Page 1

Husk!

MORSDAG 11. FEBRUAR OG VALENTINE’S DAY 14. FEBRUAR KAMPANJEPERIODE 5. - 18. FEBRUAR

SPØR OSS OM:

NATURLIG HUDOG HÅRPLEIE

sunkost.no

Opptil

-25% PÅ UTVALGTE PRODUKTER!


Husk!

MORSDAG 11. FEBRUAR OG VALENTINE’S DAY 14. FEBRUAR

NATURLIG ANSIKTSPLEIE DR. ORGANIC - PRISVINNENDE NATURLIG HUDPLEIE Har du testet ut den populære og prisvinnende hudpleieserien fra Dr. Organic? Den er både økologisk og parabenfri!

Hvert eneste produkt er basert på en funksjonell og aktiv ingrediens og er derfor ikke bare et rent ­kosmetisk produkt. Hver serie inkluderer mange planteekstrakter som jobber i synergi med hverandre. Dr.Organic er ikke testet på dyr, innholder ikke GMO ingredienser eller mineraloljer og er egnet for ­vegetarianere. Nå får du -20% på all ansiktspleie.

-20% PÅ ALL ANSIKTS­PLEIE

DR. ORGANIC ALOE VERA: Intens fuktighetsgivende, mykgjørende, ­lindrende og reparerende egenskaper.

DR. ORGANIC VITAMIN E: Fuktighetsgivende, beskyttende, utglattende og styrkende, kraftig antioksidant.

DR. ORGANIC MOROCCAN ARGAN OIL: Multi-

DR. ORGANIC OLIVE OIL: naturlige antioksidanter, tilfører fuktighet til tørr og dehydrert hud.

funksjonell «mirakelolje» fra Marokko. Oppstrammende, motvirker rynker og aldringstegn, fuktighetsbevarende, rik på essensielle fettsyrer og vitamin E.

DR. ORGANIC COCONUT: Beskyttende, mykgjørende,

DR. ORGANIC HEMP OIL: fuktighetsbalanserende, ­mykgjørende, ­gjenoppretter og pleier huden.

DR. ORGANIC ROSE SKINCARE: hudpleiende, anti-­

roende og ­reparerende.

aldrings egenskaper.

DR. ORGANIC DEAD SEA MINERAL: Velkjent for sitt høye innhold av salt og mineraler. Rensende, fornyende, beskyttende og nærende.

DR. ORGANIC SKIN CLEAR passer utmerket til fet og kombinasjonshud. Rik på naturlige AHA (fruktsyrer) og ­salisylsyre. Fremmer ny, klar og ren hud.

DR. ORGANIC ROYAL JELLY: Effektiv antialdring,

nærende og ­revitaliserende.

DR. ORGANIC POMEGRANATE: Oppstrammende, s­ timulerende, ­fornyende, kraftig antioksidant, styrker huden. Foto: iStock

2

sunkost.no

Vareutvalget kan varierer fra butikk til butikk.


COVERA CoVera® er en naturlig og økologisk kroppspleieserie basert på kokosolje, aloe vera og sheasmør. Serien passer alle hudtyper og er fri for parabener. CoVera Bodylotion og CoVera Face og Body Cream pleier, nærer og tilfører fuktighet til tørr vinterhud – bruk den som pleiende lotion eller til sart barnehud.

-15%

CoVera Lipbalm mykgjør og beskytter tørre og s­ prukne lepper. Den ­eksotiske duften av kokos gjør den n ­ ærmest til å spise opp; en ny favoritt!

NÅ 237,- NÅ 50,- NÅ 152,FØR 279,-

FØR 59,-

FØR 179,-

-25% PÅ ALL ANSIKTSPLEIE

WELEDA - ØKOLOGISK OG NATURLIG HUDPLEIE Ta godt vare på huden din ved å velge økologisk og naturlig hudpleie. Weleda tilbyr en serie rene hudpleieprodukter for alle aldre som har en effektiv og legende virkning på huden. Produktene inneholder kaldpresset vegetabilske, rene oljer som inneholder viktige vitaminer, antioksidanter og fettsyrer. Nå får du -25% på all ansiktspleie. IRIS - 20-ÅRENE: Passer for ung hud. Normaliserer ­t­algproduksjon. WILD ROSE - 30-ÅRENE: Beskytter mot første aldringstegn og myker opp fine linjer. POMEGRANATE - 40-ÅRENE: Strammer opp huden og reduserer rynker. EVENING PRIMROSE - 55+: Fuktighetskrem som ­restituerer moden hud. Motvirker rynker. ALMOND SENSITIV - SENISTIV HUD: Facial Lotion: normal til fet hud. Facial Cream: normal til tørr hud. Kan brukes av alle aldersgrupper.

Vareutvalget kan varierer fra butikk til butikk.

SKIN FOOD: vidunder­ krem som passer spesielt til ømfintlig og tørr hud. Den er velegnet på lepper, neglebånd, hender og som nattkrem til ansikt i perioder med mye stress og lite søvn.

NÅ 74,FØR 99,-

BEST­ SELGER!

NÅ 104,FØR 139,-

sunkost.no

3


SKJØNNHET INNENFRA -25%

NÅ 146,FØR 195,-

FOR HÅRETS FYLDE, NEGLENES STYRKE OG HUDENS SMIDIGHET

NÅ 112,FØR 149,-

-25%

FORBERED HUDEN FOR SOLING Betakaroten tilhører karotenoidene, en gruppe stoffer som gir farge til frukt og grønt, blant annet i gulrøtter. Sunkost naturlige betakaroten som stammer fra algen Dunaliella salina inneholder et bredt spekter av ulike karotenoider inkludert betakaroten. Betakaroten brukes som forberedelse på soling, for å få en jevn brunfarge og å for å ta vare på brunfargen.

-25% NÅ 149,FØR 199,-

VITAMIN E ER VANNLØSELIG OG BIDRAR TIL Å BESKYTTE CELLENE MOT OKSIDATIVT STRESS

-25%

Sunkost Kollagen B+ er et sammensatt produkt som inneholder B-vitaminer, sink, kollagen, ølgjær og urter for hårets fylde, neglenes styrke og hudens smidighet. Biotin bidrar til å opprettholde et normalt hår. Biotin, niacin og riboflavin bidrar til å vedlikeholde en normal hud. Sink bidrar til å opprettholde normal hud, hår og negler.

NÅ 172,FØR 229,-

NÅ 224,FØR 299,-

NATTLYSOLJEN ER SPESIELT RIK PÅ ­OMEGA-6 FETTSYRER, DERIBLANT GAMMA­ LINOLENSYRE (GLA) Nattlysoljen tas gjerne sammen med sink og vitamin B6.

NATURLIG FORNYELSE OG FRISK HUD – DET KOSMETIKK IKKE KAN GJØRE FOR HUDEN DIN

-20%

Revidox+ gir dokumentert + mykere hud + økt elastisitet i huden + reduserer pigmentflekker + reduserer rynker og linjer Vitamin C bidrar til normal kollagen­ dannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Sink bidrar til å opprettholde normal hud.

NÅ 318,FØR 398,-

SKJØNNHET INNENFRA

Vitamin E er fettløselig og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Derfor anbefaler vi å ta vitamin E når kostholdet består mye av umettet fett eller når man tar tilskudd av fettsyrer.

NÅ 305,FØR 359,-

-15%

Jabushe Collacen er et kosttilskudd for vakker hud, glansfullt hår og vitale negler. Inneholder­ ­Vitamin A, sink og biotin som bidrar til normal hud og normalt hår. Sink bidrar til normale negler. Inneholder også 5000 mg marint kollagen.

Foto: iStock

4

sunkost.no

Vareutvalget kan varierer fra butikk til butikk.


-20%

-15% NÅ 225,FØR 265,-

NÅ 799,-

NÅ 305,-

NÅ 310,-

FØR 999,-

FØR 359,-

FØR 388,-

NÆRING TIL HUD, HÅR OG NEGLER

TA VARE PÅ HÅR, HUD OG NEGLER

Evelle er en vitenskapelig dokumentert skjønnhets pille bestående av biologisk aktive forbindelser, som har vist seg å bidra til opprettholdelse og beskyttelse av hud, hår og negler. Hvis det brukes daglig vil Evelle stimulere de biologiske prosessene som støtter blant annet kroppens produksjon av kollagen (bindevev). Vitenskapelig forskning har vist at synlige resultater kan forventes etter tolv ukers bruk. Biotin bidrar til å vedlikeholde normal hud og hår. Vitamin C og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Ingrediensene i Silicea kapsler er utvalgt for hår, hud og negler. Selen og biotin bidrar til vedlikehold av normalt hår. Biotin bidrar også til vedlikehold av normal hud. Både sink og selen har en rolle i å opprettholde normale negler.

VAKRERE, FYLDIGERE OG MER HÅR Ny, naturlig hårvekst. ◗ Stopper håravfall ◗ Gir næring til ny vekst

NÅ 711,FØR 889,-

◗ Gir spenst og fylde til håret ◗ Både til kvinner og menn

NÅ 279,FØR 349,-

-20%

-15% NÅ 501,FØR 589,-

Foto: iStock

Vareutvalget kan varierer fra butikk til butikk.

sunkost.no

5


NATURLIG HÅRPLEIE -15%

NÅ 169,FØR 199,-

GANSKE ENKELT EN SUNNERE HÅRFARGE Velg Tints of Nature for å få profesjonelle fargeresultater hjemme. The natural way. Plantebaserte hårfarger med naturlige og ­økologiske råvarer. Uten sterke kjemikalier og salter. Naturlig, enkelt og effektivt. 24 attraktive fargenyanser fra naturlig svart, fyldig kobberbrun til flammende rød og mørk sjokolade, til de vakreste lyse blonde. Gi deg selv en sunnere hår­f­arge som dekker grått hår. Egnet for veganere.

HÅRPLEIE FRA TINTS OF NATURE Tints of Nature pleieprodukter: Sjampo, balsam og kurer spesielt utviklet for å bevare og fremme glansen i farget og behandlet hår. Inneholder ­hveteproteiner og naturlig UV beskyttelse. Beskytter og styrker håret og hjelper det til å finne tilbake til hårets naturlig Ph-verdi etter en farge­behandling. Tints of Nature Dry Shampoo: Prisvinnende naturlig tørrsjampo! Absorberer skånsomt fett og smuss fra håret og etterlater det mykt og rent. Drøy i bruk.

-15%

Foto: iStock

6

sunkost.no

Vareutvalget kan varierer fra butikk til butikk.


Husk!

GAVETIPS! TIL SJOKOLADE-ELSKEREN

-15%

Å lage sin egen sjokolade er trendy. Med økologisk ­sjokolademiks går arbeidet som en lek, og resultatet blir både sunt og smakfullt. Kjøp s­ jokoladeMIX, yacon­ sirup og plateform og få -25% på alle tre produktene.

NÅ 49,-

-25% VED KJØP AV ALLE 3

MORSDAG 11. FEBRUAR OG VALENTINE’S DAY 14. FEBRUAR

FØR 58,-

TE SOM STIMULERER OG INSPIRERER Basilikum, den svært aromatiske dronningen av kulinariske urter, bestemte seg for å feire livet selv med en tedans og inviterte østens mystikk til å delta: kanel, ingefær og kardemomme. De brakte med seg varme og krydder som gaver. Sammen med chili og sort pepper sprer de seg med kraft og styrke i hele kroppen. De varmer, forandrer, styrker og tilføyer frisk vitalitet. Nyt denne inspirerende, delikate teen når som helst på dagen.

POPULÆRT I HELSEKOST! Pukka Castor Oil er en økologisk, kaldpresset olje med flere bruksområder. Tradisjonelt er den brukt for å gi næring til tørr hud, eller som massasjeolje. I nyere tid er den svært populær som serum for lengre vipper og fyldigere øyenbryn. Den kan også stimulere hårveksten på hodet og er ypperlig til å motvirke slitte hårtupper. Oljen kan også være effektiv mot støle og ømme muskler, og brukes da som omslag. 100% økologisk, utviklet på etisk og bærekraftig vis. Kr 188,Caviar Anti-Age Eye Serum kan gi hurtig reduksjon av poser, rynker rundt øynene og ­leppene og minsker sorte ringer rundt øynene. Gir en behagelig og oppstrammende effekt nesten umiddelbart. Laget med økologisk Aloe vera i stedet for vann for å tilføre huden rikelig med fuktighet. Kr 257,-

Caviar Anti-Age Face Serum er et hurtigvirkende serum som gir velvære og avslappet muskulatur i a ­ nsiktet. Dermed reduseres rynker og du får et friskere utseende. Inneholder ø ­ kologisk Aloe vera samt et høyt innhold av plante­ekstrakter som tilfører huden et høyt vitamin­ innhold og fremmer cellefornyelsen. Kr 269,Caviar ­Anti-Age Dagkrem er en fantastisk dagkrem som tilfører huden fuktig­ het umiddelbart og forsinker hudens ­aldring. Gir en silkemyk følelse til huden. Sammen med kaviar og økologisk hvete­ kim, soya- og maltekstrakt forbygger kremen nedbrytende påvirkning fra luft, lys og sol. Økologisk. Kr 439,-

FOR SPESIFIKKE BEHOV

-20% NÅ 158,FØR 198,-

NÅ 247,FØR 309,-

-15% NÅ 314,-

NÅ 509,FØR 599,-

FØR 369,-

NATURLIG SALVE VED EKSEM OG UTSLETT

TØRRE SLIMHINNER?

Er du plaget med kløende lett eksem, utslett, eller har du generelt tørr og irritert hud – da kan Tyroler Natursalve være et alternativ for deg. Tyroler Natur­salve er et naturlig alternativ når man vil unngå «sterke» hudkremer. Salven gir en unik kombinasjon av fukt og olje, og inneholder urter, mineraler og uttrekk fra stemorsblomst og kamille som er velgjørende for huden og som er med på å bygge opp hudens fysiologiske mikroflora.

Membrasin inneholder en patentert ekstrakt (SBA 24) av tindvedbær med omega-7, samt vitamin E og ­betakaroten. Vitamin A bidrar til å opprettholde normal f­ unksjon i slimhinner og hud.

Vareutvalget kan varierer fra butikk til butikk.

sunkost.no

7


Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Forsidefoto: Shutterstock

LEV SUNT. LEV BEDRE.

MEDLEMSTILBUD!

HUSK OMEGA-3 HVER DAG 3 Hver 6. produkt gratis ­(gjelder Sunkost kost­tilskudd-serie*, ­Femarelle og Medox)

-30%

3 Unike medlemstilbud 3 Bursdags­overraskelse Meld deg inn i butikk eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

NÅ 209,FØR 299,*unntatt økonomiforpakninger og Sunkost matserie.

SUNKOST BUTIKKOVERSIKT Akershus Sunkost Amfi Drøbak City 64 93 70 44 Sunkost Amfi Eidsvoll 48 25 79 18 Sunkost Bekkestua 67 59 06 11 Sunkost Bærums Verk 67 15 27 30 Sunkost Fornebu S 67 49 59 50 Sunkost Holmensenteret 66 84 90 36 Sunkost Lillestrøm Torv 63 80 11 90 Sunkost Metro 46 61 33 13 Sunkost Nesodden 97 94 97 22 Sunkost Rykkinn 67 13 79 70 Sunkost Sandvika 67 52 14 30 Sunkost Sandvika Storsenter 67 56 66 22 Sunkost Ski Storsenter 64 85 90 44 Sunkost Trekanten 66 78 74 02 Sunkost Vinterbro 64 97 84 50 Sunkost Østerås 67 15 71 75 Aust-Agder Sunkost Amfi Arendal 37 02 72 20 Sunkost Oddensenteret 37 04 97 00 Buskerud Sunkost Amfi Geilo Sunkost Eiker Senter Sunkost Kuben Sunkost Rortunet Sunkost Torget Vest

32 09 03 50 32 75 91 00 32 12 25 80 31 28 46 77 32 26 85 95

Finnmark Sunkost Amfi Alta

78 44 26 00

Hedmark Sunkost Amfi Elverum 62 40 95 30 Sunkost Amfi Tynset 62 48 07 33 Sunkost Kongsvinger 62 82 39 90

8

sunkost.no

Hordaland Sunkost Amfi Nesttun 94 28 93 46 Sunkost Amfi Stord 53 41 11 11 Sunkost Amfi Vossasenteret 56 53 06 80 Sunkost Bergen Storsenter 93 29 94 31 Sunkost Laksevåg 90655688 Sunkost Norheimsund 95 15 25 22 Sunkost Oasen Bergen 90 58 83 19 Sunkost Sartor 91 81 47 36 Sunkost Voss 56 51 04 60 Møre og Romsdal Sunkost Amfi Futura Sunkost Amfi Moa Sunkost Amfi Roseby Sunkost Amfi Ørsta Sunkost Elnesvågen Sunkost Ulsteinvik Sunkost Vestnes Sunkost Volda

48 28 21 61 70 14 50 02 71 21 81 70 70 06 82 10 99 77 69 11 70 01 17 80 71 18 31 40 90 64 21 50

Nord-Trøndelag Sunkost Stjørdal

74 82 05 99

Nordland Sunkost Amfi Havnesenteret Sunkost Glasshuset Sunkost Hunstadsenteret Sunkost Leknes Sunkost Narvik Storsenter Sunkost Sortland

47 23 79 12 90 72 42 01 47 63 80 68 95 89 42 60 90 88 31 19 76 12 17 77

Oppland Sunkost Lillehammer 61 25 87 71

Oslo Sunkost CCVest Sunkost Colosseum Senter Sunkost Grensen Sunkost Grorud Senter Sunkost Grünerløkka Sunkost Gunerius Sunkost Lambertseter Senter Sunkost Røa Sunkost Storo Storsenter Sunkost Sæter Rogaland Sunkost Amfi Ålgård Sunkost Egersund Sunkost Haugesund Sunkost Klepp Sunkost Kvadrat Sunkost Maxi Storsenter Sunkost Oasen Karmsund Sunkost Tasta Sogn og fjordane Sunkost Amfi Eid Sunkost Amfi Florø Sunkost Amfi Førde Sunkost Sandane Sunkost Stryn Sør-Trøndelag Sunkost Libra Brekstad Sunkost Trondheim Torg

22 52 41 73 22 46 69 40 96 22 11 33 99 23 11 33 45 87 57 56 46 44 91 89 45 51 26 71 22 73 42 80 22 22 49 60 90 86 33 13 48 85 59 67 51 49 41 44 91 00 54 90 51 42 39 23 90 80 58 66 51 66 98 80 52 84 25 66 94 02 74 65 57 86 26 80 57 74 04 43 57 82 03 77 57 86 54 44 57 87 74 30

72 52 42 90

Telemark Sunkost Brotorvet Sunkost Down Town Sunkost Herkules

35 96 34 60 35 55 67 55 35 52 21 10

Troms Sunkost Amfi Finnsnes 77 84 21 10 Sunkost Amfi Kanebogen 48 38 87 29 Sunkost Nerstranda 77 60 02 00 Vest-Agder Sunkost Amfi Mandal 91 17 04 74 Sunkost Amfi Vågsbygd 38 01 59 70 Sunkost Lyngdal 90 74 82 42 Sunkost Markensgate 38 09 08 28 Sunkost Søgne 48 23 82 89 Sunkost Sørlandssenteret 38 04 91 72 Vestfold Sunkost Amfi Larvik Sunkost Farmandstredet Sunkost Holmestrandtoppen Sunkost Hvaltorvet Sandefjord Sunkost Revetal Sunkost Sande Østfold Sunkost Rygge Storsenter Sunkost Spydeberg Sunkost Storbyen

33 13 14 40 33 31 08 33 33 05 24 08 33 46 36 24 90 94 24 01 33 77 78 38

69 23 46 80 69 83 76 80 46 83 41 44

73 52 55 70

Vareutvalget kan varierer fra butikk til butikk.

Sunkost Kampanje uke 6-7  
Sunkost Kampanje uke 6-7  
Advertisement