__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS ÉS KÖRZETE

2020. július 3., XXX/27.


A Magyar Rádió Zenei Együttesei színesítették a vasárnap délelőttöt Kiskunfélegyházán Június 28-án, vasárnap 11 órakor számos zenekedvelő érdeklődő gyűlt össze a Béke téren, hogy részese lehessen a Magyar Rádió Zenei Együtteseinek képviseletében megjelent művészek játékának.

A Magyar Rádió Zenei Együtteseihez hozzátartozik a Magyar Zenekar, az Énekkar és a Gyermekkórus. A hétvégén 15 helyszínen játszottak a közönségnek kamaraprodukciókat, Kiskunfélegyházán Vivaldi és Bach műveket adtak elő az egy órás műsoridőben. Szepesi János klarinétművész pápai fellépésük előtt az együttesről elmondta: a Zenélő Magyarország koncertsorozat célja az volt, hogy a bezártságból visszakerüljenek, s újra játszhassanak a közönségnek. - A zenélés olyan, mint az élsport, nem lehet kihagyni, állandó készenléti állapotban kell lenni. Attól függetlenül, jól jött ez a kis „pihenő”, mert olyan dolgokra is jutott időnk, amire munka közben nem. Akár olyan művek megtanulására, amiket eddig félretettünk, de ettől függetlenül mindannyian máshogy éltük meg. Volt, aki a tényleges pihenéssel töltötte a karantén időszakát, de voltak olyanok is, akik a közösségi médián keresztül próbálták eljuttatni a zenét az emberekhez. Most tényleg nagyon jó érzés volt újra megmutatkozni, végre ismét együtt játszani, s ez egy igazi örömzene volt most mindannyiunknak - tette hozzá Szepesi János, aki elmondta, a közönségnek van igénye a komolyzenére, s örültek, hogy házhoz vittük a zenét ebben a pár napban. Sokan csak sétálgattak, s ahogy meghallottak minket, megálltak, hallgatták a zenét. De a gyerekek is hallgatták a téren játék közben, s ez nagyon jó, mert ezzel építjük a kicsik zenei ízlését. A koncertsorozat - mely nagy népszerűséget váltott ki - a tervek szerint a jövő hétvégén folytatódik, hogy más városokban is megtapasztalhassák a zene szellemünkre, érzelmeinkre és egész lelkünkre ható erejét. (Interjú forrása: papa-ma.hu)

Csányi József lett az Év Polgármestere BácsKiskun Megyében

Az Év Polgármestere Bács-Kiskun Megyében kitüntető díjat adományozta a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés Csányi Józsefnek.

A testület június 26-i ülésén, az alábbi indoklás alapján határozott arról, hogy Kiskunfélegyháza polgármesterét találja méltónak az idei elismerésre. „2014-ben új fejezet kezdődött a város történetében, amikor az akkori önkormányzati választást meggyőző fölénnyel nyerte meg Csányi József. Személyisége, valamint kitűnően felépített programja és választott munkatársai kétséget sem hagytak afelől, hogy jó kezekbe került a város vezetése. Az elmúlt hat esztendőben egy töretlen ívű fejlődésen ment át Kiskunfélegyháza és ez jórészt fiatal, energikus egyéniségének köszönhető. Demokratikus vezetési stílusát az emberekkel való párbeszéd és a bölcs belátás jellemzi. Kiváló munkatársakat gyűjtött maga köré, akiknek lelkiismeretes munkája a város fejlődésének záloga. Nyugodt, kiegyensúlyozott habitusa stabilitást, békességet teremtett a városban. Kiváló szervezőkészségét bizonyítja, hogy létrehozta sikerének egyik alapját, a városban működő vállalkozások összefogását, a Kiskunfélegyházi Gazdaságfejlesztő És Munkahelyteremtő Egyesületet (KGME), amely több, mint 20 céget, vállalkozást fog össze és biztosítja az összehangolt és zavartalan gazdasági prosperitást. Ebből is adódóan széles kapcsolatrendszerrel bír, és ezt kitűnően felhasználja a város érdekében. Munkahelyén nyugalom jellemzi a mindennapi életet, szűkebb környezetében pedig szeretetteljes a légkör. A pályázatok sikeres kihasználása, a gazdag kulturális lehetőségek felvállalása is a városlakók megelégedettségét vonta maga után, s ezt legjobban a 2019-es önkormányzati választás bizonyítja, ahol országosan is kiugró több mint 90%-os eredmény jelezte, hogy jelentős közbizalomnak örvend, s ez a rendszerváltás óta példátlan a 25 ezer főnél nagyobb települések körében. Ezzel Kiskunfélegyháza város lakossága hitet tett amellett, hogy választott polgármestere és a képviselők továbbra is töretlenül bírják a lakosság támogatását. Csányi József megalapozta városában a nyugodt, kiegyensúlyozott polgári létet, a dinamikus és folyamatos fejlődést, a munkahelyteremtést és az emberekre való odafigyelést. Elképzeléseinek megvalósulása nyomán régóta nem látott szépségben ragyog a város. Csányi József polgármester úr elmúlt évekbeli következetes és meg nem alkuvó városvezetői tevékenységét nyugodt szívvel és bátran állíthatjuk bármely közösség elé példaként.” (Forrás: Félegyházi Közlöny)

Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2019 a Platánban

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2019 címet nyerték el a platános diákok eredményes, kiváló tanulmányi munkájukért és kimagasló sportteljesítményükért: Kis Roland 6.a osztályos és Trungel-Nagy Zalán 7.b osztályos tanulók.

Roland kiskora óta folyamatosan atletizál, triatlonozik és kosárlabdázik. Zalán is folyamatosan sportol, biciklizik, triatlonozik, és külön öröm, hogy 2018-ban is elnyerte már ezt a rangos, kitüntető címet. Kiváló országos sport- és tanulmányi eredményekkel öregbítik a Platán iskola hírnevét. Teljesítményükre és sikereikre büszkék szüleik, tanáraik és iskolatársaik. További sok sikert kívánunk Rolandnak és Zalánnak!


Városi sétákra hív Kiskunfélegyháza

Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee

A városlakók egy finom kávé mellett bűnmegelőzésről és vagyonvédelemről kaptak felvilágosítást a rendőröktől.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által támogatott Police Coffee elnevezésű bűnmegelőzési program a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság illetékességi területén folytatódott 2020. június 30án délelőtt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi szakelőadói és a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadója a nagyszámú érdeklődőt kötetlen formában, egy kellemes kávé mellett tájékoztatta vagyonvédelmet és a bűnmegelőzést érintő témákról, illetve az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről. Szinte minden korosztály megállt a rendőrség standjánál, ahol nem csupán szóbeli tanácsokat kaptak, hanem színes kiadványokból is tájékozódhattak a különböző témakörökről. A fiatalabb korosztály az iskola falain belül elkövetett cselekményekről váltott néhány szót az előadókkal, míg a középkorúak leginkább a piacon, áruházakban elkövetett bűncselekmények megelőzési lehetőségeiről érdeklődtek. Szóba került az idősebbeket leginkább érintő ún. unokázós csalás is. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tanácsokat ajánlja az állampolgárok figyelmébe: - Ne higgyen a kétes nyereményekkel kecsegtető ajánlatoknak! - Idegent soha nem engedjen be a lakásba anélkül, hogy jövetele céljáról, személyazonossága valódiságáról ne győződne meg! - A lakásajtót, a kaput akkor is tartsa zárva, amikor otthon tartózkodik! - A lakás bejárati ajtajára – saját maga és értékei védelme érdekében – szereltessen biztonsági láncot! - A közüzemi szolgáltatók – vízművek, áram- és egyéb szolgáltatók – az alkalmazottaik érkezése előtt értesítik a fogyasztókat. A karbantartást, ellenőrzést végzők fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, formaruhát viselnek. Ha kétségei vannak, hogy valóban az adott szolgáltató alkalmazottai érkeztek-e Önhöz, beengedésüket megelőzően hívja fel telefonon a cég ügyfélszolgálatát! Idegenekkel szemben – a kért segítség teljesítését megelőzően – legyenek óvatosak, fontolják meg az esetleges segítségnyújtás módját! Ha hozzátartozójára hivatkozva kérnek pénzt, először ellenőrizze a kapott információkat! Idegennek semmi esetre sem adjon készpénzt, ékszert, bármilyen értéket!

A sétákra minden szombaton sor kerül, minden alkalommal másmás személy vezetésével.

Városi sétákra hívnak minden érdeklődőt júliusban szombatonként Kiskunfélegyházán. A Kiskun Múzeum és a Kiskunfélegyházi Tourinform Iroda közös szervezésében a Mesél a város című programhoz kapcsolódva minden hétvégén más-más témakört körüljárva ismerkedhetnek meg városunk érdekességeivel, különlegességeivel. A Városi séták időpontjai júliusban: Július 4. (szombat) 16:00 óra Séta a ligetes főutcán A sétát Mészáros Márta múzeumigazgató vezeti. Találkozó és indulás: a vasútállomás előtt 16 órakor Július 11. (szombat) 16:00 óra Virágos Félegyháza A sétát vezeti: Nagy Ágnes, Kiskunfélegyháza város főkertésze Találkozó és indulás: a Petőfi szobor előtt 16 órakor Július 18. (szombat) 16:00 óra Móra Ferenc nyomában A sétát Kovács Nándor, a Kiskun Múzeum tárlatvezetője vezeti. Találkozó és indulás: az Ótemplom előtt 16 órakor Július 25. (szombat) 16:00 óra Belvárosi séta A sétát vezeti: Olasz Anita, a Tourinform Iroda vezetője Találkozó és indulás: a városháza előtt 16 órakor A sétákra mindenkit szertettel várnak! A városi séták augusztusban tovább folytatódnak.

51 év távlatából tekintettek általános iskolájukra

Osztálytalálkozót tartottak a Bajcsy-Zsilinszky Endre Általános Iskola 1969-ben végzett diákjai a hétvégén.

A harminchárom fős osztályból húsz fő gyülekezett a Desperado Étterem előtt, hogy felelevenítsék a régmúlt emlékeket és megosszák egymással életük történetét. - Az első évet többségünk a Szt. János téren akkor még meglévő iskolában kezdte, így nem ismeretlen számunkra a kinti „pottyantós” WC, az olajos padló és a szenes kályha is, melyekkel a tantermeket fűtötték akkoriban. Még tornatermünk sem volt, de ez mit sem változtatott a lelkesedésünkön és az osztályunk alapvetően jó hangulatán. Később kerültünk be az új iskolaépületbe, kiegészülve új osztálytársakkal, melyek az évek során változtak, de az erős mag végig megmaradt – számolt be lapunknak Herédi Éva, az osztálytalálkozó szervezője, aki szívesen mesélt a régmúlt közös emlékekről. - Az igazgatónk Gulyás István volt. Felsőben az osztályfőnökünk dr. Kondor Sándorné – aki már 83 éves és egészsége nem engedte, hogy jelen legyen a találkozón. Bátran ki merem jelenteni, hogy kiváló tanáraink voltak. Az első két osztályban például Nagy Józsefné, felsőben Förgeteg József, Nógrádi István, Kapus Erzsébet, Szalai Rozália, Mészáros Gyuláné, Faragó Dezsőné, Seres István (aki az orosz nyelvet próbálta velünk megtanítani) és Makány Ilona, hogy csak pár nevet említsek a pedagógusaink közül. Nagyon sok kiváló sportoló, tanulmányi versenyeken induló osztálytársunk volt, bár az osztály csak átlagos tanulmányi eredményeket mutatott. A későbbiek folyamán 2-3 fő kivételével mindenki szakmunkás bizonyítványt szerzett vagy leérettségizett. Többen vannak közülünk, aki több diplomával is büszkélkedhet. A legnagyobb örömünkre viszont az szolgál, hogy a nagybetűs életben mindannyian jól megálltuk helyünket – mondta mosolyogva Éva. Az osztály végül 33 fővel végzett, melyből húsz fő tudott jelen lenni a találkozón. Heten sajnos elhunytak már a többiek pedig betegségük miatt maradtak távol. Egy találkozót szerveztek már, nem sokkal az általános iskola tanulmányaik lezárása után, kb. 3-5 évvel, de azon sajnos kevesen jelentek meg. Szerencsére azonban vannak, akik mai napig tartják a kapcsolatot egymással. Így sikerült ilyen szép létszámot összetoborozni több mint 5 évtized elteltével. Nagyon sokan vannak, akik azóta nem is látták még csak fotón sem osztálytársukat. Nem csoda, hogy nem is igazán ismerték meg egykori kisiskolás társukat. - Feledhetetlen délután volt. Mindenkinek volt bőven mit mesélni. Úgy érzem minden fáradtságot megért újra összehozni a csapatot. S ahogy végignéztem a boldog arcokon, szerintem nem csak én gondolom ezt így – összegezte Éva a kellemes szombat délutáni találkozón megélt érzéseit.

Ismét teljes üzemben a félegyházi strand és uszoda

Nyitva: Uszoda: hétfőtől csütörtökig 6-tól 20 óráig pénteken 6-tól 24 óráig, szombaton 9-től 24 óráig vasárnap pedig 9-től 20 óráig. Strand: hétfőtől vasárnapig 9-től 20 óráig.

Újra látogatható a Kiskun Múzeum

Július 1-től újra várja látogatóit a Kiskun Múzeum, a Petőfi Sándor Emlékház és a Móra Ferenc Emlékház Kiskunfélegyházán.

A Kiskun Múzeum júliusban hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között lesz nyitva, hétvégén bejelentkezéssel látogatható! A Petőfi Sándor Emlékház és a Móra Ferenc Emlékház július 1-jétől csak bejelentkezéssel látogatható! Kérik, hogy további információért és látogatás bejelentkezésért keressék az intézményt a 76/461-468-as telefonszámon, e-mailen: bejelentkezes@kiskunmuzeum.hu, valamint a honlapukon a www.kiskunmuzeum.hu oldal időpontfoglalás menüjében. (Forrás: Félegyházi Közlöny)


HOUSE36 I N G AT L A N K Ö Z V E T Í T Ő I R O D A A Petőfi lakótelepen, szigetelt házban felújított, 2 szobás lakás eladó: 12,5 M Ft. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Csanyi út közelében, aszfaltozott út mellett 5300 m2-es, körbekerített, 2 bejárattal rendelkező területen három, összesen 1060 m2 alapterületű (további beépítés is lehetséges) felépítménnyel rendelkező ipari ingatlan/iparterület/üzem eladó. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Petőfi lakótelepen 2 szobás, II. emeleti lakás eladó: 13,9 M Ft. Tel.: 06-70/409-9549 Darvas tér 2. vagy 3. társasházban eladó 2 szobás lakásokat keresek. Tel.: 0670/409-9549 Sürgősen eladó vagy problémás (végrehajtás, eszközkezelés stb.) lakása van? Cégünk KÉSZPÉNZES ajánlatát NE HAGYJA KI! Megtekintés után 24 órán belül ajánlattétel! A részletekről egyeztessünk telefonon. Tel.: 06-70/4099549 1-2 szobás házrészeket keresek Kiskunfélegyházán. Állapot mindegy. Tel.: 06-70/409-9549

Kiskunfélegyházán belvárosi, jó minőségű, eladó családi házat keresek Ügyfelem részére 2-3 hónapos bérbeadással. Tel.: 06-70/409-9549 Frekventált elhelyezkedésű, belvárosi, ELADÓ üzlethelyiséget keresek ügyfeleim részére. Előny, ha bérbe van adva vagy a jelenlegi tulajdonos bérelné. Tel.: 0670/409-9549 A Ficsór József utcában felújítandó, 65 m2-es, belső házrész 700 m2-es, saját telekkel eladó: 7,5 M Ft. Tel.: 06-70/4099549 A Kossuthvárosban 400 m2-es, üres építési telek eladó: 7,9 M Ft. Tel.: 0670/409-9549 A Kossuthvárosban 802 m2-es, két utcára nyíló építési telek eladó: 14,9 M Ft. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Móravárosban, bolthoz, iskolához, óvodához közel, IV. emeleti 1+2 félszobás egyedi gázfűtéses lakás eladó. Irányár: 14.900.000 Ft. Tel: 06-30/724-8560 Eladó 1 vagy 2 szobás HÁZRÉSZEKET keresek a városban. Tel.: 06-70/4099549 Keresek Kiskunfélegyházán jó állapotú tégla házat 30 M Ft-ig. Ár: megegyezés szerint. Tel.: 06-30/161-2393

Kiskunfélegyházán, a belváros peremén, 359 m2-es telken 55 m2-es, kétszobás lakható ház garázzsal, melléképületekkel eladó. Irányár: 14.900.000 Ft. Tel: 0630/724-8560 Kiskunfélegyháza határában, 5700 m2 földterületen fekvő, kétrendbeli, összkomfortos tanya eladó. Ipari áram, műhelyek, gáz, városi víz. Akár vállalkozásra is alkalmas. Irányár: 21.900.000 Ft. Tel.: 06-30/724-8560 Kiskunfélegyháza belterületének határán, kövesúthoz közel 1,3 ha vállalkozásra alkalmas földterület ipari árammal, fúrt kúttal, érvényes építési engedéllyel (lakóház, plusz 16 bokszos lóistálló) eladó. Irányár: 10.990.000 Ft. Tel.: 06-30/7248560 Kiskunfélegyházán, a belváros szélén 58 m2-es, részben felújított házrész és 55 m2-es, másik épület, akár 2 család részére eladó. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában! E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 13 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyházán földszintes, 1 szobás ingatlan eladó. Cserélt víz- és villanyvezetékek, nyílászárók, burkolatok. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában! E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 8,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyházán 2 szintes családi ház földszinten nappali + 2 szobával, emeleten 2 hálószobával, központi fűtéssel eladó. Erkély, terasz, garázs, fúrt kút van. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában. Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 29,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyházán 1 szintes, 4 szobás családi ház kis udvarral, garázzsal, nagy pincével eladó. HOUSE36 Ingatlaniroda vásárlói részére ingyenes hitelügyintézés. Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 25,6 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393

Vegyen Babaváró kölcsönből saját házat! Kiskunfélegyháza szomszédok falvainál jó adottságú házak kedvező áron kaphatóak. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda vásárlói részére. Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 5,9 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 Jászszentlászlón, összközműves, 3 szobás, gázfűtéses ház eladó. CSOK, Hitel, Babaváró kölcsön ügyintézése a HOUSE36 Ingatlanirodában, egyeztetett időpontban lehetséges. Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 9,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Tiszaalpáron 73 m2-es, gázfűtéses családi ház folyamatosan karbantartott szerkezeti állapotban eladó. Tetőjavítás, aláfalazás már megtörtént, tartozás nincs. HOUSE36 Ingatlaniroda ügyfeleinek ingyenes hitelügyintézés! Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 7,8 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyházán szinte teljesen felújított, 1 szobás, panorámás lakás azonnal költözhető állapotban, a városban a legjobb áron eladó. Kiváló befektetés! HOUSE36 Ingatlaniroda ügyfeleinek ingyenes hitelügyintézés! Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 9,9 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 Jászszentlászlón, a félegyházi útban állattartása tanya eladó. További információ a HOUSE36 Ingatlanirodában. (Kkfháza, Kossuth u. 15.) E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 5,5 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Tiszaugon, a folyótól 100 m-re kis nyaraló eladó. További információ a HOUSE36 Ingatlanirodában. (Kkfháza, Kossuth u. 15.) E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 3,8 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Keresek Kiskunfélegyházán leválasztott házrészt. Ár: megegyezés szerint. Tel.: 06-30/161-2393

Keresek nyugdíjas személy részére Tőserdőben 1 szintes nyaralót. Ár: megegyezés szerint. Tel.: 06-30/1612393 Keresek Kiskunfélegyházán lakást. Földszint, 1 és 2. emelet érdekel. Ár: megegyezés szerint. Tel.: 06-30/1612393 Eladó lakást keresek készpénzes vevőm számára Kiskunfélegyháza belvárosában I-II. emeletig. Elérhetőségem: 0630/352-7572 Készpénzes vevőm számára keresek azonnal beköltözhető lakást reális áron. Elérhetőségem: 06-30/352-7572 Kossuth u. leágazó utcájában 70 m2-es, felújítandó belső házrész eladó 520 m2es telken: 11 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Kiadó Kiskunfélegyházán, üzletházban, forgalmas főutak kereszteződésében egy 70 m2-es helyiség iroda, üzlet, bemutatóterem céljára: 70.000 Ft/hó. Tel.: 06-70/291-9802


Eladó Kiskunfélegyháza belvárosában egy tégla építésű, 64 m2-es, 3 szobás, étkezős, nagy erkélyes, légkondis, III. emeleti lakás: 19,9 M Ft. Tel.: 06-70/2919802 Eladó a Móraváros frekventált részén egy 85 m2-es, jó minőségű téglaház 466 m2es telken. Megegyezés után azonnal költözhető. Irányár: 26 M Ft. Érd.: 0630/352-7572 vagy az attila.heder@h36.hu elérhetőségen. Eladó Kiskunfélegyháza belvárosának szélén egy 65 m2-es, 1+2 fél szobás, felújított ikerház egyik fele 277 m2 telken. Egyedi gázfűtés konvektorral, fa hőszigetelt nyílászárók redőnnyel. Az épület teljes szigetelése elkészült Baumit Open szigetelő rendszerrel. Felújított tető, az álmennyezet felett 20 cm üveggyapot szigetelés, cserélt villanyvezetékek. A kis szobákban laminált, a nagyszobában padlószőnyeg, a többi helyiségben lapburkolat. A fürdőszobában sarokkád, okos bojler éjszakai áramról és infrapanel fűtés. Gránitlapos konyha gépesítve (mosogató géppel). Az udvaron gépkocsi beállási lehetőség. 19,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Eladó Kiskunfélegyháza belvárosában egy 51 m2-es, tégla építésű, 2 hálószoba + nappali, konyha, étkezős, földszinti lakás: 17,5 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802

Eladó Kiskunfélegyházán, a Kossuthvárosban egy 120 m2-es, 3 szobás ikerház egyik fele, 472 m2-es telken garázzsal, nagy melléképülettel: 24,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Eladó Kiskunfélegyháza kedvelt kertvárosában egy 4 lakásos, tégla építésű társasház első emeletén lévő, felújított, légkondicionált, 2 szobás, 60 m2-es, erkélyes lakás garázzsal: 19,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Újszerű állapotban lévő, 4 szobás, 100 m2-es, külterületi családi ház 1 ha területtel, melléképületekkel, Félegyházától 10 percre eladó: 18,9 M Ft. Tel.: 0670/312-5719 Félegyháza és Tiszaalpár között szépen rendben tartott, 3 szobás, 115 m2-es tanya eladó 3600 m2 területtel, betonúthoz 250 m-re: 8,9 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Jászszentlászlón 150 m2 alapterületű, szigetelt, tégla építésű, 3 szobás ház 9052 m2 területtel, gazdálkodásra alkalmas melléképületekkel, 8 és fél ha erdővel és 17 ha szántóval eladó. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyháza központjában 45 m2-es, 1,5 szobás, középső házrész kis lekerített udvarrésszel, 4,9 M Ft irányáron eladó. Tel.: 06-70/312-5719

Kiskunfélegyházán, a belváros szélén lekerített, saját használatú, 248 m2-es udvarral, 77 m2-es, 2 szobás és mellette külön bejáratú, 20 m2-es, 1 szobás belső házrész eladó. Irányár: 13,2 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyháza központjában, mégis csendes utcában 60 m2-es, kétszobás, részben felújított külső házrész melléképületekkel eladó. Irányár: 10,9 Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyháza központjában, nagypolgári stílusú, galériázható, 128 m2-es, 3 szobás társasházi lakás új gázcirkó fűtésrendszerrel, kis tárolóval eladó. Irányár: 12,9 M Ft. Tel.: 0670/312-5719 Kossuthvárosban, 536 m2-es telken 110 m2-es, tágas, akár 4 szobássá alakítható családi ház rendezett, térköves udvarral, vállalkozásra alkalmas, 120 m2-es, fedett, fűthető, betonos résszel, sok melléképülettel eladó. Irányár: 21,9 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyházához 10 percre, Selymes kedvelt részén 2888 m2-es területen 3 szobás, 85 m2-es, jó állapotú, központi fűtéses tanya eladó. Irányár: 9,9 M Ft. A tanyán 1200 férőhelyes, kacsatömésre alkalmas létesítmény van, engedéllyel, teljes felszereléssel (daráló, ketrecek, tömőgép, ventilátor, párásító rendszer, 2 db takarmány siló stb.) melynek irányára további 4,5 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Lakás ár alatt házat kaphat! Kiskunmajsán, a központ közelében 65 m2-es, lakótér akár több generációra is kialakítható. Csak a HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 6.500.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Nem kell az újítással bajlódnia, szigetelt a ház és a födém is, új műanyag nyílászáró. 100 m2-es lakótér Kiskunmajsa közkedvelt utcájában! A HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 24.000.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Nagycsaládosok figyelmébe ajánlom! Kiskunmajsán, frekventált helyen, 105 m2-es, 5 szobás családi ház eladó! A HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 21.900.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Eladó Kiskunfélegyháza belvárosában egy 51 m2-es, tégla építésű, 2 hálószoba + nappali, konyha, étkezős, földszinti lakás. A HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 17.500.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017

Kiskunmajsa kedvelt részén, fiatalos házak szomszédságában eladásra kínálok egy 2 szintes, 4 szobás, tégla építésű házat bruttó 84 m2 alapterülettel. Hétvégi háznak vagy állandó lakhatásra is alkalmas. Csak a HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 19.200.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Kedvelt családias övezetben 2 szintes ház Kiskunfélegyházán eladó. Szigetelt, tetőtér beépítéses, 5 szobás családi ház kb. 160 m2 lakótérrel. A HOUSE36 kínálatában! Email: robert.santa@h36.hu Irányár: 29.900.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Eladó Kiskunfélegyháza kertvárosában egy 2,5 szobás, 72 m2-es, tégla építésű lakás 200 m2 saját kerttel és garázzsal. A HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 17.990.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Fiatal párnak első közös otthona lehet! Kiskunfélegyháza kertvárosában kínálom eladásra egy 1 szobás, kb. 40 m2-es házrészt azonnal költözhető, üres állapotban. A HOUSE36 kínálatában! Email: robert.santa@h36.hu Irányár: 6.600.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Jó állapotú, legalább kétszobás, fürdőszobás házrészt keresek Kiskunfélegyházán. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyházán, tágas, összközműves telken 95 m2-es, háromszobás és összkomfortos, „patinás” belvárosi ház eladó. A HOUSE36 kínálatában! E-mail: robert.santa@h36.hu Irányár: 24.800.000 Ft. Tel.: 06-70/795-9017

L A K O S S Á G I I N G AT L A N 652 m2 alapterületen 1 szoba-konyhafürdőszobás, összkomfortos CSALÁDI HÁZ eladó. Uitt.: SZOBABÚTOROK, KONYHASZEKRÉNY, CSERÉPKÁLYHA, fa MÁZSA és 2 kapcsos CSERÉP eladó. Tel.: 76/432-361

Kiskunfélegyházán 10.000 m2 területen, három szobás TANYA eladó vagy értékegyeztetéssel belvárosi lakásra cserélhető. Érdeklődni: 06-20/460-5471 Eladó a Kossuthvárosban egy 380 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK, 20 m2-es gazdasági épülettel. Víz, gáz, csatorna a telken. Érd.: 06-30/688-9208 Halesz II. dűlőben, két dűlő úti bejárattal, 800 nöl területtel házszámos TANYA eladó. Tel.: 06-20/258-7382 Kiskunfélegyházán, Hunyadi utca elején részben felújított 2 szobás és egy 1 szobás HÁZRÉSZ együtt 11 millió Ft-ért eladó. Ugyanitt a városhoz közel 3 hold, kertészkedésre alkalmas FÖLD eladó. Tel.: 06-20/516-3363 Eladó Közelszőlő belterületén 4.000 m2 TELEK. Bármire alkalmas. Érd.: 0630/278-7007 Eladó 2 szobás HÁZ Kiskunfélegyházán a Dobó utcában. Tel.: 06-30/393-4315 Kiskunfélegyháza, XI. kerületben szoba, konyhás TANYA, a betonúttól 50 m-re eladó. Villany, víz van, gáz a dűlőben. A terület új ház építésére is alkalmas. Irányár: 2,2 millió Ft. Tel.: 06-30/6436696 Eladó a Batthyány utcában felújítandó, 2 szobás, belső HÁZRÉSZ 520 m2-es portán, központi fűtéssel, ipari árammal, fúrt kúttal, kerttel, melléképületekkel. Tel.: 06-20/807-0188 (egész nap) Kiskunfélegyházán, Bankfalu városrészben, frekventált helyen, rendezett környezetben Sólyom utcában, 160 m2 alapterületű CSALÁDI HÁZ pincével, garázzsal eladó. Ugyanitt: 120as SATU paddal eladó. Tel.: 06-70/6380304, 06-70/638-0104, 76/468-537 Kiskunfélegyházán Czuczor utcában, IKERHÁZ BELSŐ RÉSZE (3 szoba + garázs +melléképület) eladó. Érd.: 0630/412-3699


GARÁZST vásárolnék a Petőfi lakótelepen 1-es és 2-es is szóba jöhet. Tel.: 0620/936-4899 Több generáció számára alkalmas különportás, két épületből álló CSALÁDI HÁZ eladó Kiskunfélegyházán frekventált helyen. Érdeklődni a 06-70/420-4300-as telefonszámon. Kossuthvárosi sarokportás 120 m2-es hőszigetelt CSALÁDI HÁZ eladó! 3 szoba nappali, konyha, étkezős, nagy fürdőszobás, radiátor+ padlófűtésű, modern konyha, beépített gépekkel, riasztórendszer, nagy teraszos, rendezett parkosított kert, kétállásos garázs. Irányár: 39,9 millió Ft. Érd.: 06-20/4713763 TISZAALPÁRON, a Holt Tiszához közel, a Dózsa György utcában, közművekkel ellátott 335 m2-es TELEK eladó. Tel.: 0670/208-6793 Kiskunfélegyházán Kossuthvárosban IKERHÁZ belső lakása, nappali +2 és fél szoba, dupla garázzsal eladó. Tel.: 0670/322-3143 JAKABSZÁLLÁS központjában ÉPÍTÉSI TELEK kedvező áron eladó Tel.: 0630/182-5195 Kiskunfélegyháza belvárosában, a Móra F. u. 18. szám alatt 1.085 m2-es telken fekvő, felújításra szoruló, régi építésű CSALÁDI HÁZ eladó. Ár: 15,9 M Ft. Tel.: 06-20/362-0258 Bankfaluban 996 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK eladó. Tel.: 06-70/364-7978 TANYA eladó Bugaci útban, 5. dűlő Felsőgalamboson. Teljesen összkomfortos, víz, gáz, háromfázis villany, 7.000 m2-en fekszik. 1.000 m2es udvar bekerítve, a többi kert, sok melléképülettel, gyümölcsfákkal, fóliasátorral. Csere is érdekel társasházi lakásra vagy leválasztott házrészre. Tel.: 06-70/904-6161 CSALÁDI HÁZ eladó Kiskunfélegyházán a Ficsór József utcában. 3 szobás, központi fűtéses, jó állapotú, két utcáról bejáratos, nagy udvarral, melléképületekkel. Érdeklődni a 0670/234-7914-es telefonszámon. Haleszban 1.872 m2-es INGATLAN házzal eladó. Földszinten, konyha, nappali, fürdő, WC-vel + lépcső az emeletre, fent 2 háló, fürdő WC-vel. Nagy pince, garázs, fáskamra mely füstölőként is működhet. Gáz, áram, víz, fúrt kút van. Telek alácsövezve. Érd.: 06-20/368-6714 Kiskunfélegyházán a Nyíl utcában (Bankfalu) igényesen kialakított, 188 m2-es, kétszintes, 6 szobás, 2–2 fürdőszobával és WC-vel, alatta 67 m2–es teknőszigetelt pincével CSALÁDI HÁZ eladó. Hozzátartozik egy 30 m2-es melléképület garázzsal és padlással. Kert mérete: 736 m2. Irányár: 39,5 M Ft. Érdeklődi, időpontot egyeztetni 0620/424-8588-as telefonon lehet. Ingatlanosok ne keressenek!

I M P R E S S Z U M Kiskunfélegyháza város és körzete Szuperinfó

Megjelenik Kiskunfélegyházán és a környező településeken minden pénteken 20.500 példányban. Lapzárta: kedd 16 óra Felelős kiadó: Bozsó István Szerkesztőség: 6100 Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u. 2. Nyitvatartás: H-P: 8-17 óráig Telefon/fax: 76/430-455, 76/560-375 Mobil elérhetőség: 06-30/429-7812 Internet: http://www.szuperinfo.hu E-mail: kkfhaza@szuperinfo.hu A megjelent hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállal.

174 m2-es, kétszintes CSALÁDI HÁZ a Kossuthvárosban eladó. A házban 5 szoba +nappali, 1 fürdőszoba, 1 tusoló, 2 különálló WC, nagy konyha, garázs került kialakításra. A rendezett udvar végében külön melléképület található. Érdeklődni a 06-70/943-6219-es telefonszámon. Eladó a Dayka utcában 640 m2-es telken, 100 m2-es CSALÁDI HÁZ, beépíthető tetőtérrel, melléképülettel. Irányár: 21 M Ft. Érd.: 06-20/498-5989 PÁLMONOSTORÁN 3 szobás HÁZ eladó. Konvektoros, konyha, fürdő, előszoba, több melléképület. Tel.: 06-70/235-0956 FÜLÖPJAKABON TANYA eladó 1.000 nöl területtel, termő gyümölcsössel, gondozott területtel, gazdasági épületekkel. Villany, víz a lakásban. Érd.: 06-20/989-1457 SELYMESBEN HOBBI eladó 1.073 m2-es telken, 30 m2-es gazdasági épülettel (szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba) kis felújítást igényel. Érd.: 06-30/6889208 ÉPÍTÉSI TELEKNEK 903 m2-es terület eladó Tiszaalpáron. A terület gondozott, 200 m-re a Tiszától. Irányár: 1.200.000 Ft. Érdeklődni 06-70/3369-789-es telefonszámon az esti órákban. Kiskunfélegyháza peremén 120 m2-es, összkomfortos CSALÁDI HÁZ eladó. 5.755 m2-es földterülettel, tágas garázsokkal, műhellyel, mely vállalkozásra is alkalmas. Városi víz, gáz, ipari áram van. Lakás beszámítás lehetséges. Érdeklődni: 06-20/239-6355 Német partnereim részére KERESEK családi házat, tanyát, nyaralót. Tel.: 0630/282-9225

LAKÁS Belvárosban, a Polgármesteri Hivataltól 50 m-re III. emeleti, 2 szobás, parkettás, egyedi fűtésű, erkélyes, jó állapotú lakás eladó. Ár: 15,9 M Ft. Tel.: 06-70/5600515 Kossuth utcára néző I. emeleti, 2 szobás, 52 m2-es, konvektoros társasházi lakás eladó. Irányár: 15,4 M Ft. Tel.: 0630/219-9645 Móravárosban MINIGARZON társasházban, első emeleten eladó. Tehermentes lakás. Tel.: 06-70/2322696 Móravárosban 54 m2-es, 1+2 fél szobás, részben felújított, I. emeleti WIMPI lakás eladó. Néhány éve lett a fűtés korszerűsítve. A leggazdaságosabb kondenzációs kazánról működő központi fűtés és melegvíz ellátás. A lakás tehermentes, csendes lépcsőház, nyugodt környezet. Óvoda, iskola, bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár 200 m-en belül. Tel.: 06-20/342-0577 Majsai út 17. szám alatt 50 m2-es, kétszobás, erkélyes lakás eladó. Ár: 14,3 millió Ft. Tel.: 06-70/296-3576

Petőfi lakótelepen IV. emeleti, 2 szobás, erkélyes, 63 m2-es lakás eladó. Érd.: 0630/239-1459 Városközpontban, a Kazinczy utcában eladó 86 m2-es, IV. emeleti, gázkonvektoros, loggiás lakás. Irányár: 23 M Ft. Tel.: 06-30/791-1069, 30/2499359 Móravárosban négy lakásos társasházban 80 m2-es 2 szoba +nappalis első emeleti felújított, szigetelt, központi fűtéses, radiátoros lakás műanyag nyílászárokkal, nagy erkéllyel, dupla garázzsal eladó. Irányár: 24 M Ft. Telefon: 06-30/267-9005 Móravárosban 4 családos társasházban I. emeleten egy 60 m2-es, nem felújított, 2 szobás, egyedi gázfűtéses, szigetelt lakás, hozzátartozó 2 garázzsal és füvesített kertrésszel eladó. Tel.: 0620/266-9551 Kossuth u. 33. szám alatt I. emeleti, 55 m2-es, 2 és fél szobás lakás a hozzátartozó tároló helyiséggel együtt eladó. Tel.: 06-70/363-0797 Csongrádon, Bökényben II. emeleti, jó állapotban lévő, 1+2 félszobás panellakás eladó. Tel.: 06-30/705-8860 Megújult környezetben, polgári társasházban egy 95 m2-es, felújítandó, 2 garázsos lakás eladó. Városközpont, piac, boltok, iskola a közelben. Ugyanitt zárt udvarban GARÁZS KIADÓ, párszáz méterre a lakóteleptől. Tel.: 06-70/2777758 Városközpontban Móra téri, 56 m2-es, 2 külön lévő szobás, erkélyes, IV. emeleti lakás eladó. Azonnal igénybe vehető. Közvetítők kérem ne hívjanak! Tel.: 0670/547-3547 Petőfi lakótelepen 68 m2-es, I. emeleti lakás eladó. EGYEDI KIALAKÍTÁS, a szobák egybe nyitottak, egy szoba 40 m2-es. Kívülről szigetelve, alulról fűtött garázs található. Tel.: 06-30/978-4302 Kiskunfélegyházán a Lidl mellett, a Majsai út 9/C sz. alatt, III. emeleti, felújított, 1 szobás, 30 m2-es lakás, tároló helyiséggel eladó. Tel.: 06-30/443-8763 Kiskunfélegyházán Molnár Béla utcában 2 és félszobás, I. emeleti, felújított lakás eladó 3 külön bejáratú szobával és közös tárolóval utcára néző erkéllyel. Tel.: 0630/481-0167 Kiskunfélegyházán eladó Móra téren, 56 m2-es, IV. emeleti, erkélyes, 2 szobás, felújított, korszerűsített lakás, pinceszinten saját táróval, tulajdonostól. Új beépített konyha és gardrób szerkények és további berendezési tárgyak a vételár részét képezik. Irányár: 17.900.000 Ft. Érdeklődni este 18 óra után a 06-70/336-9789-es telefonszámon. Kérem, ingatlanosok ne hívjanak! Kiskunfélegyházán, a Petőfi Lakótelepen eladó egy I. emeleti, középső, egyszobás 34 m²-es, panelprogramos, alacsonyrezsiköltségű, részben felújított lakás. Irányára: 10.500.000 Ft. Érdeklődni: 06-70/335-2709 Móravárosban III. emeleti 54 m2-es, WIMPI típusú erkélyes lakás eladó. Igény esetén teljes bútorzattal is. Érd.: 0620/967-0803 Eladó 65 m2-es, felújítandó, földszinti, társasházi lakás közel a Kossuth utcához, autó udvari beállási lehetőséggel. Tel.: 06-70/283-3132 Móravárosi, IV. emeleti, 1+2 fél szobás, erkélyes lakás eladó. Tel.: 06-70/2672110 (hétköznap 18 óra után) A város szívében: Horváth Zoltán u. 2. szám alatti, felújított, 61 m2, III. emeleti, 2 szobás lakás (a házon teljes új külső szigetelés és nyílászáró, klíma, az ablakokon új redőnyök, nagy erkély, új redőnyökkel, kerékpártároló van, szép konyhabútor stb.) eladó. Érdeklődni: 0670/272-0073

ALBÉRLET Kossuth utcai, 2 szobás, I. emeleti, felújított, bútorozott, gépesített lakás kiadó. Kaució szükséges. Tel.: 0670/273-8622 Igényesen felújított, 63 m2-es, II. emeleti részben bútorozott lakás, garázzsal kiadó a Bajcsy utcán. A garázs mérete miatt inkább tároló. Irányár: 95.000 Ft/hó. 2 havi kaució szükséges. Érd.: 06-20/4482140 (20-21 óra között) Családi ház emeleti részén gázfűtéses, bútorozott szoba kiadó konyha és fürdőszoba használattal, egyedülálló férfi részére. 25.000 Ft+rezsi/hó. Kaució szükséges. Tel.: 06-20/206-5015 Kossuth utcán 2 szobás, II. emeleti lakás, egyedi mérőkkel, alagsori tárolóval kiadó párok, egyedülállók részére. Tel.: 0630/244-7784 KIADÓ BELVÁROSI, 2 SZOBÁS, KÜLÖN MÉRŐÓRÁKKAL, KARBANTARTOTT TÁRSASHÁZI LAKÁS. VALAMINT EGY 2 SZOBÁS, ÖSSZKOMFORTOS HÁZRÉSZ A KÖZPONTHOZ KÖZEL, KÜLÖN UDVARRÉSSZEL, KERTTEL, PÁROKNAK VAGY EGYÉNEKNEK. ÉRDEKLŐDNI: 0670/217-2652

ÜZLET Kiskunfélegyházán a Pázmány Péter utcában a piaccal szemben 27 m2-es ÜZLETHELYISÉG (+vizesblokk) hosszútávra kiadó. Tel.: 06-76/461-471, 06-30/748-4530 A Béke téri Piac és a Pázmány utcára is kiszolgálási lehetőséggel ÜZLET kiadó. Tel.: 06-30/461-7722 KIADÓ Kiskunfélegyháza, Kossuth utca 16. szám alatt 300 m2-es HELYISÉG (jelenleg edzőterem) és 56 m2-es földszinti ÜZLETHELYISÉG. Érd.: 0670/321-4020 Központhoz közel, 40 m2-es ÜZLETHELYISÉG kiadó a Bajcsy utcán vizesblokkal, külön mérőórákkal (gáz, villany, víz). Tel.: 06-30/978-4302 A Kossuth Lajos utca 17. szám alatti ÜZLETHELYISÉG kiadó. Igényesen kialakított! WC, kézmosó, klíma is található benne. Tel.: 06-30/218-0765 ÜDÜLÉS Balatonkeresztúron NYARALÓHÁZAK kiadók, csendes környezetben, teljes felszereltséggel (hűtő, mikró, TV stb.). Szabadstrand 400 m-re. Tel.: 06-30/3021705

KIADÓ Széchenyi utcában 320 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK eladó valamint a József Attila utcai garázssoron GARÁZS kiadó. Tel.: 0620/946-4881 500 m2-es GYÁRTÓCSARNOK, RAKTÁR 5 t-ás híddaruval, riasztóval, kamerarendszerrel telephelyen kiadó. Tel.: 06-20/953-5666 TISZAALPÁRON kiadó 3 szoba + bárhelyiség hosszú távra. Kaució megegyezés szerint. Tel.: 06-20/5146397 AUTÓKERESKEDÉSNEK 2.500 m2-es TELEPHELY kiadó. Tel.: 06-20/953-5666 GARÁZS kiadó a Kalmár József utcában, Báder söröző mellett igényes, zárt, védett udvarban. Érdeklődni kizárólag személyesen délelőttönként a Piac melletti Hunvér Kft. Kulcsmásoló boltjában, Dinnyés Gyula. Kisebb-nagyobb RAKTÁRAK és MŰHELY bérelhető 100-700-1.500 m2 felületekkel. Érdeklődni: 06-20/944-8789 CSERE 63 m2-es, 2 szobás, I. emeleti, erkélyes lakásunkat elcserélnénk kiskunfélegyházi, kossuthvárosi sorházra. Tel.: 06-70/2063486, 06-30/815-5416

Elcserélném szegedi új építésű, 2019-ben átadott, 1+2 félszobás, 49 m2-es, földszinti lakásomat kiskunfélegyházi házrészre vagy 1+félszobás lakásra. A szegedi lakás fiatalos berendezésű, padlófűtéses, a belváros szélén fekszik. Villamosmegálló 3 percre van. Ára: 24 millió Ft. Ingatlanosok kíméljenek. Tel.: 0620/431-4724

G É P- J Á R M Ű SIMONYI AUTÓBONTÓ (Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 34. – Vásártérrel szemben). Tel.: 76/713-226, 06-30/943-5102 UTÁNFUTÓ eladó. Tel.: 06-70/424-7820 Lejárt műszakis, forgalomból kivont gépjárművét, futóját MEGVÁSÁROLOM. Tel.: 06-70/942-3948 RENAULT CLIO kombi 15 DCI 2013-as évj., magyarországi és FORD FOCUS combi 1,6 DCI 2014. évi, magyarországi, szervizkönyvvel, friss műszakival eladók. Csere is érdekel. Tel.: 06-20/527-2477 KÉSZPÉNZÉRT bármilyen utánfutóját, lakókocsiját, autóját, büfékocsiját megvásárolom. Tel.: 06-70/424-7820 WARTBURG 1300 papírok nélkül eladó 60.000 Ft-ért. Tel.: 06-20/514-6397 OPEL CORSA C 1,3 dízel autó jó állapotban eladó valamint CSEPEL, DANUVIA, MZ, TOMOS veterán MOTOROK és ALKATRÉSZEIK eladók. Tel.: 06-20/342-0577 FIAT SCUDO 1,9 dízel (nagyobb dobozos) 2005. évjáratú másfél év műszakival, vonóhoroggal, kitűnő állapotban eladó. Irányár: 850.000 Ft. Tel.: 06-30/985-5467 Kiváló állapotú UTÁNFUTÓ eladó. Tel.: 06-70/420-4300 2000-es évjáratú OPEL ASTRA F 101.000 km-rel eladó. Tel.: 06-30/4255965 SIMSON STAR, UTÁNFUTÓ, PÓTKOCSI, MŰTRÁGYASZÓRÓ, KOMÁR MOTOR, SUZUKI 1.0 eladó. Tel.: 06-30/641-7465 DAEWOO 1,6 benzines, családi, 2003-as évj. friss műszakival, szervizelve, klímával, jó állapotban üzembentartóival eladó. Tel.: 06-30/450-7426 SKODA OCTAVIA 1,9 TDI 2001-es évjáratú, magyarországi szervízkönyves, klímás jó állapotban eladó. Uitt.: ALUFELNI (4x100-as) jó gumival eladó. Csere is érdekel. Tel.: 06-30/943-8932 Volkswagen PASSAT 1,9 TD és SUZUKI SWIFT 1000 lejárt műszakival eladó. Uitt.: 11 soros VETŐGÉP és 440 literes PERMETEZŐ eladó. Tel.: 06-30/3272576 Eladó SUZUKI SWIFT SEDAN 1,3-as jó állapotban, 1999-es évjárat, műszaki 2021. 09. 10-ig +CD autórádió, vonóhorog, téli gumi felnivel. Érdeklődni: 06-20/476-0046 E GY É B K E R E S É S Dunnát, párnát, régi használt tollat veszek, hívásra házhoz megyek. Tel.: 0630/467-4542 VÁSÁROLOK régi, feliratos üvegeket, színes szódásüveget, komplett hagyatékot. Tel.: 06-70/881-4767


Antik bútorokat - dísztárgyakat, dunnákat, párnákat, régi tollat veszek. Hívásra házhoz megyek. Tel.: 06-30/1646336 Felvásárlás! Hagyatékból származó régi tárgyakat, karórát, faliórát, zsebórát (üzemképtelent is), porcelánokat, nippeket, csillárokat, fali tányérokat, antik bútorokat, képeket, ezüst evőeszközöket, ezüst tárgyakat, könyveket, stb. illetve teljes hagyatékot (akár nagyobb értékűt is) vásárolok azonnali készpénzfizetéssel. Hívjon bizalommal! Tel.: 06-30/396-4495

V E GY E S Eladó 26”-os, hajlított vázú, női KTM KERÉKPÁR jó állapotban, új gumikkal. Tel.: 06-30/758-9441 Kisújszállási gyártmányú BETONKEVERŐ, Csikós gyártmányú TERMÉNYDARÁLÓ 5,5 kW-os motorral, 28”-os női KERÉKPÁR (Csepel gyártmányú, nem használt) és FÉM PÉNZEK eladók. Tel.: 06-20/293-1178 (17-18 óra között) Eladó 2 db Camping KERÉKPÁR, CENTRIFUGA, FŰNYÍRÓ (hibás), régi Singer és Lucznik VARRÓGÉP (cikkcakk) és HÁTI PERMETEZŐ (hibás). Tel.: 06-30/793-5573

BETONKEVERŐ, KULTIVÁTOR, TRÁGYASZÓRÓ, FŰNYÍRÓGÉP, PÓTKOCSIK, RENDSODRÓ, 2-3-as EKE, 3-4-es VASFOGAS, nagy VETŐGÉP, TERMÉNYTÁROLÓ, BORONA, TARGONCA TORONY, CSERÉP, kis- és nagyméretű TÉGLA, OLAJTARTÁLYOK, ÁLLATSZÁLLÍTÓ, állatmérő ketrec, KAZÁN, HÚSFÜSTÖLŐ, MÁZSÁK, ÜSTHÁZ, ÜST, fafűtésű HENGER (komplett), 162x110-es VASKERÍTÉS, bálázott SZALMA, KUKORICA (2.000 Ft/guriga), TERMÉNYDARÁLÓK, KUKORICA MORZSOLÓ, MARKOLÓ (110.000 Ft), MŰTRÁGYASZÓRÓ és KOMPRESSZOR eladó. Tel.: 06-70/2311230 CSERÉP, HOROGFA, BLOKKTÉGLA és ABLAK eladó. Tel.: 06-20/515-4836 80 m2-es tetőre, új Tondach CSERÉP eladó. Érdeklődni a 06-70/547-3547-es telefonszámon lehet. Fehér, retró KONYHASZEKRÉNY, két oldalszárnyas, tükrös fehér SZEKRÉNY, CB 800-as TAPÉTÁZÓGÉP (Hetra), 380220 V 100/160 A kerekekre szerelt TRAFÓ és OPEL ASTRA G jobb hátsó LÁMPA eladó. Tel.: 06-20/522-2251 Újszerű állapotban lévő 4 m-es VASCSÓNAK ponyvával eladó. Tel.: 0670/433-1153 SZEKRÉNYSOROK, KANAPÉ, ÉTKEZŐASZTAL, KONYHASZEKRÉNY, SZŐNYEGEK, FÜGGÖNY költözés miatt eladó. Érd.: 06-20/479-8104 Lakhatást adok egyedülálló hölgynek. Tel.: 06-70/420-4300 KONYHAI MUNKALAP darabok 100-150 cm hosszban eladók. Érd.: 06-20/9670803

Eladó 28-as KERÉKPÁR jó állapotban, GYERMEKÜLÉS kocsiba, PORSZÍVÓ, OLAJSÜTŐ, alig használt jó minőségű GYERMEKRUHÁK 1-12 évig. Érd.: 0630/278-7007 KÉZIKOCSI, benzin motoros HÁTI PERMETEZŐ, Briggs motoros ROTAKAPA, Queen asztali VARRÓGÉP kisebb hibával, 210x140 félig üvegezett AJTÓLAP, 210x90 AJTÓLAP félig üvegezett eladó. Tel.: 06-20/522-6108

SZEGVÁRON 100 m2-es parasztház építőanyagáért lebontható. Tel.: 0670/424-7820 HASZNÁLT TOLL felvásárlása a legmagasabb napi áron! Helyszíni átvétel! Átvételi ár: 500 Ft/kg-tól 2.000 Ft/kg áron. Tel.: 06-70/226-5672 Eladó komplett INTENZÍV ÁGY teljes felszereléssel, fürdőkabinba szerelhető, FÜRDETŐSZÉK, 2 db TOLÓKOCSI, GURULÓS SZÉK fürdetéshez és 2 db MAGNÓ készülék kitűnő állapotban. Tel.: 06-76/783-053 Eladó! *EMELETES ÁGY serdülőknek, megkímélt állapotú, stabil, 90x190 cm fekvő felülettel, szövet kárpitozással, piros színű, két fiókos. Két ágynak is szerelhető (75.000 Ft) *SZŐLŐPRÉS öntöttvas alapú, racsnis, hibátlan (60.000 Ft) *Antik ÉTKEZŐASZTAL felújított, 12-16 személyes, 100x130 cmes, két-két vendéglappal hosszabbítható. Az öt láb rézlemezzel borított. Családi, baráti összejövetelekhez ideális (140.000 Ft). Képek a www.jófogas.hu oldalon megtekinthetők: 80923159; 80922453; 98914211. *150 literes FAGYASZTÓLÁDA jól működő és szép állapotú (60.000 Ft) *Jó állapotú vendégágy – PÓTÁGY, NAPOZÓÁGY (19.500,-Ft), Edel Wasser Zepter VÍZTISZTÍTÓ, keveset használt, praktikus, kitűnő állapotú (95.000 Ft). Érdeklődni: szerdai napokon 10-16 óra között, a 0676/466-181-es telefonszámon.

Kerti kiülők rönkfából, csomoros nyárból eladók készletről, azonnal vihetők. Szállításban segítek. Részletfizetés megoldható. Tel.: 06-70/424-7820 Szeletelt TÉGLA, belső szelet: 2.600 Ft/m2. Kiszállítás megoldható (BugacAlsómonostor). Ugyanitt kb. 2.500 db kisméretű TÉGLA 60 Ft/db áron eladó. Tel.: 06-70/453-9869 Eladó 1 db egytengelyes, 3,5 lóerős KISTRAKTOR, 1 db 90x200-as, ötpontos AJTÓLAP, 1 db Einhell LOMBSZÍVÓ, 1 db MTD motoros LÁNCFŰRÉSZ, 1 db elektromos LÁNCFŰRÉSZ. Tel.: 0620/421-9519

51 cm TV, DVD lejátszó, MIKRO, MOSÓGÉP, 280 l-es kombi HŰTŐ, 280 les FAGYASZTÓSZEKRÉNY, GÁZPALACK, GÁZTŰZHELY, elektromos BICIKLI, MOUNTAIN BIKE, 28-as (félváltós) KERÉKPÁR eladó. Tel.: 06-20/527-2477 Régi típusú, megkímélt állapotú, világos barna színű, 5 részes SZEKRÉNYSOR eladó. Tel.: 06-20/584-1181 ÚJ SZOLGÁLTATÁS (már 3 éve). KISKUNFÉLEGYHÁZÁN FELESLEGESSÉ VÁLT DOLGAIT INGYEN ELSZÁLLÍTJUK. Eladná, kiürítené házát, hobbiját, nyaralóját, garázsát, üzletét stb. de nem tudja megoldani? Mi padlástól a pincéig díjmentesen elszállítjuk. Lantos László 06-70/321-6868 (Kiskunfélegyháza) ÉPÜLETBONTÁST, LOMTALANÍTÁST vállalunk korrekt áron. Tel.: 06-70/4539869

Hungaropán fa és műanyag ABLAKOK, ERKÉLYAJTÓK, BELTÉRI AJTÓK (üveges, teli), TV-ASZTAL, gázos GRILLEZŐ, Kemping KERÉKPÁR, Majsai LOVASKOCSI és SIMSON eladó. Tel.: 0670/491-6777, 70/387-2463 ÓCSKAVASÉRT házhoz megyek. Uitt.: LOMTALANÍTÁST VÁLLALOK. Tel.: 0620/925-5968 SÓDER, ZÚZOTTKŐ eladó kedvező áron, kiszállítással, folyamatos árukészlettel. Tel.: 06-70/334-6654 Tejeskávé színű, kihúzható ágyneműtartós REKAMIÉ fa fogantyúval és 2 db gurulós, piros, műbőr FOTEL eladó. Tel.: 06-20/917-7397

MAGOZOTT MEGGY és friss MEGGYLÉ üdítőnek, bor-és pálinka alapanyagnak eladó. Tel.: 06-70/332-0528 -Marillen Kft.TŰZIFA eladó (nyár, fenyő és akác korlátozott mennyiségben): 14.000 Ft/m3 házhoz szállítva (fűrészelt szél). EUTR: AA3193275 Tel.: 06-70/453-9869 Akkumulátoros, háromkerekű Sterling típusú MOPED keveset használt, nagyon jó állapotban idősek részére eladó. Ár: 150.000 Ft. Tel.: 06-20/514-6397 FÉLÁRON eladó retró 2 db, 3 ajtós SZEKRÉNY, FOTELEK, DOHÁNYZÓASZTAL, SZŐNYEGEK, 2 db OLAJFESTMÉNY, KONYHABÚTOR, 18-24 db-os EVŐESZKÖZ KÉSZLET, Hollóházi 6 személyes KÁVÉS KÉSZLET, zománcozott HÁZTARTÁSI EDÉNYEK, JÉNAI EDÉNYEK, olajos KANNÁK, MÁZSA súlyokkal. Tel.: 06-70/967-4665 GARÁZSVÁSÁR szerdánként 7.00 órától Csongrád, Vasút u. 56. sz. alatt.

MEZŐGAZDASÁG MEZŐGAZDASÁGI SZOLGÁLTATÁST (kaszálás, bálázás és egyéb szántóföldi munkák) vállalok 1 ha-nál nagyobb területeken. Precíz munkavégzés, korszerű gépekkel, helyismerettel Kiskunfélegyházán és környékén. Érd.: 06-70/201-4629 Rádi Sándor

ÁRPÁT és TRITIKÁLÉT vennék őstermelőtől, azonnali készpénzes fizetéssel. Tel.: 06-70/381-5306 13 ha mezőgazdasági FÖLDTERÜLET XIII. kerületben (Galambos) eladó. Tel.: 0670/319-7283 Eladó a Bugaci útban 1 ha FÖLDTERÜLET a volt Kókai műhellyel szemben. Tel.: 0670/322-1287 ÁRPA és TRITIKÁLÉ eladó. Tel.: 0620/510-2842 Kiskunfélegyházán a Molnár-telepen 4.800 m2-es FÖLDTERÜLET kúttal, villannyal eladó. Érdeklődni: 06-20/4605471 KUKORICA és ÁRPA eladó. Érd.: 0630/260-5154 4 tonna teherbírású PÓTKOCSI, 2 tonna teherbírású PÓTKOCSI, állatszállító PÓTKOCSI, 440 l-es szántóföldi PERMETEZŐ, 3 m-es nehézfogasos KOMBINÁTOR, 300 FS FAZA MŰTRÁGYASZÓRÓ és 3 fejes EKE eladó. Tel.: 76/369-595 (délutáni órákban) Körbálás ÁRPA- és BÚZASZALMA gépkocsira rakva eladó Kiskunfélegyházán a Kőrösi úton. Tel.: 0630/330-1666 600.000 kcal SLATINA láncos KAZÁN, jól működő állapotban eladó. Érdeklődni: 0670/293-3899 Körbálás (Heston) TRITIKÁLÉ SZALMA tárolóból, CARBOROBOT 40-es kazán jó állapotban és 50 cm3-es kétütemű, 4 sebességes, nagytestű, GYORSASÁGI MOTOR (130.000 Ft) eladó. Tel.: 0630/815-5412 SZÓJADARA házhoz szállítással. Tel.: 0630/228-0881 U 28-as motor sebességváltóház, hidraulikus tömb, 2 fejes eke, 3 tagú összecsukható borona eladó. Ugyanitt 5000 broiler csirke neveléséhez alkalmas technológia is eladó. Tel.: 06-30/4365704 Új termésből ÁRPA, BÚZA, TRITIKÁLÉ, ZABSZALMA, 5 tonna ZAB eladó. Tel.: 0630/859-8464

Á L L AT Előnevelt PULYKA MEGRENDELHETŐ a Szemerédi Terményboltban (Kkfháza, Illésházy u. 49. Nyitva: H-P.: 8-16:30 óráig, Szo.: 8-11 óráig). Szállítás: augusztus 17-19 között. Vörös PARASZTCSIRKÉK (7 hetesek): 1.000 Ft/db áron eladók. Érd.: Kkfháza, Bajza u. 1. sz. alatt. Tel.: 06-70/511-4713 PARASZT, BÚBOS, KOPASZNYAKÚ és RÓZSÁS TARÉJÚ napos CSIBÉK eladók. Tel.: 06-70/360-4770

F1-es TEHÉN 7 hónapos hasasan és egy Jersey TEHÉN 5 hónapos hasasan valamint MTZ 50 hátsó felni eladó. Tel.: 06-70/664-7816 KECSKÉK eladók, vagy elcserélhetők Csongrádon. Tel.: 06-30/228-9347 1 hetes Mt. BIKA BORJÚ eladó. Tel.: 0630/366-3335 Konyhakészre felpucolt, kukoricás KAKASOK eladók. Tel.: 06-70/209-7443 10 napos BIKA BORJÚ eladó. Érdeklődni: 06-20/453-7639 4 KISCICA szerető gazdit keres. Tel.: 0620/975-5147 Eladó 15 hónapos KOS BIRKA ára fix: 35.000 Ft, továbbá 8 db JERKE és ÜRÜ BÁRÁNY egyben: 200.000 Ft, különkülön: 1.000 Ft/kg. Tel.: 06-30/943-8706

M U N K A A L K A LO M Asztalosiparban jártas munkatársat keresünk azonnali munkakezdéssel! Jogosítvány előny! Érd.: 06-20/4452113 (Bács Wood Kft.) A PRO-DUCK KFT. keres részmunkaidős új kollégát! B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező munkatársat keresünk hűtős teherautóval történő ÁRUTERÍTŐI munkakör betöltésére (minimum: heti 2-3 nap). Feltételek: magas szintű megbízhatóság, agilitás, teherautó vezetési tapasztalat. Diákok jelentkezését is várjuk! Bérezés megegyezés szerint! Jelentkezni fényképes önéletrajzzal: mate@pro-duck.hu e-mail címen. Egyéb információ: 06-70/453-9615 A Hungary-Meat Kft. álláslehetőséget kínál ÉJSZAKAI TAKARÍTÓ és számítógépes ismeretekkel rendelkező RAKTÁRI KISEGÍTŐ munkakörben. Érdeklődni a 06-76/463-815-ös telefonszámon vagy személyesen a 6100 Kiskunfélegyháza, Majsai út 30. sz. alatt lehet. Az Alföld Metal Kft., Csanyi úti MÉH telepe felvételt hirdet SEGÉDMUNKÁSOK részére. Érdeklődni az alábbi telefonszámon: 06-20/935-5620 Hosszú távú munkára keresünk önállóan dolgozni tudó ÁCS és BÁDOGOS szakembereket illetve segédmunkásokat Pest megyében. Versenyképes fizetés, szállás biztosított. Érdeklődni a 0630/639-4199-es telefonszámon. (Csáki Zsolt) C+E kategóriás jogosítvánnyal rendelkező GÉPKOCSIVEZETŐT felveszünk. Érd: Tel: 06-20/946-0056 (Bács-Szinkron Kft.) Közúti árufuvarozói cég keres, kiskunfélegyházi telephellyel, adminisztratív feladatokra LOGISZTIKAI ASSZISZTENST. Jelentkezést allas@merciker.hu e-mail címre várjuk. Jelentkezési határidő: 2020. július 15. (Merci Kft.)


TÁRSKERESŐ 36 éves, szép szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-20/295-9206 TÁRSKÖZVETÍTÉS minden korosztálynak. Tel.: 06-30/355-2039 Fiatal, csinos, csongrádi lány társát keresi. Tel.: 06-30/595-1130 60 éves férfi korban hozzáillő hölgyet keres. Tel.: 06-70/602-4010 62 éves hölgy, intelligens, 65 évnél nem idősebb barátot keres. Tel.: 06-20/4904894 (17 óra után) 71 éves özvegyasszony igaz párját keresi. 06-30/552-1690 53 éves özvegy hölgy komoly kapcsolat céljából társát keresi. Tel.: 06-20/4424658 38 éves, szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-30/362-0637

Kiskunfélegyházi szendvicsüzem felvételt hirdet SZENDVICSKÉSZÍTŐ és TAKARÍTÓ munkakörbe. Munkanapok vasárnaptól csütörtökig, műszakkezdés délelőtt 8 óra. Érdeklődni: 06-70/394-1196 Strapa Team Kft. Kiskunfélegyháza, Álmos u. 12. A Szalai-Busz Kft. az alábbi munkakörökbe hirdet felvételt: ÉPÍTŐIPAI MUNKAKÖRÖK: *Kőműves *Szobafestő *Burkoló *Szerkezetlakatos *Villanyszerelő. AUTÓIPARI MUNKAKÖRÖK: *Autószerelő *Tehergépjármű és autóbusz szerelő *Villamosság szerelő *Karosszéria lakatos *Gépjármű takarító. Érdeklődni lehet: mobil: 06-70/455-1110 e-mail: szalaibusz@szalaibusz.hu Nappali tagozatos tanulói jogviszonnyal rendelkező Diákok (18+) jelentkezését várjuk CSOMAGOLÓI munkakörbe, Csongrádra. Tel.: 06-20/256-6060, (Trenkwalder Kft.) Könnyű TANYAI MUNKÁRA, állatgondozói gyakorlattal rendelkezőt ottlakással felveszek. Tel.: 06-30/8433322 (Tóth Imre e.v.) Friss nyugdíjas vállal GYERMEKFELÜGYELETET kortól függetlenül a Nagy Posta, központ közelében. Idős, beteg néni, bácsi számára is segítséget tudok nyújtani otthonában. Ápolónői végzettségem van. Tel.: 76/461-122 KERTÉSZETBE (paradicsomos) női munkaerőt keresek egész évi folyamatos munkára. Tel.: 06-30/625-5809 (18 óra után) -Ladányi kertészetVáltozatos (nem mezőgazdasági!) munkára keresünk dohányzásmentes csapatunkba fiatal, kiskunfélegyházi férfi munkatársat. Érd.: csak személyesen. Időpont egyeztetés: 0630/943-4012 (Gyürky L.)

KERTÉSZETBE női és férfi munkaerőt keresek. Napi fizetés, munkába járás megoldható. Tel.: 06-20/210-2300 (Sinkó) Kiskunfélegyházán lévő SHELL BENZINKUTAKRA keresünk jó kommunikációs készséggel rendelkező, nem dohányzó SHOP eladó munkatársat. Fényképes önéletrajzokat a shell412560@gmail.com e-mail címre kérünk. ÁCS SZAKMÁBAN jár tas dolgozót keresek. Tel.: 06-70/457-2084 (Tetőés Magasépítő Kft.) GYÜMÖLCSSZEDÉSI és FELDOLGOZÁSI munkákra diákok jelentkezését várjuk. 16 év felett, rész munkaidőben is. Jelentkezés, megbeszélés Tóth Csabánál a 06-70/332-05-28 telefonon. (Marillen Kft.) PULTOS és alkalmi FELSZOLGÁLÓ munkakörbe jelentkezéseket illetve önéletrajzokat várunk: személyesen a Csillag Vendéglőbe vagy a sport888bar@gmail.com e-mail címre. Magas művelésű SZAMÓCÁS és MÁLNÁS KERTÉSZETBE keresünk munkaerőt, kiemelt bérezéssel. Tel.: 0620/428-7143 (Vasvári kertészet) Minden, ami karbantar tás keres SZOBAFESTŐ MÁZOLÓ szakmunkást és ügyes kezű, festésben jár tas SEGÉDMUNKÁST. Heti öt nap, napi nyolc órában, korrekt bérezéssel. Tel.: 06-20/280-2388 SOFŐR-RAKTÁROS munkakörbe a Czinege Manufaktúra Kft. munkatársat keres, tiszaalpári telepére. Targonca vizsga előnyt jelent. Jelentkezni a 0630/686-2398-as telefonszámon lehet. A Pub Pizzéria FELSZOLGÁLÓKAT, KISEGÍTŐT és PIZZAFUTÁRT keres. Jelentkezni 11 órától személyesen a Pizzériában. Tel.: 06-70/379-3303 KŐMŰVEST, kőműves munkához értő személyt, valamint SEGÉDMUNKÁST felveszek. Csak komoly érdeklődő jelentkezését várom. Tel.: 06-70/3970115 (Rácz József e.v.) ELADÓT felveszünk fizikai munkára. ÉPTRADE Kft. Kiskunfélegyháza, X. ker. 84/A. Jelentkezés személyesen kézzel írott önéletrajzzal H-P.: 8-17 óráig. Tisztelt Városlakók! Megbízható, középkorú nő TAKARÍTÁST vállal kiskunfélegyházi lakásoknál. Tel.: 0670/420-6291

O K TAT Á S LOVARI nyelvtanfolyam indul Szegeden július 25-én 9.00-től Teréz utca 36/B. Tel.: 06-70/579-5983, 20/428-4486, www.ciganynyelvoktatas.hu Magánóra ANGOL TANÁRRAL, minden szinten. Tel.: 06-30/813-5962

S Z O L G Á LTAT Á S FÜRDŐSZOBA SZERVÍZ! Fürdőkádak, zuhanytálcák és fürdőkabinok elsárgult, repedezett, penészes felületeinek újra szilikonozását, felújítását valamint tusolókabin összeszerelését, beépítését vállalom. Tel.: 06-20/997-2792 KIVEHETŐ FOGSOR készítése, javítása, fogpótlás, alábélelés, kapocs, törésjavítás garanciával. Tel.: 06-30/9081798 FŰKASZÁLÁS, parlagfű irtás motoros fűkaszával. AUTÓ és EGYÉB SZÁLLÍTÁS 2 t-ig. TŰZIFA VÁGÁS szalagfűrésszel. Tel.: 06-20/986-2300 ÉPÍTÉSI TÖRMELÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT, BONTÁST, LOMTALANÍTÁST, ZÖLDHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT vállalom. Tel.: 06-30/916-3059 SZOBAFESTÉST – MÁZOLÁST – TAPÉTÁZÁST – GIPSZKARTONOZÁST, laminált padló lerakást, hőszigetelést és kisebb kőműves munkákat vállalok mindenki számára elérhető áron. Tel.: 0620/997-2792

KAPUK készítése. Tel.: 06-30/928-1085 SORSELEMZÉS, kártyajóslás, családi, párkapcsolati problémák, szerelemkötés, átok-rontás levétele. Hívásra házhoz megyek. Tel.: 06-30/924-3867 FŰKASZÁLÁST, FŰNYÍRÁST, SÖVÉNYNYÍRÁST, FA KIVÁGÁST, fa összevágást, erdőgyérítést, bokrok, cserjék kivágását vállalom, rövid határidővel. Tel.: 06-30/813-5963 FÜRDŐKÁD-FELÚJÍTÁS igényesen, kívánt színben, garanciával. Telefon: 0630/998-2485

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Hálás szívvel mondunk köszönetet a rokonoknak, volt munkatársaknak, szomszédoknak, ismerősöknek és mindazoknak, akik szeretett Édesanyánk

Kis-Szabó Lászlóné szül.: Hajagos-Tóth Mária temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együttéreztek.

- Gyászoló család -


CSŐSZERELŐ vállal vízés fűtésszerelést, konvektorok cseréjét, javítást, fürdőszobák teljes és részleges felújítását, csőtörési hibák javítását, új fürdőszobák készítését, szennyvíz bekötést. Vegyes tüzelésű kazánok cseréje és újak beépítése, átfolyós gázvízmelegítők vízkőtelenítése! Tel.: 0630/295-9601

LUX SZÁRAZ TISZTÍTÁS! Kirby habos tisztítás: kárpit – szőnyeg – atkátalanítás – GOMBÁTLANÍTÁS – pollen szűrés. Akció nyugdíjasoknak és kismamáknak! Lakás: Kkfháza, Szendrey u. 42. Tel.: 0620/391-7703, 30/320-0631 KÖLTÖZTETÉS, ÁRUFUVAROZÁS helyben az ország és EU egész területén ponyvás teherautóval, igény esetén rakodókkal. Tel.: 06-70/511-1200 –Tóth József– TÁVIRÁNYÍTÓ PÓTLÁS, kapunyitómotor javítás, kamera, riasztó szerelés. Tel.: 0630/525-7611 FOGSOROK JAVÍTÁSÁT Kiskunfélegyházán vállalom. Tel.: 0670/453-5350 TETŐJAVÍTÁST, kúpkenést, széldeszkák, ereszcsatornák készítését, kémény javítását kedvező áron vállalom. Tel.: 0670/546-4742

“Olyan gyorsan mentél el tőlünk, még búcsúra sem volt időnk. Fájdalmat itthagytad nekünk, még élünk, emléked őrzi szívünk.”

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik szerettünk

Csík János

temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együttéreztek.

- Gyászoló család -

GÁZKAZÁNOK karbantartása, javítása és beüzemelése. Baxi, Buderus, Ferroli, Saunier Duval, Hajdú, Biasi, Fondital készülékek szervizelése. Gázhálózatok és készülékek időszakos műszaki biztonsági felülvizsgálata. Tel.: 06-70/622-2755 TETŐJAVÍTÁS! Széldeszkák cseréjét, festését, kémények felújítását, ereszcsatorna készítését vállalom. Tel.: 06-20/299-2233, 06-70/287-7851 KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS, BÉRSZÁMFEJTÉS teljes körű adatszolgáltatással, társaságok, egyéni vállalkozások, családi gazdaságok részére. Cégalapítás, egyéni vállalkozói engedély kiváltásának ügyintézése, adószámos őstermelők, magánszemélyek adóbevallásainak elkészítése. Tel.: 76/468-544, 0620/529-2230 Redőny szerelés-javítás: alumínium, műanyag, fa. Gurtnicsere. Szúnyogháló készítés. Király Ferenc 06-20/515-3094

SZOBAFESTÉS – MÁZOLÁS – TAPÉTÁZÁS – GIPSZKARTONOZÁS – KÜLSŐSZIGETELÉSFESTÉS LAMINÁLT PARKETTA - PADLÓSZŐNYEG LERAKÁSA. Munkáinkat 20 éves szakmai tapasztalattal, akár bútormozgatással vállaljuk. Tel.: 06-70/201-8044 TETŐJAVÍTÁS! Tetőátrakás, lécezés, kúpkenés, kémények bontását, felújítását vállalom. Hívjon bizalommal. Tel.: 06-30/322-8929 NYÍLÁSZÁRÓK UTÓLAGOS SZIGETELÉSE, passzítása, beállítása, zárcseréje, hőszivárgás mérése. Redőnyök, rovarhálók, árnyékolók, szalagfüggöny, harmonikaajtók készítése, javítása. www.peneszeltavolitasa.hu Tel.: 06-30/294-6022, 06-50/114-2644 (díjtalan hívás DIGI-ről). TETŐJAVÍTÁS! Tetőátrakását, kúpok kenését, széldeszkák cseréjét, ereszcsatorna készítését vállaljuk. Tel.: 06-30/832-7025, 06-20/299-2233

“Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet, munka és küzdelem volt egész életed.”

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Hálás szívvel mondunk köszönetet a rokonoknak, szomszédoknak, munkatársaknak, barátoknak, ismerősöknek és mindazoknak, akik szeretett Férjem

Bitó Attila

temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együttéreztek.

- Gyászoló család -

Ács, bádogos munkát, tetőjavítását, cserép átrakást, lécezést, verébdeszka cserét, javítást vállalunk. Csatorna, oromszegély szerelést, párkányok fedését, lemezfedést garanciával, megfizethető áron, díjmentes kiszállással. Fa kivágás alpin technikával. Tel.: 0670/648-4337 KŐMŰVES munkák, villanyszerelés! Mindennemű építés, javítás, tető, felújítás. Kivéve gáz. Király Ferenc 0630/701-7839 DUGULÁSELHÁRÍTÁS éjjel-nappal, garanciával! Tel: 06-70/774-4184 Országh Miklós-

Alfa Cleaning: szőnyeg, kárpit, matrac, autóbelső, forróvizes tisztítása. www.alfacleaning.hu 06-20/288-3919 LOMTALANÍTÁST VÁLLALOK! HÁZAK, LAKÁSOK, TANYÁK ÖRÖKSÉG UTÁNI VAGY CSAK KÖLTÖZÉS MIATTI LOMTALANÍTÁSA PINCÉTŐL – PADLÁSIG. UITT.: MELLÉKÉPÜLETEK, GARÁZSOK BONTÁSÁT IS VÁLLALOM. TEL.: 06-20/577-4717 –HALASI JÓZSEFHosszított, zárt KISTEHERAUTÓVAL, max. 1 tonna teherbírásig, hétköznap, heti 1-2 FUVART vállalnék, csak belföldön. Érd.: 06-20/967-0803 REDŐNYMESTER! Új fa és műanyag redőnyök, reluxák, szúnyoghálók készítése, javítása kedvező áron. Gurtni csere. Tel.: 06-70/248-2987, 06-30/7346255 Villanyszerelési munkát vállalok lakosságnak és vállalkozásnak, számlaképesen. Tel.: 06-30/371-4198 SZOBAFESTŐ-MÁZOLÓ-TAPÉTÁZÓ mester vállal szobafestést, mázolást, tapétázást, gipszkartonozást. Gyors, precíz, számlaképes munka. Hívjon a 0620/363-1800-as telefonszámon bizalommal. Árajánlat ingyenes. Uitt.: Haleszban 4.029 m2-es, bekerített ÉPÍTÉSI TELEK eladó.

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Hálás szívvel mondunk köszönetet a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, volt munkatársaknak, a Járóbeteg szakellátás dolgozóinak, ismerősöknek és mindazoknak, akik szeretett Édesanyám, Nagymamánk, Dédikénk

Dongó János Mihályné

szül.: Horváth Gizella

temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együttérzetek. Külön köszönetet mondunk dr. Lehotha Viktória főorvosnőnek és a Krónikus belgyógyászat “C” osztály dolgozóinak a lelkiismeretes, áldozatos munkájukért.

- Gyászoló család -

Veszélyes FÁK KIVÁGÁSÁT, korona igazítást és erdő gyérítést vállalok. Tel.: 06-20/622-2492 AUTÓLÁMPA és KAROSSZÉRIA POLÍROZÁS, AUTÓTAKARÍTÁS. Fémszer Kft. Bejelentkezés: 06-30/433-7494 Széldeszkázást, ereszcsatornázást, új tetők készítését, tetőjavítást Lindab-lemez felrakást akciósan, anyagbeszerzéssel vállalok. Tel.: 06-70/566-4595 KAPUK, KORLÁTOK, KERÍTÉSEK és ACÉLSZERKEZETEK GYÁRTÁSÁT valamint HÖRMANN KAPUTECHNIKA TELEPÍTÉSÉT és SZERVÍZELÉSÉT vállaljuk. Tel.: 06-70/676-6100 Vízvezeték-szerelés, új fürdőszobák elkészítése, burkolása, felújítása, csatornázás, szobafestés és kőművesmunkákat vállalunk, (számlaképesen), rövid határidővel. Érd.: 30/249-7855, 30/970-1558

Redőnyexpressz! Műanyag, fa, alumínium redőnyök készítése, javítása, napellenzők készítése! Tel.: 06-70/4554655 Veszélyes fák kivágását vállaljuk alpin technikával. Uitt.: FŰKASZÁLÁST vállalunk. Tel.: 06-70/553-6432 Gurtni csere, új redőny készítése, faredőny javítás hétvégén is, gyors precíz munka. 06-30/900-8159, 06-70/2276273 Tetők javítását, átrakását, beázások megszüntetését, kémények bontását, felújítását, verébdeszkák, széldeszkák cseréjét vállalom. 06-20/354-4495

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Hálás szívvel mondunk köszönetet a rokonoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, barátoknak, volt munkatársaknak és mindazoknak, akik

Nagy-Pál János Árpád

gyászmiséjén és búcsúztatóján megjelentek, részvétükkel fájdalmunkat enyhítették.

- Szerető Édesanyja és a gyászoló család -

Nyílászárók, Redőnyök, Szúnyoghálók júliusban 30-50%-os kedvezménnyel. Nyugdíjasoknak +10% kedvezmény! Tel.. 06-70/676-7722

LAKÁSFELÚJÍTÁS, tetőfedés, bádogozás, ereszcsatorna, kőműves, festési munkák. Alapanyag beszerzéstől a kivitelezésig! Zomborcsevics Gergő Tel.: 06-20/469-1929 Új tetők készítését, bádogos-, ácsmunkát, tetőfelújítást, széldeszkázást, javítást, Lindab-lemez felrakását vállalom akciósan, anyag + munkadíjjal. Kiszállás ingyenes. Mindenre 10% kedvezmény 2020. júl.10-ig. Tel.: 06-30/375-9762. 06-70/655-9878

GÉPJÁRMŰ ÜVEGFÓLIÁZÁS, különböző árnyalatú prémium fóliával a sötéttől az átlátszóig bontás nélkül műbizonylattal! Magas hővisszatartó képesség, 99% UV szűrés, babavédelem, szilánkvédelem! Tel.: 06-70/654-3340 BALÁZS REDŐNY! Műanyag és faredőnyök, szúnyoghálók készítése, javítása 24 órán belül, hétvégén is. 0670/374-3864

„Számunkra Te sohasem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága jó szívét, két dolgos kezét áldd meg Atyám. S mi köszönjük, hogy ő lehetett a mi Édesapánk.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy

Baranyi Sándor 76 évesen 2020. június 23-án elhunyt. Temetése 2020. július 3-án 10 órakor lesz a Felsőtemetőben. Lelki üdvéért az engesztelő szentmisét 2020. július 4-én 7 órakor a Szent István templomban mutattatjuk be. Soha el nem múló szeretetünk őrködik nyugalmad felett!

- Gyászoló család -


12

2020. jĂşlius 3.

Profile for szuperinfo

Kiskunfelegyhaza 2020.07.03.  

Kiskunfelegyhaza 2020.07.03.  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded