SJEC Danmark brochure

Page 1

We take it higher ELEVATORER RULLETRAPPER AUTOMATISKE DØRE RULLEFORTOVE LIFTE


Modernisering Salg af nye anlæg og dele 24 timers alarmovervågning Lovpligtigt eftersyn og service på eksisterende anlæg – også andre fabrikater

Døgnvagt

SJEC Danmark SJEC Danmark tilbyder rådgivning og projektering til alle byggeprojekter med elevatorer, lifte, rulletrapper, rullefortove og automatiske døre. Med mange års erfaring fra elevatorbranchen kan vi tilbyde både bygherrer, arkitekter, ingeniører og entreprenører sparring og rådgivning i alle faser af et byggeri. Vi anbefaler, at vi allerede er med, når projektet ligger på tegnebrættet, da anvendelsen af bygningen, har afgørende indflydelse på valget af for eksempel elevatorer.

Bæredygtighed, høj kvalitet og driftssikkerhed SJEC produkter er kendetegnede ved lavt energiforbrug, god kvalitet og høj sikkerhed. Det opnås blandt andet ved ny teknologi med gearløse motorer og intelligente styringer. Alle SJEC produkter er designet til en Energiklasse A installation, og lever op til gældende sikkerhedskrav. Vi kan tilbyde servicepakker med op til 5 års garanti på SJEC produkter, pakkerne inkluderer døgnservice og al vedligeholdelse.


Cases

Handicaporganisationernes Hus, Taastrup

ISO 9001: SJEC Danmark skal leve op til kundens krav og forventninger, og fortsat bestræbe sig på forbedring.

KEA, Hellerup

Veluddannede montører


Montage og vedligeholdelse Vores dygtige montører og serviceteknikere er specialuddannede og får løbende efteruddannelse, så de hele tiden er opdaterede på de nyeste nationale og internationale krav til sikkerhed og drift. Vi sikrer derved dine anlæg den mest optimale og driftssikre kørselskomfort. Lovpligtigt eftersyn: Vi udfører Arbejdstilsynets lovpligtige eftersyn af alle fabrikater. Service og vedligeholdelsesaftaler: Vi har døgnbemandet alarmovervågning og vagtordning i hele landet, og er lagerførende i de fleste reservedele. Vi tilbyder kundetilpassede vedligeholdelsesaftaler som dækker eftersyn og service på alle anlæg og alle fabrikater. Med en Udvidet Servicepakke fra SJEC giver vi op til 5 års garanti på produkter fra SJEC Danmark og I er sikret en kortere udkaldstid. Modernisering & Energioptimering: Mange ældre anlæg lever ikke op til nutidens krav om høj driftssikkerhed, komfort, sikkerhed, og lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. Det er derfor altid en god ide at overveje, hvornår anlæggene bør skiftes ud eller moderniseres. Kravene til brugen af anlægget kan også ændre sig over tid. Hvorfor skal man modernisere eller udskifte en elevator? • De nye internationale standarder for sikkerhed og tilgængelighed efterleves • Levetiden på anlægget forlænges • Driftssikkerheden øges, det giver færre udkald og reparationer og giver dermed lavere omkostninger • Du kan spare 20-40% på energiforbruget • Ny beklædning, nye døre og kontakter giver bygningen en opdatering • Gearløs maskine, ny styring, nye stol- og skaktdøre giver lavere driftsomkostninger

Møllehaven 7 B 4040 Jyllinge tlf.: 7020 2688 www.sjecdanmark.dk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.