Harderwijk Waterfront

Page 1

Wonen in Waterfront, een goede keus! Waterfront is een prachtige wijk naast de historische binnenstad van Harderwijk. In Waterfront geniet je van het water, de ruimte en de vrijheid in een nieuwe, hippe en trendy woonwijk. De inwoners zijn veelal modern, actief en enthousiast en houden van het buitenleven. Er is plaats voor wonen, winkelen en recreĂŤren, op en rond het water.

www.groothuis.nl


Groothuis Wonen; even voorstellen Wij van Groothuis Wonen zetten ons voor de volle 100 procent in om jouw woonwensen te vertalen naar een unieke woning die meteen voelt als jouw thuis. Geheel volgens ons concept mooiGROOThuis, woon je straks in een bouwkundig topproduct waar veel voorbijgangers nog even een extra blik op zullen werpen.

We bouwen op iedere gewenste locatie in Nederland, maar onze roots liggen in Twente. Onze bouwervaring van meer dan 60 jaar zetten wij graag optimaal in. De klantvriendelijke en nuchtere werkwijze die in Twente zo gewoon is, vind je in ons gehele bedrijf terug. Wij denken graag met je mee! ‘Doe wat ie zegt dan leeg ie nich!’ Jouw mooiGROOThuis! Het bouwen van een woning vergelijken we met een reis. En die reis maken we samen. Onze woonadviseur neemt jou en/of je gezin mee op deze trip. Wij vinden het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van jouw woonwensen, zodat wij onze gezamenlijke reis naar een hoger level kunnen tillen. Samen gaan we voor een perfect mooiGROOThuis met optimaal wooncomfort geheel passend bij jouw leefstijl. Jouw woonwensen, en nog een beetje meer En Groothuis Wonen gaat nog verder dan dat! Tijdens de gesprekken met de woonadviseur worden je wensen doorgenomen. Hoe wil je de nieuwe woning betrekken? Bij Groothuis Wonen denken wij ‘out of the box’. Wat bedoelen we daar nu mee? Twee voorbeelden: • Je ziet op tegen het afwerken van de wanden en vloeren? Geen probleem, wij leveren de woning graag met de door jou gekozen wand- en vloerafwerking op. • Volle agenda en ook nog verhuizen? Geen stress. De rompslomp rondom het in- en uitpakken van je meubilair en spullen verzorgt Groothuis Wonen met alle plezier voor je. Je nieuwbouwwoning staat volledig ingericht voor je klaar. De laptop staat aangesloten op je bureau, de bedden zijn opgemaakt en de handdoeken liggen in de kast. Dat . wij mooiGROOThuis! Bespreek jouw woonwensen met je persoonlijke woonadviseur en we maken samen een mooi plan. Het resultaat: een prachtig thuis op een toplocatie.

Twee woonstijlen die goed passen binnen de gestelde kaders van

Waterfront Noordereiland De nautische woonstijl Wil je een nieuwbouwwoning met karakter? Dan is de nautische woonstijl wellicht iets voor jou. De architectuur sluit naadloos aan bij de unieke en waterrijke locatie in het historische Harderwijk. Typerend zijn de prachtige detaillering en zorgvuldig gekozen kleuren in de architectuur. De woning wordt gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen.

De Hollandse woonstijl Houd je van stijlvol en eigentijds, met een knipoog naar het verleden? Dan spreekt de Hollandse woonstijl je vast aan. Elke dag opnieuw geniet je van het warme kleur- en materiaalgebruik. Een unieke woonbeleving. Wat deze woonstijl ook kenmerkt zijn de strakke lijnen. De woning wordt gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen.

Zelf je woning samenstellen Zodra je weet in welke woning jij gaat wonen, gaan wij graag met jou in gesprek. Wij bouwen voor jou een woning die aansluit bij jouw wensen. Tenslotte weet je zelf het beste wat past bij jouw (gezins)leven. Bij Groothuis Wonen kun je zelf keuzes maken! Je krijgt een persoonlijke woonadviseur toegewezen die onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijke opties met je bespreekt. Wat is er zoal mogelijk? Een paar voorbeelden: •E en uitbouw aan de achterzijde (1.20 m of 2.40 m) zodat een grote leefkeuken ontstaat met ruimte voor een kookeiland. Ideaal voor grote gezinnen die veel tijd in de keuken doorbrengen. •E en speelkamer aan de keuken, zodat je kinderen en hun speelgoed een eigen plekje hebben in huis, maar je wel met ze in contact bent. Deze kamer is ook heel goed in te richten als kantoor. •W at ouder en graag voorzieningen zoals baden en slapen op de begane grond? De garage kan met enige aanpassingen worden omgevormd tot badkamer en slaapkamer. • Een mooie erker, balkon of dakkapel; het kan allemaal. •K ies je bij de achtergevel voor openslaande terrasdeuren? Dan sta je direct in verbinding met het buitenleven.

Dankzij deze en nog veel meer opties kun je je woning helemaal eigen maken. Een woning die naadloos aansluit bij jouw ‘way of living’ en waar je je direct helemaal thuis voelt: heerlijk toch?


“In Waterfront geniet je van het water, de ruimte en de vrijheid in een nieuwe, hippe en trendy woonwijk.”

Groothuis Wonen; even voorstellen Wij van Groothuis Wonen zetten ons voor de volle 100 procent in om jouw woonwensen te vertalen naar een unieke woning die meteen voelt als jouw thuis. Geheel volgens ons concept mooiGROOThuis, woon je straks in een bouwkundig topproduct waar veel voorbijgangers nog even een extra blik op zullen werpen.

We bouwen op iedere gewenste locatie in Nederland, maar onze roots liggen in Twente. Onze bouwervaring van meer dan 60 jaar zetten wij graag optimaal in. De klantvriendelijke en nuchtere werkwijze die in Twente zo gewoon is, vind je in ons gehele bedrijf terug. Wij denken graag met je mee! ‘Doe wat ie zegt dan leeg ie nich!’ Jouw mooiGROOThuis! Het bouwen van een woning vergelijken we met een reis. En die reis maken we samen. Onze woonadviseur neemt jou en/of je gezin mee op deze trip. Wij vinden het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van jouw woonwensen, zodat wij onze gezamenlijke reis naar een hoger level kunnen tillen. Samen gaan we voor een perfect mooiGROOThuis met optimaal wooncomfort geheel passend bij jouw leefstijl. Jouw woonwensen, en nog een beetje meer En Groothuis Wonen gaat nog verder dan dat! Tijdens de gesprekken met de woonadviseur worden je wensen doorgenomen. Hoe wil je de nieuwe woning betrekken? Bij Groothuis Wonen denken wij ‘out of the box’. Bespreek jouw woonwensen met je persoonlijke woonadviseur en we maken samen een mooi plan. Het resultaat: een prachtig thuis op een toplocatie.

Twee woonstijlen die goed passen binnen de gestelde kaders van:

Waterfront Noordereiland De nautische woonstijl Wil je een nieuwbouwwoning met karakter? Dan is de nautische woonstijl wellicht iets voor jou. De architectuur sluit naadloos aan bij de unieke en waterrijke locatie in het historische Harderwijk. Typerend zijn de prachtige detaillering en zorgvuldig gekozen kleuren in de architectuur. De woning wordt gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen. De Hollandse woonstijl Houd je van stijlvol en eigentijds, met een knipoog naar het verleden? Dan spreekt de Hollandse woonstijl je vast aan. Elke dag opnieuw geniet je van het warme kleur- en materiaalgebruik. Een unieke woonbeleving. Wat deze woonstijl ook kenmerkt zijn de strakke lijnen. De woning wordt gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen. Zelf je woning samenstellen Zodra je weet in welke woning jij gaat wonen, gaan wij graag met jou in gesprek. Wij bouwen voor jou een woning die aansluit bij jouw wensen. Tenslotte weet je zelf het beste wat past bij jouw (gezins) leven. Bij Groothuis Wonen kun je zelf keuzes maken! Je krijgt een persoonlijke woonadviseur toegewezen die onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijke opties met je bespreekt.

Dankzij deze en nog veel meer opties kun je je woning helemaal eigen maken. Een woning die naadloos aansluit bij jouw ‘way of living’ en waar je je direct helemaal thuis voelt: heerlijk toch?


Wonen in een mooi groothuis Groothuis Wonen is gespecialiseerd in de bouw van vrijstaande en tweeonder-één-kapwoningen.

www.groothuis.nl


Wonen in een mooi groothuis Groothuis Wonen is gespecialiseerd in de bouw van vrijstaande en tweeonder-één-kapwoningen.

www.groothuis.nl


Wonen in een mooi groothuis Groothuis Wonen is gespecialiseerd in de bouw van vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen.

www.groothuis.nl


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.