Page 1

Foto: Paulsen & Nilsen

STUDIO KVÄNUM

I N S P I R A S J O N H Ø S T

2 0 2 0

STUDIO KVÄNUM OSLO AS – DRAMMENSVEIEN 123 – 0277 OSLO T: 2204 8510 STUDIOKVANUM.NO


E N H E L T N Y H V E R DA G ? 14. april feiret vi 15 års jubileum. Vår planlagte feiring måtte utsettes og 18 ansatte satt hjemme med take away, feiret og delte ivrig bilder med sine kolleger. I Schibsteds undersøkelse i mai var det kun 3% som ikke trodde vi ville komme tilbake en hverdag slik den var før C19. Vi hadde håpet det ville være langt fler. At langt fler ville ha tro på en ny annerledes hverdag. En hverdag med mer fokus på dyrevelferd og bærekraftig matproduksjon. Flere lykkelige kuer og griser. Flere som tar bena fatt, sykler til jobb, mindre biltrafikk. Mange flere som ferdes i skog og mark, sover i telt, mindre forurensninger, mer ro og omsorg både for våre nærmeste og for dem man passerer i farten, mer tid til å kjede seg og til å utforske nye sider ved seg selv og andre …og nye ideer. Vi har vært på våre første voksenteltturer i år. We love it! Til dere som kanskje er litt skuffet over restauranttilbudet i vestlandsfjordene…ta med primus og forbered litt snadder før avreise. Vinmonopolet har forresten mye moro på bittesmå flasker J Selv om året så langt har vært høyst uvanlig, ble det ny rekord for Kvänum. Det er vi veldig takknemlige for. Ha en finfin høst Klem fra Inger Marie & Ketill


Kvänum utvider sitt klassiske sortiment med en helt ny modell, nye fine detaljer og spennende farger.


Foto: Kvänum AB


STENEBY Årets versjon av Modern Classic er en herlig miks av nytt og gammelt. Håndmalt innredning, brede skuffer og åpne hyller gir et oppdatert klassisk uttrykk som passer i både nye og gamle hus. Vår nye modell Steneby har fått en nett og smal ramme, mens årets farger heter Mylla, Mossa, Mistral og Storm. Jordnært, med nordisk stemning, mykt og tilbakelent. Litt flere farger og litt friere former. Et kjøkken som tåler hverdager med hengende tulipaner og krøllete kjøkkenhåndklær. Et kjøkken å leve i.

Her kommer en liten smakebit.


Foto: Kvänum AB


STENEBY

Farge: MISTRAL/ÅSKA Benkeplate: MADREPEROLA

Foto: Kvänum AB


Detaljer i antikkbehandlet eik og hĂĽndtak og beslag i krom


STENEBY

Farge: MYLLA Benkeplate: BRASILIANSK KVARTSITT SKY

Foto: Kvänum AB


STENEBY

Farge: MOSSA/STORM Benkeplate: MADREPEROLA

Foto: Kvänum AB


Innside malt i fargen STORM


HAFJELL Vårt nyeste tilskudd til Studio Kvänumfamilien, Amanda, har stått for en rekke flotte kjøkkendesign dette halvåret. Dette hyttekjøkkenet skal snart på plass i vakre naturomgivelser på Hafjell. Vi gleder oss!


Kontakt: apt@studiokvanum.no


LOVE AT FIRST LIGHT


NYHET FRA ANOUR DONYA LAMPE

Leveres som pendel-, bord- og vegglampe i fargene Brushed Gold, Brushed Noir og Brushed Silver. Like vakker alene som i klynger. Elin@studiokvanum.no


NY LAMPELEVERANDØR:

HEATHFIELD&CO


Den britiske lampeleverandøren Heathfield & Co. har mer enn 40 års erfaring med design og produksjon av eksklusive lamper. Inspirasjon hentes fra kunst, arkitektur, mote og natur. Vi er stolte av å være forhandler i Norge. Elin@studiokvanum.no


BOMMA LIGHTING TRADISJONELT

TSJEKKISK

GLASSBLÃ…SERI


PROSJEKTLAMPER FRA

TSJEKKISKE

For mer info: elin@studiokvanum.no

BOMMA


GEILO NØKKELFERDIG MED

BELYSNING

Lampe: Portico Wall | DAVEY LIGHTING

950

HYTTEDRØM FRA

STUDIO

GEILO

KVÄNUM

Foto: Pål Harald Uthus


Lampe: Arctic Pear | OCHRE

Lampe: I-modell | ANOUR

Lampe: Bowl Sconce | APPARATUS


MØBLER


Trappelamper GAMLE NYHETER F R A S I BA S T De siste 7 årene har Sibast Furniture relansert en rekke møbler designet på 1950-tallet av Helge Sibast. Siste (gammelt) nytt er spisestolen, No. 9, og en polstret versjonen av loungestolen No 7.

Sibast No. 9


Sibast No. 7, polstret

Kampanjepris No 7 Lounge Chair frem til 31. oktober. Kontakt Elin@studiokvanum.no


K A M PA N J E L i l l e P e t r a


1. OKTOBER – 30. NOVEMBER Bestill en Lille Petra og få med en puff på kjøpet Kontakt: elin@studiokvanum.no


NOEN GANGER….

Etter 15 år med pynting og styling av showroom, lærer vi stadig noen nye triks. En vakker julidag lærte vi for eksempel at dersom man skal style med egg, kan lønne seg å blåse ut innholdet først. Flaks at den tunge glasslampen falt rett ned i bollen med flere måneder gamle egg – så fikk vi lære noe nytt : - )


AUBERGINEPIZZA Aubergine Tomatpuré Løk Vellagret sveitserost Pinjekerner Salt og pepper Oregano Chipotle krydder

Skjær auberginen i ca. 1 cm tykke skiver og smør på et godt lag med tomatpuré. Topp med løkskiver, ostebiter, pinjekjerner, urter og krydder. Sleng det noen minutter på grillen – og voila!


HARDANGER DRONNINGSTIEN & MUNKETRAPPENE


11. - 15. juni 2020 30 grader varmt. Vindstille. «Kalving» fra Folgefonna på den andre siden av fjorden. Folketomt. Digg feilpakket vegansk chilligryte J Starten på et langt og lykkelig liv med fjellturer og utallige teltovernattinger!


KJØKKENLANDSLAGET

STUDIO KVÄNUM 15 ÅR

15 år har gått siden vi åpnet døren for første gang i Drammensveien. «Å ta en for laget» har vært et motto i alle år. Et team hvor alle hjelper hverandre til å bli gode, og helst aller best! Helt ubeskjedent syns vi at vi er et eventyrlig team, med 18 herlige kolleger, som i gjennomsnitt har holdt sammen i over 9 årJ


GOD HØST!

Profile for Studio Kvänum Oslo AS

Høstmagasin 2020 | Studio Kvänum  

Høstmagasin 2020 | Studio Kvänum  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded