Page 1

TYPISKT TOBIAS!

PANK OCH Kร„R Kerstin L Hahn

Nypon fรถrlag


Nypon förlag – en möjlighet för alla info@nyponforlag.se www.nyponforlag.se Titel: Typiskt Tobias! Pank och kär Författare: Kerstin L Hahn Omslag: Jonas Lindén © 2017 Kerstin L Hahn och Nypon förlag AB Första upplagan 2017 Sidantal: 30 Lix: 15 Lättlästnivå: Från 13 år. ISBN 978 91 7567 751 4 På vår hemsida finns arbetsmaterial till boken. Det är kostnadsfritt att ladda ner, utan kod eller inlogg.


Kerstin L Hahn Typiskt Tobias!

Pank och kär

Omslag: Jonas Lindén

Nypon förlag


I serien Typiskt Tobias! Sista hüllplatsen Kaos i skallen Pank och kär


Spela gitarr

Jag heter Tobias och jag har ett ganska vanligt liv. Efter skolan gör jag läxor och spelar dataspel. Ibland spelar jag fotboll. Ibland hänger jag med min kompis Kevin. Och så spelar jag gitarr. Jag går en kurs varje onsdag kväll. Jag kan bara några ackord än, men det är kul.

3


Pappa säger att musik är ett bra sätt att få nya vänner. Kevin säger att alla tjejer gillar en kille som spelar gitarr. Vi får väl se.

4


Kafé Kanel

En onsdag efter min gitarrkurs missade jag bussen. Det regnade och blåste. Jag frös och det var tjugo minuter till nästa buss. Nära hållplatsen ligger ett kafé som heter Kafé Kanel. Det såg varmt och mysigt ut där inne. Jag kan ta en fika medan jag väntar, tänkte jag.

5


Jag gick in på Kafé Kanel. Det luktade kaffe och nybakat. Sedan kollade jag i fickan. Där låg busskortet, men inte bankkortet. Jag hade bara en tjugolapp och några mynt. Jag räknade ... tjugoåtta kronor. Det räckte inte ens till en kaffe latte. Typiskt!

6

Profile for Smakprov Media AB

9789175677514  

9789175677514  

Profile for smakprov

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded