Alveus katalogi 2021 FI

Page 1

Ilmaise itseäsiSISÄLLYS

ALVEUS brändin esittely 4 Stronger together -tarina 6 Käytännöllisiä ratkaisuja 8 Huolto ja ylläpito 9 Valintaopas 10 Asennustavat 11 Huippuluokan materiaalit 12 Upotettavat altaat 14

Alveus Monarch 19 Lasialtaat

24

Karat 26

Teräsaltaat Pure 30 Rando Up 32 Stricto 34 More 36 Variant 38 Line 40 Form 44 Basic 46 Komposiittialtaat

Quadrix | Formic 50 Cadit 52 Intermezzo 56 Atrox 58


... Sloveniasta

Lož

ALVEUS‑tuotemerkin omistaja Kovinoplastika Lož on yksi merkittävimmistä ja menestyksekkäimmistä eurooppalaisista pesualtaiden ja keittiötuotteiden valmistajista, jolla on 67 vuoden historia. Kansainvälinen yritys on saavuttanut kunnioitettavan asemansa keittiötarvikemarkkinoilla tarjoamalla huippulaatuisia, muotokieleltään moderneja tuotteita ja olemalla joustava ja luotettava liikekumppani.

Laadukkaat ja erinomaisen hinta‑laatusuhteen omaavat tuotteet ovat mahdollistaneet sen, että Alveus on nopeasti ja tehokkaasti vahvistamassa asemaansa sekä Slovenian että koko Euroopan markkinoilla.

Alveus‑altailla on lukuisia jälleenmyyjiä, joista seitsemän toimii Kovinoplastika Ložin tytäryhtiöiden alaisuudessa ja loput ovat paikallisia toimijoita. Kovinoplastika Lož tähtää pitkäaikaiseen ja menestyksekkääseen kumppanuuteen jälleenmyyjiensä kanssa. Lue lisää Alveuksesta osoitteessa www.alveus.si.

4


Laatu ja innovaatio

Keittiö on nykypäivän kotien keskus, kodin sydän, johon perhe kokoontuu yhdessä viettämään aikaa. Alveus tarjoaa pesualtaita ja muita keittiötuotteita, jotka tuovat keittiösi nykyaikaan. Emme tingi tuotteidemme muotoilussa, materiaaleissa tai laadussa, ja etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka parantavat tuotteidemme käyttömukavuutta. Juuri siksi Alveus‑tuotteet ovatkin modernien keittiöratkaisujen parhaimmistoa ja monilta osin laadukkaampia kuin kilpailijoiden vastaavat tuotteet. Alveus‑tuotteet on suunniteltu nykyaikaisiin huippuluokan keittiöihin. Keittiön ja oleskelutilan välinen raja on hämärtynyt nykypäivän asumusratkaisuissa, ja minimalistinen ja hienostunut tyyli on vallannut alaa kalustemuotoilussa. Suurten, puhdaslinjaisten pintojen ja uudenlaisten tilankäyttöratkaisujen ansiosta Alveus‑altaat istuvat upeasti trendikkääseen sisustukseen. Altaiden elegantti muotoilu ja erinomainen käyttömukavuus nostavat keittiösi uudelle tasolle. Huolella suunnitellut ratkaisut tehostavat ruuanlaittoa ja muita keittiöpuuhia. Alveus‑pesualtaat on valmistettu nykyaikaisista huippuluokan materiaaleista, minkä ansiosta altaiden kunnossapito ja hävittäminen on helppoa ja ympäristöystävällistä.

5


Vahvempia yhdessä

Olipa kerran kaksi vahvaa brändiä... Kaksi vahvaa brändiä yhdistivät voimansa ollakseen entistäkin vahvempia. Vahvempia yhdessä. Nyt ne tarjoavat entistäkin kattavamman ja paremman tuotevalikoiman lähes kaikkialla maailmassa. Alveus ja Stala ovat vahvoja ja itsenäisiä brändejä, jotka lujittavat yhteistyötään entisestään. Kahden ainutlaatuisen brändin synergia takaa, että löydät varmasti juuri omiin tarpeisiisi ja omaan tyyliisi soveltuvan altaan. Edessä on uusi, innostava aikakausi, kun Stala ja Alveus yhdistävät intohimonsa ensiluokkaiseen laatuun, vuosikymmenten kokemuksensa ruostumattoman teräksen työstämisestä sekä tyylikkään ja käytännöllisen muotoilunsa.

Kohota keittiösi uudelle tasolle ja ilmaise itseäsi – olipa makusi mikä tahansa

Stala tarjoaa skandinaavista tarkkuutta ja silmää yksityiskohdille

Alveuksen tuotteissa tuntuvat vahvat välimerelliset vaikutteet – altaamme ovat paitsi käytännöllisiä ja korkealaatuisia, myös kauniisti muotoiltuja, ja saatavissa on paljon erilaisia materiaali‑ ja värivaihtoehtoja. Laaja ja monipuolinen tuotevalikoimamme takaa täydellisen ilmaisunvapauden ja mahdollisuuden tehdä keittiöstä täysin omannäköinen.

Stalan kunnia‑asiana on luoda tuotteita, joiden suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu tarkasti jokainen yksityiskohta. Johtoajatuksemme mukaisesti tuotteemme ovat kauniita, toiminnallisia ja kestäviä. Palkittu kuvioitu StalaTex™-teräsmateriaali on erinomainen esimerkki tästä. Tämä ainutlaatuinen materiaali – ensimmäinen laatuaan koko maailmassa – herättää ruostumattoman teräksen eloon aivan uudella tavalla.

Edustava Monarch‑tuotesarja on eksklusiivinen värillisten teräsaltaiden mallisto, jonka avulla voit tehdä keittiöstäsi todella ainutlaatuisen.

6


Mikä tuo meidät yhteen

Monimuotoisuus, jonka painopiste on muotoilussa ja

toimivuudessa. Toisiaan täydentävät tuotevalikoimamme antavat asiakkaillemme entistäkin enemmän valinnanvaraa ja todellisen ilmaisunvapauden. Uskomme käytännöllisiin tuotteisiin, mutta emme tingi tyylikkäästä muotoilusta.

Ainutlaatuisia ratkaisuja ruostumattomasta teräksestä

Pyrimme luomaan uusia trendejä tarjoamalla uudenlaisia, korkealaatuisia terästuotteita ja ainutlaatuisia ja käytännöllisiä ratkaisuja. Palkitun kuvioidun StalaTex -materiaalin ainutlaatuiset kuosit sekä värilliset ruostumattomat Monarch -terästuotteet tarjoavat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia.

Yksilöllisyys

Stalan mittatilaustuotteiden ja Alveuksen persoonallisten vaihtoehtojen ansiosta yksilöllisen keittiön luomiseen on lähes rajattomasti mahdollisuuksia.

Työskentelyä käsi kädessä luonnon kanssa

Olemme kiitollisia luonnosta ympärillämme ja sitoutuneita suojelemaan sitä. Pyrimme luomaan pitkäikäisiä ja kestäviä tuotteita, joilla on pitkä elinkaari.

7


Käytännöllisiä ratkaisuja Nykyaikaiset keittiöt ovat joustavia ja hyvin suunniteltuja. Keittiötilat ovat entistä useammin muiden asuintilojen yhteydessä. Alveuksen huippuun asti suunnitellut pesualtaat edistävät innovatiivisia ja käytännöllisiä keittiöratkaisuja, jotka ylittävät keittiön märkätilan rajat. Menestyksekkäät Alveus‑altaat on suunniteltu olennaiseksi osaksi arkea, ja ne edustavat Alveuksen neljää tärkeintä laatuperiaatetta.

Lujuus

UV

Jopa 1 mm:iä paksusta ruostumattomasta AISI 304 ‑teräksestä valmistetut Alveus‑altaat ovat markkinoiden kestävimpiä altaita. Paksumman teräksen merkittävimpiä hyötyjä ovat hyvä iskunkestävyys, vakaa hana ja tavallista hiljaisempi veden laskemisesta kuuluva ääni. Paksusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut altaat ovat painavampia. Graniittikomposiittialtaat on valmistettu laadukkaalla UV polymeerihartsilla toisiinsa sidotuista graniittihiukkasista, mikä takaa tuotteelle erinomaiset mekaaniset ominaisuudet ja kemiallisen kestävyyden. Alveuksen valikoimassa on myös karkaistusta lasista valmistettuja tuotteita. Turvallinen lasimateriaali on erittäin luja ja kestää äkkinäisiä lämmön vaihteluita erinomaisesti.

UV

8

0.5

bar

bar

Kestävyys

UV

3/8”

8

0.5

bar

bar

3/8”

0.5 bar

8

bar

Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys

Alveus‑altaat on pintakäsitelty vastustamaan homeen, pieneliöiden ja bakteerien muodostumista. Kaikki pinnat on helppo pestä. Altaissa ei ole vaikeasti puhdistettavia rakoja. Lisäksi Alveus‑altaat ovat ympäristöystävällisiä. Ne eivät sisällä maatumisen yhteydessä ympäristöön vapautuvia haitallisia lisäaineita.

3/8”

3/8”

0.5 bar

UV

8

bar

3/8” 8

UV

Alveus‑altaat on helppo puhdistaa ja ylläpitää, sillä ne on valmistettu huippuluokan materiaaleista. Niiden puhdistus ei edellytä voimakkaiden pesuaineiden käyttöä. Sekä komposiittialtaat että ruostumattomasta teräksestä valmistetut altaat kestävät erinomaisesti iskuja, korkeita lämpötiloja ja kemikaaleja. Ne eivät myöskään naarmuunnu tai tahraannu helposti.


Huolto ja ylläpito Alveus‑tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu huolella. Altaan huollon ja ylläpidon on oltava altaan materiaalin ominaisuuksien mukainen. Jokaisen altaan mukana toimitetaan huolto‑ ja ylläpito‑ohjeet. Seuraamalla ohjeita ja suosituksia takaat Alveus‑tuotteellesi mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut altaat

Puhdista allas pehmeällä liinalla ja tavallisella nestemäisellä puhdistusaineella. Vältä hopeankiillotusaineita, teräsvillaa, valkaisuainetta ja hankaavia puhdistusaineita. Älä aseta suojaamattomia metalliesineitä ruostumattomasta teräksestä valmistetuille osille. Mikäli ruostumaton teräs joutuu kosketuksiin voimakkaiden happojen tai suolaveden kanssa, huuhtele pinta välittömästi runsaalla vedellä. Älä jätä ruokaa tai syövyttäviä aineita (esim. hedelmämehua, ruokasuolaa, etikkaa, sinappia, majoneesia) ruostumattomalle pinnalle pitkiksi ajoiksi, ettei pintaan jää jälkiä. Suosittelemme pyyhkimään ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet kuivalla, pehmeällä liinalla. Näin pintaan ei muodostu karstaa.

Komposiittiallas

Suurin osa tahroista ja liasta irtoaa laimeilla, hankaamattomilla talouspesuaineilla tai ammoniakkipohjaisilla pesuaineilla. Hankalat tahrat lähtevät hienolla kiillotusaineella. Kalkkijäämät voi irrottaa 9‑prosenttisella etikkahapolla (viinietikka). Klooripitoiset puhdistusaineet (natriumhypokloriitti), kloorivetyhapot ja voimakkaat kemikaalit (lakanpoistoaineet, uuninpuhdistusaineet, väkevät hapot, lipeä, jne.) voivat vahingoittaa altaan pinnoitetta. Mikäli tuote joutuu kosketuksiin tällaisten aineiden kanssa, huuhtele pinta välittömästi vedellä. Suosittelemme asianmukaisen leikkuulaudan käyttöä.

9


Mitä on huomioitava pesualtaan valinnassa

Kun olet hankkimassa pesuallasta keittiöösi, suosittelemme huomioimaan seuraavat asiat:

KAAPISTON LEVEYS Selvitä ensin allaskaapin koko/leveys. Altaan koko valitaan tämä tiedon perusteella. Pesualtaamme on luokiteltu allaskaapin minimileveyden mukaan: 400, 450, 500, 600, 800, 900 ja 1 000 mm. Pienemmät pesualtaat mahtuvat toki aina isompiin kaappeihin, mutta liian iso allas on aina liian iso. Esimerkiksi 400 mm kaappiin mitoitettu allas voidaan asentaa mihin tahansa kaappiin, joka on vähintään 400 mm leveä. ALTAAN ASETTELU Kun olet valinnut oikean kokoisen altaan, päätä, miten päin haluat altaan asettuvan työtasolle. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta: allas vasemmalla, allas oikealla tai kaksipuolinen vaihtoehto. Useimmat altaat ovat kaksipuolisia, eli altaan asettelua ei tarvitse liikaa miettiä ostotilanteessa. Altaan puolta voi vaihtaa tarpeen mukaan. vasen

pääallas vasemmalla, laskutaso oikealla

oikea

pääallas oikealla, laskutaso vasemmalla

kaksipuolinen

molemmat vaihtoehdot mahdollisia; allas vasemmalla tai oikealla

kulma

asennettavissa kulmakaapistoon osa malleista soveltuu myös tavallisiin kaappeihin

Seuraavaksi on valittava ALTAAN MATERIAALI (ruostumaton teräs, karkaistu lasi tai komposiittimateriaali) ASENNUSTAPA (upotettu, huullos, päälleasennettava tai alta‑asennettava) ALTAAN MALLI

10


Asennustavat

Alveus‑altaat voidaan asentaa työtasoon monella eri tavalla. Valitse juuri omaan keittiöösi sopiva asennus.

Upotettava allas asennetaan keittiön työtasoon niin, että se muodostaa yhtenäisen pinnan työtason kanssa. Allas asennetaan yläpuolelta koloon ja kiinnitetään altaan mukana toimitettavilla kiinnikkeillä. Huullosallas asennetaan keittiötasoon, joka on valmistettu vedenkestävästä materiaalista (luonnonkivi, komposiittimateriaali, lasi, kyllästetty puu). Pesualtaan pinta ja työtason pinta ovat samalla tasolla. Asennustavan etuna on saumaton tasopinta, joka helpottaa puhdistamista ja näyttää hyvältä. Päälleasennettava allas asennetaan keittiön työtasoon niin, että se jatkaa työtasoa. Ohuet, lähes huomaamattomat reunat tekevät puhdistamisesta helppoa ja nopeaa. Lisäksi tällainen allas on helppo asentaa millaiseen työtasoon tahansa. Alta‑asennettava allas asennetaan keittiön työtasoon työtason alapuolelta. Työtason on oltava vedenkestävää materiaalia, kuten luonnonkiveä tai komposiittimateriaalia. Tämä asennustapa mahdollistaa erikokoisten altaiden yhdistelyn. Allas yhdistyy työtasoon saumattomasti ja tyylikkäästi, minkä ansiosta alue on helppo pitää puhtaana.

B BB

K KKK

11


Huippuluokan materiaalit Alveus‑pesualtaista on saatavilla monta eri materiaali‑, pintakäsittely‑ ja värivaihtoehtoa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen pesualtaiden lisäksi valikoimaamme kuuluu karkaistulla lasilla viimeisteltyjä altaita ja laadukkaasta Granital‑komposiittimateriaalista valmistettuja malleja.

Korkealuokkainen ruostumaton teräs Ruostumattoman AISI 304 ‑teräksen tärkeimmät ominaisuudet ja edut ovat: • helppo puhdistaa, mikä takaa keittiön hygieenisyyden • kestää korkeita lämpötiloja ja äkillisiä lämpötilan muutoksia (lämpöshokki) • kestää hyvin iskuja • sietää hyvin kemikaaleja • 100 % kierrätettävyys. Tuotteen hinnasta riippuen ruostumattoman teräksen paksuus on 0,5–1,0 mm.

Pintakäsittely Alveuksen ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin pesualtaisiin on saatavilla erilaisia pintakäsittelyjä. Kaikki käsittelyt ovat yhtä laadukkaita. Alveus‑pesualtaan pinta voi olla tasainen ja hieman kiiltävä (LUO). Jos pintaa harjataan vain yhteen suuntaan, saavutetaan harjattu (HAR), hieman himmeä teräspinta, joka on tumma ja tyylikäs. Jos pintaa harjataan useampaan suuntaan, pinnasta tulee sileä ja kiiltävä, lähes satiininen (SAT).

B

SAT

HAR

LUO

KULTA

ANTRASIITTI

PRONSSI

Ruostumattoman teräksen erikoiskäsittely Teräksen pinnalle lisätään ohut kerros höyrystettyä, nitridikeraamiksi kutsuttua metalliainetta, joka antaa pinnalle ainutlaatuisen kiillon ja parantaa sen naarmutuskestävyyttä. Pintakäsitelty ruostumaton teräs on saatavissa neljällä tyylikkäällä metallisävyllä, jotka ovat KULTA, KUPARI, ANTRASIITTI ja PRONSSI. Pintakäsittelyprosessin ansiosta jokainen pesuallas on väriltään ainutlaatuinen. KUPARI

12


90

Karkaistu lasi

SG

Karkaistu lasi on luja ja lämpöä kestävä turvalasi. Musta karkaistu lasi on aina tyylikäs valinta.

90

AGR musta

Granital

B

K

L

Granital‑komposiitti on 75– 80 % graniittisekoite, jossa graniittihiukkaset on sidottu yhteen laadukkaalla sideaineella. Granitalista valmistettu allas on luja ja monikäyttöinen, ja se kestää hyvin lämpöshokkeja.

GRL

Granitalista valmistettuja pesualtaita on saatavissa hiilenmustana (Carbon) ja betoninharmaana (Concrete). Lisäksi saatavilla ovat ylelliset metallinhohtoiset Granital Plus ‑sävyt Twilight ja teräksenharmaa Steel. Altaan pinta ei ole huokoinen, vaan tasainen ja miellyttävän tuntuinen. Sileä pinta tekee altaan puhdistamisesta helppoa. Takaa altaallesi mahdollisimman pitkä käyttöikä seuraamalla tuotteen puhdistusohjeita.

GRL

GRL

G81 – Concrete

G91 – Carbon

G04M – Steel

G05M – Twilight

13


Upotettavat altaat allaskaapin leveyden mukaan 400 mm Monarch Quadrix 20

Basic 10

Atrox 10 [I]

390 x 450 mm

380 x 440 mm

pg. 19

pg. 46

400 x 500 mm pg. 58

Monarch Quadrix 30

Line 80

Line 110

Form 10

450 x 450 mm

790 x 500 mm

615 x 500 mm

Ø 450 mm

Form 30

Basic 140

Basic 150

Ø 510 mm

465 x 465 mm

780 x 435 mm

pg. 46

pg. 46

Cadit 10

Intermezzo 30 [I]

Atrox 20 [I]

590 x 500 mm pg. 52

pg. 56

450 mm

pg. 19

pg. 44

14

pg. 40

620 x 480 mm

pg. 40

470 x 500 mm

pg. 58

pg. 44


500 mm Monarch Pure 30

Karat 10

Pure 30

Stricto 10

515 x 525 mm pg. 19

pg. 26

860 x 500 mm

515 x 525 mm pg. 30

790 x 472 mm pg. 34

Atrox 10 [U]

Formic 30 [I]

Cadit 20

400 x 500 mm pg. 58

pg. 50

760 x 500 mm

790 x 500 mm

pg. 52

600 mm Monarch Quadrix 50

Monarch Pure 70

Pure 70

Rando 50

550 x 450 mm pg. 19

565 x 525 mm pg. 19

pg. 30

565 x 525 mm

865 x 505 mm pg. 32

Stricto 20

More 10

Line 10

Line 50

pg. 34

860 x 472 mm

560 x 500 mm pg. 36

980 x 500 mm pg. 40

615 x 500 mm pg. 40

Line 70

Cadit 40

Cadit 70

790 x 500 mm pg. 40

860 x 500 mm pg. 52

pg. 52

Atrox 30 [I]

Quadrix 50 [I]

Intermezzo 130 [I]

590 x 500 mm

560 x 460 mm pg. 49

780 x 480 mm pg. 55

pg. 57

790 x 500 mm

Atrox 20 [U]

470 x 500 mm

pg. 58

15


Upotettavat altaat allaskaapin leveyden mukaan 800 mm Karat 20

Stricto 30

Line 90

Line 100

860 x 500 mm pg. 26

980 x 472 mm pg. 34

790 x 500 mm pg. 40

1160 x 500 mm pg. 40

Intermezzo 30 [U]

Quadrix 50 [U]

Atrox 30 [U]

Atrox 50 [U]

620 x 480 mm pg. 56

560 x 460 mm pg. 50

590 x 500 mm pg. 58

790 x 500 mm pg. 58

Formic 30 [U]

Intermezzo 130 [U]

Atrox 50 [U]

760 x 500 mm

780 x 480 mm pg. 56

pg. 58

900 mm

pg. 50

16

790 x 500 mm


17


18


90

SG

90

SG

90

SG 90

90

SG

90

AGR

Jokainen keittiö ansaitsee arvoisensa pesualtaan. Alveuksen allasvalikoimaan on lisätty AGR uusi tuotemallisto: Monarch Collection. Mallistoon kuuluvat tuotteet ovat saatavissa 90KUPARI ja ANTRASIITTI. Nämä ainutlaatuiset neljässä upeassa värissä: KULTA, PRONSSI, ruostumattoman teräksen sävyt saavat keittiösi loistamaan. Metallinhohtoiset Monarch Collection ‑altaat antavat keittiöllesi ylellisen ilmeen. Tuotteiden pintakäsittelytekniikan ansiosta jokainen pesuallas on väriltäänAGR ainutlaatuinen.

90 B

B

B

K

AGR

L

L

K

B

K

K

L

L

Ilmaise itseäsi

19 19


POP-UP

+

AGR POP-UP

POP-UP

Monarch Pure 30

+

Push POP-UP

Push POP-UP

+

+

POP-UP

Push POP-UP

+

K

koodi

malli

90

1140394

yksit.

B

kupari

L

KSG pronssi

1140395

OP-UP

+

+

yksit.

31/2”

90” 31/2 Push POP-UP

31/2”

SG 90

+ SG GRL+

+

+

Push POP-UP

kulta kupari

B

malli

xxx

yksit.

xxx

POP-UP

xxx xxx

L 565

K

565 x 525 mm 500 x 400 x 195 mm 5922260 kulta 5922261 kupari 5922262 pronssi 5922263 antrasiitti

+

Push POP-UP

pahvi pahvi

587,90 € A 587,90 €

pahvi

587,90 €

SG

729 € 729 €

5

49

B

60

729 €

AGR

36 50

GRL+

9

R1

0

0

GRL+

L

K

Katso altaan mukana toimitettavat ohjeet.

yksit.

+

Lyksit.

+

POP-UP

+

31/2”

+

31/2”

31/2”

POP-UP

Push POP-UP

31/2”

yksit.

+

1x 1x

pahvi

POP-UP

1x

+

1x

+

SG

pahvi

+

GRL

GRL+

pahvi Push POP-UP

pahvi

90

AGR

Asennus*: 38 50

9

5

54 B

500

A

90

pohjav. Ø 35 mm pakkaus

POP-UP

Push POP-UP

500

AGR *F-asennus edellyttää työtason erikoiskäsittelyä.

R1

0

60

0

K

L

0

60

*F-asennus edellyttää työtason erikoiskäsittelyä. Katso altaan mukana toimitettavat ohjeet.

20

GRL+

90

A

Asennus:*: GRL

GRL

729 €

AGR

koodi

Push POP-UP

195

LVI-koodi:

1x

587,90 €

210

Altaan mitat:

K pronssi antrasiitti

B Koko:

L

K

+

+

525

+

Push POP-UP

pinta

400

+

Push POP-UP

POP-UP

POP-UP

B

1x

pahvi

0

+

Tulossa 2022

POP-UP

alv. 24 %

50

Monarch Pure 70 POP-UP

1x

A

90

alv. 0 %

90

POP-UP

90

POP-UP

1x

GRL

450

AGR

POP-UP

+

210

90

400

LVI-koodi:

+

Push POP-UP

1140408

3 ”

POP-UP

Lyksit.

L 515 GRL

K

+

yksit.

1140396

+

pohjav. Ø 35 mm pakkaus A1/2

195

Altaan mitat:

+

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

antrasiitti

515 x 525 mm 450 x 400 x 195 mm B 5922169 kulta 5922170 kupari 5922171 pronssi 5922172 antrasiitti

AGR

pinta kulta

B

Koko:

AGR

90

525

+

600


Ilmaise itseäsi

21 21


+

+ GRL AGR GRLAGR 90

POP-UP

Monarch 20 Line + 90 Quadrix +

90

Push POP-UP

+ 390 x 450 mm 340 x 400 x 200 mm 5922173 kulta 5922174 kupari 5922175Bpronssi 5922176 antrasiitti

Koko: Altaan mitat: LVI-koodi:

+

+

AGR1140772

kulta

B

K

B

koodi

1140773

kupari

L

pronssiK antrasiitti

yksit.

390L

L

+

kulta

+

kupari

B

Altaan mitat: LVI-koodi: POP-UP

+

+

pronssiK antrasiitti

L

KB

R1

18 yksit.

31/2”

0 90

1140778

yksit. L

3 ”

1140779

yksit.

31/2”

0

Altaan mitat: LVI-koodi:

B

K

kulta

B

550 x 450 mm 500 x 400 x 200 mm 5922181 kulta 5922182 kupari 5922183 pronssi 5922184 antrasiitti

K

kupari

L

B

pronssi antrasiitti

B

K

200

koodi B

malli

1140780

yksit.

31/2”

1140781

yksit.

31/2”

1140782 K

yksit.

L 3 ”

1140783

yksit.

31/2”

550

90

40

4

40

B

+ GRL AGR L

0 GRL K

5 4

K

2

60

0

0

60

45

450

90

POP-UP

AGR

+

pohjav. Ø 35 mm pakkaus L K 0 POP-UP

0

Push POP-UP

0

pahvi pahvi

Push POP-UP

POP-UP

+

pahvi

+

Asennus*:

L

SG

alv. 24 %

899 €

+

725 €

POP-UP

GRL

725 € Push POP-UP

Push POP-UP

90 € 725

5

43

200

40

4

4

53

4 50

B

R1

L

K

500

4

K

R1

60

0

2

0

0

60

80

600

18

*F: Asennus edellyttää työtason erikoiskäsittelyä. Katso altaan mukana toimitettavat ohjeet.

536

AGR

899 €

11

6

0

90

+

10

0

899GRL€+ 899 €

+

AGR

SG

A

POP-UP

725 €

+

POP-UP

+

90

alv. 0 %

pahvi

0

1/2

6B0

22

L

R1

0

436

400

0

436

Lpinta

60

AGR

18

+

R1

11

90 *F: Asennus edellyttää työtason erikoiskäsittelyä. Katso altaan mukana toimitettavat ohjeet.

118

B

400

Push POP-UP

43 90 4

AGR

AGR

GRL+

GRL

4

90

Push POP-UP

+

6

GRL+

849 €

684,68 € 849 € 90 GRL GRL+ A

+

43

450

Koko:

+

Push POP-UP

10

GRL+

849 €

GRL

684,68 €

+

SG

849 €

POP-UP

pahvi

SG GRL+

SG GRL

118

+

Push POP-UP

+

A

A

alv. 24 %

SG € 684,68 + SG684,68 €A

pahvi

Asennus*:

POP-UP

400

+

Push POP-UP

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

90

AGR

Monarch Quadrix 50

90+ 90 alv. 0 %

+pahvi

A

0

1/2

POP-UP

+ POP-UP

400

pahvi

POP-UP

POP-UP

25

+

0

50

+

400 90

POP-UP

2

0

90

1140777

AGR

L

R1

60

L

4

K

POP-UP

0

90

40

4

34

*F: Asennus edellyttää työtason erikoiskäsittelyä. Katso altaan mukana toimitettavat ohjeet.

31/2”

L 450

+ GRL AGR

AGR

yksit.

K

K

B

pohjav. ØA35 mm pakkaus L

GRL

5

0

1140776

SG

11

40

malli K

SG 90

0

AGR

AGR

4

0

90

799GRL €+

GRL+

90

GRL+

799 €

Push POP-UP

+

SG

799 €

GRL

644,35 € 90 GRL

43

GRL 60

koodi 90L

340

799 €

+

+

4

90

SG 644,35 €

644,35 €

Push POP-UP

37 B

alv. 24 %

POP-UP

A GRL+

10GRL 6

90

+

pahvi

GRL

AGR

400

450 x 450 mm B 400 x 400 x 200 mm 5922177 kulta 5922178 kupari 5922179 pronssi 5922180 antrasiitti

Koko:

0

SG

A

200 K

pinta B

+

Asennus*:

AGR B

pahvi

AA

POP-UP

alv. 0 %

A 644,35 €

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

31/2”

90

GRL AGR GRL+

376

Push POP-UP

0

3 ”

118 436

+

0

1/2

90

POP-UP

Push POP-UP

POP-UP

90

90

400

+

h

UP

POP-UP

+

pahvi

+pahvi SG

SG

POP-UP

Monarch Line 90 Quadrix 30

0

1/2

SG

SG

+ POP-UP

3 ” 90

118

UP

yksit.

1140775

340

+

31/2”

yksit. L

K

K

yksit.

1140774

90

B

90

+ 90 A malli 90 pohjav. Ø 35 mm pakkaus L K

450

+

pinta B

118 450

Push POP-UP

400

h

POP-UP

AGR

25

POP-UP

25

P

+

L


Monarch Line 90 Quadrix ‑altaan rakenne AGR

30

30 30

30 30

60

AGR

420

740 400 740

L

400

600 600

600 600

760 K 760 420

218 218 100 100

600 600

L

min 40 min 40

50

57 57

K

50

449

236 236

600 600

B

57 57

236 236

600 600

57 57

20

L

B

820 449 820

20

K

60

QUADRIX QUADRIX 10+50-FS 20+20-U

760 420 760

B

100 100

QUADRIXQUADRIX 10+50-FS20+20-U

QUADRIX 20+30-FS

QUADRIX 20+20-FS

420

30

AGR QUADRIX 20+30-FS

236 236

QUADRIX 20+20-FS

51

5

60 vuoden 60 takuu

30

90

Kaapin leveys 900 mm

51

57 57

30

57 57

90

30

60

60

60 57 57

30

90

30 60 30 60

23


24


90

SG

Lasialtaat

Lasipintaiset pesualtaat tekevät kodistasi entistäkin tyylikkäämmän. Altaat sopivat erittäin vaativille, rohkeille käyttäjille, jotka edellyttävät tuotteelta sekä tinkimätöntä laatua että tyylikkyyttä. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja viimeistellään karkaistulla turvalasilla. Karkaistu turvalasi tekee altaasta entistäkin lujemman, mikä parantaa tuotteen mekaanisia ominaisuuksia. 90 tavallista käytännöllisempi: altaassa on vaijeriohjatulla Ylellinen allas on myös pop‑up‑pohjaventtiilillä varustettu vesilukko.

AGR

B

K

L

25


SG

Karat r 10

r 15

Tyylikkäät Karat‑altaat tekevät kodista kuin kodista hienostuneen. Altaat on suunniteltu erittäin vaativille käyttäjille, +jotka arvostavat eleganttia ja luovaa GRL Molemmat GRL Karat‑mallit ovat erinomaisia valintoja. muotoilua sekä persoonallisuutta. Karat‑pesualtaat on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty 8 mm:iä paksulla karkaistulla lasilla.

r 40

r 80

r 100

90

AGR

B

L

K

• • • • • • • • • • • •

26

moderni, ajaton muotoilu puhdaslinjainen ja sileäpintainen allas sopii täydellisesti kotiin kuin kotiin laadukasta ruostumatonta terästä (paksuus 1 mm) altaan kulmasäde on 15 mm tilava, 195 mm syvä allas kaksi asennusvaihtoehtoa: päälleasennus (S) tai huullosasennus (F) erittäin kätevä pop‑up‑pohjaventtiilisihti hienovarainen ylivuoto hienovarainen poistoputki suuri, pyöreä pohja‑aukko (Ø 90 mm) keskivertoa parempi äänieristys pakkaus pahvia.


+

AGR

POP-UP

+

Push POP-UP POP-UP

POP-UP

+

+

POP-UP

+ +

+

B

+ + POP-UP

POP-UP

POP-UP

POP-UP

POP-UP Push POP-UP

Push POP-UP

+ +

Push POP-UP

Push POP-UP

+ +

SG

Karat 20

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

+

+ +

++

GRL+

90

AGR Push POP-UP

POP-UP

+

+

+

POP-UP

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

+ +

+ + +

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

+ + + +

+ +

+

POP-UPPOP-UP

AGR

R1

0

POP-UP POP-UP

+

+ Push malli + koodi

POP-UP

POP-UP

musta 1140399 AGR vasen RAL 9005 SAT 1140400 oikea Push POP-UP

++

+

Push POP-UP

Push POP-UP

SAT – sileä

Push POP-UP

500

L

K

POP-UP

POP-UP

POP-UP

POP-UP

B

+

0

50

GRL+

GRL

POP-UP

+

90

POP-UP

+

poh+ Ø35 mm pakkaus jav.

Push POP-UP

alv. 0 %

alv. 24 %

563,71 €

699 €

POP-UP

31/2”

+

2x

pahvi

Push POP-UP

+

860 300

167

+ K

90

SG

Asennus:

GRL

75

L

47

0

0 61

90

AGR

POP-UP

340

POP-UP

POP-UP

POP-UP

+ +

0

0

POP-UP

+

B

+ + POP-UP

Push POP-UP

90

47

0

60

+

+

+

POP-UP

75

A

SG

POP-UP

400

LVI-koodi:

+

GRL+

POP-UP

POP-UP

860 x 500 mm 340Push x 400 x 195 mm POP-UP 180 x 340 x 160 mm 5922187 vasen 5922188 oikea

A

GRL

90

+

599 €

44

340

POP-UP

83

Altaan mitat: Push POP-UP

L

POP-UP

483,06 € 90

L

K

POP-UP

202

Koko:

K

pahvi

Push POP-UP

Asennus: GRL

Push POP-UP

alv. 24 %

+

Push POP-UP

lasipinnoite Push

POP-UP

2x

+

+

alv. 0 %

POP-UP

SG

Push POP-UP

B

Push POP-UP

SAT – sileä

POP-UP

+ +

3 ” 1/2

860

POP-UP

POP-UP

+ +

A

L

Ø35 mm pakkaus

Push POP-UP

jav.

POP-UP

340 500

POP-UP

+ +poh- + ++

+

POP-UP

POP-UP 340 xPush 400 x 195 mm 5922185 vasen 5922186 oikea

LVI-koodi:

POP-UP

malli

Push POP-UP

POP-UP

562

180

R1

60

0

0

169

Push Altaan mitat: POP-UP

90

+

POP-UP

Push POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

167

K

400

POP-UP

+860 x 500 mm +

Koko: Push POP-UP

+

+

koodi

POP-UP

+

musta 1140397 AGRvasen RAL 9005 SAT 1140398 oikea

202

B

POP-UP

90

POP-UP

POP-UP

lasipinPush noite

POP-UP

+

+

POP-UP

GRL+

GRL

500

Karat Line 90 10+

+

POP-UP

0

80

8

POP-UP

Push POP-UP

B

K

L

Push POP-UP

+

27


28


90

SG

90

SG

90

SG

Korkealaatuinen ruostumaton teräs

90

90

Alveuksen ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin pesualtaisiin on saatavilla erilaisia pintakäsittelyjä. Kaikki käsittelyt ovat yhtä laadukkaita.

SG

AGR

Alveus‑pesualtaan pinta voi olla90 tasainen ja hieman kiiltävä (LUO). Jos pintaa harjataan vain yhteen suuntaan, saavutetaan harjattu (HAR), hieman himmeä teräspinta, joka on tumma ja tyylikäs. Jos pintaa harjataan useampaan suuntaan, pinnasta tulee sileä ja kiiltävä, lähes satiininen (SAT).

AGR

90

AGR 90 B

K

AGR

SAT

LUO B

90

SG

L

HAR

L

K

90

B

B

K

K

L

L

AGR

29


GRL

GRL+

90

Pure

Pure‑pesuallas on takuulla keittiösi sydän. Altaan tyylikäs, puhdaslinjainen muotoilu ja hehku vangitsevat katseen. Suuri allas suorastaan houkuttelee tiskaamaan. 15 mm:n kulmasäteen AGR puhdistaa. Täysin tyyliteltyyn vaikutelmaan ei kuitenkaan ansiosta näyttävä allas 90 on helppo riitä pelkkä muotoilu. Siksi allas voidaan integroida täydellisesti työtasoon huullos‑ tai päälleasennuksen avulla.

r 10

r 15

B

B

r 100 AGR

L

K

L

K

• • • • • • • • • • • •

30

r 40

r 80

moderni, ajaton muotoilu puhdaslinjainen ja sileäpintainen allas sopii täydellisesti kotiin kuin kotiin laadukasta ruostumatonta terästä (paksuus 1 mm) altaan kulmasäde on 15 mm tilava, 195 mm syvä allas kaksi asennusvaihtoehtoa: päälleasennus (S) tai huullosasennus (F) erittäin kätevä pop‑up‑pohjaventtiilisihti hienovarainen ylivuoto hienovarainen poistoputki suuri, pyöreä pohja‑aukko (Ø 90 mm) keskivertoa parempi äänieristys pakkaus pahvia.


+

+ POP-UP

POP-UP

+

Push POP-UP

+

+

B

K

+

Push POP-UP

B

SG

POP-UP

POP-UP

LVI-koodi:

+ 515

Push POP-UP

90

GRL

L

K

+ POP-UP

Push POP-UP

B

+

+

POP-UP

565 x 525 mm 500 x 400 Bx 195 mm 5922218

K

R1

0

60

0

L

K

0 500

*F-asennus edellyttää työtason erikoiskäsittelyä. Katso altaan mukana toimitettavat ohjeet.

malli yksit.

+

Push POP-UP

+

565

Push POP-UP

+ +

pohØ35 mm pakkaus jav. 3 ”

2x

1/2

alv. 0 %

SG

370,16 €

pahvi

alv. 24 %

459 € GRL

GRL+

90

Push POP-UP

Asennus*:

AGR

38 50

9

5

54

500

A

90 POP-UP

POP-UP

POP-UP

+

L

9

KMB – sileä allas, harjattu pinta

POP-UP

L

K

50

5

49

50

+

koodi

400

LVI-koodi:

+

+

Push POP-UP

Altaan mitat:

GRL+

36

GRL+

AGR

KMB 1140402

+

AGR

A Asennus*:

+

AGR

pinta

L

GRL+

5 year

A

B

195

Push POP-UP

399 €GRL 90

GRL

90

B Koko:

SG GRL ++

alv. 24 %

Push POP-UP

GRL

POP-UP

K

Push POP-UP

SG

321,77 €

90

POP-UP

195

Push POP-UP

Pure+70

+

alv. 0 %

pahvi

450

+ POP-UP

2x

POP-UP

SG

90

AGR

+

POP-UP

L

K

31/2”

KMB – sileä 90allas, harjattu pinta

400

515 x 525 mm B 450 x 400 x 195 mm 5922217

Altaan mitat:

yksit.

+

L

pohØ35 mm pakkaus jav.

malli

KMB 1140401

Push POP-UP

Koko:

+

koodi A

pinta

90

A

90

g ga

POP-UP

525

+

AGR

525

Pure90 30 Line

takuu

210

POP-UP

Push POP-UP

5year 5 vuoden warranty

AGR

90

210

POP-UP

AGR

B

R1

0

60

0

L

K

0

60

600

*F-asennus edellyttää työtason erikoiskäsittelyä. Katso altaan mukana toimitettavat ohjeet.

31


GRL 90

Rando r 10

r 15

B

B

Asiakkaamme haluavat entistä enemmän tilavia ja trendikkäitä pesualtaita. Rando‑tuotteemme vastaa näihin toiveisiin. Rando‑altaat miellyttävät varmasti niin esteettisesti kuin käytännöllisesti. Rando 50 on monikäyttöinen AGRja joustava. Tuotteessa on tilava allas. Malli on yhteensopiva 90 vähintään 60 cm kokoisen kaapin kanssa. Altaan asennusvaihtoehdot: F (huullos) tai S (päälleasennettava). Modernit, puhdaslinjaiset Rando‑mallit on erittäin helppo pitää puhtaana sileäpintaisen mm:n kulmasäteen ansiosta. r 40altaan 15 r 80 r 100

AGR

L

K

L

K

• • • • • • • • • • • • • •

32

GRL+

Astianpesu sujuu kätevästi tilavassa altaassa, jonka kulmasäde on 15 mm ja syvyys 195 mm. Asetteluvaihtoehdot: vasen, oikea tai kaksipuolinen Moderni, puhdaslinjainen laskutaso ei ole ainoastaan esteettinen vaan myös käytännöllinen. Astioiden kuivaus sujuu helposti ja tehokkaasti. moderni ja minimalistinen muotoilu vaijeriohjatulla pop‑up‑pohjaventtiilillä varustettu vesilukko huullosasennus (F): soveltuu vedenkestäville työtasoille päälleasennus (S): soveltuu kaikille työtasoille upotus (S): soveltuu kaikille työtasoille hienovarainen ylivuoto: pesusieni tai ‑liina ei takerru kiinni puhdaslinjainen ja sileäpintainen: helppo puhdistaa ja ylläpitää vesi valuu tehokkaasti viemäriaukkoon pyöreä pohja‑aukko (Ø 90 mm) keskivertoa parempi äänieristys lisävarusteita saatavilla.


790

PU-POP

400

+

POP-UP

+

L

PU-POP

PU-POP

hPUs-PuOPP

+

+ +B

+

POP-UP

205

+

Push LVI-koodi: POP-UP

hPUs-PuOPP

400 pinta POP-UP

+ koodi

POP-UP

Push SAT POP-UP

+ 1140404

– sileä+ Rando LSAT 50 FS

500

+

SAT 1140403 Push POP-UP

K

POP-UP

+

Push

POP-UP Rando 50 FS 5922219 vasen 5922220 865 oikea

PU-POP

hPUs-PuOPP

+

60

Push POP-UP

takuu

+ pohmalli jav. POP-UP

POP-UP

vasen

+ oikea

Push POP-UP

31/2” 3 ” 1/2 Push POP-UP

Ø35 mm pakkaus 70 7

+ 450+

+ +

2x

25

442,74 €

60 0

/4 5 pahvi °

60

205 POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

+ +

+ +860

+ +

+

+

Rando 50

Rando 50

GRL+

90

0

600

25

L

K

R5

9

0

0

0 600

*F-asennus edellyttää työtason erikoiskäsittelyä. 60 Katso altaan mukana toimitettavat ohjeet.

860

Push POP-UP

47 83

500

400

Push POP-UP

9

60 Push POP-UP

549 € 549GRL€

48

60

POP-UP

alv. 24 %

50

B

POP-UP

SG

AGR

POP-UP

POP-UP

+ +

450

POP-UP

A

5 year

+

500

POP-UP

POP-UP

+

2

442,74 €

205

+

alv.250 %

pahvi

Asennus*:

400

400

+

48 0

2x

84

505

+

600

90

POP-UP

POP-UP

5year 5 vuoden warranty

55

L

K

0

POP-UP

865

865 x 505 mm B mm 450 x 400 x 205

Altaan mitat:

60

6

25 /4 0

24

6

0

450

450

205

60

0 600

205

Push POP-UP

K

+

hPUs-PuOPP

400

Koko:

790

AGR

AGR

505

+

B

POP-UP

+

205

Rando 50Rando 30

+

400

PU-POP

90

POP-UP

400

PU-POP

500

205

400

60 0

33

g ga


GRL

GRL+

90

Stricto r 10

r 15

B

B

Stricto‑altaiden suunnittelussa lähestyimme käytännöllisyyttä uudesta näkökulmasta. Halusimme tehdä laskutasolla työskentelystä helpompaa, joten siirsimme hanan paikan altaan sivulle. AGR muutaman sentin pois ja jätimme sen taakse vähän enemmän Otimme lisäksi altaan90 leveydestä tilaa, jotta laskutaso olisi vieläkin reilumman kokoinen. Virtaviivainen muotoilu, erittäin tilava, laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu allas varustettu vesilukko tekevät Stricto‑altaista tyylikkäittä r 40 pop‑up‑pohjaventtiilillä r 80sekä kätevä r 100 AGR ja käytännöllisiä. Valitse mieluinen allas kolmesta eri mallista, joista yksi on kaksipuolinen.

L

K

L

K

• Astianpesu sujuu kätevästi tilavassa altaassa, jonka kulmasäde on 15 mm ja syvyys 205 mm. • 1 mm:iä paksu ruostumaton teräs takaa kestävyyden • kaksi virtaviivaista asennusvaihtoehtoa: päälleasennus (S) tai huullosasennus (F) • huullosasennus (F): saumaton asennus tekee puhdistuksesta entistäkin helpompaa • puhtaampi ja tilavampi laskutaso sivulle asennetun hanan ansiosta • • • • • • • • • • • • • 34

moderni ja minimalistinen muotoilu puhdaslinjainen ja sileäpintainen: helppo puhdistaa vaijeriohjatulla pop‑up‑pohjaventtiilillä varustettu vesilukko huullosasennus (F): soveltuu vedenkestäville työtasoille päälleasennus (S): soveltuu kaikille työtasoille hienovarainen ylivuoto: pesusieni tai ‑liina ei takerru kiinni puhdaslinjainen ja sileäpintainen: helppo puhdistaa ja ylläpitää sileäpintainen, altaaseen päin kallistuva laskutaso estää karstan muodostumisen vesi valuu tehokkaasti viemäriaukkoon lisävarusteita saatavilla suuri sihti lisää käyttömukavuutta pyöreä pohja‑aukko (Ø 90 mm) pop‑up‑sihti.


AGR

PU-POP

hPUs-PuOPP

L POP-UP

+

SG

POP-UP

AGR POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

+ +

POP-UP

Push POP-UP

+ + +

Stricto 20 B

Push POP-UP

+

472 472

+790

90

340

+

POP-UP

Push POP-UP

POP-UP

790

L

K

860

31/2”

POP-UP

POP-UP

K

+

POP-UP

POP-UP

+ +

+ +

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

+ + +

+ + +

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

POP-UP

POP-UP

POP-UP

POP-UP

+ +

472 472

205

472 472

400

472

00

+ + + + +

POP-UP

Push POP-UP

+

POP-UP

0

vasen

3 ”

2x

pahvi

oikea Push 31/2”

2x

66 9pahvi

1/2

+

472

POP-UP

+

STRICTO 30 FS 500

980 500

980

500

500

472

400

+

500

600

0

60

00 0

R1

66 R91 0

R166 90

GRL+

46

1

70 0

46

80

1

46

1

3

17

3 17

800

0

80 0

60

61

600

70AGR173

R K 1

0

0

629 €GRL4

90

Asennus*:6

60

507,2646€

507,26 € 70 629 3 € 96 17

0

6 9660

800

7alv. 0 24 %

1

0

B

SG

alv. 0 %

70

3 617

R1

60

A

90

Push KMB 1140194 POP-UP

1

0

KMB 1140193

+

46

60

pohØ35 mm pakkaus jav.

980 STRICTO 30 FS L KMB – sileä allas, harjattu pinta

L Push POP-UP

Push POP-UP

0

60

8 24

80

POP-UP

0

60

0 60 *F: Asennus edellyttää työtason erikoiskäsittelyä. R1 0 Katso altaan mukana toimitettavat ohjeet. R1 0 6

POP-UP

malli

1

8

24

70 0 6046 3

500

1

L

17

46

46

0

6

1

600

46

R1

84

46

70248

1

6

96

500

1

AGR

46 R81 00 0705

070

472

+

980 x 472 mm B 500 x 400 x 205 mm POP-UP 5922225 vasenPush 5922227 oikea

205

205

POP-UP

K

400

+B

Push POP-UP

POP-UP

K

0

472

Altaan mitat: Push Push LVI-koodi:

+

hPUs-PuOPP

0

GRL+

GRL

90

0 R146 48 6 84 80 2 60 0

472

Koko:

L

hPUs-PuOPP

koodi

POP-UP

205

POP-UP

+

+

0

60

60

STRICTO + 30 FS +

pinta

205

POP-UP

+

+

400

K

hPUs-PuOPP

POP-UP

0

R1

589 € 70

70 8 24

6 84

R1

60

60

46

8

Asennus*:

B

alv. 24 %

27

0

GRL+

A

SG

1

6

0

GRL+

475 €

5

R1

400

STRICTO 30 FS 980980

PU-POP

400 205

B

PU-POP

PU-POP

+

+

8

77

60

STRICTO 30 FS

205

hPUs-PuOPP

500

AGR

alv. 0 % 4760 1 00

24

A

860

AGR

+

+ PU-POP

6

84

980

90

POP-UP

pahvi

A

472

+

205

Stricto Line 90 30

205

PU-POP

400

205

205

STRICTO 30 FS GRL STRICTO 40090 20 FS

AGR

+

400

400 205

+ 90

PU-POP

2x

GRL

860

400

400

+

205

400

GRL

SG860

GRL+

400

POP-UP

L

400

LVI-koodi: Push

Push POP-UP

+

0

5900

0

0

STRICTO 20 FS

400

+

Altaan mitat:

8

poh70 Ø35 mm pakkaus jav.

60

STRICTO90 860 20340SGFS

SG 860 x 472 mm 400 x 400B x 205 mm K Push 5922224Push POP-UP POP-UP

500

27

0

90FS STRICTO 20 KMB – sileä allas, harjattu pinta A POP-UP

8 27 0 50

R1

60

nen

8

27

1

R1

77

Push POP-UP

STRICTO 20 FS10 FS STRICTO 340

1

46

6

+

46

0 70 60 työtason erikoiskäsittelyä. *F: Asennus edellyttää 0 0 4 50 Katso altaan mukana toimitettavat61ohjeet.

+

POP-UP

AGR Push

70

00

400

Koko:

0

0

5

AGR

8

6 8 7 27 R71 0 60 L 0 R1 6 770 60 0

K

1

27

1

R1

46

70

46

76

60

70

6 77

70

POP-UP

+

+

B

340 + 10 FS + STRICTO

519 GRL €+

5 year

AGR

GRL+

GRL+

519 € GRL

90

B

+ pinta koodi malli STRICTO 86020 FS kaksipuoliKMB 1140192

90

POP-UP

418,55 €

A

7

90

POP-UP

Push POP-UP

L

+

pahvi

GRL

GRL

340

POP-UP

K

POP-UP

2x

POP-UP

Push POP-UP

+ +

Push POP-UP

790 340

POP-UP

205

POP-UP

POP-UP

POP-UP

+ +

3 ” 1/2

Asennus*:

SG790

205

POP-UP

POP-UP

90

400

+ +

418,55 €

A

STRICTO 790 10 FS

400 205

+ +

Push POP-UP

pahvi

L

Push K POP-UP

+

+

Push POP-UP

alv. 24 %

SG

2x

SG STRICTO 10 +FS GRL 90 790 GRL

400

+

+

Push POP-UP

+ oikea

alv. 0 %

31/2”

harjattu pinta L KMB –+sileä allas,+ STRICTO 10 FS

K

POP-UP

POP-UP

KMB STRICTO 1090FS Push POP-UP

POP-UP

vasen

+ 1140191

A

90

pohØ35 mm pakkaus jav.

472

LVI-koodi:

+ malli

POP-UP

400

POP-UP

POP-UP

hPUs-PuOPP

+B

+

Altaan Pushmitat:

+koodi A

KMB 1140190

790 x 472 mm B x 205 mm 340 x Push 400 POP-UP 5922222 vasen 5922223 oikea

Koko:

Push POP-UP

K

POP-UP

+

POP-UP

400

B

+

pinta

POP-UP

205

POP-UP

POP-UP

hPUs-PuOPP

+

90

400

hPUs-PuOPP

+

PU-POP

400

+

PU-POP

g ga

takuu

POP-UP

472

+ PU-POP

472

+ PU-POP

+

AGR

205

Stricto 10

+

472

+

472

+

PU-POP

5year 5 vuoden warranty

AGR

90

POP-UP

L

0

80

0 0

80

0 80 *F: Asennus edellyttää työtason erikoiskäsittelyä. Katso altaan mukana toimitettavat ohjeet.

Push POP-UP

35


SG

More 80

r 40

Yksi pesuallas monenlaisiin tarpeisiin. More‑allas on erinomainen ratkaisu kompaktiin tai moderniin keittiöön. +

GRL

r 100

GRL

90

AGR

B

K

L

• klassinen, mutta nykyaikainen muotoilu • keskivertoa suurempi allas • suuri altaan kulmasäde: helppo puhdistaa ja ylläpitää • pyöreä pohja‑aukko (Ø 90 mm) • läpivienti Ø 35 mm.

36


+ POP-UP

+

More 10 B

+

Push POP-UP

+

Push POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

K

+

POP-UP

POP-UP

pinta

L

+

POP-UP

POP-UP

+

Push POP-UP

90

+

5year 5 vuoden warranty

GRL+

+

Push POP-UP

koodi +

malli

SAT 1106813 AGR

yksit.

pohØ35 mm pakkaus jav. 31/2”

1x

alv. 0 % 90

120,16 €

pahvi

LVI-koodi:

149 €

A

5 year

560 x 500 mm 480 x 360 x 160 mm

GRL

GRL+

90

5922247

48

0

40

360 500

Koko:

alv. 24 %

SG

Asennus: Altaan mitat:

g ga

takuu

SAT – sileä

5

AGR

R3

B

K

L

60

5

0

480 560

0

160

Push POP-UP

+

+

POP-UP

POP-UP

GRL

60 B

K

L

600

37


AGR

Variant

B

Variant‑pesualtaat koostuvat alta‑asennettavista allasyhdistelmistä. Osasta malleja on saatavilla huullos‑ ja päälleasennusversiot. Tämän osion lopusta löydät yleisimpiä, eri kaapistokoille sopivia allasyhdistelmiä.

L

K

• • •

suuri valikoima allasmalleja ja ‑syvyyksiä yhdistele erilaisia altaita altaiden syvyys: 120–180 mm

• •

asennustapa: alta‑asennettava (U) yhteensopiva vedenkestävien työtasojen kanssa (kivi, komposiitti, vedenkestävä puu) Variant‑malleille 10 ja 40 on kolme asennusvaihtoehtoa: alta‑asennettava (U), huullos (F) ja päälleasennettava (S) päälleasennus (S): soveltuu kaikille työtasoille pyöreä pohja‑aukko (Ø 90 mm).

• • •

38


+ AGR +

L

196

428

400

400

428

250

180 180

290 100

600

340

55 550 250

60÷180

368K

368

L

60

790 340

340

420

50

60

Variant 40-2x Variant 10+Variant 50 (60)

Variant 90-2x Variant 10+Variant 40

810 5560÷90 388

60

50

B

840 440

60

600

600

275

205 100

600

600 100

100

600

303

600 100 300

203

60÷75

870 405

60÷70 760 256

100

740 290

Variant 20-2x

50

40

Variant 30+Variant 40

740

790

250

196

55

00

290

428

340

340

AGR

Variant 30+Variant 40 Variant 40+Variant 110

60

60

60

0

368 B 50

L

K

K

250

760 256

90

kaapin leveys 1 000 mm

Variant 40-2x

60÷100

600

368

600

290 100

600

600 70

60

60÷90

B

740

550 60÷100 229

Variant‑allasyhdistelmiä (U) kaapin leveys 900 mm

AGR

219 € 89 €

71,77 €

AGR

60

600 180 100 290

60÷180

90

100

239

GRL+

670 GRL

9060÷75 263

300

386

340

290

U

L

L

alv. 24 %

180

100

386

pahvi

60÷90

Variant 20-2x B Variant 20+Variant 110

610 60÷120

740 290

50

Variant 10+Variant 110

180 mm

alv. 0 %

400 428

600

K

31/2”

GRL

A

pakkaus

GRL GRL+ 31/2” Variant 180 SG mm pahvi 40+Variant 50 90-2x (60) 176,61 € Variant

600

196

K SAT – sileä

syvyys

400

318 60÷90

SG

90

pohjav.

400

käännettävissä käännettä1009013 vissä

180

F/S

malli +

428

60÷90

SG

A

90 Push POP-UP

Push POP-UP

U

90

60

POP-UP

POP-UP

446

100

LVI-koodi:

386/368 x 446/428 mm B 340 x 400 x 180 mm 5922230 U 50 5922232 F/S

180 SAT 670

670 243

+

60

asennus koodi +

L

AGR

SATVariant F/S 1091041 Variant 30+Variant 5040-2x (60)

290 600

Altaan mitat:

Push POP-UP

4

480 480

180

+

Push POP-UP

GRL+

POP-UP

5

L

550 229

60÷180

GRL

+

90

508 508 K

303

K

B

Koko:

290

pinta

50

100

B

Variant 20+Variant 50 (60)

45

600 70

180 Push POP-UP

POP-UP

5 year

Variant GRL+ 20+Variant 110

48048090

400 446

+

Push POP-UP

+

+

600 100 300

+

Push POP-UP

400 400

400

446

Variant Line 90 40

A

L

L

K

+

289 € 90 149 €AGR

AGR

90

GRL K

B

POP-UP

+

AGRL

B

239

AGR

alv. 24 %

233,06 € 120,16 €

AGR

B

610

60÷120

POP-UP

POP-UP

pahvi

GRL 90

526508

90

U POP-UP

GRL+

SG 110 Variant 10+Variant

480

+

180 mm

alv. 0 %

GRL+

GRL

pahvi

100

L

POP-UP

+

31/2”

GRL SG

50 90

K 526

318

pakkaus

SG

L

100

526/508 x 446/428 mm 526/508 x 446/428B mm 5922228 U 5922229 F/S

F/S

90

syvyys

180 mm

g ga GRL

670

A

60÷90

31/2”

250

Altaan mitat: LVI-koodi:

SAT

1090271

K SAT – sileä

B Koko:

F/S

SG

600

600

+

malli +

käännettävissä käännettäU SG1042481 vissä

SAT

SG

90

180

L 290

+

pinta

K

A

pohjav.

400 428

B

45

Push POP-UP

POP-UP

90 asennus + koodi

takuu

Variant 30+Variant 50 (60)

180 196

Push POP-UP

670 243

100

Push POP-UP

AGR Push

Push POP-UP

Push POP-UP

400

Push POP-UP

+

300

+

A

90

Variant 20+Variant + 50 (60) +

5year 5 vuoden warranty

90

POP-UP

POP-UP

428

Variant 10

POP-UP

POP-UP

+

600 100

POP-UP

POP-UP

446 428

POP-UP

AGR

90

+

600

+

180

+

420

39


SG

Line

Line‑pesualtaat tekevät keittiössä puuhastelusta helpompaa ja miellyttävämpää laajan lisävarustevalikoiman ansiosta. Astianpesua ja ruuanlaittoa helpottavat, GRL GRL+ ylelliset keittiöratkaisut nyt edulliseen hintaan.

90

AGR

B

40

L

K

• •

kaksipuolisia malleja laaja allasvalikoima: useita mittoja, määriä ja yhdistelmiä

• • • • •

moderni muotoilu puhdaslinjainen ja sileäpintainen: helppo puhdistaa tilava allas paljon lisävarusteita: tee keittiöstäsi entistäkin kätevämpi kätevä sihti säästää kaappitilaa.


+ L

Altaan mitat: LVI-koodi:

B

+

+

90

Push POP-UP

+

LVI-koodi:

45°

0

25/

0

+

Push POP-UP

POP-UP

+

Push 90

Push POP-UP

POP-UP

+

SG GRL

+

pinta

koodi

pohØ35 mm pakkaus jav.

malli

käännettäLUO 1140198 vissä

31/2”

AGR

0

615 219

pahvi

90 K

Asennus:

L

AGR

POP-UP

Koko: Altaan mitat: LVI-koodi:

K POP-UP

L

Push POP-UP

GRL

189 €

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

pinta

16

45°

0

25/

0

60

+ Push 90

koodi

600

POP-UP

+

POP-UP

+

6

60

POP-UP

+

47

80

+

POP-UP

Push POP-UP

+malli

käännettäLUO 1140199 vissä

AGR

+

pohØ35 mm pakkaus jav. 31/2”

0

pahvi

alv. 0 %

alv. 24 %

160,48 €

199 €

LUO – tasainen

790 219

790 x 500 mm 340 x 420 x 160 mm 148 x 300 x 80 mm 5922250 B

152,42 €

1

Asennus:

55 48 70

K

L

7

500

+

+

alv. 24 %

59

GRLSG

160

+ Push

alv. 0 %

55

90

GRL

340 523

60

0

148 80

B

600

60

+ POP-UP

420

Push POP-UP

6

4 38

LUO – tasainen

POP-UP

Line Line70 90 +

47

6

340 148 523

POP-UP

269 €

60

60

160 Push POP-UP

B

+

216,94 €

95

GRL SG

POP-UP

Push POP-UP

615 x 500 mm 340 x 420 x 160 mm 148 x 300 x 80 mm 5922249

Altaan mitat:

alv. 24 %

5 year

148 340 523

90

+

Koko:

pahvi

Asennus:

+

L

K

0

alv. 0 %

980

420

B

3 ” 1/2

90

L

AGR

POP-UP

Push POP-UP

käännettäLUO 1140197 vissä

219

POP-UP

+

pohØ35 mm pakkaus jav.

malli

AGR

+

Line+50

koodi

LUO – tasainen

K

POP-UP

+

pinta

+

980 x 500 mm 340 x 420 x 160 mm 148 x 300 x 80 mm 5922248

Koko:

POP-UP

Push SG GRL POP-UP

+

Push POP-UP

POP-UP

500

Push POP-UP

+

Push 90

g ga

takuu

80

K

+

+

Push POP-UP

Push POP-UP

POP-UP

300 500

Push POP-UP

+

90

5year 5 vuoden warranty

+ POP-UP

420 300

Line 10 Push B POP-UP

+ POP-UP

POP-UP

POP-UP

POP-UP

160

h

+ POP-UP

POP-UP

0

00

2

45°

25/

0

60

41


+

+

90 POP-UP

POP-UP

Line 80+

Push POP-UP

+

Push POP-UP

90

+

AGR Push Push POP-UP

pinta

B LVI-koodi:

POP-UP

POP-UP

+

+

Push 90 POP-UP

+

koodi

LUO 1140200

AGR

+SG

Push POP-UP

malli +käännettävissä

pohØ35 mm pakkaus jav. 31/2”

0

B

790

GRL L

K

+AGR +

Push POP-UP

Koko: Altaan mitat: LVI-koodi:

Push POP-UP

+SG

L

160 POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

POP-UP

+

Push POP-UP

pinta

0

7

5

30

45°

0

+

25/

0

45

+

+

+

Push 90 POP-UP

+

450

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

malli + käännettä-

koodi

vissä

pohØ35 mm pakkaus jav. 31/2”

0

pahvi

alv. 0 %

alv. 24 %

192,74 €

239 €

LUO – tasainen

790 x 500 mm 340 x 420 x 160 mm 340 x 420 x 160 mm 5922252 B

48

60

LUOAGR 1140201

+

GRL

55 70

790 269

Asennus:

55 48

90

L

K

90

GRL SG 340

715

0

0

77

500

K

90

179 €

SG GRL

420

Push POP-UP

+ POP-UP

Line Line 9090

alv. 24 %

Asennus:

340

POP-UP

alv. 0 %

144,35 €

90

90

POP-UP

pahvi

LUO – tasainen

420

Altaan mitat:

Push POP-UP

POP-UP

790 x 500 mm 340 x 420 x 160 mm L K 5922251

Koko:

+

POP-UP

POP-UP

500

+ POP-UP

10

60

45°

0

340

25/

0

POP-UP

POP-UP

Line Line 90100 Push POP-UP

Push POP-UP

Altaan mitat: LVI-koodi:

POP-UP POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

+

Push POP-UP

pinta

+

L

+

+ POP-UP

+

+

Push 90

+

koodi

Push POP-UP

+malli

käännettäLUO 1140202 vissä

AGR

pohØ35 mm pakkaus jav. 3 ”

0

1/2

pahvi

alv. 0 %

alv. 24 %

233,06 €

289 €

LUO – tasainen

GRL

1 160 x 500 mm 350 x 400 x 150 mm 350 x 400 x 150 mm 5922253 B

266

L

K

150

350

42

POP-UP

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

800

+

GRL 740

55

Asennus:

48

500

Koko:

+

+

400

K

+

160

AGR

80

350

0

0 14

1

30

3

R1

60

0

0

1160 0

80


+

+

90

POP-UP

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

+ Koko:

B

Altaan mitat: LVI-koodi:

AGR Push POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

pinta

+

+

Push 90 POP-UP

+

koodi

AGR

Push POP-UP

malli +käännettävissä

pohØ35 mm pakkaus jav. 31/2”

0

pahvi

alv. 0 %

alv. 24 %

136,29 €

169 €

LUO – tasainen

615 x 500 mm 340 x 420 x 160 mm L K 5922254 B

+

vuoden takuu

POP-UP

POP-UP

LUO 1140203

615

Asennus:

GRL K

60

420

Push POP-UP

+

L

47

6

1

59

GRL 340

160

Line+110

5

+

POP-UP

500

+ POP-UP

5

16

60

0

45°

25/ 0

45

450

43


SG

Form

Form‑pesualtaat erottuvat joukosta pyöreän ja puhdaslinjaisen muotoilunsa ansiosta. Pyöreät altaat ja laskutasot ovat käytännöllisiä + ja helppo pitää puhtaana.

GRL

90

AGR

B

44

K

L

GRL


+

Push POP-UP

POP-UP

POP-UP

AGR

+

Push POP-UP

+

pinta LUO

+

LVI-koodi:

5922255

SG

+

Push POP-UP

+ Altaan mitat: LVI-koodi:

+

pahvi

alv. 0 %

alv. 24 %

104,03 €

129 €

5 year

450+

A

90

Push POP-UP

SG

+

GRL

Asennus: 95

A

90

32

GRL+SG 385

AGR

60

0

GRL

GRL+

0

B

45

K

L

450

POP-UP

AGR

+

Push POP-UP

90

pinta

+

POP-UP

koodi

malli

SAT 1116756 AGR

+

+

Ø 510 mm K

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

SAT – sileä

+

L

410 x 390 x 185 mm 5922256

yksit.

+

POP-UP

+

Push POP-UP

510

B

K

GRL+

90

Ø4

+

pohØ35 mm pakkaus jav. 31/2”

1x

pahvi

alv. 0 %

alv. 24 %

152,42 €

189 € A

90

POP-UP

SG Push POP-UP

+

GRL

Asennus: 50

GRL+

90

5 22

390

B

/

210

Koko:

3 ” 1/2

POP-UP

Push POP-UP

90

POP-UP

pohØ35 mm pakkaus jav.

+

155

+ POP-UP

POP-UP

L

K

GRL

Push POP-UP

yksit.

+

+

A

L 90

B

Form + 30

AGR 1084837 POP-UP

Push POP-UP

135

Ø 450 mm K Ø 385 x 155 mm

+

malli

LUO – tasainen

Altaan mitat:

POP-UP

+

koodi

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

B

90

+

Push POP-UP

g ga

takuu

POP-UP

Form 10 Line + 90

Koko:

5year 5 vuoden warranty

GRL+

GRL

90

Ø4

94

L

AGR

410 0

45

185

POP-UP

+

B

K

L

450

45


SG

Basic

Alveuksen menestystarina sai alkunsa perusaltaista: Basic‑pesualtaat ovat + klassikon asemansa ansainneet. Basic‑mallit sopivat erinomaisesti vaikkapa GRL GRL ensiasuntoon tai mökille, ja ne ovat yhteensopivia erikokoisten kaappien kanssa. Tietyt mallit ovat saatavilla satiinisen sileinä (SAT) ja luonnollisen kiiltävinä (LUO). 90

AGR

B

46

K

L


+

+ POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

+

+

90

pinta

AGR

+

B

K

L

B

380

+

SG

Push POP-UP

+

GRL+

GRL

Asennus: A

90

10

0 42

AGR

7

7

36

R5

60

0

145

340

GRL+

GRL

90

+

Push POP-UP

pinta

+

koodi SAT AGR 1100905

+

SAT – sileä

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

+

0

B

40

K

L

B

pohØ35 mm pakkaus jav.

yksit.

31/2”

+

1x

400

+

160,48 €

199 €

A

A

SG

+

60

A

90

45

0

0

45

AGR

R5

60

GRL+SG

GRL+

GRL

Asennus:

400 465

0

185

GRL

alv. 24 %

Push POP-UP

465

L

alv. 0 %

90

90

K

pahvi

POP-UP

Push POP-UP

+

90

SG

POP-UP

malli

POP-UP

340

LVI-koodi:

A

POP-UP

465 x 465 mm 340 x K400 x 185 mm L 5922258

B Altaan mitat:

129 € 90

GRL+SG

AGR

+

Koko:

104,03 €

5 year

+ POP-UP

+

Basic 150 +

Push POP-UP

Push POP-UP

90

POP-UP

POP-UP

+

GRL

Koko: Altaan mitat: LVI-koodi:

B

+

Push POP-UP

780 x 435 K mm 360 x 355 x 140 mm 5922259

90

koodi

+

POP-UP

malli

AGR käännettäLUO 1136532 vissä

+

B

450

L

K

POP-UP

AGR pinta

+

0

45

GRL+B

+

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

+

LUO – tasainen

+ 780

L

Push POP-UP

3 ” 1/2

/

pahvi

alv. 0 %

alv. 24 %

112,10 €

139 €

+ +

SG Push POP-UP

0

5

360

60

0

90

41

75

L

GRL+

GRL

Asennus: 80

K

A

90

POP-UP

POP-UP

+

pohØ35 mm pakkaus jav.

435

h

UP

+

+

pahvi

alv. 24 %

POP-UP

Push POP-UP

L

355

UP

Push POP-UP

90

/

alv. 0 %

8

AGR

29

225

R5

140

Push POP-UP

Basic + 140

3 ” 1/2

90

K

POP-UP

POP-UP

+

A+

SG

+

POP-UP

+

90

GRL

+

yksit.

pohØ35 mm pakkaus jav.

POP-UP

Push POP-UP

400

LVI-koodi:

AGR 1082195

+

LUO

POP-UP

malli

LUO – tasainen

380 x 440 mm 340x 400 x 145 mm 5922257

Altaan mitat:

+

koodi

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Koko:

90

+

Push POP-UP

120

+

g ga

takuu

POP-UP

440

Basic 10

sh UP

5year 5 vuoden warranty

GRL+

GRL

215

UP

GRL+

GRL

B

K

0

45

L

450

47


48


90

SG

Granital

90

90

SG

AGR

Suuri osa Alveus‑altaista on valmistettu laadukkaasta Granital‑ tai Granital Plus ‑komposiittimateriaalista. Materiaalin huolellinen käsittely takaa, että Granital‑altaan pinta on sileä, miellyttävän tuntuinen ja helppo pitää puhtaana. Metallisena hohtavat Granital Plus ‑sävyt antavat altaalle ylellisen säväyksen. Nämä sävyt ovat saatavilla Quadrix‑ ja Formic‑malleille.

90 B

L

K

Concrete – G81

B

K

AGR

Carbon – G91

Steel – G04M

Twilight – G05M

L

49


AGR

Quadrix Formic

SG

Quadrix‑ ja Formic‑pesualtaiden muotoilussa on hyödynnetty virtaviivaisia linjoja, minkä ansiosta ne sopivat keittiöön kuin keittiöön. Molemmat pesuallasmallit ovat asennettavissa kahdella eri + GRL GRL tavalla: klassinen upotusasennus (I) tai hienovarainen alta tehtävä asennus (U). Valitse keittiöösi sopiva malli. Altaista saatavilla olevat sävyt ovat teräksenharmaa Steel ja Twilight.

90 B

B

50

L

K

AGR

L

K

• •

huippulaadukasta Granital‑komposiittimateriaalia kaksi asennusvaihtoehtoa: upotus (I) tai alta‑asennettava (U)

• • • • • • • •

moderni, ajaton muotoilu kätevä sihti säästää kaappitilaa vaijeriohjatulla pop‑up‑pohjaventtiilillä varustettu vesilukko sileä pintamateriaali: helppo pitää puhtaana pyöreä pohja‑aukko (Ø 90 mm) sisältää runsaasti graniittihiukkasia, mikä parantaa kestävyyttä sietää hyvin iskuja, naarmuuntumista ja korkeita lämpötiloja kestävä materiaali, vakaa hana.


Quadrix 50

90

+

Koko:

560 x 460 mm

Altaan mitat:

500 x 400 x 200 mm Push 5922189 G05M POP-UP 5922190 G04M

+

LVI-koodi: Push POP-UP

G05M

L

POP-UP

G04M

koodi

GRL SG

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

+

+

90

L

K

500 560

AGR

Asennussarja (alta‑asennus) 1135533

Push

POP-UP LVI-koodi:

L

B

K pinta

GRL

G04M

+ POP-UP

G05M

GRL

+

350 x 420 x 200 mm Push Push POP-UP POP-UP 5922191 G05M 5922192 G04M B

+

Asennussarja (alta‑asennus) 1135533

+

Push POP-UP

pahvi

459 € 5 year

370,16 €

90

AGR

+

10

11

0

44

+

90

2

2

54

B

2

60

2

R1

L

GRL

kol-pop-up-spo

6

60

0

40

K

50

AGR

0

0

AGR

0

80

0

60

600

koodi

+

POP-UP

+

Push POP-UP

L malli

käännettä1140165 AGR vissä käännettä1140166 vissä

POP-UP

POP-UP

+

Push POP-UP

+ GRL

pohjav.

Ø35 mm

3 ”

2x 2x

1/2

3 ” 1/2

90

Push POP-UP

SG

+pakkaus

alv. 0 %

alv. 24 %

pahvi

370,16 €

459 €

pahvi

90

370,16 €

459 €

POP-UP

+ K

90

SG

Push POP-UP

200

90

90

SG

AGR

Asennus*: 60

Push POP-UP

L

GRL 350

200

Lisävarusteet:

459 €

78

48

0

500

Altaan mitat:

370,16 €

+ Push POP-UP

760 x 500 mm

Koko:

pahvi POP-UP

B L K *U - alta‑asennukseen tarvitaan erikseen myytävä GRL asennussarja 1135533.

420

POP-UP

2x

POP-UP

SG

Formic Line 9030

L

neliö

+ SG + neliö 2x

GRL

POP-UP

+

alv. 24 %

90R1

AGR

K POP-UP

alv. 0 %

90

90

B

pakkaus

0

B

K

Ø35 mm

+

g ga

POP-UP

pohjav.

GRL

90

SG

+

90

+ Asennus*:

+

Lisävarusteet:

B

L malli

käännettä1140163 AGR vissä käännettä1140164 vissä

+

110 400

POP-UP

K

pinta K

GRL SG 90

R1 0

+

90

B

L

K

B

takuu

POP-UP

460

B

POP-UP

Push POP-UP

5year 5 vuoden warranty

AGR

0

74

B

0

1

68

AGR

R1

60

760

0 25

90

0

2L

R1

2

60

0 0

90

0

B

42

K

K

50

L

GRL

500

*U - alta‑asennukseen tarvitaan erikseen myytävä asennussarja 1135533.

51

GRL


SG

Cadit

Cadit‑tuotesarjan altaat ovat muotokieleltään pehmeitä ja moderneja, mutta silti ajattomia. Tilava Cadit‑pesuallas vastaa kaikkia odotuksia. Valikoimaan kuuluu erikokoisia suuria altaita. + GRL Cadit‑altaista on saatavilla betoninharmaa jaGRL hiilenmusta versio.

90

AGR

B

52

L

K

• •

huippulaadukasta Granital‑komposiittimateriaalia moderni, ajaton muotoilu

• • • • • • •

kätevä sihti säästää kaappitilaa vaijeriohjatulla pop‑up‑pohjaventtiilillä varustettu vesilukko sileä pintamateriaali: helppo pitää puhtaana pyöreä pohja‑aukko (Ø 90 mm) sisältää runsaasti graniittihiukkasia, mikä parantaa kestävyyttä sietää hyvin iskuja, naarmuuntumista ja korkeita lämpötiloja kestävä materiaali, vakaa hana.


sh

-UP

AGR

+

+

G91

SG

POP-UP

90

g ga

takuu

Push POP-UP

+ malli

pohjav.

Ø35 mm

pakkaus

alv. 0 %

alv. 24 %

1/2

3 ”

2x

pahvi

241,13 €

299 €

3 ”

2x

pahvi

241,13 €

käännettä1140167 AGR vissä käännettä1140168 vissä

G81

POP-UP

+

Push POP-UP

+ koodi

pinta

90

POP-UP

+

Push POP-UP

Push POP-UP

POP-UP

1/2

299 € 5 year 90

+

SG

+

GRL 590

B

90

90

Cadit 20 Line 90

325 198 POP-UP

Push POP-UP

SG

+

POP-UP

Koko: Altaan mitat: Push POP-UP LVI-koodi:

+

K

POP-UP

+

+

Push POP-UP

pinta

+

90

koodi +

0

25

0

1

57

AGR

R5

POP-UP

60

0

0

45

B

POP-UP

Push POP-UP

90

48

+ POP-UP

L

K

GRL

450

Push POP-UP

malli +

pohjav.

Ø35 mm

pakkaus

alv. 0 %

alv. 24 %

1/2

3 ”

2x

pahvi

257,26 €

319 €

3 ”

2x

pahvi

257,26 €

319 €

käännettä1140169 AGR vissä käännettä1140170 vissä

G91 POP-UP

+

+

POP-UP

G81

L

+

1/2

90

GRL

SG

+

790 x 500 mm

375 x 425 x 198 mm Push POP-UP

5922195 G91 5922196 G81 B

+

Push POP-UP

90

Asennus:

90

790

55

+

L

K

AGR

SG GRL

425

B

GRL SG

POP-UP

AGR

Asennus: 55

L

K

90

0

0

77

Cadit 40 Line 90

+

B

L

K

+

GRL

+

POP-UP

pinta G81 G91

+

+

90

Push POP-UP

B

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

R5

0

POP-UP

+

malli + käännettä+pohjav.

vissä käännettä1140172 vissä

K

0

50

L

GRL

500

Push POP-UP

koodi

1140171 AGR

AGR

5

27

60

375

POP-UP

90

48

500

LVI-koodi:

+

325 x 425 x 198 mm K Push L Push POP-UP 5922193 G91 POP-UP 5922194 G81

500

B

590 x 500 mm

198

Push POP-UP

+

Altaan mitat:

425

Koko:

Ø35 mm

pakkaus

alv. 0 %

alv. 24 %

1/2

3 ”

2x

pahvi

281,45 €

349 €

3 ”

2x

pahvi

281,45 €

349 €

1/2

POP-UP

POP-UP

90

Koko: Altaan mitat: Push POP-UP LVI-koodi:

+

860 x 500 mm

SG

445Push x 425 x 198 mm Push POP-UP POP-UP

5922197 G91 5922198 G81 B

+

+

Asennus:

860

+

55

K

L

GRL 445

48

0

500

P-UP

Cadit 10

5year 5 vuoden warranty

+ POP-UP

425

hP

+ POP-UP

POP-UP

0

84

60

0

5

27

90

AGR

R5

198

P

90

0

60 B

K

L

600 GRL

53


+

Cadit 70 B

L

K

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

+

+ POP-UP

POP-UP

+

pinta

GRL

+ POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

90

+koodi

+

Push POP-UP

+ malli

pohjav.

Ø35 mm

pakkaus

alv. 0 %

alv. 24 %

1/2

3 ”

2x

pahvi

313,71 €

389 €

3 ”

2x

pahvi

313,71 €

389 €

käännettä1140173 AGR vissä käännettä1140174 vissä

G81 G91

1/2

POP-UP

POP-UP

90

330 x 425 x 200 mm Push POP-UP POP-UP 170 x 340 x 140 mmPush 5922199 G91 5922200 G81 B

+

+

K

+

SG

Push POP-UP

Asennus: 55

L

GRL

200

330

48

0

340 500

Push POP-UP

LVI-koodi:

+

790 x 500 mm

0 77

170 790

60

0

AGR

R5

0

60 B

54

90

3

17

140

Altaan mitat:

425

Koko:

K

L

600 GRL


55


AGR

Intermezzo

SG

Intermezzo on ihastuttava pesuallas, joka on varustettu esteettisellä vaakatasoisella ylivuodolla, mikä lisää altaan tilavuutta jopa 40+ prosentilla. Valitse mieluisesi kahdesta GRL GRL yksialtaisesta mallista. Intermezzo‑altaan ainutlaatuisuus piilee sen suuressa tilavuudessa, mikä mahdollistaa esimerkiksi uunipeltien ja suurten astioiden helpon pesemisen. Molemmat Intermezzo‑mallit ovat kaksipuolisia ja asennettavissa kahdella eri tavalla: klassinen upotusasennus (I) tai hienovarainen alta tehtävä asennus (U). 90

B

B

56

L

K

AGR

L

K

• •

huippulaadukasta Granital‑komposiittimateriaalia esteettinen vaakatasoinen ylivuoto

• • • • • • • •

moderni, ajaton muotoilu kätevä sihti säästää kaappitilaa vaijeriohjatulla pop‑up‑pohjaventtiilillä varustettu vesilukko sileä pintamateriaali: helppo pitää puhtaana pyöreä pohja‑aukko (Ø 90 mm) sisältää runsaasti graniittihiukkasia, mikä parantaa kestävyyttä sietää hyvin iskuja, naarmuuntumista ja korkeita lämpötiloja kestävä materiaali, vakaa hana.


90

Intermezzo 30+ +

275

90 AGR B

SG90

+

B

koodi K

pinta

200

+

G91

L

90

Ø35 mm

GRL 2x SG

Push POP-UP

pahvi pahvi

Lisävarusteet:

L

GRL

Asennus*:

620

90

B intermezzo 30

L

K

GRL SG

B

+

+

K

K

1

319 € 5 year 90

0

45

+

GRL

780 x 480 mm 460 x 405 x 200 mm

LVI-koodi:

5922204 G91 5922205 G81 intermezzo 130 B

koodi K

0

+

POP-UP

POP-UP

L

POP-UP

+

Push POP-UP

80

+ 0

43

Push POP-UP

0

57

malli

+

pohjav. L

90

80

Push POP-UP

pakkaus +

alv. 060%

alv. 24 %

2x

pahvi

281,45 €

349 €

GRL

2x

0

pahvi

80

7

R5 ÷10 60 281,45 0

90

0

180

349 € 90

800 600

SG

AGR

Asennus*:

780

80

80 90

46

L

SG

46

Ø35 mm

GRL

K

0

80

450

POP-UP

R käännettä1/2 8 AGR 3600” vissä käännettä1140181 31/2” vissä

G81

0

0

76

GRL

B

180

R5 ÷10 0

60

200

0

43

0L

K

R8

0

90

600 B

0

73

AGR

60

460

L

K

GRL

600

*U - alta‑asennukseen tarvitaan erikseen myytävä asennussarja 1135533.

Asennussarja (alta‑asennus) 1135533

80

780 220

43

0

0

73

275

intermezzo 70

170

330

60

0

R8

0

90

900

620

330

00

intermezzo 30

GRL

R8

60

K

1140180

G91

L

Altaan mitat:

pinta

L

AGR

GRL *U - alta‑asennukseen tarvitaan erikseen myytävä + + asennussarja 1135533.

90

B

0

K

0

Push POP-UP

L

AGR

43 0 57

B

AGR

0

B

Push POP-UP

90

1

÷1

60

460

65

AGR

Koko:

Lisävarusteet:

60

45

480 405

B

÷1 257,26 0

SG

80

90

+

POP-UP

Push POP-UP

R POP-UP 5

0

330

POP-UP

Intermezzo Line 90+ 130

0 60

200

+ POP-UP

80

90

90

+

257,26 € R5

65319

90

AGR

Asennussarja (alta‑asennus) POP-UP 1135533

0 60

0

GRL SG

480 405

B

LVI-koodi:

60 alv. 244%

alv. 0 %

SG

330 x 405 x 200 mm K 5922202 G91 5922203 G81

Altaan mitat:

90

80

+ pakkaus

2x

g ga

takuu

+

Push POP-UP

+

L pohjav.

malli

POP-UP

620 x 480 mm

Koko:

Push POP-UP

+

käännettä1140176 AGR 31/2” vissä käännettä1140177 31/2” vissä

G81

K

90

5year 5 vuoden warranty

+ POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

170

330

Push POP-UP

Push POP-UP

+ POP-UP

POP-UP

480 405

Push POP-UP

intermezzo 70

POP-UP

POP-UP

480 405

POP-UP

220

AGR

200

h UP

+

480 405

UP

+

57

GRL


AGR

Atrox

B

58

Atrox‑pesuallas ei ole ainoastaan tyylikäs, vaan myös erittäin käytännöllinen. Atrox‑altaiden muotokieli on minimalistinen ja ajaton. Jotta + keittiössä puuhailu olisi entistäkin GRL GRL joka tekee niistä monikäyttöisempiä. mukavampaa, lisäsimme Atrox‑altaisiin välitason, Välitasoon voit asettaa pienen, suuren tai reikäpohjaisen Atrox‑teräsastian, johon voit laittaa ruoka‑aineksia ja joka helpottaa esimerkiksi vihannesten huuhtelua ja pilkkomista. Atrox‑mallit ovat asennettavissa kahdella eri tavalla: klassinen upotusasennus (I) tai hienovarainen alta-asennus (U). 90 L

K

B

SG

AGR

L

K

• • •

huippulaadukasta Granital‑komposiittimateriaalia kätevä välitaso kaksi asennusvaihtoehtoa: upotus (I) tai alta‑asennettava (U)

• • • • • •

moderni, ajaton muotoilu sileä pintamateriaali: helppo pitää puhtaana pyöreä pohja‑aukko (Ø 90 mm) sisältää runsaasti graniittihiukkasia, mikä parantaa kestävyyttä sietää hyvin iskuja, naarmuuntumista ja korkeita lämpötiloja kestävä materiaali, vakaa hana.


5year 5 vuoden warranty

AGR

+

POP-UP

+

K

POP-UP

+

1140333

G91

LVI-koodi:

5922207 G91 5922208 G81

GRL

Push POP-UP

195 55

500

500 340 480 75

195

+

Kkoodi

GRL 422

G81R

1140334 31

1140335

G91

SG

LVI-koodi:

Push POP-UP

+

390 x 340 x 195 mm Push K POP-UP 5922209 G91 5922210 G81

+

32

malli

L

0

yksit. AGR yksit.

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

3 ” 1/2

3 ” 1/2

+ +

322

+ Asennus*:

L

AGR

90

0

R6

B

42

2

K

L

GRL

AGR 2

32

60

0

L

R3 1

0

50

GRL

42

90

2

SG

+

1x

POP-UP

pakkaus

alv. 0 %

alv. 24 %

pahvi

257,26 €

319 €

257,26 €

319 €

+

0 1x 50

pahvi POP-UP

+

Push POP-UP

Push POP-UP

60

0

90

90

SG

AGR

+ 55

75 48

0

42

R6

90

2

B

L

K

GRL

3 AGR R5

AGR

R3

1

60

0

0

0

B

L

K

60

450

GRL erikseen myytävää *U - alta‑asennukseen tarvitaan kaksi asennussarjaa 1135533.

SG

K

+ POP-UP

pinta

GRL

1140337

G91

L

GRL

+

+

1140336

G81

590 x 500 mm 510 x 340 x 195 mm Push Push POP-UP POP-UP 5922212 G91 5922213 G81 B

Kkoodi

malli

+

Lpohjav. Ø35 mm 3 ”

yksit. AGR yksit.

1/2

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

3 ” 1/2

+

GRL 1x

POP-UP

pakkaus

+

1x

pahvi pahvi

+

510

GRL

281,45 €

349 €

281,45 €

349 €

90

AGR

+

55

70

75

90

R5

R6

B

AGR

5

60

alv. 24 %

SG

0

L

alv. 0 %

Push POP-UP

48

K

90

POP-UP

Push POP-UP

Asennus*: +

590

+

POP-UP

+

42L 2

K

2

51

R3

1

60

0

0

0

60 B

Asennussarja (alta‑asennus) 1135533

75 90

45

500

+

Lisävarusteet:

B

L

340

LVI-koodi:

AGR

4

48

GRL SG

195

Push POP-UP

POP-UP

Altaan mitat:

90

50

92

90

+ +

299 € 5 year

90

K

Koko:

299 €

6241,13€ 00

POP-UP

B

B

55

90

GRL SG

390

Atrox 30

POP-UP

R5

90

SG

0 45

AGR

Asennussarja (alta‑asennus) 1135533

4

Push POP-UP

POP-UP

90

K

alv. 24 %

00

+

Ø35 mm

60

POP-UP

GRL 90

B

+

+

R3 1 pohjav.

195

Lisävarusteet:

pahvi POP-UP

90

2

90

470

L

241,13€

0 45K

R6

500

B

pahvi

AGR

R6

POP-UP

340

Altaan mitat:

0

alv. 0 %

322 *U - alta‑asennukseen tarvitaan kaksi erikseen myytävää asennussarjaa751135533.

470 x 500 mm

Koko:

500

R5

60

B

90

320 400

POP-UP

POP-UP

GRL SG

0

pakkaus

POP-UP

90 4

320 400

BSG L pinta6 R 90

1x

SG

48

POP-UP

+

Push POP-UP

R3 1

400

500 340

+

+

320

+

00

AGR

K

3 ”

90

AGR

500

B

POP-UP

L R5

90

Atrox 10 U

Atrox 20

400

GRL

500 340

Asennussarja (alta‑asennus) 1135533

R5

400 Asennus*: +

90

K

L

320 400

+

Push POP-UP

Atrox 10 U

340

B

K

Push POP-UP

1x

+

1/2

195

+

B

POP-UP

400

SG

Atrox 10 I 195

+

yksit.

POP-UP

GRL SG

400

31/2”

90

55

+

422

340 x 320 x 195 mm

Push POP-UP

Lpohjav. Ø35 mm

yksit. AGR

320 400

Altaan mitat:

Lisävarusteet:

Push POP-UP

L

90

malli

1140332

G81

400 x 500 mm

Koko:

Push POP-UP

AGR

B

POP-UP

pinta

+

500 340

+

Kkoodi SG 195

B

90

90

55

Atrox 10 I

90

takuu

75

Atrox 10

POP-UP

480

90

K

0

L

GRL

600

80

*U - alta‑asennukseen tarvitaan kaksi erikseen myytävää asennussarjaa 1135533.

59

GRL

g ga


AGR

Atrox Line 90 50

POP-UP

90

POP-UP

L

+

790 x 500 mm

Koko: Altaan mitat:

Push POP-UP

LVI-koodi:

Lisävarusteet:

GRL

+

+

Kkoodi

pinta

1140338

G81

+

GRLPOP-UP

390 x 340 x 195 mm Push 300 x 340 x 195 mm POP-UP 5922214 G91 5922215 G81 B

Push POP-UP

B

1140339

G91

GRL

3 ” 1/2

POP-UP

POP-UP

Push POP-UP

Push POP-UP

+

3 ” 1/2

+

+

alv. 0 %

alv. 24 %

pahvi

321,77 €

399 €

pahvi

321,77 €

399 €

POP-UP

+

Push POP-UP

+

300

SG

AGR

75 42

2

90 B

12

L

K

7

7

0

90

R6

70

60

90

55 0

GRL

SG

Push POP-UP

48

L

K

pakkaus

+

1x

Asennus*:

Push POP-UP 790

+

1x

90 POP-UP

POP-UP

+

195

60

kaksois. AGR kaksois.

+

Lpohjav. Ø35 mm

POP-UP

390

Asennussarja (alta‑asennus) 1135533

malli

500

K POP-UP

L

K

340

B

+

AGR

R5

R3

1

60

0 0

90

0

80 B

K

L

800 GRL

*U - alta‑asennukseen tarvitaan kaksi erikseen myytävää asennussarjaa 1135533.

GRL


61


KOVINOPLASTIKA LOŽ d.o.o. PC INOX Lož, Cesta 19. oktobra 57 1386 Stari trg pri Ložu Slovenija Puh.: + 386 (1) 70 95 100 Faksi: + 386 (1) 70 58 466 www.kovinoplastika.si www.alveus.si sähköposti: info@kovinoplastika.si sähköposti: info@alveus.si

Täydellistä itseilmaisua Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet ja muokata tuote‑, hinta‑ ja teknisiä tietoja. Värit saattavat poiketa kuvista. Todellisuus ei välttämättä vastaa valokuvia. LINE‑pesualtaiden suunnittelija on Gigodesign d.o.o. Kuvaston suunnittelu: Gigodesign d.o.o. Valokuvat: Alveuksen arkisto Teksti: Gigodesign ja Alveus Graafinen suunnittelu: Alveus

62


63


ES-FI-ALVEUS 10/2021

KOVINOPLASTIKA LOŽ d.o.o. PC INOX - ALVEUS Lož, Cesta 19. oktobra 57 1386 Stari trg pri Ložu,Slovenija T + 386 (1) 70 95 100 E info@alveus.si WWW.ALVEUS.SI

JAKELIJA POHJOISMAISSA:

STALA OY Yrittäjänkatu 4 15170 Lahti SUOMI Puh. 03 882 1133 Sähköposti: sink.sales@stala.com WWW.STALA.FI

64