Page 1

Tervetuloa Minifarmille! Minifarmi-messut järjestetään ensimmäistä kertaa ja isäntäkaupunkina on Uusikaupunki. Minifarmi on uusi maaseudun messutapahtuma ja koko perheen karnevaali. Tapahtuma järjestetään elokuun 2.-3.8.2014. Lomakausi on vielä käynnissä ja Suomen kesä parhaimmillaan. Messut ovat avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10 – 17.

Kohderyhmät ja markkinointi Messutapahtuman pääkohderyhmänä on kolme polvea, lapsiperheet isovanhempineen. Ohjelmaa, nähtävää, ostettavaa ja fiilistä löytyy kaiken ikäisille. Messut ovat oivallinen kohtaamispaikka asiakaskunnan laajentamiseen ja myös asiantuntijoiden verkostoitumiseen. Minifarmin tavoitteena on liikuttaa yrityksiä, messuvieraita ja toimijoita koko Lounais-Suomen alueella. Tapahtumaa markkinoidaan laajasti. Tärkeässä roolissa ovat sosiaalinen media ja verkkoviestintä. Paikallista ja alueellista lehtimainontaa suoritetaan tarkkaan suunnatuilla ja kohdennetuilla kampanjoilla. Uuden tapahtuman lanseerauksessa ja brandin luomisessa panostamme myös TV- ja radiomainontaan.

Menossa mukana


Ohjelma

Minifarmin ohjelma tulee olemaan värikäs ja monipuolinen. Menoa ja meininkiä on joka lähtöön. Farmin teema-alueella ihastuttavat eläimet ja nähtävää tarjoavat myös mielenkiintoiset maatalouskoneet.

Minifarmi -messuilla on kolme teema-aluetta: * * *

Minifarmi, jossa esittäytyvät maatilojen eläimet ja koneet Loma-asuminen ja rakentaminen sekä vapaa-ajan tuotteet ja palvelut Maatilatori, alkutuottajien maalaistori

Hinnasto 2014

Paikkahinnat Hintoihin lisätään alv 24% Hinnat ovat kahden päivän hintoja ja ne sisältävä yövartioinnin alueella. Paikat sisältävät rajoitetun määrän näytteilleasettajalippuja. Peruspaikka 4 x 4m    200 €

Yli 48 neliön paikat sopimuksen mukaan

Maalaispaikka 2 x 2m   80 €

Maalaispaikat ovat rajoitettu maaseudun alkutuottajille

Sähkö

Valovirta kuuluu hintaan, mutta sähkötarpeesta on ilmoitettava varauksen yhteydessä. Muut sopimuksen mukaan.

Paikkavaraukset:

Minifarmi Puh. 044 341 3876 info@minifarmi.fi

Lisää messuista:

minifarmi.fi facebook.com/minifarmi

Liput: aikuiset 1 0 euroa, lapset 7-1 5 v. 7 euroa, lapset alle 7 v. ilmaiseksi Perhelippu 30 euroa (2 aikuista ja alle 1 6-vuotiaat lapset)

Menossa mukana

Minifarmi 14 esittelijä ja myyjäkirje  

Minifarmi -messujen kirje esittelijöille ja myyjille 2014. Minifarmi Uudessakaupungissa 2.-3.8.2014.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you