__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

30 343 3155

www.dunatox.hu

TEXTILMASZK AZ Ă LLANDĂ“ ĂšTITĂ RS Minden olyan helyzetben viseljĂźnk textil arcmaszkot, amikor tĂśbb emberrel is talĂĄlkozhatunk.

(2. oldal)

2020. måjus 21. • 20-21. hÊt

Budapest • DÊlkelet-Pest

Ne fÊljßnk segítsÊget kÊrni! Most van az az idő, amikor Êrdemes egymås felÊ fordulni, megkÊrdezni, hogy mi miben tudunk a måsiknak segíteni, Ês nekßnk miben jÜnne jól egy azon a terßleten nagyobb tudås, ismeret, tapasztalat. A cÊlunk pedig ne az legyen, hogy bårmit keresßnk, 4. oldal csak fizessenek.

„SzeerettnÊÊnk csakk a zenÊÊlÊsssel foglaalkkozni�

LeltĂĄrba veszi Budapest fĂĄit a FĹ‘kert A zĂśld infrastruktĂşra terĂźletĂŠn nagy lĂŠpĂŠst tett a fĹ‘vĂĄros az okosvĂĄros irĂĄnyĂĄba: mostantĂłl tĂŠrkĂŠpes mobilalkalmazĂĄssal segĂ­ti az eligazodĂĄst, az ismeretterjesztĂŠst ĂŠs a tudatos parkhasznĂĄlatot 5. oldal a FĹ?KERT.

Magyar talålmånnyal az ÊrszŹkßlet ellen. MellÊkhatås- Ês fåjdalommentes eljårås pulzåló, alacsony frekvenciåjú hanghullåmokkal. Ha csÜkkenő jåråståvolsåg, gÜrcsÜs låbszårfåjdalom, hideg vÊgtagok, szÊdßlÊs, fßlzúgås, cukorbetegsÊgből adódó hajszålÊr keringÊsi problÊmåk, alacsony terhelhetősÊg okozzåk rossz kÜzÊrzetÊt, akkor mi javíthatunk rajta.

SonoteråpiaŽ Maglódon. Érdeklődni: 2234 Maglód, Katona J. u. 25. Tel.: 06-20/9111-049 www.sonoterapia.info

2016 tavaszån n al a akkul ult a Chain n Br Brid idge gee Pop p zenekar, orszåågosaan ismerttÊ azo zonb nban an egy Êv eg Êvvel kÊsőbb, az X-Fak aktor tÊÊvÊ vÊss t he te hets tsÊg ts Êgku Êg k tatóban való szeerepl ku p Ês Ê ßk ålt ltal al vvåålttak a . A nÊpsszerŹ rŹ ŹsÊgh g ez vezettő útró róll azz egyß y ttes e frontem mbe b rÊvel,l Hajdu u Erikkkel beesz b s Êl Ê ge g ttßn ß k. 3 ol 3. olda daaall

TERMELĹ?I MÉZDISZKONT A Kispesti Piac ĂœzlethĂĄz I. emeletĂŠn. csĂźtĂśrtĂśk, pĂŠntek: 8–12, szombat: 8–13

XXXBQJmUPIVt : MĂŠzdiszkont

KĂśvess minket a Facebook-on is! www.facebook.com/ szuperinfobudapest

GyógynÜvÊnyågyon Êrlelt termelői mÊzek Levendulås, kakukkfßves, citromfßves, mentås, entås, kamillås, rozmaringos, ringos, yes, zsålyås, kÜmÊnyes, bazsalikomos Ês ånizsos.

Minden mĂŠzĂźnk e egysĂŠgesen:

990 Ft/ ½ kg

Natura 2000 terĂźleten Ăźleten termelt mĂŠzek: mĂŠzek hĂĄrs, erdei, virĂĄg

Kistermelői szÜrpÜk, lekvårok, befőttek, savanyúsågok, tÊsztaszószok termelői åron 690 Ft-tól. JAVALLAT GYÓGYNÖVÉNYKAPSZULà K 33 fÊle 50 db-os, 1490 Ft/doboz

www.hollako.hu

L E E R T E K E LV E . H U ďšť M Ĺą s z a k i O u t l e t

Tel.: 06

e-mail: megrendeles@dunatox.hu


2020. mĂĄjus 21.

2

A HungaroDental Fogåszat újból vårja kedves Påcienseit! Nincs vårakozåsi idő Ês zsúfolt våró. Magas szintŹ higiÊniai előíråsoknak megfelelően vårjuk ÖnÜket!

Ne ĂŠljen fogak nĂŠlkĂźl!

AprĂłhirdetĂŠsek a 7. oldalon!

Jó hír a påciensek szåmåra, hogy nem kell ezentúl a foghúzås utån fogak nÊlkßl Êlni. Az azonnali terhelÊsŹ implantåtumok egy Êleten keresztßl helyettesítik a sÊrßlt fogakat. A fogpótlåsok rÜgtÜn felkerßlnek Ês szßksÊg esetÊn hat hónap utån cserÊlhetők porcelån, vÊgleges pótlåsra. A mŹgyÜkerek stabilizålåsåt Ês rÜgzítÊsÊt maga az elsődleges funkcionålis híd vÊgzi. Van, hogy a híd mår a beßltetÊs előtt elkÊszßl. A minta ilyenkor 3D-s Ct felvÊtel alapjån kÊszßl, Ês az operåciót is előre elkÊszített sablon

segítsÊgÊvel vÊgzik. Mås esetben a fogbeßltetÊs mŹtÊtet kÜvetően rÜgtÜn lenyomatot vesznek Ês a kÜvetkező napokban kerßlnek beragasztåsra a fogak. FÊl Êv múlva mindkÊt esetben javasolt vÊglegesíteni a pótlåsokat. Bår az implantåció nem olcsó, de ez a módszer remÊnytelenßl kevÊs csont esetÊben is alkalmazható. A hagyomånyos eljåråsok mår nem, vagy csak a sokkal drågåbb csontpótló mŹtÊtekkel kombinålva hajthatók vÊgre, ami a kezelÊs befejezÊsÊt fÊl, egy Êvvel meghosszabbítja.

A Hungarodental az egyik legrĂŠgebbi altatĂĄsos fogĂĄszat. FOGĂ SZATI CENTRUM

Azonnal terhelhető implantåtumok akår altatåsban is. www.hungarodental.hu

MÓRICZ ÉKSZERHà Z

14 k. tÜrtarany: 12.100 Ft/g 14 k. fazonarany: 17.600 Ft/g 18 k. tÜrtarany: 13.100 Ft/g 18 k. fazonarany: 25.100 Ft/g 24 k. arany: 19.500 Ft – 32.600 Ft/g-ig. 1114 Bp. Móricz Zs. kÜrtÊr 2. (a Dohånybolt mellett) T.: 30/680-6955, www.aranyfelvasarlas.net

,52'$ % Ă” 7 2 5

AktuĂĄlis SegĂ­t a jĂĄrvĂĄny lassĂ­tĂĄsĂĄban, ha minĂŠl tĂśbben viselnek textilmaszkot

)e/É521 $KLUGHWpVIHOPXWDWyMD 10%HQJHGPpQ\WNDS

Z Z ZLURGDEXWRUIHODURQKX *|G|OOĹ‹7iQFVLFV0XWFD 1\+3LJ‡7HO

A jårvånyßgyi időszakban minden olyan helyzetben Êrdemes maszkot viselni, amikor tÜbb emberrel is talålkozhatunk, a 65 Êven felßliek szåmåra pedig javasolt, hogy maszkban lÊpjenek ki az otthonaikból. - A lakossåg szåmåra a sebÊszi maszkok helyett a dupla rÊtegŹ, magas hőfokon mosható textil maszkokat ajånljuk – emelte ki dr. Merkely BÊla rektor. Hozzåtette: a maszkok viselÊse Ünmagåban nem előzi meg a fertőzÊst, de hasznålatuk lassíthatja a jårvåny terjedÊsÊt. A koronavírus okozta jårvånyßgyi időszak sorån akkor Êrdemes maszkot hordanunk, ha olyan kÜzÜssÊgi tÊrbe lÊpßnk, ahol az ajånlott tårsadalmi tåvolsågtartås csak nehezen tartható be.

06 70 772 1315 Pihenje ki a vĂ­rus utĂĄni heteket a LillafĂźred Kapuja Hotelben! 3 nap/2 ĂŠj fĂŠlpanziĂłval:

35 000 Ft

4 nap/3 ĂŠj fĂŠlpanziĂłval:

45 000 Ft

lillafuredkapujahotel@chello.hu

ELADĂ“

www.lillafuredkapujahotel.hu 46/339-423, 30/9681-045

ÚJ ÉP�TÉSÏ LAKà SOK 62-82 m2

www.szinesfenymasolok.hu

SIĂ“FOKON

info@manualhungary.hu â—Š kĂśltsĂŠgelemzĂŠs â—Š eladĂĄs â—Š bĂŠrlet â—Š lĂ­zing â—Š ĂźzemeltetĂŠs â—Š szervĂ­z

A BELVĂ ROSBAN!

Tel.: 06-20-599-0000 Manual Hungary Kft.

dozsahaz24@gmail.com


Paparazzi

Az Időmanó a Várkert Bazárban Bíró Eszter nagysikerű, a Várkert Bazárban bemutatott Az Időmanó mesekoncert sorozata most online, animációkkal teli, interaktív, zenés minisorozatként folytatódik. Az Időmanó kalandjai című sorozat részeit Gyereknapig, vasárnaponként 11h-kor követhetitek a Várkert Bazár FB oldalán.

Hajdu Erik: „Szeretnénk csak a zenéléssel foglalkozni” ■ 2016 tavaszán alakult a Chain Bridge Pop zenekar, országosan ismertté azonban egy évvel később, az X-Faktor tévés tehetségkutatóban való szereplésük által váltak. A népszerűséghez vezető útról az együttes frontemberével, Hajdu Erikkel beszélgettünk. – Milyen fő állomások voltak az elmúlt 4 évben, aminek köszönhetően most itt tartotok? – 2016 tavaszán alakultunk Hajdu Zoltán (gitár), Szombathelyi Dávid (basszusgitár, vokál), Bauer Attila (dob) és Kádi Balázs (billentyű) részvételével. Rengeteg „mérföldkövet” meg tudnék említeni, mivel tényleg apró léptekkel, de folyamatosan haladunk előre. Talán 2018 márciusában történt meg a nagy áttörés, amikor a „Te meg Én” című dalunk bekerült a rádiókba. Abban az évben kezdtünk el komolyabban koncertezni. 2018 őszén jelent meg az első nagylemezünk „Utazom” címmel, amelyről több dalunk is bekerült a rádiók lejátszási listájába. 2019 tavaszán a Bagossy Brothers Company zenekar vendégeként bejárhattuk az egész országot. Itt fordult elő először, hogy igazán nagy tömegek előtt zenélhettünk, többek között az Akvárium Klub Nagy Halljában is. Ez a turné nagyon inspirált bennünket zenében és hozzáállásban is. Májusban részt vettünk az Éter tehetségkutatón, ahol lehetőséget kaptunk a nyári fesztiválokon való fellépésekre. Még ebben az évben nyáron volt egy önálló pesti koncertünk is az A38- hajón, ami kifejezetten jól sikerült. Szeptemberben a Margaret Island vendégeként léphettünk először a Budapest Park színpadjára, majd ősztől bekerültünk a Hangfoglaló program által támogatott zenekarok közé is. Decembertől a Gold Record

kipróbálhatnának, így később eldönthetnék, melyiken szeretnének játszani. De egyelőre ezek még tervek. Folyamatosan fejlesztem a hangszeres tudásomat, tanulok énekelni, illetve szeretnék megtanulni trombitán játszani.

Ősztől jönnek a koncertek

Music lemezkiadó gondozásába került a csapat. – Hogy emlékszel vissza a zenekar születésére? – Amikor már mindnyájan Pesten voltunk, azt hiszem Zoli bátyám (a zenekar gitárosa) csak úgy vett egy elektromos gitárt, hogy otthon pötyögjön rajta. Nem sokat gondolkodtunk azon, milyen jó is volna újra együtt zenélni, mint régen, így a Lánchídnál a Duna pesti oldalán meg is született a név és így a banda is.

Személyes sztorik a dalokban – Hogyan jellemeznéd a zenéteket? Milyen zenei műfajba sorolnád magatokat? – A zenénk olyan csénbridzspoppos. Műfaj szempontjából inkább rockos, poppos, néha indie, de egy kicsit alternatív is. – Mi a szándékotok a zenétekkel, a tevékenységetekkel? A dalszövegeitekben milyen gondolatokat, üzeneteket szeretnétek továbbítani? – Mi a kezdetektől fogva örömzenélünk. Amint ez az érzés megszűnik majd bennem, akkor fogom visszaakasztani a falra a gitárt és keresek valami más elfoglaltságot. De ez nem fog bekövetkezni. Szeretnénk a zenénket eljuttatni minél több emberhez és átadni azokat a gondolatokat, pillanatképeket,

amelyek megfogalmazódnak bennünk. Ezek a gondolatok nem az élet értelmét fejtegetik, és nem is világmegváltó gondolatok. Egyszerűen van öt srác, barátok, akik szeretnek közösen zenélni, ezért is van az, hogy a dalszövegeim inkább a személyes sztorikon alapszanak és ezeket osztjuk meg másokkal. Rengeteget foglalkozunk a bandával, és talán ez az, amit legjobban szeretünk csinálni. Mivel legtöbben még dolgozunk a zenekaron kívül is, ezért legfőbb céljaink között az is szerepel, hogy előbbutóbb csak a zenéléssel kelljen foglalkoznunk. – Mit tartotok eddigi legjelentősebb sikereteknek? – Ezt nem is tudnám megmondani. Rengeteg jó dolog történt velünk a négy év alatt, kisebbek és nagyobbak is. Számunkra minden siker egy óriási dolog volt, amely előre hajtotta a zenekar szekerét.

Gyerekek oktatása a távlati cél – Min dolgoztok jelenleg? – A második nagylemezünk van készülőben, egy zenei producerrel írjuk a dalokat és ötletelgetünk. Dolgozunk egy új videóklipen is, amely várhatóan még a nyár elején meg fog jelenni. – Mióta foglalkozol zenéléssel?

– Egészen kicsi korom óta. Hét évesen kezdtem el hegedülni a Békéscsabai Bartók Béla zeneiskolában, később klasszikus gitároztam is. A könnyűzene irányába komolyabban 14-15 éves koromban fordultam. Blues és jazz gitározni tanultam. Gitárosként megfordultam több bandában is, sőt volt, hogy doboltam is. Akkor még Zoli énekelt, Dávid basszusozott. – Hol és mikor volt az első alkalom, hogy közönség előtt szerepetél? – Még általános iskolás koromban, egy hegedű „hangversenyen”. Annyira zavarta a fülemet, hogy hamisan szól a hegedűm, hogy majdnem elsírtam magam. – Milyen egyéni ambícióid vannak zenészként? – Szeretnék a későbbiekben zenét oktatni gyerekeknek. Nem külön gitár- vagy énekórákra gondolok, hanem inkább olyan csoportokat hoznék létre, ahol a gyerekek közösen muzsikálhatnak, átélhetik az együtt zenélés örömét. Többféle hangszert is

– A zenekarok életében két jelentős időszak van egy évben, a téli klubszezon és a nyári fesztiválszezon. Melyiket szeretitek jobban? – Mindkét szezonnak megvan a szépsége. A téli klubszezon igazából ősz végén kezdődik és egészen márciusig tart. Nagyon szeretünk klubokban zenélni, mert személyesebb hangvételű az egész azáltal, hogy az emberek kifejezetten miattunk jönnek a koncertre és tényleg „fizikailag” közelebb vagyunk egymáshoz, mint egy nagyobb szabású nyári fesztiválon, ahol van 2 méter a színpad és a közönség között. De természetesen imádjuk a nyarat is, mivel az egész fesztiválszezonnak van egy jellemző feelingje. A rengeteg ember, még ha csak lézengenek is a koncertek között. Amikor ott állunk a színpadon, bennünk van az az érzés, hogy milyen jó nekünk, hogy itt lehetünk. Úgyhogy mindkettő szezont egy kicsit másért, de ugyanannyira szeretjük. – Milyen terveitek vannak a közeli és a távolabbi jövőre vonatkozóan? – Ha minden úgy történik, ahogyan azt tervezzük, szeptemberben megjelenik a második nagylemezünk. Ősztől lemezbemutató koncerteket szeretnénk tartani az országban. Egyik fő állomásunk novemberben lesz, az A38-as hajón. Addig pedig folyamatosan dolgozunk, írjuk a dalokat, és remélhetőleg lassan már az új koncerttémánkat is közösen tudjuk próbálni. Budai Klára

Telefon: 06-20/950-49-41 Felújított mosógépek garanciával!

3

Mosógépek szerelését vállalom!

2020. május 21.


2020. május 21.

Hirdetésfelvétel: hirdetes@szuperinfo.hu • 1132 Budapest, Visegrádi u. 48.

4

Álláspont Ne féljünk segítséget kérni!

■ 2009-ben a válság idején nagyon nehéz volt állást találni, akkor a Munkaügyi Központ statisztikája szerint az átlagos keresési idő 18 hónap volt.

miben tudunk a másiknak segíteni, és nekünk miben jönne jól egy azon a területen nagyobb tudás, ismeret, tapasztalat. Ne feledjük, hogy hozzánk hasonlóan mások is szeretnek Aztán lassan helyreállt a gaz- segítő jobbot nyújtani barátadaság, és az elmúlt években iknak, ismerőseiknek, rokomunkaerőhiány lépett fel, naiknak, mert jó érzés. Ennek amikor is voltak olyan po- eredménye nem csak az lesz, zíciók, melyeket csak direkt hogy képesek leszelünk átkereséssel, azaz egy másik lépni a határainkat és tovább cégnél dolgozó munkaválla- tudunk menni a célunk felé, ló levadászásával lehetett be- hanem közelebb is kerülünk tölteni. Egészen idén márciu- egymáshoz. sig, amikor is ismét fordult a A célunk pedig ne az lemunkaerőpiac. gyen, hogy bármit keresünk, Most van az az idő, ami- csak fizessenek. Ez sem rökor érdemes egymás felé for- vid, sem hosszú távon nem dulni, megkérdezni, hogy mi működő stratégia. A rovat a cvonline.hu együttműködésével készült.

Távközlési iparban dolgozó fővállalkozó cég

ÉPÍTŐ- és ANYAGMOZGATÓ GÉP KEZELÉSÉRE munkatársakat keres szentesi és budapesti telephelyeire

Feladatok: – alépítmények kiépítése, nyomvonal ásás, alap ásás. Elvárások: – építő és anyagmozgató gép kezelői bizonyítvány, – B kategóriás jogosítvány, – csapatmunkára való alkalmasság. Előny: – gépkezelői gyakorlat, – C+E jogosítvány.

– B+E jogosítvány,

Miért érdemes csatlakozni hozzánk? – Szakmai fejlődést, továbbképzést támogatjuk, – versenyképes jövedelem, – pályakezdők jelentkezését is várjuk.

Munkavégzés helye: országos munkavégzés Magyar nyelvű önéletrajzokat a következő e-mail címre várjuk: allas@metalcomzrt.eu


2020. május 21.

Május végéig marad az ingyenes parkolás

DK-Pest

Májusban az egész országban marad az ingyenes parkolás, ez az intézkedés bevált, nem eredményezett komoly forgalomnövekedést, viszont lehetővé teszi, hogy aki megteheti, nem a tömegközlekedést veszi igénybe, ami segíti a fertőzés terjedésének korlátozását.

Leltárba veszi Budapest fáit a Főkert ■ A zöld infrastruktúra területén nagy lépést tett a főváros az okosváros irányába: mostantól térképes mobilalkalmazással segíti az eligazodást, az ismeretterjesztést és a tudatos parkhasználatot a FŐKERT, a fenntartásában lévő mintegy 4,5 millió négyzetméternyi zöldterületen.

hiányosságot vagy problémát észlelnek. A fejlesztés következő lépéseként az BP Fatár a kiemelt fasorokkal bővül, jelenleg ezek felvételezése, adatfrissítése zajlik. A főváros kezdeményezi a kerületek fáinak

listázást is, a mintegy 1 milliós darabszámra becsült közterületi fa megjelenítésével. Ezeket a Bp Fatár egy későbbi verziójában jelenítene meg, egyértelműsítve azt is, hogy melyik fa és zöldfelület kinek a kezelésébe tartozik.

A BP Fatár applikációban a kiemelt fővárosi parkok, azok fái, utcabútorai, játszóterei, ivókútjai, kerti építményei szerepelnek, ezek bármelyike megtalálható GPS koordináták alapján, vagy rákereséssel. A 85 ezer objektum és 47 ezer fa mindegyikének saját adatlapja van, amelyhez a felhasználók bejelentést tehetnek, ha

info@vizbolt.hu

MEGRENDELÉS:

+ 36/30 310 20 50 BALLONOS ÉS PALACKOZOTT ÁSVÁNYVIZEK, FORRÁSVIZEK OTTHONÁBA, MUNKAHELYÉRE!

Ne vigyük haza a magányosnak tűnő madárfiókákat! Hasonló a helyzet a kirándulás során talált, mozdulatlanul fekvő, szüleikre váró őzgidákkal, nyúl-, nyest- és mókuskölykökkel, vadmalacokkal. Ezeket az állatokat jó szaglású szüleik miatt megfogni sem szabad - hívják fel a figyelmet a természetvédők. A kis- és közepes testű madárfajokra általánosan jellemző, hogy fiókáik a teljes röpképesség elérése előtt elhagyják a fészket, és a környék sűrű aljnövényzetében bujkálva hívják

magukhoz etető szüleiket. A látszat ellenére azonban ezek a fiatalok nem árvák, a táplálékot kereső szüleik valahol a közelben vannak, ezért szükségtelen hazavinni őket. A legjobb megoldás, ha a nyílt helyen üldögélő fiókát óvatosan megfogva a legközelebbi sűrű aljnövényzetfoltba, bokor alá tesszük. A hazai madárfajok nem szagolnak, így az érintésünk nem okoz problémát. Leszakadt fiókás fészek, viharos időben kiesett fiókák esetében a legjobb mentési megoldás az, ha a veszélybe került madarakat vesszőkosárba tesszük és az ágak közé helyezzük.

Manyag ABLAKOK - AJTÓK -50% kedvezménnyel REDNYÖK - ROVARHÁLÓK - INGYENES FELMÉRÉS Ablakcsere bontás nélkül is, teljes körű helyreállítással!

Bók-Ablak Kft.

Bp., XVII., Pesti út 17. Tel./fax: 06-1/256-4760 • 06-70/610-8331 e-mail: bokablak17@gmail.com Ny.: H-P: 10-17 h • www.bokablak.hu

(05.18–06.30-ig)

■ A magányosnak tűnő madárfiókák többsége nem árva, nem szorul megmentésre, ezért nem szabad őket hazavinni - hívta fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

Díjmentes házhoz szállítás!

Kövess minket a facebookon is! www.facebook.com/szuperinfobudapest

5


2020. mĂĄjus 21.

6

KikapcsolĂł

MagĂĄn aprĂłhirdetĂŠs! 10 szĂł: 3900 Ft+ĂĄfa

Benedek Szabolcs: Ballada egy csapatról HarmincÜt Êve mår, hogy a magyar labdarúgó-vålogatott mindeddig utoljåra kiharcolta a vilågbajnoki szereplÊs jogåt. A Mezey GyÜrgy åltal dirigålt nemzeti tizenegy a selejtezők sorån maga mÜgÊ utasította a h holl landokat Ês az osztråkokat, Ês felkÊszßlÊsi mÊrkőzÊseken legyőzte egyebek mellett az NSZK-t Ês Brazíliåt is. A nemcsak eredmÊnyesen, åm szellemesen Ês låtvånyosan is jåtszó csapat Európåból elsőkÊnt jutott ki az 1986os mexikói vilågbajnoksågra, råadåsul 1985 vÊgÊn sokan a kontinens legjobbjakÊnt tartottåk szåmon. A folytatåst mindenki ismeri: a Mundialon lejåtszott Ês 6–0-ås veresÊggel zårult, szovjetek ellen talålkozó egyike a

magyar futball leggyakrabban emlegetett mÊrkőzÊseinek.

Marc-Uwe Kling: QualityLand Isten hozott, kedves olvasó, a nem túl tåvoli jÜvőben, QualityLand orszågåban – Európa legjobb, legszuperebb, legminősÊgibb ållamåban! Ez a felsőfokú jelzők birodalma, ahol mår szinte kizårólag robotok Ês mestersÊges intelligenciåk dolgoznak (bår a munkåval jåró stresszt sokuk nehezen viseli), a rekí ld l k kíkí låmcÊgek Ês híroldalak nålatukat előzÊkenyen a fogyasztók ízlÊsÊhez igazítjåk, a szerelmi Êlet pedig a randialkalmazåsok mindentudó algoritmusai åltal előre kijelÜlt mederben csordogål‌ Ugyan mi våratlan tÜrtÊnhetne egy ilyen precízen kiszåmított, boldogsågra automatizålt vilågban?

Honeybeast TúlÊlő – Tarjån Zsófi Ês Caramel duettje Budapest kißresedett utcåin forgatott klipet a zenekar. Tarjån Zsófi Ês Caramel duettje Ês a dalhoz kÊszßlt videó a kÜrnyezetrombolås Ês az aktuålis helyzet mÊlysÊgeit tårja fel. A TúlÊlő rÊgi Ünmagåt próbålja utolÊrni, megtalålni Budapest kihalt tereiben.

Elena Ferrante: Az új nÊv tÜrtÊnete – Nåpolyi regÊnyek 2. Lila Ês Elena tizenhat Êvesek, Ês egy vilåg vålasztja el őket egymåstól. Lila immår fÊrjes asszony, de fÊrje vezetÊknevÊnek viselÊsÊt Ünmaga elvesztÊsekÊnt Êli meg. Belevetii magåt å våå lasztott csalådja vållalkozåsainak vezetÊsÊbe, de nem nagyon Êlvezi új szerepÊt. Elena gimnåziumba jår, mintadiåk, de mikÜzben a tanulmånyaival Ês Ünmagåval viaskodik, Êppen Lila eskßvőjÊn eszmÊl rå, hogy nem talålja a helyÊt sem a telepen, sem azon kívßl. Az új nÊv tÜrtÊnete a kÊt baråtnő ifjúkorånak elbeszÊlÊse. Szerelem, fÊltÊkenysÊg, szabadsågvågy Ês lemondås a kísÊrőik egymåstól egyre inkåbb tåvolodó útjaikon.

IMPRESSZUM MTI

Kiadó: Mai Reklåm Kft. • SzerkesztősÊg: szerkesztoseg@szuperinfo.hu • A kiadåsÊrt felel: A kiadó ßgyvezető igazgatója • Főszerkesztő: Lizåk Anna • Szerkesztő: Budai Klåra • TÜrdelÊs: TårczinÊ FßlÜp Hajnalka • HirdetÊsfelvÊtel: hirdetes@szuperinfo.hu, 1132 Bp., Visegrådi u. 48. • Tel.: 887-0707, fax: 887-0777 • TerjesztÊs: terjesztes@szuperinfo.hu • Nyomtatås: Mediaworks Hungary Zrt. SzÊkhely: 8200 VeszprÊm, Håzgyåri út 12. • Felelős vezető: Horvåth Gåbor Ferenc nyomdavezető

HĂ?RFELHASZNĂ LĂ“

A Kiadó a megjelentetett hirdetÊsek tartalmåÊrt, azok valódisågåÊrt, harmadik szemÊlyeknek okozott jogsÊrelemÊrt felelőssÊget nem vållal, az ezzel kapcsolatos jogvitåkból keletkező kÜvetkezmÊnyeket Ês håtrånyokat a Megrendelőre hårítja.

Fejtse meg rejtvÊnyßnket Ês a megfejtÊst kßldje be címßnkre! Szuperinfó RejtvÊny, 1132 Budapest, Visegrådi u. 48., e-mail: rejtveny@szuperinfo.hu #FLME™TJIBU‘SJEâ2020. måjus 29. "IFMZFTNFHGFKU™TUCFLMEâLL¼[¼UU FHZ,FEWFODSFKUW™OZMBQPLC¢M¼TT[F‘MM�UPUU rejtvÊnycsomagot sorsolunk ki.

A Szuperinfó 2020/16-17. heti rejtvÊnyÊnek megfejtÊse: "[JSHBMPNO™IBGFM™SBCÌOOFM Nyertese: SomogyinÊ Kincses Katalin, Budapest XI.

GratulĂĄlunk! A nyeremĂŠnyeket postĂĄn kĂźldjĂźk el.

"KÂťOEĂƒLP[[POFMĂ GJ[FUĂƒTUXXXLFEWFODXFCBSVIB[IV


Gipszkartonozót, segÊdmunkåst, burkolót, kőmŹvest, festőt felveszek! 06-20/998-2369 Håz- Ês l

ĂĄs

e akĂĄsf lĂşjĂ­t

Csak pontosan, szĂŠpen, Ăşgy ĂŠrdemes.

06-30/788-6062 2 akĂĄr

10 000 – 30 000 darabja

KĂ DFELĂšJĂ?TĂ S KĂ DFELĂšJĂ?TĂ S HĹ?KEZELÉSSEL, 5 ĂŠv garanciĂĄval. AkciĂł: fehĂŠr 20000.-Ft. MĹąanyag kĂĄdak is! Tel.: 240-9637, 06-30/989-4284

Homm Kft.

Autóbuszok ßzemeltetÊsÊvel foglalkozó kft. ALKATRÉSZ RAKTà ROST keres a XI. kerßletbe azonnali kezdÊssel. SzåmítógÊp irodai szintŹ ismerete (Word, Excel, Outlook stb.), angol nyelv ismerete elvårås. Jelentkezni HegedŹs Andor beszerzÊsi vezetőnÊl lehet az alåbbi elÊrhetősÊgeken:

BEFEKTETÉS KÖZÉPKORÚ KULTÚRà LT, jó anyagi håttÊrrel rendelkező, megbízható fiatalember kapcsolatot lÊtesítene szintÊn jó anyagi håttÊrrel rendelkező hÜlggyel/úrral, kÜzÜs vållalkozåsok lÊtrehozåsåra. Minden megoldås Êrdekel. Hívjon bizalommal! (hívjon, beszÊlgessßnk, fektessßnk, keressßnk) 70/354-0998

CSERÉPKà LYHA CSERÉPKà LYHà S: ÊpítÊs, åtÊpítÊs, javítås, bontås, ingyenes ållapotfelmÊrÊs. Nyugdíjas kedvezmÊny! T.: 06-30/418-3292

ÉLETJà RADÉK ÉLETJà RADÉKOT FIZETNÉK lakåsåÊrt! Leinformålható, referenciåval rendelkező, megbízható magånszemÊly vagyok! Kålny Csaba 06-20/94-94-94-0

FESTÉS-Mà ZOLà S FESTÉST, Mà ZOLà ST, burkolåst vållalok! Nyugdíjasoknak kedvezmÊnnyel, bútormozgatåssal, takarítåssal! Tel.: 06-30/422-1739

FOGĂ SZAT HĂ ZHOZ MEGYEK! Fogsor kĂŠszĂ­tĂŠsĂŠt, javĂ­tĂĄsĂĄt vĂĄllalom garanciĂĄval. HĂ­vjon bizalommal! Telefon: 06-20/980-3957

INGATLAN VĂ?ZIMALOM LAKÓÉPĂœLETTEL eladĂł Kelet-Mecsek: kulturĂĄlt kĂśrnyezet, tiszta levegĹ‘, erdĹ‘k, hegyek, patak. 350nm, mĹąemlĂŠk, kĂ­vĂźl felĂşjĂ­tva, 6000nm-es terĂźlettel. Villany, vezetĂŠkes vĂ­z van, gĂĄzcsonk az udvarban: ici5556@gmail.com JĂ RVĂ NY IDEJÉN visszavonulna, egy nyugodt, csendes, fertĹ‘zĂŠsmentes kĂśrnyezetbe? Vagy csak befektetne egy jĂł ingatlanba? EladĂł Szentendrei Dunaszigeten a Magyar BĂ­rĂłsĂĄgi VĂŠgrehajtĂłi Kar ĂĄrverĂŠsi oldalĂĄn ismĂŠtelt ĂĄrverĂŠsek kĂśzĂśtt PĂłcsmegyeren, a RĂłzsa utca 55-ben egy nyaralĂł, amin mĂĄr nincs haszonĂŠlvezet, 2,2 milliĂł Ft-ĂŠrt. Tel.: +36-70/332-4804

KĂĄrpitozott bĂştorok Ă THĂšZĂ SA, JAVĂ?TĂ SA! mĹąhely:

1188 Bp., VasĂşt u. 70/B.

T.: 0630/9842-066 www.fejesbutor.hu KERT METSZÉS, PERMETEZÉS, sÜvÊnynyírås, fŹnyírås, fakivågås, kert, sziklakert tervezÊse, ÊpítÊse, påzsitkÊszítÊs, nÜvÊnytelepítÊs. Tel.: 06-30/9494-550

KONTÉNER INGATLAN, HAGYATÉK lomtalanítås, rakodåssal, hulladÊkszållítåsi engedÊllyel, rÜvid hatåridővel. 06-30/398-1597

KĂ–NYV

ot atĂŠk y g a H is! REDĹ?NY-RELUXA

HOFFMANN Manyag ablakok beĂŠpĂ­tĂŠssel, helyreĂĄllĂ­tĂĄssal. JavĂ­tĂĄs, ablak beĂĄllĂ­tĂĄs.

www.hoffmannablak.hu Manyag ĂŠs alumĂ­nium rednyĂśk, szĂşnyoghĂĄlĂłk, napellenzk, ĂĄrnyĂŠkolĂłk.

www.hoffmannredony.hu 06-30/209-5987, 06-1/262-4724 info@hoffmannredony.hu info@hoffmannablak.hu 1161 Bp., RĂłzsa utca 37.

!

A

R

T A GYU V Z N A A K! R A N Y Ă

YI

N

VA

EzĂźst EzĂź Ez Ăźst dĂ­sztĂĄrgyak dĂ­sztĂĄrg dĂ­sztĂĄ Ă­sz Ă­s szt ztĂĄ tĂĄ tĂĄrg ĂĄrg rgya yak felvĂĄsĂĄrlĂĄsa yak felv fe lvĂĄ 100 10 00 Ft/g-tĂłl Ft/g-tĂł Ft/ Ft t/g /gg--tĂłl tĂłl 8 800 00 Ft/ 00 Ft F Ft/g-ig t/gt/ t/g g-iig g

RĂŠgi R RĂŠ ĂŠgi e ez ezĂźst-, zzĂź Ăźs aranypĂŠnzek, papĂ­rpĂŠnzek (forgalombĂłl kivont valuta)

Ékszerek aukciós åron!

Antik arany; GyĂŠmĂĄnt; BriliĂĄns KORREKT, MEGBĂ?ZHATĂ“, LEINFORMĂ LHATĂ“

FehĂŠrvĂĄri Ăşti VĂĄsĂĄrcsarnok fsz., PORCELĂ N ÉS EZĂœST ĂœZLET (virĂĄg soron)

Nyitvatartås: H–P: 1000–1500 06-1/209-4245, 06-20/200-6084 dinasztiagaleria11@gmail.com

Zsazsa GalĂŠria

SzakĂŠrtelem ĂŠs becsĂźlet egy helyen KĂŠrem hĂ­vjon: 06-30/944-7935 ARANY EZĂœST Ă“RA BRILL BOROSTYĂ N HAGYATÉK

EzĂźsttĂĄrgyakĂŠrt kimagaslĂł ĂĄrat fizetĂźnk kĂŠszpĂŠnzben!

SZOLGĂ LTATĂ S LAKATOSMESTER! RĂĄcsok, kapuk, kerĂ­tĂŠsek kĂŠszĂ­tĂŠse, zĂĄrnyitĂĄs, zĂĄrszerelĂŠs, lakatosmunkĂĄk. Tel.: 06-30/299-1211 ÉPĂ?TĹ?IPARI MUNKĂ K: bontĂĄs, falazĂĄs, vakolĂĄs, glettelĂŠs, festĂŠs, nyĂ­lĂĄszĂĄrĂłk beĂŠpĂ­tĂŠse. OrszĂĄgosan, szakemberekkel. 06-70/384-0800 ÉPĂ?TÉS ÉS FELĂšJĂ?TĂ S! TeljeskĂśrĹą csalĂĄdi hĂĄz ĂŠpĂ­tĂŠst ĂŠs lakĂĄsfelĂşjĂ­tĂĄst vĂĄllalunk, alaptĂłl a kulcsra kĂŠsz ĂĄllapotig! Egy kĂŠzben minden! www.bereczepito.hu 06-30/438-0424 VĂ?Z-GĂ Z-KĂ–ZPONTI fĹątĂŠs kivitelezĂŠsi munkĂĄkat vĂĄllalunk. Ăšj ĂŠpĂ­tĂŠsĹą, ĂŠs felĂşjĂ­tĂĄs alatt ĂĄllĂł csalĂĄdi/tĂĄrsashĂĄzak teljes kĂśru gĂŠpĂŠszeti munkĂĄira. Tel.: 06-30/3798551 Tel.:06-30/682-3793

www.szonyegexpressz.hu 280-7574 • 06-30/94-94-360

KÖNYVELÉS

TETĹ?

KÖNYVELÉS A LAKà SBÓL, IRODà BÓL! Új partnerek rÊszÊre INGYENES regisztråció online rendszerbe, szåmlåk, kÜnyvelÊsi anyagok online kezelÊse, kÜnyvelÊse, tanåcsadås, bÊrszåmfejtÊs. Dokumentumok, bizonylatok tårolåsa. icashkft@gmail.com

à CS, 7(7Ŋ)('Ŋ %É'2*26 munkåkat vållalok Lindab lemezzel, cserepes lemezzel Ês Tondach cserÊppel.

LAKĂ SFELĂšJĂ?TĂ S

Herendi, He H ere en nd di, Zsolnay porcelĂĄnok

1117 KĹ‘rĂśsy JĂłzsef utca 7-9.

RÉGI KÖNYVEK, kÜnyvtårak, hagyatÊkok vÊtele magas åron. Díjtalan kiszållåssal håzhoz megyßnk. FONT ANTIKVà RIUM 1062 Bp., Andråssy út 56. Tel.:332-1646 Nyitva: 10-18-ig. E-mail: fontantikvarium@gmail.com TELJES KÖNYVTà RAKAT, rÊgi Ês modern kÜnyveket (idegen nyelvŹeket is) kÜnyvgyŹjtemÊnyeket, levelezőlapokat, CD-ket, hagyatÊkot korrekt åron våsårolunk Budån is. Díjtalan kiszållås! NOSZTALGIA ANTIKVà RIUM 1136 Budapest, Pannónia u. 26. Tel.: 06-30/950-8324, 339-8200, e-mail.: nosztalgia.antikvarium@gmail. com ifj. Nagy Låszló

LAKà SFELÚJ�Tà S! Víz, fŹtÊs, villanyszerelÊs, kőmŹves, burkoló, festő, szigetelÊs. 06-30/479-2776 www.jumulakasfelujitas.hu LAKà SFELÚJ�Tà S! KőmŹves munkåk,szobafestÊs/ måzolås, hideg-meleg burkolås, parkettafelújítås, hőszigetelÊs, villanyszerelÊs, vízszerelÊs. Ingyenes: ållapotfelmÊrÊs, szaktanåcsadås Ês årajånlat! Gyors, precíz, minősÊgi munka! GARANCIà VAL! 06-30/359-42-22

(briliĂĄnssal al dĂ­szĂ­tett al ddĂ­Ă­s Ă­sz Ă­sz szĂ­t zzĂ­tett Ă­Ă­te teett tt 1 karĂĄttĂłl) kaarĂĄttĂł rĂĄ rĂĄt ĂĄtttĂł ttĂł tĂłl) l)

B U D A P E S T F E LVĂ S Ă R L Ă S

Ft

KĂ RPITOZĂ S

AlkatrĂŠsz raktĂĄrost keresĂźnk!

hegedus.andor@homm.hu vagy +36-20/334-4060.

Agancs felvĂĄsĂĄrlĂĄs!

Arany felvĂĄsĂĄrlĂĄs: vĂĄs ĂĄsĂĄ sĂĄrrlĂĄ ĂĄss:: Fa Fazonarany Fazon F Faz a azo zo on na ara rran any ny 20 20 000 00 Ft/g-tĂłl

KőmŹves munkåt, burkolåst, homlokzati hőszigetelÊst Ês åcs munkåt vållalok. Tel.:0630/701-2822

SZĹ?NYEG, KĂ RPIT

Szőnyeg- Ês kårpittisztítås Melegvizes mÊlymosås, vegytisztítås, szegÊs, Hà ZTÓL Hà ZIG javítås

5pJLWHWŋIHO~MtWiVD ODSRVWHWŋV]LJHWHOpV SzåmlakÊpesen: 0iW\iV(XUySD+X.IW 0620/266-4701 • 0670/2199-167 0630/377-1758

Fazonarany: akår 12 000–211 800 Ft/ Ft/gr

l Ern E Ĺ‘ u. 4. 4 (a JĂĄszai Mari tĂŠrnĂŠl) KĂŠrem jĂśjjĂśn ell Budapest XIII., HollĂĄn Telefon: 06-30/944-7935 hozzĂĄnk! Ă CS, TETĹ?FEDĹ?, bĂĄdogos munkĂĄt vĂĄllalalunk: tetĹ‘ĂŠpĂ­tĂŠst, ĂşjĂ­tĂĄst, javĂ­tĂĄst, festĂŠst, mĂĄzolĂĄst, kĂşpcserĂŠp kikenĂŠst, lapostetĹ‘ szigetelĂŠst, ereszcsatorna rendszer ĂşjĂ­tĂĄst, javĂ­tĂĄst, Lindab lemeztetĹ‘ kĂŠszĂ­tĂŠsĂŠt 3500 Ft/m2 ĂĄron munkadĂ­jjal egyĂźtt. 12 % kedvezmĂŠny mĂĄjus 31-ig. 30/626-0945, 20/588-1767

Akció! Tetőfedő mester vållal komplett tetőfelújítåst, kisebb tetőjavítåst, -bådogos, -åcs munkåt. CserÊplemez åtrakås, cserÊplÊcezÊs, csatorna csere anyaggal egyßtt is. Generål kivielezÊs, templomok restaurålåsa.

FelmĂŠrĂŠs ingyenes!

T.: 30/155-3299 PALATETĹ? bontĂĄs nĂŠlkĂźli felĂşjĂ­tĂĄsa szĂ­nes, mintĂĄs, bitumenes zsindellyel. Ingyenes ĂĄrajĂĄnlatkĂŠszĂ­tĂŠs. AkciĂł -10%. 06-30/229-2206, www.palatetofelujitasjavitas.hu

Ă CS, TETĹ?FEDĹ?, bĂĄdogos munkĂĄkat vĂĄllalok. Lindab lemezzel, cserepes lemezzel. RĂŠgi tetĹ‘ felĂşjĂ­tĂĄsa, lapos tetĹ‘ szigetelĂŠse, ereszcsatorna felszerelĂŠse sajĂĄt anyagbĂłl. SzĂĄmlakĂŠpesen. Ingyenes kiszĂĄllĂĄs! +3620/208-6649, +36-70/385-3770 FIGYELEM! TetĹ‘javĂ­tĂĄs, tetĹ‘felĂşjĂ­tĂĄs ĂŠs ĂŠpĂźletbĂĄdogos munkĂĄkat vĂĄllalunk! TetĹ‘- ĂŠs lakĂĄsbeĂĄzĂĄsok okĂĄnak felderĂ­tĂŠse ĂŠs szakszerĹą elhĂĄrĂ­tĂĄsa, ezenkĂ­vĂźl lapostetĹ‘k vĂ­zszigetelĂŠse ĂŠs faszerkezeti munkĂĄk elvĂŠgzĂŠse. Farkas MihĂĄly: 06-70/611-5628

VILLANYSZERELÉS VILLANYSZERELÉS E.ON-os regisztråcióval. TeljesítmÊnybovítÊs, szabvånyosítås, villanyórahely telepítÊs, napelemes rendszerek, egyÊb villanyszerelÊsi munkåk. 06-30/919-4754

ĂœDĂœLÉS HAJDĂšSZOBOSZLĂ“I egy hetes ĂźdĂźlĂŠs menĂźvĂĄlasztĂĄsos vacsorĂĄval 24.900 Ft/fĹ‘/6 ĂŠj. Tel.: 06-70/313-5501 STRAND NYITĂ S MĂ JUS 29! AkciĂł jĂşnius 20-ig! Apartmanokban, 2 fĹ‘re CSAK 6.500/ĂŠj garĂĄzzsal. Idegenforgalmi adĂłt nem kell fizetni! FĂźrdĹ‘ 50 m! TĂśbb infĂł, nyĂĄri kedvezmĂŠnyek! http://hajduszoboszlo.jaszbere. hu Tel.: 06-30/3817941

Ăœzleti aprĂłhirdetĂŠs! 10 szĂł: 7800 Ft+ĂĄfa

katai.zoltan@homm.hu vagy +36-20/236-9011.

Homm Kft.

Autóbuszok Ês tehergÊpjårmŹvek javítåsåban jårtas KAROSSZÉRIA LAKATOSOKAT keresßnk Budapesten a XI. kerßletbe azonnali kezdÊssel. KarosszÊria lakatos vÊgzettsÊg szßksÊges. Jelentkezni Kåtai Zoltån mŹszaki vezetőnÊl lehet az alåbbi elÊrhetősÊgeken:

KÊszpÊnzÊrt våsårolunk7|UWpVID]RQDUDQ\DWW|UWH] VW|W DQWLNH] VWSRUFHOiQRNDWIHVWPpQ\HNHWE~WRURNDWV]REURNDW szőnyegeket, rÊgi karóråkat, zsebóråkat, numizmatikåt. 7HOMHVKDJ\DWpNRWLVLQJDWODQQDOHJ\ WW %ULOOHVpNV]HUHNpUWNLPDJDVOyiUDWÀ]HW QN 9iUMXNV]HUHWHWWHOpVEL]DORPPDO.pUpVUHKi]KR]LVPHJ\ QN Cím: XII., Magyar Jakobinusok tere 7. (DÊli pålyaudvar megållónål) Tel.: 208-72-40, mobil: 06-70/884-40-84

Arany, ezĂźst, t, briliĂĄns, br ĂĄns briliĂĄ br ns, foga fo fogarany oga garra rany yĂŠ ĂŠss Ăł ĂłrĂĄs-, ĂŠkszerĂŠsz errĂŠs ĂŠsz hagyatĂŠk ĂŠsz hagy ha gy g yatĂŠk ĂŠk k felvĂĄsĂĄrlĂĄs! fel elvĂĄ ĂĄsĂĄ sĂĄrl

Az ĂĄrvĂĄltozĂĄs jogĂĄt fenntartjuk!

KarosszĂŠria lakatosokat keresĂźnk!

*DUDQWiOWDQPLÀ]HWM NDOHJW|EEHWDYiURVEDQ -|MM|QHOpVJ\őzőGM|QPHJUyOD

T

Ă LLĂ S

Minden egÊszsÊgßgyi előíråst betartva.

EN

AUTĂ“ AUTĂ“FELVĂ SĂ RLĂ S AZONNALI kĂŠszpĂŠnzfizetĂŠssel 0-18 ĂŠves korig. DĂ­jmentesen hĂĄzhoz megyek: +36-30/682-1390

Dinasztiånk harmadik generåciója iója vagyok, aki folytatja a tÜbb Êvtizede tartó csalådi hagyomånyt, månyt, y , a szÊpp tartós ÊrtÊkek feldesapåm a legnagyobb ÊkszerkeÊkszerkekutatåsåt, felvåsårlåst. Édesapåm ok Êvtizedes tapasztalatot Ês az 5-Üs resked. A tle tanult sok ånyomat, nemcsak magånszemÊlyek, de minsítÊs bizonyítvånyomat, ybe veszik. Az ßzleti Êlet alapja a becsßlet! becsßle a szållodåk is igÊnybe sztessÊges magatartåsnak van jÜvje! Hiszem, hogy a tisztessÊges Komoly Êrdekldk megkeresÊsÊt ÜrÜmmel ddk k meg megker eggker k esÊ ke es sÊt ÜrÜmm mm mel vårom. vår vå årrom. o

LM

ADà S-VÉTEL Và Sà ROLOK motorkerÊkpårt, alkatrÊszt! Simson, stb. Triciklit. Lemez jåtÊkot matchboxot. 06-70/650-3168 GYŰJTEMÉNYEM KIEGÉSZ�TÉSÉRE kis Ês nagy hanglemezeket, mŹsoros magnokazettåkat våsårolok, kÊszpÊnzÊrt: 06-20-363-2050 FELVà Sà RLà S HagyatÊk, porcelån, bizsu, vasútmodell, rossz karóra, elfekvő alkatrÊsz. 06-70/650-3168 PAP�RHAGYATÉK, GYŰJTEMÉNY, (bÊlyeg, kÊpeslap, kÜnyv, fotó, pÊnz..stb.) vÊtele díjtalan kiszållåssal. Pål Istvån Tel.: 06-20/947-3928

A MOM art GalĂŠria NYITVA VAN! &V~FVRQD] 9:30-15:00 ĂłrĂĄig. arany ĂĄra!

FE

ABLAK-AJTÓ MŰANYAG NY�Là SZà RÓK, redőnyÜk, szúnyoghålók szervizelÊse Ês cserÊje, lÊgbevezetők beÊpítÊse. Tel: 30/211-2439

KĹ‘m ĂĄcs m


2020. május 21.

8

Hirdessen Ön is Budapesten! • Telefon: 887-0707 • Fax: 887-0777

A BIZALOM ÜZLETE A LOUIS GALÉRIA! NYITVA: HP.: 10 órától „Az üzleti élet alapja a becsület” 30 éve ebben a szellemben végzem felvásárlói tevékenységemet. Büszke vagyok arra, hogy 5-ös minösítés szakmai tevékenységemet nemcsak hazai magánszemélyek, hanem szállodák is igénybe veszik. Tisztességes üzleti szellemmel az ország bármely pontján felvásárolok akár teljes hagyatékot is. Lakatos Lajos (szakképzett mtárgykeresked)

FELMENT AZ ARANY ÁRA, MOST ÉRI MEG ELADNI! Törtarany és fazonarany felvásárlás!

Fogaranyat (foggal együtt is!) Fazonarany: akár 12 000–21 800 Ft/gr Gyűjteményembe keresek színes, régi eozinmázas körpecsétes Zsolnay porcelánt! Törötett is! Mérettől függően 300 000–3 000 000 Ft-ig!

Forgalomból kivont valuták

Karórákat, zsebórákat, faliórákat vásárolok! 100 000–300 000 Ft-ig! (akár hibásat is)

BOROSTYÁN VÁSÁR! Karamellszínű golyós láncot vásárolunk! 5000–15 000 Ft Napsárga golyós láncot vásárolunk! 40 000–120 000 Ft

Kitüntetéseket vásárolok

Louis Galéria: Bp., II. Margit krt. 51–53. • Tel.: 06-1/316-3651, 06-30/944-7935

E-mail: lakatos@mconet.hu (A 4-es, 6-os villamosról a Mechwart liget megállónál kell leszállni)

Nálunk az értékbecslés, szaktanácsadás 40 éves szakmai tapasztalattal INGYENES!

Weblap: llouisgaleria.hu i l i h

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Profile for szuperinfo

Délkelet-Pest 2020.05.21.  

Délkelet-Pest 2020.05.21.  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded