__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

30 343 3155

www.dunatox.hu

ÚJRA LIBEGHETÜNK

Az idén 50 éves Zugligeti Libegő júniusban és júliusban hétvégenként üzemel majd.

(2. oldal)

2020. június 4. • 22-23. hét

Budapest • Belváros

Belépő az állásinterjúra Amikor nincs állásunk, nagy a nyomás, hogy minél hamarabb találjunk munkát és a legtöbben ilyenkor válogatás nélkül adjuk be a jelentkezésesünket. Gondoljuk át, mi iránt vagyunk elkötelezettek a munkában és magánemberként. Adjunk hangot 4. oldal ennek a pályázatunkban.

„Végre elégedett vagyok az alakommal”

Egészségvédelmi ajánlások munkahelyeknek

Hiiáb H á a mú últ el 50 0 éve ves, s, Kel elet etii An et Andr drea dr e ea olya yan n ka karc rcsú rc s , mint sú n sok évv nt vvel el kor o áb ábba b n ba és az önké kkéént ntes tes e karran a ttéén allat attt úg úgyy felt l öltődö ött t , ho h gy leg eg gal a áb á b 10 éveet leta taga g dh hat a naa. Dee nem tes eszi z , me zi mert rtt úgy tartja tart jaa, azz éle lete te úgy jó, aho hogy gy van an,, eg egyy ké ykétt r nc ped rá ed dig nem m a vililág ág!! ág 3. ol old daall

A munkavállalók egészsége érdekében a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ajánlásokat fogalmazott meg a munkahelyeknek - írta a ko5. oldal ronavirus.gov.hu.

AZ ÖVÖN ALULI TISZTASÁG ÉRZÉSE!

BIDÉT

ÁTALAKÍTÁS NÉLKÜL!

TOILETTE NETT®

bidé funkciós WC-ülke

INTEREX KFT.

www.interex.hu interex@interex.hu

ANTIBAKTERIÁLIS kivitelben is!

KERESSE A FÜRDSZOBA SZAKÜZLETEKBEN! A gombák természetes erejének ismerete több évezredre nyúlik vissza. A gyógygombakivonatok az immunrendszer szabályozásán keresztül nyújtanak segítséget az egészség PHJŋU]pVpEHQ Max-Immun Gyógygomba Inf. Központ Budapest, Izabella utca 82. +36-1/301-0052 www.max-immun.hu, info@max-immun.hu

Víznyomáscsökkenés, vízzavarosodás az V., VI., VII., VIII. kerületben A Fővárosi Vízművek Zrt. értesíti tisztelt fogyasztóit, hogy

2020. június 8. és június 11. között hálózattisztítási munkálatokat végez az V., VI., VII., VIII. kerületben. A munkálatok víznyomáscsökkenést, vízzavarosodást okozhatnak az alábbi időpontokban: VIII. kerület: június 8-án 7.00 óra és június 9-én 7.00 óra között V. kerület: június 12-én 18.00 órától 13-án 06.00 óráig VI., VII., VIII. kerületben: június 11-én 7.00 óra és 19.00 óra között A víz esetlegesen tapasztalható zavarosodása természetes kísérő jelenség, amely nem befolyásolja az ivóvíz minőségét, az néhány perces ülepítés után nyugodtan fogyasztható. Társaságunk a járványhelyzetre való tekintettel mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan karbantartási munkák, melyek elmulasztása esetlegesen a vízminőség biztonságát veszélyeztethetné. Ezek közé tartozik a vízellátás szempontjából meghatározó gerinc- és főnyomóvezetékek öblítése.

A munkák tervszerű elvégzése hosszú időre garantálja a kerületek lakosainak a megbízható és kiváló minőségű vízszolgáltatást. Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!

Fővárosi Vízművek Zrt. www.vizmuvek.hu Vízvonal: 06-1/247-7777

Kövess minket a facebookon is! www.facebook.com/szuperinfobudapest

Tel.: 06

e-mail: megrendeles@dunatox.hu


2020. jĂşnius 4.

2

Pihenje ki a vĂ­rus utĂĄni heteket a LillafĂźred Kapuja Hotelben!

AktuĂĄlis

3 nap/2 ĂŠj fĂŠlpanziĂłval:

35 000 Ft

4 nap/3 ĂŠj fĂŠlpanziĂłval:

Újra elindult a Zugligeti Libegő

45 000 Ft

lillafuredkapujahotel@chello.hu

www.lillafuredkapujahotel.hu 46/339-423, 30/9681-045 MÓRICZ ÉKSZERHà Z

AprĂłhirdetĂŠsek a 6-7. oldalon!

14 k. tÜrtarany: 12.100 Ft/g 14 k. fazonarany: 17.600 Ft/g 18 k. tÜrtarany: 13.100 Ft/g 18 k. fazonarany: 25.100 Ft/g 24 k. arany: 19.500 Ft – 32.600 Ft/g-ig. 1114 Bp. Móricz Zs. kÜrtÊr 2. (a Dohånybolt mellett) T.: 30/680-6955, www.aranyfelvasarlas.net

PSZICHOLÓGIAI Tà RSASJà TÉK A M OBILL ODON

identityjate d e n t i t y j a t e k ..hu/mobil-alk h k almazas

,52'$ % Ă” 7 2 5

)e/É521 $KLUGHWpVIHOPXWDWyMD 10%HQJHGPpQ\WNDS

Z Z ZLURGDEXWRUIHODURQKX *|G|OOĹ‹7iQFVLFV0XWFD 1\+3LJ‡7HO

www.szinesfenymasolok.hu info@manualhungary.hu â—Š kĂśltsĂŠgelemzĂŠs â—Š eladĂĄs â—Š bĂŠrlet â—Š lĂ­zing â—Š ĂźzemeltetĂŠs â—Š szervĂ­z Manual Hungary Kft.

Az idÊn 50 Êves Zugligeti Libegő júniusban Ês júliusban hÊtvÊgenkÊnt Ês ßnnepnapokon ßzemel majd. A libegő dÊlelőtt 10 Ês este 7 óra kÜzÜtt hasznålható, jegyet csak a jegykiadó automatåkból lehet våsårolni. Akinek nem sikerßlt a retúrjegyet leutaznia, nem kell aggódni, mert a libegőre szóló jegy 1 Êvig ÊrvÊnyes. A libegő ÊpßletÊben Ês a kßltÊren vårakozóknak szßksÊges betartani a måsfÊl mÊteres sorban ållåsi tåvolsågot, Ês maszkot viselni. A kiråndulókat bßfÊ is vårja, Ês vÊdőeszkÜzÜket is lehet våsårolni. A felső ållomåsa valamivel az 527 m magas Jånos-hegy csúcsån ålló ErzsÊbet-kilåtó alatt fekszik a Hårmaskút-tetőn. A Gyermekvasút Jånos-hegy vagy VirågvÜlgy ållomåsåtól rÜvid erdei gyaloglåssal kÜzelíthető meg. A felső ållomås a 21A jelzÊsŹ busz normafai vÊgållomåsåtól fÊlórås sÊtåval Êrhető el.

Megjelent a nagy sikerĹą Identity pszicholĂłgiai tĂĄblĂĄs tĂĄrsasjĂĄtĂŠk mobil verziĂłja, mely elĂŠrhetĹ‘ Androidra ĂŠs iOS-re egyarĂĄnt! Az Identity pszicholĂłgiai tĂĄrsasjĂĄtĂŠk hozzĂĄsegĂ­t kommunikĂĄciĂłs szabĂĄly lesz segĂ­tsĂŠgĂźkre, a mĂŠlyebb Ăśnismeret, a kommunikĂĄciĂł ĂŠs az ami arra tanĂ­t meg, hogyan kommunikĂĄljunk emberi kapcsolatok fejlesztĂŠsĂŠhez. Egy jĂĄtĂŠk, hatĂŠkonyan egymĂĄssal, Ă­gy az elsajĂĄtĂ­tĂĄsa melyben az ĂŠlet kĂźlĂśnbĂśzĹ‘ terĂźleteit felĂślelĹ‘ rĂŠvĂŠn a jĂĄtĂŠkon kĂ­vĂźli ĂŠletben is sokat tudunk kĂĄrtyacsomagok talĂĄlhatĂłk. A kĂĄrtyĂĄkon belĹ‘le hasznosĂ­tani. Ez a jĂĄtĂŠk segĂ­t elsajĂĄtĂ­tani kĂŠrdĂŠsek, feladatok vannak, amelyeket az ĂŠrtĹ‘ ďŹ gyelem kĂŠpessĂŠgĂŠt. megvĂĄlaszolva egyre tĂśbbet tudunk meg És hogy miben mĂĄs az Identity alkalmazĂĄs, ĂśnmagunkrĂłl ĂŠs egymĂĄsrĂłl. mint a tĂĄblĂĄs tĂĄrsasjĂĄtĂŠk? Az Identity lehetĹ‘sĂŠg egy tartalmas ĂŠs mĂŠly A mobil appot bĂĄrhovĂĄ magaddal tudod beszĂŠlgetĂŠsre, lehetĹ‘sĂŠg kĂśzelebb kerĂźlni vinni ĂŠs bĂĄrhol jĂĄtszhatsz vele! A jĂĄtĂŠk elĹ‘zetes szeretteinkhez, de mindenek elĹ‘tt lehetĹ‘sĂŠg ismerete nĂŠlkĂźl is egyszerĹą jĂĄtszani, nem kell arra, hogy megnyĂ­ljunk sajĂĄt magunk elĹ‘tt ĂŠs elĹ‘re megismerni a jĂĄtĂŠkszabĂĄlyokat, nincs szembenĂŠzzĂźnk Ăśnmagunkkal. szĂźksĂŠg elĹ‘kĂŠszĂźletekre ĂŠs jĂĄtĂŠkvezetĹ‘re, Az Identity az izgalmas ĂŠs ĂŠrdekes kĂŠrdĂŠsek hiszen az app vĂŠgigvezet a jĂĄtĂŠkon! mellett hĂĄzi feladatokkal is ellĂĄt, amiket jĂĄtĂŠkon KĂśnnyedĂŠn beszerezhetĹ‘ otthonrĂłl, az kĂ­vĂźl elvĂŠgezve konkrĂŠt tettekkel jĂĄrulhatunk eredeti jĂĄtĂŠk ĂĄrĂĄnak harmadĂĄĂŠrt! A jĂĄtĂŠkot hozzĂĄ ĂŠletĂźnk kiegyensĂşlyozottabbĂĄ tĂŠtelĂŠhez. kiprĂłbĂĄlhatod ingyen is egy szĹąkĂ­tett Az Identity egy mankĂł a mindennapokban. kĂĄrtyacsomaggal! Mindazoknak szĂłl, akik kĂŠszek arra, Ezekben a nehĂŠz idĹ‘kben kiemelten hogy belevessĂŠk magukat szemĂŠlyisĂŠgĂźk fontos, hogy vigyĂĄzzunk a lelki ĂŠs mentĂĄlis feltĂĄrĂĄsĂĄba. Akik szeretnĂŠk megismerni ĂŠs egĂŠszsĂŠgĂźnkre, amihez kivĂĄlĂł segĂ­tsĂŠget nyĂşjt megĂŠrteni azokat a folyamatokat, amik sajĂĄt az Identity! TĂśltsd kellemesen ĂŠs hasznosan ĂŠs jĂĄtĂŠkostĂĄrsaik lelkĂŠben zajlanak. Azoknak, az idĹ‘t otthon a csalĂĄddal! Ez a jĂĄtĂŠk tĂśkĂŠletes akik szeretnĂŠk fejleszteni a kommunikĂĄciĂłs belĂŠpĹ‘ az Ăśnismeret vilĂĄgĂĄba. VĂĄgj bele bĂĄtran kĂŠszsĂŠgĂźket, melyben a jĂĄtĂŠkban ismertetett te is! Az alkalmazĂĄst elĂŠrheted az Identityjatek.hu/mobil-alkalmazas oldalrĂłl.


Paparazzi

Németh Kristóf tökéletes sportot talált a koronavírus idején Az ismert színész sokáig csak elnézően legyintett azokra a társaira, akik rendszeresen látogatják a golfpályákat. Mára azonban a sport egyik legnagyobb hazai rajongója lett, aki felesége és fia személyében is komoly kihívóra talált.

Keleti Andrea: „Végre elégedett vagyok az alakommal” ■ Hiába múlt el 50 éves, Keleti Andi olyan karcsú, mint sok évvel korábban és az önkéntes karantén alatt úgy feltöltődött, hogy legalább 10 évet letagadhatna. De nem teszi, mert úgy tartja, az élete úgy jó, ahogy van, egy-két ránc pedig nem a világ! – Nagy változásokat hozott számodra a tavasz, mostanra, 51 éves korodra nyerted vissza azt az alakot, amire évek óta csak áhítoztál. Hogy sikerült ezt elérned? – Életem során sok diétát kipróbáltam már, mert alapvetően hízékony vagyok és a terhességeim során is majd’ 100 kilóra híztam. Az utóbbi években is felszaladt rám 8 kiló, amibe már majdnem beletörődtem. Alapvetően minden ember, így én is szörnyen viselem az éhségét, nem tudok és most sem tudtam lényegesen kevesebbet enni. Család, munka, sport, tánc, én használom a testem. Kell az energia, hogy ne essek le a székről. A sport pedig nem lehetett a megoldás, mert mindig mozogtam, akkor is mikor meghíztam, tehát pusztán ezzel fogyni sem tudtam volna. Nekem - főleg a kor előrehaladtával - más jelenthetett csak megoldást. Olyan segítség kellett, amivel nem kell változtatom jelentősen az étkezésemen, mégis lefogyok. Mondhatnám, hogy megtaláltam, de valójában ő talált meg engem. Szerencsére másnak is feltűnt, hogy meghíztam és lehetőséget kaptam kipróbálni egy kutatási anyagot. Innentől kezdve égtek le rólam a kilók. Nem ettem kevesebbet, vagy ha mégis, az nem tudatosan történt, hanem mert kisebb volt az étvágyam. Azt éreztem, hogy tisztulok, szépülök és az energiámat is egyre több. – Kutatási anyag? Tudtad, hogy mit juthatsz a szervezetedbe, vagy te ilyen vakmerő vagy? – Néhány részletet tudtam, de teljes mértékben

megbíztam a szakemberekben. Például az egyik hatóanyagnak köszönhetően felgyorsul az emésztés, és emiatt az elfogyasztott étel rövidebb ideig tartózkodik az emésztőcsatornában, így abból kevesebb szívódik fel. Szóval nem hasznosulnak az elfogyasztott kalóriák, büntetlenül ehetünk. A másik kivonatot egy grönlandi moszat fajtából nyerik, ami lebontja a zsírszöveteket, valamint fokozza egy zsírégető fehérje (UCP-1) tevékenységét, amely támogatja az izomvesztés nélküli fogyást.

este tízkor ágyban voltam, és ahelyett, hogy reggel hatkor a gép előtt ültem volna, hétkor keltem és később indult el a napom. – Mennyire vagy elégedett azzal, amit az életben, a hivatásodban elértél? Van valamivel kapcsolatban hiányérzeted, illetve csinálnál valamit másképpen? – A legőszintébben mondom, hogy nincs semmi olyan dolog, amin változtatnék. Az életem úgy jó, ahogy van. A férjem a legjobb társ, akit kívánhatnék és a gyerekeink is nagyszerűek. Elégedett vagyok mindennel.

Végigtáncolt karantén időszak – Hivatásodból és temperamentumodból kifolyólag is aktív, mozgalmas életritmus jellemez. Hogyan viselted, viseled a jelenlegi visszafogottabb, kevesebb mozgástérre lehetőséget adó időszakot? – Tény és való, hogy a tánciskolai elfoglaltságok teljes embert kívánnak tőlem és a férjemtől is, bár én a napjaim jó részét itthon, a számítógép előtt töltöm az adminisztrációval. Mióta kihirdették a veszélyhelyzetet és kevesebb a munka, mégsem unatkoztunk, hiszen volt elég feladatunk. Még a karantén előtt vettünk kerítésfestéket, virágföldet, zöldségmagokat. Együtt, négyesben felástuk a fél kertet veteményesnek, lefestettük a kerítést, ezekre a munka mellett nemigen lett volna időnk. Most ültettem el a palántáimat, és annyi salátám lesz, hogy ha semmi mást nem eszünk, azzal egész évben el leszünk látva, de van retek és újhagyma is az ágyásokban. – Mivel tudtad lekötni az energiáidat, mire használtad a karanténban eltöltött heteket? – Táncoltam, nem viccelek! Elhatároztam, hogy ha már itthon kell maradni, akkor kitalálok új koreográfiákat, hogy amint ismét megnyithatjuk a tánciskolát, már

Lakókocsi az álom

taníthassuk is. Aztán egyre több e-mailt kaptam a tanítványainktól, hogy találjak ki valamit, mert nekik is hiányzik a mozgás, így elkezdtem heti egyszer videós táncórát tartani. Közben kiderült, hogy nemcsak a közösségi oldalon található csoportom tagjai nézik a videókat, hanem sokkal többen, akik elsőre nem tudják követni a koreográfiát, így megcsináltam hosszabb, a lépéseket elmagyarázó formában is a felvételeket. A férjem volt az operatőr, a terasz pedig a műterem. Egy-egy felvételt akár 8-10 alkalommal is újra kellett vennünk, így bizton állíthatom, hogy elég sokat mozogtam az elmúlt hetekben. A férjemnek volt igazán sok lekötni való energiája, hiszen ő minden nap a tánciskolában van. Hogy ne bolonduljon bele a bezártságba, sokat ment a gyerekekkel például kerékpározni.

Kisimultak a ráncok – Két iskoláskorú gyermeked is van. Nálatok mennyire működik gördülékenyen a digitális oktatás, hogy élik

meg a gyerekek és ti, szülők ezt az új élethelyzetet? – Szerencsére a lányom most érettségizett, a fiam pedig épp iskolaváltás előtt áll, hiszen most megy gimnáziumba, így a tanulásban már nem kellett nekik segítenem, csak annyi volt a feladatom, hogy felkeltsem őket reggel időben, hogy reggelizzenek is az első digitális óra előtt. Az igazság az, hogy nagy bajban lettek volna, ha nekem kellett volna megoldanom a tanuláshoz szükséges programok beüzemelését, mert én nem igazán értek ezekhez a számítógépes dolgokhoz. Nekem elég, hogy a tánciskola adminisztrációját ellátom. – Hogyan viszonyulsz a korodhoz, mennyire vagy barátságban az idővel, annak múlásával? – Ha valakinek – mint nekem – ugyanaz a hivatása az elmúlt 20-30 évben, nem érzi az idő múlását. Egyébként nem zavar a korom, főleg most, hogy a karantén alatt rendesen kialudtam magam és egy-két ráncom is eltűnt a kevesebb stressz miatt. Már

– Mi okoz örömet számodra a hétköznapokban, és miben tudod maximálisan megélni a kiteljesedést? – Az olyan egyszerű pillanatok tesznek boldoggá, mint mikor a férjemmel közösen főzünk egy főzőiskolában vagy otthon, együtt eszünk, négyen közösen csinálunk valamit. – Milyen terveid, céljaid vannak, amelyeket a közeli vagy a távoli jövőben meg szeretnél valósítani? – A férjemmel örök tervezők vagyunk, vannak céljaink a közeljövőre nézve, de távolabbi időpontra is. A legnagyobb most az, hogy ha majd nyugdíjasok leszünk, addigra legyen egy olyan lakókocsink, ami elég kényelmes és jól felszerelt ahhoz, hogy bejárhassuk vele akár egész Európát. Nagyon szeretjük ezt az utazási módot. Az első lakókocsinkat még Németországban vettük használtan. Kipróbáltuk a lakóautót is, de nekünk jobb, ha vontatjuk a lakókocsit, mert azt ott tudjuk hagyni, ahol leparkoltuk és mi bármerre mehetünk. Most egy olyanra spórolunk, ami minden igényünket kielégíti, hiszen a jövőben valószínűleg már nem a gyerekekkel megyünk, csak kettesben. Budai Klára

Telefon: 06-20/950-49-41 Felújított mosógépek garanciával!

3

Mosógépek szerelését vállalom!

2020. június 4.


2020. június 4.

Hirdetésfelvétel: hirdetes@szuperinfo.hu • 1132 Budapest, Visegrádi u. 48.

4

Segít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Álláspont

A Covid19 járvány miatt bekövetkező gazdasági krízisben megnövekedett a munkájukat elvesztők száma. Az ő támogatásukra hozta létre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat az online munkapiaci tanácsadási szolgáltatását. Jelentkezni a www.munkatanacsadas.maltai.hu oldalon lehet.

Belépő az állásinterjúra ■ Amikor nincs állásunk, nagy a nyomás, hogy minél hamarabb találjunk munkát és a legtöbben ilyenkor válogatás nélkül adjuk be a jelentkezésesünket és a legtöbbször csalatkozunk, hogy nem hívnak be. A kiválasztással foglalkozó munkatársak is látják a beadott anyagokon, hogy ki vette komolyan a jelentkezést és ki az, aki csak próbálkozik. Hogy ne a második csoportba soroljanak bennünket, először is, fogalmazzuk meg, hogy mi a célunk az állással: szakmai előmenetel, szakmai ismeretek bővítése, szakmai tapasztalat szerzés stb. Nyilván mindenki számára fontos, hogy a fizetéséből fenn tudja tartani magát, de emellett kell lennie más

célnak is a munkával kapcsolatban. Ha kizárólag a pénzt tartjuk szem előtt, akkor hamar elveszthetjük a motivációnkat és könnyen újra az álláskeresők között találhatjuk magunkat. Írjuk össze, mi motivál a munkavégzésben és ezt jelezzük is az önéltrajzunkban. A releváns tapasztalat mellett ez a második legfontosabb dolog, amit keresni fognak az anyagunkban. Gondoljuk át, mi iránt vagyunk elkötelezettek a munkában és magánemberként.

Adjunk hangot ennek a pályázatunkban. Gyűjtsük össze egy listába a szakmai tapasztalatainkat, és hogy milyen feladatokat végeztünk idáig, milyen feladatkörökben voltunk eredményesek, melyik tetszett nekünk és nézzük meg, milyen pozíciókban tudjuk ezeket hasznosítani. Azokhoz a cégekhez jelentkezzünk, amelyek „életvitele” közelebb áll hozzánk. Ehhez ismernünk kell magunkat, pl. milyen környezetben teljesítünk jól, milyen körülmények között érezzük jól magunkat.

Tisztelt Álláskeresők! Társaságunk szakképzett munkavállalókat alkalmaz az alábbi szakmában: BUDAPESTI MUNKAHELYRE

Jelentkezni: Árvai János tel.: +36 30 531 6104

keltsünk. Ez nem az interjúztatók szándékos megtévesztését, vagy önmagunkról való hamis kép bemutatását jelenti. Egy állásinterjún a szakmai szerep■ „Én nem szeretem dihez kapcsolódó tulajdonságokra, az alkalmasságra és csérni magam.” „Mia motivációra kíváncsiak. A ért fényezzem magam?” gyakran használt „Mondj maGyakran hangzanak el gadról 3 jó tulajdonságot!” ezek a mondatok, ha az instrukcióra adott válasz is állásinterjúra való felezt hivatott felmérni. Olyan készülés a téma. De mijellemzőket érdemes itt szóért is olyan nehéz önmaba hozni, ami arról tanúsgunkról jókat mondani? kodnak, miért is vagyok alAz állásinterjú a bemutatko- kalmas az adott munkakörre. zásról, pontosabban az én- Ezt fontos mindig testre szabbemutatásról szól. Az én- ni, a várható munkafeladatokbemutatás definíció szerint hoz igazítani. „törekvés olyan viselkedésPéldául, ha ügyfélszolgámódokra, amelyek a megfi- latos munkakörre jelentkegyelőkben kívánatos képet zünk, kiemelhetjük, hogy alakítanak ki rólunk.” könnyen teremtünk kapcsoAz állásinterjú alapve- latokat, érthetően fogalmatő célja, hogy jó benyomást zunk szóban és írásban. A rovat a cvonline.hu együttműködésével készült.

Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános Iskola

SZAKKÉPZETT VÍZVEZETÉK SZERELŐT ÉS SZAKKÉPZETT VILLANYSZERELŐT B kategóriás jogosítvánnyal Amit biztosítunk: • Határozatlan idejű, főállású munkaviszony • Kiemelt, piacképes jövedelem • Vidéki munkavállalók esetében európai színvonalú munkásszállás • Kultúrált körülmények, és munkavégzéshez szükséges feltételek • Rendszeres munka alkalmassági szűrővizsgálatok Elvárás: • Szakképzettség igazolása • Pontos, precíz igényes munkavégzés • Közösségben való gondolkodás, csapatmunka Társaságunk nagy múlttal rendelkező cég, 38 éve van a piacon, ennek megfelelően hosszútávú munkavégzésre keressük leendő kollégáinkat, ennek megfelelő anyagi megbecsüléssel.

Bemutatkozás az állásinterjún

OM azonosító: 202924, Telefon: +36 25 551-788 - Szakmunkás végzettsége van? - Kell az érettségi a munkahelyén? - Főiskolán, vagy egyetemen szeretne tanulni? - Az Unióban is elismert végzettséget szeretne?

Gimnáziumi érettségi esti tagozaton!

Munkaerőt keres? Velünk megtalálja a legmegfelelőbbet!

Álláshirdetését adja fel a Szuperinfóban! BUDAPEST

Kérjen ajánlatot:

budapest@szuperinfo.hu vagy 887-0707

Elvégzett vagy félbehagyott tanulmányait beszámítjuk. Diákigazolványt biztosítunk. A tanulmányi idő rövidítésének részletei honlapunkon. Munkaidőhöz igazodó egyéni tanrend kialakítható. Az oktatás teljes mértékben

ingyenes!

Az oktatás helyszíne: Ferencvárosi Sport Iskola 1096 Bp., Telepy utca 17.

Jelentkezési lap letölthető az intézmény honlapjáról

www.kalvinjanosiskola.hu

Beiratkozás és részletes felvilágosítás: telefonon: Kálvin Iskola: 06 25 551-788 vagy Gyurkity Kata: 06 30 298-7979 vagy Csikós Imre: 06 70 978-0420 vagy Szloboda Zoltán: 06 20 459-7110 e-mailben: kalvingimi@gmail.com


2020. június 4.

Belváros

Előkészületben a Galvani híd

Egészségvédelmi ajánlások munkahelyeknek

Hirdessen a Szuperinfóban!

■ A munkavállalók egészsége érdekében a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ajánlásokat fogalmazott meg a munkahelyeknek - írta a koronavirus.gov.hu. A cégek saját hatáskörükben szabadon dönthetnek a munkahelyi munkavégzés újbóli bevezetéséről. Ugyanakkor amíg a járvány jelen van Magyarországon, fontos a fertőzés elleni óvintézkedések betartása. Ehhez fogalmazott meg ajánlásokat a Nemzeti Népegészségügyi Központ. Különösen a sok munkavállalót, és egy légtérben is sok embert foglalkoztató cégeknél van szükség az óvintézkedések következetes betartására. A legfontosabbnak azt nevezték, hogy az irodába csak egészséges emberek menjenek vissza. Fokozottan figyelni kell a fertőtlenítő kézmosásra, a felületek fertőtlenítésére és a

Ez év végéig kell döntést hozni az Újbudát Ferencvárossal összekötő Galvani hídról levezető utak nyomvonaláról. A Galvani híd és a hozzá csatlakozó körút a belváros elkerülésével köti majd öszsze a városba nyugatról és délkeletről befutó főútvonalakat és autópálya-szakaszokat.

Telefon: 06-1/887-0707 E-mail: hirdetes@szuperinfo.hu

távolságtartásra. A munkáltatóknak gondoskodniuk kell a helyiségek gyakoribb takarításáról is. A munkahelyen gyakrabban kell fertőtleníteni, takarítani, a számítógépeket, klaviatúrát, kapcsolókat is gyakran kell fertőtleníteni. Lehetőség szerint gondoskodni kell arról, hogy a munkatársak meg tudják tartani egymástól a 1,5-2 méteres távolságot. A zsúfoltságot a munkahelyi étkezdében is kerülni kell, fontos, hogy ott is legyen kézfertőtlenítési lehetőség és a mindenki által használt eszközöket gyakran fertőtleníteni kell. A távolságtartás mellett fontos a gyakori szellőztetés is: az ablakokat gyakran ki kell nyitni, a szellőztető rendszereket pedig ellenőriztetni.

Többet mozogtunk karantén idején

■ Minden rosszban meg kell látnunk a jót. A világjárványt és a vele járó szörnyűségeket ugyan senki nem kívánta, de el kell ismerni, sok olyan dolgot is felszínre hozott, ami mindenkinek hasznára lehet. Az otthon gubbasztás, a mozgás hiánya most azokból is sportolót csinál, akik eddig kevésbé edzettek rendszeresen.

Hétvégenként a fővárosban majdnem annyian kerékpároztak, mint a bringás felvonulások idején, pedig nem is hirdettek semmiféle rendezvényt. A kevésbé látogatott helyek felkeresése, a családtagokkal túrázás talán a legkevésbé veszélyes kültéri mozgásforma, főleg ha a helyszínt saját gépjárművel közelítjük meg, és másokkal találkozva betartjuk az előírt távolságot. Forrás: ujbuda.hu

Kövess minket a facebookon is! www.facebook.com/szuperinfobudapest

5


ADĂ S-VÉTEL VĂ SĂ ROLOK Simson-t, BervĂĄt, Pannit, rĂŠgi motorokat. VeterĂĄn alkatrĂŠszt. RĂŠgisĂŠget. 06-70/650-3168 GYĹ°JTEMÉNYEM KIEGÉSZĂ?TÉSÉRE kis ĂŠs nagy hanglemezeket, mĹąsoros magnokazettĂĄkat vĂĄsĂĄrolok, kĂŠszpĂŠnzĂŠrt: 06-20-363-2050 PAPĂ?RHAGYATÉK, GYĹ°JTEMÉNY, (bĂŠlyeg, kĂŠpeslap, kĂśnyv, fotĂł, pĂŠnz..stb.) vĂŠtele dĂ­jtalan kiszĂĄllĂĄssal. PĂĄl IstvĂĄn Tel.: 06-20/947-3928 ROBOGĂ“T, MOTORT,/Quadot keresek! ĂœzemkĂŠptelent is! Burkolatok egyben legyenek! 06-30/884-2186

Ă LLĂ S

AlkatrĂŠsz raktĂĄrost keresĂźnk!

Homm Kft.

hegedus.andor@homm.hu vagy +36-20/334-4060.

KarosszÊria lakatosokat keresßnk! Autóbuszok Ês tehergÊpjårmŹvek javítåsåban jårtas KAROSSZÉRIA LAKATOSOKAT keresßnk Budapesten a XI. kerßletbe azonnali kezdÊssel. KarosszÊria lakatos vÊgzettsÊg szßksÊges. Jelentkezni Kåtai Zoltån mŹszaki vezetőnÊl lehet az alåbbi elÊrhetősÊgeken:

katai.zoltan@homm.hu vagy +36-20/236-9011. AUTĂ“

Autóbuszok ßzemeltetÊsÊvel foglalkozó kft. ALKATRÉSZ RAKTà ROST keres a XI. kerßletbe azonnali kezdÊssel. SzåmítógÊp irodai szintŹ ismerete (Word, Excel, Outlook stb.), angol nyelv ismerete elvårås. Jelentkezni HegedŹs Andor beszerzÊsi vezetőnÊl lehet az alåbbi elÊrhetősÊgeken:

Budapesti takarító cÊg rÊsz- Ês teljes munkaidőbe keres új munkatårsat

TAKARĂ?TĂ“

ÉLETMÓD

BUDAPESTI munkåsokat keresßnk Êpítőipari segÊdmunkåra hosszú tåvra Moratus Kft. Tel.: 06-30/301-0898

Homm Kft.

ABLAK-AJTÓ MŰANYAG NY�Là SZà RÓK, redőnyÜk, szúnyoghålók szervizelÊse Ês cserÊje, lÊgbevezetők beÊpítÊse. Tel: 30/211-2439

AUTĂ“FELVĂ SĂ RLĂ S AZONNALI kĂŠszpĂŠnzfizetĂŠssel 0-18 ĂŠves korig. DĂ­jmentesen hĂĄzhoz megyek: +36-30/682-1390

CSERÉPKà LYHA CSERÉPKà LYHà S: ÊpítÊs, åtÊpítÊs, javítås, bontås, ingyenes ållapotfelmÊrÊs. Nyugdíjas kedvezmÊny! T.: 06-30/418-3292

ÉLETJà RADÉK ÉLETJà RADÉKOT FIZETNÉK lakåsåÊrt! Leinformålható, referenciåval rendelkező, megbízható magånszemÊly vagyok! Kålny Csaba 06-20/94-94-94-0

FAKIVĂ GĂ S FAKIVĂ GĂ S alpintechnikĂĄval, terĂźletgondozĂĄs, bozĂłtĂ­rtĂĄs, funyĂ­rĂĄs, hulladĂŠk elszĂĄllĂ­tĂĄssal. 30/255-4466

SonoterĂĄpia ÉrelmeszesedĂŠs ! ĂŠs cukorbetegsĂŠg nk u tt Ć?ÇŒĆ‚Ç€Ć…ÄšĹľÄ ĹśÇ‡ÄžĹ?ŜĞŏ to i y ŚĂƚĠŏŽŜLJĹŠÄ‚Ç€Ĺ&#x;ƚĄĆ?Ä‚ÍŠ n

Ăšj

r a Csepel,

II. RĂĄkĂłczi F. Ăşt 142. (KorzĂł ĂœzlethĂĄz) FESTÉS-MĂ ZOLĂ S FESTÉST, MĂ ZOLĂ ST, csempĂŠzĂŠst, azonnalra is vĂĄllalunk! Ăœres lakĂĄsokra kedvezmĂŠny! T.: 294-6057, 06-20/3312-456

PedantĂŠria Kft.

HĂĄz- ĂŠs l

BĂĄrmilyen brilles ĂŠkszer, gyĹąrĹą, lĂĄnc, fĂźlbevalĂł, bross felvĂĄsĂĄrlĂĄs!

burkolĂĄst vĂĄllalok!

Nyugdíjasoknak kedvezmÊnnyel, bútormozgatåssal, takarítåssal! Tel.: 06-30/422-1739 SZOBAFESTÉST, Mà ZOLà ST, tapÊtåzåst azonnalra vållalok, ßres lakåsokra årkedvezmÊny. KÜzßleteknek is. Tel.: 06-70/271-7871

ĂĄ Ern E Ĺ‘ u. 4. 4 ((a JJĂĄszai MMari tĂŠrnĂŠl) KĂŠrem jĂśjjĂśn ell Budapest XIII., HollĂĄn k! Telefon: 06-30/944-7935 ĂĄn zz ho

IMPRESSZUM MTI

Kiadó: Mai Reklåm Kft. • SzerkesztősÊg: szerkesztoseg@szuperinfo.hu • A kiadåsÊrt felel: A kiadó ßgyvezető igazgatója • Főszerkesztő: Lizåk Anna • Szerkesztő: Budai Klåra • TÜrdelÊs: TårczinÊ FßlÜp Hajnalka • HirdetÊsfelvÊtel: hirdetes@szuperinfo.hu, 1132 Bp., Visegrådi u. 48. • Tel.: 887-0707, fax: 887-0777 • TerjesztÊs: terjesztes@szuperinfo.hu • Nyomtatås: Mediaworks Hungary Zrt. SzÊkhely: 8200 VeszprÊm, Håzgyåri út 12. • Felelős vezető: Horvåth Gåbor Ferenc nyomdavezető

HĂ?RFELHASZNĂ LĂ“

A Kiadó a megjelentetett hirdetÊsek tartalmåÊrt, azok valódisågåÊrt, harmadik szemÊlyeknek okozott jogsÊrelemÊrt felelőssÊget nem vållal, az ezzel kapcsolatos jogvitåkból keletkező kÜvetkezmÊnyeket Ês håtrånyokat a Megrendelőre hårítja.

FOGĂ SZAT FOGSOR EXPRESSZ! JavĂ­tĂĄs azonnal. KĂŠszĂ­tĂŠs gyorsan. Tel : 06-1/784-1772, 06-30/961-8655 Szombaton is!

KEGYELETI BIZTOSĂ?TĂ S AZ AEGONTĂ“L. Hagyjunk rendet magunk utĂĄn.

e akĂĄsf lĂşjĂ­t

Csak pontosan, szĂŠpen, Ăşgy ĂŠrdemes.

Fazonarany: akår 12 000–21 800 Ft/gr

FESTÉST, Mà ZOLà ST,

ĂĄs

MagĂĄn aprĂłhirdetĂŠs! 10 szĂł: 3900 Ft+ĂĄfa

Gipszkartonozót, segÊdmunkåst, burkolót, kőmŹvest, festőt felveszek! 06-20/998-2369

TĂśrtarany ĂŠs fazonarany felvĂĄsĂĄrlĂĄs!

ARANY EZĂœST Ă“RA BRILL BOROSTYĂ N HAGYATÉK

06-20/269-9599

pozĂ­ciĂłba.

JelentkezĂŠs: Az iroda@pedanteria.hu e-mail cĂ­mre, vagy a 06 70 198 2755 telefonszĂĄmon.

Zsazsa GalĂŠria

SzakÊrtelem Ês becsßlet egy helyen KÉREM H�VJON: 06-30/944-7935

0620-411-3295

HirdetĂŠsfelvĂŠtel: hirdetes@szuperinfo.hu

Agancs felvĂĄsĂĄrlĂĄs! 06-30/788-6062 2 akĂĄr

10 000 – 30 000 darabja

Ft t tĂŠko a y g Ha is!

Fejtse meg rejtvÊnyßnket Ês a megfejtÊst kßldje be címßnkre! Szuperinfó RejtvÊny, 1132 Budapest, Visegrådi u. 48., e-mail: rejtveny@szuperinfo.hu #FLME™TJIBU‘SJEâ2020. június 12. "IFMZFTNFHGFKU™TUCFLMEâLL¼[¼UU FHZ,FEWFODSFKUW™OZMBQPLC¢M¼TT[F‘MM�UPUU rejtvÊnycsomagot sorsolunk ki. A helyes megfejtÊst Ês a nyertesek nevÊt B4[VQFSJOG¢KŠOJVT‘ONFHKFMFOâT[‘N‘CBOL¼[¼MKL A Szuperinfó 2020/18-19. heti rejtvÊnyÊnek megfejtÊse: "IB[VHT‘HBHZ¼OH™LGFHZWFSF Nyertese: Tóth TihamÊrnÊ, Budapest XXII. Gratulålunk! A nyeremÊnyeket postån kßldjßk el.

"KÂťOEĂƒLP[[POFMĂ GJ[FUĂƒTUXXXLFEWFODXFCBSVIB[IV


A

!

Dinasztiånk harmadik generåciója vagyok, aki folytatja a tÜbb e felÊvtizede tartó csalådi hagyomånyt, a szÊp tartós ÊrtÊkek kszerk kutatåsåt, felvåsårlåst. Édesapåm a legnagyobb Êkszerkeresked. A tle tanult sok Êvtizedes tapasztalatot Ês az 5-Üs zemÊlyek, de minsítÊs bizonyítvånyomat, nemcsak magånszemÊlyek, pja a becsßlet! a szållodåk is igÊnybe veszik. Az ßzleti Êlet alapja Hiszem, hogy a tisztessÊges magatartåsnak van jÜvje! vår åroom år om m.. Komoly Êrdekldk megkeresÊsÊt ÜrÜmmell vårom.

INGATLAN, HAGYATÉK lomtalanítås, rakodåssal, hulladÊkszållítåsi engedÊllyel, rÜvid hatåridővel. 06-30/398-1597

TETĹ?FEDÉS A-Z-ig. Lindab lemezelĂŠst, ĂĄcs, bĂĄdogos, tetĹ‘fedĹ‘ munkĂĄk. Kerti, kinti- benti munkĂĄkat ĂŠs kisebb felĂşjĂ­tĂĄsokat vĂĄllalok. +36-70/566-4595

RÉGI KÖNYVEK, kÜnyvtårak, hagyatÊkok vÊtele magas åron. Díjtalan kiszållåssal håzhoz megyßnk. FONT ANTIKVà RIUM 1062 Bp., Andråssy út 56. Tel.:332-1646 Nyitva: 10-18-ig. E-mail: fontantikvarium@gmail.com TELJES KÖNYVTà RAKAT, rÊgi Ês modern kÜnyveket (idegen nyelvŹeket is) kÜnyvgyŹjtemÊnyeket, levelezőlapokat, CD-ket, hagyatÊkot korrekt åron våsårolunk Budån is. Díjtalan kiszållås! NOSZTALGIA ANTIKVà RIUM 1136 Budapest, Pannónia u. 26. Tel.: 06-30/950-8324, 339-8200, e-mail.: nosztalgia.antikvarium@gmail. com ifj. Nagy Låszló

KĹ?MĹ°VES KĹ?MĹ°VES MUNKĂ T vĂĄllalok. LakĂĄsok teljes kĂśrĹą ĂĄtalakĂ­tĂĄsa. TĂŠrkĂśvezĂŠs, kerĂ­tĂŠs, jĂĄrda. Tel.: 06-30/9901-081

LAKĂ SFELĂšJĂ?TĂ S LAKĂ SFELĂšJĂ?TĂ S! KĹ‘mĹąves munkĂĄk,szobafestĂŠs/ mĂĄzolĂĄs, hideg-meleg burkolĂĄs, parkettafelĂşjĂ­tĂĄs, hĹ‘szigetelĂŠs, villanyszerelĂŠs, vĂ­zszerelĂŠs. Ingyenes: ĂĄllapotfelmĂŠrĂŠs, szaktanĂĄcsadĂĄs ĂŠs ĂĄrajĂĄnlat! Gyors, precĂ­z, minĹ‘sĂŠgi munka! GARANCIĂ VAL! 06-30/359-42-22 HĹ?SZIGETELÉS, FELĂšJĂ?TĂ S, FESTÉS, KĹ?MĹ°VES munkĂĄk, tartĂłs, esztĂŠtikus munkavĂŠgzĂŠs. Thermo Dekor Bt. Tel: 06-20/398-7524, www.hazszigeteles.com LAKĂ SFELĂšJĂ?TĂ S! VĂ­z, fĹątĂŠs, villanyszerelĂŠs, kĹ‘mĹąves, burkolĂł, festĹ‘, szigetelĂŠs. 06-30/479-2776 www.jumulakasfelujitas.hu

PARKETTà Zà S PARKETTAFEKTETÉS, à TRAKà S csiszolås, lakkozås, laminålt parkettåzås olcsón garanciåval. 06-1/3842750, 06-70/312-8131

REDĹ?NY-RELUXA

HOFFMANN Manyag ablakok beĂŠpĂ­tĂŠssel, helyreĂĄllĂ­tĂĄssal. JavĂ­tĂĄs, ablak beĂĄllĂ­tĂĄs.

www.hoffmannablak.hu Manyag ĂŠs alumĂ­nium rednyĂśk, szĂşnyoghĂĄlĂłk, napellenzk, ĂĄrnyĂŠkolĂłk.

www.hoffmannredony.hu 06-30/209-5987, 06-1/262-4724 info@hoffmannredony.hu info@hoffmannablak.hu 1161 Bp., RĂłzsa utca 37. NYĂ?LĂ SZĂ RĂ“K, REDĹ?NYĂ–K, SzĂşnyoghĂĄlĂłk jĂşniusban 30-50%-os kedvezmĂŠnnyel. NyugdĂ­jasoknak +10% kedvezmĂŠny! 06-20/500-8185

RÉGISÉG LEGMAGASABB Ă RON vĂĄsĂĄrolok bĂŠlyeggyĹąjtemĂŠnyeket, 1945 elĹ‘tti kĂŠpeslapokat, papĂ­r ĂŠs fĂŠmpĂŠnzeket. Filadiszkont 1064 Budapest VĂśrĂśsmarty u 65. Tel: 0620/936-4757 Tel: 06-1/608-5320 GĂ BOR ESZMERALDA becsĂźs- mĂşzeumok szĂĄmĂĄra is- kĂŠszpĂŠnzĂŠrt vĂĄsĂĄrol aranyat, ezĂźstĂśt, festmĂŠnyt, bĂştort, ĂłrĂĄkat, Herendit, teljes hagyatĂŠkot. Ăœzlet: 061/789-1693, 06-30/898-572

SZOLGà LTATà S LAKATOSMESTER! Råcsok, kapuk, kerítÊsek kÊszítÊse, zårnyitås, zårszerelÊs, lakatosmunkåk. Tel.: 06-30/299-1211 FESTÉST, BURKOLà ST kerítÊsek, teraszok, filatóriåk, kocsibeållók elkÊszítÊsÊt, felújítåsåt vållalom. Tel: +36-20/229-1003

Ă

Y

R

A

Z

A

100 Ft/g-tĂłl 800 00 0 0F Ft/g-ig t/gt/ g-ig ig g

RĂŠgi RĂŠg RĂŠ ĂŠg ĂŠ gii ezĂź g e ezĂźst-, zĂźst zzĂźs Ăźsstt-, -, aranypĂŠnzek, papĂ­rpĂŠnzek

AUTÓ SZà LL�Tà ST vållalunk. SÊrßlt, mŹszaki hibås jårmŹvek szållítåsåt is vållaljuk. Autószerelőknek, kereskedőknek partner szerződÊssel megoldható. Tel.: 06-20/233-5313 GÉPLAKATOST ÉS villanyszerelőt keresßnk. Amit kínålunk: versenykÊpes fizetÊs, munkåba jårås tåmogatås, bejelentett munkaviszony, precíz pontos fizetÊs. Jelentkezni: zgepszer@gmail.com vagy 06-30/347-7082 szåmon. 23 ker. Zalavåri GÊpszer Bt. RÉGI CSERÉP forgatåsa, új cserepezÊs, lÊcezÊs, fóliåzås. Lapostetők szigetelÊse, beåzåsok-, garåzstetők kijavítåsa, új kocsibeållók, teraszok megÊpítÊse. RÊgi ereszcsatorna rendszer kijavítåsa, új ereszcsatorna rendszerek felszerelÊse. Bårmilyen mås bådogos munka elvÊgzÊse, kÊmÊnyek bontåsa, felújítåsa, bevonåsa. Kisebb kőmŹves munkåt vållalunk szåmlakÊpesen. +36-20/623-0695; +36-70/406-8043

SZĹ?NYEG, KĂ RPIT

Szőnyeg- Ês kårpittisztítås Melegvizes mÊlymosås, vegytisztítås, szegÊs, Hà ZTÓL Hà ZIG javítås

www.szonyegexpressz.hu 280-7574 • 06-30/94-94-360 TETĹ? TETĹ?FEDĹ?, Ă CS, bĂĄdogos munkĂĄkat vĂĄllalunk. RĂśvid hatĂĄridĹ‘vel, akĂĄr azonnali kezdĂŠssel. SajĂĄt anyaggal is. GaranciĂĄval. 06-70/297-6085

Ă CS, 7(7ĹŠ)('ĹŠ %É'2*26 munkĂĄkat vĂĄllalok Lindab lemezzel, cserepes lemezzel ĂŠs Tondach cserĂŠppel. 5pJLWHWĹ‹IHO~MtWiVD ODSRVWHWĹ‹V]LJHWHOpV SzĂĄmlakĂŠpesen: 0iW\iV(XUySD+X.IW 0620/266-4701 • 0670/2199-167 0630/377-1758 Ă CS, TETĹ?FEDĹ?, bĂĄdogos mester vĂĄllalja Ăşj ĂŠs rĂŠgi tetĹ‘k kĂŠszĂ­tĂŠsĂŠt, javĂ­tĂĄsĂĄt, cserĂŠp ĂŠs cserĂŠplemezbĹ‘l is. KiszĂĄllĂĄs ingyenes. MĂĄjusi, jĂşniusi akciĂł: 30/518-0206 Ă CS, TETĹ?FEDĹ?, bĂĄdogos munkĂĄt vĂĄllalalunk: tetĹ‘ĂŠpĂ­tĂŠst, ĂşjĂ­tĂĄst, javĂ­tĂĄst, festĂŠst, mĂĄzolĂĄst, kĂşpcserĂŠp kikenĂŠst, lapostetĹ‘ szigetelĂŠst, ereszcsatorna rendszer ĂşjĂ­tĂĄst, javĂ­tĂĄst, Lindab lemeztetĹ‘ kĂŠszĂ­tĂŠsĂŠt 3500 Ft/m2 ĂĄron munkadĂ­jjal egyĂźtt. 12 % kedvezmĂŠny mĂĄjus 31-ig. 30/626-0945, 20/588-1767

(forgalombĂłl kivont valuta)

Ékszerek É k aukciós åron!

Antik A Ant An n arany; GyĂŠmĂĄnt; BriliĂĄns

KORREKT, K KO O MEGBĂ?ZHATĂ“, LEINFORMĂ LHATĂ“

B U D A P E S T F E LVĂ S Ă R L Ă S 1117 KĹ‘rĂśsy JĂłzsef utca 7-9.

FehĂŠrvĂĄri Ăşti VĂĄsĂĄrcsarnok fsz., PORCELĂ N ÉS EZĂœST ĂœZLET (virĂĄg soron)

Nyitvatartås: H–P: 1000–1700 06-1/209-4245, 06-20/200-6084 dinasztiagaleria11@gmail.com

ÉLETJĂ RADÉK Folyamatos havi jĂĄradĂŠk akĂĄr tĂśbb milliĂł forint egyĂśsszegĹą kiďŹ zetĂŠssel! HaszonĂŠlvezettel, illetve tartozĂĄssal terhelt ingatlan felvĂĄsĂĄrlĂĄsa.

Ă CS ÉS TETĹ?FEDĹ?, bĂĄdogos munkĂĄt, palatetĹ‘ bontĂĄst, felĂşjĂ­tĂĄst vĂĄllalok. SajĂĄt anyagbĂłl dolgozunk. /rĂŠz, alu, lindab ĂŠs bramac/. JĂşniusban, jĂşliusban akciĂłs ĂĄron dolgozunk. 06-30/579-0202

LAKĂ S, HĂ Z, NYARALĂ“, ĂœZLETHELYISÉG, TELEK, HĂ ZRÉSZ, TULAJDONHĂ NYAD.

VEGYES

24 ĂłrĂĄn belĂźl kĂŠszpĂŠnzhez juthat.

SZPONZORT KERESEK otthon is vÊgezhető újsågírói munkåra, illetve kÜnyvkiadåsra: latoszerv47@ gmail.com

ĂœDĂœLÉS STRAND NYITĂ S MĂ JUS 29! AkciĂł jĂşnius 20-ig! Apartmanokban, 2 fĹ‘re CSAK 6.500/ĂŠj garĂĄzzsal. Idegenforgalmi adĂłt nem kell fizetni! FĂźrdĹ‘ 50 m! TĂśbb infĂł, nyĂĄri kedvezmĂŠnyek! http://hajduszoboszlo.jaszbere. hu Tel.: 06-30/3817941

A Hungarodental az egyik legrĂŠgebbi altatĂĄsos fogĂĄszat. FOGĂ SZATI CENTRUM

Azonnal terhelhető implantåtumok akår altatåsban is. www.hungarodental.hu

06 70 772 1315

Jogvitås ingatlan teljeskÜrŹ ßgyintÊzÊse. SzerződÊseinket minden esetben hitelesített kamarai kÜzjegyző, ill. ßgyvÊd kÊszíti.

06-20-271-8050 A HungaroDental Fogåszat újból vårja kedves Påcienseit! Nincs vårakozåsi idő Ês zsúfolt våró. Magas szintŹ higiÊniai előíråsoknak megfelelően vårjuk ÖnÜket!

Ne Êljen fogak nÊlkßl! Jó hír a påciensek szåmåra, hogy nem kell ezentúl a foghúzås utån fogak nÊlkßl Êlni. Az azonnali terhelÊsŹ implantåtumok egy Êleten keresztßl helyettesítik a sÊrßlt fogakat. A fogpótlåsok rÜgtÜn felkerßlnek Ês szßksÊg esetÊn hat hónap utån cserÊlhetők porcelån, vÊgleges pótlåsra. A mŹgyÜkerek stabilizålåsåt Ês rÜgzítÊsÊt maga az elsődleges funkcionålis híd vÊgzi. Van, hogy a híd mår a beßltetÊs előtt elkÊszßl. A minta ilyenkor 3D-s Ct felvÊtel alapjån kÊszßl, Ês az operåciót is előre elkÊszített sablon

segítsÊgÊvel vÊgzik. Mås esetben a fogbeßltetÊs mŹtÊtet kÜvetően rÜgtÜn lenyomatot vesznek Ês a kÜvetkező napokban kerßlnek beragasztåsra a fogak. FÊl Êv múlva mindkÊt esetben javasolt vÊglegesíteni a pótlåsokat. Bår az implantåció nem olcsó, de ez a módszer remÊnytelenßl kevÊs csont esetÊben is alkalmazható. A hagyomånyos eljåråsok mår nem, vagy csak a sokkal drågåbb csontpótló mŹtÊtekkel kombinålva hajthatók vÊgre, ami a kezelÊs befejezÊsÊt fÊl, egy Êvvel meghosszabbítja.

HirdetĂŠsfelvĂŠtel: 06-1/887-0707

Ăœzleti aprĂłhirdetĂŠs! 10 szĂł: 7800 Ft+ĂĄfa

KONTÉNER

SĂ?REMLÉK MINĹ?SÉGI felĂşjĂ­tĂĄsa, tisztĂ­tĂĄsa elĂŠrhetĹ‘ ĂĄron. HĂ­vjon bizalommal! Boros ZoltĂĄn 06-30/476-9717

KĂ–NYV

yak ya y ak felvĂĄsĂĄrlĂĄsa felv fe lvĂĄsĂĄ lvĂĄ vĂĄ ĂĄsĂĄ ĂĄs ĂĄsĂĄ ĂĄrr EzĂźst dĂ­sztĂĄrgyak

Az ĂĄrvĂĄltozĂĄs jogĂĄt fenntartjuk!

METSZÉS, PERMETEZÉS, sÜvÊnynyírås, fŹnyírås, fakivågås, kert, sziklakert tervezÊse, ÊpítÊse, påzsitkÊszítÊs, nÜvÊnytelepítÊs. Tel.: 06-30/9494-550

Herendi, Her He eren rendi, re i,, Z Zsolnay s porcelĂĄnok

T

KERT

(briliĂĄnssal dĂ­szĂ­tett 1 karĂĄttĂłl)

EN

KĂ DFELĂšJĂ?TĂ S HĹ?KEZELÉSSEL , 5 ĂŠv garanciĂĄval. AkciĂł: fehĂŠr 20000.-Ft. MĹąanyag kĂĄdak is! Tel.: 240-9637, 06-30/989-4284

Arany felvĂĄsĂĄrlĂĄs: Fazonarany any an ny 20 ny 20 000 00 0 00 Ft/g-tĂłl 00 Ft Ft

LM

KĂ DFELĂšJĂ?TĂ S

KÊszpÊnzÊrt våsårolunk7|UWpVID]RQDUDQ\DWW|UWH] VW|W DQWLNH] VWSRUFHOiQRNDWIHVWPpQ\HNHWE~WRURNDWV]REURNDW szőnyegeket, rÊgi karóråkat, zsebóråkat, numizmatikåt. 7HOMHVKDJ\DWpNRWLVLQJDWODQQDOHJ\ WW %ULOOHVpNV]HUHNpUWNLPDJDVOyiUDWÀ]HW QN 9iUMXNV]HUHWHWWHOpVEL]DORPPDO.pUpVUHKi]KR]LVPHJ\ QN Cím: XII., Magyar Jakobinusok tere 7. (DÊli pålyaudvar megållónål) Tel.: 208-72-40, mobil: 06-70/884-40-84

Arany, ezĂźst, briliĂĄns, fogarany ra any ny ĂŠ ĂŠss Ăłr ĂłrĂĄs-, rĂĄs fel ellvĂĄ vĂĄsĂĄ sĂĄrl rlĂĄs ĂĄs! ĂŠkszerĂŠsz hagyatĂŠk felvĂĄsĂĄrlĂĄs!

FE

PASARÉTI CSENDES utcåban eladó kÊtszintes 91nm-es lakås, fÜldszinti intim terasszal, dupla komforttal, 5 Êve alapjaiban felújított. 91 millió, plusz garåzs,tåroló. Kizårólag magånszemÊlynek! Tel.: 06-1/394-3416 ÖRMÉNYKÚTHOZ KÖZEL komfortos, fßrdoszobås tanya 2294m2 bekerített terßleten, mellÊkÊpßletekkel eladó. Irånyår: 2.650.000 Ft. 06-20/3329-378

*DUDQWiOWDQPLÀ]HWM NDOHJW|EEHWDYiURVEDQ -|MM|QHOpVJ\őzőGM|QPHJUyOD

R

Minden egÊszsÊgßgyi előíråst betartva.

N

INGATLAN

A MOM art GalĂŠria NYITVA VAN! &V~FVRQD] 9:30-15:00 ĂłrĂĄig. arany ĂĄra!

A

GONDOZà S HÖLGY ÉLETJà RADÉKI, eltartåsi szerződÊst kÜtne idős hÜlggyel vagy úrral: 20/452-2195

KĹ‘m ĂĄcs m


2020. június 4.

Hirdessen Ön is Budapesten! • Telefon: 887-0707 • Fax: 887-0777

8

A BIZALOM ÜZLETE A LOUIS GALÉRIA! Nyitva tartás: HP.: 1017, SzoVas.: zárva „Az üzleti élet alapja a becsület” 30 éve ebben a szellemben végzem felvásárlói tevékenységemet. Büszke vagyok arra, hogy

5-ös minösítés szakmai tevékenységemet nemcsak hazai magánszemélyek, hanem szállodák is igénybe veszik. Tisztességes üzleti szellemmel az ország bármely pontján felvásárolok akár teljes hagyatékot is. Lakatos Lajos (szakképzett mtárgykeresked)

FELMENT AZ ARANY ÁRA, MOST ÉRI MEG ELADNI! Törtarany és fazonarany felvásárlás!

Fogaranyat (foggal együtt is!) Fazonarany: akár 12 000–21 800 Ft/gr Gyűjteményembe keresek színes, régi eozinmázas körpecsétes Zsolnay porcelánt! Törötett is! Mérettől függően 300 000–3 000 000 Ft-ig!

Forgalomból kivont valuták

Karórákat, zsebórákat, faliórákat vásárolok! 100 000–300 000 Ft-ig! (akár hibásat is)

BOROSTYÁN VÁSÁR! Karamellszínű golyós láncot vásárolunk! 5000–15 000 Ft Napsárga golyós láncot vásárolunk! 40 000–120 000 Ft

Kitüntetéseket vásárolok

Louis Galéria: Bp., II. Margit krt. 51–53. • Tel.: 06-1/316-3651, 06-30/944-7935

E-mail: lakatos@mconet.hu (A 4-es, 6-os villamosról a Mechwart liget megállónál kell leszállni)

Nálunk az értékbecslés, szaktanácsadás 40 éves szakmai tapasztalattal INGYENES!

Weblap: llouisgaleria.hu i l i h

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Profile for szuperinfo

Belváros 2020.06.04.  

Belváros 2020.06.04.  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded