Dragør Nyt nr. 35 – 2015

Page 12

Dragør Nyt

Side 12

The Visit – An Alien Encounter

Nyheder fra

Det ukendte – i Dragør Bio onsdag den 2. september kl. 19.00

AUGUSTTILBUD

Kjole

Eyelashextension

Str. 38–52

Kr.

1.199,-

Normalpris 750 kr. NU

Se kataloget i butikken

595 kr.

Kongevejen 25, 1. sal · 2791 Dragør · tlf. 2446 7427 BOOK DIN TID ONLINE på www.simple-beauty.dk

Sommersalg på udvalgte varer

Køb

Tromborg Gi’ et gavekort hos os

Mødestedet for Dragørs pensionister og efterlønsmodtagere

KØB 2 BETAL 1 BOUTIQUE No.1

Kongevejen 1 Tlf. 32 53 08 05 Mandag–fredag kl. 10–18, lørdag kl. 10–16, søndag kl. 12–16

Besøg os også på nettet:

www.boutiquenumberone.dk

GRILL-DAG Så er det atter tid til at grille, og vi gentager de forrige års succeser

Tirsdag d. 8. september kl. 12.00 Theis sørger for helstegt pattegris, caféen sørger for div. tilbehør – og øl, vin og vand kan købes til de sædvanlige priser. Har du lyst til at runde af med kaffe og kage, kan der købes tillægsbillet til dette.

Malermester Theis Mortensen

Malermester Claus Hvidman

Jægervej 68 Tlf. 22 79 38 49

Stationsvænget 5, st. tv. Tlf. 40 45 56 95

Vi satser naturligvis på godt vejr og dækker op udendørs, og Bente Thers medbringer sin harmonika og underholder, mens vi griller, spiser og hygger os. Billetter kan købes i informationen hverdage kl. 9.00–15.00 senest torsdag den 3. september HUSK også efterårets øvrige arrangementer Læs mere på: www.wiedergaarden.dk

Alle former for malerarbejde udføres

Samme dag som den første danske astronaut bliver sendt i rummet, har DOXBIO premiere på filmen The Visit – An Alien Encounter. Filmen dokumenterer menneskets første møde med intelligent liv fra rummet – vel at mærke – et møde, der endnu ikke har fundet sted. Siden opfindelsen af radiokommunikation har mennesket sendt signaler ud i rummet for at gøre andre civilisationer opmærksomme på dets eksistens. Med eksklusiv adgang til FN’s kontor for »Anliggender vedrørende det ydre rum« og til militærstrateger og eksperter fra verdenens førende rumforskningscentre udforsker filmen det første møde

Karamellerne er bløde og lækre, med smag af ægte håndværk, kærlighed og historie

Slentre bar

30,-

med en besøgende fra rummet. Konfrontationen mellem Jordens befolkning og det »fremmede« begynder med

de enkle spørgsmål: Hvorfor er I her? Hvordan tænker I? Hvad ser I i menneskeracen, som den ikke ser i sig selv? Filmen er en rejse ud over

med planlægning af menuen fra gang til gang. Madklubben kommer til at foregå hver mandag og er i første omgang gratis.

bliver der arbejdet fra idé og helt frem til virkelige events. Ungerådet deltager også i landsdækkende ungdomsrådsweekender, hvor ungedemokrati og involvering er på dagsorden. Deltagelse på dette hold giver dermed også mulighed for at styrke ens netværk over hele Danmark. Ungerådet mødes hver mandag kl. 16.30–18.30.

Tjen kassen

Ski, sightseeing, shopping

På Dragør Ungdomsskole arbejder man fortsat med at skabe jobmuligheder for unge i alderen 13–18 år. I forbindelse hermed tilbydes i år tre typer jobhold: Babysitter, jobcamp og iværksætterhold. I job-campen fokuseres på, at de unge lærer at skrive ansøgninger og cv og bliver trænet i jobsamtaler ved hjælp af rollespil. På iværksætterholdet rustes de unge til at starte deres egen minibusiness. I år tilbydes der to retninger – fotografering og makeup/hårartist.

På ungdomsskolen byder man via rejser for en hver smag på eventyr for alle unge. Skiturssuccessen fortsætter, og i år er der ud over den traditionsrige 1-dags-skitur til Sverige også mulighed for en hel uge til Bad Gastein i Østrig. Begge skiture foregår i samarbejde med andre ungdomsskoler. I påskeferien er der mulighed at opleve »The Big Apple«, frihedsgudinden og World Trade Center Memorial, når rejsen går til New York. Tilmeldning til de forskellige hold kan ske på Dragør Ungdomsskoles hjemmeside: www.dragoerungdomsskole.dk – og fristen for tilmelding til hverdagshold er søndag den 7. september.

Dragør Ungdomsskoles nye program er på gaden. Her sættes iværksætteri, kultur, rejser og læring på dagsorden I nyt program for Dragør Ungdomsskole bydes velkommen til endnu en spændende sæson, fyldt med sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter. Også denne gang meldes om et bred udvalg af skolehold samt en masse hverdags- og weekendhold med noget for enhver smag. Der er i år sat fokus på kompetenceudvikling og det at skabe netværk på tværs af byen. Desuden har ungdomsskolen planer om en række events, der skal imødekomme de unges ønsker om mere liv i byen.

Hverdagsholdene starter i september og slutter ved juletid, dog er team-outdoor et helårshold. Skal karaktererne lidt op ad inden afslutning af 9. klasse, eller er gymnasiet lidt svære end forventet, så tilbydes der på ungdomsskolen en masse skole- og sproghold,

et jordisk perspektiv, som løfter sløret for menneskets frygt, håb og ritualer, og tvinger en til at konfrontere – ikke blot de fremmede livsformer – men i høj grad også ens eget selvbillede. Der vil være gratis is ved forestillingen – Astronaut-is naturligvis.

»The Visit – An Alien Encounter« omhandler menneskets første møde med intelligent liv fra rummet.

Ny sæson – nye kammerater

Grundskole for popstjerner

Lækre karameller fra Karamel Kompagniet i Gudhjem på Bornholm

Kr.

25. august 2015

heriblandt også dansk som andetsprog. Blandt hverdagsholdene findes også skaterhold, filmskole, teater, journalist, popstjernetræning og meget mere. I det nye ungdomsskoleblad fortælles mere om de forskellige hold.

Madklubben invitere på mad Inspireret af trenden fra København, hvor folkekøkkener og brætspilscaféer ofte har fuldt hus, starter Dragør Ungdomsskole op med madklub hver mandag. Madklubben skal skabe en hyggelig kultur, omkring det at mødes over en middag og et spil backgammon. Målet for ungdomsskolen er at skabe en aften om ugen, hvor de unge kan komme og få et måltid mad sammen med vennerne. Madklubben er samtidig et hold, hvor unge kan tilmelde sig til at lave mad og hjælpe

Ungeråd Ungerådet fortsætter med arbejdet for at skabe flere tiltag for unge i Drag­ør. På holdet

Kuglen – til leg og inspiration

Tak fordi du passede ...

... min hund, min kat, mine børn, mit hjem

1 meter lakrids

Kr.

80,-

Karameller

Sød eller salt Kr.

I pose eller æske

40,-

kongevejen 13 · 32 53 00 18 man–fre 10–18 · lør 10–14 · søn 12–16

Kr.

60,-

TAMU-Center Storkøbenhavn TAMU-Center Storkøbenhavn • Kalvebodvej 229 • 2791 Dragør Tlf. 32 53 85 86 • E-mail: tamu.dragoer@tamu.dk

Mateo og Lucas Garcia Christensen var ude og klatre på skulpturen Kuglen, som er opstillet ved Gåserepublikken i Drag­ør.

Da de kom hjem, prøvede de at lave en lille model af den. Den lille model er udført i Kapla, som deres far har købt i Amerika.

BUTIK HANDELSHUSET SLOTTET – KONGEVEJEN 22 – 32 53 03 99

SPÆNDENDE NYT TIL EFTERÅRET Lang strikjakke sort – blå – råhvid

899,-

TAMU-Center Storkøbenhavn tilbyder oksekød af racen Hereford og lammekød opdrættet på Sydvestamagers strandenge

UDSALGSRESTER

TAMU-Center Storkøbenhavns jordbrug bliver drevet efter naturvenlige principper. Dyrene indgår i naturplejen på Sydvestamagers strandenge og fredede arealer. Det betyder, at vi kan tilbyde fersk kød af god kvalitet, produceret under miljørigtige forhold. Dyrene slagtes på dyrlægekontrollerede slagterier og leveres udskåret.

Hereford oksekød /2 okse (ca. 80–100 kg)

stk. til kr. 85,- pr. kg inkl. moms

/4 okse (ca. 50–70 kg)

stk. til kr. 90,- pr. kg inkl. moms

1

/8 okse (ca. 20–40 kg)

stk. til kr. 95,- pr. kg inkl. moms

Hakket okse

stk. til kr. 85,- pr. kg inkl. moms

1 1

Lammekød /1 lam (ca. 20 kg)

stk. til kr. 80,- pr. kg inkl. moms

/2 lam (ca. 10 kg)

stk. til kr. 85,- pr. kg inkl. moms

1 1

Betaling: Kontanter eller på Dankort

afhentning den 29. september kl. 15–18 – bestillingsfrist onsdag den 9. september afhentning den 21. oktober kl. 15–18 – bestillingsfrist onsdag den 30. september Afhentes på TAMU-Center Storkøbenhavn kl. 15–18

Ekstra nedsat

MANDAG LUKKET

OPHØRSUDSALG hos Gastro Købmanden på Færgevej 9 Fredag d. 28. august kl. 14–18 Lørdag d. 29. august kl. 10–14 – spar

50–75%

OBS: Vi fortsætter med fredagsanretningerne fra Hollænderhallen

Den sidste brik placeres på Mateo’ og Lucas’ flotte genskabelse af skulpturen Kuglen.

Dragør Frugt, grønt & Blomster – et sundt sted at handle!

k!Vi har super lækre s u

H marmelader fra Skotland Flere varianter – bl.a. Lemon Curd, Ginger, Pink Grape & Orange m/Champagne Åbent alle ugens 7 dage · Udbringning i Dragør alle dage Kongevejen 15 · 32 94 01 88 · Følg os på Facebook!

VÆG-PLASTMALING Micropigmenteret prima vare, mat 7 10 ltr. hvid Før 998,- NU

Til ekstra udsatte rum prima vare i glans 20 10 ltr. hvid Før 1198,- NU

59900 79900

Dragørgrøn oliemaling i 1 ltr. og 4 ltr. – i 3 nuancer

PALM STEFFEN Farvehandelen 4 you Toldergade 4 (v. Bio) tlf. 32 53 26 04


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.