__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

GRATULERER MED BYGGEPLANER

Blox AS har nylig blitt forhandler av Blå Bolig i ditt distrikt. Råd til å bo Blå Bolig har over 30års erfaring med salg, prosjektering og bygging av boliger, og vet at hus leveransen må tilpasses deg og din families ønsker og behov, slik at vi kan være med å realisere husdrømmen deres. Og det er nettopp vår oppgave, og gjøre deres ønsker og drømmer til virkelighet.

Blå Bolig vektlegger høy kvalitet på sin standardleveranse, med blant annet 25cm isolasjon i yttervegger, 3-lags glass i vinduer med lav U-verdi, balansert ventilasjon og sentralstøvsuger for å nevne noe. GRATULERER BYGGEPLANER Vi har kjøkken, baderom MED og garderobeløsninger av god standard og mengde, samt ferdigmalte Blox vinduer, foringer og listverk. AS har nylig blitt forhandler av Blå Bolig i ditt distrikt. Blå Bolig har over 30 års erfaring med salg, Som standard levererogvibygging komplett rørleggerleveranse blantdeg annet prosjektering av boliger, og vet at hus leveransenmed må tilpasses og dinvegg familiesmontert ønsker og behov, slik at vi kan være med å realisere husdrømmen deres. toalett, baderoms innredning, dusjvegger og installasjon med rør i system. Vi leverer komplett EL-installasjon antall punkter i henhold til gjeldende ELOg det er nettopp vår oppgave, ogmed gjøre deres ønsker og drømmer til virkelighet. Blå Bolig vektlegger forskrift. høy kvalitet på sin standardleveranse, med blant annet 25 cm isolasjon i yttervegger, 3-lags glass i vinduer med lav U-verdi, balansert ventilasjon og sentralstøvsuger for å nevne noe. Vi har kjøkken, Komplett bygge forsikring i byggeperioden og lovpålagt garanti i henhold til baderom og garderobeløsninger av god standard og mengde, samt ferdigmalte vinduer, foringer og bustadsoppføringslova er også i vår standardmed leveranse. listverk. Som standard levererinkludert vi komplett rørleggerleveranse blant annet vegg montert toalett, baderoms innredning, dusjvegger og installasjon med rør i system. levererogså komplett EL-installasjon Blå Bolig leverer alle våre boliger med energimerking B, ogVi kan tilby registrering med antall punkter i henhold til gjeldende EL-forskrift. Komplett bygge forsikring i byggeperioden av energibevis for boligen etter nærmere avtale. og lovpålagt garanti i henhold til bustadsoppføringslova er også inkludert i vår standard leveranse. Vårt leveranseomfang er dessuten veldig fleksibelt, og spenner fra Blå Bolig leverer alle våre boliger med energimerking B, og kan også tilby registrering av energibevis byggesettleveranse til nøkkelferdig bolig. for boligen etter nærmere avtale. Vårt leveranseomfang er dessuten veldig fleksibelt, og spenner fra Omtegning byggesettleveranse av våre standard hustyper er gratis, ønsker dere at vi skal tegne et nytt til nøkkelferdig bolig. hus basert på egne skisser, kan vi også gjøre dette til en rimelig kostnad. Omtegning av våre standard hustyper er gratis, ønsker dere at vi skal tegne et nytt hus basert på egne skisser, kan vi også gjøre dette til en rimelig kostnad.

Vi tilbyr en trygg prosess helt fra katalogutsendelse til ferdig hus, hvor dere forholder Vi tilbyr en trygg helt fra katalogutsendelse ferdig hus, hvor dere forholder dere tilAlle selger dere til selger i salgs ogprosess prosjekteringsfasen, ogtilbyggeleder i byggefasen. møter i salgs og prosjekteringsfasen, og byggeleder i byggefasen. Alle møter frem til en evt. Kontrakt er hos frem til en evt. Kontraktogerhelt hos oss kostnadsfritt og helt uforpliktende. oss kostnadsfritt uforpliktende.

vår Blå bolig kunde, vi herfor for ååbetjene deg som husleverandør. Ring dersom du ønsker Som vår BlåSom bolig kunde, er vier her betjene degdinsom din husleverandør. Ring ytterligere opplysninger og bistand for å komme i gang med ditt boligprosjekt. Du og dine er alltid dersom du hjertelig ønskervelkommen ytterligere til en opplysninger hyggelig husprat. og bistand for å komme i gang med ditt boligprosjekt. Du og dine er alltid hjertelig velkommen til en hyggelig husprat. Og husk: Hos oss er gode råd gratis. Og husk: Hos oss er gode råd gratis. Lykke til med husvalget!

Lykke til med husvalget!

Med vennlig hilsen Blox AS – forhandler for Blå Bolig

Med vennlig hilsen Blox AS – forhandler for Blå Bolig Rune Nedrelid Rune Nedrelid 928 31 243928 31 243 rune@involve.no rune@involve.no


Velkommen til oss/velkommen tilbake! Større utvalg og flere muligheter. Vi vil at du skal finne din neste bolig i denne katalogen. Alternativt finner du et godt utgangspunkt der du, sammen med våre arkitekter, kan finpusse drømmehuset. For oss har ditt prosjekt stor betydning, og din trygghet i prosjektet er sentral. Gi oss tilliten til å samarbeide med deg, -vi vil verdsette det og vise oss fra vår beste side!» I katalogen er det brukt både foto og tegnede perspektiver, disse kan vise kundetilpasninger. ENERGIKLASSE B – Energismart bolig Energieffektive boliger er boliger med lengre levetid. Våre hus leveres med energimerke B ut fra et langsiktig fokus på miljø og økonomi. Energiklassifiseringen baseres på energiforbruket til boligoppvarming og strekker seg fra karakterene A til G, hvor A er høyeste karakter. Energiklassene A og B er forbeholdt bygninger med gjennomtenkt design og løsninger som går utover minstekravene for å minske energiforbruket. Karakteren B vil boligen opprettholde god komfort og lavere driftsutgifter. Med våre boliger følger det også beregninger av forventet energiforbruk basert på design, tekniske løsninger og valgt energiforsyning. Blå Bolig leverer også passivhus ved forespørsel.

BRA = bruksareal, som angir samlet innvendig areal målt fra innsiden av yttervegger. BYA = Bebygd areal, areal som bygningen opptar av terrenget. Det kan forekomme endringer av tegninger etter at Huskatalogen er trykket. Fotografier av hustyper er kundetilpasset, og er ofte endret ift. originaltegningene.

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt

Husbanktilpasset – Betyr at huset er innenfor kravene fra husbanken som angår: 1) 2) 3)

Bruksarealet for boligen er max 145m2 (evt. 150m2 inkl. sportbod). Boligen innehar krav om livsløpstilpasning (bl.a snusirkler og tilpasning for rullestolbrukere). “Energikrav. Husbankens Lavenergi klasse 1”


“Vi skal sette gode spor ved å gi våre kunder en bolig som gir verdi for dem, for oss og for omgivelsene” – Vi må alltid huske at vi er med på folks største økonomiske investering i livet.

er sier d n u k e r å v Hva re hus; å v g o s s o om ilitet” “Stor fleksib dverkere” “Dyktige hån enterte” “Løsningsori e” stilt “Serviceinn

“Vi har levert omtrent 3500 hus siden starten for over 35 år siden. Aldri har en kunde eller en samarbeidspartner tapt penger på oss, og aldri har vi møtt en kunde i rettssalen. – Det er vi stolte av!” Vi selger ferdighus i hele Norge. Pr idag har vi 40 forhandlere som tilbyr vårt produkt i sine nærområder. Det betyr at vi kan levere alt fra byggesett til “nøkkelen i døra”. I de få kommunene hvor vi ikke har forhandlerdekning, kan vi levere komplette byggesett med byggesøknad fra kjedekontoret. I disse tilfellene bistår vi kunde med timeverk og overslag slik at det blir enkelt å engasjere egne snekkere. – Hvem tar jeg kontakt med? Vanligvis får vi katalogforespørsler via nettsidene våre. Disse videresendes samme dag fra kjedekontoret til aktuell forhandler. Forhandler sender ut katalogen, følger opp, skriver tilbud og er kundes kontaktperson

gjennom hele prosessen. Kjedekontoret jobber “i kulissene” med å fremskaffe tegninger, priser og garantier for våre forhandlere. – Hvem er Blå Bolig forhandler? Vår “typiske” forhandler har en selvstendig byggmesterbedrift med få og dyktige snekkere. Ofte er daglig leder selv på byggeplassen med hammeren i hånda. – Dette gir forhandlerne nærhet til hele leveransen og ære i arbeidet som utføres. Kombinert med kjedekontorets storkjøpsavtaler og system er det som gjør Blå Bolig unike som huskjede. – Kundene får stort utvalg, gode priser og kanskje mest viktig; – Trygghet gjennom tett og nær oppfølging. Vi eliminerer mange misforståelser og mulige konflikter på denne måten. Kundene våre skal ikke risikere å bli kasteballer mellom ulike kontaktpersoner.

“Flotte hus” t” “God Kvalite eriøse” gs “Pålitelige o ” rd “Høy standa

– Vil være liten, men god Kjedekontoret er en familiebedrift. Vi leverer rundt 100-120 hus i løpet av et år, og vi ønsker ikke å bli for store. Da prioriterer vi heller å gjøre jobben grundig som sikrer oss fornøyde kjøpere. Vi har levert omtrent 3500 hus siden starten for snart 40 år siden. Aldri har en kunde eller en samarbeidspartner tapt penger på oss, og aldri har vi møtt en kunde i rettssalen.– Det er vi stolte av! – Ingen administrasjonsgebyr Kunden får huset akkurat slik han ønsker det. Vi setter oss gjerne ned og tegner huset sammen med kjøperen, uten ekstra kostnad. Administrasjonen vår er så liten at vi krever ikke ekstra gebyrer.


INNHOLD Side Side Side Side Side

2-3 4-5 6-7 8-83 84-91

Velkommen Innhold Møt noen av våre forhandlere Hustyper Leverandører

Side 92-119 Side 120-127 Side 128-139 Side 140-147

Rimelige boliger Leverandører Tomannsboliger Foto

Alicante side 8

Casoria side 26

Mira side 44

Altea side 10

Catania side 28

Modena side 46

Bari side 12

Cortina side 30

Napoli side 48

Bella side 14

Coruna side 32

Nardo side 50

Bianco side 16

Genova side 34

Novara side 52

Cabo side 18

Havstein side 36

Palermo side 54

Cadiz side 20

Matera side 38

Piazza side 56

Capri side 22

Merida side 40

Riano side 58

Cartagena side 24

Milano side 42

Rio side 60


Samos side 62

Bergamo side 92

Rimini side 114

Sevilla side 64

Bilbao side 94

Sienna side 116

Sicilia side 66

Brecia side 96

Treviso side 118

Sierra side 68

Fermo side 98

Hevea side 128

Toscana side 70

Firenze side 100

Murcia side 130

Torino side 72

Granada side 102

Pamplona side 132

Trapini side 74

Latina side 104

Terni side 134

Veneto side 76

Messina side 106

Valencia side 136

Vino side 78

Monza side 108

Quattro side 138

Vitoria side 80

Parma side 110

Zamora side 82

Remo side 112


Noen av våre 40 forhandlere

Øistein Blekkerud, Østlandet Oddvar Kaasine, Telemark

Helge Mathisen, Østfold

Svein Laukholm,Trøndelag

Åge Aspelien, Toten


Roger Beddari, Kirkenes

Per Gunnar Kongensøy, Vikna, Nærøy Tony H.Jensen, Hansnes Tromsø

Odd Brandtenborg, Ringerike Johannes Thue, Sogn

Bjørnar Elvemo, Troms


Side 8

Alicante Her kombineres et moderne ytre med et praktisk indre, og alt på et plan. Boligen inneholder tre soverom, bad og wc i en egen soveromsavdeling. Fra boligens romslige hall kan du gå rett inn i stuen som har en forhøyet takløsning på hele tre meter. Ved siden av ligger den åpne og lyse spisestuen. Kjøkkenet er praktisk innredet og har blant annet vaskerom og bod plassert rett ved. Legg spesielt merke til den lune overbygde uteplassen ved spisestuen, og husets store vinduer som gir mye lys. Huset kan Husbankfinansieres.


Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

132,5m2 155,0m2 16,9m 10,7m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 10

Altea Et klassisk og innholdsrikt hus fra Blå Bolig. Grunnflate nær 100m2 samt et romslig loft. Tilbygget på baksiden rommer entrè, bod og romslig bad/vaskerom. Inngangsdøra er trukket noe inn for en tørr hovedinngang. Tilbygget skaper en lun uteplass på husets inngangsside, og kanskje en utmerket plass å nyte morgenkaffen. Soverom i begge etasjer. Et økonomisk godt valg med plass nok for de fleste familier. Huset kan Husbankfinansieres.


Sov 10,8

Bod/Gard 3,8

Sov 13,0

Stue 23,4

Bad 9,7

Sov 8,5

Loft

Bod 3,1

Bad/vask 7,3

Hall 13.3 Sov 12,6

Stue 33,7

Plan 1. etasje

Kjøkken 13,8

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

145,4m2 102,7m2 11,3m 10,8m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 12

Bari Bari har utvilsomt noe ekstra. Her er mange, praktiske og store rom,Âť stor walk-in garderobe, direkte inngang til vaskerom, to bad, to stuer, fem soverom, eget kontor, og en fantastisk flott vinterhage. Kort sagt et hus som har alt!


Plan 2. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: 294,4 / 268,0m2 Bebygd areal: 180,0m2 Lengde: 18,9m Bredde: 13,1m Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 14

Bella Et herskapelig hus. ”Bella” har et stilfullt ytre og et romslig indre. Husets fellesarealer er store og luftige. Detaljer som bod i tilknytning til kjøkkenet, og wc plassert ved hovedinngangen. Andre etasje har full takhøyde. Her er fire store soverom, stue og et romslig bad. Balkong utenfor stue i andre etasje. Stort og praktisk takoverbygg ved hovedinngangen.


Bad 7,2

Sov 15,3

Sov 14,5

Stue/trapp 20,0 Sov 11,5 Bod 2,5 Sov 15,3

Plan 2. etasje

WC/dusj 3,3

Vask 6,8

Bod 3,2

Entre 12,2

Kjøkken 23,8 Stue 38,3

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

178,4m2 115,3m2 12,5m 8,0m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 16

Bianco Spennende sokkelhus med moderne linjer. Huset har i tillegg flotte detaljer. Luftig åpning i trappestikket, høy mønt himling i kjøkken/stue, mye lys og store vindusflater, mulighet for direkte vaskeromsinngang og stor balkong med utgang fra stue og soverom. Mulighet for carport under balkongen. Velg mellom eget kontor og eget trimrom, eller 5 soverom!


Sov/kontor 8,8

Bad 6,0 Kjøkken/stue/gang 48,8

Sov 11,3

Plan 1. etasje Sov 9,4 Trimrom/Sov 8,3

Sov 9,2

Stue 21,4

Bad 5,6 Bod 4,6

Entre 10,9

Plan U. etasje

Vask 5,6

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

160,6m2 130,4m2 12,4m 8,6m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 18

Cabo ”Cabo” er mer enn bare pene fasader. Store og åpne fellesrom. To bad, i tillegg til vaskerom. To stuer. Pene og store vindusflater. Flott balkong i front med skyvedører i glass. Velg tre soverom og et stort kontor, eller fire soverom.


Kjøkken 12,2

Stue/ trapp 42,2

Kontor 11,9

Gang 5,3 Bad 3,8

Plan 1. etasje

Sov 11,5

Sov 8,1

Gang/trapp 12,5

Bad 11,7

Vask/bod 4,6

Lek/gjest/TV 9,8

Sov 10,8 Bod 3,2

Plan U. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

152,6m2 101,7m2 12,2m 8,0m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 20

Cadiz

Boligdrømmen er nærmere enn du tror! Cadiz har alt.., og er derfor manges husdrøm! Huset kan plasseres hvor som helst bortsett fra på små tomter. Kontakt din lokale Blå Bolig forhandler!


Loft

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

259,8m2 166,9m2 16,1m 10,1m

Energimerke

A

Energieffektivt

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 22

Capri Gjennomtenkte og smarte løsninger gjør Capri til en veldig praktisk bolig. Her har arkitekten plassert oppholdsrom og soverom i hver sin fløy! Legg spesielt merke til at «barnerommene» har egen hems, og ikke minst legg merke til kinorommet innenfor kjøkkenet. Huset kan Husbankfinansieres.


Plan 1. etasje Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

144,7m2 164,7m2 16,7m 15,5m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 24

Cartagena Spennende og moderne enebolig med utleie-leilighet i sokkeletasjen. Stor oppholdsdel i hovedetasjen, og svĂŚrt romslig terrasse. Overbygd inngangsparti og carport er ogsĂĽ blandt finessene.


Plan U.etasje

Plan 1.etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

273,8m2 172,1m2 18,0m 10,5m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 26

Casoria Moderne og spennende enebolig. 4 soverom og bad i begge etasjer er praktisk. Vindussettingen gir gode lysforhold og fantastisk utsyn. Beregnet for flat tomt.


Plan 1. etasje

Plan 2. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

189,2m2 112,2m2 12,3m 9,6m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 28

Catania En tøff enebolig med utleieleilighet. Smart løsning for stue/kjøkken gir god utsikt og rikelig lys. Garasje med god forbindelse med bolig, ved overbygget inngangsparti. Stor terrasse sikrer full valuta når været spiller på lag.


3227

Plan U. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

246,2m2 162,9m2 17,5m 9,6m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 30

Cortina Cortina er et moderne, praktisk og romslig hus. Husets store glassflater gir både lys og en åpen følelse innvendig. I hovedetasjen finner man en stor hall, men med både wc og vask praktisk plassert rett ved. Stuen har forhøyet takløsning med en romslig spisestue ved. I tillegg inneholder hovedetasjen «foreldresoverom» med egen garderobe og bad i tilknytning. Sokkelen inneholder hele tre soverom, bad, stor bod/tekniskrom, samt egen tv/media stue.


Plan U. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

218,8m2 157,4m2 16,3m 11,3m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 32

Coruna Flotte moderne fasader og gode planløsninger. Stor takhøyde i 2.etg med stilfullt høyt midtparti. Praktisk terrasse utenfor stue i 2.etg med egen utebod. Stor garasje rett ved hovedinngangen. Spennende! Livsløpstilpasset.


Stue 25,9

Bad 7,5

Sov 6,8

Bod 6,7

Trapp/gang 12,6

Plan 2. etasje Sov 10,2

Sov 10,2

Stue/kjøkken 33,9

Bad 7,5

Sov 11,6

Gang/trapp 17,2

Vask/bod 5,5

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

190,3m2 122,6m2 12,9m 11,1m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 34

Genova Genova er en klassisk og herskaplig enebolig med gode innvendige løsninger, kombinert med et stilfullt ytre. Det første du merker deg når du kommer inn er en romslig hall, med bad og vaskerom praktisk plassert ved siden av. Stuen og kjøkken har en åpenløsning og er hele 74m2… I andre etasje finner du fire svært romslige soverom, bad, bod og en flott loftstue.


Plan 2. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

206,0m2 124,0m2 13,1m 11,2m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 36

Havstein Et spennende hus med et særpreget eksteriør. Mange sprang i tak og fasader. Rominndelingen har du ikke sett maken til! En lekker og praktisk deling mellom stue/kjøkken og en spennende hall med inngang til øvrige rom. Store vindusflater gjør huset spennende. Legg spesielt merke til hemsen, et sted for de gode stunder! Livsløpstilpasset.


Sov 14,6

Bad 13,0

Sov 7,3

Bod 4,1

Vask 5,6

Gang 22,6

Stue/oppholdsrom 28,7 Bibliotek/arbeidsrom 18,0

Kjøkken/allrom 33,3

Hems

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

185,3m2 200,9m2 24,6m 13,9m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt

Sov 7,9


Side 38

Matera Et moderne og stilig hus med utleie-leilighet. Denne er svÌrt attraktiv med 2 soverom. Flott stue/kjøkkenløsning i 2.etasjen, store vindusflater sikrer utsikt og mye lys. Beregnet for flat tomt.


Plan 1. etasje

Plan 2. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

280,0m2 180,5m2 14,8m 10,8m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 40

Merida

Grip muligheten! Møt romfølelsen straks du kommer inn i entreen. Her, samt i kjøkken og stue, er det høyt under taket. Mange og høye vinduer gir deg i tillegg en luftig følelse. Merida har mange muligheter. Velg 3 eller 4 soverom og ha egen Tv-stue/lekerom. Velg 5 soverom om du trenger sengeplassene. Carport med mulighet for direkte inngang til det store vaskerommet. Huset kan Husbankfinansieres.


Sov 6,3 Evt. Sov 7,0

Gang 8,7

Stue/opphold 35,8

Bad 5,1

Evt. Sov 6,8

Sov 7,0

Vask/bod 12,7

Kjøkken 19,2 Bad 5,4

Entre 12,0

Sov 12,9

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

144,0m2 192,1m2 14,55m 15,1m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 42

Milano Attraktivt hus med 2 hybler i tillegg til romslig hovedenhet. Denne har 4 soverom og stue i begge etasjer. NĂĽr vĂŚret er i parti, er det godt ĂĽ vite at det er terrasser til alle boenhetene. Beregnet for flat tomt.


6610

Plan 1. etasje

Plan 2. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

252,2m2 151,1m2 16,4m 9,5m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 44

Mira Et klassisk og økonomisk hus med utleieleilighet og garasje. Hovedetasjen har god planløsning og stor balkong. Mange vinduer bidrar til en lys og trivelig atmosfÌre. Bi-leiligheten er praktisk innredet med vindfang, stue/kjøkken, bod, bad/vaskerom og to soverom. Huset kan Husbankfinansieres.


Plan 1. etasje

Plan U. etasje Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

192,6m2 127,7m2 14,9m 8,45m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 46

Modena

En moderne variant av det klassiske loftshuset faller virkelig i smak.. Store vinduer og spesiell vindussetting sørger for lyse fellesrom. Vi har i tillegg lagt stor vekt pü at fellesrommene er store og tilgjengelige. Huset har mulighet for fem store soverom i tillegg til to bad, to stuer og eget vaskerom med direkte inngang utenfra. Se tegningene og drøm deg bort! Livsløpstilpasset.


Bad 6,6 Bod 2,7 Sov 11,1

Ev. sov 12,6

Gang/trapp 10,7 Stue 35,9

Sov 20,1 Sov 19,6

Loft

Bod 3,7

Vask 6,2

Entre/trapp 19,8 Bad 7,2

Tekn 1,4 Stue 36,1

Kjøkken 19,6 Sov 20,1

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

211,9m2 134,6m2 14,2m 11,5m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 48

Napoli Et moderne ytre kombinert med et praktisk indre. Før du entrer første etasjen går du inn gjennom et godt avskjermet inngangsparti, for å så komme inn i en romslig hall. Videre finner du et flott kjøkken, med en stor spise/dagligstue rett ved. Loftet inneholder tre soverom, bad, bod og loftstue. Huset kan Husbankfinansieres


Plan 2. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

143,8m2 93,9m2 12,4m 8,3m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 50

Nardo

For deg som ønsker et økonomisk hus er ”Nardo” svaret! Kompakt sokkelhus med leilighet. I sentrumsnære og tettbygde felt er ofte tomtene små og skrå. Vi har derfor utviklet ”Nardo” der plassen er godt utnyttet, også oppover! Hovedetasjen har store fellesrom som èntre, kjøkken og stue. I tillegg finnes her toalett og eget vaskerom. Loftet rommer tre soverom, loftstue, bod og bad. Sokkelen inneholder en fire-roms utleieleilighet med alle kvaliteter. For full utnyttelse av små tomter – Velg Blå Bolig ”Nardo”. Livsløpstilpasset bi-leilighet.


Sov 12,9

Bod 5,5

Bad 9,9

Stue/trapp 18,9 Sov 9,6

Sov 9,3

Plan loft Vask 4,4 Trapp/entrè 13,0

Stue 38,3

WC 3,4

Kjøkken 12,8

Plan 1. etasje

Bad/vask 5,3 Sov 13,7

Bod 3,1 Sov 6,4

Entrè 4,4

Sov 7,2

Plan U. etasje

Stue/kjøkken 28,0

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

204,6m2 103,8m2 11,3m 8,0m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 52

Novara Et meget innholdsrikt hus med alle funsksjonsrom i 1.etg. Mange vinduer gir et lyst innemiljø. ”Novara” har i tillegg gode planløsninger, med store oppholdsrom i begge etasjer. Legg spesielt merke til den åpne løsningen fra loftstuen og ned til hovedstuen, og ikke minst den åpne løsningen i taket på lofstuen med vinduer helt opp i gavl. Stor garasje sparer deg for bry og kostnader i ettertid. Mulighet for direkte inngang fra garasjen gjør at du slipper å dra handleposene “ut” før du går “inn”.


Plan 2. etasje Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

228,6m2 158,6m2 15,9m 10,5m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 54

Palermo Romslig sokkelhus med moderne linjer. Huset har alle funksjonsrom i 1etg, merk spesielt detaljer som “fremspring” i stue, egen lufte-balkong fra soverommet i 1.etg. Palermo har høy mønt himling i stue som gir mye lys og store vindusflater. I tilegg til stort kjøkken, bad og hall har Palermo overbygd balkong utenfor stuen. I u.etg. finner du fire store soverom i tillegg til egen tv-stue. I u.etg er det også eget bad, samt vaskerom/tekn.rom og stor bod.


Plan 1. etasje

Plan U. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

177,8m2 127,5m2 12,6m 10,8m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 56

Piazza Pent og praktisk sokkelhus. I tillegg til friske og pene fasader fra alle sider byr ”Piazza” på gode løsninger. Huset har nær 200m2 bruksareal. Inngang i begge plan. Kjøkken og stue har økt takhøyde og mange store vindusflater i front. Vaskerom ved hovedinngangen, teknisk rom, stor bod, romslig og lys stue i sokkel, to bad og fem soverom. To av soverommene har i tillegg direkte utgang til balkong. Livsløpstilpasset hovedetasje.


Bod 3,0 Sov 12,2

Sov 13,1

WC/dusj 5,5

Hall/trapp/gang 21,2

Stue/kjøkken 38,6

Plan 1. etasje

Vask 4,7

Teknisk 2,2

Bad 8,0 Bod 4,5 Sov 11,2 Gang/trapp 14,8

Gang 7,1

Sov 10,6

Stue 17,1

Sov 9,9

Plan U. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

193,0m2 127,0m2 15,2m 8,8m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 58

Riano

En stor og flott enebolig. Her er alle rom i samme etasje. Det store kjøkkenet er praktisk. Inngang til bod fra kjøkkenet. Stor stue med en koselig uteplass i front. Det er takoverbygg over deler av uteplassen. Boligen har egen avdeling med fire soverom, stort bad og vaskerom/bod. Livsløpstilpasset.


Kjøkken 23,5

Sov 7,1

Sov 8,3

Sov 12,6 Bod 3,2

WC 2,0

Gang 10,9

Stue 36,6

Bad 12,2 Sov 7,9

Hall 15,1

Vask/bod 5,5

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

149,6m2 174,6m2 20,3m 10,2m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 60

Rio

Et flott hus med tradisjonsrikt ytre. Huset er tidsriktig innredet. Stort kjøkken og stor stue. Mulighet for kontor eller soverom i første etasje. Loftet er romslig og lyst. Her er høye yttervegger og mange vindusflater. Tre soverom, stort bad og loftstue. Balkongen er nydelig og innbyr til å nyte solnedgangen. Kort sagt, Rio er huset for den ”kresne”…


Bod 5,2

Sov 11,2

Bad 11,9 Loftstue/trapp 26,7 Sov 11,9

Sov 11,2

Plan 2. etasje

Bad 4,2 Hall/trapp 14,6 Bod 3,2 Vask 3,8

Stue 39,6

Kjøkken/spis 24,4

Stue eller kontor 11,9

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

171,6m2 107,4m2 12,2m 10,3m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 62

Samos ”Samos” er et hus med koselig og lunt ytre, godt forent med gode innvendige løsninger. Første etasje inneholder vaskerom og bod, praktisk plassert like ved inngangspartiet. Stort kontor og wc. Kjøkken og stue er store og luftige rom. Doble terrasse-dører i begge rom. Loftet inneholder fire soverom, stort bad og en flott loftsstue med egen balkong.


Sov 10,3

Sov 13,8 Bad 12,7

Sov 11,1

Loftstue/trapp 28,6

Sov 12,7

Plan loft

Hall/trapp 12,7

Kontor 10,1

Vask 3,6

Bod 3,1

WC 1,5

Kjøkken 27,2

Stue 40,2

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

190,6m2 125,8m2 13,1m 9,5m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 64

Sevilla

Her fĂĽr du neppe for dĂĽrlig plass!! Fem store soverom, to store bad, eget stort vaskerom med direkte tilgang utenfra, to walk-in garderober, stor bodplass, stort overbygd inngangsparti og stor terrasse med mulighet for carport/lagringsplass under. I tillegg; - OVER 100m2 STUER OG KJĂ˜KKEN.


Bad 9,0

Sov 14,0

Vaskerom 13,8 Gang/trapp 13,4 Garderobe 5,4

Kjøkken/ spisestue 25,2 Stue 57,0

Plan 1. etasje

Garderobe 8,0 Bad14,0

Bod 6,1

Inngang 10,9 Hall/trapp 20,5

Sov 13,3

Sov 10,6

Kjellerstue 18,6 Sov 15,5 Sov 14,8

Plan U. etasje

Bruksareal: 313,3 / 282,3m2 Bebygd areal: 215,6m2 Lengde: 12,7m Bredde: 12,7m Energimerke

A

Energieffektivt

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 66

Sicilia Frisk og spennende! Her har arkitekten skapt en moderne enebolig over to plan. Garasje i første etasje, og en hybel (praktikantdel) i andre. Romslig og praktisk planløsning. Økt takhøyde i begge etasjer. Mange og store vindusflater skaper et lyst og luftig innemiljø.


Bad/WC 3,5

Sov 10,5

Bad/WC 3,7

Oppholdsrom 16,7

Gang 7,9

Stue/kjøkken 45,2

Plan 2. etasje

Sov 13,6 Garasje 35,7 Sov 7,4

Sov 7,4 Stue/trapp 20,9

Gang 4,9

Bad 7,6 Vask/bod 5,1

Entré 3,5

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

236,2m2 129,6m2 16,2m 8,2m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt

Sov 6,0


Side 68

Sierra

Her ivaretas alle hovedmomenter. Vi nevner følgende; - God plass. Pene fasader. Tidsriktig. Energieffektivt. Miljøvennlig. Lett omsettelig ved eventuelt fremtidig videresalg. Økonomisk. Mange soverom er viktig for mange og nødvendig for andre. Dette huset har fem store soverom! – I tillegg nevnes lyse og store fellesrom. Livsløpstilpasset.


Sov 15,0

Bad 7,8

Sov 15,6

Loftstue/trapp 23,3 Sov 15,9

Sov 15,3

Plan 2. etasje

Bad/vask 6,7 Sov 15,3

Bod 3,1

Hall 12,8

Stue 38,0 Kjøkken 16,0

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

168,8m2 118,4m2 13,1m 8,0m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 70

Toscana

Etter at mange av våre kunder har tilpasset sokkelleilighet på ”Sierra”, har vi valgt ut en god, speilvendt ”Sierra” med sokkelleilighet som vi her viser som ”Toscana”. Her kan leieinntekter fra en gjennomtenkt 4-roms leilighet i sokkel bidra til å finansiere drømmehuset. Stort, pent og praktisk. Kan også leveres med to leiligheter i sokkel! Ekstra planperspektiv med to leil. Livsløpstilpasset.


Bad 7,8 Sov 15,0

Sov 15,6

Loftstue/trapp 23,3 Sov 15,9

Sov 15,3

Plan 2. etasje

Bod 3,1

Bad/vask 6,7 Sov 15,3

Hall 12,8

Stue 38,0 Kjøkken 16,0

Plan 1. etasje Sov 13,3 Bod/vask 6,9

Bad 5,7

Sov 8,6

Gang 5,2 Stue/kjøkken 35,4

Sov 8,8 V.F. 5,3

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

261,7m2 143,8m2 13,1m 8,0m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C

Plan U. etasje

D E F G Lite energieffektivt

Alternativ sokkel med to leiligheter


Side 72

Torino Utleiemesteren! Torino er at hus som inneholder det meste. I sokkelen finner du to leiligheter, i tillegg til bod/teknisk. Hovedleiligheten inneholder hele fire soverom, to stue, to bad og ikke minst lune balkonger i hver sin etasje. Legg spesielt merke til at stue og kjøkken har veldig stor takhøyde noe som gjør romfølelsen mye større. På Torino kan du også velge å innrede loftet senere hvis man ønsker å spare litt…


Plan 1. etasje

Plan 2. etasje

Plan U. etasje Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

328,4m2 191,1m2 21,7m 11,7m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 74

Trapini Moderne, stilfullt og veldig gode løsninger, dette oppsummerer egentlig Trapini. Hovedetasjen inneholder først et vf, med bad og bod plassert ved siden av. Derfra entrer du en hall med et stort kjøkken rett ved, samt foreldresoverommet plassert på motsatt side. I front med ligger stuen, med forhøyet tak og med store vindu plassert i nærmest 180grader. Utenfor finner du en lun og samtidig stor balkong. I sokkelen finner du tre soverom, bad/vaskerom, tekniskrom og en romslig tv/media stue. Merk at det også er mulighet til å innrede loftet over deler av hovedetasjen. Huset kan Husbankfinansieres


Plan U. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

149,8m2 105,9m2 11,1m 10,5m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 76

Veneto Svært mange vinduer gjør Veneto til et lyst og svært trivelig hus, med overbygd uteplass. Førsteetasjen inneholder en praktisk entre med vaskerom og wc plassert rett ved. Kjøkkenet er romslig med mulighet for barløsning inn til spisestuen. Videre inneholder første etasjen en lys og praktisk stue. Foreldre soverommet er plassert ved stuen med et eget bad i tilknytning. Loftet inneholder tre soverom med gode lagringsmuligheter, bad og stue med takhøye vinduer. Huset kan Husbankfinansieres


Plan 2. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

150,2m2 108,9m2 11,8m 11,4m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 78

Vino Moderne, romslig og praktisk. Fra et overbygd inngangsparti entrer du en romslig hall med tilgang til vaskerom og gjeste wc. Stue og kjøkken har en åpenløsing med svært mange vinduer som gir mye lys og ekstra romfølelse. Foreldre soverommet har egen walk-in garderobe og eget bad. I andre etasje er det hele fire romslige soverom, to boder, bad og en stor loftstue. Merk spesielt den fantastiske takterrassen og den overbygde utespiseplassen i første etasjen.


Plan 2. etasje

Plan 1. etasje Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

200,76m2 134,7m2 11,8m 12,8m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Side 80

Vitoria

Stort, med herskapelig stil. ”Vitoria” er en av våre nye modeller, grunnlaget har imidlertid vært med oss i mange år og i mange kataloger. Fasadene er nå pyntet på alle sider, hovedetasjen har fått ekstra takhøyde og dører og vinduer er ekstra høye og store. Rommene er gjennomgående store, til tross for at ”Vitoria” har fem soverom som standard. Livsløpstilpasset.


Sov 13,8

Bad 14,0 Stue/trapp 34,6

Sov 13,6

Sov 11,8

Sov 13,8

Plan loft

Kjøkken/spisestue 26,9

WC 1,9

Bod 3,0

Hall/trapp 20,0

Vask 7,7

Plan 1. etasje Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

215,0m2 140,0m2 13,7m 10,1m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt

Stue 30,8

Bad 6,2

Sov 14,5


Side 82

Zamora Et spenstig og moderne hus med gode planløsninger, og et stramt utseende. Full takhøyde i begge etasjer gjør huset romslig og godt. Det er også plassert en lun og overbygd terrasse i 1etg som innbyr til koselige sommer kvelder. Nytt og spennende!


Plan 2. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

155,2m2 104,4m2 14,5m 7,2m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


TVIS KJØKKEN

DANSK DESIGN OG KVALITET PÅ SITT BESTE

Tvis Kjøkken er hjemmelaget fra bunden. Fronter, skuffer, sokler, benkeplater - alt er laget på vår kjøkkenfabrikk i Tvis i Danmark. Ét kjøkken av gangen. På den måten vet vi at vi leverer kjøkken etter din smak og at det holder. Slik har vi gjort det i 60 år, som Danmarks eldste kjøkkenfabrikk. Se mer på www.tvis.com


ELLE mELLE

1.

1. FOSS - her vist i eik hvit lasur med barnesikringslist i stål 2. BERG - her vist i ask hvit lasur med barnesikringslist i stål 3. FAUNA - her vist i hvitt med eik toning i trinn og barnesikringslist – som standard løsning Tilvalg

2.

ENTEN ELLER DET ER OPP TIL DEG

3.

Du har brukt god tid på valg av kjøkkenløsning og baderomsinnredning – men har du brukt nok tid på å vurdere trappeløsning? En så viktig del av interiøret bør ikke overlates til tilfeldighetene. Ditt nye hus leveres med – Fauna i hvitt med trinn i eik toning – som standard løsning. Du skal likevel vite at du har valgmuligheter. Vi har et rikt utvalg i trapper og utførelser utover denne. Ta en prat med Blå Bolig, besøk vårt nettsted og vårt trappestudio. Kvaliteten og mulighetene må oppleves. Enten eller – det er opp til deg.

Hovedkontor Stryn 57 87 35 00 / Trappestudio Stryn 57 87 35 00 - Oslo 22 54 58 00 - Trondheim 72 59 59 40 - Gjøvik 61 18 39 62 Stavanger 51 80 11 20 - Bergen 55 50 68 25 - Egersund 51 46 49 00 - Skien 94 02 63 10 - Lillesand 48 15 45 55 / www.stryntrappa.no


Bygge hus?

FÅ DET BEST MULIG Når vi lager byggisolasjon skal den ha den beste isolasjonseffekten. Vi skal gi deg som bygger det beste utgangspunktet for å lage det mest komfortable og energieffektive hjemmet.

ISOLERER BEST GLAVA® Proff 34 har en isolasjonseffekt som er hele 9 prosent bedre enn det som ellers er vanlig standard i markedet (A37).

glava.no


Støren Treindustri AS 7290 Støren Tlf. 724 39 200 post@sti-as.no www.storen-treindustri.no

Vi produserer din bolig innendørs

Vår profesjon er skreddersøm, og vårt produksjonskonsept gjør det mulig å forene arkitektens krav til funksjonalitet og estetikk med kundens ønsker om en rasjonell og kostnadsbesparende produksjon.

Innendørs bygger vi ferdige hus i elementer og precut. Vi gjør det mer industrialisert og automatisert enn noen andre i Norge, og all produksjon foregår under tak. Det betyr tørt bygg, kort byggetid og høy kvalitet og presisjon.

Vi leverer yttervegger, lyd- og bærevegger, gulv og tak tilpasset alt fra tradisjonelt utformede hus til nyskapende og innovative boliger. Vi kaller konseptet masseprodusert skreddersøm.

Automatisert boligbygging betyr også sparte kapitalkostnader, enklere administrasjon, mindre svinn og en mer ryddig byggeplass.

Våre elementer kan tilpasses alle typer bygg, dvs. eneboliger, fritidsboliger, leilighetsbygg, barnehager, skoler, omsorgs- og kontorbygg. Vi har over 40 års erfaring fra boligbygging og er sertifisert av alle relevante godkjenningsordninger.

Vi er stolte av å være leverandør til Blå Bolig AS


TAKET - HUSETS VIKTIGSTE FASADE Velg et holdbart og vakkert tak som øker husets verdi! Monier tilbyr trendy flat takstein for et stramt og stilrent uttrykk, klassisk tegl for naturlig eleganse, samt et bredt utvalg av Zanda betongtakstein - Norges sterkeste og mest solgte takstein gjennom tidene. Hva passer for deg?

Monier har 30 ĂĽrs garanti pĂĽ frostbestandighet styrke og tetthet. Gjelder all betongtakstein og teknisk tegltakstein. monier.no


Decra®

Med Decra Classic takpanner er du garantert et tett og solid tak i mange tiår. Decra er en uslåelig kombinasjon av ekstrem slitestyrke og elegant design. Det er uknuselig og motstår vind med orkan styrke. I tillegg bidrar det til å gi huset et flott utseende!

Decra® Classic

Decra® Elegance

Decra Classic teglrød

Decra Elegance sort

Decra Classic rød antikk

Decra Elegance vinrød

Decra Classic grå antikk

Decra Elegance matt sort

Decra Classic kullsort

Decra Elegance matt tegl

Decra Elegance er noe av det mest eksklusive og stilfulle du kan ha på taket. Platene er belagt med slagsterk pulverlakk, og har like god holdbarhet og slitestyrke som Decra Classic.

Decra Elegance matt grafitt

Det finnes to typer Elegance; med høyglanset eller matt overflate. Alle fargevarianter kan leveres med ekstra lyddemping under navnet Decra Elegance Acoustic. Decra har Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk. 30 års produktgaranti gir deg en ekstra sikkerhet!

Moderne løsninger - bygd på tradisjoner!

DECRA ®

www.icopal.no

16046

- når taket skal vare livet ut


VINDUER OG

BALKONGDØRER DORER

VÅRE PRODUKTER: H-vinduet, H-balkongdør, Lill-vinduet og utforinger. Finn ditt vindu på www.lillerønning.no

WWW.LILLERONNING.NO

LILLERØNNING SNEKKERIFABRIKK AS

ROSENBORG REKLAME LILL0085

VINDUER

PRODUSENT AV


750 + varianter Bygg et kvalitetsbad med Fibo veggpanel. Du kan mikse og matche kombinasjoner slik at det passer din stil. Med over 750 ulike varianter når det gjelder farge, overflate og flismønstre gir det deg uendelige muligheter til å skape ditt drømmebad. Fibo veggpanel er enkle å vedlikeholde og kan dusjes direkte på.

Les mer på fibosystem.com og få

0616 www.dmtalvdal.no

inspirasjon til ditt nye baderom.

Alvdal Royal – kvalitet som varer Oljebahandlet tretak, terrasse og kledning

i Visste du at Alvdal Royal • Gir unik formstabilitet • Gir lite sprekkdannelser • Krever mindre vedlikehold

Kledning og terrasse fås i mange forskjellige profiler.

www.alvdalskurlag.no


RIMELIGE BOLIGER

Bergamo Økonomisk og svært romslig. En fin og romslig hall gir et veldig godt førsteinntrykk, -noe som bare forsterkes gjennom hele huset. Loftet har ekstra høyde, noe som gjør rommene blir ekstra store og romslige.

Side 92


Plan 2. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

162,2m2 101,6m2 12,5m 7,8m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Bilbao Et økonomisk og trygt valg. God planløsning. Alt nødvendig finnes i hovedetasjen. Dette for at du kan innrede loftet senere, ved behov. Uansett er verdien og muligheten tilstede. En god og velprøvd modell! Huset kan Husbankfinansieres.

Side 94


Plan loft

Sov 7,4

V.F. 3,4 Bad/vask 6,8

Entre 5,9

Stue/kjøkken 34,0 Sov 13,1

Plan 1. etasje Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

110,0m2 86,5m2 10,7m 8,2m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Brescia Et smart og rimelig hus, for flat tomt. Moderne design, 4 soverom, stor stue/kjøkken er blandt go’bitene her. Carport og stor terrasse løfter også inntrykket. Huset kan Husbankfinansieres.

Side 96


Fasade Sør

Fasade Sør

Plan 1. etasje

Plan 2. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

143,3m2 117,6m2 14,4m 8,0m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Fermo Moderne hus med svært kompakt planløsning, som gir rimelige kvadratmetere. Merk at stuen er romslig, med store vindusflater. Merk at boligen har hele 4 soverom. Sokkelhus med inngang i hovedetasje, med mulighet til inngang også i underetasjen.

Side 98


Plan 2. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

158,3m2 90,2m2 10,5m 8,5m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Firenze Moderne, praktisk, enkelt og økonomisk! – Bak rene og flotte fasader skjuler ”Firenze” et kompakt, men likevel romslig indre. Åpen skrå himling over kjøkken og stue ”åpner” rommet og gir flere muligheter. Huset har blandt annet tre soverom. I tillegg; - en stor carport som i forlengelsen av taket skaper overbygg for hoved-inngangen. Huset kan Husbankfinansieres

Side 100


Sov 11,8

Stue/kjøkken 31,9

Sov 8,8

Gang 9,8

V.F. 6,4

Bod 3,0

Bad 7,2

Sov 7,5

Carport 24,6

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

89,3m2 125,8m2 12,3m 12,4m

Energimerke Energieffektivt

B

A B

B

C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Granada Vi har alltid sett behovet for mange og store rom. Fem store soverom, to store bad og store lyse fellesrom. Full takhøyde i begge etasjer er optimalt både for møblering og bruk. Blå Bolig ”Granada”. Et stort hus trenger ikke å være kostbart!

Side 102


Plan 2. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

202,4m2 112,6m2 13,1m 8,6m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Latina Et utrolig innholdsrikt hus til en lav kostnad. Det byr på 5 soverom, walk-in garderobe, loftstue for å nevne noe. Med en flat tomt er det bare å kontakte oss, så vil smilet være på plass etterpå — i lang tid.

Side 104


Fasade Nord

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Ă˜st

Plan 1. etasje

Plan 2. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

169,6m2 97,2m2 12,5m 7,6m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Messina Et svært økonomisk hus med hele 3 boenheter. God planløsning sikrer effektiv utnyttelse i begge etasjer. Her er det virkelig mye hus for pengene, spesielt i områder med godt utleiemarked. Laget for skrå tomt.

Side 106


Fasade Nord

Fasade Vest

Fasade Sør

Fasade Ă˜st

Plan 1. etasje Plan U. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

199,0m2 117,1m2 13,5m 8,5m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Side 108

Monza Luftig stue beliggende rett ved kjøkken/spisestue, med lun uteplass rett utenfor. Alle tre soverom er plassert i egen soveromsavdeling. Bod og gjeste wc/vask ved den store hallen. Et godt valg for den som ønsker alt på en flate! Huset kan Husbankfinansieres


Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

117,7m2 133,3m2 14,9m 10,7m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Side 110

Parma For deg som ønsker en hyggelig enebolig med to soverom på hovedplanet. I tillegg har ”Parma” god planløsning med romslige fellesarealer. Velg om loftet skal innredes. I tilfelle har du mulighet for fem soverom, to stuer og to bad! Huset kan Husbankfinansieres


Bad 5,2 Sov 9,9

Ev. sov

Loftstue 49,1

Sov 9,9

Plan loft Sov 8,0

Bod 4,6

Hall 13,6

Kjøkken 15,5

Stue 26,2

Sov 12,4

Bad/vask 6,2

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

140,3m2 103,2m2 12,5m 8,8m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Side 112

Remo ”Remo” er en innholdsrik enebolig med alt på ett plan. De mange vinduene gjør fellesrommene lyse og trivelige. ”Remo” har tre soverom. Bod like ved hovedinngangen er praktisk. Takoverbygg holder hovedinngangen tørr. Huset kan Husbankfinansieres.


Sov 8,2

Bad/vask 7,2

V.F. 5,5

Bod 3,2

Gang 6,4

Sov 13,3

Kjøkken og stue 43,6 Sov 9,4

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

99,6m2 114,9m2 14,3m 8,1m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Rimini Stramme linjer og mye plass. Også her er det fokus på utnyttelse og funksjonalitet, noe som tydelig vises ved at man har hele tre/fire soverom, stort kjøkken og romslig stue, to boder og bad og bad/vask plassert på få kvadratmeter. Boligen kan husbankfinansieres. Boligen kan også bygges som rekkehus.

Side 114


Plan 1. etasje

Plan U. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

169,7m2 106,9m2 12,5m 8,9m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Side 116

Sienna ”Sienna” er et kompakt og praktisk hus på ett plan. Økonomisk gunstig. To soverom. Åpen og trivelig stue/ kjøkken -løsning med karnapp og dobbel terrasse-dør. En praktisk og god romløsning. Takoverbygg ved hovedinngangen. Huset kan Husbankfinansieres.


Bod 3,4

Bad 6,7 Kjøkken 10,5 Entre 8,8 Sov 6,9

Stue 25,0

Sov 12,2

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

75,8m2 89,1m2 11,0m 8,0m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


RIMELIGE BOLIGER

Treviso Et kompakt og økonomisk hus med alt på et plan. Med skrå himling oppnår man en luftig og trivelig stue. Til hovedsoverommet er det walk- in garderobe. Livsløpstilpasset. Huset kan Husbankfinansieres.

Side 118


Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

126,9m2 139,7m2 16,0m 7,3m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Flotte nye gulv – og alt annet du trenger Hos Bygger’n finner du alle typer byggevarer fra grunn til tak. Skal du ha gulv, kan vi hjelpe deg med alt fra rimelige laminat til eksklusiv parkett, fra lune soveromsgulv til solide valg for gang og kjøkken. Snakk med våre fagfolk – vi hjelper deg å velge riktig. Byggeplaner? Besøk nærmeste Bygger’n og spør oss om tips og råd. Følg Bygger’n på Facebook!

Meld deg inn i Bygger’n-klubben og få ekstra gode tilbud.

deg å Vi hjelper ulv. g velge riktig Bygger’n har bransjens mest fornøyde kunder! Norsk Kundebarometer 2014 www.kundebarometer.com

Bredt utvalg Hurtig levering Gunstig pris Nordsjøkjøkken har et stort utvalg av kvalitetsprodukter i flere stilarter. Gjennomført kvalitet er en forutsetning for at vi skal kunne sikre deg det beste resultatet. Våre luksus skuffer er garantert en belastning opptil 25 kg.

Se mer på www.nordsjokjokken.no Her får BLÅ BOLIG kunden mye kjøkken innenfor standard leveransen!


Ytterdøren – husets ansikt utad

Et riktig valg av dør, som samspiller med huset, vil gi et inntrykk av kvalitet og ønske dine venner velkomne. Alle ytterdører leveres med forsikringsgodkjent låssystem, 78 mm tykt dørblad og 10 års formgaranti. Harmonie har et stort sortiment av innerdører; hvitmalte massive-, formpressetog kompaktdører, samt furu- og badstudører. I tillegg fører vi vinduer og balkongdører, og sist med ikke minst har vi leddporter til garasjen med forskjellige dekor- og strukturoverflater med ubegrenset fargevalg.

Harmonie Norge AS • E-post: salg@harmonie.no

www.harmonie.no BlaaBolig215x277mmHIGH.indd 1

21.07.2016 12:57:00


HARMONISK INNEMILJØ MED LYDDEMPENDE DØRER Craft 04N

Unique 01L

Unique GW01L

Stable

Ro og harmoni bør råde innenfor husets fire vegger. Likevel er det ofte et høyt stressnivå og redusert søvnkvalitet som preger manges hverdag. Selv om det ikke er synlig, vil valget av lyddempende dører og karmer med dempelist utgjøre en stor forskjell i hverdagen. Den umiddelbare effekten av å montere lyddempende dører kan være ganske overraskende – støyen dempes og muliggjør et bedre søvnmønster som beviselig gir mer energi og generelt velvære.

www.swedoor.no


Skal din neste bil ha vinduer med sveiv? Nei? Tenkte meg det. Lukk opp og luft ut – slipp luft inn. Mørklegg og sov godt. Helt automatisk. Sunne hjem med elektriske eller solcelledrevene takvinduer og solskjerming. En regnsensor sørger for at vinduene lukkes automatisk ved nedbør. VELUX INTEGRA® er det selvfølgelige valget når du skal ha nye takvinduer.

TELL Reklamebyrå

Les mer på www.velux.no

www.velux.no

Nytt gulv til 40.000,-

Klart listene er viktige

rindalslist.no

– avslutt med stil


Villavent® - ditt viktigste valg!

SAVE VSR 300 (Std.)

SAVE - ny boligstandard • • • • • •

Balansert ventilasjon - god luftkvalitet Høyeffektiv varmegjenvinning og energieffektiv drift Redusert energibruk - lavere bokostnad Moderne design og lavt lydnivå Trådløs betjening og automatisk regulering SMARTLY - Informasjon og betjening fra nettbrett og smarttelefon

Villavent® støvsugersystem - får også det farlige støvet ut av huset • • • •

Stor sugekraft og lavt støynivå Slangesett med lav vekt og håndtak som bidrar til god arbeidsstilling Håndtak med bryter for valg av sugekapasitet og av/på Behagelig og effektiv rengjøring

Sandnes · Bergen · Trondheim · Oslo · Eidsvoll mailbox@systemair.no · www.systemair.no

43 dB

2016

347 m³/h

1254/2014


www.ventistal.no

Alt på ett sted Ventistål er en komplett grossist innen ventilasjon, varme, kjøling og tak/fasade, med markedets største lager og bredeste vareutvalg. Dette gir deg enkel logistikk – fra et lager nær deg. Komplett sortiment innen; • Rør og deler • Luftteknisk • Boligventilasjon • Sentralstøvsugere • Varmepumper og kjøling • Takrenner og sikring • Tak og veggplater • Metaller • Oppheng, festemateriell, verktøy


Si “Nei takk” til sparkel og pussestøv. Ferdig tapetsert veggplate beregnet for maling. Enkel montering med unik låseprofil. Veggplatene er skrufaste, 60cm nto bredde og leveres i både 2.39, 2.60 og 2.80m høyde.

Bli inspirert på forestia.no

Du kan også tapetsere Walls2Paint platene.

TA DE SMARTE VALGENE

Nyhet! Smale lekre panelbord med Hu ntonit kjerne Nye tidsriktige farger på interi ørpanel

Visste du at Huntonit malte panelplater og panelbord med trefiberkjerne er eneste ferdigmalte panelplate anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund? Platene inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer og gir ingen avgassing. Velg Huntonit for de lekreste interiørvegger. Alle andre fordeler får du på kjøpet.

MILaJlleØ for

Bli inspirert på huntonit.no • rent naturprodukt • anbefalt av NAAF • innehar Inneklimamerket • patentert kostemalt overflate • 5 strøk maling, med vernelakk som sistestrøk • velegnet i våtrom (ikke våtsone) • produseres i Norge • enkel montering og renhold

verdens reneste

DESIGN for øyne

ne

TIDelse

for nyt


Gyproc Habito™ Hele tyngden på ett punkt! Gyproc Habito er en ny og ekstremt sterk gipsplate som kan bære opp til 40 kg i en enkelt skrue, helt uten forboring eller bruk av plugg. I tillegg er Habito-platen mer en ti ganger så slagfast som vanlige gipsplater. Det gir en svært robust innervegg der du kan henge opp det meste direkte på gipsveggen bare med en vanlig treskrue. Legger du til gipsplatens veldokumenterte egenskaper på lydisolering og brannhemming, får du en systemløsning som tilfredsstiller alle krav til moderne byggeskikk. Gyproc Habito kan selvfølgelig tilpasses og monteres like raskt og enkelt som vanlige gipsplater. Se mer på www.gyproc.no/habito.

MASSIVTRE Massivtre eller KL-tre er krysslimte skiver av trelameller (3 eller flere) som gir en svært stabil byggekomponent med høy stivhet og bæreevne. KL-skivene kan produseres i store bredder og lengder og prefabrikkeres til ferdige vegg-, dekke og takelementer i fabrikk. De er effektive å montere og benyttes ofte som stabiliserende skiver i ulike bærekonstruksjoner. SPENN PÅ OPPTIL 10 METER KAN KLES MED SYNLIG KVALITET PANEL PÅ EN ELLER BEGGE SIDER LIMTREPRODUKTER TIL ALLE BYGGEFORMÅL

TLF: 915 37 000 EPOST: POST@SPLITKON.NO WWW.SPLITKON.NO


TOMANNSBOLIGER

Hevea Tomannsbolig som har alt. Murvegger og oppfylling i bakkant viser at Hevea er tiltenkt for skrå tomt, dette kan for øvrig endres til trevegger om tomta er flat. Fasaden har et moderne uttrykk og utformingen gjør at den passer inn i felt med både tradisjonell og funkis byggestil. Carport med sportsbod, carporten kan med enkle grep endres til tett garasje om ønskelig. Fire soverom i hver enhet, og eget gjestetoalett. Romslig stue/kjøkken løsning med flott takhøyde og stor balkong. Huset kan Husbankfinansieres

Side 128


Plan 1. etasje

Plan U. etasje Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

147,6m2 x 2 200,2m2 22,15m 10,7m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


TOMANNSBOLIGER

Murcia En klassiker av en tomannsbolig. Gode løsninger gir mye rom, og smarte løsninger gjør dette til en økonomisk vinner. Carport og sportsbod til hver enhet. Stor stue/kjøkken samt gjestetoalett og vaskerom ved hovedinngangen. Tre soverom, bod og romslig bad i 2.etg. Huset kan Husbankfinansieres

Side 130


Plan 2. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

121,2m2 x 2 164,7m2 18,5m 9,2m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


TOMANNSBOLIGER

Pamplona Tomannsbolig i moderne stil. Økonomiske løsninger og godt innhold. Carport og sportsbod er ivaretatt og gir balkonger med et hav av plass. Velg å ha tre soverom eller benytt soverommet i hovedetasjen til hjemmekontor. Store rom, mye lys og økt takhøyde i kjøkken/stue er viktige momenter som arkitekten har ivaretatt. Huset kan Husbankfinansieres.

Side 132


Plan 1. etasje

Plan U. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

145,24m2 x 2 112,9m2 19,55m 9,65m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


TOMANNSBOLIGER

Terni Moderne tomannsbolig i èn etasje. To soverom, stor stue/kjøkken med god høyde under taket. Entrè med dør mot stue og kort vei fra inngang til bad/vaskerom og bod. Takoverbygg over hovedinngang og carport til hver enhet. Stor sportsbod innenfor carporten. Huset kan Husbankfinansieres.

Side 134


Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

95,8m2 x 2 228,5m2 23,8m 10,9m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


TOMANNSBOLIGER

Valencia En moderne tomannsbolig med speilvendt like leiligheter. Det er 3 soverom i hver boenhet, og stue i begge etasjer. Det er ogsĂĽ attraktive balkonger for godvĂŚrsdager.

Side 136


Fasade Øst Fasade Nord

Fasade Vest

1 : 100

Fasade Øst

Fasade Sør

Plan 2. etasje Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

291,8m2 185,3m2 14,4m 11,9m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


FIREMANNSBOLIG

Quattro En kompakt 4-mannsbolig. 2 av boenhetene med 2 soverom, de øvrige med 1 soverom. Et moderne, og svært kostnadseffektivt bygg. kan også bygges med 2 soverom i alle boenheter, ev. bare med 1 soverom. Beregnet for flat tomt.

Side 138


Plan 2. etasje

Plan 1. etasje

Bruksareal: Bebygd areal: Lengde: Bredde:

316,0m2 217,6m2 26,9m 9,1m

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D E F G Lite energieffektivt


Havstein Se mer side 36

Havstein Se mer side 36


Mira Se mer side 44

Capri Se mer side 22


Spesial

Spesial


Spesial

Altea Se mer side 10


Merida Se mer side 40

6-mannsbolig Spesial


Cadiz Se mer side 20

Cadiz Se mer side 20


Genova Se mer side 34

Bella Se mer side 14


Vitoria Se mer side 80

Coruna Se mer side 32


“- Om du ikke fant huset som er perfekt for deg, eller at det perfekte huset ikke passer på din tomt; Vi har arkitekter og tekniske tegnere. Vi kan også levere ditt hus etter dine skisser eller tegninger fra egen arkitekt.” “- Om du er i tvil på vår kvalitet; - Vi leverer gode, solide hus med skikkelig håndverk! Blå Bolig har produksjon i Norge, vi har all dokumentasjon i orden og vi benytter Norske velkjente råvarer og produkter. Vi tør påstå at din investering er i gode hender hos oss» “- Din nærmeste Blå Bolig forhandler er ikke langt unna. Vi er pr. idag representert med omtrent 40 forhandlere fra Kirkenes i nord til Arendal i sør. Se oppdatert oversikt på våre nettsider; http://blabolig.no/forhandlere Der vi ikke er representert lokalt, vil hovedkontoret hjelpe deg, også hva angår oppføring av din nye bolig.» Til slutt skal vi kort besvare et spørsmål vi ofte får fra våre kunder; -Hvorfor heter dere «Blå Bolig»? «Blått forbindes med samarbeid og frihet - det passer veldig godt med vår måte å tenke og jobbe på. I tillegg assosieres blått med ærlighet, og ærlighet er viktig for oss.» Velkommen til oss! BLÅ BOLIG AS, Sentrumsveien 4, 8920 Sømna, Tlf 75 00 97 00

Foto: Shutterstock, iStock og Blå Bolig bildebank

Profile for Involve

Blox AS er forhandler av Blå Bolig - se huskatalog her  

Blox AS er forhandler av Blå Bolig - se huskatalog her  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded