Page 1

Stayokay Arnhem


Stayokay Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste hebben een eigen bar, terras, restaurant, vergaderfaciliteiten en feestruimtes.

Kust, natuur en cultuur Vanuit de hostels kunnen gasten alle kanten op: uitwaaien langs de kust, de bossen in of cultuur snuiven in de mooiste steden. Een uniek verblijf tegen een voordelig tarief, dat is de kracht van Stayokay.

Feesten Stayokay is ideaal voor feesten en partijen met collega’s, vrienden en familie. Of het nu gaat om een schoolreünie, bedrijfsfeest of huwelijksfeest, wij bieden je een gezellige en bijzondere locatie tegen een aantrekkelijke prijs, prima service en professionele ondersteuning.

Inspirerend vergaderen Een hostel is ook een prettige en verrassende omgeving voor vergaderingen, workshops en bedrijfsfeesten. De hostels hebben een informeel karakter, op mooie plekken in Nederland. Zo raak je gegarandeerd geïnspireerd!

Op maat Vanzelfsprekend kun je altijd met overleggen voor een aanbieding op maat. In deze informatiemap lees je meer over de mogelijkheden. De hostels bieden veel flexibiliteit en denken graag met je mee om tot een passend programma te komen.

Stayokay Arnhem


Duurzaam en sociaal Puur, vers en eerlijk Verblijf je bij Stayokay, dan ben je Goed bezig! Stayokay vindt duurzaamheid belangrijk. Dat gaat verder dan het afval scheiden en groene stroom. De hostels bieden zoveel mogelijk fairtrade en biologische producten. Zo is het brood biologisch, de koffie UTZ Certified en heeft de thee het Rainforest Alliance keurmerk. Daarnaast beschikt Stayokay over het Europees Ecolabel en zijn we ISO gecertificeerd. Natuurlijk is Stayokay voortdurend in beweging om nog meer duurzame initiatieven te ontwikkelen. Als gast draag je hier automatisch een steentje aan bij!

Goed bezig! Goed bezig! is veel meer dan alleen lekker en verantwoord eten en drinken. Het staat ook voor het leuke leven, het leven bij Stayokay. Of het nu gaat om een avondje stappen of je eigen bed opmaken in het hostel. Het is allemaal Goed bezig!

“Dat ontbijt van Stayokay, daar kan ik naar uitkijken�

Stayokay Arnhem


Duurzaam en sociaal Stay4all: een klasse-idee! Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuisblijven. Hun ouders kunnen de kosten voor een schoolkamp niet dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf. Het doel van dit project: de hele klas gaat op reis, niemand blijft achter!

Vergader bij Stayokay en steun dit goede doel Door te vergaderen bij Stayokay, steun je dit initiatief automatisch. Van het vergadertarief gaat 1 euro per persoon naar Stay4All. Kijk voor meer info op stayokay.com/stay4all

“Voor het groepsgevoel is het heel belangrijk dat een klas compleet is op schoolkamp. Alleen dan houden leerlingen een warme herinnering over aan hun schooltijd.� Barbara Ottho leerkracht op basisschool Hannie Schaft (Zandvoort)

<naam> Stayokay Arnhem


Stayokay Arnhem Stayokay Arnhem is gevestigd op een heuvel in de Arnhemse wijk Alteveer. Het ligt in een bosrijke omgeving aan de Veluwezoom en toch op een steenworp afstand van de binnenstad. Met een basketbalveld, tafeltennistafel, tuinen en bossen rondom het hostel, ben je even weg uit het drukke stadsleven. Binnen vind je een sfeervolle inrichting, met nette kamers, een lounge en een gezellige Ierse pub. Of je nu komt voor een vergadering, workshop, bedrijfsuitje of verjaardagsfeest: Stayokay Arnhem is de perfecte basis voor een geslaagd verblijf.

Ideale vergaderfaciliteiten Stayokay Arnhem beschikt over uitgebreide vergaderfaciliteiten. In het pand zijn de vroegere slaapzalen omgetoverd tot mooie eigentijdse zalen. De zalen beschikken over alle benodigde vergaderfaciliteiten. De aankleding en de groene omgeving rondom het hostel dragen bij aan een prettige, informele sfeer. Door de professionele ondersteuning van onze medewerkers kom je niks tekort.

• • • • • •

Diverse multifunctionele zalen Flatscreen tv-scherm/monitor Beamer Whiteboard Flip-over Gratis parkeren

‘Het is heerlijk om bij Stayokay met mijn verkoopteam te brainstormen. De sfeer in zo’n hostel geeft de juiste energie.’ Salesmanager telecombedrijf

Stayokay Arnhem


Impressie Stayokay Arnhem

Stayokay Arnhem


Vergaderen

LENGTE

BREEDTE

M2

BLOK

U-VORM

CARRÃ&#x2030;

SCHOOL

CABARET

THEATER

RECEPTIE FEEST

Capaciteit zalen

Molenbeke

13.5

5.5

70

34

28

34

20

60

70

70

Heijenoord

11.5

5.5

65

30

24

30

20

50

60

60

Zypendaal

8.5

4.5

35

16

12

16

10

20

25

25

Valkenhuizen

8.5

4.5

35

16

12

16

10

20

25

25

Alteveer

5

4

20

10

-

-

-

16

16

Sonsbeek (restaurantzaal)

15

7.5

115

-

50

60

40

1-

120

120

Lounge

7.5

4.5

30

14

-

-

-

-

20

20

Stayokay Arnhem


Vergaderen De zalen Molenbeke, Heijenoord en Zypendaal Deze zalen zijn uitgerust met alle vergaderfaciliteiten die je nodig hebt. Een projectiescherm en beamer aan het plafond maken de zaal bij uitstek geschikt voor audiovisuele presentaties. Een vaste flatscreen tv in de hoek van de zaal biedt extra mogelijkheden om een video of dvd af te spelen, of beelden van een videocamera te tonen.

Zaal Heijenoord

Vanwege het formaat van deze zalen zijn alle zaalopstellingen goed mogelijk. Met name zaal Molenbeke en zaal Heijenoord zijn uitstekend geschikt voor grotere presentaties, plenaire sessies of activiteiten/workshops waar veel ruimte gewenst is. Zaal Molenbeke

Zaal Zypendaal

Zaal Valkenhuizen

Zaal Alteveer

Zalen Valkenhuizen en Alteveer Deze zalen zijn zeer geschikt voor kleinere vergaderingen en workshops. Een vast whiteboard en flip-over bieden precies wat nodig is voor een kleinere vergadering. Daarnaast zijn deze zalen zeer geschikt als subruimte voor grotere groepen en voor allerlei uiteenlopende doeleinden waarbij een grote zaal niet nodig is.

Zaal Sonsbeek en de lounge Sonsbeek is met ruim 125 m2 de grootste zaal van Stayokay Arnhem. De lounge heeft een wat informeler karakter en biedt door een schuifwand de mogelijkheid om de ruimte af te sluiten of juist contact met de algemene ruimte te houden. Deze zalen zijn vanwege hun dubbele functie beperkt beschikbaar. In overleg kunnen deze zalen in veel gevallen echter prima ruimte bieden voor het gewenste type gebruik. Zeker groepen die het gehele hostel exclusief in gebruik hebben, kunnen met deze zalen over extra zaalcapaciteit beschikken.

Stayokay Arnhem

Zaal Sonsbeek


Vergaderen Vergaderarrangementen Prijs per persoon

4-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

€ 20,50

• 1 vergaderruimte voor 1 dagdeel met flip-over / whiteboard • Stayokay pennen, Stayokay notitieblokken en stiften • Onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf • Cake en snoepjes • Gratis WiFi

€ 38,-

• 1 vergaderruimte voor 2 dagdelen met flip-over / whiteboard • Stayokay pennen, Stayokay notitieblokken en stiften • Onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf • Cake en snoepjes • Stayokay vergaderlunch • Frisdrankassortiment: 1 flesje per persoon • Gratis WiFi

€ 57,-

• 1 vergaderruimte voor 3 dagdelen met flip-over / whiteboard • Stayokay pennen, Stayokay notitieblokken en stiften • Onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf • Cake en snoepjes • Stayokay vergaderlunch • Stayokay 3-gangen diner in buffetvorm • Frisdrankassortiment: 2 flesjes per persoon • Gratis WiFi

Toelichting Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar

Stayokay Arnhem

Omschrijving


Vergaderen Vergaderbreaks Prijs per persoon

Omschrijving

Ochtendbreak

€ 6,50

Croissant met jam & boter, handfruit en jus d’orange

Healthbreak

€ 4,75

Biologische sapjes, mueslireep en fruit

Energybreak

€ 3,75

Energy drink met candy bar

Borrelarrangement 1 uur

€ 12,50

Bier, frisdranken, wijn en bittergarnituur

Sweet Break

€ 3,25

Koffie met gebak met of zonder slagroom

File Borrel

€ 5,50

Inclusief 2 drankjes (bier/fris/wijn) assortiment koude/warme hapjes

Hartige Break

€ 5,50

Inclusief kop soep met saucijzen of kaasbroodje Inclusief kop soep saucijzen- of kaasbroodje

Audiovisuele hulpmiddelen Prijs per dag Beamer

€ 50.-

Video/dvd- speler met televisie

€ 25,-

Extra flip-over

€ 15,-

Audioset voor versterken geluid vanaf laptop of mp3-speler (t.b.v. kleinere presentaties)

€ 15,-

Geluidsinstallatie met cd/dvd en microfoon in vergaderzaal. Ook aan te sluiten op laptop of mp3-speler (t.b.v. grotere audiovisuele presentaties of achtergrondmuziek)

€ 50,-

Toelichting Hulpmiddelen zijn op aanvraag en indien beschikbaar. Stayokay Arnhem


Vergaderen Lunch & diner

Lunchbuffet

€ 12,-

In buffetvorm geserveerd in het restaurant: Soep, biologisch wit & bruin brood en vers afgebakken broodjes, jonge kaas, diverse soorten vleeswaren, diverse zoetwaren, salades, warme snack, handfruit, melk, karnemelk, appelsap, jus d’orange, koffie, thee en water.

Broodjeslunch

€ 8,50

Naar keuze geserveerd in vergaderzaal of restaurant: Assortiment van vers afgebakken broodjes (2 per persoon) met verschillend hartig beleg, fruit, melk, karnemelk en jus d’orange.

Luxe broodjeslunch

€ 12,50

Naar keuze geserveerd in vergaderzaal of restaurant: Soep, assortiment van vers afgebakken luxe broodjes (2 per persoon) royaal belegd, verse fruitsalade, melk, karnemelk en jus d’orange.

Dinerbuffet

Luxe dinerbuffet

BBQ

Luxe BBQ 3-gangen

Stayokay Arnhem

€ 16,-

In buffetvorm geserveerd in het restaurant: 2 soorten soepen, stokbrood met kruidenboter, 4 warme gerechten , 2 soorten salades en een dessert.

vanaf € 21,50

In buffetvorm geserveerd in het restaurant of separate dinerzaal: Diverse themabuffetten, stamppotbuffetten of gevarieerde warme- en koude buffetten mogelijk. Vraag naar de menusuggesties.

€ 19,50

Barbecueën buiten, opeten binnen en/of buiten mogelijk: Kipsaté, runderhamburger, kipfilet, BBQ worstje, stokbrood met kruidenboter, frites, huzarensalade en diverse sauzen.

€ 26,50

Barbecueën buiten, opeten binnen of buiten mogelijk: Soep naar keuze, stokbrood met kruidenboter en tapenade, Kipsaté, spare-ribs, gemarineerde rundersteak, drumstick, frites, huzarensalade, zalmsalade en groene salade, diverse sauzen, Vanille-ijs met aardbeiensaus en slagroom.


Faciliteiten dans- en theatergroepen Mogelijkheden Een paar dagen op zoek naar een prettige ruimte om te repeteren of een optreden voor te bereiden? Dans- en theatergroepen zijn bij Stayokay Arnhem aan het juiste adres. De verschillende zalen bieden altijd een passende plek om lekker in alle rust te oefenen. De gezellige pub en het terras bieden uitstekende gelegenheid om tussentijds en na afloop te ontspannen. Natuurlijk zijn speciale wensen altijd bespreekbaar. Zo heb je altijd de juiste faciliteiten tegen een aantrekkelijke prijs! Stayokay Arnhem heeft meerdere zalen ter beschikking. De zalen hebben verschillende afmetingen, vloerbedekking en uitstraling, waardoor er altijd een geschikte zaal voor het type gebruik is. Voor separate gedeeltes van een repetitie is ook gebruik van een of meer subzalen een optie. Er zijn diverse mogelijkheden voor audiovisuele ondersteuning. • Diverse zalen • Audio- en videoapparatuur • Podium (op aanvraag)

Stayokay Arnhem


Meer informatie? Jouw contactpersoon bij Stayokay Arnhem staat altijd voor je klaar om verder te praten over al je wensen en ideeĂŤn. Stayokay Arnhem Han van den Heuvel- Vestigingsmanager Diepenbrocklaan 27 6815 AH Arnhem Tel.: 026 442 01 14 E-mail: arnhem@stayokay.com stayokay.com/nl/hostel/arnhem Facebook.com/StayokayArnhem @StayokayARN

Graag tot ziens in Arnhem!

Stayokay Arnhem

Arnhem Bijzonder Zakelijk  

Lees meer over de mogelijkheden bij Stayokay Arnhem voor vergaderen, vergaderarrangementen, zaalhuur.

Arnhem Bijzonder Zakelijk  

Lees meer over de mogelijkheden bij Stayokay Arnhem voor vergaderen, vergaderarrangementen, zaalhuur.