Teambuilding, sjov og wellness

Page 1

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

- SpĂŚndende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper


OPLEVELSER OG EVENTS

Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller ønsker I blot en dag fyldt med sjove aktiviteter og hygge, så kan Sport & Event Park Esbjerg hjælpe med at sammensætte en aktivitetsdag som passer til netop jeres udfordringer og ønsker. Sport & Event Park Esbjerg råder over mange forskellige faciliteter, som giver mulighed for sportslige aktiviteter ud over det normale. Vi kan f.eks. tilbyde aktiviteter som: • Sjov og hygge på vores flexfodboldbaner • Spil ishockey i Granly Hockey Arena – vi har udstyr, og guide • Kør på mountainbike i og omkring Esbjerg • Aktiviteter Svømmestadion Danmark – vores aktivitetsmedarbejder hjælper • Afslapning i Esbjerg Spa & Wellness • En sjov dag på Segways Vi sammensætter lige præcis de aktiviteter, som passer til jeres specifikke ønsker, uanset om formålet er teambuilding, sjov og motion eller ren hygge.


TEAMBUILDING Med Sport & Event Park Esbjergs mange forskellige faciliteter og dygtige medarbejdere, er der også rig mulighed for at afholde teambuilding som passer til enhver virksomhed og gruppe af medarbejdere. Vi hjælper med at skræddersy en dag fyldt med aktiviteter og opgaver, som arbejder med netop de problematikker eller udfordringer som virksomhed og medarbejdere møder i hverdagen. Vi kan stille guider til rådighed til at hjælpe med de valgte opgaver og aktiviteter. Prøv f.eks. at bygge en stenovn og bag jeres eget brød eller lad én kollega føre en anden gennem en forhindringsbane med bind for øjnene, dette og meget mere er mulig, når du booker din aktivitetsdag hos Sport & Event Park Esbjerg.


OVER STOK OG STEN

Det er rigtigt gode muligheder for at køre mountainbike både i Esbjerg og i den flotte vestjyske natur omkring byen. Her er stier og ruter i alle sværhedsgrader for både nybegyndere og øvede. Alle kan prøve en frisk og sjov cykeltur på mountainbike. Sport & Event Park Esbjerg udlejer mountainbikes i alle størrelser og stiller ligeledes en guide til rådighed, såfremt det ønskes. I kan selv udforske skovene eller lade vores dygtige guide stå for at finde egnende ruter som sikrer en god oplevelse. Guiden instruerer før og under turen i skoven, giver tips og tricks og sørger for at, der er styr på gruppen – under hele turen. Det hele tilrettelægges efter vind og vejr, samt deltagernes mod og evner. Guiden er garant for en succesfuld tur og kan endda fixe cyklen, hvis den driller undervejs.

Og starten går fra…? Der er flere oplagte muligheder. Først og fremmest fra vores base på Gl. Vardevej 82 i Esbjerg. Herfra er der ruter for begyndere og let øvede i det grønne område omkring Vognsbølsparken. Har man mod på lidt mere fart og spænding, er der gode ruter i Blåbjerg Plantage, Bordrup Plantage, Sønder Plantage i Varde, Marbæk m. fl.


SPARK PULSEN OP Med Danmarks største flexfodboldanlæg er det oplagt at afholde både store og små arrangementer. Kampene på flexfodboldbanerne er korte, intense og sjove. Her er rig mulighed for at få renset hovedet, og få pulsen op med en sjov gang fodbold uanset alder, form og boldfærdigheder. Alle kan være med. Flexbanerne ligger på Gl. Vardevej over for Blue Water Arena. Banerne er af kunstgræs og kan benyttes året rundt. Anlægget har hyggefaciliteter, som f.eks. musik, grill m.m., der sikrer en god dag i rare omgivelser nær skoven. Helt klart et hit for både unge og gamle.


SJOV MED PUCK OG SKØJTER

Sport & Event Park Esbjerg kan tilbyde en anderledes og sjov oplevelse på is i vores to skøjtehaller bag Blue Water Dokken. Prøv f.eks. en fornøjelig gang ishockey, hvor alt udstyr og guide/dommer lejes gennem Sport & Event Park Esbjerg. Eller tag et par hyggelige timer på skøjter og udfordre balanceevnen. Et oplagt og anderledes tilbud der skaber sjov, glæde og fælles oplevelser der huskes.


HER FINDER DU BALANCEN Som noget nyt kan Sport & Event Park Esbjerg nu også tilbyde sjove og til tider udfordrende timer på Segway. Med 25 km i timen er der rig mulighed for at komme på sightseeing rundt i Esbjerg og omegn på de tohjulede balancekørertøjer. Er der temperament og mod på konkurrencer mellem deltagerne, kan det også arrangeres på Sport & Event Park Esbjergs anlæg eller f.eks. i Vognsbølsparken over for Blue Water Dokken. Nogle timer på Segways vil med garanti udfordre balancen hos de fleste og giver helt sikkert også et godt grin blandt deltagerne.


BADESJOV OG AKTIVITETER I VAND

Brug et par timer i Svømmestadion Danmark på enten at slappe af i diverse saunaer og varme bade eller ha´ det sjovt med aktiviteter i vandet. Vælg mellem flere forskellige vandaktiviteter f.eks.: • Forhindringsbanen i konkurrencebassinet. En sjov og udfordrende konkurrence på tid eller flere af gangen. • Katapultpude - hylende morsomt. Se hvem der kan flyve højest. • Vandpolo - vi har hævet bunden, spil med dine kolleger. • Kajakræs – kæmp holdvis mod dine kolleger. Det er muligt at bestille en aktivitetsmedarbejder til at styre aktiviteterne.


REN VELVÆRE Tank ny energi til krop og sjæl. Ren forkælelse med nogle skønne timer i Esbjerg Spa & Wellness. Her er en oase af fred, ro og harmoni med rig mulighed for at stresse af, komme til kræfter og genfinde den indre ro og balance. Oplev: • Mere end 600 m2 spa og wellnessområde • Fod-, spa- og karbade • Saunaer og dampbad • Is-fontæne og oplevelsesbrusebade • Saunagus • Adgang til Svømmestadion Danmark Det er mulighed for at købe wellness-behandlinger/ massage af stort set enhver art, eller købe produkter til selvbehandling som f.eks. aroma kurbad, rensende bodyscrub, ansigtsmasker, fodsalte m.m. I hvileområdet er der frisk frugt, kaffe, the og vand ad libitum hele dagen. Det er muligt at bestille anretninger efter stort set ethvert ønske. F.eks. en lækker tapasanretning, sprøde nachos eller en let sandwich. Vi tilbyder også vine, champagne og specialøl som kan nydes til maden, eller som forfriskning.


UDEN MAD OG DRIKKE…

Som den ultimative afslutning på en dag fyldt med spændende og fysiske aktiviteter, skal der selvfølgelig være et udsøgt måltid. Sport & Event Park Esbjerg kan f.eks. tilbyde en lækker grillbuffet bestående af flere slags kød, salater, kartofler og brød. Eller vi kan skræddersy menuen efter jeres behov. Cafeerne på Sport & Event Park Esbjergs anlæg kan stå parat med lige det måltid I ønsker til jeres arrangement, om det skal være en sund og dejlig morgenmad, en fræk frokost, eftermiddagskaffe eller spændende aftenmenu.


AKTIVITETSDAG HOS SPORT & EVENT PARK ESBJERG En dag med lidt af det hele, eller et par timer med en enkelt sjov aktivitet – det er op til jer. Lad folderen her inspirere og kontakt Sport & Event Park Esbjerg. Så sammensætter vi i fællesskab dagen med netop de aktiviteter der passer virksomhed og medarbejdere. Sport & Event Park Esbjerg står klar til at give dit firma en oplevelsesrig dag med fart på, og en hyggestund med god mad. For mere information kontakt booking- og aktivitetsafdelingen på tlf. 75 45 94 99.


PRISEKSEMPLER: Mountainbike Segway Ishockey Flexfodbold Vandpolo Wellness

pr. person fra kr.

50,-

pr. time fra kr.

350,-

pr. person (v/10 pers.) fra kr.

200,-

fra kr. 50,pr. person (v/20 pers.) fra kr.

pr. person (v/10 pers.) fra kr. (priserne er ekskl. mad og drikkevarer)

75,-

150,-

I kan sammensætte jeres aktivitetsdag præcis som I ønsker. Ring og hør nærmere.

KONTAKT INFO: Kontakt Sport & Event Park Esbjerg for yderligere information og priser.

Tlf.: 75 45 94 99 Mail: booking@sepe.dk www.sepe.dk

Gl. Vardevej 62 • 6700 Esbjerg

Sport & Event Park Esbjerg består af Bramming Kultur- og Fritidscenter, Bramming Svømmehal, Guldager Idrætscenter, Veldtofte Idrætspark, Esbjerg Idrætspark på Gl. Vardevej og Svømmestadion Danmark. Med mere end 1,5 mill. gæster/brugere om året er Sport & Event Park Esbjerg et fyrtårn i Esbjergs sports- og kulturliv.