Blox AS er forhandler av Blå Bolig - se huskatalog her

Page 1

BLÅ BOLIG HUSKATALOG

Vi skal sette gode spor ved å gi våre kunder en bolig som gir verdi for dem, for oss, og for omgivelsene

Stolt Nær Fremoverlent Skikkelig

Stolt - Nær - Fremoverlent - Skikkelig


Velkommen til oss/velkommen tilbake! Når du blar i vår huskatalog kan du virkelig la drømmene få flyte fritt, men du blir kanskje overrasket over hvor kort veien kan være fra drøm til virkelighet. Midt i de norske skoger langt unna byens mas, finnes det en unik skatt. Skatten er ikke gull eller edelstener, men et høyreist grønt og frodig tre som en dag skal bli en del av noens hjem. Vi benytter oss av skogens skattkammer hver eneste dag fordi vi kun bruker norske materialer i husende vi bygger. Det betyr at du får saktevokste solide materialer som har brukt et helt liv på å rense luften vi sammen puster i. Den korte reise fra skogen til bygge-

plassen gjør at karbonavtrykket blir minimalt og boligen bærekraftig. Hus fra noen som forstår investeringen For de aller fleste av oss er boligen den største enkeltinvesteringen vi noen gang gjør. Derfor er det viktig for oss å skape gode hjem som er fornuftig priset, har kvalitet som holder og som dekker dine behov. Derfor har vi skapt en huskatalog med moderne, klassiske, store og arealeffektive bygg som har smarte løsninger og godt utnyttede flater.

Om du ikke fant huset som er perfekt for deg, eller at huset ikke passer på din tomt. – Vi har arkitekter og tekniske tegnere. Vi kan også levere ditt hus etter dine skisser eller tegninger fra egen arkitekt.

som er energibesparende og bærekraftige, slik at de er tilpasset dine behov, uten å belaste planeten. Vi bygger for at alt det tekniske er gjennomtenkt og i orden sånn at du kan bruke tiden på å leve, - og ikke på å reparere.

Vi leverer gode, solide hus med skikkelig håndverk! Blå Bolig har produksjon i Norge, vi har all dokumentasjon i orden og vi benytter Norske velkjente råvarer og produkter. Din investering er i gode hender hos oss.

Men dette er bare starten. Det er jo ditt hjem vi skal skape og derfor trenger vi dine meninger og ønsker med i prosessen. Våre norske tegnere sitter sammen med deg og tilpasser huset slik du trenger det, uten noen ekstra kostnad. For oss er husbygging en lidenskap – og vi kan skape ditt hjem.

Din nærmeste Blå Bolig forhandler er ikke langt unna. Vi er representert med omtrent 40 forhandlere fra Kirkenes i nord til Arendal i sør. Se oppdatert oversikt på våre nettsider: blabolig.no/forhandlere Der vi ikke er representert lokalt, vil hovedkontoret hjelpe deg, også hva angår oppføring av din nye bolig.

Vi har gjort et solid stykke forarbeid og valgt ut materialer

ENERGIKLASSE B – ENERGISMART BOLIG Energieffektive boliger er boliger med lengre levetid. Våre hus leveres med energimerke B ut fra et langsiktig fokus på miljø og økonomi. Energiklassifiseringen baseres på energiforbruket til boligoppvarming og strekker seg fra karakterene A til G, hvor A er høyeste karakter. Energiklassene A og B er forbeholdt bygninger med gjennomtenkt design og løsninger som går utover minstekravene for å minske energiforbruket. Karakteren B vil boligen opprettholde god komfort og lavere driftsutgifter. Med våre boliger følger det også beregninger av forventet energiforbruk basert på design, tekniske løsninger og valgt energiforsyning. Blå Bolig leverer også passivhus ved forespørsel.

Velkommen til oss! BLÅ BOLIG AS Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf 75 00 97 00

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D

blabolig.no

E F Lite energieffektivt

G

ED

79

M

www.nordics.twosides.info

RKET TRY K ME

RI KE

NO - 1470

07

Det kan forekomme endringer av tegninger etter at Huskatalogen er trykket. Fotografier av hustyper er kundetilpasset, og er ofte endret ift. originaltegningene.

MIL JØ

BRA = bruksareal, som angir samlet innvendig areal målt fra innsiden av yttervegger. BYA = Bebygd areal, areal som bygningen opptar av terrenget.

IA – 2041

03

Foto: Shutterstock, iStock og Blå Bolig

FINT Å VITE:


Vi skal sette gode spor ved å gi våre kunder en bolig som gir verdi for dem, for oss og for omgivelsene.

Vi må alltid huske at vi er med på folks største økonomiske investering i livet.

DETTE SIES OM OSS: Stor fleksibilitet Flotte hus Dyktige håndverkere God Kvalitet Løsningsorienterte Pålitelige og seriøse Serviceinnstilte Høy standard

Alle familier er ulike, og alle mennesker har forskjellige drømmer. Hjemmet vi bor i er selve redet for utviklingen av livskvalitet og relasjoner til venner og familie. Derfor mener vi at det ikke skal være nødvendig å lete etter huset som er «godt nok». Du skal bo i det huset som er perfekt, for deg. Når vi skal skape ditt drømmehjem trenger vi å høre dine ønsker og behov. For å være sikre på at vi får inkludert dine meninger i prosessen, har vi droppet administrasjonsgebyr på hustegningene. Vi sitter sammen med deg og tegner boligen uten kostnad. På den måten skreddersyr vi boligen slik at den blir et hjem som passer deg med smarte og

kreative løsninger for plass, lys, kos og varme. Selv om verden er full av dyktige tegnere har vi funnet ut at det er viktig for våre kunder å snakke med en arkitekt som faktisk forstår nøyaktig hva de sier. Da forsvinner ingen relevante poenger i språkforskjeller og misforståelser. Du skal få det som du vil ha det. Tegninger og løsninger er allikevel kun viktige dersom du først har skikkelig kvalitet i byggverket. DETTE ER OSS Blå Bolig AS er en familiedrevet leverandør av ferdighus og våre boliger tilbys av 40 selvstendige forhandlere over hele landet. Ettersom vi leverer over 100 hus i året er vi store nok til å

SIDE 3

forhandle frem gode avtaler med leverandører og sikre garantier. Samtidig er vi ikke større enn at vi får jobben gjort grundig og oversiktlig. Forhandlerne våre er i all hovedsak også håndverkerne som gjør jobben med å reise huset ditt. Det betyr at veien fra kjedekontoret til byggmesteren som snekrer hos deg er veldig kort. Vi lever av fornøyde kunder, og vi er alltid i nærheten når du trenger oss. Din lokale forhandler følger deg opp fra før du har bestemt deg for å kjøpe hus, til lenge etter at du har flyttet inn. Vi tar stolthet i å gjøre ting skikkelig. Velkommen til ditt nye hjem fra Blå Bolig


Innhold Side

2-3 Velkommen

Rimelige boliger

Side

4-5 Innhold

Side 110-117 Leverandører

Side

6-7

Side 118-135 Flermannsboliger

Side

Hus utviklet sammen med kunde

8-61 Våre boliger

Side 62-69 Leverandører

Side

136 Møt noen av våre forhandlere

Side 137-146 Foto

Alicante side 8

Cortina side 26

Novara side 44

Altea side 10

Evora side 28

Rio side 46

Amora side 12

Gandra side 30

Sevilla side 48

Bari side 14

Lamego side 32

Toscana side 50

Braga side 16

Lisboa side 34

Trapini side 52

Cadiz side 18

Milano side 36

Venezia side 54

Capri side 20

Mira side 38

Vino side 56

Cartagena side 22

Modena side 40

Vitoria side 58

Casoria side 24

Napoli side 42

Zamora side 60


Bergamo side 70

Modulo 1 side 92

Modulo 8 side 122

Bilbao side 72

Monza side 94

Pamplona side 124

Brecia side 74

Parma side 96

Parga side 126

Celta side 76

Porto side 98

Quattro side 128

Fermo side 78

Remo side 100

Terni side 130

Granada side 80

Rimini side 102

Toronto side 132

Horta side 82

Salina side 104

Valencia side 134

Lagos side 84

Santana side 106

Madeira side 86

Sines side 108

Mertola side 88

Amadora side 118

Messina side 90

Modulo 2 side 120


Huset de har bygget, har utgangspunkt i ett av våre Horta hus, og er blant annet utvidet med en utleiedel.

GOD PLASS: Jamal Haqi og Hijran Penahi foran huset sitt i Fredrikstad.

Veldig tilfredsstillende å bygge eget hus Ekteparet Jamal Haqi (33) og Hijran Penahi (27) har sammen bygget drømmehuset i Fredrikstad. Jamal er sivilingeniør og Hijran jobber som lærer i Fredrikstad kommune. De to kjøpte en tomt på Øra ved Gamlebyen i Fredrikstad i 2017, og mars i år begynte byggingen. I slutten av november kunne de flytte inn i en stor og moderne enebolig.

Ekteparet forteller at de har brukt god tid på å planlegge, og de råder alle som skal bygge eget hus til å gjøre det samme. Blå Boligs tegnere sitter sammen med husbyggerne og gjør omtegning av standardboliger, slik at de tilpasses personlige ønsker og behov. For Jamal og Hijran har det vært viktig å sette sitt eget preg på huset.

Huset er hele 280 kvadratmeter stort, med en utleiehybel på 45 kvadratmeter som kan leies ut.

— Vi har tegnet planløsningen selv, og det er en planløsning som har forandret seg mange ganger før vi til slutt falt ned på hvordan det skulle se ut til slutt, sier ekteparet.

— Vi kommer fra en leilighet der vi har bodd på 45 kvadratmeter. Det er en stor overgang å flytte inn i et så stort hus, men det er selvfølgelig veldig deilig, sier Hijran.

Jamal forteller at de to stort sett har vært enige når det har kommet til løsningene i huset, men at det også har blitt noen kompromisser. SIDE 6

— Du vet, happy wife, happy life, sier Jamal og ler. SMARTE LØSNINGER ER VIKTIG I første etasje kommer man inn i en stor og luftig entre. Etasjen består også av bad, gjesterom, kontor, vaskerom og en egen utgang til garasjen. Smarte løsninger er et gjennomgangstema i boligen. Med en sønn på 2 år mener Hijran at det er en glimrende løsning å ha direkte inngang til huset fra garasjen. — Når vi kommer fra barnehagen er det veldig fint å kunne gå rett inn på vaskerommet. Da slipper vi å få leire og skitt rundt i hele første etasje, sier hun.


I andre etasje har ekteparet gått for en åpen løsning med store vindusflater som gir lys og skaper luftighet. Dette passer godt til det store åpne kjøkkenet og den romslige stuen. Hele etasjen har fått jevn og behagelig belysning med integrerte spotter i taket. Etasjen rommer også et barnerom og husets hovedsoverom med walk-in closet. Jamal og Hijran sier at de har fått mange tips og råd fra både venner, familie og kolleger når det kommer til bygging av hus. — Mange har kommet med gode ideer og innspill, og det er ikke få ganger vi har gjort forandringer, sier de to. Et av tipsene de valgte å gå for, var en terrasse oppe på garasjen. Dette forlenger andreetasjen og blir som en ekstra stue på varme sommerdager. — I tillegg ville vi ha direkte tilgang til terrassen fra kjøkkenet, poengterer Jamal. KJØKKENET SKAL BRUKES MYE Et stort og romslig kjøkken var spesielt viktig for Jamal og Hijra. Ekteparet forteller nemlig at de bruker mye tid på matlaging, så kjøkkenet blir et helt sentralt rom i huset.

— Jeg er et kaffemenneske, og når jeg våkner om morgenen må jeg ha meg en kopp kaffe. Jeg har alltid ønsket meg en skikkelig kaffemaskin, og når vi først skulle bygge hus, følte jeg det var en passende tid å oppfylle sitt eget ønske, gliser Jamal bak kaffekoppen. Hijran på sin side, drikker ikke kaffe, men hun kan fortelle at kaffemaskinen ikke er det eneste som er integrert på kjøkkenet. — Vi har også et integrert vinskap inn under kjøkkenøya. Vi har vært flinke til å utnytte plassen, og jeg må si at det er veldig tilfredsstillende å bygge eget hus, sier hun. EFFEKTIVT MED FAGFOLK I RYGGEN Ekteparet skryter uhemmet av jobben Blå Bolig Snekkerteam har gjort i huset. — De har vært enestående. De er effektive, og de har vært behjelpelige de gangene vi har støtt på problemer. De er løsningsorienterte, og jeg er imponert over hvor fort huset har kommet opp, sier Jamal. De prefabrikkerte

bygningsdelene ankom byggeplassen pakket i rekkefølge slik at Snekkerteam kjapt og effektivt kunne reise huset. Det er også gjort et solid stykke forarbeid i valg av bygningsmaterialer som er energibesparende og bærekraftige, slik at Hijran og Jamal kan bo i et moderne hus med lavt karbonavtrykk. Oppvarmingen i huset kommer fra en varmepumpe i andre etasje og varmekabler nede i første etasjen. Dette gir et lunt og behagelig inneklima på en energieffektiv måte. — Det er et kostnadseffektivt hus, og det er selvsagt viktig. Når det kommer til oppbevaringsog lagringsplass, har vi utnyttet plassen til det fulle. Man kan nok si at her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, avslutter ekteparet. Jamal og Hirjan har sammen med Snekkerteam og Blå Bolig skapt et lekkert og moderne hjem som legger til rette for felleskap, avslapping og kreativitet.

STORT KJØKKEN: Ekteparet er fornøyd med sitt store og åpne kjøkken.

— Vi kommer fra hver vår familie der mat er viktig. Vi bruker mye tid på kjøkkenet, og det er ikke sjelden at vi tilbereder både to og tre retter til middag, forklarer Hijran. På kjøkkenet har Jamal fått sin egen lille skatt. En integrert kaffemaskin som lager nydelige kopper med Espresso, Americano, Caffe Latte, Caffe Mocca eller Cortado. Trykk på den riktige knappen og du får en herlig kopp nytrukket kaffe på et øyeblikk. SIDE 7


VÅRE BOLIGER

Alicante Her kombineres et moderne ytre med et praktisk indre, og alt på et plan. Boligen inneholder tre soverom, bad og wc i en egen soveromsavdeling. Fra boligens romslige hall kan du gå rett inn i stuen som har en forhøyet takløsning på hele tre meter. Ved siden av ligger den åpne og lyse spisestuen. Kjøkkenet er praktisk innredet og har blant annet vaskerom og bod plassert rett ved. Legg spesielt merke til den lune overbygde uteplassen ved spisestuen, og husets store vinduer som gir mye lys.

SIDE 8


PLAN 1. etasje

Bredde: 10,7m Lengde: 16,9m Bruksareal: 132,5m2 Bebygd areal: 155,0m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Altea Et klassisk og innholdsrikt hus fra Blå Bolig. Grunnflate nær 100m2 samt et romslig loft. Tilbygget på baksiden rommer entrè, bod og romslig bad/ vaskerom. Inngangsdøra er trukket noe inn for en tørr hovedinngang. Tilbygget skaper en lun uteplass på husets inngangsside, og kanskje en utmerket plass å nyte morgenkaffen. Soverom i begge etasjer. Et økonomisk godt valg med plass nok for de fleste familier.

SIDE 10


Sov 10,8

Bod/Gard 3,8

Stue 23,4

Sov 13,0

Bad 9,7

Sov 8,5

Bod 3,1

PLAN Loft

Bad/vask 7,3

PLAN 1. etasje

Hall 13.3 Sov 12,6

Stue 33,7

Kjøkken 13,8

Bredde: 10,8m Lengde: 11,3m Bruksareal: 145,4m2 Bebygd areal: 102,7m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Amora Amora er en moderne bolig med stramme linjer, der de gode romløsningene med både lys, luft og størrelse er ivaretatt. I hovedetasjen har arkitekten valgt en stor, åpen kjøkken -og stueløsning. Det er samtidig vektlagt egen privat sone for soverom, bad og arbeidsrom. I underetasjen er det tre store soverom som alle har store vindu, samt bad og vaskerom. I tillegg er det en romslig hall/ vindfang med gode garderobe muligheter, samt stor bod til både lagring og tekniske installasjoner. Den store balkongen er tiltenkt som en balkong med utsikt, uten innsikt.

SIDE 12


PLAN U. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 9,5m Lengde: 16,9m (inkl. garasje) Bruksareal: 214m2 Bebygd areal: 140m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Bari Bari har utvilsomt noe ekstra. Her er mange, praktiske og store rom,» stor walk-in garderobe, direkte inngang til vaskerom, to bad, to stuer, fem soverom, eget kontor, og en fantastisk flott vinterhage. Kort sagt et hus som har alt!

SIDE 14


PLAN 2. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 13,1m Lengde: 18,9m Bruksareal: 294,4 / 268,0m2 Bebygd areal: 180,0m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Braga Et herskapelig hus. ”Braga” har et stilfullt ytre og et romslig indre. Husets fellesarealer er store og luftige. Detaljer som bod i tilknytning til kjøkkenet, og wc plassert ved hovedinngangen. Andre etasje har full takhøyde. Her er fire store soverom, stue og et romslig bad. Balkong utenfor stue i andre etasje. Stort og praktisk takoverbygg ved hovedinngangen.

SIDE 16


Bad 7,2

Sov 15,3

Sov 14,5

Stue/trapp 20,0 Sov 11,5 Bod 2,5 Sov 15,3

PLAN 2. etasje

WC/dusj 3,3

Vask 6,8

Bod 3,2

Entre 12,2

Kjøkken 23,8 Stue 38,3

PLAN 1. etasje

Bredde: 8,0m Lengde: 12,5m Bruksareal: 192m2 Bebygd areal: 112m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Cadiz Boligdrømmen er nærmere enn du tror! Cadiz har alt.., og er derfor manges husdrøm! Huset kan plasseres hvor som helst bortsett fra på små tomter. Kontakt din lokale Blå Bolig forhandler!

SIDE 18


PLAN Loft

PLAN 1. etasje

Bredde: 10,1m Lengde: 16,1m Bruksareal: 166,9m2 Bebygd areal: 259,8m2 Energimerke:

A

Energieffektivt

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Capri Gjennomtenkte og smarte løsninger gjør Capri til en veldig praktisk bolig. Her har arkitekten plassert oppholdsrom og soverom i hver sin fløy! Legg spesielt merke til at «barnerommene» har egen hems, og ikke minst legg merke til kinorommet innenfor kjøkkenet.

SIDE 20


PLAN 1. etasje

Bredde: 15,5m Lengde: 16,7m Bruksareal: 144,7m2 Bebygd areal: 164,7m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Cartagena Spennende og moderne enebolig med utleie-leilighet i sokkeletasjen. Stor oppholdsdel i hovedetasjen, og svært romslig terrasse. Overbygd inngangsparti og carport er også blandt finessene.

SIDE 22


PLAN 1. etasje

PLAN U. etasje

Bredde: 10,5m Lengde: 18,0m Bruksareal: 273,8m2 Bebygd areal: 172,1m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Casoria Moderne og spennende enebolig. 4 soverom og bad i begge etasjer er praktisk. Vindussettingen gir gode lysforhold og fantastisk utsyn.

SIDE 24


MERKNADER: Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

nedforet himling et ut fra tegning

lse kan påvirke

Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf. 75009700 Mail. post@blabolig.no

Nr.

Beskrivelse

Dato

Fohandler:

Tiltakshaver

TYPE CASORIA A108

Ark. Steinar Sagen

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

Prosjekt nr. 27.02.17

Dato

Author

Tegnet av

1 : 100

Mål

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

27.02.2017 17:11:45

EGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf. 75009700 Mail. post@blabolig.no

Nr.

Beskrivelse

MERKNADER:

Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf. 75009700 Mail. post@blabolig.no

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR Fohandler:

Nr.

Beskrivelse

Nr. Dato Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf. 75009700 Ark. Steinar Sagen Mail. post@blabolig.no

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

BeskrivelseTYPE CASORIA Dato A108

Fohandler:

Dato Tegnet av

Tiltakshaver

A108

Prosjekt nr. 27.02.17

Ark. Steinar Sagen

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015 1 : 100 Mål Author

Tiltakshaver

TYPE CASORIA Prosjekt nr. Dato Tegnet av

27.02.17 Author

Mål

1 : 100

27.02.2017 17:11:45

ER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

27.02.2017 17:11:45

et tas forbehold om mulig nedforet himling ringer. Arealer er beregnet ut fra tegning ht. NS3940. d i bygningsmessig utførelse kan påvirke grad.

PLAN 1. etasje

PLAN 2. etasje

Bredde: 9,6m Lengde: 12,3m Bruksareal: 189,2m2 Bebygd areal: 112,2m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G

Dato

Foh


VÅRE BOLIGER

Cortina Cortina er et moderne, praktisk og romslig hus. Husets store glassflater gir både lys og en åpen følelse innvendig. I hovedetasjen finner man en stor hall, men med både wc og vask praktisk plassert rett ved. Stuen har forhøyet takløsning med en romslig spisestue ved. I tillegg inneholder hovedetasjen «foreldresoverom» med egen garderobe og bad i tilknytning. Sokkelen inneholder hele tre soverom, bad, stor bod/tekniskrom, samt egen tv/media stue.

SIDE 26


PLAN U. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 11,3m Lengde: 16,3m Bruksareal: 218,8m2 Bebygd areal: 157,4m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Evora Evora er et moderne hus med utleiedel, der stramme linjer og funksjonalitet er satt i fokus. Hovedetasjen har en takhøyde på 2,6m og inneholder en romslig stue og en kjøkken/spisestue som innbyr til trivelige stunder for både kokk og besøkende. Soverommet og badet er plassert i en egen avdeling, med balkong utenfor soverommet. Underetasje inneholder to romslige soverom, stor stue, bod og bad/vask. I tillegg har Evora utleiedel som kan gi ekstra inntekt ved behov. Som prikken over «ien» har huset en romslig overbygd veranda utenfor spisestuen med store skyvedører som lar uterommet komme inn på besøk.

SIDE 28


PLAN 2. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 10m Lengde: 14m Bruksareal: 215m2 Bebygd areal: 127m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Gandra Med kjøkkenet i sentrum. I Gandra er kjøkkenet plassert midt i huset. Fra kjøkkenet er det doble dører som leder ut til en lun utekrok hvor herlige måltider kan nytes. På den ene siden av kjøkkenet har Gandra en egen soveromsfløy med tilhørende bad og stue/oppholdsrom. På den andre siden av kjøkkenet er det en stor stue med mønet himling som gir mye luft, samt plass til store vindusflater for en luftig og lys atmosfære. En stor hall knytter kjøkken og stue sammen. Ved inngangen ligger ett romslig bad og vaskerom, med bod og ett stort soverom i umiddelbar nærhet.

SIDE 30


PLAN 1. etasje

Bredde: 13m Lengde: 19m Bruksareal: 169m2 Bebygd areal: 191m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Lamego Moderne linjer og gode rom, er det første man tenker på når man ser Lamego. Her er det første som møter deg en god entre med både bod og wc i tilknytting. Videre finner du et godt kjøkken i tilknytning til en flott stue/spisestue. Videre finner du tre romslige soverom, hvorav hovedsoverommet har eget bad og walk in closet. I forbindelse med de to øvrige soverommene finner du et eget bad og og eget lek/arbeidsrom. Legg spesielt merke til de store og mange vindusflatene, samt at taket er hevet i stue delen!

SIDE 32


PLAN 1. etasje

Speilvendt utgave av Lamego Bredde: 12,9m inkl. vindfang Lengde: 17,5m Bruksareal: 145m2 Bebygd areal: 175m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Lisboa Lisboa, en bolig for den kresne. En storslått hall er det først som møter deg når du kommer inn i Lisboa. Derfra finner du en fantastisk stue og kjøkken på den ene siden, og en egen «privat» soveromsavdeling på den andre siden. Her finner du soverom, bad, vask og bod, samt tilgang til garasje. Fra samme avdelingen tar du trappen opp til flere soverom, bad, bod, luftstue og ikke minst en lun og romslig takterrasse.

SIDE 34


PLAN 2 etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 15,7m inkl. garasje Lengde: 19m Bruksareal: 241m2 Bebygd areal: 226m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Milano Attraktivt hus med 2 hybler i tillegg til romslig hovedenhet. Denne har 4 soverom og stue i begge etasjer. Når været er i parti, er det godt å vite at det er terrasser til alle boenhetene.

SIDE 36


6610 6610

MERKNADER:

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Tlf. 75009700 8920 Sømna

Nr.

Beskrivelse

Dato

Fohandler:

Tiltakshaver

TYPE MILANO

A104

Prosjekt nr.

Ark. Steinar Sagen

Dato

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

21.02.17 Author

Tegnet av

MERKNADER:

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Tlf. 75009700

Nr.

Beskrivelse

Dato

Fohandler:

A104

8920 Sømna

Ark. Steinar Sagen

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

Tiltakshaver

TYPE MILANO Prosjekt nr. Dato Tegnet av

21.02.17 Author

Mål

1 : 100

21.02.2017 14:34:11

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

PLAN 1. etasje

PLAN 2. etasje

Bredde: 9,5m Lengde: 16,4m Bruksareal: 252,2m2 Bebygd areal: 151,1m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G

Mål

1 : 100

21.02.2017 14:34:11

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.


VÅRE BOLIGER

Mira Et klassisk og økonomisk hus med utleieleilighet og garasje. Hovedetasjen har god planløsning og stor balkong. Mange vinduer bidrar til en lys og trivelig atmosfære. Bi-leiligheten er praktisk innredet med vindfang, stue/kjøkken, bod, bad/vaskerom og to soverom.

SIDE 38


PLAN 1. etasje

PLAN U. etasje

Bredde: 8,45m Lengde: 14,9m Bruksareal: 127,7m2 Bebygd areal: 151,1m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Modena En moderne variant av det klassiske loftshuset faller virkelig i smak.. Store vinduer og spesiell vindussetting sørger for lyse fellesrom. Vi har i tillegg lagt stor vekt på at fellesrommene er store og tilgjengelige. Huset har mulighet for fem store soverom i tillegg til to bad, to stuer og eget vaskerom med direkte inngang utenfra. Se tegningene og drøm deg bort! Livsløpstilpasset.

SIDE 40


Bad 6,6 Bod 2,7 Sov 11,1

Ev. sov 12,6

Gang/trapp 10,7 Stue 35,9

Sov 20,1 Sov 19,6

PLAN Loft

Bod 3,7

Vask 6,2

Entre/trapp 19,8 Bad 7,2

Tekn 1,4 Stue 36,1

Kjøkken 19,6 Sov 20,1

PLAN 1. etasje

Bredde: 11,5m Lengde: 14,2m Bruksareal: 211,9m2 Bebygd areal: 134,6m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Napoli Et moderne ytre kombinert med et praktisk indre. Før du entrer første etasjen går du inn gjennom et godt avskjermet inngangsparti, for å så komme inn i en romslig hall. Videre finner du et flott kjøkken, med en stor spise/dagligstue rett ved. Loftet inneholder tre soverom, bad, bod og loftstue.

SIDE 42


PLAN 2. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 8,3m Lengde: 12,4m Bruksareal: 143,8m2 Bebygd areal: 93,9m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Novara Et meget innholdsrikt hus med alle funsksjonsrom i 1.etg.Mange vinduer gir et lyst innemiljø. ”Novara” har i tillegg gode planløsninger, med store oppholdsrom i begge etasjer. Legg spesielt merke til den åpne løsningen fra loftstuen og ned til hovedstuen, og ikke minst den åpne løsningen i taket på lofstuen med vinduer helt opp i gavl. Stor garasje sparer deg for bry og kostnader i ettertid. Mulighet for direkte inngang fra garasjen gjør at du slipper å dra handleposene “ut” før du går “inn”.

SIDE 44


PLAN 2. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 10,5m Lengde: 15,9m Bruksareal: 228,6m2 Bebygd areal: 158,6m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Rio Et flott hus med tradisjonsrikt ytre. Huset er tidsriktig innredet. Stort kjøkken og stor stue. Mulighet for kontor eller soverom i første etasje. Loftet er romslig og lyst. Her er høye yttervegger og mange vindusflater. Tre soverom, stort bad og loftstue. Balkongen er nydelig og innbyr til å nyte solnedgangen. Kort sagt, Rio er huset for den ”kresne”…

SIDE 46


Sov 11,2

Bod 5,2

Bad 11,9 Loftstue/trapp 26,7 Sov 11,9

Sov 11,2

PLAN 2. etasje

Bad 4,2 Hall/trapp 14,6 Bod 3,2 Vask 3,8

Kjøkken/spis 24,4

Stue 39,6 Stue eller kontor 11,9

PLAN 1. etasje

Bredde: 10,3m Lengde: 12,2m Bruksareal: 171,6m2 Bebygd areal: 107,4m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Sevilla Her får du neppe for dårlig plass!! Fem store soverom, to store bad, eget stort vaskerom med direkte tilgang utenfra, to walk-in garderober, stor bodplass, stort overbygd inngangsparti og stor terrasse med mulighet for carport/ lagringsplass under. I tillegg; - OVER 100m2 STUER OG KJØKKEN.

SIDE 48


Bad 9,0

Sov 14,0

Vaskerom 13,8 Gang/trapp 13,4 Garderobe 5,4

Kjøkken/ spisestue 25,2 Stue 57,0

PLAN 1. etasje

Garderobe 8,0 Bad14,0

Sov 13,3

Bod 6,1

Inngang 10,9 Hall/trapp 20,5 Sov 10,6

Kjellerstue 18,6 Sov 15,5

PLAN U. etasje

Sov 14,8

Bredde: 12,7m Lengde: 12,7m Bruksareal: 313,3 / 282,3m2 Bebygd areal: 215,6m2 Energimerke:

A

Energieffektivt

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Toscana Toscana er bygd som enebolig over hundre ganger. Derfor velger vi å presentere denne som enebolig og enebolig med bileilighet. Her ivaretas alle hovedmomenter. Vi nevner følgende: God plass. Pene fasader. Tidsriktig. Energieffektivt. Miljøvennlig. Livsløpstilpasset Lett omsettelig ved eventuelt fremtidig videresalg. Økonomisk. Mange soverom er viktig for mange og nødvendig for andre. Dette huset har fem store soverom! I tillegg nevnes lyse og store fellesrom. Utleiedelen har 3 soverom, bad, vaskerom og åpen stue kjøkkenløsning.

SIDE 50


Bad 7,8 Sov 15,0

Sov 15,6

Loftstue/trapp 23,3 Sov 15,9

Sov 15,3

PLAN 2. etasje

Bod 3,1

Bad/vask 6,7 Sov 15,3

Hall 12,8

Stue 38,0 Kjøkken 16,0

PLAN 1. etasje

Sov 13,3 Bod/vask 6,9

Bad 5,7

Sov 8,6

Gang 5,2 Stue/kjøkken 35,4

Sov 8,8 V.F. 5,3

PLAN U. etasje

Bredde: 8,0m Lengde: 13,1m Bruksareal: 261,7m2 Bebygd areal: 143,8m2 Energimerke: PLAN Alternativ sokkel med to leiligheter

Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Trapini Moderne, stilfullt og veldig gode løsninger, dette oppsummerer egentlig Trapini. Hovedetasjen inneholder først et vindfang, med bad og bod plassert ved siden av. Derfra entrer du en hall med et stort kjøkken rett ved, samt foreldresoverommet plassert på motsatt side. I front med ligger stuen, med forhøyet tak og med store vindu plassert i nærmest 180grader. Utenfor finner du en lun og samtidig stor balkong. I sokkelen finner du tre soverom, bad/vaskerom, tekniskrom og en romslig tv/media stue. Merk at det også er mulighet til å innrede loftet over deler av hovedetasjen.

SIDE 52


PLAN U. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 10,5m Lengde: 11,1m Bruksareal: 149,8m2 Bebygd areal: 105,9m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Venezia En egenutviklet estetisk perle i to etasjer. Her får du ett veldig tydelig skille mellom de sosiale oppholdsrommene som kjøkken og stue i andre etasje og den private delen i første etasje. Spiseplassen innehar samme utsikten som stuen. I underetasjen er alle soverommene. Til hovedsoverommet er det både walkincloset og bad i tilknytning (ensuite)

SIDE 54


PLAN 2 etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 6,4m Lengde: 17m Bruksareal: 196m2 Bebygd areal: 113m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Vino Moderne, romslig og praktisk. Fra et overbygd inngangsparti entrer du en romslig hall med tilgang til vaskerom og gjeste wc. Stue og kjøkken har en åpen løsing med svært mange vinduer som gir mye lys og ekstra romfølelse. Foreldresoverommet har egen walk-in garderobe og eget bad. I andre etasje er det hele fire romslige soverom, to boder, bad og en stor loftstue. Merk spesielt den fantastiske takterrassen og den overbygde utespiseplassen i første etasjen.

SIDE 56


PLAN 2. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 12,8m Lengde: 11,8m Bruksareal: 200,76m2 Bebygd areal: 134,7m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Vitoria Stort, med herskapelig stil. ”Vitoria” er en av våre nye modeller, grunnlaget har imidlertid vært med oss i mange år og i mange kataloger. Fasadene er nå pyntet på alle sider, hovedetasjen har fått ekstra takhøyde og dører og vinduer er ekstra høye og store. Rommene er gjennomgående store, til tross for at ”Vitoria” har fem soverom som standard. Livsløpstilpasset.

SIDE 58


Sov 13,8

Bad 14,0 Stue/trapp 34,6

Sov 13,6

Sov 11,8

Sov 13,8

PLAN Loft

Kjøkken/spisestue 26,9

WC 1,9

Bod 3,0

Hall/trapp 20,0

PLAN 1. etasje

Stue 30,8

Bad 6,2

Sov 14,5

Vask 7,7

Bredde: 10,1m Lengde: 13,7m Bruksareal: 215,0m2 Bebygd areal:140,0m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


VÅRE BOLIGER

Zamora Et spenstig og moderne hus med gode planløsninger, og et stramt utseende. Full takhøyde i begge etasjer gjør huset romslig og godt. Det er også plassert en lun og overbygd terrasse i 1. etg som innbyr til koselige sommer kvelder. Nytt og spennende!

SIDE 60


PLAN 2. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 7,2m Lengde: 14,5m Bruksareal: 155,2m2 Bebygd areal: 104,4m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


SLETT TAK

Premium Ceiling Font GriffithGothic

TREBASERT SLETT TAK MED KLIKKPROFIL

MONTERES - MALES - FERDIG

*NB Forestia Styreskinne og slagkloss er spesialtilpasset profilen til Premium Ceiling.

SLETT VEGG

WWW.FORESTIA.NO

PATENTSØKT/ PATENT PENDING

UTEN TIDKREVENDE ARBEID MED PUSS OG SPARKEL Utviklet og produsert i Norge

MILJØVENNLIG SLETT VEGG SKRUFAST BÆREKRAFTIG MONTERES - MALES - FERDIG VELEGNET TIL BÅDE TAPTSERING OG MALING

WWW.HUNTONIT.NO

Utviklet og produsert i Norge


NORDSJØ KJØKKEN BREDT U T VALG HURTIG LE V ERING GUNSTIG PRIS

Nordsjøkjøkken har et stort utvalg av kvalitetsprodukter i flere stilarter. Gjennomført kvalitet er en forutsetning for at vi skal kunne sikre deg det beste resultatet. Våre luksus-skuffer er garantert en belastning opptil 25 kg. Se mer på på www.nordsjokjokken.no www.norsjokjokken.no Se mer


Moderne eller klassisk?

VÅRE VINDUER GIR HUSET DITT KARAKTER

Lillerønning har alt av vinduer og vindusdører - moderne eller tradisjonelt, standard eller spesialtilpasning. Vi leverer vinduer over hele landet og de er tilpasset norske forhold.

Nyhet!

Se alle våre produkter på

lilleronning.no

Vi kan stolt presentere vår ferske, nyutviklede skyvedør, et nytt produkt i vårt sortiment av vinduer og vindusdører produsert på Kotsøy i Trøndelag.

LILLERØNNING SNEKKERIFABRIKK AS

Tlf 72 43 60 60 | kontor@lilleronning.no | lilleronning.no


Har du tenkt på hva døren har å si for helhetsinntrykket i ditt hjem? Du kan velge en dør som matcher resten av interiøret, en dør som skiller seg ut eller en dør med en spesiell funksjon. Velger du en av disse dørene med massiv kjerne får du også en støydempende dør. Perfekt inn til soverom, hjemmekontor og bad. Valgmulighetene er mange. Besøk vår hjemmeside www.swedoor.no og bli inspirert.


Tidløse og vakre vegger i naturens egen fargepalett

P R E M I U M

E n d e l av I n n tre Kjel dstads PAN EL PLU SS + s erie

inntre-kjeldstad.no

K V A L I T E T


Det er opp til deg Oppgrader trappen i ditt nye hjem

Foto: Sturla Bakken. Stylist: Susanne Swegen

Se mer på stryntrappa.no

↑ Stryntrappa Foss med kontor.

Du har brukt god tid på valg av kjøkkenløsning og baderomsinnredning – men har du brukt nok tid på å vurdere trappeløsning? En så viktig del av interiøret bør ikke overlates til tilfeldighetene. Stryntrappa kommer i mange ulike modeller, med flere spennende valgmuligheter innenfor hvert uttrykk. La deg inspirere og finn løsningen som passer perfekt til ditt interiør og dine behov.

→ stryntrappa.no


GE FAR

PRØ

VE

FARGEPRØ

VE FA R

GE

PR

ØV

E

LAT INNERDØRENE BLI EIT DESIGNELEMENT SOM GJEV INTERIØRET EIT LØFT! Innerdører er ein viktig del av innreiinga i eit hus. Ønskjer du ei dør i same stil som resten av romet eller ønskjer du ein kontrast? Uansett kva du vel vil verknaden vere stor for det totale uttrykket. Kvitmala dører er standard, men kanskje er ein annan farge meir rett for deg? Sjå vår heimeside for meir informasjon: www.bygg1.no

Bygg 1 Produkter AS - Industrivegen 32, 6155 Ørsta

www.bygg1.no


Egen kokk?

Velg din rett – ovnen klarer resten. Perfekt! De Dietrich har designet en ovnskolleksjon med et fullautomatisk tilberedningsprogram. Fortell ovnen hva du ønsker å lage. Utfra kjøttets struktur, fi nner ovnen selv den riktige temperaturen, funksjon og tilberedningstid. Velbekomme! Og så gjør det jo ikke noe at ovnen har et elegant design med vakre detaljer i roségull.

0616 www.dmtalvdal.no

www.witt.zone/dedietrich

Alvdal Royal – kvalitet som varer Oljebahandlet tretak, terrasse og kledning

i Visste du at Alvdal Royal • Gir unik formstabilitet • Gir lite sprekkdannelser • Krever mindre vedlikehold

Kledning og terrasse fås i mange forskjellige profiler.


RIMELIGE BOLIGER

Bergamo Økonomisk og svært romslig. En fin og romslig hall gir et veldig godt førsteinntrykk, -noe som bare forsterkes gjennom hele huset. Loftet har ekstra høyde, noe som gjør rommene blir ekstra store og romslige.

SIDE 70


PLAN 2. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 7,8m Lengde: 12,5m Bruksareal: 162,2m2 Bebygd areal: 101,6m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Bilbao Et økonomisk og trygt valg. God planløsning. Alt nødvendig finnes i hovedetasjen. Dette for at du kan innrede loftet senere, ved behov. Uansett er verdien og muligheten tilstede. En god og velprøvd modell!

SIDE 72


PLAN Loft

Sov 7,4

V.F. 3,4 Bad/vask 6,8

PLAN 1. etasje

Entre 5,9

Stue/kjøkken 34,0 Sov 13,1

Bredde: 8,2m Lengde: 10,7m Bruksareal: 110,0m2 Bebygd areal: 86,5m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Brescia Et smart og rimelig hus, for flat tomt. Moderne design, 4 soverom, stor stue/kjøkken er blandt go’bitene her. Carport og stor terrasse løfter også inntrykket.

SIDE 74


Fasade Sør 1 : 100 Fasade Nord

Fasade Nord 1 : 100

Fasade Sør Fasade Øst 1 : 100

1 : 100

1 : 100

MERKNADER:

Fasade Vest 1 : 100

Fasade Øst Tlf. 75009700

1 : 100

MERKNADER:

MERKNADER:

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Tlf. 75009700 8920 Sømna

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR Fohandler: Beskrivelse Dato

Nr.

8920 Sømna

3D View 1

Nr.

Beskrivelse

Thomas Dahle

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR Fohandler:

Dato

Tlf. 75009700

8920 Sømna

Nr.

E-mail: thomas@blabolig.no Tlf. 75009720

A103

Brescia Nr.

Beskrivelse 2017-1

Prosjekt nr.

Thomas Dahle

Tiltakshaver

Dato Designer

Fohandler:

13.01.2017

Dato

8920 Tlf. Sømna E-mail: thomas@blabolig.no 75009720

3D View 1

Tlf. 75009700

PLAN 1. etasje

MERKNADER: Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

1 : 100

1 : 100

1 : 100

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

Fasade Øst Fasade Vest 1 : 100

Fasade Øst

Fasade Vest

Author

Tegnet av

Dato Tegnet av

Dato

Fohandler: Tiltakshaver 2017-1 13.01.2017

Designer Thomas Dahle

Author E-mail: Mål thomas@blabolig.no Tlf. 750097201 : 100

A103

Tiltakshaver

Brescia Prosjekt nr. Dato Tegnet av

2017-1

Designer

13.01.2017 Author

Mål

1 : 100

PLAN 2. etasje

Bredde: 8,0m Lengde: 14,4m Bruksareal: 143,3m2 Bebygd areal: 117,6m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

3D View 1

1 : 100Thomas Dahle E-mail: thomas@blabolig.no Tlf. 75009720

Mål

3D View 1

Beskrivelse Brescia A103 Prosjekt nr.

13.01.2017 13:04:38

1 : 100

13.01.2017 13:04:38

1 : 100

1 : 100

13.01.2017 13:04:38

Fasade Sør 1 : 100 Fasade Vest Fasade Nord

Fasade Nord

Fasade Sør

1 : 100

G

A10


RIMELIGE BOLIGER

Celta Med et tidsriktig ytre og et romslig indre er Celta et naturlig valg for mange familier. Hovedetasjen har en åpen og moderne stue/kjøkkenløsning, i tillegg et stort bad, tre romslige soverom og eget walk-in closet i forbindelse med hovedsoverommet. I hoved leilighetens underetasje finner du en stor hall/vindfang med gode garderobemuligheter, et stort soverom/ kontor som sikkert også kan benyttes som tv-stue. Celta er også utstyrt med et romslig vaskerom/ bad og en stor bod til både lagring og tekniske installasjoner. I tillegg til alt dette inneholder huset også en hybelleilighet som gir gode inntektsmuligheter. Ønsker du å se huset med flatt tak ta en kikk på Brescia, Celta er på mange måter «storebroren».

SIDE 76


PLAN 1. etasje

PLAN 2. etasje

Bredde: 9,4m Lengde: 16,6m (inkl. carport) Bruksareal: 239,5m2 Bebygd areal: 139,7m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Fermo Moderne hus med svært kompakt planløsning, som gir rimelige kvadratmetere. Stuen er romslig med store vindusflater. Merk at boligen har hele 4 soverom. Sokkelhus med inngang i hovedetasje, med mulighet til inngang også i underetasjen.

SIDE 78


R:

PLAN 2. etasje

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Nr.

Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf. 75009700 Mail: post@blabolig.no

Beskrivelse

MERKNADER: Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Fohandler:

Dato

A107

Ark. Steinar Sagen

Tiltakshaver

Type FERMO

Sentrumsveien 4 8920 Sømna Designer Tlf. 75009700 15.06.17 Mail: post@blabolig.no

Prosjekt nr. Dato

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

Author

Tegnet av

Mål

MERKNADER:

Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf. 75009700 Mail: post@blabolig.no

Nr. Sentrumsveien Beskrivelse 4 8920 Sømna Tlf. 75009700 Mail: post@blabolig.no

Dato Nr.

Fohandler:

Beskrivelse

Fohandler:

Dato

A107

Ark. Steinar Sagen

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

Tiltakshaver

Type FERMO

Type FERMO Designer A107 Prosjekt nr.

Prosjekt nr. Dato Steinar Sagen Ark.

15.06.17

Author E-mail steinarsagen@gmail.com Tegnet av Tlf. 97690015

Dato Mål

Tegnet av

Tiltakshaver

Designer

15.06.17 1 : 100

Author

Mål

1 : 100

15.06.2017 15:35:50

LER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGERKOPIERING MEDFØRERELLER ERSTATNINGSANSVAR ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

15.06.2017 15:35:50

Det tas forbehold om mulig nedforet himling Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling øringer. Arealer er beregnet ut fra tegning pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning hht. NS3940. og er oppgitt i hht. NS3940. old i bygningsmessig utførelse kan påvirkeTekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke re grad. arealer i mindre grad.

PLAN 1. etasje

Bredde: 8,5m Lengde: 10,5m Bruksareal: 158,3m2 Bebygd areal: 90,2m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G

Nr.

1 : 100

15.06.2017 15:35:50

MERKNADER:

Beskrivelse


RIMELIGE BOLIGER

Granada Vi har alltid sett behovet for mange og store rom. Fem store soverom, to store bad og store lyse fellesrom. Full takhøyde i begge etasjer er optimalt både for møblering og bruk. Blå Bolig ”Granada”. Et stort hus trenger ikke å være kostbart!

SIDE 80


PLAN 2. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 8,6m Lengde: 13,1m Bruksareal: 202,4m2 Bebygd areal: 112,6m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Horta Når romslighet er satt i fokus. I Hovedetasjen finner du en stor stue og et stort kjøkken med store vindu som gir mye lys og trivsel. I tillegg inneholder etasjen ett godt bad og to soverom, derav det ene soverommet har walk in closet. Den store balkongen bidrar til å gi etasjen et ekstra rom når man åpner opp. I første etasjen finner du en stor hall med gode garderobemuligheter, to gode soverom, et romslig bad og et vaskerom som også kan benyttes til tekniske installasjoner. Horta har også en praktisk og flott uteleiedel som gir muligheter for ekstra inntekter.

SIDE 82


PLAN 1. etasje

PLAN 2. etasje

Bredde: 10,4m Lengde: 17,5m (inkl. carport) Bruksareal: 278m2 Bebygd areal: 180m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Lagos Lagos, et hus for de fleste behov. Huset har hele fire soverom, bad/vask, egen gjeste-wc i hall og en kompakt bod. Kjøkken og stue er begge romslig, i tillegg til at stuen har mønet himling noe som bidrar til økt både «lys og luft». Utenfor kjøkkenet har Lagos en lun og god uteplass.

SIDE 84


PLAN 1. etasje

Bredde: 10,7m Lengde: 14,9m Bruksareal: 119m2 Bebygd areal: 136m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Madeira Kompakt og moderne bolig som også passer godt på smale tomter. Når du går inn i huset fra vindfanget kommer du inn i en romslig gang med trapp på den ene siden og med vaskerom og bad på motsatt side. Derfra kommer du inn i en stue med store vindusflater, med en tilhørende smart kjøkkenløsning. Loftet inneholder hele fire soverom, bad, bod og oppholdsrom/stue.

SIDE 86


PLAN 1. etasje

PLAN 1. etasje

PLAN 2. etasje

Bredde: 7m Lengde: 13,8m inkl vf Bruksareal: 148m2 Bebygd areal: 87m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Mertola Mertola, et romslig sokkelhus med moderne linjer og flotte detaljer. Åpen trappeløsning, mønet himling i stue og kjøkken, to stuer, to bad, separat vaskerom og bod. I tillegg finner du hele fem soverom. Skulle tomten tillate det kan enkelt balkongen utvides og carport etableres…

SIDE 88


PLAN 1. etasje

PLAN 2. etasje

Bredde: 8,6m Lengde: 12,4m Bruksareal: 173m2 Bebygd areal: 106m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Messina Et svært økonomisk hus med hele 3 boenheter. God planløsning sikrer effektiv utnyttelse i begge etasjer. Her er det virkelig mye hus for pengene, spesielt i områder med godt utleiemarked.

SIDE 90


Fasade Nord 1 : 100

Fasade Vest

Fasade Sør

1 : 100

1 : 100

Fasade Nord 1 : 100

1 : 100

Fasade Vest

Fasade Sør

1 : 100

1 : 100

Fasade Vest

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

1 : 100

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Nr.

Tlf. 75009700

Beskrivelse

Dato

MERKNADER:

Tlf. 75009700

Nr.

Beskrivelse

Dato

3 Thomas Dahle

Prosjekt nr. Dato

E-mail: thomas@blabolig.no Tlf. 75009720

Tiltakshaver

Messina

Tegnet av

Designer

2015.1 01-06-2014 Author

Mål

1 : 100

Author

Tegnet av

Mål

1 : 100

PLAN 1. etasje

1 : 100

Fohandler:

Designer

01-06-2014

Dato

E-mail: thomas@blabolig.no Tlf. 75009720

1 : 100

8920 Sømna

2015.1

Prosjekt nr.

17.03.2017 12:38:54

1 : 100ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR KOPIERING

Tiltakshaver

Messina

Thomas Dahle

Fasade Sør

Fasade Øst

Fasade Sør

Fohandler:

3

8920 Sømna

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

1 : 100

Fasade Øst

17.03.2017 12:38:54

MERKNADER:

Fasade Nord

MERKNADER: Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

MERKNADER: Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

Tlf. 75009700 8920 Sømna

1 : 100

Nr.

Beskrivelse

Dato

Tlf. 75009700

Fohandler:

3 Thomas Dahle

E-mail: thomas@blabolig.no Tlf. 75009720

Tiltakshaver

Messina Prosjekt nr. Dato Tegnet av

2015.1

Designer

01-06-2014 Author

Mål

1 : 100

17.03.2017 12:38:54

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Fasade Øst

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

8920 Sømna

Fasade Øst 1 : 100

Nr.

Beskrivelse

Dato

Fohandler:

3 Thomas Dahle

PLAN U. etasje

Bredde: 8,5m Lengde: 13,5m Bruksareal: 199,0m2 Bebygd areal: 117,1m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

Prosjekt nr. Dato

E-mail: thomas@blabolig.no Tlf. 75009720

G

Tiltakshaver

Messina

Tegnet av

2015.1

Design

01-06-2014 Author

Mål


RIMELIGE BOLIGER

Modulo 1 Rimelige og smarte hus med mange muligheter. Dette er frittstående moduler som er lett å plassere, og lette å utvide med for eksempel en carport om det skulle være ønskelig. Alle har 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Store vindusflater på stue, og soverom gjør det lyst og trivelig.

SIDE 92


PLAN 1. etasje

Bredde: 7,1m Lengde: 13,7m Bruksareal: 68,3m2 Bebygd areal: 83,1m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Monza Luftig stue beliggende rett ved kjøkken/spisestue, med lun uteplass rett utenfor. Alle tre soverom er plassert i egen soveromsavdeling. Bod og gjeste wc/vask ved den store hallen. Et godt valg for den som ønsker alt på en flate!

SIDE 94


PLAN 1. etasje

Bredde: 10,7m Lengde: 14,9m Bruksareal: 117,7m2 Bebygd areal: 133,3m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Parma For deg som ønsker en hyggelig enebolig med to soverom på hovedplanet. I tillegg har ”Parma” god planløsning med romslige fellesarealer. Velg om loftet skal innredes. I tilfelle har du mulighet for fem soverom, to stuer og to bad!

SIDE 96


Bad 5,2 Sov 9,9

Ev. sov

PLAN Loft

Sov 9,9

Sov 8,0

Bod 4,6

Loftstue 49,1

PLAN 1. etasje Hall 13,6

Kjøkken 15,5

Stue 26,2

Sov 12,4

Bad/vask 6,2

Bredde: 8,8m Lengde: 12,5m Bruksareal: 140,3m2 Bebygd areal: 103,2m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Porto Porto, et hus der store vindu gir inntrykk av at uterommet er en del av huset. En romslig hall er det første som møter deg når du kommer. Soverommet og badet i første etasje er klokt plassert i enden av hallen, nærmest i en egen sone. Kjøkken og stuerommet er moderne utformet og har store vindu som gir ekstra lys. Loftet inneholder fire store soverom, bad og en loftstue som både er romslig og som har stort vindusareal.

SIDE 98


PLAN 1. etasje

PLAN 2. etasje

Bredde: 10,3m Lengde: 12,5m Bruksareal: 181m2 Bebygd areal: 107m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Remo ”Remo” er en innholdsrik enebolig med alt på ett plan. De mange vinduene gjør fellesrommene lyse og trivelige. ”Remo” har tre soverom. Bod like ved hovedinngangen er praktisk. Takoverbygg holder hovedinngangen tørr.

SIDE 100


Sov 8,2

Bad/vask 7,2

V.F. 5,5

Bod 3,2

Gang 6,4

Sov 13,3

Kjøkken og stue 43,6 Sov 9,4

PLAN 1. etasje

Bredde: 8,1m Lengde: 14,3m Bruksareal: 99,6m2 Bebygd areal: 114,9m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Rimini Stramme linjer og mye plass. Også her er det fokus på utnyttelse og funksjonalitet, noe som tydelig vises ved at man har hele tre/fire soverom, stort kjøkken og romslig stue, to boder og bad og bad/vask plassert på få kvadratmeter. Boligen kan også bygges som rekkehus.

SIDE 102


Fasade Øst

Fasade Øst Fasade Nord

MERKNADER:

MERKNADER:

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

Fasade Vest

Nr.

Beskrivelse Sentrumsveien 4 rev. Sømna 10.03.15 8920 Tlf. 75009700 Mail. post@blabolig.no

Fasade Nord

DatoNr.

Fohandler:

Beskrivelse

Dato

rev. 10.03.15

Ark. Steinar Sagen

Fasade Syd

MERKNADER:

Beskrivelse

rev. 10.03.15

Dato

Dato Ark.

Tiltakshaver

A104 Ark. Steinar Sagen

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

RIMINI SPESIAL 1 Sentrumsveien 4 8920 Sømna Prosjekt nr. Tlf. 75009700 Dato 25.02.2015 Mail. post@blabolig.no Mål Tegnet av

Steinar Sagen25.02.2015

Tiltakshaver

A104

RIMINI SPESIAL 1 Prosjekt nr. Dato

Mål

Tegnet av

Author

Tiltakshaver

25.02.2015 1 : 100

Author

Mål

1 : 100

Fasade Syd

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Fohandler:

Prosjekt nr.

Fasade Nord

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

Nr.

RIMINI SPESIAL 1

Tegnet av Author E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf. 75009700 Mail. post@blabolig.no

Fohandler:

A104

MERKNADER:

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Fasade Øst

Fasade Syd

PLAN 2. etasje

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER KOPIERING ERSTATNINGSANSVAR ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf. 75009700 Mail. post@blabolig.no

Fasade Syd

10.03.2015 10:09:01

Fasade Nord

Fasade Øst

10.03.2015 10:09:01

Fasade Vest

Fasade Vest

Nr.

1 : 100

10.03.2015 10:09:01

Fasade Vest

Beskrivelse

rev. 10.03.15

Dato

Fohandler:

A104 Ark. Steinar Sagen

Prosjekt nr. Dato Tegnet av

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

PLAN 1. etasje

Bredde: 8,9m Lengde: 12,5m Bruksareal: 169,7m2 Bebygd areal: 106,9m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G

Tiltakshaver

RIMINI SPESIAL 1 25.02.2015 Author

Mål


RIMELIGE BOLIGER

Salina Salina er et kompakt og praktisk hus på et plan, som fremfor alt er svært økonomisk gunstig! Salina har to soverom, romslig bad og god bod plass. Stue og kjøkken har åpen løsning, som igjen gir huset en romslig følelse. Utvendig har Salina moderne linjer med et tøft overbygd inngangsparti.

SIDE 104


PLAN 1. etasje

Bredde: 7,7m Lengde: 11m Bruksareal: 78m2 Bebygd areal: 91m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Santana Santana er et moderne hus med rene linjer og god arealutnyttelse. Her kommer du rett inn fra carporten og inn i entréen. I første etasje er det tre store soverom, bad/vaskerom og bod. Nå du kommer opp i andre etasje finner du en stor og luftig stue med utgang til balkong over carporten. Kjøkken og spiseplass i en åpen løsning i tilknytning til stuen. En smart, rimelig og effektivt bolig.

SIDE 106


PLAN 1. etasje

PLAN 2. etasje

Bredde: 10,1m Lengde: 10m Bruksareal: 141m2 Bebygd areal: 98m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


RIMELIGE BOLIGER

Sines Moderne enebolig med stor og luftig stue og kjøkken. Store vinduer på flere sider gjør det lyst innvendig. Tre store soverom og stort bad og vaskerom. Hovedsoverommet har plass til walk-in-closet. Smart entre med plass til garderobeskap og umiddelbar tilgang til stor bod.

SIDE 108


PLAN 1. etasje

Bredde: 11,8m Lengde: 14,5m Bruksareal: 119m2 Bebygd areal: 148m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


Flotte nye gulv – og alt annet du trenger Hos Bygger’n finner du alle typer byggevarer fra grunn til tak. Skal du ha gulv, kan vi hjelpe deg med alt fra rimelige laminat til eksklusiv parkett, fra lune soveromsgulv til solide valg for gang og kjøkken. Snakk med våre fagfolk – vi hjelper deg å velge riktig. Byggeplaner? Besøk nærmeste Bygger’n og spør oss om tips og råd. Følg oss på Facebook og Instagram @byggernnorge

Fibo | Veggpanel

Velg en smart baderomsvegg! Med Fibo veggsystem får du 100 prosent vanntette vegger, som er godkjent etter våtromsnormen. Veggene har overlegen slitestyrke og kommer med 15 års garanti

Se hele sortimentet på fibo.no


Hvilket uttrykk ønsker du for huset ditt?

Farge og profil på taket gjør noe med hele inntrykket av huset. Det skal stå i stil med både hustype, farge på yttervegger og omgivelsene.

For et hus i moderne stil kan for eksempel en takstein eller en ståltakpanne med flat profil være et godt valg, mens for et hus i gammel stil med klassisk profil kan tradisjonell takstein i tegl eller betong passe bedre. Har du valgt et hus med flatt tak har vi asfalt takbelegg med ekstrem styrke og holdbarhet. Uansett hva du velger har vi et tak som passer. Garantert!

bmigroup.com


NORSKE KVALITETSDØRER FOR NORSKE FORHOLD Et utvalg av våre populære dører

Besøk oss på www.bindalsbruket.no

Herskap 1

Vertikal 4

Horisont 4

Vertikal 3

Omkrets 4

Kvadrat 2

Blå Bolig Spesial Flåten på bildet er spesialdesignet og inneholder lager, mannskaps kvartering og kontorfasiliteter. AkvaFuture AS er ledende i Norge på oppdrett av bærekraftig og miljøvennlig laks, og holder til i Vevelstad -og Brønnøy kommune.

Foto: AkvaFuture AS

AkvaDesign Systems prosjekterer, produserer og servicerer egne, patenterte og lukkede merder og fasiliteter.


På innsiden hos familien Weum Knudsen Da familien kjøpte et uisolert hus fra 1870 på Lahelle i Sandefjord, var beliggenheten det viktigste. Ved å etterisolere, har de og fått et varmt og komfortabelt hjem i perfekte omgivelser. Siden 1935 har GLAVA® beskyttet Norge fra innsiden. Med isolasjon spesielt utviklet for norske forhold, kan du være trygg på at du får et komfortabelt og energieffektivt hjem. Les mer på glava.no

DU SLIPPER Å LAGE HULL I DE NYE VEGGENE Alle hus fra Blå Bolig får taklister med Bildis-spor dersom du velger skyggelister. I sporet huker du på plass Bildis bildeoppheng. Det gjør du med bare fingrene. Siden kan du henge opp bilder og forandre så mye du vil, uten å lage et eneste hull i veggene. Les mer på bildis.no Bildeoppheng med høyderegulerbar bildekrok fås i to utførelser: Stålwire og transparent nylon. Ekstra kroker selges i 2-pakk.


Systemair SAVE

- Energieffektiv ventilasjon for enhver boligtype SAVE balansert ventilasjon fra Systemair tilfører boligen ren og temperert frisk luft, samtidig som du sparer energi. SAVE Touch gjør det enkelt å betjene ventilasjonsaggregatet via touch-panel, smarttelefon eller nettbrett. Sentralstøvsugersystem fra Systemair fjerner effektivt støvet i boligen, i tillegg til at de små, farlige partiklene føres ut av boligen.

Alvdal Royal brun. Foto: Blå Bolig

#alvdalroyal

ALVDAL ROYAL Vedlikeholdsvennlig kledning i den fargen og profilen du ønsker!

Alvdal Royal fjellgrå

Besøk oss og se hvilke muligheter du har på Alvdal Royal svart

www.alvdalskurlag.no


ventistal.no

Inovent BOLIGAGGREGATER

for eksisterende og nye boliger VENTISTÅLs

BOLIGVENT AVDELING Unik kompetanse Prosjekteringsavdeling Kvalitetsprodukter På et lager nær deg 16 avdelinger

alltid frisk luft i alle rom - hele året!

boligventilasjon


Støren Treindustri AS 7290 Støren Tlf. 724 39 200 post@sti-as.no www.storen-treindustri.no

Vi produserer din bolig innendørs

Vår profesjon er skreddersøm, og vårt produksjonskonsept gjør det mulig å forene arkitektens krav til funksjonalitet og estetikk med kundens ønsker om en rasjonell og kostnadsbesparende produksjon.

Innendørs bygger vi ferdige hus i elementer og precut. Vi gjør det mer industrialisert og automatisert enn noen andre i Norge, og all produksjon foregår under tak. Det betyr tørt bygg, kort byggetid og høy kvalitet og presisjon.

Vi leverer yttervegger, lyd- og bærevegger, gulv og tak tilpasset alt fra tradisjonelt utformede hus til nyskapende og innovative boliger. Vi kaller konseptet masseprodusert skreddersøm.

Automatisert boligbygging betyr også sparte kapitalkostnader, enklere administrasjon, mindre svinn og en mer ryddig byggeplass.

Våre elementer kan tilpasses alle typer bygg, dvs. eneboliger, fritidsboliger, leilighetsbygg, barnehager, skoler, omsorgs- og kontorbygg. Vi har over 40 års erfaring fra boligbygging og er sertifisert av alle relevante godkjenningsordninger.

Vi er stolte av å være leverandør til Blå Bolig AS


Gyproc Habito® skrufast gipsplate til robuste vegger

Habito® er 10 ganger så robust som vanlige gipsplater og betydelig sterkere enn fibergipsplater. Vegger med Habito® er et åpenbart valg i krevende miljøer som skoler, barnehager og sykehus, eller i boliger hvor det ofte ønskes ekstra holdbarhet.

Les mer på glava.no

Limtre - bruksområder: Til bæring og understøttelse i store og små konstruksjoner, som for eksempel: Bjelkelag - Stendere/sperrer - Bæring for vindu/dører – takkonstruksjoner. Limtre i gran og impregnert furu i standard dimensjoner på lager. Smalt tverrsnitt (48-dimensjoner) i faste lengder. Kontakt oss Ring eller send forespørsel til oss for å få mer informasjon om våre tjenester og produkter.

SPLITKON AS Industriveien 3, 3340 Åmot Tlf: +47 915 37000 post@splitkon.no - Besøk oss på nettet: www.splitkon.no


FLERMANNSBOLIGER

Amadora Amadora, en moderne og romslig tomannsbolig. I Amadora har du alt, to stuer, tre soverom, to bad, en romslig stue og kjøkkenløsning, egen carport med god lagringsplass til en stor skjermet balkong. Med andre ord alt du trenger.

SIDE 118


PLAN 1. etasje

PLAN 2. etasje

Bredde: 12,7m inkl. vindfang og carport Lengde: 20,9m inkl.carport Bruksareal: 145 x 2m2 Bebygd areal: 192m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


FLERMANNSBOLIGER

Modulo 2 Rimelige og smarte hus med mange muligheter. Dette er frittstående moduler som er lett å plassere. Denne kan bygges akkurat slik som du ønsker, ved siden av, oppå, terrasse eller på skrått. Her kan du tilpasse etter eget ønske. Alle har 2 soverom og åpen kjøkken/ stueløsning. Store vindusflater på stue, gjør det lyst og trivelig.

SIDE 120


PLAN 2. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 7,1m Lengde: 13,7m Bruksareal: 132,6m2 Bebygd areal: 105,4m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


FLERMANNSBOLIGER

Modulo 8 Rimelige og smarte hus med mange muligheter. Dette er frittstående moduler som er lett å plassere. Denne kan bygges akkurat slik som du ønsker, ved siden av, oppå, terrasse eller på skrått. Her kan du tilpasse etter eget ønske. Alle har 2 soverom og åpen kjøkken/ stueløsning. Store vindusflater på stue, gjør det lyst og trivelig.

SIDE 122


PLAN 1. etasje

PLAN 2. etasje

Bredde: 27,85m Lengde: 13,7m Bruksareal: 245,2m2 Bebygd areal: 396,7m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


FLERMANNSBOLIGER

Pamplona Tomannsbolig i moderne stil. Økonomiske løsninger og godt innhold. Carport og sportsbod er ivaretatt og gir balkonger med et hav av plass. Velg å ha tre soverom eller benytt soverommet i hovedetasjen til hjemmekontor. Store rom, mye lys og økt takhøyde i kjøkken/stue er viktige momenter som arkitekten har ivaretatt.

SIDE 124


PLAN 1. etasje

PLAN U. etasje

Bredde: 9,65m Lengde: 19,55m Bruksareal: 145,24m2 x 2 Bebygd areal: 112,9m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


FLERMANNSBOLIGER

Parga En stor og moderne tremannsbolig/rekkehus med alle med alle de kvalitetene du ønsker deg. Her er det tre soverom, bad/vaskerom og entre i første etasje, med inngang direkte fra carporten. I andre etasje er det en stor stue med åpen kjøkkenløsning. Her er det også ett stort soverom og bad. I tredje etasje får du en luftig loftstue med utgang til en stor terrasse. Innbydende og funksjonelt. Obs. Kan også leveres som enebolig, eventuelt tomannsbolig.

SIDE 126


PLAN 3. etasje

PLAN 2. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 10m Lengde: 28,6m Bruksareal: 200 m2 x3 Bebygd areal: 290m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


FLERMANNSBOLIGER

Quattro En kompakt 4-mannsbolig. 2 av boenhetene med 2 soverom, de øvrige med 1 soverom. Et moderne, og svært kostnadseffektivt bygg. kan også bygges med 2 soverom i alle boenheter, ev. bare med 1 soverom.

SIDE 128


2400 2400

6000

Section 1

Nord-Øst

Syd-Øst

Syd-Vest

1 : 100

2400

6000

2400

Syd-Øst

Section 1

Nord-Øst

Nord-Vest

1 : 100

MERKNADER: Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad. MERKNADER:

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad. KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Nr.

Beskrivelse

Dato

Fohandler:

A110 Ark. Steinar Sagen

4MB Sivert Nielsengt. Brønnøysund Dato

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

Tiltakshaver

Prosjekt nr. 07.01.16

Tegnet av

Author

Mål

1 : 100

Nr.

Beskrivelse

Dato

Fohandler:

A111 Ark. Steinar Sagen

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

Nord-Vest

Syd-Vest MERKNADER: Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad.

Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf. 75009700 Mail. post@blabolig.no

MERKNADER:

Nr.

Beskrivelse

Dato

Fohandler:

Forbehold: Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke 4MB Sivert Nielsengt. arealer i mindre grad.

A111

Brønnøysund

Tiltakshaver

Prosjekt nr. KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Ark. Steinar Sagen

Dato

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

Tegnet av

07.01.16

Sentrumsveien Author4 Mål 8920 Sømna Tlf. 75009700 Mail. post@blabolig.no

Nr.

Beskrivelse

1 : 100

Dato

Fohandler:

A110 Ark. Steinar Sagen

E-mail steinarsagen@gmail.com Tlf. 97690015

4MB Sivert Nielsengt. Brønnøysund

Tiltakshaver

Prosjekt nr. Dato Tegnet av

07.01.16 Author

Mål

1 : 100

07.01.2016 09:36:02

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

07.01.2016 09:36:05

Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf. 75009700 Mail. post@blabolig.no

07.01.2016 09:36:02

Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf. 75009700 Mail. post@blabolig.no

PLAN 2. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 9,1m Lengde: 26,9m Bruksareal: 316,0m2 Bebygd areal: 217,6m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G

4MB Sivert Nielsengt. Brønnøysund

Tiltakshaver

Prosjekt nr. Dato Tegnet av

07.01.16 Author

Mål


FLERMANNSBOLIGER

Terni Moderne tomannsbolig i èn etasje. To soverom, stor stue/kjøkken med god høyde under taket. Entrè med dør mot stue og kort vei fra inngang til bad/vaskerom og bod. Takoverbygg over hovedinngang og carport til hver enhet. Stor sportsbod innenfor carporten.

SIDE 130


PLAN 1. etasje

Bredde: 10,9m Lengde: 23,8m Bruksareal: 95,8m2 x 2 Bebygd areal: 228,5m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


FLERMANNSBOLIGER

Toronto Praktisk og lekker flermannsbolig med smarte løsninger. Stor garasje med tilknyttet sportsbod. Åpen kjøkken -og stueløsning, med store vinduer og utgang til terrasse i øverste etasje. Ta inn den luftige følelsen med store vindusflater og mye lys. Her får man også to store soverom og ett barnerom i 2. etasje, alle med kort vei til toalett og baderom. Obs. Kan også leveres som enebolig, eventuelt tomannsbolig.

SIDE 132


PLAN 1. etasje

PLAN 3. etasje

PLAN 2. etasje

Bredde: 10,5m Lengde: 27m Bruksareal: 674m2 Bebygd areal: 301m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

G


FLERMANNSBOLIGER

Valencia En moderne tomannsbolig med speilvendt like leiligheter. Det er 3 soverom i hver boenhet, og stue i begge etasjer. Det er også attraktive balkonger for godværsdager.

SIDE 134


Fasade Vest

Fasade Nord

1 : 100

Fasade Vest

1 : 100

Fasade Nord

1 : 100

1 : 100

Fasade Øst

Fasade Vest Fasade Vest 1 : 100

Fasade Nord Fasade Nord 1 : 100 1 : 100

1 : 100

Fasade Øst

Fasade Sør

1 : 100

1 : 100

1 : 100

Fasade MERKNADER:Sør

Tlf. 75009700 KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR 8920 Sømna Tlf. 75009700 8920 Sømna

Nr. Nr.

Beskrivelse Beskrivelse

Dato Dato

Fohandler:

Fohandler:

E-mail: thomas@blabolig.no Tlf. 75009720

A103

Thomas Dahle

Prosjekt nr.

Dato Valencia

Tegnet Prosjekt nr. av

Designer

2015.1 Tiltakshaver 01-06-2014 Author 2015.1

Designer Mål

Author

Tegnet av

Mål

Fasade Øst Fasade Øst 1 : 100

Fasade Sør Fasade Sør 1 : 100

1 : 100

1MERKNADER: : 100

KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

Tlf. 75009700 Tlf. 75009700 8920 Sømna 8920 Sømna

Nr. Nr.

Beskrivelse Beskrivelse

Dato Dato

Fohandler: Fohandler:

Thomas Dahle E-mail: thomas@blabolig.no Tlf. 75009720 Thomas Dahle

E-mail: thomas@blabolig.no Tlf. 75009720

A103 A103

Valencia Valencia Prosjekt nr. Dato Prosjekt nr. Tegnet Dato av

Tegnet av

Tiltakshaver 2015.1 01-06-2014 2015.1

Tiltakshaver Designer

Designer

Author 01-06-2014

Mål

1 : 100

Author

Mål

1 : 100

03.02.2017 11:34:25 03.02.2017 11:34:25

MERKNADER: Det tas forbehold om mulig nedforet himling Forbehold: pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning forbehold om mulig nedforet himling Forbehold: og er oppgitt i Det hht.tas NS3940. pga tekniske føringer. Arealer er beregnet fra påvirke tegning Tekniske forhold i bygningsmessig utførelseutkan og er oppgitt i hht. NS3940. arealer i mindre grad. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke arealer i mindre grad. KOPIERING ELLER ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

PLAN 2. etasje

PLAN 1. etasje

Bredde: 11,9m Lengde: 14,4m Bruksareal: 291,8m2 Bebygd areal: 185,3m2 Energimerke: Energieffektivt

B

A B C D E F Lite energieffektivt

1 : 100

01-06-2014

Dato

E-mail: thomas@blabolig.no Tlf. 75009720

Tiltakshaver

Valencia

A103 Thomas Dahle

G

1 : 100

03.02.2017 11:34:25

Det tas forbehold om mulig nedforet himling pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning MERKNADER: og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke Det tasgrad. forbehold om mulig nedforet himling Forbehold: arealer i mindre pga tekniske føringer. Arealer er beregnet ut fra tegning og er oppgitt i hht. NS3940. Tekniske forhold i bygningsmessig utførelse kan påvirke KOPIERING arealer i mindre ELLER grad. ULOVLIG BRUK AV TEGNINGER MEDFØRER ERSTATNINGSANSVAR

03.02.2017 11:34:25

1 :Forbehold: 100


Noen av våre 40 forhandlere

Roger Beddari, Kirkenes

Odd Brandtenborg, Ringerike

Per Gunnar Kongensøy, Nærøysund

Johannes Thue, Sogn

Tony H.Jensen, Hansnes Tromsø

Bjørnar Elvemo, Troms

Helge Mathisen, Østfold

Svein Laukholm, Trøndelag

Åge Aspelien, Toten

SIDE 136


Havstein

Cadiz Se mer side 18


Mira Se mer side 38

Kundetilpasset Utviklet i samarbeid med kunde


Genova

Braga Se mer side 16


Kundetilpasset Utviklet i samarbeid med kunde

Altea Se mer side 10


Kundetilpasset Utviklet i samarbeid med kunde

Kundetilpasset Utviklet i samarbeid med kunde


Merida

Kundetilpasset Utviklet i samarbeid med kunde


Kundetilpasset Utviklet i samarbeid med kunde

Kundetilpasset Utviklet i samarbeid med kunde


Venezia Se mer side 54

Kundetilpasset Tomtetilpasset tomannsbolig med hybler


Kundetilpasset Utviklet i samarbeid med kunde

Milano Se mer side 36


Vitoria Se mer side 58

Coruna


Velkommen til oss/velkommen tilbake! Når du blar i vår huskatalog kan du virkelig la drømmene få flyte fritt, men du blir kanskje overrasket over hvor kort veien kan være fra drøm til virkelighet. Midt i de norske skoger langt unna byens mas, finnes det en unik skatt. Skatten er ikke gull eller edelstener, men et høyreist grønt og frodig tre som en dag skal bli en del av noens hjem. Vi benytter oss av skogens skattkammer hver eneste dag fordi vi kun bruker norske materialer i husende vi bygger. Det betyr at du får saktevokste solide materialer som har brukt et helt liv på å rense luften vi sammen puster i. Den korte reise fra skogen til bygge-

plassen gjør at karbonavtrykket blir minimalt og boligen bærekraftig. Hus fra noen som forstår investeringen For de aller fleste av oss er boligen den største enkeltinvesteringen vi noen gang gjør. Derfor er det viktig for oss å skape gode hjem som er fornuftig priset, har kvalitet som holder og som dekker dine behov. Derfor har vi skapt en huskatalog med moderne, klassiske, store og arealeffektive bygg som har smarte løsninger og godt utnyttede flater.

Om du ikke fant huset som er perfekt for deg, eller at huset ikke passer på din tomt. – Vi har arkitekter og tekniske tegnere. Vi kan også levere ditt hus etter dine skisser eller tegninger fra egen arkitekt.

som er energibesparende og bærekraftige, slik at de er tilpasset dine behov, uten å belaste planeten. Vi bygger for at alt det tekniske er gjennomtenkt og i orden sånn at du kan bruke tiden på å leve, - og ikke på å reparere.

Vi leverer gode, solide hus med skikkelig håndverk! Blå Bolig har produksjon i Norge, vi har all dokumentasjon i orden og vi benytter Norske velkjente råvarer og produkter. Din investering er i gode hender hos oss.

Men dette er bare starten. Det er jo ditt hjem vi skal skape og derfor trenger vi dine meninger og ønsker med i prosessen. Våre norske tegnere sitter sammen med deg og tilpasser huset slik du trenger det, uten noen ekstra kostnad. For oss er husbygging en lidenskap – og vi kan skape ditt hjem.

Din nærmeste Blå Bolig forhandler er ikke langt unna. Vi er representert med omtrent 40 forhandlere fra Kirkenes i nord til Arendal i sør. Se oppdatert oversikt på våre nettsider: blabolig.no/forhandlere Der vi ikke er representert lokalt, vil hovedkontoret hjelpe deg, også hva angår oppføring av din nye bolig.

Vi har gjort et solid stykke forarbeid og valgt ut materialer

ENERGIKLASSE B – ENERGISMART BOLIG Energieffektive boliger er boliger med lengre levetid. Våre hus leveres med energimerke B ut fra et langsiktig fokus på miljø og økonomi. Energiklassifiseringen baseres på energiforbruket til boligoppvarming og strekker seg fra karakterene A til G, hvor A er høyeste karakter. Energiklassene A og B er forbeholdt bygninger med gjennomtenkt design og løsninger som går utover minstekravene for å minske energiforbruket. Karakteren B vil boligen opprettholde god komfort og lavere driftsutgifter. Med våre boliger følger det også beregninger av forventet energiforbruk basert på design, tekniske løsninger og valgt energiforsyning. Blå Bolig leverer også passivhus ved forespørsel.

Velkommen til oss! BLÅ BOLIG AS Sentrumsveien 4 8920 Sømna Tlf 75 00 97 00

Energimerke Energieffektivt

B

A B C D

blabolig.no

E F Lite energieffektivt

G

ED

79

M

www.nordics.twosides.info

RKET TRY K ME

RI KE

NO - 1470

07

Det kan forekomme endringer av tegninger etter at Huskatalogen er trykket. Fotografier av hustyper er kundetilpasset, og er ofte endret ift. originaltegningene.

MIL JØ

BRA = bruksareal, som angir samlet innvendig areal målt fra innsiden av yttervegger. BYA = Bebygd areal, areal som bygningen opptar av terrenget.

IA – 2041

03

Foto: Shutterstock, iStock og Blå Bolig

FINT Å VITE:


BLÅ BOLIG HUSKATALOG

Vi skal sette gode spor ved å gi våre kunder en bolig som gir verdi for dem, for oss, og for omgivelsene

Stolt Nær Fremoverlent Skikkelig

Stolt - Nær - Fremoverlent - Skikkelig