Page 1

Autor: Shriram Sharma Acharya fundador de la família internacional Gayatri va ser un gran iogui vident i encarnació del déu que va escriure volums de literatura científica, principalment en temes espirituals món per al benestar i la pau. Per a més científics i pls literatura visiten http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org i http://www.awgp.org/ DESCRIPCIÓ: llibres electrònics gratuïts sobre Chakra Meditation-CAT, Nirvikalpa Samadhi o Pensament Trance lliure, Assolir Ridhi-MT o Energies Divines, Future Religió Ciència, Super Energy Ciència i Gayatri Kundalini Ioga correlacionada amb les neurociències-cat, Endocrinologia, Anatomia, Psicologia i sociologia per 1) el material i la prosperitat espiritual i 2) unint el món pacíficament com una família. El nostre és un lloc web no tingui caràcter comercial que té per objecte la realització del vell somni d'edat de grans líders i pensadors del món: Un món sense fronteres bonica. PARAULES CLAU: Kundalini Ioga Gayatri llibres electrònics d'ultra so telepatia parapsicologia metafísica Nirvikalpa samadhi contaminació ioga tantra pel · lícules internet hipnotisme ecologia astrologia ayurveda Kalki bioelectricidad cirurgia làser d'ozó radar estrès creativitat arqueologia de la vall de l'Indus Civilització combustible crisi d'escassetat d'aliments tsunamis biografia Guru pau mundial ment psique déu nervioses subtils consciència de l'ànima divina tràngol glàndules endocrines ESP chakres del plexe meditació de concentració intel · lecte profecia va pensar pensant Cheiro Nostradamus Aurobindo felicitat cervell Vedes sol solar energia sagrada pur sentit òrgans Prana Avatar Upanishad llum de la cel · hipotàlem hipòfisi transformació futuristes predicció serp poder vital caràcter integritat ètica humana vague Tantra Mooladhar àtom de neutrons protó

VEDA encarnat i gran iogui SHRIRAM SHARMA Acharya

Compilat i publicat a Internet

PER MR. ASHOK N. Rawal C / O Gayatri Pragna Pitch APAGAT Visnagar ROAD


OPP. GEB Mehsana - 384.001

TEL NO: +91-02762-251160

E-MAIL: ashokrawal@shriramsharma.com

TRADUÏT L'ANGLÈS AL Gujarati

PER

La Sra Heene A. Kapadia, M.Sc., M. Phil.

E-MAIL:

heenakapadia@shriramsharma.com

CONTINGUTS


CHP. NO. TÍTOL

1.

Benvolguts lectors CONEIXEMENT

2.

BREU INTRODUCCIÓ DE VEDA Incarnate I GRAN Yogi SHRIRAM SHARMA Acharya

.3

UN MISSATGER DE DÉU VI - No vam poder RECONEIXEN HIM

4.

DIVINE SEER Romain Rolland

5.

DESPRÉS DE LA PRIMERA Mahabharata, UN NOU Mahabharat JOCS EN

6.

UNA PART IMPORTANT DE LA ANANDACHARYA PREDICCIONS

7.

Un missatger de Déu va néixer en una família RURAL

8.

EL MÓN SENCER EN 1999 AD serà totalment DIFERENT

9.

Una profecia respecte ÍNDIA ser el líder CREACIÓ NEO

10.

CAP A UNA NACIÓ D'ESTATS PLANETARI A ESTATS ORGANITZACIÓ DE LA NACIÓ


11.

L'ANY 2000 AD I 30 ANYS ABANS QUE

12.

EL LLOC MUNDIAL 2000 AD

. 13

L'ENCARNACIÓ taintless DE DÉU - RECREACIÓ D' RELIGIÓ I CULTURA

14.

agitacions, la destrucció, un gran turbulència i LLAVORS EL AMANECER D'UNA NOVA ERA

15.

manifestació d'aquest poder diví que VOLUNTAT TRANSFORMAR AQUEST ERA


VEDA encarnat i gran iogui SHRIRAM SHARMA Acharya

CAPÍTOL 1 - ESTIMATS LECTORS DE CONEIXEMENT

"El que és Ram, el que és avui Krishna ha encarnat com Sri Ramakrishna." Això és el que va dir el venerat Shri Ramakrishna Paramhans i "Aquell que és Shri Ramakrishna Paramhans és Shriram Sharma Acharya", que és el que el nostre molt respectat Yuga Rishi Shriram Sharma Acharya ha de dir. "En totes les èpoques que es manifestarà per tal de restablir la justícia en el món." D'acord amb aquesta proclamació al Bhagavad Gita per Shri Krishna, Ell (Déu) havia encarnat de nou entre nosaltres.

(Avui dia l'home tot i que reflecteix una i altra vegada en els principis i preceptes esmentats tendeix a dubtar d'ells i per tant s'equivoca en la seva fe en Déu. Com a resultat, ell se submergeix en plaers sensuals passatgers del món i es comporta com una bèstia.)

Els nostres avantpassats també per ignorància espiritual, a causa d'un punt de vista materialista alongwith altres ancians de les generacions recents, obligats Senyor Jesucrist per portar una corona d'espines i després el van penjar a una creu. Escoltats del Senyor Mahavir van ser compungits amb claus de ferro afilats. Sòcrates, Laotse, Meera, Narsinh Mehta van ser assetjats molt. Només després de sortir d'aquest món mortal ens vam adonar de la nostra bogeria i així ens despullem de profuses llàgrimes de penediment.


Com un gran encarnació de Déu, compassiu com el Senyor Jesús, tolerant com Mahavir Swami i que s'havia encarnat en el passat com Sant Kabeer, Samarth Guru Ramdas i Shri Ramakrishna Paramhans, havia encarnat en un cos humà com:

Vedmurti Tapnishth Yuga Rishi Shriram Shri Sharma Acharyaji. Va declarar que a finals de 2000 AD que convertirà el món en un "Prajna Yuga" a través del seu intel · lecte diví brillant.

Ànima Yuga Rishi Shriram Sharma d'Acharyaji cremat amb dolor. Havia passat moltes nits plorant en veu alta. Moltes vegades va plorar com un nen petit. Qui és conscient de tot això? La gent pensa que era un gran sant i vident. Alguns pensen que ell és un líder mundial, escriptor prolífic i erudit. Però, qui té la capacitat d'obrir el pit i prendre nota del seu contingut? Només si algú podria haver presenciat, hauria vist una ànima plena d'angoixa dolorosa per a la civilització humana mundial. En aquest petit cos humà habitava una ànima gegantina plena de dolor en veure les vides humils de la humanitat del món. No és correcte que ens mantenim inactius quan un gran sant com ha vessat llàgrimes de dolor per a tots nosaltres. Aquests són temps difícils plens de situacions extremes. Abans que el Senyor innocent pren la terrible forma de Mahakal (que pot destruir el món) aixequem junts i treballar per la unitat del món, la pau i la fraternitat.

Maharshi HH Yuga Rishi Shriram Sharma Acharyaji que s'ha estès el missatge de la cultura índia i la religió a tot el món, ha de ser identificat, comprès per persones de tot el món. La gent ha de reflexionar sobre la naturalesa Santa del nostre Yuga Rishi i després absorbir totes aquestes qualitats sagrades en les seves vides. Aquest és el nostre objectiu.

Una col · lecció de grans persones / vidents del món ha fet que introdueix el gran profeta del món en aquesta època.

Els lectors han de llegir tot això amb molta cura amb la concentració per tal d'identificar aquest gran profeta. Així poden glorificar les seves vides per la difusió del missatge d'aquest gran profeta, (Yuga Rishi Shriram Sharma Acharyaji) en tots els racons d'aquest món.


CAPÍTOL 2 - BREU INTRODUCCIÓ DE VEDA encarnat i gran iogui SHRIRAM SHARMA Acharya

1)

DATA DE NAIXEMENT: 1911.09.21 AD Samvat: AASO VAD 13/1968

2)

LLOC DE NAIXEMENT: ANVALKHEDA (AGRA, UP, Índia)

3)

PARE: Pandit ROOPRAMKISHORE SHARMA

4)

MARE: DHANKUNVARI ÀLIES TAEEJEE

5)

més jove entre 4 BROTHERS COMUNITAT - SANNADAY Brahmin

6)

LA MORT DEL PARE: 1924 AD

7)

LA MORT DE LA MARE: 1971.02.12 (a l'edat de 90 anys) ESPOSA - VENERAT MARE BHAGWATI DEVI SHARMA 2 FILLS - Omprakash SHARMA Mrityunjay SHARMA 2 FILLES - JAYA SHAILBALA


8)

9)

EDUCACIÓ - Acharya del sànscrit MA IN 2 ASSIGNATURES

TÍTOL DE LA VEDA encarnat i gran iogui - Atorgat Unes poques dècades enrere en el Panjab DEL PRESIDENT (ÍNDIA) Sarvapalli Radhakrishnan

Una reunió religiosa va ser organitzada a la qual van assistir grans Pandits, acadèmics i Acharyas vèdics de l'Índia. El nostre Gurudeva venerat (Shrirama Sharma) també va ser convidat. Llavors President, Dr Sarvapalli Radhakrishnan de l'Índia eulogoized venerat Shriram Sharma Acharyaji per molt hàbilment que s'estableix la veritable essència de l'espiritualitat tal com s'esmenta en el 4 Vedes, els Upanishads, Puranas, escriptures i tots els preceptes de les diverses religions. Per tant el Dr Radhakrishnan va donar al nostre Gurudeva venerat el títol "Veda encarnat i gran iogui."

10) GUIA ESPIRITUAL Venerat Gurudeva Shri Sarveshwaranandji de Shriram Sharma Acharya viu a la Mahendragiri muntanya de l'Himàlaia a una alçada de 22.000 peus a la cova Parashuram durant els últims 651 anys (potser més). Aquest Mahayogi viu nu en aquesta cova fins avui i aquesta zona té una forta nevada durant tot l'any. Mentre Shriram Sharma Acharya era viu, ell es va guiar per aquest Mahayogi.

11) MANTRA INICIACIÓ GURU: Pandit Madan Mohan Malviya iniciar nen Shriram Sharma a l'edat de 7 anys quan se li va donar Yajnopaveet (cerimònia del cordó sagrat).

12) A una edat molt jove, Gurudeva Shriram Sharma va lliurar tot el seu ésser als peus del seu Gurudeva - Sarveshwaranandji Maharaj.

Normalment un nen està ple de diversió i rialles durant la infància, però Shriram Sharma Acharya de nen era molt ferm cap a les seves pràctiques espirituals. Li diria a tothom "La meva casa està a les muntanyes de l'Himàlaia." No només això, sinó a la tendra edat de 8 anys, sense informar a ningú, aquest diví nen va sortir de casa. Després d'una intensa recerca dels seus familiars el van trobar. Shriram molt innocentment, però amb fermesa


va dir: "¿De què serveix a mi que vinc a casa amb vostè? La meva casa està a l'Himàlaia i que desitgen residir-hi. "En aquell moment ni els membres de la seva família, els pares o els homes del poble, fins i tot imaginaven que aquesta joia que va ser separat de la serralada de l'Himàlaia, un dia anar-hi i estar en contacte amb el guia espiritual (Gurudeva).

13) El 1983, quan Samvat Shriram Sharmaji estava meditant, una aura divina de la llum l'envoltava. Aquesta llum llavors va prendre forma humana sòlida que era el de la seva guia espiritual HH Shri Sarveshwaranandji. Ell va instruir jove Shriram per adorar Gayatri durant els propers 24 anys i després d'haver dit això, va desaparèixer.

14) A l'edat de 15 anys va començar una sèrie de Purascharanas Gayatri. Durant els 24 anys següents, sense pausa, va executar 24 Purascharanas de 24 lakh Gayatri Mantres. Juntament amb això, va encendre un llum de flama i foc Yajna contínuament. Ell alimentar les vaques amb llavors Jowar i ell recollir les llavors excretades per les vaques amb els seus excrements. Amb aquestes llavors faria roti (pa indi) i se'l mengen. Ell menjava res més.

15) L'any 1959 AD venerat Shriram Sharmaji esquerra de la serralada del Himàlaia sol. Allà es van realitzar intenses austeritats en les diferents regions nevades. L'any 1962 AD tornar residia sola en una zona de bosc molt espès de l'Himàlaia durant 3 mesos. Per allà, hi havia molts animals herbívors i carnívors. A la presència del nostre Gurudeva venerat, aquests animals carnívors van deixar de menjar carn i ballaven amb altres animals herbívors. De fet, això va ser un gran episodi diví.

16) Entre els anys 1970 a 1972 que va decidir anar a l'Himàlaia després de renunciar a la manera de la seva família de la vida. Ell va entrar en contacte amb el Gurudeva Sarveshwaranandji i va viure amb ell durant 1 any. Més tard Sarveshwanandji va ordenar al seu deixeble Shriram Sharmaji per difondre la saviesa divina que havia arribat a tots els éssers humans del món.


17) Després de tornar de l'Himàlaia, Shriram Sharmaji decidir que no seria residir a Mathura. En lloc d'això va decidir residir a la zona en 7 Rishis de l'antiga Índia havia realitzat austeritats.

DIRECCIÓ: Shantikunj, Gayatri Teerth, Saptarshi, Haridwar - 249.411 Uttaranchal ÍNDIA WEBSITE: www.awgp.org

18) L'any 1979 es va iniciar l'establiment de Shaktipeethas Gayatri i Peethas Prajna en el món sencer. I l'any 1982 - 1985 es va establir més de 6.000 centres de serveis orientats a les petites / grans, i per sensibilitzar espiritualment la humanitat del món. En 84 països del món, Shriram Sharma Acharya començar centres d'investigació científica i espiritual del Mantra Gayatri. La investigació dels coneixements adquirits es va estendre a tots els racons del món.

19) èxits espirituals Un gran devot del Kundalini (energia Divina Serp) i Panchagni (5 focs) Ciència. És una fita poc comú després del aconseguit Buda. La prova dels èxits de Gurudeva és externament el fet que el pèl del seu cap sempre aixeca cap amunt. Fins i tot si amb l'ajuda d'un etc pinta seu cabell és pressionat cap avall, que encara segueix sent alta i elevada.

20) PRÀCTIQUES ESPIRITUALS DE subtilització VEERBHADRA CREACIÓ: Abans Gurudeva Shriramji morir, ell va realitzar austeritats espirituals de subtilització - o Sookshmeekaran. Una bomba atòmica es compon d'unitats


molt microorganismes que poden destruir el món gegantí. Subtilització mitjans per convertir la utilització de les funcions corporals greus com dormir, menjar, beure, etc per les metes més altes. El cos físic es converteix en el cos subtil i, per tant, amb la seva ajuda, una persona pot arribar a molts cossos subtils. Aquests cossos subtils a continuació, crear moviments desitjats al món subtil que al seu torn executen tasques miraculoses. Una d'aquestes tasques de Sri Gurudeva era transformar la pròpia psique de la humanitat un món millor i per tant crear un nou món i una nova era.

21) A través d'aquesta penitència subtilització, un futur brillant per als 450 milions de rupies de persones es crearà. El cos té 5 Koshas (5 beines), a saber: 1) Alimentació 2) Força Vital 3) Mental 4) Intel · lectual 5) Benaurança. D'aquests 5 beines, Shriram Sharmaji creat 5 Veerbhadras que amb la seva presència subtil crearan moviments en el món dens. D'aquesta manera s'executarà una transformació positiva de la psique de la humanitat del món i per tant una nova era radiant es va fer entrar totes les criatures del món, amb un caràcter ètic, viurà una vida de puresa i aquesta era es diu un gran Era.

22) CREACIÓ, REFLEXIÓ I PUBLICACIÓ DE TEXTOS ESPIRITUALS: Gurudeva traduir el 4 Vedes, Upanishads 108, 20 Smritis, 6 Darshans, Yog Vashishtha Geeta, 24, 18 Puranas, Brahmanas, Aranyaka i textos senzills Sutra a Hindi.

A Rússia, Calcuta i Lucknow Universitats, aquests textos traduïts s'han inclòs en el seu programa d'estudis. A Suïssa i EUA, s'estan realitzant estudis d'investigació creativa en aquests 4 Vedes.

23) Gurudeva Shriramji publicar 1.976 llibres que inclouen els seus escrits relatius a la superació dels problemes socials, la importància d'unir la religió i la cultura, Gayatri Super Science, Ioga Mantra cantant, austeritats, Pranayama, el despertar del Kundalini, etc Tots aquests temes s'han escrit de manera científica . Ell va canviar el punt de vista de la humanitat amb l'ajuda dels llibres que cobria gran pensament del Senyor Parshuram en els temps antics i moderns grans homes dia com Karl Marx, Herithesto, Buda,


Gandhi, etc A la mateixa forma en que el nostre Gurudeva anotava els seus pensaments profunds quotidiana . Totalment escriure sobre 1.651 carpetes.

24) Els homes comuns han perdut la fe, perquè el pensament humil i accions poc ètiques dels homes vils. Per tal d'evitar aquesta manca de fe, la filosofia de Ritambhara Mahapragna (intel · lecte diví) i la seva aplicació pot funcionar com una arma divina. Una creació original en la forma d'un llibre anomenat "Prajna Purana" va ajudar a convèncer la gent que una nova creació està a l'horitzó. Això ho va fer a través d'exemples del passat i prova dels principals textos religiosos del món. Aquest Purana Prajna ha estat publicat en els volums 3 i en el futur que cobreixi totalment 18 volums.

Venerat HH Shri Shriram Sharma Acharya és la confluència de la radiació dels Rishis de l'Índia antiga i per tant se li ha donat el títol Yugadevata i Yuga Rishi.

1)

Com a símbol de la destral del Senyor Parshuram, Gurudeva va marcar el començament d'una revolució creativa amb la creació d'una nova era. Això va ser ajudat per la seva poderosa ploma i discursos Shantikunj (Haridwar, Índia)

2)

Bhagirath en l'antiguitat havia manifestat el riu Ganges a la terra a través d'intenses austeritats. De la mateixa manera el nostre Gurudeva manifestar el Ganges de la divina saviesa (Gayatri) a través d'austeritats de 24 Purashcharanas de 24 lakh Gayatri Mantra cant.

3)

En l'antiguitat Charak havia descobert moltes herbes forestals atorgats bona salut i una nova oportunitat de vida. Aquesta tasca es troba actualment en execució en Shantikunj, per tal de rejovenir la nostra antiga ciència mèdica anomenada Ayurveda.

4)

Maharshi Vyasa havia escrit molts Puranas (mitologia índia) amb les benediccions del Senyor Ganesha. De la mateixa manera Gurudeva Shriram Sharma també va publicar el 4 Vedes, Upanishads, 108 darshans, Smritis,


Geeta, Purana Prajna en 18 volums alongwith altres llibres sobre la revolució social a nivell mundial.

5)

Maharshi Patanjali ens havia donat el mètode de 8 vegades de Ioga anomenat Asthangyoga. Avui a les Shantikunj, els metges moderns estan realitzant investigacions sobre Ioga i encoratjant a tots a practicar la mateixa.

6)

Yajnavalkya era ben conegut per la realització d'yajnas (sacrificis de foc). Centre de Recerca Brahmavarchas, fundada per Gurudeva, utilitza herbes del bosc de yajnas i això al seu torn cura el cos / malalties mentals, supera contaminació mental, augmenta la nostra força vital (per al despertar de la Kundalini) i equilibra la nostra atmosfera per la guàrdia de la contaminació.

7)

Vishwamitra que és el vident del Mantra Gayatri havia creat un nou univers. Gayatri Teerth, Shantikunj s'ha construït sobre aquesta mateixa terra on Vishwamitraji s'havia adonat Adi Shakti (Primordial Poder Diví). Aquesta terra amb subtils qualitats piadoses, està guanyant més resplendor a causa d'japa, el culte i Yajnas executades per milers de persones per aquí. S'estan realitzant investigacions sobre l'energia de so i Ciència Savitri.

8)

Jamadagni Rishi en el passat va fundar una Gurukul (escola), on els nens i els adults majors se'ls va donar educació apt. Avui a devots Shantikunj estan capacitats per servir a la humanitat del món. Les famílies se senten inspirats a beure sagrats ideals en la vida.

9)

Naradji espiritualment desperta la humanitat del món, viatjant per tot el món. Institut de formació de Shantikunja ha entrenat a molts devots que es mouen en el món i difondre el missatge del nostre Gurudeva venerat.

10)

Vashishtha era un adepte tant en el camp de l'espiritualitat i la política. Gurudeva Shriram Sharma va lluitar per la independència de l'Índia entre els anys 1930-1947 dC Més tard a través de llibres basats en el pensament


revolucionari, va tractar indirectament complementant la religió i la bona governança.

11)

Adi Shankaracharya havia establert 4 Mathas (ermites) en les 4 cantonades de l'Índia. Sota la direcció de Shantikunja, a més de 4.000 Pragna Peethas, Shaktipeethas i 24.000 centres d'autoaprenentatge es van establir.

12)

Rishi Pipplad estudiat i controlat seva ment pel consum de fruites i fulles. El nostre Gurudeva participar dinars de Jowar roti (pa indi) i la mantega durant 24 llargs anys. Fins al dia de la seva mort només menjava cereals i verdures bullides.

13)

Kanad un hereu de la tradició Atharveda proposat la teoria atòmica i la teoria científica de l'espiritualitat. En Brahmavarchas Institut, l'espiritualitat està sent investigat de manera científica.

14)

Aaryabhatta estudiar l'efecte dels planetes del sistema solar a la terra i li va donar certs principis matemàtics de la mateixa. En Shantikunja, s'estan realitzant estudis d'investigació astrològica.

15)

Milers de Bhikshus (captaires) van viatjar per tot el món per difondre el missatge del Senyor Budha. Així mateix milers de deixebles iniciats d'Shantikunja estan difonent el missatge de la cultura divina en tots els racons del món.

16)

Polar centre Himalays - Gayatri Teerth - Una atmosfera divina ha estat creat per aquí a causa de la presència subtil de Rishis i semidéus. Els cercadors espirituals i membres de Gayatri Parivar haurien de passar algun temps a mínim un cop l'any en què Shantikunja com sanatori culte espiritual. Així poden beneficiar de les seves vibracions sagrades.


17)

LA IMPORTACIÓ PROFUND DE TRES les encarnacions anteriors del GURUDEVA SHRIRAM Sharmaji -

1)

La primera encarnació va ser en forma de Sant Kabir (1398-1518 dC). Vivia amb la seva esposa a Benarés. Tota la seva vida Kabirji atrocitats atacats van dur a terme en nom de la religió. Ell va parlar de l'espiritualitat d'una manera directa.

2)

La segona encarnació va ser en forma de Samarth Ramdas (1608-1682 dC). Amb l'ajuda del seu Shivaji devot, va desencadenar els estats petits del sud de l'Índia. Ell va crear un ambient d'independència i va establir centres de l'edifici del cos per tot arreu. Va encoratjar la gent a assistir discursos espirituals per tal d'infondre la divinitat en la vida d'un.

3)

La tercera encarnació va ser en la forma de Shri Ramakrishna Paramhans (1836-1886 dC). Vivia amb la seva esposa Shardamani a Calcuta. Un cop més, portant la vida d'un pare de família, que va modelar el seu gran deixeble Swami Vivekananda. Va fer Vivekananda un mitjà, a fi de despertar principis sagrats en la ment de la humanitat del món.

HH SHRIRAM SHARMA creat i gestionat MOLTS CENTRES INSTITUCIONAL

1)

YUGA Nirma Yojana, Gayatri TAPOBHUMI, Mathura, UP - 281.003, ÍNDIA. Aquesta institució va ser creada pel nostre Gurudeva venerat després de vendre totes les seves propietats ancestrals, joies, etc Fins i tot avui en dia aquest institut té a) Gayatri Temple b) Una flama encesa sense interrupció durant els últims 6 anys. c) Re-creació d'instàncies d'aigua beneïda i el fang de 2.400 punts de peregrinació. d) Més de 2.400 milions de rupies mà Mantres escrits i) Sidha Peeth f) Yuga Nirman School g) La publicació de 1636 llibres en 7 idiomes h) Els llibres publicats amb una premsa màquina avançada compensat i) Una revista mensual amb més de 3 lakh subscriptors j) Una oficina de correus i un banc independent. k) A la seu central que dóna instruccions per arribar a més de 7.000 sucursals a tot el món pel que


fa a l'educació de la humanitat del món l) Prajna Nagar construït per als visitants i membres de Gayatri Parivar. Autor: Shriram Sharma Acharya fundador de la família internacional Gayatri va ser un gran iogui vident i encarnació del déu que va escriure volums de literatura científica, principalment en temes espirituals món per al benestar i la pau. Per a més científics i pls literatura visiten http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org i http://www.awgp.org/ DESCRIPCIÓ: llibres electrònics gratuïts sobre Chakra Meditation-CAT, Nirvikalpa Samadhi o Pensament Trance lliure, Assolir Ridhi-MT o Energies Divines, Future Religió Ciència, Super Energy Ciència i Gayatri Kundalini Ioga correlacionada amb les neurociències-cat, Endocrinologia, Anatomia, Psicologia i sociologia per 1) el material i la prosperitat espiritual i 2) unint el món pacíficament com una família. El nostre és un lloc web no tingui caràcter comercial que té per objecte la realització del vell somni d'edat de grans líders i pensadors del món: Un món sense fronteres bonica. PARAULES CLAU: Kundalini Ioga Gayatri llibres electrònics d'ultra so telepatia parapsicologia metafísica Nirvikalpa samadhi contaminació ioga tantra pel · lícules internet hipnotisme ecologia astrologia ayurveda Kalki bioelectricidad cirurgia làser d'ozó radar estrès creativitat arqueologia de la vall de l'Indus Civilització combustible crisi d'escassetat d'aliments tsunamis biografia Guru pau mundial ment psique déu nervioses subtils consciència de l'ànima divina tràngol glàndules endocrines ESP chakres del plexe meditació de concentració intel · lecte profecia va pensar pensant Cheiro Nostradamus Aurobindo felicitat cervell Vedes sol solar energia sagrada pur sentit òrgans Prana Avatar Upanishad llum de la cel · hipotàlem hipòfisi transformació futuristes predicció serp poder vital caràcter integritat ètica humana vague Tantra Mooladhar àtom de neutrons protó

2)

SHANTIKUNJA, Gayatri Teerth, Haridwar, Uttaranchal 249411, ÍNDIA. www.awgp.org

HH Shriram Sharma Acharyaji i HHBhagwatidevi Sharma, el seu consort, van residir en aquesta regió on les 7 Rishis d'antany (Saptarshis) havien fet penitència. És a prop del riu sagrat Ganges ia la base de les muntanyes de l'Himàlaia. Shantikunja té un llum flama ininterrompuda, Temple Gayatri, Yajnashala de 9 pires, auditori, teatre, arranjaments gratuïtes per donar 16 sanskaras, clínica ayurvèdica, centre de la construcció del cos, més de 150 treballadors a temps complet, els arranjaments de residència per a més de 1.000 participants en el campament, escola per a nens, escola de astrologia vèdica / Panchanga etc, presentacions de diapositives per a l'autoestudi, els discursos religiosos, etc, cintes d'àudio / vídeo de música devocional i 400 Peethas Prajna, Shakti Peethas i més de 24.000 associacions d'auto-estudi per al progrés espiritual i material de la humanitat del món.

Qualsevol persona (de qualsevol país) que desitja portar una vida creativa, tant progrés material i espiritual de la humanitat del món, pot unir-se a la "Yuga Shilpi Campament" durant 1 mes en què comença a partir de la 1 ª data de cada mes de l'any fins al final


d'aquest mes. A més cada mes 1-10, 11-20,21-30, un "Kalpa Sadhana Campament" està organitzada per 10 dies per a la transformació corporal i 4 dies de peregrinació.

3)

Brahmavarchas RESEARCH INSTITUTE, Saptarshi, Haridwar - 249.411, Uttaranchal, Índia www.awgp.org

Aquest institut compta amb 3 plantes. La planta baixa compta amb 24 ídols que representen els corrents d'energia 24 de Gayatri (12 Vaam Margis / tàntric i 12 Dakshina Margis / vèdics). Aquest institut ha demostrat amb les proves necessàries que les 24 lletres del Gayatri Mantra són les 24 encarnacions de Déu, 24 semi-déus, 24 Rishis, 24 pràctiques de ioga, 24 austeritats, 24 Gurus del Senyor Dattatreya, 24 Ridhi-Sidhiss i glòries divines. La primera planta compta amb un laboratori. Alberga diversos aparells tecnològics i màquines d'avançada, per monitoritzar la psique i el cos de l'home. Aquesta investigació es porta a terme per científics i metges de renom.

Igual que l'al · lopatia i homeopatia, Rishis d'abans Yajnopathy inventat en què el fum sagrat d'un Yajna sales foc de les nostres malalties. Se li va demanar a un pacient que se sent en un tancat de laboratori de vidre i està exposat a diversos tipus de gasos Yajna. Ens complau informar a tots els lectors que aquest tractament a través dels gasos Yajna ha curat a milers de persones que pateixen de diverses malalties.

Més enllà d'això, Gurudeva es va oposar amb vehemència a les creences cegues, tradicions vils, el fonamentalisme, el dot, etc Va encoratjar a una actitud d'igualtat cap a totes les religions. Ell sempre parlava d'una religió, una acció i un objectiu. Ell va dir que no hi ha una sola forma de la religió en el món sencer. A més va parlar de la importància de mirar al món sencer com la nostra Mare (Vishwamata). Ell va dissenyar els programes per a l'elevació de les dones i la salut de tots. Ell va inspirar a tots els seus seguidors a suportar pacientment tots els obstacles que s'havia predit, que vindria el seu camí entre els anys 1985-2000 dC Va predir, a més, que a partir de l'any 2000 AD poc a poc una atmosfera de santedat va a embolicar al món sencer.


CAPÍTOL 3 - UN MISSATGER DE DÉU VI - No vam poder RECONÈIXER EL.

THE DAWN SAGRADA L'ERA D'OR - COMENÇAMENT D'UNA NOVA ERA.

"Avui en dia els problemes del món s'han tornat tan complicada que no es poden resoldre amb una intel · ligència o la força humana. Hi ha senyals que diuen que Déu s'ha encarnat en la terra i amb l'ajuda dels seus col · laboradors, Ell està fermament a treballar en el programa de neo-creació ".

-

JOHN Melard.

"Que Déu per qui els ciutadans d'Israel estan a l'espera, ja s'ha encarnat en la terra. Quan acaben les penúries dels israelians, la que el món acabarà també ".

-

ORAYCHARD

"L'alba de l'Índia està a l'horitzó. Índia tornarà a obtenir el crèdit per difondre el missatge de la justícia i la cultura sagrada en el món sencer. "

-

Maharshi Aurobindo

"Un període conjuntural d'una nova era ha començat el 26 desembre 1924 ANUNCI dir Samvat 1981 Posh Amaas Vad, divendres."


-

Gopinath SHASTRI CHULATE

"El Missatger de Déu arribarà que canviarà tota la faç de la terra mitjançant la inducció de valor en tots els laics".

- BORISCO

Tots els savis, astròlegs i vidents grans del món opini que ha arribat el moment per a la Transformació Era. Avui en dia, el món ha estat engolit per la injustícia, la manca de pau, les pràctiques de mala gestió, la injustícia i la il · legal. Així, les persones perden l'esperança i diuen: "On és Déu?". El Senyor Totpoderós ja no permetrà que El seu bell món a romandre en un infern com a condició. Des de temps immemorials, el Senyor té una i altra vegada encarnat en la terra, a fi de superar la injustícia al món. Per tant per què no hi haurà d'encarnar avui de nou en aquests temps difícils? Tots els futuristes del món han dit en una veu que el temps per al món / Era transformació ha arribat. El Creador (Déu) de la creació de neo ja ha manifestat enmig de tots nosaltres i ha començat aquesta tasca gegantina.

Molts erudits conservadors diuen que un era equivalent a 4 lakh, de 32 mil anys. La seva sola cama (quarta part) és equivalent a 1 lakh, 8000 anys. Per tant, segons aquests experts l'era actual es troba a la primera etapa de Kali Yuga (Edat Fosca). Per tant, diuen que tindrem d'esperar 3 lakh, 24.000 anys més per a una nova era d'establir polz Aquest punt de vista enganyada ha induït una caiguda de la humanitat del món des del punt de vista mental. Suport enganyat aquests experts ", obliga els devots indis innocents a pensar erròniament. Aquests experts inculcar por en les ments d'aquells indis que creuen en el treball dur i l'empresa i, com a drogues intoxicants, aquests homes innocents es converteixen en esclaus intel · lectuals. Preceptes bíblics sempre tenen un significat especial en funció del temps i les circumstàncies. Aquests preceptes es donen interpretacions equivocades pels estudiosos secs (Els experts) i les creences cegues tant prevalen a l'Índia. Hem adonar-nos que els mandats de les escriptures originals no estan malament, però que estaven terriblement mal interpretades pels anomenats experts. Aquestes disposicions de les Escriptures han de ser estudiats a fons i s'interpreten correctament.


El lapse de temps d'una era (Satyuga, Dwaparayuga etc) varia en conjunt amb els diferents moviments de les estrelles, planetes, etc i la seva influència en la terra. Al Vajas Samhita, una demarcació molt clara tall s'ha fet entre una era humana i Demi-God Època (12/111). Una era s'ha definit encara en el Taitariya Samhita. En el capítol astrològica del Rig Veda, era de Brahma de Prajapati ha estat descrit com Samvatsar següent -

"Quan Brihaspati (Júpiter) passa a través de 12 signes del zodíac, s'acaba una era. Un Signe és equivalent a 1 any. Així, l'era dels 12 signes del zodíac és igual a 12 anys. Així, si una era es mesura sobre la base que el sol o el moviment de la lluna, el càlcul pot variar molt. Els científics moderns han descobert el fet que en 11 anys, l'estat interior dels canvis dom. Aquests 11 anys corresponen a 1 era de la sol.

El càlcul d'una era corresponent a 4 lakh, 32.000 anys ha estat mal realitzat sobre la base de circumbalution del sol del seu univers que té 2 anys crore. Aquests 2 anys cror s'han classificat en 4 parts, és a dir 4 èpoques i cada era per tant correspon a 4 lakh, de 32 mil anys. Per tal de mantenir el ritme amb el càlcul era prevalent, eres més petites s'anomenen Antardashas. Per tant la gent s'enganya en tractar d'estudiar.

Manu Smriti (1/68-70) diu molt clarament -

"Les èpoques que corresponen a Brahmaji crear el món en 1 dia i destruir-lo en 1 nit és el següent: 4000 anys i 4 mil segles el que significa 400 anys de Poorva Sandhya i 400 anys d'Uttar Sandhya que és igual a 4.800 anys de Satyuga . De la mateixa manera 3600 anys d'Tretayuga, 2400 anys d'Dwaparyuga i 1.200 anys d'Kaliyuga es poden calcular.

Al Bhavishya Khand de Harivanshpurana, aquestes èpoques també s'han calculat com 4800, 3600, 2400 i 1200 anys. Alongwith aquest el període conjuntural de tots aquests 4 èpoques han donat com 800, 600, 400 i 200 anys. El càlcul del període de temps era de Lingapurana i Srimad Bhagavad-són molt similars a la que figura en Manu Smriti.


Sobre la base del càlcul anterior i tenint en compte la mesura de la Samvatsaras i kalpas, l'actualitat (2005 AD) és que l'alba en què Kali Yuga (Edat Fosca) es transformarà en Satyuga (Golden Age). En els textos antics de la nostra història s'ha dividit en 5 kalpas 1) Mahat Kalpa - 109.800 anys abans de Vikram Samvat a 85.800 anys abans de Vikram Samvat 2) Hiranyagarbha Kalpa - 85.800 anys abans de Vikram Samvat al 61 8000 anys abans de Vikram Samvat. 3) Bajia Kalpa 618.000 anys abans de Vikram Samvat a 37.800 anys abans de Vikram Samvat 4) Padma Kalpa 37.800 anys abans Vikram Samvat a 138.000 anys abans de Vikram Samvat 5) Varah Kalpa - 13.800 anys abans de Vikram Samvat havia començat i continua encara avui .

Uptil ara Manvàntares (Estat de Manus) de Svambhu Manu, Manu Svarochish, Uttam Manu, Manu Tamas, Raivat Manu, Manu i Chakhush Vaivaswat Manu del Varah Kalpa ja han passat de llarg. Avui dia el Antardasha de Vaivaswat i Savarni Manus està passant. Kalki Purana diu que després de la Manvàntares del Savarni Manus a saber. Daksha, Brahya, Dharma, Rudradeva i Indra, Savarnis del Varah Kalpa passen, Kalki encarnació de Déu es manifesta en la terra. Després del capvespre Kalki passa, l'alba de Satyuga es manifestarà. Savarni Manu aparèixer 5737 anys abans de Vikram Samvat començar. És només després d'Manvantara d'Indra Svarni passa perquè Kalki es manifestarà. Així Kalki Samvat prevaldrà. Es començarà amb un naixement terra de Kalki que es diu que és al voltant de Vikram Samvat 1970. Per saber més sobre Kalki Samvat, rei Pulakeshin va demanar als seus astròlegs de renom per calcular-lo. A partir dels gravats tallats en les roques en una regió anomenada Ahol del sud de l'Índia, Kalki Samvat es diu que entre 1969 a 1970. Això demostra que Kalki ja ha encarnat entre Samvat 1969-1970 per a la superació de la influència budista de l'Índia. En relació amb això, institut de recerca històrica de Mathura (Puratan Itihas Shodh Sansthan) és molt important. El seu director de recerca ha acceptat els fets abans exposats, i en el seu capítol apel · lació, en parlar de càlculs astrològics, ha acceptat que "el temps és a dir d'avui prop de 2000 AD és el període conjuntural foscor de la nit de Brahya."

D'aquesta manera, ja que degut a un sobre de la foscor en aquests moments, es produeix una intensa turbulència natural de Poder Diví o poders de creació Neo generalment es manifesta en el període conjuntural,. Exemples d'això són els terratrèmols, intenses onades de fred, la fam, les tempestes, les inundacions, la manca d'aliments, més de la població, etc Per tant l'ànima de l'home experimenta dolor i tristesa. Per tal de superar el dolor mitjançant l'establiment de la justícia, Brahya manifesta durant el període conjuntural. Així, de nou una nova direcció, nova disciplina i les noves idees s'estableixen al món. El Senyor reencarna alongwith seus ajudants divins en aquest món. En aquests moments, d'una banda, preval la injustícia, la injustícia, l'opressió, etc, i d'altra banda, establir la justícia,


la cultura, les accions sagrades, bon caràcter i bona voluntat de la humanitat del món. Per tant la pau mundial uixers polz

Al Vana Parva del Mahabharata, aquest estat va ser descrit milers d'anys enrere -

"Quan acaba una era, una nova intensa agitació i turbulència es veu al món. Quan la Lluna, el Sol, Posh (3 ª Setmana de Vikram Samvat) i Júpiter entrarà en un signe del zodíac particular Satyuga o Era d'Or despertarà.

Després que les galàxies sagrats dutxar seva gràcia. Un augment en les comoditats materials provoca alegria a tot el món. La gent a recuperar la bona salut i felicitat. Aquesta confluència astrològica (Graha Ioga) acaba de tenir lloc en un passat molt recent.

Dos llibres anomenats "Alkshak Valktmafi Marfat" i "Malabud Kablut Kayamat" que es troba a la Biblioteca Hamidiya de la Meca diu que una revolució generalitzada, la turbulència i l'Era de Transformació tindrà lloc a la 14 ª segle (AD) En un vers seu, Surdasji amb seu potencial extra sensorial escriu -

"Després Samvat 1900, els canvis es produiran en aquest món. Després d'aquesta revolució super la enfiladissa de la justícia creixerà al món i des de fa milers d'anys Satyuga (Golden Era) existirà ".

"En el període conjuntural de la transformació Era, les persones que s'adhereixen als ideals sagrats portar una vida exaltada i el Senyor un cop més establir la pau, l'alegria, etc al món."

L'emperador conegut de Bundelkhand, Guru de Chatrasal, Mahatma Premanathji en la seva poesia diu que en aquesta època, es produeix una transformació i el Senyor encarnarà una terra.


En un llibre Odiya anomenat "Malika", la Greta Yogi Achyutanand parla d'una època d'or es manifesta -

"Tan aviat com el Samvat Balmukund freqüent en extrems Orissas, Kaliyuga acabarà també. Tots els devots s'adonaran d'això pel seu compte. "Tots aquests càlculs demostren que Satyuga ja ha manifestat i que ningú pot obstruir.

Editor de "Life Healing", el Pare John Melard també va acordar que la transformació era es durà a terme -

"Avui els problemes del món s'han tornat tan complicada que l'intel · lecte humà fràgil no pot resoldre'ls. La pau mundial està més enllà de l'abast i el poder dels éssers humans. Tot i això no cal desesperar, perquè hi ha indicis que el Senyor Totpoderós ja ha encarnat en la terra i alongwith seus col · laboradors, està a punt d'establir una nova era de pau a la terra. La seva capacitat intel · lectual i la força de l'ànima demostrarà que Ell realment és una encarnació de Déu, és a dir, Avatar. Aquest Uplifter del món no s'oculta darrere d'un vel per molt temps ".

WB Orchard també està d'acord amb això -

"Que Déu per qui els israelians estan a l'espera que baixi a la terra, ja ho ha fet. Així, no només es la tristesa dels israelians es preservarà, però que la pau mundial serà establir polz El Senyor mai permet que el destí malalt, la injustícia i l'opressió que hi ha en la seva creació. Avui negativitats han arribat al seu punt màxim i per tant el Senyor seran forçosament encarnar a la terra ".


Swami Aseemanand diu -

"En el present experiment clarament la presència del Senyor a tot arreu. Aquest dia no està llunyà el dia en l'amor, la igualtat i la fraternitat en el món sencer van a florir. Kali Yuga (Edat Fosca) acabarà i una nova era d'esplendor es manifestarà ".

Hem d'entendre que Satyuga, Tretayuga, Dwaparyuga i Kaliyuga no tenen una forma independent de l'existència. Tot això és el càlcul mental de l'home del temps. Quan la justícia, espiritualitat, fruits de les accions, l'altre món, el renaixement, la fe, la devoció, la pròpia glòria, l'amor, la compassió, la generositat, la cooperació, etc i sagrada intensitat qualitats humanes en la nostra psique, que era s'anomena Satyuga (Golden Age ). Quan Rajo Guna es manifesta en la psique com la disciplina, l'amor a la justícia, etc es diu Tretayuga. Quan Rajoguna amb una mica de Tamo Guna (foscor espiritual) envolta la psique es diu Dwaparyuga. Quan la psique dels desbordaments de la humanitat del món amb Tamoguna com activitats vils, la ignorància espiritual, pecadors, la injustícia, la injustícia, etc es diu Kali Yuga. Tots aquests yugas (eres) depenen del que predominen qualitats en la psique de la humanitat del món. La resta, fins i tot l'edat d'or hi havia molts homes demoníacs (Asuras). De fet, és durant les grans èpoques com Satyuga i Tretayuga que terribles dimonis com Shumbha, Nishumbha, Sahasrabahu, Kirat, Ravana, Banasura, Kansa, Aghasura, Duryodhan, Dushasan, Tripurasura etc néixer. D'aquí per què es diuen aquestes èpoques Satyuga etc a lloc de Kali Yuga (Edat Fosca)? La resposta és simple que encara que aquests dimonis existien, aquestes eres predominar amb qualitats sagrades de la humanitat del món. Per tant, si tots estem d'acord que estem en l'Edat Fosca, que sens dubte es pot convertir en una edat d'or, si la psique de la humanitat del món no hi ha més ports qualitats vils i en el seu lloc substituïx amb els ideals sagrats, pensaments piadosos, bona voluntat, etc fet de la Aitereya Brahman està totalment d'acord amb aquesta creença -

"Kaliyuga significa home alongwith el món sencer ple d'ignorància espiritual o" somni ". Quan comença el badall és Dwaparayuga. Quan s'asseu al llit és Tretayuga. Quan s'aixeca del llit i comença a caminar, és a dir, quan s'activa, comença a pensar encertadament, i executa tasques de benestar per a la humanitat del món, és Satyuga o Golden Age.


Aquestes observacions demostren que yugas (eres) no estan obligats pel temps. Per tant, quan la gent fanàtica creure que Kaliyuga té un lapse de temps de 4 lakh, 32.000 anys, és una creença errònia. Una època es pot convertir en una altra època, en qualsevol moment, si les qualitats mentals es transformen. El Senyor s'encarna en aquest món, per tant, per a transformar tota una època. Déu estableix una edat d'or mitjançant la inducció de la psique de la humanitat del món per amarar-se de la justícia, els ideals sagrats, puresa, etc

El Gran Yogui de l'Índia, que durant tota la seva vida va encendre la flama de l'espiritualitat, és a dir Maharshi Aurobindo, va ser un gran vident. Ell sempre va sostenir que els miracles en forma de predir els esdeveniments futurs són perjudicials pel que fa a avanç espiritual. Per tant, mai va fer prediccions innecessaris i en el seu lloc va parlar de només els esdeveniments futurs, que la fe i la paciència inculcada en tots els devots. Tals prediccions de Shri Aurobindo vi cent per cent veritat. El 1938 AD, va predir que, en uns 8 anys, Índia guanyaria la llibertat política. Va predir, a més, que després d'això immediatament, l'Índia es va dividir.

Les seves prediccions sobre Transformació Era molt important -

"El meu cor es balanceja amb inspiracions divines. Un futur brillant per a la Índia està molt a prop. Moltes persones tracten de occidentalitzar l'Índia, però, estic segur que un moviment començarà a l'Índia, que va a destruir les seves corrupcions i donar una nova direcció a l'espiritualitat. Aquest moviment marcarà el començament d'una era d'or ple de pau i felicitat al món sencer. "

Sant Vishwaranjan Brahmachari que mentre que la predicció que Shri Lal Bahadur Shastri es convertirà en el pròxim primer ministre de l'Índia també havia dit tristament -

"Shastriji es convertirà en primer ministre per un curt temps i que morirà en un país estranger. Després d'ell, una dona es convertirà en primer ministre. En un futur proper, l'Índia s'enfrontarà a molts alts i baixos i enmig d'ella, una gran revolució espiritual es durà a terme. Encara que aquesta revolució es centrarà en l'Índia central, que influirà en tots els racons de l'Índia. El director d'aquesta revolució se li dóna crèdit per a la unió del Nord i Sud de l'Índia culturalment. En


pocs anys, l'Índia acceptarà nous ideals i seran absorbit per la resta del món també. La gent es donarà per vençut hàbits vils, pensament vil etc voluntàriament i reemplaçar amb bon caràcter. En el futur els homes no competeixen per diners, estatus, etc, però va a competir entre si per amarar-se dels ideals sagrats, accions piadoses i pensament elevat ".

Els lectors han de recordar que Shri Brahmachari havia predit que el Pakistan s'enfrontaria a grans inundacions. Altres de les seves prediccions són -

"L'Índia també podria enfrontar inundacions i terratrèmols. Índia podria haver de lluitar en una guerra amb la Xina i el Pakistan. Malgrat tot això l'Índia progressarà i després de 1992 AD Índia guanyarà més glòria que tant la URSS i EUA Índia seran responsables de salvar el món d'una guerra mundial imminent ".

Un gran estudiós cum astròleg de Baran a saber. Shri Jyotishbhushan Shastri Chuletey, un dia amb el seu ull diví va veure, que el director d'una nova era que ja s'ha manifestat en la terra i que la transformació Època tindrà lloc molt aviat. El pare de Shastriji, un gran estudiós de Srimad Bhagavad també va escoltar aquesta veu divina. Tots dos, pare i fill va escriure una carta als altres respecte al mateix temps aquesta visió divina. Ells es van sorprendre que les seves visions divines coincideixen perfectament.

La predicció de Shri Shastriji que l'Índia guanyaria la independència entre els anys 1945 dC a 1950 dC es va demostrar correcta. Deu anys abans de Gandhi va morir, Shastriji predir aquest esdeveniment. També havia dit que el 1970 AD a un home d'Amèrica es dirigirà a la lluna. En el capítol Kalimvarjya criticar els que va opinar que no ha circumval · lar la terra. Shastriji va dir que des de l'antiguitat, els vehicles celestes indis circumambularon no només la nostra terra, però altres planetes també. Quan l'any 1970 dC un nord-americà aterrarà a la lluna, la gent estarà d'acord amb les meves observacions anteriors. Per aquest motiu els indis també hem de participar en estudis d'investigació de l'espai interestel · lar. Ell també havia predit que la Xina ataqués Índia. Ell va fer un horòscop de data 1926.09.05, a les 12.00 h, que és la següent -

1)

Lagna (1 ª casa) - Lliura - Saturn


2)

febrer ª casa - Scorpio

3)

març ª casa - Sagitari - Ketu

4)

abril ª casa - Capricon - Jupiter

5)

maig ª casa - Aquarius

6)

juny ª casa - Peixos

7)

juliol ª casa - Àries - Mart

8)

8 ª casa - Taurus

9)

setembre ª casa - Rahu

10) 10 ª casa - Lluna-Venus 11) 11 ª casa - Leo - Sun - Mercury 12) 12 ª casa - Verge

La primera casa de Lliura tenia un Saturn exaltat. La tercera casa de l'empresa té un Ketu exaltat o la cua del drac. La quarta casa de la felicitat tenia Júpiter. La 7 ª casa tenia Mart en la seva pròpia zodíac. La 9 ª casa tenia un Rahu exaltada o un cap de drac. La 10 ª casa de les accions va tenir Lluna en el seu propi signe i Venus. Això va indicar que la ciència i una nova religió, s'establiran en el món. A la 11 ª casa dels beneficis, no hi havia sol en el seu propi signe alongwith Mercuri. Això indica que la riquesa i la glòria de l'Índia augmentarien considerablement. Aquest horòscop coincidia amb el del Senyor Rama i Krishna. Això va indicar que el Poder Diví ja havia encarnat en la terra i que la gent ho reconeixeria més tard.

Tan aviat com va despertar aquest pensament en la seva ment, Shastriji escriure un llibre anomenat "Transformació Era" d'Akola (Maharashtra - Índia). Sobre la base dels càlculs astrològics, va dir que Kali Yuga (Edat Fosca) acabarà en Posh Vad Mestresses Samvat 1981. Avui estem en el període de la unió era i Transformació Era tard serà establir polz Així acabaran els foscos dies ombrívols del passat i un futur brillant es manifestarà. Aquest període de la unió era crearà turbulència en el món al principi, però després de l'Índia aconsegueix la glòria, la resta del món també hi pacíficament com una família. En un futur pròxim l'Índia liderarà el món pel que fa a la ciència i l'espiritualitat.


El llibre anterior eulogoized per tots els astròlegs que porten, ja que eres es van calcular adequadament a través dels principis astrològics. Aquest llibre, d'una banda destrueix les creences astrològiques cegues i per altra banda fa llum sobre una revolució imminent saviesa que escombrarà tot el món.

Índia veurà una gegantina revolució de pensament. Com a resultat d'això -

1)

Els mètodes educatius canviaran per a millor. Avui la gent està estudiant per tal d'aconseguir una feina. En el futur, la gent educada no requerirà treballs però els empleats.

Autor: Shriram Sharma Acharya fundador de la família internacional Gayatri va ser un gran iogui vident i encarnació del déu que va escriure volums de literatura científica, principalment en temes espirituals món per al benestar i la pau. Per a més científics i pls literatura visiten http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org i http://www.awgp.org/ DESCRIPCIÓ: llibres electrònics gratuïts sobre Chakra Meditation-CAT, Nirvikalpa Samadhi o Pensament Trance lliure, Assolir Ridhi-MT o Energies Divines, Future Religió Ciència, Super Energy Ciència i Gayatri Kundalini Ioga correlacionada amb les neurociències-cat, Endocrinologia, Anatomia, Psicologia i sociologia per 1) el material i la prosperitat espiritual i 2) unint el món pacíficament com una família. El nostre és un lloc web no tingui caràcter comercial que té per objecte la realització del vell somni d'edat de grans líders i pensadors del món: Un món sense fronteres bonica. PARAULES CLAU: Kundalini Ioga Gayatri llibres electrònics d'ultra so telepatia parapsicologia metafísica Nirvikalpa samadhi contaminació ioga tantra pel · lícules internet hipnotisme ecologia astrologia ayurveda Kalki bioelectricidad cirurgia làser d'ozó radar estrès creativitat arqueologia de la vall de l'Indus Civilització combustible crisi d'escassetat d'aliments tsunamis biografia Guru pau mundial ment psique déu nervioses subtils consciència de l'ànima divina tràngol glàndules endocrines ESP chakres del plexe meditació de concentració intel · lecte profecia va pensar pensant Cheiro Nostradamus Aurobindo felicitat cervell Vedes sol solar energia sagrada pur sentit òrgans Prana Avatar Upanishad llum de la cel · hipotàlem hipòfisi transformació futuristes predicció serp poder vital caràcter integritat ètica humana vague Tantra Mooladhar àtom de neutrons protó

2)

La devoció a Déu no es limita a Mantra superficial cant. Els devots d'ara endavant també prendran el sant servei de les criatures del món.

3)

Les persones ja no tindran com a objectiu per a la salvació sinó que preguin pel servei a Déu i les seves criatures.


4)

5)

6)

La gent no els agrada els advocats i procuradors. Índia donarà lloc als camps de la Geologia, Química, Ciències Yantra, Mineria, forces magnètiques, etc, i la ciència moderna.

Les persones tindran un profund interès en la religió i la ciència espiritual.

En l'actualitat la humanitat del món s'ha dividit brutalment en sectes i sub-sectes. En el futur només hi haurà 4 classes, basades en les qualitats mentals i les activitats corresponents. Comunalismo mentalitat estreta serà destruït i per tant es va a transformar la nostra manera de menjar, dormir, creences, hàbits, etc per millor.

7)

la saviesa vèdica s'estendrà a tot el món.

8)

El Manu i Yajnavalkya Smritis seran la base de la governabilitat futura.

9)

Vídua nou matrimoni ja no serà vist com anti-religió.

10) Les persones que facin èmfasi en el poder congregacional.

11) En lloc de construir nous temples, mesquites, esglésies, etc gent reconstruir els existents que es troben en un estat molt deteriorat. Temples, mesquites, esglésies, etc es convertiran en centres de la humanitat del món despertar.

12) Les famílies estimaran els uns als altres molt.


13) Indis inventarà avions que són sense fum. Foc, pluja, vent, sol, etc funcionarà segons el desig de l'home.

14) La ciència de posar-se en contacte amb els éssers morts guanyarà més importància.

15) En tots els racons del món, instituts de recerca i indústries florirà.

No menys important és increïble si Transformació Era comença a existir en aquest segle. Moltes ànimes alta alçada del món han acceptat que una revolució de pensament està a punt d'enlairar i que també sobre la base d'una força col · lectiva. Pàgines posteriors d'aquest llibre es descriuen diversos tals prediccions que proven que l'alba d'una era tal, no està molt lluny, que marcarà el començament d'amor, la igualtat i els valors humans al món sencer.

CAPÍTOL 4 - DIVINA SEER Romain Rolland

Romain Rolland diu - Estic segur que una gran part de la cultura blanca (Western) serà destruït amb les seves dues qualitats bones i dolentes. Després d'una nova cultura, naixeran en el món. (Ell ha acceptat clarament que aquesta nova cultura serà una cultura de l'Índia. Segons ell, la cultura i la filosofia de l'Índia es van establir com una religió mundial i la cultura del món). Es crearà una nova societat. Estic menys preocupat que la vida es deteriorarà.

Els països occidentals no accepten que la nostra ànima és immortal - però crec fermament defensen aquesta creença. Aquelles ànimes que neixen als països occidentals i estan sent influenciats per la cultura occidental, s'enfrontaran a grans dificultats.

El famós astrolger Prof Cheiro havia predit que posarà fi a la raça blanca i que la cultura musulmana també serà destruït. En lloc d'una nova cultura i una nova religió obtindran un


fort agafador del peu a tot el món. Cheiro escriu - Quan el Sol entra en Aquari, es percebran molts efectes intensos. Això es deu al fet que els seus planetes són Urà i Saturn. Antics vidents de les ciències secretes creuen que és un gloriós començament d'una nova era. Saturn és la causa de la destrucció. Urà canvia les normes i lleis d'edat de la seva mateixa arrel. Quan Sol entra en els testimonis d'Aquari, agitació intensa canvis i revolucions gegantines. El creador d'aquesta nova era són planetes. Influeixen les dones a manifestar-se en una nova forma.

Totes les observacions anteriors poden ser percebudes clarament avui en dia. Països conservadors com Iran, Turquia, Aràbia i Jordània estan permetent les dones musulmanes a viure una vida de llibertat similar a la viscuda pels homes. Sun ja ha entrat en Aquari. Ja s'han produït transicions planetàries apt, una nova era no és molt lluny. La vella cultura del món serà reemplaçada per una cultura divina.

"La glòria de l'Índia despertarà en la forma d'un Poder Suprem, però per a això, se sotmetrà a una gran quantitat d'agitacions. En vista que la situació serà dolorós, però un missatger diví de Déu naixerà a l'Índia, que es congregaran els laics. Aquesta congregació valentament combatre nucli dur gent materialista del món. Es va demostrar que les simples comoditats materials només poden conduir a la nostra caiguda. En canvi el materialisme i l'espiritualisme han de treballar de la mà per al progrés general i la pau del món. Després que els homes senzills i ètics predominarà en el món sencer. L'alegria i la pau s'estengui a totes les direccions. En el període conjuntural, astúcia, assassinats, saquejos, etc s'intensificaran. Així, després d'una intensa turbulència, característiques humanes sagrades es farà càrrec del timó dels assumptes. Aquest avanç serà de llarga durada i en la 21 ª segle, es veurà amb més claredat. El món va a florir amb qualitats com l'amor, la compassió, l'honestedat, la caritat i la fraternitat. "Famós astròleg femenina d'Hongria, Boriska Silvigar, havia fet aquesta predicció.

Boriska era la persona amb la qual un anglès havia col · locat una aposta a que Anglaterra no va a alliberar l'Índia políticament. Boriska va somriure i va dir: "Després de 1944 dC cap poder al món pot prevenir l'Índia des de la independència. El destí de l'Índia brillarà intensament i els seus ciutadans religiosos aplanarà el camí per a la pau i la germanor mundial ".

Aquestes observacions hi són a la Bíblia també. El famós vident i sant, Pare Baxter, en escriure un comentari sobre Mateu 24 i Apocalipsi (capítol 6) diu -


"El significat d'un home a cavall amb una espasa a les mans és que un home tan gran naixerà, que revolucionarà el món sencer. Humanitat Mundial beure valors espirituals causa de la influència de les poderoses vibracions de pensament d'aquesta gran persona. Just abans d'això, el menjar serà car i la gent va a dur a terme accions pecaminoses. El déu de la mort destruirà sobre àrees poblades a través de les guerres, la pesta, tsunamis, etc calamitats naturals mostraran la seva ira. Els moviments del sol, la lluna i els planetes seran molt greu per a la humanitat del món. En aquest moment un Poder Diví Roig. S'establirà la pau i els valors humans al món ".

No hi ha pràcticament cap diferència quant a les circumstàncies actuals i que dóna la Bíblia es refereix. Per tant no hi ha raó per dubtar que un Poder Diví ja ha encarnat en la terra per tal de crear una nova era. Avui dia, enmig de l'agitació i la turbulència, el sol del neo-creació està tot a punt per pujar. Ningú pot impedir aquesta disposició eterna de Mahakal (Great Time).

Transformació Age és la necessitat fonamental de l'hora i és imprescindible. L'època antiga sens dubte serà destruït i serà reemplaçat per una nova era brillant. Hem d'esperar i veure de qui està a punt de ser aixafat en la seva activitat agitative i així convertir-se en un soci de la mala fama. D'altra banda anem a veure qui va a obtenir bons mèrits, prenent part en aquesta gegantina tasca de la creació neo.

CAPÍTOL 5 - DESPRÉS DEL PRIMER Mahabharata, UN NOU Mahabharat posa en

"Vint anys després de l'Índia rep la llibertat, una organització espiritual poderosa vindrà en centre d'atenció i s'elevarà el món sencer, tant material com espiritualment. Aquest Uplifter serà alhora el fundador i director d'aquesta organització. Si tots els seus pensaments en la seva vida s'han publicat en un llibre, que va tot més de 1000 lliures. El món sencer va a beure la seva ètica de comportament. Índia es convertirà en la joia de la corona de la terra ".

-

ANANDACHARYA


En els mesos de desembre de 1962 i gener de 1963 AD AD, es parlava d'una guerra mundial. Amb referència a la 8-planet Ioga, no només els astròlegs de l'Índia, sinó també els de tot el món van proclamar que una guerra mundial es durà a terme al febrer de 1962 AD Malgrat això, sobre la base dels càlculs astrològics de Acharya Varah Mihir, en l'edició de setembre de 1961 de la revista Akhand Jyoti, la predicció anterior d'una guerra mundial havia estat qüestionada. El nostre punt de vista es va veure reforçada per l'opinió del noruec famós Yogi, Anandacharya. Va dir que

"Sens dubte, la 3a ª guerra mundial es durà a terme, però no abans de 1995 AD Uptil llavors l'Índia es convertirà en la 6 ª superpotència del món. Igual que la guerra Mahabharat es va lliurar a l'Índia, després dels avenços científics, en el qual totes les nacions del món van estar involucrats que va utilitzar armes divines de foc, etc, de la mateixa manera en què al futur 3 ª guerra mundial no només es veu l'ús d'un terrible química i les armes atòmiques, però fins i tot altres acabats d'inventar que ningú està al corrent de l'actualitat. Això significa que amb l'ajuda de les armes obtingudes d'altres mons divins, es lliurarà aquesta guerra. Les armes nuclears de la terra es veurà pàl · lid davant les armes divines esmentades. Després es fan servir aquestes armes divines, que no deixaran petjada darrere dels científics de la terra per dur a terme estudis de recerca. Fins i tot les dones prendran part en aquesta guerra ".

"Aquesta guerra es lliurarà principalment a Àsia, però els seus efectes més contaminats es veurà a Europa i les nacions musulmanes. El paper de l'Índia es convertirà en la decisió final. Inicialment Índia tractarà de posar fi a aquesta guerra, però a causa de la postura de la Xina, la gent no estarà d'acord. Interiorment el foc de la guerra es va mantenir cremant per la Xina i un altre país es pot culpar per això. Les flames de la destrucció per la guerra es va estendre tan lluny, que tots els països del món van a sol · licitar l'Índia per intervenir i evitar la destrucció. Només llavors prevaldrà la pau. Després d'aquesta guerra, la cultura humana canviarà per complet. Tot això es durà a terme només després de 1995 AD "

Que les prediccions de Yogi, que s'han donat en les línies abans esmentades i en les pàgines següents, va ser un indi nascut a Bengala Occidental l'any 1883 dC Va ser cridat Surendranath Baral. Com a resultat d'un estudi profund de la Universitat de Calcuta que cobreix temes com l'índia i la filosofia vèdica, un gran despertar espiritual va tenir lloc en la seva psique. Durant algun temps va ser professor de certes assignatures a la Universitat de Calcuta. Es va adonar dels homes materialistes barret posseïen molt pocs valors humans. La seva relació era com un gra de mostassa i una muntanya. Propòsits materials simples no poden donar pau i goig etern. És només el Poder Etern Diví dins de cada individu que pot marcar el començament de la pau eterna i l'alegria al món. Només quan entenem la ciència de la consciència que impregna tots els éssers del cosmos, la naturalesa de la controladora del món i autoconeixement i el coneixement d'aquest món i l'altre,


l'home pot esdevenir auto-complerta. En un estat de carència home no pot aconseguir la felicitat, ja sigui en el present o futur en massa.

Per tant l'assoliment de l'autorealització és l'única meta equilibrat que dóna la pau eterna. Pensant així aquest Yogi va començar a practicar Ioga. Ell profundament estudiar Ciències astrològica, Samadhi (tràngol meditatiu), etc A finals d'aquest Yogi va Anandacharya. Ell va néixer a l'Índia i porta a terme les pràctiques espirituals (sadhana) a Noruega. Va estendre la saviesa de la filosofia índia al món sencer. Principalment era un vident, filòsof, pensador i missatger d'una religió humana. Ell el va visitar Anglaterra, Amèrica, etc aconseguir la fama com una gran persona que podia predir el futur amb encert. Ell era més famós que altres futuristes líders del món com Jean Dixon, Cheiro, Clark, les prediccions de Harare etc Anandacharya guanyat molta fama a Europa i Àfrica. Ell sempre va defugir nom i fama i no obstant això, les seves prediccions eren tan correcte que la fama el va seguir com un servent. Llibres escrits per Anandacharya com "Brahma Darshanam" i "Tattva Jeevanam" (publicat a Nova York i Londres) van demostrar ser les voltes de la filosofia índia. Moltes dècades enrere havia escrit un llibre - "Kaal-Chakra", que descriu la condició social de l'Índia en aquest moment. Va predir que una gran transformació es durà a terme a l'Índia, financera, social, etc Avui en dia el fet que l'Índia s'està convertint en una gran força a tenir en compte en l'àmbit internacional és una prova de les prediccions de Anandacharya.

Anandacharya va ser la primera persona que va dir allà per 1910 - "La gent ha de cenyir els lloms d'1 ª guerra mundial. En l'última setmana de juliol, un esdeveniment molt menor aplanarà el camí per a una guerra. Més tard tots els països que tenen relacions tenses entre si prendran part en la guerra. Aquesta guerra durarà fins novembre 1918 ANUNCI i quan va a acabar, la política mundial tindrà centralitzat en un punt. Una organització que es va formar, que tindrà nacions líders del món com els seus membres. Aquesta organització recorrerà a l'astúcia astúcia, en lloc de la veritat i l'honestedat i per tant la humanitat del món no va a acceptar les seves instruccions.

En aquest moment la gent no presta molta atenció a les prediccions de Anandacharya. En 1914 dC un jove de Sèrbia va disparar una bala al arxiduc Ferran, que era l'hereu del tron d'Àustria. Tot i això no tenia ni tan sols un indici que una guerra mundial serà establir polz termini d'un mes Austràlia va atacar Hongria. Nacions amigues de les dues parts també es van involucrar en aquesta guerra. Aquestes nacions van ser Alemanya, Turquia, Bulgària, França, Gran Bretanya, Rússia, Bèlgica, Itàlia, Japó, etc Aquest va ser un clàssic guerra mundial. Les batalles de Mans, Saan i Verdun eren tan aterridores que la gent odiava cada moment d'ella. Més tard es va formar la Lliga de les Nacions. Així, tant les prediccions de Anandacharya es van fer realitat.


Ara la gent de Noruega i Anglaterra va prestar més atenció a Anandacharya. Una associació especial dels periodistes britànics li va sortir al pas i li va demanar a proposar les seves idees sobre el futur. Anandacharya respondre - "Ara prepara't per 1 febrer ª guerra mundial. En aquesta guerra de Hitler d'Alemanya i de Rússia Stalin lluitarà tan ferotgement, que la guerra va acabar encara més durament. A l'agost de 1945 AD una terrible explosió es produirà per primera vegada al món i en un instant, milions de persones moriran. Només llavors, una mena de manifest de la pau al món ".

Pocs anys després d'aquesta predicció al setembre de 1939 AD, Alemanya va atacar Polònia. Després d'aquesta batalla, les flames van ser re-encesos i un més guerra mundial conjunt polz El 6 º d'agost d'Hiroshima i Nagasaki (2 ciutats del Japó) van ser atacats amb una bomba atòmica. Com a resultat de milions de persones van morir.

Les prediccions de Anandacharya sobre la mort de Mussolini, i Eisenhower i el lideratge de Kruschev també es van fer realitat. La seva predicció sobre l'estat del món després de la 2 ª guerra mundial també es va fer realitat. Després d'això va venir la Ashtagrahi Ioga (confluència astrològica de 8 planetes). Totes les prediccions de Aandacharya fa a aquest Ioga se'ls ha donat a les pàgines anteriors d'aquest llibre. No obstant això, la part més important és pel que fa al que va dir a Nova York. Totes les seves cites van ser publicats a Nova York, París, Bèlgica, Anglaterra i Noruega, etc

Va dir - "Per una mà els científics del món van a progressar tant en Ciència dels Materials que van a aterrar a la Lluna i Mart. Es faran esforços polítics per obstruir la investigació nuclear, però, els països més petits també tractaran de produir armes nuclears. En un curt espai de temps, fins i tot terres llunyanes a produir màquines destructives i bombes. Els hindús que viuen en altres nacions s'enfrontaran perill. Moltes nacions insultar els hindús i els fan fora del seu país. A Sri Lanka i l'Índia, les dones condueixin a la política. Els canvis ràpids es duran a terme a la política d'Anglaterra. "Les seves prediccions sobre la mort de Kennedy i Martin Luther King també van resultar ser certes.

CAPÍTOL 6 - UNA PART IMPORTANT DE PREDICCIONS DE ANANDACHARYA


"Vint anys abans de la 3a ª Guerra Mundial i 24 anys després que acabi, estarà ple de turbulències per a l'Índia. Els últims 24 anys hi haurà circumstàncies similars a les observades després de la guerra Mahabharata. Els últims 24 anys serà com l'alba abans que l'alba d'una Nova Era. Vaig a renunciar al meu cos als pocs dies després que em veig a la meva pàtria (Índia) la consecució de la independència. Altres persones podran veure els canvis extraordinaris que es produeixen a l'Índia després que guanyi la llibertat política. "

"Al meu país, la religió tindrà una forma congregacional per tal d'aconseguir tornat a despertar. Prendrà naixement tan aviat com s'arriba a la llibertat. Després de 24 anys en l'any 1971 AD vindrà en centre d'atenció com una organització poderosa. D'una banda una gran quantitat de canvis es durà a terme en la política mundial. Dins de la mateixa política de l'Índia seran més actius. L'organització esmentat que assumir la càrrega de l'elevació religiosa, es dissenyarà un nou mapa de benestar mundial en aquests temps. El fundador i director d'aquesta organització serà un cap de família i arribaran a la fama com el pensador més destacat de tots els temps. Es dissenyarà una ètica de comportament respecte a les responsabilitats socials d'un individu i la forma col · lectiva tots els pobles del món puguin viure en pau. Si tots els seus pensaments de tota la vida estan escrits en un llibre, el llibre va a pesar més de 100 lliures. En aquest moment la gent es preguntarà amb sorpresa sobre el que heu de fer tenen d'aquest tipus de pensament idealista en una era de material? No obstant això, totes les dificultats es van enfrontar després de 1995 AD alongwith la guerra mundial, li donarà una nova direcció amb el materialisme. En aquest moment aquesta ètica de comportament, serà adorat com la Bíblia i un àngel. Avui les persones estan immerses en la consecució d'objectius materials, però després de 1995 AD persones pensin sobre Déu, l'ànima, la salvació i altres principis espirituals. Aquest estat de l'Índia abans de la guerra Mahabharat progressarà encara més després d'aquesta març ª guerra mundial i pot ser controlat per aquesta nova organització espiritual ".

"En aquest moment els ciutadans rics de països estrangers competiran entre si per enviar els seus fills a l'Índia per als estudis superiors. La importància concedida a Europa i Amèrica, els estudis que fa a major disminuirà molt. Un extraordinari augment es veurà, entre l'any 1975 dC a 1995 dC, en el nombre de persones que estan aprenent l'idioma sànscrit. Ciències de l'Índia també es donarà més importància a nivell internacional. Índia farà que les armes amb metalls que no s'hagin fet servir abans. Aire i naus espacials seran dissenyades sense utilitzar metalls i que serà capaç d'anar molt lluny, a l'espai interestel · lar i l'obtenció d'informació important al respecte. Índia no només serà un líder pel que fa a la cobertura dels mitjans de comunicació, sinó també avançarà a passos de gegant en altres indústries. Per tant l'Índia no només serà un líder mundial pel que fa a l'espiritualitat, però també donarà lloc al front econòmic, industrial, social, polític i científic, tal com ho va fer abans de la guerra Mahabharata ".


Shri Anandacharya va deixar el seu cos mortal després de la 2 ª guerra mundial, quan l'Índia va obtenir la llibertat política. Avui les seves prediccions han demostrat ser correcta. Cap ha de ser meravellats si el 3 rd guerra mundial estableix i que les seves altres prediccions Publicació 1995 AD realitat.

CAPÍTOL 7 - UN MISSATGER DE DÉU NASCUT A UNA FAMÍLIA RURAL

"Un gran ànima ja ha nascut en una família rural humil. Es començarà, dirigir i controlar una gegantina revolució en el món. Tindrà el poder dels seus ajudants que també serà responsable de la transformació de condicions distorsionades d'avui del món ".

-

JEAN DIXON

A 9 anys d'edat, nena nord-americana va cridar a la seva mare i altres membres de la família i li va preguntar - "Anem, digues-me, què pare portar amb ell en arribar a casa" Atès que els membres de la família no tenien resposta, li van preguntar a aquesta noia per donar la resposta correcta. La noia que es diu Jean Dixon va dir - "Un bell gos blanc." En aquell moment tothom es aquesta resposta com una broma. Qui sabria que el pare de Jean Dixon estava comprant en un lloc que va ser de 10.000 quilòmetres de distància?

Quan el pare de Jean Dixon va tornar a casa, tothom es va sorprendre al veure-ho portar un gos blanc. En aquest precís moment en què Jean Dixon va parlar del gos blanc, precisament en la mateixa hora, a 1000 quilòmetres de distància, el seu pare anava a comprar un gos blanc. El seu pare va estar d'acord amb el que Jean havia dit i per tant, tothom estava sorprès de com Jean sabia sobre un incident ocorregut 1000 milles de distància. Hi ha molts fets i preceptes d'aquest món, que tot i ser més subtil que la naturalesa subtil de tots els objectes materials, que pot ser tan senzill a nivell brut que en evolucionar més que l'home pot demostrar a si mateix un miracle vivent. Van demanar Jean d'això. Jean Dixon va dir - "Sí, sí que hi ha i per què no? La nostra ànima és el principi mateix. És omnipresent i pot "veure" i "sentir" tot al món. Des de la nostra psique està contaminada no som capaços de percebre la llum divina de la nostra ànima. Si es destrueixen aquestes corrupcions home pot veure i conèixer-se a si mateix i el futur, igual que un càlcul matemàtic. "


Aquesta noia es diu Jean Dixon que va aconseguir la fama als Estats Units i el món sencer, va fer altres prediccions sobre esdeveniments importants que havien de produir-se en el món. En comprovar les seves prediccions per ser veritat, Jean Dixon també va voler posar l'accent en el fet que l'home no és només un òrgan compost per carn, sang, productes bioquímics, etc, però que posseeix glòries divines que són una prova d'aquesta identitat espiritual.

Jean Dixon va tenir impressionants habilitats de predicció d'esdeveniments futurs en un estat meditatiu. Pocs dies després, una dona gitana Jean va donar una bola de vidre. Jean Dixon endavant utilitza aquesta bola de vidre per fer prediccions apt.

A una edat molt jove, Jean Dixon va aconseguir la fama i la glòria. Un dia, una actriu de cinema plena de fracàs i desesperació, es va acostar a Jean Dixon i va dir: - "He de seguir amb la meva carrera d'actor o obrir una escola? Què serà de major benefici per a mi "Jean somriure i va dir: -" Germana, l'home és lliure per actuar de la manera que vulgui. El treball dur pot canviar les línies del destí a les mans. Si realitza intensos esforços, es pot tenir èxit en la seva carrera com a actor. "Aquesta actriu anomenada Maria Drosup va quedar impressionat pel consell de Jean. Per tant, treballar molt dur en la seva carrera com a actriu i ha aconseguit molt èxit. Aquest dia va començar quan Maria Drosup convertir en l'actriu principal d'Amèrica.

Pocs dies després, una altra actriu anomenada Miss Lombard va visitar Jean Dixon. Jean al veure aquesta actriu va dir - "Miss Lombard! Si vol salvar la seva vida, no viatjar en un avió durant 7 setmanes. Si les circumstàncies l'obliguen a viatjar, ho fan en cotxe o amb tren. "Després de 3 setmanes, Srta Lombard va viatjar en un avió. Si ben alt en l'aire, l'avió es va incendiar i va caure amb estrèpit a terra. Srta Lombard també va morir en l'accident aeri ".

Jean Dixon es va casar a l'edat de 21 anys. Un dia, ella va deixar al seu marit de viatjar en un avió i en el seu lloc li va demanar que viatjar en tren. El seu marit era molt conscient de les habilitats de predicció d'esdeveniments futurs de Jean. Igual que un deixeble devot actua d'acord amb el savi consell del seu preceptor, així que el meu marit també seguidor de Jean consell de la seva dona i així viatjat en tren. Més tard a la nit, notícia va córrer com la pólvora que l'avió en què el marit de Jean era viatjar, va tenir un accident. Així, tothom estava sorprès per la previsió de Jean. Tot el marit de Jean entusiasme agrair a la seva estimada esposa per haver-li salvat la vida.


Jean Dixon quan va ser convidat a una festa de caritat en Selgrave. El president Truman era en aquest moment el vicepresident dels Estats Units. En bon humor, Truman va demanar jean Dixon - "Vostè és un gran devot de Déu. Es pot predir el meu futur "Jean Dixon amb un somriure va dir: -" Molt poc es convertirà en President dels Estats Units. "En pocs dies Truman es va convertir en president dels Estats Units i va estar d'acord -" No hi ha més remei que acceptar que espiritual poders són més potents i capaços de poders materials. "Tota Amèrica estava meravellat amb la capacitat de Jean de preveure els esdeveniments futurs. Un dia, l'any 1944 dC, el president Roosevelt va convidar Jean Dixon a la Casa Blanca i va dir - "Digues-me Jean! Quant de temps em prendrà per complir les meves tasques "En un to seriós Jean va dir -" El senyor president! Sento haver de dir que no vas a viure per molt temps. "Roosevelt va fer gràcia sentir aquesta resposta, però, als pocs dies va morir. D'acord amb la predicció de Jean Roosevelt va morir a causa d'un trencament de coàguls de sang al cervell.

Jean Dixon creu fermament que les persones espiritualment avançades que no només poden obtenir informació sobre un individu, sinó també la de tots els moviments del món, esdeveniments i activitats. Aquestes persones mai fan ostentació del seu poder d'ells a tot el món. A mesura que passen els dies avancen més i més espiritualment i recullen tant la força de l'ànima que tots els esdeveniments futurs es coneixen a ells. A part d'això, aquests grans homes també pot canviar la forma del seu futur i el dels esdeveniments mundials. Tot això es pot fer sobre la base de la quantitat d'energia espiritual s'ha recollit en un individu.

Les observacions anteriors van ser acceptats en una reunió de diplomàtics. Agent General de l'Índia, Shri Girijashankar Bajpai organitzar un dinar. Col Nawabzada Sherali també va assistir a la festa al costat de Jean Dixon. Sherali preguntar Jean Dixon - "Senyora! Es pot predir el meu futur "Després d'una pausa, va dir Dixon -" Oh sí! El 2 º de juny de 1947, l'Índia es pot dividir en 2 països. Va a anar a aquesta nació en la qual els musulmans resideixen ".

El 2 º de juny de 1947, d'hora al matí, el coronel Jean Dixon Sherali telefonar i va dir: "La seva predicció va ser incorrecta." Jean Dixon amb confiança respondre: "Senyor! Un esdeveniment pot ocórrer en una espurna d'un segon. Tot el dia es manté encara per passar. . Així que si us plau esperi "En veritat, el 3 º de juny de 1947, els principals diaris nord-americans van escriure en lletres majúscules - "Índia s'ha dividit a l'Índia i el Pakistan". Alongwith que els exèrcits també es van repartir. Aquest coronel Sherali va ser traslladat al Pakistan.


Un cop a la tarda al any 1947 dC, va haver una discussió sobre la política a la casa de Jean Dixon. Fins i tot el nom de Gandhi va ser inclòs. Tot d'una, Jean Dixon va advertir a tothom, "Sembla com si Gandhiji serà assassinat abans de 6 mesos." Veritablement el 30 th gener 1948 AD Gandhi va ser assassinat. De la mateixa manera Jean Dixon estava preocupat que el president John Kennedy seria assassinat en 1963 AD Un dia va visitar a Kennedy amic Heloni i va dir: - ". Us plau, convèncer Kennedy de cancel · lar tots els seus plans de viatge per als pròxims dies" Prèviament a la seva predicció que Kennedy es convertiria en President dels Estats Units en 1956 dC s'havien fet realitat. Tot i que la predicció de la mort de Kennedy, Jean Dixon també va dir que el nom del Assassinator començaria amb "O" i acaben amb "D". Més tard tothom va veure que Kennedy va ser assassinat mentre viatjava a Texas i el nom del Assassinator era Oswald.

Predir esdeveniments futurs vol dir que estem en contacte amb un Poder Diví. Déu és omnipresent i omniscient. Com més l'ànima d'un individu es fon amb l'ànima còsmica (Déu), més un pot veure els esdeveniments passats i futurs. En general, la gent té una intensa fe en els poders espirituals que ajudin a aconseguir la capacitat de predir el futur. Per tant un ha de adonar-se profundament que si és mal utilitzat aquest poder, pot crear un material d'un i caiguda espiritual. Si algú utilitza el poder de predicció d'esdeveniments futurs per al nom del material i la fama, s'esgotarà la pròpia força de l'ànima i així crear la nostra caiguda. Escriptures iòguiques tant índies estrictament ens prohibeixen fer gala dels nostres poders espirituals aconseguits a través de les pràctiques espirituals de ioga o d'un altre. Els miracles a vegades no realment beneficien les persones, però, si s'augmenta l'ego, saber amb certesa que la nostra caiguda és la volta de la cantonada. Inicialment les prediccions de Jean Dixon general es van fer realitat, però en la segona meitat de la seva vida, les seves prediccions no són correctes. La senyora Ruth Montgomery, autor de la història de les prediccions de Jean Dixon accepta en el seu llibre "do de profecia" que el 30% de les prediccions de Dixon va fer més tard va resultar ser falsa.

Tot i això, Jean Dixon, per predir el futur va demostrar que l'home no és més que un ésser material. De fet, l'home és fonamentalment espiritual i aquests poders espirituals poden ser utilitzats en gran mesura per al benestar mundial. Moltes prediccions fetes anteriorment, com naus espacials de Rússia sense un astronauta aconseguir l'espai interestel · lar, les eleccions guanyadores Eisenhower, la caiguda de Khrusxov, Xina esdevenir un país comunista i Shastriji convertir-se en primer ministre després de Nehru, eren correctes. Això demostra que hi ha un poder veritablement com espiritual en tots els éssers humans, que és omniscient. Recentment esdeveniments predits per Jean Dixon anteriorment, igual que el Partit Republicà guanyar les eleccions a EUA i Xina atacant Rússia, es va fer realitat.


Jean Dixon també ha predit que els canvis es duran a terme al món. Xarxa Xina començarà una guerra de gèrmens i crearà situacions extremes al món. Esquemes d'assassinar als líders polítics de moltes nacions seran dissenyades. Viatge interestel resultarà ser un gran èxit. La gent tindrà més fe en la religió i Déu. Com a resultat de la seva creença de material se sotmetrà a un canvi radical. Una altra predicció és - "En un país de l'Àsia (pot ser Índia), una gran ànima naixerà en una família rural. Ell començarà, dirigir i controlar una Revolució Espiritual Súper. Serà ajudat pels seus col · laboradors que transformaran l'actual estat distorsionada del món ".

CAPÍTOL 8 - EL MÓN EL 1999 AD serà totalment diferent

"Aquest individu ha nascut la ànima la força generada per ell mateix pel seu compte, serà equivalent a la força d'una nació molt poderosa. Es dissenyarà una ètica de comportament per al món que inclou una llengua, una cultura i una religió ".

- ANDERSON

"Avui dia ningú està prestant atenció a la influència terrible de les armes nuclears, però d'aquí a 3 anys a partir d'ara, la Xina o Rússia experimentarà amb armes nuclears a Sibèria. Com a resultat de que la terra va a explotar. (Cal tenir en compte que Sibèria és la regió que emet una gran quantitat de radiacions). Avui la terra és com un globus, però a causa de les explosions del seu efecte en la seva trajectòria interestel · lar de la revolució serà com una pilota de goma trencada. El mar s'elevarà alta, la calor augmentarà en el món i, encara que la terra no es trencarà en trossos, terratrèmols generalitzats, tempestes, inundacions i epidèmies matarà a milions de persones ".

"Condició d'Estats Units es converteixi en greu. Fins a 1980 AD Xina atacar 2 principals ciutats dels EUA amb armes nuclears que provoquen ira terrible als Estats Units. Rússia i els Estats Units s'uniran per tal d'atacar la Xina i destruir per complet. Molt poques persones a la Xina sobreviuran i seran protegits per l'Índia. Això es diu a la 3 ª guerra mundial i serà la darrera guerra a la terra. Aquesta guerra va a destruir tots els països terroristes, individus i grups i per tant una organització mundial serà establit alguna cosa en les línies de l'ONU ".


Les prediccions anteriors han estat realitzats per una gran futuròleg nord-americà el només el 3% prediccions eren falses. Els restants 97% prediccions eren cent per cent veritat. Mrs Jean Dixon i el Prof Cheiro són les personalitats més conegudes d'Amèrica i Europa que encertadament podria predir el futur amb l'ajuda del seu poder extra sensorial (ESP). El poeta Tennyson de l'Era Victoriana va ser també un gran vident. En aquesta època ningú sabia dels avions, el viatge a la Lluna i les armes nuclears, Tennyson va escriure en la seva poesia - "Aquest món està tan estesa que només el temps pot mesurar-lo. Els meus ulls estan transcendint les fronteres del temps còsmic i per tant, poden veure el futur llunyà llançat. Puc veure que l'àrea social del món s'ha generalitzat i els materials estan sent transportats d'un lloc a un altre a través del cel. L'home viatja en l'espai interestel · lar i ha arribat a altres planetes. Aquestes naus espacials estan realitzant enormes armes de foc circular. Aquestes armes terra atac que es tradueix en un núvol de fum blau que envolta el cel. La intensa calor del sud es manifesta com un núvol i s'estén al món sencer. Aquestes flames es cremen totes les banderes del món a cendres. Una treva ha estat declarada de manera permanent i per tant la humanitat viu en el món la pau i l'amistat ".

Prediccions d'avui Tennyson es va demostrar cert. Tots estem viatjant en avions. Els éssers humans ja han viatjat a la Lluna. L'home ha començat a investigar en l'espai interestel · lar. Una bomba atòmica ja ha estat utilitzat i el fum era de color blau fosc. En el moment en Tennyson va fer aquestes prediccions no existien tals proves disponibles. Per tant de seguida la gent no el creu. No és d'estranyar llavors que la vida de les persones en aquest moment no van ser transformades per a millor.

Prediccions en 2 estrofes abans de l'article, van ser donades per una persona amb visió de futur, que eren més correctes que les donades per Jean Dixon, Cheiro i Tennyson. La gent ha estat testimoni de les seves prediccions es fan realitat innombrables vegades que es van fer almenys 1-2 anys d'antelació. Aquest astròleg va néixer a Iowa (Estats Units) l'any 1910 dC Va ser cridat Anderson. En realitat Anderson va ser prèviament conegut per la seva força física i sorprenents exposicions de diversos exercicis. Malgrat això el seu ull diví era més poderós que el seu cos. Molt rares vegades la seva predicció gir equivocat. Com a resultat no només els nord-americans, sinó fins i tot homes de negocis, estrelles de cinema, polítics i empresaris d'altres nacions també van qüestionar Anderson que fa al seu futur.

Un dia, a l'edat de 8 anys, Anderson estava jugant al saló de casa seva. En aquest moment la 1 ª Guerra Mundial estava en marxa. El germà d'Anderson Nelson havia allistat en l'exèrcit canadenc en el seu capità. Foto de Nelson va ser col · locat a la paret. Anderson va agafar la mà de la seva mare i la va portar al saló i va dir - "Mira mama, la cara del germà


Nelson és ferit per una bala i ha caigut mort a terra." La mare d'Anderson enutjada dir "fill tonto oh, mai més absoluta aquestes coses dolentes. "Tot i això, Anderson va continuar dient la mateixa cosa. Dos dies després van rebre un telegrama de Canadà, que diu que l'1 er novembre 1918 AD Nelson va morir per una ferida de bala. Tota la família estava plena de dolor i no obstant això ens vam quedar impressionats amb aquest miraculós abans vista Anderson.

Després que Anderson prediu esdeveniments futurs en la vida dels seus veïns que eren absolutament cert. A partir de llavors la gent sabia que era un gran vident del futur. La família d'Anderson li va enviar a una mina de mineral per tal de tenir una feina allà. Els seus familiars van fer això perquè la gent no presta molta atenció als increïbles poders de predir el futur d'Anderson. Però aquest treball no va durar molt. Anderson va deixar la feina dient - "Sóc una ànima alliberada. Tinc qualitats iòguiques. Mai puc estar obligat pels esquers del materialisme, riquesa, diners en efectiu, etc "Més tard va viatjar per tot el món en un vaixell de la marina mercant.

En aquest moment ell havia construït el seu cos amb tanta força que la gent deia "Anderson és en veritat un gran iogui d'una vida anterior. Tot el poder del ioga reunida per ell en vides anteriors s'està veient en aquesta vida. "Anderson no li va prestar molta atenció a aquesta admiració de la gent i no obstant això, va acceptar que cada individu té un immens poder espiritual en el seu ésser interior, encara que d'una latent estat. Si l'home s'amara l'autocontrol, el treball dur, els exercicis i les pràctiques de ioga, poders increïbles es manifestarà en el seu cos. Si un purifica el seu potencial extra sensorial (ESP), grans tasques que són miracles per als laics, es pot executar en la vida diària.

Quan era jove, Anderson va presentar amb èxit la seva força corporal. Ell es col · loca una planxa de ferro sobre les seves amples espatlles i preguntar a la gent de 15-20 per passar-hi sense que els seus peus toquin el terra. Podia aixecar un cotxe pesat amb les mans. Moltes vegades, es va aturar un cotxe en moviment ràpid amb les mans i el cotxe no es movien ni un centímetre cap endavant. Ell era un gran exponent de les arts marcials japoneses trucades Judo. Una vegada que ha congregat a molts toros al seu ranxo i va declarar que anava a lluitar amb aquests bous. Milers d'espectadors es van reunir allà per veure aquest combat de lluita lliure. Molts d'ells amb fermesa va dir que Anderson morirà. Tan aviat com van veure Anderson llançant bojos, bous furiosos a terra amb facilitat, la gent es va adonar del seu veritable cos podria.

A l'edat de 60 anys també, es va redreçar un tub corbat de ferro amb les mans nues. La gent es pregunta quant a com Hanumanji (Indian èpica Ramayana) va portar a una


muntanya enorme a l'espatlla. Avui Anderson ha demostrat que el control d'un mateix, hàbits alimentaris purs, continència sexual i les pràctiques de ioga poden despertar totes les forces latents en el cos. Sempre anhelava viatjar a l'Índia i estudiar ioga i l'astrologia. Atès que les circumstàncies no eren propícies, mai va poder complir amb aquest desig ardent del seu. Malgrat l'interès d'aquesta Anderson en Filosofia i Religió Índia mai disminuït. El va complir aquest desig de moltes altres maneres.

Quant a la 2 ª guerra mundial, Anderson va declarar que "Rússia i els Estats Units s'uniran en aquesta guerra, però més tard la enemistat sorgiran entre aquests 2 països." Quan aquesta profecia es va fer, Rússia i Alemanya ja havia desenvolupat un llaç d'amistat. Per tant ningú li va prestar atenció a la profecia d'Anderson. No obstant això, la història ens diu que Rússia i Amèrica units van lluitar contra la 2 ª guerra mundial. "El president Roosevelt ja no tornar a guanyar la presidència dels Estats Units. Abans del mes de maig 1945 AD, que morirà. "Veritablement Roosevelt es va emmalaltir i va morir poc com a resultat. "Després de la mort de Roosevelt, un general de l'Exèrcit dels Estats Units es convertirà en President dels Estats Units." En veritat Eisenhower, que era el general dels aliats de l'Exèrcit es va convertir en President dels Estats Units. "El 1947 AD, una nació important d'Àsia guanyarà la llibertat de la dominació britànica." En veritat Índia va obtenir la seva independència el 1947 AD

Després de la joventut, la fama d'Anderson com un gran prophesizer encerat cada vegada més. Un cop maig 1945 AD que ell mateix va visitar l'editor d'un diari americà anomenat "Walker País Missatger" i ha dit: "El 8 th agost es produirà un terrible incident que canviarà totalment l'estat de la guerra lliurada amb el Japó. Pel 18 º d'agost es va declarar la guerra hagi acabat. "L'editor va fer notar per aquesta profecia, però ell no ho creia molt.

Vuitena agost va ser aquell dia terrible quan Hiroshima va ser atacada amb una bomba atòmica. Com a resultat, milers de persones van morir i molts van quedar discapacitades greument. Així, la profecia d'Anderson era absolutament correcte. Aquest raig com atac va destrossar Japó molt desagradablement. Japó es va rendir i, per tant, el 18 º d'agost, la guerra va acabar.

Després d'això, Anderson va donar profecies sobre el líder negre, Martin Luther King i de la mort de Robert Kennedy. Aquesta profecia va ser també va resultar ser cert. Ell va donar una oportunitat d'or per a un reporter de premsa convocada Warren Smith, per escriure una profecia sobre l'assassinat de Martin Luther King. En aquest article, el nom no va ser revelat i en el seu lloc la persona que va ser descrit com un líder negre. Això


clarament assenyala cap Martin Luther. De la mateixa manera, quan més tard, Anderson va predir un cop més que un més líder Negre serà assassinat, tothom va dir que era una profecia inútil. No obstant això, quan el 22 nd juliol 1969 AD, el germà de Martin Luther King, el cadàver del reverend William King va ser trobat surant en un llac, la gent es va adonar que la profecia anterior era absolutament cert.

Anderson aconsegueix plenament crèdit per assessorar Llatina anar amb compte en tractar amb els xinesos. Anderson va dir - "els ciutadans xinesos s'estendrà la seva xarxa d'astúcia en el món sencer. De forma subterrània es conspira contra els Estats Units i quan l'Oficina Central investigarà, es va trobar que l'existència de la població xinesa a Estats Units no està exempta de riscos ".

Uns dies més tard, el govern dels Estats Units va nomenar un comitè d'investigació, ja que estaven cansats dels aldarulls que tenen lloc als Estats Units. El seu director va ser el senyor Hoover i va escriure un informe l'any 1969 dC seves observacions van ser molt en línia amb la profecia d'Anderson.

Atès que ha transcorregut molt temps des que els fets anteriors es van dur a terme, que ja no es dóna massa importància. Ara anem a llançar llum sobre les profecies fetes sobre els esdeveniments que s'havien produït fins a 2000 AD que val la pena llegir i contemplar sobre.

En una de les principals profecies Anderson havia advertit que els anys 1970, 1971, 1972 AD provarien destructiva per al món sencer. País més poblat d'Àsia (Xina) crearà els riscos i per tant Estats Units i Rússia s'uneixen per vèncer la Xina. En les nacions orientades musulmans, inclosos els països àrabs, les revolucions intra es duran a terme i seran testimonis d'una gran quantitat de sang vessada. Tals batalles continuaran fins a 1980 dC Durant aquest temps la vida de tots els dirigents polítics (de tots els països) estaran en perill i el seu lideratge disminuiran. L'home comú li donarà més importància als líders de veritat, honesta i espiritual, fins i tot si són molt petits en estatura material. En alguns països hi ha la possibilitat de poders miraculosos que es manifesten per la destrucció dels ciutadans del mal. En aquests temps la influència religiosa d'una persona nascuda en un petit poble de l'Índia no només augmentarà a l'Índia sinó també en el món sencer. Aquesta persona es convertirà en el major missatger de Déu en la història del món. Ell posseeix tant poder col · lectiu, tot això reunit pel seu compte, que ningú del govern del món posseirà. Es convertirà totes les constitucions polítiques del món en una constitució humana mundial de dissenyar una sola llengua, una nació, una Cort Suprema i una bandera al món sencer. Això donarà lloc als homes competiting entre si per l'auto-control, la conducta piadosa, la justícia,


l'ètica, el sacrifici i la generositat. Les principals pàgines de tots els diaris s'imprimeixen articles sobre el servei a tots els éssers, la renúncia, atrevits i generositat. En llegir aquesta humanitat mundial beure una vida d'ideals sagrats. Assassinat, disturbis, robatori, terrorisme, manca d'ètica, etc es conjurat des de les seves mateixes arrels. Per a l'any 1999 AD tota la faç de la Terra canviarà i per milers d'anys a partir de llavors, la gent va a viure en pau i harmonia ".

Anderson va dir a més - "Que la religió i la cultura, que ni tan sols pot ser imaginat per habitants del món d'avui, tindran en el futur a establir-se al món sencer. Aquesta religió i la cultura seran el de l'Índia i aquest missatger de Déu també serà un indi. En l'actualitat s'està posant les primeres pedres d'una revolució mundial imminent.

Jean Dixon també ha fet una profecia similar que s'ha dilucidat en aquest llibre. D'aquesta manera, la mateixa profecia feta per 3 visionaris líders del món ens diu que la transformació era fer-nos sants desig del Senyor Totpoderós. Ningú pot oposar-s'hi. Això era sens dubte transformar per millor i no ho dubti.

CAPÍTOL 9 - A PROFECIA SOBRE ÍNDIA SER EL LÍDER DE LA CREACIÓ NEO

"Una llum s'eleva molt amunt. Es purifica l'atmosfera i destruir les corrupcions mentals i els pecats de la humanitat del món. El món s'uneix com una sola nació i l'alegria i la pau serà establerta eternament en el món sencer. "

-

GERARD chrisey

"El seu interès en fer ostentació dels miracles està disminuint i vostè creu que els poders extra sensorials (ESP) i de l'energia divina s'han d'utilitzar només per al benestar mundial. D'aquí que sens dubte ens pot dir si qualsevol transformació és possible en l'actitud materialista del món que s'està estenent perillosament al món sencer? Quan els fraus


polítics morir una mort eterna? És possible que tots els països estiguin d'acord amb la proposta de desarmament? El món s'uneixen com una sola nació? Serà el comunisme propagat en el món sencer? Tots aquests canvis tenen lloc en molt poc temps? "

Un gran líder polític d'Holanda, un cop va demanar un famós vident del seu país, Gerard chrisey, per respondre a les preguntes anteriors. A l'Índia és molt comú que la gent creu en les profecies, però Holanda és possible que els països rara del món que té l'ajuda de vidents / futuristes del seu país respectats per assessorar-los sobre les tasques relacionades amb les estacions de policia, els parlaments i altres activitats governamentals. Al nostre país (Índia), qualsevol persona pot arribar potencial extra sensorial (ESP) a través d'austeritats alt anivellat i pràctiques espirituals. Aquest mètode no es troba en qualsevol altra nació del món. Tot i això, a causa de la gràcia de Déu, aquestes ànimes encarnen en diversos països les profecies generalment fet realitat. En aquest segle (20 ª ), no només a Holanda, sinó pràcticament a tot Europa, Gerard chrisey es diu que és el major pronosticador del futur. Molt poques vegades es van equivocar les seves profecies. Gerard chrisey néixer en una família jueva d'Holanda.

Una vegada un professor nord-americà telefònicament qüestionar chrisey - "La meva filla és sobtadament desaparegut. Vostè sap molt bé que els nens són la nineta dels ulls dels seus pares. La meva ment es va posar tens perquè la meva filla no està al meu costat. La seva educació també s'ha vist afectada. Podries dir-me sobre el seu parador? "

"Moltes vegades la nostra ment es torna rebel i agitada. Per tant, és difícil d'entendre fins i tot les situacions més comuns. El seu problema cal que em concentro tots els meus sentiments en un moment i submergir profundament en la meva psique. És només llavors que la meva ànima es comunicarà amb vibracions subtils. En l'actualitat jo estic involucrat en una situació problemàtica. Demà a aquesta mateixa hora jo li respondré la seva pregunta. "Després de respondre tant chrisey desconnectat el telèfon.

Al dia següent, a la mateixa hora, el professor americà assentat 5.000 milles de distància d'Holanda va prendre el telèfon i es va adonar que estava Gerard chrisey li sona davant Holanda. Gerard va dir - "La seva filla estava en una clínica i des d'allà va arribar a la vora d'un rierol. Aquest corrent ha d'estar prop d'una clínica. Es va asseure en un vaixell i va arribar a l'altre extrem del corrent. Allà va veure un cotxe vermell. La seva filla es va asseure al cotxe i va marxar. No et preocupis, la teva filla està bé i dins dels 6 dies que tornarà a casa ".


Fins i tot després de 6 dies a la filla del professor no va tornar. El professor va entrar a l'habitació on es trobava el seu telèfon i va pensar a cridar chrisey. A l'aixecar l'auricular del telèfon i al mateix temps va aixecar el cap, va veure la seva filla asseguda al sofà al davant d'ell. Li va demanar a la seva filla que fa a com se les va arreglar per desaparèixer? La resposta de la seva filla coincideix exactament amb la descripció profètica donada per chrisey anteriorment. El professor nord-americà increïblement preguntar sobre si un ésser humà pot veure i sentir coses que tenen lloc en qualsevol racó del món sense l'ajuda d'aparells científics? Si només havia llegit la filosofia índia, hauria sabut que cada individu té una força de l'ànima latent dins del seu ésser. El Senyor ens ha donat compassivament humans, una màquina polifacètica és a dir el nostre cos que si s'usa adequadament, pot ajudar a veure no només lluny dels objectes, sinó també el món subtil. De fet, l'home pot convertir-se en Déu, també, que és el veritable objectiu de la vida humana. Autor: Shriram Sharma Acharya fundador de la família internacional Gayatri va ser un gran iogui vident i encarnació del déu que va escriure volums de literatura científica, principalment en temes espirituals món per al benestar i la pau. Per a més científics i pls literatura visiten http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org i http://www.awgp.org/ DESCRIPCIÓ: llibres electrònics gratuïts sobre Chakra Meditation-CAT, Nirvikalpa Samadhi o Pensament Trance lliure, Assolir Ridhi-MT o Energies Divines, Future Religió Ciència, Super Energy Ciència i Gayatri Kundalini Ioga correlacionada amb les neurociències-cat, Endocrinologia, Anatomia, Psicologia i sociologia per 1) el material i la prosperitat espiritual i 2) unint el món pacíficament com una família. El nostre és un lloc web no tingui caràcter comercial que té per objecte la realització del vell somni d'edat de grans líders i pensadors del món: Un món sense fronteres bonica. PARAULES CLAU: Kundalini Ioga Gayatri llibres electrònics d'ultra so telepatia parapsicologia metafísica Nirvikalpa samadhi contaminació ioga tantra pel · lícules internet hipnotisme ecologia astrologia ayurveda Kalki bioelectricidad cirurgia làser d'ozó radar estrès creativitat arqueologia de la vall de l'Indus Civilització combustible crisi d'escassetat d'aliments tsunamis biografia Guru pau mundial ment psique déu nervioses subtils consciència de l'ànima divina tràngol glàndules endocrines ESP chakres del plexe meditació de concentració intel · lecte profecia va pensar pensant Cheiro Nostradamus Aurobindo felicitat cervell Vedes sol solar energia sagrada pur sentit òrgans Prana Avatar Upanishad llum de la cel · hipotàlem hipòfisi transformació futuristes predicció serp poder vital caràcter integritat ètica humana vague Tantra Mooladhar àtom de neutrons protó

Chrisey és una prova d'aquest fet. Innombrables vegades es van donar profecies que s'han demostrat ser cert en el futur. Una vegada que el fill de cert cavaller li faltava. Va mostrar la foto del seu fill chrisey. Chrisey va dir - "Veig aigua que envolta aquest fill teu de totes les direccions. Sembla com si el teu fill s'està ofegant en l'aigua. "Chrisey s'ha donat la raó, perquè l'endemà es va trobar el cadàver del fill del senyor surant en un riu situat prop.

Un dia una senyora li va preguntar chrisey - "Digues-me alguna cosa sobre un esdeveniment passat molt llunyà en la meva vida quan eres un nen." Chrisey respondre "Un dia en el passat que s'havia anat al camp amb els amics. Mentre caminava, que es va trobar amb una planta que tenia espines. Un amic seu el va empènyer i va caure sobre aquesta planta. Un tija espinós travessar el seu abdomen. Aquesta ferida en el seu abdomen va deixar una marca que es pot veure encara avui en dia ".


Aquesta senyora d'acord que l'incident anterior havia passat 27 anys enrere. En aquest moment ella era una nena de 12 anys. El 13 º setembre 1960 AD un incident important va tenir lloc en la vida de Gerard chrisey. Un sacerdot va venir a complir chrisey i li va preguntar sobre un nen desaparegut. No hi havia res de nou en això encara chrisey va dir: "Aquest noi és el ciclisme aviat en una selva." Immediatament després de dir això chrisey va guardar silenci. Semblava com si estigués absort en els seus pensaments i per tant el sacerdot li va preguntar - "Per què vas deixar de parlar? Digueu-me més sobre aquest noi ".

Després de respirar profundament, chrisey va dir - "No hi ha res més a afegir. Un home alt i fort està perseguint aquest noi. El seu cabell és negre. A poca distància d'aquesta zona que ha assassinat al nen i ha enterrat el cadàver del noi allà mateix. "Chrisey va donar una descripció exacta de la ubicació en què va ser enterrat el nen. Quan les persones que van visitar el lloc, van veure que la profecia de chrisey era cert cent per cent. Fins i tot l'informe post mortem d'acord amb chrisey i va dir que, efectivament, el noi va ser assassinat.

Dr Tanfay, un investigador en el camp de la parapsicologia, va ser en aquests dies l'estudi de les causes de l'energia extra sensorial (ESP). Va cridar chrisey un dia i el va portar a un lloc on una reunió tindria lloc al dia següent. L'etapa s'ha establert i cadires disposades ordenadament per al públic per seure. Dr Tanfay peu al costat d'una cadira i li va preguntar - "chrisey, em pots dir que s'asseu en aquesta cadira en la reunió de demà?"

Chrisey respondre - "Una senyora se sent en aquesta cadira." Llavors ell va descriure aquesta senyora que es va registrar simultàniament en una gravadora. Al dia següent, va succeir que una senyora es va asseure en aquesta cadira. Quan la dona va ser interrogada sobre el chrisey havia dit sobre ella, ella va estar d'acord totalment amb ell. Dr Tanfay estava profundament influenciada per aquesta incidència. En realitat, el Dr Tanfay va ser en gran part responsable del nom i la fama chrisey va aconseguir al món sencer.

Chrisey ara començar la solució de molts problemes polítics, socials i educatius complicats. En la mesura en què el Departament Arqueològic també va demanar l'ajuda de Gerard. Dr Walcot Utecher, un geòleg de la Universitat de Johannesburg, va trobar un tros d'os en una cova de Sud-àfrica anomenat Cannibal. L'os semblava molt antic, però cap dels científics podria desxifrar de quina era / edat pertanyia. Dr Tanfay aconsellar a aquests investigadors a tenir l'ajuda d'chrisey. Chrisey, després de tocar aquesta peça d'os es


descriu una època i organització tribal de Sud-àfrica, que va sacrificar els éssers humans com una oferta de culte al seu deïtat. Chrisey va dir que aquest os en particular era la d'un ésser humà mort que va ser sacrificat per la seva tribu en el passat. El nom de la tribu donada per ell encaixava a la perfecció amb les troballes del Departament Arqueològic.

Dia a dia chrisey va aconseguir més fama i glòria. Malgrat això es va adonar que en descriure el passat i el futur de ningú i tothom, va anar perdent el seu poder extra sensorial (ESP). Mateix chrisey preguntar per què estava experimentant el descontentament després de descriure el passat o el futur d'algú! La resposta que va obtenir va ser que el poder extra sensorial només s'ha d'utilitzar per al benestar còsmic i no per l'avarícia, el nom, la fama, etc

En el primer paràgraf d'aquest article, chrisey es va fer una pregunta sobre la política. La seva resposta va ser: - "Veig clarament una llum radiant que surt d'un país molt antic de l'Àsia (Índia), on són venerats savis i serps, les dones són molt purs i que mai divorciar dels seus marits i els ciutadans són senzill, simple i honesta . Per aquí un gran sant com ha nascut qui dissenyarà programes per a la pau mundial, la prosperitat i la unitat. En aquests temps el món experimentarà una gran quantitat de turbulència, terribles guerres es lluiten i alguns països seran destruïts totalment. Tants accidents aeris es produeixen que la gent viatjar menys amb avió. Aquest gran sant tindrà innombrables seguidors en què predominen les dones. Aquests seguidors seran els habitants de diverses regions d'aquest país. Ells s'encendran fogueres i oferir materials fragants que el foc espantat (yajnas). El fum que es desprèn com a conseqüència va a purificar i santificar l'atmosfera. Mundial de la humanitat haurà de pagar més i més atenció als seguidors més amunt. Quan tots els líders polítics del món es donaran compte de la importància dels consells sàviament d'aquest sant, que hauran de unir-se i parlar amb un altre en una tarima. La prova de la meva profecia es va veure al final de l'20 ª segle. En aquest moment el món s'unirà en una sola nació i només la pau i la prosperitat regni en el món. No hi haurà lloc per a la violència, el terrorisme, disturbis, etc falsedat pena capital serà imposada als homes vils i aquells que assetgen les dones sexualment o d'una altra manera. La gent va a beure més llet. El món va molt bé florir com flors fragants ".

CAPÍTOL 10 - CAP A UN PLANETARI NACIÓ UNIDES D'ORGANITZACIÓ A LA NACIÓ UNIDES


"Aquest moment ha arribat quan la discriminació en relació amb les comunitats, la condició social, el gènere i les nacions, arribarà a la seva fi. Humanitat del món sencer va a viure com a germans i germanes ".

-

ARTHUR CHARLES CLARK

"Si en un país en particular, si un o dos casos judicials es barallen, la gent es sorprendrà de si hi ha alguna persona que està plena d'odi, l'astúcia i l'enemistat. En aquest moment no hi haurà cap diferència racial ni discriminació de gènere. Una religió humana s'establirà en el món sencer. Avui en dia totes les nacions s'han unit per crear l'Organització de les Nacions Unides a Amèrica. Arribarà un moment en el futur quan un planetari Nació Unides arribarà a existir. La seva capital podria ser qualsevol dels planetes com la Terra, Júpiter, Mercuri, etc o d'una altra regió fora del nostre sistema solar. Després d'haver dit això, els valors humans sense dubte va a obtenir un punt de suport ferm en el futur. Aquest dia és molt proper, quan tots els planetes, galàxies, etc del cosmos s'uneixen com una sola nació. És similar al que veiem avui dia en el que la nostra terra té més de 100 nacions. Tots aquests planetes, galàxies, etc viuran com cooperatives, veïns amistosos ".

La cita anterior no és una història imaginària d'Panchtantra o un incident imaginari del viatge dels cavalls Ashwamedha. De fet, aquesta profecia va ser feta per un gran prophesizer d'Amèrica anomenat Arthur Charles Clark, quan va rebre el premi internacional denominat Kaling Premi. Anteriorment també s'havia donat moltes profecies i la majoria de les vegades, es van provar cent per cent veritat.

Les profecies d'Arthur Clark són lleugerament diferents de les profecies fetes per altres vidents. Clark era un científic i escriptor. Per tant les seves profecies tenien un matís científic que va arribar al cor dels seus lectors. Els seus profecies es van anar tan cert que més tard els científics van basar els seus estudis d'investigació sobre les profecies fetes per Clark.

Un cop el 1959 mentre assistia a un sopar, Clark va dir al seu amic - "30 th juny de 1969 dC serà el dia més gran en la història mundial. Puc veure clarament un habitant de la terra d'aterratge a la Lluna ".


Uptil el dia en que Clark va fer aquesta profecia, ni tan sols una nau espacial havia estat enviat a l'espai interestel · lar. Era només 2 anys després, en 1961 AD que Rússia va enviar a un dels seus astronauta, Iuri Gagarin, en una nau espacial per tal de circumbulate nostre planeta Terra. Per aquest motiu el 1959 dC, quan Clark va fer la profecia anterior, cap dels seus amics ho creia. Tot i això, la humanitat del món testimonis de la profecia de Clark fet realitat, encara que tenia una diferència de 20 dies fins al moment de la profecia es refereix. De fet, si en 1966 AD una nau espacial Apol · lo no havia estat reduït a cendres al Centre Espacial Kennedy, allà no hauria estat aquesta demora 20 dies en la profecia que es va demostrar correcta.

Ja de nen, Arthur Clark posseïa aquest estrany poder extra sensorial (ESP) i el poder de predir esdeveniments futurs. Sempre deia - "L'home no és més que aquest cos físic. Ell és el poder que té la llum divina plena de brillantor. Tots els poders divins de Déu són presents en cada individu encara que en un estat latent. En l'actualitat aquests poders divins estan "dormint" a la psique humana.

"Jo estic veient que en un curt espai de temps una revolució de pensament intens s'aixecarà en un país de l'Àsia (Índia). Uptil 1971 en aquest país i en 10 anys en el món sencer, aquesta revolució serà tan intens, que la dura psique de l'ésser humà haurà de despertar. Aquesta energia es buscaran i experimentat per tota la humanitat del món, que avui són pràcticament ignorants sobre. Ciència prendrà un nou gir en els que els principis espirituals predominaran. Aquests èxits espirituals i potencials seran la base sobre la qual s'unirà el món com una família.

Les persones argumenten que la vida existeix a la Terra només. Fins i tot els científics diuen que els altres planetes tenen vida. En aquest moment Clark va dir - "Jo havia dit en 1945 AD que no hi ha necessitat d'establir cables / fils elèctrics ja sigui al mar o al món sencer. Si un satèl · lit artificial de la velocitat de 17.000 milles s'envia cap a l'espai interestel · lar, que gira al voltant de la Terra, complirà amb tots els requisits d'enviament de missatges telegràfics. En aquest moment les persones es burlaven de mi. Em va resultar just quan l'any 1962 dC, Bell Telephone Company va enviar un satèl · lit anomenat "Telstar" a l'espai interestel · lar. Avui altres satèl · lits com "matiners" i "Tolras" també s'han inventat que pot enviar missatges d'un lloc a la Terra a un altre lloc. En 1 minut es poden enviar aquests missatges de la mesura de 17 pàgines.


Un cop m'havia dit que l'home és capaç de produir tanta energia des de molt petit àtom, que pot destruir el món en qüestió d'uns pocs minuts. Una vegada més ningú creia el que deia. Va ser només quan Hiroshima i Nagasaki van ser destruïdes que les persones es van adonar que tenia raó. He fet totes aquestes profecies amb fermesa i confiança. Amb aquesta mateixa confiança que dic que aquest món no ha arribat a existir sense un Creador. Hi eternament una misteriosa força que està més enllà de la comprensió de la intel · ligència humana i la destresa. Aquest gegantí món va ser creat d'acord amb el desig d'aquesta força misteriosa. Si aquesta força va crear la vida a la Terra, per què no crear la vida en altres planetes? Si un dia la vida es descobreix en altres planetes, és indubtable que les poblacions de diversos planetes vindran més i dissenyaran les lleis còsmiques que va a resoldre els seus problemes ".

Igual que les profecies anteriors d'Arthur Clark han fet realitat, així també aquest dia està molt a prop quan la seva profecia anterior també es farà realitat cent per cent. A través dels mitjans de Prémer i els raigs Quasar, alguns missatges de ràdio s'ha observat que els científics de la força de creure que hi ha vida en altres planetes també. Els científics diuen que les civilitzacions en altres planetes podrien ser més avançats que els de la Terra i que volen posar-se en contacte amb habitants de la Terra. La veritat de les profecies de Clark pot ser testimoni de l'existència de núvols, que es troben milions d'anys llum de la Terra i els planetes de color vermell. Així, fins i tot els científics més conservadors han començat a acceptar que la vida podria existir en altres planetes.

Un nou temps llarg Arthur Clark havia dit - "Per uns dies vaig a aterrar a la Lluna per passar les meves vacances." Òbviament, la gent es burlaven d'ell. Però avui en dia, és clar que, aquest dia no està lluny quan la gent reservar bitllets per viatjar d'un planeta a un altre. Dr Fernand Gabiz, director de la francesa "Institut d'Alts Estudis de Defensa", diu que, en endavant, quan es va inventar una bomba d'hidrogen, que funcionarà amb l'ajuda de raigs làser. Es va a anomenar una bomba Mini-H-Laser. El seu poder serà infinitament més que una bomba elèctrica i el seu preu serà de no més d'uns pocs dòlars. Aquesta tecnologia serà de gran ajuda en la reducció de les despeses de viatge d'un planeta a un altre, és a dir en l'espai interestel · lar. Així, els lectors d'aquest llibre sens dubte viatjar per l'espai en un futur pròxim.

Arthur Clark durant la seva residència a Colombo (Sri Lanka) amb la seva dona Dod va fer algunes profecies sobre el progrés de l'Índia. Que coincideix amb les profecies donades per Jean Dixon, Cheiro, Anderson, etc Tots ells van dir - "En l'antiguitat, l'Índia es va fer famós no només espiritualment, sinó també com una


gran nació científica. He sentit que en el passat, l'Índia havia inventat les armes basades en foc i aigua i també avions. En el futur també, Índia avançarà encara més en aquestes àrees i serà més alta en el món. Tot i això, l'Índia serà predominantment reconeguda com una gran nació espiritual. L'espiritualitat i la cultura de l'Índia es convertirà en una religió mundial ".

Clark tenia una gran fe en el progrés humà. També hi havia fet pel · lícules. La seva pel · lícula "Zool odissea de l'espai" va guanyar el reconeixement internacional. En ell, Clark intenta dir l'home d'avui és molt més avançat que l'home del passat, que va viure com un animal ignorant al bosc. Avui l'home ha progressat intel · lectualment molt i amb la seva ajuda, ell no només viatjar en tot el cosmos, sinó també aprofundir en els racons de la seva ànima infinita. Man serà a la campanya de futur per a una vida de fraternitat universal, la unitat de l'ànima i l'amor pels altres. Aquest objectiu s'aconseguirà sens dubte en un futur pròxim.

Profecies de la llibertat de l'Índia, la Xina i l'amistat del Pakistan de Clark, la guerra entre la Xina i Rússia s'han fet realitat, tot i que el calendari d'esdeveniments pot haver estat un parell de dies abans o uns dies després. Per tant ningú ha de dubtar de la seva profecia d'una revolució de pensament i Transformació Era que té lloc en el futur en el món. Això es deu al fet que avui en dia tots els signes d'aquesta profecia va resultar ser cert en el futur, es reflecteix en tots els racons del món.

CAPÍTOL 11 - L'ANY 2000 AD I 30 ANYS ABANS QUE


"Un ésser diví ja ha donat a llum. Es induirà alegria en la ment de tots i evitar les dificultats de la humanitat del món. Ell valentament lluitar contra els homes immorals i vils ".

-

PROFESSOR HARARE

"El primer trimestre de la nit - quan estic en el somni profund, veig un home diví en el meu somni. El front d'aquest iogui assegut prop d'un riu, té una mitjana lluna entre les celles. El seu cabell és blanc, porta una túnica blanca, la seva pell és blanca i porta calçat desproveïts de cuir o la realitzada amb fusta. És tot el temps envoltat d'altres grans homes i ajudants. Al centre d'aquesta trobada cremar petites flames. Aquestes persones piadoses cantar alguna cosa i després afegir els materials sagrats del foc. El seu fum envolta el cel. Entre ells, hi ha moltes persones tristes, discapacitats i pobres. Aquest sant diví està donant un discurs espiritual que espanta el dolor experimentat pel seu públic. La gent està renunciant al seu odi pels altres i es barregen amb alegria. Benaurança celestial està sent vessada sobre ells. A poc a poc aquesta llum està en camí cap al nord i comença brillant com un sol diví en una muntanya. Els raigs de llum surten d'aquesta regió i igual que l'aigua de pluja, que es vessen a la terra. En aquest mateix moment, acaba el meu somni ".

Les paraules anteriors són els de la prophesizer fama mundial, Prof Harare, en parlar en una reunió que va abastar el tema "Una nova era es manifestarà". Les seves dades de veu es van publicar al diari "Westminster". Prof Harare va néixer en una família jueva molt religiosa d'Israel. Era tan famós com Anderson, Dixon, a Europa i el Nord d'Àfrica pels seus profecies que es van complir cent per cent. Una Shah Mohmad d'Aràbia es posava en un viatge. Els seus plans van ser difoses amb suficient antelació. Tot i això el Prof Harare predir que Shah no serà capaç de viatjar. Ningú va creure Harare al principi, però un dia abans del seu viatge, quan Shah va caure d'un cavall que forçosament va cancel · lar els seus plans de viatge, la gent creu que la profecia d'Harare. Quan Shah va recuperar bona salut, va planejar un viatge més exactament 1 mes després. Novament Harare predit que Shah hauria de cancel · lar el viatge. En el Shah dia era viatjar, un terratrèmol es va produir, que va crear el caos a totes les carreteres. Així Shah nou va cancel · lar els seus plans de viatge. De nou un any més tard, Shah va decidir emprendre un viatge per tercera vegada. Prof Harare va dir que Shah no seria capaç de complir el seu pla. Shah va començar el viatge, però en molt poc temps als seus agents secrets li va dir que el veí país estava a punt d'atacar la terra del Shah. Així Shah va haver de tornar al seu palau i els seus plans de viatge es va cancel · lar de


nou. Shah es va veure molt influenciat per les profecies de Harare. El respecte honrat Harare i el va nomenar com el seu assessor especial.

Per tal de respondre a les preguntes plantejades pels altres, en relació amb l'anterior raima, Prof Harare va dir - "Aquests somnis que veig al matí d'hora es fan realitat la majoria de les vegades, en un lapse de temps molt curt. Els que es veuen al voltant de la mitjanit es facin realitat dins d'1 any. Hi ha alguns somnis que em surt abans de la mitjanit, que trigarà uns anys a fer-se realitat. El somni que vostès volen que parli de és el següent -

Un sant diví ha nascut a l'Índia. Uptil l'any 1970 dC, se sembren les llavors d'una revolució espiritual en el món sencer, sense ni una mica de desig per nom i fama. Més tard, la seva glòria s'estendrà a Àsia i al món sencer. Els seus pensaments seran tan humana i amb visió de futur, que tothom estarà forçosament seguir els seus passos. Quan la ciència es va a destruir la religió i la cultura arreu del món, aquest sant diví començarà una revolució espiritual. Per tant endavant com l'era abans del naixement de Crist, la gent s'adonarà de la importància d'adorar la mare natura, és a dir els elements de foc, aigua, etc "

Harares "per sobre de la profecia coincideix amb les realitzades per Dixon, Anderson, etc Una setmana abans de Gandhi va morir, Harare havia predit l'assassinat de Gandhi. Quan el Dr Sukarno era al cim de la seva vida, va dir Harare, "Avui dia la gent tendeix a ignorar les corrupcions dels éssers humans, però en un curt espai de temps, tothom veurà la caiguda de Sukarno." En veritat, un any després, Sukarno va caure de la seva noble condició. Harare havia predit la guerra entre àrabs i israelians, amb suficient antelació. Ell havia dit - "L'inici d'aquest duel serà sever. A causa de la ira de Saturn, els àrabs es perd una gran part de les seves terres. Més tard, fins i tot quan Jordània, Síria, Egipte unirà, no van a recuperar la terra perduda. En la primera trobada, Israel guanyarà amb facilitat. Després que les lluites disperses es produiran i l'any 1979 AD novament una gran guerra es duran a terme entre ells. En aquesta guerra contra els àrabs es congregaran altres nacions musulmanes del món en nom de la religió. Inicialment Rússia posaran del costat dels àrabs, però més tard aquesta amistat es reduirà. De fet, més tard Rússia col · laborarà amb Israel, Estats Units, Canadà, Gran Bretanya, etc i la lluita amb els àrabs. Després d'aquesta guerra, la població musulmana disminuirà i serà molt inferior en nombre en comparació amb altres comunitats. Fins i tot la mare natura l'ajudarà a Israel mitjançant la inducció de terratrèmols, explosions en els pous de petroli, etc, en països com Turquia, Síria, Líban, etc Els ciutadans de països musulmans s'odien els uns als altres tant que no van a cooperar entre si i per tant la cultura musulmana vindran al seu final ".


"Entre els anys 1970 dC a 2000 dC intensos canvis polítics que es veurà a tot el món. De manera inesperada, els governs canviaran al Regne Unit, Sri Lanka, Rússia, França i l'Índia. Astrològica, Israel, Aràbia i l'Índia estaran en un nivell comú i per tant la seva condició també seran molt similars. Índia també veurà les guerres. Els anomenats països amics atacaran Índia o bé si algú ataca l'Índia, el primer serà mantenir un silenci estoic. La majoria d'ells s'alinearan amb l'enemic de l'Índia. Encara que l'Índia és un país democràtic, el govern del president es farà càrrec de la majoria dels seus estats. Després de 1972 dC Índia es regeix per aquests líders que ningú havia imaginat abans. Aquests líders seran valents, espiritual i just. Índia conduirà el món econòmic, industrial i científic ".

La majoria de les profecies de Prof Harare s'han fet realitat en l'hora apropiada. Avui en dia la situació que estem enfrontant, demostra que les profecies del futur de Harare també es van provar cent per cent veritat.

Segons el professor Harare, Rússia i la Xina s'oposen en gran mesura entre si sobre la qüestió de Mongòlia i Sibèria. Per tal d'escapar d'un atac: 2, Xina fingir amistat amb l'Índia. A més de la Xina no només una guerra nuclear contra Rússia, sinó també una guerra química (a la guerra química, malalties rodaments gèrmens es propaguen al país enemic i per tant, quan la gent es malalta, no poden lluitar en la guerra). Tot i això, Rússia donarà una resposta adequada a la Xina i va a destruir tot el progrés científic assolit per la Xina. En aquest moment el Tibet obtenir la llibertat de les urpes de la Xina i establirà un vincle d'amistat amb l'Índia.

Uptil 1980 dC, el món estarà en una guerra com la situació. Com a resultat la majoria de les petites nacions es convertirà en part de les nacions més grans. Índia serà el líder de totes les nacions. UN va a trencar amb EUA i serà creat a l'Índia. Per aquí UN serà reconstruïda. Per a una gran quantitat de temps Índia serà la llum del far de l'ONU. Lluites comunals acabaran totalment. Encara que els governs seran encapçalats per diverses persones, que s'adhereix a una sola organització religiosa.

Índia produirà armes extraordinàries. La riquesa i la saviesa misteriosa cultura inavaluable seran descobertes en les muntanyes de l'Himàlaia de l'Índia. Població en Himalayas augmentarà molt i serà un gran punt turístic. Israel i l'Índia van a construir un fort vincle d'amistat. Índia aconseguirà que la tecnologia científica i


l'espai que avui en dia s'ha aconseguit en conjunt per Rússia, Estats Units, Gran Bretanya, França i Alemanya. Entre els anys 1980 a 2000 dC, Índia progressarà fenomenal. Això sorprendrà a totes les altres nacions del món. També estaran sorpresos que el creixement de l'Índia s'aconseguirà per líders amb una inclinació espiritual i ètic de la ment. La humanitat mundial seguirà els passos de l'Índia i es convertirà en vegetarians. Aquest llenguatge estarà en voga a tot el món (en el futur), que avui es parla i es llegeix amb molta moderació ".

Prof Harare és vist com un gran sant. Els seus profecies no s'han equivocat. Tot el que s'ha dit sobre els anys posteriors a 1990 AD és més important que les profecies que va fer en relació amb dècades abans. Bastants de les seves profecies es referien a l'Índia i per tant indis havien de llegir amb avidesa. Mantenir aquestes profecies en ment, hem de caminar amb cautela en tots els àmbits de la vida.

CAPÍTOL 12 - EL LLOC MUNDIAL 2000 AD

"La persona més poderosa en la història del món ja ha donat a llum. Ell canviarà tota la faç de la terra molt ràpidament. Una revolució del coneixement està a l'horitzó i s'empassarà tothom ".

- JULIOL DE BERNA

Quan Rússia va crear una base a Cuba, mitjançant l'establiment de míssils nuclears més enllà, una intensa reacció va ser vist en Estats Units en 1962 AD va haver un moment en què els dos països es preparaven per lliurar una guerra. D'una banda, l'exèrcit de Rússia, marina, etc dirigir a Cuba i en l'altre extrem, Estats Units s'està preparant per a una guerra amb l'ajuda d'armes destructives, bombes atòmiques, etc El que va quedar va ser que l'interruptor de la guerra havia de ser pressionat per la guerra per començar.


En aquest moment els líders francesos va fer la famosa francesa prophesizer Jules Berna - "Qui guanyarà aquesta guerra" Berna respondre - "Ningú que Rússia es retirarà i per tant no es produirà la guerra."

Com de costum, ningú creia Berna en aquest moment, però quan més tard una estació de ràdio va anunciar que - "Rússia s'ha retirat i que no hi ha guerra," tothom estava sorprès. Així es va acordar i van lloar profecia Bernes '.

Dr Jules Berna va ser un famós escriptor. Tot i això, es va fer famós sobretot com prophesizer. Se li va donar el reconeixement internacional juntament amb altres incondicionals com Dixon, Anderson, Cheiro etc Alguns de les seves profecies eren tan correctes que semblava com si ell mateix havia dissenyat els esdeveniments que es va fer realitat! Deu anys abans, Jules Berna predir que una nau espacial tripulada per un ésser humà aterrarà a la Lluna el 1969 dC Avui sabem que la seva profecia era cent per cent veritat. Va dir a més que el Japó es farà càrrec de Manxúria ia Itàlia es farà càrrec d'Albània i Etiòpia. Ningú va creure Bernes. Quan entre 1939-1942 dC es van produir tots els esdeveniments anteriors, la gent es van veure obligats a creure. Una vegada que l'exèrcit de Hitler s'havia apoderat de Dinamarca, Bèlgica i Luxemburg, així que la gent va demanar Bernes - "El Hitler derrotar França també" Jules Bernes respondre - "El 20 juny 1940 AD, França accepta la derrota." Bé Bernes 'profecia es va fer realitat encara que de 2 dies més tard és a dir, el 22 de juny de 1940. Autor: Shriram Sharma Acharya fundador de la família internacional Gayatri va ser un gran iogui vident i encarnació del déu que va escriure volums de literatura científica, principalment en temes espirituals món per al benestar i la pau. Per a més científics i pls literatura visiten http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org i http://www.awgp.org/ DESCRIPCIÓ: llibres electrònics gratuïts sobre Chakra Meditation-CAT, Nirvikalpa Samadhi o Pensament Trance lliure, Assolir Ridhi-MT o Energies Divines, Future Religió Ciència, Super Energy Ciència i Gayatri Kundalini Ioga correlacionada amb les neurociències-cat, Endocrinologia, Anatomia, Psicologia i sociologia per 1) el material i la prosperitat espiritual i 2) unint el món pacíficament com una família. El nostre és un lloc web no tingui caràcter comercial que té per objecte la realització del vell somni d'edat de grans líders i pensadors del món: Un món sense fronteres bonica. PARAULES CLAU: Kundalini Ioga Gayatri llibres electrònics d'ultra so telepatia parapsicologia metafísica Nirvikalpa samadhi contaminació ioga tantra pel · lícules internet hipnotisme ecologia astrologia ayurveda Kalki bioelectricidad cirurgia làser d'ozó radar estrès creativitat arqueologia de la vall de l'Indus Civilització combustible crisi d'escassetat d'aliments tsunamis biografia Guru pau mundial ment psique déu nervioses subtils consciència de l'ànima divina tràngol glàndules endocrines ESP chakres del plexe meditació de concentració intel · lecte profecia va pensar pensant Cheiro Nostradamus Aurobindo felicitat cervell Vedes sol solar energia sagrada pur sentit òrgans Prana Avatar Upanishad llum de la cel · hipotàlem hipòfisi transformació futuristes predicció serp poder vital caràcter integritat ètica humana vague Tantra Mooladhar àtom de neutrons protó


"La Xina va a fer una bomba atòmica. Turbulència Fiery es manifestarà en el Mig Orient i una major part dels països àrabs serà assumit per Israel. "Aquesta profecia de Bernes també es va fer realitat. Aquestes profecies resultar en grans líders de França i Europa no prendre les decisions arriscades fins que van arribar orientació astrològica d'astròlegs famosos. Lord Mountbatten havia acceptat que un poder còsmic invisible està treballant de manera intel · ligent en el cosmos. L'home no entén els plans d'aquest poder. Només els homes rars amb subtil intuïció poden entendre el pla de Déu. Hi ha esdeveniments còsmics que destrueixen l'arrogància de l'home i el guia per caminar cap a la veritat.

Hi ha una cadena molt interessant de les profecies Jules Bernes '. Molts d'ells es van fer realitat, i molts estaven a punt de ser demostrat correcta. Per exemple, Jules Bernes dir - "L'any 1990 dC, el fum que emana de les fàbriques i les zones urbanes de tot el món va a ser tan intens, que es gravarà la contaminació de l'aire del 80%. El cos de l'home serà lligat a una màquina d'oxigen, que pesarà una mica menys de pes humà. No és com si la humanitat del món morirà a causa de la contaminació de l'aire, però, el seu estat serà semblant a una persona mig boig. Malalties van en augment, l'empresa disminuirà, la ira i l'odi es dirigeix a la cultura tecnològica i les carreres d'Europa, etc al seu torn, cap a nacions espirituals com l'Índia per a la veritable guia. La gent vestir-se, menjar i viure com els indis. La raça blanca (els països occidentals) serà tan encantat amb l'espiritualitat i la cultura de l'Índia que en l'any 2000 dC, els principals països del món veuran els temples dels déus i les deesses hindús estan construint a les seves terres. Humanitat Mundial visitarà els temples i experimentar l'alegria de l'adoració i el cant oracions a Déu, basada en la cultura índia. Puc veure les fotografies dels déus indis, etc a les cases dels europeus. " "Fins i tot si la Xina fa una bomba atòmica, no es convertirà en la principal nació d'Àsia. Durant molt temps es enemistat port cap a l'Índia. Índia recuperarà una part de la seva forma de la terra de la Xina. Tibet també es convertirà en lliure i és possible que es fusionarà amb l'Índia. Una part del Pakistan serà assumida pel Afganistan i una mica serà presa per l'Índia. "

"Després de les terres de l'home a la lluna, ell buscarà altres planetes també. El 1985 AD es recollirà tota la informació relacionada amb el sistema solar, incloent Plutó. Naus espacials que transporten éssers humans arribaran a Venus o Mart, o tots dos, i tornar fora de perill a la terra. L'home dominar la gravetat i l'energia més poderosa que l'energia nuclear serà descobert. Certs materials, llibres, monedes d'or, etc seran desenterrats d'una més antiga muntanya de la Terra (potser Himàlaia de l'Índia), que canviarà la història de la Pre-Crist Era. No només això, sinó que aquesta zona de muntanya la neu vestits arribarà a ser tan poderosa que fins i tot si Rússia, Estats Units, Gran Bretanya, etc uneixen i enfronten aquesta regió muntanyosa, fracassaran miserablement. A partir d'una àrea particular d'aquesta regió es manifestarà un misteriós individu. Ell es convertirà en la persona més poderosa en els annals de la història del món etern. Tots els seus manaments seran seguits per la humanitat del món. L'any 2050 dC aquests mandats ajudaran unir a totes les nacions del món sota una sola bandera és a dir, una sola nació universal, arribarà a ser ".

"Entre els anys es produeixen 1970-1980 AD grans calamitats naturals com les inundacions, accidents aeris, terratrèmols, fam, etc Una gran part de Turquia


seran destruïts a causa dels terratrèmols. Hi haurà en la lluita entre àrabs i així Israel es beneficiarà. Les tempestes del mar seran en augment i una devastació de l'oceà podrien ocórrer. Les zones costaneres del mar i les illes seran destruïts. Algunes de les noves illes poden sorgir al llarg d'una carrera de gran abast. Voltes de joies es troben en aquestes illes que augmentarà el finançament d'aquesta raça. "

"AD la població mundial Uptil 2000 serà d'uns 640 milions de rupies. Una part important d'ella residirà a Amèrica, Àsia. Sens dubte, la guerra nuclear no tindrà lloc però, la violència comunal pot prendre el relleu. D'una banda hi haurà agitacions i, per altra banda, una nova revolució espiritual sorgirà que es desenvoluparà nous misteris de Déu i de l'ànima. Ciència provarà aquests misteris per ser veritat. Així seran destruïts ateisme i el camí Vaam. Serà substituïda per la fe, la justícia, l'ètica, la disciplina i el sentit de sentit del deure. Aquests canvis seran les pedres angulars de la Pau Mundial.

Quan Jules Berna se li va preguntar sobre on aquesta transformació s'originen i que qui la dirigirà, va respondre - "Tinc el pressentiment que aquesta revolució espiritual s'originarà a l'Índia i quant a qui va a dirigir, jo difereixo amb Jean Dixon. Aquesta persona ja ha donat a llum, és a dir abans 1962 dC Actualment està involucrat en una tasca important a l'Índia. Pot fins i tot participar en el moviment d'alliberament de l'Índia i els seus seguidors són molts. Els seus seguidors formaran una poderosa organització i en un curt espai de temps influiran en el món sencer. Amb l'ajuda de la força de l'ànima que tindrà èxit fàcil en l'execució de les tasques que altrament impossible d'executar.

Filosofia anterior Bernes 'es va publicar el 4 º mes d'abril al diari Nav Bharat Times. Ell proclama que el desig de conèixer el futur és una prova de la naturalesa immortal de l'ànima. És un fet, perquè el cos no pensa que és immortal. El cos és perible, però l'ànima és immortal. D'aquí el nostre desig de conèixer el futur és múltiple en comparació amb el nostre desig de conèixer el passat. Si l'home conjuga la seva intel · ligència, la comprensió i l'esforç d'aquestes profecies, pot canviar no només el seu propi futur, sinó del món sencer amb la finalitat de radiació manifest. Quan aquestes tasques no s'executen pels éssers humans corrents, les grans ànimes, juntament amb els seus ajudants apareixen a la terra i crear un món segons el desig de Déu. Jules Bernes creu que la història està a punt de repetir-se i per tant ningú pot obstruir la transformació Era.

CAPÍTOL 13 - L'ENCARNACIÓ taintless DE DÉU - RECREACIÓ DE LA RELIGIÓ I CULTURA


"Senyor Kalki, naixeran al poble de Sambhal a la família de Yash Vishnu Sharma. Ell adora Savitri i Senyor Parshuram, un habitant de Mahendra Muntanya serà el seu preceptor. Després de lliurar el regne de Mathura a Suryaketu, ell llavors viure a Haridwar (Índia) amb la seva esposa. Després de combatre amb els budistes, que tornarà a establir una veritable religió al món ".

-KALKI Puran

"Després de Kali Yuga extrems, la religió es reduirà, la vanitat estarà en el lloc i en aquest moment per tal de fomentar una autèntica Brahminhood, l'Encarnació taintless de Déu es manifestarà."

-KALKI Puran

"Una vegada més Mathura rebrà crèdit per la inducció d'una revolució religiosa al món i li dóna una nova visió."

-Paramhans RAJNARYAAN PATSHASTRI

"Una organització que va a destruir el pensament vil del món i el substituirà per una revolució de pensament."

-

Kedar DATTA JOSHI


"Un poder que li donarà nova llum per al món, ja s'ha encarnat en el món."

-GEORGE Babri

"Arjun! El meu naixement no és un accident ".

-Senyor Krishna

"Sempre que la disminució en la terra justícia i la injustícia es fa càrrec, jo encarno a la terra per millorar la situació de la justícia i de la cultura."

-Bhagwad GEETA

Senyor Krishna havia encarnat en la terra quan la injustícia, la maldat, el terrorisme, etc governava el món. Germans matarien entre si, o un germà va matar al seu propi nebot descaradament etc Per tant no hi va haver dolor i la tristesa per tot arreu. Uns pocs homes molt rics vivien en pompa i fustigar els homes predominantment oprimits de la societat. La gent es va oblidar la veritable religió i la fe en Déu. Senyor Krishna havia encarnat en la terra en aquest moment per tal de substituir aquesta greu situació mundial amb la pau i la prosperitat. Fins i tot altres encarnacions de Déu abans que Lord Krishna reemplaçats situacions extremes amb la recreació de l'ànima. Van salvar la humanitat del món de ofegarse en el pou fosc i tenebrós del materialisme i per tant ells aixecats. Tot això ha estat descrit per Bheeshma de Mahabharat fama. Després de descriure l'encarnació de Krishna, Bhishma va dir - "Al final del Kali Yuga (Era Fosca), quan la justícia es reduirà, quan la vanitat augmentarà, Krishna tornarà a encarnar a la terra per tal de restablir la justícia i veritable Brahminhood. Serà "Vishnu Yasha", és a dir posseeix la glòria de Déu. Fins i tot els semidéus amb els seus poders individuals es manifestarà a la terra amb l'encarnació de Déu, com els seus ajudants. Això ha estat descrit en Puranas ".


Les circumstàncies d'avui són els més apropiats perquè Déu encarnat en la terra. En el primer capítol de Kalki Purana (13-14), es diu que quan Krishna va entrar en el seu estatge després d'acabar la seva tasca en la terra, la justícia, l'alegria i la pau prevaler en la terra. Així, un era acabar i començar una nova. Al final marieta de l'època anterior (final de Kali Yuga), a causa de la contaminació mental de la humanitat del món, els pecats van ser en augment. La injustícia no és un nom nou o individual. En lloc d'això connota pecats, males intencions, ingovernabilitat i el caos social. Esposa inic ', és a dir, Mithiya desitjos pecaminosos satisfacció es deu a la mentida. La injustícia i la falsedat manifesta la vanitat. La seva filla és egoista presumir, despeses malament, tendències de la moda a cegues, net dels desitjos, etc vanitat i fills sementals engany anomenat cobdícia i la luxúria. Si estan obstruïts, la ira aixeca la seva caputxa. Això al seu torn fomenta la violència. Així Kaliyuga és la confluència de la mentida, la vanitat, la cobdícia, la luxúria, la violència, etc Els homes mengen coses que no haurien, al seu psique és vil, el seu discurs és fals, el seu cos emet una pudor d'alcohol, drogues, etc, que aposta molt, corren després de l'or i diners en efectiu amb avidesa i per tant perden el seu caràcter juvenil. Quan les malalties estan en augment, quan s'ignoren Yajna, la caritat, l'austeritat, quan el sistema de castes es distorsiona, quan els germans tallen goles dels altres, quan un fill estima el seu germà-en-llei més que el seu germà, quan el preceptor- bons deixeble es trenca, quan els anomenats sants es lliuren a la luxúria, l'avarícia, etc, quan homes i dones es casen pel seu compte, quan no hi ha amor perdut d'un dels pares, quan la manera de vestit només d'un es dóna weightage, quan un veritables sants 'peus no són adorats i quan tots els programes religiosos del món es tornen caòtiques, vol dir que Kaliyuga ha arribat al seu punt màxim. En aquest moment en el fang de Kaliyuga florirà un loto anomenat Nishkalank Avatar o encarnació Taintless.

No hi ha molta diferència quan es compara les circumstàncies actuals i els previstos en el passat. Si analitzem avui en l'anomenat progrés, ens preguntarem sobre com els grans sants del passat com Shukadevaji i Sutaji predir les corrupcions del mal dels temps moderns d'avui en dia. Tot dit i fet, les situacions ja estan sent gravades per a la creació de neo de la veritable religió. Escriptures afirmen que avui dia l'Encarnació Taintless definitivament manifest per a fins de creació de neo, més escriptures i voluntat divina es van equivocar.

Això Maharshi (gran sant) que ha realitzat a Déu, manifesta poders intel · lectuals que substitueixen la capacitat intel · lectual de tots els científics del món juntes. Aquests sants són subtils vidents vidents, acadèmics i amb visió de futur. El que ells prediuen, sempre es fa realitat. Grans encarnacions de Déu s'han manifestat en el passat en la terra i en el futur seguiran fent-ho. Fins i tot si el món no reconeix una encarnació de Déu, que és reconegut pels seus drets justos, tasques gegantines i el poder diví.


Algunes ànimes despertes a néixer juntament amb una encarnació de Déu, a fi de dur a terme la seva missió en el món. Per tal de que aquests ajudants no s'ofeguen en l'oceà dels pecats, corrupcions, etc Escriptures tenen molta antelació per escrit la història de la creació de neo. Encara que l'estil dels textos de les escriptures és simbòlica, fins i tot llavors, pot ser entesa amb l'ajuda d'una vista subtil. S'han elaborat subtilment sobre les activitats de l'Encarnació Taintless i això ho han fet amb l'ajuda de símbols, històries, etc Si el Kalki Purana es llegeix amb un agut intel · lecte subtil, podem entendre que encara que aquesta encarnació Taintless neix com ésser humà, la seva classe, el llinatge, les accions, els pensaments, les emocions, la professió, la natura, etc són totalment lliure de corrupcions. El pecat mai no pot tocar aquesta encarnació, la injustícia i la mentida mai entrar en el seu veïnatge, serà un sant savi realitzat i tan innocent i pur com un nen.

En el segon capítol (7 º vers) de Kalki Purana es diu que Kalki Encarnación (Avatar) es manifestarà en un poble. El seu pare serà coneguda (Yash Vishnu) i la seva mare posseirà un intel · lecte sagrat. Semidéus Molts naixerà a la terra amb suficient antelació per tal d'ajudar a aquesta encarnació Taintless. Ells naixeran amb una resolució de manifestar Satyuga (Edat d'Or) de nou a la terra. L'Encarnació Taintless recordarà aquests ajudants de la seva determinació. Així que van a treballar dur per tornar a establir la justícia en la terra.

El riu Ganges és a dir, riu de saviesa renta identificació corporal de Kalki ia l'encarnació havia assumit un cos humà. Per tant la psique Kalki es va convertir més pur. Savitri es renta el cos és a dir, induïda per Savitri divinitat de Déu i la força vital (Kalki Purana 2/16). Abans del naixement de Kalki, els seus 3 germans ja havien pres naixement (versicle 31). Tenia 2 fills (8/36). En veure la grandesa del seu fill, va dir el seu pare, "Fill, ara tindrà la seva cerimònia del cordó (Yajnopaveet) fet. Jo et donaré el coneixement de Savitri és a dir, la Mare Natura. Després d'adorar Gayatri, ha d'estudiar els Vedes (versicle 35). "

En el verset 40 es dóna una descripció de la naturalesa de Kalki. A més, cert Brahminhood ha descrit. Kalki preguntar al seu pare - "Què són els Vedes? Què és Savitri? Com pot l'home arribar a ser un veritable braman "El seu pare va respondre: -" Fill, Vedes són dites de Vishnu i es descriu la realització de Déu. Savitri és la Mare dels Vedes. Aquells que adoren Savitri, arribar a Déu sense cap altra orientació. Brahman (l'ànima còsmica) té principi la naturalesa de Déu, imperible, etern i sense forma. Quan l'home s'uneix l'ànima amb Déu, l'home es converteix en Déu, que és com una olla d'aigua (home) que entra a l'oceà (Déu).


Fins que l'home no s'uneix seva ment amb Déu, no pot convertir-se en un veritable braman. Per complir aquesta promesa, un brahman porta simbòlicament el cordó sagrat (Yajnopaveet). Així, l'home s'escapa del parany dels desitjos, corrupcions, pecats, etc i marxa endavant cap a la seva meta espiritual. Ell es compromet a realitzar austeritats, Mantra cantant, autoaprenentatge, autocontrol, etc Mentre existeixin veritables Brahmans en aquest món, que es desborda d'alegria, abundància i felicitat. El dia nombre tals bramans 'negar, l'home va abraçar a la injustícia. Fill! Vostè ha d'esdevenir un veritable braman i elevar a tothom. "Kalki estava molt content i se li va donar el cordó sagrat (Yajnopaveet). Després va ser enviat a estudiar els Vedes.

Un nen braman (que es converteix en una encarnació posterior) es prepara per entrar en un Gurukul (escola del Preceptor). En aquest moment arriba Parshuram, que realitza austeritats a les muntanyes de l'Himàlaia anomenat Mahendra. Ell dóna Darshan de Kalki i el porta a Himàlaia per Déu penitència basada en la realització. Una detallada descripció simbòlica de tot això es dóna en la 3 ª capítol (versicles 1-11). És important entendre aquesta història Senyor Parshuram ensenyant Kalki, Ayurveda, Dhanurveda, Samveda, autorealització, etc atorga el Kalki, una inclinació de la ment divina.

En la guerra dels coneixements, les ànimes despertes sota la direcció de Kalki mostrar l'estat d'alerta del nivell de la guerra. D'aquesta manera, mitjançant la superació de les ments de les persones que tenien un mer punt de vista material, sembrar les llavors de la veritable religió i l'espiritualitat. Ells segueixen canviant el món amb el seu amor, compassió, etc A més es preservarà les dificultats de tots els que estaven sumits en la tristesa. Aquestes persones tristes els va donar riqueses, els nens, llarga vida i prosperitat de la família.

Saviesa Yajnas Vajpeya base de Kalki es duen a terme des de fa molt temps. El sentit de la vida de la humanitat del món dóna un gir positiu. En aquest moment es lliura la responsabilitat d'aquests yajnas als seus ajudants bramans i part cap intenses austeritats. Després de lliurar la organització de Mathura a Surya-Ketu, va començar residint a Haridwar a la vora del Ganges amb Shukra (Assistent) i la seva esposa. (2 ª Part, 1 st capítol, verset 46). Per aquí les ànimes que van manifestar des Rishis com Vamdev, Atri, Vasishtha, Galav, Bhrigu, Parashar, Narada, Ashwatthama, Kripacharya, Trit, Durvasa, Deval, Kanva, Devpramiti, Angira etc partir tenir la visió santa de Déu (4 a 7 vers). Van tornar amb una poderosa voluntat de transformar el món, després d'escoltar el que va dir el Senyor Kalki. El Senyor amb la seva esposa euologize Gangaji i deambulen lliurement a les muntanyes de l'Himàlaia. En el capítol Urnavish del 3 ª part (versicles 33-34) es diu


- Durant el govern de Kalki, cap va ser injust. La pobresa, el període de curta vida, la vanitat, astúcia, l'enveja, etc van ser totalment destruïdes. Tothom obté alegria semblant a semidéus.

Quan en el passat, Déu manifestat en totes les èpoques, ell no va ser reconegut com una encarnació (avatar). Només quan Déu la terra es va anar al seu estatge divina, que la gent creia que era de fet una encarnació. Podria ser que hi ha un Poder Diví en aquesta època també. Podria ser que s'està actuant i comportant-se com es va esmentar anteriorment i que no hem sabut reconèixer-ho.

Les circumstàncies en què Déu encarna a la terra, ja existeixen avui. Fins i tot les cartes astrals són molt propícies perquè ell encarna. Tenint això en ment, el 1939 AD a una reunió dels ioguis, sants, savis, etc va tenir lloc a Uttar Pradesh. Una discussió detallada sobre l'Encarnació Taintless va dur a terme i tots van estar d'acord que el Senyor Kalki ja havia encarnat en la terra. El problema era que molts ioguis, savis, etc proclamar que estaven Senyor Kalki. Per tant com s'ha d'identificar la veritable Kalki? La reunió va proclamar que només si certes característiques eren presents en una persona, en dirien Senyor Kalki. Els sants d'aquesta reunió ha escrit un llibre "Kalki Avatar" i distribuïts a tot el país. El seu objectiu era superar l'engany dels deixebles que creien que tots i cada un per a ser Senyor Kalki. D'aquesta manera el Senyor Kalki apropiada podria ser identificat i tothom li pot ajudar en la seva missió del món neo-creació. Una part del llibre, va dir - "Senyor Kalki serà el líder d'una organització poderosa. Es dissenyarà una ètica de comportament adequades de l'espiritualitat en la vida social i serà seguit pel món sencer. Ell serà el científic de tots els científics i es desenvoluparà els misteris interiors de l'ànima. "

"Entre les celles d'aquest Sant Diví existirà una lluna (en forma de V). En la seva gola serà un signe de la Lluna 2-alineat. S'usarà un vestit indi total. El seu personatge serà tan innocent com un nen. Ell serà tan atrevit com un guerrer valent, tan jove com Ashwini Kumaras i un gran erudit dels Vedes. El seu pare el animarà a seguir Ioga. 24 lletres serà molt important en la seva vida. A l'edat de 24, ell pujarà els pics més alts de Ioga. Ell vol cantar un mantra de 24 lletres. Durant 24 anys es durà a terme la penitència que inclourà 24 000, 24 mil rupies, 24 milions de rupies Mantra etc cant Es durà a terme 2.400 Yajnas "

Segons Kedardatta Joshi-"La situació econòmica de l'Índia augmentarà ràpidament. Un poder es manifestarà que va a destruir el pensament vil des de les seves arrels.


Aquest poder es manifestarà com una organització petita i més tard, es crearà una revolució de pensament en el món sencer. "

Adreces celestes subtils i les creences anteriors de Ciències astrològica ens diu que els poders de la creació de neo món i un ambient propici ja ha arribat a existir. Petit intel · lecte i la força de l'home fallaran miserablement en obstruir.

Paranhans Shri Rajnarayan Shastri, sobre la base dels càlculs astrològics que diu "Una vegada més Mathura obtindrà el crèdit d'induir una revolució espiritual al món per tal de transformar les actuals creences en relació amb el materialisme. L'horòscop del riu Yamunaji mostra que entre 1970 i 1980 dC, se li donarà una forma més bella entre Delhi i Agra. Com Haridwar, Mathura i Vrindavan es convertiran en llocs de peregrinació del món. Centre de peregrinació de Satyuga serà Yamuna. Com Mahabharat un nou Delhi i Mathura tocaran el pinacle del progrés.

El gran devot Swami Jagdishanand, mentre que la predicció que Mathura serà el centre de la creació de neo, diu - "Mahagauri estava en un tràngol de meditació profunda (el famós devot de Bengala). La seva ànima va arribar a Mathura. Allà va veure a la 10 ª Encarnació de Déu, és a dir, Senyor Kalk

Una vegada que George Babri, un gran estudiós de les Ciències Secretes d'Egipte, va dir - "L'ànima ha nascut a l'Índia que donarà la llum d'una era d'or per al món. Les seves activitats augmentaran de forma independent al voltant de 1930 AD 14 º de setembre de 1936 serà el primer dia d'una nova era. Aquest dia aquesta ànima renunciarà al seu abillament d'un ésser humà i es manifestarà la seva naturalesa divina. Malgrat la intensa oposició de la gent ignorant, que es manifesten els poders divins i així sacsejar les nostres antigues creences. Després de 1965 dC, la gent començarà a adonar-se de la seva naturalesa divina i després de 1970 dC es manifestarà plenament la seva identitat com una encarnació de Déu. En aquests moments l'amenaça d'una guerra mundial teler gran al món. Aquesta terrible guerra emet flames de destrucció. Com a resultat condueix la civilització actual del món serà destruït tan malament, com si mai haguessin existit abans. Posteriorment Índia gestionarà les activitats del món. Això portarà al món cap a la pau i la germanor ".


En Khudabaksha Biblioteca Oriental de Patna hi ha un llibre de poesia persa escrit pel gran sant de Bukhara Shah Niyamatullah Valli-Sahib. La seva fama de gran profetizador va ser encara més gran que com un gran sant i devot de Déu. Quan la ment es torna pura, és com una pantalla de cinema en què els esdeveniments del passat i el futur es pot veure molt clarament. Això es veu clarament en la vida de Shah Valli també, mai va expressar enuig, no fa mal a qualsevol criatura i que dejunar en el dia si és que simplement va veure alcohol, carn, etc Pregava a Déu "Senyor! Si us plau, retiri els objectes del món, perquè les persones no són víctimes d'ells. "Ell va viure una vida de veritat i alts ideals. Això va fer que la seva ment extremadament pura i com a resultat podia veure fàcilment els esdeveniments passats i futurs.

En aquest llibre, escriu que "Japó i Rússia una guerra. (Aquesta guerra va tenir lloc el 1904 AD) Un terratrèmol intens tindrà lloc al Japó. (Va tenir lloc el 1932 AD) A la 1 ª guerra mundial Alfa (Anglaterra) lluitarà amb Jeen (Alemanya). Anglaterra guanyarà, però, 1 milions de rupies, 31 lakh persones moriran en aquesta guerra. "Aquesta xifra mort va ser confirmada més tard per un informe de la Comissió britànica. "Dos Jeens (2 meitats separades d'Alemanya) experimentaran una relació tensa." La seva predicció d'una explosió atòmica a la 2 ª guerra mundial també es va fer realitat. Per tant totes les profecies de Shah Valli es va fer realitat.

Pel que fa a l'Índia Shah Valli Sahib diu: "Aquesta terra serà assumida pels estrangers de mans dels musulmans. Llavors hindú - els musulmans s'uneixin i lluitar contra aquests estrangers i el segon sortirà forçosament. Índia es pot dividir en 2 països i aquests 2 lluitarà tant que una amenaça de guerra planen grans. Això continuarà fins que el Pakistan dies re-unitats amb l'Índia. El vencedor de la meitat dels musulmans (Pakistan) serà un general indi d'origen musulmà. Més tard els hindús i els musulmans visquin d'una manera pacífica "(La profecia anterior ha estat publicada a la revista Akhand Jyoti amb molta antelació)

"La 3 ª guerra mundial serà horrible. Amèrica serà un jugador dominant en el mateix. Després d'aquesta guerra, la nació Anglès serà totalment esborrat. Índia emergirà com un súper potència del món. Per assolir aquest estat, l'Índia patirà molts temps difícils. En vista d'això, la situació serà dolorós, però un Missatger Diví de Déu com es nascut a l'Índia, que reunirà els laics i fer-los valents. Aquests laics valents desafiaran a les creences dels homes empedreïts materialistes i sortir victoriós. Per tant sagrats, gent idealista floriran al món i que al seu torn, establir la pau eterna i la felicitat en el món sencer.


Kalki Purana, Mahabharata i una altra literatura sagrada han descrit les circumstàncies en què el Senyor Kalki es manifestarà. Aquestes circumstàncies existeixen en l'actualitat. Espiritistes americans han pres interès en relació amb l'encarnació del Senyor Kalki. Així van crear un comitè d'investigació per estudiar el Kalki Encarnació de Déu. Una estudiant nord-americana ha fet aquest el seu tema d'investigació. Sobre la base de les còpies dels textos religiosos hindús es troben a Anglaterra, aquest comitè creu que el Senyor Kalki ja ha donat a llum. Segons el reporter americà 8 º d'octubre d'aquest comitè està duent a terme un estudi detallat sobre Kalki Encarnació a l'Índia.

L'opinió del gran Sant i vident del sud de l'Índia, Swami Raman Iyer, sobre el tema de "L'Encarnació Taintless i Missatger Diví de l'Era", és més clar en comparació amb totes les altres profecies fetes fins ara. Ell escriu - "Kalki no vindrà en un cavall i que no portarà a una espasa. De fet, aquests són els símbols en què un cavall representa l'energia. El significat de Kalki de muntar a cavall és que aquesta Divina Encarnació serà tan poderosa que l'energia còsmica funcionarà d'acord amb la seva voluntat. Senyor Rama va matar Ravana el terrible dimoni amb el seu poder diví. Senyor Krishna també era una encarnació perquè el seu poder diví va crear tremolors en la psique dels Kauravas i els Pandavas. Ell era tan poderós que tots els homes savis del món junts es va rendir als seus peus de lotus. El cavall simbolitza el fet que aquesta gran encarnació serà l'ésser més poderós en la història del món.

Una espasa es refereix a un article que s'utilitza per al tall. Per aquí espasa significa tallar pensaments vils en la psique de la humanitat del món i no tallar el cap físiques. Kalki Purana diu clarament que el Senyor Kalki posarà a prova totes aquelles persones del món que poden ser altament educats, però que pensen que només els guanys materials per ser l'ésser i la fi de la vida. Materialisme sens dubte pot ser el mitjà però no la fi etern. El que destrueix el pensament indesitjable de mer materialisme, l'ateisme, l'acaparament, etc serà Senyor Kalki ".

Shri Iyer diu-"més Kalki naixerà prop de Mathura. La paraula Sambhal significa un llogaret a la vora del riu Chambal. El treball de camp de Kalki serà Mathura. Els seus assistents procediran d'altres regions. Ell serà un gran devot de Gayatri i un coneixedor del principi de Savitri. Ell hàbilment tallat pensaments vils amb bons pensaments. Només el que tindrà èxit és l'establiment de les que es creu que estan just davant de la tendència actual de pensar. Molts altres es diuen a si


mateixos l'encarnació de Déu (avataras). Fins i tot poden mostrar alguns miracles, però la creació de neo del món seran molt més enllà del seu abast. Així es manifesta com cucs de terra en els monsons i morir en poc temps. Davant d'aquest Senyor Kalki (en forma d'un sint) no només serà el salvador dels Vedes, sinó també dissenyar l'ètica sagrats per a una de les activitats quotidianes. Més tard la gent seguirà el seu pensament religiós. Aquest Sant Diví serà un cap de família. Tot i ser molt ric, viurà una vida d '"una vida senzilla i pensament elevat". La seva riquesa s'utilitzarà per al benestar del món. Aquests ideals de la seva s'amaren pels seus seguidors a tot arreu i crearà una organització que difondre el seu missatge té preu a tot el món. Les dones seran predominants entre els assistents. Aquest extraordinari sant canviarà de residència en la segona meitat de la seva vida. En aquest moment la seva forma Raudra (excel · lent) es manifestarà. Quan la gent va a tremolar a causa dels seus pensaments terribles, la seva santa esposa es farà càrrec de les regnes. A finals d'aquest santa esposa del seu amor serà portar de tornada als seus seguidors que s'havien desviat del camí de l'espiritualitat. Índia avançarà a passos de gegant i això influirà fins i tot Rússia i Estats Units. Les dues nacions es empal · lideixen davant l'aura radiant de l'Índia ".

"Qui va a tenir la glòria de ser Kalki" Deixar aquesta resposta a les circumstàncies i el temps. Moltes encarnacions de Déu han estat identificats com encara ells, eren al món. Per tant no hi haurà cap problema, mentre que la identificació del veritable Senyor Kalki. El futur Kalki pot perseverar difícil d'ocultar la seva identitat divina, però, serà inútil. És definitiu que un Poder Diví ja ha encarnat per transformar aquesta era. Com és possible que el Senyor no va a complir la seva promesa d '"injustícia onsevulla que envolta el món, vaig a encarnar a fi de restablir la justícia en el món. Humanitat Mundial forçosament caminar per la senda de la veritat ja sigui voluntàriament o d'una altra manera ".

Grans prophesizers com Celso, Daniel, Nostradamus, Vegilatin i Pare Welter Ben diu que la transformació era serà l'esdeveniment final i més extraordinari d'aquest segle. Ningú pot obstruir. Moltes profecies dels grans vidents són molt importants.


(1) L'any 1999 dC un gran general de l'exèrcit d'un país de l'Est aterrarà a Europa després de viatjar en l'aire. En aquest moment es van enfrontar en una guerra. L'art de l'aire d'aquest general, es cobrirà amb un poder invisible i per tant ni tan sols un míssil clar no destruir-lo. En aquest temps Paris experimentarà una caiguda juntament amb altres països occidentals poderosos, que només donen importància al materialisme. - NOSTRADAMUS

(2) El món sencer estarà regit per un govern del món situat en una regió particular del món. Hi haurà una llengua i una cultura. Població urbana disminuirà molt. La tecnologia de comunicació avançarà tant que la gent enviï les seves idees als altres lluny com una ràdio fa. - DANIEL

(3) L'edat d'or (Satyuga) començarà amb els éssers humans menors de 25 anys. Les persones grans es neguen a renunciar a les seves creences vellesa. En aquest moment un gran sant que naixerà de l'Índia que revolucionarà el món sencer amb el seu pensament sagrat. Ell tindrà innombrables seguidors. Entre ells, algunes persones que es contagien a les velles creences no podran absorbir els ensenyaments d'aquest sant. Tot i això la nova generació de la humanitat mundial embeure fàcilment tot el que aquest gran sant d'ells diuen que i tindrà per tant treballar dur per a la creació de neo. La gent estarà plena d'esperança i de la injustícia, l'astúcia, l'engany, el frau, etc serà reemplaçat per l'amor universal, s'establirà la compassió, la generositat, etc justícia al món i deshonesta serà desarrelada. Per a l'any 2000 dC la imatge serà més clara ".

(4) D'acord amb 'Imamey Akhikajjana "un Missatger Diví, arribarà a la 14 ª segle. Ell portarà a la gent cap al camí de la veritat, la rectitud i la justícia. Així, es va elevar el món sencer.

Sobre la base d'Bhrigu Samhita, Shri Swami Aseemandji escriu - "Una vegada més, com el Senyor Rama i Krishna en el passat, una gran encarnació de Déu es manifesta en aquest món. Ell serà un devot de Savitri i com el Senyor Budha, serà un Mahayogi àpats amb els chakras (plexes). Amb el seu poder d'austeritats, serà prevenir malalties prevalents en el món. S'elevarà als pobres i els oprimits. La gent va pel seu compte l'identifiquen i el serviran devocional. Els seus col ·


laboradors vindran de totes les regions de l'Índia i que empat l'Índia amb el fil d'una sola cultura sagrada ".

Quan una revolució es manifesta, la humanitat món són atrets a l'Índia i una nova era arribarà a ser. Fins a aquesta edat d'or es manifesta, l'home serà sotmès a grans dificultats. Hi ha una possibilitat que una part de la població mundial disminueix a causa de desastres naturals, conflictes, in - lluita etc

De la mateixa manera prophesizer líder del mexicà, el Sr Amaya Aharo prediu que la creació de neo definitivament passarà. Ell escriu - "Els anys entre 1970 a 2000 dC s'omple de situacions extremes en el món sencer. En aquests moments les circumstàncies que apunten a març 1 ª guerra mundial podrien engolir el món. Tot i això, ja que els líders polítics d'avui dia són molt conscients de les terribles conseqüències de la guerra nuclear, una guerra gegantina no pot ser combatut. I tant! Mundial de la humanitat s'haurà d'enfrontar a situacions extremes. Uptil home AD 2000 s'enfrontarà als terratrèmols, fam, fam, inundacions, etc Després d'això el poder diví es manifestarà en el món i es indueix a la humanitat a viure una vida d'ideals sagrats. "

Mentre advertint al president una setmana d'antelació, el Sr Amaya li va aconsellar no viatjar durant uns dies. Aquesta advertència va ser transmesa al President Kennedy, però ell el va anomenar una creença cega. Una setmana després Kennedy va ser assassinat mentre viatjava a Texas, EUA De la mateixa manera, Amaya havia predit que Johnson no seria reelegit com a president. La predicció del senyor Amaya sobre el progrés i el lideratge de l'Índia també s'ha esmentat anteriorment.

Tots els vidents líders del món han predit en una sola veu que la turbulència generalitzada es veu en el món sencer. Això va a revolucionar i transformar el món. Es va a destruir el pecat, l'actitud ètica de l'home d'avui i s'establirà una nova religió, amb base en els ideals sagrats. Llavors la humanitat del món viurà com germans amorosos. Així, el món ha d'esforçar molt per marcar el començament de la transformació del món i per tant la pau.

Activitats il · legals avui estan en el seu bec en el món. Per tal de complir els objectius polítics, els anomenats gent educada no pensen dues vegades abans


d'usar mitjans il · legals i poc ètiques. L'arrogància és generalitzada i ha creuat sense pudor els límits de la disciplina, que l'Índia era molt conegut en el passat. En el passat les dones eren considerats com joies de la maternitat, però avui en dia són tractats indecent. L'energia còsmica (Déu) ja no tolerarà aquest estat de coses. En cert sentit, la creació de neo és el desig sagrat de Déu. Cal estudiar a fons pel que fa a si les prediccions anteriors són de cap manera relacionat amb els plans de Déu. Si fins i tot una petita porció d'ell és cert, les persones sàvies han d'unir de tot cor en aquesta sagrada tasca de la creació de neo.

CAPÍTOL 14 - agitacions, DESTRUCCIÓ, UN GRAN TURBULÈNCIA I DESPRÉS EL AMANECER D'UNA NOVA ERA

A la 20 ª Segle, la mare natura serà tan irat com mai abans. Un estat destructiu fixarà en el qual l'aigua entra en la terra i entrarà en aigua. Només llavors alguns homes piadosos del món van a elevar la humanitat del món.

"L'energia que transformarà aquesta època no serà ni política, o que de qualsevol" isme ". Aquesta energia serà sentimental i va a transformar la psique de l'home ". -

NOSTRADAMUS

Això és en relació amb un incident ocorregut a la ciutat de Milà. L'any 1515 dC alguns sacerdots viatjaven en aquesta ciutat. Un nen de 12 anys es va acostar a ells. Tothom s'inclinava cap el líder entre aquest grup de sacerdots, però aquest nen de 12 anys es prosternà als peus d'un jove sacerdot d'aquest grup. Tothom es preguntava per què aquest noi es va inclinar a un jove sacerdot ordinari. A una persona li va preguntar a aquest noi "Fill! Quina qualitat especial que et perceps a aquest jove sacerdot desconegut, que va portar a inclinar-se davant ell i no als altres sacerdots coneguts "El noi seriós respondre -" Vostès són conscients que aquest jove sacerdot d'avui es convertirà en el Papa del Vaticà II l'Església en el futur ".

Tothom va riure. Això es devia al fet que el jove sacerdot no tenia cap qualitat especial que podrien fer d'ell un Papa. Quan en 1585 dC aquest jove sacerdot anomenat Feli Peretti fet


va esdevenir Papa, la gent, desconcertada, i es va preguntar com un nen de 12 anys va poder preveure aquest esdeveniment amb molta antelació?

Però aquest nen no era un nen ordinari. Aquest nen no era altre que Nostradamus que es va convertir en un gran vident de França. A la 16 th Century fer 1.000 profecies relacionades fins al 20 th Century. Durant els últims 500 anys, el món sencer s'ha sorprès amb les seves profecies. Fins i tot avui en dia, després d'haver entrat a la 21 st Century i després de passar a través de la 20 ª segle, la gent és més àvidament meditant sobre les profecies de Nostradamus. En els següents paràgrafs, llançar llum sobre l'energia extra sensorial (ESP).

Nostradamus va néixer el 13 º de desembre de 1503 dC, en una regió francesa anomenada Saint-Remi. Sens dubte hi ha certs éssers humans que porten els seus poders espirituals de la vida passada en el seu pròxim naixement. Tot i això encara han d'activar aquests poders espirituals en la seva posterior naixement. Nostradamus va ser un nen prodigi que podia veure els esdeveniments passats i futurs. En la seva infància adorava a Déu i així purificar la seva ment. Ell va augmentar els seus poders espirituals a través d'austeritats, estudis bíblics i altres pràctiques espirituals. Va estudiar astrologia i filosofia. També va estudiar els esdeveniments mundials per tal de perfeccionar les seves habilitats. En aquest segle que es diu que és un gran astròleg i endeví sant.

Nostradamus va predir que en el 20 th Century, un dictador es farà càrrec d'Alemanya i atemorir tot Europa. Va cridar a aquest dictador "Hister", que estava equivocat amb només un alfabet. Com predir Hitler va governar Alemanya com un dictador cruel. Una altra profecia de Nostradamus ser pel que fa a un valent soldat de França. Ell va dir: "Aquest soldat es convertirà en un gran historiador del món. A partir d'un soldat, que es convertirà en un emperador a l'edat de 25 anys. El seu valor va a induir el terror al camp anglès. Però, ai! Un dia se li va empresonar i per tant entraré en l'oblit. "Nostradamus va predir fins i tot el nom d'aquest soldat com" Napoleó ". Això es va demostrar cert més tard, quan Napoleó Bonaparte, un soldat es va elevar a grans altures polítiques. Profecies de Nostradamus s'han escrit en un llibre anomenat "Centúries i Profecies de Nostradamus Michael D.". Una i altra vegada un diari anomenat "News Review" publica aquestes profecies a mesura que es facin realitat.

Aquest gran vident predominantment predir successos del 20 th Century i escriu - "Al final de la 20 ª segle, la ciència moderna arribarà a ser tan avançada, que la majoria de la humanitat es convertirà en ateus. El comportament social aconseguirà contaminat juntament amb el caràcter de l'home. La gent dels estrats alts de la societat es gaudir de la


moda i la vanitat. La gent va a menjar més en hotels que a casa seva. En aquest moment una gran ànima del món naixerà en un país religiós d'Orient (podria ser l'Índia). Aquest gran sant amb l'ajuda dels seus col · laboradors, crearà una gran turbulència pensament en el món. Aquest sant històric crearà una agitació tan intensa, que la lluita interna es manifesta a tot arreu. Aquest conflicte intern es durà a terme entre la part final de la 20 ª segle i la part anterior del 21 st Century. Més tard els valors humans i l'ètica s'embeuen a tot arreu. La humanitat mundial llançarà el mantell de corrupcions i així es pas en el cel a la terra ".

Això profecia de Nostradamus es fet realitat. La seva prova és la següent-

1)

Una vegada que ell havia predit que després de 3 mesos, una terrible plaga s'estengui a França en el qual centenars de milers de persones moriran. Durant 3 mesos es va observar cap plaga. A la 91 ª jornada, les notícies d'alguns casos de pesta vi de París. Més tard aquesta epidèmia de la pesta va arribar a ser tan desagradable que tot França tremolava de por. D'ara endavant Nostradamus va fer famós a tot el món per les seves profecies.

Autor: Shriram Sharma Acharya fundador de la família internacional Gayatri va ser un gran iogui vident i encarnació del déu que va escriure volums de literatura científica, principalment en temes espirituals món per al benestar i la pau. Per a més científics i pls literatura visiten http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org i http://www.awgp.org/ DESCRIPCIÓ: llibres electrònics gratuïts sobre Chakra Meditation-CAT, Nirvikalpa Samadhi o Pensament Trance lliure, Assolir Ridhi-MT o Energies Divines, Future Religió Ciència, Super Energy Ciència i Gayatri Kundalini Ioga correlacionada amb les neurociències-cat, Endocrinologia, Anatomia, Psicologia i sociologia per 1) el material i la prosperitat espiritual i 2) unint el món pacíficament com una família. El nostre és un lloc web no tingui caràcter comercial que té per objecte la realització del vell somni d'edat de grans líders i pensadors del món: Un món sense fronteres bonica. PARAULES CLAU: Kundalini Ioga Gayatri llibres electrònics d'ultra so telepatia parapsicologia metafísica Nirvikalpa samadhi contaminació ioga tantra pel · lícules internet hipnotisme ecologia astrologia ayurveda Kalki bioelectricidad cirurgia làser d'ozó radar estrès creativitat arqueologia de la vall de l'Indus Civilització combustible crisi d'escassetat d'aliments tsunamis biografia Guru pau mundial ment psique déu nervioses subtils consciència de l'ànima divina tràngol glàndules endocrines ESP chakres del plexe meditació de concentració intel · lecte profecia va pensar pensant Cheiro Nostradamus Aurobindo felicitat cervell Vedes sol solar energia sagrada pur sentit òrgans Prana Avatar Upanishad llum de la cel · hipotàlem hipòfisi transformació futuristes predicció serp poder vital caràcter integritat ètica humana vague Tantra Mooladhar àtom de neutrons protó

2)

En acabar l'epidèmia de pesta, la gent demana Nostradamus que fa a què es duria a terme un altre esdeveniment important en el futur? Va dir - "El nostre rei morirà". El rei Lluís havia ascendit al tron només 3 anys abans i estava en excel · lent estat de salut. Un mes després d'aquesta profecia rei Louis va morir a causa


d'un sobtat atac de diabetis. Ni una sola persona tan sols havia imaginat que el seu enèrgic rei Lluís de sobte morir així.

3)

Més tard, la seva predicció que la Línia Maginot francesa serà destruït, també es va fer realitat.

4)

La seva predicció que Alemanya es divideix en 2 països diferents, també es va fer realitat. Nostradamus tenia molta antelació advertit sobre els assassinats d'alguns presidents d'Amèrica.

Quant a la 20 th Century va dir - "Al final dels 20 th Century mare naturalesa mostrarà la seva ira com mai abans. Una fase destructiva es veurà que l'aigua entra en la terra i entrarà en aigua. En alguns llocs s'experimenten inundacions i en altres llocs hi haurà sequeres extremes. Molts volcans faran erupció i una revolució exèrcit es veu en molts països.

En aquest moment un Poder Diví es manifestarà per tal de transformar el món. Aquesta energia no serà influència potencial d'una nació ni cap "isme". Aquest poder diví es manifestarà com un gran sant com que per la pura força de la seva impecable caràcter piadós induirà la Pau Mundial i la Unitat. Th”

Nostradamus too has given his opinion regarding the above great saint of the world. He says that this saint will have a Moon on his head and a lotus on his feet. He will dress in a very simple manner. He will marry twice and will father 2 sons and 2 daughters. Twice will this saint change residence. Both these times he will move northwards.

Once in 1566 (July), this great prophesizer –seer was seated in his room in the evening and thinking deeply. Suddenly when a particular thought manifested in his mind, he called his family members and said – “Tonight is the last night of my life. I will not live to see tomorrow. Hence none of you should shed tears when I die. I am leaving this mortal coil so as to help God in his task. Later I will be reborn on earth. At that time you all may or may not be my relatives, aides etc. yet know for


sure that the whole world is God’s home. Since I will be helping God, you must look upon my death as a festival”.

When Nostradamus spoke thus, those around him did not believe what he said because health wise he was hale and hearty. As was his practice, Nostradamus went to sleep. How could the prophecy of a person go wrong about himself when prophecies about others always came true? That night when he was fast asleep, he continued sleeping and never woke up. That dawn of a new era visualized by Nostradamus is now in our midst today. We will never know in what capacity, Nostradamus is invisibly working to transform this world.

THE REVOLUTION WILL BE WORLDWIDE AND WILL BE INTELLECTUAL IN NATURE

The Second World War took place. At that time Saturn was moving in Taurus and Gemini Zodiac Signs. Jupiter was in Taurus and Aries. Planets were thus influencing human life. Saturn evokes wars, bloodshed, communism etc. Since Saturn was in Taurus and Gemini, a war in Europe was probable. Jupiter symbolizes wisdom and knowledge. Since Saturn was in association with Jupiter, the war would have an intellectual basis. This is exactly what happened in the 2nd World War. Along with war, new technology to fight it too augmented. Communism was favoured by many. So much violence was seen that even today we are all facing its dire repercussions.

“At the moment Saturn is moving in Taurus and so too is Jupiter. Despite this Jupiter is moving backwards and hence between 1971 to 1973 A.D. a divine revolution will take place on a war-like footing. Another terrible war-like situation manifest. Destruction could be seen in many regions. For a short time a war that breaks people’s hearts might take place. Since Jupiter is moving backwards this war will not last long. Instead an intellectual war by intellectual men will continue. Jupiter’s retrograde movement will manifest an intellectual revolution in which India will lead”.


The above prophecy was published in “Tankaar” magazine (November, 1968 issue) made by the internationally acclaimed Indian astrologer, Mr. Radheyshyam Rawalji. Mr. Rawalji who resided in Saurashtra, India, made prophecies that were published in Kanpur’s magazines called “Dainik Jagran” and “Dainik Vishwamitra”. They were also published in Lucknow’s magazine “Jnan Bharati”. Thus men of sharp intellect were drawn to Mr. Rawalji’s prophecies.

In “Jnan Bharti” (February 1963, Vol. 210, page 52) Mr. Rawalji’s prophecy said – “In the coming days governments of other parties will be formed in many countries. By the end of 1965 A.D. an India-Pakistan war will take place. India will hence regain a portion of its land which had previously been taken over by Pakistan. Later a bilateral dialogue will solve this issue”. We all saw this prophecy come true. After the Tashkent Treaty people yearned to know more about the future. Hence Rawalji said in the 1966 issue of Tankaar magazine – “Pakistan will not pay heed to the Tashkent Treaty. Violence will rise in Bengal and communism too will march ahead. A tussle will take place between capitalists and communists and the latter will win. Banks will be nationalized totally, students will plan various movements, Universities will shut down, communal violence will deepen, Congress will be divided into 2 parties and the Finance Minister, Mr. Morarjee Desai will resign”. At that time this prophecy seemed amazing but later it was proved cent percent true.

In those days Mauroos Woodruf’s prophecies too were being published. In 1968 on Television, he had predicted Indira’s downfall. Mr. Rawalji read this prophecy and wrote in Kanpur’s magazine “Tankaar” that – “Indira Gandhi will not experience a downfall and that she will be well supported by her followers.” Rawalji said that Mauroos’ prophecy will not come true. Rawalji was right because in the 1971 A.D. elections, Indira Gandhi won.

Other prophecies of Rawalji which have come true are – “East Bengal (East Pakistan) will face natural calamities and internal fights. Thus its citizens will face poverty and strife. In 1970 A.D. Nasser will die and Johnson will not be re-elected as America’s President. Despite Russia’s political maneuver, Israel will not give up the land it has won. Ayub Khan will die and an intense political strife will be seen in Sri Lanka. All these prophecies came true.

With reference to planetary influences from 1971 A.D. onwards, Mr. Rawalji writes – “Since revolutions will take place in leading educational institutions, education per se will get transformed. India’s relationship with Nepal and Russia will deteriorate. On the one


hand casteism will intensify and on the other hand communal violence will emit venom. Today many political parties have emerged like frogs in monsoon. These small parties will go into oblivion and instead 4 leading political parties will flourish. Despite this many states will remain imbalanced and hence time and again President’s Rule will take over. Naxalites will terrorize people. Re-elections in mid term might take place. Ordinary changes will be made in the constitution but nothing major. Privy Purse will end. Total rationing might come into force. Increase in taxes will create problems for citizens and the business class. Urban wealth will be limited and material goods will become costly. People of the service sector will indulge in bribes, adulteration etc. Crimes will augment and India will fear a clash on the northern border. Natural and oceanic calamities will increase in the entire world.

When all this will take place, world humanity will be terrified. At that time India will progress greatly as far as agriculture and science is concerned. India will make such scientific discoveries, which will amaze the entire world. India’s defence (arms) power will be a force to reckon with and spirituality will play a great role in politics. Women will get due honour. A world war will be fought which will terrorize world humanity. Then people of all nations will look towards India for both material and spiritual guidance. India’s effort may ward off the war, yet none will have the power to ward off an inner revolution. UNO will fail, yet seeds of human values and brotherhood will be sown all over the world. World humanity will perforce create a single religion, a single culture and a common viewpoint.”

THE DAWN OF AN ETERNAL CULTURE IS VERY NEAR

“Western culture is today at its peak. Despite this, it is also its old age. Its destruction is very soon.” -

OSWALD SPANGULAR


“A new culture is about to rise like the sun which will lead world humanity towards human values of brotherhood, love, oneness etc. Thus people will overlook differences based on religion, nationality, skin colour etc.” -

PROF. CHEIRO

“I am very sure that India will give light to the entire world”. -

ROMMAIN ROLAND

“Very soon a war will be fought and after that a new world culture based on truth, righteousness, ethics and morals will be born”. -

FATHER WALTERBEN

(On the basis of an Egyptian Carving)

“When air will be polluted, natural calamities will show their wrath. Thus a unique world culture will dawn which will purify both, the world’s atmosphere and that of everyone’s psyche”. -

G. VELGILATIN

The famous German philosopher, Oswald Spangular’s book “The Decline of the West” had created turbulence in Western countries. His prophecy “Western culture is now in its old age. They have set up a stage of such political ethics and war in the world, which is like the shore of a river that can never endure a revolution. The 3rd world war will definitely take place and then western culture will be destroyed from its very root”, is a headache for western diplomats.


Spangular has given arguments in favour of his prophecies in the above book and they are absolutely correct. This is what Western thinkers believe.

Spangular’s arguments are based on a detailed research of all living beings. At the other end, Romain Roland’s prophecy “I firmly believe that once again India will give wisdom to the entire world – as soon as Western culture ends, Eastern culture will rule in the entire world”, is based on the prior experience of a pure soul. At that time another prophesier made certain prophecies which has greatly influenced the world. This is because they were based on astrological calculations. These prophecies were made by Prof. Cheiro who is called the magician of astrology in Western countries.

Prof. Cheiro has made such observations regarding individuals, communities and countries which at that time seemed impossible and false. Despite this, at the appropriate hour, Cheiro’s prophecies were proved true. People were amazed to see Cheiro’s prophecies, like South African war, death of Great Victoria, exact day and month of 7th Edward’s death etc. come true. His other prophecies like assassination of Italy’s ruler Herbert, downfall of Russia’s Czar and assassination of his relatives, exact time of Germany’s first war etc. too came true. At that time initially people doubted Cheiro’s prophecy, but when they came true, everyone agreed that Cheiro possessed great spiritual powers. His prophecy regarding Lord Kitchner too was very important. When in 1887’s army, he was a Colonel, Prof. Cheiro told him that in a massive war of 1914 A.D., he will be given a great responsibility. At the age of 66 yrs. he would die not on the battlefield but in an oceanic accident. This prophecy did come true and when Lord Kitchner was traveling by sea to America for consultations, he was drowned by a German ship. Cheiro had made important predictions for Israelis, Arabs and India.

Cheiro had predicted – “European Christians will once again help Israelis reside in Palestine which will anger Arab countries and their Muslim friends. The latter will again and again attack England, America etc. in various ways. The Muslims will fight with Israelis and yet the Israelis will gain more power. The Israelis despite being small in number will kill Israeli-Arabs due to God’s grace and will take over a greater portion of Arab land. After 1970 A.D. one more gigantic fight will ensue which will shatter the Arabs. After this destruction, a new eternal culture will be born which will spread in the entire world by 2000 A.D.”


No one believed that this prophecy regarding Israel will come true. A few days later all Israelis of the world entered Palestine and they helped Palestine. Thus Israel despite being tiny, manifested an attitude of a pack of lions. With one attack, they shattered Jordan and took over Egypt’s Sinai region. Prof. Cheiro had said – “The Nile river of Arabs will land in the hands of Israel”. This too was proved true. Seeing the sorry state of the Arabs it is clear that if Israel fights with Arabs, the latter will definitely lose badly.

If someone wishes to compare whether Cheiro’s prophecies have come true, he should read the Akhand Jyoti magazine’s (1943, January) page 23. There it is written – “England will free India, but because of communal fights, India will be partitioned. Thus Hindus – Muslims – Budhists will be divided”. At the time this prophecy was made, England was at its peak in all walks of life.

No one even imagined that India would gain freedom. Despite this Prof. Cheiro said –“India’s Sun is powerful and is in Aquarius sign. No one can obstruct its upward journey both materially and spiritually”. Thus his prediction came true in 1947 when India became free. Again as usual people did not believe Cheiro’s prophecy of India being partitioned. Later the whole world saw India being divided into Pakistan and India. Many Budhists regions too separated at that time.

Cheiro had great faith that India had a very bright future. He predicted that a very powerful, spiritual and idealistic person will be born in India. He will awaken the soul of entire India and its spiritual force will be even more potent than the collective material force of the entire world. Since for India, Jupiter will shine, a knowledge revolution is possible. It will later influence every nook and corner of the world.

Very similar to Cheiro’s prophecy is another one written on an ancient carving in Egypt. It says that a great destruction will take place (Quyamat) and then a new era will dawn. Truth will be its religion and justice will be its law. The whole world will live like a family and hatred will be destroyed from its very roots. Peace and prosperity will rule over the entire world. But before this ethereal state, the world will have to face natural calamities, wars and death of a major chunk of world humanity. A group of very few individuals will help manifest a new world and a new, transformed era.


Such an article was also written by G. Vegelatin in the 1926 issue of a Spanish magazine called “Science Westminister”. It said that after 56 years, the atmosphere will become poisonous and hence Mother Nature will become wrathful. This ire will augment from 1971 to 1981 A.D. Man will never have seen this ferocious face of nature. It will include floods, famines, volcanic eruptions, magnetic storms etc. At certain places, earth will be torn apart. New islands will emerge in the ocean. So called friendly nations will attack one another. A time may come when it will seem as though this world will be destroyed (Pralay). In all probability this will not happen and instead a new civilization and culture will be born. India will be responsible for purification of the atmosphere, warding off of diseases and manifesting world peace and brother hood. The world will live like a happy family because a beautiful, borderless world will manifest”.

Like all other prophesizers, Mr. Vegelatin too opines that between 1930 to 2000 A.D., a new uplifter of the world will carry out his gigantic task of neo creation. His thought energy will be so potent that during his lifetime itself, he will destroy the atheistic attitude of a major chunk of the world humanity. His aides will come not only from his own country of birth, but from all over the world. People will ignore their bodily, wealth etc. needs and follow in this great saint’s foot steps. His revolution which will blaze from its very depth, will endure all critical attacks from the intellectual strata of society. Thus his revolution will emerge victorious.

The fast changing circumstances of today’s world show that the time has come for a great world upheaval initially and then transformation of the world (as predicted by great seers of the world). We must hence gird up our loins for welcoming heartily, a new eternal world culture based on world peace, brotherhood and unity.

CHAPTER 15 - MANIFESTATION OF THAT DIVINE POWER WHICH WILL TRANSFORM THIS ERA

In the October 1970 issue of a magazine called “Rashtra Dharma” was printed an article called “A Premonition Regarding the World’s Future”. It included many prophecies like partial destruction of East Pakistan (Bangladesh) (This prophecy was made in the January 1971 issue of Rashtra Dharma magazine) At that time no such signs could be seen in East Pakistan. After 2 months an oceanic storm


attacked Bangladesh and 20 lakh people lost their lives. This prediction said that after facing such ghastly incidences, Bangladesh will gain peace and stability. A similar prophecy was made for Bihar (India) too and it was witnessed by all when a great portion of Bihar state was trapped in this oceanic storm. We must note that this prophecy was made 11 months prior to the actual event taking place.

This prophecy was made by a well-known Yogi of Shahjahanpur called Saint Ramchandra. He is proof of the fact that via Yogic practices, one can actually “see” future events of the world, 50 years in advance in one’s purified, focused psyche/mind. In fact according to Saint Ramachandra, an adept Yogi can foresee events 50 years in advance in a manner as though they are happening at that very moment. Weather scientists know that those clouds that rain on a particular day actually hover around for 5 days in advance in the sky. Some clouds are formed from steam which is readied few months previously due to summer heat i.e. water from the ocean rises up into the sky as steam so as to form clouds. What we are trying to say is that events of the present moments have already commenced previously albeit subtly. The events of today take a subtle shape well in advance and they manifest grossly at the appointed hour.

This is exactly what happens about the future too. If the Cosmic Power (God) wants to execute an event after 50 years, the subtle shape of that event will be formed immediately. Then after due consultations with its aides (smaller powers), gross transformation are carried out in the external world at the appointed hour. For example when certain governmental schemes are made, they are first discussed thoroughly and then a road map is designed. This road map is at first known only to a few responsible officers and is a top secret as far as laymen are concerned. It is only that when this road map gets translated into action in the form of a scheme (after a few months) that the entire world knows about it. Similarly when the cosmic Divine Power (God) designs a plan for e.g. world transformation, a subtle road map is immediately drawn. This road map is known only to a few pure hearted, saintly men of the world in advance and when based on this wisdom great saints makes prophecies of future events, initially people do not believe them. It is only when months/years etc. later i.e. at the appointed hour when that event mentioned in the prophecy actually does take place that people believe these saints’ prophecies. Thus Yogis, saints etc can “see” future events well in advance on the clear slate of their pure mind. None should ever doubt them.

Whenever a Divine Messenger or an Incarnation of God appeared on earth, Mother Nature helped their gigantic task of neo-creation by first creating turbulence in


the world via natural calamities, wars etc. By the end of the 20th Century most probably, this phase of turbulence will end and it will be replaced by world/Era Transformation. A Divine Power in a human garb has already descended on earth. He has taken birth in India and has already commenced his divine task. When the world will actually see his gigantic tasks fructifying, they will repent that an Incarnation of God akin to Ram, Krishna, Christ, Budha etc. came in their midst but that not only did they fail to recognize him, they never even thought of helping him in his sacred task”.

The above words too were of Saint Ramchandra whose prophecies have been given in this book. This divine saint devoid of desires for fame, wealth etc is immersed in tasks of world welfare like a true Yogi. He spoke thus so that awakened souls of the world recognize the above Incarnation of God and like great devotees of God (Hanumanji etc) help him in his divine endeavour.

Some doubting Thomases like Arya Samaj followers asked Ramchandraji – “If you agree that God is all pervasive and is none other than the Cosmic Soul, how can he take up a human form?” He replied that every creature has an unconscious mind and a conscious mind. This conscious mind takes up a human form. The unconscious mind is the substratum of the extra sensory world.

On the one hand Saint Ramchandra predicted that a Cosmic Divine Power (God) will incarnate on earth and he also gave certain characteristics via which people could in future recognize this Incarnation. It is worth reflecting over these words of his – “The Sun’s heat becomes less hot after some time. Scientists wonder as to why the sun is decaying thus? If the Sun’s heat vanishes one day, life on earth will cease to exist. Thus modern scientists are at a loss as to how one can escape this dire situation”.

Yogi Ramchandra while talking about solar decay says that this Divine Power in the form of a human being is using up solar heat. Before Mother Nature transforms, the Sun transforms first. This is because the soul of the gross/visible world is the Sun. Solar decay means a transformation is in the offing. Thus in order to enhance the pace of this transformation, God’s incarnation as mentioned above is utilizing solar heat which we perceive as solar decay. As soon as the Divine Incarnation’s mission is accomplished on earth, Mother Nature’s transformation too will be completed fully. Thus the Sun will regain its original heat i.e. solar decay will be reversed. We would like to remind Akhand Jyoti readers that Gayatri devotees are


strongly bound to the Sun. Many a times it has been written in Akhand Jyoti that there is no difference as far as a Gayatri devotee (who has realized God as the cosmic soul) and the Sun. Such a Gayatri Saint and the Sun are inwardly merged as a single entity. Thus it is proved beyond doubt that this new Incarnation of God will be a storehouse of Savitri Energy (Gayatri principle or solar energy). This will be a clear characteristic to identify this new incarnation.

There are many other important prophecies of Yogi Ramchandraji. He says- “With my Yogic Extra Sensory Power, I have seen that a great inferno will manifest in central London. The southern half of England will submerge into the ocean. England will experience extreme cold. Today Russia, America and Europe are at the peak of material, political and social success. Despite this in future they will face darkness and gloom both materially and spiritually. Today Marxism has spread all over the world, but a day will come when it will buried to nought. America’s wealth will be shattered in future. India will in future will reach the peak of spirituality, culture, economy, industry, wealth etc. and hence will become a leading Super Power of the world. It will lead the rest of the world towards peace, prosperity and brotherhood. Hence for a long time India will remain a world leader”.

The famous prophesizer Mr. Ramchandraji agrees that today’s widespread atheism due to high intellectualism, will in future be replaced by faith in God and Spiritual Science. This task will be executed by the above Incarnation of God who will be devoid of the limited, deluded egoistic altitude of “I” and “Mine”. Despite taking up a human body, this Incarnation will actually be an ocean of divine love and sacred sentiments. Meaning his mind will be divine and not inert. He will ward off the sorrow of world humanity and thus will transform this era.

His main endeavour will be the direction of a great struggle. For this his thought energy will be working full time. His invisible soul force will induce a thought revolution in the entire world and also a gigantic turbulence in Mother Nature. This Incarnation will manifest his Raudra (terrible) form via calamities like earthquakes, wars, epidemics, famines etc. Although on the face of it all this seems hazardous yet it will uproot all evil elements of the world (It is like cleaning your house with a broom – stick or like a doctor removing a tumor which is very painful initially but is extremely beneficial in the long term). After the destruction of evil elements, pious natured people of the world will experience a new era full of heavenly bliss.


At that time Indian spirituality will be imbibed avidly all over the world. People will give up differences like gender, community, nationality, race, culture etc. and will live lives that ooze with sacred ideals and human values. Today that Divine Power is working steadfastly to achieve this goal of Era Transformation.

The above prophecy is not meant for mere idle curiosity. We must understand the aim of that Extra Sensory Power and if we agree that a Divine Power exists, we must all resolve steadfastly to help him in this task of World Transformation.

LET US PRAY FOR ETERNAL WORLD PEACE, PROSPERITY AND BROTHERHOOD. Autor: Shriram Sharma Acharya fundador de la família internacional Gayatri va ser un gran iogui vident i encarnació del déu que va escriure volums de literatura científica, principalment en temes espirituals món per al benestar i la pau. Per a més científics i pls literatura visiten http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org i http://www.awgp.org/ DESCRIPCIÓ: llibres electrònics gratuïts sobre Chakra Meditation-CAT, Nirvikalpa Samadhi o Pensament Trance lliure, Assolir Ridhi-MT o Energies Divines, Future Religió Ciència, Super Energy Ciència i Gayatri Kundalini Ioga correlacionada amb les neurociències-cat, Endocrinologia, Anatomia, Psicologia i sociologia per 1) el material i la prosperitat espiritual i 2) unint el món pacíficament com una família. El nostre és un lloc web no tingui caràcter comercial que té per objecte la realització del vell somni d'edat de grans líders i pensadors del món: Un món sense fronteres bonica. PARAULES CLAU: Kundalini Ioga Gayatri llibres electrònics d'ultra so telepatia parapsicologia metafísica Nirvikalpa samadhi contaminació ioga tantra pel · lícules internet hipnotisme ecologia astrologia ayurveda Kalki bioelectricidad cirurgia làser d'ozó radar estrès creativitat arqueologia de la vall de l'Indus Civilització combustible crisi d'escassetat d'aliments tsunamis biografia Guru pau mundial ment psique déu nervioses subtils consciència de l'ànima divina tràngol glàndules endocrines ESP chakres del plexe meditació de concentració intel · lecte profecia va pensar pensant Cheiro Nostradamus Aurobindo felicitat cervell Vedes sol solar energia sagrada pur sentit òrgans Prana Avatar Upanishad llum de la cel · hipotàlem hipòfisi transformació futuristes predicció serp poder vital caràcter integritat ètica humana vague Tantra Mooladhar àtom de neutrons protó

CATALAN BOOK_BIOGRAPHY_VEDA INCARNATE  

Even as a small boy, Arthur Clark possessed this strange Extra Sensory Power (ESP) and power to predict future events. He always said – “Ma...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you