Page 1

Kampanjeperiode 28/10-17/11 2019

STYRK IMMUNFORSVARET I HØST

GJØR ET KUPP!

19,PARTIKJØP*

*maks 2 til hver

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

1


FORKJØLET?

ECHINAFORCE HALSSPRAY – MOT SÅR OG IRRITERT HALS Halssprayen inneholder ekstrakter fra frisk rød solhatt og salvie. Salvie har dokumentert effekt mot sår og irritert hals. Til sammen er solhatt og salvie en unik blanding mot forkjølelsessymptomer som sår hals og hoste.

-15% NÅ 157,FØR 185,-

-15% Foto: iStock

NÅ 157,FØR 185,-

NÅ 53,FØR 62,-

Echinaforce Hot Drink inneholder A.Vogels orginale solhattinktur sammen med ekstrakt av fersk svarthyll som gjør produktet god på smak. Echinaforce Hot drink har veldokumentert effekt mot for­ kjølelsessymptomer både forebyggende, og som tilleggsbehandling ved symptomer på forkjølelse. Kan nytes både varm og kald!

-15%

NÅ 61,FØR 72,-

NÅ 135,FØR 159,-

NÅ 135,FØR 159,-

FØR 62,-

FØR 235,-

Echinaforce er det originale solhattproduktet og anbefales ved for­ kjølelsessymptomer, både forebyggende og akutt. A. Vogels solhatt­ ekstrakt er blant markedets aller best dokumenterte remedier mot forkjølelsessymptomer. Echinaforce er et rent planteuttrekk fra frisk rød solhattplante med rot. I over 50 år har Echinaforce hjulpet mennesker verden over med for­ kjølelsessymptomer. Velg mellom tabletter eller tinktur.

2

NÅ 53,-

NÅ 200,-

ECHINAFORCE – VED F ­ ORKJØLELSESSYMPTOMER

-15%

A.VOGEL BONBONS – GODE URTEDROPS FOR HALSEN Velg mellom Santasapina bonbons som smører sår hals, med ekstrakt fra granskudd, Echinacea bonbons, naturlig og velsmakende drops som smører og forfrisker munn og hals, eller Islandica Menthol bonbons som er kjent for å behandle blant annet hoste. De inneholder ekstrakt av islandsk mose og smaker friskt av menthol.

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN - få eksklusive fordeler


GJØR ET KUPP!

KYOLIC IMMUNSUPPORT - DITT BESTE FORSVAR

NÅ 297,FØR 349,-

NÅ 135,-

19,PARTIKJØP*

FØR 159,-

-15% Immunforsvaret er grunnlaget for god helse! Det er viktig å ha et velfunge­ rende immunforsvar som kan beskytte oss. Bruk Kyolic Age + ­Immunsupport enten for å forebygge eller når du kjenner at du brygger på noe.

NÅ 297,FØR 349,-

NÅ 254,-

Kyolic, 60 ml, før 223,- nå 262,Kyolic, 90 kap, før 318,- nå 374,-

FØR 299,-

FENU-MAX LINDRER TETT NESE OG VIRKER LETT SLIMLØSENDE Fenu-max inneholder bukkehorn­ frø og timian. Timian kan virke lindrende ved tett nese og lett slimløsende. Produktet benyttes som oftest ved forkjølelsessympto­ mer samt ved allergiplager.

*Maks 2 til hver, så lenge beholdningen rekker.

-15% -15%

-15%

NÅ 229,FØR 269,-

ESTER-C - ET AV VERDENS MEST SOLGTE C-VITAMINER

NÅ 217,FØR 255,-

Ester-C er et patentert C-vitamin med dokumentert, effektivt opptak. Ester-C er vist aktiv i kroppens celler i inntil 24 timer og effekten er godt dokumentert over flere tiår. Ester-C har vært på det norske markedet i over 30 år, og er av mange kjent som den originale Ester-C. Ester-C produseres i USA og er i dag et av verdens mest solgte C-vitaminer.

SAMBUCUS FORCE – MOT ­FORKJØLELSESSYMTOMER inneholder svarthyllebær og solhatt og kan bidra til å styrke immunforsvaret. Solhatt hjelper mot forkjølelses­ symptomer. Benyttes forebyggende eller akutt.

Kilde: Journal of Cosmetic Dermatology, 14, 291-301, 2015

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

3


HJELP MOT FORKJØLELSESYMPTOMER Respi Clear er en hurtigvirkende og velsmakende hostesaft som l­ indrer sår hals, motvirker lett hoste og er god for stemmen. BroncAir er ­effektiv mot lette astmatiske plager, motvirker forkjølelses­ symptomer og ­lindrer hoste. Sammen gir produktene en effektiv lindring av forkjølelses­symptomer og virker lett slimløsende. Sørg for å ha RespiClear og BroncAir i skapet i ­vintersesongen, slik at du har behandlingen klar når symptomene kommer.

-15% NÅ 128,FØR 150,-

NÅ 281,FØR 330,-

NATURENS GULL - STYRKER ­IMMUNFORSVARET! Ekte Manuka honning fra New Zealand. ­Kan bidra til å styrke immun­forsvaret. Honningen kan virke lindrende ved vond hals. Kan smøres på huden og gi bedre sårtilheling ved mindre sår, og kan være til hjelp ved lette infeksjoner i over­ flatiske sår. Det svært høye ­naturlige innholdet av MGO™ ­(metylglyoksal) gjør Manuka honning unik. Desto høyere innhold MGO™, jo mer verdifull er ­honningen.

PLAGET AV SÅR HALS?

-15%

Velsmakende urtedrops fra Alpenkraft med honning, malt og eteriske oljer som virker lett lindrende og oppfriskende på munn og svelg.

-10%

NÅ 271,NÅ 40,-

Foto: iStock

FØR 319,-

NÅ 526,FØR 619,-

FØR 44,-

-15%

-15% NÅ 152,FØR 179,-

NÅ 178,-

HUSK VITAMIN C FOR IMMUNFORSVARET

LITE ENERGI, SLAPP ELLER FORKJØLET?

Vitamin C er godt for immunforsvaret og for ­huden. Vitamin C bidrar til immun­systemets normale funksjon og til normal kollagen­ dannelse, som har betydning for hudens ­normale funksjon. Sunkost ­vitamin C er syre­ nøytral og dermed ­skånsom for magen.

FØR 209,-

Panax Ginseng ekstrakt er ginseng i flytende form som gir hurtig effekt. Demper forkjølelse og gir energi og kan virke mot lettere søvnbesvær. Kan gi deg mer energi om dagen, samtidig som den virker lett søvngivende om natten. ­Hurtigvirkende!

4

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN - få eksklusive fordeler


-15%

NÅ 106,-

NÅ 195,-

FØR 125,-

FØR 229,-

NÅ 191,FØR 225,-

SAMBUCOL – HOLD DEG FRISK I HØST OG VINTER! Sambucol Original er et naturprodukt fremstilt av svarthyll (Sambucus nigra L.). Svarte hyllebær inneholder noen av de sterkeste antioksidantene som forekommer i naturen, og kan brukes som støtte til et normalt immunsystem. Sambucol Immuno Forte støtter immunsystemet. Vitamin C og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon. Kan brukes forebyggende og akutt. Sambucol brusetabletter smaker deilig og er enkelt å innta.

-15%

NÅ 285,FØR 335,-

HUSK Å TA MELKESYRE­BAKTERIER HVER DAG! Bio-Dophilus inneholder melke­ syrebakterier fra 8 ulike bakterie­ stammer, med 8 milliarder bakterier per kapsel. Dette er det ideelle produktet for daglig bruk. I tillegg egner det seg godt på reiser for å forebygge feriemage.

-15%

NÅ 475,FØR 559,-

50 MILLIARDER ­MELKESYREBAKTERIER - NÅR DU HAR EKSTRA BEHOV! Bio-Dophilus Gold med 50 ­milliarder­ melkesyrebakterier per kapsel, er blant markedets sterkeste og er et godt tilskudd når du har ekstra behov. Bio-Dophilus Gold er et bredspektret tilskudd, med hele 15 gunstige bakteriestammer.

VITAMIN & MINERAL SPRAYER NYHET! VEGAN MULTI­ VITAMINSPRAY er en unik kombi­ nasjon av 4 næring­ stoffer, som er utviklet for å støtte et vegansk kosthold. Sprayen inneholder patentert, ­vegansk D3 som bidrar til et sunt immun­forsvar, B12 og jern reduserer tretthet og utmattelse og jod som bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner, som påvirker stoff­ skiftet. Sprayen opptas direkte i munnens slimhinner. Emballasjen er produsert av resirkulert plast fra havet. Kr 269,JERN SPRAY Jern Sprayen fra NordicHealth vant «Beste nye helse­ produkt i Europa 2018» på Natural & Organic Awards. De mikro­skopiske dråpene i sprayen blir raskt absorbert gjennom innsiden av kinnet for umiddel­ bart opptak. Skån­ som mot magen. Jern bidrar til å redusere trøtthet og utmattel­ se samt bidrat til immunsystemets normal­ funksjon. Sprayen har en naturlig smak av eple og er egnet for veganere. Kr 279,B12-VITAMINSPRAY B12-vitamin har vist seg å bidra til å minske tretthet og utmattelse, samt at det bidrar til nervesystemets normale funksjon. B12-vitaminspray har dokumentert effekt, og opptas raskt og effektivt via ­munnslimhinnen. Den har en deilig aprikos smak, og er søtet med tannvenn­ lig xylitol. Egnet for veganere. Kr 269,-

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

5


RAW SJOKOLADE KULER 10-12 KULER

-15%

SUPERNATURE – HELT RÅTT, HELT RENT! Supertopping brukes som dryss over en digg smoothiebowl, som topping i hjemme­ laget sjokolade, som pynt på en kake eller som ingredienser i en fresh salat. Med supertopping gjør det enkelt å få i seg litt ekstra næringsstoffer - hver dag!

10 store dadler (eller 15 små). 5 ss Supernature råkakaopulver 1/2 dl Cocosa kokosolje 120 gr cashwenøtter 1 klype vaniljepulver 1 klype Supernature himalaysalt 2 ss lyst mandelsmør (valgfritt, men er veldig godt). HVORDAN 1. Ha nøttene i en foodprosessor og kjør til de er finkværnet eller behold litt biter hvis du foretrekker det. 2. Ha i resten av ingrediensene utenom dadlene. 3. Ha i én og én daddel mens food­ prosessoren kjører. 4. Kjør til det dannes en stor ball. 5. Bruk en teskje eller en spiseskje, til å måle opp like store kuler. 6. Rull i ønsket topping, og oppbevar kulene i kjøleskapet eller frysen.

Råkakao pulver er naturlig rik på magnesium og protein. Passer perfekt som innhold i en treningssmoothie, men husk at naturlig kakao er bittert, så ikke glem å tilsette noe søtt! Kakomasse lages ved å finmale rå kakobønner. Kakaosmøret er ikke skilt ut, så i ­kakaomasse finner du alle næringsstoffene fra bønnen. Kakaoen lages av ­Criollo-bønner fra Peru - selve definisjonen på kvalitet. Ingeting tilsatt, skånsomt bearbeidet. Kakaosmør er kakaofett, skilt ut fra kakaomassen. Kakaosmøret er skånsomt ­behandlet og ikke tilsatt noe som helst! Kakonibs - Biter av rå kakaobønner. Perfekt som topping på smoothie, grøt eller som snacks. Supernature Hampfrø brukes der du ellers ville brukt nøtter. Smaker nydelig og er rik på magnesium, vitamin E, protein, kostfiber og omega-3. Helt rått. Helt enkelt! Supernature Gojibær er rike på vitamin A og C, som blant annet er bra for huden og synet. Smaker nydelig og brukes på samme måte som rosiner. Supernature Bipollen smaker søtt og inneholder vitamin B1, sink og protein. ­Supernature Bipollen er produsert i de uberørte Karpatfjellene i Romania, langt unna folk og forurensing.

Vår favoritttopping er pulver av gojibær (miks i foodprosessor), lakrispulver, råkakao­ pulver eller bipollen.

SMOOTHIE - GOD START PÅ DAGEN 1-2 ts 1/2 1 neve 1 neve 1 2-3 dl 1 skvis 2-4 ss 1-2 ss

Super Rice Bran banan (gjerne frossen) frossne blåbær bringebær rødbet (eller 1 dl rødbetjuce) plantebasert melk sitron råkakaopulver nøttesmør

Blend og nyt! Toppes med råkakaonibs, bipollen, gojibær og ønsket frukt og bær!

6

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN - få eksklusive fordeler


MEDLEMSTILBUD! Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO

eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

Foto: iStock

KICKSTART DAGEN MED EN METTENDE «BULLETPROOF» KAFFE 2-3 dl 2 ss 2 ss 1 egg

kaffe av god kvalitet usaltet smør MTC-kokosfett (valgfritt)

Hvert 6. gratis (gjelder utvalgte kosttilskudd)

Unike medlemstilbud

Bursdagsoverraskelse

Inspirasjon til en sunnere hverdag

SUPERVITAMINET – D-VITAMIN Vitamin D produseres i huden vår av UVB strålene fra solen. Når solen står lavt, i høst og vinterhalvåret, er det viktig å få i seg ekstra vitamin D. Sunkost Gele Gummies inneholder 40 μg D3 per gummie og har god smak av appelsin. Sunkost Vitamin D3 inneholder 80 μg per kapsel.

Blandingen kjøres enten i en blender eller blandes godt ved hjelp av en stavmikser.

-30%

-15%

Gjelder Vitamin D3 kapsler og Vitamin D3 Gele Gummies

NÅ 98,FØR 115,-

GIR ENERGI UTEN Å P ­ ÅVIRKE BLOD­SUKKERET Gir dobbelt så mye energi- og tas like raskt opp som druesukker uten å påvirke blodsukkeret! Perfekt energitilskudd før trening og annen prestasjon, eller når du trenger en oppkvikker i løpet av dagen.

NÅ 69,FØR 99,-

NÅ 111,FØR 159,-

MCT består av mellom­lange fett­ syrer fra kokos­nøttolje. Anbefalt bruk er 1ss (15 ml) i kald eller varm drikke, i mat, smoothies eller som dressing. Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

7


LEV SUNT. LEV BEDRE.

Nydelige førjulsgaver til noen du er glad i, eller til deg selv!

109,-

185,-

• English TeaShop økologisk og fairtrade te-kalender, finnes i blå eller hvit • SoFree økologisk, glutenfri, laktosefri sjokoladekalender.

185,-

189,-

• Pukka Adventskalender med én deilig, økologisk te-pose hver dag i desember. KUN TILGJENGELIG I FYSISK BUTIKK.

SUNKOST BUTIKKOVERSIKT Akershus Sunkost Amfi Drøbak City 64 93 70 44 Sunkost Amfi Eidsvoll 48 25 79 18 Sunkost Bekkestua 67 59 06 11 Sunkost Bærums Verk 67 15 27 30 Sunkost Fornebu S 67 49 59 50 Sunkost Holmensenteret 66 84 90 36 Sunkost Lillestrøm Torv 63 80 11 90 Sunkost Metro 46 61 33 13 Sunkost Nesodden 97 94 97 22 Sunkost Sandvika 67 52 14 30 Sunkost Sandvika Storsenter 67 56 66 22 Sunkost Ski Storsenter 64 85 90 44 Sunkost Strømmen 91 00 13 10 Sunkost Trekanten 66 78 74 02 Sunkost Vestby 90 11 47 50 Sunkost Vinterbro 64 97 84 50 Sunkost Østerås 67 15 71 75 Aust-Agder Sunkost Alti Arendal Sunkost Oddensenteret

37 02 72 20 37 04 97 00

Buskerud Sunkost Amfi Geilo Sunkost Eiker Senter Sunkost Kongsberg Sunkost Kuben Sunkost Rortunet Sunkost Torget Vest

48 14 03 40 32 75 91 00 46 86 43 46 32 12 25 80 31 28 46 77 45 21 48 57

Finnmark Sunkost Amfi Alta Sunkost Vadsø

78 44 26 00 95 17 01 93

Hedmark Sunkost Amfi Elverum 62 40 95 30

8

Sunkost Alti Tynset Sunkost Brumunddal Sunkost Hamar Maxi Sunkost Kongsvinger Hordaland Sunkost Amfi Nesttun Sunkost Amfi Stord Sunkost Amfi Vossasenteret Sunkost Bergen Storsenter Sunkost Laksevåg Sunkost Norheimsund Sunkost Voss Møre og Romsdal Sunkost Alti Futura Sunkost Amfi Moa Sunkost Amfi Roseby Sunkost Alti Ørsta Sunkost Elnesvågen Sunkost Ulsteinvik Sunkost Vestnes Sunkost Volda Nordland Sunkost Amfi Havnesenteret Sunkost Glasshuset Sunkost Hunstadsenteret Sunkost Leknes Sunkost Narvik Storsenter Sunkost Sortland

62 48 07 33 95 74 54 48 91 81 47 36 62 82 39 90

94 28 93 46 53 41 11 11 56 53 06 80 93 29 94 31 90 65 56 88 95 15 25 22 56 51 04 60 48 28 21 61 70 14 50 02 71 21 81 70 70 06 82 10 99 77 69 11 70 01 17 80 71 18 31 40 90 64 21 50

94 35 01 30 90 72 42 01 47 63 80 68 95 89 42 60 90 88 31 19 76 12 17 77

Oppland Sunkost Lillehammer 61 25 87 71

Oslo Sunkost CCVest 22 52 41 73 Sunkost Colosseum Senter 22 46 69 40 Sunkost Grensen 96 22 11 33 Sunkost Grünerløkka 45 87 57 56 Sunkost Gunerius 46 44 91 89 Sunkost Lambertseter 45 51 26 71 Sunkost Røa 22 73 42 80 Sunkost Storo Storsenter 22 22 49 60 Sunkost Sæter 90 58 00 23 Rogaland Sunkost Amfi Ålgård Sunkost Egersund Sunkost Haugesund Sunkost Klepp Sunkost Kvadrat Sunkost Maxi Storsenter Sunkost Oasen Karmsund Sunkost Tasta Sogn og fjordane Sunkost Alti Nordfjord Sunkost Amfi Florø Sunkost Sandane Sunkost Stryn

48 85 59 67 51 49 41 44 91 00 54 90 51 42 39 23 90 80 58 66 51 66 98 80 52 84 25 66 94 02 74 65 57 86 26 80 57 74 04 43 57 86 54 44 57 87 74 30

Telemark Sunkost Alti Brotorvet 35 96 34 60 Sunkost Down Town 35 55 67 55 Sunkost Herkules 35 52 21 10 Troms Sunkost Amfi Kanebogen Sunkost Nerstranda

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN - få eksklusive fordeler

48 38 87 29 77 60 02 00

Trøndelag Sunkost Libra Brekstad 72 52 42 90 Sunkost Stjørdal 74 82 05 99 Sunkost Trondheim Torg 73 52 55 70 Vest-Agder Sunkost Alti Mandal 91 17 04 74 Sunkost Amfi Vågsbygd 38 01 59 70 Sunkost Lyngdal 90 74 82 42 Sunkost Markensgate 38 09 08 28 Sunkost Søgne 48 23 82 89 Sunkost Sørlandssenteret 38 04 91 72 Vestfold Sunkost Amfi Larvik Sunkost Farmandstredet Sunkost Holmestrandtoppen Sunkost Hvaltorvet Sandefjord Sunkost Revetal Sunkost Sande Østfold Sunkost Rygge Storsenter Sunkost Spydeberg Sunkost Storbyen

33 13 14 40 33 31 08 33 33 05 24 08 33 46 36 24 90 94 24 01 33 77 78 38

69 23 46 80 69 83 76 80 46 83 41 44

KLIKK&HENT Reserver din vare på sunkost.no og hent i butikk etter 1 time.

Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Vareutvalget kan variere fra butikk til butikk. Forsidefoto: Ester-C

TID FOR JULEKALENDER

Profile for Sunkost

Kampanje uke 44-46  

Kampanje uke 44-46  

Profile for sunkost
Advertisement