Page 1

Stayokay Rotterdam


Stayokay Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste hebben een eigen bar, terras en restaurant, vergaderfaciliteiten en feestruimtes.

Kust, natuur en cultuur Vanuit de hostels kunnen gasten alle kanten op: uitwaaien langs de kust, de bossen in of cultuur snuiven in de mooiste steden. Een uniek verblijf tegen een voordelig tarief, dat is de kracht van Stayokay.

Feesten Stayokay is ideaal voor feesten en partijen met vrienden en familie. Of het nu gaat om een schoolreĂźnie of huwelijksfeest, wij bieden je een gezellige en bijzondere locatie tegen een aantrekkelijke prijs, prima service en professionele ondersteuning.

Inspirerend vergaderen Een hostel is ook een prettige en verrassende omgeving voor vergaderingen, workshops en bedrijfsfeesten. De hostels hebben een informeel karakter, op mooie plekken in Nederland. Zo raak je gegarandeerd geĂŻnspireerd!

Op maat Vanzelfsprekend kun je altijd met ons overleggen voor een aanbieding op maat. In deze informatiemap lees je meer over de mogelijkheden.

Stayokay Rotterdam


Duurzaam en sociaal Puur, vers en eerlijk Verblijf je bij Stayokay, dan ben je Goed bezig! Stayokay vindt duurzaamheid belangrijk. Dat gaat verder dan het afval scheiden en groene stroom. De hostels bieden zoveel mogelijk fairtrade en biologische producten. Zo is het brood biologisch, de koffie UTZ Certified en heeft de thee het Rainforest Alliance keurmerk. Daarnaast beschikt Stayokay over het Europees Ecolabel en zijn we ISO gecertificeerd. Natuurlijk is Stayokay voortdurend in beweging om nog meer duurzame initiatieven te ontwikkelen. Als gast draag je hier automatisch een steentje aan bij!

Goed bezig! Goed bezig! is veel meer dan alleen lekker en verantwoord eten en drinken. Het staat ook voor het leuke leven, het leven bij Stayokay. Of het nu gaat om een avondje stappen of je eigen bed opmaken in het hostel. Het is allemaal Goed bezig!

“Dat ontbijt van Stayokay, daar kan ik naar uitkijken�

Stayokay Rotterdam


Duurzaam en sociaal Stay4all: een klasse-idee Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuisblijven. Hun ouders kunnen de kosten voor een schoolkamp niet dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf. Het doel van dit project: de hele klas gaat op reis, niemand blijft achter!

Vergader bij Stayokay en steun dit goede doel Door te vergaderen bij Stayokay, steun je dit initiatief automatisch. Van het vergadertarief gaat 1 euro per persoon naar Stay4All. Kijk voor meer info op stayokay.com/stay4all

“Voor het groepsgevoel is het heel belangrijk dat een klas compleet is op schoolkamp. Alleen dan houden leerlingen een warme herinnering over aan hun schooltijd.� Barbara Ottho leerkracht op basisschool Hannie Schaft (Zandvoort)

<naam> Stayokay Rotterdam


Stayokay Rotterdam Schots, scheef en schitterend! Stayokay Rotterdam is gevestigd in de wereldberoemde kubuswoningen, vlak bij de gezellige Oude Haven. Deze kubuswoningen zijn in 1984 gebouwd door de Nederlandse architect Piet Blom en in 2009 gerenoveerd en omgetoverd tot hostel. Elke kamer is anders, maar natuurlijk altijd met een eigen badkamer en de modernste faciliteiten. In de gezellige bar, de brasserie en in de lounge kun je lekker relaxen en ontmoet je andere reizigers van over de hele wereld.

Ideale vergaderfaciliteiten Stayokay Rotterdam beschikt over vergaderfaciliteiten. Wij hebben zalen en ruimtes om je gezelschap te ontvangen. Ook onze brasserie is in te zetten voor events tot 200 gasten. En natuurlijk ervaar je altijd de inspirerende en energieke omgeving van het hostel. Je kunt hierbij ook de professionele ondersteuning van onze medewerkers verwachten.

Goed bereikbaar met OV Stayokay Rotterdam ligt prachtig maar goed verstopt! Het hostel ligt tegenover Station Rotterdam Blaak, waar trein, metro, tram en bus aankomen en vertrekken. Check onze site voor een uitgebreide routebeschrijving: stayokay.com/nl/hostel/rotterdam/route-en-contact

Stayokay Rotterdam

‘Het is heerlijk om bij Stayokay met mijn verkoopteam te brainstormen. De sfeer in zo’n hostel geeft de juiste energie.’ Salesmanager telecombedrijf


Impressie Stayokay Rotterdam

Stayokay Rotterdam


Bijzonder feestelijk Zaalhuur Stayokay Rotterdam is zeer geschikt voor evenementen of feesten. Het centraal gelegen restaurant van Stayokay Rotterdam met de aangrenzende bar biedt volop mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen.

1 dagdeel (ochtend, middag of avond)

2 dagdelen (ochtend & middag of middag & avond)

3 dagdelen (ochtend, middag en avond)

Piet Blom

€ 125,-

€ 175,-

€ 200,-

Erasmus

€ 100,-

€ 125,-

€ 150,-

Stayokay Restaurant

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Gehele Hostel

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Zaal

Stayokay Rotterdam


Bijzonder feestelijk Borrelmogelijkheden Prijs per persoon

Omschrijving

Ochtendbreak

€ 7,-

croissant met jam & boter, handfruit en jus d’orange

Healthbreak

€ 6,-

biologische sapjes, mueslireep en handfruit

Middagbreak

€ 6,-

hostelspecifiek, bijvoorbeeld soep met brood

Borrelarrangement 1 uur

€ 15,-

bier, frisdranken, wijn, bitterballen en nootjes

Borrelarrangement 2 uur

€ 20,-

bier, frisdranken, wijn, bitterballen en nootjes

Hollandse hapjes

€ 3,50

bitterballen, kaasstengels, kaas, leverworst, mosterd en uitjes

Stayokay Rotterdam


Routebeschrijving Vanuit richting Utrecht: Vanaf de A12, neem je de A20 richting Hoek van Holland. Op de A20 neem je de A16 richting Dordrecht/Breda. Houd rechts aan “Ring Rotterdam”. Voor de Van Brienenoordbrug neem je afslag Centrum. Hier kan je kiezen om linksaf te gaan richting P+R Capelse Brug. Je kunt hier gratis parkeren en de metro naar het hostel pakken. Je kan ook rechtsaf richting het centrum rijden. Ga rechtdoor over de Maasboulevard tot aan de Erasmusbrug. Ga bij de stoplichten rechtsaf. Je rijdt door tot het eerstvolgende kruispunt. Hier, bij het Maritiem Museum, ga je rechtsaf. Daarna rijd je rechtdoor, totdat je onder de kubuswoningen doorgaat. Aan je rechthand bevindt zich de parkeergarage van de Oude Haven. Vanuit richting Dordrecht/Breda: Volg de A16. Houd bij knooppunt Ridderster rechts aan en volg Rotterdam Centrum. Neem op de Van Brienenoord Brug afslag Centrum. Hier kan je kiezen om rechtsaf te gaan richting P+R Capelse Brug. Je kunt hier gratis parkeren en de metro naar het hostel pakken. Je kan ook rechtsaf richting het centrum rijden. Ga rechtdoor over de Maasboulevard tot aan de Erasmusbrug. Ga bij de stoplichten rechtsaf. Je rijdt door tot het eerstvolgende kruispunt. Hier, bij het Maritiem Museum, ga je rechtsaf. Daarna rijd je rechtdoor, totdat je onder de kubuswoningen doorgaat. Aan je rechthand bevindt zich de parkeergarage van de Oude Haven. Vanuit richting Amsterdam/Den Haag: Vanaf de A13 neem je de A20 richting Gouda (let op! 80 km zone). Neem de A16 richting Dordrecht/Breda. Houd rechts aan “Ring Rotterdam.” Voor de Van Brienenoordbrug neem je afslag Centrum. Hier kan je kiezen om linksaf te gaan richting P+R Capelse Brug. Je kunt hier gratis parkeren en de metro naar het hostel pakken. Je kan ook rechtsaf richting het centrum rijden. Ga rechtdoor over de Maasboulevard tot aan de Erasmusbrug. Ga bij de stoplichten rechtsaf. Je rijdt door tot het eerstvolgende kruispunt. Hier, bij het Maritiem Museum, ga je rechtsaf. Daarna rijd je rechtdoor, totdat je onder de kubuswoningen doorgaat. Aan je rechterhand bevindt zich de parkeergarage van de Oude Haven.

Stayokay Rotterdam


Meer informatie? Het team van Stayokay Rotterdam staat altijd voor je klaar. Heb je verdere vragen of wensen, dan kun je ons bereiken via onderstaande contactgegevens. Stayokay Rotterdam Overblaak 85 3011 MH Rotterdam Tel. +31 (0)10 436 57 63 Fax +31 (0)10 436 55 69 rotterdam@stayokay.com stayokay.com/rotterdam www.facebook.com/StayokayRotterdam @StayokayRTM

Routebeschrijving: het hostel ligt prachtig, maar verstopt! Lees daarom goed onderstaande informatie. De looproute naar het hostel Het hostel bevindt zich in de opvallende kubuswoningen. Tussen de kubussen bevinden zich pleintjes. Als je naar bovengaat loop je tussen de kubuswoningen over de vele pleintjes naar boven toe. Dan kom je vanzelf bij Stayokay, nummer 85. Maak je geen zorgen, volg het pad naar boven en je komt er echt!

Openbaar vervoer NS-station Rotterdam Blaak ligt op 5 minuten lopen van het hostel. Zodra je het station uit loopt zie je de Kubussen al staan. Reis je via Rotterdam Centraal Station, dan kun je per trein of tram (lijn 21) naar Rotterdam Blaak. Loop naar de opvallende kubuswoningen en volg verder de beschrijving bij 'De looproute'.

Eigen vervoer Kom je met de auto, dan kun je parkeren in de parkeergarage “Oude Haven.” Voor het navigatiesysteem gebruik je: Burgemeester van Walsumweg 718. Je kunt de auto ook gratis parkeren op het P+R terrein “Capelse brug.” Hier neem je de metro, die je direct naar Station Rotterdam Blaak en het hostel brengt.

Stayokay Rotterdam

Bijzonder feestelijk Stayokay Rotterdam 2018  
Bijzonder feestelijk Stayokay Rotterdam 2018