Kampprogram TTH Holstebro

Page 1

SANTANDER CUP

Silkeborg-Voel KFUM vs. TTH Holstebro Foto: Juul Fotografi / Layout: Knappes

KAMPENS PROFIL Trine Troelsen #5 Position: Venstre back Sponsor: Wila

2. november kl. 18.30 Jysk Arena www.silkeborgvoel.dk KAMPSPONSOR

Trivsel. Bredde. Elite. Det er de tre grundværdier, som Silkeborg-Voel KFUM bygger hverdagen op omkring i en af landets mest aktive og velfungerende idrætsforeninger med 65 hold, 600 håndboldspillere og 300 frivillige!


VELKOMMEN TIL EN MEGET VIGTIG KAMP Velkommen til dagens kvartfinale i Santander Cup. I dag har potentiale til at blive en rigtig god dag. Med en sejr over TTH Holstebro er vi for første gang nogensinde videre til semifinalen og en del af Final4, som vi i år ser for første gang i den form i damernes turnering.

Lykkes det at slå TTH Holstebro for anden gang dette efterår, vil vi være i mål med en af de to overordnede målsætninger, vi forud for sæsonen satte os på resultatsiden.

Vi har derfor store forventninger til både pigerne og til jer publikummer i dag. Fra pigerne forventer vi naturligvis, at de vil spille deres livs kamp for at blive en del af Final4 mellem jul og nytår, og fra tilskuerpladserne forventer vi opbakning i helt særklasse for at sikre, at spillerne kan mærke, at det er Silkeborg-Voels hjemmebane, vi spiller på i aften.

I turneringen er vi ikke kommet så godt fra start, som vi havde håbet, men det er vi heldigvis ikke ene om. Nu gælder det om at se fremad, og så må vi prøve, om vi kan komme tilbage og få nogle af de succesoplevelser, vi havde i begyndelsen af sæsonen med blandt andet point mod Team Esbjerg og sejr over København Håndbold.

Jeg håber derfor, at I vil fylde hallen med larm og grøn opbakning.

Endelig er vi i Silkeborg-Voel meget glade for at kunne fortælle, at vi de næste to år vil være vært for damernes Final4. Det bliver en stor oplevelse, som vi er stolte af at kunne præsentere i samarbejde med Silkeborg Kommune.

At finalestævnet i Santander Cup skal spilles i netop 
 Silkeborg er desuden en ekstra gulerod for pigerne, ligesom 
 det lige øger spændingen et hak, da det da ville være helt 
 fantastisk at skulle spille Final4 på hjemmebane.

Til slut er der bare at sige velkommen til vores gæster fra 
 TTH Holstebro, dagens dommere og ikke mindst vores
 egne fantastiske tilskuere.

Lad os sammen nå endnu en milepæl i vores klubs historie 
 og spille os til et par gode kampe mellem jul og nytår
 her i JYSK Arena.

God kamp. 
 Mikael Bak
 Adm. direktør


JULEFROKOST 26. NOVEMBER 2016 JYSK ARENA

Kom med til årets fedeste julefrokost Silkeborg-Voel Håndbold gentager julefrokost-succesen i Jysk Arena og der er lagt op til et brag af en fest.

BYENS

FISK &VILDT

Til årets julefrokost bliver der serveret en lækker julebuffet fra Byens Fisk & Vildt og Madkassen. Stand-up’er Carsten Bang vil sørge for underholdning i topklasse og musikken bliver spillet af Det Vildeste Band feat. Ditte Marie. Kom og vær med til en festlig aften.

FISK PÅ TOPPENJulefrokost fra bunden af Søndergade

BYENS

FISK &VILDT

FISK PÅ TOPPEN fra bunden af Søndergade

Pr. pers.

495.Ad libitum øl, vand og vin, kl. 18-21. Pr. pers.

695.Billetbestilling event@silkeborg-voelkfum.dk Kontaktpersoner: Mikael Bak 28575842 og Tor Mathiassen 61662803


ANDERS AGGER:

”DET MÅ GERNE GØRE LIDT ONDT”

ANDERS AGGER 11. JANUAR 2017 KL. 19.00 JYSK MUSIKTEATER

Alting har sin tid, når Anders Agger holder en af sine populære foredragsaftner. Publikum skiftevis griner, er musestille og bliver meget rørte, når Anders Agger med stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager. Oplev det eftertænksomme foredrag med den 51-årige tv-dokumentarist i JYSK Musikteater onsdag den 11. januar klokken 19 og glæd dig til en aften med en af Danmarks mest vellidte dokumentarjournalister og gå derfra med et underfundigt smil på læben. Tv-dokumentaristen Anders Agger fra DR har i flere år bevæget sig ind og ud af miljøer, hvor der ofte er noget på spil. Fra 11-årige kostskolebørn på Herlufsholm over døende på et hospice i Vestjylland via heavy metal kliken i den nordvestjyske by Agger og til den kommende konge på Amalienborg. I foredraget tager Anders Agger sine tilhørere med helt ind i kulissen. Ind til alle de lavpraktiske, etiske og moralske overvejelser, der er, inden man udsætter sine medvirkende og seerne for et program i bedste sendetid.

Citat fra publikum:

”Anders Agger leverede varen, og der kan kun siges godt om foredraget.”

Pris: 210,210 kr + gebyr Billetbestilling www.silkeborgbilletten.dk


TIL SØS MED MIKKEL BEHA

Kom på en eventyrlig rejse med Mikkel Beha, når han fortæller om sine mange rejser på verdens have.

MIKKEL BEHA 6. APRIL 2017 KL. 19.00 JYSK MUSIKTEATER

Mikkel Beha åbner ærligt op, når han levende og spændende fortæller om, hvordan han selv startede som verdensomrejsende sammen med sin far, og hvordan det efterfølgende har været at skulle få en hverdag til at fungere på skibet Havana. Tilbring en aften i selskab med Mikkel Beha og bliv taget med ud på de blå oceaner, når søfareren underholder med farvestrålende billeder, videoklik og spændende historier fra blandt andet den kendte tv-serie ”Kurs mod fjerne kyster”. Mikkel Beha vil desuden tage publikum med bag om kameralinsen og fortælle om noget af det, man ikke lige får at se hjemme i stuerne. Mikkel Beha Erichsen har rejst over hele verden. Først med sin far Troels Kløvedal og kollektivet på Norkaperen. Herefter rejste Mikkel Beha Erichsen som TV-reporter og producer, sidenhen er det så med sine egne børn og kone på Havanna. Så Mikkel Beha Erichsen medbringer oplevelser fra enhver afkrog af kontinenterne og de 7 verdenshave. Et rejseforedrag med Mikkel Beha er derfor en anderledes rejse ud i den altid spændende og anderledes verden, vi alle drømmer om. Publikum kan ikke undgå at mærke verdens store vingesus, når Mikkel Beha Erichsen med gåpåmod og engagement får drømmene til at gå i opfyldelse.

Mikkel Beha er kendt fra • Hej Far, Kære Emil, Forlaget Havana • Årets Originale TV-program, Zulu Award, vinder • Kurs mod fjerne kyster, TV2 • Årets mandlige underholdningsvært, TV-GULD • Stjernerne på Slottet, TV2 • Go’ Morgen Danmark, TV2 • Go’ Aften Danmark, TV2

Pris: 245 249,kr + gebyr Billetbestilling www.silkeborgbilletten.dk


SuperBrugsen Øster Bordingvej

Øster Bordingvej 1 8600 Silkeborg

-kunden i centrum

Silkeborg Bilcentrum Stagehøjvej 6d • 8600 Silkeborg Tlf. 22791260 • www.silkeborgbilcentrum.dk


“VI SKAL NÅ MÅLET OM FINAL4” Så er det kampdag igen, og vi har to helt klare mål for i dag. Vi skal først og fremmest have rejst os igen oven på nederlaget til FCM Håndbold, og have genskabt følelsen af, at vi er uovervindelige her i JYSK Arena. Derudover skal vi vinde over TTH Holstebro og spille os i semifinalen i Santander Cup.

Vi har faktisk en rigtig god hjemmebanestatistik gennem vores sæsoner i dameligaen, og det kan til dels tilskrives alle jer, der følger os og bakker op om vores kampe. Det har stor betydning for spillerne, at de kan mærke, at de spiller på hjemmebane, ligesom det kan være med til at besværliggøre modstandernes spil, når hjemmebanepublikummet for alvor skaber en stemning.

Det håber jeg selvfølgelig, at I vil gøre i dag, hvor vi virkelig har alt at vinde. En sejr i dag betyder, at vi er et skridt videre i Santander Cup, og et utrolig stort og vigtigt skridt. Det vil bringe os i Final4, som spilles mellem jul og nytår. Det har siden sæsonstart været et helt klart mål, og det vil have enorm betydning at lykkes med det.

Vi slog TTH Holstebro på udebane i sæsonpremieren, og vi har bestemt ikke planer om at gøre det lettere for dem i dag, hvor vi spiller på vores hjemmebane.

TTH Holstebro har i løbet af sæsonens første syv runder fået et enkelt point mere end os, så det er i høj grad et af de hold, vi ligger og kæmper direkte imod i turneringen og som vi derfor meget gerne vil vinde over igen.

Det blev tidligere på ugen kendt, at vi også får lov at være vært for damernes Final4, hvilket kun har gjort det endnu mere eftertragtet for os at vinde kampen i dag og være med til at spille Final4 på vores hjemmebane.

Så lad os sammen lykkes med at indfri dagens mål og sikre lidt ekstra oplevelser i juledagene for både spillerne og jer publikummer.

Rigtig god kamp.

Jakob Andreasen
 CheftrænerSANTANDER CUP 1/4 FINALE

SILKEBORG-VOEL KFUM VS. TTH HOLSTEBRO

2. NOVEMBER KL. 18.30 I JYSK ARENA DOBBELTSTÆVNE: BSV -

TTH HOLSTEBRO

SILKEBORG-VOEL KFUM VS. SKANDERBORG HÅNDBOLD 9. NOVEMBER KL. 18.30 I JYSK ARENA

SILKEBORG-VOEL KFUM VS. RANDERS HK

16. NOVEMBER KL. 19.30 I JYSK ARENA

VI SES!


VANGVEDVÆNGETS VVS AUT. VVS- INSTALLATØR

TLF: 8685 3235 _1IW2X_1152283_Visitkort - Lars Milius Madsen_85x54mm.pdf - 13:04:30 - October 21, 2015 - Page 1 of 1

Cyan

Magenta

Yellow

Black

s- og anlægsa eparation rbejd ri U R eU gge T ot riby al h ust ov nd i ed og -o s g rv fa e ge hv do r o E n sfa

ge n

-v i r is

e

e ris ep tr •J

d-, or

El-installationer Liftudlejning

DØGNVAGT 20651985

Vestervang 6 • 8882 Fårvang tlf. 86 87 10 26 www.faarvang-el.dk

g

Salg og service af hårde hvidevarer

k- o

86804555_Visitkort.indd 5

a klo

/

AS

ENTREPRENØR OG BYGGEFIRMA Sabroesvej 6 · DK-8600 Silkeborg Sabroesvej 6 · DK-8600 Silkeborg Tel. +45 86 80 45 55 · Fax +45 86 81 54 22 Tlf. 86 80 45 55 · info@dktotalbyg.dk info@dktotalbyg.dk · www.dktotalbyg.dk

ele! det h om dt jd e arb e run eto n b og er a km k lo m d -, ejde or na rb ko b e to UJ

g

v

ep

r ve

tr

h Er

21/1


PRIMO TOURS LIGAEN 2016/2017 
 DATO 16.09.16 21.09.16 25.09.16 29.09.16 02.10.16 12.10.16 18.10.16 27.10.16 09.11.16 16.11.16 06.01.17 11.01.17 20.01.17 27.01.17 03.02.17 10.02.17 18.02.17 24.02.17 05.03.17 10.03.17 24.03.17 30.03.17

Hjemmehold Team Tvis Holstebro Silkeborg-Voel SK Aarhus Ringkøbing Håndbold Silkeborg-Voel Viborg HK Silkeborg-Voel Nykøbing Falster Silkeborg-Voel Silkeborg-Voel Odense HC Team Esbjerg Silkeborg-Voel Silkeborg-Voel København Håndbold Silkeborg-Voel FC Midtjylland Silkeborg-Voel Skanderborg Håndbold Silkeborg-Voel Silkeborg-Voel Randers HK

TOPSCORERLISTEN

Udehold Silkeborg-Voel Team Esbjerg Silkeborg-Voel Silkeborg-Voel København Håndbold Silkeborg-Voel FC Midtjylland Silkeborg-Voel Skanderborg Håndbold
 Randers HK
 Silkeborg-Voel
 Silkeborg-Voel
 Nykøbing Falster
 Ringkøbing Håndbold
 Silkeborg-Voel
 Viborg HK
 Silkeborg-Voel
 SK Aarhus
 Silkeborg-Voel
 Team Tvis Holstebro
 Odense HC
 Silkeborg-Voel

Resultat
 25-28
 22-22
 26-25
 27-23
 32-28
 26-21
 19-26
 33-28

MEST EFFEKTIVE SPILLER

1 Trine Troelsen

64

1 Stine Jørgensen

4,43

2 Stine Jørgensen

54

2 Trine Troelsen

3,27

3 Nathalie Hagman

52

3 Nathalie Hagman

3,22

4 Laura Van der Heijden

48

4 Mette Gravholt

2,76

5 Veronika Kristiansen

44

5 Mia Rej

2,73


#16 Stephanie Andersen Position: Målvogter
 Født: 19.06.1992

Debut: 09.09.2016

#22 Stine Bonde Position: Målvogter
 Født: 02.06.1988

Debut: 03.09.2014

#2 Julie Aagaard Position: Højre Back
 Født: 15.01.1994

Debut: 09.09.2016

Personlig sponsor:

Personlig sponsor:

FÅ DIT LOGO PÅ JULIE AAGAARD

#3 Pernille Papsø Position: Højre Fløj
 Født: 25.08.1997

Debut: -

#5 Trine Troelsen Position: Venstre back
 Født: 02.05.1985

Debut: 08.09.2015

FÅ DIT LOGO PÅ PERNILLE PAPSØ

Personlig sponsor:

#6 Freja Cohrt Position: Venstre fløj
 Født: 20.01.1994

Debut: 08.09.2015

#7 Daniela Dragojevic Position: Streg

Født: 28.03.1989

Debut: 08.09.2015

#8 Laura Christiansen

Position: Venstre Fløj

Født: 19.12.1997

Debut: 09.09.2016

Personlig sponsor:

Personlig sponsor:

Personlig sponsor:


#9 Sofie Bæk Andersen Position: Playmaker
 Født: 15.01.1994

Debut: 08.09.2015

#10 Christina Wildbork Position: Venstre back
 Født: 25.02.1995

Debut: 08.09.2015

#11 Rikke Iversen Position: Streg
 Født: 18.05.1993

Debut: 03.09.2014

Personlig sponsor:

Personlig sponsor:

Personlig sponsor:

VANGVEDVÆNGETS VVS AUT. VVS- INSTALLATØR

TLF: 8685 3235

#17 Mathilde Bjerregaard Position: Venstre fløj
 Født: 09.08.1993

Debut: 08.09.2015

#18 Jette Hansen Position: Venstre back
 Født: 13.07.1987

Debut: 09.09.2016

FÅ DIT LOGO PÅ MATHILDE 
 BJERREGAARD

Personlig sponsor:

#19 Louise Lyksborg Position: Højre Fløj
 Født: 17.01.1988

Debut: 09.09.2016

#21 Mathilde Strunge Position: Streg
 Født: 06.04.1997

Debut: 26.03.2015

#77 Stine Skogrand Position: Højre Back
 Født: 03.03.1993

Debut: 09.09.2016

Personlig sponsor:

Personlig sponsor:
 BSV Håndbold College

Personlig sponsor:


Holdet bag ligadamerne Cheftræner:

Jakob Andreasen

Assistent: Leon Henriksen
 Sponsor for trænerteamet:

Fysioterapeuter 
 (i samarbejde med eliteSilkeborg)

Thomas Hjort

Asger Skovgaard

Mikael Dalby (Assistent) Sponsor for sundhedsteamet:


KAMPENS PROFIL: TRINE TROELSEN #5

Position:

Venstre Back

Født:

2. maj 1985

Højde:

173 cm

Hjemby:

Skjern

Højdepunkter:

EM på hjemmebane
 OL i London


Troelsen nyder sin rolle som holdets ‘mormor’ Der har altid været drøn på karrieren for Trine Troelsen, men efter den hårdtskydende ligatopscorer er kommet hjem fra sit ophold i franske Toulon, er hun begyndt at give mere plads til de blødere værdier som familieliv, gåture og boligindretning Tekst: Johanne Friis Pedersen / Foto: Juul Fotografi

Er der noget, Trine Troelsen ikke kan få nok af, så er det at 
 gå og pusle med at indrette sit nye hus i Højbjerg, hvor hun 
 nyder livet med sin mand, som hun blev gift med i juni måned. Trine Troelsen voksede op i Vestjylland med sine forældre og sin otte år ældre storesøster i et hjem, hvor familien havde højeste prioritet. Sidenhen har håndboldkarrieren taget den 31-årige SilkeborgVoelprofil til en lang række storklubber - primært i Danmark, men også den franske klub Toulon nåede at have den danske ligatopscorer på holdkortet i en enkelt sæson, inden hun savnede Danmark og den danske liga igen. Denne gang var det Silkeborg-Voel, der fik glæde af Trine Troelsen i spillertruppen, og her ventede en helt anden rolle, end hun tidligere havde været vant til. - I Toulon var vi mange rutinerede spillere på holdet, så jeg har lige skullet vænne mig til at komme hjem til Silkeborg og pludselig være den ældste og mest rutinerede spiller på et hold, der ellers bestod af mange unge spillere, fortæller Trine Troelsen og tilføjer at det med tiden er blevet noget, hun helt godt kan lide. - Det har været meget lærerigt for mig at skulle tilpasse 
 mig den rollefordeling, og jeg synes efterhånden, jeg har 
 fundet mig godt tilrette i den rolle, ligesom jeg oplever, 
 at mine holdkammerater også har accepteret, at jeg nogle gange siger nogle ting og er lidt ekstra skrap,


siger Trine Troelsen og griner lidt. Rollen som den rutinerede spiller på holdet har helt naturligt smittet af på Trine Troelsens rolle i de sociale forhold på holdet, hvor hun også bliver kaldt for holdets mormor på grund af hendes interesse for genbrugs-butikker, lange gåture og hjemlige sysler.

- Jeg kan godt mærke, at jeg er blevet ældre og begynder at sætte pris på nogle andre ting og også acceptere - og faktisk nyde - at det er sådan det er. Jeg nyder virkelig tilværelsen for tiden og går rundt med en rigtig lykkefølelse indeni, fortæller Trine Troelsen med et eftertænksomt smil.

Lykkefølelsen kommer måske af, at hun i juli 2015 overtog drømmehuset i Aarhusforstaden Højbjerg sammen med Martin, som hun denne sommer giftede sig med. Her bruger hun det meste af Jeg nyder virkelig sin fritid på at indrette de godt 200 m2 for tilværelsen for tiden derefter at lave det hele om.

og går rundt med en

- Jeg elsker at rykke rundt og finde plads til alle rigtig lykkefølelse mine loppefund, så det får jeg meget tid til at indeni gå med, griner Trine Troelsen og indrømmer, at hendes mand måske nogle gange synes, det er lidt tosset.

Sammen med de lange gåturene bruger Trine Troelsen også husprojekterne til at bearbejde kampene og blive klar til den næste.

Ligesom alle andre på og omkring holdet er hun også meget opsat på at ville vinde dagens kvartfinale, men mens det for mange handler om, hvor stort det vil være for klubben at komme i semifinalen, handler det for holdet mere om det at vinde kampen.

- Vi har slået TTH tidligere på sæsonen, og det vil vi meget gerne gøre igen. Det er der, vores fokus ligger, og så tror jeg ellers, at det er bedst, hvis vi spillere undgår at tænke for meget over, hvad det betyder for klubben, hvis vi vinder, siger Trine Troelsen om dagens fokus.


FOLKEAKTIE Sammen skaber vi resultaterne

Folkeaktien er at betragte som en donation. Folkeaktier repræsenterer ikke en økonomisk værdi og er ikke tænkt som et investeringsobjekt. Det er en investering i lokalsamfundet i form af omtale og store oplevelser med sport og fællsskab. Salget af aktier går ubeskåret til Silkeborg-Voels grundkapital. Gennem Folkeaktiens tegning er der knyttet fordele til aktionærerne.

1.000,00 kroner Gennem Folkeaktiens tegning er der knyttet fordele til aktionærerne: Adgang til 4 hjemmekampe med 1 VIP billet, som indeholder lækker mad og drikkevarer. Før en af ovenstående kampe afholdes generalforsamling for aktionærer efter gældende vedtægter. Derudover 24 valgfrie siddepladsbilletter til sæsonen til fri afbenyttelse i 2016/2017.

JA TAK, JEG VIL GERNE KØBE EN FOLKEAKTIE Navn

Adresse

Telefon

Mailadresse
Silkeborg vært for damernes Final4 de næste to år Det en fornøjelse at kunne offentliggøre, at JYSK Park og Silkeborg by kommer til at danne rammerne omkring de to første udgaver af damernes Final4.

Pokalfinalen er allerede blevet spillet i Silkeborg de foregående tre år, og det glæder derfor byen byen, klubben og Divisionsforeningen, at man har kunnet blive enige om at fortsætte samarbejdet, som nu udvides til en Final4 turnering, som man allerede kender det fra afslutningen på herrernes pokalturnering.

- Vi har haft et meget godt og tilfredsstillende samarbejde med Silkeborg Kommune og personalet i Jysk Arena, og da begge parter har vist stor interesse i at fortsætte samarbejdet, og vi samtidig kunne blive enige om rammerne, så var indgåelse af en ny toårig aftale helt oplagt, siger direktør i Divisionsforeningen, Thomas Christensen.

- Vi er i en fase, hvor vi meget gerne vil udvikle på damernes pokalturnering. Med en aktiv og seriøs partner i Santander Consumer Bank, fuld opbakning fra dameklubberne ved indførsel af Final4 konceptet, og nu med en værtsby, vi kender godt, og som også gerne vil udviklingen, så står vi i en helt unik og spændende situation, konstaterer Thomas Christensen.

Også Silkeborgs borgmester Steen Vindum er glad for den toårige aftale.

- Silkeborg og stemningen i Jysk Arena bliver en fantastisk ramme om pokalfinalestævnet. Silkeborg er fyldt med kulturelle oplevelser og et rigt idrætsliv. Derfor er vi stolte af blive den første vært for damernes Final4, siger Steen Vindum.

Afslutningen i damernes pokalturnering afvikles for første gang i Final4 formatet med semifinaler på førstedagen og kampene om medaljer på andendagen. Semifinalerne spilles torsdag den 29. december med finalerne dagen efter den 30. december.


SILKEBORG-VOEL LIGADAMER

#2 Julie Aagaard
 #3 Pernille Papsø
 #5 Trine Troelsen
 #6 Freja Cohrt
 #7 Daniella Dragojevic
 #8 Laura Christiansen
 #9 Sofie Bæk Andersen
 #10 Christina Wildbork
 Cheftræner: Assistent: Holdleder: Fysioterapeuter:

#11 Rikke Iversen
 #16 Stephanie Andersen
 #17 Mathilde Bjerregaard
 #18 Jette Hansen
 #19 Louise Lyksborg
 #21 Mathilde Strunge
 #22 Stine Bonde Aagaard

Jakob Andreasen
 Leon Henriksen
 Lone Damm
 Thomas Hjort
 Asger Skovgaard
 Mikael Dalby (assistent)


DAGENS MODSTANDER: TTH HOLSTEBRO

#1 Marianne Lundsby
 #2 Pauline Bøgelund
 #3 Mathilde Hylleberg
 #4 Maja Eriksson
 #5 Sofie Lund
 #7 Stine Andersen
 #8 Mathilde Neesgaard
 #9 Sanne Beck Hansen
 #11 Christina Haahr
 #12 Ida Kramer Vium

#16 Signe Drejer
 #17 Emilie Bastrup Bertelsen
 #19 Sara Trier Hald
 #22 Hege Bakken Wahlquist
 #23 Amalie Wichmann
 #26 Annette Jensen
 #28 Hanne Trangeled Nielsen
 #77 Line Mai Hougaard
 #97 Line Skak

Cheftræner: Søren Reinholdt Hansen (midl.)
 Assistent: Heine Eriksen (midl.)

Kampens dommere: 
 Michael Søegaard
 Thomas Kalisz Nielsen


TOP SPONSOR

Signesminde

Kro

LIGA SPONSOR

BYENS

FISK &VILDT

FISK PÅ TOPPEN fra bunden af Søndergade

VANGVEDVÆNGETS VVS AUT. VVS- INSTALLATØR

TLF: 8685 3235


GULD SPONSOR

Lillehøjvej 8 www.ivanthygesen.dk

Birch GM .

Solhjulet A/S

Murerfirmaet

JK BYG aps Hammel - tlf. 40 18 41 27

- SYNLIG FORSKEL V /PTIKER *OHAN &ARSTAD s 3Â’NDERGADE # s 3ILKEBORG 4LF s WWW FARSTADOPTIK DK


SØLV SPONSOR

Kunstner Bente Aarøe

Stagehøjvej 19· Silkeborg · Tlf. 86 80 08 25

www.mobelhusetsilkeborg.dk

BRONZE SPONSOR

bent e. andersen a/s

v/Evald Lützen

service i verdensklasse


ERHVERVSKLUB MEDLEMMER Vangvedvængets VVS Eniig Silkeborg Business College Revisorerne Hostruphus Silkeborg Flytteforretning BC Catering Farstad Optik Bygma Silkeborg Gerlevs Autoværksted Redoffice Silkeborg Kvickly Silkeborg Carlsberg Bloddonorerne Silkeborg Holden El Ferdinand Medical JK Byg Silkeborg Kommune Silkebus XL Byg Tømmergården Gjern Per B Superdæk Silkeborg WILA A/S Club La Santa Autoværkstedet Ivan Thygesen Bo i Silkeborg Deloitte Spar Gjern Bjarup Blik Sorring Murerforretning Jens Fisker Automobiler Strømholt Byg Folkesparekassen Erhvervsakademi Dania Ra2Hauge Areo Jysk Musikteater Nybolig Erhverv Spar Nord Sorring Autotrim Møbelhuset

Gjern Bageri Bjarup Blik Aros Porte Solhjulet Unitas Rejser Jyske Bank Exklusiv VVS Point S Silkeborg Gjern Fysioterapi ved Poul Due Birch GM DELACOUR Advokatfirma Nordic Sense Nykredit Silkeborg Villa SeS Ejendomsservice Frontsound Jysk Festudlejning Lyoness Select Signesminde Kro Visuel Print Byens Fisk og Vildt Pølsemageriet Knappes Din Radio 8600 City Motion Farstad Optik Juul Fotografi Midtjyllands Avis Kælderslagteren Poul M Vin & Vin Silkeborg Kings Sportmaster Adidas Svostrup Kro Midtjysk Udlejning Madkassen Kunstner Bente Aarøe Tømrermester Anders Løve ApS

B.Christensen Maskinfabrik Eftf. ApS/Trium Pumper

ØVRIGE SPONSORER Silkeborg VVS DK Totalbyg Dagli´ Brugsen Voel Toftegård Textil Premier Is Bent E. Andersen Bilernes Hus

Kingo OK Maler Service Teknisk Skole Silkeborg Poul Munk Silkeborg Poul Munk Silkeborg Generation Handball Bowl’n’Fun

Buksekompagniet Laptech Data Tandlæge Peder Eriksen Silkeborg Rygcenter Ecostyle Silkeborg Efterskole Bent E. Andersen A/S


Solhjulet A/S 10 gode grunde til at vælge økologisk 1. Du får mad uden rester af sprøjtemidler

2. Du får mad med mere smag

3. Du får rene varer uden sminke

4. Økologiske dyr har bedre leveforhold

5. Økologi er godt for vores grundvand

6. Du er med til at bevare en rig og ren natur

7. Du får mad med flere sunde stoffer

8. Økologi er fri for gensplejsning

9. Ø-mærket står for grundig kontrol

10.Økologi er godt for ulande


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.