Page 1

rovatunkat megtalálja a 2. oldalon.

SI LEHETŐSÉG!

MOSÓGÉPEK és VILLANYBOJLEREK javítása, díjtalan kiszállással hétvégén is. KLÍMÁK telepítése, karbantartása.

NE HAGYJUK OTTHON A MASZKOT!

Kötelező az arc eltakarása az üzletekben, piacokon, taxikban és a tömegközlekedési eszközökön.

(2. oldal)

2020. május 7. • 18-19. hét

Budapest • Észak-Buda

06-20/910-3700

KÁRT YÁS FIZETÉ

Aktuális

Készítsünk videó-önéletrajzot! Egy felmérés szerint a munkaadók 89%-a nézi meg az önéletrajzokhoz csatolt videókat egy álláspályázat esetén. Ez a tény is azt mutatja, hogy a videó-önéletrajz jól működik, és érdemes az elkészítésébe energiát fektetni. 4. oldal

Útmutató a házilag elkészíthető arcmaszkokhoz Arcmaszkot könnyedén készíthetünk akár a háztartásban fellelhető, vagy könnyen és olcsón beszerezhető anyagokból is, 5. oldal néhány egyszerű szabály betartása mellett.

www.facebook.com/ szuperinfobudapest

A biztonságosabb szemüvegvásárlás érdekében ZEISS Szemüveglencsék

k Ajándé * ma sz k

www.hollako.hu

Tel.: 212-5102 1024 Bp. Margit krt. 65. www. egyesoptika.hu

Munkaerőt keres? A gombák természetes erejének ismerete több évezredre nyúlik vissza. A gyógygombakivonatok az immunrendszer szabályozásán keresztül nyújtanak segítséget az egészség PHJŋU]pVpEHQ Max-Immun Gyógygomba Inf. Központ Budapest, Kék Golyó utca 28. +36-1/210-90-08 www.max-immun.hu, info@max-immun.hu

Velünk megtalálja a legmegfelelőbbet!

Álláshirdetését adja fel a Szuperinfóban! BUDAPEST

Kérjen ajánlatot:

budapest@szuperinfo.hu vagy 887-0707

Nem fertőz a vezetékes víz

Kövess minket -on is! a

*Az ajánlat 1 pár ZEISS lencse vásárlása esetén, a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes.

Czető ő Ro Rola llaand nd neve eve bi ev b zony nyár ny ára ra so s kkaak szám sz ámár áraa ism issme merő rősseen ccsseen ng. Ő nap apja jain ja ain inkk eg e yik yiik legtöbbe le bett fo ogl glal laallko kozt zttaattott szin inkr kron onssz on szín szín ínés észe és z , ze soko kold dal alú úság úság gár áró ól sziink nkro krons ro ons nszze zere repe pein pe ein nekk szé zél éles le s s áláj sk áállájja is tan anúb úb biz izzon izon onys yság ágott tesz esz. es z. 3. ol 3. olda dal d da aall

Fotó: TV2

„Több időt tölthetek azokkal, akikeet szeeretek”


2020. május 7.

2

Fogászat biztonságosan A fogorvosok mozgástere nagyon beszűkült a járvány ideje alatt. Ez logikus, hiszen a fogorvosi fúró permete után a vírusrészecskék több óráig is a levegőben maradhatnak, ezért az orvosok csak olyan kezeléseket alkalmazhatnak, ahol ez el tudják kerülni. Semmiképpen sem javasoljuk, hogy otthoni módszerekkel, interneten, drogériában árult anyagokat tömjünk bele a fogunkba, ezzel többet ártunk, mint használunk, hiszen a baktériumokat nem tudjuk házilag eltávolítani. A fogorvosnak vannak erre speciális, 200 éve bevált műszerei, hogy akár fúrógép nélkül is tömést tudjon készíteni, és vannak speciális

modern anyagok is, amik segítik a szuvas rész eltávolítását. Az ellátás alapja a helyes diagnózis és a minőségi anyagok használata. Van olyan tömőanyag, ami gátolja a baktériumok szaporodását, és van olyan is, ami segíti a fog regenerálódását. Mi a Hungarodentálnál elkötelezett hívei vagyunk a modern anyaghasználatnak. Pácienseink védelmében mindenki után ózonnal fertőtlenítjük a rendelőt, valamint megoldjuk hogy a rendelőben ne találkozzon másokkal. Elkötelezett hívei vagyunk a járvány megállításának, ezért rendelőnkben rézzel bevont maszkok is kaphatóak.

Apróhirdetések a 7. oldalon!

0LQĘVpJL 6UJĘVVpJL)RJiV]DWL HOOiWiV

 ZZZKXQJDURGHQWDOKX

Aktuális Hétfőtől az üzletekben is kötelező az arc eltakarása

■ Április 27-től kötelező az arc eltakarása az üzletekben, boltokban, piacokon, taxikban, valamint a tömegközlekedési eszközökön.

minden közösen használt felületét – beleértve a leszállásjelző gombokat, a kapaszkodókat, az ülőfelületeket, az ablaknyitókat – és a járművezetői állást is. A BKK a május elején kezBudapesten már rengeteg he- dődő középiskolai érettségi lyen – patikákban, drogériákban, akár online rendeléssel internetes áruházakból is – beszerezhető maszk, ugyanakkor ennek hiányában hasonló védelmet nyújt az is, ha az arcunkra helyezünk egy szájunkat és az orrunkat is eltakaró kendőt, sálat. A szabály életbe lépését megelőzően és annak első hetében 60 ezer egészségügyi maszkot oszt szét kiemelt fővárosi csomópontokban a BKK, továbbá a Magyar Református Szeretetszolgálat is mintegy 30 ezer maszkot ad a közlekedőknek. Budapesten, ahogy a járványveszély kezdete óta, továbbra is a lehető legsűrűbben, naponta fertőtlenítik és takarítják a járművek

vizsgák napjaira munkanapi menetrendet vezet be, segítve ezzel a távolságtartást. Az utasokat arra kéri, hogy aki teheti, ezekben a napokban tervezze utazását a vizsgák időpontja előtti vagy utáni időszakra.

Nem fertőz a vezetékes víz

■ Az ivóvízrendszer semmilyen módon nem érintkezik szennyezett vízzel, teljesen zárt, nyomás alatt álló, automatizált rendszeren keresztül jut el a csapig.

Kizárt annak a lehetősége, hogy egy olyan vírus, amely alapvetően cseppfertőzéssel terjed, az ivóvízen keresztül juthasson el a felhasználókig - állítja a Fővárosi Vízművek.

Képeslapokat vásárolok Csepreg, Zamárdi, Szentendre, Leányfalu Budapest településekről, és cserkészet témában.

info@bodai.hu Tel.: 0620-944-1144

Ahogy a Vízszolgáltatók Európai Szövetsége a WHO állásfoglalása alapján megerősítette, a vízkezelés során alkalmazott fertőtlenítő módszerek megfelelőek a COVID-19 koronavírus inaktívvá tételére, elpusztítására.

- Társaságunk következetesen és a legszigorúbb belső szabályozással, technológiai előírásokkal gondoskodik az ivóvíz-biztonság megőrzéséről, ami a vízbázis-védelemtől kezdve a vízkezelésen át az ivóvíz biztonságos tárolásáig minden folyamatunkra kiterjed. Az ivóvíz fertőtlenítésekor alkalmazott eljárásokkal óvjuk a vizet a vírusokkal és egyéb kórokozókkal szemben – írja a Fővárosi Vízművek.

www.szinesfenymasolok.hu info@manualhungary.hu ◊ költségelemzés ◊ eladás ◊ bérlet ◊ lízing ◊ üzemeltetés ◊ szervíz Manual Hungary Kft.


Paparazzi

Vanek Andor új klipjében továbblépésre buzdít! Az X-Faktor sztárja Vanek Andor elkészítette legújabb klipjét Lépj tovább! címen. A fiatal énekes elárulta, hogy a klipen látható graffitizés annyira megtetszett neki, hogy a jövőben is szívesen foglalkozna ezzel szabadidejében.

Czető Roland: „Több időt tölthetek azokkal, akiket szeretek”

– Hogyan éled meg a mostani helyzetet? Mivel telnek a napjaid, milyen stratégiád van arra, hogy átvészeld a koronavírus-járvány nehéz időszakát? – Nem túlzás azt mondani, hogy soha eddigi életemben, az elmúlt 30 évben nem volt ilyen! Tulajdonképpen, mióta az eszemet tudom azóta színházban, szinkron stúdióban, vagy a kamerák előtt töltöttem az életem nagy részét, és mindig úgy gondoltam hogy több lábon állok… Végeztem az Általános Vállalkozási Főiskola nemzetközi tanulmányok szakán, hogy legyen valamilyen „civil” lehetőségem is, de a művészeti ágazaton belül is úgy gondoltam hogy a színház, a televízió és a szinkron különálló lábak… Erre egyik pillanatról a másikra gyakorlatilag egyszer csak megszűnt mindegyik, kihúzták a lábam/ lábunk alól a talajt. Természetesen pontosan értem, megértem, hogy miért történt mindez, ugyanakkor mégis egy olyan szituációt eredményezett, amelyre legfeljebb csak legrosszabb szcenárióként tekintettem. Így az első pillanatokban rettenetesen rémisztő volt. Hirtelen annyi szabadidő szakadt rám, amennyiről persze oly sokat fantáziáltam, de sose volt valós lehetőség, hogy megkapjam, így amolyan plátói vágyódás volt. Aztán persze szépen lassan az ember adaptálódik a helyzethez, meg lehet csinálni akár a ház körül, akár más területen olyan elmaradásokat, amiket korábban nem volt lehetőség. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, már többször elmondtam, hogy én még soha életemben nem „dolgoztam” egyetlen percet sem,

hiszen olyasmit csinálhatok a megélhetésért, amiben örömömet lelem, így tulajdonképpen a hobbim a munkám. Így nemcsak a munkám az, ami „megszűnt”, hanem a hobbim is. Másfelől viszont, most több időt tölthetek azokkal, akiket szeretek, persze szigorúan a #MARADJOTTHON jegyében. A kislányommal és a párommal így most több időt lehetünk együtt, ami nagyon jó. Végre van egy kis időnk a konyhában is tüsténkedni, és például életemben először sütöttem kenyeret, zsömlét, kiflit. Van egy kis idő az erkélyen kertészkedni és csinosítgatni a lakást, ahova nem olyan rég költöztünk be a kedvesemmel. Kifejezett stratégiám a túlélésre nincs, a lehetőségekhez képest a legkevesebbet járunk közösségbe, és próbáljuk betartani mindazt, amit kérnek tőlünk.

A szinkronban is működik a home office

a lehető legmagasabb színvonalon végezze a munkáját. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy minden szerepben találjunk valamilyen kapcsolódási pontot, ami nyomán fel lehet építeni a figurát, legyen szó egy egész estés mozifilm főszerepéről, vagy akár egy sorozat kisebb - de esetleg annál fontosabb - mellékszereplőjéről. Még a sokak által pusztán „brazil szappanoperaként” általánosított sorozatok is komoly odafigyelést és precíz munkát igényelnek.

Interaktív műsor Fotó: TV2

■ Czető Roland neve bizonyára sokak számára ismerősen cseng. Ő napjaink egyik legtöbbet foglalkoztatott szinkronszínésze, sokoldalúságáról szinkronszerepeinek széles skálája is tanúbizonyságot tesz.

résztvevők rendelkeznek a megfelelő pl. technikai feltételekkel. Persze, ez nem minden műfajban, minden produkciónál oldható meg, sőt talán kisebb azoknak a köre, amelyeknél ez kivitelezhető, de például a hangalámondásos dokumentumfilmek ilyenek, és legalább így munkát biztosít a módszer az iparág szereplőinek, és lehetőséget a szinkronizált tartalom eléréséhez a fogyasztók részéről is. A másik út pedig a szinkronstúdiók sterilebbé, biztonságosabbá tétele annak érdekében, hogy a munka a lehető legminimálisabb kockázatok mellett folytatódhasson. A televíziós produkció készítéséről sajnos elsőkézből nincs információm, hiszen december végével megszűnt a FEM3 Café műsora, az Építkezők indulása pedig sajnos meghiúsult a vírushelyzet miatt, azonban biztos vagyok benne, hogy azok, akik most is dolgoznak a kamera bármelyik oldalán, minden óvintézkedést megtesznek, hogy ne legyen baj. Mi pedig az Építkezőkkel nagyon várjuk, hogy ismét neki láthassunk a forgatásoknak!

– A színházak bezártak, de mennyire tudnak működésben maradni a szinkronstúdiók, illetve milyen módon tudnak elkészülni a televíziós műsorok? – A színházak, pontosabban a tömegrendezvények az elsők között voltak, amelyeket betiltották. Ez szerintem teljesen érthető! Azonban arra kérték az embereket, hogy aki teheti maradjon otthon, így a Szinkron Alapszervezet a helyzetet folyamatosan figyelemmel kísérve, az ipar dolgozóinak egészségét előtérbe helyezve ajánlásokat tett a vírus terjedésének kockázatának csökkentésére. A fokozódó helyzet azonban elkerülhetetlenné tette a szinkronstúdiók átmeneti bezárását is. Szerencsére a legtöbb csatorna rendelkezik annyi előnynyel, hogy néhány hét kiesést a nézők adott esetben nem érzékelnek. Ezt követően több fronton is elindult a „helyzet Változatos feladatok javítása”, egyfelől megpróbál– Gyermekkorod óta az ták amolyan home office-ba életed része a szinkron, taáthelyezni az ott elvégezhe- lán nem túlzás azt mondatő munkákat, amennyiben a ni, hogy második otthonod a

szinkronstúdió. Milyen jellegű szinkronfeladatok állnak hozzád közelebb? – A feladatoknak leginkább a színészeti része az, amihez hozzá tudok szólni, rendezőnek, hangmérnöknek, vagy vágónak biztosan csapnivaló lennék… De a viccet félretéve nagyon szeretem a kihívásokat, és igyekszem minden helyzetben a tőlem telhető legjobbat nyújtani. – Mit szeretsz a szinkronizálásban? – Mindent! Olyan régóta a minden napjaim szerves része, hogy tulajdonképpen tényleg a második otthonom, így el sem tudnám képzelni nélküle az életemet. Nagyon szeretem például a változatosságát. Előfordul, hogy délelőtt 10.00-ig elpusztítom a világot, megmentem a hercegnőt, esetleg új ismereteket szerzek és adok át egy dokumentumfilm keretében pl. a sünökről, majd kicsivel később, akár dalt énekelek egy Disney produkcióban. – Volt olyan feladatod, amivel az átlagosnál többet küzdöttél? Mi számít nehéz feladatnak a szinkronban? – Szerintem minden munka más és más szempontból kihívás. A legnehezebb általánosságban talán az, hogy az egyre romló körülmények dacára az ember továbbra is

– A szinkron mellett színpadon is láthattak a nézők különböző szerepekben, illetve a televízió képernyőjén, műsorvezetőként is találkozni lehet veled, a TV2-n futó Építkezők című műsort vezeted. Mi a küldetése ennek a műsornak, milyen személyes célok motiválnak ebben a szerepkörödben? – A célkitűzésünk az építőipar különböző innovációit, újításait, perspektíváit könynyed, befogadható formában a nézőkkel megismertetni, közelebb hozni ezt a világot azoknak, akik kevésbé jártasak, de közben nagy hangsúlyt fektetünk a szakmaiságra, hogy az ipar szereplői is hasznos ismeretekhez jussanak. Nagyon fontos számunkra, hogy interaktív legyen a műsor, az emberek bármikor kérdezhetnek, hozzászólhatnak az aktuális témákhoz az elérhetőségeken, így alakítva tulajdonképpen azok tartalmát. – Milyen terveid, álmaid vannak a közeli vagy a távoli jövőre vonatkozóan, akár a hivatásod, akár a magánéleted területén? – Elsősorban remélem, hogy ez a jelenlegi helyzet a lehető leghamarabb rendeződik és a világ túljut ezen a krízisen. Aztán pedig szeretném továbbra is folytatni a hobbimat, ami történetesen a munkám is egyben. Budai Klára

Telefon: 06-20/950-49-41 Felújított mosógépek garanciával!

3

Mosógépek szerelését vállalom!

2020. május 7.


2020. mĂĄjus 7.

HirdetÊsfelvÊtel: hirdetes@szuperinfo.hu • 1132 Budapest, Visegrådi u. 48.

4

Ne halogassuk, vĂĄgjunk bele az OKJ kĂŠpzĂŠsbe!

Ă llĂĄspont

A jårvånyhelyzet ellenÊre a felnőttkÊpzÊsben koråbban bevezetett våltozåsok – melyek szerint mår csak idÊn lehet felnőttkÊpzÊsben OKJ kÊpzÊst elkezdeni –, tovåbbra is ÊrvÊnyesek. Éppen ezÊrt, ha új szakmåt szeretnÊnk, nem Êrdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezÊst.

Mi lehet a karantÊnidőszak nyeresÊge?

â– Ha elvesztettĂźk az ĂĄllĂĄsunkat, egĂŠszen biztos, hogy az anyagi helyzetĂźnk is megvĂĄltozott.

Kevesebb a bevÊtel, vagy egy ideig nincs is, így a kiadåsainkat is újra kell tervezni. Ebben az időszakban Êrdemes alapos vizsgålatnak alåvetni a kiadåsainkat Ês a valódi szßksÊgleteinket. Nem csak a karantÊn idejÊre, hanem akår hosszútåvon. A vesztesÊg ÊrzÊsÊt Êrdemes megÊlni, åtÊlni, sőt ez szinte el sem kerßlhető. Azonban jó tudatosítani magunkban, hogy az Êletben a nehÊz helyzetekben is van mindig egy adu åsz a kezßnkben, amit nem vehetnek el tőlßnk. Ez pedig az adott helyzethez való viszonyulåsunk. EldÜnthetjßk, hogy hogyan tekintßnk a megvåltozott Êlethelyzetßnkre. Arra fókuszålunk, amit elvesztettßnk, vagy alaposabb vizsgålatnak vetjßk alå Ês a vesztesÊgek liståja

mellÊ felírjuk, hogy milyen lehetősÊgeket rejt a helyzet. Biztos jobb helyről indul a jÜvőben az, aki most a vesztesÊgek szåmbavÊtele utån a lehetősÊgeit keresi. Ennek az időszaknak fontos feladata az erőforråsok gyŹjtÊse. Az konkrÊt haszon nÊlkßli tevÊkenysÊgek, amelyek pihentetnek, megnyugtatnak, feltÜltenek, ÜrÜmtelivÊ tesznek, fontos erőforråsaink. Érdemes őket liståba szedni azokkal egyßtt, amiket mÊg nem próbåltunk, de szeretnÊnk rå sort keríteni. Ezek olyan lelki vitaminok, amit majd az újra pÜrgős, munkås időszakban is Êrdemes magunknak naponta, hetente adagolni.

TERMELĹ?I MÉZDISZKONT

A Kispesti Piac ĂœzlethĂĄz I. emeletĂŠn. csĂźtĂśrtĂśk, pĂŠntek: 8–12, szombat: 8–13

XXXBQJmUPIVt : MĂŠzdiszkont

GyógynÜvÊnyågyon Êrlelt termelői mÊzek Levendulås, kakukkfßves, entås, citromfßves, mentås, ringos, kamillås, rozmaringos, yes, zsålyås, kÜmÊnyes, bazsalikomos Ês ånizsos.

Minden mĂŠzĂźnk egysĂŠgesen: e

990 Ft/ ½ kg

Natura 2000 terĂźleten Ăźleten termelt mĂŠzek mĂŠzek: hĂĄrs, erdei, virĂĄg

Kistermelői szÜrpÜk, lekvårok, befőttek, savanyúsågok, tÊsztaszószok termelői åron 690 Ft-tól. JAVALLAT GYÓGYNÖVÉNYKAPSZULà K 33 fÊle 50 db-os, 1490 Ft/doboz

KĂŠszĂ­tsĂźnk videĂł-ĂśnĂŠletrajzot! â– Egy felmĂŠrĂŠs szerint a munkaadĂłk 89%-a nĂŠzi meg az ĂśnĂŠletrajzokhoz csatolt videĂłkat egy ĂĄllĂĄspĂĄlyĂĄzat esetĂŠn. Ez a tĂŠny is azt mutatja, hogy a videĂł-ĂśnĂŠletrajz jĂłl mĹąkĂśdik, ĂŠs ĂŠrdemes az elkĂŠszĂ­tĂŠsĂŠbe energiĂĄt fektetni.

elcsĂŠpelt, sablonos kifejezĂŠseket, prĂłbĂĄljuk meg a sajĂĄt beszĂŠdtempĂłnkban elmondani a dolgokat. Az alĂĄbbi elemek jĂłk lehetnek kiindulĂĄsnak: Mutatkozzunk be. Hogy hĂ­vnak, milyen pozĂ­ciĂłra szeretnĂŠnk jelentkezni. Mutassuk be, milyen tapasztalatunk van az adott terĂźleten. Mivel foglalkoztunk az elmĂşlt ĂŠvekben, hol szereztĂźnk tapasztalatot, milyen terĂźleten, milyen beosztĂĄsban.

MesÊljßk el, milyen erőssÊgeink vannak. Ideålis, ha koråbbi munkaadónkat vagy kollÊgåinkat idÊzzßk. Mondjuk el, miÊrt lennÊnk mi a legalkalmasabbak ennek a pozíciónak a betÜltÊsÊre. Zårjuk a mondandónkat cselekvÊsre ÜsztÜnzÊssel. A felvÊtelhez fontos a helyszín Ês az ÜltÜzet megvålasztåsa is, ezÊrt ezek åtgondolåsåra is szånjunk időt.

Råadåsul csak egyszer kell elkÊszíteni, Ês utåna hosszú időn keresztßl, tÜbbfajta terßleten is fel tudjuk hasznålni. KÊszítsßnk forgatókÜnyvet! Nem kell nagy dologra gondolni! Mivel az ideålis videó 60-90 måsodperc hosszú, ezÊrt előre vÊgig kell gondolnunk, hogy miről beszÊlßnk majd. A „forgatókÜnyv� arra jó, hogy megtervezzßk, milyen sorrendben Ês milyen típusú informåciókat szeretnÊnk åtadni a nÊzőnek. A forgatókÜnyv kÊszítÊse sorån a pontos szÜveget is megírhatjuk, így azonnal le tudjuk mÊrni, hogy az elmondåsa kb. mennyi időt vesz igÊnybe. Kerßljßk az A rovat a cvonline.hu egyßttmŹkÜdÊsÊvel kÊszßlt.


2020. május 7.

Hirdessen Budapesten! p

É-Buda

Bemutatóterem:

Útmutató a házilag elkészíthető arcmaszkokhoz

■ Arcmaszkot könnye-

dén készíthetünk akár a háztartásban fellelhető, vagy könnyen és olcsón beszerezhető anyagokból is, néhány egyszerű szabály betartása mellett. Mikor jó egy textil maszk? - A textil arcmaszk szorosan, de kényelmesen illeszkedjen oldalt az archoz. - Legyen rögzítve a fejen hátul összekötött, vagy fülre akasztható madzaggal. - Több réteg szövetből álljon, tegye lehetővé az akadálymentes légzést. - Legyen gépben, 60 fokon mosható és szárítható.

Hogyan készítsünk varrott textil arcmaszkot? Szükséges anyagok: - 2 db, kb. 25×15 cm méretű pamutszövet - 2 db, 15 cm hosszúságú gumi (vagy befőttes gumi, hajgumi, esetleg zsinór vagy textil madzag) - Tű és cérna, olló

MODERN KÜLS ÉS BELS NYÍLÁSZÁRÓK, EGYENESEN A GYÁRTÓTÓL!

- Varrógép Elkészítés: Vágjon ki 2 db, kb. 25×15 cm méretű négyszögletes pamutszövet darabot. Használjon olyan szorosan szőtt pamutot, mint a steppelt anyag vagy a pamutvászon. Illeszsze a két darab anyagot egymáshoz, a maszkot úgy kell varrni, mintha egyetlen darab anyag lenne. A hosszabbik oldalakat hajtsa be kb. 6 millimétert és szegélyezze. Ezután a rövidebb oldalakat hajtsa be kb. 1,2 centit, és varrja le azokat. Dugjon át egy kb. 15 cm hosszúságú, 3 mm széles gumiszalagot a maszk két oldalán levarrt szegélyekbe. Ezek lesznek a fülre akasztható hurkok. Használjon egy hosszú tűt vagy hajtűt, hogy átfűzze a gumit a szegélyen. Ha nincs gumiszalagja, használhat hajszalagot vagy gumis fejpántot is, ha pedig csak zsinór áll a rendelkezésére, akkor a kötők lehetnek hosszabbak, így hátul a fejen lehet majd megkötni.

HELLÓ N A P S U G Á R ! UV VÉDELEMMEL, BIZTONSÁGOSAN

-30% -50% -50% FÉNYRE SÖTÉTEDŐ

SZEMÜVEG LENCSE

DIOPTRIÁS NAPSZEMÜVEG LENCSE

SZEMÜVEG LENCSE

RR É T É T E G GGEELL EG

ÓBUDA AUCHAN SZENTENDREI ÚT 115. / 30/659-5133

www.owe.hu Az ajánlat 2020. március 1. - május 31. között érvényes. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, N«V]S«Q]UHQHPY£OWKDWµ 7RY£EELU«V]OHWHNUēO«UGHNOēGM¸Q¾]OHWHLQNEHQ

Tel.: 887-0707

PP Center Budapest III. ker. Szentendrei út 89-95. Tel.: 06 70/476-2900 Ha ajtó vagy ablak kell, SCHUMACHER®!

www.schumacherajto.hu E-mail: bemutato@schumacherajto.hu

A kertben és DPijKHO\EHQ HJ\DU£QW Most verhetetlen áron az üzletekben

és mintaboltunkban: 2092 Budakeszi, Budaörsi út 2749/2. Tel.: +36 23 920 741 www.einhell.hu

www.einhell.hu

Kövess minket a facebookon is! www.facebook.com/szuperinfobudapest

5


2020. mĂĄjus 7.

6

A SZEM Ăœ V EG NEM LU XUS! 11 ĂŠves a VĂ LSĂ G SZEMĂœVEGDISZKONTÂŽ

A jårvånyideje alatt is nyitva 18:00 óråig. Egyedi mÊret alapjån kÊszßlő gyógyåszati segÊdeszkÜz forgalmazås.

MagĂĄn aprĂłhirdetĂŠs! 10 szĂł: 3900 Ft+ĂĄfa

Ăšgy tnik, az id bebizonyĂ­totta, hogy az olcsĂłn kĂŠszĂ­ttetett szemĂźveg is lehet jĂł minsĂŠg ĂŠs idtĂĄllĂł. Az immĂĄron nyolcadik ĂŠve mkĂśd, szokatlanul olcsĂł ĂĄrairĂłl hĂ­res VĂĄlsĂĄg SzemĂźvegdiszkontot Ăźzemeltet cĂŠget MagyarorszĂĄg legmegbĂ­zhatĂłbb cĂŠgei kĂśzĂŠ sorolta a fĂźggetlen eurĂłpai minsĂ­t. A diszkont az utĂłbbi ĂŠvekben egyre nĂŠpszerbb lett a tehetsebb vĂĄsĂĄrlĂłk kĂśrĂŠben is. A SzemĂźvegdiszkont lĂŠtrehozĂĄsakor az volt a cĂŠl, hogy a legmagasabb szakmai kĂśvetelmĂŠnyeknek is megfelel szemĂźvegeket kĂŠszĂ­tsĂŠk el a lehet leggazdasĂĄgosabb mĂłdon. Ă?gy aki itt vĂĄsĂĄrol, nem a mĂĄrvĂĄnypadlĂłt, vagy a csillogĂł-villogĂł vilĂĄgĂ­tĂĄst, a

nemes bĂştorzatot ďŹ zeti meg, hanem a leggazdasĂĄgosabb mĂłdon elĂĄllĂ­tott, szĂŠp ĂŠs tartĂłs szemĂźvegeket. A vĂĄsĂĄrlĂłk bizalmĂĄt elnyerve, a szemĂźvegdiszkont nevĂŠt tĂśrvĂŠnyi vĂŠdelem alĂĄ helyeztĂŠk. A VĂĄlsĂĄg SzemĂźvegdiszkontban kiemelt ĂĄrkedvezmĂŠnnyel vĂĄsĂĄrolhatunk MagyarorszĂĄgon megmunkĂĄlt sĂśtĂŠtĂ­tett, fĂŠnyre sĂśtĂŠted, bifokĂĄlis, vĂŠkonyĂ­tott, vagy multifokĂĄlis lencsĂŠvel ellĂĄtott szemĂźvegeket. A szemĂźvegek indulĂł ĂĄra 6500Ft (lencsĂŠvel, vizsgĂĄlattal, kerettel, elkĂŠszĂ­tĂŠssel egyĂźtt). A bifokĂĄlis szemĂźvegek ĂĄra 9900Ft-tĂłl indul. De egy fĂŠnyre sĂśtĂŠted lencsĂŠvel kĂŠszĂźl, csĂşcs-kategĂłriĂĄs multifokĂĄlis szemĂźveg

is megďŹ zethet. TermĂŠszetesen garanciĂĄt nyĂşjtanak a multifokĂĄlis szemĂźveg megszokĂĄsĂĄra. A szemĂźveg dioptriĂĄjĂĄt ingyenes vizsgĂĄlattal hatĂĄrozzĂĄk meg. AjĂĄnljuk az Ăźzletet bĂĄrkinek, aki tĂśredĂŠk ĂĄron kĂ­vĂĄn divatos ĂŠs tartĂłs szemĂźveget vĂĄsĂĄrolni, ĂŠs aki a Magyar szemĂźveg-ipart tĂĄmogatĂĄsra ĂŠrdemesnek tartja.

Vålsåg SzemßvegdiszkontŽ TÖRV. VÉDVE! Szemßveg Bifokålis szemßveg Multifokålis szemßveg

6500 Ft-tĂłl 9900 Ft-tĂłl 19900 Ft-tĂłl

Vålsåg SzemßvegdiszkontŽ Budapest, VII. ker. ErzsÊbet krt. 38. (A Madåch Színhåzzal szemben) • Nyitva: H-P: 9-18, Szo.: 9-13 Tel.: 1/322-4272 • www.olcsoszemuveg.hu, www.valsagdiszkont.hu Fejtse meg rejtvÊnyßnket Ês a megfejtÊst kßldje be címßnkre! Szuperinfó RejtvÊny, 1132 Budapest, Visegrådi u. 48., e-mail: rejtveny@szuperinfo.hu #FLME™TJIBU‘SJEâ2020. måjus 15. "IFMZFTNFHGFKU™TUCFLMEâLL¼[¼UU FHZ,FEWFODSFKUW™OZMBQPLC¢M¼TT[F‘MM�UPUU rejtvÊnycsomagot sorsolunk ki.

A SzuperinfĂł 2020/14-15. heti rejtvĂŠnyĂŠnek megfejtĂŠse: Legyen igazsĂĄg, vagy vesszen a vilĂĄg. Nyertese: Kis PĂĄl, Budapest XVI.

GratulĂĄlunk! A nyeremĂŠnyeket postĂĄn kĂźldjĂźk el.

"KÂťOEĂƒLP[[POFMĂ GJ[FUĂƒTUXXXLFEWFODXFCBSVIB[IV


ÉPĂ?TĹ?IPARBAN JĂ RTAS segĂŠdmunkĂĄst keresek, bĂŠr: 340.000 Ft/hĂł. KezdĹ‘knek lehetĹ‘sĂŠg van szakmĂĄt tanulni. Magasabb bĂŠr, heti fizetĂŠs, bejelentett ĂĄllĂĄs. Jelentkezni telefonon vagy SMS-ben: 06-70/550-9592 SzĹ‘cs SzigetelĂŠstechnika Kft.

MÓRICZ ÉKSZERHà Z

14 k. tÜrtarany: 12.100 Ft/g 14 k. fazonarany: 17.600 Ft/g 18 k. tÜrtarany: 13.100 Ft/g 18 k. fazonarany: 25.100 Ft/g 24 k. arany: 19.500 Ft – 32.600 Ft/g-ig. 1114 Bp. Móricz Zs. kÜrtÊr 2. (a Dohånybolt mellett) T.: 30/680-6955, www.aranyfelvasarlas.net

Gipszkartonozót, segÊdmunkåst, burkolót, kőmŹvest, festőt felveszek! 06-20/998-2369

,52'$ % Ă” 7 2 5

HĂĄz- ĂŠs l

ĂĄs

e akĂĄsf lĂşjĂ­t

Csak pontosan, szĂŠpen, Ăşgy ĂŠrdemes.

KERTÉSZT, KERTÉPĂ?TĹ? segĂŠdmunkĂĄst ĂŠs kĂźlsĹ‘ tĂŠri takarĂ­tĂł munkatĂĄrsakat keresĂźnk. (nem szezonĂĄlis munkĂĄra) Bau Kert Kft. +36-20/455-4350

CSERÉPKà LYHA CSERÉPKà LYHà S: ÊpítÊs, åtÊpítÊs, javítås, bontås, ingyenes ållapotfelmÊrÊs. Nyugdíjas kedvezmÊny! T.: 06-30/418-3292

ÉLETJà RADÉK ÉLETJà RADÉKOT FIZETNÉK lakåsåÊrt! Leinformålható, referenciåval rendelkező, megbízható magånszemÊly vagyok! Kålny Csaba 06-20/94-94-94-0 ÉLETJà RADÉK!!! Folyamatos havi jåradÊk! HaszonÊlvezővel terhelt ingatlant våsårolok! Tel.: 06-20/540-1109

FESTÉS-Mà ZOLà S FESTÉST, Mà ZOLà ST, burkolåst vållalok! Nyugdíjasoknak kedvezmÊnnyel, bútormozgatåssal, takarítåssal! Tel.: 06-30/422-1739

KĂ DFELĂšJĂ?TĂ S KĂ DFELĂšJĂ?TĂ S HĹ?KEZELÉSSEL, 5 ĂŠv garanciĂĄval. AkciĂł: fehĂŠr 20000.-Ft. MĹąanyag kĂĄdak is! Tel.: 240-9637, 06-30/989-4284

KĂ RPITOZĂ S

KĂĄrpitozott bĂştorok Ă THĂšZĂ SA, JAVĂ?TĂ SA! mĹąhely:

1188 Bp., VasĂşt u. 70/B.

T.: 0630/9842-066 www.fejesbutor.hu KERT METSZÉS, PERMETEZÉS, sÜvÊnynyírås, fŹnyírås, fakivågås, kert, sziklakert tervezÊse, ÊpítÊse, påzsitkÊszítÊs, nÜvÊnytelepítÊs. Tel.: 06-30/9494-550

KÖNYV TELJES KÖNYVTà RAKAT, rÊgi Ês modern kÜnyveket (idegen nyelvŹeket is) kÜnyvgyŹjtemÊnyeket, levelezőlapokat, CD-ket, hagyatÊkot korrekt åron våsårolunk Budån is. Díjtalan kiszållås! NOSZTALGIA ANTIKVà RIUM 1136 Budapest, Pannónia u. 26. Tel.: 06-30/950-8324, 339-8200, e-mail.: nosztalgia.antikvarium@gmail.com ifj. Nagy Låszló RÉGI KÖNYVEK, kÜnyvtårak, hagyatÊkok vÊtele magas åron. Díjtalan kiszållåssal håzhoz megyßnk. FONT ANTIKVà RIUM 1062 Bp., Andråssy út 56. Tel.:332-1646 Nyitva: 10-18-ig. E-mail: fontantikvarium@gmail.com

)e/É521 $KLUGHWpVIHOPXWDWyMD 10%HQJHGPpQ\WNDS

Z Z ZLURGDEXWRUIHODURQKX *|G|OOĹ‹7iQFVLFV0XWFD 1\+3LJ‡7HO KĹ?MĹ°VES

TETĹ?

KĹ?MĹ°VES MUNKĂ T vĂĄllalok. LakĂĄsok teljes kĂśrĹą ĂĄtalakĂ­tĂĄsa. TĂŠrkĂśvezĂŠs, kerĂ­tĂŠs, jĂĄrda. Tel.: 06-30/9901-081

TETĹ?FEDĹ? MESTER vĂĄllal bĂĄdogos,-ĂĄcs munkĂĄt. CserĂŠplemez ĂĄtrakĂĄs, cserĂŠplĂŠcezĂŠs, csatorna csere, kisebb tetĹ‘javĂ­tĂĄs anyaggal egyĂźtt is. FelmĂŠrĂŠs ingyenes. Azonnali kezdĂŠssel. 06-20/925-3686

LAKà SFELÚJ�Tà S LAKà SFELÚJ�Tà S! Víz, fŹtÊs, villanyszerelÊs, kőmŹves, burkoló, festő, szigetelÊs. 06-30/479-2776 www.jumulakasfelujitas.hu

PARKETTà Zà S PARKETTAFEKTETÉS, à TRAKà S csiszolås, lakkozås, laminålt parkettåzås olcsón garanciåval. 06-1/384-2750, 06-70/312-8131

REDĹ?NY-RELUXA

HOFFMANN Manyag ablakok beĂŠpĂ­tĂŠssel, helyreĂĄllĂ­tĂĄssal. JavĂ­tĂĄs, ablak beĂĄllĂ­tĂĄs.

www.hoffmannablak.hu Manyag ĂŠs alumĂ­nium rednyĂśk, szĂşnyoghĂĄlĂłk, napellenzk, ĂĄrnyĂŠkolĂłk.

www.hoffmannredony.hu 06-30/209-5987, 06-1/262-4724 info@hoffmannredony.hu info@hoffmannablak.hu 1161 Bp., RĂłzsa utca 37. SZOLGĂ LTATĂ S LAKATOSMESTER! RĂĄcsok, kapuk, kerĂ­tĂŠsek kĂŠszĂ­tĂŠse, zĂĄrnyitĂĄs, zĂĄrszerelĂŠs, lakatosmunkĂĄk. Tel.: 06-30/299-1211

SZĹ?NYEG, KĂ RPIT

Szőnyeg- Ês kårpittisztítås Melegvizes mÊlymosås, vegytisztítås, szegÊs, Hà ZTÓL Hà ZIG javítås

www.szonyegexpressz.hu 280-7574 • 06-30/94-94-360

Ă CS, 7(7ĹŠ)('ĹŠ %É'2*26 munkĂĄkat vĂĄllalok Lindab lemezzel, cserepes lemezzel ĂŠs Tondach cserĂŠppel. 5pJLWHWĹ‹IHO~MtWiVD ODSRVWHWĹ‹V]LJHWHOpV SzĂĄmlakĂŠpesen: 0iW\iV(XUySD+X.IW 0620/266-4701 • 0670/2199-167 0630/377-1758 PALATETĹ? bontĂĄs nĂŠlkĂźli felĂşjĂ­tĂĄsa szĂ­nes, mintĂĄs, bitumenes zsindellyel. Ingyenes ĂĄrajĂĄnlatkĂŠszĂ­tĂŠs. AkciĂł-10%. 06-30/229-2206, www. palatetofelujitasjavitas.hu TETĹ?FEDĹ? BĂ DOGOS ĂĄcs munkĂĄt vĂĄllalok azonnali kezdĂŠssel, cserepes lemezbĹ‘l, cserĂŠpbĹ‘l, zsindelybĹ‘l. LapostetĹ‘ szigetelĂŠs. +36-20/281-2547 TETĹ?FEDĹ? MESTER vĂĄllal bĂĄdogos,-ĂĄcs munkĂĄt. CserĂŠplemez ĂĄtrakĂĄs, cserĂŠplĂŠcezĂŠs, csatorna csere, kisebb tetĹ‘javĂ­tĂĄs anyaggal egyĂźtt is. FelmĂŠrĂŠs ingyenes. Azonnali kezdĂŠssel. 06-20/617-2137

VĂ LLALKOZĂ S RENDKĂ?VĂœLI JĂ–VEDELMET garantĂĄlĂł, konkurenciamentes tevĂŠkenysĂŠghez vĂĄllalkozĂł partnereket keresĂźnk! TĂĄjĂŠkoztatĂĄs: www.kekmadarfeszek. webnode.hu

!

A

R

T A GYU V Z N A A K! R A N Y Ă

YI

N

(briliĂĄnssal al dĂ­szĂ­tett al ddĂ­Ă­s Ă­sz Ă­sz szĂ­t zĂ­Ă­te tett te tt 1 karĂĄttĂłl) karĂĄ rĂĄttĂł rĂĄt ĂĄtttĂł ttttĂł tĂłl) l)

Herendi, He H ere en nd di, Zsolnay porcelĂĄnok

EzĂźst EzĂź Ez Ăźst dĂ­sztĂĄrgyak dĂ­sztĂĄrg dĂ­sztĂĄ Ă­sz Ă­s szt ztĂĄ tĂĄ tĂĄrg ĂĄrg rgya yak felvĂĄsĂĄrlĂĄsa yak felv fe lvĂĄ 100 10 00 Ft/g-tĂłl Ft/g-tĂł Ft/ Ft t/g /g--tĂł tĂłll 8 800 00 F 00 Ft Ft/g-ig t/gt/g t/ g-iig g

RĂŠgi R RĂŠ ĂŠ ĂŠgi gi e ezĂźst-, zzĂź Ăźs aranypĂŠnzek, papĂ­rpĂŠnzek (forgalombĂłl kivont valuta)

Ékszerek aukciós åron!

Antik arany; GyĂŠmĂĄnt; BriliĂĄns

KORREKT, MEGBĂ?ZHATĂ“, LEINFORMĂ LHATĂ“

B U D A P E S T F E LVĂ S Ă R L Ă S 1117 KĹ‘rĂśsy JĂłzsef utca 7-9. FehĂŠrvĂĄri Ăşti VĂĄsĂĄrcsarnok fsz., PORCELĂ N ÉS EZĂœST ĂœZLET (virĂĄg soron)

Nyitvatartås: H–P: 1000–1500 06-1/209-4245, 06-20/200-6084 dinasztiagaleria11@gmail.com

Zsazsa GalĂŠria

SzakĂŠrtelem ĂŠs becsĂźlet egy helyen ARANY EZĂœST Ă“RA BRILL BOROSTYĂ N HAGYATÉK

Herendi porcelĂĄnt kĂŠszpĂŠnzĂŠrt vĂĄsĂĄrolok!

F Fazonarany: akår 12 000–211 800 Ft/ Ft/gr

l Ern E Ĺ‘ u. 4. 4 (a JĂĄszai Mari tĂŠrnĂŠl) KĂŠrem jĂśjjĂśn el Budapest XIII., HollĂĄn Telefon: 350-4308, 06-30/944-7935 hozzĂĄnk!

Agancs felvĂĄsĂĄrlĂĄs! 06-30/788-6062 2 akĂĄr

10 000 – 30 000 darabja

IMPRESSZUM MTI

Ft ot atĂŠk y g a H is!

Kiadó: Mai Reklåm Kft. • SzerkesztősÊg: szerkesztoseg@szuperinfo.hu • A kiadåsÊrt felel: A kiadó ßgyvezető igazgatója • Főszerkesztő: Lizåk Anna • Szerkesztő: Budai Klåra • TÜrdelÊs: TårczinÊ FßlÜp Hajnalka • HirdetÊsfelvÊtel: hirdetes@szuperinfo.hu, 1132 Bp., Visegrådi u. 48. • Tel.: 887-0707, fax: 887-0777 • TerjesztÊs: terjesztes@szuperinfo.hu • Nyomtatås: Mediaworks Hungary Zrt. SzÊkhely: 8200 VeszprÊm, Håzgyåri út 12. • Felelős vezető: Horvåth Gåbor Ferenc nyomdavezető

HĂ?RFELHASZNĂ LĂ“

A Kiadó a megjelentetett hirdetÊsek tartalmåÊrt, azok valódisågåÊrt, harmadik szemÊlyeknek okozott jogsÊrelemÊrt felelőssÊget nem vållal, az ezzel kapcsolatos jogvitåkból keletkező kÜvetkezmÊnyeket Ês håtrånyokat a Megrendelőre hårítja.

HirdetĂŠsfelvĂŠtel: hirdetes@szuperinfo.hu

Ăœzleti aprĂłhirdetĂŠs! 10 szĂł: 7800 Ft+ĂĄfa

Ă LLĂ S

Arany felvĂĄsĂĄrlĂĄs: vĂĄs ĂĄsĂĄ sĂĄrrlĂĄ ĂĄss:: Fa Fazonarany F Faz a azo zon zo ona nara rran any ny 20 20 000 00 Ft/g-tĂłl

Az ĂĄrvĂĄltozĂĄs jogĂĄt fenntartjuk!

AUTĂ“FELVĂ SĂ RLĂ S AZONNALI kĂŠszpĂŠnzfizetĂŠssel 0-18 ĂŠves korig. DĂ­jmentesen hĂĄzhoz megyek: +36-30/682-1390

KÊszpÊnzÊrt våsårolunk7|UWpVID]RQDUDQ\DWW|UWH] VW|W DQWLNH] VWSRUFHOiQRNDWIHVWPpQ\HNHWE~WRURNDWV]REURNDW szőnyegeket, rÊgi karóråkat, zsebóråkat, numizmatikåt. 7HOMHVKDJ\DWpNRWLVLQJDWODQQDOHJ\ WW %ULOOHVpNV]HUHNpUWNLPDJDVOyiUDWÀ]HW QN 9iUMXNV]HUHWHWWHOpVEL]DORPPDO.pUpVUHKi]KR]LVPHJ\ QN Cím: XII., Magyar Jakobinusok tere 7. (DÊli pålyaudvar megållónål) Tel.: 208-72-40, mobil: 06-70/884-40-84

Arany, ezĂźst, t, briliĂĄns, briliĂĄ br ĂĄns ns, fo foga fogarany oga ara rany rany yĂŠ ĂŠss Ăł ĂłrĂĄs-, ĂŠkszerĂŠsz errĂŠs ĂŠsz hagyatĂŠk ĂŠsz hagy ha gy g yatĂŠk ĂŠk k felvĂĄsĂĄrlĂĄs! fel elvĂĄ ĂĄsĂĄ sĂĄrl

T

AUTĂ“

*DUDQWiOWDQPLÀ]HWM NDOHJW|EEHWDYiURVEDQ -|MM|QHOpVJ\őzőGM|QPHJUyOD

VA

NAGY ZSUZSANNA AZONNAL KÉSZPÉNZZEL våsårol hagyatÊkot: bútorokat, kÜnyveket, festmÊnyeket, porcelånokat, óråkat, hanglemezeket, fÊnykÊpezőgÊpeket, kitßntetÊseket, ÊrmÊket, csipkÊket, bizsukat, Êkszereket, csillårokat, szőnyegeket, bronz, rÊztårgyakat, teljes lakåsdekoråciókat. 06-30-907-9910

Minden egÊszsÊgßgyi előíråst betartva.

EN

ANTIKVITà S, HAGYATÉK

Dinasztiånk harmadik generåciója iója vagyok, aki folytatja a tÜbb Êvtizede tartó csalådi hagyomånyt, månyt, y , a szÊpp tartós ÊrtÊkek feldesapåm a legnagyobb ÊkszerkeÊkszerkekutatåsåt, felvåsårlåst. Édesapåm ok Êvtizedes tapasztalatot Ês az 5-Üs resked. A tle tanult sok ånyomat, nemcsak magånszemÊlyek, de minsítÊs bizonyítvånyomat, ybe veszik. Az ßzleti Êlet alapja a becsßlet! becsßle a szållodåk is igÊnybe sztessÊges magatartåsnak van jÜvje! Hiszem, hogy a tisztessÊges Komoly Êrdekldk megkeresÊsÊt ÜrÜmmel vårom. ddk k meg megker eggker k esÊ ke es sÊt ÜrÜmm mel vå vår årrom. o

LM

ADà S-VÉTEL PAP�RHAGYATÉK, GYŰJTEMÉNY, (bÊlyeg, kÊpeslap, kÜnyv, fotó, pÊnz..stb.) vÊtele díjtalan kiszållåssal. Pål Istvån Tel.: 06-20/947-3928 Và Sà ROLOK motorkerÊkpårt, alkatrÊszt! Simson, stb. Triciklit. Lemez jåtÊkot matchboxot. 06-70/650-3168

A MOM art GalĂŠria NYITVA VAN! &V~FVRQD] 9:30-15:00 ĂłrĂĄig. arany ĂĄra!

FE

ABLAK-AJTÓ MŰANYAG NY�Là SZà RÓK, redőnyÜk, szúnyoghålók szervizelÊse Ês cserÊje, lÊgbevezetők beÊpítÊse. Tel: 30/211-2439


2020. május 7.

Hirdessen Ön is Budapesten! • Telefon: 887-0707 • Fax: 887-0777

8

A BIZALOM ÜZLETE A LOUIS GALÉRIA!

n a tb

n o p FELMENT AZ ARANY ÁRA, M MOST MOS OST ÉÉRI RI M MEG Ed Gő EELADNI! L A D N I! i Törtarany és fazonarany an ny felvásárlás! felvásátrlt ás! ! t e e t t e e t l z z e ü y g k az 5 e 3 9 n tju 7 o n i 4 o y 4 f nluták eból kivont i l / Forgalomból org galom kivon nk t valuták v a Kitüntetéseket K itü9 ntetéseket vásárolok e 0 T 3 6-

„Az üzleti élet alapja a becsület” 30 éve ebben a szellemben végzem felvásárlói tevékenységemet. met. Büszke Bü vagyok vagg yo yok k arra, arraa, hogy h gyy ho

dák is igénybe veszik. ves esszi zik k. Tisztességes k. Tisszttes esséége essé ges ges 5-ös minösítés szakmai tevékenységemet nemcsak hazai magánszemélyek, hanem szállodák La Laajo joss (sz üzleti szellemmel az ország bármely pontján felvásárolok akár teljes hagyatékot is. Lakatos Lajos ((szakképzett szakk akképz k épz p et pz ett m mtárgykeresked) tá tárgyk tár á gykeresked)

Fogaranyat anyat (foggal együtt is!) Fazonarany: arany: akár 12 000–21 800 Ft/gr g

Karórákat, Karórá ráka katt, zzsebórákat, ka sebó se bórá rá áka kat, faliórákat kat vásárolok! vá ásá árolo ok! 1 100 00 000–300 000–30 00 0 00–3 30 3 00 0 000 00 00 Ft-ig! Ft--iig! Ft (akár hibásat (a aká k r hi ibá básat is) bás

Gyűjteményembe eményembe keresek színes, ínes, régi eozinmázas ozinmázas körpecsétes körpecséte csétes Zsolnay ay porcelánt! t! Törötett Törö is! től függőe ggően Mérettől függően 300 000–3 00 00–3 0–3 0– –3 00 –3 0 000 00 00 000 0 00 Ft F Ft-ig! t-ig! g!!

B BOROSTYÁN O R O STYÁN TYÁ TY YÁN ÁN VÁ VÁSÁR! Karam Kara mellsszínű me zínű ggolyós láncot Karamellszínű vá ásá sáro sáro rollu lun unk! 55000–15 vásárolunk! 0000–1 00– 0–1 –15 0000 00 Ft Napsárga goly golyós láncot vásárolunk! 4400 0000–120 000–1 0–1 0– –1 000 Ft

0 : . Te l

Louis Galéria: Galéria Bp., II. Margit krt. 51–53. • Tel.: 06-1/316-3651, 06-30/944-7935

EE-mail: lakatos@mconet.hu (A 4-es, 6-os villamosról a Mechwart liget megállónál kell leszállni)

Nálunk az értékbecslés, szaktanácsadás 40 éves szakmai tapasztalattal INGYENES!

Weblap: llouisgaleria.hu i l i h

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Profile for szuperinfo

Észak-Buda 2020.05.07.  

Észak-Buda 2020.05.07.  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded