Stila inspirationsmagasin 2022 - Udvendig solafskærmning

Page 1

PERSONLIG SOLAFSKÆRMNING Skræddersyet til dig og dit uderumOm Stila

2

Markiser

4

Pa r a s o l l e r

14

Pergolaer

22

Screens

30

Guides

38

Kontakt

48


STILA - OM STILA

OM STILA

EN FORLÆNGELSE AF DIT HJEM Der findes ikke noget bedre end en lur i skyggen med fuglefløjt i baggrunden eller endeløse nætter med latter, varme trøjer og nattedug dalende i stilhed. Det er livet i haven – en forlængelse af dit hjem, når det gør sig bedst. Hos os kan du få hjælp til at skabe netop det uderum, du drømmer om. Om det er en hyggekrog til luren bagerst i haven eller et samlingspunkt til mindeværdige stunder, så kan vi hjælpe dig med at skabe rammerne. Vi har specialiseret os i at lave solafskærmning til uderum, der bliver skræddersyet til dig og dine behov. Vi ved nemlig godt, at et hjem – inde såvel som ude – handler om at skabe rammerne til den enkeltes behov og liv. I dette katalog kan du se et udpluk af de løsninger, vi har til udvendig solafskærmning – og som med de rette tilvalg kan skabe rammerne om det uderum, du drømmer om. Her vil du kunne finde svaret på, hvorvidt en markise, parasol eller pergola er bedst for dig og ikke mindst dykke ned i, hvordan de på forskellig vis kan skræddersyes til dine behov. Bagerst i kataloget finder du desuden en oversigt over vores løsninger, så du nemt kan spore dig ind på det rette valg for dig. Vores løsninger er altid skræddersyet dine behov – så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os eller vores dygtige forhandlere, som altid står klar til at rådgive dig, så vi sammen finder den bedste løsning. Lad drømmene starte her.

Teamet hos Stila Danmark


2

Markise B50, RAL 9005, Noir Priser fra 25.549 kr. (2,50 x 1,50 m), inkl. motor med kontakt


STILA - MARKISER


4

Markiser Her finder du inspiration til, hvordan du kan indrette dit uderum med vores skræddersyede markiser.


STILA - MARKISER

Markise B25 Elite, Brustor hvid, Ecru Priser fra 25.719 kr. (2,5 x 1,5 m), inkl. motor med kontakt


6

MARKISER

DEN SKRÆDDERSYEDE SKYGGEPLADS Forlæng dit hjem med et samlingspunkt på terrassen, hvor livet kan udfoldes om sommeren. Her kan du vågne langsomt til de første solstrejf, holde pause midt på dagen fra solens stråler – og ikke mindst skabe hyggelige stunder langt ud på natten med familie og venner uden at mærke, at duggen falder. Vores markiser bliver altid skræddersyet på millimeteren, så de både visuelt og funktionelt passer til dit hjem – og ikke mindst til, hvordan de bedst skaber rammerne for masser af hyggelige stunder for dig.


STILA - MARKISER

Markise B27, RAL 9001, Pierre Priser fra 24.063 kr. (2,50 x 1,50 m), inkl. motor med kontakt

TILPASSET DIT HJEM Skal kassetten på din markise være rund, rektangulær eller med en hældning? Når du køber en markise hos os, skal du, udover farve på dug og stel, også vælge den form, du ønsker, at kassetten skal have. Den runde og kompakte B25 skaber et blødt udtryk på væggen, mens den rektangulære B27 skaber et mere minimalistisk. Har du lavt udhæng, er B50 den rette kassette for dig. Den har nemlig en hældning helt ned til 5 grader, så markisen ikke behøver at hænge langt nede. Vores solafskærmningsstylister står altid klar til, helt gratis og uforpligtende, at hjælpe dig med at finde den farve til dug og stel – samt form på kassette¬– der passer bedst til dit hjem.


8

SKRÆDDERSYET Vores markiser bliver altid skræddersyet til dit hjem – både i størrelse, farve og tilvalg. Få et overblik over alle de tilvalg, der findes til din markise på side 41

Markise B27 Elite, RAL 9005, Naturel Priser fra 25.719 kr. (2,5 x 1,5 m), inkl. motor med kontakt


STILA - MARKISER

STÆRK, STÆRKERE ELLER STÆRKEST? Når du skal vælge, hvilken markise der skal pryde dit hjem, vil du blive præsenteret for tre forskellige modeller, der på hver sin måde kan skabe rammen om det uderum, du drømmer om. Standard-modellen er perfekt til uderummet med op til frisk vind (10,8 m/s). Elite-modellen er til stedet med samme milde vindforhold (markisen er funktionsdygtig op til 10,8 m/s), men hvor du har brug for et større udfald på op til 375 meter. Sidst, men ikke mindst, finder du Prestige-modellen, der er perfekt til uderummet, hvor hård vind kan forekomme. Den er nemlig funktionsdygtig op til hele 13,8 m/s. Er du i tvivl om, hvilken model der passer bedst til dit hjem, så kommer vi meget gerne hjem til dig og giver vores vurdering – helt uforpligtende.


10

Markise B25 Elite, Brustor hvid, Ecru Priser fra 25.719 kr. (2,50 x 1,50 m), inkl. motor med kontakt


STILA - MARKISER

Markise B27 Elite, RAL 9005, Curry Chiné Priser fra 25.719 kr. (2,5 x 1,5 m), inkl. motor med kontakt


12

Markise B27 Elite, RAL 9005, Curry Chiné Priser fra 25.719 kr. (2,5 x 1,5 m), inkl. motor med kontakt

MULIGHED FOR EKSTRA SKYGGE Har du brug for ekstra skygge under din markise, er det muligt at tilføje et rullegardin på markisens front. På den måde kan du altid rulle ned, når solens stråler driller sidst på eftermiddagen, hvor solen står lavt og lige så nemt op igen, når udsigten skal nydes. Spørg endelig vores solafskærmingsstylister om de rette tilvalg for dig.


S T I L A - PA R A S O L L E R


14

Pa ra s o l l e r Her kan du forelske dig i den rette parasol til dit hjem.


S T I L A - PA R A S O L L E R

Parasol P7, rådhvid Priser fra 21.488 kr. (2,5 x 2,5 m), ekskl. fod


16

PA R A S O L L E R

DEN LILLE PAUSE FRA SOLEN Drømmer du om at skabe en plads med skygge i en særlig krog i haven, så skal du se nærmere på vores fritstående parasoller. De kan nemlig skabe den skyggeplads, du drømmer om – hvorend du ønsker. Om det er over lænestolen i hjørnet af haven eller ved det lille bord til eftermiddagsstunden foran huset, så kan vores parasoller give dig den pause, du trænger til. Det er desuden muligt at flytte den med dig rundt i haven, så du altid kan skabe den pause fra solen, du ønsker. Vores parasoller fås i et bredt udvalg af populære størrelser og farver, så du kan skabe den lille eller store skyggeplads du drømmer om.


S T I L A - PA R A S O L L E R

Parasol P50, med fodplade Priser fra 8.673 kr. inkl. fodplade


18

Parasol P6, hvid Priser fra 28.806 kr. (2,5 x 2,5 m), inkl. dæmpbart LED-lys

SLIDSTÆRKE MATERIALER Vores parasoller er til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Parasollerne er nemlig lavet i højeste kvalitet, og dugene er både OEKOTEX®-certificeret og har høj UV-beskyttelse fra 95-100 % afhængigt af den valgte dug. Derudover er alle vores parasoller vand- og smudsafvisende, ligesom de er resistente overfor mug.


S T I L A - PA R A S O L L E R

Parasol P7, beige Priser fra 24.571 kr. (2,5 x 2,5 m), inkl. vandskyende dækkappe

STÅENDE ELLER HÆNGENDE? Der findes mange forskellige baser til vores parasoller. Du kan blandt andet vælge, om parasollen skal have en klassisk centreret fod eller en fod i siden, så dugen hænger frit over det område, du ønsker. Du kan også sætte flere parasoller i samme stolpe, så den dækker op til hele 38 m2. Derudover er det muligt at få væghængt din parasol, hvis det passer bedst til dit hjem. Spørg endelig vores solafskærmningsstylister om mulighederne for at skabe den rette løsning hos dig.


20


STILA - PERGOLAER


22

Pergolaer Her finder du vores eksklusive pergola-løsninger, som kan være med til at skabe et helt fantastisk uderum hjemme hos dig.


STILA - PERGOLAER


24

PERGOLAER

DET EKSTRA LEVERUM I HAVEN En oase i haven – det er netop det, som vores pergolaer kan skabe. De fire ben danner et eksklusivt rum i haven, som du kan slappe af og hygge dig i. Her er både plads til solbadning på liggestolen eller til en skyggestund sammen med familien. Overdækningen kan nemt justeres og vil derfor kunne følge dine behov hele døgnet rundt – stund efter stund, drøm efter drøm.


STILA - PERGOLAER

LYS OG VARME TIL DE LANGE NÆTTER Både vores markiser og pergolaer kan udstyres med lys og varme, så de kan skabe rammerne for hyggelige stunder dag og nat ­– hele året rundt. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om de mange muligheder, der er for at skabe netop den stemning, du drømmer om. Pergola B128, Antracit struktur, grå 370 07 Priser fra 57.221 kr. (2,5 x 1,5 m), inkl. motor med kontakt


26

SKRÆDDERSYET Vores pergolaer bliver altid skræddersyet dit hjem – både i størrelse, farve og tilvalg. Få et overblik over alle de tilvalg, der er til din pergola på side 41.


STILA - PERGOLAER

Pergola B128, Antracit struktur, grå 370 08 Priser fra 57.221 kr. (2,5 x 1,5 m), inkl. motor med kontakt


28

Pergola B128 med vindafvisende screen i siden, Antracit struktur, grå 370 08 Priser fra 78.186 kr. (2,5 x 1,5 m), inkl. motor med kontakt og vindafvisende screens

I LÆ FOR VINDEN Vores pergolaer er ekstra velegnede til dig, der ønsker at skabe et uderum i et område med meget vind. Benene gør nemlig, at pergolaen er ekstra stabil og kan holde til selv kraftige vindstød. Du kan desuden tilføje screens til siderne og fronten, så der altid er læ i din oase.


STILA - SCREENS


30

Screens Her kan du blive inspireret til, hvordan du ved hjælp af udvendige screens, kan undgå ophedede hjem, når solen står ind gennem vinduet.


STILA - SCREENS

ZIP screen B1100 med rund kassette, Brustor hvid, 001001 Priser fra 11.530 kr. (100 x 75 cm), inkl. motor med kontakt


32

SCREENS

DEN LILLE HJÆLPER TIL DE STORE VINDUER Hele året rundt higer vi efter solens stråler, men med dem følger også ophedede hjem, hvis du ikke har den rette afskærmning på dine vinduer. Vi tilbyder derfor nogle smarte udvendige screens, der kan sættes på dine store vinduespartier, ovenlysvinduer, eller hvor du ønsker at kunne skygge for solens stråler, når de er mest insisterende.


STILA - SCREENS

SMART STYRING Både vores markiser, pergolaer og screens kan få monteret en sensor, så afskærmningen automatisk justerer sig i takt med, at temperaturen stiger. Derved kan du undgå, at dit hjem bliver overophedet, når strålerne står direkte ind ad vinduet – uden at løfte en finger. De justerer sig nemlig helt af sig selv i takt med dagens gang.

ZIP screen B1100 med firkantet kassette, Anodiseret, 002002 Priser fra 11.530 kr. (100 x 75 cm), inkl. motor med kontakt


34


STILA - SCREENS

ZIP screen B1100 med rund kassette, Antracit struktur, 010010 Priser fra 11.530 kr. (100 x 75 cm), inkl. motor med kontakt


36

ZIP screen B1100 med rund kassette, Antracit struktur, 010010 Priser fra 11.530 kr. (100 x 75 cm), inkl. motor med kontakt

VIND- OG SLIDSTÆRK Vores screens bliver installeret med et unikt zipsystem, der fastlåser de valgte screens til vinduet, så hverken vind eller vejr kan løsrive dem – selv i hård vind. Systemet holder dine screens nede, når det ønskes – og kan rulles helt op i kassetten, når udsigten skal nydes.


STILA - GUIDES


38

Guides Her kan du få hjælp til at finde den rette udvendige solafskærmning for dig og dit hjem.


STILA - GUIDES

GUIDES

SKRÆDDERSYET TIL NETOP DINE BEHOV Her finder du et overblik over, hvad det er for nogle beslutninger, du skal tage, inden du finder den rette udvendige solafskærmning til dit hjem. Vi hjælper altid gerne med rådgivning om den bedste løsning til dig – så kontakt os endelig.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, helt gratis og uforpligtende, med at træffe de beslutninger, der passer bedst til dig og dit hjem.


40

1 SKAB DEN RETTE STEMNING

Det er vigtigt at starte med drømmen – hvad er det for et udeliv, du ønsker at skabe med din udvendige solafskærmning? Er det et rum i rummet, skal du gå efter en pergola, mens den flytbare skyggeplads bedst bliver skabt med en parasol på hjul. Der findes desuden utallige tilvalg, der kan få løsningen til at passe netop det behov, du har. På den kommende side kan du få et overblik over de forskellige tilvalg.

2 BESLUT DIG FOR UDTRYKKET

Når du har besluttet, hvilken solafskærmning og hvilke tilvalg, der passer bedst til dine drømme for uderummet, skal du vælge udtrykket til den – både kassette, form, farve på dug, farve på stel og ikke mindst placeringen af den. På Stila.dk kan du dykke ned i de mange forskellige muligheder, der er for at skabe det rette udtryk til din skræddersyede solafskærmning.

3 VÆLG STYRINGSFORMEN TIL DIT LIV

Vi anbefaler altid, at man tilkøber en elektrisk styring til sin markise, screen og pergola. På den måde kan du nemt justere din solafskærmning til netop dit behov. Hertil kan du vælge enten en fjernbetjening, kontakt eller styring via app TaHoma® switch Smart Home hub. Her kan du tilkoble din udvendige solafskærmning til resten af dine Smart Homeløsninger i hjemmet og ikke mindst oprette nogle faste rutiner, så den automatisk justerer sig i takt med din døgnrytme.


STILA - GUIDES

GUIDE TIL UDVENDIG SOLAFSKÆRMNING Her finder du en oversigt over de forskellige udvendige løsninger, vi laver – og hvilke ekstra funktioner og egenskaber, du kan tilføje. Kontakt os endelig, hvis der er noget, du er i tvivl om eller læs mere på Stila.dk.

MARKISE UV-beskyttet

Smudsafvisende

Vandafvisende

OEKO-TEX®

Greenguard

Farveægthed

Tilpasning RAL-farver Tilvalg: Vindafskærmning Tilvalg: Vindsensor Tilvalg: Terassevarmer Tilvalg: Lys Tilvalg: Justerbar højde Tilvalg: Elektrisk og app-styring Tilvalg: Styring med sensorer

PARASOL

PERGOLA

SCREEN


42

Markise B38 med gardin i forbummen, RAL 9005 sort struktur, Noir Priser fra 34.190 kr. (3 x 1,5 m), inkl. motorer med kontakt


STILA - GUIDES

FARVEGUIDE Vores udendørs solafskærmning findes i mange forskellige farver, teksturer og striber, så du kan finde den, der passer bedst til dit uderum. Her finder du et udpluk af farverne – men hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os for endnu flere muligheder.


44

CHOKOLADE

MULDVARP

GREIGE

KAFFE

BEIGE

KORN

SAND

RÅHVID

HVID


STILA - GUIDES

SORT

BETON

KALK

KONGEBLÅ

KOBOLTBLÅ

PASTELBLÅ

SKOV

OLIVEN

LIME


46

VINRØD

BRÆNDT ORANGE

APPELSIN

BLOMME

GAMMELROSA

ROSA

OKKER

SOLGUL

LYS GUL


S T I L A - KO N TA K T

KO N TA K T

SKAL VI HJÆLPE DIG? Vi håber, at du er blevet inspireret til at finde den udvendige solafskærmning, der passer til dit uderum og liv. Måske du allerede har en idé om, hvordan den er – eller også har du et stykke vej endnu. Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig videre med personlig rådgivning – helt gratis og uforpligtende. Kontakt os på support@stila.dk eller læs mere om vores løsninger på Stila.dk.

Teamet hos Stila Danmark


48


Vi glæder os til at hjælpe dig. +45 44 82 11 10 support@stila.dk Stila.dk @stiladk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.