Page 1

Ingen publik på denna tävlingsdag

Det 50:e Svenskt Grand National Lördag 19 juni 2021 | Första start kl. 12.45 Officiellt banprogram 30 kr STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP 1


Your daily window on breeding & racing

EUROPEAN BLOODSTOCK NEWS FREE for 14 days

Over 350 days a year of unmatched worldwide coverage of racing and breeding, including: Breeding News • Sales Reports • Stakes Results • Maiden Reports, etc. To register for your FREE 14 DAY TRIAL* visit www.bloodstocknews.eu/subscribe & complete our online form or email enquiries@thoroughbred-advertising.co.uk * By registering for a 14 day free trial, you are under no obligation to take out a subscription.

EBN – “The Breeders’ Digest”

2 STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP


Irländska språnget

Missa inget som händer - följ Svenskt Grand National på Facebook! De senaste uppdateringarna och bilderna får du genom att följa oss på Facebook. STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP 3


Det 50:e Svenskt Grand National National. Glückstag segrade 2009, Alanco 2012 och Gelon 2014 såg till att Schnakenberg har en trippel av segrar här i Grand National. Sonen Oliver har ännu inte segrat på Strömsholm, trots 13 försök. I år har han en seger på fyra ritter. Shroughmore Lass utgick senast i en steeplechase och har varit slagen med många längder i alla sina starter i Tyskland. Hon såldes för 600 pund i England 2019 och har en seger över häckar.

Mutadaffeq

Det är upplaga nummer 50 av Svenskt Grand National och glöm inte bort att fira genom att lira! Den svenska hindersportens Mecca, Strömsholm, saknar publik i år, men våra fyrbenta atleter (och några tvåbenta) kommer göra sitt bästa för att bjuda på toppsport. Den fagra Österängen är ett måste att besöka och vi hoppas att alla som läser detta planerar in ett besök till 2022. 1 Boss Mans Ladder (e Mahler) tränas av Lars Åke Enström i Skara och har Kevin Parkin i sadeln. Boss Mans Ladder kommer närmast från en tredjeplats i Jockeyklubbens Stora Pris där han bara var två längder efter Mutadaffeq. Den här gången får han två kilo av denne och att distansen är 1000 meter längre är inte någon nackdel. Kevin Parkin har 11 segrar på 100 hinderstarter, men har ännu ingen på Strömsholm där han haft steeplechaseritter. Lars Åke Enström har en seger på fjorton starter över hinder. 2 Shroughmore Lass (e Flemensfirth) är en tysk gäst tränad av Elfi Schnakenberg som känner Strömsholm väl och vet precis vad som krävs för att sadla ut segraren i Svenskt Grand 4 STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP

3 Mutadaffeq (e New Approach) är en hemmahäst som tävlar i Stall Stora Skuggans välkända färger. Karen Kuszli har bra form på stallet och har två segrar på fem starter över hinder. En av dessa är tagen med Mutadaffeq, uppfödd av Shadwell. Som slätloppare var han nyttig och tog fem segrar. Över hinder blev det en häckseger och en i steeple. Stefan Uppström ropade in Mutadaffeq för 6 000 pund i december vilket verkar vara en god investering. Marathon-mannen Niklas Lovén har ritten och ingen känner Strömsholm bättre. Det har blivit fem segrar på 42 starter och trots ryktet har han bara ramlat av tre gånger.

Boss Mans Ladder

4 Reinvent (e Oasis Dream) är fältets minst rutinerade häst med endast tre starter i bagaget. Han har dock även gjort sju starter i Point To Points och där tagit en seger. I januari


Crin Au Vent

6 Crin Au Vent (e Laveron) älskar Strömsholm och har segrat i Familjen Perssons Minneslöpning och HM Konungens Pris. Kim Stern äger, tränar och rider sin ögonsten som inte är ett fullblod utan AQPS (Autre Que Pur-Sang). På fädernet är Crin Au Vent fullblod, men mormor var Selle Francais, en fransk sporthäst som främst används i banhoppning. Morfar är Blushing Flame så Crin Au Vent är fullblod till 75 procent. 2016 såldes hästen från Frankrike till stortränare Paul Nicholls för hela 120 000 pund. Efter tre misslyckade starter för stjärntränaren såldes han till Stern för 6 000 pund år 2017.

Vill du vinna?

startade han i en Maiden Hunter Chase där han utgick. En vecka senare såldes Reinvent för 1000 pund. I sin första start för Kahlil De Burca var Reinvent tvåa i en Novissteeplechase på Bro Park, ett kraftigt fall framåt formmässigt. De Burca har lyckats bra över hinder och har 14 segrar på 30 starter i Skandinavien. Henrik Engblom är förutom en skicklig tränare även en duktig hinderjockey och har i år tre segrar och en andraplats på fyra ritter över hinder!

5 Tegerek (e Mount Nelson) är en tysk gäst som tränas av Pavel Vovcenko. Vovcenko har kontinenten som sitt arbetsfält och startar flitigt över hela Europa. Tegerek är uppfödd av Aga Khan och såldes efter sin treårssäsong till England och Jonjo O’Neill för 75 000 euro. Vid en seger på Cheltenham i fjol visade Tegerek en Racing Post Rating på goda 137. Tegerek startade bara över häckar i England, men Vovcenko debuterade Tegerek i en steeplechase i Merano, Italien, i slutet av maj och då var han tvåa. Luca Murfuni är en ung ryttare baserad i Bremen. I Tyskland har han i år haft tre ritter med en placering som bäst.

Accelerate

7 Accelerate (e Saddex) är fältets enda svenskuppfödda häst. Tränar gör Charlotte Dillner och i sadeln sitter Christopher Roberts, även känd som Cricke. I höstas segrade ekipaget i St Eriks Pris över den aktuella distansen. Det var på Bro Park, men Accelerate har startat på Strömsholm tidigare. 2018 var han tvåa i Sorrento Novis-Steeplechase så erfarenhet av de stora hindren finnes. Charlotte Dillner har 13 segrar på 39 hinderstarter vilket imponerar stort. Cricke har 64 segrar på 267 svenskregistrerade starter över hinder och det är dags att sluta kalla honom ung och lovande.

STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP 5


Det 43:e Svenskt Champion Hurdle Wontgetfooledagen

Det är den fyrtiotredje upplagan av Svenskt Champion Hurdle och distansen är som vanligt 3700 meter. Endast fem ekipage känner sig manade att kriga om totalt 160 000 kronor i prissumma varav 80 000 kronor tillfaller segraren.

3 Feuerblume (e Requinto) är en tysk gäst som prövar lyckan på Strömsholm för första gången. Tränare Pavel Vovcenko känner dock till vad som krävs. 2016 segrade Vovcenko med Kazzio i Grand National och Falconettei i Champion Hurdle. 2019 tog han en ny dubbel, nu med Leierspielerin och Serienlohn. I år har Feurblume endast startat på slätt, men tagit en seger och med tanke på tränaren är det här säkert en outsider trots bristande rutin för både häst och ryttare Luca Murfuni. 4 Tinolo (e Campanologist) ägs av Mr Ascot som har Tinolo i träning hos Cathrine Erichsen i Norge. Tinolo nådde 83 i handicap på slätt som högst och står just nu i 80. Christopher Roberts rider Tinolo för andra gången. Senast på Göteborg var man tvåa och formen borde vara på väg uppåt. Den längre distansen ska inte vara några problem för den här långskubbaren som bland annat varit tvåa i Norskt St Leger och trea i Svenskt.

1 Wontgetfooledagen (e Zebedee) var helt överlägsen över häckarna på Göteborg i mitten av maj. Den här valacken blandar häckar och slätlopp och har 78 i handicap på släta banan. Efter en blygsam karriär i England (som kuriosa kan nämnas att han var slagen 18 längder av Stockholms Stora Pris-deltagaren Match Maker) vände formen uppåt när han 2020 kom till Sverige och Kahlil De Burca. Det har blivit två segrar på slätt och fyra över häckarna och främst av dessa är segern i H M Drottningens Pris. Henrik Engblom rider precis som senast. 2 Arctic Waltz (e Wiener Walzer) tränas här på Strömsholm av Karen Kuszli och i sadeln sitter nestor Niklas Lovén. Arctic Waltz hade som högst 86 i handicap för Lennart Junior Reuterskiöld och spåddes en lysande framtid över hinder. Han har ännu inte riktigt infriat förväntningarna, men har en hög grundkapacitet och när som helst har han lärt sig vad det går ut på. 6 STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP

Arctic Waltz


5 Point Taken (e Papal Bull) tränas av Per Hallqvist och i sadeln sitter Elliot Öhgren. 2019 såldes Point Taken till Sverige för 4500 pund och väl på svensk mark blev det omedelbart en seger i en maidenhäck. Totalt har det blivit fyra segrar över häckarna och att stayerförmågan finns där visades vid seger över 3800 meter på Göteborg. Öhgren har 12 segrar över hinder på 51 starter dock ingen på Strömsholm, men han har två på slätt. Per Hallqvist är rutinerad och är en välkänd gäst på Strömsholm. Över 800 000 kronor har han tränat in över hinder.

Point Taken

De här löpningarna rider vi idag på Österängen Svenskt Grand National. Har ridits på Österängen sedan 1971, då Officer Kelly segrade. Sveriges högst doterade steeplechase. Löpningen har hämtat sitt namn från England, där Grand National avgörs varje år i början av april på Aintree utanför Liverpool över en distans av 7200 meter. Svenskt Champion Hurdle. Har ridits sedan 1978 på Österängen. Då segrade Corrib. Denna pendang till Grand National är Sveriges högst doterade häcklöpning. Familjen Perssons Minneslöpning. En löpning för nya rekryter på steeplechase-banan som tillkom så sent som 2011. Familjen Persson är starkt förknippad med Strömsholm. Yngste sonen Dennis är mångårig championtränare på hindersidan.

Omsättning: Antal system:

V4-1

Novishäcklöpning. Har ridits på Österängen under olika namn sedan slutet av 1980-talet. Löpningen vänder sig framför allt till hästar i början av sin hinderkarriär. Pro-Am Cup. En löpning där både professionella jockeys och amatörryttare deltar. Det har skett sedan början av 1980-talet med vissa intervaller på Österängen. Måns Alexanderson Memorial. Måns Alexanderson var i många år lärare på Ridskolan och tävlingsledare vid tävlingarna på Österängen. En löpning till hans minne har ridits sedan 1990. SARA Grand Prix. En löpning för arabiska fullblod. Under namnet SAHF:s Stora Pris reds den första gången 1976.

Att fördela:

V4-2

V4-3

V4-4

Vinnare: Kvar: Värde: STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP 7


LOPP 3

TRITON SM CONSOLATION KATEGORI A

Preliminär Startlista 1 BlackVelvetOfLadys STRÖMSHOLM 2 Ti Ta Tovenaar 3 Smevallens Furir Lördag den 19 Juni 2021

Triton SM i Ponnygalopp

4 Chili Peppar

Första start kl 10.40 5 I am Lovely

6 Käpplinge Solero LOPP 1

TRITON SM KATEGORI A

550 gr kl 10.40

1 ValentinoBettyBoop

Svea Lindersson Hagberg

2 Norrskenets Grim

Emma Dhakal

3 Fanny

Nora Lundbäck

4 Danstorps Manolito

Clara Dhakal

5 Amarant Filur

Adriana Lopera

6 Kittie

Signe Hagberg Lönnström

7 Othello

Othilia Hedeland

8 Marion af Sten

Moa Fägerhall

9 Bradstone Matrix

Inna Smedberg

10 I am a Beliver

Preliminär Startlista STRÖMSHOLM Lördag den 19 Juni 2021

Linn Berg Uppgren

LOPP 2 TRITON SM KATEGORI C LOPP 1 TRITON SM KATEGORI A 1 Bernhard (DEN) ValentinoBettyBoop 21 Corina Norrskenets 32 Jack Daniels Grim CJ FannySpirit (IRE) 43 Little Danstorps Manolito 54 Boley Mickey Finn (IRE) Amarant Filur 65 Carpaccio C.J Kittie 76 Minuette

Första start

900 gr kl 10.55 550 gr kl 10.40

Isabella Hedman Svea Lindersson Linnea Östlund Hagberg

Corina 42 Chili Peppar Daniels CJ 53 IJack am Lovely

Julie Laurent Moa Fägerhall Cornelia Lejon Othilia Hedeland

LOPP 5

900 gr kl 11.40 900 gr kl 11.25 Ellie Vång Alva Eriksson Amanda Söderman Amanda Söderman Leah Fridell Novalie Andersson Aline Jigrud Jenny Tunell Othilia Hedeland Mikaela Erneholm Ashley Dale Josefina Bonow Izabella Jevrem Stina Östlund Jonna Eriksson Thea Gråberg Svea Lindersson Hagberg Annie Lundbäck Najat Assekour Beatrice Pråhl

TRITON SM KATEGORI B

900 gr kl 11.40

1 Shanbally TomThumb (IRE

Ellie Vång

Emma Johansson Dhakal Annie Nora Hedman Lundbäck Elin

2 Secret Ballerina (IRE)

Amanda Söderman

3 Geely

Leah Fridell

Clara Dhakal Izabella Jevrem AdrianaCormier Lopera Emma

4 Munsboro Riot (IRE)

Aline Jigrud

5 Kram-Go

Othilia Hedeland

Signe Hagberg Joline Eriksson Lönnström Othilia Lundbäck Hedeland Annie

6 Munsboro Big Man (IRE)

Ashley Dale

7 Surprise (DEN)

Izabella Jevrem

8 Astiz Inez

Jonna Eriksson

9 EricaLittleCaitlyn (HOL)

Svea Lindersson Hagberg

OthelloNova 87 Power Marion af Sten (IRE) Moa Fägerhall 98 Kiltown Sienna Manda Olsson 9 Bradstone Matrix Inna Smedberg TRITON SM CONSOLATION KATEGORI A 3 550 gr kl 11.10 LOPP 10 I am a Beliver Linn Berg Uppgren 1 BlackVelvetOfLadys LOPP 2 TRITON SM KATEGORI C 2 Ti Ta Tovenaar Bernhard (DEN) 31 Smevallens Furir

Josefina Mattjus

LOPP 5 TRITON SM KATEGORI B LOPP 4 TRITON SM KATEGORI D 1 Shanbally TomThumb (IRE 1 Nikita 2 Secret Ballerina (IRE) 2 Magic de Maria 3 Geely 3 Kitford Ruby (GB) 4 Munsboro Riot (IRE) 4 VästergårdsHidalgo 5 Kram-Go 5 T.J (IRE) 6 Munsboro Big Man (IRE) 6 She's a Super Star (IRE) 7 Surprise (DEN) 7 Sessa Bo 8 Astiz Inez 8 Amiri Joad 9 EricaLittleCaitlyn (HOL) 9 FredriksdalsTarzan SmörblommansSpirit kl 1010 10.40 Kingston 27

550 gr kl 11.10

Tilia Strutz

Tilia Strutz Josefina Mattjus Isabella Hedman Julie Laurent

10 SmörblommansSpirit

Najat Assekour

900 gr kl 10.55

LinneaFägerhall Östlund Moa Annie Johansson Cornelia Lejon

Little SpiritSolero (IRE) 64 Käpplinge 5 Boley Mickey Finn (IRE) TRITON 4 LOPP 6 Carpaccio C.J SM KATEGORI D Minuette 17 Nikita Power de Nova 28 Magic Maria KiltownRuby Sienna(GB) (IRE) 39 Kitford

Elin Hedman Othilia Hedeland Izabella Jevrem Emma Cormier

900 gr kl 11.25

JolineEriksson Eriksson Alva Annie Lundbäck Amanda Söderman

Stort tack till Triton och Peder Pråhl för er generösa sponsring av ponnygaloppen! Manda Olsson Novalie Andersson

4 VästergårdsHidalgo Jenny Tunell 550 gr kl 11.10 LOPP 3 TRITON SM CONSOLATION KATEGORI A 5 T.J (IRE) Mikaela Erneholm BlackVelvetOfLadys Tilia Strutz 61 She's a Super Star (IRE) Josefina Bonow Ti Ta Bo Tovenaar 72 Sessa Smevallens 83 Amiri Joad Furir Chili Peppar 94 FredriksdalsTarzan I am Lovely 105 Kingston 27 6 Käpplinge Solero LOPP 4

Josefina Mattjus Stina Östlund Julie Laurent Thea Gråberg

Moa Fägerhall Annie Lundbäck Cornelia Pråhl Lejon Beatrice Othilia Hedeland

TRITON SM KATEGORI D

900 gr kl 11.25

1 Nikita

Alva Eriksson

2 Magic de Maria

Amanda Söderman

3 Kitford Ruby (GB)

Novalie Andersson

4 VästergårdsHidalgo

Jenny Tunell

5 T.J (IRE)

Mikaela Erneholm

6 She's a Super Star (IRE)

Josefina Bonow

7 Sessa Bo

Stina Östlund

8 Amiri Joad

Thea Gråberg

9 FredriksdalsTarzan

Annie Lundbäck

10 Kingston 27

ON S I B L E RREESSPPO E IIN NVVEESSTTOORR

Beatrice Pråhl

www.triton-partners.com TRITON_AD_183x45_V4.indd 1

8 STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP

01.04.19 11:27


Programtipset

1

V4-1 1 Wontgetfooledagen 4 Tinolo 2 Arctic Waltz 5 Point Taken 3 Feuerblume

2

V4-2 2 Liars Corner 5 Incognito 3 Chamseddine Badr 1 Crazyheart 4 Insidious

3

V4-3/LD-1 5 Chilterns 6 Mr Pimms 2 Last Reference 4 Saltie Girl 1 House Deposit 3 Rainbird

4

V4-4/LD-2 2 Shroughmore Lass 5 Tegerek 3 Mutadaffeq 4 Reinvent 6 Crin Au Vent 7 Accelerate 1 Boss Mans Ladder

Ulf Zeider

5

2 Londonia 4 Steccando 6 Jungleland 5 French Warrior 3 Three Is Company 1 In Excess

6

4 Pharitz Dahhia 1 Ganjer 2 Muna May 5 CR Tahfeem 3 Katyusha 6 Kasam 8 LS Armani Diamond 7 Tesla

7

2 Ferryverygood 5 Call Me Back 6 Mukhaater 1 Mindbender 3 Lady in Focus 4 Mobilgas

V4-system: Lilla: 1 x 1 x 6 x 7 = 42 rader, 84 kr Stora: 2 x 1 x 6 x 7 = 84 rader, 168 kr LD-system: Lilla: 1 x 2 = 2 rader Stora: 1 x 7 = 7 rader

STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP 9


3700 Häckbana

1

TRIO

TVILLING

KOMB

VINNARE

PLATS

DET 43:E SVENSKT CHAMPION HURDLE

STRÖMSHOLM // 41

(

START 12.45

3700 hä DET 43:E SVENSKT CHAMPION HURDLE 160.000 kr 80.000-40.000-19.200-12.800-8.000

För 4-åriga och äldre hästar. Start Vikt: 4-åriga 64 kg, äldre 68,5 kg. Ej viktlättnad. Ryttare under 18 år ej tillåtet. 160.000 kr 80.000-40.000-19.200-12.800-8.000

Ca Cakl kl12.45 12.45

3700 Häckbana

RESULTAT

Stefan Ratell/SRS AB:s vandringspris till segrande hästens 1Häcklöpning. START 12.45 till segrande ägare. Hederspris hästens ägare, tränare,VINNARE ryttare och vårdare. PLATS TRIO TVILLING KOMB

1

2

3

Segertäcke till hästen. DET 43:E och SVENSKT CHAMPION HURDLE STRÖMSHOLM // 41 För 4-åriga äldre hästar. Ej viktlättnad för ryttare. 68,5 kg 68,5 kg. WONTGETFOOLEDAGEN (IRE) Hinderföljd 1-2-3-41 Vikt: 4-åriga 64Skg, äldre 5 år, brun, valack. Far: Zebedee Mor: No Way Morfar: Rainbows For Life Total: 25 För 4-åriga och äldre hästar. Vikt: 4-åriga 64 kg, äldre 68,5 kg. Ej viktlättnad. Ryttare under 18 år ej 1-2-3-4-1-2-3-4-mål. Uppfödare: Proctor G 21: 2 tillåtet. TIPS: 1-4-2 Tränare: Kahlil De Burca, Bro Park ODDS

BP 160.000 Ägare:krSlater David 80.000-40.000-19.200-12.800-8.000

Öv 14/10-1 h72 2830 gr mj 3.08,3 Bp 21/10-8 åv 4200 hä mj 4.54,5 RESULTAT Bp1 29/11-6 h68 2350 dt gd2 2.28,3 Bp 28/4-8 nhf 3200 dt gd 3.42,8 Gg 16/5-9 åv 3800 hä mj 4.24,9 ODDS

Two Times 54 Wontgetfooledagen 64 Ocean Side 663 Mr Suarez 68 Wontgetfooledagen 74

2 ARCTIC WALTZ år, brun, valack. Far: Wiener Walzer Mor: Arctic Isle Morfar: Oasis Dream WONTGETFOOLEDAGEN (IRE) 1 6Uppfödare: Löberöds Hästklinik AB

Enge Go On Three Is Com. Wontgetfoole. Londonia Luris Pegasu.

53 70 61 68 70

6-3 1-4,5 2-4 3-11 1-16

20: 14 77 57 - S 64 77 S 61 78 64 - S 74

Henrik Engblom

6-2-2 299.095 1-0-1 36.600 5-2-1 254.356 S Karlsson *3,23 J Kozaczek *2,37 J Johansen 6,20 J Fitzmaurice H Engblom *2,39

68,5 kg S 68,5 kg

76' 40' 33' 30' 30'

Niklas Lovén

Total: 34 4-11-1 846.142 (288.840) Henrik Engblom 21: 25 3 0-0-0 13.700 5 år, brun, valack. Far: Zebedee Mor: No Way Morfar:Tränare: RainbowsKaren For LifeKuszli, Strömsholm Total: 6-2-2 299.095 BP Ägare: Stall Lilla Skuggan 20: 7 0-3-0 90.342 Uppfödare: Proctor G 21: 2 1-0-1 36.600 Tränare: Kahlil De BroWaltz Park Gg 3/10-8 åv 3200 hä gd 3.43,6 French Warrior 73Burca, Arctic 71 2-7.5 - 71 Lovén BP Ägare: Slater David 20: 14 N5-2-1 254.356 *2,06 25' Bp 1/11-1 åv 3200 hä mj 3.56,5 Early Voice 70 Tyko Bloom 64,5 5-m - 73 N Lovén 3,28 25' Öv 14/10-1 h72 2830 gr mj 3.08,3 Two Times 54 Enge Go On 53 6-3 77 57 S Karlsson *3,23 30' 76' Bp Suarez 68 Bp 28/4-8 21/10-8 nhf åv 3200 4200 dt hägd mj 3.42,8 4.54,5 Mr Wontgetfooledagen 64 Londonia Three Is Com. 68 70 4-16 1-4,5 85- S68 64 FJ Janetzky Kozaczek *2,37 40' Gg åv 3800 74 Pegasu. 70 - S68 Lovén 7,12 Bp 16/5-9 29/11-6 h68 2350hä dtmj gd 4.24,9 2.28,3 Wontgetfooledagen Ocean Side 66 Luris Wontgetfoole. 61 4-m 2-4 77 61 NJ Johansen 6,20 30' 33' Gg åv 3400 Corner 72 72 - 70 Lovén 8,48 25' Bp 30/5-8 28/4-8 nhf 3200hä dtgd gd 4.00,3 3.42,8 Liars Mr Suarez 68 Tinolo Londonia 68 4-m 3-11 78 64 NJ Fitzmaurice 30' Gg 16/5-9 (IRE) åv 3800 hä mj 4.24,9 Wontgetfooledagen 74 67 Luris - S 74 H Engblom 30' kgPegasu. 70 1-16 Luca*2,39 Murfuni 3 FEUERBLUME 5ARCTIC år, brun, sto.WALTZ Far: Requinto Mor: Amber's Bluff Morfar: Mind Games Total: 23 1-3-1 69.831 68,5 kg Niklas Lovén 2 Uppfödare: O'Neill Family 21: 34 3 1-0-0 21.072 (288.840) 6 år, brun, valack. Far: Wiener Walzer Mor: Arctic Isle Tränare: Morfar: Oasis Total: 4-11-1 846.142 PavelDream Vovcenko, Tyskland * Ägare: Stall Biancolino 20: 27.225 Uppfödare: Löberöds Hästklinik AB 21: 93 0-1-1 0-0-0 13.700 Tränare: Karen Kuszli, Strömsholm 66 utg Da Lilla 1/11-10 65 shoemaker - 64,5 Matusky 90.342 26,10 31' BP Ägare: Stall Skugganåv 3700 hä mj 4.54,5 successor 20: 7 L0-3-0 Fg 10/11-2 åv 3800 hä mj 4.48,2 Golden Years 65 Keep It Real 64 utg - 62 M Bonsergent 102' Gg 3/10-8 åv 3200 hä gd 3.43,6 French Warrior 73 Arctic Waltz 71 2-7.5 71 N Lovén *2,06 25' Da 62,5 Ang. 64,5 --- 56 9,10 Bp 14/3-3 1/11-1 åv åv 1200 3200 sa häbl mj 1.17,4 3.56,5 Jangkhe Early Voice 70 Romantic Tyko Bloom 64,5 5-4 5-m 73 LNEngels Lovén 3,28 15' 25' Da 25/4-12 åv 1600 gr bl 1.40,0 Feuerblume 57 Jawbone 59 1-2 S 57 L Engels 7,70 18' Bp 28/4-8 nhf 3200 dt gd 3.42,8 Mr Suarez 68 Londonia 68 4-16 85 68 F Janetzky 30' Da åv Lips 59 Mi. 55 -- S 59 5,30 Gg 16/5-5 16/5-9 åv 1750 3800 gr hägm mj 1.50,1 4.24,9 Magical Wontgetfooledagen 74 Dangerous Luris Pegasu. 70 6-2,5 4-m 68 RNHaedens Lovén 7,12 25' 30' Gg 30/5-8 (GER) åv 3400 hä gd 4.00,3 Liars Corner 4 TINOLO år, brun, valack. Far: Campanologist Mor: Tiangua Morfar: Lomitas FEUERBLUME (IRE) 3 5Uppfödare: Stiftung Gestüt Fährhof

72 68,5 Tinolokg

4-m

Total: 21: 5 år, brun, sto. Far: Requinto Mor: Amber's Bluff Morfar: Mind Games Total: Tränare: Cathrine Erichsen, Norge * Ägare: Mr Ascot 20: Uppfödare: O'Neill Family 21: Tränare: Pavel Vovcenko, Tyskland Gg 26/7-8 åv 3200 hä gd 3.37,4 Sir Zelmer 69,5 Tinolo 65 2-3.5 * Ägare: Stall Biancolino 20: Öv 6/8-1 åv 3450 hä mj 4.02,9 Tinolo 66,5 Trautmann 72 1-1 Da 1/11-10 åv 3700 hä mj 4.54,5 successor 65 shoemaker 66 utg Öv 10/9-4 åv 2830 gr gd 3.05,2 Hampus G 61 Wishformore 61 5-5 82 Fg 10/11-2 åv 3800 hä mj 4.48,2 Golden Years 65 Keep It Real 64 utg Bp 20/9-3 h76 2100 gr gd 2.12,9 Mr Pimms 50 Manassas 62 7-8.5 81 Da 14/3-3 åv 1200 sa bl 1.17,4 Jangkhe 62,5 Romantic Ang. 64,5 5-4 Gg Corner 72 72 -Da 30/5-8 25/4-12 åv åv 3400 1600hä grgd bl 4.00,3 1.40,0 Liars Feuerblume 57 Tinolo Jawbone 59 2-2.5 1-2 16/5-5 (IRE) åv 1750 gr gm 1.50,1 Magical Lips 59 68,5 Dangerous kg Mi. 55 6-2,5 5 POINTDaTAKEN år, brun, valack. Far: Papal Bull Mor: Grand Isla Morfar: Selkirk Total: 68,5 kg TINOLO (GER) 4 7Uppfödare: Highfort Stud 21: 5 år, brun, valack. Far: Campanologist Mor: Tiangua Morfar: Lomitas Total: Tränare: Per Hallqvist, Vänersborg (a) GG Ägare: HB Vänerstall 20: Uppfödare: Stiftung Gestüt Fährhof 21: Tränare: Erichsen, Norge GgAscot 6/20-9 åv 3800 hä lt 4.17,6 Point Taken Cathrine64,5 Crindle Carr 68,5 1-4 * Ägare: Mr 20: Gg 26/7-9 åv 3400 hä gd 4.03,5 Point Taken 74 Incognito 68 1-6 Gg 26/7-8 åv 3200 hä gd 3.37,4 Sir Zelmer 69,5 Tinolo 65 2-3.5 Bp 19/8-11 åv 3450 hä gl 4.02,0 Point Taken 72,5 Trautmann 72,5 1-0,5 Öv 6/8-1 åv 3450 hä mj 4.02,9 Tinolo 66,5 Trautmann 72 1-1 Gg 2/9-7 åv 67,5 Taken 73,5 Öv 10/9-4 åv 3800 2830hä grltgd 4.14,8 3.05,2 Jumeirah Hampus G 61 Point Wishformore 61 2-14 5-5 82 Gg åv 3800 74 Pegasu. 70 Bp 16/5-9 20/9-3 h76 2100hä grmj gd 4.24,9 2.12,9 Wontgetfooledagen Mr Pimms 50 Luris Manassas 62 5-m 7-8.5 81 Gg 30/5-8

åv 3400 hä gd 4.00,3 Liars Corner

72

5 POINT TAKEN (IRE) GG

Tinolo

68,5 kg

7 år, brun, valack. Far: Papal Bull Mor: Grand Isla Morfar: Selkirk Uppfödare: Highfort Stud Tränare: Per Hallqvist, Vänersborg (a) Ägare: HB Vänerstall

Gg 6/20-9 Gg 26/7-9 Bp 19/8-11 Gg 2/9-7 Gg 16/5-9

åv åv åv åv åv

3800 hä lt 3400 hä gd 3450 hä gl 3800 hä lt 3800 hä mj

4.17,6 4.03,5 4.02,0 4.14,8 4.24,9

10 STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP

72

67 kg

Point Taken 64,5 Point Taken 74 Point Taken 72,5 Jumeirah 67,5 Wontgetfooledagen 74

Crindle Carr Incognito Trautmann Point Taken Luris Pegasu.

72

2-2.5

-

Total: 21: 20: 68,5 1-4 68 1-6 72,5 1-0,5 73,5 2-14 70 5-m -

70 N Lovén 8,48 25' Christopher Roberts 18 4-5-2 441.664 Luca Murfuni 1 0-1-0 12.000 23 1-3-1 69.831 83 2-2-0 111.845 1-0-0 21.072 659 H0-1-1 Engblom 27.225 *2,39 25' 66,5 H Engblom *1,71 33' 64,5 L Matusky 26,10 130' 31' 61 11,02 62 EMChaves Bonsergent 102' 58 E Chaves 4,57 50' 56 L Engels 9,10 15' 3,60 S72 57 CL Roberts Engels 7,70 25' 18'

S 59 R Haedens 25' Elliot 5,30 Öhgren 19 5-2-0 Christopher 249.005 Roberts 1 0-0-0 4.000 18 4-5-2 441.664 61 4-1-0 141.000 0-1-0 12.000 64,5 Rosenqvist111.845 11,27 50' 8 M 2-2-0 74 E Öhgren *2,06 25' 65 H Engblom *2,39 25' 25' 72,5 *1,81 66,5 EHÖhgren Engblom *1,71 33' 73,5 E Öhgren *1,40 30' 61 E Chaves 11,02 130' 70 5,94 58 CEEricsson Chaves 4,57 30' 50' 72

C Roberts

3,60

25'

Elliot Öhgren

19 5-2-0 249.005 1 0-0-0 4.000 6 4-1-0 141.000 64,5 M Rosenqvist 74 E Öhgren 72,5 E Öhgren 73,5 E Öhgren 70 C Ericsson

11,27 *2,06 *1,81 *1,40 5,94

50' 25' 25' 30' 30'


Tidigare vinnare Svenskt Champion Hurdle År Vinnare 2010 OMOTO SANDO (FR) 2011 NUEVO LEON (GER) 2012 OMOTO SANDO (FR) 2013 OMOTO SANDO (FR) 2014 CALVADOS 2015 OMOTO SANDO (FR) 2016 FALCONETTEI (GER) 2017 CALVADOS 2018 LURIS PEGASUS 2019 LEIERSPIELERIN (GER)

Ägare Stall Bonne Nuit Ursula Adloff Stall Bonne Nuit Stall Bonne Nuit SRS AB Stall Bonne Nuit Stall Nicole Stall Stora Skuggan Maria Andersson Stall Nicole

Tränare A Lund E Schnakenberg A Lund A Hyldmo D Persson A Hyldmo P Vovcenko D Persson M Andersson, a P Vovcenko

Ryttare H Engblom V Korytar H Engblom H Engblom T Hellgren, a H Engblom C Chan N Lovén C Roberts J Faltejsek

Extra priser under dagen!

Ylva Engbloms Vandringspris

Vandringspriset i Champion Hurdle utgörs av en bronsskulptur av två hästar som hoppar ett hinder. Priset utdelas årligen av Svensk Galopp till vinnaren (hästägaren) av Svenskt Champion Hurdle. Priset är ständigt vandrande och kan inte behållas av enskild vinnare oavsett antal segrar. Priset förvaras av vinnande hästägare och återlämnas, på anmodan av Svensk Galopp, i god tid före påföljande års löpning. Stefan Ratell/SRS AB:s vandringspris – en ryttarstatyett - till dagens mest framgångsrika tränare i Grand Nationaldagens hinderlöpningar. Statuter: Poängskalan är lika i alla hinderloppen med 15-109-8-7 poäng till de fem främst placerade hästarnas tränare, därefter två poäng till övriga deltagande hästars tränare. Vid lika poäng avgör bästa resultat i Grand National och därefter i Champion Hurdle. Priset är ständigt vandrande.

Vandringspris till dagens bästa amatörryttare. Priset är skänkt av förra amatörryttarinnan Ylva Engblom (Hellblom), som tog 31 segrar och blev nationell damchampion 1977. Priset har hon ärvt efter sin morfar, professorn vid veterinärhögskolan i Stockholm Karl Eriksson. Han fick priset för framgångsrikt och betydelsefullt arbete inom hästavelns område vid ett lantbruksmöte 1939 på Romme hed. Statuter: Priset erövras av den amatörryttare med svensk licens som har flest poäng räknat efter: Svenskt Grand National och Svenskt Champion Hurdle 12-8-6-4-3, amatörlöpningar 6-4-3-2-1, övriga löpningar 8-6-4-3-2. Vid lika poängtal avgör först antal segrar, därefter antal andraplatser, osv. Vid lika antal placeringar avgör resultatet i sista ritten. Priset är ständigt vandrande och har vunnits av Josephine Kelly (2009, 2010, 2015), Christopher Roberts (2011), Tobias Hellgren (2012, 2013, 2014), Kim Stern (2016, 2017, 2018) och Elliot Öhgren (2019).

Staffan Möllers Vandringspris

Måns Alexanderson Memorial

SRS AB:s vandringspriser

Vandringspris till dagens bästa hinderryttare. Vandringspriset nyinstiftades år 2018 och är tillägnat Strömsholmsprofilen Staffan Möller (1938–2018), slottsvaktmästare, styrelseledamot i ARK och entusiast för Strömsholmsgaloppen och hindersporten inte minst i sin egenskap som mångårig banmästare på Österängen. Som ryttare deltog han i det första Svenskt Grand National år 1971. Statuter: Priset erövras av den ryttare med svensk licens, amatör eller professionell, som uppnår högsta poängtal enligt följande poängskala: Svenskt Grand National 10-6-4-3-2, övriga hinderlöpningar 6-43-2-1. Vid lika antal placeringar avgör resultatet i Grand National. Vandringspriset vinns för alltid efter tre inteckningar. År 2018 och 2019 vanns priset av Christopher Roberts.

En av dagens amatörlöpningar är tillägnad Strömsholmsprofilen Måns Alexanderson (1920-1989). Han var ryttmästare vid K3 och blev lärare vid Ridskolan Strömsholm 1957. Han upprätthöll den tjänsten fram till den definitiva militära avhästningen 1968. Han tävlingsred själv både på slätt och hinder, men gjorde kanske en ännu större gärning som utbildare av galoppryttare. På 1970-talet då det reds en hel del jaktlöpningar med master i Sverige delade han välvilligt med sig av sin erfarenhet av att rida och inte minst träna hinderhästar. Han var djupt engagerad i Strömsholmsgaloppen under många år. Löpningen Måns Alexanderson Memorial har ridits alltsedan 1990 men tyvärr har det ursprungliga vandringspriset kommit bort. 2019 köpte ARK in ett nytt vandringspris som vanns av Elliot Öhgren. STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP 11


3700 Häckbana

2

TRIO

TVILLING

KOMB

VINNARE

PLATS

NOVISHÄCKLÖPNING

STRÖMSHOLM // 41

START 13.10

Ca kl 13.10 13.45

3700 hä NOVISHÄCKLÖPNING 50.000 kr 25.000-12.500-6.000-4.000-2.500

(

För 4-åriga och äldre hästar som ej segrat mer än 2 gånger. Vikt: 4-åriga 64 kg, äldre 68,5 kg. Tillägg: Start För varje seger 2 kg. 50.000 kr 25.000-12.500-6.000-4.000-2.500 3700 Häckbana

2 Häcklöpning. START 13.10

PLATS TRIO TVILLING KOMB VINNARE 3 För 4-åriga och äldre hästar som ej segrat mer än 2 gånger. NOVISHÄCKLÖPNING STRÖMSHOLM // 41 Vikt: 4-åriga 64 kg, äldre 68,5 kg. ODDS Tillägg: För varje seger 2 kg. För 4-åriga och äldre hästar som ej segrat mer än 2 gånger. Vikt: 4-åriga 64 kg, äldre 68,5 kg. S 68,5 kg Tillägg: Ann Thilderkvist (68,5/64,5 kg) CRAZYHEART (IRE) 1Hinderföljd För varje seger1-2-3-42 kg. 10 år, fux, valack. Far: Alhaarth Mor: BuckleTIPS: Morfar:2-5-3 Common Grounds Total: 33 2-7-4 514.910 50.000 kr 25.000-12.500-6.000-4.000-2.500 1-2-3-4-1-2-3-4-mål. Uppfödare: MacCann Sarah 21: 3 0-0-0 1.228 RESULTAT

1

2

Tränare: Ann Thilderkvist, Höör (a) Ägare: Thilderkvist Ann ha 3300 hä mj2 4.21,2 Final Orders 67,5 RESULTAT Ir1 26/10-2 3 Handsworth

ODDS

Ir 20/11-3 Ir 10/3-2 Ir 5/4-3 Ir 18/4-4

ha ha ha ha

3200 st tg 3200 hä tg 3300 st gd 3000 st gd

1 LIARS CORNER(IRE) (IRE) 2 CRAZYHEART JÄ BP

Cluan Dara Capture The Action Goulane Chosen Jack Holiday

60,5 75,5 72 71,5

Ir Ir Ir Ir Ir Bp Ir Gg Ir Gg

26/10-2 26/10-4 ha ha 3300 2400 hä gr mj tg 20/11-3 ha 3200 gr st tg 2/11-3 h 2400 tg 10/3-2 ha 3200 9/5-3 h52 2350 hä dt tg gd 5/4-3 ha 3300hä st gd 16/5-10 åv 3200 mj 18/4-4 ha 3000hä st gd 30/5-8 åv 3400 gd

4.21,2 2.52,8 4.38,1 3.04,2 4.38,8 2.32,4 4.18,0 3.43,8 3.54,3 4.00,3

Final Final Orders Endeavour Cluan StellifyDara Capture Enkrona The Action Goulane Chosen Liars Corner Jack Liars Holiday Corner

67,5 61,5 60,5 56 75,5 58 72 70,5 71,5 72

Ir Gg Ir Öv Bp Gg Gg Gg Gg Bp

26/10-4 ha 26/7-8 åv 2/11-3 h 6/8-1 åv 9/5-3 2/9-6 h52 ma 16/5-10 åv 3/10-9 åv 30/5-8 åv 21/10-8 åv

20: 7 - 74,5 - 73 - B 73 - B 63 - B 75

72,5 64,5 kg kg

Henrik (68,5 Engblom Charlotta Ericsson kg)

Total: 17 0-2-2 75.960 Total: 36 2-1-3 71.480 21: Inte 21: Inte startat startat 20: 9 0-0-2 31.106 20: 3 0-0-0 1.500 65 5-m Ericsson 62 8-m 45- 65,5 58 C J Gylbert 72 5-m 70 R Freire 67 7-16.5 43 58 M Blademo 74 4-m 60 7-10.5 41- 70 52 C M Ericsson Holmberg 71 3-17 Ericsson 54 8-14.5 43- 63 58 C F Janetzky 70 (kolik) 64,5 Struken 6-m - 67 E Rödjare

11,10 27,06 19,91 27,72 10,52 38,47 9,78 48,74 16,84

25' 30' 33' 30' 25' 20' 30' 20' 25'

27,06 27,72 26,08 38,47 50,07 48,74 4,98 16,84 2,89

30' 25' 30' 33' 20' 44' 20' 25' 25' 25'

26 4-5-2 196.596 1 0-1-0 12.500 4 0-1-0 13.500 64 A Öhgren 56 P Gråberg 26,08 63 A Öhgren 50,07 68 N Lovén 4,98 70,5 N Lovén 2,89

25' 33' 44' 25' 25'

64,5 66,5 64,5 kg kg

Tinolo Mindbender Trautmann Surfers Para. French WhistleWarri. High Three Is Com. Made Of Star. Three Is Com. Tyko Bloom

64,5 66,5 68,5 kg

Total: Total: 21: 21: 20: 20: 71 Mindbender 62 utg 8-m 4572 Para. 67 7-16.5 43 66 Surfers Helsingline 59 8-15.5 72 65 Whistle High 60 7-10.5 41 70 Leo The Lion 71 9-18 71 56,5 Of Star. 54 8-14.5 4374 Made Incognito 68 2-6 70 Bloom 64,5 -70,5 Tyko Incognito 70,5 6-m 2-16

13 år,brun, brun,valack. valack.Far: Far:Suteki Sakhee Mor: Inseparable Morfar: Insan 7 år, Shinsukekun Mor: Inicjatywa Morfar: Juror Uppfödare: B.V. Uppfödare: Chennells Piwko Roman Tränare: Susanne Brunius, Ekolsund Tränare: Ann Michanek, Vollsjö (a) (a) Ägare: Brunius Susanne Ägare: Animal Farm

h56 åv h56 h68 h52 h68 åv åv åv åv

Ann ThilderkvistHenrik (68,5/64,5 kg) Engblom

9,00 11,10 12,00 19,91 6,60 10,52 *2,76 9,78 *1,77

Gg åv 3200 Zelmer 69,5 Bp 26/7-8 5/19-8 h56 2100 hä dt gd gd 3.37,4 2.17,3 Sir Persian Wave 71 Öv åv 3450 4.02,9 Tinolo 66,5 Bp 6/8-1 8/19-9 h56 2350 hä dt mj gd 2.33,2 Regan Budget 72 Gg 2/9-6 ma 3200 Voice 71 Bp 5/20-3 h52 2350 hä dt lt gd 3.38,6 2.32,4 Early Sir Duke 65 Gg 3/10-9 åv 70 Bp 19/8-8 åv 4800 2100 hä dt gd gd 6.09,1 2.19,3 Wontgetfooledagen Skymade 56,5 Bp åv 64 Bp 21/10-8 1/11-1 åv 4200 3200 hä hä mj mj 4.54,5 3.56,5 Wontgetfooledagen Early Voice 70

Bp Gg 5/19-8 5/20-7 Bp Jä 8/19-9 6/20-5 Bp 5/20-3 Jä 12/7-2 Bp 19/8-8 Gg 26/7-9 Bp 1/11-1 Gg 16/5-10

0-1-1 60.695 A Williams 9,00 80' S O'Keeffe 22,00 80' J Gainford 9,00 72' A Williams 16,00 105' C McNamara 40,00 72'

Total: 2-7-4 514.910 Total: 33 30 4-4-1 271.809 21: 3 1.228 21: 3 0-0-0 2-0-0 50.500 20: 7 0-1-1 60.695 20: 8 0-0-0 8.535 Handsworth 75,5 5-12,5 -- 74,5 Williams 9,00 Der Mc 60,5 9-8,5 61 A S Foley 9,00 80' 65' Conright 8-m -- 73 22,00 andratx Boy 74 59 9-15,5 56,5 S A O'Keeffe Persse 12,00 80' 61' Mc Alpine 71 6-10,5 9,00 Label Black 64 7-m 67- B 73 67 JS Gainford Karlsson 6,60 72' 20' Espion Du Ch. 64 7-m -- B 63 16,00 Incognito 70,5 1-16 70,5 A H Williams Engblom *2,76 105' 25' Carnet -- B 75 40,00 Tinolo De St. 69,5 72 10-m 1-2.5 72 C H McNamara Engblom *1,77 72' 25'

9 Mor: Parlesotho Morfar: Lesotho 13år,år,brun, brun,valack. valack.Far: Far:Homme SakheeD'Honneur Mor: Inseparable Morfar: Insan Uppfödare: Gunilla Uppfödare: Stern Chennells B.V. Tränare: Tiikkaja, Säffle (a) Tränare: Satu Susanne Brunius, Ekolsund (a) Ägare: Saga Ägare: Stall Brunius Susanne

5 INCOGNITO (POL) JÄ

5-12,5 8-m 6-10,5 7-m 10-m

Total: 271.809 Total: 30 17 4-4-1 0-2-2 75.960 21: 3 2-0-0 Inte 50.500 21: startat 20: 8 0-0-0 8.535 20: 9 0-0-2 31.106 2400 hä gr tg Endeavour 61,5 Mc 60,5 9-8,5 -- 61 3200 gd 2.52,8 3.37,4 Final Sir Zelmer 69,5 Der Tinolo 65 5-m 65,5 S C Foley Ericsson 2400 hä gr tg 56 59 9-15,5 -- 56,5 Persse 3450 mj 3.04,2 4.02,9 Stellify Tinolo 66,5 andratx Trautmann 72 5-m 70 A R Freire 2350 hä dt lt gd 3.38,6 2.32,4 Early Enkrona 58 French Label Black 64 7-m 67- 70 67 C S Karlsson 3200 Voice 71 Warri. 74 4-m Ericsson 3200 hä hä gd mj 6.09,1 3.43,8 Wontgetfooledagen Liars Corner 70,5 Three Incognito 70,5 3-17 1-16 70,5 C H Ericsson Engblom 4800 70 Is Com. 71 -- 63 3400 hä hä mj gd 4.54,5 4.00,3 Wontgetfooledagen Liars Corner 72 Three Tinolo Is Com. 70 72 Struken 1-2.5 (kolik) - 72 H Engblom 4200 64

4 INCOGNITO(GB) (POL) 5 INSIDIOUS BP JÄ

S72,5 68,5kg kg

75,5 74 71 64 69,5

6 AbstainMor: Morfar: Araafa Morfar: Lesotho 9 år, år, fux, brun,valack. valack.Far: Far:Zoffany HommeMor: D'Honneur Parlesotho Uppfödare: P Uppfödare: O'Rourke Stern Gunilla Tränare: De Burca, Bro (a) Park Tränare: Kahlil Satu Tiikkaja, Säffle Ägare: Mariano Commercial Ltd Ägare: Stall Saga

3 INSIDIOUS (GB)BADR (FR) 4 CHAMSEDDINE GG BP

Conright Boy Mc Alpine Espion Du Ch. Carnet De St.

10 år,fux, fux,valack. valack.Far: Far:Zoffany Alhaarth Mor: BuckleMorfar: Morfar:Araafa Common Grounds 6 år, Mor: Abstain Uppfödare: Sarah Uppfödare: MacCann O'Rourke P Tränare: Höör (a) Tränare: Ann KahlilThilderkvist, De Burca, Bro Park Ägare: Ann Ägare: Thilderkvist Mariano Commercial Ltd

CORNER (IRE) 2 CHAMSEDDINE BADR (FR) 3 LIARS BP GG

4.38,1 4.38,8 4.18,0 3.54,3

2100 hä dt gd 3400 2350 2400 dt dt gd gd 2350 dt 2400 dt gd gd 2100 hä dt gd 3400 gd 3200 3200 hä hä mj mj

2.17,3 2.33,2 2.36,0 2.32,4 2.36,3 2.19,3 4.03,5 3.56,5 3.43,8

Persian Wave Regan Budget Eyes Wide Shut Sir All Duke Run Skymade Point Taken Early Voice Liars Corner

68,5 kg

7 år, brun, valack. Far: Suteki Shinsukekun Mor: Inicjatywa Morfar: Juror Uppfödare: Piwko Roman Tränare: Ann Michanek, Vollsjö (a) Ägare: Animal Farm

Gg 5/20-7 åv 3400 hä Jä 6/20-5 h68 2400 dt gd Jä 12/7-2 h68 2400 dt gd Gg 26/7-9 åv 3400 hä gd Gg 16/5-10 åv 3200 hä mj

2.36,0 2.36,3 4.03,5 3.43,8

12 STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP

Eyes Wide Shut All Run Point Taken Liars Corner

66 70 74 70,5

Helsingline Leo The Lion Incognito Incognito

Total: 21: 20: utg 59 8-15.5 72 71 9-18 71 68 2-6 70,5 2-16 -

65' 25' 61' 33' 20' 25' 25' 30' 25'

Charlotta (68,5 kg) kg) ElinEricsson Rödjare (68,5

Elin Rödjare (68,5 kg) Niklas Lovén

36 2-1-3 71.480 26 4-5-2 196.596 startat 1 0-1-0 Inte 12.500 3 0-0-0 1.500 4 0-1-0 13.500 58 J Gylbert 64 A Öhgren 58 Blademo 56 M P Gråberg 52 Holmberg 63 M A Öhgren 58 68 F N Janetzky Lovén 67 70,5 E N Rödjare Lovén

Niklas Lovén


3

2100 Gräs START 13.35

LD-1 TRIO

TVILLING

KOMB

VINNARE

SILVERHANDICAP PRO-AM CUP

STRÖMSHOLM // 41

2100 gr SILVERHANDICAP PRO-AM CUP 2100 Gräs LD-1 60.000 kr 30.000-14.400-6.600-4.200-3.000-1.800

För 3-åriga och äldre hästar. Vikt: Aktuellt handicaptal 3-åriga minus 17 kg, äldre 11 kg. 60.000 kr 30.000-14.400-6.600-4.200-3.000-1.800

RESULTAT

2

STRÖMSHOLM // 41

ODDS

PLATS TVILLING KOMB VINNARE 3 Vikt: Aktuellt handicaptal 3-åriga minus 17 kg, äldre 11 kg. SILVERHANDICAP CUP LägstaPRO-AM ridvikt 56 kg, inklusive viktlättnad för ryttare.

För 3-åriga ochDEPOSIT äldre hästar. Vikt: Aktuellt handicaptal 3-åriga minus 17 kg, äldre 11 Hcp 70 59kg.kg HOUSE (GB) 1Loppet rids som

60.000 kr valack. 30.000-14.400-6.600-4.200-3.000-1.800 5 år, fux, Far: Sepoy Mor: RosaceousTIPS: Morfar:5-6-2 Duke of Marmalade slätlöpning, 1,5 varv. Uppfödare:drygt Middlebrook G Mr o Mrs Tränare: Karen Kuszli, Strömsholm BP Ägare: Stall Stora Skuggan RESULTAT Gb1 22/11-5

Bp 1/1-5 Bp 5/5-7 Bp 19/5-3 Gg 30/5-1

h h60 h56 h64 h64

34 4 13 60 61 68 60 63

4-2-3 233.536 1-0-0 26.500 1-2-2 83.044 D Nolan 40,00 A Pilroth 42,50 E Persson K Parkin 38,99 E Persson *

35' 25' 25' 34' 34'

Total: Total: 21: 21: 20: 20: 1700 aw gd 1.48,7 Olivers Pursuit 55 Doctor Nuno 60,5 9-7,5 2350 dt gd 2.33,2 Last Reference 72 Areyoutheway 60 1-3,5 701200dt dtgm gd 2.25,1 1.12,6 Silver SweetDash Sid 57 Last Sharp Eye 62 2-nos 8-7,5 73 69 2200 62,5 Referen. 65 1400dt dtgd bl 2.16,6 1.29,9 Last House Deposit 68 Artful Ede's Rogue Garrin. 65 61 1-1 1-5,5 73 68 2100 Reference 69 1600dt dtgd gd 2.16,3 1.39,4 Last JaneReference 65 Lady Fast Of AndJazz Fre. 52 62 1-1.5 9-10.5 75 72 2100 67 1600dt grgd gd 2.31,3 1.37,8 Swinging KhurshedOf Venice 53,5 62 Valon Roman King 55 65 3-3.5 8-5 71 2350 75

34 47 4 13 16 60 72 61 65 68 69 60 67 63 67

4-2-3 233.536 9-5-5 462.643 1-0-0 Inte startat 26.500 1-2-2 83.044 5-2-2 195.793 D Nolan H Nimåker Pilroth AAPilroth Persson AE Pilroth Parkin AKPilroth Persson AE Pilroth

35' 25' 25' 25' 25' 25' 34' 25' 34' 23'

1700 aw gd2 1.48,7 1200 dt gd 1.12,6 1400 dt bl 1.29,9 1600 dt gd 1.39,4 1600 gr gd 1.37,8

Olivers Pursuit Sweet Sid House Deposit Jane Khurshed

553 57 68 65 62

Doctor Nuno Sharp Eye Ede's Garrin. Fast And Fre. Roman King

59kg kg 67

8 år, brun, valack. Far: Helsinki Mor: Reference Lady Morfar: Revoque Uppfödare:Recruitment MiddlebrookBenny G Mr oCarlsson Mrs Uppfödare: AB Tränare:Madeleine Karen Kuszli, Strömsholm BP Ägare: Ägare:Wittgren Stall Stora Skuggan Tränare: Wittgren, Kristinehamn (a) BP Madeleine

Gb 22/11-5 Bp 1/11-6 Bp 18/11-1 1/1-5 Jä Bp 5/5-7 Bp 21/11-7 Bp 19/5-3 Bp 6/12-6 Gg 12/12-6 30/5-1 Bp

h56h h60 h60 h56 h56 h64 h60 h64 h60

Hcp71 78 LAST REFERENCE Hcp (GB) 32 RAINBIRD 8 år, brun, valack. Far: Helsinki Mor: Reference Lady Morfar: Revoque

67kg kg 60

Total: Total: 21: 21: 20: 20: 1-3,5 70 4-7,5 2-nos 73 5-7 1-1 73 10-14 1-1.5 73 75 12-m 3-3.5 73 75 10-18.5

4 år, skimmel, sto. Far: Oasis Dream Mor: Pocket Watch Morfar: Pivotal Uppfödare:Stuckey Recruitment Benny Carlsson AB Uppfödare: Stuart Tränare:Annette Madeleine Wittgren, Kristinehamn (a) BP Ägare:Mortensen Wittgren Madeleine Tränare: Stjernstrand, Skara (a) GG Ägare: Nathalie

Bp 19/10-8 1/11-6 Gb Jä 10/11-3 18/11-1 Gb Bp 24/11-3 21/11-7 Gb Bp 19/5-3 6/12-6 Bp Bp 30/5-1 12/12-6 Gg

h56 2350aw dtgd gd 1.48,2 2.33,2 Ajyaall Last Reference 72 Dollar Areyoutheway 60 åv 1700 61 Bid 58 h60 2200aw dtgd gm2.09,0 2.25,1 King SilverofDash 62,5 Dr Last 65 h 2000 The South 60,5 RioReferen. 61 h56 2100aw dtgd gd 2.30,0 2.16,6 Hasty Last Reference 69 Pledge Artful Rogue 65 h 2400 Sailor 60,5 Of Pe. 60 h60 1600 2100dt dtgd gd 1.39,4 2.16,3 Jane Last Reference 67 Fast LadyAnd Of Jazz 52 h64 65 Fre. 62 h60 1600 2350gr dtgd gd 1.37,8 2.31,3 Khurshed Swinging Of Venice 62 53,5 Roman Valon King 55 h64 65

Hcp75 71 RAINBIRD Hcp GIRL(GB) (GB) 43 SALTIE 4 år, skimmel, sto. Far: Oasis Dream Mor: Pocket Watch Morfar: Pivotal

60kg kg 62

5 år, brun, sto. Far: Intikhab Mor: Marine Girl Morfar: Shamardal Uppfödare:Tucker Stuckey Uppfödare: D Stuart R Tränare:Stefan Annette Stjernstrand, Skara (a) (a) GG Ägare: Ägare:Rödjare Mortensen Nathalie Tränare: Rödjare, Bergshamra BP Racing

Gb 11/10-6 19/10-8 Jä Gb 22/11-2 10/11-3 Bp Gb 24/11-3 Bp 14/4-4 Bp 16/5-6 19/5-3 Gg Gg 30/5-1 Bp 2/6-4

åv åv h68h h64h h64 h64 h64 h60

1700 1.48,2 Suspicious Ajyaall 2400 aw dt ltgd 2.32,3 Mind 2000 gd 1.40,1 2.09,0 Skyhawk King of The South 1600 aw dt gd 2400 aw gd 2.30,0 Hasty 2350 dt gd 2.31,8 Lady OfSailor Jazz 1600gr dtmj gd 2.20,8 1.39,4 Queen Jane Of Skara 2200 1600dt grgd gd 1.38,8 1.37,8 Heart Khurshed 1600 of Dreams

Hcp79 75 SALTIE GIRL(IRE) (GB) Hcp 54 CHILTERNS 5 år, brun, sto. Far: Intikhab Mor: Marine Girl Morfar: Shamardal

61 Gold Dollar Bid 60 Tyranny 60,5 Arabianranta Dr Rio 61 60,5 Pledge 60 Zäta Of Pe. 65 Monsieur Fast And Vic Fre. 56 62 Paakame Roman King 62 Enki

B62 65kg kg

58 60 61 67 60 62 62 65 65 58

åv h56 h68 h62 h64 h64 h64 h56 h60 h62

2400dt dtgd lt 2.26,1 2.32,3 Bingo Suspicious 2200 Mar Mind 1600dt dtgd gd 2.38,9 1.40,1 Aithusa Skyhawk 2400 2350 dt gd 2.31,8 Lady Of 2200 gr mj 2.20,8 Queen OfJazz Skara 2200gr grgd mj 2.20,9 2.20,8 Chilterns Queen Of Skara 2200 1600gr dtgd gd 2.04,8 1.38,8 Chilterns Heart of Dreams 1980

60 57 61 63 60 56 56 67 62 63

Hcp74 79 CHILTERNS (IRE) Hcp PIMMS (IRE) 65 MR 6 år, brun, valack. Far: Oasis Dream Mor: Copperbeech Morfar: Red Ransom

Gold Tyranny Guidetti Arabianranta Absolut Spir. Zäta Monsieur Vic Monsieur Vic Queen Of Ska. Paakame Enki Time To Drea.

B 65 61 kgkg

6 MR PIMMS (IRE)

57 61 63 63 56 59 67 63 63

Hcp 74

Guidetti Arabianranta Absolut One Star Spir. Monsieur Vic Arabianranta Queen Sel Sea Of Ska. Time To Drea.

22/11-2 h68 1600 dt gd 1.40,1 6/12-2 h68 1600 dt gd 1.39,1 18/4-6 h 3 2100 dt gd 2.14,8 23/5-2 h 3 2400 dt gd 2.34,7 13/6-1 h62 1750 gr gm 1.48,4

Skyhawk Tigerwolf King Cole Xcalibur Heart of Dreams

Arabianranta One Star Arabianranta Sel Sea Luna Kalejs

Anna Pilroth Fredrik Janetzky

47 9-5-5 462.643 (93.532) 7 0-0-0 10.922 2 0-0-0 Inte startat 1.000 16 5-2-2 195.793 5 0-0-0 9.922 72 DHMuscutt Nimåker 4,56 42' 25' 56 *28,00 65 DAMuscutt Pilroth 5,91 42' 25' 60,5 25,00 69 DAMuscutt Pilroth *3,05 25' 58 8,00 42' 67 SAKarlsson Pilroth 5,70 34' 25' 61 23,04 67 JAFitzmaurice Pilroth 4,07 23' 67 * 34'

ElinFredrik RödjareJanetzky (64 kg)

Total: 247 2-2-0 0-0-0 10.922 Total: 165.764 21: 32 0-0-0 0-0-0 1.000 21: 3.010 20: 135 2-2-0 0-0-0 9.922 20: 145.696 4-7,5 56 D Muscutt *28,00 42' 8-m 79 S 58,5 S Karlsson 19,49 166' 5-7 60,5 D Muscutt 25,00 33' 42' 5-8,5 79 69 E Rödjare 17,64 10-14 58 D Muscutt 8,00 42' 6-9,5 78 63 M Blademo 14,71 34' 12-m 73 61 61 AS Berg Karlsson 23,04 34' 34' 9-11.5 77 26,46 10-18.5 76 73 66 67 EJ Rödjare Fitzmaurice 34' 12-m 46,45* 25'

Elin Rödjare (64 kg) Nathalie Mortensen

56 67 61 59 65 57 64 63 55

Total: Total: 21: 21: 20: 20: 5-5.5 73 4-5 78 3-4 73 3-7.5 77 5-8 73 12-15 76 1-0,5 76 73 7-m 1-2 76 74

15,75 4,73 25,48 11,25 7,06 21,27 *3,57 31,92 7,48

25' 33' 50' 33' 34' 50' 25' 50' 29'

67 59 57 63 59

358.350 Total: 36 35 4-3-8 351.350 21: 0-0-0 1.000 32 0-0-0 8.000 20: 13 3-0-3 151.250 4-5 78 68 E Ahlin 3-7.5 77 59 C Hartsmar 12-15 76 56 M Rodriguez 7-m 76 54 C Hartsmar 4-6 74 64 G Solis

61 kg

61 63 59 63 64

40,00 4,56 42,50 5,91 *3,05 38,99 5,70 4,07*

166' 25' 33' 50' 34' 34' 34' 25' 25' 29'

5 år, brun, valack. Far: Dandy Man Mor: Dreams Come True Morfar: Zafonic Uppfödare: Kerr Thomas C Tränare: Maria Sandh, Bro Park Ägare: Sandh Maria o Lostrand Tomas

Bp Bp Bp Jä Bp

(93.532)

19,49 15,75 17,64 25,48 14,71 7,06 26,46 *3,57 46,45 7,48

60 56 67 61 62 65 65 64 58 55

5 år, brun, valack. Far: Dandy Man Mor: Dreams Come True Morfar: Zafonic Uppfödare:Kerr Darley Uppfödare: Thomas C Tränare:Maria Annette Stjernstrand, GG Ägare: Ägare:Sandh Mortensen Tränare: Sandh, Bro Park Skara (a) BP MariaNathalie o Lostrand Tomas

Jä 22/11-2 21/4-1 h68 h56 1600 2200dt dtgd gd 1.40,1 2.26,1 Skyhawk Bingo Mar Bp Jä 6/12-2 2/5-4 h68 h62 1600 2400dt dtgd gd 1.39,1 2.38,9 Tigerwolf Aithusa Bp Gg 18/4-6 16/5-6 h64 2200dt grgd mj 2.14,8 2.20,8 King Queen Of Skara Bp h 3 2100 Cole Gg 23/5-2 30/5-6 h56 2200dt grgd gd 2.34,7 2.20,9 Xcalibur Chilterns Jä h 3 2400 Öv 13/6-1 10/6-7 h62 h62 1750 1980gr gr gd 2.04,8 Chilterns Bp

KevinPilroth Parkin Anna

Total: 51 24 7-7-6 2-2-0 165.764 Total: 416.585 21: 53 2-0-1 0-0-0 3.010 21: 70.602 20: 13 2-2-0 145.696 20: 18 1-4-1 134.271 8-m 79 BS65 58,5 AS Chavez Karlsson 5-5.5 73 5-8,5 73 79 B 59 69 AE Chavez Rödjare 3-4 6-9,5 78 63 M Blademo 5-8 73 B 61 C Hartsmar 9-11.5 73 77 B 67 61 NA Hagelund-Holm Berg 1-0,5 12-m 76 66 E Rödjare 1-2 76 B 63 W Schou

6 år, brun, valack. Far: Oasis Dream Mor: Copperbeech Morfar: Red Ransom Uppfödare:Darley Tucker D R Uppfödare: Tränare:Annette Stefan Rödjare, Bergshamra (a) BP Ägare:Mortensen Rödjare Racing Tränare: Stjernstrand, Skara (a) GG Ägare: Nathalie

Jä 21/4-1 11/10-6 Jä Bp 22/11-2 Jä 2/5-4 Bp 14/4-4 Gg 16/5-6 Gg 30/5-6 16/5-6 Gg Bp 10/6-7 2/6-4 Öv

Kevin Parkin

Total: 21: 20: 60,5 9-7,5 62 8-7,5 69 61 1-5,5 68 62 9-10.5 72 65 8-5 71

Hcp78 70 HOUSE DEPOSIT (GB) Hcp REFERENCE 21 LAST 5 år, fux, valack. Far: Sepoy Mor: Rosaceous Morfar: Duke of Marmalade

BP

Ca kl 13.05 13.35

3För 3-åriga START 13.35 TRIO och äldre hästar.

1

(

ODDS

PLATS

51 35 25 18 13 B68 65 B59 59 B56 61 B54 67 B64 63

Nathalie Mortensen Elin Ahlin (63 kg)

7-7-6 416.585 4-3-8 351.350 2-0-1 70.602 0-0-0 1.000 1-4-1 134.271 3-0-3 151.250 A Chavez E Ahlin Chavez CAHartsmar C Rodriguez Hartsmar M N Hagelund-Holm C Hartsmar Schou GWSolis

ElinElin Ahlin (63/59 Ahlin (63 kg)

4,73 33' 11,25 33' 21,27 50' 31,92 50' 4,14 50’

STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP 13


8

1600 Gräs 4500 Steeplechase Steep-

4

START 14.40 START 14.05 TRIO

LD-2 V3-1 PLATS PLATS TVILLING KOMB KOMB VINNARE TRIO TVILLING VINNARE

GUINEAS CLASSICGRAND CONSOLATION DET 50:E SVENSKT NATIONAL

BRO PARK // 48 STRÖMSHOLM // 41

För 5-åriga och äldre hästar som har fullföljt minst en steeplechaselöpning vid viktdatum. Vikt: 5-åriga För 3-åriga hästar för vilka samtliga insatser till Svenskt 1000 Guineas eller Jockeyklubbens 2000 67 kg, äldre 67 Ej viktlättnad. Ryttare under 18 år ej 4500 sttillåtet. Tillägg: För varje seger from 1 januari Caerlagts. klkg. 15.40 Guineas Vikt: 3-åriga 59 kg. 2020 1 kg tom 2 kg. För varje from 1 januari DET 2020 vunnet på 50.000 kr 1 kg tom 3 kg. 50:Epris/platspris SVENSKT GRAND NATIONAL 249.000 kr 124.500-59.760-27.390-17.430-12.450-7.470 230.000 kr 115.000-57.500-27.600-18.400-11.500

230.000 kr

Ca kl 14.05

115.000-57.500-27.600-18.400-11.500

stora banan. 2 2Steeplechase 3 3 Amatörryttare, jockeys och lärlingar.

RESULTAT 1 1 RESULTAT

”Swedish Grand National Annual Challenge Trophy”, vandringspris donerat av Messrs Tophams Ltd, till segrande hästens ägare att behålla4500 för ett år.SteepSegertäcke till hästen. LD-2 75 Per-Anders Gråberg PRIMA KALEJS 6857,5 kg kg V3-1 Kevin Parkin MANS LADDER (IRE)För 5-årigaHcp 1 1 BOSS och äldre hästar som har fullföljt minst en steeplechase3 år, brun, sto. Far: Morfar: Eishin Dunkirk Total: 0-1-1 30.550 9 år, brun, valack. Far:Barocci Mahler Mor: Dea GlenKalejs Supreme Morfar: Supreme Leader Total: 34 5VINNARE 3-1-7 271.529 START 14.05 PLATS(11.024) TRIO TVILLING KOMB Uppfödare: T. Holmstens Kompanie AB vid viktdatum. Ej viktlättnad för ryttare. 0-1-0 19.920 (6.972) Uppfödare: Kavanagh A R MElektriska M 21:21: 2 1 0-0-1 12.600 löpning Tränare: Roy Arne Kvisla, Skara Bro Park Tränare: Lars-Åke Enström, (a) Ägare: TelekoLars-Åke Racing 0-0-1 10.630 (4.052) GG Ägare: Enström 20:20: 10 4 1-1-3 74.891 Vikt: 50:E SVENSKT 67 kg. GRAND NATIONAL DET STRÖMSHOLM // 41 19/8-6 åvma3400 1200 1.13,2 Thunder Jonica 3-hls - - 7257,5 P Gråberg *2,8825'42' GgBp26/7-9 hä gr gdgl4.03,5 Point TakenMack 7459 Incognito 6857,53-m N Mortensen 4,28 Mirach För varje from 172 januari 2020- 1- kg tom kg. 30/8-5 åvåv3450 1200 gm 1.14,0 59seger Rubinstein 59 3-17-8 M2Martinez 17,8433' 166' ÖvBp 6/8-1 hä gr mjTillägg: 4.02,9 Tinolo 66,5 Trautmann 7257,5 C Roberts 7,71 För 5-åriga äldre hästaråv som har fullföljt minst enBoss steeplechaselöpning vid viktdatum. Vikt: 5-åriga Bp19/8-10 30/9-6 ma3500 1400 gm 1.26,5 Global Gathering La Paloma 7-7 pris/platspris E Chaves 3,5130'42' Bpoch st gr gl 4.12,7 Mans Ladder 7159 Crindle Carr 7357,5 1-0,5 - - 7157,5 E Öhgren 8,44 För varje from 1 jan 2020 vunnet på 50.000 kr TIPS: 2-5-3-4 67 kg, äldre kg. Ej viktlättnad. Ryttare under 18 årMr ej Impact tillåtet. Tillägg: För68 varje seger from 1 januari Bp28/4-8 21/11-1 1600 gd 1.40,7 Bloom 59 Londonia Atlanta 9-m 5368 6557,5 E Chaves 5,8730'42' Bp67 nhfma3200 dt dt gd 3.42,8 Suarez Of 6857,55-18 A Öhgren 1 kgpåtom 3Crin kg. 2020 1 kgBp tom 2 30/5-2 kg. För varje from 1 januari 2020 vunnet pris/platspris 50.000 kr 1Au kg tom 3 kg.6654,53-2 Gg 1600 gd 1.39,2 Alderaan Prima Kalejs 2-hls -67 7054,5 P Gråberg 9,4140'42' 19/5-9 åvåv 3500 st gr gd 4.10,7 Mutadaffeq 7054,5 Vent K Parkin 8,77 ODDS ODDS

4

230.000 kr 115.000-57.500-27.600-18.400-11.500

SOLITAIRE (FR)LASS (IRE) 2 2 SHROUGHMORE

57,5 65,5 kgkg

Nicolaj Stott Oliver Schnakenberg

brun,sto. sto.Far: Far:Flemensfirth Galileo Mor:Mor: Hoh Smokey My Darling Morfar: Dansili Total: 20 2 1-2-2 0-0-0 3.452 103år,år,brun, Bandit Morfar: Oscar Total: 77.465 RESULTAT 1Sheridan 2 3 Uppfödare: PuerariMartin Erik,Oceanic Bloodstock m fl 0-0-0 3.452 Uppfödare: 21:21: 1 1 0-0-0 Tränare: Bent Olsen, Klampenborg Tränare: Elfie Schnakenberg, Tyskland- DK Ägare: Kaj-Nielsen Lone 0-0-0 * * Ägare: Stall Brockenblick 20:20: 9 1 0-0-0 7/11-1 åvma1950 1300 1.23,9 Smooth N Royal 6059 Glory Marshi 9-m R De Oliveira 5,11 10'31' ODDS DaKl 2/10-6 sa gr gdmj2.28,5 Domsturmerin Dab 6257,57-m - S- 5957,5 A Meyer 75,60

1800 1.51,4 Arabian Queen 5957,5 Runaway Sue59,5 57,5 4-4 P Gråberg 4,66 16'22' hma1800 sa gr bl gd 1.59,2 Taurus Nero de Avol. 12-m - - 5557,5 A Meyer 204,30 Bergadler 57,5 Always Music 58 12-m - 54 M Sanna 86,90 16' 68 kg Kevin Parkin Wikileaks 57 Anna Adventu. 57,5 10-m - S 50 S Terachi 30,30 16' 9 år, brun, Mor: st Glen Morfar: Supreme Leader Total: 34 L 3-1-7 Fg valack. 13/5-5Far: Mahler åv 3900 gmSupreme 4.40,2 Holy Child 76 Eight And Bo. 66 utg - 65 Murfuni 271.529 63' Uppfödare: Kavanagh A R M M 21: 2 0-0-1 12.600 Tränare: Hcp 74 Lars-Åke Enström, kg (a) Jan-Erik SILVANA 7057,5 kgSkara NiklasNeuroth Lovén (IRE) 3GG3 MUTADAFFEQ Ägare: Enström Lars-Åke 20: 10 1-1-3 74.891 3 år, brun, sto. Far: Man Silmaris Morfar: Total: 159.049 4,28 (400) 8 år, brun, valack. Far:Reliable Newåv Approach Mor: Saajidah Morfar: Dynaformer 74 Incognito 769.455 Gg 26/7-9 3400Mor: hä gd 4.03,5 PointSlickly Taken 68 3-m Total: - 50728 8-5-4 N2-1-2 Mortensen 25' Uppfödare: Stall 11.501 7,71 33' Uppfödare: Estate Ltd hä mj 4.02,9 Tinolo 21:21: ÖvShadwell 6/8-1EOS åvCo3450 66,5 Trautmann 72 3-1 - 2 721 1-0-0 C0-0-1 Roberts 41.800 Tränare: Wido Neuroth, Norge Tränare: Karen Kuszli, Strömsholm Ägare: Stall EOSSkugganåv 3500 st gl 4.12,7 Boss Mans Ladder 71 Crindle Carr 147.548 8,44 (400) BP* Ägare: Stall Stora Bp 19/8-10 73 1-0,5 20:20: - 7 717 2-1-0 E 2-1-1 Öhgren 193.702 30' 28/4-8 nhf 3200 3.42,8 Mr Suarez 68 Londonia 68 5-18 65 30' Öv 23/8-8 åv åv4600 1370 gd 1.23,5 Purple Ace 59 William LeaveOf NoW. Tra.65 57,58-m 3-1,5 53 57,5 AÖhgren Wallace 4,08 95' IrBp 22/8-4 hädtgr mjgd 5.31,7 Decor Irlandais 72 - - 62,5 J AMoore 14,00 129' 19/5-9 3500 4.10,7 Mutadaffeq 70 Crin Au Vent 71 66 3-2 70 8,77 98' 40' Bp 4/9-7 13/9-3 åvåv åv4000 1300 gm 1.19,6 Voix d'Amie 57,5 Freya Lucy 57,59-m 8-8 57,5 MParkin Holmberg 19,21 400' IrBp ststgr mjgd 5.14,2 Visioman 72,5 Abbey Magic - - - 68,5 CKMaxwell 7,00 4/10-8 haåv3400 1370 1.24,3 Purple AceShark 53,5 59 Summer SilvanaMoon 61,5 57,5 2-1 57,5 S De Paiva 6,452M76' GbÖv 10/10-3 gr gr mjgd 3.55,1 Great White 25-m - - 51,5 N Currie 125,00 65,5 kg Oliver Schnakenberg (IRE) 2 SHROUGHMORE 8/11-6 nhfLASS åv3200 1730 1.51,4 Springs War Hawk 9-7 A Tapia Dalbark 14,5730' 249' BpJä28/4-8 dt dt gdgd 3.42,8 MrPalm Suarez 6859 Londonia 6859 6-m -74 6457,5 E Persson 10 år, brun, sto.3/6-4 Far: Flemensfirth Mor: Bandit Morfar: Oscar 7057,5 20 1370 gd 1.20,9 Donna Devarona Iron 3-4,5Total: 57,5 J Neuroth 77.465 5,38 4,3440'48' BpÖv 19/5-9 åvåv3500 st gr gdSmokey 4.10,7 Mutadaffeq Crin AuButterf. Vent 6657,51-1.5 -74 70 N1-2-2 Lovén Uppfödare: Sheridan Martin 21: 1 0-0-0 Tränare: Elfie Schnakenberg, Madeleine Smith GAME 6759 kgkgTyskland Henrik Engblom (GB) 4*4 REINVENT Ägare: StallON Brockenblick 20: 9 0-0-0 3 år, skimmel, valack. Far: Reliable Man Mor: Mai Pen Rai Morfar: Total: 7.370 75,60(2.580) 7 år, brun, valack. Far: Oasis Zero Gravity Morfar: DansiliWhipper Da 2/10-6 åvDream 1950Mor: sa gd 2.28,5 Domsturmerin 60 Glory Dab 62 7-m Total: - S3 591 0-1-0 A0-0-1 Meyer 12.500 10' Uppfödare: Stall Bonne Nuit 7.370204,30(2.580) Uppfödare: Farms DaJuddmonte 31/10-8 h 1800 sa bl 1.59,2 Taurus 59 Smith, Nero Angarn de Avol. 59,5 12-m 21:21: - 2 551 0-1-0 A0-0-1 Meyer 12.500 16' Tränare: Madeleine Tränare: Kahlil De Burca, Bro Park Ägare: Team Angarn - Easy BP Ägare: Mariano Commercial Da 13/12-4 åvLtd2500 sa bl 2.56,0 Bergadler 57,5 Always Music 58 12-m 20:20: - 1 54 0-0-0 M Sanna Inte startat 86,90 16' 27/12-4 2500 2.58,0 Wikileaks 57 Split Anna Adventu. 57,5 9-m 10-m 50 30,30 16' Bp10/11-3 29/11-k nhfåv åv3200 800 0.51,0 gdk 59 PSKing MTerachi Smith Ej toto IrDa grsadt ntblgd4.17,1 Anglers Crag 74 The Bu. 77 - - -S74,5 109' 13/5-5 3900 4.40,2 Holy ChildMan 76 Eight And 66 utg 65 Murfuni 63' Jä19/1-3 26/5-6 åvåv ma3200 2400 gd 2.38,6 Sadlers 59 Saint Hawk EyeBo. 74 59 utg 3-14.5 - - - 74 59 J LGainford M Smith 8,1566' 34' IrFg ststdt tggm 6.21,4 Templebredin 74,5 Benedi. Bp 19/5-8 åv 3500 st gd 4.19,3 Londonia 69 Reinvent 69 2-1 - 69 H Engblom 4,63 25' 22/5-1 DaKl31/10-8

Da 13/12-4 åv 2500 sa bl 2.56,0 MANS LADDER (IRE) 1 BOSSDa 27/12-4 åv 2500 sa bl 2.58,0

3 MUTADAFFEQ (IRE)

70 kg

Niklas Lovén

8 år, brun, valack. Far: New Approach Mor: Saajidah Morfar: Dynaformer Total: 50 8-5-4 769.455 Uppfödare: Shadwell Estate Co Ltd 21: 2 1-0-0 41.800 Tränare: Strömsholm Hcp 65Karen Kuszli,67 57,5 Jacob Johansen REDStall COULTISH kg kg Luca Murfuni (FR) BP TEGEREK Ägare: Stora Skuggan 20: 7 2-1-0 193.702 3 år, brun, Far: Coulsty Mor: Red Morfar: Intikhab Total: 7 3-4-5 28.584 14,00 (10.411) 7 år, mörkbrun, valack. Far:åv Mount Nelson Takaniya Morfar: Rainbow Quest Ir sto. 22/8-4 4600 häWords mjMor: 5.31,7 Decor Irlandais 72 William Of W. 65 8-m Total: - 1962,5 J 0-0-1 Moore 528.590 129' Uppfödare: Easy KB 21: 3 0-0-1 16.464 Uppfödare: His Highness the Aga Khan's Studs S.C 21: 1 0-0-0 3.906 Ir 4/9-7 åv 4000 st mj 5.14,2 Visioman 72,5 Abbey 9-m - 68,5 C Maxwell 7,00(5.763) 98' Tränare: RoyVovcenko, Arne Kvisla, BroMagic Park 71 Tränare: Tyskland Ägare: Green Team - Easy 4 2-2-1 12.120125,00(4.648) * Ägare: Stall Silbersee Gb 10/10-3 ha 3400 gr mj 3.55,1 Great WhitePavel Shark 53,5 Summer Moon 61,5 25-m 20:20: - 5 51,5 N0-0-0 Currie 320.313 2M

55

Bp nhf 3200 3.42,8 Mr Suarez 68 68 6-m 64 30' Bp 28/4-8 18/10-4 åv åv3310 1400 gd 1.27,3 Donna Devarona 75,5 57,5Londonia Rubinstein 59 2-6,5 11-11 - -B- 78,5 57,5 APersson Tapia Dalbark 45,4259' 400' Gb 3/20-2 hädtgr tggd 4.22,9 Nordic Combined J EO'Neill 3,00 Bp 19/5-9 3500 gd 4.10,7 Mutadaffeq 70 Crin Au Drott. Vent 75,5 66 1-1.5 -B 75,5 70 5,38 40' Bp 22/11-1 åvåv åv3260 1200 gd 1.12,3 Thunder Mack 55 Tegerek Krigar 53,52-5 5-7,5 -64 55 KNBrogan ELovén Chaves 8,5046' 50' Gb 24/9-7 hästdt gm 4.08,6 Chef De Troupe 74,5 5,00 31/1-1 åvåv3300 1200 1.15,7 Wildfire Spenzer 3-12 -63 6555,5 U Holmquist 5,3389'33' GbBp23/10-7 hä dt gdtg3.54,4 Tegerek 6555,5 One True Kin. 6759 1-5,5 K Brogan 6,00 67 kg Engblom (GB)åvåv3300 4 REINVENT 16/5-3 1400 1.26,7 Alderaan 58 Ballyandy Cutie 58 3-3,5 4-8 J Johansen Henrik 5,00 8,35 GbGg 15/11-4 hä gr mjmj4.10,6 The Shunter 63,5 75,5 -63 6258 K Brogan 559'42' 7 år, brun, valack. Far: Oasis Dream Mor: Zero Gravity Morfar: Dansili 7457,5 3 R0-1-0 30/5-5 2200 gr 2.20,3 Millie Grazie Hopespringse. 5-7 Total: P Gråberg 12.500 15,00 9,8684'34' GbGg 6/3-4 åvma3280 hä gdgd 3.50,3 Millers Bank Highway One . 7459 7-m -66 B 7357,5 McLernon Uppfödare: Juddmonte Farms 21: 2 0-1-0 12.500 Tränare: Kahlil De Burca, Bro Park Hcp 68 S 57,5 kg Elione Chaves TEQUILA MACK 67 kg Kim Stern AU VENT (FR)Ltd 6BP6 CRIN Ägare: Mariano Commercial 20: 1 0-0-0 3 år, brun, Far: Jimmy Mack Mor: In Sweden Morfar: Total: 8 3-1-1 35.472 (13.587) 9 år, mörkbrun, valack. Far: Laveron Mor: Morfar: Blushing Flame74 Split The Bu. 77 401.048 Ir sto. 10/11-3 nhf 3200 gr Made ntTentative 4.17,1 Anglers CragSongline 9-m Total: - 1374,5 P0-0-2 King 109' Uppfödare: Lars Almrin 12.060 (4.222) Uppfödare: Andre åv Jean3200 st tg 6.21,4 Templebredin 21:21: Ir Quesny 19/1-3 74,5 Saint Benedi. 74 utg - 1 742 0-1-0 J 0-0-1 Gainford 20.000 66' Tränare: Patrick Wahl, Bro Park Tränare: Kim Stern, Sävsjö (a) Ägare: Almrin Racing Stable 23.412 4,63(9.365) GG Ägare: Stern 20:20: Inte startat Bp Kim 19/5-8 åv 3500 st gd 4.19,3 Londonia 69 Reinvent 69 2-1 - 696 H0-0-1 Engblom 25' 30/9-6 åvma3500 1400 1.26,5 Global Gathering 65,5 59 Chatham La Paloma 57,51-14 4-3.5 - - 65,5 B 57,5 F Janetzky 17,0640'42' St Bp 6/18-9 st gr lt gm 4.24,2 Crin Au Vent Hous. 71,5 K Stern 3,75 28/10-5 åvåv4200 1400 1.29,7 Cash Clapper 3-3,5 -64 70 B 55,5 U Holmquist 24,0265'42' St Bp 9/18-3 st dt gdgd 5.14,6 Crin Au In Vent 7059 Quatiki 7259 1-1.5 K Stern *1,42 28/4-4 åvma3800 1400 1.28,4 Apple Valley Rocket Sam 7259 4-19.5 4-3,5 -66 6657,5 E Chaves 8,1140'34' GgBp 5/19-10 hä dt gl gd 4.22,0 Eye In The Sky 7057,5 Jessy's K Stern 5,34 67 kgWond. Murfuni (FR) åvma4500 5 TEGEREK 16/5-2 1600 1.41,4 Klint Scytale 3-2 S 57,5 M Rodriguez Luca 11,73 St Gg6/19-4 st gr gdmj5.54,2 Serienlohn 7159 Truckers Glo. 7157,55-14 -68 70 K Stern 19,66 140'34' 20 3-5-5 547.354 7 år, mörkbrun, valack. Far: Mount Nelson Mor: Takaniya Morfar: Rainbow Quest Total: 19 3-4-5 528.590 30/5-2 åvåv3500 1600 1.39,2 Alderaan Prima Kalejs 6654,52-1.5 Struken (hosta) BpGg 19/5-9 st gr gdgd 4.10,7 Mutadaffeq 7054,5 Crin Au Vent - 66 K Stern 6,32 40' Uppfödare: His Highness the Aga Khan's Studs S.C 21: 1 3.906 2 0-0-0 0-1-0 22.670 Tränare: Tyskland Hcp 74 Pavel Vovcenko, kg FredrikRoberts Janetzky RUSSELL 6859 kg 7*7 ACCELERATE Ägare: Stall Silbersee 20: 5 2-2-1 Christopher 320.313 3 år, brun, valack. Far: Swipe Mor:Assraar Pandorea Morfar: Diktat Total: 6 5-8-1 53.620 (19.120) (19.291) 8 år, brun, valack. Far: Saddex Cadeaux Genereux Total: Gb 3/20-2 åv Mor: 3310 hä tg Morfar: 4.22,9 Nordic Combined 75,5 2-6,5 - B29 78,5 J 1-0-0 O'Neill 397.250 3,00 59' Uppfödare: Alvena Gård AB 21: 3 1-0-0 43.160 (15.107) Uppfödare: Rehnström Ida 21: 1 0-0-0 6.400 Gb 24/9-7 åv 3260 hä gm 4.08,6 ChefTränare: De Troupe Tegerek 75,5 2-5 - B 75,5 K Brogan 5,00 46' Patrick 74,5 Wahl, Bro Park Tränare: Charlotte Dillner, Riala Ägare: Racemusic HB åv 3300 hä gd 3.54,4 Tegerek 10.460 6,00(4.184) BP Ägare: VAD Jumpracing Gb 23/10-7 65 One True Kin. 67 1-5,5 20:20: - 6 653 1-3-1 K0-0-0 Brogan 104.250 89' Gb 15/11-4 3300 hädt 4.10,6 The Shunter 63,5 Ballyandy 75,5 3-3,5 62 5,00 Bp19/8-10 1/11-9 åvåv ma3500 1200 gd 1.13,5 Miss Haven 57,5 Scytale 57,55-m 5-13,5 - - - 75 59 CKRoberts CBrogan Lopez 6,16559' Bp st glmj 4.12,7 Boss Mans Ladder 71 Crindle Carr 73 3,35 30'42' Gb 6/3-4 åvåv 3280 hädt gd 3.50,3 Millers 74 Highway One .70 74 7-m - B70 73 15,00 84' Bp20/9-2 21/11-1 ma4000 1600 gd 1.40,7 ImpactBank Of Bloom 70 59 Crindle Atlanta 57,53-12 7-9 59 CRRoberts FMcLernon Janetzky 12,1065' 42' Bp st gd 4.44,8 Wutzelmann Carr -63 14,50 30/5-1 åv 3550 gdnt5.57,5 4.34,1 Mensch 65,5 Tegerek 66,5 2-0,5 66,5 47’ 14/2-7 åv ma4550 1400 1.30,2 Russell 57 Jungleland Bearded Lady66 55,51-4,5 1-1,5 -63 70 57 C LRoberts MMatusky Narvaez Bravo *1,73 9,5733' 33' BpIBp21/10-7 ststdt mj Accelerate 70 67 kg Kim Stern VENT (FR) 6 CRINBpAU Bp 1/11-2 5/5-5 åv åv3500 1600 1.41,6 Dust Devil Snowfoot S 59 C Roberts P Gråberg 6,0930'42' st dt mjbl4.22,3 Steccando 6559 Accelerate 7559 2-34-7 -72 75 *2,14 9 år, mörkbrun, valack. Far: Laveron Tentative Morfar: Blushing Flame 13 19/5-2 1600 dt 1.40,2 Snowfoot Krigar Drott. 6657,54-10 5-3 Total: 59 C 3-1-1 F Janetzky401.048 *2,40 19,4540'42' BpBp19/5-9 åv åv 3500 stMor: gdgd 4.10,7 Mutadaffeq 7059 Crin Au Vent -72 70 Roberts Uppfödare: Quesny Andre Jean 21: 1 0-1-0 20.000 Tränare: Kim Stern, Sävsjö (a) GG Ägare: Stern Kim 20: Inte startat

14 STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP St St

6/18-9 9/18-3

åv 3500 st lt 4.24,2 Crin Au Vent åv 4200 st gd 5.14,6 Crin Au Vent

65,5 Chatham Hous. 71,5 1-14 70 Quatiki 72 1-1.5

-

65,5 K Stern 70 K Stern

3,75 *1,42

40' 65'


5 TEGEREK (FR) *

67 kg

Luca Murfuni

Total: 19 3-4-5 528.590 21: 1 0-0-0 3.906 20: 5 2-2-1 320.313 75,5 2-6,5 - B 78,5 J O'Neill 3,00 59' 74,5 Tegerek 75,5 2-5 - B 75,5 K Brogan 5,00 46' 65 One True Kin. 67 1-5,5 - 65 K Brogan 6,00 89' 63,5 Ballyandy 75,5 3-3,5 - 62 K Brogan 5,00 559' 74 Highway One . 74 7-m - B 73 R McLernon 15,00 84'

7 år, mörkbrun, valack. Far: Mount Nelson Mor: Takaniya Morfar: Rainbow Quest Uppfödare: His Highness the Aga Khan's Studs S.C Tränare: Pavel Vovcenko, Tyskland Ägare: Stall Silbersee

Gb 3/20-2 Gb 24/9-7 Gb 23/10-7 Gb 15/11-4 Gb 6/3-4

åv åv åv åv åv

3310 hä tg 4.22,9 3260 hä gm 4.08,6 3300 hä gd 3.54,4 3300 hä mj 4.10,6 3280 hä gd 3.50,3

Nordic Combined Chef De Troupe Tegerek The Shunter Millers Bank

Hcp 64 59kg kg XCEL AU VENT (FR) 67 68 CRIN 3 år, mörkbrun, valack. Far: Holy Roman Emperor Mor: Xstase Morfar: Trempolino

Total: Total: 21: 21: 20: 20: Gg 6/18-9 3/10-6 åv ma 3500 1400st grltgd 4.24,2 1.24,4 Crin Prince Fjords 59 Chatham Scytale Hous. 71,5 57,5 1-14 5-18.5 -St Au Of Vent 65,5 Jä 8/11-1 åv 1730 dt gd 1.52,8 Dream Look 59 Sam 59 6-11 61 St 9/18-3 åv 4200 st gd 5.14,6 Crin Au Vent 70 Quatiki 72 1-1.5 Jä 21/4-4 åv 3800 1600hä dtglgd 4.22,0 1.44,2 Eye Tindalltrendeagle 62 Jessy's Whitestrip 54 4-19.5 8-9.5 62 Gg 5/19-10 åv In The Sky 70 Wond. 72 Gg 16/5-5 h52 2200 gr mj 2.24,5 History Hill 56 Hopespringse. 52 6-3 61 St 6/19-4 åv 4500 st gd 5.54,2 Serienlohn 71 Truckers Glo. 71 5-14 Gg 19/5-9 30/5-5 ma 3500 2200st grgd gd 4.10,7 2.20,3 Mutadaffeq Millie Grazie 57,5Crin Hopespringse. 59 2-1.5 3-6 61 Bp åv 70 Au Vent 66 -

9 år, mörkbrun, valack. Far: Laveron Mor: Tentative Morfar: Blushing Flame Uppfödare:Quesny Buck Racing Uppfödare: AndreAB Jean Tränare:Kim Jessica Long, Jägersro/Klågerup Tränare: Stern, Sävsjö (a) JÄ Ägare:Stern Buck Kim Racing AB GG Ägare:

Hcp 69 CLAPPER 79 ACCELERATE 3 år, brun, valack. Far: Swipe Mor: Seeking The Storm Morfar: Lujain BP

Martin Rodriguez Christopher Roberts

Total: 295 5-8-1 1-1-2 83.830 (19.120) (32.413) Total: 397.250 21: 13 0-0-0 0-0-2 22.410 (7.845) 21: 6.400 20: 62 1-3-1 1-1-0 61.420 (24.568) 20: 104.250 1200 dt bl 1.14,9 Clapper 59 Magno Animo 57,5 1-2,5 59 C Lopez 6,24 42' 3500 st gl 4.12,7 Boss Mans Ladder 71 Crindle Carr 73 5-m - 75 C Roberts 3,35 30' 1400st dtgd gd 4.44,8 1.29,7 Wutzelmann Cash In 59 Crindle ClapperCarr 59 3-12 2-2 71 59 CCRoberts Lopez *1,48 65' 42' 4000 70 70 - 70 14,50 1600 dt gd 1.41,3 Falkor 56 High Peak 56 5-14.5 71 S 57 F Janetzky 5,40 42' 4550 st mj 5.57,5 Accelerate 70 Jungleland 66 1-4,5 - 70 C Roberts *1,73 33' 1200st dtmj gd 4.22,3 1.12,2 Steccando Dustett Devillopp med 56 Accelerate Wildfire 54,5 2-3 3-8 71 57 CFRoberts Janetzky 5,72 30' 42' anrika traditioner, historia*2,14 3500 65 75 -spännande 75 1400st dtgd bl 4.10,7 1.28,0 Mutadaffeq Wildfire 57,5Crin Princefortyf. 59 4-10 3-10 70 59 CERoberts Chaves 9,38 40' 42' 3500 70 Au Vent 66 - S70 *2,40

8 år, brun, valack. Far: Saddex Mor: Assraar Morfar: Cadeaux Genereux Uppfödare:Rehnström Rävdansens Stuteri AB Uppfödare: Ida Tränare:Charlotte Patrick Wahl, BroRiala Park Tränare: Dillner, Ägare:VAD StallJumpracing Tjäder Ägare:

Bp 19/8-10 7/10-6 Bp Bp 20/9-2 28/10-5 Bp Bp 14/4-1 Bp 21/10-7 Bp 18/4-1 Bp 1/11-2 Bp 19/5-9 5/5-6 Bp

10 TWILLY GG

59kg kg 68

Shane Karlsson Kim Stern

0-0-2 26.534 (6.030) 136 3-1-1 401.048 0-0-1 9.070 (3.175) 13 0-1-0 20.000 3 0-0-1 Inte startat 17.464 (2.855) 59 KAStern Tapia Dalbark 9,19 40' 42' 65,5 3,75 59 KAStern Tapia Dalbark 21,38 65' 50' 70 *1,42 53,5KSStern Karlsson 5,23 40' 20' 66 5,34 55 KJ Stern Johansen 11,50 140' 20' 70 19,66 59 KSStern Karlsson 9,51 40' 34' 66 6,32

ma åv åv åv åv åv åv åv åv åv

SvenSkt Grand national

och Hcp 72ett

magnifikt vandringspris 57,5 kg

3 år, mörkbrun, sto. Far: Philomatheia Mor: Latitude Morfar: Lateral Total: Uppfödare: Sigfridsson Tor Harry 21: Tränare: Tobias med Hellgren, Ägare: Sigfridsson Tor Harry Det började ett Skara brev hösten 1970. 20: genom dåvarande Bp 13/9-3 åv 1300 gr gm 1.19,6 Voix Amatörryttarklubbens d'Amie 57,5styrelse, Freya Lucy 57,5 12-17,5 sekreteraren Zachrisson, ett hövligt Bp 22/11-1 åv 1200 dt gd 1.12,3 Thunder Mack Björn 55 Krigarskrev Drott. 53,5brev3-1,5 66 Bp 29/11-1 ma 1400 dt gd 1.29,7 Helmut 59 Twilly 57,5 till Mrs Mirabel Topham, ägarinnan av Aintree banan2-0,5 66 Bp 12/12-7 ma 1200 dt gd 1.15,7 Spenzer DustGrand DevilNational 59 rids 3-1 73 i England, där det59 ”riktiga” i Bp 28/4-4 ma 1400 dt gd 1.28,4 Apple Valley Rocket SamARK 59 72 april varje år inför 57,5 70 000 åskådare. ville för-3-1 ankra planerna och be om lov att få kalla Sveriges och Hcp 65 57,5 kg CAVA QUEEN (GB) Skandinaviens största och mest prestigefyllda hinder3 år, brun, sto. Far: Outstrip Mor: Impertinent Morfar: Halling Total: löpning för Svenskt Grand National. Uppfödare: Lloyd E.M. o J.R. 21:

Svenskt Grand National –11ett lopp med anrika traditioner, spännande Annika Sjökvist, Bro Park historia och ett magnifikt Tränare: vandringspris! Ägare: Stall Cava - Vi är förtjusta över att ni vill kalla löpningen för Bp 17/1-1 Bp 7/2-4 Bp 28/4-4 Bp 5/5-1 Bp 2/6-8

ma ma ma ma h52

1600 dt tg 2100 dt tg 1400 dt gd 1600 dt bl 2350 dt gd

1.46,4 2.25,1 1.28,4 1.42,2 2.30,2

Snowfoot 59 Cava Queenfår ni57,5 Svenskt Grand National, naturligtvis det, så2-3 Bearman 59 inget Ivaannat Chance 59 5-17 vänligt av er att fråga, Grand National i Apple Valley 57,5 Samdet förut. 59 Vi5-8 hela världen har brytt sigRocket om att göra Krigar Drottning 57,5 La Paloma 57,5 3-8.5 vill därför visa vår uppskattning genom att skänka ett High Max 62 Loki 53 5-5,5

20: 66 66 65

7 1 6 57,5 56 57,5 57,5 57,5 6 6 57,5 55,5

0-2-3 0-0-1 0-2-2 A Pilroth A Pilroth A Pilroth A Pilroth A Pilroth 0-1-2 0-1-2

Anna Pilroth

68.459 7.370 61.089

(18.410) (2.580) (15.830) 81,84 400' 15,30 50' 4,74 42' *2,79 35' *3,22 34'

Maikel Narvaez Bravo

39.280 39.280 Inte startat M Narvaez Bravo 4,69 A Öhgren *2,32 U Holmquist 7,92 M Narvaez Bravo 6,29 U Holmquist 9,22

33' 33'

57,5 34' Det började med ett brev hösten 1970. 57,5 34' 58 20' Amatörryttarklubbens styrelse, genom dåvarande vandringspris som vi hoppas att ni ska komma att ha Hcp 64av,ett 57,5 kg Ulrika Holmquist glädje löd svaret från Mrs Topham. 12 CIMMARONBjörn Zachrisson, skrev sekreteraren hövligt brev 3 år, brun, sto. Far: Barocci Mor: Red Caviar Morfar: Eishin Dunkirk Total: 5 0-0-1 21.790 (8.282) Med särskilt sändebud anlände så den magnifika och Uppfödare: Rävdansens Stuteri AB 21: 1 0-0-0 4.690 (1.642) till Mrs Mirabel Topham, ägarinnan av Patrick Aintree-banan i det första Tränare: Wahl, Bro Park inför 7,2 kg tunga silverpjäsen till Sverige Ägare: Holmén Linda 20: 4 0-0-1 17.100 (6.640) officiella loppet rids Swedish Grand National England,Bpdär det ”riktiga” Grand National i april 30/9-6 ma 1400 gr gm 1.26,5 Global Gathering 1971 59”The La Palomavarje 57,5 3-3 - 57,5 D Swift 27,13 42' Annual Challenge Trophy”. Pokalen hade ursprungBp 18/10-4 åv 1400 gr gd 1.27,3 Donna Devarona 57,5 Rubinstein 59 12-12 - 57,5 D Swift 39,57 400' ligen delats ut till59vinnaren år inför 70.000 Jä 8/11-1 åskådare. åv 1730 dt gd 1.52,8 Dream Look Sam av Engelska59Grand5-10 - S 57,5 F Janetzky 15,45 50' Bp 22/11-8

National 1895 men via Cat ett dödsbo i På hedersplats ma 1200 dt gd 1.14,4 Out Front 57,5 Ballou åter hamnat 57,5 6-17 65 B 57,5 F Janetzky i montern ”Grand National 16,90 Legends 42'

Aintrees ägo.att få 5/5-1 ma 1600 dt bl och 1.42,2be Krigar Drottning 57,5 La Paloma 57,5 och 4-10&Skandinaviens 64 S 57,5 E Chaves ARK villeBpförankra planerna om lov kalla Sveriges största och Trophies” ståtade vår fantastiska buckla14,50 flanke- 34' rad av bl a vandringspriset ”BBC Sports Personality Hcp 60 59 kg Christophe Lamy TOGETHERhinderlöpning för 13 STICK Stald ABC blev denGrand förstaBlyckliga vinnaren och innemest prestigefyllda Svenskt National. of the Year” (motsv. vårt Jerringpris) som för för3 år, mörkbrun, valack. Far: Myboycharlie Mor: The Stick havaren Morfar:avSingspiel Total: 3 0-0-0 8.950 (3.133) vandringspriset i och med hästen Officer sta gången i historien tilldelats en jockey, vinnaren Buck Racing AB att ni vill kalla Kellys 21: 3 naturligtvis 0-0-0 8.950 (3.133) –ViUppfödare: är förtjusta över löpningen Svenskt Grand får ni seger i loppetför premiäråret 1971. Därefter har National, av Engelska GN 2010 och publikfavoriten, Tony Tränare: Roy Arne Kvisla, Bro Park Ägare: Green Team - Easy pokalen, som är ständigt vandrande, varit hos flera 20: Inte startat McCoy. Tusentals personer sig kom för att beundra och det, så vänligt av eråvatt800 fråga, inget annat Grand National i hela världen brytt om att göra svenska ägare såväl som hos ägare i Norge, Tyskland, Bp 12/12-k dt gd 0.52,6 gdk noga studera - har 59 E Chaves Ej toto vår buckla och de allra flesta tog god tid Bp 18/4-k åv 800 dt gd 0.50,1 gdk 59 P Gråberg Ej toto Polen och England. det förut.BpVi28/4-5 vill därför visa vår uppskattning genom att skänka ett vandringspris som vi hoppas på sig, läste historien och ville bli fotograferade tillåv 1600 dt gd 1.42,3 Cooperess 58,5 Winchester 54 4-5 - S 54 P Gråberg *2,70 20' För att uppmärksamma Svenskt Grand National Bp 9/5-8 att ma ha 1200glädje dt gd 1.13,8 Legosoldat 59 Mrs Athena 57,5och5-8 sammans - med S 59den.P Gråberg *2,42 34' att ni skaGg komma av, löd svaret från Topham. samtidigt berätta för 30/5-3 åv 1200 gr gd 1.12,2 Quebello 58 dagens Rubygeneration Dream av58galopp4-4 60 B 54 P Gråberg 8,79 20' 17 juni delar vi ut vandringspriset för 42a gångoch hindersportintresserade hur mycket Med särskilt sändebud anlände såHcp den kgMirabel tungaDen tillNational Sverige ensilverpjäsen till segraren i Svenskt Grand 2012.De Geer 70magnifikaSoch 59 kg7,2Mrs Fabienne SPENZER 14 Topham och Messrs Tophams Ltd så generösa gåva brun,första valack. Far: Wilshire Boulevard Mor: Nedera Morfar: Sakhee Total: 1-1-0 70.358 (26.725) inför3 år,det officiella loppet 1971, ”The Swedish Grand National Annual Challenge Trophy”. betytt för oss och Svenskt Grand National ställdes Lycka till alla 6deltagare och stort grattis till av Uppfödare: Vägerstorps Stuteri HB 21: 4 0-1-0 28.386 ägaren (9.936) pokalen ut på AintreeVång, banan Bälinge utanför Liverpool under den vinnande Tränare: Catharina hästen som1895 kommer41.972 få göra sittvia alldeles Pokalen hade ursprungligen delats ut till vinnaren av Engelska Grand National men ett Ägare: Stall Spenzer - Easy 20: 2 1-0-0 (16.789) hela det engelska Grand National meetinget i april speciella avtryck i Svensk Grand Nationals historia. Bp 12/12-7 ma 1200 dt gd 1.15,7 Spenzer 59 Dust Devil 59 1-huv - S 59 F De Geer 17,65 35' förra året. dödsbo åter hamnat i Aintrees ägo. Bp 10/1-1 åv 1600 dt nt 1.42,9 Dust Devil 57 Wildfire 53,5 6-7 71 S 59 F De Geer 10,07 33' Bp 31/1-1 åv första 1200 dt tglyckliga 1.15,7 Wildfire 55,5innehavaren Spenzer 59 av 2-3vandringspriset 71 S 59 F De Geeri och med 5,05 33' Stald ABC blev den vinnaren och Bp 14/2-2 åv 1400 dt nt 1.30,4 Snowfoot 59 Wildfire 57,5 4-3 71 S 59 F De Geer 9,18 33' Bp 18/4-1 åv 1200 dt gd 1.12,2 Dust Devil 56 Wildfire 54,5 4-m 71 S 56 F De Geer 8,51 42' hästen Officer Kellys seger i loppet premiäråret 1971. Därefter har pokalen, som är ständigt Hcp 74 57,5 kg Malin Holmberg ITHACA 15 vandrande, varit hos flera svenska ägare, såväl som hos ägare i Norge, Tyskland, Polen och (3.596) 3 år, mörkbrun, sto. Far: Outstrip Mor: Assumption Morfar: Beckett Total: 3 0-0-1 10.130 Uppfödare: Sigfridsson Helena 21: 1 0-0-1 9.130 (3.196) England. Tränare: Roy Arne Kvisla, Bro Park Ägare: LL Stables 20: 2 0-0-0 1.000 (400) Den 19Bpjuni delar vi ut vandringspriset för 50:e gången till segraren i Svenskt Grand National 30/9-k åv 800 dt gm 0.52,2 gdk - 57,5 E Chaves Ej toto Bp 7/10-6 ma 1200 dt bl 1.14,9 Clapper 59 Magno Animo 57,5 8-16,5 - 57,5 E Chaves 7,94 42' 2021. Lycka till, alla ochSpenzer stort grattis59tillDust ägaren vinnande som kommer Bp 12/12-7 madeltagare, 1200 dt gd 1.15,7 Devil av59den 9-7.5 - 57,5hästen U Holmquist 21,77 35' Gg 30/5-2 1600 gr gd avtryck 1.39,2 Alderaan 54,5 PrimaNationals Kalejs 54,5 historia! 3-1.5 - 54,5 M Holmberg 22,04 42' få göra sitt alldelesåvspeciella i Svenskt Grand

STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP 15


7

1600 Gräs START 14.18

LD-2 V4-4 78TRIO 5 START14.35 14.40 14.48 START TVILLING

1600Steeplechase Gräs 2100 Dirt-track 3500 Steep-

V3-3 V3-2 TRIO TVILLING KOMB VINNARE TRIO PLATS VINNARE KOMB TVILLING VINNARE KOMB

PLATS PLATS

GUINEAS PERSSONS CLASSIC CONSOLATION BRO // 48 MINNESLÖPNING PARK // 48PARK STRÖMSHOLM // 41 3-ÅRSLÖPNING SVENSKT 1000 GUINEAS 2021 FAMILJEN

För 3-åriga hästar för vilka samtliga insatser till Svenskt 1000 Guineas eller Jockeyklubbens 2000 åriga hästar. Vikt: erlagts. 3-åriga 59 hästar. kg.3-åriga För 4-åriga och äldre Vikt: 65 kg, äldre 69,5 kg. Tillägg: För varje seger 2 kg tom 6 kg. Guineas Vikt: 59 4-åriga kg. 081.340-58.100-34.860 kr 41.500-19.920-9.130-5.810-4.150-2.490 65.000 kr kr32.500-16.250-7.800-5.200-3.250 249.000 124.500-59.760-27.390-17.430-12.450-7.470

1RESULTAT 1 1 RESULTAT

8 MY VISION 3500 st 14.35 Ca kl 16.40 3 år, fux, sto. Far: Al Shemali Mor: Prinse Uppfödare: Elsborg Marc FAMILJEN PERSSONS MINNESLÖPNING Inco 65.000 kr 32.500-16.250-7.800-5.200-3.250* Ägare: Stald Jä 8/11-6 åv 1730 dt g

3 33 Jä 18/11-5 avma 1000 dt g Steeplechase. Till minne av Tore och Dicke Persson samt för främjandet Jä 21/4-2 åv 1600 dt g den ursprungligaste av kapplöpningsformer, steeplechasen. Familjen Perssons ODDS Kl 8/5-4 åv 1600 gr b ODDS Dg 24/5-6 tillåvseg2200 gr g 3500 Steepvandringspris till segrande hästens ägare. Familjen Perssons minnespris Hcp 75 57,5kg kgNilsson Per-Anders Gråberg PRIMA KALEJS Hcp 74 ägare, 59 kg och69,5 Madeleine Smith Kevin Parkin OOSA IN EXCESS (DEN) 59 kgSTART ZERAPHINE (GER) Hcp 76(IRE) Annie Lindahltill hästen. rande tränare ryttare. Segertäcke 11 SPRING 9 14.35 PLATS 1.459 TRIO TVILLING KOMB VINNARE 3 år, år, brun, sto.valack. Far: Barocci Mor: DeaHill Kalejs Morfar: Eishin Dunkirk Total: 0-1-1 30.550 (11.024) r,Supernova brun, valack. Far: Epaulette Mor: RedNorthern Top Morfar: Fasliyev 13 skimmel, Far: Mor: Mighty Miss Magpie Morfar: Red Sunset 105.878 Total:(37.664) 5 Total: 1-1-1 3 5 0-0-0 98.106 3 år, skimmel, sto. Far: Mastercraftsman Morfar: Academy Award Total: 6 hästar. 2-0-1 För 4-åriga och äldre Uppfödare: T. Holmstens Elektriska Kompanie AB 21: Inte 1 startat 0-1-0 19.920 (6.972) pfödare: LtdStutteri Uppfödare: Blesbjerg 21: 21: Inte startat Uppfödare: Graf und Grefin Stauf exandra Kilweelran 21: Roy4Arne 2-0-0 93.760 Tränare: Kvisla, Bro Park 69,5(32.817) Tränare: Madeleine Smith, Angarn Tränare: Lone Bager, Danmark (a) Tränare: Roger Osberg, Blentarp (a) Ägare: Teleko Racing Vikt: 4-åriga 65 kg, äldre kg. 20: 1 4* 0-0-0 0-0-1 10.630 are: Noosa Racing Bager L,Bager // * STRÖMSHOLM Ägare: S o 41 Kjeld J Ägare: Nygård Bo Tommy(4.052) 5 1-1-1 98.106 20: 500 2 0-0-1MINNESLÖPNING 12.118 20: (4.847) FAMILJEN 20: PERSSONS Bp 19/8-6 ma 1200 gr gl 1.13,2 Thunder Mack 59 Jonica 57,5 3-hls 57,5 P Gråberg *2,88 42' gr m Bp 7/10-6 ma4/12-2 1200 dt59 bl 1.14,9 59 Magno Animo -6 5-20 5942' M Smith 42' 12,80åv 13' åv men 2000 grClapper gd Tillägg: 2.13,5 Sun-För 55 Kat57,5 Malou 55 - 62,5 M Aslam 4,37 Öv 23/7-7 1370 Loppet ridsDgRoads på GN-banan gd 1.43,6 Bolivar Cibelle 57,5Morning 3-3.5 57,5 A Nilsson Lindahl 40,56 varje seger 23-7,5 kg tom kg. Bp 30/8-5 1200 grmjgm4.04,6 1.14,0 Mirach Rubinstein 59 7-8 57,5E M Martinez 17,84 166' Bp 21/10-5 ma 1200 dt59 gd Spring Front 57,5 1-hls 72 - utg59 *2,27 42' 15,62 Öv 10/17-10 åvåv1.14,9 3450 häNoosa 66 Moss Cloud - - 62 Öhgren Öv 6/8-2 åv 42' 1170 gr m gd 1.41,3 Chatarina Khatun 59 Jumeirah 4-8.5 59 -Out59 A59Nilsson Lindahl 16,07 63' M Smith med något kortare bana och man Lättnad: Ej startat 2 kg. Bp 30/9-6 ma 1400 gr gm 1.26,5 Global Gathering 59 La Paloma 57,5 7-7 57,5 E Chaves 3,51 42' Jä För 8/11-4 åv 1600 dt57,5 gd 1.41,1 Short Cuts 59 Lindahl 70 17,74 166' 15,09åv 33' Bpoch 21/10-7 åvVikt: 4550 stNo mj65 5.57,5 Accelerate 70 Jungleland - 68 H Engblom 4-åriga äldre hästar. 4-åriga kg,59 äldre 69,5 FörVanco. varje seger 2 kg5-8 tom 666 kg. Öv 23/8-7 1370 gr g gd 2.26,9 Nyhavn Hawk Eye 6-4 kg.59Tillägg: 70Wolfof 57,5 A Nilsson 8,55d 5934' M Smith Bpåv21/11-1 ma 1600 dt gd 1.40,7 Of70Bloom Atlanta 57,5 68 57,5 E Chaves3,78 5,87 42' gr g Bp 22/11-1 1200 gd 1.12,3 MackImpact Krigar 53,5 4-3 75 5742' M Smith 50' Öv 4/10-7 åv 1370 kr 32.500-16.250-7.800-5.200-3.250 mj 1.26,7 Alderaan 58 Cutie 58 1-huv55 58 Drott. A59Nilsson Lindahl 4,72 9-m tar65.000 inte hindrena 10, dt 11, 12, 13.Thunder 2-4-6 Ggåv30/5-2 1600Kalejs gr gdTIPS: 1.39,2 Prima Kalejs 54,5 2-hls 67 54,5 P Gråberg 9,41 42' dt g Bp 29/11-2 1600 dt54,5 gdåv1.42,1 Enge Hazard 57 Lindahl 2-1 75 *1,69 50' Jä 23/5-3 åv 2200 gd 1.39,2 Alderaan Prima 54,5 Alderaan 1-hls 55 74Noosa 54,5Spring A54,5 Nilsson 3,28 57 42' M Smith 57,5 Nicolaj Stott SOLITAIRE (FR) 59 kg Hcp 73 59 kg Chaves BAndreas 71,5kg kg Tapia Dalbark Niklas Lovén MPACT BLOOM LONDONIA (GB) LA PALOMA Hcp 80 22 OF 10 Elione

TAT 2

32

22

5

Total: 42 2 56.940 0-0-0 3.452 4 Total: 1-0-1 (22.286) 5-7-7 363.263 3 år, skimmel, sto. Far: Kodi Bear Mor: M 21: 2 1 1-1-0 0-0-0 3.452 Per-Johan 1 0-0-0 5.810 (2.034) 21: 39.400 Uppfödare: Eriksson 20: 13 1 51.130 0-0-0 Ägare: Eriksson Per-Johan 3 1-0-1 (20.252) 20: 1-1-2 81.398 Klåv8/10-8 7/11-1 ma2800 1300 1.23,9 Smooth N Royal Marshi gdkP. 59,5 57,5 9-m 57,5KRO'Neill De Oliveira 5,11 31' gr g Bp 30/9-k 800 dt56,5 gm 0.52,2 - 5-10 5943' K Parkin Ej toto Gb ha awgrgdmj3.04,5 Tynecastle - - 56,5 Bp 30/8-5 9,00 åv 42' 1200 mj 1.25,4 Thunderey Voix d'Amie 56,5Sophar 2-0,5Sogood - 56,556 A59Wallace 9,59 Kl 22/5-1 ma 1800 gr gd 1.51,4 Arabian Queen 57,5 Runaway Sue 57,5 4-4 57,5 P Gråberg 4,66 22' gr g Bp 7/10-7 1600 dt53,5 bl 1.43,3 In 57 Artistic 59 -Krigar 57,5 3-3 62,5 - 4-4 5950' K Parkin 42' 3,00 Gbma 27/10-7 ha 3300 awCash gd .3.42,1 57,5 Thawry - 59 W Carver 8,27 Bp 30/9-6 ma 34' 1400 gl 1.11,7 Voix d'Amie Last Of The 1-5.5 Streak 53,5Drott. P Gråberg *2,17 69,5 kg8-8 70*1,46 Kevin IN (DEN) 1 18/10-4 Bp 1400 gr57,5 gd Donna Devarona 59 Marl. - 6-13 59 400' Gb åv 24/11-2 ha 1.27,3 4900 gm 6.25,4 Breeze Alright - 70 L Pinchin20,23 10,00Parkin Bp 18/10-4 åv 46' 1400 gr g gm 1.19,6 VoixEXCESS d'Amie Freya hä Lucy 57,5Skylanna 1-hls 57,5 -Rubinstein 57,572,5 C Lopez 400' K Parkin 13 år, skimmel, valack. Far: Hill Mighty Miss59 Magpie Morfar: Red Sunset Total: Bp 21/11-1 ma 1600 dt57 gd Northern 1.40,7 Of Bloom 57,5 1-1.5 685,50 - 2-1 5934' C Lopez 42' BpChorus 28/4-8 nhf 3200 dtImpact gd Mor: 3.42,8 Mr3-3 Suarez Londonia - B 683 C0-0-0 Roberts*3,22 Jä 1.459 8/11-8 åv 30' 1200 dt g mj 1.43,1 Captain Thunderey 57,5 80Atlanta 57,568 A Tapia Dalbark Uppfödare: Stutteri 21: Bp 9/5-9 2100 Blesbjerg dt gd 58 Who's The 56 4-5.5 6973 1-1 56 P Gråberg 6,81 42' *2,25ma 25' Bp åv 19/5-8 åv 2.17,6 3500 stHelmut gd 4.19,3 Londonia 69 Bo. Reinvent - B 69 N Lovén Inte Bp startat 5/5-1 1600 dt b Tränare: Lone Bager, Danmark (a) * Ägare: Bager L,Bager S o Kjeld J 20: 1 0-0-0 500 Hcp 74 S 59 kg 57,5kg kg Jan-Erik Neuroth SILVANA Hcp 64 Martin Rodriguez 71,5 Elliot Öhgren HE SKIMMER IS 4/12-2 COMPANY (IRE) MARSHI Hcp Dg 70 59 kg Malin Holmberg 33 THREE 11 åvMan 2000 grSilmaris gd 2.13,5 Morning Sun 55 Kat Malou 55 5-20 Total: - 62,5 M Aslam 159.049 12,80(400) 13' brun, Far: Reliable Mor: Morfar: Slickly 8 2-2-7 2-1-2 r,igada brun,Morfar: valack. Far: Swipe Mor: The Spread Morfar: 7 3år,år, brun, valack. Far: Mahler Hold AAlhaarth Moonbeam Morfar: Bach 7 0-1-2 7 Total: 0-1-1- 2262 37.730 (14.633) 276.739 3 år, mörkbrun, sto. Far: Adaay42' Mor: Ma Gloria desto. Campeao Total: 37.450Total: Öv 10/17-10 åv Mor: 3450 hä mj 4.04,6 Jumeirah 66 Moss Cloud 72(13.083) utg E Öhgren 15,62 Uppfödare: Stall EOS 21: 3 1 0-0-1 0-0-1 11.501 pfödare: Staffansson Therese Uppfödare: Power Padraig åv 4550 st mj 5.57,5 Accelerate 21:(11.887) 5.190 21: 10.000 Uppfödare: Nilsson Pernilla 21: Wido 4 Neuroth, 0-1-2 33.960 66 Bp 21/10-7 70 Jungleland d2 0-0-0 - 68 H Engblom (1.817) 15,09 33' Tränare: Norge Tränare: Henrik Engblom, Skara/Bro Park Tränare: Lars-Åke Enström, Skara (a) Tränare: Annika Sjökvist, Bro Park * Mahogny Ägare:Enström Stall EOS 20: 8 7* 1-2-1 2-1-1 147.548 (400) are: GG Ägare: Lars-Åke Ägare: SVD A/S 5 0-1-1 32.540 (12.816) 20: 105.178 tto Stall 20: 3 0-0-0 3.490 20: (1.196) Öv 23/8-8 1370stPrince grmjgd4.22,3 1.23,5 Purple Ace -Scytale Leave Tra. 75 57,5 3-1,5 57,5NALovén Wallace 4,08 95' gr b Gg 3/10-6 maBloom 1400 gr59 gd Of57,5 Fjords 57,5 No 6-m - B3-4 5942' M Rodriguez 12,96 42' 2,25 1/11-2 åvåv1.24,4 3500 Steccando Accelerate - -S 71 Kl 31/10-4 ma 30' 1600 gd 1.40,7 ImpactBp Of Atlanta 6-8 59 57,565 U59Holmquist 14,48 Bpåv 13/9-3 1300dtDonna grgdgm2.15,8 1.19,6 Voix Freya 57,5 8-8 57,5F M Holmberg 19,21 400' Bp 18/10-4 1400 gr59 gd Devarona 57,5 Rubinstein 59 Lucy 10-10.565 - 4-8,5 5933' M Holmberg 89,19 29/11-5 åvåv1.27,3 2100 Of Dudhsagar - -B 58 Janetzky Kl 400' 7/11-15,44 ma 20' 1300 gr m nt 1.14,9 Falkor Bp Nyhavn 57,5Swinging 3-2,5d'Amie 65Venice 57,556,5 U57,5 Holmquist 9,48 B 71,5 kg Niklas Lovén LONDONIA (GB) Övåv 4/10-8 1370dtgrgd gd3.42,8 1.24,3 Purple Ace Silvanagdk 68 57,5 57,5NSMortensen De Paiva 76' dt g 2 5/5-k Bp 800 dt57 blåv0.51,0 64 Bd 2-1 5933' P Gråberg Ej toto 28/4-8 nhf 3200 Suarez Londonia - - 68 Jä 25/11-2 6,45 ma 30' 1600 nt 1.30,2 RussellBp Bearded Lady 55,5Mr 2-1,5 66 55,568 U59Holmquist 3,41 Jäma 8/11-6 1730 dtgdgdSnowdrops 1.51,4 Palm Springs War Hawk 59 9-7 74 57,5KA Tapia12,12 Dalbark 14,57 249' 9Atlanta år, skimmel, valack. Far: Paco BoystKlint Mor: Morfar: Gulch 42 5-7-7 Gg 16/5-2 1600 gr mj 1.41,4 59 69 Scytale 57,5 7-9.5 69 64 B4-16 5934' PTotal: Gråberg 34' 4,19 Bp 19/5-8 åvåv 3500 4.19,3 Reinvent - 72 Parkin Kl363.263 17/4-4 ma 25' 1600 gr g gd 1.40,9 57,5 Dancingonthe. 56 Londonia 3-2 57,569 U59Holmquist 8,78 Öv 3/6-4 åv2.20,3 1370 grgdgd4.00,3 1.20,9 Donna Devarona 57,5 Iron 57,5 3-4,5 74 57,5 Neuroth 4,34 48' gr b Uppfödare: West Lodge Stud 21: 2 KJ1-1-0 Gg 30/5-5 ma 2200 gr56 gd Millie Grazie 57,5 Hopespringse. 59 Butterf. 4-6 72 64 S3-m 5934' M Rodriguez 22,58 34' 7,07 Gg 30/5-8 åv 3400 hä Corner 72 Tinolo - 72 Parkin Kl 39.400 8/5-4 åv 25' 1600 gd 2.17,6 Dancingonthetable Wake Up 57,5Liars 5-2 70 57,5 U Holmquist 3,14 Tränare: Karen Kuszli, Strömsholm BP Ägare: Stall Stora Skuggan 1-1-2 81.398 59 kg Madeleine Smith GAME ON (IRE) 59 kg Hcp 73 59 kg Ulrika Holmquist 71,5 kgFredrik Janetzky 20: 1312 Henrik Engblom HO'S BOSS STECCANDO HABLA (DEN) Hcp 74 44THE Gb 8/10-8 ha 2800 Man aw gd 3.04,5 Sophar Sogood 56 Tynecastle P. 59,5 5-10 Total: - 56,5 K O'Neill 9,00 42' skimmel, valack. Far: Reliable Mor: Mai Pen RaiSadler's Morfar: Whipper 1 133.032 0-0-1 (2.580) r,Valley brun, hingst. Far: Hallucinate Mor: Who's That Girl Morfar: Naaqoos 8 3år,år, brun, valack. Far: Lawman Mor: Second Act Morfar: Wells 7 Total: 1-1-3- 3559 (38.936) 2-3-7 187.378 3Carver år, brun, sto.7.370 Far: Juniper Tree Mor: Ed of Thunder Morfar: Ad Valorem 3 1-0-0 (15.793) Gb Stall 27/10-7 ha 3300 aw gd 3.42,1 ArtisticTotal: Streak 57,5 Thawry45.120Total: 62,5 4-4 W 3,00 34' Uppfödare: Bonne Nuit 21: 1 0-0-1 7.370 (2.580) pfödare: Hansson Veronica Uppfödare: The Second Act Partnership 21:(15.793) 1 0-1-0 19.920 (6.972) 21: - 270 0-0-0 1.000 Uppfödare: York Stutteri o Cordrey Chri 21: 3 1-0-0 45.120 Gb 24/11-2 ha 4900 hä gm 6.25,4 Skylanna Breeze 72,5 Alright Marl. 70 6-13 L Pinchin 10,00 46' Tränare: Madeleine Smith, Tränare: De Burca, BroDe Park Tränare: Kahlil Burca, BroAngarn Park Tränare: Henrik Engblom, Skara/Bro Park Kahlil Ägare: Team Angarn -and Easy 20: Inte startat are: Mariano Commercial Ltd BP Ägare: Mary Thackery Partners 20: 2-1 6 1-0-3 (31.964) 20: - B1068*113.112 2-0-2 95.158 Inte startat 68 Bp 28/4-8 nhf 3200 dt gd 3.42,8 Mr Suarez20: 68 Londonia C Ägare: RobertsHavemanns 30' Bpåv 29/11-k åv1.11,7 800 dt gdd'Amie 0.51,0Wontgetfooledagen gdk 59 EN M Smith 4,69 Ej*2,25 toto Bp 19/8-5 Bp 1200 gr gl 53,5-Last57,5 Of 65,5 The .Jumeirah 57 3-6.5 69 - 4-m 57 50' 18,34 20/9-1 åvåv 3800 häVoix 4.21,4 - --BB69 Öhgren Kl 17/10-3 åv 65' 1600 Bp 19/5-8 3500 stgd gd 4.19,3 Londonia Reinvent 1-1 S Karlsson 69 Lovén 25' gr g gd 0.50,2 gdk E69Chaves Ej69toto Jäåv 26/5-6 ma1.14,0 2400stMirach dtmjgd5.57,5 2.38,6 Sadlers Hawk 59 3-14.5 59 J M Smith 7,65 8,15 34' dt g Bp 30/8-5 1200 gr57,5 gm 59 Eye 3-5 66 - 3-m 5934' S Karlsson 21/10-7 åv 4550 Jungleland - - 64 Kozaczek Jä 166' 8/11-64,62 åv 33' 1730 gd 1.28,4 Apple Bp Valley Rocket Sam 59 Accelerate 1-0,5 59Man -Rubinstein 57,570 P59 Gråberg 5,82 71,5 Elliot Öhgren THREE IS COMPANY (IRE) 3 13/9-3 Bp 1300 gr59 gm Voix Lucy 57,5kg7-7,5 75 3,49 - 1-3 5942' O Wilson 25,76 400' Bp åv 1/11-2 åv 1.19,6 3500 st mj d'Amie 4.22,3 65 Accelerate - 65 J Kozaczek 5,38 Dg 14/11-1 åv 30' 1550 gr b gd 1.40,2 Snowfoot Krigar Drott. 57,5Steccando 4-2 57,5 73Freya 57,5 P Gråberg 7Alderaan år, brun, valack. Far:gr54,5 Mahler Mor:dt Hold Moonbeam Morfar: Total: 22 C 2-2-7 Bp 20/9-7 1400 gd 1.24,9 Thunderey 57,5 No 55 Lie 68 57,5 8-9.5 68 3,94 - S7-m 5942' D Swift 68 249' Bp åv 28/4-8 nhf 3200 gd A3.42,8 Suarez Londonia 64 Lamy 48,77 Kl276.739 17/4-7 ma 30' 1300 gr g gd 1.39,2 Prima Kalejs 54,5Mr4-2 74Bach M Rodriguez Uppfödare: Power 21: Bp 9/5-9 2100Padraig dt gd 58 Who's The 2-1 6672 utg56 S Karlsson 42' 3,28åv 40' Bp åv 19/5-9 åv 2.17,6 3500 stHelmut gd 4.10,7 Mutadaffeq 70 Bo. Crin56Au Vent - S 703 H0-0-1 Engblom5,21 Kl 10.000 8/5-4 1600 gr b Tränare: Lars-Åke Enström, Skara (a) GG Ägare: Enström Lars-Åke 20: 8 1-2-1 105.178 Hcp 65 57,5 kg 69,5 57,5kg kg Jacob Johansen RED Hcp 65 Andreas Tapia Dalbark Christopher Roberts(IRE) WIPE FRENCH WARRIOR (FR) FLAMBEAU ROUGE HcpCOULTISH 82 59 kg Jan-Erik Neuroth 55RIGHT 13 Bpsto.1/11-2 åvMor: 3500 stWords mj 4.22,3 Steccando 65 Accelerate 75 3-4 Total: - S 71 N Lovén 2,25 30' 3 år, brun, Far: Coulsty Red Morfar: Intikhab 7 0-0-1 28.584 (10.411) r,r:brun, sto. Swipe Mor: Dolphin's Smile Morfar: Eishin Dunkirk 7Far: år, brun, valack. Far: Soldier of2100 Fortune Mor: Amancaya Morfar: Jin 6 Total: 1-0-0- B3358 5-4-5 46.160 318.879 3 år, fux, (16.207) sto. Far: Dutch Art Mor: Nutkin Morfar: ActBp One Total: 2 2-0-0 83.000Total: 29/11-5 åv dt gd 2.15,8 Swinging Of Dai Venice 56,5 Dudhsagar 65 4-8,5 F Janetzky 5,44 20'Lindaja Uppfödare: EasyAB KB Inv Slu 21: 1 3 0-0-1 0-0-1 16.464 pfödare: Rävdansens Stuteri Uppfödare: Ondaretta 21: d4 1-0-0 45.160 (15.807) 21: 6.000 Uppfödare: Bifov Zalim (5.763) 21: Roy1Arne 1-0-0 41.500 Bp 28/4-8 nhf 3200 dt gd 3.42,8 Mr Suarez 68 Londonia 68 68 N Mortensen 30' Tränare: Kvisla, Bro Park Tränare: Ylva Brandt, Bro Park Tränare: Anna-Maria Andersson, Munka-Lj (a) Tränare: Neuroth, Norge Ägare: GreenWido Team - Easy 20: 4* 1-1-2 0-0-0 12.120 (4.648) are: Stall JÄ Rutan Ägare: Andersson Anna-Maria Ägare: SIKI 4,19 20: 4-16 2 0-0-0 1.000 (400) 20: 71.416 1 1-0-0 41.500 69 Bp 19/5-8 åv 3500 st gd 4.19,3 Londonia20: 69 Reinvent - 972 K Parkin Stutteri 25' Bp 18/10-4 åv1.14,9 1400 grgd gd4.21,4 1.27,3 Donna Devarona 57,5 Rubinstein 59toto 11-11 57,5CK ARoberts Tapia26,01 Dalbark 45,42 400' Bp 21/10-5 Bp ma 1200 dt gd Noosa SpringWontgetfooledagen 59 Front 57,5 9-18 69 - 3-m 57,5 F De- --Geer 42' 17,86 20/9-1 åvåv 3800 hähä 65,5 Jumeirah 69 Dg 5/9-k åv 65' 900 dt g Gg 30/5-8 3400 gd 4.00,3 Liars Corner Tinolo 3-m 72 Parkin 7,07 25' gd 0.52,4 gdk -Out57,5 A72 Wallace Ej72 Bp 22/11-1 åv 1200 dt gd 1.12,3 Thunder Mack 55 Krigar Drott. 53,5 5-7,5 64 55 E Chaves 8,50 50' gr g Bp 7/2-6 ma 1200 dt tg 1.17,4 Swipe Right 57,5 Nyhavn 57,5 1-1.5 57,5 U Holmquist 12,73 33' Gg 3/10-8 åv 3200 hä gd 3.43,6 French Warrior 73 Arctic Waltz 71 1-7.5 73 C Roberts 2,94 25' Bp 13/9-1 ma 1600 gd 1.13,5 Miss Haven 57,5 Scytale 57,5 1-8 - 57,5 A Tapia Dalbark *2,73 42' 71,5 Engblom STECCANDO Bpåv 31/1-1 1200 dtmj tg 4.54,5 1.15,7 Wildfire Spenzer 59 3-12 63 55,5CURoberts Holmquist 5,33 33' gr b 4 14/4-1 Bp 1600 (IRE) dt57,5 gd Peak 56 Iskg 4-6 70 66 4-m 54,5 6,92 42' 7,83 Bp 21/10-8 åvåv1.41,3 4200 häFalkor 64 Three Com. - 69 Kl Henrik 10/10-3 ma 40' 1400 gd 1.25,2 Miss Haven Thunder Mack 59 Wontgetfooledagen 1-2 56 79High 57,5 J55,5 Neuroth *1,47 42' U Holmquist 16/5-3 1400 gr 1.26,7 Alderaan 58 Donatella Cutie 58 4-8 63 59 58 MJ2-3-7 Johansen 8,35 42' gr g 8 år, brun, valack. Far:dth65 Lawman Mor: Second Act Morfar: Wells 53 Total: 35 Bp 5/5-5 1600 blåv1.41,6 59 Snowfoot 59 5-9,5 60 66 6-11 57,5 U Holmquist 15,98 42' 10,06 KlGgåv 7/11-4 1800 grDust mjmjDevil 1.57,0 Lord OfSadler's Elsinore 72 Robaldo Dg187.378 24/5-2 åv 27' 1550 Gg 30/5-5 ma1.12,7 2200stThe grgdgdNotorious 2.20,3Londonia Millie Grazie 57,5Reinvent Hopespringse. 59 5-7 66 57,5 PRoberts Gråberg 9,86 25' 34' Uppfödare: The Second Act Partnership 21: 2 C0-0-0 Bp 19/5-5 h48 1200 dt gd 63 Bear Angel 52 5-10.569 66 3-14 63 M Blademo 5,00 1.000 20' 8,10 Bp 19/5-8 åv 3500 4.19,3 69 - 67 Tränare: Kahlil De Burca, Bro Park BP Ägare: Mary Thackery and Partners 20: 10 2-0-2 95.158 Hcp 68 59 kg S 57,5 Elione Chaves TEQUILA MACK 71 Wilson 69,5 kgkg Kim Stern (71,5 kg) HECKERED NINJA (DEN) (DEN) DONNA DEVARONA Hcp 80 20/9-1 59 kg hä Hcp 66 JUNGLELAND 14E Oliver Bp åv 3800 gd 4.21,4 Wontgetfooledagen 65,5 Jumeirah Pat Cosgrave 69 4-m Total: - B 69 Öhgren 18,34 65' år, brun, sto. Far: Jimmy Mack Mor: Made In Hernando Sweden Morfar: Songline 8 2-4-6 0-0-2 (13.587) r, brun,Fly valack. Far: Sidestep Mor: Star of Pompey Morfar: 103 år, brun, valack. Far: Binary File Mor: Dianella Morfar: Bin Ajwaad 2 Total: 0-0-0- 4064 15.959 3 år, fux, 296.303 sto.35.472 Far: Swipe Mor: River pping Morfar: Orientate Total: 2 1-1-0 50.438Total: Bp 21/10-7 åv 4550 st mj 5.57,5 Accelerate 70 Jungleland 66 3-m J Kozaczek 4,62 33' of D Uppfödare: Lars Almrin 21: 1 2 0-0-0 0-0-1 12.060 (4.222) pfödare: Stutteri Hjortebo Uppfödare: Stounberg Michael 21: 1-3 2 0-0-0 15.959 21: Uppfödare:2.500 Rävdansens Stuteri AB 21: 1 0-1-0 23.960 Bp 1/11-2 åv 3500 st mj 4.22,3 Steccando 65 Accelerate 75 65 J Kozaczek 5,38 30' Tränare: Patrick Bro Park Munka-Lj (a) Petersen, NorgeWahl, Tränare: Anna-Maria Andersson, Tränare: Petersen, Ägare: AlmrinNiels Racing Stable Norge Tränare: Niels 20: 6* 0-2-0 0-0-1 23.412 are: BS JÄRacing Ägare: Andersson Anna-Maria Ägare: Trick or Treat(9.365) 20: 7-m 20: startat 568 46.450 1 1-0-0 26.478 68 Bp 28/4-8 nhf 3200 dt gd 3.42,8 Mr Suarez20: 68 Londonia 64 Inte C Lamy Stall 30' Bp 30/9-6 ma 1400 gr gm 1.26,5 Global Gathering 59 La Paloma 57,5 4-3.5 B 57,5 F Janetzky 17,06 42' Kl 1/5-2 ma 1400 gr gd 1.24,4 A Lady's Man 59 Double Two 59 5-6,5 59 O Wilson 4,14 22' Bl 5/20-2 åv 3700 st gd 4.44,8 Last Interviewer 72 Jungleland 72 272 N Lovén 25' Öv 4/10-8 3,28 åv 1370 Bp 19/5-9 57 åvPrince 3500Of st Fj. gd 4.10,7 Crin Au Vent 66 - S 70 H Engblom 40' gr g gd 1.09,5 Iron Butterfly 60 Mutadaffeq 1-1 - 57 A70Tapia Dalbark 3,83utg26' Bpåv 28/10-5 1400 dtglgd4.12,7 1.29,7 Cash In59 77 Clapper 59 3-3,5 64 B69 55,5KUStern Holmquist 24,02 42' gr g Öv 22/5-2 1800 gr57,5 mj Ace HollywoodBou. 59 Carr 4-9 73 - 4-17.5 5948' S De 22,30 86' 13,98 19/8-10 åvåv1.55,8 3500 stPurple Mans Ladder - Paiva Bp 18/10-4 åv 30' 1400 gd 1.20,9 DonnaBp Devarona Iron Butterf. 57,5Boss 2-0,5 57,571 S59 DeCrindle Paiva 7,06 69,5 Christopher Roberts WARRIOR (FR) Bp20/9-2 28/4-4 ma 4000 1400 1.28,4Wutzelmann Apple Valley 57,5Crindle Rocketkg Sam 70 59 5-m 4-3,5 66 57,5KEStern Chaves 8,11 34' dt g 5 FRENCH Bp åv stdtgdgd4.44,8 70 Carr - 68 22,62 Jä 8/11-6 åv 65' 1730 Ggvalack. 16/5-2 ma 4550 1600 1.41,4 Klint Morfar: Dai Jin70 59 Jungleland Scytale 57,5 2-4,5 3-2 Total: 68 57,5K5-4-5 M Rodriguez 11,73 34' gr g 7 år, brun, Far: Soldier of Fortune Amancaya 33 Bp 21/10-7 åv stgrmjmjMor: 5.57,5 Accelerate 66 - S66 Stern Öv318.879 3/6-411,59 åv 33' 1370 Gg19/5-8 30/5-2 Inv 1600stgrgdgd4.19,3 1.39,2Londonia Alderaan 54,5Reinvent Prima Kalejs 69 54,5 5-19 Struken (hosta) Uppfödare: Ondaretta 21: 6.000 10,00 25' Bp åvåvSlu 3500 69 - 701 K0-0-1 Stern Tränare: Anna-Maria Andersson, Munka-Lj (a) JÄ Ägare: Andersson Anna-Maria 71.416 Janetzky Hcp 74 59 kg Alan Wallace 20: 9151-1-2 Fredrik ATLANTA Hcp Bp 76 20/9-1 59 kg R) 7 RUSSELL åv Mor: 3800Pandorea hä gd 4.21,4 Wontgetfooledagen 65,5 Jumeirah 69 3-m Total: - 69 Roberts 53.620 17,86 65' 3 år, brun, valack. Far: Swipe Morfar: Diktat 6 C 1-0-0 (19.291) 3 år, brun, sto. Far: Reliable Man clubgenoa Morfar: Teofilo 81.553 71 Gg 3/10-8 åv 3200 hä gd 3.43,6 FrenchTotal: Warrior 4 1-1-1 73 Arctic Waltz 1-7.5 21: - 73 Roberts 2,94 25'Mor: M Uppfödare: Alvena Gård AB 3 C 1-0-0 43.160 (15.107) Uppfödare: Kleerup Kon,Wretman Stabl agement 21: Patrick 1 Wahl, 0-0-0 Bp 21/10-8 åv 4200 hä mj 4.54,5 Wontgetfooledagen 64 Three Is Com. 70 4-m 69 C Roberts 7,83 40' Tränare: Bro Park Tränare: NielsHB Petersen, Norge Ägare: Racemusic 20: 3 0-0-0 (4.184) Stall10.460 Flying 10,06 20: 3 1-1-1 81.553 60 Kl 7/11-4 h65 1800 gr mj 1.57,0 Lord Of Elsinore 53 Donatella 6-11 72 59 MÄgare: Robaldo 27' Bp 19/5-8 1/11-9 59ma 1200 gd 4.19,3 1.13,5 Miss 57,5 Scytale 57,5 5-13,5 59 C C Roberts Lopez Bp 18/10-4 8,10 6,16 42' gr g åv 1400 Bp åvNo 3500 st gd Reinvent 69 -- 67 25' mj 1.13,9 Zeraphine Lie dt 59 Londonia 3-5,5Haven- 59 C69 Lopez 4,07 3-14 71' Bp 21/11-1 60maYellow 1600 Subma. dt gd 1.40,7 Of Bloom Atlanta 57,5 42' dt g åv 1400 mj 1.24,1 City Code 56,5 Impact 2-1 - 56,5 C59 Lopez 3,00 7-9 43' 63 59 F JanetzkyBp 28/10-512,10 69,5 kgLady 55,5 Kim Stern (71,5 (DEN) Bp 14/2-7 57,5 maMy 1400 dt nt Bearded 9,57 33' dt g 6 JUNGLELAND BpBravo 21/11-1 ma kg) 1600 bl 1.08,7 Yellow Submarine French Dr.1.30,2 59 Russell 1-0,5 75 57,5 C57 Lopez *1,49 1-1,5 43' 63 57 M Narvaez Bp 5/5-5 åv 1600 dt bl 1.41,6 Dust Devil 59 Snowfoot 59 4-7 72 S 59 P Gråberg 6,09 42' 10 år, brun, valack. Far: Binary File Mor: Dianella Morfar: Bin Ajwaad Total: 40 2-4-6 296.303 Bp 18/4-2 ma 1600 dt g mj 1.43,1 Captain Chorus 57 Thunderey 57,5 6-17,5 76 57,5 S De Paiva 17,10 34' Bp Stounberg 19/5-2 Michael åv 1600 dt gd 1.40,2 Snowfoot 59 Krigar Drott. 57,5 5-3 72 59 F JanetzkyBp 19/5-6 42' dt g Uppfödare: 21: 1 0-0-0 2.500 19,45 åv 1400 Tränare: Anna-Maria Andersson, Munka-Lj (a) JÄ Ägare: Andersson Anna-Maria 20: 5 0-2-0 46.450 Bl 5/20-2| SVENSK åv 3700 st gd 4.44,8 Last Interviewer 72 Jungleland 72 2- 72 N Lovén 25' 16 STRÖMSHOLM GALOPP Bp 19/8-10 åv 3500 st gl 4.12,7 Boss Mans Ladder 71 Crindle Carr 73 4-17.5 - 69 K Stern 13,98 30' Bp 20/9-2 åv 4000 st gd 4.44,8 Wutzelmann 70 Crindle Carr 70 5-m - 68 K Stern 22,62 65'

3år,år, brun, Far: Galileo Mor: Hoh MySnowdrops Darling Morfar: Dansili r, brun, valack. Far: Barocci Mor: Senorita Bloom Morfar: 9Morfar: skimmel, valack. Far: Paco Boy Mor: Morfar: Gulch 4 2-1-1 RESULTAT 1sto. 2 Tertullian 3 Amie Noire Soldier of Fortune Total: 479.364Total: Uppfödare: Puerari Erik,Oceanic Bloodstock m fl pfödare: Triple Crown Bloomers AB Stud Uppfödare: West Lodge 21: 21: Bent1 Olsen, 0-0-1 8.051 Tränare: Klampenborg - DK Wahl,Karen Bro Park Tränare: Kuszli, Strömsholm Tränare: Wido Neuroth, Norge Tränare: Patrick * Ägare: Ägare: Kaj-Nielsen Lone are: Svista Säteri,TripleCrown Bloomers,PWG BP Stall Stora Skuggan 20: 3 2-1-0 471.313 20: ODDS


Bp 19/5-8 Gg 30/5-8

åv 3500 st gd 4.19,3 Londonia åv 3400 hä gd 4.00,3 Liars Corner

69 72

4 STECCANDO (IRE) BP

Reinvent Tinolo

20/9-1 21/10-7 1/11-2 28/4-8 19/5-9

åv åv åv nhf åv

3800 hä gd 4550 st mj 3500 st mj 3200 dt gd 3500 st gd

4.21,4 5.57,5 4.22,3 3.42,8 4.10,7

Wontgetfooledagen 65,5 Accelerate 70 Steccando 65 Mr Suarez 68 Mutadaffeq 70

4-m 3-m 1-3 7-m utg

Total: 35 21: 2 20: 10 - B 69 - 64 - 65 64 68 - S 70

Jumeirah Jungleland Accelerate Londonia Crin Au Vent

69 66 75 68 66

Total: Total: 21: 21: 20: 20: 1400 gr gd 1.24,4 Prince Of Fjords 59 Scytale 57,5 5-18.5 3800 65,5 69 3-m 1730 hä dt gd gd 4.21,4 1.52,8 Wontgetfooledagen Dream Look 59 Jumeirah Sam 59 6-11 613200 hä gd 3.43,6 French Warrior 73 Arctic Waltz 71 1-7.5 1600 dt gd 1.44,2 Tindalltrendeagle 62 Whitestrip 54 8-9.5 62 4200 hä mj 4.54,5 Wontgetfooledagen 64 Three Is Com. 70 4-m 2200 gr mj 2.24,5 History Hill 56 Hopespringse. 52 6-3 61 1800 gr mj 1.57,0 Lord Of Elsinore 53 Donatella 60 6-11 72 2200 gr gd 2.20,3 Millie Grazie 57,5 Hopespringse. 59 3-6 61 3500 st gd 4.19,3 Londonia 69 Reinvent 69 3-14 -

7 år, brun, valack. Far: Soldier of Fortune Mor: Amancaya Morfar: Dai Jin Uppfödare: Buck Racing AB Uppfödare: Ondaretta Inv Slu Tränare: Jessica Long, Jägersro/Klågerup Ägare: Buck Racing AB Tränare: Anna-Maria Andersson, Munka-Lj (a) Ägare: Andersson Anna-Maria

Gg Bp Jä Gg Jä Bp Gg Kl Gg Bp

3/10-6 ma 20/9-1 åv 8/11-1 åv 3/10-8 åv 21/4-4 åv 21/10-8 åv 16/5-5 h52 7/11-4 h65 30/5-5 ma 19/5-8 åv

Hcp 69 CLAPPER 9 JUNGLELAND (DEN) 6 3 år, brun, valack. Far: Swipe Mor: Seeking The Storm Morfar: Lujain

59 kgkg 69,5

72 72

Bp Bl Bp Bp Bp Bp Bp Bp Bp Bp

7/10-6 5/20-2 28/10-5 19/8-10 14/4-1 20/9-2 18/4-1 21/10-7 5/5-6 19/5-8

ma åv åv åv åv åv åv åv åv åv

1200 dt bl 3700 dt st gd 1400 gd 3500 st gl 1600 dt gd 4000 st gd 1200 dt gd 4550 st mj 1400 dt bl 3500 st gd

1.14,9 4.44,8 1.29,7 4.12,7 1.41,3 4.44,8 1.12,2 5.57,5 1.28,0 4.19,3

Clapper Last CashInterviewer In Boss Mans Ladder Falkor Wutzelmann Dust Devil Accelerate Wildfire Londonia

Total: 5 Total: 40 21: 3 21: 1 20: 2 20: 5 59 Magno Animo 57,5 1-2,5 - 59 72 Jungleland 72 272 59 Clapper 59 2-2 71 59 71 Crindle Carr 73 4-17.5 - 69 56 High Peak 56 5-14.5 71 S 57 70 Crindle Carr 70 5-m - 68 56 Wildfire 54,5 3-8 71 57 70 Jungleland 66 2-4,5 - 66 57,5 Princefortyf. 59 3-10 70 S 59 69 Reinvent 69 5-19 - 70

Hcp 72

57,5 kg

3 år, mörkbrun, sto. Far: Philomatheia Mor: Latitude Morfar: Lateral Uppfödare: Sigfridsson Tor Harry Tränare: Tobias Hellgren, Skara Ägare: Sigfridsson Tor Harry

Bp Bp Bp Bp Bp

13/9-3 22/11-1 29/11-1 12/12-7 28/4-4

åv åv ma ma ma

1300 gr gm 1.19,6 1200 dt gd 1.12,3 1400 dt gd 1.29,7 1200 dt gd 1.15,7 1400 dt gd 1.28,4

11 CAVA QUEEN (GB)

Voix d'Amie Thunder Mack Helmut Spenzer Apple Valley

57,5 55 59 59 57,5

Hcp 65

Freya Lucy Krigar Drott. Twilly Dust Devil Rocket Sam

57,5 kg

3 år, brun, sto. Far: Outstrip Mor: Impertinent Morfar: Halling Uppfödare: Lloyd E.M. o J.R. Tränare: Annika Sjökvist, Bro Park Ägare: Stall Cava

Bp 17/1-1 Bp 7/2-4 Bp 28/4-4 Bp 5/5-1 Bp 2/6-8

ma ma ma ma h52

1600 dt tg 2100 dt tg 1400 dt gd 1600 dt bl 2350 dt gd

1.46,4 2.25,1 1.28,4 1.42,2 2.30,2

12 CIMMARON

Snowfoot Bearman Apple Valley Krigar Drottning High Max

59 59 57,5 57,5 62

Cava Queen Iva Chance Rocket Sam La Paloma Loki

ma åv åv ma ma

13 STICK TOGETHER

1400 gr gm 1.26,5 1400 gr gd 1.27,3 1730 dt gd 1.52,8 1200 dt gd 1.14,4 1600 dt bl 1.42,2

4,19 7,07

Total: 21: 20: 57,5 12-17,5 53,5 3-1,5 66 57,5 2-0,5 66 59 3-1 73 59 3-1 72

7 1 6 57,5 56 57,5 57,5 57,5

Total: 21: 20: 57,5 2-3 59 5-17 66 59 5-8 66 57,5 3-8.5 53 5-5,5 65

6 6 57,5 55,5 57,5 57,5 58

57,5 kg

25' 25'

Henrik Engblom

2-3-7 187.378 0-0-0 1.000 2-0-2 95.158 E Öhgren 18,34 J Kozaczek 4,62 J Kozaczek 5,38 C Lamy H Engblom 3,28

65' 33' 30' 30' 40'

Shane Karlsson Christopher Roberts

(6.030) (3.175) (2.855) 9,19 42' 17,86 65' 21,38 50' 2,94 25' 5,23 20' 7,83 40' 11,50 20' 10,06 27' 9,51 34' 8,10 25'

Martin Kim SternRodriguez (71,5 kg)

1-1-2 2-4-6 0-0-2 0-0-0 1-1-0 0-2-0 C Lopez N Lovén C Lopez K Stern F Janetzky K Stern F Janetzky K Stern E Chaves K Stern 0-2-3 0-0-1 0-2-2 A Pilroth A Pilroth A Pilroth A Pilroth A Pilroth 0-1-2 0-1-2

83.830 296.303 22.410 2.500 61.420 46.450

(32.413) (7.845) (24.568) 6,24 42' *1,48 25' 42' 13,98 30' 5,40 42' 22,62 65' 5,72 42' 11,59 33' 9,38 42' 10,00 25'

Anna Pilroth

68.459 7.370 61.089

(18.410) (2.580) (15.830) 81,84 400' 15,30 50' 4,74 42' *2,79 35' *3,22 34'

Maikel Narvaez Bravo

39.280 39.280 Inte startat M Narvaez Bravo 4,69 A Öhgren *2,32 U Holmquist 7,92 M Narvaez Bravo 6,29 U Holmquist 9,22

SÄLJ & KÖP Hcp 64

3 år, brun, sto. Far: Barocci Mor: Red Caviar Morfar: Eishin Dunkirk Uppfödare: Rävdansens Stuteri AB Tränare: Patrick Wahl, Bro Park Ägare: Holmén Linda

Bp 30/9-6 Bp 18/10-4 Jä 8/11-1 Bp 22/11-8 Bp 5/5-1

K Parkin K Parkin

6 0-0-2 26.534 33 5-4-5 318.879 3 0-0-1 9.070 1 0-0-1 6.000 3 0-0-1 17.464 9 1-1-2 71.416 59 A Tapia Dalbark 69 59 C A Roberts Tapia Dalbark 73 C Roberts 53,5 S Karlsson 69 C Roberts 55 J Johansen 59 M Robaldo 59 S Karlsson 67 C Roberts

10 år, brun, valack. Far: Binary File Mor: Dianella Morfar: Bin Ajwaad Uppfödare: Rävdansens Stuteri AB Uppfödare: Stounberg Michael Tränare: Patrick Wahl, Bro Park Ägare: Stall Tjäder Tränare: Anna-Maria Andersson, Munka-Lj (a) Ägare: Andersson Anna-Maria

10 TWILLY GG

-

71,5 kg

Hcp 64 59 kgkg XCEL 8 FRENCH 69,5 WARRIOR (FR) 5 3 år, mörkbrun, valack. Far: Holy Roman Emperor Mor: Xstase Morfar: Trempolino

4-16 3-m

8 år, brun, valack. Far: Lawman Mor: Second Act Morfar: Sadler's Wells Uppfödare: The Second Act Partnership Tränare: Kahlil De Burca, Bro Park Ägare: Mary Thackery and Partners

Bp Bp Bp Bp Bp

JÄ JÄ

69 72

33' 33' 34' 34' 20'

Ulrika Holmquist

Total: 5 0-0-1 21.790 (8.282) 21: 1 0-0-0 4.690 (1.642) 20: 4 0-0-1 17.100 (6.640) 57,5 3-3 - 57,5 D Swift 27,13 42' 59 12-12 - 57,5 D Swift 39,57 400' 59 5-10 - S 57,5 F Janetzky 15,45 50' 57,5 6-17 65 B 57,5 F Janetzky 16,90 42' 57,5 4-10 64 S 57,5 E Chaves 14,50 34'

på Hippson Market!

Global Gathering Donna Devarona Dream Look Out Front Krigar Drottning

Hcp 60

59 57,5 59 57,5 57,5

La Paloma Rubinstein Sam Cat Ballou La Paloma

B 59 kg

Christophe Lamy

Total: 3 under 0-0-0 8.950 (3.133) Nu finns Galopp som kategori ”Hästar” 21: 3 0-0-0 8.950 (3.133) 20: också annonsera Inte startat och ”Utrustning”. Du kan Bp 12/12-k åv 800 dt gd 0.52,6 gdk - 59 E Chaves Ej toto Bp 18/4-k åv 800 dt gd 0.50,1 gdk hästjobb, - 59 P Gråberg Ej toto om bland annat stallplatser, Bp 28/4-5 åv 1600 dt gd 1.42,3 Cooperess 58,5 Winchester 54 4-5 - S 54 P Gråberg *2,70 20' Bp 9/5-8 ma 1200 dt gd 1.13,8 Legosoldat 59 Athena 57,5 5-8 - S 59 P Gråberg *2,42 34' avelshingstar och tjänster. Gg 30/5-3 åv 1200 gr gd 1.12,2 Quebello 58 Ruby Dream 58 4-4 60 B 54 P Gråberg 8,79 20' upp en Hcp 70 SDet 59 kgär kostnadsfritt att läggaFabienne De Geer 14 SPENZER 3 år, brun, valack. Far: Wilshire Boulevard Mor: Nedera Morfar: Sakhee Total: 6 1-1-0 70.358 (26.725) annons på Hippson. Annonserna är Uppfödare: Vägerstorps Stuteri HB 21: 4 0-1-0 28.386 (9.936) Tränare: Catharina Vång, Bälinge Ägare: Stall Spenzer - Easy 20: 2 1-0-0 41.972 (16.789) enkla att 59 bädda in-på till exempel din Bp 12/12-7 ma 1200 dt gd 1.15,7 Spenzer 59 Dust Devil 1-huv S 59 F De Geer 17,65 35' Bp 10/1-1 åv 1600 dt nt 1.42,9 Dust Devil 57 Wildfire 53,5 eller 6-7 71 S 59 med F De Geer 10,07 33' hemsida dela kontakter Bp 31/1-1 åv 1200 dt tg 1.15,7 Wildfire 55,5 Spenzer 59 2-3 71 S 59 F De Geer 5,05 33' Bp 14/2-2 åv 1400 dt nt 1.30,4 Snowfoot 59 Wildfire 57,5 4-3och 71på S 59sociala F De Geer medier. 9,18 33' Lä g g u pDevil p Bp 18/4-1 åv 1200 dt gd 1.12,2 Dust 56 Wildfire 54,5 4-m 71 S 56 F De Geer 8,51 42' 3 år, mörkbrun, valack. Far: Myboycharlie Mor: The Stick Morfar: Singspiel Uppfödare: Buck Racing AB Tränare: Roy Arne Kvisla, Bro Park Ägare: Green Team - Easy

15 ITHACA

din annoHcp ns74 redan i dag!

57,5 kg

Total: 21: 20: gdk 59 Magno Animo 57,5 8-16,5 59 Dust Devil 59 9-7.5 54,5 Prima Kalejs 54,5 3-1.5 -

3 år, mörkbrun, sto. Far: Outstrip Mor: Assumption Morfar: Beckett Uppfödare: Sigfridsson Helena Tränare: Roy Arne Kvisla, Bro Park Ägare: LL Stables

Bp 30/9-k Bp 7/10-6 Bp 12/12-7 Gg 30/5-2

åv 800 dt gm 0.52,2 ma 1200 dt bl 1.14,9 Clapper ma 1200 dt gd 1.15,7 Spenzer åv 1600 gr gd 1.39,2 Alderaan

Malin Holmberg

3 0-0-1 10.130 (3.596) 1 0-0-1 9.130 (3.196) 2 0-0-0 1.000 (400) 57,5 E Chaves Ej toto 57,5 E Chaves 7,94 42' 57,5 U Holmquist 21,77 35' 54,5 M Holmberg 22,04 42'

www.hippsonmarket.se

STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP 17


6 7

Gräs 2100 Dirt-track 15.00 START 14.48

V3-3 TRIO TVILLING

KOMB

VINNARE

PLATS

SARA GRAND PRIX STRÖMSHOLM // 41 3-ÅRSLÖPNING O PARK // 48

2100 gr SARA GRAND PRIX 40.000 kr 20.000-9.600-4.400-2.800-2.000-1.200

För 4-åriga och äldre hästar av arabisk fullblodsras med handicaptal på anm.dagen högst 63 alt inget -åriga hästar. Vikt: 3-åriga 59 kg. handicaptal. Vikt: 4-åriga 56 kg, äldre 59 kg. Tillägg: För varje seger from 1 juni 2020 2 kg. 00 kr 41.500-19.920-9.130-5.810-4.150-2.490 40.000 kr 20.000-9.600-4.400-2.800-2.000-1.200

LTAT

RESULTAT 1

1

2

6

(1STRÖMSHOLM GANJER(IRE) (FR)// 41 NOOSA SPRING ODDS

15.00 Ca kl 13.25

Scandinavian Arabian Racing Associations hederspris till segrande

2 Gräs 3 3 2100 hästens ägare, tränare, ryttare och skötare, samt täcke till hästen.

START 15.00 För 4-åriga och äldre hästar av arabisk fullblodsras med handicaptal PLATS TRIO TVILLING KOMB VINNARE

på anmälningsdagen högst 63, alt inget handicaptal.

Hcp 59 4-åriga Hcp 74 GRAND 59 kg 56 61 SARA PRIX Vikt: kg,kg äldre 59 kg.

Andreas Tapia Dalbark Madeleine Smith

Loppet som 5 år,rids fux, Epaulette valack.slätlöpning, Far: Al Mamun Mor: A L'Ombre Del Sol Morfar: Tornado Du Syrah 1-1-0 44.000 år, brun, valack. Far: Mor: Red TopMonlau Morfar: Fasliyev Total: 5 Total: 1-1-1 11 98.106 Tillägg: För varje seger from 1 juni kg. Inte Uppfödare: 21: 2 1-0-0 22.000 ppfödare: Kilweelran LtdVan Den Bos Karin 21: 2020 2 startat drygt 1,5 varv. Tränare: Maria Hagman-Eriksson, Järlåsa (a) För 4-åriga och äldre hästar av arabisk fullblodsras med handicaptal på anm.dagen högst 63 alt inget Tränare: Madeleine Smith, Angarn BP Ägare: gare: Noosa Racing Hagman-Eriksson Maria 20: 8 0-1-0 22.000 20: 5 1-1-1 98.106 handicaptal. Vikt: 4-åriga 56 kg, äldre 59 kg.TIPS: Tillägg:4-1-2-5 För varje seger from 1 juni 2020 2 kg. 29/11-8 åv 1.14,9 1200 dtClapper gd 1.22,7 Roslyn 59 Magno Animo 60 Oas57,5 Marco Bp 7/10-6 Bpma 1200 dt bl 3-7,5 62 - 5-7 59 M 62 Smith60 F Janetzky4,37 42' 11,22 kr Bp 20.000-9.600-4.400-2.800-2.000-1.200 1600 dtNoosa gd 1.52,5 66 Elmajed Bp40.000 21/10-5 ma6/12-8 1200 dth57 gd 1.14,9 SpringDjelano 59 Out Front 57,5 1-hls 64 - 6-m 59 M 62 Smith54 E Nordin *2,27 42' 10,48 14/4-6 åv 1.41,1 1400 dtNo gdShort 1.37,6 Highland 54 CR 59 Yaqzhaan Jä 8/11-4 Bp åv 1600 dt gd Cuts 59Queen Wolfof Vanco. 5-8 28/4-7 åv 1.12,3 2100 dtThunder gd 2.34,0 Ganjer 55 Krigar Drott. 61 CR 53,5 Tahfeem Bp 22/11-1 Bp åv 1200 dt gd Mack 4-3 RESULTAT 3 Roslyn 30/5-7 åv 1.42,1 1600 grEnge gd2 1.48,7 54 Bp 29/11-2 Gg1 åv 1600 dt gd Hazard Pharitz Dahhia 55 Noosa Spring 57 2-1

MUNA MAY (HOL) MPACT OF BLOOM 2ODDS

Hcp 73

59 kg

PHARITZ WHO'S BOSS DAHHIA (GB) Hcp 73 4 THE

Hcp 62 59 kg

57 kg

6070 5-m 59 M 60 Smith58 A Tapia Dalbark 17,74 166' 5275 1-2 57 M 59 Smith61 E Chaves 3,78 50' 6075 Struken 57 M(sårskada) Smith *1,69 50'

6 år,Far: brun, sto. Far: Majd El ArabBloom Mor: Morfar: Muniza Morfar: Munjiz år, brun, valack. Barocci Mor: Senorita Tertullian Total: 4 Total: 1-0-1 Uppfödare: De Ruiter-Floor MJ 21: ppfödare: Triple Crown Bloomers AB 21: 1 0-0-0 Tränare: Hagman-Eriksson, Järlåsa20: (a) 3 1-0-1 Tränare: Patrick Wahl, Bro Park Hcp 59 Maria 61 kg GANJER (FR)Bloomers,PWG BP Ägare: Hagman-Eriksson Maria gare: Svista Säteri,TripleCrown 20: 5 år, fux,Bp valack. Far: Monlau Mor: A L'Ombre Del Sol Morfar: Tornado Du Syrah åv 0.52,2 800 dt gd 0.53,1 - 11 57 Bp 30/9-k åv2/6-k 800AldtMamun gm gdk - gdk 59 Total: K Parkin Uppfödare: Van Den Bos Karin 21: Bp 7/10-7 ma 1600 dt bl 1.43,3 Cash In 59 Krigar Drott. 57,5 3-3 - 59 K Parkin 2 Hagman-Eriksson, Järlåsa (a) BP 18/10-4 Ägare: Hagman-Eriksson Maria Bp åv 1400 gr gd 1.27,3 Donna DevaronaTränare: 57,5 Maria Rubinstein 59 8-8 - 59 K 20: Parkin 8

9,91

20' 20' 20' 20'

Fredrik Janetzky Elione Chaves

startat 56.940 Inte (22.286) startat 5.810 Inte(2.034) Andreas Tapia Dalbark 1 Inte startat 51.130 (20.252) 44.000 Ej toto F1-1-0 Janetzky Ej toto 1-0-0 22.000 8,27 42' 0-1-0 20,23 22.000 400' Bp 21/11-1 Bpma 1600 dt gd Of Bloom 1-1.5 62 - 5-7 59 C Lopez *3,22 42' 11,22 20' 29/11-8 åv 1.40,7 1200 dtImpact gd 1.22,7 Roslyn 59 Atlanta 60 Oas57,5 Marco 62 60 F Janetzky Bp 9/5-9 Bp åv6/12-8 2100 dth57 gd 2.17,6 56 4-5.5 6473 6-m 56 P Gråberg 1600 dtHelmut gd 1.52,5 Djelano 58 Who's The 66 Bo. Elmajed 62 54 E Nordin 6,81 42' 10,48 20' Bp 14/4-6 åv 1400 dt gd 1.37,6 Highland Queen 54 CR 60 5-m 60 58 A Tapia Dalbark 9,91 20' Hcp 54 57 Yaqzhaan kg Malin Holmberg Hcp 64 S 59 kg61 Martin Rodriguez HE SKIMMER 3 KATYUSHA Bp 28/4-7 åv 2100 dt gd 2.34,0 Ganjer CR Tahfeem 52 1-2 59 61 E Chaves 20' 11 år, skimmel, sto. Far: Mor: Karetsa Morfar: Voronez Kossack 23 5-2-5 148.500 år, brun, valack. Far: Swipe Mor: ThePribot Spread Morfar: Total: 7 Total: 0-1-1 37.730 (14.633) Gg 30/5-7 åv 1600 gr gdAlhaarth 1.48,7 Pharitz Dahhia 54 Roslyn 60 Struken (sårskada) Uppfödare:Therese Brand Johanna 21: 3 0-0-0 5.300 ppfödare: Staffansson 21: 2 0-0-0 5.190 (1.817) Tränare: Camilla Nilsson, Markaryd Tränare: Henrik Engblom, Skara/Bro Park 57 kg Fredrik MUNA MAY (HOL) 2 JÄ Mahogny Ägare: Brand Johanna gare: Stall 20: startat Janetzky 20: 5 0-1-1 32.540 Inte (12.816) år, brun, Far: Majd El Mor: Muniza Morfar: Munjiz59 Scytale 69 Benjie startat Jästo. 11/19-9 1730 dtPrince gl 2.07,2 Djelano S 63 E ChavesInte Gg 63/10-6 ma 1400 grh47 gdArab 1.24,4 Of Fjords 57,5 6-m 69 - B4-4.5 59 Total: M 58 Rodriguez 12,96 42' 3,84 15' Uppfödare: De Ruiter-Floor startat Bp åv 12/19-8 åv MJ 1600 dtDonna nt 1.57,4 Elmajed57,5 Rubinstein 54 Wellington 57 S 63 E ChavesInte Bp 18/10-4 1400 gr gd 1.27,3 Devarona 59 10-10.563 - 3-13 59 M21: Holmberg 89,19 400' 3,57 20' Tränare: Maria Hagman-Eriksson, Järlåsa (a) BP Ägare: Maria Inte startat 8,26 20' Jä åv2/5-8 åv 1730 dt gd 2.05,6 Oas Marco 60 Highlandgdk Que. 5564 B4-16.5 57 56 M Narvaez Bravo Bp 5/5-k Hagman-Eriksson 800 dt bl 0.51,0 59 P 20: Gråberg Ej toto 16/5-8 åv 1.41,4 1200 grKlint mj 1.19,2 Highland59Queen 56- 56 Rodriguez Gg 16/5-2 Gg 1600 gr mj Scytale 55,5 Goldbert 57,5 Z 7-9.5 5464 gdk B7-12 59 P Gråberg 12,12 34' Ej12,06 Bpma 2/6-k 800 dt gd 0.53,1 57 M F Janetzky toto 20' 30/5-7 åv 2.20,3 1600 grMillie gd 1.48,7 54 Roslyn 56 C Hartsmar Gg 30/5-5 Ggma 2200 gr gd Grazie Pharitz Dahhia 57,5 Hopespringse. 59 4-6 6064 S5-14 59 M 55 Rodriguez 22,58 34' 17,11 20'

B 56 kg

Ulrika Holmquist Ulrika Holmquist

4 år,Far: brun, sto. Far: Dahess Mor: That Sophia Morfar: Kerbella 1-0-1 27.200 år, brun, hingst. Hallucinate Mor: Who's Girl Morfar: Naaqoos Total: 7 Total: 1-1-3 3 133.032 (38.936) Uppfödare: Deutrom Beverley 21: 3 1-0-1 27.200 ppfödare: Hansson Veronica 21: 1 0-1-0 19.920 (6.972) Tränare: Camilla Nilsson, Tränare: Kahlil De54 Burca, Bro Park Hcp 57Markaryd kg Malin KATYUSHA JÄ Ägare: NilssonLtd Camilla gare: Mariano Commercial 20: startat Holmberg 20: 6 1-0-3 113.112 Inte (31.964) 11 år, skimmel, sto. Far: Mor: Karetsa Morfar: Voronez Kossack 5-2-5 148.500 Jä åv 11/4-k åv 1.11,7 800 dt gd d'Amie 0.57,0 - 23 57 C Hartsmar Bp 19/8-5 1200 grPribot gl Voix 53,5 Last Of The . 57 3-6.5 - gdk 57 Total: S Karlsson 4,69 50' Ej toto Uppfödare: Brand Johanna 21: 3 0-0-0 åv 1.14,0 1730 dtMirach gd 2.05,6 Oas Marco 60 Highland Que. 55 - 3-2.5 - 54 P Gråberg 7,655.300 Bp 30/8-5 Jä åv2/5-8 1200 gr gm 59 Rubinstein 59 3-5 59 S Karlsson 166' 4,25 20' Tränare: Camilla Nilsson, Markaryd JÄ 13/9-3 Ägare: Brand Johanna Inte startat Gg åv 16/5-8 åv 1.19,6 1200 grVoix mj d'Amie 1.19,2 Highland Queen 55,5 Goldbert Z - 54 P Gråberg Bp 1300 gr gm 57,5 Freya Lucy 57,5 7-7,5 54 - 4-5 59 O20: Wilson 25,76 400' 5,59 20'

3

30/5-7 åv 1.24,9 1600 dt grThunderey gd 1-huv B Gråberg Bp 20/9-7 Gg 1400 grh47 gd 57,5 No Lie 54 57,5 8-9.5 60 59 D 58 Swift 48,77 249' 5,00 Jä åv 11/19-9 1730 gl 1.48,7 2.07,2 Pharitz DjelanoDahhia 69 Roslyn Benjie 69 - S4-4.5 S 54 63 P E Chaves 3,84 20' 15' Bp 9/5-9 Bp åv 2100 dt gd 56 2-1 6372 3-13 56 S Karlsson 12/19-8 åv 2.17,6 1600 dtHelmut nt 1.57,4 Elmajed58 Who's The 54 Bo. Wellington 57 S 63 E Chaves 5,21 42' 3,57 20' Jä 2/5-8 åv 1730 dt gd 2.05,6 Oas Marco 60 Highland Que. 55 4-16.5 57 56 M Narvaez Bravo 8,26 20' Hcp 56 57,5 kg55,5 Goldbert 54 kg Z Nathalie CR TAHFEEM Hcp 65 Andreas Tapia DalbarkMortensen WIPE 5 RIGHT Gg 16/5-8 åv 1200 gr mj 1.19,2 Highland Queen 54 7-12 56 56 M Rodriguez 12,06 20' år, skimmel, sto.Dolphin's Far: Kasih Mor: Toot Sweet Morfar: Top Flyte 4 C 0-1-1 15.700 17,11 20' år, brun, sto.4Far: Swipe Morfar: Eishin Dunkirk Total: 6 Total: 1-0-0 46.160 Gg Mor: 30/5-7 åvSmile 1600 gr gd 1.48,7 Pharitz Dahhia 54 Roslyn 60 5-14 55 56 Hartsmar(16.207) Uppfödare:Stuteri Cederbom 21: 3 45.160 0-1-1 15.200 ppfödare: Rävdansens AB Marie 21: 4 1-0-0 (15.807) Tränare: Maria Hagman-Eriksson, Järlåsa (a) Tränare: Ylva Brandt, Bro Park Hcp 62 B 56 kg Ulrika PHARITZ DAHHIA (GB) 4 BP Rutan Ägare: Hagman-Eriksson Maria gare: Stall 20: 1 0-0-0 500Holmquist 20: 2 0-0-0 1.000 (400) 4 år, brun, Far: Dahess Sophia Morfar: Kerbella 59 Out Front 3 E 1-0-1 27.200 Bpsto. 28/10-k åvMor: 800 dtNoosa gd 0.55,6 57 Chaves26,01 Bp 21/10-5 ma 1200 dt gd 1.14,9 Spring 57,5 9-18 - gdk 57,5Total: F De- Geer 42' Ej toto Deutrom 3 U 1-0-1 27.200 29/11-8 åv 1.17,4 1200 dtSwipe gd 1.22,7 Marco - 53,5 Holmquist Bp Uppfödare: 7/2-6 Bpma 1200 Beverley dt tg Right Roslyn 57,5 Nyhavn60 Oas57,5 1-1.5 62 - 7-14.5 57,5 U21: Holmquist 12,73 33' 4,00 20' Tränare: Camilla Nilsson, Markaryd JÄ 14/4-1 Ägare: Nilsson Camilla Inte startat Bp åv 14/4-6 åv 1.41,3 1400 dtFalkor gd 1.37,6 Highland 54 CR 56 Yaqzhaan - 54 M Holmberg Bp 1600 dt gd 56Queen High Peak 4-6 6066 3-16 54,5 U20: Holmquist 6,92 42' 16,52 20' 28/4-7 åv 1.41,6 2100 gd Devil 2.34,0 61 CR 59 Tahfeem 2-2 Bp 5/5-5 Bp 1600 dt bl 5-9,5 5266 gdk 57,5 U 45 Holmquist 15,98 42' Ej toto 20' Jä åv 11/4-k 800 dtDust 0.57,0 Ganjer 59 Snowfoot - 52 57 E C Nordin Hartsmar 16/5-8 åv 1.12,7 1200 grThe mj 1.19,2 Highland 55,5 Z Stålhandske Bp 19/5-5 Gg 1200 dt gd 63Queen Bear Angel 52 5-10.5 63 M 56 Blademo 5,00 20' 15,52 Jäh48 2/5-8 1730 dt gd Notorious 2.05,6 Oas Marco 60 Goldbert Highland Que. 54 5566 6-11.5 3-2.5 - 51 54 R P Gråberg 4,25 20' Gg 16/5-8 åv 1200 gr mj 1.19,2 Highland Queen 55,5 Goldbert 54 4-5 - 54 P Gråberg 5,59 20' Hcp 51 56 kg Z Alina Öhgren5,00 (59 kg) Hcp 71 59 kg 54 Oliver Wilson HECKERED NINJA (DEN)åv 6 KASAM Gg 30/5-7 1600 gr gd 1.48,7 Pharitz Dahhia Roslyn 60 1-huv 58 B 54 P Gråberg 20' 5 år,Far: mörkbrun, valack. Dorwan Morfar: Mor: Katz Morfar: Barett 1.700 år, brun, valack. Sidestep Mor: Far: Star SR of Pompey Hernando Total: 2 Total: 0-0-0 2 0-0-0 15.959 Uppfödare: Jensen Claus 21: 1 0-0-0 1.200 ppfödare: Stutteri Hjortebo 21: 2 0-0-0 15.959 Tränare: Älvängen Tränare: Niels Petersen, NorgeSivrup-Rosenqvist, Hcp 56 Susanne 54 kg CR TAHFEEM 5 GGRacing Ägare: Jensen Racing gare: BS 20: 1 0-0-0 500Mortensen 20: Inte startat Nathalie år, skimmel, sto. Far:gr Kasih Sweet Morfar: 4 P0-1-1 15.700 Ggma 26/7-k åv Mor: 1000Toot grA gd 1.09,8 - 59 Gråberg 4,14 Kl 41/5-2 1400 gd 1.24,4 Lady's Man Top Flyte 59 Double Two 59 5-6,5 - gdk 59 Total: O Wilson 22' Ej toto Uppfödare: Cederbom Marie 3 S0-1-1 15.200 Bp åv 5/8-9 åv 1.55,8 1600 grPurple gd 1.51,4 54,5 Roslyn S 58,5 Karlsson Öv 22/5-2 1800 gr mj Ace CR Yaqzhaan 59 HollywoodBou. 59 4-9 57 - 12-m 59 S 21: De- Paiva 22,30 86' 31,40 20' Tränare: Maria Hagman-Eriksson, Järlåsa BP Ägare: Hagman-Eriksson Maria 1 0-0-0 500 23,98 20' Gg 30/5-7 åv 1600 gr gd 1.48,7 Pharitz Dahhia 54 Roslyn 60 (a)6-15.5 20:- 56 A Öhgren Bp 28/10-k åv 800 dt gd 0.55,6 gdk - 57 E Chaves Ej toto Bp 29/11-8 åv 1200 dt gd 1.22,7 Roslyn 60 Oas Marco 62 7-14.5 - 53,5 U Holmquist 4,00 20' Bp 14/4-6 åv 1400 dt gd 1.37,6 Highland Queen 54 CR Yaqzhaan 60 3-16 54 M Holmberg 16,52 20' Hcp 35 53 kg Angelika Berg (57 kg) 7 TESLABp 28/4-7 åv 2100 dt gd 2.34,0 Ganjer 61 CR Tahfeem 52 2-2 45 52 E Nordin 20' 5 år, fux,Gg sto.16/5-8 Far: Hespeshal Estola 5 0-0-0 åv Mor: 1200 gr mjMorfar: 1.19,2Alt Highland Queen 55,5 Goldbert Z 54 6-11.5Total: 56 51 R Stålhandske3.200 15,52 20' Uppfödare: Ramonia Gård AB 21: 1 0-0-0 500 Tränare: Hcp 51 My Åberg, Kristianstad 56 kg (a) (59 kg) KASAM 6 JÄ Ägare: Åberg My 20: 4 0-0-0 Alina Öhgren 2.700 5 år, mörkbrun, valack. Far: Dorwan Mor:1.24,4 Katz Morfar: Barett 2 0-0-0 1.700 24,11 20' Jä 6/20-8 åvSR1200 dt gd Toutatix 64,5 Wellington 64,5 6-m Total:- 55 L Arnshed Uppfödare: 21:- 53,5 1 0-0-0 Gg Jensen 5/7-8Claus åv 2200 gr gd 2.37,0 What A Wonder 58 LS Max Facto. 55,5 8-m J Landgren 1.200 20,39 20' Sivrup-Rosenqvist, Älvängen GG Ägare: Jensen Racing 20:- 54 1 0-0-0 500 61,10 20' Jä 9/9-7 åv 1600 dt gd 1.58,5 OasTränare: Marco Susanne60 Wellington 58 9-m L Arnshed Jä 4/11-5 åv 1730 58 Wellington 58 gdk 8-m 35- B 58 Gg 26/7-k 1000 dt gr gd 2.05,1 1.09,8 Roslyn 59 JP Landgren Gråberg Ej24,55 toto 20' Gg åv 1600 gr gd 1.48,7 Dahhia 54 60 7-20 33- S 56 Nilsson Lindahl 26,80 Bp 30/5-7 5/8-9 1.51,4 Pharitz CR Yaqzhaan 54,5 Roslyn 57 12-m 58,5 A S Karlsson 31,40 20' Gg 30/5-7 åv 1600 gr gd 1.48,7 Pharitz Dahhia 54 Roslyn 60 6-15.5 - 56 A Öhgren 23,98 20'


Gg 30/5-7

åv 1600 gr gd 1.48,7 Pharitz Dahhia

5 CR TAHFEEM BP

54

Roslyn

Hcp 56

1-huv

60

54 kg

28/10-k 29/11-8 14/4-6 28/4-7 16/5-8

åv åv åv åv åv

800 dt gd 1200 dt gd 1400 dt gd 2100 dt gd 1200 gr mj

0.55,6 1.22,7 1.37,6 2.34,0 1.19,2

Roslyn Highland Queen Ganjer Highland Queen

60 54 61 55,5

ARMANI DIAMOND 8 Hcp 51 KASAM 6 LS 4 år, skimmel, valack. Far: Izz Al Khail Mor: Prada's Rose Morfar: Lill Sham

Oas Marco CR Yaqzhaan CR Tahfeem Goldbert Z

S56 56kg kg

62 60 52 54

åv åv åv åv åv åv

800 dt gd 1000 dt gr gd gd 1400 1600 gr gd 1200 gr mj 1600 gr gd

0.57,0 1.09,8 1.37,6 1.51,4 1.19,2 1.48,7

7 TESLA

Highland Queen CR Yaqzhaan Highland Queen Pharitz Dahhia

Hcp 35

60 57 54 60

åv åv åv åv åv

1200 dt gd 2200 gr gd 1600 dt gd 1730 dt gd 1600 gr gd

1.24,4 2.37,0 1.58,5 2.05,1 1.48,7

Toutatix What A Wonder Oas Marco Roslyn Pharitz Dahhia

Nathalie Mortensen

Total: Total: 21: 21: 20: 20: gdk gdk 7-m -12-m 8-14 6-15.5 -

2 0-0-0 1.000 2 0-0-0 1.700 2 0-0-0 1.000 1 0-0-0 1.200 Inte startat 1 0-0-0 500 S 59 T Långström Ej toto 59 F P De Gråberg Ej17,34 toto S 55 Geer S 58,5 S Karlsson 31,40 S 55,5 T Långström 23,53 56 A Öhgren 23,98

20' 20' 20' 20'

53 kg

8 LS ARMANI DIAMOND

64,5 58 60 58 54

Wellington LS Max Facto. Wellington Wellington Roslyn

64,5 55,5 58 58 60

S 56 kg

åv 800 dt gd 0.57,0 åv 1400 dt gd 1.37,6 Highland Queen åv 1200 gr mj 1.19,2 Highland Queen

54 CR Yaqzhaan 55,5 Goldbert Z

Långström AlinaTina Öhgren (59 kg)

Angelika Berg (57 kg)

4 år, skimmel, valack. Far: Izz Al Khail Mor: Prada's Rose Morfar: Lill Sham Uppfödare: Ericsson Göran Tränare: Johanna Ericsson, Upplands Väsby Ägare: Scandianvian Stud o Racing HB

Bp 6/4-k Bp 14/4-6 Gg 16/5-8

20'

20' 20' 20' 20'

5 år, fux, sto. Far: Hespeshal Mor: Estola Morfar: Alt Uppfödare: Ramonia Gård AB Tränare: My Åberg, Kristianstad (a) Ägare: Åberg My

Jä 6/20-8 Gg 5/7-8 Jä 9/9-7 Jä 4/11-5 Gg 30/5-7

BP

54 CR Yaqzhaan 54,5 Roslyn 55,5 Goldbert Z 54 Roslyn

5,00

4 0-1-1 15.700 3 0-1-1 15.200 1 0-0-0 500 57 E Chaves Ej toto 53,5 U Holmquist 4,00 54 M Holmberg 16,52 52 E Nordin 51 R Stålhandske 15,52

5 år, mörkbrun, valack. Far: SR Dorwan Mor: Katz Morfar: Barett Uppfödare: Ericsson Göran Uppfödare: Jensen Claus Tränare: Johanna Ericsson, Upplands Väsby BP Ägare: Scandianvian Stud o Racing HB Tränare: Susanne Sivrup-Rosenqvist, Älvängen GG Ägare: Jensen Racing

Bp 6/4-k Gg 14/4-6 26/7-k Bp Bp 5/8-9 Gg 16/5-8 Gg 30/5-7

P Gråberg

Total: 21: 20: gdk 7-14.5 3-16 2-2 45 6-11.5 56

4 år, skimmel, sto. Far: Kasih Mor: Toot Sweet Morfar: Top Flyte Uppfödare: Cederbom Marie Tränare: Maria Hagman-Eriksson, Järlåsa (a) Ägare: Hagman-Eriksson Maria

Bp Bp Bp Bp Gg

58 B 54

60 54

6-m 8-m 9-m 8-m 7-20

Total: 5 0-0-0 3.200 21: 1 0-0-0 500 20: 4 0-0-0 2.700 - 55 L Arnshed - 53,5 J Landgren - 54 L Arnshed 35 B 58 J Landgren 33 56 A Nilsson Lindahl

24,11 20,39 61,10 24,55 26,80

20' 20' 20' 20' 20'

Tina Långström

Total: 2 0-0-0 1.000 21: 2 0-0-0 1.000 20: Inte startat gdk - S 59 T Långström Ej toto 7-m - S 55 F De Geer 17,34 8-14 - S 55,5 T Långström 23,53

20' 20'

Hästarna i första hand! Vårt främsta fokus är självklart hästarnas välbefinnande och väl. Alla deltagande hästar besiktigas före start och erbjuds vatten och sköljning direkt efter målgång. Vi har all beredskap för att ta hand om eventuella skadade hästar, av Jordbruksverket anvisad behörig veterinär samt hästambulans. STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP 19


3300 Gräs

7

START 15.30

Inget spel i detta lopp!

MÅNS ALEXANDERSSON MEMORIAL

STRÖMSHOLM // 41

3300 gr

Ca Cakl kl15.30 14.35

För 4-åriga och äldre hästar. Vikt: Aktuellt handicaptal. 50.000 kr 25.000-12.000-5.500-3.500-2.500-1.500

INGET SPEL I DETTA LOPP

7 7

3300MÅNS Gräs ALEXANDERSON MEMORIAL

50.000 kr 25.000-12.000-5.500-3.500-2.500-1.500

15.30 Det ärSTART ej3300 tillåtet för ATG att ta spel på lopp med jockeys Gräs som inte fylltBörjes 18 år tävlingsdagen. Champion ARK Cup avd 5. Amatörryttare som fullföljt minst 5 löpningSTART 15.30

ALEXANDERSSON MEMORIAL Memorial till segrande hästens ryttare. ar.MÅNS Vandringspriset Måns Alexanderson 3 Börjes hederspris till segrande hästens ryttare. Börjes segertäcke och ARK:s MÅNS ALEXANDERSSON MEMORIAL För 4-åriga och äldre hästar. Vikt: Aktuellt handicaptal. Hcptill 63hästen. 63 kg Elin Rödjare prisrosett 50.000 25.000-12.000-5.500-3.500-2.500-1.500 8 år, kr brun, valack. Far: Acclamation Mor: Magic Eye Morfar: Nayef Total: 57 5-3-5 297.914 För 4-åriga och äldre hästar. Vikt: Aktuellt handicaptal. Loppet rids som slätlöpning, FörUppfödare: 4-åriga ochStratford äldre hästar. PlaceVikt: StudAktuellt handicaptal. 21: 3 1-0-0 22.500 Tränare: Stefan Rödjare, Bergshamra (a) 50.000 kr Rödjare 25.000-12.000-5.500-3.500-2.500-1.500 BP Ägare: Racing 35.164 drygt 2,5 varv. OBS - Inget spel! Chansvärdering: 2-5-6-1-3-4 20: 10 1-0-0 Det är ej tillåtet för ATG att ta spel på lopp med jockeys STRÖMSHOLM // 41

// 41 (1 STRÖMSHOLM MINDBENDER (GB) RESULTAT

1

2

22/11-4 1400 dtfyllt gd 18 1.27,6 Heart of Dreams 62,5 Zingaro Boy INGET SPELBp I DETTA LOPPh60 som inte år tävlingsdagen. Bp 6/12-7 h56 1600 dt gd 1.40,9 Jesse the Body 62 Skyhawk Det är ej tillåtet för ATG att ta spel på lopp med jockeys Bp 18/4-3 h48 1400 dt gd 1.29,3 Essere 63 Saint Jimmy INGET SPEL I1DETTA LOPP 18 år tävlingsdagen. RESULTAT 3 Penny Lane Gg 16/5-1 h52 som 1600inte gr fyllt mj2 1.40,9 Mindbender 65 Bp

2/6-6

h48 1600 dt gd 1.40,6 Soldier Blue

63

Surfers Para.

63,5 64 68 61 64

1 3 63 kg Hcp MINDBENDER (GB)(IRE) 2 1 Hcp 63 71 S 71 kg FERRYVERYGOOD 2RESULTAT 8 Mor: Magic Eye Morfar: 4 år, år, brun, brun, valack. valack. Far: Far: Acclamation Power Mor: Dolydille Morfar: DolphinNayef Street Stratford Place Stud Hcp 63 63 kg MINDBENDER (GB) 1 Uppfödare: Uppfödare: Cottage Bloodstock Tränare: Stefan Rödjare, Bergshamra (a) BP GG

BP

2 3 2

GG GG GG

3 4 3

GG GG GG

4 5 4

GG JÄ GG

5 6 5

JÄ GG JÄ

6 6

GG GG

5-5.5 9-18.5 5-10 1-3 8-17.5

61 60 59 59 63

53 56 60 65 65

S Karlsson S Karlsson M Blademo E Rödjare E Rödjare

10,29 20,06 12,74 * 9,61

25' 25' 20' 20' 20'

Elin Rödjare Elliot Öhgren

Total: 5-3-5 297.914 Total: 57 5 1-0-0 71.113 21: 3 1-0-0 22.500 Elin Rödjare 21: 1 0-0-0 3.834 Ägare: Rödjare Racing Tränare: Tobias Hellgren, Skara 20: 10 1-0-0 35.164 8 år, brun, valack. Far: Acclamation Mor: Magic Eye Morfar: Nayef Total: 5-3-5 297.914 Ägare: Hellgren Tobias 20: 57 4 1-0-0 67.279 Uppfödare: Stratford Place Stud 21: 3 1-0-0 22.500 Bp 22/11-4 h60 1400 dt gd 1.27,6 Heart of Dreams 62,5 Zingaro Boy 63,5 5-5.5 61 53 S Karlsson 10,29 25' Kl 5/20-2 åv 1600 gr gd 1.39,2 FastTränare: Companion 59 Send Me An A. (a) 57,5 4-2,5 - 57 A Pilroth 12,41 22' Stefan Rödjare, Bergshamra Bp the Body 62 64 9-18.5 60 Karlsson Ägare: Rödjare Racing h56 20: 10 S 35.164 20,06 Gg 6/12-7 5/20-6 ma 1600 2200 dt gr gd gl 1.40,9 2.19,8 Jesse Ferryverygood 59 Skyhawk Licorice 59 1-1 - 56 59 A1-0-0 Pilroth *2,95 25' 33' Bp 18/4-3 h48 1400 dt gd 1.29,3 Essere 63 Saint Jimmy 68 5-10 59 60 M Blademo 12,74 Bp 22/11-4 h60 2200 1400 gr dtgd gd 2.21,4 1.27,6 Sir Heart of Dreams 62,5 Hawthorn Zingaro Boy 53 63,5 8-7.5 5-5.5 71 61 62 53 AS Pilroth Karlsson 10,29 25' Gg 5/7-2 h56 Macken 63 6,24 20' 25' Gg 1600 gr 1.40,9 65 61 1-3 * 500' 20' Bp 16/5-1 6/12-7 h52 h56 1600 dt dtmj gd 2.54,4 1.40,9 Mindbender Jesse the Body 62 Penny Skyhawk 64 6-m 9-18.5 59 60 S 65 56 E Karlsson 20,06 25' Jä 2/8-5 åv 2650 gd Yoker 59 Tille InLane Act. 59 71 59 AS Rödjare Pilroth 72,40 Bp 2/6-6 63 Para. 64 9,61 Bp 18/4-3 h48 1600 1400 dt dtgd gd 1.40,6 1.29,3 Soldier Essere Blue 63 Surfers Saint Jimmy 68 8-17.5 5-10 63 59 65 60 E Blademo 12,74 20' Öv 3/6-2 h48 h52 2160 gr gd 2.19,3 Perfect Illusion 63 Sir Benjamin 63 4-13,5 71 71 AMRödjare Pilroth 3,85 20' 24' Gg 16/5-1 h52 (IRE) 1600 gr mj 1.40,9 Mindbender 65 SPenny 61 1-3 59 65 E Rödjare * 20' Hcp 71 71kg kgLane Elliot Öhgren FERRYVERYGOOD Hcp Blue 51 (51 kg) LADY Bp IN FOCUS 2/6-6 Power h48 Mor: 1600 dt gd 1.40,6 Soldier 63 65 Surfers Para. 64 8-17.5 63 65 E Rödjare Kim Stern9,61 20' 4 valack. Morfar: Dolphin Street Total: 5 1-0-0 71.113 6 år, år, brun, skimmel, sto.Far: Far: Reliable ManDolydille Mor: Gimme Gimme Morfar: Funambule Total: 21 1-1-1 136.500 (54.000) Uppfödare: Cottage 21: 1 3.834 Hcp 71 S 71 kg Elliot Öhgren FERRYVERYGOOD (IRE) Uppfödare: HanssonBloodstock Jan 21: 2 0-0-0 0-0-0 1.000 Tränare: Tobias Hellgren, Skara Ägare: Hellgren Tränare: Kim Stern, Sävsjö (a) 20: 4 1-0-0 67.279 4 år, brun, valack. Far: Power Mor: Dolydille Morfar: Dolphin Street Total: 1-0-0 71.113 Ägare: Stern KimTobias 20: 15 0-0-0 500 Uppfödare: Cottage 21: 3.834 12,41 Kl 5/20-2Bloodstock åv 2400 1600 dt gr gd Companion 59 Me An A. 57,5 4-2,5 60 - S 57 Pilroth Jä 11/19-6 h52 gl 1.39,2 2.39,2 Fast Positano 59 Send Rackham 55 12-m 601 A A0-0-0 Nilsson Lindahl 51,35 22' 20' Tränare: Tobias Hellgren, Skara Den . 59 Gg 5/20-6 ma 2200 gr gl 2.19,8 Ferryverygood 59 Licorice 1-1 59 A Pilroth *2,95 33' Ägare: Hellgren Tobias 20: 654 K1-0-0 67.279 32,72 Gg 3/10-1 h52 1600 gr gd 1.38,4 Bacharach 65,5 Lemon Smile 64,5 9-m 58 Stern 20' Gg 5/7-2 2200 gr Macken 63 71- 62 Pilroth 6,24 25' Kl 10/1-4 5/20-2 h56 åv 1600 1600dt grgd gd 2.21,4 1.39,2 Sir Fast Companion 59 Hawthorn Send Me An A. 53 57,5 8-7.5 4-2,5 56 57 A Pilroth 12,41 22' Bp h48 nt 1.43,7 Spirit River 66 Essere 63 8-19 65 KAStern 30,77 20' Jä 2/8-5 åv 2650 59 In Act. 59 71- S 59 Pilroth 72,40 Gg 31/1-7 5/20-6 h52 ma 2200dt grgd gl 2.54,4 2.19,8 Yoker Ferryverygood 59 Tille Licorice 59 6-m 1-1 59 A Pilroth *2,95 500' 33' Bp 1400 dt tg 1.31,3 Saltillo 69 Fabricio 65 7-19 53 65 KAStern 36,03 20' Öv 3/6-2 h52 2160 gr gd 2.19,3 Perfect Illusion 63 Sir Benjamin 63 4-13,5 71 71 A Pilroth 3,85 24' Gg 5/7-2 h56 2200 gr gd 2.21,4 Sir Macken 63 Hawthorn 53 8-7.5 71 62 A Pilroth 6,24 25' Gg 30/5-8 åv 3400 hä gd 4.00,3 Liars Corner 72 Tinolo 72 Struken (transportskada) Jä 2/8-5 åv 2650 dt gd 2.54,4 Yoker 59 65 Tillekg In Act. 59 6-m 71 S 59 A Pilroth Kim Stern 72,40 500' Hcp (51 kg) LADY IN FOCUS Hcp 51 41 60Benjamin kg Charlotta Ericsson3,85 (41 kg) MOBILGAS Öv sto. 3/6-2 h52 2160 gr gdGimme 2.19,3Gimme Perfect Illusion 63 BSir 63 4-13,5 71 71 A Pilroth 24' 6 år, skimmel, Far: Reliable Man Mor: Morfar: Funambule Total: 1-1-1 136.500 (54.000) 6 år, fux, valack. Far: Center Divider Mor: Special Summer Morfar: Sulamani Total: 21 11 0-1-2 28.265 (1.800) Uppfödare: JanPolo Team 21: 2 0-0-0 1.000 Hcp 51 65 kg Kim Stern (51 kg) LADY INHansson FOCUS Uppfödare: Las Pampas 21: 1 0-0-1 5.463 Tränare: Kim Stern, Sävsjö (a) Ägare: SternLillebror Kim Tränare: Sivrup-Rosenqvist, Älvängen 20: 1 500 6 år, skimmel, sto. Far: Reliable Man Mor: Gimme Gimme Morfar:Susanne Funambule Total: 1-1-1 136.500 (54.000) Ägare: Stall 20: 21 2 0-0-0 0-1-0 13.077 Uppfödare: Hansson Jan 21: B 1.000 51,35 Jä 11/19-6 h52 2400 dt dt gl 2.39,2 Positano 59 Rackham S 60 Nilsson Lindahl Öv 10/19-4 h52 2400 gd 2.45,9 Rintintin 62 Sävsjö Fort (a) Den . 55 56 12-m 6-11,5 60 45 602 A C0-0-0 Ericsson 17,30 20' 24' Tränare: Kim Stern, Gg 3/10-1 h44 h52 2400 1600 dt gr gd 65,5 58 Stern Ägare: Stern Kim 20: B 65 0-0-0 500 32,72 Öv 10/19-3 bl 1.38,4 Bacharach Prince Field 69 Lemon Fort Smile 64,5 58,5 9-m 644 521 K U Holmquist 10,56 20' 29' Bp 10/1-4 1600 River 66 8-19 Stern 30,77 Jä 22/8-4 11/19-6 h48 h52 2400 2400 dt dtnt gl 1.43,7 2.39,2 Spirit Positano 59 Essere Rackham Den . 63 55 12-m 60 BS 65 60 K Nilsson 51,35 20' Öv h64 dt gd 2.41,0 Phoenix Dancer 59 Mobilgas 54 2-10,5 56 42 54 SADe PaivaLindahl 9,41 20' 25' Bp 31/1-7 1400 7-19 53 Stern 36,03 Gg 21/11-6 3/10-1 h52 h52 2350 1600dt grtg gd 1.31,3 1.38,4 Saltillo BacharachOf Venice 69 65,5 Fabricio Lemon Smile 65 64,5 11-m 9-m 58 B 65 65 K Stern 32,72 20' 20' Bp h48 dt gd 2.31,2 Swinging 58 Enkrona 56 42 52 LKPettersson 45,48 20' Gg åv 3400 Corner 72 Bp 30/5-8 10/1-4 h52 h48 1600hä dtgd nt 4.00,3 1.43,7 Liars Spirit River 66 Tinolo Essere Fairy. 72 63 Struken 8-19 (transportskada) 56 B 52 65 M K Holmberg Stern 30,77 20' Öv 27/5-8 2400 dt gd 2.43,5 Sir Benjamin 70 Stogas 61 3-4 40 5,20 23' Bp 31/1-7 h52 1400 dt tg 1.31,3 Saltillo 69 BFabricio 65 7-19 53 65 K Stern 36,03 20' Hcp 41 60kgkg Charlotta Ericsson (41 kg) MOBILGAS Hcp 65 Hanna Nimåker CALL ME BACK åv 3400 hä gd 4.00,3 Liars Gg 30/5-8 Corner 72 65 Tinolo 72 Struken (transportskada) 6 år, år, fux, fux, valack. valack. Far: Far: Layman Center Divider Mor: SpecialMorfar: SummerDanehill Morfar:Dancer Sulamani Total: 11 4-13-9 0-1-2 28.265 (1.800) 8 Mor: Rue d'Alsace Total: 58 545.633 (98.056) Uppfödare: Las Pampas Polo 21: 1 0-0-1 5.463 Hcp 41 B 60 kg Charlotta Ericsson (41 kg) MOBILGAS Uppfödare: Falkbolagen AB oTeam Ljungstorps Gård AB Tränare: 21: 1 0-0-0 2.500 Susanne Sivrup-Rosenqvist, Älvängen Ägare: Stall Lillebror Tränare: Anders Herlin, Torna Hällestad (a) 20: 2 13.077 6 år, fux, valack. Far: Center Divider Mor: Special Summer Morfar: Sulamani Total: 0-1-2 28.265 (1.800) Ägare: Herlin Anders 20: 11 6 0-1-0 0-1-1 37.193 Uppfödare: Las Pampash52 Polo2400 Team dt gd 2.45,9 Rintintin 21: 5.463 17,30 24' Öv 62 Accelerate Fort 56 6-11,5 45 601 E C0-0-1 Ericsson Bl 10/19-4 5/20-1 åv 4200 st gd 5.08,1 Crindle Carr Susanne70,5 74,5 5- B 68,5 Öhgren 38' Tränare: Sivrup-Rosenqvist, Älvängen Öv 10/19-3 h44 2400 dt bl Prince Field 69 Fort 58,5 644 B 52 U Holmquist 10,56 Ägare: Stall 13.077 4,39 29' Öv Lillebror 9/7-8 åv 3450 hä gd 4.00,1 Trautmann 70 Boss Mans La. 72 3-15,5 20: - 722 C0-1-0 Roberts 33' Öv 2400 dt Dancer 59 54 2-10,5 Paiva 9,41 Öv 22/8-4 10/19-4 h64 h52 2400hä dtgd gd 2.41,0 2.45,9 Phoenix Rintintin 62 Mobilgas Fort 56 4-m 6-11,5 42 45 60 S Ericsson 17,30 24' Gg 26/7-9 åv 3400 gd 4.03,5 Point Taken 74 Incognito 68 - BB 54 72 CCDe Roberts 3,84 25' 25' Bp 2350 dt 2.31,2 Swinging Of Venice 58 42 45,48 Öv 21/11-6 10/19-3 h44 2400hä dtgd bl 6.09,1 Prince Field 69 Enkrona Fort Is Com. 56 58,5 11-m 644 52 LCUPettersson Holmquist 10,56 29' Gg 3/10-9 h48 åv 4800 gd Wontgetfooledagen 70 Three 71 4-m - BB 52 71 Roberts 8,34 20' 30' Öv 27/5-8 h52 2400 dt gd 2.43,5 Sir Benjamin 70 Stogas Fairy. 61 3-4 40 B 52 M Holmberg 5,20 23' Öv 22/8-4 h64 2400 dt gd 2.41,0 Phoenix Dancer 59 Mobilgas 54 2-10,5 42 B 54 S De Paiva 9,41 25' Gg 30/5-8 åv 3400 hä gd 4.00,3 Liars Corner 72 Tinolo 72 5-m - 72 A Nilsson Lindahl 12,57 25' Bp 21/11-6 h48 2350 dt gd 2.31,2 Swinging Of Venice 58 65 Enkrona 56 11-m 42 B 52 L Pettersson Hanna 45,48 20' Hcp 65 kg Nimåker CALL ME BACK 59 kg Fairy. 61 3-4 Rönnlund (59/57 MUKHAATER (GB) Öv 27/5-8 h52 Mor: 2400Rue dt d'Alsace gd 2.43,5 SirHcp Benjamin 70 58 Stogas 40 B 52Evelina M Holmberg 5,20 kg) 23' 8 år, fux, valack. Far: Layman Morfar: Danehill Dancer Total: 58 4-13-9 545.633 (98.056) 6 år, fux, valack. Far: Bahamian Bounty Mor: Dame Shirley Morfar: Haafhd Total: 28 2-1-1 115.281 Uppfödare: AB o Ljungstorps Gård AB 21: 1 0-0-0 0-0-0 2.500 Nimåker Hcp 65 65 kg Hanna CALL MEFalkbolagen BACK Uppfödare: Usk Valley Stud 21: 3 3.500 Tränare: Anders Herlin, Torna Hällestad (a) Ägare: Herlin Anders Tränare: 20: 58 6 4-13-9 0-1-1 37.193 8 år, fux, valack. Far: Layman Mor: Rue d'Alsace Morfar: DanehillSophia DancerAndersson, Nol (a) Total: 545.633 (98.056) Ägare: Stall Svea Racing 20: 9 0-1-0 13.729 Uppfödare: Falkbolagen AB o Ljungstorps Gård AB 21: 1 0-0-0 2.500 *4,35 38' Bl 3/10-5 5/20-1 h52 åv 2200 4200 gr st gd Carr 70,5 74,5 5Öhgren Gg gd 5.08,1 2.19,9 Crindle Zara Zaid 52 Accelerate Hawthorn 60(a)11-12 62- 68,5 62 E J Johansen 20' Tränare: Anders Herlin, Torna Hällestad Öv 9/7-8 åv 3450 hä gd 4.00,1 Trautmann 70 Boss Mans La. 72 3-15,5 72 C Roberts 4,39 Ägare: Herlin Anders 20: 6 0-1-1 37.193 Jä 21/4-1 h56 2200 dt gd 2.26,1 Bingo Mar 57 Guidetti 56 7-m 61 S 57 J Johansen 20,46 33' 25' Gg åv Taken 74 68 3,84 25' Bl 26/7-9 5/20-1 h52 åv 3400 4200hä stgd gd 4.03,5 5.08,1 Point Crindle Carr 70,5 Incognito Accelerate 74,5 4-m 568,5 C E Roberts Öhgren 38' Gg 16/5-5 2200 gr mj 2.24,5 History Hill 56 Hopespringse. 52 8-5 60-- S 72 60 M Holmberg 21,21 20' Gg 3/10-9 åv 70 Is 8,34 Öv 30/5-6 9/7-8 h56 åv 4800 3450 hä hägd gd 6.09,1 4.00,1 Wontgetfooledagen Trautmann 70 Three Boss Mans La. 71 72 4-m 3-15,5 59-- S 71 72 C Roberts 4,39 30' 33' Gg 2200 gr gd 2.20,9 Chilterns 67 Queen OfCom. Ska. 64 5-2.5 55 UC Roberts Holmquist 9,57 25' Gg åv 72 72 12,57 Gg 30/5-8 26/7-9 åv 3400 3400 hä hägd gd 4.00,3 4.03,5 Liars PointCorner Taken 74 Tinolo Incognito 68 5-m 4-m 72 A RobertsLindahl 3,84 25' 25' Kl 11/6-3 åv 1800 gr 59-- B 72 60 UC Nilsson Holmquist Gg 3/10-9(GB) åv 4800 hä gd 6.09,1 Wontgetfooledagen 70 58 Three - 71Evelina C Roberts 8,34 kg) 30' Hcp 59 kg Is Com. 71 4-m Rönnlund (59/57 MUKHAATER Gg 30/5-8 åv 3400 hä gd 4.00,3 Liars Corner 72 Tinolo 72 5-m - 72 A Nilsson Lindahl 12,57 25' 6 år, fux, valack. Far: Bahamian Bounty Mor: Dame Shirley Morfar: Haafhd Total: 28 2-1-1 115.281 Uppfödare: Usk Valley Stud 21: 3 Evelina 0-0-0 Rönnlund 3.500 (59/57 kg) Hcp 59 58 kg MUKHAATER (GB) Tränare: Sophia Andersson, Nol (a) Ägare: Stall SveaFar: Racing 20: 28 9 0-1-0 13.729 6 år, fux, valack. Bahamian Bounty Mor: Dame Shirley Morfar: Haafhd Total: 2-1-1 115.281 Uppfödare: Valley h52 Stud 2200 gr gd 2.19,9 Zara Zaid 21: 623 J0-0-0 3.500 *4,35 20' Gg Usk 3/10-5 52 Hawthorn 60 11-12 62 Johansen Tränare: Nol (a) 56 Jä 21/4-1 h56 2200 dt gd 2.26,1 Bingo Mar Sophia Andersson, 57 Guidetti 7-m 61 Johansen 13.729 20,46 25' Ägare: Stall Svea Racing 20: S 579 J0-1-0 Gg 16/5-5 h52 2200 gr mj 2.24,5 History Hill 56 Hopespringse. 52 8-5 60 S 60 M Holmberg 21,21 Gg 3/10-5 h52 2200 gr gd 2.19,9 Zara Zaid 52 Hawthorn 60 11-12 62 62 J Johansen *4,35 20' 20' Gg 67 Of Ska. 64 59 Holmquist 9,57 25' Jä 30/5-6 21/4-1 h56 h56 2200 2200 gr dtgd gd 2.20,9 2.26,1 Chilterns Bingo Mar 57 Queen Guidetti 56 5-2.5 7-m 61 SS 55 57 UJ Johansen 20,46 25' Kl 11/6-3 åv 1800 gr 59 B 60 U Holmquist Gg 16/5-5 h52 2200 gr mj 2.24,5 History Hill 56 Hopespringse. 52 8-5 60 S 60 M Holmberg 21,21 20' Gg 30/5-6 h56 2200 gr gd 2.20,9 Chilterns 67 Queen Of Ska. 64 5-2.5 59 S 55 U Holmquist 9,57 25' Kl 11/6-3 åv 1800 gr 59 B 60 U Holmquist

20 STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP


SVENSKT GRAND NATIONAL (1971) År 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020

Vinnare Ägare Tränare OFFICER KELLY (GB) Stald ABC W N Guest HILBIRIO (IRE) C Collins W A Stephenson HILBIRIO (IRE) C Collins C Collins, a RODAN (POL) E Vaage T Dahl RODAN (POL) E Vaage T Dahl CZAHAR (POL) Stall BOK T Dahl CARTWRIGHT (NZ) S Powell S Mellor STAR CROSS (DEN) Svinninge Gård B Björkman PLENER (POL) Stall PM T Dahl MARSZ MARSZ (POL) Stall Arev T Dahl DOSTOJNIK (POL) Stall Cousins D A Lacy DEKRET (POL) Stall Tvilling R O Durant JASTRZEBIEC (POL) H Wiik T Dahl DOLMEN (POL) Borgvin stutteri R O Durant DOLMEN (POL) Borgvin stutteri R O Durant WITEBSK (POL) Stall Vivax T Dahl OVIEDO (POL) N P Bogen N P Bogen, a TSONG KHA (FR) Stall Sulvik T Dahl SERAFIN (POL) Bogen, Sandmoe N P Bogen, a SERAFIN (POL) Stall 627 N P Bogen SERAFIN (POL) Stall 627 N P Bogen SERAFIN (POL) Stall 627 N P Bogen SNOB DANCER (FR) Stall Thalia R O Durant MOHINI (SWE) Rademaker m fl L Bäck SERAFIN (POL) Stall 627 N P Bogen BLACK HERO (FR) Stall NOR R Nilsen, a HORRIBLE HATTER (IRE) Svista Säteri, C Kelly B Helander, a CITY KID (DEN) L Säther Myskja R Haugen MARTELLO (NOR) Stall M I A Hyldmo CICERONE (POL) Svenska Korsord AB N P Bogen SILENT KEYS (SWE) T Oscarsson T Oscarsson TRINITRO (GB) L Sæther Myskja R Haugen SILENT KEYS (SWE) T Oscarsson T Oscarsson CALIFORNIA SON (IRE) Ch S Racing K Stenefeldt FANTI DANCER (IRE) B Godlewski m fl G Wroblewski DALFORS (POL) Stall Junga G Wroblewski NEPTUNE JOLY (FR) M Buskop M Scudamore LIGHTS OUT (DEN) Stall ATL D Persson GLÜCKSTAG (GER) U Arnholdt E Schnakenberg LIGHTS OUT (DEN) Stall ATL D Persson GLÜCKSTAG (GER) U Arnholdt E Schnakenberg ALANCO (GER) Stall Steintor E Schnakenberg ALANCO (GER) Stall Steintor O W Seiler GELON (GER) Erich Murtfeld E Schnakenberg LÄNDLER (GER) V Schleusner A Schleusner-Fruhriep KAZZIO (GER) Huckschlag, Riepegr P Vovcenko AL BUSTAN (IRE) Lokotrans S Popelka TRUCKERS GLORY (IRE) Anders Herlin A Herlin SERIENLOHN (GB) Stall Nicole P Vovcenko Tävlingarna inställda på grund av Corona-pandemin

Ryttare J Cook C Collins, a C Collins, a T Dahl T Dahl M Salaman D Gray, a T Dahl T Lühnenschloss A Turnell M Reinert T Frick A Sharpe, a T Frick T Frick T Frick L Kelp T Frick L Kelp P Gehm T Frick J McLaughlin R Haugen P Wahl J McLaughlin J Twomey A Gammell R Kvisla J Twomey J McLaughlin D Dunsdon, a R Wakley D Dunsdon, a M Batchelor A Gammell H Engblom J O’Farrell, a N Lovén F Guy, a N Lovén E Monfort C Chan C Chan J Korpas L Sloup C Chan J Bartos C Roberts J Faltejsek

STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP 21


Officiellt om Österängen Tävlingarna arrangeras av Svensk Galopp www.svenskgalopp.se e-post info@svenskgalopp.se    Adress Bro Park, Önsta Allé 1, Upplands-Bro Tf vd Jan Ohlsson Sportchef Dennis Madsen, 08-466 86 03 Sport Stefan Jönsson, 040-671 82 05 Kommunikation Amie Karlsson, 070-358 77 94 Resultat www.atg.se, 0771-10 20 56 Banfotograf Elina Björklund

FUNKTIONÄRER ÖSTERÄNGEN Projektledare Johan Persson, 0708-20 43 85 Tävlingsledare och Måldomare Magnus Gustavsson Lokal galoppdomstol Mikael Tjernström, ordf Neil Grant Barry McGann Ingrid Önning Svensk Galopps representant Tove Gladh-Brandt, tel 073-802 81 44 Handicapper Nicholas Cordrey Starter Tove Gladh-Brandt, tel 073-802 81 44 Vågkontrollant Russell Muggeridge

Sekretariat Ilona Donvall Ann-Louise Gustavsson Banveterinärer Christine Svanholm Julia Söderström Dopningsprovtagning Helena Mansén Ringmaster Stefan Modin Speaker/referent David Crona Intern-TV Lars Odin Hovslagare tävlingsdagar Magnus Smederöd, 070-62 19 414 Uppstallning Maud Kolmin, 070-818 82 50

SVENSK GALOPPS STYRELSE Anders Lilius, ordf, Åsa Edvardsson, Jacqueline Henriksson, Anders Jonsson, Urban Jonsson, Jan Ohlsson, Isabella Sexton.

PROGRAM Program 30 kr. Fritt att ladda ned programmet på www.svenskgalopp.se Programproduktion Nadja Bellander. Ansvarig utgivare Svensk Galopp. Tryck Wiking Tryck, 2021. Eftertryck förbjudet. Spelansvarig Kristina Bengtsson. Statens kontrollant för totalisatorn Kontakta spelansvarig.

22 STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP

PROFESSIONELLA TRÄNARE I REGIONEN Nadja Bellander 0708-98 14 15 Claes Björling 0708-756 756 Ylva Brandt 073-684 14 41 Sandra Brolin 0708-78 00 11 Kahlil De Burca 0720-01 03 51 Charlotte Dillner 070-727 83 85 Sigyn Dysell 0705-54 08 64 Alice Elmerskog 070-403 51 70 Henrik Engblom 073-363 83 85 Johanna Ericsson 073-391 22 10 Patricia Gordin 0709-96 88 38

Maria Johansson 0760-16 75 76 Karen Kuszli 073-877 44 76 Roy Arne Kvisla 0763-19 83 01 Caroline Malmborg 070-441 18 89 Julian McLaren 070-923 45 97 Maria Sandh 0707-69 28 10 Annika Sjökvist 0736-80 65 22 Madeleine Smith 070-867 41 81 Catharina Vång 0708-58 06 25 Patrick Wahl 070-496 16 69 Nathalie Wiklund 072-001 29 63

Programändringar och resultat: www.atg.se


Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00.

SPELA PÅ GALOPP DIREKT I MOBILEN

Du vet väl att det smidigaste sättet att spela på galopp är att gå in på ATG.se i mobilen. Du loggar enkelt in med Mobilt BankID, fixar saldo med hjälp av Swish eller på det vanliga sättet. Då slipper du stå i kö när det är dags att lägga ditt spel. Lätt som en plätt! STRÖMSHOLM | SVENSK GALOPP 23


POSTTIDNING A

Pris 30 kr

Returadress: Svensk Galopp, Box 11014, 161 11 Bromma

50 år med Svenskt Grand National 1971 Officer Kelly 1972 Hilbirio 1973 Hilbirio 1974 Rodan 1975 Rodan 1976 Czahar 1977 Cartwright 1978 Star Cross 1979 Plener 1980 Marsz Marsz 1981 Dostojnik 1982 Dekret 1983 Jastrzebiec 1984 Dolmen 1985 Dolmen 1986 Witebsk 1987 Oviedo 1988 Tsong Kha 1989 Serafin 1990 Serafin 1991 Serafin 1992 Serafin 1993 Snob Dancer 1994 Mohini 1995 Serafin

1996 Black Hero 1997 Horrible Hatter 1998 City Kid 1999 Martello 2000 Cicerone 2001 Silent Keys 2002 Trinitro 2003 Silent Keys 2004 California Son 2005 Fanti Dancer 2006 Dalfors 2007 Neptune Joly 2008 Lights Out 2009 Glückstag 2010 Lights Out 2011 Glückstag 2012 Alanco 2013 Alanco 2014 Gelon 2015 Ländler 2016 Kazzio 2017 Al Bustan 2018 Truckers Glory 2019 Serienlohn 2020 Tävlingarna inställda

Profile for Svensk Galopp

Svenskt Grand National på Strömsholm 19 juni 2021. Officiellt tävlingsprogram.  

Banprogram till kapplöpningarna på Strömsholm lördagen den 19 juni 2021. I detta program hittar du information om dagens löpningar. Tävlings...

Svenskt Grand National på Strömsholm 19 juni 2021. Officiellt tävlingsprogram.  

Banprogram till kapplöpningarna på Strömsholm lördagen den 19 juni 2021. I detta program hittar du information om dagens löpningar. Tävlings...

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded