu

Budapest tavaly nyerte el az Európa Sportfővárosa címet, a program keretében hét családi sportpark fejlesztése kezdődött meg. Ezek közül néhány hete átadták a

Jelentős visszaesés a budapesti új építésű lakáspiacon Közel 40 százalékkal kevesebb új lakásépítési projektet indítottak el a fővárosban a második negyedévben az egy évvel korábbihoz képest, amely a vírus okozta befektetői elbizonytalanodást jelzi - közölte az Otthon Centrum.

Hirdessen a Szuperinfóban! Telefon: 06-1/887-0707 E-mail: hirdetes@szuperinfo.hu

Kövess minket a facebookon is! www.facebook.com/szuperinfobudapest

5


2020. jĂşlius 16.

6 Ă LLĂ S

AlkatrĂŠsz raktĂĄrost keresĂźnk!

ADà S-VÉTEL

Autóbuszok ßzemeltetÊsÊvel foglalkozó kft. ALKATRÉSZ RAKTà ROST keres a XI. kerßletbe azonnali kezdÊssel. SzåmítógÊp irodai szintŹ ismerete (Word, Excel, Outlook stb.), angol nyelv ismerete elvårås. Jelentkezni HegedŹs Andor beszerzÊsi vezetőnÊl lehet az alåbbi elÊrhetősÊgeken:

DUNNà KAT, Pà RNà KAT 27.000 Ft/kg-ig, hagyatÊkot, ÜrÜksÊget våsårolok, lomtalanítåst vållalok. 06-30/272-4436 KERESEK Simson-t, stb! Pony motort, kerÊkpårt, rossz karóråkat, matchboxot. 06-70/650-3168 BUDAPEST I. kerßletben bontåsból szårmazó hŹtőszekrÊny bútorba Êpíthető, Pelgrim tŹzhely, IKEA konyhabútor fehÊr, mosdó, zuhanyzó, beÊpített szekrÊny eladó. Érd.: 06-20/417-2373

ANTIKVITĂ S

MagĂĄn aprĂłhirdetĂŠs! 10 szĂł: 3900 Ft+ĂĄfa

AUTĂ“ AUTĂ“FELVĂ SĂ RLĂ S AZONNALI kĂŠszpĂŠnzfizetĂŠssel 0-18 ĂŠves korig. DĂ­jmentesen hĂĄzhoz megyek: +36-30/682-1390 AUTĂ“FELVĂ SĂ RLĂ S! BĂĄrmilyen kategĂłria, kizĂĄrĂłlag tulajdonostĂłl! Azonnali kĂŠszpĂŠnz fizetĂŠssel! DĂ­jmentesen hĂĄzhoz megyek! Tel.: 06-30/675-9849

BÉRES GUMI Kft. budapesti telephelyÊre (1239 Budapest NagykőrÜsi u. 351.) fÊrfi munkatårsat keres betanított gumiabroncs szerelői munkakÜrbe. Magas kereseti lehetősÊg (240.000.-ft/ hó). FÊnykÊpes ÜnÊletrajzokat a beresgumi@ beresgumi.hu e-mail címre vårjuk.

Gipszkartonozót, segÊdmunkåst, burkolót, kőmŹvest, festőt felveszek! 06-20/998-2369 e akåsf lújít

ĂĄs

FELVĂ SĂ RLĂ S! HagyatĂŠkbĂłl szĂĄrmazĂł nagyobb ĂŠrtĂŠkĹą ĂŠs egyszerĹąbb tĂĄrgyakat is, tĂĄnyĂŠrokat, kĂŠszleteket, rĂŠgi HI-FI tornyot, hangfalakat, rĂŠgi, nĂŠpmĹąvĂŠszeti tĂĄrgyakat, fali tĂĄnyĂŠrokat, korsĂłkat, Miska kancsĂłt, butellĂĄt, fĹąszertartĂłt, vadĂĄszhagyatĂŠkot, karĂłrĂĄt, fali ĂłrĂĄt (ĂźzemkĂŠptelent is), kĂśnyveket, csillĂĄrokat, porcelĂĄnokat, vitrintĂĄrgyakat, nippeket ĂŠs kerĂĄmiĂĄkat (olcsĂłbbat is), kĂŠpeket, bĂştorokat, mĹąhelyfelszĂĄmolĂĄsbĂłl szerszĂĄmokat (satu, kalapĂĄcs, villĂĄskulcs, stb.), valamint teljes hagyatĂŠkot vĂĄsĂĄrolok. Azonnal fizetek. Tel.:06-30/396-4495

hegedus.andor@homm.hu vagy +36-20/334-4060.

Csak pontosan, szĂŠpen, Ăşgy ĂŠrdemes.

KarosszÊria lakatosokat keresßnk! Autóbuszok Ês tehergÊpjårmŹvek javítåsåban jårtas KAROSSZÉRIA LAKATOSOKAT keresßnk Budapesten a XI. kerßletbe azonnali kezdÊssel. KarosszÊria lakatos vÊgzettsÊg szßksÊges. Jelentkezni Kåtai Zoltån mŹszaki vezetőnÊl lehet az alåbbi elÊrhetősÊgeken:

katai.zoltan@homm.hu vagy +36-20/236-9011.

Homm Kft.

IPARI EZĂœST, amalgĂĄm, rĂśntgenfilm, platina, pallĂĄdium felvĂĄsĂĄrlĂĄsa kĂŠszpĂŠnzfizetĂŠssel. Tel.: 06-30/496-6417

HĂĄz- ĂŠs l

Và Sà ROLOK HAGYATÉKOT antik Ês retro tårgyakat, gyŹjtemÊnyeket, mindenfÊle rÊgisÊget. IgÊny szerint lomtalanítåssal, teljes ßrítÊssel egybekÜtve is. 06-30/703-0518 PAP�RHAGYATÉK, GYŰJTEMÉNY, (bÊlyeg, kÊpeslap, kÜnyv, fotó, pÊnz..stb.) vÊtele díjtalan kiszållåssal. Pål Istvån Tel.: 06-20/947-3928

Homm Kft.

ABLAK-AJTÓ MŰANYAG NY�Là SZà RÓK, redőnyÜk, szúnyoghålók szervizelÊse Ês cserÊje, lÊgbevezetők beÊpítÊse. Tel: 30/211-2439

ÉP�TÉSI Và LLALAT keres mßncheni munkåra 2 profi brigådot (10 fő) hungarocell homlokzathoz 2020. júliustól hosszú tåvra. BÊrezÊs hungarocell homlokzathoz nm 18 EUR nettó, åsvånygyapot homlokzathoz 1 nm 20 EUR nettó. Kapcsolattartó Franko Úr Tel.: 0049-176-25769483

FESTÉS-Mà ZOLà S FESTÉST, Mà ZOLà ST, burkolåst vållalok! Nyugdíjasoknak kedvezmÊnnyel, bútormozgatåssal, takarítåssal! Tel.: 06-30/422-1739 SZOBAFESTÉS, TAPÉTà Zà S, Mà ZOLà S -olcsón, minősÊgben takaråssal, bútormozgatåssal Tel: 06-20/9877-273, VezetÊkes: 706-64-19

Zsazsa GalĂŠria

SzakĂŠrtelem ĂŠs becsĂźlet egy helyen KĂŠrem hĂ­vjon: 06-30/944-7935 ARANY EZĂœST Ă“RA BRILL BOROSTYĂ N HAGYATÉK

Herendi porcelĂĄnt kĂŠszpĂŠnzĂŠrt vĂĄsĂĄrolok!

FOGĂ SZAT FOGSOR EXPRESSZ! JavĂ­tĂĄs azonnal. KĂŠszĂ­tĂŠs gyorsan. Tel : 06-1/784-1772, 06-30/961-8655 Szombaton is! HĂ ZHOZ MEGYEK! Fogsor kĂŠszĂ­tĂŠsĂŠt, javĂ­tĂĄsĂĄt vĂĄllalom garanciĂĄval. HĂ­vjon bizalommal! Telefon: 06-20/980-3957

Hà ZTARTà SI GÉPEK

MosĂłgĂŠpek szerelĂŠsĂŠt vĂĄllalom! Telefon: 06-20/950-4941 FelĂşjĂ­tott mosĂłgĂŠpek garanciĂĄval! INGATLAN

Felment az arany åra! Mi kÊszpÊnzÊrt våsårolunk! Fazonarany: akår 12 000–21 800 Ft/g

KÊrem jÜjjÜn el Budapest XIII., Hollån Ernő u. 4. (a Jåszai Mari tÊrnÊl) Telefon: 06-30/944-7935 hozzånk!

Agancs felvĂĄsĂĄrlĂĄs! 06-30/788-6062 2

ELADÓ 1025 m²-es hÊtvÊgi telek Dunaújvårosban. Csalådi håz ÊpítÊsÊre alkalmas. Érd.: 20/576-3591

KĂ DFELĂšJĂ?TĂ S KĂ DFELĂšJĂ?TĂ S HĹ?KEZELÉSSEL , 5 ĂŠv garanciĂĄval. AkciĂł: fehĂŠr 20000.-Ft. MĹąanyag kĂĄdak is! Tel.: 240-9637, 06-30/989-4284

akĂĄr

10 000 – 30 000 darabja

Ft ot atĂŠk y g a H is!

Fejtse meg rejtvÊnyßnket Ês a megfejtÊst kßldje be címßnkre! Szuperinfó RejtvÊny, 1132 Budapest, Visegrådi u. 48., e-mail: rejtveny@szuperinfo.hu #FLME™TJIBU‘SJEâ2020. július 24. "IFMZFTNFHGFKU™TUCFLMEâLL¼[¼UU FHZ,FEWFODSFKUW™OZMBQPLC¢M¼TT[F‘MM�UPUU rejtvÊnycsomagot sorsolunk ki. A helyes megfejtÊst Ês a nyertesek nevÊt B4[VQFSJOG¢BVHVT[UVT‘ONFHKFMFOâT[‘N‘CBOL¼[¼MKL A Szuperinfó 2020/27. heti rejtvÊnyÊnek megfejtÊse: Az emberi butasåg hatårtalan. Nyertese: Birkås KålmånnÊ, Budapest XI. Gratulålunk! A nyeremÊnyeket postån kßldjßk el.

"KÂťOEĂƒLP[[POFMĂ GJ[FUĂƒTUXXXLFEWFODXFCBSVIB[IV


2020. jĂşlius 16.

HOFFMANN

Manyag ablakok beĂŠpĂ­tĂŠssel, helyreĂĄllĂ­tĂĄssal. JavĂ­tĂĄs, ablak beĂĄllĂ­tĂĄs.

www.hoffmannablak.hu Manyag ĂŠs alumĂ­nium rednyĂśk, szĂşnyoghĂĄlĂłk, napellenzk, ĂĄrnyĂŠkolĂłk.

www.hoffmannredony.hu 06-30/209-5987, 06-1/262-4724 info@hoffmannredony.hu info@hoffmannablak.hu 1161 Bp., Rózsa utca 37. RÉGISÉG HAGYATÉK ÉS rÊgisÊg felvåsårlås magas åron! Tel.:06-70/324-3961 KAKUCSI SZILVIA - Hívjon bizalommal! kÊszpÊnzÊrt våsårolok hagyatÊkot, kÜnyveket, Zsolnay Ês Herendi porcelånokat, festmÊnyeket, bútorokat, falióråkat, karóråkat, csillårokat, csipkÊket, bundåkat. 20/912-0527

ROVARIRTĂ S

STRAND GYĂ“GYFĂœRDĹ? NYITVA! NyĂĄri AkciĂłk apartmanokban! 5 nap 4 ĂŠj szĂĄllĂĄs, vĂĄlaszthatĂł ebĂŠd, vagy vacsorĂĄval garĂĄzzsal CSAK: 28.500 Ft/ fĹ‘ Idegenforgalmi adĂłt nem kell fizetni! FĂźrdĹ‘ 50 m! TĂśbb ajĂĄnlat, nyĂĄri kedvezmĂŠnyek! http://hajduszoboszlo.jaszbere.hu Tel.: 30/3817941

TETĹ?JAVĂ?TĂ S, Ă CSMUNKĂ K! CserepezĂŠs Lindab lemezzel ĂŠs cserĂŠppel. BĂĄdogozĂĄs, ereszcsatorna. 06-30/899-6270, 06-70/340-1001 BĂ RMILYEN Ă CSMUNKĂ T ,szĂŠldeszkĂĄzĂĄst, bĂĄdogosmunkĂĄt, Ăşj tetĹ‘k kĂŠszĂ­tĂŠsĂŠt, tetĹ‘ĂĄthajtĂĄst, Lindab lemezfelrakĂĄst anyagbeszerzĂŠssel kedvezmĂŠnyes ĂĄron, ereszcsatornĂĄzĂĄst vĂĄllalunk. Ingyenes kiszĂĄllĂĄs. Tel: 06-30/375-9762

www.dunatox.hu SZOLGà LTATà S EGYÉNI Và LLALKOZÓ víz- gåz- fŹtÊs szerelÊst vållal. Tel.: +36-30/369-4645 RÉGI CSERÉP forgatåsa, új cserepezÊs, lÊcezÊs, fóliåzås. Lapostetők szigetelÊse, beåzåsok-, garåzstetők kijavítåsa, új kocsibeållók, teraszok megÊpítÊse, RÊgi ereszcsatorna rendszer kijavítåsa, új ereszcsatorna rendszerek felszerelÊse. Bårmilyen mås bådogos munka elvÊgzÊse, kÊmÊnyek bontåsa, felújítåsa, bevonåsa. Kisebb kőmŹves munkåt vållalunk szåmlakÊpesen. +36-70/406-8043; +36-20/506-4648 LAKATOSMESTER! Råcsok, kapuk, kerítÊsek kÊszítÊse, zårnyitås, zårszerelÊs, lakatosmunkåk. Tel.: 06-30/299-1211

AlsónÊmediben talålható telephelyre, 24/48 órås, valamint Êjszakai portaszolgålatra megbízható vagyonőrÜket keresßnk. ÓrabÊr: nettó 850 Ft + utazåsi hozzåjårulås FeltÊtel: vagyonőri igazolvåny Mail: kt@risec.hu Tel.: 06-30/697-23-64, 06-1/297-33-26

KULTURĂ LIS KĂ–RUTAZĂ SOK BelfĂśldi utazĂĄsainkbĂłl: DĂŠlre a Duna mentĂŠn Nyugat-magyarorszĂĄgi kĂśrutazĂĄs DĂŠlkelet-magyarorszĂĄgi mozaik DĂŠl-dunĂĄntĂşli barangolĂĄs II. KĂźlfĂśldi utazĂĄsainkbĂłl: Tirol, bajor kastĂŠlyok, Dolomitok I. ĂœdĂźlĂŠs ĂŠs kultĂşra DalmĂĄciĂĄban Magas-TĂĄtra, KrakkĂł, Dunajec-ĂĄttĂśrĂŠs PrĂĄga, BĂŠcs, Pozsony II. A ZugspitzĂŠtl a Zillertali-Alpokig DĂŠl-Tirol – az Alpok szerelmeseinek BarangolĂĄs a szĂŠkely magyarok fĂśldjĂŠn PrĂĄga, BĂŠcs, Pozsony I. Mini kĂśrĂşt CsehorszĂĄgban

!

N

A R

A

Z

A

(forgalombĂłl kivont valuta)

Ékszerek É k aukciós åron!

Antik A Ant An n arany; GyĂŠmĂĄnt; BriliĂĄns

KORREKT, K KO O MEGBĂ?ZHATĂ“, LEINFORMĂ LHATĂ“

BUDAPEST FELVĂ SĂ RLĂ S 1117 KrĂśsy JĂłzsef utca 7-9.

Nyitvatartås: H–P: 1000–1700

Pihenje ki a vĂ­rus utĂĄni heteket a LillafĂźred Kapuja Hotelben! 3 nap/2 ĂŠj fĂŠlpanziĂłval:

35 000 Ft 4 nap/3 ĂŠj fĂŠlpanziĂłval:

45 000 Ft lillafuredkapujahotel@chello.hu

www.lillafuredkapujahotel.hu 46/339-423, 30/9681-045

,52'$ % Ă” 7 2 5

08.08. (1 nap) 11.500 Ft 08.16-19. 52.700 Ft 08.23-25. 48.900 Ft 08.23-27. 81.500 Ft

)e/É521

08.02-07. 129.900 Ft 08.15-22. 219.000 Ft 08.16-21. 91.500 Ft 08.20-23. 61.200 Ft 08.23-28. 157.500 Ft 08.24-30. 133.500 Ft 08.26-09.01. 114.900 Ft 08.28-30. 45.500 Ft 08.30-09.02. 92.300 Ft

Z Z ZLURGDEXWRUIHODURQKX *|G|OOĹ‹7iQFVLFV0XWFD 1\+3LJ‡7HO

$KLUGHWpVIHOPXWDWyMD 10%HQJHGPpQ\WNDS

TovĂĄbbi utazĂĄsok a honlapukon!

FEHÉRVà R TRAVEL

8000 SzĂŠkesfehĂŠrvĂĄr, VĂĄrkĂśrĂşt 40. Tel.: 22/321-871

www.fehervartravel.hu

Szőnyeg- Ês kårpittisztítås

www.szonyegexpressz.hu 280-7574 • 06-30/94-94-360

RĂŠgi RĂŠ ĂŠg ĂŠg gii ezĂź e ezĂźst-, zzĂźst Ăźst st-, -, a aranypĂŠnzek, papĂ­rpĂŠnzek

06-1/209-4245, 06-20/200-6084 dinasztiagaleria11@gmail.com

Eng.szĂĄm: R01364/1996/2000

SZĹ?NYEG, KĂ RPIT Melegvizes mĂŠlymosĂĄs, vegytisztĂ­tĂĄs, szegĂŠs, HĂ ZTĂ“L HĂ ZIG javĂ­tĂĄs

100 Ft/g-tĂłl 800 00 0 0F Ft/g-ig t/g t/ g--ig g

KEDVEZMÉNYES ĂœDĂœLÉS HajdĂşszoboszlĂłn a HOTEL NĂ“RĂ BAN 30.000Ft/fĹ‘/4ĂŠj, fĂŠlpanziĂłval. 06-30/9985-345

B U DA P E S T I I N D U L Ă S!

e-mail: megrendeles@dunatox.hu

EzĂźst dĂ­sztĂĄrgyak ya y ak fe ffelvĂĄs felv felvĂĄsĂĄrlĂĄsa elvĂĄ vĂĄ ĂĄs ĂĄ ĂĄs ĂĄrr

FehĂŠrvĂĄri Ăşti VĂĄsĂĄrcsarnok fsz., PORCELĂ N ÉS EZĂœST ĂœZLET (virĂĄg soron)

kĂźlfĂśldĂśn ĂŠs belfĂśldĂśn

30 343 3155

Herendi, He ere rrend en nd di,, Z Zsolnay sso o porcelĂĄnok

BALATONVILĂ GOSON, biztonsĂĄgos, strand kĂśzeli, ĂśnĂĄllĂł apartmanok KIADĂ“K! 20/8044-196 www.gluck-haz.atw.hu

KĂŠ rj e kat a l Ăł g u s u n kat !

Tel.: 06

A

R

PALATETĹ? bontĂĄsnĂŠlkĂźli felĂşjĂ­tĂĄsa szĂ­nes, mintĂĄs, bitumenes zsindellyel. Ingyenes ĂĄrajĂĄnlatkĂŠszĂ­tĂŠs. AkciĂł:-10%. 06-30/229-2206, www.palatetofelujitasjavitas.hu

Y

Ă

ĂœDĂœLÉS

(briliĂĄnssal dĂ­szĂ­tett 1 karĂĄttĂłl)

IMPRESSZUM MTI

Kiadó: Mai Reklåm Kft. • SzerkesztősÊg: szerkesztoseg@szuperinfo.hu • A kiadåsÊrt felel: A kiadó ßgyvezető igazgatója • Főszerkesztő: Lizåk Anna • Szerkesztő: Budai Klåra • TÜrdelÊs: TårczinÊ FßlÜp Hajnalka • HirdetÊsfelvÊtel: hirdetes@szuperinfo.hu, 1132 Bp., Visegrådi u. 48. • Tel.: 887-0707, fax: 887-0777 • TerjesztÊs: terjesztes@szuperinfo.hu • Nyomtatås: Mediaworks Hungary Zrt. SzÊkhely: 8200 VeszprÊm, Håzgyåri út 12. • Felelős vezető: Horvåth Gåbor Ferenc nyomdavezető

HĂ?RFELHASZNĂ LĂ“

A Kiadó a megjelentetett hirdetÊsek tartalmåÊrt, azok valódisågåÊrt, harmadik szemÊlyeknek okozott jogsÊrelemÊrt felelőssÊget nem vållal, az ezzel kapcsolatos jogvitåkból keletkező kÜvetkezmÊnyeket Ês håtrånyokat a Megrendelőre hårítja.

Ăœzleti aprĂłhirdetĂŠs! 10 szĂł: 7800 Ft+ĂĄfa

REDĹ?NY-RELUXA

TETĹ?

Arany felvĂĄsĂĄrlĂĄs: Fazonarany an ny 20 ny 20 000 000 00 F Ft/g-tĂłl t

Az ĂĄrvĂĄltozĂĄs jogĂĄt fenntartjuk!

LOMTALANĂ?TĂ S Ă–RĂ–KĂ–LT, ELADOTT, vĂĄsĂĄrolt ingatlan kiĂźrĂ­tĂŠse, lomtalanĂ­tĂĄsa! HagyatĂŠk, rĂŠgisĂŠg felvĂĄsĂĄrlĂĄs! 06-70/603-4069

KÊszpÊnzÊrt våsårolunk7|UWpVID]RQDUDQ\DWW|UWH] VW|W DQWLNH] VWSRUFHOiQRNDWIHVWPpQ\HNHWE~WRURNDWV]REURNDW szőnyegeket, rÊgi karóråkat, zsebóråkat, numizmatikåt. 7HOMHVKDJ\DWpNRWLVLQJDWODQQDOHJ\ WW %ULOOHVpNV]HUHNpUWNLPDJDVOyiUDWÀ]HW QN 9iUMXNV]HUHWHWWHOpVEL]DORPPDO.pUpVUHKi]KR]LVPHJ\ QN Cím: XII., Magyar Jakobinusok tere 7. (az Alkotås utcånål) Tel.: 208-72-40, mobil: 06-70/884-40-84

T.: 30/680-6955

LAKà SFELÚJ�Tà S LAKà SFELÚJ�Tà S! Víz, fŹtÊs, villanyszerelÊs, kőmŹves, burkoló, festő, szigetelÊs. 06-30/479-2776 www.jumulakasfelujitas.hu

Arany, ezĂźst, briliĂĄns, fogarany ra any ny ĂŠ ĂŠss Ăłr ĂłrĂĄs-, rĂĄs ĂĄs fel ellvĂĄ vĂĄsĂĄr vĂĄsĂĄ sĂĄ ĂĄrl rlĂĄs ĂĄs! ĂĄs! ĂŠkszerĂŠsz hagyatĂŠk felvĂĄsĂĄrlĂĄs!

*DUDQWiOWDQPLÀ]HWM NDOHJW|EEHWDYiURVEDQ -|MM|QHOpVJ\őzőGM|QPHJUyOD

T

RÉGI KÖNYVEK, kÜnyvtårak, hagyatÊkok vÊtele magas åron. Díjtalan kiszållåssal håzhoz megyßnk. FONT ANTIKVà RIUM 1062 Bp., Andråssy út 56. Tel.:332-1646 Nyitva: 10-18-ig. E-mail: fontantikvarium@gmail.com TELJES KÖNYVTà RAKAT, rÊgi Ês modern kÜnyveket (idegen nyelvŹeket is) kÜnyvgyŹjtemÊnyeket, levelezőlapokat, CD-ket, hagyatÊkot korrekt åron våsårolunk Budån is. Díjtalan kiszållås! NOSZTALGIA ANTIKVà RIUM 1136 Budapest, Pannónia u. 26. Tel.: 06-30/950-8324, 339-8200, e-mail.: nosztalgia.antikvarium@gmail.com ifj. Nagy Låszló

Minden egÊszsÊgßgyi előíråst betartva.

&V~FVRQD] DUDQ\iUD

EN

KĂ–NYV

10:00-17:00 ĂłrĂĄig.

LM

AZONNALI KONTÉNERSZà LL�Tà S , vegyes, Ês szelektív hulladÊkszållítås, fÜldmunka 4-12 m³-es lenyitható kontÊnerekkel. Tel.: 06-30/309-7-309

Nyitva tartĂĄs:

Dinasztiånk harmadik generåciója vagyok, aki folytatja a tÜbb Êvtizede tartó csalådi hagyomånyt, a szÊp tartós ÊrtÊkek felkszerk kutatåsåt, felvåsårlåst. Édesapåm a legnagyobb Êkszerkeresked. A tle tanult sok Êvtizedes tapasztalatot Ês az 5-Üs zemÊlyek, de minsítÊs bizonyítvånyomat, nemcsak magånszemÊlyek, apja a becsßlet! a szållodåk is igÊnybe veszik. Az ßzleti Êlet alapja Hiszem, hogy a tisztessÊges magatartåsnak van jÜvje! ell vårom. vår åroom år om. Komoly Êrdekldk megkeresÊsÊt ÜrÜmmel

FE

KONTÉNER

MOM art GalĂŠria

Risec Kft.

KERT KERT, SZIKLAKERT tervezĂŠse, ĂŠpĂ­tĂŠse, pĂĄzsitkĂŠszĂ­tĂŠs, nĂśvĂŠnytelepĂ­tĂŠs, sĂśvĂŠnynyĂ­rĂĄs, fĹąnyĂ­rĂĄs, fakivĂĄgĂĄs, metszĂŠs, permetezĂŠs. Tel.: 06-30/9494-550

7


2020. július 16.

8

Hirdessen Ön is Budapesten! • Telefon: 887-0707 • Fax: 887-0777

A BIZALOM ÜZLETE A LOUIS GALÉRIA! Nyitva tartás: HP.: 1017, SzoVas.: zárva „Az üzleti élet alapja a becsület” 30 éve ebben a szellemben végzem felvásárlói tevékenységemet. Büszke vagyok arra, hogy 5-ös minösítés szakmai tevékenységemet nemcsak hazai magánszemélyek, hanem szállodák is igénybe veszik. Tisztességes üzleti szellemmel az ország bármely pontján felvásárolok akár teljes hagyatékot is. Lakatos Lajos (szakképzett mtárgykeresked)

FELMENT AZ ARANY ÁRA, MOST ÉRDEMES ELADNI! F Törtarany és fazonarany felvásárlás!

Fogaranyat (foggal együtt is!) Fazonarany: akár 12 000–21 800 Ft/g

KÉSZPÉNZÉRT VÁSÁROLUNK, KÉREM, JÖJJÖN EL HOZZÁNK! Kitüntetéseket vásárolok

Forgalomból kivont valuták

Gyűjteményembe keresek színes, régi eozinmázas körpecsétes Zsolnay porcelánt! Kimagasló áron, töröttet is! Mérettől függően 300 000–3 000 000 Ft-ig!

Panorámás Kaspó

Váza szőlőfürtökkel levelekkel Virágtartó

1898– 1910-ig

Váza faunokkal és nimfákkal

BOROSTYÁN VÁSÁR! Karamellszínű golyós láncot vásárolunk! 5000–15 000 Ft

1930-as évek 1878

Törtezüst: akár 120–200 Ft/g (hiányos étkészletet is) Törtezüst, fazonezüst: 300–1200 Ft/g Ezüsttárgyakért kimagasló árat fizetünk készpénzben!

Herendi porcelánt készpénzért vásárolok!

Napsárga golyós láncot vásárolunk!

40 000 – 120 000 Ft

Karórákat, zsebórákat, faliórákat vásárolok! Keresek Angelus, Heuer, Marvin, Doxa, Bovet, Tavannes, Breitling, Vetta acél stopperos órákat 100 000–300 000 Ft-ig! (akár hibásat is)

OMEGA PATEK PHILIPPE CARTIER ROLEX OYSTER PATEK PHILIPPE OMEGA I.W.C. VACHERON CONSTELLATION Arany: akár 4 000 000 Ft Acél: akár 80 000 Ft CHRONOGRAPH 1930-AS ÉVEK CHRONOGRAPH SCHAFFHAUSEN CONSTANTIN Acél: akár 1 000 000 Ft Acél: akár 250 000 Ft Acél: akár 100 000 Ft Acél: akár 500 000 Ft Acél: akár 1 000 000 Ft Acél: akár 500 000 Ft Acél: Arany: akár 2 000 000 Ft akár: 100 000 Ft Arany: akár 1 500 000 Ft Arany: akár 500 000 Ft Arany: akár 200 000 Ft Arany: akár 1 000 000 Ft Arany: akár 2 000 000 Ft Arany: akár 1 000 000 Ft

Louis Galéria: Budapest II. Margit krt. 51–53. Tel.: 06-1/316-3651, 06-30/944-7935 • E-mail: lakatos@mconet.hu (A 4-es, 6-os villamosról a Mechwart liget megállónál kell leszállni) Az árváltozás jogát fenntartjuk. Weblap: louisgaleria.hu Nálunk az értékbecslés, szaktanácsadás 40 éves szakmai tapasztalattal INGYENES!

Profile for szuperinfo

Észak-Pest 2020.07.16.  

Észak-Pest 2020.07.16.  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded