__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS ÉS KÖRZETE

2020. május 15., XXX/20.


Fonálmadárkák hirdették a Madarak és Fák Napját a Platán Iskolában

Hamis pénzzel fizetett az iskolai büfében a kiskunfélegyházi diák

A Kecskeméti Járási Ügyészség pénzhamisítás bűntette miatt vádat emelt két kiskunfélegyházi fiatalember ellen, akik 2019 áprilisában hamis 10.000 forintos bankjegyekkel vásároltak mobiltelefont, majd egyikük az iskolai büfében is hamis pénzzel fizetett.

A vádirat szerint az egyik fiatalember 2019. április 24-én reggel, még iskola előtt Kiskunfélegyházán összetalálkozott egy fiatalkorú ismerősével, az ügy másik vádlottjával. Az idősebb vádlott átadott öt darab, hamis 10.000 forintos bankjegyet a fiatalkorúnak, hogy vásároljon a részére egy mobiltelefont. A felnőttkorú vádlott tudta, hogy a bankjegyek hamisak. Ezután a fiatalkorú vádlott vett is egy mobiltelefont az egyik iskolatársától, amit két hamis tízezressel fizetett ki. Az eladó nem tudta, hogy a bankjegyek hamisak, azokat tüzetesebben nem is ellenőrizte, hanem siettek tovább az iskolába. Útban az iskola felé tudta meg a fiatalkorú a bűntársától, hogy az általa korábban átadott bankjegyek hamisak. Ennek ellenére a fiatalkorú utóbb sem szólt a mobiltelefont eladó iskolatársnak. Még aznap délelőtt a fiatalkorú vádlott a középiskola büféjében úgy vásárolt, hogy egy hamis 10.000 forintos bankjeggyel fizetett. A büfés azonban észrevette, hogy a bankjegy hamis és értesítette a rendőrséget. A nyomozás során lefoglalt hamis bankjegyek színes tintasugaras nyomtatóeszközön készített hamisítványok voltak. A nyomozó hatóság a hamis pénzen vett mobiltelefont is lefoglalta és visszaadta tulajdonosának.

Kötelező a szájmaszk a Volánbuszokon

Hétfőtől kötelező a szájmaszk viselése a Volánbusz járművein, és az első ajtón kell felszállni azokra a járatokra, amelyek nem érintik Pest megyét és Budapestet - közölte a busztársaság hétfőn az MTI-vel.

A közleményben azt írták, a koronavírus-járvány elleni védekezés új szakaszában, a május 11-i üzemkezdettől jelentős változások lépnek életbe a közlekedési társaság járatain. Az autóbuszállomások nyitott részein a másfél méteres védőtávolság betartása - a járványügyi szabályozással összhangban - kötelező, a szájat és az orrot eltakaró eszköz viselése ajánlott. A fővárost és Pest megyét nem érintő járatok esetében visszaáll az első ajtós felszállási rend, és szigorú óvintézkedések betartása mellett ismét lehet a járművezetőtől menetjegyet, bérletet vásárolni. E célból a buszon egyszerre egy utas tartózkodhat, a jegyet vagy bérletet váltani kívánó többi utazónak a peronon kell várakoznia a másfél méteres védőtávolság betartásával - tették hozzá.

Elmarad a Szép Kihívás Kerékpáros Teljesítménytúra

A szervezők szeretnék őszre áttenni a Szép Családi Kihívás időpontját, de egyenlőre semmi biztosat nem ígérnek.

- Sajnos a kialakult járványveszély miatt az utóbbi hetekben már inkább azt kellett mérlegelnünk, hogy ősszel megpróbálkozzunk-e a pótlással, vagy inkább a jövő évre koncentráljuk az erőinket. Ez utóbbi mellett döntöttünk, figyelembe véve az összes észszerű érvet és lehetőséget! – közölte a Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezete. A népszerű sportrendezvény honlapján az alábbi olvasható: "A világ kibillent a megszokott rendjéből, ugyanakkor meg fog birkózni ezzel a feladattal is, remélhetőleg sokat tanulva belőle. Bringa volt, van, és lesz, két keréken pedig mindig fel vagytok vértezve az előttetek álló kihívásokkal szemben. Tervezzük, hogyha a körülmények lehetővé teszik, akkor nyár végén/ősz elején a SZÉP Családi Kihívást megszervezzük. Természetesen erről a hivatalos felületeinken majd tájékoztatást adunk. Fejeket fel, lábakat készenlétbe, lesz még izomlázatok kétszázig számolás után!"

Ökoiskola lévén a Platán utcai Általános Iskola számára nagyon fontos ünnepnap volt vasárnap.

A Madarak és Fák Napját 1902. óta ünnepeljük Magyarországon, melyet Chernel István ornitológus szervezett meg és az 1906. évi I. törvénycikk szabályozott. Apponyi Albert vallás- és közoktatásügyi miniszter körrendeletben írta elő: évente egy napot a népiskolákban a tanító arra szenteljen, hogy a tanulókkal a hasznos madaraknak és azok védelmének jelentőségét megismertesse. - A Platán Iskola életében a megalakulás pillanatától Meizl Ferenc Igazgató Úrnak köszönhetően hangsúlyosan jelen van a természet szeretete. Igyekszünk ezt a szellemi örökséget megőrizni, ezért az elmúlt években komoly lépéseket tettünk, hogy egykori fénykorát újraélje az iskola a környezettudatosság terén – nyilatkozta lapunknak Szunyi Anikó tagintézményvezető-helyettes az ünnepnap kapcsán. Anikó azt is elárulta, hogy nagyon nagy örömmel készülődtek erre a jeles napra. Az iskola minden dolgozója és pedagógusa lelkesen készítette a csodaszép madárkákat és az intézmény kertjébe a dekorációt, hogy azzal mosolyt és boldogságot csaljanak a járókelők arcára. Ezzel a figyelmességgel nemcsak színt varázsoltak a móravárosiak és arra járók hétköznapjaiba, hanem emlékeztetnek is mindenkit arra, hogy törékeny természeti kincsek között élünk, melyek védelme közös felelősségünk.

A Madarak és a Fák Napját ünnepelték a Batthyány Iskolában

Május 10-e a Madarak és Fák Napjának megünneplése fontos esemény a Batthyány iskolában is.

Tovább bővül a Termelői Piac kínálata Petőfiszálláson A harmadik piaci napon ismét több helyi termelőtől vásárolhattak a petőfiszállásiak.

A Szécsi Kertészet és a Paksi család mellett Fekete Jánosné szamócával, az Őze Kertészet paprikával, a Bakos család mézzel és Tímár István saját készítésű seprűkkel érkezett péntek reggel a piactérre. A bővülő kínálat ellenére több termék nagyon gyorsan elfogyott, nagy volt az érdeklődés a helyi termelők portékáira.

Ezen esemény alkalmat ad a tanítóknak arra, hogy a gyermekekkel megkedveltessék, megszerettessék a természetet, a növény- és állatvilágot. A Madarak és Fák Napjának hatása, „áldást hozó eredménye” régen elsősorban abban mutatkozott meg, hogy az addig oly gyakori fészekrablások, valamint farongálások elleni panaszok száma csökkent. Az emléknap jótékony hatása az lett, hogy a gyerekek nemcsak ezen a napon, hanem az év szinte minden napján gondozták, ápolták és figyelemmel kísérték az erdők-mezők lakóinak életét. A rendszerváltozás után ismét feléledt megünneplése, elsősorban az óvodákban és az iskolákban. Fontos, hogy a hétköznapokon is figyelnünk kell „hallgatag” és „énekes” társainkra. Nem csak azért, mert a fák oxigént termelnek, port szűrnek meg. Nem csak azért, mert a színes, gyönyörű madarak éneke, a fák zöldje nyugtatja az embert. Azért is, mert ezeknek az élőlényeknek a sorsát egyre inkább befolyásolja a mindenen uralkodni vágyó ember. A koronavírusos időszak alatt az iskolában felügyelet alatt lévő gyerekek Jernei Anikó tanító néni és az iskola technikai dolgozójával, Osztopáni Mihály bácsival közösen díszítették az aulát és a kertet, varázsolták szebbé környezetüket. Fotó: Jernei Anikó, dr. Hegedűsné Kállai Judit


HOUSE36 I N G AT L A N K Ö Z V E T Í T Ő I R O D A Kiskunfélegyházán, a Csanyi út közelében, aszfaltozott út mellett, 5.300 m2-es, körbekerített, 2 bejárattal rendelkező területen, három, összesen 1.060 m2 alapterületű (további beépítés is lehetséges) felépítménnyel rendelkező ipari ingatlan/iparterület/üzem ELADÓ! Érd.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Petőfi lakótelepen, 2 szobás, II. emeleti lakás ELADÓ: 13,9 millió. Érd.: 06-70/409-9549 Darvas tér 2. vagy 3. társasházban eladó 2 szobás lakásokat keresek. Tel.: 0670/409-9549 Sürgősen eladó vagy problémás (végrehajtás, eszközkezelés stb.) lakása van? Cégünk KÉSZPÉNZES ajánlatát NE HAGYJA KI! Megtekintés után 24 órán belül ajánlattétel! A részletekről egyeztessünk telefonon. Tel.: 06-70/4099549 1-2 szobás házrészeket keresek Kiskunfélegyházán. Állapot mindegy. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán belvárosi, jó minőségű eladó családi házat keresek ügyfelem részére 2-3 hónapos birtokba adással. Tel.: 06-70/409-9549

Frekventált elhelyezkedésű, belvárosi, eladó üzlethelyiséget keresek. Előny, ha bérbe van adva vagy a jelenlegi tulajdonos bérelné. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Móravárosban, bolthoz, iskolához, óvodához közel, IV. emeleti 1+2 félszobás egyedi gázfűtéses lakás eladó. Irányár: 14.900.000 Ft. Tel: 06-30/724-8560 Kiskunfélegyházán, a belváros peremén, 359 m2-es telken 55 m2-es, kétszobás lakható ház garázzsal, melléképületekkel eladó. Irányár: 14.900.000 Ft. Tel: 0630/724-8560 Kiskunfélegyházától 10 percre nagyon jó helyen 6 ha földterületen fekvő, teljesen felújított tanya erdős környezetben eladó. Irányár: 17.990.000 Ft. Tel.: 06-30/7248560 Kiskunfélegyháza belterületének határán, kövesúthoz közel 1,3 ha vállalkozásra alkalmas földterület ipari árammal, fúrt kúttal, érvényes építési engedéllyel (lakóház + 16 bokszos lóistálló) eladó. Irányár: 10.990.000 Ft. Tel.: 06-30/7248560 Lakitelek-Tőserdőben 1 szintes nyaralót keresek. Fényképes ajánlatokat a csaba.szalontai@h36.hu e-mail címre kérek. Ár: megegyezés szerint.

Kiskunfélegyháza belvárosában eladó egy 1959-ben épült, 95 m2-es, háromszobás, felújítandó, de nagyon jó szerkezeti állapotú, különportás családi ház 987 m2es, összközműves telken. Irányár: 24.800.000 Ft. Tel.: 06-30/724-8560 Kiskunfélegyházán 2 szobás, erkélyes, klímás lakás a környékben a legjobb áron eladó. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda vásárlói részére. Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 11,99 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyháza tanyavilágában állattartásra és növénytermesztésre való ingatlanok kedvező áron, rendezett tulajdonviszonyokkal kaphatóak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában. Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 5-10 M Ft között. Tel.: 06-30/1612393 Kiskunfélegyháza belvárosában 2019-ben felújított, 2 szobás házrész eladó. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában. Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 8,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Bugacon 2 szintes, 2 család részére alkalmas családi ház központi fűtéssel, cserélt nyílászárókkal, garázzsal, rendezett tulajdoni viszonnyal eladó a HOUSE36-nál. Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 15,99 M Ft-tól. Tel.: 06-30/1612393 Kiskunfélegyházán tetőtér beépítéses családi ház nappali + 4 hálószobával, központi fűtéssel, garázzsal eladó. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában. Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 29,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Garzon ár alatt családi házat vehet! Jászszentlászlón 3 szobás családi ház gázfűtéssel, bolttól 350 m-re eladó. Csak a House36 Ingatlaniroda vásárlói részére. Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 9,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393

Hétvégi háznak, befektetésnek vagy állandó otthonnak falusi ingatlanokat kínálok eladásra. Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 3,9 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 Pálmonostorán, a falutól 800 m-re 2 szobás, nagy étkezős tanya központi fűtéssel eladó. További információ: a HOUSE36 Ingatlanirodában (Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 15.) csaba.szalontai@h36.hu Ár 5,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Eladó a Móravárosban 60 m2-es, 2 szobás, részben felújított, téglaépítésű, I. emeleti lakás 4 lakásos kistársasházban, garázzsal és 200 m2 saját kerttel: 19,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Móravárosban felújított, I. emeleti, 1+2 fél szobás wimpi lakás eladó: 15,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 A várostól 5 km-re szép állapotú, 2 szobás, 80 m2-es tanya 1560 m2 területtel, 200 m-re a kövesúttól eladó: 12,5 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Egy ékszerdoboz a Kossuth utca mellett eladó. Igényesen felújított, 2 háló + nappali + étkező + gépesített konyhás, IV. emeleti lakás: 18,9 M Ft. Tel.: 0670/291-9802 2 szobás, erkélyes lakás eladó a Petőfi lakótelepen: 11,9 M Ft. Tel.: 06-70/2919802 Eladó egy 80%-ban igényesen felújított, 200 m2-es, 4 szoba + nappalis, polgári jellegű családi ház elektromos padlófűtéssel, garázzsal: 36,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Eladó 1 vagy 2 szobás HÁZRÉSZEKET keresek a városban. Tel.: 06-70/409-9549 Eladó a kertvárosban egy téglaépítésű, 72 m2-es, 2,5 szobás ikerház 200 m2-es, bekerített, saját udvarral, garázzsal, műhellyel: 17,9 M Ft. Tel.: 06-70/2919802

Eladó a belváros közelében egy 120 m2es, 4 szobás, szigetelt téglaház 560 m2es telken, 3 garázzsal, 2 féle fűtéssel, télikerttel: 29,9 M Ft. Tel.: 06-70/2919802 Készpénzes ügyfeleim részére lakásokat, családi házakat keresek. Tel.: 06-70/2919802 3 szobás, erkélyes, 62 m2-es, részben felújított lakás eladó a Petőfi lakótelepen: 13,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Belvárosi, 377 m2-es építési telek eladó 100 m-re a Kossuth utcától: 11,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Bikahegyi építési telkek eladók 3,5 M Fttól. Tel.: 06-70/291-9802 Móravárosi, 3 szobás, 79 m2-es, I. emeleti lakás kis társasházban, 32 m2-es garázzsal eladó: 23,8 M Ft. Tel.: 0670/291-9802 Belvárosi, 60 m2-es, 2 hálószoba + nappalis, felújított, III. emeleti lakás eladó szigetelt társasházban: 15,9 M Ft. Tel.: 0670/291-9802 Kossuth u. leágazó utcájában 70 m2-es, felújítandó belső házrész eladó 520 m2-es telken: 11 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 4 szoba + nappalis, 130 m2-es családi ház pincével, padlófűtéssel, 1 terasz + 2 erkély, 800 m2-es telken eladó: 29,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Eladó a Móraváros frekventált részén egy 85 m2-es, jó minőségű téglaház 466 m2es telken. Megegyezés után azonnal költözhető. Irányár: 26 M Ft. Érd.: 0630/352-7572 vagy az attila.heder@h36.hu elérhetőségen. Eladó lakást keresek készpénzes vevőm számára Kiskunfélegyháza belvárosában I-II. emeletig. Elérhetőségem: 06-30/3527572 Készpénzes vevőm számára keresek azonnal beköltözhető lakást reális áron. Elérhetőségem: 06-30/352-7572


L A K O S S Á G I I N G AT L A N Kiskunfélegyházán, XI. körzet Szabóhegy II. dűlőben fürdőszobás, központi fűtéses TANYA eladó. Tel.: 06-70/463-9819, 0630/373-7234 Móra tér 6. szám alatt 13 m2-es GARÁZS eladó. Tel.: 06-30/295-4889 KISKUNMAJSÁN régi építésű, lakható CSALÁDI HÁZ, félkész melléképületekkel, fúrt kúttal, ipari árammal, jó kerttel, gyümölcsfákkal eladó. Tel.: 06-20/2590483 899 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK a Bankfaluban a Kéve utcában eladó. Érdeklődni a 0620/314-0624-es telefonszámon. GÁTÉR, Dózsa Gy. u. 58. szám alatti CSALÁDI HÁZ eladó. Tel.: 06-30/8709271 GARÁZS eladó Kkfháza belvárosában a Móra tér 5-7. sz. alatti garázsudvarban. Ár: 2,75 M Ft. Érd.: 06-20/313-7965 PÁLMONOSTORÁN 3 szobás HÁZ eladó. Konvektoros, konyha, fürdő, előszoba, több melléképület. Tel.: 06-70/235-0956 Belterületi 1.600 m2-es TELEK 2 rendbeli lakással eladó. Tel.: 06-30/7523375 Kiskunfélegyháza X. körzetben az 542-es elkerülő út mellett egy 454 négyszögöl nagyságú HOBBITELEK, termő gyümölcsfákkal, teraszos 18 m2-es faházzal, külön szerszámossal eladó. Villany és víz bekötve. Irányár: 2.500.000 Ft. Érdeklődni: 06-70/638-8950 JÁSZSZENTLÁSZLÓN 1,5 szobás, felújított, bútorozott CSALÁDI HÁZ eladó. Irányár: 13 millió forint. Tel.: 06-30/4391034 Kisgyermekes család ELADÓ HÁZAT keres Kiskunfélegyházán. Minimum 3 szobás, gázfűtéses, jó állapotú kertes házat keresünk. Hívjon: 06-70/374-0477 vagy 06-70/586-0923-as telefonszámon. Bankfalu frekventált részén, az Arató utcában 940 m2-es, összközműves, 30%ban beépíthető TELEK eladó. Irányár: 6,8 M Ft. Érd.: 06-20/804-4710 HALESZBAN eladó 51 m2-es, 1 szobás, amerikai konyhás, fürdőszobás, összkomfortos, alápincézett ZÁRTKERTI INGATLAN. A fűtés gázkazánról megy. Irányár: 9,6 M Ft. Érdeklődni a 06-70/6037253-as telefonszámon. Belvárosi luxusapartmant ajánlunk igényes párok részére - titkos, diszkrét randihely pár órára, de akár pár napra is! Bővebb infó: titkosrandilak@gmail.com JAKABSZÁLLÁS központjában közművesített utcában ÉPÍTÉSI TELEK kedvező áron eladó Tel.: 06-30/182-5195

Kiskunfélegyházán Czuczor utcában 472 m2-es, 3 szobás belső HÁZRÉSZ + garázs +melléképület eladó. Érd.: 0630/412-3699 Félegyházától 5 km-re, 110 m2-es, 3 szobás, összkomfortos TANYA 2.877 m2 területen tavacskával, teraszos-kemencés melléképülettel magában vagy a körülötte lévő 6,4301 ha földterülettel együtt eladó. Tel.: 06-70/330-9419 Kiskunfélegyházától Kecskemét irányában mindössze 6 km-re (4 perc autóútra), közvetlenül az E5 gyorsforgalmi út mellett az Aranyhegyi Csárdánál ELADÓ 7.725 m2 alapterületű, bekeríthető felépítményes ingatlan - volt benzinkút -, fejlesztési terület 10% beépíthetőséggel, meglévő felépítményekkel! A terület kiválóan alkalmas akár 7-8 év alatt megtérülő 50500 kW naperőmű létesítésre (a termelt elektromos áram a telken található nagyfesz. oszlopon keresztül azonnal felcsatlakoztatható az országos hálózatba, ráadásul megtérülést követően még további 20-30 évig még működhet), autómosó létesítésére, vállalkozás telephelyének, de akár autókereskedésnek is! Az ingatlan egy jelentős részén térbeton található, közművesített, hitel- és lízingképes, pályázatképes és természetesen számlaképes is! Bővebb infó és érdeklődni: 06-30/826-5465 és www.ingatlan.com/22804826 Kiskunfélegyháza, XI. kerületben szoba, konyhás TANYA, a betonúttól 100 m-re eladó. Villany, fúrt kút van, gáz a dűlőben, gázcsonk a tanya mellett. A terület új ház építésére is alkalmas. Tel.: 06-30/6436696 Kiskunfélegyháza, Arany János u. 1. sz. alatt 1020 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK egyben vagy ketté osztva is eladó. Óvoda, iskola, bölcsőde és minden más szolgáltatás 100-200 m-en belül. A telken építhető (három szint + tetőtér) társasház (9 db 80 m2-es CSOK lakás + 9 garázs) is, melyhez tervek állnak rendelkezésre. Tulajdonostól eladó. Érd.: 06-30/7025047 CSONGRÁDON padlásteres szép állapotú családi ház eladó. Bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő közel. 2 szobás házat, vagy I. emeletig erkélyes lakást beszámítok értékegyeztetéssel. Érd.: 0630/471-4310 (délután 16 óra után) Felújításra szoruló TANYA Jakabszálláson vízzel, ipari árammal kisebb-nagyobb földterülettel eladó vagy bérbe adó. Valamint építési teleknek, ipari területnek való FÖLDTERÜLET eladó Kiskunfélegyháza térségében autópálya lejáróhoz közel. Tel.: 06-30/638-5142

Kiskunfélegyházán a Kossuthvárosban a Dayka u. 43. szám alatti 4 lakásos sorházban egy 2 szobás, különportás, 64 m2-es, téglaépítésű HÁZ, kis udvarral, melléképülettel és garázzsal eladó. Tel.: 06-30/396-5129 TANYA eladó a XI. kerületben. Főépület + melléképület + gazdasági ólak, 1 db 25 m-es 8,5-ös fólia, kb. 6.000 m2 szántó. Víz, villany, gáz bekötve. Érd.: 06-70/9462113 Kiskunfélegyháza, Halasi út 24. szám alatti, 1.600 m2 –es INGATLAN forgalmas helyen, autópályához közel eladó. Tel: 0630/943-7380 Haleszban 1.872 m2-es INGATLAN házzal eladó. Földszinten, konyha, nappali, fürdő, WC-vel + lépcső az emeletre, fent 2 háló, fürdő WC-vel. Nagy pince, garázs, fáskamra mely füstölőként is működhet. Gáz, áram, víz, fúrt kút van. Telek alácsövezve. Érd.: 06-20/368-6714 GARÁZST vásárolnék a Petőfi lakótelepen 1-es és 2-es is szóba jöhet. Tel.: 0620/936-4899 HALESZBAN HOBBI eladó vízzel, villannyal, gyümölcsfákkal. Tel.: 0670/947-5665 GÁTÉRON főút mellett IPARI INGATLAN eladó. 300 m2 felépítmény, 1152 m2 telek. Irányár: 25.000.000 Ft. Csere is érdekel lakásra, házra. Tel.: 06-70/3352718 FÜLÖPJAKABON főútvonal mellett, 10.100m2-es FEJLESZTÉSI TERÜLET, 5.000 m2 művelési ágból kivont és 6.000 m2 fásított terület (volt élőállat átvételi telephely) eladó. Tel.: 06-30/229-8333 Kiskunfélegyházán központhoz közel, részben felújított, 50 m2-es HÁZRÉSZ (2 szoba, konyha, fürdőszoba) kis kerttel eladó. Bolt a közelben. Tel.: 06-30/2935312 Kossuthvárosi sarok portás 120 m2-es hőszigetelt CSALÁDI HÁZ eladó! 3 szoba nappali, konyha, étkezős, nagy fürdőszobás, radiátor+ padlófűtésű, modern konyha, beépített gépekkel, riasztórendszer, nagy teraszos, rendezett parkosított kert, kétállásos garázs. Irányár: 38,9 millió Ft. Érd.: 06-20/471-3763 Kiskunfélegyházán a Ficsór József utcán, régi építésű, nagy CSALÁDI HÁZ eladó. Központi fűtéses, különportás, 3 szobás az ingatlan. Érdeklődni a 06-70/2347914-es telefonszámon. 933 m2-es telken 100 m2-es, különportás, régi építésű CSALÁDI HÁZ a Bajcsy-Zs. utcában, sürgősen eladó. Irányár: 23 M Ft. Tel.: 06-20/469-0901 Kiskunfélegyháza belvárosában a Petőfi utca 29. szám alatt eladó egy 70%-os beépíthetőségű, közműves, 1.200 m2-es TELEK, ami felosztható két 600 m2-es vagy három 400 m2-es telekre, melyek külön is megvásárolhatók. Tel.: 0620/988-2222 Több generáció számára alkalmas különportás, két épületből álló CSALÁDI HÁZ eladó Kiskunfélegyházán frekventált helyen. Érdeklődni a 06-70/420-4300-as telefonszámon. Kiskunfélegyháza belvárosában, a Móra F. u. 18. szám alatt 1.085 m2-es telken fekvő, felújításra szoruló, régi építésű CSALÁDI HÁZ eladó. Ár: 15,9 M Ft. Tel.: 06-20/362-0258 Petőfiszálláshoz közeli falusi programos TANYA eladó. Tel.: 06-30/182-5195 Kiskunfélegyháza belvárosában utcára nyíló, kirakattal rendelkező 130 m2-es ÜZLETHELYISÉG eladó. A jelenleg két különálló üzlet (önálló vizesblokk és villanyóra) igény esetén összenyitható. A nagy alapterület lehetővé teszi, hogy üzletként, lakásként vagy akár mindkettőként funkcionáljon. Tel.: 0670/582-2282 Német partnereim részére KERESEK családi házat, tanyát, nyaralót. Tel.: 0630/282-9225

Kiskunfélegyháza peremén 120 m2-es összkomfortos CSALÁDI HÁZ eladó. 5755 m2-es földterülettel, tágas garázsokkal, műhellyel, melyek vállalkozásra is alkalmas. Városi víz, gáz, ipari áram van. Irányár: 23.900.000 Ft. Érdeklődni: 0620/239-6355

LAKÁS Eladó cseréptetős WIMPI-ben III. emeleti, igényesen felújított lakás Kiskunfélegyházán a Holló L. utcában. 54 m2-es, 1+2 félszobás, erkélyes, redőnyös, új AEG tűzhely, indukciós lap +páraelszívó. Tel.:06-30/978-5286 Majsai út 17. szám alatt kétszobás, erkélyes lakás eladó. Ár: 14,5 millió Ft. Tel.: 06-70/296-3576 Kiskunfélegyháza, Asztalos János utcában, földszinti, 1 szobás, felújításra váró lakás tulajdonostól eladó. Irányár: 11,5 M Ft. Tel.: 06-30/338-9098 Petőfi lakótelepen eladó egy X. emeleti, jól karbantartott, 2 szobás lakás. A nagyobbik szoba klimatizált. A házban felújított jól működő lift üzemel. Irányár: 13,8 millió Ft. Tel.: 06-20/535-0639 Kiskunfélegyházán városközpontban, 64 m2-es +6 m2-es erkéllyel, külön tárolóval 3 szobás, jó állapotú lakás eladó. Azonnal költözhető. Irányár: 19.900.000 Ft. Telefon: 06-70/566-3449 Városközpontban, a Kazinczy utcában eladó 86 m2-es, IV. emeleti, gázkonvektoros, loggiás lakás. Irányár: 23 M Ft. Tel.: 06-30/791-1069, 30/249-9359 Petőfi ltp. városhoz közeli részén eladó egy IV. emeleti (zárószint) 2+fél szobás erkélyes, klímás lakás. Ablakok fa, hungaropán üvegesek, redőnnyel ellátva. A lakás már nem lakott, bármikor költözhető. Irányár: 13.800.000 Ft. Tel.: 06-70/311-2299 Eladó Móra téri, teljes körűen felújított, loggiás, 56 m2-es, parkra néző, IV. emeleti lakás tárolóval. Ikea konyha és Ikea beépített bútor, klíma. Érdeklődni este 18 óra után 06-70/336-9789-es telefonszámon. Ingatlanosok ne hívjanak. Petőfi lakótelepen IV. emeleti, 2 szobás, erkélyes, 63 m2-es lakás eladó. Érd.: 0630/239-1459

Móravárosban 4 családos társasházban I. emeleten egy 60 m2-es, nem felújított, 2 szobás, egyedi gázfűtéses, szigetelt lakás, hozzátartozó 2 garázzsal és füvesített kertrésszel eladó. Tel.: 06-20/266-9551 Kiskunfélegyházán - a VÁROSHÁZA mellett - eladó egy II. emeleti, 3 szobás, 86 m2-es, erkélyes, parkettás, gázkonvektoros lakás. Irányár: 23,9 M Ft. Tel.: 06-70/382-8035 Szeged, Mars tér és az Élelmiszer Egyetem szomszédságában 54 m2-es, 2 szobás, amerikai konyhás, fürdőszobás lakás felújított állapotban (műanyag ablak, szúnyogháló, redőnyökkel felszerelt, kívülről szigetelt), kocsi beállási lehetőséggel eladó. Tel.: 06-70/643-7283, 06-30/876-1494 ÚJ HIRDETÉS! III. emeleti LAKÁS eladó a Petőfi lakótelepen, liftes házban. 52 m2, 2 szoba, klíma, részben felújított. Jelenleg bérbe van adva, a bérlő maradna, ezért befektetésnek ajánlom kiemelkedő megtérüléssel. Szükség esetén bérlő nélkül. Bútorozva vagy anélkül. Magánszemélytől. Érd.: 17 és 18 óra között és egész hétvégén: 06-30/4080831 2,5 szobás, 60 m2-es, egyedien felújított WIMPI lakás (cserepes) a lakótelepen, III. emeleten eladó. Tel.: 06-30/358-7948 Eladó 65 m2-es, felújítandó, földszinti, társasházi lakás közel a Kossuth utcához, autó udvari beállási lehetőséggel. Tel.: 0670/283-3132 Kiskunfélegyházán a városközpontban, egy tégla építésű társasházban, jó állapotú, II. emeleti egy szobás, erkélyes, világos 36 m2-es lakás eladó. Irányár: 11.000.000 Ft. Érdeklődni: 06-70/3170063

ALBÉRLET Belvárosi luxusapartmant ajánlunk igényes párok részére - titkos, diszkrét randihely pár órára, de akár pár napra is! Bővebb infó: titkosrandilak@gmail.com Kossuth utcai, III. emeleti, 2 szobás, klímás lakás hosszú távra kiadó. 2 havi kaució szükséges. Tel.: 06-30/289-8007 2 szobás albérleti lakások városközpontban kiadók. Tel.: 06-30/9530286


A Petőfi lakótelepen 2 szobás, I. emeleti, felújított lakás, bútorozva kiadó. Ár: 60.000 Ft/hó+közös ktg +rezsi. 2 havi kauciót kérek. Tel.: 06-70/206-3486 Kiskunfélegyháza, Asztalos János utcában, földszinti, 1 szobás, bútorozott lakás kiadó. Kaució szükséges. Tel.: 0630/338-9098 2 szobás lakás a Mártírok utcában albérletbe hosszú távra kiadó. Állattartás tilos. 2 havi kaució szükséges. Tel.: 0670/322-1289 Házaspárnak, egyedülálló férfinak, nyugdíjasnak ház kiadó, udvar rendben tartásáért. Tel.: 06-70/313-7124 Kecskeméten kórházhoz közel 1 szobás lakás üresen kiadó. 60.000 Ft/hó. 2 havi kaució szükséges. Érd.: 06-30/634-7966 Belvárosi, új építésű, 40 m2-es, I. emeleti, bútorozatlan, 2 szobás lakás igényes, leinformálható személynek kiadó. Ár: 70.000 Ft/hó. Tel.: 06-20/511-1670 Kiskunfélegyházán, "Erdélyváros" szélén, teljesen felújított 1+ 2 fél szobás ház, 2 autó számára alkalmas beállóval, igényes család részére kiadó. Ár: 100 000 Ft +2 havi kaució. Tel.: 06-20/457-8574

ÜZLET Belvárosban, Molnár Béla 2. szám alatt 45 m2-es ÜZLETHELYISÉG kiadó! Bővebb infó és érdeklődés: https://ingatlan.com/28255139 26 m2-es ÜZLETHELYISÉG kiadó a Piac bejáratával szemben a Rendőrség utcájában. Tel.: 06-20/978-2386 A Piaccsarnok belső részén 20 m2-es ÜZLET kiadó. Tel.: 06-30/382-0661 Kisebb-nagyobb RAKTÁRAK és MŰHELY bérelhető 100-700-1.500 m2 felületekkel. Érdeklődni: 06-20/944-8789

KIADÓ Móravárosban zárt udvarban garázs kiadó! Érdeklődni: 06-30/943-1426 Mártírok utca elején, zárt udvarban GARÁZS kiadó. Érdeklődni lehet: 0630/943-9363 Kiskunfélegyházán a Csanyi úton zárt, kamerával megfigyelt telephely kiadó parkolás céljából. Érdeklődni lehet: 0630/943-1426

CSERE A Petőfi lakótelepen egy I. emeleti, kettő szobás, erkélyes lakást, elcserélném kossuthvárosi sorházra. Tel.: 06-30/8155416

G É P- J Á R M Ű RENAULT THALIA 1,5 dci 2004-es évjáratú, 167.000 km-rel eladó. Tel.: 0670/234-7914 SIMONYI AUTÓBONTÓ (Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 34. – Vásártérrel szemben). Tel.: 76/713-226, 06-30/943-5102 Megunt, régóta nem használt motorkerékpárját, segédmotor kerékpárját megvásárolom üzemképtelenül is, hiányosan is. Tel.: 06-20/459-5066 Eladó használt normál állapotú ALUFELNI, normál állapotú NYÁRI GUMIVAL (195/65R15 Hankook, alufelni: Dotz 6,5 Jx15H2/112). Irányár: 50.000 Ft 4 db. Tel.: 06-70/672-0669 KÉSZPÉNZÉRT bármilyen utánfutóját, lakókocsiját, autóját, büfékocsiját megvásárolom. Tel.: 06-30/421-8575, 70/424-7820 GONDOZÁS Nyugdíjast otthonomba fogadnék, vagy gondozását vállalom. Házaspár is lehet. Tel.: 06-70/409-7413 EGÉSZSÉG

Kitűnő állapotban levő SZOBA WC, WCSZÉK, KÖNYÖKMANKÓ, ROLLÁTOR eladó. Tel.: 06-70/338-0506

I M P R E S S Z U M Kiskunfélegyháza város és körzete Szuperinfó

Megjelenik Kiskunfélegyházán és a környező településeken minden pénteken 20.500 példányban. Lapzárta: kedd 16 óra Felelős kiadó: Bozsó István Szerkesztőség: 6100 Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u. 2. Nyitvatartás: H-P: 8-17 óráig Telefon/fax: 76/430-455, 76/560-375 Mobil elérhetőség: 06-30/429-7812 Internet: http://www.szuperinfo.hu E-mail: kkfhaza@szuperinfo.hu A megjelent hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállal.

FELHÍVÁS Kiskunfélegyházán tevékenykedő gyermek- és családvédelmet végző LÁNCSZEM ALAPÍTVÁNY kéri az együtt érzők, segíteni akarók támogatását SZJA-juk 1 %-ának a 19123958-1-09 adószámra küldésével.

AKÁC és NYÁR TŰZIFA valamint AKÁCRÖNK 5 fm-es és 30 cm átmérőjű és NYÁRFARÖNK 6 fm-es 50/40 cm átmérőjű eladó. EUTR: AA2873662 Érd.: 06-30/953-0285 Beko HŰTŐSZEKRÉNY (3 fiókos fagyasztó), 4 részes SZEKRÉNYSOR, kis TERMÉNYDARÁLÓ és Pannónia VARRÓGÉP eladó. Tel.: 06-20/240-6730

V E GY E S TŰZIFA kamiontételben eladó. Tel.: 0620/507-0600 EUTR: AA6274908

ÓCSKAVASÉRT házhoz megyek. Uitt.: LOMTALANÍTÁST VÁLLALOK. Tel.: 0620/925-5968 Belvárosi luxusapartmant ajánlunk igényes párok részére - titkos, diszkrét randihely pár órára, de akár pár napra is! Bővebb infó: titkosrandilak@gmail.com Eladók: 36 éves Daihatsu (110.000 Ft), 16 éves Wagon R autók (320.000 Ft), BETONKEVERŐ, KULTIVÁTOR, TRÁGYASZÓRÓ, FŰNYÍRÓGÉP, PÓTKOCSIK (kicsi-nagy, billenős), TÁRCSA, RENDSODRÓ, 2-3-as EKE, VASFOGAS (3-4-es), VETŐGÉP (kicsinagy), vas TERMÉNYTÁROLÓK, MŰTRÁGYASZÓRÓ, LÁNCBORONA, PERMETEZŐGÉP, TARGONCATORONY, CSERÉP, TÉGLA (kicsi, nagy, B29-B30as), KÚPCSERÉP, OLAJTARTÁLY, állatszállító UTÁNFUTÓ, állatmérő VASKETREC, KAZÁN, HÚSFÜSTÖLŐ, fa és vas MÁZSA, fafűtésű VÍZMELEGÍTŐ (komplett), KERÍTÉSELEM (162x110-es vas), ÜSTHÁZ-ÜST, SZALMA és bálázott KUKORICA (2.000 Ft/bála), kicsi TERMÉNYDARÁLÓ és nagy KUKORICAMORZSOLÓ. Tel.: 06-70/2311230 Eladó 50 száll 1 collos DESZKA (4 m hosszú, 10-12 cm széles), 10 éves OLTOTT MÉSZ (25 kg-os zsákokban, kb. 20 q) akciós áron, 60 db Békés megyei KÚPCSERÉP (új), ZSALUDESZKA, ZSALUTÁBLA, 3 db BELTÉRI TELIAJTÓ keményfából, mahagóni színben, kétkerekű KÉZIKOCSI, 2 db 5 m-es alumínium 130-as KÉMÉNY BÉLELŐ CSŐ és 1 db nagy EMELŐ HÉVÉR. Tel.: 0670/943-0309

HÁZTARTÁSI GÉPEK JAVÍTÁSA: centrifuga, mosógép, porszívó, kávéfőző, vasaló, hajszárító, takarítógép, mikrohullámú sütő, varrógép stb. Redőny, reluxa alkatrészek! Automata mosógépek garanciával eladók. Kkfháza, Bajcsy-Zs. u. 27. Tel.: 06-30/903-7689 Eladó jó állapotú motorhibás HIDROFOR, 2”-os, 550 W-os, nagyteljesítményű KERINGETŐ SZIVATTYÚ, valamint építési teleknek és ipari területnek való FÖLDTERÜLET Kiskunfélegyháza környékén. Tel.: 0630/638-5142 TŰZIFA eladó (nyár, fenyő és akác korlátozott mennyiségben): 14.000 Ft/m3 házhoz szállítva (fűrészelt szél). EUTR: AA3193275 Tel.: 06-70/453-9869

Sütőipari forgókocsis KEMENCE, LISZTSZITA, 20 m3 LISZTSILÓ, takarmánytároló TARTÁLYOK, ITALTÖLTŐGÉP, veterán VOLVO, MERCEDES, T3 TRANSPORTER, CITROEN, YARIS Verso motor eladó. Tel.: 06-30/409-2101

KŐMŰVESSZERSZÁMOK, GÉPEK, CSIGA és KÖTÉL, KONYHABÚTOROK, ÍRÓASZTALOK és VILLANYBOJLER eladó. Tel.: 06-20/464-6009 Szeletelt TÉGLA, belső szelet: 2.600 Ft/m2. Kiszállítás megoldható (BugacAlsómonostor). Tel.: 06-70/453-9869

Terménytárolásra is megfelelő vasúti HŰTŐVAGON eladó. Tel.: 06-30/218-8256 Eladó Baby design világoszöld UTAZÓÁGY és egy autós GYERMEKÜLÉS (típusa: német tesztgyőztes, Solar Seatfix (15-36 kg) 11 fokozatban állítható) újszerű állapotban. Valamint eladó egy Whirlpool felültöltős MOSÓGÉP kitűnő állapotban. Tel.: 06-30/943-3172

A szentesi hangszerbolt kedvezményes végkiárusítást tart május 18-29-ig. Élj az akcióval! Tel.: 20/823-1944 Udvar, padlás, pince TAKARÍTÁST, LOMTALANÍTÁST ill. kisebb BURKOLÓ, KŐMŰVES és ÁCS munkákat vállalok. Tel.: 06-70/509-2425 Használt üzlet megszűnése miatt eladó MINŐSÉGI RUHÁK, CIPŐK, GYERMEKRUHÁK nagy tételben is. Tel.: 06-70/614-3587

175x110-es hullámpala eladó Szentesen. Tel.: 06-70/354-5320 ÚJ SZOLGÁLTATÁS (már 3 éve). KISKUNFÉLEGYHÁZÁN FELESLEGESSÉ VÁLT DOLGAIT INGYEN ELSZÁLLÍTJUK. Eladná, kiürítené házát, hobbiját, nyaralóját, garázsát, üzletét stb. de nem tudja megoldani? Mi padlástól a pincéig díjmentesen elszállítjuk. Lantos László 0670/321-6868 (Kiskunfélegyháza)

E GY É B K E R E S É S Dunnát, párnát, régi használt tollat veszek, hívásra házhoz megyek. Érd.: 06-30/4674542 RÉGI MOTOROKAT keresek! Simson, MZ, ETZ, JAWA....stb. Tel.: 06-20/572-5142 Vásárolok: porcelánokat, szobrokat, ezüstöt, régiségeket, festményeket. 0670/228-2994 Felvásárlás! Hagyatékból származó régi tárgyakat, karórát, faliórát, zsebórát (üzemképtelent is), porcelánokat, nippeket, csillárokat, fali tányérokat, antik bútorokat, képeket, ezüst evőeszközöket, ezüst tárgyakat, könyveket, stb. illetve teljes hagyatékot (akár nagyobb értékűt is) vásárolok azonnali készpénzfizetéssel. Hívjon bizalommal! Tel.: 06-30/396-4495 Használt, régi tollat, dunnát, párnát, régi bútort veszek, hívásra házhoz megyek. Tel.:06-30/164-6336

MEZŐGAZDASÁG MEZŐGAZDASÁGI SZOLGÁLTATÁST (kaszálás, bálázás és egyéb szántóföldi munkák) vállalok 1 ha-nál nagyobb területeken. Precíz munkavégzés, korszerű gépekkel, helyismerettel Kiskunfélegyházán és környékén. Érd.: 06-70/201-4629 Rádi Sándor TRITIKÁLÉ eladó. Tel.: 06-30/401-5098 Tápkockás karalábé, fejes-, kelkáposzta, karfiol, brokkoli, saláta, zeller, Bravia TV paprika, paradicsomfélék eladók. Tel.: 0630/625-2593 Sürgősen eladnám petőfiszállási Petőfi Mg. Szövetkezet területén betáblázott 3,7 ha 32,05 AK értékű FÖLDEM. Tel.: 76/432-106 esti órákban Fűszerpaprika-palánta eladó. Érd.: 0630/507-0750 KUKORICA, ÁRPA, TRITIKÁLÉ eladó. Tel.: 06-70/698-9845 Régi 5-ös 122 km-nél SZÉNA és KUKORICA BÁLA eladó. Tel.: 06-20/5386161


Eladó kéttengelyes LÓSZÁLLÍTÓ, SUZUKI GN 125-ös motor, MTZ használt első gumi. Tel.: 06-30/214-8775 BÚZA és FÖLDTERÜLET a vasútállomás mellett eladó. Tel.: 06-30/876-1449 Paradicsompalánta eladó. Tel.: 0630/594-6852

Á L L AT Házi kis NYULAK eladók 1.000 Ft/db. Érd.: 06-30/495-5392 2 db HÍZÓ közül az egyik eladó (100 és 150 kg, májusi vágásra). Tel.: 0670/551-5532 1 db magyartarka tehén és 1 db üsző eladó. Tel.: 06-30/414-3986 Hasított sertés eladó. Tel.: 06-30/2062373 Keverék KISKUTYÁK (tacsik) új otthont keresnek. Tel.: 06-20/617-2421 Eladó egy darab 1 éves kos BIRKA (szelíd, egészséges, gyönyörű) frissen nyírva, körmölve. Ára fix 40.000 Ft. Továbbá eladó három januári születésű BÁRÁNY (1 gyűrűzött kos, 2 jerke) kb. 24-27 kg/db. Ára fix: 1.100 Ft/kg. Érd.: 06-30/9438706 15 db 8 hetes leválasztott, fehér húsjellegű MALACOK eladók. Érd.: Kiskunfélegyháza, Szilfa u. 47. szám alatt. Tel.: 06-70/407-8000 KISCICÁKNAK keresünk szerető gazdit. Tel.: 06-70/238-6351, 06-20/5188102 Eladó növendék NYULAK 1.000 Ft/kg. Ugyanitt racka BÁRÁNYOK, fekete KOSOK 22.000 Ft/db valamint választási ÜSZŐBORJAK eladók. Tel.: 06-70/9845696

TÁRSKERESŐ Érett korban lévő, kimondottan csinos hölgy barátot keres. 14 óra után hívj légyszíves! Tel.: 06-70/210-9080 36 éves, szép szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-20/295-9206 173/81 55 éves egészséges szakmunkás férfi társát keresi egyszerű, csinos, nem molett hölgy személyében. Falusi családi ház, kocsi van. Tel.: 06-70/672-0669 38 éves, szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-30/362-0637 61 éves hölgy megismerkedve korban hozzáillő férfival. Káros szenvedélytől mentes és rendezett anyagiakkal rendelkezők hívását várom 17 óra után. Kalandorok kíméljenek. Tel.: 06-30/9685219 Jól szituált, ápolt urat keres 50-65 éves korig 162 cm magas, 78 kg-os, 58 éves ápolt hölgy. Tartós kapcsolat érdekel. Tel.: 06-20/446-9589 Fiatal, csinos, csongrádi lány társát keresi. Tel.: 06-30/595-1130 Középkorú, egyedülálló férfi, korban hozzáillő párját keresi. Gyermek nem akadály. Tel.: 06-20/475-2058 O K TAT Á S Magánóra ANGOL tanárral, minden szinten. Tel.: 06-30/813-5962

M U N K A A L K A LO M LAKATOST, SZERKEZET LAKATOS, MG GÉPSZERELŐ, HEGESZTŐ szakmunkást azonnali kezdéssel felveszek. Gyakorlattal rendelkező előnyben. Jelentkezni 06-30/915-2077-es telefonszámon. (Hannelore Kft.) Magas művelésű PARADICSOMBA dolgozót keresek állandó munkára. Tel.: 06-20/466-5553 (B. Szabó kertészet) A gátéri Mini Tank BENZINKÚT KÁVÉZÓJÁBA ELADÓT keresünk éjjelnappali munkára. Tel.: 06-70/522-8305 Bugaci úti KERTÉSZETBE megbízható női munkaerőt keresek heti 2-3 napra vagy akár állandó egész évi munkára. Tel.: 0670/279-2176 (Csányi) esti órákban

Zsírsütő üzembe gyakorlattal rendelkező, munkájára igényes TAKARÍTÓT keresünk. Munkaidő: H-P 7.30-16 óráig 8 órás munkaviszony. Fényképes önéletrajzokat: felegyhaziteperto@gmail.com email címre várjuk 2020. május 23-ig. (Hirös Green Kft.) Csanytelekre KERTÉSZETBE és KERESKEDELEMBE női és férfi munkaerőt veszünk fel. Szakképesítés nem feltétel. Szállást biztosítunk. Tel.: 06-20/467-0993 (Margaréta ev.) A Koch’s Torma Kft. élelmiszeripari üzemébe, gyártósor kiszolgálására targoncavezetői képesítéssel és gyakorlattal rendelkező munkatársat keres. Munkarend hétfőtől-péntekig. Munkavégzés helye: Kiskunfélegyháza I. kerület 241. Jelentkezni önéletrajz megküldésével a job@hu.kochs.cc e-mail címen lehet.

Változatos (nem mezőgazdasági!) munkára keresünk dohányzásmentes csapatunkba fiatal, kiskunfélegyházi férfi munkatársat. Érd.: csak személyesen. Időpont egyeztetés: 0630/943-4012 (Gyürky L.) Mérlegképes könyvelő végzettséggel, több év leinformálható, deviza könyvelésben jártas, gyakorlattal rendelkező FŐKÖNYVELŐT keresünk. Önéletrajzokat, jelentkezéseket a monika@rollsped.hu email címre kérünk. (Rollsped Kft.) ÉLELMISZER RAKTÁROS másodállást VÁLLALNA (fullos targoncavezetői engedéllyel). Tel.: 06-70/283-3178 (13 óra után) KERTÉSZETBE munkaerőt felveszek. Tel.: 06-70/262-8310 (Tóth kertészet) KERTÉSZETBE női és férfi munkaerőt keresek. Napi fizetés, munkába járás megoldható. Tel.: 06-20/210-2300 (Sinkó)


PORTASZOLGÁLATRA munkavállalók jelentkezését várjuk. Számítógép használat/tudás fontos feltétel. Jelentkezni: 06-30/798-9287 (Hungary Meat Kft.) Önálló munkavégzésre képes LAKATOS szakembert felveszek, lehet nyugdíjas is. Tel.: 06-70/533-5699 (Pinczel) KERTÉSZETBE keresek gyors kezű munkaerőt. Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 06-70/773-3801 (Tábi-Retek Kft.) PULTOS és alkalmi FELSZOLGÁLÓ munkakörbe jelentkezéseket illetve önéletrajzokat várunk: személyesen a Csillag Vendéglőbe vagy a sport888bar@gmail.com e-mail címre.

Kiskunfélegyházi zsírsütő üzembe vegyes munkakörbe: /RAKTÁROS, GK VEZETŐ/ B kat. jogosítvánnyal munkatársat keresünk 8 órás munkaviszonyba. Munkavégzés: H-P-ig 1 műszakos munkarendben. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal: felegyhaziteperto@gmail.com e-mail címen lehet 2020. máj 23-ig. (Hirös Green Kft.) KERTÉSZETI MUNKÁBAN jártas, fiatalabb, megbízható FÉRFI SEGÍTSÉGET keresek azonnali kezdéssel. Tel.: 06-70/576-1269 –DobosA Pub Pizzéria FELSZOLGÁLÓKAT és PIZZAFUTÁRT keres. Jelentkezni 11 órától személyesen a Pizzériában. Tel.: 0670/379-3303 Férfi ÁRU-ÖSSZEKÉSZÍTŐT keresünk részés teljes munkaidőre. Megbízható, leinformálható személyek jelentkezését várjuk. Munkavégzés helye: Pálmonostora. Jelentkezés: job@novotrading.hu e-mail címen keresztül nettó fizetési igény és iskolai végzettség megjelölésével. (Novotrading Kft.) KERTÉSZETBE (paradicsomos) női munkaerőt keresek egész évi folyamatos munkára. Tel.: 06-30/625-5809 (18 óra után) –Ladányi kertészetA Koch's Torma Kft. készáru raktárába komissiózási, rakodási feladatokra targoncavezetői képesítéssel és gyakorlattal rendelkező munkatársat keres. Munkarend hétfőtől-péntekig. Munkavégzés helye: Kiskunfélegyháza I. kerület 241. Jelentkezni önéletrajz megküldésével a job@hu.kochs.cc e-mail címen lehet. Munkatársat keresek ADMINISZTRATÍV munkakörre! Elvárás: Megszerzett érettségi bizonyítvány. Továbbá: „vakon gépelés”, de minimum „villámgyors gépelés” és számítógépes programok ismerete! Jelentkezés hétköznapokon, 8-16 óráig. Tel.: 0620/4878-999 (Béla Béla) SZAMÓCASZEDÉSRE női munkaerőt keresek. Tel.: 06-70/453-5825 (Hegyi kertészet)

Keresek aprítógép kiszolgálásához STHIL fűrész kezeléséhez értő és azzal dolgozni is tudó SEGÉDMUNKÁST! Tel.: 0620/329-4866 (Bereczki)

S Z O L G Á LTAT Á S FŰKASZÁLÁS, parlagfű irtás motoros fűkaszával. AUTÓ és EGYÉB SZÁLLÍTÁS 2 t-ig. TŰZIFA VÁGÁS szalagfűrésszel. Tel.: 06-20/986-2300 LAKÁS FELÚJÍTÁST, festést, tapétázást, burkolást, vízszerelést, tetőszigetelést, tetőjavítást, kúpcserép kenését vállaljuk. Tel.: 06-30/984-4721 CSŐSZERELŐ vállal vízés fűtésszerelést, konvektorok cseréjét, javítást, fürdőszobák teljes és részleges felújítását, csőtörési hibák javítását, új fürdőszobák készítését, szennyvíz bekötést. Vegyes tüzelésű kazánok cseréje és újak beépítése, átfolyós gázvízmelegítők vízkőtelenítése! Tel.: 0630/295-9601 KÖLTÖZTETÉS, ÁRUFUVAROZÁS helyben az ország és EU egész területén ponyvás teherautóval, igény esetén rakodókkal. Tel.: 06-70/511-1200 –Tóth József– TÁVIRÁNYÍTÓ PÓTLÁS, kapunyitómotor javítás, kamera, riasztó szerelés. Tel.: 0630/525-7611 FOGSOROK JAVÍTÁSÁT Kiskunfélegyházán vállalom. Tel.: 0670/453-5350 GÁZKAZÁNOK karbantartása, javítása és beüzemelése. Baxi, Buderus, Ferroli, Saunier Duval, Hajdú, Biasi, Fondital készülékek szervizelése. Gázhálózatok és készülékek időszakos műszaki biztonsági felülvizsgálata. Tel.: 06-70/622-2755 Veszélyes FÁK KIVÁGÁSÁT, korona igazítást és erdő gyérítést vállalok. Tel.: 06-20/622-2492 FÜRDŐKÁD-FELÚJÍTÁS igényesen, kívánt színben, garanciával. Telefon: 06-30/9982485 ASZTALOS SZOLGÁLTATÁS: *ajtóbeállítás, zárcsere *beépített szerkény, konyhabútor összeszerelése *munkalap, mosogató csere *lapraszerelt bútor összeépítése *parkettaszegő, ajtótok szegők felszerelése *billegő székek javítása * szúnyogháló csere *apró javítások. Tel.: 06-20/338-3915

Ereszcsatorna készítést, kőműves munkát, festést és tetőjavítást vállalunk rövid határidővel hétvégén is. 06-70/2276273, 06-30/900-8159 VÍZ-GÁZ-FŰTÉSSZERELÉS, új fürdőszobák készítése, régiek felújítása, készülékek javítása, szennyvízcsartorna bekötés, kazánok cseréje, padlófűtés kialakítása. Számlával garanciával. Tel.: 06-70/364-0324 TETŐJAVÍTÁS! Tetőátrakását, kúpok kenését, széldeszkák cseréjét, ereszcsatorna készítését vállaljuk. Tel.: 06-30/832-7025, 06-20/299-2233 Bármilyen bádogosmunkát, széldeszkázást, javítást, ereszcsatornázást, hungarocellezést, ácsmunkát, cserepezést, javítást, új tetők készítését, Lindab-lemez felrakást vállalok akciósan, anyagbeszerzéssel. Tel.: 0620/472-4409

LUX SZÁRAZ TISZTÍTÁS! Kirby habos tisztítás: kárpit – szőnyeg – atkátalanítás – GOMBÁTLANÍTÁS – pollen szűrés. Akció nyugdíjasoknak és kismamáknak! Lakás: Kkfháza, Szendrey u. 42. Tel.: 06-20/3917703, 30/320-0631 FŰKASZÁLÁST, FŰNYÍRÁST, SÖVÉNYNYÍRÁST, FA KIVÁGÁST, fa összevágást, erdő gyérítést, bokrok, cserjék kivágását vállalom, rövid határidővel. Tel.: 06-30/813-5963 KŐMŰVES MUNKÁT vállalok! Térkövezés, régi épületek teljeskörű felújítása, új épületek, garázsok stb. fa és fémtetővel, kerítések, térbetonozás stb. számlaképesen. Tel.: 06-20/237-2840 SZENNYVÍZ SZÁLLÍTÁS. Tel.: 06-70/2039294, 06-30/353-4314 ÉPÍTÉSI TÖRMELÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT, BONTÁST, LOMTALANÍTÁST, ZÖLDHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT vállalom. Tel.: 06-30/916-3059 FŰNYÍRÁST, LÁNCFŰRÉSZELÉST, FLEXELÉST, HOBBIMUNKÁT vállalok. Tel.: 06-30/589-5677


Ács, bádogos munkát, tetőjavítását, cserép átrakást, lécezést, verébdeszka cserét, javítást vállalunk. Csatorna, oromszegély szerelést, párkányok fedését, lemezfedést garanciával, megfizethető áron, díjmentes kiszállással. Fa kivágás alpin technikával. Tel.: 06-70/648-4337 NYÍLÁSZÁRÓK UTÓLAGOS SZIGETELÉSE, passzítása, beállítása, zárcseréje, hőszivárgás mérése. Redőnyök, rovarhálók, árnyékolók, szalagfüggöny, harmonikaajtók készítése, javítása. www.peneszeltavolitasa.hu Tel.: 0630/294-6022, 06-50/114-2644 (díjtalan hívás DIGI-ről).

KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS, BÉRSZÁMFEJTÉS teljes körű adatszolgáltatással, társaságok, egyéni vállalkozások, családi gazdaságok részére. Cégalapítás, egyéni vállalkozói engedély kiváltásának ügyintézése, adószámos őstermelők, magánszemélyek adóbevallásainak elkészítése. Tel.: 76/468-544, 06-20/529-2230 Vállalunk mindenféle magasban végzendő, nehezen megközelíthető munkát (festés, szigetelés, tisztítás, javítás, galambriasztás) ALPINTECHNIKA SEGÍTSÉGÉVEL. Keressen bizalommal Telefon: 06-70/612-1796 e-mail: alpintechnika@build-air.hu

„Nyugodjál csendesen, legyen békés álmod, találjál odafönt örök boldogságot!”

EMLÉKEZÜNK

Lukács Pálné

szül.: Jernei Éva Mária halálának 2. évfordulóján.

- Szerető családja -

Kapuk készítése. Tel.: 06-30/928-1085 Redőnyök, reluxák, szúnyoghálók javítását, készítését, gurtnik cseréjét vállalom. Tel.: 06-70/546-4742 KÚTFÚRÁS. Tel.: 06-30/554-5544 KISS-KŐ-KER Kétszemélyes GRÁNIT SÍREMLÉKEK 350.000 Ft-tól, egyszemélyes GRÁNIT SÍREMLÉKEK 250.000 Ft-tól. Továbbá TISZTÍTÁS, JAVÍTÁS, SZINTRE EMELÉS, FÖDLAP PÓTLÁS, NEVEK, SZÁMOK VÉSÉSE. Tel.: 06-30/690-1674 (egész nap, hétvégén is) SZOBAFESTÉST kedvező áron vállalok. Tel.: 06-30/727-0828 Villanyszerelési munkát vállalok lakosságnak és vállalkozásnak, számlaképesen. Tel.: 06-30/750-7223

GÉPJÁRMŰ ÜVEGFÓLIÁZÁS, különböző árnyalatú prémium fóliával a sötéttől az átlátszóig bontás nélkül műbizonylattal! Magas hővisszatartó képesség, 99% UV szűrés, szilánkvédelem! Tel.: 06-70/6543340 S Z O B AF E S TŐ - MÁZ O L Ó -TAPÉ TÁZ Ó mester vállal szobafestést, mázolást, tapétázást, gipszkartonozást. Gyors, precíz, számlaképes munka. Hívjon a 0620/363-1800-as telefonszámon bizalommal. Árajánlat ingyenes. Uitt.: Haleszban 4.029 m2-es, bekerített ÉPÍTÉSI TELEK eladó. LAKÁSFELÚJÍTÁS, tetőfedés, bádogozás, ereszcsatorna, kőműves, festési munkák. Alapanyag beszerzéstől a kivitelezésig! Zomborcsevics Gergő Tel.: 06-20/4691929 Alfa Cleaning: szőnyeg, kárpit, matrac, autóbelső, forróvizes tisztítása. www.alfacleaning.hu 06-20/288-3919

„Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet.”

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik szeretett Nagymamánk, Dédmamám

Ficsór Ferencné szül.: Bibok Erzsébet

gyógyításában, házi ápolásában résztvettek, fájdalmait enyhítve segítségére voltak, valamint a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik betegségében gyakran meglátogatták. Szerető unokái: Evelin és családja, Szabolcs és családja

SZIGETELÉS! Vizes és salétromos falak bontás nélküli szigetelése rövid határidővel, garanciával. Lakott épület nem akadály! www.alaszigeteles.hu Tel.: 0630/851-8118 TETŐJAVÍTÁS! Széldeszkák cseréjét, festését, kémények felújítását, ereszcsatorna készítését vállalom. Tel.: 0620/299-2233, 06-70/287-7851 Vízvezeték-szerelés, új fürdőszobák elkészítése, burkolása, felújítása, csatornázás, fémszerkezeti munkák, hegesztések, vaskapuk, ajtók, teraszok javítása, újak készítése (számlaképesen), rövid határidővel. Tel.: 06-30/249-7855, 30/970-1558

Gurtni csere, új redőny készítése, faredőny javítás hétvégén is, gyors precíz munka. 06-30/900-8159, 06-70/2276273 FESTŐ CSAPAT munkát vállal. Tel.: 0630/727-0828 LOMTALANÍTÁST VÁLLALOK! HÁZAK, LAKÁSOK, TANYÁK ÖRÖKSÉG UTÁNI VAGY CSAK KÖLTÖZÉS MIATTI LOMTALANÍTÁSA PINCÉTŐL – PADLÁSIG. UITT.: MELLÉKÉPÜLETEK, GARÁZSOK BONTÁSÁT IS VÁLLALOM. TEL.: 0620/577-4717 –HALASI JÓZSEFKútfúrás, kútjavítás. Öntözőrendszerek kiépítése, javítása garanciával. Tel.: 0630/355-2597 ÓZONOS PENÉSZMENTESÍTÉS, SZAGSEMLEGESÍTÉS, FERTŐTLENÍTÉS (babaváró) vegyszermentesen, SZELLŐZÉSTECHNIKA. Díjtalan hívás DIGIről. www.peneszeltavolitas.hu Tel.: 0650/114-2645 (digi mobil), 06-30/2946022

SORSELEMZÉS, kártyajóslás, családi, párkapcsolati problémák, szerelemkötés, átok-rontás levétele. Hívásra házhoz megyek. Tel.: 06-30/924-3867 PEDIKŰRT vállalok. Házhoz megyek. Tel.: 0670/490-7487 Ács, tetőfedő, bádogos munkát vállalunk: tetőépítést, újítást, javítást, festést, mázolást, kúpcserép kikenést, lapostető szigetelést, ereszcsatorna rendszer újítást, javítást, Lindab lemeztető készítését 3.500 Ft/m2 áron munkadíjjal együtt. 12 % kedvezmény május 31-ig. Tel.: 06-30/626-0945, 0620/588-1767

Vállalom új tetők készítését, bádogos, ácsmunkát, tetőfelújítást, széldeszkázást, javítást, Lindab-lemez felrakását akciósan, anyag + munkadíjjal. Kiszállás ingyenes. Tel.: 06-20/626-3481 BALÁZS REDŐNY! Műanyag és faredőnyök, szúnyoghálók készítése, javítása 24 órán belül, hétvégén is. 06-70/374-3864

„Megállt a kéz, megállt a szív, nincs több szó ajkadon. Szívünkben örökké élsz, mert szeretünk nagyon.”

(1971-2019) halálának 1. évfordulóján. - Szerető felesége és lányai -

„Nem ezt akartam, nem így akartam, szerettem volna még élni, de a halál könyörtelen volt, el kellett menni. Ha emlegettek, köztetek leszek, de fáj, ha látom könnyetek. Ha rólam szóltok, mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok.”

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy

EMLÉKEZÜNK

EMLÉKEZÜNK

Rádi Attila Géza

Vállalom új tetők készítését, bádogos, ácsmunkát, tetőfelújítást, széldeszkázást, javítást, Lindab-lemez felrakását akciósan, anyag + munkadíjjal. Kiszállás ingyenes. Mindenre 10% kedvezmény 2020. május 26-ig. Tel.: 06-30-375-9762, 70-6559878 TETŐJAVÍTÁS! Tetőátrakás, lécezés, kúpkenés, kémények bontását, felújítását vállalom. Hívjon bizalommal. Tel.: 06-30/322-8929 SZOBAFESTŐ-MÁZOLÓ-TAPÉTÁZÓ mester vállal szobafestést, mázolást, tapétázást, gipszkartonozást. Gyors, precíz, számlaképes munka. Hívjon a 06-20/3631800-as telefonszámon bizalommal. Árajánlat ingyenes. Uitt.: Haleszban 4.029 m2-es, bekerített ÉPÍTÉSI TELEK eladó. Megbízható személy vállal ZÖLDFELÜLET FENNTARTÁST, SZEMÉTSZÁLLÍTÁST, LOMTALANÍTÁST, KERTGONDOZÁST, HAGYATÉK LOMTALANÍTÁSÁT. Tel.: 0620/334-7312

Varga Imréné

Endre Imre

halálának 11. évfordulóján.

- Szerető családja -

„Olyan csend van így nélküled, hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani.”

EMLÉKEZÜNK

szül.: Máthé Éva

2020. május 12-én elhunyt. Temetése 2020. május 21-én 11 órakor lesz az Alsótemetőben, polgári szertartás szerint.

- Gyászoló családja -

„Volt emberek. Ha nincsenek is, vannak még. Csodák. Nem téve semmit, nem akarva semmit, hatnak tovább.” (Kosztolányi)

EMLÉKEZÜNK

EMLÉKEZÜNK

Nyéki Józsefné „Kicsi” halálának 6. évfordulóján.

- Szerető családja -

Rádi Jánosné szül.: Békési Ilona

halálának 3. évfordulóján.

- Szerető férje, fiai -

Tarjányi Gyula halálának 1. évfordulóján.

- Szerető felesége és családja -


12

2020. mรกjus 15.

Profile for szuperinfo

Kiskunfelegyhaza 2020.05.15.  

Kiskunfelegyhaza 2020.05.15.