Page 1

KAMPANJEPERIODE 15. - 28. JANUAR

FRISK OG

ENERGISK Opptil SPØR OSS OM RÅD!

-25% PÅ UTVALGTE PRODUKTER!

sunkost.no


NATURLIG ENERGI I HVERDAGEN -15%

NÅ 254,- NÅ 169,- NÅ 254,- NÅ 250,FØR 299,-

FØR 199,-

FØR 299,-

FØR 294,-

UDO’S CHOICE OLJE Ferskpresset og økologisk omega-3, -6 og -9. Alle de s­ unne­ fettsyrene kroppen trenger i en blanding. Udo’s Choice inneholder en unik kombinasjon av 9 nøye utvalgte oljer fra plantefrø. Passer for hele familien (0-100 år) og er velegnet for vegetarianere og gluten-/laktoseintolerante. Kommer i variantene: Original, samt Udo’s Choice DHA. DHA-­ varianten er 100% vegetabilsk olje, rik på omega-3-fettsyren DHA fra alger. Alger er en vegetabilsk kilde til de lange omega-3-fettsyrene EPA og DHA som bidrar til hjertets normale funksjon. DHA bidrar også til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn. Den gunstige effekten oppnås ved inntak av minst 250 mg DHA og EPA, som tilsvarer 2,5 ss olje. 3 Økologisk og kaldpresset 3 Optimal balanse mellom omega-3 og -6 3 Bestselger i 15 år

Foto: Shutterstock

Opptil

-20% -15% NÅ 433,FØR 509,-

NÅ 200,FØR 235,-

FÅ OVERSKUDD MED SOLARAY SPEKTRO Solaray Spektro er et komplett multitilskudd av vitaminer og mineraler for kroppens daglige behov. Spektro er tilsatt urter og sporstoffer for økt opptak i kroppen. Inneholder alle vann­ løselige og fettløselige vitaminer og mineraler som er organisk bundet for godt opptak og utnyttelse i kroppen. Spektro finnes i to varianter: Med Jern og vitamin K for unge i vekst og kvinner før menopausen. Uten Jern og vitamin K for kvinner etter ­menopausen og for menn. Vitamin C, B12 og B6 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. 2

sunkost.no

NÅ 254,FØR 299,-

NÅ 127,FØR 159,-

NÅ 295,FØR 369,-

NÅ 223,FØR 262,-

DOKUMENTERT GODT FOR HJERTEOG KARHELSEN Kyolic er klinisk dokumentert for sunn hjerte/karhelse og for styrket immunforsvar. Den inneholder stabile og e ­ ffektive bestanddeler av fermentert hvitløk, som er dyrket økologisk. Kyolic er trygt å bruke og den er luktfri.

Vareutvalget kan varierer fra butikk til butikk.


-15% NÅ 152,FØR 179,-

AMINOJERN -SKÅNSOM I BRUK ­MAKSIMAL EFFEKT! aminoJern er effektivt og problemfritt, og tas opp i kroppen langt bedre enn tradisjonelle jerntilskudd. aminoJern gir normalt ikke plagsomme bivirkninger som kvalme, treg eller løs mage. Du kan ta det når du vil og gjerne sammen med mat. I motsetning til tradisjonelle jerntilskudd hemmes ikke opptaket av maten. Effekten er like god, uansett. Dessuten inneholder aminoJern ingen animalske ingredienser og kan derfor brukes av alle som trenger jern!

Foto: Shutterstock

-20% NÅ 287,FØR 359,-

NÅ 175,FØR 219,-

NÅ 159,FØR 199,-

GODT FOR MAGEN Oxytarm er et kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av magnesium og vitamin C som bidrar til å holde magen i form. Ren tarm gir mindre magetrøbbel, penere hud og kan gi en kickstart til slankekuren. Prøv også Oxytarm Plum for treg mage.

Foto: Shutterstock

-15%

-20% NÅ 267,FØR 334,-

NÅ 123,- NÅ 110,FØR 145,-

FØR 129,-

NÅ 208,- NÅ 331,FØR 245,-

FØR 389,-

VOGEL MOLKOSAN Molkosan er et rent naturprodukt, økologisk fremstilt av konsentrert myse. Den har et høyt innhold av L+ melkesyre, som er den formen for melkesyre kroppen selv produserer. Melkesyre fremmer et surt miljø i tarmen, som bidrar til et gunstig miljø for bakteriefloraen. Kommer i smakene: original og frukt (smak av granateple og aroniabær). 3 Høyt innhold av L+ melkesyre 3 Fermentert myse 3 Perfekt til fermentering av mat

Vareutvalget kan varierer fra butikk til butikk.

NÅ 444,FØR 555,-

MILLIARDER AV GODE MELKESYRE­ BAKTERIER Bio-Dophilus inneholder 8 milliarder melkesyrebakterier fra 8 ulike stammer. Bio-Dophilus brukes ved ubalanse i den normale tarmfloraen, og kan hjelpe til å balansere både treg og løs mage. Anbefales også ved andre plager hvor årsaken kan være dårlig miljø i tarmen. Bio-Dophilus Gold er markedets råeste probiotika som inneholder 50 milliarder melkesyrebakterier fra 15 ulike bakteriestammer fra slektene Lactobacillus og Bifidobacterium. Dette sikrer et bredt spekter av bakterier og et balansert miljø i alle deler av tarmsystemet.

sunkost.no

3


NATURLIG ENERGI I HVERDAGEN

Foto: iStock

-25%

-20%

NÅ 607,FØR 809,-

NÅ 335,FØR 419,-

NATURLIG ENERGI Pharma Nord har brukt over 25 år på å utvikle og optimalisere produktet Bio-Qinon Q10 Gold, med formål om å fremstille et Q10 produkt som vitenskapelig kan dokumentere sin opptakelighet og kvalitet. Q10 spiller en nøkkelrolle i kroppens energiproduksjon, og er helt essensielt for at kroppen skal fungere optimalt. Egenproduksjonen av Q10 avtar med økende alder og er halvert ved fylte 70 år.

-15% NÅ 157,FØR 185,-

GERIMAX INSTANT ENERGY – HURTIG VIRKNING! Gerimax Instant Energy – Hurtig energi med ginseng, ­guarana og rosenrot, virker innen 30 min!

GODT FOR IMMUNFORSVARET Sink er kjent som sansenes mineral. Sink bidrar til å vedlikeholde et normalt syn. Mineralet er også gunstig for hud, hår og negler. Sink bidrar til å vedlikeholde normalt hår, hud og negler. Vitamin B6 og sink er også gunstig for immunforsvaret da de bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonell aktivitet. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet.

5

sunkost.no

-25% NÅ 97,FØR 129,-

Vareutvalget kan varierer fra butikk til butikk.


NYHETER!

FOR

3 2 ØKOLOGISK TE I SPENNENDE SMAKER Karma teene er 100% økologiske og urtene som er brukt er bærekraftig dyrket og rettferdig handlet. Karma te kommer i 16 nydelige smaksblandinger, blant annet Tulsi Boost Tea, Tulsi Harmony Tea og Green Tea with Lemmongrass.

VOGEL MENOSAN – MOT OVERGANGSPLAGER Menosan er et plantebasert kosttilskudd fremstilt av fersk salvie (Salvia officinalis) som tradisjonelt er brukt for å lindre overgangsplager som hetetokter og svetting/nattesvette. 3400 mg salvie per døgndose. Kr 299,3 3 3 3

Lindrer ved overgangsplager Mot hetetokter og nattesvette Fremstilt av salvie Plantebasert kosttilskudd

Foto: iStock

-20%

FERMENTERT SOPP

Kr 299,(alle varianter)

Solaray Fermentert Chaga 3 Styrker immunforsvaret 3 Har et naturlig innhold av SOD - Superoksid Dismutase Enzymer 3 SOD er en av kroppens antioksidanter som kan beskytte kroppens celler mot oksidativt stress

NÅ 167,FØR 209,-

NÅ 116,FØR 145,-

TRAVEL HVERDAG? RO DEG NED MED MEGA-B-STRESS Solaray Mega-B-stress er et vitaminkompleks som inneholder alle B-vitaminene, samt C-vitamin, magnesium og urter for et bedre opptak. Mega-B-stress virker lett beroligende og kan bidra til en god nattesøvn. B-vitaminer bidrar til normal energiomsetning, reduserer tretthet og utmattelse og kan virke støttende på nervesystemet. B-vitamin komplekset er også godt for hud og hår. Inneholder folsyre som er viktig ved graviditet.

Vareutvalget kan varierer fra butikk til butikk.

Solaray Fermentert Maitake 3 Kan bidra til å stabilisere blodsukkernivået 3 Kan bidra til en god vektkontroll 3 Gunstig for kvinners syklus og for normal fruktbarhet Solaray Fermentert Reishi 3 Fin ved lette allergiplager og lett høysnue 3 Kan virke støttende for luftveiene 3 God mot uønskede mikroorganismer Solaray Fermentert Royal Agaricus 3 Kan virke lett blodtrykksenkende 3 Svakt kolesterolreduserende og triglyseridsenkende 3 Fin ved lett magekatarr og beroligende ved urolig mage

sunkost.no

4


Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Vareutvalget kan variere fra butikk til butikk. Forsidefoto: Shutterstock

HOLD DEG FRISK I HVERDAGEN STERK C-VITAMIN FOR ­IMMUNFORSVARET

-25%

NÅ 113,FØR 150,-

Bio-Vitamin-C består av 750 mg ­syrenøytral C-vitamin som er skånsom for magen. Mennesker kan ikke selv produsere vitaminet og er derfor avhengig av å få tilført C-vitamin via kosten. Vitamin C øker opptaket av jern og bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Bio-Vitamin-C er produsert under farmasøytisk kontroll i Vojens i Danmark og blisterpakket for å opprettholde god hygiene og lang holdbarhet. Pakken inneholder 5 måneders forbruk.

NÅ 248,FØR 330,-

HJELP MOT FORKJØLELSESSYMPTOMER

-25%

RespiClear er en hurtigvirkende og velsmakende hostesaft som kan lindre sår hals, motvirke lett hoste og være god for stemmen. BroncAir kan hjelpe ved lette astmatiske plager, forkjølelsessymptomer og lindre hoste. Sammen kan produktene gi en effektiv lindring av forkjølelsessymptomer og virke lett slimløsende. Sørg for å ha RespiClear og BroncAir i skapet før forkjølelsessesongen setter i gang for alvor, slik at du har behandlingen klar når symptomene kommer.

NÅ 187,-

-20%

NÅ 239,FØR 299,-

NYHET! HVER 6. GRATIS

FORKJØLET? IKKE DET JEG KAN HUSKE! Medox er basert på de ­virkningsfulle antocyanene som finnes i skallet til blåbær og solbær, hele 80 mg per kapsel. Produktet er 100% naturlig og produseres i Sandnes. Medox er blitt testet ­klinisk av en rekke kjente universitet og universitets­sykehus, og det foreligger hele 13 publiserte studier. Medox kan styrke immun­forsvaret og lindre forkjølelseses­ symptomer. Det kan også bidra til å opprettholde en normal kolesterolbalanse, virke lett blodtrykks­senkende, samt lindre ømme og stive muskler og ledd.

FØR 249,-

MEDLEMSTILBUD! SUNKOST D-VITAMIN

-25%

NYHET!

3 Hver 6. produkt gratis ­(gjelder Femarelle, Medox og Sunkost kost­tilskudd-serie*)

4 GANGER 3 Unike medlemstilbud SÅ STERK! 3 Bursdags­overraskelse Meld deg inn i butikk eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030. *unntatt økonomiforpakninger og Sunkost matserie.

NÅ 82,FØR 109,-

PRØV OGSÅ! Velsmakende urtedrops (Bayerske) med honning og malt. Inneholder eteriske oljer som desinfiserer og oppfrisker munn og svelg. Kr 44,-

NÅ 119,FØR 159,-

Vareutvalget kan varierer fra butikk til butikk.

sunkost.no

6

Kampanje hos Sunkost uke 3-4  
Kampanje hos Sunkost uke 3-4  
Advertisement