Page 1

VÅR/SOMMER 2019

Ø S T R E M U R A L L M E N I N G 7 , 5 0 1 2 B E R G E N // T L F : 5 5 3 2 4 5 0 0


I vår butikk er vi opptatte av å ha produkter av høy kvalitet, som kan møte våre kunders forventning og krav til produkter på best mulig måte. Derfor har Arc’teryx vært et naturlig valg for oss. Arc’teryx hører hjemme i villmarken i fjellene på Canadas vestkyst. Det er et selskap tuftet på lidenskap, ekstremt detaljfokus og nøyaktighet i både design og produksjon. Arc’teryx ble grunnlagt av lokale klatrere i 1989, og er fremdeles et sted der likesinnede mennesker møtes. Designsenteret er som en maurtue, fullt av aktive designere, materialeksperter, mønstertegnere og produktutviklere som vet hva de er ute etter, hvordan det skal brukes og hvorfor det må fungere. Kulturen hos Arc’teryx er å utfordre det eksisterende og produsere nye ideer. Lidenskap og nysgjerrighet driver de til å stadig utforske, å flytte kunnskapens grenser, uten å ta hensyn til hva folk tar for gitt. De bruker bare materialer av topp kvalitet, fokuserer sterkt på detaljer og benytter unike konstruksjonsprosesser. Dette gjør det mulig for dem å skape tekniske produkter som du kan stole på i alle forhold. Målet Arc’teryx har satt seg, er å skape utstyr som lar brukeren fokusere fullt og helt på det hun eller han driver med, uansett ytre forhold.


AT O M LT HOODY

Denne kroppsnære hybridhettejakken er designet for å fungere som et isolasjonslag i aktiv bruk. Den gir viktig kjernevarme kombinert med god bevegelsesfrihet og pusteevne. Et vind- og fuktighetsavvisende ytterskall gjør jakken mer anvendelig som selvstendig plagg.

4

ARC´TERYX


PAKK LETT

Atom er svært komprimerbar, og lar seg pakke ned til en liten bylt av lagret varme. Oppbevar jakken i plaggets egen lomme, eller pakk den inn i ermet eller hetten hvis du ikke mangler plass. Rist den, så får den tilbake sin opprinnelige form, om og om igjen.

ET NØKKELPLAGG

Hetten er isolert og justerbar. Atom LT Hoody er lett og komprimerbar, med Coreloft™-isolasjon i overkroppen, armene og hetten. Sidestykkene og områdene under armene består av ventilerende, luftgjennomtrengelig fleece med myk overflate.

VINDSKALL

Fordelen med tafttekstiler er at de er lette og luftige samtidig som de avviser vind. Atom-serien har ytterstoff av impregnert taft som gir plaggene langvarig evne til å avvise fuktighet. I lett nedbør kan Atom LT brukes som ytterlag. Jakken har en praktisk innerlomme.

UNNGÅ SVETTE

I tillegg til at den er laget av pustende Coreloft™-isolasjon, har Atom LT luftgjennomtrengelige, myke sidestykker av fleece som bidrar til å regulere temperaturen når du blir for varm. VÅR / SOMMER 2019 5


6

ARC´TERYX

2499,-


AT O M LT H O O D Y

TIL DAME OG HERRE

kroppsnære hybridhettejakken til aktivt bruk

VÅR / SOMMER 2019 7


BE TA SL HYBRID

Svært pakkvennlige Beta SL Hybrid Jacket er strategisk konstruert av to forskjellige GORE-TEX®-stoffer for å oppnå maks ytelse med minimal vekt. Ultralett N40r GORE-TEX®stoff med produktteknologien Paclite® er brukt i hoveddelen, med forsterkninger av smidig GORE-TEX®-stoff med GORE® C-KNIT™-teknologi på innsiden i sliteområder.

8

ARC´TERYX


PAKK LETT

To GORE-TEX®-stoffer kombineres for å gi lett, pakkvennlig beskyttelse mot været. Svært pakkvennlig, maks ytelse med minimal vekt.

HJELMKOMPATIBEL

En hjelmkompatibel StormHood™ gir dekning uten å hindre sidesikt. Hakebeskyttelse med ekstra behagelig ansiktsside i børstet, mikrosemsket skinn.

RASK VENTILASJON

Glidelåser i armhulene gir rask ventilasjon. e3D ergonomisk 3-dimensjonalt mønster for økt komfort og bevegelighet. WaterTight™ Vislon frontglidelås.

G O R E -T E X

Oppdatert superlett N40r GORETEX-stoff med NY Paclite® Plusteknologi i hovedstykket som gir bedre komfort mot huden. Smidig GORE-TEX-stoff med GORE C-KNIT™-innside forsterker typiske sliteområder. VÅR / SOMMER 2019 9


10

ARC´TERYX

3999,-


BE TA SL HYBRID

TIL DAME OG HERRE Fjellklær til allroundbruk

VÅR / SOMMER 2019 11


D E LTA LT H O D D Y TIL DAME OG HERRE

1399,12

ARC´TERYX


D E LTA LT J A K K E

TIL DAME OG HERRE

1199,Delta LT Jacket og hoddy er ekte basisplagg. Dette er noen av de mest allsidige fleecejakkene Arc’teryx noensinne har designet. De er enkel å bruke under et hardskall og gir effektiv varme med lav vekt. Delta LT er laget av smårutet Polartec® Classic 100 mikrovelur, er luftgjennomtrengelig, tørker fort og kan pakkes ned i liten størrelse. VÅR / SOMMER 2019 13


14

ARC´TERYX


e s k u b l Beta s Vanntett bukse til nødbruk, laget av GORE-TEX-tekstil med Paclite®teknologi. De forsterkede kantene og innsidene på anklene er av slitesterkt og holdbart N150p-X GORE-TEX®-tekstil. Glidelås i nedre del av beinet gir plass til støvler. Den er lett, ergonomisk og kompakt, designet for å tas frem når det plutselig slår om til dårlig vær.

Den minimalistiske designen bidrar til maksimere pakkvennligheten og redusere vekten uten å ofre nøkkelfunksjoner. Forsterket i viktige slitasjeområder, formsydde knær og kilestykker i skrittet som gir bevegelsesfrihet, mens WaterTight®-glidelåser nede på beina gir rom for støvler.

Lett, pakkvennlig, vanntett og pustende GORE-TEX-bukse i paclite, designet for å gi maksimal bevegelighet.

Til dame og herre

2499,-

VÅR / SOMMER 2019 15


SLIK KLER DU DEG F O R F J E L LT U R E N Fjellet i Norge byr på store variasjoner i værtype. du skal stoppe for en rast eller har kommet frem Derfor må du også kunne variere det du har på deg til leirplassen. underveis på turen. Det er lurt å bruke de samme prinsippene både sommer og vinter, for høyt til Ull mot huden fjells kan det godt snø og blåse stiv kuling midt på Det er alltid best å ha ull inn mot huden. Uansett sommeren. sommer eller vinter. Ull transporterer fuktighet godt, og mister ikke evnen til å varme selv om det blir vått. Bruk derfor ull som det første plagget. Gå TRE LAG FOR GOD KOMFORT gjerne kun i ulltrøyene hvis det kjennes behagelig, Det er flere faktorer som bestemmer hva du bør men ha da med deg resten av klærne i sekken ha på deg. Hvor du skal gå, været, årstiden, vind din. Du må unngå å bruke bomull. Dette stoffet og temperatur. Med flere lag på kroppen har du mister sin evne til å isolere hvis det blir vått, og du større mulighet til å ta av eller på deg plaggene for risikerer å bli kald. å regulere varmen. Kanskje du kan gå uten jakke på Den andre laget vei opp, men vinden på fjelltoppen gjør at du må ta Utenpå det innerste ullaget skal du ta på deg nok den på igjen. Dette finner du ut av selv. Et godt tips et lag med ull, eller fleece. Mellomlaget skal både er å ta med en tørr ullgenser og lue i sekken. Det er utrolig deilig å bytte det våte og svette tøyet hvis isolere og transportere bort fuktighet, og både ull 16

ARC´TERYX


og fleece fungerer bra til dette formålet. Fleece er ved siden av ull et stoff som transporterer fuktighet godt, og det tørker raskt. Det er en fordel når du er ute på tur. Mellomlaget kan du gjerne ha i sekken hvis du føler det er veldig varmt når du forflytter deg, men pass på å ta det på deg før du begynner å fryse.

anorakk eller en bomullsjakke som også er vindtett. Velg ytterplagg etter hvilken aktivitet du skal drive med. Skal du ut på turer der du vet du vil ferdes i terreng som vil slite på jakken, så må du også velge en jakke som tåler denne påkjenningen. Se også etter smarte løsninger som glidelås som åpnes både oppe og nede, luftemuligheter under armene og innerlommer. For mange er det behagelig å gå i fjellet kun med de Dette vil du bli vist i butikken, og betjeningen hjelper to første lagene, særlig hvis vinden ikke er for sterk. deg med å finne en jakke som egner seg til det bruket Du må selv tilpasse hvor mye du vil ha på, men sørg du skal ha den til. for at du hverken går å svetter mye eller går og er kald. Ta deg tid til å regulere kroppstemperaturen ved Når du ferdes i fjellet er det også viktig å ha med å ta av eller på deg plagg. seg både lue og vanter eller votter. Igjen er det ull som gjelder ved valg av lue, og er den ikke vindtett Lag tre beskytter må du sørge for at ytterplagget ditt har en hette som Utenpå de to innerste lagene skal du ha en jakke er vindtett. På fingeren er et par ullvanter gode å ha som beskytter deg mot regn og vind, samtidig som på seg, og et par vindvotter til å trekke utenpå. den lufter ut både fuktighet og varme. Det finnes mange gode skalljakker som egner seg som ytterste Du skal uansett ha respekt for fjellet, og kle deg lag. Vinterstid kan det være godt med en impregnert skikkelig. VÅR / SOMMER 2019 17


18

ARC´TERYX


FOR M O K D O G R TRE LAG FO

T

1

Ull mot huden - Ull transporterer fuktighet godt, og mister ikke evnen til å varme selv om det blir vått.

2

Den andre laget - Mellomlaget skal både isolere og transportere bort fuktighet, og både ull og fleece fungerer bra til dette formålet.

3

Lag tre beskytter - Utenpå de to innerste lagene skal du ha en jakke som beskytter deg mot regn og vind, samtidig som den lufter ut både fuktighet og varme. Se også etter smarte løsninger som glidelås som åpnes både oppe og nede, luftemuligheter under armene og innerlommer.

Vi har god kunnskap om produktene i vår butikk og varepakken er satt sammen for å best mulig kunne fylle våre kunders behov. Vi hjelper deg å finne riktig plagg som egner seg til den aktiviteten du skal gjøre.

et p p i s n i r p g a l å p g a l r e t t e g kle de VÅR / SOMMER 2019 19


20

ARC´TERYX


BÆRE KRAFT DESIGNET FOR DET LANGE LØP ARC´TERYX

Holdbarhet og teknisk ytelse: Helt fra starten av har Arc’teryx-produktene vært basert på disse to prinsippene. Nå som såkalt «fast fashion» er i vekst og klesindustriens sosiale og miljømessige påvirkning stadig øker, satser vi videre på holdbart utstyr som leverer høy teknisk ytelse sesong etter sesong. I tillegg til å være besatt av tanken på at produktene skal vare lenge, ser vi også på hvordan virksomheten vår påvirker miljøet og samfunnene vi er del av. Som en gruppe mennesker som har valgt friluftsliv som sin livsstil, har vi lenge vært svært opptatt av å opptre på en ansvarlig måte overfor miljøet og samfunnet. Å håndtere disse sakene på en fornuftig og virkningsfull måte i vår daglige drift er både en utfordring og en mulighet til å skape noe nytt og meningsfullt. Fra materialvalg til produksjonssted og reparasjonstilbud – alt byr på muligheter til å definere våre standpunkt og kontinuerlig utvikle bedre måter å gjøre ting på. Vi skulle ønske vi hadde de perfekte løsningene. Ofte er det ikke slik, men vi jobber hardt for å bli bedre. Motivasjonen vår er å designe og bygge ikke bare produkter, men også en bedrift som tåler tidens tann og leverer høy ytelse i det lange løp. PRODUKTER - MATERIALER - TEKNILOGI Vår produktfilosofi er grunnlaget for vår tilnærming til konseptet bærekraft. Vi er overbevist om at det å bygge produkter som varer, er den mest effektive måten vi kan redusere vår miljøpåvirkning til det minimale. Vi etterstreber maksimal ytelse og holdbarhet på mange måter, blant annet ved å bygge produkter som fungerer til sitt bestemte bruksområde, og ved å velge materialer som varer og tåler lang tids bruk. Vår tidløse estetikk holder seg år etter år, og vi oppfyller vår garanti for vedlikehold, reparasjoner og produktkvalitet gjennom hele produktets levetid.

VÅR / SOMMER 2019 21


P R O D U S E R T AV S TA D I O N A S I S A M A R B E I D M E D A R C ´ T E RY X F O TO K R E D : A R C ´ T E RY X

Profile for Stadion AS

Stadion Sport Bergen - Arc'teryx vår/sommer 2019  

I vår butikk er vi opptatte av å ha produkter av høy kvalitet, som kan møte våre kunders forventning og krav til produkter på best mulig måt...

Stadion Sport Bergen - Arc'teryx vår/sommer 2019  

I vår butikk er vi opptatte av å ha produkter av høy kvalitet, som kan møte våre kunders forventning og krav til produkter på best mulig måt...

Profile for stadionas