't Balderijck in Oldenzaal

Page 1

Verrassend ruim, robuust en stijlvol

Duurzaam & verantwoord gebouwd

/tbalderijck 12 appartementen www.tbalderijck.nl


2

3 Vind rust en ruimte bij de Stakenbeek

Van de architect

John Velthuis “Het woongebied Stakenbeek, waarvan ’t Balderijck deel uitmaakt, is een nieuwbouwwijk met een rijk verleden. De blokvormige beeldtaal, horizontale geledingen, verticale gevelopeningen en het sprekende roodbruine metselwerk vormen een knipoog naar de vroegere textielindustrie.” ’t Balderijck is de toegang tot de wijk Stakenbeek. Het appartementencomplex, met de bijzondere gevel en raampartijen, is een echte eyecatcher. De vorm, het materiaal en de kleur komen overeen met de rest van de wijk, maar dankzij subtiele verschillen oogt het net even wat anders. Het appartementengebouw met twaalf appartementen wordt omgeven door gras en een beukenhaag.

Inhoud 2

Van de architect

Oldenzaal

6

Situatietekening

Appartementen

10

8

Interieur

Plattegronden

18

4

12

Indeling

Wegwijzer

19


4

Van live muziek op de grote markt tot abseilen op het Outdoor Challenge Park Bruisend, gastvrij en bourgondisch

Altijd iets te doen

Oldenzaal: een Twents feestje!

t Balderijck

De binnenstad van Oldenzaal is aangenaam levendig en verrassend gezellig. De eeuwenoude stad staat bekend om haar bourgondische sfeer. Knusse winkelstraatjes, bijzondere winkels in prachtige historische panden en een overdekt winkelcentrum; in Oldenzaal vindt u het allemaal.

Oldenzalers zijn een kei in het organiseren van leuke evenementen. Het hele jaar door is er van alles te doen in het centrum en daarbuiten. De Grote Twentse Carnavalsoptocht en De Boeskool is Lös trekken bezoekers uit heel Twente en zelfs ver daarbuiten! Maar ook de ‘kleinere’ evenementen zijn meer dan de moeite waard: zoals de gezellige modezondagen in het centrum, de Hulsbeekdag, Twente Ballooning, de Hemelgames en Oldenzaal Muzikaal.

Wilt u de dag afsluiten in een restaurant of cafeetje? De bekende Twentse gastvrijheid ervaart u op de Groote Markt. Dit tovert beslist de Glimlach van Twente op uw gezicht. Genoeg om uit te kiezen voor jong en oud.

Evenementen in het centrum Genieten in het centrum van Oldenzaal Gezellig en actief

Tapas, terras en recreatieplas

Mocht u het toch nog niet weten, dan heeft Oldenzaal nog een uitgebreid cultureel aanbod in ons eigen Stadstheater De Bond. Liever actief? Ga met vrienden abseilen op het Outdoor Challenge Park of maak een lange wandeling in het nabij gelegen Landgoed Boerskotten. Vanuit ’t Balderijck bent u binnen een kwartier op het feestje van uw keuze!


6 Centrum | 1000 meter

44 ,00+NAP

Makkelijk bereikbaar en centraal gelegen

Eyecatcher van ‘t Balderijck

gaashekwerk met Hedera, hoog

LEGENDA

8

7

9

10

Het centrum van Oldenzaal, het bus- en treinstation en andere handige faciliteiten liggen op loopafstand. Op de fiets bent u zo op het Hulsbeek, De Boerskotten of op één van de vele sportvelden. En in ‘no time’ rijdt u de snelweg A1 op, zo kunt u zonder vertraging op weg!

gaashekwerk met Hedera, hoog

tuinmuur, laag

tuinmuur, laag

10

Quakoken | 150 meter

traat p Balderiks

43 ,00+NAP

Appartementen 1 t/m 12 Eigen parkeerplaats voor de deur, waarvan enkele overdekt

Entree Bergingen

Hoofdentree

LEGENDA

gaashekwerk met He

vuilcontainers groen

Snelweg | 2000 meter 5

Landgoed Boerskotten | 750 meter

De Wever

hterpad

Grondgebondenwoningen onder optie, vraag naar de mogelijkheden

Spoorstraat

Wonen in deze eyecatcher van ’t Balderijck betekent eigentijds wonen, met alle gemakken en comfort die u verwacht in dit elegante gebouw. De ligging en bereikbaarheid van uw nieuwe appartement is ideaal, ongeacht welke plannen u heeft. Uw auto parkeert u op uw eigen parkeerplaats voor de deur. LEGENDA

t Balderijck

O O RD

Trein- en busstation | 300 meter

1

10

2

3

4

5

6

7

8

9

10

tuinmuur, laag

at 5

10

S I T U A T I E

ondergrondse containers grijs en oranje

S C H A A L 1 : 500

ikstraat

S I T U A T I E

alder Bisschop B

S C H A A L 1 : 500

5

Sportschool Marian | 300 meter

S I T U A T

STEENSTRAAT

PARADI JSSTRA AT

KERKSTRAAT

SC H A A L

Albert Heijn | 500 meter

Basisschool De Leemstee | 600 meter

1


8

Volop ruimte en licht in uw appartement

“Geniet meer van buiten door de Franse balkons“

Bij het ontwerp van het appartementencomplex is rekening gehouden met de hedendaagse woonwensen. Het woonoppervlak is 88m2. De indeling bepaalt u zelf. Opvallend zijn de grote raampartijen, terwijl uw privacy gewaarborgd blijft. Aan uw keukentafel of op de bank; u bent voortdurend in verbinding met buiten. Doordat ieder appartement een ruim balkon heeft, wordt dit gevoel aangenaam versterkt. Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en energiezuinig Het appartementengebouw voldoet aan de hedendaagse kwaliteitseisen en nog een beetje meer dan dat! Bij deze appartementen draait het om comfort. En dat is niet voor niets. Comfort levert namelijk een belangrijke bijdrage aan uw woongenot. Dat vinden wij belangrijk. Door gebruik te maken van uitstekende isolatie is de temperatuur in uw appartement zeer aangenaam, zowel in de zomer als in de winter. Uw energierekening is verrassend laag. Een mooie bijkomstigheid.

“Enkele overdekte parkeerplaatsen“

“Eigen afsluitbare berging“ Woongenot voor jong en oud

Gevels De verrassende gevelpartij maakt dit complex uniek. De speelse ‘verspringingen’ zorgen ervoor dat het gebouw dient als moderne entree voor woongebied Stakenbeek.

Bepaal zelf de indeling van uw appartement en zorg er zo voor dat u zich helemaal thuis voelt.

Een nieuwbouwappartement is nieuw en fris. Geheel naar uw eigen smaak. Door gebruik te maken van onderhoudsarme bouwmaterialen is weinig onderhoud nodig. Lekker makkelijk, zonder dat het ten koste gaat van de uitstraling.


Wonen zoals u dat wilt

Interieur Uw appartement wordt opgeleverd zonder keuken, deze kiest u zelf. Daar maken wij samen afspraken over. Zodoende kunt u uw appartement geheel naar uw smaak inrichten.

In uw badkamer en toilet gebruiken we in de basis neutrale kleuren. De vloertegels zijn antraciet en de wandtegels wit. Bekijk voor een compleet beeld van alle afwerking-specificaties en -mogelijkheden de technische omschrijving.


12

“Variatie en woongenot“

Appartement type

A Bouwnummers:

A1, A9

Veel indelingsmogelijkheden De 3-kamerappartementen hebben veel indelingsmogelijkheden door de ruime kamers. De woonkamer nodigt uit om te spelen met het interieur. De twee slaapkamers liggen naast elkaar en zouden zelfs eventueel samengetrokken kunnen worden tot één grote slaapkamer. De extra bijkeuken is de ideale plek voor uw wasmachine en droger.

1e verdieping A1

3e verdieping A9

“Hoge raampartij, lekker veel lichtinval“

13


14

15

“Balkonterras als verlenging van de woonkamer“

Appartement type

Appartement type

B

“Een inloopkast met badkamer en suite!”

Bouwnummers:

B

Optie

Bouwnummers:

B2, B3, B4, B10, B11, B12

B2, B3, B4, B10, B11, B12

Multifunctionele ruimtes We gaan in de ontwerpen uit van een open keuken, zo betrekken we deze meer bij uw woon- en leefgenot en u hoeft zich dus niet meer af te zonderen voor uw huisgenoten of bezoek wanneer u gaat koken. Hoeft u niet te koken, geniet u dan van het uitzicht vanaf uw bank of keukentafel. Of geniet bij lekker weer van uw eigen balkonterras.

1e verdieping

Opties

“Extra berging, dus de was uit het zicht”

Wilt u vanuit uw slaapkamer rechtstreeks naar de badkamer kunnen? Kies dan voor de optie om uw slaapkamer en badkamer en suite te maken. Het luxe gevoel wordt helemaal compleet door de inloopkast die wordt gecreëerd bij de uitbreiding van de slaapkamer met een deel van de hal.

1e verdieping

B2 B4

B3

3e verdieping

B2 B4

3e verdieping

B10 B12

B11

B3

B10 B12

B11


16

17

Appartement type

Appartement type

C

“Vanuit de keuken contact met de woonkamer”

Bouwnummer:

Bouwnummers:

C5

D6, D7, D8

Nog even thuis doorwerken?

De lengte benadrukt De ruimtelijkheid van dit type op de 2e verdieping, wordt extra benadrukt door de positionering van het balkon in het verlengde van het appartement. De grote hoge raampartijen aan de andere zijde zorgen voor nog meer lichtinval.

2e verdieping

D

“Extra slaapkamer of werkkamer”

In dit type appartement betreedt u vanuit de ruime hal ieder vertrek. Aan de rechterkant vindt u tegenover de grootste slaapkamer de badkamer en links de bijkeuken en eventuele extra werkkamer of logeerkamer. Het is maar net waar uw behoefte ligt.

2e verdieping

C5

D6 D8

D7


18

19

Indeling

Wegwijzer

Begane grond

B4 B3

C5

B11 D6 D7

1e verdieping

D8 D8

A1

A1 D6

C5

B2

D8

B12 A1 B2

2e verdieping

3e verdieping

A9

D6

B10

A9 B10

B4

Lobby

D8

B3

B12

D7

B11

D7 A9 B10 B11 B12

Bisschop Balderikstraat C5 C5 B2 B3 D7

A9 B4 B10 B11 B12

Vereniging van eigenaren (VVE)

B12 D8 B4

Lift en trappenhuis Parkeerplaatsen (Overdekt) Parkeerplaatsen

B11 D7 B3

B12 D8 B4

A9 C5 A1

Balkons Bergingen

GEVEL BISSCHOP BALDERIKSTRAAT

GEVEL BURGEMEESTER WALLERSTRAAT

Gevel Bisschop Balderikstraat

APPARTEMENTEN -BASIS - GEVEL BISCHOP BALDERIKSTRAAT

B10 D6 B2

SCHAAL 1:100

Gevel Burgemeester Wallerstraat

: E7 NAT PE RNI L - B 2A0S 1I S7 - G E V E L B U R G E M E E S T E R B A LDL E6R S T R A A T A PDPAATRUT M EM WL A

A9 C5 A1

Gevel Spoorzijde

DATUM: 7 APRIL

2017

BLAD 7

B10 D6 B2

B11 D7 B3

U koopt uw appartement met SWK garantie die alleen gerenommeerde bouwondernemingen kunnen bieden. Het is belangrijk om te weten dat de SWK garantie een aanvulling is op de koop- en/of aannemingsovereenkomst. Het betreft een bouwkundige kwaliteitsgarantie van de ondernemer aan de koper.

GEVEL DE WEVER

SCHAAL 1:100

D A T U M : 7 A P R IAL P P2 A 0 R1 T7E M E N T E N - B A S I S - L A A G 3

BLAD 8

SCHAAL 1:100

D ATUM: 7 APRIL

onderhoud, verzekeringen en dergelijke, per appartement vastgesteld. De gang van zaken in het gebouw wordt grotendeels bepaald door de vergadering van eigenaars. Het bestuur van de VVE neemt alle beslissingen over het beheer van de gemeenschappelijke gedeelten van het complex. Zij is daarbij gebonden aan de bepalingen in het splitsingsreglement. Daarnaast zijn er nog vele zaken die niet in het reglement zijn geregeld en waarvan de regeling aan de vergadering is overgelaten.

SWK garantie

Gevel De Wever

GEVEL SPOORZIJDE

A P P A R T E M E N T E N - B A S I S - G E V E L S P O O R Z IJ D E

SCHAAL 1:100

Als eigenaar van een appartement bent u met de mede-eigenaars in het gebouw verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud. De Vereniging Van Eigenaren (VVE) wordt opgericht in de akte van splitsing in appartementsrechten. Iedere appartementeigenaar is automatisch lid van de VVE van het betreffende gebouw, dit is bij de wet geregeld. In de wet zijn regels opgesomd waaraan een VVE moet voldoen. Zo moet de VVE een ledenvergadering hebben. De wet eist dat de VVE tenminste eenmaal per jaar bijeen wordt geroepen. Dan worden de financiële jaarstukken besproken en wordt de voorschotbijdrage in de begrote gezamenlijke servicekosten, bestemd voor

2017

BLAD 9

*Voor een volledig overzicht van de gang van zaken verwijzen we u naar de ‘Wegwijzer en voorwaarden bij de aankoop van uw appartement’ in de bijgevoegde Technische Omschrijving. Of vraag ernaar bij uw makelaar.


Makelaar:

Ontwikkeling: projectontwikkeling

tbalderijck.nl kvbm.nl 0541-522022 /tbalderijck