Page 1

N책 bugner butikken med nyheter!

-vi hjelper deg 책 velge riktig turbekledning Rauland Handelshus, 3864 Rauland Tlf. 35 07 18 00 www.raulandfjellsport.no

Din lokale sportsbutikk - alt du trenger innen sport og fritid!


KLASSIKEREN G

-1000

G-1000

G-1000® er en klassiker i Fjällrävens klær. Den tette vevingen i en blanding av 65% polyester og 35% bomull, gjør materialet vindtett og svært slitesterkt. Ved hjelp av impregnering blir den også vannavvisende.

G-1000 Lite – lett og svalt

G-1000 Lite veier mindre og er svalere enn originalveven. Dette gjør stoffet til et godt valg i lette turplagg for sommerbruk og i reiseklær som må tåle strabaser. Tøyet er vevd med ripstop-tråder, og derfor er slitestyrken høy til tross for materialets relativt lave vekt.

TURJAKKER E N N E H G O N A TIL H 1999,-

Skogsö Jakke, dame

TIPS

Velsittende friluftsjakke i G-1000 Lite med skulderparti i G-1000. Fast justerbar hette og to frontlommer med ventilerende nettingfor innvendig.

2299,-

Greenland jakke, dame

Uforet, lang parkasversjon av klassiske Grönlandsjakken. Sydd i slitsterkt G-1000-materiale med praktiske lommer og fast hette.

1899,-

2599,-

Lett å tillpasse plagg av G-1000 Med Fjällrävens miljøvennlige grønlandsvoks kan du enkelt tilpasse plaggets impregnering til ulike værforhold. Dersom du vil du ha et tettere plagg som tåler regn og kraftig vind, smører du på grønlandsvoks, som du smelter inn med en hårtørrer eller et strykejern. Når været blir varmere, vasker du bare ut voksen. Grønlandsvoks er et rent naturprodukt, laget av bivoks og parafin.

Keb jakke, herre

Godt ventilert friluftsjakke i stretch og slitesterk G-1000 Eco. Stormhette, ventilasjonsåpninger, to brystlommer og ermelomme.

Greenland Jakke, herre

Klassisk, hoftelang jakke i G-1000 materiale som er vind av og vannavisende. Mange gode lommer. Fast hette.


TIPS

Fjällrävens skjorter tåler tøff bruk. Vi vil at din favorittskjorte skal vare i mange år. Det er årsaken til at vi har forsterket våre skjorter med overlappende sømmer og dobbeltsting. Selv knappene er godt festet for at de skal tåle tøff behandling. Du vil også finne en rekke smarte lommeløsninger – vertikale lommer med skjult eller synlig glidelås og tradisjonelle knappelommer. Her kan du ha kredittkort, hyttenøkler og alt annet du ønsker enkel tilgang til.

FINN DIN E T R O J K S T T I R O FAV 899,-

699,-

Giraffe shirt , herre

Kortermet reiseskjorte med normal passform i sval bambusblanding. Brystlomme med innvendig mobillomme i netting.

Gunnel shirt, dame

Behagelig, langermet skjorte i linkvalitet med økologisk bomull. Behagelig på varme dager.

399,-

399,-

PASSFORM PÅ SKJORTER

Fjällrävens skjorter kommer i tre ulike passformer for menn; Comfort, Classic og Slim –

og i to passformer for kvinner: Comfort og Classic.

Personlige preferanser og tiltenkt bruk er de to faktorene som bestemmer hvilken passform du blir mest fornøyd med.

Comfort passform -

399,-

vid passform for forbedret komfort.

Classic passform Spesialisten T-shirt, herre Kortermet T-skjorte i myk, økologisk bomull. Rund hals og trykk med Fjällräven-logo og budskapet “Fjällräven för specialister” foran.

Dasy T-Shirt, dame

Kortermet T-skjorte med fin passform og rund hals. Sydd i svalt og behagelig materiale med blant annet tencel og økologisk bomull.

en tradisjonell passform.

Slim passform -

sitter tettere til kroppen (bare for menn).


S K U B R U T N I D N FIN

G-1000   Kanskje verdens beste friluftsmateriale.

Med G-1000 er du rustet for eventyr under alle klimaforhold, i alt fra tropiske områder til polarområder. Veven tåler mange år med tøff bruk.

G- 1000 ER:

- SLITESTERK - TILPASNINGSDYKTIG - VANNAVVISENDE - VINDTETT - VENTILERENDE - MYGGSIKKERT - UV-BESKYTTENDE

E

1899,Fjällräven Keb Bukse

Teknisk avansert Fjällräven turbukse med optimert passform og nøye gjennomarbeidede detaljer. Beregnet på fotturer når bevegelsesfrihet er minst like viktig som slitestyrke og beskyttelse mot skarpe steiner med mer. Derfor er for eksempel bak og knær formsydde med ekstra sterk baksøm. Buksen har slitesterk G-1000 Eco på baken, foran på bena, over knærne og nederst på innsiden av bena, der den dessuten er forsterket med dobbelt stoff for å tåle slitasje fra fjellstøvler. Innersømmen er fjernet og erstattet av et helt stykke for å redusere slitasjen.

1199,Fjällräven Nilla Trousers Fixed, dame

Behagelig og slitesterk bukse fra Fjällräven. Myk børstet G-1000 Silent, G-1000 original over bak og knær. Fungerer like godt til hverdags som på sopptur i skogen. Én benlomme og to håndlommer. Lavt skåret midje og normal passform. Kan reguleres med trykknapper nederst på bena.

1299,-

Fjällräven Vidda Pro, herre

Fjällrävens mest solgte bukse gjennom tidene. Slitesterk turbukse. En slitesterk klassiker for aktiv bruk i skog og mark. Vidda er sydd i slitesterkt G-1000®-stoff med ekstra forsterkninger over bak og knær slik at den tåler røff behandling. 7 lommer, blant annet kartlomme, økselomme og innvendig sikkerhetslomme. Høy midje og romslig passform. Elastisk justering nederst på bena.

849,Fjellreven Nikka Shorts, dame

Teknisk Fjällräven turshorts i stretch og G-1000. Optimert skjæring og forsterkninger gir smidighet og slitestyrke. Midjen er lavt skåret foran og høyere bak for å sitte godt når du bærer sekk og er aktiv. Stretch øverst bak og G-1000-forsterkning over baken.

Rauland Handelshus, 3864 Rauland Tlf. 35 07 18 00 www.raulandfjellsport.no

Rauland fjellsport - Fjellreven 2013  

Et lite utvalg av Fjellreven-produkter i vår butikk. Finn ditt perfekte turantrekk hos oss. Velkommen inn for en titt. Del gjerne katalogen...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you