__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Állás és Oktatás hirdetések

374615

2020. május 8., XIX/19.

AKCIÓ!!! AKCIÓ!!! Használt, jó minőségű LED TV-k, LED monitorok, PS2, PS3, PS4, XBOX360/ONE játékok és konzolok, fényképezők olcsó áron kaphatók.

MAREK

ZÁLOGHÁZ

565798

Záloghitel aranyékszerre és műszaki cikkekre (THM: 39,85 %) Dunaújváros, Dózsa Gy. út 19. (a GIMNÁZIUM mellett) Nyitva: hétköznap 9-18 óráig, szombaton 9-12 óráig

Megnyitottunk! Május 11-től. Dunaújváros, Csokonai tér 1.

565875

FOGTECHNIKA 06 (70) 527-9303

558871

564210

D U N AÚ J VÁ R O S É S KÖ R N Y É K E 

a 6., 7. és 8. oldalon

www.szuperinfo.hu


2

2020. május 8.

Aktuális

ÁPOLÓNŐK NEMZETKÖZI NAPJA (május 12.) 1820-ban ezen a napon született Florence Nightingale brit ápolónő, aki a krími háborúban önkéntes ápolónőket toborzott, mentette, ápolta a sebesülteket, majd később ápolónőképző iskolát alapított. Rá emlékezve tartják AZ ÁPOLÓNŐK NEMZETKÖZI NAPJÁt. (Forrás: jelesnapok.oszk.hu)

Tilos a városban Felhívás Dunaújvárosi Értéktár a zöldhulladék égetése létrehozására 2020. május 15-ig várMájus 1-jétől Dunaújváros teljes területén tilos az avar és kerti hulladék égetése. A szabályszegők akár 100 ezer ják a felterjesztéseket a Települési Értéktár Bizottforintos bírsággal is sújthatók. ság listájába, nyolc kategóriában. A https://dunaujvaros.hu/hir/31934 linken elérhető adatlap kitöltésével bárki javaslatot tehet.

Az zöldhulladék-égetés környezetvédelmi szempontból sem a legjobb megoldás, így ehelyett két lehetőség javasolt: Az egyik a komposztálás, amelynek során maradéktalanul elbomlanak a növényi részek, és a kertben kiválóan hasznosítható humusz keletkezik; a másik, a zöldhulladék zsákban történő gyűjtése. Idén összesen nyolc alkalommal szállítják el a zöld-

hulladékot, legközelebb május 11-én. Feltétel, hogy a hulladékot a Dunanett által erre a célra forgalmazott zsákban kell gyűjteni. Nyolc zsákra mindenki ingyen jogosult, minden további darab 390 forintba kerül. A zsákok szerdánként 7 és 19 óra között vehetők át a Dunanett Budai Nagy Antal úti irodájában. (Forrás: dunaujvaros.hu)

ORVOSI ÜGYELET

Kiadó: Dunaújvárosi Szuperinfó Kft. Dunaújváros, Vasmű út 35. földszint, Tel.: (25) 501-222, fax: (25) 413-020, e-mail: dunaujvaros@szuperinfo.mediaworks.hu Fk.: Vida-Varga Andrea, Heffler György és Szabó Ferenc ügyvezető igazgatók Felelős szerkesztő: Pásztor Ilona Ügyfélszolgálati munkatárs: Pálfi Ilona Tartalomfejlesztési igazgató: Forgács Bernadett Nyomás: Mediaworks Hungary Zrt. Nyomda 1031 Budapest, Örlő utca 2. Példányszám: 23 000 példány Eljuttatjuk Dunaújváros minden postaládájába, ahová ezt lehetővé teszik. Adony, Baracs, Kisapostag, Kulcs, Mezőfalva, Nagyvenyim, Pálhalma, Perkáta, Rácalmás települések nagyobb üzleteibe. Terjeszti: MédiaLOG-DMHM Zrt. Apróhirdetések lapzártája: kedd 16 óra A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos! A Dunaújvárosi Szuperinfó politikai hirdetéseket nem fogad be!

Dunaújváros, Vasmű út 10. Tel.: 25/410-600 Munkanapokon 18 órától másnap reggel 8 óráig, hétvégén (szombat, vasárnap és ünnepnapokon) 8 órától másnap reggel 8 óráig. Fontos segélyhívó telefonszámok: - MENTŐK 104; - TŰZOLTÓSÁG 105; - RENDŐRSÉG 107; - ÁLTALÁNOS SEGÉLYHÍVÓ 112

Az országgyűlés még 2012ben fogadta el a magyar nemzeti értékekről és hungarikumokról szóló törvényt, amelynek célja az országos és helyi értékek meghatározása, számbavétele, védelme és megőrzése. Dunaújváros Közgyűlése 2016ban hozta létre települési értéktár bizottságát (röviden: TÉB), amelynek feladata a helyi értékek azonosítása, a helyi értékeket tartalmazó gyűjtemény létrehozása, gondozása, a megyei értéktárral történő kapcsolattartás. A bizottság-lakossági javaslatra- listába veszi a város szempontjából meghatározó jelentőségű, a városhoz való tartozást kifejező egyedi szellemi terméket, tárgyat, kulturális alkotást, hagyományt, jelképet, illetve természeti értéket. Ezek (a törvény alapján) az alábbi csoportokba sorolhatók: agrár-és élelmiszergazdaság, egészség és életmód, ipari és műszaki megoldások, kulturális örökség, sport, természeti környezet, turizmus és vendéglátás.

Ezek alapján Dunaújváros TÉB listájába, kulturális örökségként került korábban Somogyi József Martinász című szobra; a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes; a Kortárs Művészeti Intézet gyűjteménye, a Duna-parti védmű, szoborpark és sétányok; valamint a Szocreál építészeti tanösvény. A listában szerepel még agrárés élelmiszergazdaság kategóriában a Magyar Óriásnyúl; természeti környezet-kategóriában pedig a Baracsi úti „Arborétum” Természetvédelmi Területe.

Az adatlap kitöltésével most ismét bárki javaslatot tehet a fentebb említett kategóriákban. Az első listába kerüléshez 2020. május 15-éig várják a felterjesztéseket Bokor Zsuzsanna kulturális ügyintéző e-mail címére: bokor@pmh.dunanet.hu. A beérkezett javaslatokat a Települési Értéktár Bizottság elnöke (Barta Endre, humán ügyekért felelős alpolgármester), és tagjai (Szabó Imre, főépítész; Farkas Lajos, az Intercisa Múzeum igazgatója) vizsgálják meg. (Forrás: dunaujvaros.hu)

Elszállítják a rendszám A csapvíz a járvány időnélküli autókat szakában is biztonságos A Dunaújvárosi Víz-, A jórészt rendszám nélküli járművek évek óta állnak Csatorna- Hőszolgáltató közterületen, értékes parkolóhelyeket foglalva. Kft. szerint a vezetékes ivóvíz fogyasztása a járvány idején is biztonságos, ugyanis a fertőtlenítésére használt kis mennyiségű klór hatására a koronavírus azonnal elveszíti fertőző képességét.

A tulajdonosaiknak a felszólítás kihelyezésétől számítva 30 napjuk van, hogy újra üzemképes állapotba hozzák az autót,

A felhasználókhoz eljuttatott ivóvíz minőségét a társaság szakemberei folyamatosan vizsgálják. 2019-ben több, mint 150 alkalommal végeztek ivóvízvizsgálatot. Elmondható tehát, ellenkező esetben az önkor- hogy a csapvíz a leggyakrabmányzat elszállíttatja, a költsé- ban ellenőrzött élelmiszer ma geket pedig a tulajdonosra ter- Magyarországon, így biztonságheli. (Forrás: dunaujvaros.hu) gal fogyasztható a járvány idő-

szakában is. A társaság az ivóvizet minden felhasználó számára biztosítja a járványveszély alatt, bevezetett intézkedéseik is ezt szolgálják. Ilyen intézkedés például, hogy a számlatartozással bíró felhasználóknál sem zárják el az ivóvizet, valamint ideiglenesen felfüggesztették azokat a karbantartási munkálatokat, amelyek vízhiánnyal járnának. Céljuk az, hogy a fogyasztók gond nélkül hozzáférjenek a csapvízhez: gyakran kezet tudjanak mosni, és tisztálkodni. (Forrás: dunaujvaros.hu)


3

2020. május 8.

KORMÁNY

INFORMÁCIÓ

VISELJEN MASZKOT! 1,5 méter

TARTSA A 1,5 MÉTERES VÉDŐTÁVOLSÁGOT! www.koronavirus.gov.hu 563830

Készült Magyarország Kormánya megbízásából.


4

2020. május 8.

Tájékoztatás Kultúrális intézmények tájékoztatói DÓZSA MOZICENTRUM

A Dózsa Mozicentrumot üzemeltető Mozicentrum Kft. a kialakult helyzetet, Magyarország Kormányának rendelkezését és Dunaújváros Megyei Jogú Város ajánlását figyelembe véve azonnali lépésre szánta el magát. Társadalmi felelőségét átérezve, Dunaújváros és vonzáskörzete lakosságának védelme érdekében a Mozicentrum Kft vezetése úgy döntött, hogy a Dunaújvárosi Egyetem területén működő vetítőtermét további intézkedésig bezárta. Köszönjük megértésüket! KORTÁRS MŰVÉSZETI INTÉZET (Dújv., Vasmű út 12.)

írt szakfeladataikat természetesen ellátják (pld. régészeti ügyintézés), az ezeket érintő ügyekben a múzeum telefonszámain (06/25411-315, 06/25-408-970) illetve az intercisamuz@gmail.com e-mail címen várjuk megkereséseiket. A döntés visszavonásig érvényes! Ha nyitvatartási rendünkkel kapcsolatban bármilyen változás történik, azt minden kommunikációs csatornánkon közölni fogjuk. Megértésüket köszönjük! Látogatható külső helyszínek:

RÓMAI KŐTÁR Nyitva: keddtől péntekig 10 -16 óráig. Szünnap: szombat, vasárnap, hétfő

RÓMAI FÜRDŐ Nyitva: keddtől péntekig 10 -16 óráig. Szünnap: szombat, vasárnap, hétfő BARTÓK KAMARASZÍNHÁZ (Dújv. Bartók B tér 1.) A Bartók Színház előadásait is érinti a kormány rendelete, a zárt terek látogatási tilalma. Ezt felelősségteljesen vesszük tudomásul. Elmaradt előadásainkat Ezúton értesítünk mindenkit, későbbi időpontban megtartjuk, hogy a látogatók és dolgozóink a megváltott jegyek érvényesek. egészségének védelme érdekéA következő bemutatók próbáben a Kortárs Művészeti Intézet – it is felfüggesztettük mindannyiDunaújváros kiállítóterei határounk egészségének védelme érdezatlan ideig zárva tartanak. Megkében. Jegypénztárunk és közönértésüket köszönjük! ségszervezésünk is zárva tart. Kérjük, kísérjék figyelemmel FaceFigyeljék honlapunkat és Facebook profilunkat, valamint a book-oldalunkat, ezeken a felülewww.ica-d.hu oldalt, ahol naprateken tájékoztatást adunk a friss kész információkkal szolgálunk eseményekről. Megértésüket és Önöknek. türelmüket köszönjük! INTERCISA MÚZEUM VIRTUÁLIS SZÍNHÁZ (Dújv. Városháza tér 4.) Az online felületünkön folytatjuk Ezúton tájékoztatjuk Önöket a virtuális színházi előadásokat, hogy a járványügyi helyzetre való erről is folyamatosan tájékoztattekintettel az intézményünk hatá- juk Önöket. Csatornánk: https:// rozatlan időre ZÁRVA tart. Figye- www.twitch.tv/bartokszinhaz lembe véve a kormány határozatát, a múzeum összes rendezvénye (tárlatvezetések, előadások, hónap első vasárnapi múzeumlátogatási alkalom és múzeumpedagógiai foglalkozások, húsvétváró családi délután) nem kerülnek megrendezésre. A múzeum dolgozói egyéb, jogszabályban elő-

FARKAS LAJOS múzeumigazgató Új szabályozás lépett életbe vidéken, ennek értelmében megnyithatnak a szabadtéri múzeumok. Az Intercisa Múzeum két külső helyszínén, a Római Kőtárban és a Római Fürdőben várjuk azokat, akik szabadban tett séta közben kívánják megtekinteni a római korból származó emlékeket. (Nyitva: keddtől péntekig 10 és 16 óra között)

Virtuális Színház: A KAMÉLIÁS HÖLGY – romantikus játék Máj. 12. 19:00

Virtuális Színház: A PÁL UTCAI FIÚK – Molnár Ferenc regénye nyomán. Máj. 19. 19:00 Virtuális Színház: ARANYPENDELY – pajzán táncjáték Máj. 26. 19:00 BARTÓK SZONÁTA A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház beszélgetős műsora. Az adások a facebook, youtube és twitch (www.twitch.tv/bartokszinhaz) csatornákon is megtekinthetők, visszanézhetők. Házigazda: Jókai Ági színművész.

Bartók Szonáta – Vendég: Tőkés Niki és Kiss Attila. Máj. 15. 19:07

sért Felelős Operatív Törzs ajánlásaira való figyelemmel a látogatók és dolgozóink egészségének védelme érdekében a József Attila Könyvtár és a Béke Fiókkönyvtár ZÁRVA tart. A döntés visszavonásig érvényes. FINY PETRA író, költő A zárvatartás ideje alatt késedelmi díjat nem számolunk fel a lejárt határidejű könyvekre, folyóiratokra, DVD-kre, hangoskönyvekre, könyvtárközi kölcsönzésekre. Rendezvényeink elmaradnak és egy későbbi időpontban kerülnek megrendezésre! Telefonon és e-mailben továbbra is készséggel megválaszoljuk a hozzánk intézett kérdéseket. Telefon: (+36 25) KERTÉSZ ERZSI író 423-952 – Fax: (+36 25) 403-571 – E-mail: olvszolg@jakd.hu. További friss információkért, könyves tartalmakért kérjük, figyeljék honlapunkat (jakd.hu), Facebook-oldalunkat és a helyi média híradásait. MESÉL A KÖNYVTÁROS (elérheMegértésüket köszönjük! tő a http://gyerek.jakd.hu linken) KarantINTERJÚK MESE, MESE, MÁTKA – Törökné Olvashatók: http://gyerek.jakd.hu Antal Mária élőszavas meséi Kérdez: Törökné Antal Mária - Pokornyi Orsolya papírszínVálaszolnak: ház-meséi - MADARAK ÉS FÁK NAPJA alkalmából élőszavas mesélés és online kreatív foglalkozás – máj. 10.

WÉBER ANIKÓ pedagógus, újságíró

Bartók Szonáta – Vendég: Lajos Andrea, Nagy Éva és Rákay Tamás Máj. 22. 19:07

Bartók Szonáta – Vendég: Sipos Imre, Sipos Áron és Szemán Béla Máj. 29. 19:07 JÓZSEF ATTILA KÖNYVTÁR (Dújv., Apáczai Cs. J. u. 9.)

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, látogatóinkat, hogy a Koronavírus-járvány Elleni Védekezé-

KÁLNAY ADÉL író, költő, pedagógus

MIT CSINÁLJUNK OTTHON A GYEREKEKKEL? Folyamatosan frissülő linkgyűjtemény – Ötletek a szülőknek, hol találhatnak meséket, mesevideókat, miket alkothatnak, hogyan mozgassák át a gyerekeket a lakásban, milyen tanulást támogató oldalak vannak. MUNKÁSMŰVELŐDÉSI KÖZPONT (Dújv., Apáczai Cs. J. u. 11.)

ECSÉDI ORSOLYA író, költő

FARKASHÁZI RÉKA színész, drámapedagógus, író

Kedves Látogatóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt intézményünk a jogszabályokat betartva ZÁRVA tart. Ez a rendelkezés vis�szavonásig érvényes. Kérjük, az aktuális hírekért kövessék weblapunkat, facebook oldalunkat. Megértésüket köszönjük!


5

2020. május 8.

KORMÁNY

INFORMÁCIÓ

EGYETLEN MAGYAR SINCS EGYEDÜL.

565229

Bértámogatás a veszélyeztetett munkavállalóknak

Készült Magyarország Kormánya megbízásából.

GAZDASÁGVÉDELMI AKCIÓTERV


6

KÉSZPÉNZÉRT LAKÁST VESZEK 06-30-850-8000 ALBÉRLET

Belvárosban teljesen felújított 1. emeleti téglalakás kiadó. Tel.:06-20/47-96-962 *64319*

Szoba kiadó férfinak. Tel.: 06-30/6916487.

*91761*

Béke téren 1 és 2 szobás APARTMANOK kedvező áron KIADÓK. Érdeklődni a 70/320-6439-es telefonszámon FÖLD, KERT

500 négyszögöles hétvégi telek szőlővel, gyümölcsössel, kúttal, lakható két helyiséggel Nagyvenyimen, 11-es villanyoszlopnál a Középső úton betegség miatt, áron alul eladó. Tel.:06-20/232-48-86.

*70578*

Garázst veszek. Tel.: 06-20/345-6847.

*63802*

ÜZLET, IRODA

Béke téren, korábban szerver teremként működő 60 m2 nagyságú helyiség szellőzéssel, ipari árammal kiadó. Érdeklődni a 70/320-6433-as telefonszámon.

Kellemes Ünnepeket Kívánunk! 06-30-181-8940

Kft. keres dunaújvárosi telephelyére 1 fő fiatal munkavállalót géplakatos pozícióba. Önéletrajzokat várjuk a pokokft@gmail.com címre. Poko Zöldvarázs Kft.

561322

Szoci motorokat keresek: Simson, MZ, Jawa, Pannonia, stb. Csak gyárias érdekel. Tel:06-30/268-4517.

Képek leírások itt: www.ihs.lc.hu

JÁRMŰ

*31520*

ÁLLÁS

Eladót keresünk virágüzletbe. Tel.:0620/9537-821. Fleron Virágüzlet *03250*

*65839*

562729

A VÉD-SZ Kft.

RECEPCIÓS munkakörbe munkatársat keres. Elvárás: - középfokú végzettség (érettségi ) - angol és/vagy német nyelv kommunikációs szintű ismerete, Fényképes önéletrajzokat az info@vedsz.hu e-mail címre várjuk.

Dunaferr Dunaferr Labor Munkaerőkölcsönző Labor Nonprofit Kft. szakembereket keresKft. az Munkaerőkölcsönző Nonprofit ( Ny.sz:munkakörökbe: 6440-2/2001. ) alábbi

szakembereket keres az alábbi

Lakatos munkakörökbe: Forgácsoló Elektrikus Villanyszerelő Daruvezető Csőszerelő

• Anyagvizsgáló • Csőszerelő • Daruvezető • Elektrikus az info@dmg.hu címre •Jelentkezni: Kazánkezelő küldött önéletrajzzal, vagy a Vasmű tér 1-3. fsz. •személyesen Meleghengerész (volt Humán Intézet) 8 és 11 között. •munkanapokon Üzemi takarító • Villanyszerelő 00

Jelentkezni és érdeklődni: a 25/584-131-es telefonszámon, vagy az allas@dlabor.hu e-mail címre küldött önéletrajzzal lehet.

551859

Gyakorlattal rendelkező

565754

keres munkavállalókat. Érdeklődni: H.–P. 6–14-ig 25/582-769

Prometal & Steelhell Kft.

EREDET ÉS MŰSZAKI VIZSGABIZTOS munkatársat keresünk. Jelentkezni: hr@kgyd.hu; +36-70/611-6204

565561

(A jelentkezők az adatkezelő személyéről, valamint az adatkezeléssel kapcsolatos egyéb tudnivalókról a megadott elérhetőségeken kaphatnak tájékoztatást.)

KGYD Autó Kft.

Gyakorlattal rendelkező DARUKEZELŐKET felveszünk. Jelentkezését +36 30 789-2287-es telefonszámra várjuk. PROMETAL & STEELHELL KFT.

jártas munkaerőt keresünk hosszú távú munkalehetőségre. Érdeklődni:

A jelentkezők az adatkezelő személyéről, valamint az adatkezeléssel kapcsolatos egyéb tudnivalókról a megadott elérhetőségeken kaphatnak tájékoztatást.

Segédmunkásokat keresünk, kiemelt bérezéssel: 06-70/634-8092 A jelentkezők az adatkezelő személyéről, valamint az adatkezeléssel kapcsolatos egyéb tudnivalókról a megadott elérhetőségeken kaphatnak tájékoztatást.

Önállóan dolgozni tudó virágkötőt keresünk kiemelt fizetéssel. Tel.: 06-20/9537-821. Fleron Virágüzlet *03243*

Épület villamosságban jártas,önállóan dolgozni tudó,B kategóriás jogosítván�nyal rendelkező villanyszerelőt keresek! Tel.:06-30/234-0411. Jága Bt. *62241*

Tapasztalattal rendelkező KŐMŰVEST és ÁCSOT keresek csapatomba hosszú távú, állandó, bejelentett munkára. Kiemelt órabér! Érd.: 06-30/175-33-11. Rafapent House Kft. *51500*

Udvarost felveszünk dunaújvárosi telephelyre. Heti 2-3 alkalomra. Tel.:06-30/50946-44. Duna Motor Kft. *65865*

MUNKAHELYET KERES

Időseknél főzést, mosást, takarítást vállalok. Tel.: 06-70/285-10-05. *58955*

Szakképzett ápolónő idősgondozást vállal. Tel.:06-70/622-32-25. *64561*

OKTATÁST VÁLLAL

Dunaferr területén működő cég keres 12-24 (hétvége szabad) munkarendbe

Számvitelből felkészítést vállalok ügyintézők, mérlegképes és főiskolai hallgatóknak. Beadandó készítést is. Tel.:06-30/44767-54.

villanyszerelő

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT

szakembert, bér megállapodás alapján.

00

Dunanett Nonprofit Kft.

Jelentkezését a +36 30 334-8077-es telefonszámra várjuk.

563026

keresünk hosszú távú munkalehetőségre. Érdeklődni hétköznap 8-16 óra között: 06-30/508-3006 A jelentkezők az adatkezelő személyéről, valamint az adatkezeléssel kapcsolatos egyéb tudnivalókról a megadott elérhetőségeken kaphatnak tájékoztatást.

562590

386217

CSŐSZERELŐKET

Karbantartó lakatost (csőszerelőt) keresünk. Tel.: 06-20/9269-618 AUTÓSZERELŐT felveszünk.

munkakörbe

*64460*

Mezőfalván 4,5 szobás ház 12.5 MFt 06-30-867-8641 Mezőfalván 4 szobás ház 6.7 MFt Mezőfalván2 3,5 szobás 2szintes csh. 14 MFt Békében 30 m 1 szobás garzon MFt Mezőfalván 2 szintes szép csh. 169,2MFt Rómain 59 m2, erkélyes 11,5MFt MFt Előszálláson ház panel 5.5 Daruszentm.on ház 6.5 2 Belvárosi 2. em. 34 mcsaládi tégla2 lakás 11,9MFt MFt Soltszentimrén 85m családi ház 8 MFt 2 Fáy-ban 53 mházak: , 2 szobás panel 38M, 10,9 MFt Perkátán 18 MFt 2 köz nyaraló Kulcs horgász 4 . 3 M Ft Erkelben 53 m felújított, földszinti tégla 15,49 MFt Kulcs Hajós úti nyaraló 6.2 MFt Szórádon, igényes 1 szobás panel 11,5MFt MFt Kulcs családi házas nyaraló 8.9 D.újvárosi felújított családi8678-662 ház, 2 szobás 20,5 MFt 06-30-

KÉZI VÁLOGATÓ

GARÁZS

Garázs kiadó. Tel.: 06-30/691-6487.

Érdeklődni 7-15 óra között a 25/531-177 és 20/469-5427 telefonszámokon, jelentkezni a p@agrospec.hu e-mail címen lehet.

559054

*45302*

Feltétel: büntetlen előélet, szakirányú végzettség.

558946

Készpénzért lakást vásárolok tulajdonostól, lehet hitellel terhelt, résztulajdon is! Tel.:0630/209-3591.

A jelentkezők az adatkezelő személyéről, valamint az adatkezeléssel kapcsolatos egyéb tudnivalókról a megadott elérhetőségeken kaphatnak tájékoztatást.

555240

LAKÁSKERESÉS

+36 70 217 9343

A Dunaferr területén működő cég

563036

Keresünk készpénzes Ügyfelünk részére Dunaújvárosban haszonélvezettel rendelkező eladó lakásokat! Érdeklődni: 06-30/867-8661

(A jelentkezők az adatkezelő személyéről, valamint az adatkezeléssel kapcsolatos egyéb tudnivalókról a megadott elérhetőségeken kaphatnak tájékoztatást.)

555274

*63965*

munkakörbe

keres munkavállalókat. Érdeklődni: H.–P. 7–15-ig 20/966-0015

Emelőgépkezelők, darukötözők, valamint mozdonyirányító segédek jelentkezését várjuk. Kiemelt bérezés!

552266

Barátságban,06-301 szobás tégla8678-641 lakás 9,9 MFt Dózsa Gy. úton 2. emeleti 2 szobás tégla 16,8 MFt Békében 4. emeleti 2 szobás panel 12,5MFt MFt Békében 4.emeleti 2 szobás 6.7 Adonyban sorháztégla lakás 12.5 Balogh Á.-ban,33.szobás em., 2 szobás, 14,1MFt MFt Békében 1+2 félszobás 9 MFt Technikumban, fszt.1 szobás tégla lakás 13,6 MFt Rácalmáson étterem 30 MFt Táncsicsban,06-701. em.,1,5 szobás átlagos panel 14 MFt 6037-708 Belvárosi igényes szép 2 szobás panel lakás 12,3 MFt Vasmű úton 1 szobás szép lakás 6.5 MFt Dunaújvárosi5.összkomfortos 6,3MFt MFt Bocskain em. 2 szobásnyaraló lakás 7.2 2 Frangepán u. 2101mszobás -es ház Kisapostagon lakható nyaraló 26 8,7MFt MFt Szabadstrandnál felújítandó ház 2.4 MFt Venyimen 3 szintes, 6 szobás cs.ház 47 MFt Váciban 1. em. szép lakás 7.4 MFt Adonyban 75m210+3 családiszobás ház ház 5.7559MFt Dújv.-ban 3 szintes MFt 2 Venyimen 100 8 MFt 2 m -es ház Iváncsán 120 m , 3 szobás ház 11,8 MFt Venyimen 180 m2 –es ház 15 MFt 2 Nagyvenyimen kiadónyaraló 245 m üzlethelyiség 250 2eFt/hó Venyim végén MFt Rácalmáson családi 8 MFt Baracson, lejtős zárt kert ház 780 m2 1,5 MFt Rácalmáson ép. telek 4.8 MFt Kulcson, nyaraló Dunához 5,3 MFt Venyimen építési telekközel 3 MFt Nagykarácsony nagy Óvárosban 2 szobás igényes felújított ház ház 15 20,5MFt MFt Rácalmáson ház2 cégnek kiadó 120 EFt Óvárosban 1020 m belt. telek 3,6 Venyimen ház cégnek kiadó 165 MFt EFt

*61564*

Téglaépületben 53 nm-es,kétszobás lakás eladó. Azonnal költözhető. Tel.: 06-30/95757-22.

A Pálhalmai Agrospeciál Kft. felvételt hirdet

A Dunaferr területén működő cég

HEGESZTŐ-LAKATOS

562519

Dunaújvárosban telek házzal 4.5 MFt Kisapostagon kétszintes ház 25 MFt 06-30-8678-662 Óvárosi 6 szobás családi ház 21.5 MFt

LAKÁSELADÁS

Eladó Szabadság úton egy 61 m2, 2+1 szobás (1+3 félre átalakított), igényes 3. emeleti lakás kifogástalan állapotban. Szigetelt épület, klíma, zuhanykabin, fűtésszabályzós, erkélyes, spájzos, nagy konyhás. Iá: 16,5 millió. Érd:30/956-3213

565457

Simontornyán06-30felújítandó 501818-942 m lakás 2,2 MFt Nagyvenyimen, 270 m2 4+3 szobás családi ház 41,5 MFt Kertvárosi 2 szob.felújított tégla 5.3 MFt Szalkszentmártonban MFt Kassák L.-ban 1+32+1 félsz.szobás paneltégla ház 9.56,3MFt Belvárosi felújított D.földváron, 28.em. generációs ház +panel 2 üzlet 7.868MFt MFt Okt.23.téren2 igényes panel 9.8 MFt Solton, 140 m 4 szobás családi ház 19,5 MFt Rómain 2+1 szobás panel 6.5 MFt Óvárosban, 547.em. m2 felújított téglapanel ház 20,5MFt MFt Erdősoron átlagos 6.3 2 Apáczaiban 2 szobás 6.836MFt D.földváron 2602.em. m2, telek 2000 mpanel MFt Vácin 10.emeleti 2 szobás panel 2 6.9 MFt Rácalmáson, vendéglátó 30 MFt 2 helyiség 400 m Venyimen 178m 3 szobás ház 36 MFt Dújv., 500 m2 –es2 szintes panel üzlet MFt Rácalmáson ház 2045MFt 2 Rácalmási 20.000 812MFt N.venyimen 40erdő, m2 tégla üzlet m MFt Kulcsi telek igényes házzal2 4.5 MFt Dújv., panzió2246 + étterem MFt Kulcson m2 -es520 telekm házzal 2.6568MFt 2 D.földváron ép. telek,32000 m ház MFt Nagyvenyimen szobás 127,9MFt 2 2 Csillagdombon D.újvárosban 2483 m1385m zártkert telek 12.4 3,8MFt MFt Óvárosban 70 m2 felújított ház 12.53,5MFt 2 Dújv., észak építési telek, 1780 m MFt Kertvárosban 2 generációs ház 23.5 MFt IPARI ING: 517kétszintes m2, telek 2997 m2 ház 21.575MFt MFt Óvárosban 5 szob. Obihoz közelitelek kis telek 2.6 Kulcson építési 678 m2 2,6 MFt MFt

Telefon: 06-30/850-8000

565519

CSOK, LTP, TELJESKÖRŰ BANKI ÜGYINTÉZÉS, 20-30%-os ÖNRÉSSZEL TÁMOGATOTT ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY! LAKÁSHITEL, KÖRŰ JOGI HÁTTÉR, CSOK 10+10!TELJES LAKÓPARKBAN ÚJ ÉPITÉSŰ TÁRSASHÁZI LAKÁSOKKÉSZÍTÉSE ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY Eladó és kiadó Esze T. u. kétszobás, 2. em.ingatlanokat téglalakás 8.4 MFt Derkovits u. 57ügyfeleink m2-es panel részére, 6.49 MFt keresünk Fáy u.-on felújított 62m panel 10.5 MFt segítünk az 2eladásban! Magyar u.-ban családi ház 18 MFt Barátság városrészben 28 m2 tégla lakás 9,5 MFt Rácalmáson 3+1 szobás modern ház18.9 MFt 2 Bocskaiban 54 mfelújított , 2 szobás2panel 6.4 12,2MFt MFt Interspárnál szobáslakás6.7 Kulcson gyümölcsöskertben nyaralótégla 4.5 4.2 Technikumban, 2 szob. 562 m2 felújított 15,9MFt MFt Tavasz u. 2. em. 50 m -es panel 7.3 7.1 MFt Martinovics utcában, fszt., 2 szobás panel MFt Szalkszentmártonban 3 szobás ház12,25 7 MFt 2 Kertvárosban, 44 m 1+1 félszobás tégla 6,95 MFt Vörösmartyban, 2 szobás tégla 8.9 MFt 22 Egyetemnél, 68 m -es 3 szobás, tégla 13 MFt Tavasz utcában, 52 m erkélyes panel 12,5 MFt Kiadó házak 10 főig Újtelepen 170 MFt EFt Óvárosban 2 szobás téglaház Keresünkfelújítandó eladó városi családi házat 205,8MFt 2

245282

2400 Dunaújváros, Vasmű út 41. 1 em. 118. IRODAHÁZ 06-30-867-8661 www.ihs.lc.hu

Esze T. utcában 1. emeleti, erkélyes tégla 1 szobás, felújított........ 12,9 MFt Dózsa György úton 2 szobás tégla lakás....................................... 11,9 MFt Vasmű úton 2 szobás.................................................................... 11,9 MFt Kallósban felújított 1 szoba+étkezős........................................... 11,79 MFt Rómain 1 szoba+étkezős................................................................. 8,9 MFt Tavasz utcában földszinti 3 szobás............................................... 15,6 MFt Kulcson 2 szobás felújítandó ház..................................................... 6,9 MFt Előszállási gázfűtéses 2 szobás jó állapotú ház............................. 6,9 MFt

561317

565523

2020. május 8.

Érdeklődni: +36 25 584-822 +36 25 584-814

(A jelentkezők az adatkezelő személyéről, valamint az adatkezeléssel kapcsolatos egyéb tudnivalókról a megadott elérhetőségeken kaphatnak tájékoztatást.)

*65749*

Aszfaltozás és építőipari munkák A-Zig! Tavaszi kedvezménnyel! Mindennemű úttal kapcsolatos munkák. Hívjanak bizalommal! 06(70)905-3473, sztrada-ep@freemail.hu *64687*

Kőműves munkát, homlokzati hőszigetelést és ács munkát vállalok. Tel.: 0670/6791092 *64190*

Automata mosógép javítás. Tel.: 0630/245-9722. *82702*

Térkövezés, kerítésépítés, szigetelés, kőműves munkák, lakásfelújítás. Érd.:06-70/290-1400. *64022*


*64760*

Víz-, gáz-, fűtésszerelés!

Gurtni csere, új redőny készítése, faredőny javítás hétvégén is, gyors precíz munka. Tel.: 06-30/900-8159, 0670/227-6273

06-20/417-0224

Kádfényezés beépített állapotban, garanciával! Tel.: 06-20/9262-060; www.kadfenyezes.com

*64741*

179864 166710

Duguláselhárítás bontás nélkül. Vidékre is.

*80674* 178518

Költöztetés 06-20/337-2777 Ön külföldön dolgozik? Visszaigényelte már az adóját? Visszamenőleg is!

Ózonos penészmentesítés, szagsemlegesítés fertőtlenítés (babaváró) vegyszermentesen!Szellőzés technika! Díjtalan hívás Digiről. www.peneszeltavolitas.hu Tel.:0650/114-26-45,06-30/294-60-22. *72851*

245237

REDŐNY JAVÍTÁS 06-30-850-8000

Flexicső, gázcsap cseréje, gázvezeték kiépítése.

06-30/957-3064 ZársZerelés, javítás, hevederZárak! 175745 165183

GRÁNIT SÍREMLÉK AKCIÓ

hőszigetelt és motoros redőny, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, napellenző ajtó, ablak, garázskapu gyártása, szerelése, javítása

VÉDŐÖLTÖZETBEN!

Nyugdíjasoknak további kedvezmény! (Az akció május 1-31 -ig tart.)

Tel.: 06-30/295-6555 DUGULÁSELHÁRÍTÁS bontás nélkül, vízvezeték szerelés is. 06-30/651-32-07

Lomtalanítás, ingatlan kiürítés akár INGYEN. Bontást,takarítást vállalunk. Tel: 06202323505 *60567*

Nyílászárók szigetelése, passzítása. Redőnyök, rovarhálók, árnyékolók, szalagfüggönyök, harmónikaajtók készítése, javítása. Díjtalan hívás Digiről. www.peneszeltavolitasa.hu Tel.:06-30/294-6022, 06-50/11426-44. Vízszerelést, komplett fürdőszoba és lakásfelújítást vállalok. Tel.: 0620/366-7108.

2020. május 31-ig, ill. a készlet erejéig.

Garanciával! Helyi vállalkozástól! Kétszemélyes síremlék 300 000 Ft-tól Egyszemélyes síremlék 200 000 Ft-tól Számos referencia! Borostyán Tóth Kft. Dunaújváros, Temető u. 45. Tel.: 25/281-324, 20/510-0503

402632

167910

555354

GÁZSZERELŐ

Nyílászáró, redőny akció! 20 - 40% kedvezménnyel

*72840*

Duguláselhárítás Duguláselhárítás

179221

248289

GYORS SZERVIZ!

Zárszerelés, villanyszerelés garanciával! Hevederzárak. 06-20/3477-833

Üzlet: szórád Márton út 6/a tel.: 06-20/3625-806

Szobafestés, mázolás, burkolás, víz, villany, lakások-házak komplett felújítása. Tel.: 06-30/424-60-74

347799

Duguláselhárítás bontás nélkül, vízvezeték szerelés is. Garanciával! 06-20-3625-817

Gázkészülékek javítása, bevizsgálása, karbantartása, beüzemelése.

LAKÁSFELÚJÍTÁS, tetőfedés, bádogozás, ereszcsatorna, kőműves, festési munkák. Alapanyagbeszerzéstől a kivitelezésig! Zomborcsevics Gergő Tel.: 20/469-19-29 *64719*

189362

Intézze osztrák-német adó visszatérítési ügyét szakértő segítségével. Nagy Regina: 06-70-942-9620 osztraknemetado@gmail.com

*64707*

*02718*

Ereszcsatorna készítést, kőműves munkát, festést és tetőjavítást vállalunk rövid határidővel hétvégén is. Tel.: 0670/227-6273, 06-30/900-8159

bontás nélkül. Garanciával.

bontás nélkül. Hétvégén és Garanciával. vidékre is!

Hétvégén vidékre V í z s z és er e l é sis! . 06-20-9-732-172 06-20-9-732-172

VÁLLALKOZÁS

*50315*

PALATETŐ bontás nélküli felújítása színes, mintás, bitumenes zsindellyel. Ingyenes árajánlat készítés. Akció-10%. Tel.: 0630/229-2206, www.palatetofelujitasjavitas.hu *86856*

Számítógépjavítás otthonában, hétvégén is! Hálózatbeállítás, telepítés, alkatrészcsere. Tel.: 06-30-9348-011.

TETŐJAVÍTÁS! Tetőátrakását, kúpok kenését, széldeszkák cseréjét, ereszcsatorna készítését vállaljuk. Tel.: 0630/832-7025, 06-20/299-2233

*62288*

VEGYES

*64691*

Villanyszerelés rövid határidővel! Tel.:0670/633-94-11. *38764*

BALÁZS REDŐNY! Műanyag és faredőnyök, szúnyoghálók készítése, javítása 24 órán belül, hétvégén is. Tel.: 0670/374-3864

*64787*

Tetőfedő bádogos ács munkát vállalok azonnali kezdéssel, cserepes lemezből, cserépből, zsindelyből. Lapostető szigetelés. +36-20-281-2547 *64669*

LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI APRÓHIRDETÉSEIT RENDELJE MEG ONLINE, MEGJELENIK OFFLINE!

szuperinfo.hirdessemeg.hu  KORSZERŰ  EGYSZERŰ  GYORS AKÁR MOBILRÓL IS KÉNYELMESEN HIRDETHET!

*64656*

Kukorica,búza 50Ft/kg. Tojótáp eladó Baracson. Tel.: 06-30/241-77-29. *93429*

Tavi halak eladók több fajta méretben és nagy színválasztékban. Koi ponty, aranycompó, shubunkin, aranyhal. Érd: 0630/5695335

*64755*

Redőnyök, szúnyoghálók, gurtnicserék. Tel.:06-30/966-8446. *74356*

Zárcsere, nyílászárók javítása, kisebb lakatos munkák. Tel.: 06-20/3667108.

*64521*

Whirlpool és egyéb elöltöltős automata mosógép 1200-as centrifugával 35.000 Ft-ért ingyenes házhoz szállítással 1 év garanciával eladó. Tel.: 06-30/245-9722 *65758*

*89369*

RÉGISÉG, ÉKSZER

Régi bútorokat, hagyatékot, képcsarnokos festményeket, Herendi,Zsolnay porcelánokat, ezüsttárgyakat, falióráákat, hastokot, gyalupadot, fateknőt és népi dolgokat vásárolok. Tel.:06-70/388-13-89. *64097*

ÁLLAT

Vörös TOJÓTYÚK házhoz szállítva 750 Ft/ db. Tel.: 06-20/204-2382 *64215*

Vörös csirkék (kettős hasznúak )eladók ! 15 db rendelés felett ingyen házhoz szállítjuk ! Tel.: 06 70 518 21 21 *66043*

EGÉSZSÉGÜGY

Urológiai magánrendelés

Dr. Veszprémi Tibor

Bejelentkezés: 06-30/990-3643

ANDROLÓGIA UROLÓGIA magánrendelés

Dunaújváros, dr. SOÓS

Sóder, kavics, sárga homok, salak, beton, fekete föld, tűzifa, fehér murva, sziklakerti kő és szóródó anyagok szállítása, bármilyen földmunka 1-24 tonnáig. 06-30/9564-676 GYÁSZHÍREK

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy

ZItA

Bejelentkezés: 06-70/4088-763

*59098*

Széldeszkázást, ereszcsatornázást, új tetők készítését, tetőjavítást, cserepezést, Lindab-lemezelést akciósan, anyagbeszerzéssel vállalok. 06-70-566-4595.

Gázpalackot vásárolnék /oxigén, acetilén, PB, stb./ Tel.: 06-20/259-8656

245185

06-20/3581-708, 06-25/745-379

Bontás, építés, kőműves munkák, burkolások kivitelezése. Festés,térkövezés! Garanciával! Tel.: 06-20/285-4074.

7

Nyílászárók, Redőnyök, Szúnyoghálók májusban 30-50%-os kedvezménnyel. Nyugdíjasoknak +10% kedvezmény! 06-20-500-8185

246583

246353

REDŐNY DOKTOR!

TETŐJAVÍTÁS! Széldeszkák cseréjét, festését, kémények felújítását, ereszcsatorna készítést vállalok. Tel.: 0620/299-2233, 06-70/287-7851

*51017*

174557

562948

Műhelyben végzett gyalulás, vágás, csiszolás. Beépített szekrény bútorlapból, fából. Rövid határidő, kedvező ár. 06-30/345-76-59

Kőműves burkolási munkák, fürdőszobák felújítása. Tel.: 06-70/584-4893.

562529

Konyhabútor készítés, javítás. Fából készült szerkezetek készítése.

AZ ELÉRHETŐ LEGTÖBB

TÁRSKERESÉS

182/85, 64 éves férfi élettársat keres egy fiatalos nő személyében. Tel.:06-30/41297-16. *64827*

www.szuperinfo.hu

KASZÁS SÁNDOR

70. életévében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése 2020. május 11-én, 14.30-kor lesz a dunaújvárosi temetőben. A gyászoló felesége

564394

ÁLLÁSHIRDETÉSEK 23 000 példányban

368171

2020. május 8.

és gyermekei


8

2020. május 8.

KÖZÉRDEKŰ Fizikai pozíciók: • Betonelemgyártó • Építőipari minőségellenőr • Gépjárművezető • Gépkezelő • Hegesztő • Lakatos • Villanyszerelő Szellemi pozíciók: • Művezető (termelés/karbantartás) • Főművezető

A pozíciók betöltésére olyan jelentkezők érdeklődését várjuk, akik:  Hosszú távú, stabil munkaviszonyban gondolkodnak  Kitartó, elkötelezett munkavállalók  Munkájukat a legjobb minőségre törekedve végzik  Megfelelő szakirányú végzettséggel rendelkeznek  Szakmai területükön jártasságot szereztek

565450

Az önéletrajzzal történő jelentkezéseket várjuk a karrier@ferrobeton.hu email címre. 385473

Előnyt jelent: Angol vagy német nyelv ismerete Elvégzendő feladatok: • A Társaság pénzügyi és számviteli rendjének betartása, betartatása, felügyelete • A Társaság pénzügyi elszámoltatása, kimenő számlák ellenőrzése • Mérlegkészítés, beadás • Napi, heti havi utalások • kintlévőségek nyomon követése • Adóbevallások, adatszolgáltatások készítése • KSH adatszolgáltatások elkészítése, beadása • Heti eredménykimutatások készítése • Könyvelési feladatok felügyelete, ellenőrzése • Pályázatok figyelése • Pénzügyi jelentések készítése • Adójogszabályok változásainak folyamatos nyomon követése • Döntés előkészítés, a vezetőség munkájának aktív támogatása • Rendszeres, és ad hoc jelentések készítése a menedzsment felé Elvárások: • Felsőfokú gazdasági végzettség és mérlegképes könyvelői képesítés • 5 év releváns szakmai tapasztalat minimum 2 év vezetői tapasztalat • üzleti jelentésekben és adóbevallásokban szerzett tapasztalat • Microsoft Office programok magabiztos alkalmazása • Alaposság, precízség, pontosság Jelentkezés: Szakmai önéletrajzzal a hr@bodyfashion.hu e-mail címen, vagy személyesen a 2400 Dunaújváros, Neumann János út 1. szám alatt. Telefon: 25/514-160, vagy 25/514-102

565265

Társaságunk Számvitel vezetőt keres azonnali kezdéssel

A FERROBETON ZRT. Magyarország egyik legstabilabb előre gyártó vállalata felvételre keres az alábbi munkakörökben munkavállalókat:

564829

Számvitel vezető

- Alba Volán Zrt. menetrendi tájékoztatás: 06 25 412 711 - MÁV információ: 06 (1) 349 4949 - DVCSH KFT. ügyfélszolgálat, hibabejelentés: 06 25 411 528 - Ügyvitel Szolgáltató Kft. ügyfélszolgálat: 06 25 510 141, 510 149 - EON Zrt. áramszolgáltatás: 06 (20/30/70) 459 96 00, 06 52 512 400 hibabejelentés: 06 80 205 020 földgázszolgáltatás: 06 (20/30/70) 459 97 11, 06 52 512 401 hibabejelentés: 06 80 301 301 - Dózsa Lakásfenntartó Szövetkezet: Dunaújváros, Apáczai Cs. J. út 6., telefonszám: 06 25 423-122, hibabejelentés (lift, víz, villany): 06 30 504 7838 - Intercisa Lakásszövetkezet ügyfélszolgálat/hibabejelentés: 06 25 510-460 - Szent Pantaleon Kórház központi telefonszám: 06 25 550 550 - UPC antennaügyelet: 1221 - DIGI hibabejelentés: 1272 - Polgármesteri Hivatal: 06 25 544 100

HUMOR – Hm... - csóválja a fejét az orvos. – Önnek rettenetes és nagyon ritka fertőző betegsége van... Elkülönítőbe kell helyeznem, és kizárólag palacsintát ehet. – És attól meggyógyulok? – Nem, de azt be lehet csúsztatni az ajtó alatt.

Profile for szuperinfo

Dunaújváros_2020.05.08  

Dunaújváros_2020.05.08