__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS ÉS KÖRZETE

2020. július 17., XXX/29.


Egy hétvége, két újabb verseny

2020. július 12-én vasárnap, a Turul Koppány Hagyományőrző Sport Egyesület tagjai két helyszínen mérték össze tudásukat az íjászat sportágában.

Kovács Máté és édesapja Kovács László, Sárváron vettek részt a Sárvári Hagyományőrző és Íjász Egyesület, valamint a Magyar Íjász Szövetség Történelmi Szakága által szervezett Országos Bajnokság kvalifikációs versenyén. A lebonyolítás a Magyar Íjász Szövetség Történelmi szakága által kiírt szabályzat szerint zajlott. Nehéz verseny volt a Sárvári Nádasdy várban megrendezett kvalifikáció, mert a célok nagyon technikásan és többségében nagyon távolra voltak kihelyezve. Ennek ellenére a két Koppány derekasan helyt állt, és szép eredménnyel tértek haza. Kovács Máté kategóriájában modern pusztai íjjal a dobogó második fokára állhatott, édesapja Kovács László pedig egyenletes, kiegyensúlyozott versenyzéssel a középmezőnyben zárta a megmérettetést. Ugyanezen a napon egy másik helyszínen, a Budapesti Turul mezőn, egy lényegesen lazább rendszerű, Tréfa- és örömíjász versenyen íjászott a Koppányok másik csapata. A Rákosmenti Turul Szittyák csapata ezúttal egy nagyon kellemes, családias hangulatú edző versenyt rendezett, ahol csak a meleg és a szúnyogok bosszantották a versengőket. Változatos, humoros rajzolt célok voltak kihelyezve, viszonylag rövid 15-18 méteres távokra. Kiskunfélegyházát három Koppány képviselte, mindhárman nagyon szép eredményt értek el, modern pusztai íjakkal. Bicskeiné Csányi Mária 654 ponttal az első helyet szerezte meg a senior nők között. Szeibert Imre 706 ponttal, Patyi Norbert pedig 689 ponttal a mezőny elején végzett, de helyezésüket a szervező még nem tette közzé. Forrás: Kis Mónika - Koppány Íjász


Áldásért jöttek Félegyházára Gazdag programokkal várta a keresztény zarándok gyerekeket az öko-élménytábor motorosok

Immáron 13. alkalommal szerveztek Keresztény Motoros Zarándoklatot Pálosszentkúton július 11-én.

Igaz, idén kevesebb programmal várták a kétkerekű dübörgő csodamasinák hódolóit, de félegyházi tiszteletkörük a Kossuth utcán és az Ótemplom előtti áldás nem maradhatott el. Az esemény elindítója és fő szervezője a jelenleg Hargitafürdőn élő Bátor Botond pálos atya volt, akinek legfőbb célja az volt, hogy évente egy alkalommal lehetőséget adjon a keresztény motoros emberek találkozására, tapasztalatcseréjére, közös imádkozására. A MotorkerékPálosok az év többi napját is kihasználják a találkozásra és számtalan túrát szerveznek, melyeken ismert és kevésbé ismert kegyhelyeket látogatnak meg. Tagjait nemcsak mélyen hívő emberek alkotják, hiszen szeretettel fogadnak bárkit a csapatban. Soha nem volt még súrlódás, nézeteltérés közöttük. Sőt egy ilyen találkozó vagy túra alkalmával mindenkinek lehetősége van kérdéseit feltenni - még ha azok provokatívak is - melyek megvitatása után emlékezetes, jó beszélgetések alakulnak ki. Idén Kiskunfélegyházán kívül Nyíregyházáról, Debrecenből, Szombathelyről, valamint a térségből, Szentesről, Csongrádról is érkeztek látogatók. Botond atya előző nap Erdélyből, motorral érkezett társaival együtt, majd szombaton 13 órakor szentmisére invitálta a találkozó résztvevőit a pálosszentkúti kegyhelyen. A misét követően a motorosok Kiskunfélegyházára látogattak, ahol az Ótemplom előtt Attila atya adta áldását a csodamasinákra és az azon utazókra. „Azt kívánom Önöknek, hogy a találkozás az emberi kapcsolatokon túl vezessen az Isten felé is. Amikor motoroznak, ne csak a motort csodálják meg, hanem csodálják meg azt is, hogy mit teremtett az Isten. Adjanak hálát azért, hogy olyan elmével áldott meg minket a Teremtő, mellyel meg tudjuk alkotni ezeket a járműveket és adjunk hálát ezen a napon a verőfényes napsütéses időért is, mely igazán jó alapot teremt a találkozóhoz.” – mondta Attila atya, mielőtt szentelt vízzel megáldotta a zarándoklat résztvevőit és járműveiket..

a

„Zöldnyomon járunk” címmel öko-élménytábort szervezett a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár felsőtagozatos diákok részére.

A könyvtár már több éve szervez nyári táborokat, melyek 8-16 óráig nyújtanak élményekkel teli elfoglaltságot az általános iskolás nebulók számára. A június 29 – július 3-ig tartó öko-tábort - mely negyedik alkalommal került megrendezésre - ezúttal is a Nemzeti Kulturális Alap támogatta. Az első napon a diákok kerékpártúrán vettek részt. Haleszba kerekeztek ki Görögné Anita virágkertészetébe, ahol elleshették a szakma csínját-bínját, sőt még az Interaqua-Flora Kft. jóvoltából az akváriumi és kerti tavi növények termesztésével is megismerkedhettek. Délután egy finom fagylalt elnyalása után élményfestésre invitálta a diákokat Rátkai Zsuzsa a Holló László Képzőművész Körben. A második napon a Félegyházi Kenyérgyárban folyó munkákkal ismerkedhettek meg a tábor résztvevői, délután pedig Goór Emese az ÁNTSZ munkatársa tartott interaktív előadást a megfelelő higiéniai szabályokról és a kézmosás fontosságáról. A nap kvízjátékkal zárult. Szerdán egy nagyobb kiruccanáson vettek részt a diákok: a veszprémi állatkertbe vezetett útjuk, ahol fergeteges kikapcsolódást nyújtott az Afrika szavanna játszótér és a Dínó Park. A napot kellemes séta koronázta meg a Veszprémvölgyben. A Csónakázó tó és a Gizella Királyné kilátója osztatlan sikert aratott a diákok körében. Csütörtökön délelőtt a Berkemann Hungary jóvoltából megismerkedhettek a diákok a cipők gyártásának folyamataival, délután pedig ismét drótszamárra pattantak és kitekertek a Parkerdőbe. Itt a félegyházi Rendőrkapitányság kutyás rendőrei tartottak bemutatót a tábor résztvevőinek. A napot a Kiskun Múzeumban Kovács Nándor vezetésével a „szabadulószoba” program zárta. A cikk folytatását a www.infokiskunfelegyhaza.hu oldalon olvashatják.

Idén is lesz Kurultaj

A rendezvény célja a dicső lovasnomád elődökre való közös megemlékezés. A Magyarság legnagyobb hagyományőrző eseményére minden magyar lovas-hagyományőrzőt szeretettel várnak.

Az idei Kurultaj – Magyar Törzsi Gyűlés lovas regisztrációja már elérhető, de érdemes a jelentkezés előtt áttanulmányozni a részvételi feltételeket és a házirendet. Az eseményen kiemelt szerepet játszanak a különböző lovas programok, ezért a Kurultaj szervezői különös figyelmet szentelnek az állategészségügyi előírások betartására. A feltételekről a www.kurultaj.hu oldalon részletes információk találhatók, és innen lehet letölteni a jelentkezési lapot is. Forrás: www.bacsmegye.hu


Organikus zene tölti be pénteken a Béke teret

2020. július 17-én (pénteken) 20 órától a Béke téri szökőkútnál a Geometro zenekar fogja szórakoztatni különleges zenéjével a közönséget.

A 2014 novemberében Szegeden alakult Geometro zenekar saját meghatározásuk szerint organikus városi zenét játszik. Szabadon és őszintén használják az őket ért különböző zenei hatásokat az északi dzsessztől kezdve az electro, a rock vagy a rap jegyein keresztül egészen a komolyzenéig. A zenekar tagjai más-más zenei háttérrel és preferenciákkal rendelkeznek, s mindez az egymás közti, illetve a közönséggel folytatott szakadatlan interakció révén élő, organikus zenét eredményez, melyben a sémák és stílusok háttérbe szorulnak a kifejezés szabadságával szemben, mely éppúgy hat az ösztönökre, mint amennyire intellektuális élményt is nyújt. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Tájékoztató a hulladékudvar nyitva tartásáról

Az FBH-NP Nonprofit Kft. szolgáltatási területéhez tartozó települések lakosai számára 2020. július 8. napjától a hulladékudvarok nyitvatartása megváltozott.

Kiskunfélegyháza

kedd: 8:30 – 12:00 szerda: 14:00 – 17:30 Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 2173/12 hrsz A hulladékudvarokban a háztartásokban keletkező szelektíven gyűjtött hulladékok átvételét, munkatársaink abban az esetben tudják teljesíteni, amennyiben a behozni kívánt hulladék megfelelően szétválogatásra került. FONTOS! A hulladékudvar igénybevétele minden olyan lakos számára térítésmentes, aki felmutatja az FBH-NP Nonprofit Kft. szolgáltatási területéhez tartozó településre vonatkozó lakcímkártyáját, a hulladékszállítási számláját (vevőazonosító igazolására) és a befizetést igazoló bizonylatot (csekk, átutalási megbízás). Fenti dokumentumok bemutatása a hulladék elhelyezésének kötelező adminisztrációjához szükséges, annak hiányában a hulladékot nem áll módukban átvenni! A hulladékudvarok pontos nyitvatartását, valamint az elhelyezhető hulladékok leírását táblázatba szedve megtekinthetik a www.infokiskunfelegyhaza.hu oldalon. Forrás: www.kiskunfelegyhaza.hu


HOUSE36 I N G AT L A N K Ö Z V E T Í T Ő I R O D A A Kossuthvárosban 400 m2-es, üres építési telek eladó: 7,9 M Ft. Tel.: 0670/409-9549 A Kossuthvárosban 802 m2-es, két utcára nyíló építési telek eladó: 14,9 M Ft. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Csanyi út közelében, aszfaltozott út mellett 5300 m2-es, körbekerített, 2 bejárattal rendelkező területen három, összesen 1060 m2 alapterületű (további beépítés is lehetséges) felépítménnyel rendelkező ipari ingatlan/iparterület/üzem eladó. Tel.: 06-70/409-9549 A Petőfi lakótelepen eladó 2 szobás lakásokat keresek reális áron. Állapot mindegy. Tel.: 06-70/409-9549 Sürgősen eladó vagy problémás (végrehajtás, eszközkezelés stb.) lakása van? Cégünk KÉSZPÉNZES ajánlatát NE HAGYJA KI! Megtekintés után 24 órán belül ajánlattétel! A részletekről egyeztessünk telefonon. Tel.: 06-70/4099549 1-2 szobás házrészeket keresek Kiskunfélegyházán. Állapot mindegy. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán belvárosi, jó minőségű, eladó családi házat keresek Ügyfelem részére 2-3 hónapos bérbeadással. Tel.: 06-70/409-9549 Belvárosi, földszinti, 1,5-2 szobás lakást keresek készpénzes ügyfeleim részére. Gyors fizetés! Tel.: 06-70/409-9549 Kossuth utcai, teljesen felújított, egyedi kialakítású, erkélyes lakás tárolóval és garázzsal együtt eladó: 22,9 M Ft. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Móravárosban, bolthoz, iskolához, óvodához közel, IV. emeleti 1+2 félszobás egyedi gázfűtéses lakás eladó. Irányár: 14.900.000 Ft. Tel: 06-30/724-8560 Kiskunfélegyházán, a belváros peremén, 359 m2-es telken 55 m2-es, kétszobás lakható ház garázzsal, melléképületekkel eladó. Irányár: 14.900.000 Ft. Tel: 0630/724-8560 Kiskunfélegyháza határában, 5700 m2 földterületen fekvő, kétrendbeli, összkomfortos tanya eladó. Ipari áram, műhelyek, gáz, városi víz. Akár vállalkozásra is alkalmas. Irányár: 21.900.000 Ft. Tel.: 06-30/724-8560 Kiskunfélegyháza belterületének határán, kövesúthoz közel 1,3 ha vállalkozásra alkalmas földterület ipari árammal, fúrt kúttal, érvényes építési engedéllyel (lakóház, plusz 16 bokszos lóistálló) eladó. Irányár: 10.990.000 Ft. Tel.: 0630/724-8560 Kiskunfélegyházán, a Móravárosban 2 szobás ház bekerített udvarral, garázzsal sürgősen eladó. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában! E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 9,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyházán, 2 szobás, 58 m2-es, részben felújított házrész és 55 m2-es, másik épület, akár 2 család részére eladó. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában! E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 13 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393

Kiskunfélegyházán földszintes, 1 szobás ingatlan eladó. Cserélt víz- és villanyvezetékek, nyílászárók, burkolatok. Csak a HOUSE36 Ingatlanirodában (Kkfháza, Kossuth u. 15.). E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 8,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyházán 2 szintes családi ház földszinten nappali + 2 szobával, emeleten 2 hálószobával, központi fűtéssel eladó. Erkély, terasz, garázs, fúrt kút van. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda vásárlói részére ingyenes hitelügyintézés. Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 29,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyházán 1 szintes, gázfűtéses családi ház 3 hálószobával, tágas nappalival, felújított fürdőszobával eladó. HOUSE36 Ingatlaniroda vásárlói részére ingyenes hitelügyintézés. Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 25,6 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Vidéki házak reális áron kaphatóak a HOUSE36 Ingatlanirodánál. Tiszaalpáron: 7,8 M Ft, Pálmonostorán: 5,9 M Ft, Petőfiszálláson: 7,4 M Ft, Jászszentlászlón: 9,9 M Ft. Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 5,9 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 Jászszentlászlón, összközműves, 3 szobás, gázfűtéses ház csendes utcában eladó. CSOK, Hitel, Babaváró kölcsön ügyintézése a HOUSE36 Ingatlanirodában, egyeztetett időpontban lehetséges. Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 9,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyházán 2 szobás házrészek felújításokkal a város különböző részén eladóak. Bővebb információ a HOUSE36 Ingatlanirodában Kkfháza, Kossuth u. 15. E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Ár: megegyezés szerint. Tel.: 06-30/1612393 Kossuth u. leágazó utcájában 70 m2-es, felújítandó belső házrész eladó 520 m2es telken: 11 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Kiskunfélegyházán szinte teljesen felújított, 1 szobás, panorámás lakás azonnal költözhető állapotban, a városban a legjobb áron eladó. Kiváló befektetés! HOUSE36 Ingatlaniroda ügyfeleinek ingyenes hitelügyintézés! Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 9,9 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 Jászszentlászlón, a félegyházi útban állattartásra tanya eladó. További információ a HOUSE36 Ingatlanirodában. (Kkfháza, Kossuth u. 15.) E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 5,5 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Keresek Kiskunfélegyházán leválasztott házrészt. Ár: megegyezés szerint. Tel.: 06-30/161-2393 Keresek nyugdíjas személy részére Tőserdőben 1 szintes nyaralót. Ár: megegyezés szerint. Tel.: 06-30/1612393 Keresek Kiskunfélegyházán lakást. Földszint, 1 és 2. emelet érdekel. Ár: megegyezés szerint. Tel.: 06-30/1612393 Keresek Tiszaalpáron családi házat 5-15 M Ft között állapottól függően. Ár: megegyezés szerint. Tel.: 06-30/1612393

Eladó a Móraváros frekventált részén egy 85 m2-es, jó minőségű téglaház 466 m2es telken. Megegyezés után azonnal költözhető. Irányár: 26 M Ft. Érd.: 0630/352-7572 vagy az attila.heder@h36.hu elérhetőségen. Eladó lakást keresek készpénzes vevőm számára Kiskunfélegyháza belvárosában I-II. emeletig. Elérhetőségem: 06-30/3527572 Készpénzes vevőm számára keresek azonnal beköltözhető lakást reális áron. Elérhetőségem: 06-30/352-7572 Kiadó Kiskunfélegyházán, üzletházban, forgalmas főutak kereszteződésében egy 70 m2-es helyiség iroda, üzlet, bemutatóterem céljára: 70.000 Ft/hó. Tel.: 06-70/291-9802 Eladó Kiskunfélegyháza belvárosában egy tégla építésű, 64 m2-es, 3 szobás, étkezős, nagy erkélyes, légkondis, III. emeleti lakás: 19,9 M Ft. Tel.: 06-70/2919802 Eladó Kiskunfélegyháza belvárosának szélén egy 65 m2-es, 1+2 fél szobás, felújított ikerház egyik fele 277 m2 telken. Egyedi gázfűtés konvektorral, fa hőszigetelt nyílászárók redőnnyel. Az épület teljes szigetelése elkészült Baumit Open szigetelő rendszerrel. Felújított tető, az álmennyezet felett 20 cm üveggyapot szigetelés, cserélt villanyvezetékek. A kis szobákban laminált, a nagyszobában padlószőnyeg, a többi helyiségben lapburkolat. A fürdőszobában sarokkád, okos bojler éjszakai áramról és infrapanel fűtés. Gránitlapos konyha gépesítve (mosogató géppel). Az udvaron gépkocsi beállási lehetőség. 19,9 M Ft. Tel.: 0670/291-9802 Eladó Kiskunfélegyházán, a Kossuthvárosban egy 120 m2-es, 3 szobás ikerház egyik fele, 472 m2-es telken garázzsal, nagy melléképülettel: 22,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Eladó Kiskunfélegyháza kedvelt kertvárosában egy 4 lakásos, tégla építésű társasház első emeletén lévő, felújított, légkondicionált, 2 szobás, 60 m2-es, erkélyes lakás garázzsal: 19,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Kiskunfélegyházán családi házakat és lakásokat keresek készpénzes partnereimnek. Tel.: 06-70/291-9802 Újszerű állapotban lévő, 4 szobás, 100 m2-es, külterületi családi ház 1 ha területtel, melléképületekkel, Félegyházától 10 percre eladó: 18,9 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Félegyháza és Tiszaalpár között szépen rendben tartott, 3 szobás, 115 m2-es tanya eladó 3600 m2 területtel, betonúthoz 250 m-re: 8,9 M Ft. Tel.: 0670/312-5719 Jászszentlászlón 150 m2 alapterületű, szigetelt, tégla építésű, 3 szobás ház 9052 m2 területtel, gazdálkodásra alkalmas melléképületekkel, 8 és fél ha erdővel és 17 ha szántóval eladó. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyháza központjában 45 m2es, 1,5 szobás, középső házrész kis lekerített udvarrésszel, 4,9 M Ft irányáron eladó. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyházán, a belváros szélén lekerített, saját használatú, 248 m2-es udvarral, 77 m2-es, 2 szobás és mellette külön bejáratú, 20 m2-es, 1 szobás belső házrész eladó. Irányár: 13,2 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyháza központjában, mégis csendes utcában 60 m2-es, kétszobás, részben felújított külső házrész melléképületekkel eladó. Irányár: 10,9 Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyháza központjában, nagypolgári stílusú, galériázható, 128 m2-es, 3 szobás társasházi lakás új gázcirkó fűtésrendszerrel, kis tárolóval eladó. Irányár: 12,9 M Ft. Tel.: 0670/312-5719

Kossuthvárosban, 536 m2-es telken 110 m2-es, tágas, akár 4 szobássá alakítható családi ház rendezett, térköves udvarral, vállalkozásra alkalmas, 120 m2-es, fedett, fűthető, betonos résszel, sok melléképülettel eladó. Irányár: 21,9 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyházához 10 percre, Selymes kedvelt részén 2888 m2-es területen 3 szobás, 85 m2-es, jó állapotú, központi fűtéses tanya eladó. Irányár: 9,9 M Ft. A tanyán 1200 férőhelyes, kacsatömésre alkalmas létesítmény van, engedéllyel, teljes felszereléssel (daráló, ketrecek, tömőgép, ventilátor, párásító rendszer, 2 db takarmány siló stb.) melynek irányára további 4,5 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Jó állapotú, legalább kétszobás, fürdőszobás házrészt keresek Kiskunfélegyházán. Tel.: 06-70/312-5719 Lakás ár alatt házat kaphat! Kiskunmajsán, a központ közelében 65 m2-es, lakótér akár több generációra is kialakítható. Csak a HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 6.500.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Nem kell az újítással bajlódnia, szigetelt a ház és a födém is, új műanyag nyílászáró. 100 m2-es lakótér Kiskunmajsa közkedvelt utcájában! A HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 24.000.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Nagycsaládosok figyelmébe ajánlom! Kiskunmajsán, frekventált helyen, 105 m2-es, 5 szobás családi ház eladó! A HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 21.900.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Eladó Kiskunfélegyháza belvárosában egy 51 m2-es, tégla építésű, 2 hálószoba + nappali, konyha, étkezős, földszinti lakás. A HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 17.500.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Kiskunmajsa kedvelt részén, fiatalos házak szomszédságában eladásra kínálok egy 2 szintes, 4 szobás, tégla építésű házat bruttó 84 m2 alapterülettel. Hétvégi háznak vagy állandó lakhatásra is alkalmas. Csak a HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 19.200.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Kedvelt családias övezetben 2 szintes ház Kiskunfélegyházán eladó. Szigetelt, tetőtér beépítéses, 5 szobás családi ház kb. 160 m2 lakótérrel. A HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 29.900.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Eladó Kiskunfélegyháza kertvárosában egy 2,5 szobás, 72 m2-es, tégla építésű lakás 200 m2 saját kerttel és garázzsal. A HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 17.990.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Fiatal párnak első közös otthona lehet! Kiskunfélegyháza kertvárosában kínálom eladásra egy 1 szobás, kb. 40 m2-es házrészt azonnal költözhető, üres állapotban. A HOUSE36 kínálatában! Email: robert.santa@h36.hu Irányár: 6.600.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017

Kiskunfélegyházán, tágas, összközműves telken 95 m2-es, háromszobás és összkomfortos, „patinás” belvárosi ház eladó. A HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 24.800.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017

L A K O S S Á G I I N G AT L A N Eladó Kiskunfélegyházán, központban építkezésre alkalmas 2 helyrajzi számos INGATLAN (1.124 m2.) egyben. Tel.: 0670/321-4020 899 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK a Bankfaluban a Kéve utcában eladó. Érdeklődni a 0620/314-0624-es telefonszámon. PÁLMONOSTORÁN 3 szobás HÁZ eladó. Konvektoros, konyha, fürdő, előszoba, több melléképület. Tel.: 06-70/235-0956 GARÁZS eladó a Móravárosban a pálya mellett. Megtekinthető az esti órákban. Érd.: 06-20/207-6333 Bajcsy utcában 933 m2-es telken 100 m2-es, különportás, régi építésű CSALÁDI HÁZ eladó. Irányár: 23 M Ft. Tel.: 06-20/469-0901 Kiskunfélegyháza Hunyadi utca elején részben felújított HÁZRÉSZ eladó. Tel.: 06-20/516-3363 ÜZLETEK ELADÓK! Belvárosban forgalmas helyen, két különálló üzlet eladó kirakattal, reklámfelülettel, jó parkolási lehetőséggel. Külön-külön is eladó. 4 bejárattal, de egybe is nyitható, 140 m2-es üzletnek lakásnak. Tel.: 0670/582-2282 JAKABSZÁLLÁS központjában ÉPÍTÉSI TELEK kedvező áron eladó Tel.: 0630/182-5195 JÁSZSZENTLÁSZLÓN 3 szobás felújított, szigetelt, összkomfortos CSALÁDI HÁZ 400 nöl telken, gyümölcsfákkal, garázsokkal, melléképületekkel, fúrt kúttal, zöldséges-virágos kerttel eladó. Tel.: 06-70/391-6159 Német partnereim részére KERESEK családi házat, tanyát, nyaralót. Tel.: 0630/282-9225 PETŐFISZÁLLÁSON TANYA 5.295 m2-es tanyaterülettel és 2,5 ha szántófölddel eladó csendes, nyugodt környezetben. Irányár: 6,7 M Ft. Tel.: 06-20/613-9267 Móravárosban I. emeleti, 54 m2-es, részben felújított WIMPI lakás eladó. Tel.: 06-70/240-6073 Ingatlanosok kíméljenek. Eladó a Dayka utcában 640 m2-es telken, 100 m2-es CSALÁDI HÁZ, beépíthető tetőtérrel, melléképülettel. Irányár: 21 M Ft. Érd.: 06-20/498-5989 Eladó 126 m2-es BELVÁROSI HÁZ 40 m2-es melléképülettel. Nem házrész! Irányár: 18,9 M Ft. Tulajdonos: 0670/459-3148 Kiskunfélegyháza, XI. kerületben szoba, konyhás TANYA, a betonúttól 50 m-re eladó. Villany, víz van, gáz a dűlőben. A terület új ház építésére is alkalmas. Irányár: 2,2 millió Ft. Tel.: 06-30/6436696

I M P R E S S Z U M Kiskunfélegyháza város és körzete Szuperinfó

Megjelenik Kiskunfélegyházán és a környező településeken minden pénteken 20.000 példányban. Lapzárta: kedd 16 óra Felelős kiadó: Bozsó István Szerkesztőség: 6100 Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u. 2. Nyitvatartás: H-Sze.: 8-17 óráig Cs.: 8-16 óráig; P.: 8-13 óráig Telefon/fax: 76/430-455, 76/560-375 Mobil elérhetőség: 06-30/429-7812 Internet: http://www.szuperinfo.hu E-mail: kkfhaza@szuperinfo.hu A megjelent hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállal.


Kiskunfélegyházán, Bankfalu városrészben, frekventált helyen, rendezett környezetben Sólyom utcában, 160 m2 alapterületű CSALÁDI HÁZ pincével, garázzsal eladó. Ugyanitt: 120as SATU paddal eladó. Tel.: 06-70/6380304, 06-70/638-0104, 76/468-537 Kiskunfélegyházán Czuczor utcában, IKERHÁZ BELSŐ RÉSZE (3 szoba + garázs +melléképület) eladó. Érd.: 0630/412-3699 KAMATMENTES HITELBŐL IS MEGVÁSÁROLHATÓ Kiskunfélegyházától Kecskemét irányában mindössze 6 km-re (4 perc autóútra), közvetlenül az E5 gyorsforgalmi út mellett az Aranyhegyi Csárdánál 7.725 m2 alapterületű, bekeríthető felépítményes ingatlan - volt benzinkút -, fejlesztési terület 10 % beépíthetőséggel, meglévő felépítményekkel! Az ingatlan közművesített, hitel- és lízingképes, pályázatképes és természetesen számlaképes is! Bővebb infó: www.ingatlan.com/22804826 CSALÁDI HÁZ eladó Kiskunfélegyházán a Ficsór József utcában. 3 szobás, központi fűtéses, jó állapotú, két utcáról bejáratos, nagy udvarral, melléképületekkel. Érdeklődni a 06-70/234-7914-es telefonszámon. HALESZBAN 1.872 m2-es INGATLAN házzal eladó. Földszinten, konyha, nappali, fürdő, WC-vel + lépcső az emeletre, fent 2 háló, fürdő WC-vel. Nagy pince, garázs, fáskamra mely füstölőként is működhet. Gáz, áram, víz, fúrt kút van. Telek alácsövezve. Érd.: 06-20/368-6714 174 m2-es, kétszintes CSALÁDI HÁZ a Kossuthvárosban eladó. A házban 5 szoba +nappali, 1 fürdőszoba, 1 tusoló, 2 különálló WC, nagy konyha, garázs került kialakításra. A rendezett udvar végében külön melléképület található. Érdeklődni a 06-70/943-6219-es telefonszámon. FÜLÖPJAKABON TANYA eladó 1.000 nöl területtel, termő gyümölcsössel, gondozott területtel, gazdasági épületekkel. Villany, víz a lakásban. Érd.: 06-20/989-1457 ÉPÍTÉSI TELEKNEK 903 m2-es terület eladó Tiszaalpáron. A terület gondozott, 200 m-re a Tiszától. Irányár: 1.200.000 Ft. Érdeklődni 06-70/3369-789-es telefonszámon az esti órákban. Kiskunfélegyháza peremén 120 m2-es, összkomfortos CSALÁDI HÁZ eladó. 5.755 m2-es földterülettel, tágas garázsokkal, műhellyel, mely vállalkozásra is alkalmas. Városi víz, gáz, ipari áram van. Lakás beszámítás lehetséges. Érdeklődni: 06-20/239-6355 Kiskunfélegyházán 10.000 m2 területen, három szobás TANYA eladó vagy értékegyeztetéssel belvárosi lakásra cserélhető. Érdeklődni: 06-20/460-5471 Eladó a Kossuthvárosban egy 380 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK, 20 m2-es gazdasági épülettel. Víz, gáz, csatorna a telken. Érd.: 06-30/688-9208 SELYMESBEN HOBBI eladó 1.073 m2-es telken, 30 m2-es gazdasági épülettel (szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba) kis felújítást igényel. Érd.: 06-30/6889208 Kiskunfélegyházán a Kossuthvárosban a Dayka u. 43. szám alatti 4 lakásos sorházban egy 2 szobás, különportás, 64 m2-es, téglaépítésű HÁZ, kis udvarral, melléképülettel és garázzsal eladó. Tel.: 06-30/396-5129 Eladó Kkfháza, Molnár B. u. 45. sz. alatt 1 szobás, belső kis LEGÉNYLAKÁS (48 m2-en 5 helyiség) csendes helyen, nagy portán, egy szomszéddal. Azonnal beköltözhető, bővíthető. Rezsije nagyon kicsi. Irányár: 3,4 M Ft. Tel.: 06-20/3863761

Eladó a Batthyány utcában felújítandó, 2 szobás, belső HÁZRÉSZ 520 m2-es portán, központi fűtéssel, ipari árammal, fúrt kúttal, kerttel, melléképületekkel. Tel.: 06-20/807-0188 (egész nap) Kossuthvárosban 2 generációs, 4 szobás, 2 főzőkonyhás CSALÁDI HÁZ nagy garázzsal, melléképülettel eladó. Irányár: 22 millió Ft. Tel.: 06-70/4252295 TISZAALPÁR, Deák F. u. 52. szám alatti régi építésű CSALÁDI HÁZ mindenhez közel, kisportával eladó. Ár: 5.800.000 Ft. Érd.: 06-30/873-0018 Kiskunfélegyházán a Molnár-telepen iparterület mellett, összközműves, 978 m2-es nagyságú LAKÓHÁZ, udvar ingatlan megosztatlan fele áron alul eladó. Irányár: 2.000.000 Ft. Érdeklődni dr. Malatinszki Iván ügyvédnél 06-70/5746064-es telefonszámon vagy a malatinszki.ivan@t-online.hu e-mail címen. Eladó Közelszőlő belterületén 4.000 m2 TELEK. Bármire alkalmas. Érd.: 0630/278-7007

LAKÁS Petőfi lakótelepen III. emeleti, 2 szobás, felújított, erkélyes, 62 m2-es lakás eladó. Tel.: 06-30/741-2772 Belvárosi Apartmanszálló - Félegyháza belvárosában minőségi apartmanokat kínálunk igényes vendégeink részére szállodai szoba árban! Bővebb infó/foglalás: belvarosiszallo@gmail.com Kiskunfélegyházán eladó Móra téren, 56 m2-es, IV. emeleti, erkélyes, 2 szobás, felújított, korszerűsített lakás, pinceszinten saját táróval, tulajdonostól. Új beépített konyha és gardróbszerkények és további berendezési tárgyak a vételár részét képezik. Irányár: 17.900.000 Ft. Érdeklődni este 18 óra után 06-70/3369789-es telefonszámon. Kérem, ingatlanosok ne hívjanak. Móravárosban III. emeleti 54 m2-es, WIMPI típusú erkélyes lakás eladó. Igény esetén teljes bútorzattal is. Érd.: 0620/967-0803 Majsai út 17. szám alatt 50 m2-es, kétszobás, erkélyes lakás eladó. Ár: 14,3 millió Ft. Tel.: 06-70/296-3576 Petőfi lakótelepen IV. emeleti, 2 szobás, erkélyes, 63 m2-es lakás eladó. Érd.: 0630/239-1459 Belvárosban, a Polgármesteri Hivataltól 50 m-re III. emeleti, 2 szobás, parkettás, egyedi fűtésű, erkélyes, jó állapotú lakás eladó. Ár: 15,9 M Ft. Tel.: 06-70/5600515 Móravárosban 4 családos társasházban I. emeleten egy 60 m2-es, nem felújított, 2 szobás, egyedi gázfűtéses, szigetelt lakás, hozzátartozó 2 garázzsal és füvesített kertrésszel eladó. Tel.: 0620/266-9551 Belvárosban eladó 97 m2-es, igényesen berendezett lakás a II. emeleten. Nappali + 3 szoba, 2 erkéllyel, garázs az udvarban. Tel.: 06-20/925-5755 Kiskunfélegyháza városközpontjában, Molnár Béla utcában 2 és félszobás, I. emeleti, felújított lakás eladó 3 külön bejáratú szobával, közös tárolóval és utcára néző erkéllyel. Tel.: 06-30/4810167 Kossuth utcán I. emeleti, 77 m2-es, nappali + 3 szobás lakás eladó vagy kisebb családi házra cserélhető. Továbbá Bankfaluban ÉPÍTÉSI TELEK is eladó. Érd.: 06-70/364-7978 Ha olyan lakást szeretne, ahol NEM KELL ÚJÍTANI (fürdőt, konyhát, WC-t burkolatot), nem kell cserélni nyílászárót, nem szeretne sokat lépcsőzni, akkor ez a lakás Önnek megfelelő: I. emeleti, külső szigeteléssel, klímával ellátott, 68 m2-es, felújított lakás. Tel.: 06-30/978-4302

Érd központjában, IV. emeleti, 53 m2-es, 2 szobás klímás lakás eladó. Tel.: 0630/475-1586 I. emeleti, Móra téri, 50 m2-es, erkélyes lakás eladó MOST FELÚJÍTOTT (új nyílászárók, új burkolatok, új fürdőszoba). Irányár: 18,6 M Ft. Tel.: 06-70/886-7163 Móravárosban 54 m2-es, 1+2 fél szobás, részben felújított, I. emeleti WIMPI lakás eladó. Néhány éve lett a fűtés korszerűsítve. A leggazdaságosabb kondenzációs kazánról működő központi fűtés és melegvíz ellátás. A lakás tehermentes, csendes lépcsőház, nyugodt környezet. Óvoda, iskola, bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár 200 m-en belül. Tel.: 06-20/342-0577 Eladó 65 m2-es, felújítandó, földszinti, társasházi lakás közel a Kossuth utcához, autó udvari beállási lehetőséggel. Tel.: 0670/283-3132 Szépen felújított (új fürdőszoba, cserélt beltéri ajtók, cserélt vízvezeték, új burkolat az egész lakásban) 60 m2-es, 2 és fél szobás lakás, cseréptetős WIMPI-ben eladó. CSOK igénybe vehető rá. Tel.: 0630/358-7948 Móra tér 15/A szám alatt III. emeleti (48 m2+4 m2 erkély) lakás eladó tulajdonostól. Irányár: 13 M Ft. Tel.: 0630/969-4046

ALBÉRLET Belvárosi Apartmanszálló - Félegyháza belvárosában minőségi apartmanokat kínálunk igényes vendégeink részére szállodai szoba árban! Bővebb infó/foglalás: belvarosiszallo@gmail.com Kossuth utcai, III. emeleti, 2 szobás, klímás lakás kiadó. 2 havi kaució szükséges. Tel.: 06-30/262-7065 Kossuth utcán 1 szobás részben felújított, egyedi fűtésű, III. emeleti, erkélyes lakás hosszútávra egyedülálló vagy gyermektelen fiatal párnak aug. 10-től kiadó: 50.000 Ft/hó+rezsi. 2 havi kaució szükséges. Tel.: 06-20/448-8694 Családi ház emeleti részén gázfűtéses, bútorozott szoba kiadó konyha és fürdőszoba használattal, egyedülálló férfi részére. 25.000 Ft+rezsi/hó. Kaució szükséges. Tel.: 06-20/206-5015 Kiskunfélegyházán kiadó családi házat KERESEK. Tel.: 06-70/886-7163 ALBÉRLET kiadó (szoba-konyha). Uitt.: olyan személyt keresek, aki kőműves munkát vállalna. Tel.: 06-20/996-6735 Kossuth utcai, I. emeleti, 2 szobás, bútorozott, felújított, egyedi fűtésű lakás hosszabb távra kiadó. Kaució szükséges. Háziállat nem hozható. Tel.: 06-70/2738622 Kiadó a Petőfi lakótelepen, I. emeleti, fűtéskorszerűsített, panelprogramos, 1+2 félszobás, 54 m2-es, WIMPI típusú lakás bebútorozva. 1 max. 2 főnek hosszútávra. Tel.: 06-20/512-2121 Kiskunfélegyháza központjában, 2 szobás, földszinti, fiatalosan berendezett, összkomfortos lakás hosszú távra kiadó, igényes bérlőnek. 2 havi kaució szükséges. Tel.: 06-30/948-6419 Szépen felújított, berendezett kis rezsijű, 2 szobás, légkondicionált, 4 emeletes Petőfi lakótelepen lévő házban lakás igényesnek szeptembertől kiadó. Telefonszám: 0620/942-4648 2 szobás, Kossuth utcai, bútorozatlan lakás kiadó. Tel.: 06-30/953-0286

ÜZLET KIADÓ Kiskunfélegyháza, Kossuth utca 16. szám alatt 300 m2-es HELYISÉG (jelenleg edzőterem) és 56 m2-es földszinti ÜZLETHELYISÉG. Érd.: 0670/321-4020 Belvárosban, Molnár Béla 2. szám alatt 45 m2-es üzlethelyiség kiadó! Bővebb infó és érdeklődés: https://ingatlan.com/28255139

Kiskunfélegyházán a Csanyi úton zárt, kamerával megfigyelt telephely kiadó parkolás céljából. Érdeklődni lehet: 0630/943-1426 FORGALMAS UTCA, JÓ PARKOLÁSI LEHETŐSÉG! Igényesen felújított, 40 m2es üzlethelyiség kiadó a Bajcsy és Kun utca kereszteződésében. Külön víz, villany, gázóra. Tel.: 06-30/978-4302

ÜDÜLÉS Balatonkeresztúron NYARALÓHÁZAK kiadók, csendes környezetben, teljes felszereltséggel (hűtő, mikró, TV stb.). Szabadstrand 400 m-re. Tel.: 06-30/3021705 KIADÓ 500 m2-es GYÁRTÓCSARNOK, RAKTÁR 5 t-ás híddaruval, riasztóval, kamerarendszerrel telephelyen kiadó. Tel.: 06-20/953-5666 GARÁZS kiadó a Kalmár József utcában, Báder söröző mellett igényes, zárt, védett udvarban. Érdeklődni kizárólag személyesen délelőttönként a Piac melletti Hunvér Kft. Kulcsmásoló boltjában, Dinnyés Gyula. AUTÓKERESKEDÉSNEK 2.500 m2-es TELEPHELY kiadó. Tel.: 06-20/953-5666 Kisebb-nagyobb RAKTÁRAK és MŰHELY bérelhető 100-700-1.500 m2 felületekkel. Érdeklődni: 06-20/944-8789 G É P- J Á R M Ű Eladó CITROEN C5 kombi 2006-os évj., 1,6 D, vmint. VETERÁN AUTÓK: Mercedes 123, 200 D, Volvo244, Transporter T3 (felújított, 85%-ban kész), Citroen XM kombi, ALKATRÉSZEK: motor, Citroen, Toyota Yaris Verso 1,4 D. Tel.: 06-30/409-2101 SUZUKI SWIFT 1,0 GL benzines autó eladó. 2003-as évjárat, 2021. 05. hóig van rajta műszaki. Érd.: 06-30/364-8168 SIMONYI AUTÓBONTÓ (Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 34. – Vásártérrel szemben). Tel.: 76/713-226, 06-30/943-5102 DAEWOO 1,6 benzines, családi, 2003-as évj. friss műszakival, szervizelve, klímával, jó állapotban üzembentartóival eladó. Tel.: 06-30/450-7426 RENAULT CLIO kombi 15 DCI 2013-as évj., magyarországi és FORD FOCUS combi 1,6 DCI 2014. évi, magyarországi, szervizkönyvvel, friss műszakival eladók. Csere is érdekel. Tel.: 06-20/527-2477 SKODA OCTAVIA 1,9 TDI 2001-es évjáratú, magyarországi szervízkönyves, klímás jó állapotban eladó. Uitt.: ALUFELNI (4x100-as) jó gumival eladó. Csere is érdekel. Tel.: 06-30/943-8932 UTÁNFUTÓ eladó. Tel.: 06-70/424-7820 KÉSZPÉNZÉRT bármilyen utánfutóját, lakókocsiját, autóját, büfékocsiját megvásárolom. Tel.: 06-70/424-7820 OPEL ASTRA G 1,2 Sedan benzines, 2001-es, magyarországi, első tulajdonostól, 97.200 km-rel, törés- és rozsdamentes állapotban eladó. Tel.: 0630/508-9988 E GY É B K E R E S É S Dunnát, párnát, régi használt tollat veszek, hívásra házhoz megyek. Tel.: 0630/467-4542 MF 70-es vagy hasonló alternáló KASZÁT keresek, ár és állapot megjelöléssel. Tel.: 06-70/312-7059 Felvásárlás! Hagyatékból származó régi tárgyakat, karórát, faliórát, zsebórát (üzemképtelent is), porcelánokat, nippeket, csillárokat, fali tányérokat, antik bútorokat, képeket, ezüst evőeszközöket, ezüst tárgyakat, könyveket, stb. illetve teljes hagyatékot (akár nagyobb értékűt is) vásárolok azonnali készpénzfizetéssel. Hívjon bizalommal! Tel.: 06-30/396-4495

Vásárolok régi, feliratos üvegeket, színes szódásüveget, komplett hagyatékot. Tel.: 06-70/881-4767 Bútorokat, dunnákat, párnákat, régi tollat veszek. Hívásra házhoz megyek. Tel.: 0630/164-6336 RÉGI MOTOROKAT keresek! Simson, Mz, Etz, Jawa..stb. Tel.: 06-20/572-5142

V E GY E S Belvárosi Apartmanszálló - Félegyháza belvárosában minőségi apartmanokat kínálunk igényes vendégeink részére szállodai szoba árban! Bővebb infó/foglalás: belvarosiszallo@gmail.com

Eladó 3 db-ból álló TAKARMÁNY SILÓTARTÁLY (össztérfogat 20 m3), LISZTSILÓ adagolóval, TÉSZTAOSZTÓ, LISZTSZITA, ITALTÖLTŐ (borpalackozó) szűrővel és VÍZTISZTÍTÓ. Tel.: 0630/409-2101 Eladó Csokonai u. 9. szám alatti 702 m2es INGATLAN, BETONKEVERŐ, PÓTKOCSIK, EKÉK, MARKOLÓ: 98.000 Ft, TÉGLÁK (kis- és nagyméretű), MÁZSÁK, bálázott SZALMA KUKORICA: 2.000 Ft/bála, KUKORICAMORZSOLÓ, DARÁLÓK, KULTIVÁTOR, RENDSODRÓ, állatszállító UTÁNFUTÓ, VASKERÍTÉS (162x110). Tel.: 06-70/231-1230 Szeletelt TÉGLA, belső szelet: 2.600 Ft/m2 helyett 2.200 Ft/m2. Kiszállítás megoldható (Bugac-Alsómonostor). Ugyanitt kb. 2.500 db kisméretű TÉGLA 60 Ft/db áron eladó. Tel.: 06-70/4539869

Eladó! *EMELETES ÁGY serdülőknek, megkímélt állapotú, stabil, 90x190 cm fekvő felülettel, szövet kárpitozással, piros színű, két fiókos. Két ágynak is szerelhető (75.000 Ft) *SZŐLŐPRÉS öntöttvas alapú, racsnis, hibátlan (60.000 Ft) *Antik ÉTKEZŐASZTAL -felújított, 1216 személyes, 100x130 cm-es, két-két vendéglappal hosszabbítható. Az öt láb rézlemezzel borított. Családi, baráti összejövetelekhez ideális (140.000 Ft). Képek a www.jofogas.hu oldalon megtekinthetők: 80923159; 80922453; 98914211. *150 literes FAGYASZTÓLÁDA jól működő és szép állapotú (60.000 Ft) *Jó állapotú vendégágy – PÓTÁGY, NAPOZÓÁGY (19.500,-Ft), Edel Wasser Zepter VÍZTISZTÍTÓ, keveset használt, praktikus, kitűnő állapotú (95.000 Ft). Érdeklődni: szerdai napokon 10-16 óra között, a 0676/466-181-es telefonszámon. KERTI KIÜLŐK rönkfából, csomoros nyárból eladók készletről, azonnal vihetők. Szállításban segítek. Részletfizetés megoldható. Tel.: 0670/424-7820 KAJSZIBARACK ÉRTÉKESÍTÉS a Marillen Kft-nél! Minimum 10 kg-os tételekben. I. o. kajszi 800 Ft/kg, II. o. 650 Ft/kg, hétköznap 7.00 – 17.00 –ig. Tel.: 0670/332-0528


ÚJ SZOLGÁLTATÁS (már 3 éve). KISKUNFÉLEGYHÁZÁN FELESLEGESSÉ VÁLT DOLGAIT INGYEN ELSZÁLLÍTJUK. Eladná, kiürítené házát, hobbiját, nyaralóját, garázsát, üzletét stb. de nem tudja megoldani? Mi padlástól a pincéig díjmentesen elszállítjuk. Lantos László 06-70/321-6868 (Kiskunfélegyháza) Hungaropán fa és műanyag ABLAKOK, ERKÉLYAJTÓK, BELTÉRI AJTÓK (üveges, teli), TV-ASZTAL, gázos GRILLEZŐ, Kemping KERÉKPÁR, Majsai LOVASKOCSI és SIMSON eladó. Tel.: 0670/491-6777, 70/387-2463 ÓCSKAVASÉRT házhoz megyek. Uitt.: LOMTALANÍTÁST VÁLLALOK. Tel.: 0620/925-5968 SÓDER, ZÚZOTTKŐ eladó kedvező áron, kiszállítással, folyamatos árukészlettel. Tel.: 06-70/334-6654 Tejeskávé színű, kihúzható ágyneműtartós REKAMIÉ fa fogantyúval és 2 db gurulós, piros, műbőr FOTEL eladó. Tel.: 06-20/917-7397 B-30-as TÉGLA (1000 db) eladó Szentesen. Tel.: 06-70/354-5320

FÉLÁRON eladó retró 2 db, 3 ajtós SZEKRÉNY, FOTELEK, DOHÁNYZÓASZTAL, SZŐNYEGEK, 2 db OLAJFESTMÉNY, 18-24 db-os EVŐESZKÖZ KÉSZLET, Hollóházi 6 személyes KÁVÉS KÉSZLET, Siesta GÁZKÁLYHA gázpalackkal, JÉNAI EDÉNYEK, olajos KANNÁK, MÁZSA súlyokkal. Tel.: 06-70/967-4665 KONYHAI MUNKALAP darabok 100-150 cm hosszban eladók. Érd.: 06-20/9670803 HASZNÁLT TOLL felvásárlása a LEGMAGASABB NAPI ÁRON, nagytételben is! Helyszíni átvétel! Átvételi ár: 500 Ft/kg-tól 2.000 Ft/kg áron. Tel.: 06-70/226-5672 Eladó Kiskunfélegyházán használt, de megkímélt állapotú FENYŐBÚTOR GYERMEKSZOBÁBA (akár két gyermek részére), cseresznye színű, íves sarok ÍRÓASZTAL, ÁLLÓPOLC, 24-es kontrás, sárga-fehér Hawaii lány KERÉKPÁR megkímélt állapotban. Érdeklődni: 0670/293-2365-ös telefonszámon. TŰZIFA eladó! Nyár, fenyő: 14.000 Ft/m3, akác korlátozott mennyiségben: 30.000 Ft/m3, konyhakészen: 4.000 Ft/100 kg házhoz szállítva (fűrészelt szél). EUTR: AA3193275 Tel.: 06-70/453-9869 Eladó 26”-os, hajlított vázú, női KTM KERÉKPÁR jó állapotban, új gumikkal. Tel.: 06-30/758-9441 ÉPÜLET BONTÁST vállalok. Tel.: 0670/354-5320

Eladók: bakelit LEMEZEK, VASALÓK, rugós KANAPÉÁGY fotellel, MATRACOK, HEVERŐK, ÍRÓASZTAL, SZABÁSZASZTAL, SZÁMÍTÓGÉP MONITOR, MIKROSÜTŐ, új Lee FARMERÖLTÖNY és kézi hímzett POSZTÓ TARISZNYÁK. Tel.: 06-70/632-3183 GÁZTŰZHELY új állapotban, KANDALLÓ és kiskutyának KUTYAHÁZ eladó. Tel.: 0630/275-2002 Megnyitott a „HÁROM ÁRVA SÖRÖZŐ” (Kiskunfélegyháza, Mikszáth K. – Izsáki út sarkán). Akciókkal várjuk régi és új Vendégeinket! Eladó jó állapotú EL-GO 4 kerekű ELEKTROMOS MOPED. Tel.: 06-76/430030 Eladó SZŐLŐDARÁLÓ, SZŐLŐPRÉS, fa HORDÓK, műanyag CEFRÉS HORDÓ, új KÁVÉFŐZŐ, BABAKOCSI, BABAHORDÓ, BABARUHÁK (kislány) Tel.: 06-70/2773875 MEGGY SZEDD MAGAD AKCIÓ a Marillen Kft. gyümölcsöse mellett, 2020. július 18-án, szombaton 7.0012.00 között. Minimum mennyiség 10 kg, ára: 300 Ft/kg. Érdeklődni a 0630/401-0615-ös telefonszámon lehet. Részletek a Facebookon. Elektromos BICIKLI, MOUNTAIN BIKE, 28-as (félváltós) KERÉKPÁR, 51 cm TV, VIDEO LEJÁTSZÓ, MOSÓGÉP, GÁZPALACK eladó. Tel.: 06-20/527-2477 3 és 4 méteres HOROGFÁK (1.000 Ft/db), 2.000 db CSERÉP (10 Ft/db), 130 db B40-ese TÉGLA (400 Ft/db) eladó. Tel.: 06-20/515-4836 26”-os női KERÉKPÁR, 220 V-os TERMÉNYDARÁLÓ, KUKORICA MORZSOLÓ, SATU paddal, 3 szárnyas 100 éves TÜKÖR és VASANYAG eladó. Tel.: 06-70/433-3810 INGYEN elvihető páncéltőkés Stingl ZONGORA. Jól hangolható. Érd: 0670/453-7012 BOROSHORDÓK, műanyag KANNÁK, ROTÁCIÓSKAPA, FŰNYÍRÓ, PERMETEZŐ, ABLAKOK, AJTÓK, REDŐNYÖK, SZÓDÁSÜVEGEK, PARADICSOMOS ÜVEGEK, zsíros KUPA, elektromos ÍRÓGÉP, REKAMIÉ eladó. Tel.: 06-20/228-5968

Hagyatékból eladó NAGYMÉRETŰ KUTYAHÁZ, UNION gyártmányú SZEKRÉNYES VARRÓGÉP, SZOBABICIKLI, MÁGNESES PÁRNA (új), PALERMÓ PAPLAN (új), VÍZFORRALÓ acél alappal, háttérvilágítással (új), VÍZSZŰRŐ KANCSÓ (új), INFRAVÖRÖS LÁMPA (új), ELEKTROMOS TALPRESZELŐ (új), TÁLCA PÁRNÁVAL pl. számítógép alá (új), CD LEMEZEK (új), ÚJ KÖNYVEK kb. 20 db (ezotéria, szépirodalom, kertészet, egészségügy témakörből). Tel.: 06-20/349-0115, 76/468-500 Eladó magasnyomású MOSÓ-STERIMÓ, 200 kg-os, tolósúlyos, jó állapotban lévő VASMÁZSA, jó állapotú RUSZKI SZIVATTYÚ, régi, kézi hajtású PÖRKÖLŐ, KERESZTVÁGÓ FŰRÉSZ, 100-120 l-es BOROSHORDÓK, KERTI SZERSZÁMOK, MŰANYAGLÁDÁK, 3x4 m-es SZŐNYEG, 5 m-es, 30-as GÉGECSŐ, régi réz PERMETEZŐ, 90 éves CSERÉPTÁL, nagy tekercs MADÁRHÁLÓ, alumínium BAROMFI ETETŐ-ITATÓ, SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ, 50 m-es, vastag HOSSZABBÍTÓ, KERÉKPÁR, színes TV (2 db) olcsón és 220-as AGGREGÁTOR. Tel.: 06-20/985-4862 (délután)

MEZŐGAZDASÁG Saját termelésű BURGONYA eladó Kiskunfélegyháza, Tegez u. 3. sz. alatt. Telefon: 06-70/379-5894 KUKORICA és ÁRPA eladó. Érd.: 0630/260-5154 MEZŐGAZDASÁGI SZOLGÁLTATÁST (kaszálás, bálázás és egyéb szántóföldi munkák) vállalok 1 ha-nál nagyobb területeken. Precíz munkavégzés, korszerű gépekkel, helyismerettel Kiskunfélegyházán és környékén. Érd.: 06-70/201-4629 (Rádi Sándor) ÁRPÁT és TRITIKÁLÉT vennék őstermelőtől, azonnali készpénzes fizetéssel. Tel.: 06-70/381-5306 13 ha mezőgazdasági FÖLDTERÜLET XIII. kerületben (Galambos) eladó. Tel.: 0670/319-7283 Gátéri út és a Kecskeméti csatorna között 3,2 ha SZÁNTÓ eladó. Tel.: 06-30/9486419 MTZ 50-es új TLT kihajtás eladó. Tel.: 0620/435-6859 Case IH 195 traktor, 6 m-es kombinátor, 5 m-es középnehéz tárcsa eladó. Érd.: 0630/414-3986 Kiskunfélegyházán a Molnár-telepen 4.800 m2-es FÖLDTERÜLET kúttal, villannyal eladó. Érdeklődni: 06-20/4605471 Dutra UE-28 eladó Csongrádon. Tel.: 0630/475-5010

Őstermelőtől ÉTKEZÉSI BURGONYA 100 Ft/kg áron, Kiskunfélegyháza területén házhoz szállítva eladó. A megrendelhető legkisebb mennyiség 50 kg. 100 kg-tól kedvezmény. Tel.: 0670/374-7876 600.000 kcal SLATINA láncos KAZÁN, jól működő állapotban eladó. Érdeklődni: 0670/293-3899 Kiskunfélegyházától 2 km-re, betonúttól 300 m-re 6 ha FÖLDTERÜLET eladó. Tel.: 06-70/225-4664, 06-20/804-9688 Bravia F1 fehér PAPRIKAPALÁNTA 5x5-ös tápkockában, azonnal kiültethető állapotban eladó. Tel.: 06-30/508-9988 FÓLIAVÁZ (12-es, 45 m hosszú) ajtókkal, középszellőzőkkel 5/4-es horganyzott csőből valamint KPE csövek 5/4 col, 1 colosak olcsón eladók. Uitt.: eladó TRITIKÁLÉ kombájn alol és 2,5 ha SZALMA. Érd.: 06-30/327-8345 Eladó a Bugaci útban 1 ha FÖLDTERÜLET a volt Kókai műhellyel szemben. Tel.: 0670/322-1287 SZÁNTÓFÖLDET BÉRELNÉK hosszútávra (magas bérleti díj) Kkfháza, Gátér, Petőfiszállás, Pálmonostora, Tiszaalpár vonzáskörzetében. Érdeklődni 0620/629-4303-as telefonszámon. KUKORICA eladó Kiskunfélegyházán. Uitt.: KISKUTYA ingyen elvihető. Tel.: 0620/568-5724 KUKORICA (nem szárított) és TRITIKÁLÉ eladó, valamint 4 ha ŐSGYEP kaszálásra kiadó. Tel.: 06-70/252-9605 Tavalyi, tavaly előtti SZÉNÁT, LUCERNÁT, SZALMÁT vásárolok. Tel.: 06-70/3137124 Körbálás ÁRPASZALMA, BÚZASZALMA, TRITIKÁLÉ SZALMA eladó Bokroson. 0630/859-8464 SZÓJADARA házhoz szállítással. Tel.: 0630/228-0881 VETŐBURGONYA eladó. Érdeklődni: 0630/342-1986 Kiskunfélegyházához közel kertészkedésre alkalmas 3 hold FÖLD eladó. Tel.: 06-20/516-3363

4 tonna teherbírású PÓTKOCSI, 440 l-es szántóföldi PERMETEZŐ, 3 m-es nehézfogas KOMBINÁTOR, 601-es TRABANT 1 év műszakival és 601-es TRABANT forgalomból kivont alkatrésznek eladó. Tel.: 76/369-595 (délutáni órákban)

ÁLL AT Vörös, fehér csirke, kacsa élve vagy pucolva házhoz szállítással megrendelhető. Tel.: 06-30/505-6249 Vörös, kettős hasznosítású CSIRKÉK eladók: 1,5-2 kg súlyúak. Tel.: 06-70/2616111, 06-30/287-2154 KISCICÁKNAK keresünk szerető gazdit. Tel.: 06-70/607-0633 Napos BIKA BORJÚ eladó. Tel.: 0630/366-3335 KECSKÉK eladók, vagy elcserélhetők Csongrádon. Tel.: 06-30/228-9347 24 db regisztrált ANYAKECSKE eladó. Tel.: 06-30/471-5810

Előnevelt PULYKA MEGRENDELHETŐ a Szemerédi Terményboltban (Kkfháza, Illésházy u. 49. Nyitva: H-P.: 8-16:30 óráig, Szo.: 8-11 óráig). Szállítás: augusztus 1719 között MALACOK eladók. Tel.: 06-30/510-0943 ANYABIRKÁK eladók. Tel.: 06-20/4331580 Kukoricás, 1 éves KAKASOK Konyhakészre felpucolva eladók. Tel.: 06-70/209-7443 BIRKAHÚS félben, egészben, negyedben rendelhető és egy kb. 60 l-es SZŐLŐPRÉS eladó. Tel.: 06-70/327-4021 Hetes magyartarka, feketetarka ÜSZŐK és BIKÁK eladók. Tel.: 06-30/229-0328 NAPOS CSIBE eladó. Tel.: 06-30/418-4296 INGYEN elvihető egy féléves nőstény KEVERÉK KUTYA. Tel.: 06-70/453-7012 Fehér, vörös, hús és kettőshasznú CSIRKE, TOJÓJÉRCE, TOJÓTYÚK eladó. Kérésre felpucoljuk. Tel.: 06-30/541-9757

TÁRSKERESŐ 60 éves férfi, korban hozzáillő hölgyet keres. Tel.: 06-70/602-4010 36 éves, szép szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-20/295-9206 38 éves, szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-30/362-0637 Fiatal, csinos, csongrádi lány társát keresi. Tel.: 06-30/595-1130 60 éves (170 cm magas, 80 kg) minden káros szenvedélytől mentes férfi, korban hozzáillő társat (alacsony, vékony hölgyet) keres. Tel.: 06-70/248-8825 M U N K A A L K A LO M Kertészetben jártas, FÉRFI SEGÍTSÉGET keresek azonnali kezdéssel. Kijárás egyénileg. Tel.: 06-70/576-1269 (Dobos) SZAKÁCSOT keres a Csillag Vendéglő. Jelentkezni személyesen nyitvatartási időben. Lakatosokat, Awi hegesztőket, CO2 hegesztőket illetve fedőporos hegesztőket keresünk szakképesítéssel tiszakécskei partnercégünkhöz. Lakatos fő munkaköri feladat: önálló rajzolvasás és awival illetve CO2-val való heftelés. Awi hegesztő munkaköri feladat: rozsdamentes, saválló darabok awival való hegesztése. CO2 hegesztő munkaköri feladat: CO2-val való hegesztés szénacél anyagon, melyet ultrahangos vizsgálattal ellenőriznek. Fedőporos hegesztés, fedett ívű hegesztés - vízszintes tompavarrat, lemezvastagság 20 mm-től. Amit kínálunk: kiemelten magas bérezés, hosszú távú munkalehetőség,100% utazási támogatás, díjmentes szállás, munkaruha. Cor-Tex Euro Kft., femipar.munka18@gmail.com Tel.: 0670/884-4955 Tisztelt Városlakók! Megbízható, középkorú nő TAKARÍTÁST vállal kiskunfélegyházi lakásoknál. Tel.: 0670/420-6291 Titán Extra Gépgyártó és Lakatosipari Kft. LAKATOS és ESZTERGÁLYOS munkakörökbe kollégákat keres. Munkaidő: hétköznaponként 6:00-14.00ig. Tel.: 06-30/564-4458


KERTÉSZETBE női és férfi munkaerőt keresek. DIÁK munkaerő is szóba jöhet. Napi fizetés, munkába járás megoldható. Tel.: 06-20/210-2300 (Sinkó) Irodai-telefonos ASSZISZTENSI pozícióra keresem új kollégánkat Kiskunfélegyházán található tanácsadó irodánkba. Főbb feladatok közé tartozik: *napi szinten kapcsolatfelvétel új és meglévő ügyfelekkel *e-mailek kezelése *időpontok egyeztetése, adatok rögzítése *marketing e-mailek készítése *új, innovatív megoldások megvalósítása *ér tékesítő kolléga munkájának segítése. Fényképes önéletrajzokat a info@onnekisjar.hu címre kérem. SZOBAFESTŐ MÁZOLÓT keresek. Tel.: 06-70/585-2636 (Görög Attila) Az Ice Store Kft. kiskunfélegyházi telephelyére targoncás jogosítvánnyal rendelkező személyek jelentkezését várjuk, TARGONCÁS/ANYAGMOZGATÓ munkakörben. Jelentkezéshez szakmai önéletrajzokat a hutohaz@icestore.hu email címre várjuk. Érdeklődni a 0676/222-044-es telefonszámon lehet, hétköznap 06.00-14.30 óra között. Változatos (nem mezőgazdasági!) munkára keresünk dohányzásmentes csapatunkba fiatal, kiskunfélegyházi férfi munkatársat. Érd.: csak személyesen. Időpont egyeztetés: 0630/943-4012 (Gyürky L.) KŐMŰVEST, kőműves munkához értő személyt, valamint SEGÉDMUNKÁST felveszek. Csak komoly érdeklődő jelentkezését várom. Tel.: 06-70/3970115 (Rácz József e.v.) Gyakorlattal rendelkező, középkorú, női KONYHAI KISEGÍTŐT és saját autóval rendelkező FUTÁRT (munkaidő: 10-13 óráig) keres a Desperado Étterem. Tel.: 06-20/970-3466

Kiskunfélegyházán lévő SHELL BENZINKUTAKRA keresünk jó kommunikációs készséggel rendelkező, nem dohányzó SHOP eladó munkatársat. Fényképes önéletrajzokat a shell412560@gmail.com e-mail címre kérünk.

ASZTALOSIPARBAN jártas munkatársat keresünk azonnali munkakezdéssel! Jogosítvány előny! Érd.: 06-20/445-2113 (Bács Wood Kft.) KŐMŰVEST, ÁCSOT, SEGÉDMUNKÁST keresek. Vidéki munkavégzésre. Tel.: 0620/527-0860 (K. Nikolett)


SZENNYVÍZ SZÁLLÍTÁS. Tel.: 06-70/2039294, 06-30/353-4314 KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS, BÉRSZÁMFEJTÉS teljes körű adatszolgáltatással, társaságok, egyéni vállalkozások, családi gazdaságok részére. Cégalapítás, egyéni vállalkozói engedély kiváltásának ügyintézése, adószámos őstermelők, magánszemélyek adóbevallásainak elkészítése. Tel.: 76/468-544, 0620/529-2230 LUX SZÁRAZ TISZTÍTÁS! Kirby habos tisztítás: kárpit – szőnyeg – atkátalanítás – GOMBÁTLANÍTÁS – pollen szűrés. Akció nyugdíjasoknak és kismamáknak! Lakás: Kkfháza, Szendrey u. 42. Tel.: 0620/391-7703, 30/320-0631

ELADÓT felveszünk fizikai munkára. ÉPTRADE Kft. Kiskunfélegyháza, X. ker. 84/A. Jelentkezés személyesen kézzel írott önéletrajzzal H-P.: 8-17 óráig. Hosszútávú munkára keresünk önállóan dolgozni tudó ÁCS és BÁDOGOS szakembereket illetve segédmunkásokat Pest megyében. Versenyképes fizetés, szállás biztosított. Érdeklődni a 0630/639-4199-es telefonszámon. (Csáki Zsolt) A Szalai-Busz Kft. az alábbi munkakörökbe hirdet felvételt: ÉPÍTŐIPAI MUNKAKÖRÖK: *Kőműves *Szobafestő *Burkoló *Szerkezetlakatos *Villanyszerelő. AUTÓIPARI MUNKAKÖRÖK: *Autószerelő *Tehergépjármű és autóbusz szerelő *Villamosság szerelő *Karosszéria lakatos *Gépjármű takarító. Érdeklődni lehet: mobil: 06-70/455-1110 e-mail: szalaibusz@szalaibusz.hu KŐMŰVEST és építőiparban jártas SEGÉDMUNKÁST felveszek. Tel.: 0630/342-4762 (Szegedi) KERTÉSZETBE (paradicsomos) női munkaerőt keresek egész évi folyamatos munkára. Tel.: 06-30/943-2439 (18 óra után) -Ladányi kertészet-

A Cleaner Guys Kft. alkalmi munkavállalókat keres IPARI TAKARÍTÁSRA. Jogosítvány előny! Tel.: 06-30/670-2005 Fóliás KERTÉSZETBE megbízható női KISEGÍTŐT keresek ÁLLANDÓ vagy heti 2-3 napra. Tel.: 06-70/279-2176 (Csányi) esti órákban Hungary-Meat Kft. kiskunfélegyházi munkahelyre, felvételre keres műszaki végzettségű (villanyszerelő, gépszerelő, géplakatos, ipari gépész, vízvezeték szerelő) munkavállalókat KARBANTARTÓ munkakörbe. Érdeklődni, jelentkezni a jozsef.toth@hungarymeat.hu e-mail címre küldött önéletrajzzal lehet. Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Kiskunfélegyháza, Dr. Holló L. u. 5157. számú társasház KÖZÖS KÉPVISELŐT keres. Jelentkezni a 0630/869-9664 vagy 06-70/376-9102es telefonszámon lehet 2020. július 26-ig. A Heaven Diner gyorsétterem keres ütőképes csapatába gyakorlattal (de nem feltétlen végzettséggel) rendelkező gyorséttermi SZAKÁCSOT vagy FELSZOLGÁLÓT. Tel.: 06-70/658-9618

„Hiányzik egy érzés, egy szó, egy Élet! Hiányzik minden, s az együtt töltött évek. Kedves melegséged, szemed fénye, óvó karjaid. 3 éve mentél el, mint a lenyugvó nap, de Te szívünkben élsz, és örökké ott is maradsz!”

„Egy szál gyertya, mely lassan végig ég, egy élet, mely percek alatt véget ért. Itt hagytad azokat, kik úgy szerettek Téged, de emléked örökre szívünkbe égett.”

EMLÉKEZÜNK

id. Szombati

S Z O L G Á LTAT Á S SZOBAFESTÉST – MÁZOLÁST – TAPÉTÁZÁST – GIPSZKARTONOZÁST, laminált padló lerakást, hőszigetelést és kisebb kőműves munkákat vállalok mindenki számára elérhető áron. Tel.: 06-20/997-2792 Ács-, tetőfedő-, bádogosmunkát, tetőjavítást, kúpozást, széldeszkázást, Lindab-lemezlést, trapéz lemezelést, ereszcsatornázást, tetőtisztítást, szigetelést, régi házak bontását vállalom. Kiszállás ingyenes. Tel.: 0670/257-8945, 06-30/749-5485 FŰKASZÁLÁS, parlagfű irtás motoros fűkaszával. AUTÓ és EGYÉB SZÁLLÍTÁS 2 tig. TŰZIFA VÁGÁS szalagfűrésszel. Tel.: 0620/986-2300 DUGULÁS ELHÁRÍTÁST rövid határidővel, garanciával vállalok hétvégén is. Dányi László. Tel.: 06-30/785-6431

FÜRDŐSZOBA SZERVÍZ! Fürdőkádak, zuhanytálcák és fürdőkabinok elsárgult, repedezett, penészes felületeinek újra szilikonozását, felújítását valamint tusolókabin összeszerelését, beépítését vállalom. Tel.: 06-20/997-2792 FŰKASZÁLÁST, FŰNYÍRÁST, SÖVÉNYNYÍRÁST, FA KIVÁGÁST, fa összevágást, erdő gyérítést, bokrok, cserjék kivágását vállalom, rövid határidővel. Tel.: 0630/813-5963 “Valaki elment, akit szerettem. Valaki volt a mindenem. Búcsú nélkül itthagyott. Utána csak üresség maradott. Láttam Őt nevetni, boldogan. Hallottam a legszebb szavakat, amiket ember nem mondhatott, de elment, s a szívem megfagyott. Valaki meghalt, akit szerettem. Valaki magával vitte mindenem.”

Redőnyexpressz! Műanyag, fa, alumínium redőnyök készítése, javítása, napellenzők készítése! Tel.: 06-70/4554655 Bármilyen ácsmunkát, széldeszkázást, ereszcsatornázást, tetőáthajtást, tetőjavítást, Lindab-lemez felrakását vállalom akciósan egy hónapig. Bármilyen kapu, kerítés készítését vállalom anyagbeszerzéssel. Tel.: 0630/641-7614 CSŐSZERELŐ vállal vízés fűtésszerelést, konvektorok cseréjét, javítást, fürdőszobák teljes és részleges felújítását, csőtörési hibák javítását, új fürdőszobák készítését, szennyvíz bekötést. Vegyes tüzelésű kazánok cseréje és újak beépítése, átfolyós gázvízmelegítők vízkőtelenítése! Tel.: 0630/295-9601 KŐMŰVES felújítási munkákat vállal: átalakítást, vakolást, betonozást, viacolorozást stb. SZOBAFESTÉST és ÁCS MUNKÁKAT is vállalunk. Tel.: 0670/385-8430 TÁVIRÁNYÍTÓ PÓTLÁS, kapunyitómotor javítás, kamera, riasztó szerelés. Tel.: 0630/525-7611 FOGSOROK JAVÍTÁSÁT Kiskunfélegyházán vállalom. Tel.: 0670/453-5350 AUTÓLÁMPA és KAROSSZÉRIA POLÍROZÁS, AUTÓTAKARÍTÁS. Fémszer Kft. Bejelentkezés: 06-30/433-7494 GÁZKAZÁNOK karbantartása, javítása és beüzemelése. Baxi, Buderus, Ferroli, Saunier Duval, Hajdú, Biasi, Fondital készülékek szervizelése. Gázhálózatok és készülékek időszakos műszaki biztonsági felülvizsgálata. Tel.: 06-70/622-2755 Veszélyes FÁK KIVÁGÁSÁT, korona igazítást és erdő gyérítést vállalok. Tel.: 06-20/622-2492 FÜRDŐKÁD-FELÚJÍTÁS igényesen, kívánt színben, garanciával. Telefon: 06-30/9982485

„Nem az a fájdalom, melytől könnyes a szem, hanem amit szívünkben hordunk némán, csendesen.”

Gulyás Tibor

halálának 3. évfordulóján.

- Szerető családja -

halálának 15. évfordulóján. - Szerető családja -

SZOBAFESTÉS – MÁZOLÁS – TAPÉTÁZÁS – GIPSZKARTONOZÁS – KÜLSŐSZIGETELÉSFESTÉS LAMINÁLT PARKETTA - PADLÓSZŐNYEG LERAKÁSA. Munkáinkat 20 éves szakmai tapasztalattal, akár bútor mozgatással vállaljuk. Tel.: 06-70/201-8044 Ács-, tetőfedő-, bádogosmunkát, szegődeszkázást, lambériázást, tetőáthajtást, kúpcserépkikenést, ereszcsatornázást, lapostetőszigetelést, kéményszegést, cseréplécezést és Lindab-lemez készítését, valamint bármilyen munkálatokat, amik a házzal kapcsolatosak vállalok, anyagbeszerzéssel. Hívjanak bizalommal! Tel.: 06-20/922-8543

“Kedves hangod mindig hallom, drága arcod mindig látom. Lépteidet lesem, várom, fognám a kezed, de nem lehet, mert a sír eltemet.”

EMLÉKEZÜNK

EMLÉKEZÜNK

EMLÉKEZÜNK

EMLÉKEZÜNK

András

GÉPJÁRMŰ ÜVEGFÓLIÁZÁS, különböző árnyalatú prémium fóliával a sötéttől az átlátszóig bontás nélkül műbizonylattal! Magas hővisszatartó képesség, 99% UV szűrés, babavédelem, szilánkvédelem! Tel.: 06-70/654-3340 Kivehető FOGSOR készítése, javítása, fogpótlás, alábélelés, kapocs, törésjavítás garanciával. Tel.: 06-30/908-1798 Tetők javítását, átrakását, beázások megszüntetését, kémények bontását, felújítását, verébdeszkák, széldeszkák cseréjét vállalom. 06-20/354-4495

Molnár Imre Béláné szül.: Drozdik Ilona halálának 2. évfordulóján.

- Szerető férje-

Víg László

halálának 4. évfordulóján.

- Szerető családod -

Juhász József halálának 10. évfordulóján.

- Szerető Édesanyja, öccse, a rokonok és az ismerősök -


CNC felsőmarást, lézervágást és gravírozást vállalok fa- és műanyag anyagokra. Tel.: 06-70/634-3312 Teljeskörű KŐMŰVES munkák: felújítás, garázs, járda építés, szigetelés és hidegmelegburkolási munkálatok elvégzése érdekében hívjon a 06-70/356-3330-as telefonszámon. Alumínium kerítés, kapu, korlát borítását vállalom különböző fahatással és RAL színekben. Tel.: 06-70/634-3312 Alfa Cleaning: szőnyeg, kárpit, matrac, autóbelső, forróvizes tisztítása. www.alfacleaning.hu 06-20/288-3919

TETŐJAVÍTÁS! Tetőátrakás, lécezés, kúpkenés, kémények bontását, felújítását vállalom. Hívjon bizalommal. Tel.: 06-30/322-8929 REDŐNYMESTER! Új fa és műanyag redőnyök, reluxák, szúnyoghálók készítése, javítása kedvező áron. Gurtni csere. Tel.: 06-70/248-2987, 06-30/7346255

„Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek.”

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy

Kosztor Miklós

82 évesen 2020. március 14-én elhunyt. Hamvait 2020. július 21-én 10 órakor az Alsótemetőben, a római katolikus egyház szertartása szerint helyezzük örök nyugalomra. Lelki üdvéért az engesztelő szentmisét 2020. július 21-én 7 órakor a Szent István templomban mutattatjuk be. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését!

- Gyászoló család -

NYÍLÁSZÁRÓK UTÓLAGOS SZIGETELÉSE, passzítása, beállítása, zárcseréje, hőszivárgás mérése. Redőnyök, rovarhálók, árnyékolók, szalagfüggöny, harmonikaajtók készítése, javítása. www.peneszeltavolitasa.hu Tel.: 06-30/294-6022, 06-50/114-2644 (díjtalan hívás DIGI-ről). TETŐJAVÍTÁST, kúpkenést, széldeszkák, ereszcsatornák készítését, kémény javítását kedvező áron vállalom. Tel.: 0670/546-4742 Villanyszerelési munkát vállalok lakosságnak és vállalkozásnak, számlaképesen. 30/371-4198 LOMTALANÍTÁST VÁLLALOK! HÁZAK, LAKÁSOK, TANYÁK ÖRÖKSÉG UTÁNI VAGY CSAK KÖLTÖZÉS MIATTI LOMTALANÍTÁSA PINCÉTŐL – PADLÁSIG. UITT.: MELLÉKÉPÜLETEK, GARÁZSOK BONTÁSÁT IS VÁLLALOM. TEL.: 06-20/577-4717 –HALASI JÓZSEF-

SZOBAFESTŐ-MÁZOLÓ-TAPÉTÁZÓ mester vállal szobafestést, mázolást, tapétázást, gipszkartonozást. Gyors, precíz, számlaképes munka. Hívjon a 0620/363-1800-as telefonszámon bizalommal. Árajánlat ingyenes. Uitt.: Haleszban 4.029 m2-es, bekerített ÉPÍTÉSI TELEK eladó. Redőny szerelés-javítás: alumínium, műanyag, fa. Gurtnicsere. Szúnyogháló készítés. Király Ferenc 06-20/515-3094 KÖLTÖZTETÉS, ÁRUFUVAROZÁS helyben az ország és EU egész területén ponyvás teherautóval, igény esetén rakodókkal. Tel.: 06-70/511-1200 –Tóth József– KAPUK, KORLÁTOK, KERÍTÉSEK és ACÉLSZERKEZETEK GYÁRTÁSÁT valamint HÖRMANN KAPUTECHNIKA TELEPÍTÉSÉT és SZERVÍZELÉSÉT vállaljuk. Tel.: 06-70/676-6100 Veszélyes fák kivágását vállaljuk alpin technikával. Uitt.: FŰKASZÁLÁST vállalunk. Tel.: 06-70/553-6432

„Búcsú, mit ki nem mondtál nekünk, elmaradt. Hisz még élni akartál e földi kín alatt. Vállalni gyermekedért minden szenvedést. Nap mint nap szívünkbe önteni a reményt. Sosem sírtál, sosem panaszkodtál, Te mindenkinek gyógyír voltál. Meghasad a szív, s a tudat, e mérhetetlen fájdalom alatt.”

EMLÉKEZÜNK drága elhunytunk

Hegedűs László

halálának 10. évfordulóján. Soha el nem múló szeretettel: - Szüleid, öcséd és családja -

TETŐJAVÍTÁS! Tetőátrakását, kúpok kenését, széldeszkák cseréjét, ereszcsatorna készítését vállaljuk. Tel.: 06-30/832-7025, 06-20/299-2233 ÉPÍTÉSI TÖRMELÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT, BONTÁST, LOMTALANÍTÁST, ZÖLDHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT vállalom. Tel.: 06-30/916-3059 Ács, bádogos munkát, tetőjavítását, cserép átrakást, lécezést, verébdeszka cserét, javítást vállalunk. Csatorna, oromszegély szerelést, párkányok fedését, lemezfedést garanciával, megfizethető áron, díjmentes kiszállással. Fa kivágás alpin technikával. Tel.: 0670/648-4337 SORSELEMZÉS, kártyajóslás, családi, párkapcsolati problémák, szerelemkötés, átok-rontás levétele. Hívásra házhoz megyek. Tel.: 06-30/924-3867 KŐMŰVES munkák, villanyszerelés! Mindennemű építés, javítás, tető, felújítás. Kivéve gáz. Király Ferenc 0630/701-7839 Festőcsapat munkát vállal. Tel.: 0630/727-0828 Gurtni csere, új redőny készítése, faredőny javítás hétvégén is, gyors precíz munka. 06-30/900-8159, 06-70/2276273 Hosszított, zárt KISTEHERAUTÓVAL, max 1 tonna teherbírásig, hétköznap, heti 1-2 FUVART vállalnék, csak belföldön. Érd.: 06-20/967-0803 BALÁZS REDŐNY! Műanyag és faredőnyök, szúnyoghálók készítése, javítása 24 órán belül, hétvégén is. 0670/374-3864

“Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek.”

EMLÉKEZÜNK

Ficsór Lászlóné szül.: Luterán Erzsébet halálának 5. évfordulóján.

- Szerető fia Öcsi -

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Hálás szívvel mondok köszönetet a rokonoknak, szomszédoknak, munkatársaknak, barátoknak, ismerősöknek és mindazoknak, akik szeretett Nagymamám

Ladányi Mátyásné szül.: Tóth Ilona

temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmamban velem együttéreztek.

- Gyászoló unokája -

Vízvezeték-szerelés, új fürdőszobák elkészítése, burkolása, felújítása, csatornázás, szobafestés és kőművesmunkákat vállalunk, (számlaképesen), rövid határidővel. Érd.: 30/249-7855, 30/970-1558 Vállalunk mindenféle magasban végzendő, nehezen megközelíthető munkát (festés, szigetelés, tisztítás, javítás, galambriasztás) ALPINTECHNIKA SEGÍTSÉGÉVEL. Keressen bizalommal Telefon: 06-70/612-1796 e-mail: alpintechnika@build-air.hu

SZOBAFESTÉST kedvező áron vállalok. Tel.: 06-30/727-0828 Vállalom új tetők készítését, bádogos-, ácsmunkát, tetőfelújítást, széldeszkázást, Lindab-lemez felrakását akciósan, anyag+munkadíjjal. Kiszállás ingyenes. Mindenre 10% kedvezmény 2020. július 20-ig. Tel.: 06-30/375-9762, 06-70/6559878

TETŐJAVÍTÁS! Széldeszkák cseréjét, festését, kémények felújítását, ereszcsatorna készítését vállalom. Tel.: 06-20/299-2233, 06-70/287-7851 KAPUK készítése. Tel.: 06-30/928-1085 KŐMŰVES MUNKÁT vállalok! Térkövezés, régi épületek teljeskörű felújítása, új épületek, garázsok stb. fa és fémtetővel, kerítések, térbetonozás stb. számlaképesen. Tel.: 06-20/237-2840

O K TAT Á S Lovari nyelvtanfolyam indul Szegeden július 25-én 9.00-től Teréz utca 36/B. 70/579-5983, 20/428-44-86, www.ciganynyelvoktatas.hu Magánóra ANGOL tanárral, minden szinten. Tel.: 06-30/813-5962 Közel a városhoz tanyán vállalom sérült és normál fejlődésű gyerekek fejlesztését, felügyeletét GYÓGYPEDAGÓGUSKÉNT. Ár: megegyezés szerint. Tel.: 06-70/3335848 “Nyugodjál csendesen, legyen békés álmod. Találjál odafönt örök boldogságot!”

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Hálás szívvel mondunk köszönetet a rokonoknak, szomszédoknak, barátoknak, a Szivárvány – FONÓ dolgozóinak és gondozottjainak, a Vodafone Üzlet dolgozóinak, ismerősöknek és mindazoknak akik

Kapus Jánosné szül.: Kovács Erzsébet

temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együttéreztek.

EMLÉKEZÜNK

Almási Imréné

- Gyászoló család -

szül.: Csányi Rozália

születésének 100., halálának 3. évfordulóján.

- Szerető családja -

Mély fájdalommal tudatjuk, mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy

Tóth E. Jánosné szül.: Vincze Borbála 2020. július 9-én elhunyt. Hamvait 2020. július 24-én 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a Felsőtemetőben.

Kérjük együttérzésüket, szeretetüket egy szál virággal fejezzék ki.

- Gyászoló család -


12

2020. jĂşlius 17.

Profile for szuperinfo

Kiskunfelegyhaza 2020.07.17.  

Kiskunfelegyhaza 2020.07.17.  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded