Page 1

Author: Shriram Sharma themelues Acharya i Familjes Gayatri Ndërkombëtare ishte një i madh shikues Yogi dhe mishërimi i Perëndisë që shkroi vëllime të literaturës shkencore kryesisht mbi tema shpirtërore për mirëqenien dhe paqen botërore. Për më shumë pls shkencore literaturë d vizitoni http://www.shriramsharma.com/ http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org www.awgpestore.com dhe http://www.awgp.org/ PËRSHKRIMI: Free e-libra në Chakra meditimESP, Nirvikalpa Samadhi apo mendimit Trance Lirë, arritja Ridhi-Sidhis ose energjitë hyjnore, feja e ardhshme shkencore, Gayatri Super Energjisë Shkenca & Yoga Kundalini lidhen me Neurosciences-ESP, endokrinologji,, Anatomi Psikologji & Sociologji për 1) materiale dhe begati shpirtërore dhe 2) të bashkuar botën në mënyrë paqësore si një familje. Jona është një website rreptësisht jo-komerciale e cila synon realizimin e ëndrrës mosha e vjetër e udhëheqësit të madh dhe mendimtarët e botës: një botë të bukur pa kufij. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-libra ultra telepati shëndoshë parapsikologji metafizika nirvikalpa Ndotja Samadhi Yoga Tantra internet movies hipnoza ekologji astrologjia Ayurveda Kalki bioelectricity operacioni lasers ozonit radar stresi krijimtarisë arkeologjia Indus Valley Civilization karburantit Kriza ushqimore mungesa tsunami biografi feje botërore paqe mendjes psikikë zot nervore delikate shpirti vetëdije hyjnore ekstazë gjëndrat endokrine ESP Chakras pleksus përqendrimit meditim intelektin profeci menduar duke menduar Cheiro lumturi Nostradamus Aurobindo trurit Vedas diellore energjisë dielli pastër shenjtë kuptim organet prana Avatar Upanishad dritë celular hipofizës futurist transformim hipotalamusin parashikim gjarpri pushtet jetën e njeriut integritetit etikën karakter vagus Tantra neutron Mooladhar bërthamore proton

Veda mishëruar dhe i madh Yogi Shriram Sharma Acharya

Hartuar dhe publikuar në internet

NGA MR. Ashok N. Rawal C / O Gayatri palcë PRAGNA OFF RRUGOR Visnagar


OPP. Geb Mehsana - 384 001

JO TEL: +91-02762-251160

E-MAIL: ashokrawal@shriramsharma.com

Përkthyer nga Gujarati në anglisht

NGA

Znj Heena A. Kapadia, M.Sc., M.Phil.

E-MAIL:

heenakapadia@shriramsharma.com

PËRMBAJTJA


CHP. NR. TITULLI

1.

nderuar lexues NJOHURI

2.

Një HYRJE SHKURTËR E Veda mishëruar dhe e madhe Yogi Acharya Shriram Sharma

3.

Një lajmëtar i Perëndisë erdhi - ne nuk mundëm të njohë HIM

4.

hyjnore sheh Romain Rolland

5.

PAS Mahabharat parë, një Mahabharat RI Vë në

6.

një pjesë e rëndësishme e ANANDACHARYA Parashikime

7. 8.

Një lajmëtar i Perëndisë lindur në një familje RURALE të gjithë botën në vitin 1999 pas Krishtit do të jetë plotësisht NDRYSHME

9.

Një Lidhur PROFECIA Indi po LEADER E KRIJIMI Neo

10.

drejt një komb planetare BASHKUARA NGA NJË Bashkuara të Amerikës


ORGANIZIMI kombit 11.

VITI 2000 AD DHE 30 VJET PARA SE

12.

POST WORLD 2000 AD

13.

MISHËRIMI patëmetë E ZOTIT - REKREACIONI I FEJA DHE KULTURA

14.

agjitacioneve, shkatërrimi, Një turbullirë e madhe dhe PASTAJ agimin e një epoke të re

15.

manifestim i se fuqia hyjnore e cila do Transformuar këtë epokë


Veda mishëruar dhe i madh Yogi Acharya Shriram Sharma

KAPITULLI 1 - Të nderuar lexues NJOHURI

"Kush është Ai Ram, ai që është Krishna ka sot mishërohet si Shri Ramkrishna." Kjo është ajo që është thënë nga të nderuar Paramhans Shri Ramkrishna dhe "Ai që është Shri Ramkrishna Paramhans Shriram Sharma Acharya është", kjo është ajo që shumë të respektuar tonë Rishi YUGA Shriram Sharma Acharya ka për të thënë. "Në çdo epokë unë do të manifestohet në mënyrë që të ri-vendos drejtësi në botë". Sipas këtij shpalljes në Geeta Bhagwad nga Shri Krishna, Ai (Perëndia), kishte përsëri mishërohet në mesin tonë.

(Njeriu pavarësisht Sot reflektuar përsëri dhe përsëri në parimet dhe perceptimeve të përmendura më lart ka tendencë për dyshim ata dhe kështu gabon në besimin e tij në Zot. Si rezultat ai immerses veten në kënaqësitë shqisore rrufeshëm të botës dhe të sillet si një kafshë.)

Paraardhësit tanë shumë nga injoranca shpirtërore, për shkak të pleqve materialiste pikëpamja alongwith tjera të gjeneratave të fundit, të detyruar Zotit Jezu Krishtin për të veshin një kurorë me ferra, ia vari atë më vonë në një kryq. Veshët e Zotit Mahavir u pikëlluan me thonjtë hekuri mprehta. Sokrati, Laotse, Meera, Narsinh Mehta u ngacmuar shumë. Vetëm pasi ata lanë këtë botë të vdekshme nuk e kuptojmë marrëzinë tonë dhe ne prandaj derdhur lot harlisur e pendimit.

Tillë një mishërim i madh i Perëndisë, i mëshirshëm si Zoti Jezus, tolerante si Mahavir Swami dhe që kishin mishërohet në të kaluarën, si Shën Kebir, Samarth


Ramdas Guru dhe Shri Ramkrishna Paramhans, kishte incarnated në trupin e njeriut si:

Vedmurti Rishi Tapnishth YUGA Shri Shriram Sharma Acharyaji. Ai deklaroi se deri në fund të vitit 2000 pas Krishtit ai do të konvertohet botën në një "YUGA Prajna" me anë të intelektit brilant tij hyjnore. Author: Shriram Sharma themelues Acharya i Familjes Gayatri Ndërkombëtare ishte një i madh shikues Yogi dhe mishërimi i Perëndisë që shkroi vëllime të literaturës shkencore kryesisht mbi tema shpirtërore për mirëqenien dhe paqen botërore. Për më shumë pls shkencore literaturë d vizitoni http://www.shriramsharma.com/ http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org www.awgpestore.com dhe http://www.awgp.org/ PËRSHKRIMI: Free e-libra në Chakra meditimESP, Nirvikalpa Samadhi apo mendimit Trance Lirë, arritja Ridhi-Sidhis ose energjitë hyjnore, feja e ardhshme shkencore, Gayatri Super Energjisë Shkenca & Yoga Kundalini lidhen me Neurosciences-ESP, endokrinologji,, Anatomi Psikologji & Sociologji për 1) materiale dhe begati shpirtërore dhe 2) të bashkuar botën në mënyrë paqësore si një familje. Jona është një website rreptësisht jo-komerciale e cila synon realizimin e ëndrrës mosha e vjetër e udhëheqësit të madh dhe mendimtarët e botës: një botë të bukur pa kufij. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-libra ultra telepati shëndoshë parapsikologji metafizika nirvikalpa Ndotja Samadhi Yoga Tantra internet movies hipnoza ekologji astrologjia Ayurveda Kalki bioelectricity operacioni lasers ozonit radar stresi krijimtarisë arkeologjia Indus Valley Civilization karburantit Kriza ushqimore mungesa tsunami biografi feje botërore paqe mendjes psikikë zot nervore delikate shpirti vetëdije hyjnore ekstazë gjëndrat endokrine ESP Chakras pleksus përqendrimit meditim intelektin profeci menduar duke menduar Cheiro lumturi Nostradamus Aurobindo trurit Vedas diellore energjisë dielli pastër shenjtë kuptim organet prana Avatar Upanishad dritë celular hipofizës futurist transformim hipotalamusin parashikim gjarpri pushtet jetën e njeriut integritetit etikën karakter vagus Tantra neutron Mooladhar bërthamore proton

Shpirti YUGA Rishi Shriram Sharma Acharyaji e djegur me dhimbje. Ai kishte kaluar shumë netë qarë me zë të lartë. Shumë herë ai bërtiti si një fëmijë të vogël. Kush është i vetëdijshëm për të gjitha këto? Njerëzit mendojnë se ai ishte një shenjt i madh dhe shikuesi. Disa mendojnë që ai të jetë një udhëheqës botëror, shkrimtar pjellor dhe dijetar. Por kush ka kapacitet për të hapur gjirin e tij dhe kini parasysh përmbajtjen e saj? Vetëm nëse dikush mund të ketë dëshmuar atë, ai do të kishte parë një shpirt të plotë të ankthit dhimbshme për qytetërimin botëror njerëzor. Në këtë trup të vogël e njeriut ndal një shpirt gjigant të plotë të dhimbjes më parë jetën përulësi e njerëzimit botëror. Kjo nuk është e saktë se ne mbetemi joaktiv kur një shenjt i madh ka derdhur lot të dhimbjes për të gjithë ne. Këto janë duke u përpjekur për herë të plota e situatave të tmerrshme. Para se Zoti të pafajshëm merr formën e tmerrshme të Mahakal (që mund të shkatërrojë botën) Le të ngrihen së bashku dhe të punojnë për paqen botërore, unitetit dhe vëllazërisë.


Maharshi Rishi Shriram Sharma HH YUGA Acharyaji që ka përhapur mesazhin e kulturës indiane dhe fesë në të gjithë botën, duhet të identifikohen, kuptohet nga njerëzit në të gjithë botën. Njerëzit duhet të reflektojë mbi natyrën padjallëzuar Rishi YUGA tonë dhe pastaj pi të gjitha këto cilësi të shenjta në jetën e tyre. Ky është qëllimi ynë.

Një koleksion të njerëzve të mëdhenj / shikues të botës ka bërë që prezanton profetin e madh të botës në këtë epokë.

Lexuesit duhet të lexoni të gjithë këtë me shumë kujdes me përqendrim në mënyrë që të identifikojë këtë profet të madh. Kështu ata mund të lavdërojnë jetën e tyre duke përhapur mesazhin e këtij profeti të madh, (YUGA Rishi Shriram Sharma Acharyaji) në çdo cep dhe kënd të kësaj bote.

KAPITULLI 2 - Një HYRJE SHKURTËR E Veda mishëruar dhe i madh Yogi Acharya Shriram Sharma

1)

DATA E LINDJES: 21/9/1911 AD SAMVAT: AASO Vad 13/1968

2)

VENDI I LINDJES: ANVALKHEDA (Agra, UP, INDIA)

3)

BABAI: PANDIT ROOPRAMKISHORE Sharma

4)

NËNA: DHANKUNVARI alias TAEEJEE

5)

riu mes 4 VËLLEZËRVE


Komuniteti - SANNADAY Brahmin

6)

VDEKJA babait: 1924 AD

7)

VDEKJA NËNËS: 1971/12/02 (në moshën 90 vjeçare) Gruaja - Nderuara NËNA Bhagwati Devi Sharma 2 - Sons Omprakash Sharma MRITYUNJAY Sharma 2 vajzat - Jaya SHAILBALA

8)

9)

ARSIMI - Acharya E sanskritisht MA NE 2 SUBJEKTEVE

TITULLI I Veda mishëruar dhe i madh Yogi - dhënë disa dekada prapa në Punjab NGA PRESIDENTI (Indi) SARVAPALLI Radhakrishnan

Një tubim fetar u organizua cila u ndoq nga Pandits mëdha, studiues dhe Acharyas Vedic të Indisë. Gurudeva tonë të nderuar (Shrirama Sharma) shumë ishte i ftuar. Pastaj Indisë Presidenti, Dr Sarvapalli Radhakrishnan eulogoized respektohet Shriram Sharma Acharyaji për shumë shkathtësi hedhjen poshtë thelbin e vërtetë të spiritualitetit siç përmendet në 4 Veda, Upanishads, Puranas, shkrimet e shenjta dhe të gjitha parimet e feve të ndryshme. Prandaj Dr Radhakrishnan dha Gurudeva tonë të nderuar me titullin "Veda mishëruar dhe i madh Yogi."

10) UDHEZUES SHPIRTËROR Shriram Sharma Acharya respektohet e Gurudeva Shri Sarveshwaranandji jeton në Malin Mahendragiri e Himalajet në një lartësi prej 22.000 metra në shpellën Parashuram për 651 vitet e fundit (ndoshta më shumë). Kjo Mahayogi jeton lakuriq në këtë shpellë edhe sot dhe kjo zonë ka Dëbora e rëndë gjatë gjithë vitit. Për sa kohë që Shriram Sharma Acharya ishte gjallë, ai u udhëhequr nga ky Mahayogi.


11) Mantra FILLIMI feje: Pandit Madan Mohan Malviya iniciuar fëmijë Shriram Sharma në moshën 7 kur ai u dha Yajnopaveet (Ceremonia e shenjtë thread).

12) Në një moshë shumë të re, Gurudeva Shriram Sharma dorëzua tërë qenien e tij në këmbët e Gurudeva tij - Sarveshwaranandji Maharaj.

Zakonisht një fëmijë është e plotë të fun, dhe të qeshura gjatë fëmijërisë, por Shriram Sharma Acharya si një fëmijë ishte shumë i durueshëm ndaj praktikave të tij shpirtërore. Ai do të tregojë të gjithëve "Shtëpia ime është në malet Himalayan." Jo vetëm kjo, por në moshën e tenderit e 8 vite, pa e informuar askënd, ky fëmijë hyjnore u largua nga shtëpia e tij. Pas kërkimit intensiv të afërmit e tij e gjeti atë. Shriram shumë innocently, por vendosmërisht tha: "Nga ajo që përdorim është ajo për mua që kam ardhur në shtëpi me ju? Shtëpia ime është në Himalajet dhe unë uroj që të banojnë atje. "Në atë kohë as anëtarët e familjes së tij, prindërit apo burrat e fshatit imagjinuar edhe se ky xhevahir i cili u nda nga Himalajet një ditë do të shkoj atje dhe të vijnë në kontakt me dritën e tij shpirtërore (Gurudeva).

13) Në Samvat 1983 kur Shriram Sharmaji ishte medituar, një atmosferë hyjnore drite rrethuar atë. Kjo dritë pastaj mori një formë solide njerëzore e cila ishte ajo e shpirtërore të tij guide Sarveshwaranandji HH Shri. Ai i udhëzoi Shriram i ri për të adhuruar Gayatri për 24 vitet e ardhshme dhe më pas duke thënë se kjo ai u zhduk.

14) Në moshën 15 vjeçare ai filloi një seri të Purascharanas Gayatri. Për 24 vitet e ardhshme, pa pushim, ai ekzekutohet 24 Purascharanas e mantras Gayatri 24 lakh. Së bashku me këtë ai ndezi një llambë flakë dhe zjarr Yajna vazhdimisht. Ai do të ushqyer lopët me fara jowar dhe ai do të mbledhin fara excreted nga lopët me stools të tyre. Me këto fara që ai do të bëjë ROTIS indiane (bukë) dhe hani atë. Ai do të hani asgjë tjetër.

15) Në vitin 1959 pas Krishtit nderuar Shriram Sharmaji lënë për Himalajet gjitha vetëm. Atje ai kryhet austerities intensive në rajonet e ndryshme


dëborë veshur. Në vitin 1962 pas Krishtit ai përsëri banuar gjitha vetëm në një zonë pyjore shumë të trashë e Himalajet për 3 muaj. Atje, ka pasur shumë kafshë barngrënës dhe mishngrënës. Në prani të Gurudeva tonë të nderuar, këto kafshë mishngrënëse ndaluar të hahet mish dhe kërcenin rreth me kafshët e tjera barngrënës. Kjo me të vërtetë ishte një episod i madh hyjnor.

16) Midis viteve 1970-1972 ai vendosi të shkojë në Himalajet, pas heqjes dorë rrugën e shtëpisë së tij të jetës. Ai erdhi në kontakt me Sarveshwaranandji Gurudeva tij dhe jetoi me të për 1 vit. Më vonë Sarveshwanandji urdhëruar dishepull Shriram tij Sharmaji për të përhapur diturinë hyjnore ai kishte arritur për të gjitha qeniet njerëzore e botës.

17) Pas kthimit nga Himalajet, Shriram Sharmaji vendosi se ai nuk do të banojnë në Mathura. Ai vendosi të banojnë në zonën ku 7 Rishis të Indisë së lashtë kishin kryer austerities.

ADRESA: Shantikunj, Gayatri TEERTH, Saptarshi, Haridwar - 249 411 Uttaranchal INDIA WEBSITE: www.awgp.org

18) Në vitin 1979 ai filloi krijimin Shaktipeethas Gayatri dhe Peethas Prajna në të gjithë botën. Dhe në vitin 1982 - 1985 ka krijuar më shumë se 6000 qendrave të vogla / mëdha të shërbimit të orientuar në mënyrë që të zgjojë shpirtërisht njerëzimit botëror. Në 84 vendet e botës, Shriram Sharma Acharya filluar qendrave shkencore dhe shpirtërore të kërkimit të Mantra Gayatri. Hulumtimi njohuritë e fituara u përhap në të gjitha qoshet e botës.


19) arritjet shpirtërore Një ithtar i madh i Kundalini (fuqia hyjnore Gjarprin) dhe Panchagni (5 zjarret) Shkencë. Kjo është një arritje e rrallë pas asaj që Zoti Buda arritur. Dëshmi e arritjeve të Gurudeva së jashtmi është fakti se flokët mbi kokën e tij gjithmonë rritet lart. Edhe në qoftë se me ndihmën e një krehër etj flokët e tij është shtyrë poshtë, ajo ende mbetet e lartë dhe e ngriti.

20) PRACTISES shpirtëror i SUBTILIZATION KRIJIMIT VEERBHADRA: Para Gurudeva Shriramji ndërroi jetë, ai u kryer austerities shpirtërore të subtilization - ose Sookshmeekaran. Një bombë atomike është i përbërë nga njësi shumë të vogla që mund të shkatërrojnë botën gjigande. Subtilization do të thotë për të kthyer përdorimin e funksioneve trupore bruto si duke fjetur, duke ngrënë, pirë, etj për qëllime më të larta. Trupi bruto është konvertuar në trup delikate dhe kështu me ndihmën e saj, një person i tillë mund të arrijë shumë organe delikate. Këto organe delikate pastaj të krijojë lëvizjet e dëshiruara në botë delikate e cila nga ana ekzekutuar detyrat e mrekullueshme. Një detyrë e tillë e Shri Gurudeva ishte për të transformuar psikologjinë shumë e njerëzimit botëror për të mirë dhe kështu të krijojë një botë të re dhe një epokë të re.

21) Via këtë pendesës subtilization, një të ardhme të ndritur për 450 crores e njerëzve do të jetë krijuar. Trupi ka 5 Koshas (5 sheaths) dmth: 1) Ushqim 2) forcë vitale 3) Mental 4) Intelektuale 5) Bliss. Nga këto 5 sheaths, Shriram Sharmaji krijuar 5 Veerbhadras të cilët me praninë e tyre delikate do të krijojë lëvizjet në botë bruto. Në këtë mënyrë një transformim pozitiv i psikologjinë e njerëzimit botëror do të ekzekutohet dhe kështu një epokë të re ndriçues do të jetë çuar in Të gjitha krijesat e botës me një karakter etik, do të jetojë një jetë të pastër dhe se epoka do të quhet i madh Era.

22) , KRIJIMI DHE REFLEKTIMI botimit të teksteve shpirtërore: Gurudeva përkthyer 4 Veda, 108 Upanishads, 20 Smritis, 6 Darshans, Çeku Vashishtha, 24, 18 Geetas Puranas, Brahmanas, Aranyaka dhe tekstet Sutra në Hindi thjeshtë.


Në Rusi, Kolkata dhe Lucknow Universitetet, këto tekste të përkthyera janë përfshirë në planin mësimor të tyre. Në Zvicër dhe SHBA, studime kërkimore krijuese janë duke u zhvilluar në këto 4 Veda.

23) Gurudeva Shriramji botuar libra që përfshinin 1976 shkrimet e tij kanë të bëjnë me tejkalimin e problemeve sociale, rëndësia e fesë dhe të kulturës, që bashkon Gayatri Mantra Super Shkencës, Yogic këndonin, austerities, Pranayam, etj Kundalini zgjim gjitha këto tema janë shkruar në një mënyrë shkencore . Ai ndryshoi pikëpamjen e njerëzimit me ndihmën e librave që mbulohet menduarit e madhe e Zotit Parshuram në kohët e lashta dhe moderne ditë burrave të mëdhenj si Karl Marksi, Herithesto, Budha, Gandi etj Në të njëjtën mënyrë Gurudeva ynë do të shkruajnë mendimet e tij të thella të përditshme . Krejtësisht ai shkroi rreth 1651 dosje.

24) njerëz të zakonshëm e kanë humbur besimin për shkak të mendimit të përulur dhe veprimet joetike të njerëzve ndyrë. Në mënyrë për të shmangur këtë mungesë e besimit, filozofia e Ritambhara Mahapragna (intelekti hyjnore) dhe zbatimi i saj mund të punojnë si një armë hyjnore. Një krijimi origjinal në formën e një libri quajtur "Prajna Purana" ndihmuar bindin njerëzit se një krijimi i ri është në det. Këtë ai e bëri me anë të shembujve nga e kaluara dhe dëshmi nga tekstet e mëdha fetare të botës. Kjo Purana Prajna është publikuar në 3 vëllime dhe në të ardhmen ajo do të krejtësisht të mbuluar 18 vëllime.

HH Nderuara Shri Acharya Shriram Sharma është turmë e rrezatimin e të gjitha rishis të Indisë së lashtë dhe kështu i është dhënë Yugadevata titullin dhe Rishi YUGA.

1)

Si një simbol i sëpatë Lordit Parshuram së, Gurudeva çuar në një revolucion krijuese me krijimin e një epoke të re. Kjo u ndihmuar nga pena e tij të fuqishme dhe fjalime nga Shantikunj (Haridwar, Indi)

2)

Bhagirath në kohët e lashta kishin manifestuar lumin Ganges në tokë me anë të austerities intensive. Në mënyrë të ngjashme Gurudeva tonë manifestohet Ganges e urtësisë hyjnore (Gayatri) nëpërmjet austerities të 24 Purashcharanas të 24 Mantra Gayatri lakh këndonin.


3)

Në kohët e lashta Charak kishte zbuluar shumë barëra që pyjore dhuruar shëndet të mirë dhe një qira të ri të jetës. Kjo detyrë është aktualisht duke u ekzekutuar në Shantikunj, në mënyrë që për rinovimin e lashtë shkencën tonë mjekësore të quajtur Ayurveda.

4)

Maharshi Vyas kishte shkruar Puranas shumë (Mitologji Indian), me bekimet e Zotit Ganesha së. Në mënyrë të ngjashme Gurudeva Shriram Sharma shumë botuar 4 Veda, 108 Upanishads, Darshans, Smritis, Geeta, Purana Prajna në 18 vëllime alongwith libra të tjerë mbi revolucion social në nivel botëror.

5)

Maharshi Patanjali na i kishte dhënë metodën e 8-fish Yoga e quajtur Asthangyoga. Sot në Shantikunj, mjekët moderne po kryejnë kërkime mbi Yoga dhe inkurajuar çdo një për të praktikuar të njëjtën gjë.

6)

Yajnavalkya ishte i mirë-e njohur për kryerjen e Yajnas (sakrifica zjarri). Brahmavarchas Qendra Kërkimore, themeluar nga Gurudeva, përdor barëra pyjore për Yajnas dhe kjo shëron ana trupore / sëmundje mendore, kapërcen njollos mendore, rrit forcën tonë jetik (për zgjim Kundalini) dhe balancon atmosferën tonë duke warding off ndotjes.

7)

Vishwamitra cili është shikuesi e Mantra Gayatri kishte krijuar një univers të ri. Gayatri Teerth, Shantikunj ka qenë e ndërtuar në atë vend ku shumë Vishwamitraji kishte realizuar Adi Shakti (fuqia hyjnore Primordial). Kjo tokë me cilësi delikate të devotshëm, po fiton më shumë për shkak të rrezatimin Japa adhurimit, dhe Yajnas ekzekutuar nga mijëra njerëz gjatë këtu. Hulumtimi është duke u zhvilluar në pushtet të shëndoshë dhe Shkencës Savitri.

8)

Rishi Jamadagni në të kaluarën themeluar një Gurukul (shkollë), ku të dy fëmijët dhe të moshuarit janë dhënë arsimit Apt. Sot në Shantikunj robërve janë të trajnuar për të shërbyer njerëzimit botëror. Familjet janë të frymëzuar të pi idealet e shenjta në jetë.


9)

Naradji zgjuar shpirtërisht njerëzimin në botë duke udhëtuar në të gjithë botën. Institut trajnimi Shantikunja ka trajnuar robërve të shumtë, të cilët lëvizin në botë dhe të përhapur mesazhin e Gurudeva tonë të nderuar.

10)

Vashishtha ishte i aftë si në fushat e spiritualitetit dhe politikë. Gurudeva Shriram Sharma luftuar për pavarësinë e Indisë në mes të viteve 1930-1947 AD vonë me anë të librave të bazuar në të menduarit revolucionare, ai u përpoq të tërthortë plotësuar fenë dhe qeverisjen e mirë.

11)

Adi Shankaracharya kishte krijuar 4 Mathas (hermitages) në 4 anët e Indisë. Nën udhëheqjen Shantikunja-së, përveç 4.000 Peethas Pragna, Shaktipeethas dhe 24.000 vetë-studim qendra janë themeluar.

12)

Rishi Pipplad studiuar dhe kontrolluar mendjen e tij duke ngrënë fruta dhe gjethet. Gurudeva ynë hëngrën ushqimet e jowar roti (bukë indian) dhe dhallë për 24 vite të gjata. Deri në ditën që ai vdiq ai hante vetëm drithëra të ziera dhe perime.

13)

Kanad një trashëgimtar të traditës Atharveda hedhur teorinë atomike dhe teoria e spiritualitetit shkencore. Në Brahmavarchas Institutit, spiritualiteti është duke u hulumtuar në mënyrë shkencore.

14)

Aaryabhatta studiuar efektin e planeteve të sistemit diellor në tokë dhe i dha disa parime matematike për të njëjtën. Në Shantikunja, studimet astrologjike kërkimore janë duke u kryer.

15)

Mijëra Bhikshus (mendicants) udhëtuar në të gjithë botën për të përhapur mesazhin e Zotit Budha së. Ngjashëm mijëra të dishepujve të iniciuara Shantikunja janë përhapur mesazhin e kulturës hyjnore në të gjitha qoshet e botës.


16)

Polar qendrës Himalays - Gayatri Teerth - Një atmosferë hyjnore është krijuar mbi këtu për shkak të pranisë së rishis delikate dhe Demi-perëndi. Kërkuesit shpirtërore dhe anëtarët e Gayatri Parivar duhet të kalojnë disa kohë së paku një herë në vit në Shantikunja i cili si një sanatorium shpirtërore kulturuar. Kështu ata mund të përfitojnë nga vibracionet e tij të shenjta.

17)

IMPORTI thellë të TRE incarnations të mëparshëm të GURUDEVA Shriram SHARMAJI -

1)

Mishërimi i parë ishte në formën e Shën Kebir (1398-1518 AD). Ai jetoi me gruan e tij në Banaras. Gjithë jetën e tij mizoritë Kabirji sulmuar kryer në emër të fesë. Ai foli e spiritualitetit në një mënyrë të drejtpërdrejtë.

2)

Mishërimi dytë ishte në formën e Samarth Ramdas (1608-1682 AD). Me ndihmën e Shivaji tij besimtar, ai zgjidhi shtete të vogla të jug të Indisë. Ai krijoi një atmosferë të pavarësisë dhe qendrat e themeluar ndërtimit të trupit kudo. Ai inkurajoi njerëzit që të ndjekin ligjëratat shpirtërore në mënyrë që të mbush hyjni në jetën e dikujt.

3)

Mishërimi tretë ishte në formën e Shri Paramhans Ramakrishna (18361886 AD). Ai jetoi me gruan e tij Shardamani në kolkatta. Përsëri duke udhëhequr jetën e një shtëpie, ai formohem e madhe e tij dishepull Swami Vivekananda. Ai bëri Vivekananda një medium, në mënyrë që të zgjojë parimet e shenjta në mendjet e njerëzimit botëror.

HH Shriram Sharma themeluar dhe menaxhohet Qendrat SHUME INSITUTIONAL

1)

YUGA NIRMA YOJANA, Gayatri TAPOBHUMI, Mathura, UP - 281 003, India.


Ky institucion u themelua nga Gurudeva tonë të nderuar, pas shitjes së të gjitha pronat e tij stërgjyshore, stoli etj Edhe sot ky institut ka një) Gayatri Temple b) një flakë pathyer lit për 6 dekadat e fundit. c) Ri-instating e ujit të shenjtë dhe baltë nga 2400 spote pelegrin. d) Më shumë se 2400 crore dore shkruar Mantras e) Sidha Peeth f) YUGA Nirman Shkolla g) Publikimi i 1636 librave në 7 gjuhë h) Librat e botuara me një makinë shtypi të avancuar kompensuar i) një revistë mujore me më shumë se 3 j lakh abonentë) Një zyrë e veçantë postare dhe bankare. k) Një selisë qendrore që jep udhëzime për më shumë se 7000 degë në të gjithë botën në lidhje me edukimin e njerëzimit botëror l) Prajna Nagar ndërtuar për vizitorët dhe anëtarët e Gayatri Parivar. Author: Shriram Sharma themelues Acharya i Familjes Gayatri Ndërkombëtare ishte një i madh shikues Yogi dhe mishërimi i Perëndisë që shkroi vëllime të literaturës shkencore kryesisht mbi tema shpirtërore për mirëqenien dhe paqen botërore. Për më shumë pls shkencore literaturë d vizitoni http://www.shriramsharma.com/ http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org www.awgpestore.com dhe http://www.awgp.org/ PËRSHKRIMI: Free e-libra në Chakra meditimESP, Nirvikalpa Samadhi apo mendimit Trance Lirë, arritja Ridhi-Sidhis ose energjitë hyjnore, feja e ardhshme shkencore, Gayatri Super Energjisë Shkenca & Yoga Kundalini lidhen me Neurosciences-ESP, endokrinologji,, Anatomi Psikologji & Sociologji për 1) materiale dhe begati shpirtërore dhe 2) të bashkuar botën në mënyrë paqësore si një familje. Jona është një website rreptësisht jo-komerciale e cila synon realizimin e ëndrrës mosha e vjetër e udhëheqësit të madh dhe mendimtarët e botës: një botë të bukur pa kufij. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-libra ultra telepati shëndoshë parapsikologji metafizika nirvikalpa Ndotja Samadhi Yoga Tantra internet movies hipnoza ekologji astrologjia Ayurveda Kalki bioelectricity operacioni lasers ozonit radar stresi krijimtarisë arkeologjia Indus Valley Civilization karburantit Kriza ushqimore mungesa tsunami biografi feje botërore paqe mendjes psikikë zot nervore delikate shpirti vetëdije hyjnore ekstazë gjëndrat endokrine ESP Chakras pleksus përqendrimit meditim intelektin profeci menduar duke menduar Cheiro lumturi Nostradamus Aurobindo trurit Vedas diellore energjisë dielli pastër shenjtë kuptim organet prana Avatar Upanishad dritë celular hipofizës futurist transformim hipotalamusin parashikim gjarpri pushtet jetën e njeriut integritetit etikën karakter vagus Tantra neutron Mooladhar bërthamore proton

2)

SHANTIKUNJA, Gayatri TEERTH, Haridwar, Uttaranchal 249.411, India. www.awgp.org

HH Shriram Sharma Acharyaji dhe HHBhagwatidevi Sharma, bashkëshorte e tij, banuar në këtë rajon ku 7 Rishis e dikurshëm (Saptarshis) kishin kryer pendesë. Kjo është pranë lumit Ganges shenjtë dhe në bazë të maleve Himalayan. Shantikunja ka një llambë pathyer flakë, Gayatri Temple, Yajnashala nga 9 pyres, Auditorium, teatër, rregullime të lirë për të dhënë 16 Sanskaras, Klinika Ayurvedic, ndërtimin e trupit qendër, më shumë se 150 punëtorë me orar të plotë, marrëveshjet e qëndrimit për më shumë se 1000 pjesëmarrës kampit, shkolla për fëmijët e shkollës, Vedic Astrologjia për / Panchanga etj, tregon rrëshqitje për vetë-studim, diskurset fetare, etj devocionale muzikë, audio / video kaseta


dhe 400 Peethas Prajna, Shakti Peethas dhe mbi 24.000 vetë-studim shoqata për avancimin shpirtërore dhe materiale e njerëzimit botëror.

Çdo person (nga çdo vend), i cili dëshiron të çojë një jetë krijuese për të dy materiale dhe shpirtërore të njerëzimit avancimin botërore, mund të bashkohet me "Camp YUGA Shilpi" për 1 muaj që fillon nga 1 st datës së çdo muaj të vitit upto fundi i këtij muaji. Tej çdo muaj 1-10, 11-20,21-30, një "kalpa Sadhana Camp" është organizuar për 10 ditë për transformimin trupore dhe 4 ditë për pelegrinazh.

3)

BRAHMAVARCHAS Research Institute, saptarshi, Haridwar - 249.411, Uttaranchal, INDIA www.awgp.org

Ky institut ka 3 kate. Katin e parë ka 24 idhujt që përfaqësojnë rrjedhat e energjisë Gayatri 24 (12 Vaam Margis / tantrik dhe 12 Margis Dakshin / Vedic). Ky institut ka provuar me argumente të nevojshme se 24 letrat e Mantra Gayatri janë edhe 24 incarnations e Zotit, 24 demi-perëndi, 24, 24 Rishis praktikat Yogic, 24, 24 gurus austerities e Zotit Dattatreya, 24 Ridhi-Sidhiss dhe glories hyjnore. Kati i parë ka një laborator. Ajo shtëpi aparate të ndryshme teknologjike dhe makina të avancuara, për të monitoruar psikikën e njeriut dhe trupin. Ky hulumtim është kryer nga shkencëtarët dhe mjekët reputacion.

Ashtu si Allopathy dhe homeopati, Rishis e Yajnopathy dikurshëm shpikur ku në tymin e shenjtë të një zjarri Yajna reparte off sëmundjet tona. Një pacient është kërkuar që të ulen në një mbyllur i laboratorit prej qelqi dhe është i ekspozuar ndaj llojeve të ndryshme të Yajna tymi. Ne jemi të kënaqur për të informuar të gjithë lexuesit se ky trajtim me anë të gazrave Yajna ka shëruar mijëra njerëz që vuanin nga sëmundje të ndryshme.

Mbi dhe mbi këtë, Gurudeva forcë kundërshtuar besimet e verbër, traditat turpshëm, fundamentalizmit, prikë, etj Ai inkurajoi një qëndrim të barazisë ndaj të gjitha feve. Ai gjithmonë foli për një fe, një veprim dhe një qëllim. Ai tha se nuk duhet të jetë vetëm një formë e fesë në të gjithë botën. Më tej ai foli për rëndësinë e kërkuar mbi të gjithë botën si Nënë tonë (Vishwamata). Ai i projektuar programe për upliftment e grave dhe të


kujdesit shëndetësor për të gjithë. Ai frymëzoi të gjithë pasuesit e tij që të durojmë me durim të gjitha pengesat që kishte parashikuar, që do të vijnë në rrugën e tyre në mes të viteve 1985-2000 AD Ai më tej parashikoi se pas vitit 2000 AD ngadalë por me siguri një atmosferë e shenjtërisë do të mbështjellë tërë botën.

KAPITULLI 3 - një lajmëtar i Perëndisë erdhi - ne nuk mundëm të njohë atë.

Agim të shenjta të epokës së artë - FILLIMI I një epokë të re.

"Sot problemet e botës janë bërë aq e komplikuar se ata nuk mund të zgjidhet me një intelekt të njeriut apo forcë. Nuk janë shenja të cilat thonë se Zoti ka mishërua në tokë dhe me ndihmën e bashkëpunëtorëve të Tij, Ai është i lëkundur duke punuar në programin e neo-krijimit. "

-

JOHN MELARD.

"Kjo Perëndia për të cilin qytetarët e Izraelit janë duke pritur, ka tashmë mishërohet në tokë. Kur vështirësitë e izraelitëve do të përfundojë, që e botës shumë do të përfundojë. "

-

ORAYCHARD

"Agim Indisë është në det. India përsëri do të merrni kredi për përhapjen e mesazhit të drejtësisë dhe kulturës shenjtë në të gjithë botën. "

-

Maharshi Aurobindo


"Një periudhë conjunctional e një epoke të re ka filluar nga 26 dhjetor 1924 AD dmth Samvat 1981 Amaas Posh Vad, të premten."

-

Gopinath Shastri CHULATE

"Një i Dërguari i Zotit do të arrijë të cilët do të ndryshojë fytyrën tërë botën nga inducing trim në të gjitha laikëve."

- BORISCO

Të gjithë dijetarët, astrologët dhe shikues të mëdha të botës mendoj se ka ardhur koha për Transformimin epokë. Sot, bota ka qenë e ngulfatën nga paudhësi, mungesa e paqes,, keqmenaxhimi padrejtësi dhe praktikave të paligjshme. Kështu njerëzit humbasin shpresën dhe thonë: "Ku është Perëndia?". Zoti i ushtrive nuk do të lejojë që bota e tij e bukur për të qëndruar në një ferr si kusht. Që nga kohra të lashta, Zoti ka përsëri dhe përsëri mishërua në tokë, në mënyrë që të tejkalohen padrejtësi në botë. Prandaj pse nuk do ai mishëruar përsëri sot në kohë të tilla duke u përpjekur? Të gjitha futuristët e botës kanë thënë në një zë që koha për botën / Era Transformimin ka ardhur. Krijuesi (Zoti) i krijimit neo ka manifestuar tashmë në mes të gjithë ne dhe ka filluar këtë detyrë gjigande.

Shumë dijetarë konservatore thonë se një epokë është e barabartë me 4 lakh, 32.000 vjet. Këmbën e tij (një pjesë e katërt) është e barabartë me 1 lakh, 8000 vjet. Kështu sipas këtyre ekspertëve epoka aktuale është në ndeshjen e parë të Kaliyuga (Dark Age). Prandaj ata thonë se ne do të duhet të presë për 3 lakh, 24 mijë vjet më shumë për një epokë të re për të ngritur in ky këndvështrim ka mashtruar detyruar një rënie në njerëzimit botëror nga pikëpamja mendore. Qëndrim këtyre ekspertė 'mashtruar, detyron adhuruesit pafajshëm indian të mendojnë gabimisht. Këto Ekspertët fut frikën në mendjen e atyre që besojnë në indianëve punë e vështirë dhe ndërmarrje dhe si droga dehëse, njerëz të tillë të pafajshëm janë konvertuar në skllevër intelektuale. Urdhërimet biblike gjithmonë kanë kuptime të veçanta bazuar në kohën dhe rrethanat. Këto norma janë dhënë interpretime të gabuara nga studiues të thatë (Ekspertët) dhe kështu besimet e verbër të mbizotërojë në Indi. Ne duhet të kuptojmë se urdhërat origjinale nga


shkrimet e shenjta nuk janë të gabuara, por se ata ishin keqinterpretuar tmerrësisht nga studiues të quajtur kështu. Këto urdhërat biblike duhet të studiohet thellë dhe interpretohen si duhet.

Kohëzgjatjen e çdo epoke (Satyuga, Dwaparayuga etj) ndryshon së bashku me lëvizjet e ndryshme të yjeve, planeteve etj dhe ndikimin e saj në tokë. Në Samhita Vajas, një ndarje shumë të qartë prerë është bërë në mes të një epokë të Njeriut dhe Demi-perëndi ERA (12/111). Një epokë ka qenë përcaktuar edhe në Samhita Taitariya. Në kapitullin astrologjike e Rigveda-së, epokë Brahma Prajapati së ka qenë përshkruar si Samvatsar si vijon -

"Kur Brihaspati (Jupiter) kalon nëpër 12 shenjat e zodiakut, një epokë është e përfunduar. Një shenjë Zodiac është e barabartë me 1 vit. Kështu epoka e 12 shenjat e zodiakut është e barabartë me 12 vjet. Kështu, nëse një epokë matet në bazë të diellit apo hënës lëvizjes, llogaritja do të ndryshojnë një marrëveshje e madhe. Shkencëtarët moderne kanë zbuluar faktin se në 11 vjet shteti brendshme e ndryshimeve diellit. Këto 11 vjet korrespondojnë me 1 epokën e diellit.

Llogaritja e një epoke që korrespondon me 4 lakh, 32 mijë vjet është bërë gabimisht mbi bazën e circumbalution e diellit i universit të tij e cila merr 2 vjet crore. Këto 2 vjet crore janë klasifikuar në 4 pjesë 4 dmth periudha dhe çdo epokë kështu korrespondon me 4 lakh, 32.000 vjet. Në mënyrë për të mbajtur ritmin me llogaritjen e kohës mbizotërues, Epokat vogla janë quajtur Antardashas. Kështu njerëzit të mashtruar duke u përpjekur për të studiuar ato.

Manu Smriti (1/68-70) shumë qartë thotë se -

"Të Epokat që korrespondojnë me Brahmaji krijuar botën në 1 ditë dhe shkatërruar atë në 1 natës është si vijon: 4000 vjet dhe 4000 shekullore të thotë 400 vjet të Poorva Sandhya dhe 400 vjet të Uttar Sandhya e cila është e barabartë me 4800 vjet Satyuga . Në të njëjtën mënyrë 3600 vjet Tretayuga, 2400 vjet Dwaparyuga dhe 1200 vjet të Kaliyuga mund të llogaritet.


Në khand Bhavishya e Harivanshpurana, këto janë shumë të Epokat llogaritur si 4800, 3600, 2400 dhe 1200 vjet. Alongwith kjo periudha conjunctional e të gjitha këtyre epokave 4 janë dhënë si 800, 600, 400 dhe 200 vjet. Ora epokë Span llogaritja e Lingapurana dhe Shrimad Bhagwat janë shumë të ngjashme me atë të dhënë në Manu Smriti.

Mbi bazën e llogaritja e mësipërme dhe duke mbajtur parasysh masën e Samvatsaras dhe Kalpas, koha e tashme (2005 AD) është se agim ku Kaliyuga (Dark Age) do të transformohet në Satyuga (Epoka e Artë). Në tekstet tona të lashta historia jonë ka qenë e ndarë në 5 kalpa Kalpas 1) Mahat - 109.800 vjet para Vikram Samvat për 85.800 vjet para Vikram Samvat 2) Hiranyagarbha kalpa 85.800 vjet para Vikram Samvat për 61 vjet para 8000 Vikram Samvat. 3) Bahya kalpa - 618,000 vjet para Vikram Samvat deri 37.800 vjet para Vikram Samvat 4) Padma kalpa -37.800 vjet para Vikram Samvat deri 138,000 vjet para Vikram Samvat 5) Varah kalpa - 13.800 vjet para Vikram Samvat ajo kishte filluar dhe po vazhdon edhe tani .

Uptil tani Manvantaras (sundimi i Manus) e Svambhu Manu, Svarochish Manu Manu, Uttam, Tamas, Manu Manu Raivat, Chakhush Manu dhe Vaivaswat Manu e kalpa Varah kanë kaluar tashmë nga. Sot Antardasha e Vaivaswat dhe Savarni Manus po ndodh. Kalki Purana thotë se pas Manvantaras e dmth Manus Savarni. Daksha, Brahya, Dharma, Rudradeva dhe Indra, Savarnis e kalpa Varah kalojë nga, Kalki mishërim i Perëndisë do të manifestohet në tokë. Pas muzg Kalki kalon, agimin e Satyuga do të shfaqë. Savarni Manu u shfaq 5.737 vjet para Vikram Samvat filluar. Ajo është vetëm pas Manvantara Indra Svarni e kalon atë Kalki do të hapët. Kështu Kalki Samvat do të mbizotërojë. Ajo do të fillojë me një tokë Kalki e lindjes që është thënë të jetë rreth Vikram Samvat 1970. Në mënyrë që të dini më shumë rreth Kalki Samvat, mbreti kërkoi Pulakeshin astrologët e tij me reputacion për të llogaritur atë. Nga etchings gdhendur në shkëmbinj në një rajon të quajtur Ahol e Jugut Indi, Kalki Samvat është e thënë të jetë midis 1969-1970. Kjo dëshmon se Kalki ka tashmë mishërohet mes Samvat 1969-70 për tejkalimin ndikimin Budhist Indisë. Në lidhje me këtë, historike Mathura e Institutit të Kërkimeve (Puratan Itihas Shodh Sansthan) është shumë e rëndësishme. Drejtori i saj hulumtim ka pranuar faktet e paraqitura më lart dhe në kapitullin e tij të apelit, ndërsa duke folur në lidhje me llogaritjet astrologjike, ka pranuar se "dmth sotme Ora rreth 2000 pas Krishtit është periudha e errët e natës conjunctional Brahya-së."

Në këtë mënyrë Fuqia Hyjnore ose Kompetencat e Krijimit Neo përgjithësi manifestuar në periudhën conjunctional, sepse për shkak të një zarf të errësirës në raste të tilla, një turbullirë intensive natyrshme ndodh. Shembuj janë


tërmetet, valët e forta të ftohtë, zi buke, stuhitë, përmbytjet, mungesa e ushqimit, mbi popullsinë etj Kështu shpirti i njeriut përjeton dhimbje dhe pikëllim. Në mënyrë për të kapërcyer dhimbjen duke vendosur drejtësinë, Brahya manifeston gjatë periudhës conjunctional. Kështu përsëri një menaxhim të ri, disiplina të reja dhe mendime të reja janë themeluar në botë. Zoti reincarnates alongwith ndihmësit e tij hyjnore në këtë botë. Në raste të tilla, nga njëra anë ka mbizoteron padrejtësisë, padrejtësinë, ndihmoni të shtypurin, etj, dhe në anën tjetër ata vendosin drejtësinë, kulturën, veprimet e shenjta, karakter të mirë dhe vullnetit të mirë në botë. Njerëzimit Kështu paqja botërore ushers in

Në Parva Vana e Mahabharat, ky shtet u përshkrua mijëra vjet mbrapa -

"Kur një epokë përfundon, një agjitacion të re intensive dhe turbullirat është parë në botë. Kur Moon, Sun, Posh (3 rd Muaji i Vikram Samvat) dhe Jupiteri do të hyjë në një shenjë të veçantë Zodiac, Satyuga ose Era e Artë do të agojë.

Pasi që galaktikat të shenjta dush hirin e tyre. Një rritje në comforts materiale shkakton gëzim në të gjithë. Njerëzit e mirë të rifituar shëndetin dhe lumturinë. Kjo bashkërrjedhje Astrological (Graha Yoga) ka marrë vetëm vend në të kaluarën shumë të afërt.

Dy libra të quajtur "Alkshak Valktmafi Marfat" dhe "Malabud Kablut Kayamat" gjendet në Bibliotekën Hamidiya të Mekës thotë se një revolucion i përhapur, Turbullirat dhe Era Transformimi do të zhvillohet në 14 -të shekullit (AD) Në një ajet të tij, me Surdasji Potenciali i tij Extra ndijor shkruan -

"Pas Samvat 1900, ndryshimet do të ndodhin në këtë botë. Pas këtij Revolucioni super kthetra i drejtësisë do të rritet në botë dhe për mijëra vjet Satyuga (Era e Artë) do të ekzistojnë. "


"Në periudhën e transformimit conjunctional Era, njerëzit iu përmbajtur idealeve të shenjta do të çojë një jetë të lartësuar dhe Zoti do të krijojë edhe një herë paqe, etj gëzim në botë."

I njohur Perandori i Bundelkhand, feje Chatrasal s, Mahatma Premanathji në poezinë e tij thotë se në këtë epokë, një transformim do të ndodhë dhe Zoti do të mishëruar një tokë.

Në një libër Odiya quajtur "Malika", Yogi Greta Achyutanand flet e një epoke të Artë manifestimit -

"Sa më shpejt që të Samvat përhapur Balmukund në skajet Orissas, Kaliyuga shumë do të përfundojë. Të gjitha të devotshmit do të kuptojë këtë në vete. "Të gjitha këto llogaritje dëshmojnë se Satyuga ka manifestuar tashmë dhe se askush nuk mund ta pengojë atë.

Redaktor i "Jeta shërimit", Ati John Melard ka rënë dakord gjithashtu se Transformimi Era do të zhvillohet -

"Problemet e botës sot janë bërë aq e komplikuar se intelekti i dobët i njeriut nuk mund t'i zgjidhin ato. Paqja botërore është përtej ken dhe fuqinë e qenieve njerëzore. Pavarësisht nga kjo, sepse askush nuk duhet dëshpërim ka shenja që Zoti i ushtrive ka tashmë mishërohet në tokë dhe alongwith ndihmësit e tij, është gati për të krijuar një epokë të re të paqes mbi tokë. Aftësitë e tij intelektuale dhe forca shpirti do të provojë që Ai me të vërtetë është një mishërim i Perëndisë dmth Avatar. Kjo uplifter i botës nuk do të fshehin prapa një perdeje për kohë të gjatë. "

BB dru frutor shumë pajtohet me këtë -

"Kjo, Zoti për të cilin izraelitët janë duke pritur të zbresë në tokë, e ka bërë tashmë këtë. Kështu jo vetëm pikëllimi vullnetin e izraelitëve të warded jashtë,


por se paqja në botë do të vendosë in Zoti kurrë nuk lejon të sëmurë, fati padrejtësia dhe shtypja që ekzistojnë në krijimin e Tij. Negativitetet sot kanë arritur kulmin e tyre dhe kështu Zoti do të mishëruar me detyrim në tokë. "

Swami Aseemanand thotë -

"Aktualisht unë në mënyrë të qartë të përjetojnë praninë e Zotit kudo. Kjo ditë nuk është larg kur, dashuria barazia dhe vëllazëria në të gjithë botën do të lulëzim. Kaliyuga (Dark Age) do të përfundojë dhe një epokë e re e shkëlqimi do të shfaqë ".

Ne duhet të kuptojmë se Satyuga, Tretayuga, Dwaparyuga dhe Kaliyuga nuk kanë një formë të pavarur të ekzistencës. E gjithë kjo është e llogaritjes mendore e njeriut të kohës. Kur drejtësia spiritualitet, frytet e veprimeve, bota tjetër, rilindjes, besim, përkushtim, vetë-lavdi, dashuri, dhembshuri, bujari, bashkëpunimi etj dhe të shenjtë njerëzore cilësitë intensitet në psikikën tonë, që quhet epoka Satyuga (Epoka e Artë ). Kur Rajo Guna manifestohet në psikologjinë si disiplinë, dashuria për drejtësi etj ajo është quajtur Tretayuga. Kur Rajoguna me pak e Tamo Guna (errësira shpirtërore) të përpijë të psikikën quhet Dwaparyuga. Kur psikikë e përplot njerëzimit botërore me Tamoguna si veprimtari ndyrë, injoranca shpirtërore, kur mëkatoni, padrejtësia, padrejtësia etj quhet Kaliyuga. Të gjitha këto Yugas (Epokat) janë varur në atë që cilësitë mbizotërojnë në psikologjinë e njerëzimit botëror. Tjetër edhe Mosha e Artë pasur shumë burra talentuar (Asuras). Në fakt ajo është e gjatë epokave të mëdha, si dhe Satyuga Tretayuga që demonët e tmerrshme si Shumbha, Nishumbha, Sahasrabahu, Kirat, Ravana, Banasura, Kansa, Aghasura, Duryodhan, Dushasan, Tripurasura etj ishin lindur. Prandaj pse ishin këto Epokat quajtur Satyuga etj në vend të Kaliyuga (Dark Age)? Përgjigjja është e thjeshtë se edhe pse këto demonët bëri ekzistojnë, këto Epokat predominated me cilësitë e shenjta në njerëzimit botëror. Prandaj në qoftë se ne të gjithë pajtohemi se jemi në epokën e errët, ajo me siguri mund të konvertohet në një Epokë të Artë, nëse psikikë e njerëzimit botëror ka cilësitë portet më të turpshëm dhe në vend zëvendëson njëjtë me idealet e shenjta, mendimet


devotshëm, etj do të në të mirë Fakti Aitereya Brahman plotësisht pajtohet me këtë besim -

"Kaliyuga thotë njeriu alongwith gjithë bota kalonte në injorancë shpirtërore ose" gjumin ". Kur ai fillon yawning është Dwaparayuga. Kur ai ulet në shtrat është Tretayuga. Kur ai zgjohet nga shtrati i tij dhe fillon duke ecur dmth kur ai bëhet aktiv, fillon duke menduar me vend, dhe ekzekuton detyrat e mirëqenies për njerëzimin botëror, ajo është e Satyuga ose Golden Age.

Vëzhgimet e mësipërme dëshmojnë se Yugas (Epokat) nuk janë të detyruar nga koha. Kështu, kur njerëzit besojnë se fanatizëm Kaliyuga ka një hapësirë kohore prej 4 lakh, 32.000 vjet, ajo është një besim i gabuar. Një epokë mund të konvertohet në një tjetër epokë në çdo kohë, në qoftë se cilësitë mendore janë transformuar. Zoti kështu mishëron në këtë botë për të transformuar një epokë të tërë. Perëndia krijon një moshë të Artë nga inducing psikologjinë e njerëzimit botëror të pi drejtësinë, idealet e shenjta, pastërtisë etj

Yogi i Madh i Indisë, i cili për tërë jetën e tij ndezën flakën e spiritualitetit, dmth Maharshi Aurobindo, ishte një shikues i madh. Ai gjithmonë pohonte se mrekullitë në formën e ngjarjeve të parashikojnë të ardhmen ishin të dëmshme sa i përket avancimit shpirtërore ishte i shqetësuar. Prandaj ai kurrë nuk bëri parashikime të panevojshme dhe në vend të ai foli për vetëm atyre ngjarjeve të ardhshme, që doli si besim dhe durim në të gjitha robërve. Parashikimet e tilla të Shri Aurobindo erdhi qind për qind e vërtetë. Në 1938 pas Krishtit ai parashikoi se në rreth 8 vjet, India do të fitojë lirinë politike. Ai më tej parashikoi se pas kësaj menjëherë, India do të jetë e ndarë.

Parashikimet e tij për transformimin epokë janë shumë të rëndësishme -

"Tronditet zemra me frymëzimin hyjnor. Një e ardhme e ndritshme për në Indi është shumë afër. Shumë njerëz do të përpiqet të frymë perëndimore Indi, por unë jam i sigurt se një lëvizje do të fillojë në Indi e cila do të shkatërrojë njollos e saj dhe të japë një drejtim të ri për të spiritualitetit. Kjo lëvizje do të shoqërohet në një epokë të artë të plotë të paqes dhe lumturi në të gjithë botën. "


Saint Vishwaranjan Brahmachari i cili duke parashikuar se Shri Lal Bahadur Shastri do të bëhet kryeministri i ardhshëm i Indisë ka gjithashtu sorrowfully tha -

"Shastriji do të bëhet Kryeministër për një kohë të shkurtër dhe se ai do të vdesë në një vend të huaj. Pas tij një femër do të bëhet Kryeministër. Në të ardhmen e afërt India do të përballen me shumë ulje dhe ngritje dhe në mes të tij, një revolucion i madh shpirtëror do të zhvillohet. Megjithëse ky revolucion do të përqëndruara në Indi Qendrore, ajo do të ndikojë të gjitha qoshet e Indisë. Drejtori i këtij revolucioni do të jepet kredi për bashkimin Veriut dhe Jugut Indi kulturalisht. Në pak vite India do të pranojë idealet reja dhe ata do të imbibed nga pjesa tjetër e botës shumë. Njerëzit do të heqin dorë nga zakone të turpshëm, etj turpshëm menduarit vullnetarisht dhe t'i zëvendësojë ato me karakter të mirë. Në burra të ardhmen nuk do të konkurroj për paratë, statusi etj, por do të garojnë me njëri-tjetrin për idealet e shenjta, pi veprimet devotshëm dhe të menduarit të lartë. "

Lexuesit duhet të kujtojmë se Shri Brahmachari kishte parashikuar se Pakistani do të përballet me përmbytje të madhe. Parashikimet e tij të tjera janë -

"India gjithashtu mund të përballen me përmbytjet dhe tërmetet. India mund të ketë për të luftuar në një luftë me dy Kinë dhe Pakistan. Përkundër gjithë kësaj Indisë do të përparojë dhe pas vitit 1992 AD India do të fitojë lavdinë e më shumë se dy BRSS dhe SHBA India do të jetë përgjegjës për të shpëtuar botën nga një luftë botërore të afërt. "

A great sperma dijetar astrolog i Baran dmth. Shri Jyotishbhushan Shastri Chuletey, një ditë me syrin e tij hyjnore pa, se drejtori i një epoke të re ka manifestuar tashmë në tokë dhe se Transformimi Era do të ndodhë shumë shpejt. Babai Shastriji, një dijetar i madh i Shrimad Bhagwat, too dëgjuar këtë zë hyjnor. Dy babai dhe djali shkroi një letër me njëri-tjetrin në të njëjtën kohë në lidhje me këtë vizion hyjnor. Ata ishin të habitur se vizionet e tyre hyjnore krahasohen të përkryer.

Parashikimi Shri Shastriji se India do të fitojë pavarësinë në mes të viteve 1945 AD në 1950 pas Krishtit u vërtetua saktë. Dhjetë vjet më parë Gandhiji ndërroi jetë, Shastriji kishte parashikuar këtë ngjarje. Ai kishte gjithashtu tha se në vitin 1970


pas Krishtit një njeri nga Amerika do të drejtojë për në hënë. Në kapitullin Kalimvarjya ai kritikoi ata që thuhej se askush nuk duhet të tavaf tokën. Shastriji tha se që nga kohët e lashta, makina indiane qiellor circumambulated jo vetëm tokën tonë, por edhe planetet tjera. Kur në 1970 pas Krishtit një amerikan do të tokës në hënë, njerëzit do të bien dakord me vërejtjet e mia të mësipërme. Prandaj ne Indians shumë duhet të marrë pjesë në studimet kërkimore të hapësirës ndëryjore. Ai kishte parashikuar gjithashtu se Kina do të sulmojë Indinë. Ai bëri një horoskop të datës 1926/05/09 at 12:00 e cila është si vijon -

rr

1)

Lagna (1

shtëpi) - Libra - Saturn

2)

2 nd shtëpi - Akrepi

3)

3 rd shtëpi - Shigjetari - Ketu

4)

4 th shtëpi - Capricon - Jupiter

5)

5 th shtëpi - Ujori

6)

6 th shtëpi - Peshqit

7)

7 th shtëpi - Aquarius - Marsi

8)

8 th shtëpi - Demi

9)

9 th shtëpi - Rahu

10) 10

th

shtëpi - Moon-Venus

11) 11

th

shtëpi - Leo - Sun - Mercury

12) 12

th

shtëpi - Virgjëresha

Shtëpia e parë Peshorja kishte një Saturn lartësuar. Shtëpia tretë i ndërmarrjes ka një Ketu lartësuar apo bisht Dragon së. Shtëpia katërt i lumturisë kishte Jupiteri. 7 th Shtëpia kishte Marsin Regjistrohu vet zodiakut. 9 th Rahu Shtëpia kishte një lartësuar apo kokë dragua së. 10 th shtëpia e veprimeve kishte Hënë Regjistrohu vet dhe Venus. Kjo tregon se shkenca dhe një fe e re do të krijohet në botë. Në 11 -të shtëpisë së përfitimeve, nuk kishte Diell ne saj Merkur Shenjave vet alongwith. Kjo tregon se pasuria e Indisë dhe lavdia do të rrisë në masë të madhe. Kjo horoskop përputhet me atë të Zotit Rama dhe Zoti Krishna. Kjo tregoi se Fuqia


Hyjnore tashmë ishte mishërua në tokë dhe se njerëzit do të njohin Atë vetëm më vonë.

Sa më shpejt këtë mendim doli në mendjen e tij, Shastriji shkroi një libër të quajtur "Transformimi Era" në Akola (Maharashtra - Indi). Në bazë të llogaritjeve Astrological, ai tha se Kaliyuga (Dark Age) do të përfundojë në Posh Samvat Vad Amas 1981. Sot ne jemi në periudhën e kohës i lidhjeve dhe transformimin epokë më vonë do të vendosë in Kështu ditët e errëta zymtë të së kaluarës do të përfundojë dhe një të ardhme të ndritur do të manifestohet. Kjo periudhë e kryqëzim epokës do të krijojë turbullirë në botë në fillim, por pas Indi arrin lavdi, pjesa tjetër e botës do të ekzistojë edhe në mënyrë paqësore si një familje. Në të ardhmen e afërt do të çojë Indi në botë sa i përket shkencës dhe shpirtërore është i shqetësuar.

Libri i mësipërm është eulogoized nga të gjithë astrologët kryesorë, që ishin llogaritur Epokat vend përmes parimeve Astrological. Ky libër në njërën anë shkatërron besimin e verbër Astrological dhe nga ana tjetër hedh dritë mbi një revolucion urtësi pashmangshëm që do të fshij të gjithë botën.

India do të shihni një revolucion gjigant menduar. Si rezultat -

1)

metodat edukative do të ndryshojnë për mirë. Sot njerëzit janë duke studiuar në mënyrë që të marrë një punë. Në të ardhmen njerëzit të arsimuar nuk do të kërkojë punë, por të punësuar.

2)

devotshmëri ndaj Zotit nuk do të kufizohen vetëm në Mantra këndonin sipërfaqësore. Adhuruesit kështu me radhë do të marrë shërbimin e shenjtë të krijesave të botës.

3)

Njerëzit nuk do të synojë për shpëtimin, por do të lutet për shërbim ndaj Zotit dhe krijesave të tij.


4)

5)

6)

Njerëzit do të pëlqejnë avokatët dhe avokatët. India do të çojë në fushat e gjeologjisë, Kimi, Yantra Shkencës, Minierave, forcat magnetik etj dhe Shkencës Moderne.

Njerëzit do të marrë interes të thellë në fe dhe Shkencës Shpirtërore.

Bota Sot njerëzimi ka qenë i ndarë brutalisht në sekte dhe nën-sekte. Në të ardhmen nuk do të jetë vetëm 4 klasa, të bazuar në cilësitë mendore dhe aktivitetet përkatëse. Communalism ngushtë me mendje do të shkatërrohen dhe kështu ai do të transformojë tonë, të hahet gjumi, besimet, zakonet etj për të mirë.

7)

dituria Vedic do të përhapet në të gjithë botën.

8)

Manu dhe Yajnavalkya Smritis do të jetë baza e qeverisjes së ardhshme.

9)

Widow ri-martesa nuk do të konsiderohet si anti-fe.

10) Njerëzit do të vë theksin në pushtet xhemat.

11) Në vend të ndërtimit tempuj të rinj, xhamitë, kishat etj populli do të rindërtuar ato ekzistuese që janë në një gjendje shumë të rrënuar. Tempuj, xhamitë, kishat etj do të bëhet qendra botërore për njerëzimin zgjimit.

12) Familjet do të duam njëri-tjetrin një marrëveshje e madhe.

13) Indians do të shpikë avionët që janë smokeless. , Zjarri shiu, era, dielli etj do të funksionojë si për dëshirën e njeriut.


14) shkenca e kontaktuar qeniet vdekur do të fitojë më shumë rëndësi.

15) Në çdo cep dhe kënd të botës, institutet kërkimore dhe industritë do të lulëzojë.

Kjo është më pak e mahnitshme në qoftë se Transformimi Era vjen në ekzistencë në këtë shekull. Shpirtra të lartë statured të botës kanë pranuar se një revolucion mendimi është gati për të marrë jashtë dhe se edhe në bazë të një force kolektive. Faqet e mëvonshme të këtij libri do të përshkruajmë parashikime të ndryshme të tilla të cilat vërtetojnë se agimi i epokës një të tillë nuk është larg që do të shoqërohet në barazi, dashuri dhe vlerave njerëzore në të gjithë botën.

KAPITULLI 4 - Romain Rolland hyjnore sheh

Romain Rolland thotë - unë jam i sigurt se një pjesë e madhe e kulturës Bardhë (perëndimore) do të shkatërrohen me të dy cilësitë e tij të mira dhe të këqija. Më vonë një kulturë e re do të marrë lindjen në botë. (Ai ka pranuar qartë se kjo kulturë e re do të jetë një kulturë indiane. Sipas tij kultura indiane dhe filozofi do të themelohet si një fe botërore dhe kulturës botërore). Një shoqëri e re do të jetë krijuar. Unë jam pak i shqetësuar se jeta do të përkeqësohet. Author: Shriram Sharma themelues Acharya i Familjes Gayatri Ndërkombëtare ishte një i madh shikues Yogi dhe mishërimi i Perëndisë që shkroi vëllime të literaturës shkencore kryesisht mbi tema shpirtërore për mirëqenien dhe paqen botërore. Për më shumë pls shkencore literaturë d vizitoni http://www.shriramsharma.com/ http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org www.awgpestore.com dhe http://www.awgp.org/ PËRSHKRIMI: Free e-libra në Chakra meditimESP, Nirvikalpa Samadhi apo mendimit Trance Lirë, arritja Ridhi-Sidhis ose energjitë hyjnore, feja e ardhshme shkencore, Gayatri Super Energjisë Shkenca & Yoga Kundalini lidhen me Neurosciences-ESP, endokrinologji,, Anatomi Psikologji & Sociologji për 1) materiale dhe begati shpirtërore dhe 2) të bashkuar botën në mënyrë paqësore si një familje. Jona është një website rreptësisht jo-komerciale e cila synon realizimin e ëndrrës mosha e vjetër e udhëheqësit të madh dhe mendimtarët e botës: një botë të bukur pa kufij. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-libra ultra telepati shëndoshë parapsikologji metafizika nirvikalpa Ndotja Samadhi Yoga Tantra internet movies hipnoza ekologji astrologjia Ayurveda Kalki bioelectricity operacioni lasers ozonit radar stresi krijimtarisë arkeologjia Indus Valley Civilization karburantit Kriza ushqimore mungesa tsunami biografi feje botërore paqe mendjes psikikë zot nervore delikate shpirti vetëdije hyjnore ekstazë gjëndrat endokrine ESP Chakras pleksus përqendrimit meditim intelektin profeci menduar


duke menduar Cheiro lumturi Nostradamus Aurobindo trurit Vedas diellore energjisë dielli pastër shenjtë kuptim organet prana Avatar Upanishad dritë celular hipofizës futurist transformim hipotalamusin parashikim gjarpri pushtet jetën e njeriut integritetit etikën karakter vagus Tantra neutron Mooladhar bërthamore proton

Vendet perëndimore nuk e pranojnë se shpirti ynë është i pavdekshëm - por unë fuqimisht përkrah këtë besim. Ata shpirtra të lindur në vendet perëndimore dhe janë duke u ndikuar nga kultura perëndimore, do të përballet me vështirësi të mëdha.

Astrolger famshëm Prof Cheiro kishte parashikuar se raca e bardhë do të përfundojë dhe se kultura muslimane gjithashtu do të shkatërrohen. Në vend të kësaj një kulturë të re dhe një fe e re do të fitojë një të mbajë të fortë këmbë në mbarë botën. Cheiro shkruan - Kur dielli hyn Ujori, efekte shumë intensive do të perceptohet. Kjo është për shkak se planetet e tij janë Urani dhe Saturni. Shikuesit e lashta të shkencave sekrete besojnë që ajo të jetë një fillim i lavdishëm i një epoke të re. Saturni është shkaku i shkatërrimit. Urani ndryshon normat dhe ligjet e vjetra nga rrënja e tyre shumë. Kur Sun hyn Ujori, intensiv dhe tronditje ndryshim gjigant revolucionet janë dëshmuar. Krijuesi i kësaj epoke të re janë planetë. Ata ndikojnë gratë për të manifestuar në një formë të re.

Të gjitha vëzhgimet e mësipërme mund të perceptohet në mënyrë të qartë sot. Vendet konservatorë si Irani, Turqia, Jordania Saudite dhe tani janë lejuar gratë muslimane për të jetuar një jetë të lirisë ngjashme me se jetonin me homologët e tyre meshkuj. Sun ka hyrë tashmë Ujori. Që tranzicionit prirur planetare kanë ndodhur, një epokë të re nuk është shumë larg. Kultura e vjetër e botës do të zëvendësohet nga një kulturë hyjnore.

"Lavdia Indisë do agojë në formën e një fuqi Supreme por për që, ajo do nënshtrohet një shumë të agjitacioneve. Në vështrimin e tij situata do të jetë i dhimbshëm, por një lajmëtar hyjnor i Perëndisë do të jetë i lindur në Indi që do të mblidhen laikëve. Kjo asambleja do të luftojë trimërisht popullin hard core materialist të botës. Ajo do të jetë vërtetuar se comforts thjesht materiale vetëm mund të çojë në rënien tonë. Në vend të kësaj materializmi dhe spiritualizëm duhet të punojnë krah për krah për përparimin e përgjithshëm dhe paqen e botës. Pas kësaj njerëzit drejtë dhe etike do të mbizotërojnë në mbarë botën. Gëzim dhe paqe do të përhapet në të gjitha drejtimet. Në periudhën conjunctional,, cunningness vrasje, grabitje etj do të intensifikohen. Kështu, pas trazirave intensive, karakteristikat e shenjta njerëzore do të marrë përsipër kryesimin e punëve. Ky progres do të jetë e gjatë të qëndrueshme dhe në 21 st shekullit, ajo do të shihet me qartësi të madhe. Bota do të lulëzim me cilësi si dashuria, dhembshuria, ndershmëria, bamirësi dhe vëllazërisë ". Astrolog i famshëm Hungarisë femër, Boriska Silvigar, e kishte bërë këtë parashikim.


Boriska ishte se personi me të cilin një anglez kishte vënë një bast se Anglia nuk do Pa pagesë India politikisht. Boriska buzëqeshi dhe tha, "Pas 1944 AD asnjë fuqi në botë nuk mund të parandalojë Indi nga fitimit të pavarësisë. Fati i Indisë do të ndriçojë me shkëlqim dhe qytetarët e saj fetare do të hapë rrugën për paqen në botë dhe vëllazërimit. "

Vëzhgimet e tilla janë atje në Bibël shumë. Shikuesi i famshëm dhe shenjtor, Ati Baxter, duke shkruar një koment për Mathew 24 dhe Zbulesa (Kapitulli 6) thotë se -

"Kuptimi i një kalë hipur njeri me një shpatë në duart e tij është që një njeri i madh do të jetë i lindur, i cili do të revolucionarizojnë të gjithë botën. Njerëzimi bota do të pi vlerat shpirtërore për shkak të ndikimit të vibracioneve mendimit të fuqishme të këtij personi të madh. Vetëm para kësaj, ushqimi do të bëhen të shtrenjta dhe njerëzit do të kryejë veprimet mëkatare. Zot e vdekjes do të shkatërrojë mbi zonat e populluara nëpërmjet luftërave, murtaja, tsunami etj fatkeqësive natyrore do të tregojë zemërimin e tyre. Lëvizjet e diellit, hënës dhe planeteve do të jetë shumë e tmerrshme për njerëzimin botëror. Në atë kohë një fuqi hyjnore do të mishëruar. Kjo do të krijojë paqe dhe vlerat njerëzore në botë. "

Nuk ka asnjë ndryshim sa i përket rrethanave të sotme dhe që jepet në Bibël është i shqetësuar. Prandaj nuk ka asnjë arsye për të dyshuar se një fuqi Hyjnore ka tashmë mishërohet në tokë në mënyrë që të krijojnë një epokë të re. Sot në mes të agjitacion dhe turbullirë, dielli i neo-krijimit është e gjitha vendosur të rritet. Askush nuk mund ta pengojë këtë marrëveshje e përjetshme e Mahakal (kohë të madhe).

Transformimi Era është nevoja themelore e orë dhe është e domosdoshme. Epoka e lashtë patjetër do të shkatërrohen dhe do të zëvendësohet me një epokë të re të ndritshme. Ne duhet të presim dhe të shikojnë si të i cili është gati për të marrë të grimcuar në veprimtarinë e tij dhe kështu të bëhet agitative një partner i sëmurë famë. Nga ana tjetër le të shohim kush do të arrijë meritat e mirë duke marrë pjesë në këtë detyrë gjigant të krijimit neo.

KAPITULLI 5 - Pas Mahabharat parë, një Mahabharat RI vendos në


"Njëzet e katër vjet pas Indi merr lirinë, një organizatë e fuqishme shpirtërore do të vijë në qendër të vëmendjes dhe ajo do të ekzaltim të gjithë botën edhe materialisht dhe shpirtërisht. Kjo uplifter do të jetë si themelues dhe drejtor i kësaj organizate. Nëse të gjithë mendimet e tij në jetën e tij janë botuar në një libër, ajo do të peshojnë më shumë se £ 1000. Gjithë bota do të pi etikën e tij të sjelljes. India do të bëhet xhevahir kurorën e tokës. "

-

ANANDACHARYA

Në muajt e Krishtit dhjetor 1962 AD dhe janar 1963, ka pasur të flasim për një luftë botërore. Duke iu referuar Yoga 8-planetin, jo vetëm astrologët të Indisë, por ato të të gjithë botës shpallur se një luftë botërore do të zhvillohet në shkurt AD 1962 Pavarësisht nga kjo në bazë të llogaritjeve Astrological Acharya Varah Mihir, në çështjen 1961 shtator Akhand i revistës Jyoti, parashikimi i mësipërm i një lufte botërore kishte qenë sfidohet. Pikëpamja jonë u forcua më tej nga opinioni i Yogi famshëm Norvegjisë, Anandacharya. Ai tha se

"Nuk ka dyshim se 3 rd luftë botërore do të ndodhë, por jo para 1995 Uptil AD, atëherë India do të bëhet 6 th Fuqia Super e botës. Ashtu si lufta Mahabharat u zhvillua në Indi, pas avancimit shkencor, ku të gjitha kombet e botës të cilët ishin të përfshirë përdorur armë hyjnore të zjarrit etj, në të njëjtën mënyrë ardhmja 3 rd luftë botërore jo vetëm që do të shihni përdorimin e kimike të tmerrshme dhe armëve atomike, por edhe ato të tjera të shpikura të cilat askush nuk është i vetëdijshëm për sot. Kjo do të thotë se me ndihmën e armëve të marra nga botët e tjera hyjnore, kjo luftë do të luftohet. Armët bërthamore e dheut do të duket i zbehtë në frontin e armëve të përmendura më lart hyjnore. Pas këto armë janë përdorur hyjnore, ata do të lënë asnjë gjurmë prapa për shkencëtarët e tokës për të kryer studime kërkimore. Edhe gratë do të marrin pjesë në këtë luftë. "

"Kjo luftë do të luftohet kryesisht në Azi, por efektet e saj më të njollosur do të shihet në Europë dhe kombeve muslimane. Roli i Indisë do të bëhet vendimi përfundimtar. Fillimisht India do të përpiqet për të ndaluar këtë luftë, por për shkak të pozicionit të Kinës, njerëzit nuk do të bien dakord. Brendshmi zjarri i luftës do të mbahet ndezur nga Kina dhe një tjetër vendi do të fajësohet për këtë. Flakët e shkatërrimit për shkak të kësaj lufte do të përhapet deri më tani dhe të gjerë, se të gjitha vendet e botës do të kërkojë Indi për të ndërhyrë dhe shmangur shkatërrimin. Vetëm atëherë do të mbizotërojë paqja. Pas kësaj


lufte, kultura njerëzore do të ndryshojë tërësisht. E gjithë kjo do të ndodhë vetëm pas 1995 pas Krishtit "

Se parashikimet Yogi, të cilat janë dhënë në linjat e përmendura më lart dhe në faqet në vijim, ishte një indian i lindur në West Bengal në vitin 1883 pas Krishtit ai u thirr Surendranath Baral. Si rezultat i studimit të thellë në Kalkuta Universitetin mbulon subjekte si indian Vedic dhe Filozofi, një zgjim të madh shpirtëror u zhvillua në psikikën e tij. Për një farë kohe ai mësoi lëndët e caktuara në Kalkuta University. Ai e kuptoi burra hat materialiste zotëronte shumë pak vlera njerëzore. Raporti i tij ishte si një farë mustarde dhe një mal. Pursuits thjesht materiale nuk mund të japë paqe të përjetshme dhe gëzim. Ajo është vetëm energji e përjetshme hyjnore brenda çdo individi që mund të shoqërohet me paqe të përjetshme dhe gëzim në botë. Kjo është vetëm kur ne e kuptojmë shkencën e ndërgjegjes që përshkon të gjitha qeniet e kozmosit, natyra e kontrollues të botës dhe vetë dijes dhe njohurive të kësaj bote dhe të ardhshëm, mund të bëhet njeriu vetë-përmbushet. Në një shtet të mungesës njeriu nuk mund të arrijë gëzim as në të ardhmen të pranishëm ose në shumë.

Kështu arritjen e vetë-përmbushjes është qëllimi i vetëm i balancuar i cili i jep paqen e përjetshme. Duke menduar kështu këtë Yogi filluar praktikuar Yoga. Ai studioi thellësisht Astrological Shkencave, Samadhi (trance meditative), etj Më vonë kjo Yogi quajti veten Anandacharya. Ai ka lindur në Indi dhe kryhet praktika shpirtërore (Sadhana) në Norvegji. Ai përhap urtësinë e filozofisë indiane në të gjithë botën. Kryesisht ai ishte një, shikues filozof, mendimtar dhe lajmëtari i një feje të njeriut. Kështu ai vizitoi Angli, Amerikë etj Ai arriti famë si një person i madh që mund të parashikojnë të ardhmen me vend. Ai ishte më i famshëm se futuristët të tjera kryesore të botës si Jean Dixon, Cheiro, Clark, parashikimet Harare etj Anandacharya fitoi shumë famë në Evropë dhe Afrikë. Ai gjithmonë u largua nga emri dhe fama dhe ende parashikimet e tij ishin aq të sakta se fama pasoi atë si një shërbëtor. Libra të shkruara nga Anandacharya si "Brahma Darshanam" dhe "Tattva Jeevanam" (botuar në Nju Jork dhe Londër), provuar të jetë vaults e filozofisë indiane. Shumë dekada mbrapa ai kishte shkruar një libër "- Kaal-Chakram", e cila përshkruhet gjendjen sociale të Indisë në atë kohë. Ai parashikoi që një transformim i madh do të zhvillohet në Indi financiarisht, shoqërore etj Sot faktin se India, është duke u bërë një forcë e madhe që të përballoj në arenën ndërkombëtare është dëshmi e parashikimet Anandacharya së.

Anandacharya ishte personi i parë i cili tha mënyrë mbrapa në vitin 1910 - "Njerëzit duhet të ngjeshet deri në brezin e tyre për një 1 st luftë botërore. Në javën e fundit të muajit korrik, një ngjarje shumë të vogla do të hapë rrugën për një luftë. Më vonë të gjitha ato vende që kanë marrëdhënie të tensionuara me njëri-tjetrin do të marrin pjesë në luftë. Kjo luftë do të zgjasë deri në nëntor 1918 pas Krishtit dhe kur do të përfundojë, politika


botërore do të marrin centralizuar në një pikë. Një organizatë do të formohet që do të ketë kombe kryesore të botës si anëtarë të tij. Kjo organizatë do të përdorë gamesmanship dinake, në vend të së vërtetës dhe ndershmërisë dhe kështu njerëzimi bota nuk do të pranojë udhëzimet e tyre.

Në atë kohë njerëzit nuk paguajnë shumë kujdes për parashikimet Anandacharya së. Në vitin 1914 pas Krishtit një i ri i Serbisë gjuajtur një plumb në Arch Duke Ferdinand, i cili ishte trashëgimtar i fronit austriak. Pavarësisht nga kjo askush nuk kishte as edhe një ide e vagët se një luftë botërore do të vendosë in Brenda një muaji Australia sulmuar Hungarinë. Kombet miqësore në të dyja anët shumë u përfshi në këtë luftë. Këto kombe ishin Gjermania, Turqia, Bullgaria, Franca, Britania, Rusia, Belgjika, Italia, Japonia, etj Kjo ishte një luftë klasike botërore. Betejat e Mans, Saan dhe Verdun ishin aq të tmerrshme që njerëzit të urrenin çdo moment të saj. Më vonë një Lidhja e Kombeve u formua. Kështu të dy parashikimet e Anandacharya doli e vërtetë.

Tani njerëzit e Norvegjisë dhe Anglisë kushtuar më shumë vëmendje për Anandacharya. Një shoqatë të veçantë të gazetarëve britanikë takuar atë dhe kërkoi atë për të paraqitur pikëpamjet e tij për të ardhmen. Anandacharya përgjigj - "Tani të marrë të gatshme për një 2 nd luftë botërore. Në këtë Gjermanisë Hitleri dhe Stalini e luftës Rusisë do të luftojë në mënyrë ferociously, se lufta do të përfundojë edhe më ashpër. Në gusht të vitit 1945 pas Krishtit një shpërthim i tmerrshëm do të ndodhë për herë të parë në botë dhe në një flash, miliona njerëz do të vdesin. Vetëm atëherë do të shfaqë një lloj i paqes në botë. "

Pak vite më pas kësaj parashikim në shtator 1939 pas Krishtit, Gjermania sulmoi Poloninë. Pas kësaj beteje Flakët e saj janë ri-ndezur dhe një luftë botërore të vendosur in Në 6 -të gusht Hiroshima dhe Nagasaki (2 qytetet e Japonisë) u sulmuan me një bombë atomike. Si pasojë miliona njerëz vdiqën.

Parashikimet Anandacharya e lidhur vdekjen e Musolinit, dhe Eisenhower dhe udhëheqje Krushchev gjithashtu doli e vërtetë. Parashikimi i tij në lidhje me gjendjen e botës pas 2 nd luftës botërore edhe doli e vërtetë. Pas kësaj erdhi Yoga Ashtagrahi (bashkërrjedhje Astrological e 8 planetet). Të gjitha parashikimet Aandacharya së në lidhje me këtë Yoga janë dhënë në faqet e mëparshme të këtij libri. Megjithatë, pjesa më e rëndësishme është e lidhur me atë që ai tha në Nju Jork. Të gjitha kuotat e tij janë botuar në Nju Jork, Paris, Belgjikë, Angli, dhe Norvegjia etj


Ai tha - "Për një dorë shkencëtarët e botës do të përparojë aq shumë në shkencat materiale që ata do të tokës në Hënë dhe Mars. Përpjekjet politike do të bëhet për të penguar kërkime bërthamore, por kombet më të vogla gjithashtu do të përpiqet dhe për të prodhuar armë bërthamore. Në një hapësirë kohe të shkurtër edhe tokat larg do të prodhojë makina destruktive dhe bomba. Hindusët që jetojnë në vende të tjera do të përballet me rrezikun. Shumë kombe do të fyesh hinduve dhe t'i hedhin jashtë vendit të tyre. Në Sri Lanka dhe Indi, gratë do të çojë në politikë. Ndryshimet e shpejta do të mbahet në politikë Anglisë ". Parashikimet e tij për Kennedy dhe vdekjes së Martin Luther Kingut shumë provuar të jetë e vërtetë.

KAPITULLI 6 - një pjesë e rëndësishme e Parashikimet ANANDACHARYA'S

"Njëzet e katër vjet para 3 tretë Luftës së Parë Botërore dhe 24 vjet pasi ajo përfundon, do të jetë e plotë të turbullt për në Indi. Të paraprake 24 vjet do të shohim rrethanat e ngjashme me ato të parë pas Mahabharat luftës. Të fundit 24 vjet do të jetë si agim para lindjes së diellit të një epoke të re. Unë do të jap trupin tim disa ditë, pasi kam parë mëmëdheu im (Indi) arritjen e pavarësisë. Njerëzit e tjerë do të shohin ndryshimet e jashtëzakonshme që kanë ndodhur në Indi, pasi ajo fiton lirinë politike. "

"Në fenë time vendit do të marrë një formë xhemat në mënyrë që të merrni ri-zgjua. Ajo do të marrë lindjen sa më shpejt që liria është arritur. Pas 24 vitesh në vitin 1971 pas Krishtit ai do të vijë në qendër të vëmendjes, si një organizatë të fuqishme. Nga njëra anë shumë ndryshime do të ndodhin në politikën botërore. Brenda saj politika indiane do të jetë më aktive. Organizata përmendura më lart që do të marrë barrën e upliftment fetare, do të hartojë një hartë të re të mirëqenies botërore gjatë këtyre herë. Themeluesi dhe drejtori i kësaj organizate do të jetë një shtëpie dhe do të arrijë famë si mendimtari më të shquar të të gjitha kohërave. Ai do të hartojë një etikën e sjelljes në lidhje me përgjegjësitë sociale të një individi dhe si kolektiv të gjitha kombet e botës mund të jetojnë në paqe. Nëse të gjithë mendimet e tij gjatë jetës janë shkruar në një libër, libri do të peshojnë më shumë se 100 paund. Në atë kohë njerëzit do të pyesin me habi se çfarë duhet të bëjmë që ata kanë të tillë të të menduarit idealist në një moshë materiale? Por të gjitha vështirësitë përballur pas 1995 AD alongwith Lufta e Parë Botërore, do t'i japë një drejtim të ri për të materializmit. Në atë kohë këto etika e sjelljes, do të adhurohet vetëm si Bibla dhe një engjëll. Sot njerëzit janë të zhytur në arritjen e qëllimeve materiale, por pas 1995 AD njerëzit do të mendojnë për Zotin, shpirtin, shpëtim dhe parimet e tjera shpirtërore. Se shteti i Indisë para luftës Mahabharat do të përparojë edhe më tej pas kësaj 3 rd luftë botërore dhe ajo do të kontrollohet nga kjo organizatë të re shpirtërore. "


"Në atë kohë qytetarët e vendeve të pasura të huaj do të konkurroj me njëri-tjetrin për të dërguar fëmijët e tyre në Indi për studime të larta. Rëndësia dhënë në Evropë dhe Amerikë, si studime të larta sa është i shqetësuar do të zvogëlojë një marrëveshje e madhe. Një rritje e jashtëzakonshme do të shihet, në mes të viteve pas Krishtit 1975-1995 Krishtit, në numrin e njerëzve mësimin e gjuhës sanskrit. Shkenca Indisë gjithashtu do t'i jepet rëndësi të madhe ndërkombëtarisht. India do të bëjë armë me metale të cilat kurrë nuk janë përdorur më parë. Ajrit dhe vepra artizanale hapësirë do të jetë projektuar pa përdorur Metale dhe ata do të jenë të aftë për të shkuar larg në hapësirë ndëryjore dhe duke fituar informacion të rëndësishëm në lidhje me atë. Indian jo vetëm që do të jetë një lider sa i përket mbulimit të medias është e shqetësuar, por gjithashtu do të avancojë hapa të mëdhenj në industri të tjera. Kështu India jo vetëm që do të jetë një lider botëror sa i përket shpirtërore është e shqetësuar, por gjithashtu do të çojë në ekonomike, industriale, para sociale, politike dhe shkencore, ashtu siç bëri para luftës Mahabharat. "

Shri Anandacharya la spirale tij të vdekshme pas 2 nd luftës botërore, kur India fitoi lirinë politike. Sot parashikimet e tij janë vërtetuar saktë. Asnjë wonderstruck duhet të jetë në qoftë se 3 rd lufta botërore vendos në dhe se parashikimet e tij të tjerë të postoni AD 1995 vijnë e vërtetë.

KAPITULLI 10 - drejt një komb planetare e Bashkuara nga një organizatë e Kombeve të Bashkuara'S

"Kjo ka ardhur koha kur diskriminimi në lidhje me komunitetet, statusi social, gjinor dhe kombet, do të vijë në një fund. Njerëzimi tërë bota do të jetojë si vëllezërit dhe motrat ".

-

Arthur CHARLES CLARK

"Nëse në një vend të caktuar, në qoftë se një ose dy raste gjyqësore janë luftuar, njerëzit do të jetë i habitur për të parë nëse ka ndonjë individ i cili është plot, cunningness urrejtje dhe armiqësi. Në atë kohë nuk do të ketë asnjë ndryshim racor as diskriminimin gjinor. Një fe e njeriut do të krijohet në të gjithë botën. Sot të gjitha kombet kanë bashkuar duart për krijimin e Organizatës së Kombeve të Bashkuara në Amerikë. Një kohë do të vijë në të ardhmen, kur një Komb Tokës


Bashkuara do të vijë në ekzistencë. Kapitali i saj mund të jetë ndonjë nga planetet si Toka, Jupiteri, Merkuri etj ose në një tjetër regjion jashtë sistemit tonë diellor. Pasi tha këtë, patjetër vlerat njerëzore do të fitojë një terren të fortë në të ardhmen. Kjo ditë është shumë afër kur të gjitha planetet, galaktikat etj e kozmosit do të bashkohen si një komb. Kjo është e ngjashme me atë që ne shohim sot ku toka jonë ka më shumë se 100 kombe. Të gjitha këto planetet, galaktikat etj do të jetojë si fqinjët, bashkëpunimi miqësore ".

Kuotimi më sipër nuk është një tregim imagjinar i Panchtantra apo një incident imagjinare e udhëtimit e kuajve Ashwamedha. Në fakt kjo profeci është bërë nga një prophesizer e madhe e Amerikës të quajtur Arthur Charles Clark, kur ai mori çmimin ndërkombëtar të quajtur Kaling Çmimin. Më parë ai kishte dhënë edhe shumë profeci dhe shumicën e kohës, ata ishin provuar qind për qind e vërtetë.

Profecitë e Arthur Clark janë pak të ndryshme nga profecitë e bëra nga shikuesve të tjera. Klark ishte një shkencëtar dhe një shkrimtar. Kështu profecitë e tij kishin një nuancë shkencore e cila i preku zemrat e lexuesve të tij. Profecitë e tij janë provuar aq e vërtetë se më vonë shkencëtarët në bazë studimet e tyre kërkimore në profecitë e bëra nga Clark.

Pasi në vitin 1959, ndërsa të pranishëm në një darkë, Klark tha mikut të tij - "30 qershor 1969 AD do të jetë dita më e madhe në historinë botërore. Unë mund të shikoni qartë një banor i tokës ulje në Hënë. "

th

Uptil ditën kur Clark bërë këtë profeci, as edhe një zeje hapësirë kishte qenë dërguar në hapësirë ndëryjore. Ajo ishte vetëm 2 vjet më vonë në vitin 1961 pas Krishtit se Rusia ka dërguar një astronaut saj, Yuri Gagarin, në një anijen në mënyrë që të circumbulate Tokë planetin tonë. Kështu në vitin 1959 pas Krishtit, kur Klark bëri profeci e mësipërme, asnjë nga shokët e tij besonin atë. Pavarësisht nga kjo, njerëzimi bota dëshmitare profecinë Clark vijnë e vërtetë, edhe nëse ajo kishte një diferencë prej 20 ditësh sa i përket kohës së profecisë ishte i shqetësuar. Në fakt, nëse në vitin 1966 pas Krishtit një anijen Apollo nuk ishin djegur në hi në Kennedy Space Qendrës, nuk do të kishte qenë kjo vonesë 20 ditë në profecinë duke dëshmuar saktë.


Edhe si një djalë të vogël, Artur Klark poseduar këtë fuqi të çuditshme Extra ndijor (ESP) dhe fuqinë për të parashikuar ngjarjet e ardhshme. Ai gjithmonë i tha - "Njeriu nuk është thjesht ky trup fizik. Ai është që fuqia që ka dritë hyjnore plot madhështi. Të gjitha kompetencat hyjnore e Perëndisë janë të pranishme në çdo individ edhe pse në një gjendje latente. Aktualisht këto Fuqive Hyjnore janë "fjetur" në psikikën e njeriut.

"Unë jam duke parë se në një kohë të shkurtër përhapej një revolucion intensive mendim do të rritet në një vend të Azisë (Indi). Uptil 1971 në këtë vend dhe brenda 10 vitesh në të gjithë botën, ky revolucion do të jetë aq intensive, se psikikë ashpër i qenieve njerëzore do të duhet të zgjojë. Se energjia do të kërkuar për dhe me përvojë nga të gjithë njerëzimit botëror, që sot ata janë praktikisht injorantë rreth. Shkenca do të marrë një kthesë të re ku do të mbizotërojnë parimet shpirtërore. Këto arritjet shpirtërore dhe potencialet do të jetë baza mbi të cilën bota do të jetë e bashkuar si një familje.

Njerëz argumentojnë se jeta ekziston në Tokë vetëm. Edhe shkencëtarët thonë se planetet tjera janë pajetë. Në atë kohë Clark tha - "unë kam thënë në vitin 1945 pas Krishtit se nuk ka nevojë për të hedhur poshtë kabllot elektrike / telat e as në oqean në ose në gjithë botën. Nëse një satelit artificial i shpejtësisë së 17.000 milje është dërguar në hapësirë ndëryjore, e cila sillet rreth Tokës sonë, ajo do të plotësojë të gjitha kërkesat e dërgimit të mesazheve telegrafike. Në atë kohë njerëzit talleshin me mua. Unë u provua të drejtë kur në 1962 pas Krishtit, Kompania Bell Telephone dërguar një satelit të quajtur "Telstar" në hapësirën ndëryjore. Satelitët Sot tjera si "Bird Hershëm" dhe "Tolras" shumë janë shpikur e cila mund të dërgojnë mesazhe nga një vend në Tokë në një vend tjetër. Në 1 minutë këto mesazhe të masës së 17 faqeve mund të dërgohen.

Pasi i kishte thënë se njeriu është i aftë për të prodhuar energji aq shumë nga një atom shumë të vogël, që mund të shkatërrojë botën në një çështje e disa minuta. Përsëri askush nuk besonte se çfarë kam thënë. Ajo ishte vetëm kur Hiroshima dhe Nagasaki u shkatërruan që njerëzit kuptova se ishte absolutisht e drejtë. Unë kam bërë të gjitha këto profeci me vendosmëri dhe besim. Me këtë besim të njëjtë Unë them se kjo botë nuk ka ardhur në ekzistencë pa një Krijues. Nuk ekziston përjetësisht një forcë misterioze e cila është përtej ken e inteligjencës njerëzore dhe nivelet. Kjo botë gjigant është krijuar sipas dëshirës së kësaj force misterioze. Nëse kjo forcë krijuar jetën në Tokë, pse nuk do të krijojnë jetën në planetë të tjerë? Nëse një ditë jeta është zbuluar në planetë të tjerë, ajo është pa dyshim qe popullata e planeteve të ndryshëm do të vijnë më afër dhe do të hartojë ligjet kozmike të cilat do të zgjidhin problemet e tyre. "


Ashtu si profeci mëparshme Arthur Clark kanë ardhur e vërtetë, kështu që edhe atë ditë është shumë afër kur profecia e tij më lart do të vijnë e vërtetë qind për qind. Nëpërmjet mediumeve të pulsar dhe rrezet Quasar, mesazhe të caktuara radio janë shënuar që shkencëtarët detyrojnë të besojmë se jeta ekziston në planetet e tjera. Shkencëtarët thonë se qytetërimet në planete të tjera mund të jetë më e avancuar se ato në Tokë dhe se ata dëshirojnë për të kontaktuar banorët Tokës. E vërteta e profecive Klarkut mund të shihet në ekzistencën e reve, që shtrihen miliardë vjet dritë larg dhe planetet me ngjyrë të kuqe. Kështu edhe shkencëtarët më konservatore kanë filluar të pranojnë se jeta mund të ekzistojnë në planetet e tjera.

Një kohë të gjatë prapa Ora Arthur Clark kishte thënë - "Për pak ditë do të tokës në Hënë për të kaluar pushimet e mia". Natyrisht njerëzit talleshin me të. Por sot është e qartë se, atë ditë nuk është larg kur njerëzit do të rezervoni biletat për të udhëtuar nga një planet në tjetrin. Dr Fernand Gabiz, drejtor i Francës "Instituti i Studimeve të Larta të Mbrojtjes", thotë se tash e tutje, kur një bombë hidrogjeni do të shpikur, ajo do të funksionojë me ndihmën e lazer. Ajo do të quhet një MiniH-Bomb Laser. Fuqia e tij do të jetë pafundësisht më shumë se një bombë elektrike dhe çmimi i saj nuk do të jetë më shumë se pak dollarë. Kjo teknologji do të jetë ndihmë e madhe në minimizimin e kostos së udhëtimit nga një planet tjetër, përkatësisht në hapësirën ndëryjore. Kështu lexuesit e këtij libri do të udhëtojë në hapësirë patjetër në të ardhmen e afërt.

Arthur Clark ndërkohë që banojnë në Kolombo (Sri Lanka) me Dod gruan e tij bëri disa profeci në lidhje me përparimin e Indisë. Ajo përputhet me profecitë e dhëna nga Jean Dixon, Cheiro, Anderson etj Ata të gjithë thanë - "Në kohët e lashta India ishte i njohur jo vetëm shpirtërisht, por edhe si një komb të madh shkencor. Unë kam dëgjuar se në të kaluarën, India kishte shpikur zjarrit dhe ujit armë bazë dhe gjithashtu avionëve. Në të ardhmen shumë, India do të avancojë më tej në këto zona dhe do të jetë më i larti në botë. Pavarësisht nga kjo, India do të njihet kryesisht si një komb të madh shpirtëror. Shpirtërore indiane dhe kultura do të bëhet një fe botërore. "

Clark kishte besim të madh në përparimin njerëzor. Ai kishte bërë edhe filma. Filmi i tij "Odisea Zool Space" fituar njohje ndërkombëtare. Në të Clark përpiqet për të thënë njeriu i sotëm është shumë më e avancuar se atij njeriu i së kaluarës, i cili ka jetuar si një kafshë injorante në pyll. Sot njeriu ka përparuar intelektualisht një marrëveshje të madhe dhe me ndihmën e saj, ai jo vetëm që


do të udhëtojë në gjithësi gjithë, por gjithashtu do të zhyten thellë në skutat e shpirtit të tij të pafund. Njeriu do të në të ardhmen për një fushatë jetën e botës vëllazërisë, njëshmërisë së shpirtit dhe dashurisë për njëri-tjetrin. Ky synim do të arrihet patjetër në të ardhmen e afërt.

Profecitë Klarkut e lirisë së Indisë, Kina dhe miqësisë Pakistanit, lufta midis Kinës dhe Rusisë kanë ardhur e vërtetë, edhe pse koha e ngjarjeve mund të ketë qenë pak ditë më parë, ose një ditë më vonë. Prandaj askush nuk duhet të dyshojë profecinë e tij të një revolucioni mendimit dhe transformimin epokë që po ndodhin në të ardhmen në botë. Kjo është për shkak se sot të gjitha shenjat e kësaj qenie profecisë realitet në të ardhmen, janë dëshmuar në të gjitha qoshet e botës.

KAPITULLI 11 - VITI 2000 AD DHE 30 VJET PARA SE

"Një qenie hyjnore ka marrë tashmë lindjes. Ai do të shkaktoj gëzim në mendjet e të gjithëve dhe të shmangur vështirësitë e njerëzimit botëror. Ai do të luftojë trimërisht burra joetike dhe të turpshëm ".

-

Profesor Harare


"Tremujori i parë i natës - kur jam në gjumë të thellë, unë shoh një njeri hyjnor në ëndrrën time. Ballin e këtij Yogi ulur pranë një lumi, ka një hënë e gjysmë në mes të vetullave të tij. Flokët e tij është e bardhë, ai vesh një mantel të bardhë, lëkura e tij është e bardhë dhe ai vesh këpucë ose i lirë prej lëkure apo që e bëri me dru. Ai është gjithë kohës i rrethuar nga burra të tjerë të mëdhenj dhe ndihmësit. Në qendër të këtij takimi djegin flakët vogla. Këta njerëz të devotshëm diçka chant dhe pastaj shtoni materialet e shenjta në zjarr. Tymi i tij përpijë qiellin. Midis tyre, ka shumë njerëz të pikëlluar, të meta dhe të varfër. Ky shenjt hyjnore është duke i dhënë një diskurs shpirtërore që reparte off dhimbje përjetuar nga audienca e tij. Njerëzit janë të braktisur urrejtjen e tyre për njëritjetrin dhe janë përzierjen me gëzim. Lumturi qiellore po freskohet mbi ta. Ngadalë kjo dritë është e ardhmja drejt veriut dhe fillon ndritshëm si një diell hyjnor në një mal. Rrezet e dritës dalin nga ky rajon dhe si shiut, ata hedh poshtë në tokë. Në këtë moment, ëndrra ime mbaron. "

Fjalët e mësipërme janë ato të prophesizer famshëm në botë, Prof Harare, ndërsa duke folur në një tubim që mbuluan temën e "Një epokë të re do të shfaqë". Detajet fjalën e tij u botuan në "Westminister" gazetë. Prof Harare u lind në një familje shumë fetare hebreje të Izraelit. Ai ishte aq i njohur si Anderson, Dixon, në Evropë dhe Afrikën e Veriut për profecitë e tij që erdhën për qind e vërtetë qind. Një Shah Mohmad i Arabisë ishte vendosur jashtë në një udhëtim. Planet e tij ishin transmetuar edhe më parë. Përkundër kësaj Harare Prof parashikoi se Shah nuk do të jetë në gjendje të udhëtojnë. Askush nuk besonte Harare në fillim, por një ditë para udhëtimit të tij, kur Shah ra nga një kalë i cili detyrim anuluar planet e tij të udhëtimit, njerëzit besonin profecinë e Harare. Kur Shah rifitoi shëndetin e mirë, ai kishte planifikuar një udhëtim më saktësisht 1 muaj më vonë. Përsëri Harare parashikoi se Shahu do të duhet të anulojë udhëtimin e tij. Më Shah ditë ishte për të udhëtuar, një tërmet i cili u zhvillua krijuar kaos në të gjitha rrugët. Kështu Shah anuluar përsëri planet e tij të udhëtimit. Edhe një herë një vit më vonë, Shah vendosi të vendosur jashtë në një udhëtim për herë të tretë. Prof Harare Shah tha se nuk do të jetë në gjendje të përmbushë planin e tij. Shah filluar udhëtimin, por në një kohë shumë të shkurtër agjentët e tij sekrete i tha atij se vendi fqinj ishte gati të sulmonte tokën Shahut. Kështu Shah duhej të kthehej në pallatin e tij dhe planet e tij të udhëtimit janë anuluar përsëri. Shah u ndikua shumë nga profecitë e Harare. Ai nderohet me respekt Harare dhe e emëroi atë si këshilltar të tij të veçantë.

Në mënyrë për t'iu përgjigjur pyetjeve të ngritura nga të tjerët, në lidhje me sasi e madhe të përmendura më lart, Prof Harare tha: - "Ata ëndrrat që unë shoh herët në mëngjes shumicën vijnë e vërtetë të kohës, në një hapësirë kohe shumë të shkurtër. Ata shihen rreth mesnatës të vijnë e vërtetë brenda 1 viti. Ka disa


ëndrra që kam marrë para mesnatës të cilat marrin disa vite që do të vijnë e vërtetë. Ëndërr që ju njerëz duan mua për të folur rreth është si vijon -

Një shenjt hyjnore ka marrë lindur në Indi. Uptil AD vitin 1970, ai do të mbjellë farën e një revolucioni shpirtëror në të gjithë botën, madje edhe pa germa e alfabetit grek një e dëshirës për emrin dhe famë. Më vonë lavdia e tij do të përhapet në Azi dhe në gjithë botën. Mendimet e tij do të jetë aq e njeriut dhe largpamës, që tërë bota detyrim do të ndjekë hapat e tij. Kur shkenca do të shkatërrojë fenë dhe kulturën në të gjithë botën, ky shenjt hyjnore do të fillojë një revolucion shpirtëror. Kështu me radhë si epokën para lindjes së Krishtit, njerëzit do të kuptojnë rëndësinë e Nënë Natyra adhurues dmth elementet e zjarrit, ujit etj "

Profecia mbi Harares 'përputhet me ato të bëra nga Dixon, Anderson etj Një javë para Gandhiji vdiq, Harare kishin parashikuar vrasjen Gandhiji së. Kur Dr Sukarno ishte në kulmin e jetës së tij, Harare tha: "Sot njerëzit kanë tendencë të injorojë njollos e qenieve njerëzore, por në një hapësirë kohe të shkurtër, të gjithë do të shohin shkatërrimin e Sukarno." Vërtet, një vit më vonë, Sukarno ra nga tij Statusi larta. Harare kishin parashikuar luftën në mes të arabëve dhe izraelitëve edhe më parë. Ai kishte thënë - "Fillimi i këtij dueli do të jenë të rënda. Për shkak të zemërimit të Saturnit, arabët do të humb një pjesë e madhe e tokës së tyre. Më vonë edhe kur Jordani, Siria, Egjipti do të bashkohen, ata nuk do të rimarrë vendin e tyre të humbur. Në takimin e parë, Izraeli do të fitojë me lehtësi. Pasi që lufton të shpërndara do të pasojnë dhe në vitin 1979 pas Krishtit përsëri një luftë e madhe do të zhvillohet mes tyre. Në këtë arabëve luftës do të mblidhen kombet e tjera muslimane të botës në emër të fesë. Fillimisht Rusia do krah me arabët, por më vonë kjo miqësi do të bjerë. Në fakt më vonë Rusia do të bashkohen duart me Izraelin, Amerikë, Kanada, Britani etj dhe për të luftuar me arabët. Pas kësaj lufte popullsia muslimane do të bjerë dhe do të jetë shumë më pak në numër në krahasim me komunitetet e tjera. Edhe Nënë Natyra do të ndihmojë Izraelin nga inducing tërmetet, shpërthim në vaj etj puse në vende si Turqi, Siri, Liban, etj Qytetarët e kombeve Muslimane do të urrejnë njëri-tjetrin aq shumë sa që ata nuk do të bashkëpunojnë me njëri-tjetrin dhe kështu kultura muslimane do të vijë tek një fund. "

"Midis viteve 1970 AD në 2000 AD ndryshimeve intensive politike do të shihet në të gjithë botën. Në një mënyrë të papritur, qeveritë do të ndryshojë në Britani, Sri Lanka, Rusia, Franca dhe India. Astrologically, Izraeli, Arabia dhe India do të jenë në një nivel të përbashkët dhe kështu gjendja e tyre do të jetë shumë e shumë të ngjashme. India gjithashtu do të shohim luftëra. Kombet ashtuquajturat


miqësore do të sulmojë Indinë apo tjetër në qoftë se dikush tjetër sulmon Indinë, ish-do të mbajë një heshtje stoike. Shumica e tyre do krah me armikun Indisë. Edhe pse India është një vend demokratik, Rregulla Presidentit do të marrë përsipër shumicën e shteteve të saj. Pas 1972 AD India do të qeveriset nga udhëheqësit tilla që askush nuk e kishte imagjinuar më parë. Këta udhëheqës do të jetë trim, shpirtërore dhe të drejtë. India do të çojë bota ekonomikisht, industriale dhe shkencore. "

Shumica e profecive Prof Harare kanë ardhur e vërtetë në orën e duhur. Sot situata të cilat ne po përballemi, dëshmon se profecitë Harare për të ardhmen gjithashtu do të provohet qind për qind e vërtetë.

Sipas Prof Harare, Rusia dhe Kina do ta kundërshtojnë njëri-tjetrin në lidhje me çështjen e Mongoli dhe Siberi. Në mënyrë që të shpëtojnë një sulm 2 dele, Kina do të trillojnë miqësi me Indisë. Përveç kësaj Kina jo vetëm që do një luftë bërthamore kundër Rusisë, por gjithashtu do të një luftë kimike (në luftë kimike, germs sëmundje janë përhapur duke mbajtur në popull armik dhe kështu kur njerëzit sëmuren, ata nuk mund të luftojë në luftë). Pavarësisht nga kjo, Rusia do të japë një përgjigje përshtatshëm në Kinë dhe do të shkatërrojë të gjithë progresin shkencor arritur nga Kina. Në atë kohë do të fitojë lirinë Tibet nga kthetrat e Kinës dhe do të krijojë një lidhje të miqësisë me Indisë.

Uptil 1980 AD bota do të jetë në një luftë si situatë. Si shumica rezultat i popujve të vegjël do të bëhen pjesë e kombeve të mëdha. India do të jetë kreu i të gjitha kombeve. OKB do të shkëputej nga SHBA dhe do të ngrihet në Indi. Mbi këtu OKB do të rindërtohet. Për një gjatësi të madhe të kohës Indisë do të jetë drita fener të OKB. Lufton komunale do të përfundojë plotësisht. Megjithëse qeveritë do të drejtohet nga njerëz të ndryshëm, ata do të përmbahen në një organizatë të vetme fetare.

India do të prodhojë armë të jashtëzakonshme. Pasuria misterioze dhe dituria pavlefshëm kulturore do të zbuluar në malet Himalayan të Indisë. Popullsia në Himalajet do të rritet një marrëveshje të madhe dhe do të jetë një vend i madh turistik. Izraeli dhe India do të ndërtojë një lidhje të fortë të miqësisë. India do të arrijnë atë teknologji shkencore dhe hapësirë e cila sot është arritur kolektivisht nga Rusia, Amerika, Britania, Franca dhe Gjermania. Ndërmjet viteve 1980-2000 AD, India do të përparojë phenomenally. Kjo do të amaze të gjitha kombet e tjera të botës. Ata gjithashtu do të jenë wonderstruck se rritja e Indisë do të arrihet


nga udhëheqësit me një prirje shpirtërore dhe etike e mendjes. Njerëzimi bota do të ndjekin në gjurmët e Indisë dhe do të bëhen vegjetariane. Kjo gjuhë do të jetë në modë në të gjithë botën (në të ardhmen), e cila sot është folur dhe lexuar shumë me masë. "

Prof Harare është shikoi si një shenjt i madh. Profecitë e tij kurrë nuk kanë qenë të gabuar. Çfarëdo që ai ka thënë për vitet pas 1990 AD është më e rëndësishme se profecitë e bëra në lidhje me dekada para se. Quite disa nga profecitë e tij ishin të lidhura në Indi dhe kështu Indians duhet të lexoni ato zellshëm. Mbajtja e këtyre profecive në mendje, ne duhet të shkelë me kujdes në të gjitha fushat e jetës. Author: Shriram Sharma themelues Acharya i Familjes Gayatri Ndërkombëtare ishte një i madh shikues Yogi dhe mishërimi i Perëndisë që shkroi vëllime të literaturës shkencore kryesisht mbi tema shpirtërore për mirëqenien dhe paqen botërore. Për më shumë pls shkencore literaturë d vizitoni http://www.shriramsharma.com/ http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org www.awgpestore.com dhe http://www.awgp.org/ PËRSHKRIMI: Free e-libra në Chakra meditimESP, Nirvikalpa Samadhi apo mendimit Trance Lirë, arritja Ridhi-Sidhis ose energjitë hyjnore, feja e ardhshme shkencore, Gayatri Super Energjisë Shkenca & Yoga Kundalini lidhen me Neurosciences-ESP, endokrinologji,, Anatomi Psikologji & Sociologji për 1) materiale dhe begati shpirtërore dhe 2) të bashkuar botën në mënyrë paqësore si një familje. Jona është një website rreptësisht jo-komerciale e cila synon realizimin e ëndrrës mosha e vjetër e udhëheqësit të madh dhe mendimtarët e botës: një botë të bukur pa kufij. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-libra ultra telepati shëndoshë parapsikologji metafizika nirvikalpa Ndotja Samadhi Yoga Tantra internet movies hipnoza ekologji astrologjia Ayurveda Kalki bioelectricity operacioni lasers ozonit radar stresi krijimtarisë arkeologjia Indus Valley Civilization karburantit Kriza ushqimore mungesa tsunami biografi feje botërore paqe mendjes psikikë zot nervore delikate shpirti vetëdije hyjnore ekstazë gjëndrat endokrine ESP Chakras pleksus përqendrimit meditim intelektin profeci menduar duke menduar Cheiro lumturi Nostradamus Aurobindo trurit Vedas diellore energjisë dielli pastër shenjtë kuptim organet prana Avatar Upanishad dritë celular hipofizës futurist transformim hipotalamusin parashikim gjarpri pushtet jetën e njeriut integritetit etikën karakter vagus Tantra neutron Mooladhar bërthamore proton

KAPITULLI 12 - PAS WORLD 2000 AD

"Personi më i fuqishëm në historinë botërore ka marrë tashmë lindjes. Ai do të ndryshojë fytyrën e tërë e botës shumë shpejt. Një revolucion njohuri është në det dhe do të gllabërojë të gjithë botën. "


- Jules Berne

Kur Rusia krijoi një bazë në Kubë, duke krijuar raketa bërthamore atje, një reagimi intensive është parë në Amerikë në vitin 1962 pas Krishtit Ka qenë një kohë kur dy vendet u gati për një luftë. Nga njëra anë ushtrisë ruse, marina etj drejtuan për Kubën dhe në anën tjetër, Amerika ishte duke u përgatitur për një luftë me ndihmën e armëve shkatërruese, bomba atomike etj Çfarë ka mbetur është që të kaloni nga lufta duhej të ushtruar presion për të fillojë lufta.

Në atë kohë drejtuesit francezë i kërkuan famshëm francez Jules Bernës prophesizer - "Kush do të fitojë këtë luftë", u përgjigj Berne - ". Askush se Rusia do të tërhiqet nga lufta dhe kështu nuk do të pasoj"

Si zakonisht askush nuk besonte Bernës në atë kohë, por më vonë, kur një stacion radio njoftoi se - "Rusia ka tërhequr jashtë dhe se nuk ka luftë," të gjithë u habitën. Kështu ata ranë dakord dhe vlerësoi profeci Bernes '.

Dr Jules Berne ishte një shkrimtar i famshëm. Përkundër kësaj, ai fitoi famë kryesisht si një prophesizer. Ai u dha njohjen ndërkombëtare së bashku me stalwarts tjera si Dixon, Anderson, Cheiro etj Disa nga profecitë e tij ishin aq të sakta se ajo dukej sikur ai vetë i kishte projektuar ato ngjarje që kanë ardhur e vërtetë! Dhjetë vjet më parë, Jules Berne parashikoi se një zeje hapësirë drejtuar nga një qenie njerëzore do të tokës në Hënë në vitin 1969 pas Krishtit Sot ne e dimë se profecia e tij ishte qind për qind e vërtetë. Ai më tej tha se Japonia do të marrë përsipër Mançuri dhe Italia do të marrë përsipër Shqipërisë dhe Etiopi. Askush nuk besonte Bernes. Kur në mes të 1939-1942 AD të gjitha ngjarjet e mësipërme ka ndodhur, njerëzit ishin të detyruar të besojnë atë. Pasi ushtria e Hitlerit kishte marrë përsipër Danimarkë, Belgjikë dhe Luksemburg, në mënyrë që njerëzit pyetën Bernes - "Do Hitleri mposhtur Francën shumë" Jules Bernes u përgjigj - "Me 20 qershor 1940 AD, Franca do të pranojë humbjen." Epo Profecia Bernes 'ka ardhur e vërtetë megjithëse 2 ditë më vonë dmth në 22 qershor 1940.

"Kina do të bëjë një bombë bërthamore. Turbullirat zjarrtë do të shfaqet në Lindjen e Mesme dhe një pjesë më të madhe të vendeve arabe do të merren përsipër nga Izraeli ". Kjo profeci e Bernes shumë doli e vërtetë. Këto profeci rezultuar në udhëheqësit kryesorë të Francës dhe Evropa nuk marrë ndonjë


vendim të rrezikshme deri sa të marrë udhëzime Astrological nga astrologët famshme. Zoti Mountbatten kishte pranuar që një fuqi e padukshme kozmike është zgjuarsi duke punuar në kozmos. Njeriu nuk e kupton planet e këtij pushtetit. Vetëm burra të rralla me intuitë të hollë mund të kuptoni dizajnin e Perëndisë. Ka shumë ngjarje kozmike që shkatërrojnë arrogancën e njeriut dhe ta udhëzojë atë të ecë drejt së vërtetës.

Nuk është një zinxhir shumë interesante e profecive të Jules Bernes '. Shumë prej tyre doli e vërtetë dhe shumë ishin gati për t'u provuar e saktë. Për shembull Jules Bernes tha - "Në vitin 1990 pas Krishtit, tymi që del nga fabrikat dhe zonat urbane e gjithë bota do të jetë aq intensive, se ndotja e ajrit 80% do të regjistrohen. Trupi i njeriut do të jetë i lidhur me një makinë të oksigjenit i cili do të peshojnë më pak se pesha e njeriut. Ajo nuk është sikur njerëzimi bota do të vdesë për shkak të ndotjes së ajrit, por shteti i tij do të jetë e ngjashme me një person gjysmë i çmendur. Sëmundjet do të jetë në rritje, ndërmarrje do të bjerë, zemërimi dhe urrejtja do të drejtohen në kulturën teknologjike dhe garat e Evropës, etj do të kthehet në drejtim të vendeve si India shpirtërore për udhëzim të vërtetë. Njerëzit do të vishen, hanë dhe jetojnë si indianët. Raca e bardhë (vendet perëndimore) do të magjepsur aq me spiritualitetin dhe kulturën indiane që nga 2000 AD, vendet kryesore të botës do të shihni tempujt e zotave hindu dhe perëndesha u ndërtuar në tokat e tyre. Njerëzimi bota do të vizitojë këto tempuj dhe të përjetojnë gëzimin e adhurimit dhe kënduar lutje te Perëndia, bazuar në kulturën indiane. Unë mund të shoh fotografitë e perëndive indiane etj në shtëpitë e evropianëve. " "Edhe nëse Kina bën një bombë atomike, ajo nuk do të bëhet vendi kryesor i Azisë. Për një kohë të gjatë ajo do të armiqësia port drejt Indisë. India do të rifitojë një pjesë të formës Kinës saj tokësore. Tibet shumë do të bëhet i lirë dhe është e mundur që ajo do të shkrihet me Indinë. Një pjesë e Pakistanit do të merren përsipër nga Afganistani dhe pak do të merren nga India. "

"Pas tokat njeriun në Hënë, ai do të kërkojë shumë planetë të tjerë. Nga 1985 AD të gjitha informatat në lidhje me sistemin diellor, duke përfshirë Plutonit, do të mblidhen. Zanatet hapësirë mbante qeniet njerëzore do të arrijë ose Venus apo Marsi ose të dyja dhe të kthehet në mënyrë të sigurtë në tokë. Njeriu do të zotëruar gravitetin dhe energji më të fuqishme se energjia bërthamore do të jetë zbuluar. Materialeve të caktuara, libra, monedha ari etj do të jetë zbuluar nga një mal më të lashtë të Tokës (ndoshta Himalajet e Indisë), e cila do të ndryshojë historinë e Para-Era Krishtit. Jo vetëm këtë, por se ky mal dëborë veshur zonë do të bëhet aq i fuqishëm sa që edhe nëse Rusia, Amerika, Britania etj bashkohen dhe të përballet me këtë rajon malor, ata do të dështojnë pa fat. Nga një fushë të veçantë të këtij rajoni do të shfaqen një individ misterioze. Ai do të bëhet personi më i fuqishëm në analet e historisë botërore përjetshme. Të gjitha urdhërat e tij do të pasohet nga njerëzimit botëror. Brenda vitit 2050 AD këto urdhra do të ndihmojë bashkojë të gjitha kombet e botës nën një flamur pra një komb i vetëm universal do të vijë në ekzistencë. "

"Midis viteve 1970-1980 mëdha AD fatkeqësitë natyrore do të ndodhin si përmbytjet, Rrëzohet avioni, tërmetet, zi buke etj Një pjesë e madhe e Turqisë do të shkatërrohen për shkak të tërmeteve. Nuk do të jetë në luftën mes arabëve dhe kështu Izraeli do të përfitojnë. Stuhitë në det do të jetë në rritje dhe një shkatërrim oqean mund të ndodhë. Zonat breg të detit dhe ishujt do të


shkatërrohen. Disa ishuj të rinj mund të shfaqen së bashku me një garë të fuqishme. Vaults e bizhuteritë do të gjenden në këto ishuj të cilat do të shtoj e financave të kësaj race. "

"Uptil 2000 AD bota popullsia do të jetë rreth 640 crores. Një pjesë e madhe e saj do të banojnë në Amerikë, Azi. Definitivisht luftë bërthamore nuk do të ndodhë ende dhuna komunale mund të marrë përsipër. Nga njëra anë do të ketë tronditje dhe nga ana tjetër, një revolucion i ri shpirtërore do të dalin të cilat do të shpalosen të reja misteret e Perëndisë dhe shpirtit. Shkenca do të provojë këto mistere të jetë e vërtetë. Kështu ateizmi dhe rruga Vaam do të shkatërrohet. Ajo do të zëvendësohet me anë të besimit, drejtësisë, etikën, disiplinën dhe një ndjenjë e dutifulness. Këto ndryshime do të bëhen gurë themeli e Paqes Botërore.

Kur Jules Berne u pyet se ku ky transformim do të vijnë dhe se kush do të drejtojë atë, ai u përgjigj: - "Unë kam një parandjenjë se ky revolucion shpirtëror do të dalin në Indi dhe në lidhje me të cilët do të drejtojnë atë, unë ndryshojnë me Jean Dixon. Ky person e ka marrë tashmë dmth para lindjes 1962 AD Aktualisht ai është përfshirë në një detyrë të madh në Indi. Ai madje mund të marrin pjesë në lëvizjen liri në Indi dhe ndjekësve të tij janë të shumta. Pasuesit e tij do të formojnë një organizatë të fuqishme dhe në një hapësirë kohe të shkurtër do të ndikojë në të gjithë botën. Me ndihmën e forcës së tyre shpirtërore ata do të lehtë të ketë sukses në kryerjen e detyrave që ishin ndryshe e pamundur për të ekzekutuar.

Filozofia mbi Bernes "u botua më 4 th prill në gazetën Nav Bharat Times. Ai shpall se dëshira për të dini të ardhmen është provë e natyrës pavdekshëm të shpirtit. Kjo është një fakt, sepse kurrë ndonjëherë trupi mendon se është i pavdekshëm. Trupi është që prishet, por shpirti është i pavdekshëm. Prandaj dëshira jonë që të dini të ardhmen është i shumëfishtë krahasuar me dëshirën tonë për të ditur të kaluarën. Nëse njeriu conjoins të kuptuarit e tij, inteligjencës dhe përpjekje në këto profeci, ai mund të ndryshojë jo vetëm të ardhmen e tij, por që të gjithë botës në mënyrë që të manifestuar ndriçim. Kur këto detyra nuk janë ekzekutuar nga qeniet e zakonshme njerëzore, shpirtrat e mëdhenj së bashku me ndihmësit e tyre shfaqen në tokë dhe për të krijuar një botë sipas dëshirës së Perëndisë. Jules Bernes beson se historia është gati për të përsëritur veten dhe kështu askush nuk mund të pengojë Transformim epokë.

KAPITULLI 13 - MISHËRIMI patëmetë E ZOTIT - REKREACIONI I FESË DHE KULTURËS


"Zoti Kalki do të lindë në fshatin Sambhal në familjen e Vishnu Yash Sharma. Ai do të adhurojë Savitri dhe Zoti Parshuram, një banor i Mahendra malit do të jetë preceptor e tij. Pas dorëzimit të mbretërinë e Mathura të Suryaketu, ai pastaj do të jetojnë në Haridwar (Indi) me gruan e tij. Pas luftën me Budistët, ai do të ri-krijojë një fe e vërtetë në botë. "

-PURAN Kalki

"Pas Kali skajet YUGA, feja do të bjerë, kotësi do të jetë në rritje dhe në atë kohë në mënyrë që të inkurajojë Brahminhood vërtetë, mishërimi i patëmetë e Zotit manifestohet do."

-PURAN Kalki

"Edhe një herë Mathura do të merrni kredi për inducing një revolucion fetar në botë dhe duke i dhënë asaj një vizion të ri."

-PARAMHANS RAJNARYAAN PATSHASTRI

"Një organizatë do të shkatërrojë të menduarit turpshëm në të gjithë botën dhe do ta zëvendësojë atë me një revolucion mendimi."

-

Kedarit DATTA Joshi


"Një pushtet që do të japë dritë të re në botë, ka mishëruar tashmë në botë."

-GEORGE BABRI

"Arjun! Lindja ime nuk është një aksident ".

-Zoti Krishna

"Sa herë që bie në tokë dhe drejtësia merr përsipër padrejtësi, unë mishëruar në tokë për upliftment e drejtësisë dhe të kulturës."

-BHAGWAD Geeta

Zoti Krishna kishte incarnated në tokë, kur padrejtësia padrejtësi, etj terrorizmi vendosi botën. Vëllezërit do të vrasin njëri-tjetrin, apo një vëlla vrau nipin e tij paturpësisht etj Kështu ka pasur dhimbje dhe pikëllim kudo. Një disa burra jashtëzakonisht të pasur kanë jetuar në madhështi dhe ngacmuar njerëzit kryesisht të përbuzur të shoqërisë. Njerëzit harruan fenë e vërtetë dhe besimi në Zot. Zoti Krishna kishte incarnated në tokë në atë kohë në mënyrë që të zëvendësojë këtë situatë e tmerrshme botë me paqe dhe prosperitet. Edhe incarnations tjera të Zotin përpara Zotit Krishna zëvendësohet situata të tmerrshme me pushim të shpirtit. Ata shpëtuan njerëzimit botëror nga mbytja në pus të errët zymtë të materializmit dhe kështu lar ato. E gjithë kjo ka qenë e përshkruar nga Bheeshma e Mahabharat famë. Pas përshkrimit mishërim Krishna së, Bheeshma tha - "Në fund të Kaliyuga (Era e errët), kur drejtësia do të bjerë, kur kotësi do të shtoj, Krishna përsëri do të mishëruar në tokë në mënyrë që të ri-vendosin drejtësinë dhe Brahminhood vërtetë. Ai do të jetë "Vishnu Jasha" dmth posedojnë lavdinë e Perëndisë. Edhe demi-perënditë me kompetencat e tyre individuale do të manifestohet në tokë me mishërimin e Perëndisë, si ndihmësit e tij. Kjo është përshkruar në Puranas. "

Rrethanat e sotme janë më të përshtatshme për të Perëndia të mishëruar në tokë. Në kapitullin e parë të Kalki Purana (13-14), është thënë se kur Krishna hyri vendbanimin e tij pas përfundimit të detyrës së tij në tokë,, gëzim drejtësia dhe paqja mbizotëroi në tokë.


Kështu një epokë përfundoi dhe një e re filloi. Në fund zar i epokës mëparshme (fundi i Kaliyuga), për shkak të njollos mendore të njerëzimit botëror, mëkatet ishin në rritje. Padrejtësi as një emër të ri apo individ. Në vend të kësaj ajo connotes mëkatet, qëllime të këqija, unruliness dhe kaos social. Padrejtët 'gruaja, dmth Mithiya dëshirat mëkatare kënaqshme është për shkak të pavërtetën. Padrejtësia dhe gënjeshtra manifestuar kotësi. Vajza e tyre është dukur egoist, shpenzimet e gabuar, tendencat e modës verbër, neto e dëshirave Vanity etj dhe fëmijët baba mjergull quajtur lakmisë dhe të ndytën. Nëse ata janë të penguar, zemërimi ngre individualitet saj. Kjo kthesë në inkurajon dhunën. Kështu Kaliyuga është turmë e gënjeshtrës, kotësi, lakmia, epshi, etj Men dhunës hani gjëra që ata nuk duhet, psikikë e tyre është i turpshëm, të folurit e tyre është e rreme, trupi i tyre lëshon një erë të urryer e alkoolit, drogës etj, ata rrezikoj shumë, ata të drejtuar pas ari dhe të holla lakmi dhe kështu ata humbin natyrën e tyre rinore. Kur sëmundjet janë në rritje, kur Yajna, bamirësi, kursimit janë injoruar, kur sistemi kastë merr shtrembëruar, kur vëllezërit e prerë fytin e njëri-tjetrit, kur një djali i pëlqen më shumë vëllai-in-ligj e tij se vëllai i tij, kur preceptor- lidhja dishepull është prishur, kur ashtuquajtur shenjtorë kënaq në epsh, etj koprracisë, kur burrat dhe gratë martohen më vete, kur nuk ka dashuri e humbur për prindërit e dikujt, kur mënyra vetëm një e veshje është dhënë weightage, kur një shenjtorë e vërtetë 'këmbët nuk janë të adhurohet dhe kur të gjitha programet fetare të botës të bëhet kaotike, kjo do të thotë se Kaliyuga ka arritur kulmin e saj. Në atë kohë në baltën e Kaliyuga do të lulëzim nje zambak i quajtur Nishkalank Avatar apo Mishërimi i patëmetë.

Nuk është shumë e një ndryshim kur ju krahasoni rrethanat e sotme dhe ato të parashikuara në të kaluarën. Nëse analizojmë sot quhet kështu progres, ne do të pyes veten se si shenjtorët e mëdhenj të së kaluarës si dhe Shukadevaji Sutaji parashikoi njollos keqe të kohëve moderne e sotme. Të gjitha thënë dhe bërë, situata tashmë janë duke u etched për krijimin neo e fesë së vërtetë. Shkrimet thonë se sot Mishërimi i patëmetë patjetër do të shfaqet për qëllime krijimin neo, tjetër shkrimet e shenjta dhe hyjnore vendosmëria do të provohet gabim.

Kjo Maharshi (shenjt i madh) i cili ka realizuar Perëndinë, manifeston fuqitë intelektuale që supercede në nivelet intelektuale e të gjithë shkencëtarëve të botës vënë së bashku. Shenjtorëve të tilla janë delikate kthjellët, shikues shkencore dhe largpamës. Çdo gjë që ata parashikojnë, gjithmonë vjen vërtetë. Incarnations e Madhe e Perëndisë janë manifestuar në të kaluarën në tokë dhe në të ardhmen ata do të vazhdojë të bëjë kështu. Edhe në qoftë se bota nuk arrin të njohë një mishërim i Perëndisë, ai merr njihet nga detyrat e tij të drejtë, detyrat gjigant dhe fuqinë hyjnore.

Disa shpirtra zgjuar të lindjes së bashku me një mishërim i Perëndisë, në mënyrë që të kryejë misionin e tij në botë. Në mënyrë që këto ndihmësit nuk mbyten në oqeanin e


mëkateve, njollos etj Shkrimet ketë edhe më parë me shkrim historinë e krijimit neo. Edhe pse stili i shkrimeve të shenjta teksteve është simbolike, madje edhe atëherë ajo mund të kuptohet me ndihmën e një pamje delikate. Ata kanë përpunuar Subtly në aktivitetet e Mishërimit i patëmetë dhe këtë ata kanë bërë me ndihmën e simboleve, tregime etj Nëse Purana Kalki lexohet me një intelekt të mprehtë, delikate, ne mund të kuptojmë se edhe pse kjo Mishërimi i patëmetë është i lindur si një qenie njerëzore, klasa e tij, prejardhjen, veprimet, mendimet, emocionet, profesioni, etj natyra janë krejtësisht të patëmetë. Mëkati nuk mund të prekni këtë Mishërimi, padrejtësi dhe e pavërteta nuk vijnë në afërsi të tij, ai do të jetë një shenjt realizohet mençur dhe si i pafajshëm dhe i pastër si një fëmijë.

Në kapitullin e dytë (7 th ajet) e Kalki Purana thuhet se Kalki Mishërimi (Avatar) do të shfaqet në një fshat. Babai i tij do të jetë i njohur (Vishnu Yash) dhe nënën e tij do të kenë një intelekt të shenjtë. Shumë demi-perëndi do të jetë i lindur në tokë edhe më parë në mënyrë që të ndihmojë këtë Mishërim i patëmetë. Ata do të lind me një vendosmëri të manifestimit Satyuga (Epoka e Artë) përsëri në tokë. Mishërimi i patëmetë do të kujtojmë në lidhje me zgjidhjen e këtyre ndihmësit e tyre. Kështu ata do të punojnë shumë për të rivendosin drejtësinë në tokë.

Lumin Ganges dmth lumi i urtësisë larë jashtë trupor identifikimin Kalki që nga mishërimi i kishte marrë një trup njerëzor. Kështu psikikë Kalki u bë pastër. Savitri larë trupin e Perëndisë dmth hyjni Savitri detyruar dhe forcë vitale (Kalki Purana 2/16). Para lindjes së Kalki, vëllezërit 3 e tij kishte marrë tashmë lindjen (vargu 31). Ai kishte 2 djem (8/36). Duke parë madhështinë e djalit të tij, babai i tij tha: "Bir, tani unë do të merrni ceremoni tuaj thread (Yajnopaveet) bërë. Unë do t'ju japë njohuri të Savitri Natyra Nënë dmth. Pas adhurimit Gayatri, ju duhet të studioni Veda (vargu 35). "

Në vargun 40 një përshkrim është dhënë në lidhje me natyrën Kalki-së. Më tej, Brahminhood e vërtetë është përshkruar. Kalki pyeti babanë e tij - "Çfarë janë Veda? Çfarë është Savitri? Si mundet njeriu të bëhet një Brahmin vërtetë "Babai i tij u përgjigj: -" Bir, Vedat janë thëniet Vishnu-së dhe ajo e përshkruan realizimin e Perëndisë. Savitri është Nëna e Veda. Ata që adhurojnë Savitri, të arritur Perëndinë pa ndonjë udhëzim tjetër. Brahman (shpirti kozmik) është beginningless Perëndisë, pavdekshëm, i përjetshëm dhe natyra çrregullt. Kur njeriu bashkon shpirtin e tij me Zotin, njeriu bëhet i Perëndisë, që është si një tenxhere me ujë (njeri) që hyn në oqean (Zotit). Deri njeri nuk bashkohen psikologjinë e tij me Zotin, ai nuk mund të bëhet një Brahmin vërtetë. Në mënyrë që të përmbushin këtë premtim, një Brahmin simbolikisht vesh fije e shenjtë (Yajnopaveet). Kështu njeriu shpëton realizon dredhinë e dëshirave, njollos, mëkatet etj dhe marshime përpara drejt qëllimit të tij shpirtëror. Ai zotohet për të kryer austerities, Mantra duke kënduar, vetë-studim, vetë-kontrollit etj Për sa kohë Brahmins tilla vërtetë ekzistojnë në këtë botë, ai do të mbushen me gëzim, pasuri dhe lumturi. Dita Numri Brahmins tillë 'rënë,


njeri përqafuar padrejtësi. Djali! Ju duhet të bëhet një Brahmin vërtetë dhe ekzaltim të gjithë botën. "Kalki ishte shumë i kënaqur dhe ai ishte dhënë thread shenjtë (Yajnopaveet). Ai u dërgua më pas për të studiuar Vedas.

Një fëmijë Brahmin (që bëhet një Mishërimi më vonë) merr të gatshëm për të hyrë në një Gurukul (shkollë preceptor së). Në atë kohë vjen Parshuram, i cili kryen austerities në malet Himalayan quajtur Mahendra. Ai i jep Darshan të Kalki dhe merr atë në Himalajet për pendesë Perëndia realizimin bazuar. Një përshkrim i detajuar simbolike e gjithë kjo është dhënë në 3 tretë (kapitulli 1-11 vargje). Është e rëndësishme për të kuptuar këtë histori Zoti Parshuram duke i mësuar Kalki, Ayurveda, Dhanurveda, Samveda, vetë-realizimit dhuron etj në Kalki, një prirje hyjnore e mendjes.

Në luftën e njohurive, shpirtrat e zgjuar nën drejtimin e Kalki treguan vigjilencë të nivelit të luftës. Në këtë mënyrë nga tejkalimin e mendjet e njerëzve të cilët kishin një opinion të thjeshtë materiale, ata mbolli farat e fesë së vërtetë dhe shpirtërore. Ata vazhdojnë të ndryshojë botën me dashurinë e tyre, dhembshuria etj Më tej ata warded off vështirësitë e të gjithë atyre që ishin të kalonte në trishtim. Këta njerëz janë dhënë pikëlluar, pasuri, jetë të gjatë fëmijët dhe prosperitetin e familjes.

Bazuar Kalki e urtësi Yajnas Vajpeya kryhen për një kohë të gjatë. Drejtimin e jetës së njerëzimit botëror merr një kthesë pozitive. Në atë kohë ai duart mbi përgjegjësinë e këtyre Yajnas të ndihmësit të tij Brahmin dhe vendos jashtë për austerities intensive. Pas dorëzimit të organizatës Mathura për Surya-Ketu, ai filloi që banojnë në Haridwar në brigjet e Ganges me Shukra (Aide) dhe gruaja e tij. (2 nd Pjesa, 1 st Kapitulli, vargu 46). Mbi këtu shpirtra që manifestohet nga rishis si Vamdev, Atri, Vasishtha, Galav, Bhrigu, Parashar, Narad, Ashwatthama, Kripacharya, Trit, Durvasa, Deval, Kanva, Devpramiti, Angira etj nisën që të ketë vizionin e shenjtë të Perëndisë (4 tek 7 vargun). Ata u kthyen me një vendosmëri të fuqishme të shndërrimit të botës pas dëgjimit çfarë Zoti Kalki tha. Zoti me gruan e tij euologize Gangaji dhe bredh lirisht në malet Himalayan. Në kapitullin Urnavish e 3 rd pjesë (ajete 33-34) është thënë - Gjatë sundimit Kalki-së, asnjë ishin padrejtë. Varfëria, jeta e shkurtër span, kotësi, dinakëri, zilia etj u shkatërruan plotësisht. Gjithkush arritur gëzimin e ngjashme me Demi-perëndi.

Kur në të kaluarën, Perëndia manifestuar në çdo epokë, Ai nuk u njoh si një mishërim (Avatar). Ajo ishte vetëm kur Perëndia e braktisi për tokën vendbanim e Tij hyjnore, që njerëzit të besonin se ai ishte me të vërtetë një mishërim. Kjo mund të jetë që një fuqi hyjnore ekziston në këtë epokë shumë. Kjo mund të jetë se ajo është duke vepruar dhe sillet siç u përmend më sipër dhe se ne kemi dështuar të njohin Atë.


Rrethanat në të cilat Perëndia i mishëron në tokë, tashmë ekziston sot. Edhe Listat astrologjike janë shumë të favorshme për Atë për të mishëruar. Mbajtur këtë në mendje, në 1939 AD një takim të Yogis, Shenjtorët, studiues etj u zhvillua në Uttar Pradesh. Një diskutim i hollësishëm mbi Mishërimit i patëmetë u zhvillua dhe të gjithë ranë dakord se Zoti Kalki kishte incarnated tashmë në tokë. Problemi ishte se Yogis shumë, etj Sages shpallur se ata ishin Zoti Kalki. Kështu si duhet Kalki vërtetë të identifikohen? Takimi deklaroi se vetëm në qoftë se karakteristikat e caktuara kanë qenë të pranishëm në një person, ai do të quhet Zoti Kalki. Shenjtorët e këtij takimi shkroi një libër "Kalki Avatar" dhe shpërndarë atë në të gjithë vendin. Qëllimi i tyre ishte për të kapërcyer zhgënjimin e dishepujve të cilët besonin të gjithë dhe çdokush të jetë Zoti Kalki. Në këtë mënyrë e përshtatshme Zoti Kalki mund të identifikohen dhe të gjithë mund të ndihmojë Atë në misionin e tij të botës neo-krijimit. Një pjesë e librit ka thënë - "Zoti Kalki do të jetë kreu i një organizate të fuqishme. Ai do të hartojë një etikë të sjelljes të drejtë nga spiritualitetit në jetën shoqërore dhe do të ndiqet nga të gjithë botën. Ai do të jetë shkencëtar i të gjithë shkencëtarëve dhe do të shpalosin misteret e brendshme të shpirtit. "

"Midis vetullat e këtij Shën hyjnore do të ekzistojë një Moon (V-formë). Në fytin e tij do të jetë një 2-rreshtuan shenjë hënës. Ai do të veshin një fustan totale indian. Karakteri i tij do të jetë si të pafajshëm si një fëmijë. Ai do të jetë si guximshme si një luftëtar trim, si rinor si Ashwini Kumaras dhe një dijetar i madh i Vedas. Babai i tij do të inkurajojë atë për të ndjekur Yoga. 24 letra do të jetë shumë i rëndësishëm në jetën e tij. Në moshën 24, ai do të ngjitet majat më të larta të Yoga. Ai do të këndojë një Mantra e 24 shkronja. Për 24 vjet ai do të kryejë pendesë e cila do të përfshijë 24.000, 24 lakhs, 24 crores etj Mantra këndonin Ai do të interpretojë 2400 Yajnas "

Sipas Kedardatta Joshi-"Gjendja materiale e Indisë do të rritet me shpejtësi. Një pushtet do të shfaqet që do të shkatërrojë të menduarit turpshëm nga rrënjët e saj shumë. Se pushteti do të manifestohet si një organizatë të vogël dhe më vonë, ajo do të krijojë një revolucion menduar në të gjithë botën. "

Drejtimet delikate qiellor dhe besimet e mësipërme të Shkencave Astrological na tregon se fuqitë e krijimit botërore neo dhe një atmosferë të favorshme ka ardhur tashmë në ekzistencë. Intelekti vogël njeriut dhe forca do të dështojë pa fat në pengimin atë.

Paranhans Shri Rajnarayan Shastri, në bazë të llogaritjeve Astrological thotë se - "Përsëri Mathura do të merrni kredi të inducing një revolucion shpirtëror në botë në mënyrë që të


transformuar besimet aktuale në lidhje me materializmin. Horoskop e lumit Yamunaji tregon se në mes të 1970-1980 AD do të jepet një formë më të bukur në mes të Delhi dhe Agra. Ashtu si Haridwar, Mathura dhe Vrindavan do të bëhet Pilgrim spote botë. Qendra pelegrin Satyuga do të jetë Yamuna. Ashtu si Mahabharat një herë Delhi dhe Mathura do të prekë majën e përparimit.

I madh besimtar Swami Jagdishanand, duke parashikuar se Mathura do të jetë qendra e krijimit neo, thotë se - "Mahagauri ishte në një ekstazë të thellë meditative (e ithtar i njohur i Bengalit). Shpirti i saj arriti Mathura. Atje ajo pa 10 vjetorin mishërimi i Perëndisë Kalki dmth Zotit duke studiuar në një ndërtesë shumë të vjetër në një veshje indiane. Shumë herë Mahagauri pa Kalki në ëndrrat e saj në një sjellje të fjetur.

Pasi George Babri, një dijetar i madh i Shkencave sekrete të Egjiptit, tha se - "Një njeri ka qenë i lindur në India i cili do të japë dritën e një epoke të Artë në botë. Aktivitetet e tij do të shtoj të pavarur rreth 1930 AD 14 -të shtator, 1936 do të jetë dita e parë e një epoke të re. Në atë ditë ky shpirt do të heqë dorë rrobën e tij të një qenie njerëzore dhe do të shfaqë natyrën e tij hyjnore. Megjithë kundërshtimin intensive nga njerëzit injorantë, ai do fuqitë hyjnore manifestuar dhe kështu goditje besimet mosha-e vjetër tona. Pas 1965 pas Krishtit, njerëzit do të fillojnë realizimin e natyrën e tij hyjnore dhe pas 1970 pas Krishtit ai do të manifestohen plotësisht identitetin e tij si një mishërim i Perëndisë. Në këto kohë kërcënimi i një lufte botërore do të përvijohet të mëdha në botë. Kjo luftë e tmerrshme do të lëshojnë flakë të shkatërrimit. Si rezultat i qytetërimit kryesor e sotme e botës do të shkatërrohet aq keq, sikur ata kurrë nuk kishin ekzistuar më parë. Më vonë India do të menaxhojë aktivitetet e botës. Kjo do të çojë botën drejt paqes dhe vëllazërisë ".

Në Bibliotekën Khudabaksha Patna e orientale nuk është një libër në poezinë persiane shkruar nga Buhara-së Niyamatullah madhe saint Shah Valli-Sahib. Fama e tij si një prophesier madh ishte edhe më i madh se sa si një shenjt i madh dhe rob i Zotit. Kur mëndja bëhet e pastër, ajo është si një ekran të kinemasë në të cilën ngjarjet e kaluara dhe e ardhmja mund të shihet shumë qartë. Kjo shihet qartë në jetën Shah Valli është shumë, kurrë nuk ka shprehur zemërimin, nuk lënduar ndonjë krijesë dhe do të shpejtë në ditën e madje edhe në qoftë se ai thjesht e pa, alkool etj mish Ai do t'i lutemi Perëndisë - "Zot! Ju lutem hiqni objekte të tilla nga bota në mënyrë që njerëzit të mos bien pre e tyre. "Ai jetoi një jetë të vërtetës dhe idealet e larta. Kjo bëri mendjen e tij jashtëzakonisht të pastër dhe si rezultat ai mund të shihni me lehtësi ngjarjet e kaluara dhe të ardhshme.

Në këtë libër ai shkruan se "Japonia dhe Rusia do të një luftë. (Kjo luftë e bëri të ndodhë në 1904 pas Krishtit) Një tërmet intensive tokë do të zhvillohet në Japoni. (Kjo ndodhi në


1932 pas Krishtit) në 1 st Alfa Lufta e Parë Botërore (Angli) do të luftojë me Jeen (Gjermani). Anglia do të fitojë akoma, 1 crore, 31 njerëz do të vdesin lakh në këtë luftë. "Kjo shifër vdekja u konfirmua më vonë nga një raport i Komisionit britanik. "Dy Jeens (2 gjysmave të ndara të Gjermanisë), do të përjetojë një marrëdhënie të tensionuar". Parashikim i tij i një shpërthimi atomik në 2 nd luftës botërore edhe doli e vërtetë. Kështu të gjitha profetizon e Shah Valli doli e vërtetë.

Lidhur India Shah Valli Sahibin thotë-"Kjo tokë do të merret përsipër nga të huajt nga duart e muslimanëve. Pastaj Hindu - Muslimanët do të bashkohen dhe të luftojnë këto huajve dhe kjo e fundit do të lënë me detyrim. India do të jetë e ndarë në 2 kombe dhe këto 2 do të luftojnë aq shumë sa që një kërcënim i luftës do të përvijohet të mëdha. Kjo do të vazhdojë deri në ditën e Pakistanit ri-njësi me Indi. Fituesi i gjysmës myslimane (Pakistan) do të jetë një indian i Përgjithshëm me origjinë muslimane. Më vonë edhe Hindusët dhe myslimanët do të jetojnë në një mënyrë paqësore "(profetizo më lart është botuar në revistën Akhand Jyoti edhe më parë)

"3 rd Bota lufta do të jetë e tmerrshme. Amerika do të jetë një lojtar dominues në të. Pas kësaj lufte, vendi anglisht do të fshihen krejtësisht jashtë. India do të shfaqet si një fuqi Super e Botës. Për të arritur këtë status, India do të pësojë shumë herë duke u përpjekur. Në vështrimin e saj, situata do të jetë e dhimbshme, por të tilla një Dërguari hyjnore e Perëndisë do të jetë i lindur në Indi të cilët do të mblidhen dhe t'i bëjë ata të thjeshtë të guximshme. Këto laymen trima do ta kundërshtojë besimet e hard-core meshkujt materialiste dhe të dalin fitimtar. Kështu shenjtë, njerëz idealistë do të lulëzojë në botë dhe ata do të kthehet në krijimin paqe të përjetshme dhe lumturi në të gjithë botën.

Kalki Purana, Mahabharat dhe literatura të tjera të shenjta kanë përshkruar rrethanat nën të cilat Zoti Kalki do të manifestohet. Këto rrethana ekzistojnë sot. Spiritualists amerikane kanë marrë interes në lidhje me mishërimin Kalki Zotit s. Kështu ata të ngritur një komitet kërkimor për të studiuar Mishërim Kalki e Perëndisë. Një student amerikan ka bërë këtë temë tij të kërkimit. Në bazë të kopjeve të teksteve fetare Hindu gjetur në Angli, komiteti më lart beson se Zoti Kalki ka marrë tashmë lindjes. Sipas Amerikane 8 Reporter -të tetor, ky komision është duke kryer një studim të detajuar mbi Kalki Mishërimit në Indi.

Mendimi i shenjt i madh jug të Indisë dhe sheh, Raman Swami Iyer, në temën e "The Mishërimit i patëmetë dhe të dërguarin Hyjnore të kësaj epoke", është më e qartë, kur në krahasim me të gjitha profecitë e tjera të bëra deri tani. Ai shkruan - "Kalki nuk do të vijë në një kalë dhe se ai nuk do të kryejë një shpatë. Në fakt këto janë simbole ku një kalë përfaqëson energjinë. Kuptimi i së Kalki hipur një kali është se kjo Mishërimi Hyjnor do të


jetë aq i fuqishëm sa që Energjisë kozmik do të punojnë sipas vullnetit të tij. Zoti Rama kishte vrarë Ravan tmerrshme demon me fuqinë e Tij hyjnore. Zoti Krishna shumë ishte një Mishërimi, sepse fuqia e tij hyjnore krijuar dridhje në psikologjinë e Kauravas dhe Pandavas. Ai ishte aq i fuqishëm sa që të gjithë të diturit e botës vënë së bashku u dorëzua në këmbët e tij lotus. Kali simbolizon faktin se ky mishërim i madh do të jetë qenia më e fuqishme në historinë e botës.

Një shpatë do të thotë një artikull përdoret për prerje. Mbi këtu shpatë do të thotë prerje mendimet turpshëm në psikologjinë e njerëzimit botëror dhe nuk kishte prerë kokat e tyre fizike. Kalki Purana qartë thotë se Zoti Kalki do të sfidojë të gjithë ata njerëz të botës, të cilët mund të jenë me arsim të lartë, por që mendojnë vetëm fitimet materiale të jenë të gjithë dhe në fund të gjithë e jetës. Materializmi me siguri mund të jetë mjeti por jo fundi i përjetshëm. Ai që shkatërron të menduarit të padëshirueshme e materializmit të thjeshtë,, ateizmi etj rrethim do të jetë Zoti Kalki ".

Shri Iyer më tej thotë-"Kalki do të lindë pranë Mathura. The Sambhal fjalë do të thotë një fshat në brigjet e lumit Chambal. Arena Kalki e punës do të jetë Mathura. Ndihmësit e tij do të vijë nga rajonet e tjera. Ai do të jetë një besimtar i madh i Gayatri dhe njohësi i parimit Savitri. Ai do të shkathtësi prerë mendimet e turpshëm me mendime të mira. Ajo është vetëm ai që do të ketë sukses në vendosjen ato mendime të cilat janë të kundërta zhurmë për tendencën e sotme të të menduarit. Shumë të tjerë do të quajnë veten Mishërimi i Perëndisë (Avataras). Ata madje mund të tregojnë disa mrekulli, por krijimi neo të botës do të jetë edhe përtej mundësive të tyre. Kështu ata do të manifestohet si krimba tokë në monsoons dhe vdesin në një kohë të shkurtër. Si kundër këtij Kalki Lord (në formën e një SINT) nuk do vetëm të jetë shpëtimtar i Vedas por do gjithashtu percaktoje etikën shenjta për një ditë ndaj aktiviteteve ditore. Më vonë njerëzit do të ndjekin mendimin e tij fetare. Kjo Saint hyjnore do të jetë një shtëpie. Pavarësisht se shumë i pasur, ai do të jetojë një jetë të "jetesës të thjeshtë dhe të menduarit e lartë". Pasuria e tij do të shfrytëzohen për mirëqenien e botës. Këto idealet e tij do të jetë imbibed nga pasuesit e tij kudo dhe do të krijojë një organizatë të tillë që do të përhapur mesazhin e tij të paçmuar në të gjithë globin. Gratë do të jetë mbizotërues në mesin e ndihmësit e tij. Ky shenjt i jashtëzakonshëm do të ndryshojë qëndrim në gjysmën e dytë të jetës së tij. Në atë kohë Raudra e tij (të frikshëm) formë do të shfaqet. Kur njerëzit do të dridhen për shkak të mendimeve të tij frikshëm, gruaja e tij i shenjtë do të marrë përsipër frerët. Më vonë kjo gruaja e tij i shenjtë do të sjellë përsëri me dashuri pasuesit e tij të cilët kishin humbur larg nga rruga e spiritualitetit. India do të përparojë me hapa të mëdhenj dhe kjo do të ndikojë edhe Rusia dhe Amerika. Të dyja këto vende do të zbehtë para atmosferë rrezatuese të Indisë. "


"Kush do të merrni lavdinë për të qenë Kalki" Dërgo këtë përgjigje për rrethanat dhe kohën. Incarnations shumë e Perëndisë janë identifikuar, ndërsa ata ende gjallë në botë. Prandaj nuk do të ketë asnjë problem, ndërsa identifikimi i vërtetë Zoti Kalki. Kalki ardhmen mund të vazhdonte të vështirë për të fshehur identitetin e tij hyjnore, por ajo do të jetë e kotë. Ajo është caktuar që një fuqi Hyjnore ka incarnated tashmë për të transformuar këtë epokë. Si është e mundur që Zoti nuk do të përmbushë premtimin e tij për "padrejtësi kudo përpijë botën, unë do të mishëruar në mënyrë që të ri-vendosin drejtësinë në botë. Njerëzimi bota do me detyrim të ecin në rrugën e së vërtetës qoftë vullnetarisht apo ndryshe. "

Prophesizers Madhe si Celsus, Danielit, Nostradamus, Vegilatin dhe Baba lëmshi Ben them se Era Transformimi do të jetë rast i fundit dhe më i jashtëzakonshëm i këtij shekulli. Askush nuk mund të pengojë atë. Shumë nga këto profeci shikuesve të mëdha janë shumë të rëndësishme.

(1) Në vitin 1999 pas Krishtit një ushtri e madhe e përgjithshme e një kombi Lindore do të tokës në Evropë, pas udhëtimit në ajër. Në atë kohë një luftë do të luftohet. Artizanale ajrore të këtij përgjithësi do të mbulohen me disa fuqi të padukshme dhe kështu edhe një raketë e paqartë nuk do ta shkatërroj atë. Në atë kohë në Paris do të përjetojnë një rënie së bashku me vendet e tjera të fuqishme perëndimore, që thjesht japin rëndësi të materializmit. - Nostradamus

(2) E gjithë bota do të qeveriset nga një qeveri botërore ndodhet në një rajon të veçantë të botës. Një gjuhë dhe një kulturë do të ekzistojë. Popullsia urbane do të zvogëlojë një marrëveshje e madhe. Teknologji të komunikimit do të avancojë aq shumë sa që njerëzit do të dërgojnë mendimet e tyre për të tjerët larg vetëm si një radio e bën. - DANIEL


(3) Era e Artë (Satyuga) do të fillojë me qenie njerëzore nën moshën 25 vjeç. Të moshuarit do të refuzojnë të heqin dorë nga besimet e tyre moshën e vjetër. Në atë kohë një shenjt i madh do të jetë i lindur në India i cili do të revolucionarizojnë të gjithë botën me të menduarit e tij të shenjtë. Ai do të ketë pasuesit panumërta. Në mesin e tyre disa njerëz të cilët kapin mbi të besimeve të vjetra do të dështojnë të përvetësoj mësimet e këtij shenjtori. Pavarësisht nga kjo një brez i ri i njerëzimit botëror do të lehtë të pi të gjithë që kjo të madh Shën tregoni atyre për të dhe do të punojë shumë kështu për krijimin e neo. Njerëzit do të jetë e plotë të shpresës dhe padrejtësisë, cunningness, mashtrimit, mashtrimit etj do të zëvendësohet nga dashuria universale,, dhembshuria bujaria etj Drejtësia do të krijohet në botë dhe të pandershme do të jetë çrrënjosur. Nga AD vitin 2000 kete foto do të bëhet më e qartë. " Author: Shriram Sharma themelues Acharya i Familjes Gayatri Ndërkombëtare ishte një i madh shikues Yogi dhe mishërimi i Perëndisë që shkroi vëllime të literaturës shkencore kryesisht mbi tema shpirtërore për mirëqenien dhe paqen botërore. Për më shumë pls shkencore literaturë d vizitoni http://www.shriramsharma.com/ http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org www.awgpestore.com dhe http://www.awgp.org/ PËRSHKRIMI: Free e-libra në Chakra meditimESP, Nirvikalpa Samadhi apo mendimit Trance Lirë, arritja Ridhi-Sidhis ose energjitë hyjnore, feja e ardhshme shkencore, Gayatri Super Energjisë Shkenca & Yoga Kundalini lidhen me Neurosciences-ESP, endokrinologji,, Anatomi Psikologji & Sociologji për 1) materiale dhe begati shpirtërore dhe 2) të bashkuar botën në mënyrë paqësore si një familje. Jona është një website rreptësisht jo-komerciale e cila synon realizimin e ëndrrës mosha e vjetër e udhëheqësit të madh dhe mendimtarët e botës: një botë të bukur pa kufij. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-libra ultra telepati shëndoshë parapsikologji metafizika nirvikalpa Ndotja Samadhi Yoga Tantra internet movies hipnoza ekologji astrologjia Ayurveda Kalki bioelectricity operacioni lasers ozonit radar stresi krijimtarisë arkeologjia Indus Valley Civilization karburantit Kriza ushqimore mungesa tsunami biografi feje botërore paqe mendjes psikikë zot nervore delikate shpirti vetëdije hyjnore ekstazë gjëndrat endokrine ESP Chakras pleksus përqendrimit meditim intelektin profeci menduar duke menduar Cheiro lumturi Nostradamus Aurobindo trurit Vedas diellore energjisë dielli pastër shenjtë kuptim organet prana Avatar Upanishad dritë celular hipofizës futurist transformim hipotalamusin parashikim gjarpri pushtet jetën e njeriut integritetit etikën karakter vagus Tantra neutron Mooladhar bërthamore proton

(4) Sipas 'Imamey Akhikajjana "një Dërguari hyjnore do të mbërrijë në 14 -të shekullit. Ai do të udhëheqë njerëzit drejt rrugës së drejtësisë, së vërtetës dhe drejtësisë. Kështu e gjithë bota do të lar.

Në bazë të Bhrigu Samhita, Shri Swami Aseemandji shkruan - "Edhe një herë, si Lord Ram Krishna dhe në të kaluarën, një mishërim i Madh i Zotit manifestohet do të në këtë botë. Ai do të jetë një besimtar i Savitri dhe si Zoti Budha, do të jetë një që do të zgjojë Mahayogi gjitha Chakras e tij (plexuses). Me fuqinë e tij të austerities, ai do të shmangë sëmundje të përhapura në botë. Ai do të ekzaltim të varfërit dhe të shtypurit. Njerëzit do vetë identifikimin e tij dhe do t'i shërbejë atij devotionally. Ndihmësit e tij do të vijnë nga të gjitha rajonet e Indisë dhe ai do ta lidhë Indi me fije e një kulture të vetme të shenjtë. "


Kur një revolucion do të manifestohet, njerëzimi bota do të merrni tërhequr në Indi dhe një epokë e re do të vijë në ekzistencë. Deri në këtë epokë të Artë manifeston, njeriu do të pësojë mundime të mëdha. Nuk është një mundësi e një pjese të popullsisë së botës rënie për shkak të fatkeqësive natyrore, grindje, në - luftimet etj

Në të njëjtën mënyrë prophesizer kryesor meksikan, z Aharo Amaya parashikon se krijimi neo patjetër do të ndodhë. Ai shkruan - "Vitet midis 1970-2000 AD do të jetë plot me situata të tmerrshme në të gjithë botën. Gjatë këtyre herë rrethanat treguar për një 3 rd luftë botërore mund të gllabërojë botën. Pavarësisht nga kjo, pasi që liderët politikë e sotme janë të vetëdijshëm për rezultatet e tmerrshme të luftës bërthamore, një luftë gjigant nuk mund të luftohet. Natyrisht! Njerëzimi bota do të duhet të përballen me situata të tmerrshme. Uptil 2000 burrë AD do të përballet me tërmetet, urinë, zi buke, etj përmbytjeve Pas kësaj një fuqi hyjnore do të shfaqë në botë dhe do të shkaktoj njerëzimin për të jetuar një jetë të idealeve të shenjta. "

Ndërsa paralajmëruar Kryetarin një javë më parë, z Amaya e këshilloi atë që të mos udhëtojnë për disa ditë. Ky paralajmërim u përcolli Presidentit Kennedy, por ai e quajti atë një besim të verbër. Brenda një jave Kennedy u vra ndërsa udhëtonte në Teksas, SHBA Në të njëjtën mënyrë, Amaya kishte parashikuar se Xhonson nuk do të ri-zgjidhet si President. Parashikimi zotit Amaya në lidhje përparimit të Indisë dhe udhëheqjes shumë është përmendur si më sipër.

Të gjitha shikues kryesore të botës kanë parashikuar në një zë që turbullirë përhapur do të shihet në të gjithë botën. Kjo do të revolucionarizojë dhe transformimin e botës. Ajo do të shkatërrojë mëkatar qëndrim, jo etike e njeriut të sotëm dhe do të krijojë një fe të re, të bazuar në idealet e shenjta. Atëherë njerëzimi bota do të jetojmë si vëllezër të dashur. Kështu bota duhet të përpiqen shumë për të fut në transformimin e botës dhe kështu paqe.

Aktivitetet ilegale sot janë në kulmin e tyre në botë. Në mënyrë që të përmbushin qëllimet politike, njerëzit e ashtuquajtur të arsimuar nuk mendoj dy herë para se të përdorni mjete të paligjshme dhe jo etike. Arroganca është mjaft e përhapur dhe ka kaluar paturpësisht kufijtë e disiplinës, e cila Indi ishte i njohur edhe në të kaluarën. Në gratë e kaluara ishin shikoi si bizhuteritë e mëmësisë, por sot ata janë të trajtohen indecently. Power kozmik (Zoti) nuk do të tolerojë këtë gjendje të punëve. Në një krijim të caktuar neo kuptim është dëshira e shenjtë e Perëndisë. Një duhet të studioni thellësisht se nëse parashikimet e mësipërme janë në lidhur gjithsesi me planet e Perëndisë. Në qoftë se edhe një pjesë e vogël e saj është e vërtetë, njerëzit e mençur duhet plotësisht të bashkohen në këtë përpjekje të shenjtë të krijimit neo.


KAPITULLI 14 - agjitacioneve, shkatërrim, një turbullirë GREAT DHE PASTAJ agimin e një epoke të re

Në 20 -të shekullit, Nënë Natyra do të jetë aq i xhindosur si kurrë më parë. Një shtet shkatërruese do të vendosen në ujë ku do të hyjnë në tokën dhe toka do të hyjë në ujë. Vetëm atëherë disa burra të devotshëm e botës do të ekzaltim njerëzimit botëror.

"Energjia që do të transformojnë këtë epokë nuk do të jetë politik apo të ndonjë 'teori'. Kjo energji do të jetë sentimentale dhe do të transformojë psikologjinë e njeriut. " -

Nostradamus

Kjo është në lidhje me një incident në qytetin e Milanos. Në vitin 1515 pas Krishtit disa priftërinj ishin duke udhëtuar në këtë qytet. Një djalë 12 vjeçar iu afrua atyre. Gjithkush u përkulur deri në mesin e këtij grupi udhëheqës i priftërinjve, por ky djalë 12 vjeçar sexhde në këmbët e një prifti të rinj të këtij grupi. Gjithkush wondered pse ky djalë u përkulën të një prifti të zakonshëm të rinj. Një person pyeti këtë djalë - "Biri! Çfarë cilësia veçantë keni perceptojnë në këtë prifti të rinj, të panjohur e cila shkaktoi që ju të bini përmbys para tij dhe jo të tjera të njohura priftërinjve "Djali u përgjigj seriozisht -" Ju të gjithë jeni në dijeni se ky prift i ri e sotme do të bëhet Papa Kisha e Vatikanit në të ardhmen. "

Gjithkush ia plas gazit. Kjo ishte për shkak se prifti i ri nuk posedojnë asnjë cilësive të veçanta që mund të bëjë atë një Papë. Kur në 1585 pas Krishtit kjo prift i ri quhet Feli Peretti të vërtetë u bë një Papë, njerëzit ishin të habitur dhe të menduar se si një djalë 12 vjeçar mund të parashikojnë këtë ngjarje edhe më parë?

Por ky djali nuk ishte një fëmijë i zakonshëm. Ky fëmijë ishte askush tjetër përveç Nostradamus i cili u bë një shikues i madh i Francës. Në 16 -të shekullit ai bëri 1000 profecitë që lidhen edhe me 20 -të shekullit. Për 500 vitet e fundit e gjithë bota ka qenë e habitur me profecitë e tij. Edhe sot pas hyri në 21 st shekull dhe pas kalimit nëpër 20 -të shekullit, njerëzit janë më të zellshëm cogitating mbi profecitë e Nostradamus '. Në paragrafët e mëposhtëm ne do të hedhin dritë mbi-fuqi shtesë të tij shqisore (ESP).


Nostradamus lindi më 13 -të dhjetor, 1503 AD në një rajon të quajtur francez Saint Remi. Nuk ka dyshim se janë qenie njerëzore të caktuara që kryejnë kompetencat e tyre shpirtërore të jetës së kaluar në lindje tyre të ardhshëm. Pavarësisht nga kjo, edhe ata duhet të aktivizoni këto kompetenca shpirtërore në lindje të tyre të mëvonshëm. Nostradamus ishte një fëmijë i talentuar i cili mund të shohin ngjarjet e kaluara dhe të ardhshme. Në fëmijërinë e tij ai adhuruan Perëndinë, dhe kështu pastroi mendjen e tij. Ai rritur pushtetin e tij shpirtërore me anë të austerities, studimet e shkrimeve të shenjta dhe praktikave të tjera shpirtërore. Ai studioi filozofi dhe astrologjisë. Ai gjithashtu studioi ngjarjet botërore në mënyrë që të grihë aftësitë e tij. Në këtë shekullin e ai u tha të jetë një astrolog i madh dhe shenjtor shikuesi.

Nostradamus kishte parashikuar se në 20 -të shekullit, një diktator do të marrë përsipër Gjermani dhe terrorizojnë tërë Evropën. Ai e quajti këtë diktator "Hister", e cila ishte e gabuar thjesht nga një alfabet. Si parashikuar Hitleri vendosi mbi Gjermaninë si një diktator të ashpër. Një profeci e Nostradamus u lidhur me një ushtar trim të Francës. Ai tha: "Ky ushtar do të bëhet një historian i madh i botës. Nga një ushtar, ai do të bëhet një perandori në moshën 25 vjet. Trimëri e tij do të shkaktoj terror në kampin angleze. Por, mjerisht! Një ditë ai do të burgoset dhe do të shkojnë kështu në harresë. "Nostradamus kishte parashikuar edhe emrin e këtij ushtari si" Napoleoni ". Kjo u provua e vërtetë më vonë, kur Napoleon Bonaparte, një ushtar u ngrit në lartësi të mëdha politike. Profecitë e Nostradamus 'janë shkruar në një libër të quajtur "Shekujt dhe profecitë e Nostradamus Michael D.". Koha dhe përsëri një gazetë e quajtur "Rishikimi Lajme" boton këto profeci si dhe kur ata të vijnë e vërtetë.

Ky shikues i madh kryesisht parashikuar ngjarjet e 20 -të shekullit të dhe ai shkruan - "Në fund të 20 -të shekullit, Shkencës Moderne do të bëhet në mënyrë të avancuar, se shumica e njerëzve do të bëhet ateistë. Sjellja shoqërore do të merrni njollosur së bashku me karakterin e njeriut. Njerëzit nga shtresat e larta të shoqërisë do të kënaq në modës dhe kotësi. Njerëzit do të hanë më shumë në hotele sesa shtëpitë e tyre. Në atë kohë një shpirt i madh i botës do të jetë i lindur në një vend fetar të Lindjes (mund të jetë Indi). Ky shenjt i madh me ndihmën e ndihmësit të tij, do të krijojë një turbullirë të madhe menduar në botë. Ky shenjt historike do të krijojë një të tillë agjitacion të dendur, që grindjet e brendshme do të manifestohet kudo. Kjo grindje e brendshme do të zhvillohet në mes të pjesës fund të 20 -të shekullit të parë dhe pjesa e 21 st shekullit. Vlerat dhe etika njerëzore vonë do të imbibed kudo. Njerëzimi bota do të hedhë në mantelin e njollos dhe kështu do të shoqërohet në qiell në tokë ".


Profecia e mësipërme e Nostradamus vërtetë do të vijnë e vërtetë. Dëshmia e tij është si më poshtë-

1)

Pasi ai kishte parashikuar se pas 3 muajsh, një murtajë e tmerrshme do të përhapet në Francë ku lakhs e njerëzve do të vdesin. Për 3 muaj nuk është parë plaga. Në 91 st ditë, lajmi i disa raste të murtaja erdhi nga Parisi. Më vonë kjo epidemi e murtaja u bë kaq e keqe se Franca gjithë u dridhur nga frika. Kështu me radhë Nostradamus u bë i famshëm në të gjithë botën për profecitë e tij.

2)

Kur epidemia përfundoi murtaja, njerëzit pyetën Nostradamus për të cilën ngjarje të tjera të rëndësishme do të ndodhin në të ardhmen? Ai tha - "mbreti ynë do të vdesë". Mbreti Louis kishte ngjit në fron vetëm 3 vjet më parë dhe ishte në shëndet të shkëlqyer. Brenda një muaji të këtij Louis Mbretit profecisë vdiq për shkak të një sulmi të papritur të diabetit. Jo një person e kishte imagjinuar edhe se tyre energjike Mbreti Louis papritur do të vdesin në këtë mënyrë.

3)

Më vonë parashikimi i tij se Maginot Line Francës do të shkatërrohen, po ashtu doli e vërtetë.

4)

Parashikimi i tij se Gjermania do të jetë e ndarë në 2 kombe të veçanta, gjithashtu doli e vërtetë. Nostradamus kishte paralajmëruar edhe më parë në lidhje me vrasjen e një Kryetarëve pak të Amerikës.

Sa i përket 20 -të shekullit tha ai - "Në fund të 20 -të Nënë Natyra shekullit do të tregojë zemërimin e saj si kurrë më parë. Një fazë shkatërruese do të shihet ku uji do të hyjë në tokën dhe toka do të hyjë në ujë. Disa vende do të përjetojnë përmbytjet dhe në vende të tjera nuk do të jetë thatësira tmerrshme. Vullkani shumë do të shpërthejë një revolucion dhe ushtria do të shihet në shumë vende.

Në atë kohë një fuqi hyjnore do të shfaqen në mënyrë që të transformojë botën. Kjo fuqi nuk do të jetë ndikim potencial çdo komb e as ndonjë 'ISM ". Kjo fuqi hyjnore do të shfaqet si i tillë shenjt të madh që me forcën e tij të karakterit absolut i patëmetë, devotshëm do të shkaktoj paqen në botë dhe unitet. Kështu bota do të përjetojnë atë lloj të begatshme që nuk është përjetuar më parë. "


Nostradamus shumë ka dhënë mendimin e tij në lidhje me shenjtorin e mësipërme të madh të botës. Ai thotë se kjo do të ketë një shenjtor Moon në kokën e tij dhe një Lotus në këmbët e tij. Ai do të vishen në një mënyrë shumë të thjeshtë. Ai do të martohet dy herë dhe do babai 2 djem dhe 2 vajza. Dy herë do të jetë ky ndryshim i qëndrimit shenjt. Të dyja këto herë ai do të shkojë drejt veriut.

Pasi në vitin 1566 (korrik), kjo e madhe prophesizer-shikuesi ishte ulur në dhomën e tij në mbrëmje dhe të menduarit thellë. Papritmas kur një veçanti manifestohet menduar në mendjen e tij, ai e quajti anëtarët e tij të familjes dhe i tha: - "Sonte është nata e fundit e jetës sime. Unë nuk do të jetojë për të parë nesër. Prandaj askush prej jush duhet të derdh lot, kur unë të vdes. Unë jam duke e lënë këtë spirale vdekshëm në mënyrë që të ndihmojnë Perëndinë në detyrën e tij. Më vonë unë do të rilind në tokë. Në atë kohë të gjithë ju mund ose nuk mund të jenë të afërmit e mi, ndihmësit etj por e di me siguri se e tërë bota është shtëpia e Zotit. Që unë do të ndihmojnë Perëndinë, ju duhet të shikojmë pas vdekjes time si një festival ".

Kur Nostradamus ka folur në këtë mënyrë, ata që ishin përreth tij nuk besojnë atë që ai tha se shëndeti i urtë ai ishte shëndetshëm dhe të përzemërt. Siç ishte praktika e tij, Nostradamus shkoi për të fjetur. Si mund profecia e një personi të shkojnë keq për veten e tij, kur profecitë rreth tjerët gjithmonë u bë realitet? Atë natë, kur ai ishte në gjumë, ai vazhdoi duke fjetur dhe nuk u zgjua. Se agimi i një epoke të re visualized nga Nostradamus është tani në mesin tonë sot. Ne kurrë nuk do të dinë se në çfarë kapaciteti, Nostradamus po padukshme duke punuar për të transformuar këtë botë.

Revolucion DO TË JETË Worldwide DHE DO TË JETË NË NATYRË INTELEKTUALE


Lufta e Dytë Botërore u zhvillua. Në atë kohë Saturni ishte duke ecur në dhe Demi Binjakët Zodiac Shenjat. Jupiteri ishte në Demi dhe Capricorn. Planetet janë duke ndikuar jetën e njeriut. Saturni ngjall luftra, gjakderdhje, etj komunizmi Që Saturni ishte në Demi dhe Binjakët, një luftë në Europë ishte e mundur. Jupiteri simbolizon dituri dhe njohuri. Që Saturni ishte në bashkëpunim me Jupiterin, lufta do të ketë një bazë intelektuale. Kjo është pikërisht ajo që ndodhi në 2 nd Luftës së Parë Botërore. Së bashku me luftë, teknologji të re për të luftuar atë shtuar shumë. Komunizmi u favorizuar nga shumë. Pra, dhuna sa u pa se edhe sot ne të gjithë jemi përballur me pasojat e saj të tmerrshme.

"Në këtë moment është duke ecur në Saturn Demi dhe kështu shumë është Jupiteri. Pavarësisht nga kjo Jupiteri është duke lëvizur prapa dhe kështu në mes të 1971-1973 AD një revolucion hyjnore do të zhvillohet në një bazë të luftës-si. Një tjetër tmerrshme të luftës si manifestohet situatë. Shkatërrimi mund të shihet në shumë rajone. Për një kohë të shkurtër një luftë që thyen zemrat e njerëzve mund të zhvillohet. Që Jupiteri është duke lëvizur prapa kjo luftë nuk do të zgjasë gjatë. Në vend të kësaj një luftë intelektuale nga burrat intelektuale do të vazhdojë. Lëvizja reaksionar Jupiterit do të shfaqen një revolucion intelektual, në të cilin do të çojë Indi ".

Profecia e mësipërme u botua në "Tankaar revistën" (Nëntor, 1968 çështja) të bërë nga astrolog vlerësua ndërkombëtarisht indian, z Radheyshyam Rawalji. Z. Rawalji i cili banonte në Saurashtra, Indi, bëri profeci që janë botuar në revista Kanpur e quajtur "Dainik Jagran" dhe "Dainik Vishwamitra". Ato janë botuar edhe në revistën "Jeta e Shejkh 's Jnan Bharati". Kështu njerëzit e intelektit të mprehtë u tërhequr në profecitë e zotit Rawalji së.

Në "Jnan Bharti" (. Shkurt 1963, Vol 210, faqe 52) Profecia zotit Rawalji tha - "Në qeveritë e ardhshme ditët e partive të tjera do të formohet në shumë vende. Deri në fund të 1965 pas Krishtit një Indi-Pakistan lufta do të zhvillohet. India do të rifitojë kështu një pjesë të tokës e saj e cila kishte qenë më parë të marra përsipër nga Pakistani. Më vonë një dialog dypalësh do të zgjidhë këtë çështje ". Ne të gjithë e panë këtë profeci vijnë e vërtetë. Pas njerëzit Traktati Tashkent yearned të dini më shumë për të ardhmen. Prandaj Rawalji tha në çështjen 1966 të revistës Tankaar - "Pakistani nuk do të paguajnë vëmendje të Traktatit Tashkent. Dhuna do të rritet në Bengal dhe komunizmi gjithashtu do të marshojnë përpara. Një përleshje do të zhvillohet në mes kapitalistëve dhe komunistëve dhe kjo e fundit do të fitojë. Bankat do të nacionalizuar totalisht, nxënësit do të planifikojnë lëvizjet e ndryshme, Universitetet do të mbyllen, dhuna komunale do të thellohet, Kongresi do të jetë i ndarë në 2 palëve dhe Ministri i Financave, z Morarjee Desai do të japë dorëheqjen ". Në atë kohë kjo profeci dukej e mahnitshme, por më vonë kjo u provua qind për qind e vërtetë.


Në ato ditë profeci Mauroos Woodruf e shumë janë duke u publikuar. Në vitin 1968 në televizion, ai kishte parashikuar rënien Indira së. Z. Rawalji lexoni këtë profeci dhe shkroi në "Tankaar" Kanpur e revistës se - ". Indira Gandi nuk do të përjetojnë një rënie dhe se ajo do të mbështetet edhe nga ndjekësit e saj" Rawalji tha se profecia Mauroos 'nuk do të vijë e vërtetë. Rawalji ishte e drejtë sepse në zgjedhjet e 1971 AD, Indira Gandhi fitoi.

Profeci të tjera të cilat kanë ardhur Rawalji vërtetë janë - "East Bengal (East Pakistan) do të përballen me fatkeqësi natyrore dhe lufton e brendshme. Kështu qytetarët e saj do të përballen me varfërinë dhe kacafytje. Në vitin 1970 AD Nasser do të vdesin dhe Johnson nuk do të ri-zgjidhet si President i Amerikës. Pavarësisht manovër politike e Rusisë, Izraeli nuk do të heqë dorë tokën që ka fituar. Ayub Khan do të vdesin dhe një grindje intensive politike do të shihet në Sri Lanka. Të gjitha këto profeci u bë realitet.

Në lidhje me ndikimet planetare nga viti 1971 e tutje AD, z Rawalji shkruan - "Që nga revolucionet do të zhvillohet në institucionet kryesore arsimore, arsimi në vetvete do të shndërrohet. Marrëdhënia e Indisë me Nepal dhe Rusia do të përkeqësohen. Në casteism njëra anë do të intensifikohen dhe në dhunën ana tjetër komunale do të lëshojnë helm. Shumë sot partitë politike kanë dalë si bretkosat në muson. Këto parti të vogla do të shkojë në harresë dhe në vend të 4 partitë kryesore politike do të lulëzojë. Pavarësisht nga kjo shumë shtete do të mbetet imbalanced dhe kështu kohë dhe përsëri Rregulli i Presidentit do të marrë përsipër. Naxalites do të terrorizuar njerëzit. Ri-zgjedhje në mes të mandatit mund të bëhet. Ndryshimet e zakonshëm do të bëhet në Kushtetutë, por asgjë të mëdha. Çantë marr pjesë do të përfundojë. Racionimi i përgjithshëm mund të hyjë në fuqi. Rritja në taksa do të krijojë probleme për qytetarët dhe klasa e biznesit. Pasuria urbane do të jetë i kufizuar dhe të mirave materiale do të bëhet i kushtueshëm. Njerëzit e sektorit të shërbimeve do të kënaq në ryshfet, Krimet etj falsifikuar do të shtoj dhe India do të frikësohen një përplasje në kufirin verior. Fatkeqësitë natyrore dhe oqeanike do të rritet në të gjithë botën.

Kur e gjithë kjo do të ndodhë, njerëzimi bota do të jetë e tmerruar. Në atë kohë India do të përparojë në masë të madhe sa i përket bujqësisë dhe shkencës është e shqetësuar. India do të bëjë zbulime të tilla shkencore, e cila do të amaze të gjithë botën. Mbrojtja e Indisë (armëve) Fuqia do të jetë një forcë që të përballoj dhe shpirtërore do të luajë një rol të madh në politikë. Gratë do të merrni nderin e duhur. Një luftë botërore do të luftohet cila do të terrorizuar njerëzimin botëror. Atëherë njerëzit e të gjitha kombeve do të shikojmë drejt Indisë për të dy materiale dhe udhëzime shpirtërore. Përpjekje të Indisë mund të shmangur luftën, por askush nuk do të ketë fuqinë për të shmangur një revolucion të brendshëm. OKB do të dështojë, por fara e vlerave njerëzore dhe të vëllazërisë do të


mbjellë në të gjithë botën. Njerëzimi bota do me detyrim të krijojë një fe të vetme, një kulturë të vetme dhe një këndvështrim të përbashkët. "

DAWN e një kulture të përjetshme është shumë afër

"Kultura perëndimore është sot në kulmin e saj. Pavarësisht nga kjo, ajo është edhe mosha e tij e vjetër. Shkatërrimi i saj është shumë shpejt. " -

SPANGULAR Osvald

"Një kulturë e re është gati të rritet si dielli që do të çojë njerëzimin drejt vlerave njerëzore botërore e vëllazërisë, dashurisë, njëshmëria etj Kështu njerëzit do të dal në dallimet në bazë të fesë, kombësisë, ngjyrës së lëkurës etj" -

PROF. CHEIRO

"Unë jam shumë i sigurt se India do të japë dritën në të gjithë botën". -

ROMMAIN ROLAND

"Shumë shpejt një luftë do të luftohet dhe pasi që një kulturë e ri botëror të bazuar në drejtësi, të vërtetën, etikës dhe moralit do të jetë i lindur." -


-

BABAI WALTERBEN

(Në bazë të një gdhendje egjiptian)

"Kur e ajrit do të jetë i ndotur, fatkeqësitë natyrore do të tregojë zemërimin e tyre. Kështu një kulturë unike bota do të agojë e cila do të pastrojë të dyja, atmosfera në botë dhe se e psikikë të gjithëve ". -

G. VELGILATIN

Filozof i njohur gjerman, libri Spangular Oswald-së "Rënia e Perëndimit" kishte krijuar turbullirë në vendet perëndimore. Profecia e tij "Kultura perëndimore është tani në moshën e saj të vjetër. Ata kanë ngritur një fazë të etikës të tilla politike dhe të luftës në botë, e cila është si bregun e një lumi që nuk mund të durojë një revolucion. 3 rd Bota lufta patjetër do të zhvillohet dhe pastaj kultura perëndimore do të shkatërrohet nga rrënja e saj shumë ", është një dhimbje koke për diplomatët perëndimorë. Spangular ka dhënë argumente në favor të tij profeci në librin e mësipërm dhe ata janë absolutisht të sakta. Kjo është ajo që mendimtarë perëndimorë besojnë.

Argumentet Spangular janë bazuar në një hulumtim të hollësishëm të të gjitha qenieve të gjalla. Në anën tjetër, profeci Romain Roland-së "Unë vendosmërisht besoj se njëherë India do t'i japë urtësi në të gjithë botën - sa më shpejt mbaron kulturën perëndimore, kultura Lindore do të sundojë në të gjithë botën", është bazuar në përvojën paraprake të pastër shpirti. Në atë kohë një tjetër prophesier bërë profeci të caktuara që ka ndikuar në masë të madhe në botë. Kjo është për shkak se ata janë bazuar në llogaritjet Astrological. Këto profeci janë bërë nga Prof Cheiro që quhet magjistari e astrologjisë në vendet perëndimore.

Prof Cheiro ka bërë vëzhgime të tilla në lidhje me individët, komunitetet dhe vendet të cilat në atë kohë dukej e pamundur dhe të rreme. Pavarësisht nga kjo, në orën e duhur, profeci Cheiro u provuar e vërtetë. Njerëzit ishin të habitur për të parë profeci Cheiro, ashtu si të Afrikës së Jugut luftës, vdekja e Madhe Victoria, ditën e saktë dhe muaji i 7 nëntë vdekjes Edward etj vijnë e vërtetë. Profecitë e tij të tjera si vrasja e Herbert sundimtarit të Italisë, rrëzimin e Carit të Rusisë dhe vrasjet e të afërmve të tij, kohën e saktë të luftës së parë të Gjermanisë etj too doli e vërtetë. Në atë kohë njerëzit fillimisht dyshoi profecinë Cheiro, por kur doli e vërtetë, të gjithë ranë dakord se Cheiro posedonte fuqitë e mëdha


shpirtërore. Profecia e tij në lidhje me Zotin Kitchner ishte gjithashtu shumë e rëndësishme. Kur në ushtrinë 1887, ai ishte një kolonel, Prof Cheiro i tha atij se në një luftë masive të 1914 pas Krishtit, ai do të jepet një përgjegjësi të madhe. Në moshën 66 vjeç. ai do të vdesë jo në fushëbetejë, por në një aksident oqeanike. Kjo profeci nuk vijnë e vërtetë dhe kur Zoti Kitchner po udhëtonte nga deti në Amerikë për konsultime, ai u mbyt nga një anije gjermane. Cheiro kishte bërë parashikime të rëndësishme për izraelitët, arabët dhe Indi.

Cheiro kishte parashikuar - "Të krishterët evropianë do të edhe një herë të ndihmojë izraelitët banojnë në Palestinë e cila do vende arabe zemërimi dhe miqtë e tyre myslimanë. Kjo e fundit do të sulmojë përsëri dhe përsëri Angli, Amerikë etj në mënyra të ndryshme. Muslimanët do të luftojë me izraelitët dhe ende izraelitët do të fitojë më shumë pushtet. Izraelitët pavarësisht se janë të vogla në numër do të vrasin izraelito-arabët për shkak të hirit të Perëndisë dhe do të marrë përsipër një pjesë të madhe të tokës arabe. Pas 1970 pas Krishtit një luftë më gjigant do të pasojnë të cilat do të thyej arabët. Pas këtij shkatërrimi, një kulturë e re e përjetshme do të jetë i lindur e cila do të përhapet në të gjithë botën nga 2000 pas Krishtit "

Askush nuk besonte se kjo profeci në lidhje me Izraelin do të vijnë e vërtetë. Një ditë më vonë të gjithë izraelitët e botës hyrë në Palestinë dhe ata e ndihmuan në Palestinë. Kështu Izraeli përkundër të qenit i vogël, manifestuar një qëndrim e një paketë e luanëve. Me një sulm, ata u shpartallua Jordanin dhe mori mbi Sinai rajonin Egjiptit. Prof Cheiro kishte thënë - "Lumi Nil e arabëve do të tokës në duart e Izraelit". Kjo shumë u provua e vërtetë. Duke parë gjendjen keq e arabëve është e qartë se në qoftë se Izraeli lufton me arabët, kjo e fundit do të humbasin përfundimisht keq. Author: Shriram Sharma themelues Acharya i Familjes Gayatri Ndërkombëtare ishte një i madh shikues Yogi dhe mishërimi i Perëndisë që shkroi vëllime të literaturës shkencore kryesisht mbi tema shpirtërore për mirëqenien dhe paqen botërore. Për më shumë pls shkencore literaturë d vizitoni http://www.shriramsharma.com/ http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org www.awgpestore.com dhe http://www.awgp.org/ PËRSHKRIMI: Free e-libra në Chakra meditimESP, Nirvikalpa Samadhi apo mendimit Trance Lirë, arritja Ridhi-Sidhis ose energjitë hyjnore, feja e ardhshme shkencore, Gayatri Super Energjisë Shkenca & Yoga Kundalini lidhen me Neurosciences-ESP, endokrinologji,, Anatomi Psikologji & Sociologji për 1) materiale dhe begati shpirtërore dhe 2) të bashkuar botën në mënyrë paqësore si një familje. Jona është një website rreptësisht jo-komerciale e cila synon realizimin e ëndrrës mosha e vjetër e udhëheqësit të madh dhe mendimtarët e botës: një botë të bukur pa kufij. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-libra ultra telepati shëndoshë parapsikologji metafizika nirvikalpa Ndotja Samadhi Yoga Tantra internet movies hipnoza ekologji astrologjia Ayurveda Kalki bioelectricity operacioni lasers ozonit radar stresi krijimtarisë arkeologjia Indus Valley Civilization karburantit Kriza ushqimore mungesa tsunami biografi feje botërore paqe mendjes psikikë zot nervore delikate shpirti vetëdije hyjnore ekstazë gjëndrat endokrine ESP Chakras pleksus përqendrimit meditim intelektin profeci menduar duke menduar Cheiro lumturi Nostradamus Aurobindo trurit Vedas diellore energjisë dielli pastër shenjtë kuptim organet prana Avatar Upanishad dritë celular hipofizës futurist transformim hipotalamusin parashikim gjarpri pushtet jetën e njeriut integritetit etikën karakter vagus Tantra neutron Mooladhar bërthamore proton


Nëse dikush dëshiron të krahasohet nëse profecitë Cheiro kanë ardhur e vërtetë, ai duhet të lexoni Jyoti Akhand të revistës (1943, janar) faqe 23. Nuk është shkruar - "Anglia do pa pagesë India, por për shkak të luftimeve komunale, India do të jetë e ndarë. Kështu Hindusët - Muslimanët - Budhists do të ndahet ". Në kohën kur kjo profeci është bërë, Anglia ishte në kulmin e saj në të gjitha sferat e jetës.

Askush nuk imagjinuar edhe se India do të fitojë lirinë. Përkundër kësaj Cheiro Prof tha "Diell i Indisë është i fuqishëm dhe është në shenjë Ujori. Askush nuk mund të pengojë udhëtimin e saj rritëse si materialisht dhe shpirtërisht ". Kështu parashikimi i tij doli e vërtetë në vitin 1947, kur u bë i lirë Indi. Përsëri si zakonisht njerëzit nuk besojnë profeci Cheiro e Indisë duke u ndarë. Më vonë tërë bota pa Indi duke u ndarë në Pakistan dhe Indi. Budhists Shumë rajone të ndara edhe në atë kohë.

Cheiro kishte besim të madh se India kishte një të ardhme shumë të ndritshme. Ai parashikoi se një shumë e fuqishme, person shpirtërore dhe idealiste do të jetë i lindur në Indi. Ai do të zgjojë shpirtin e Indisë tërë dhe forca e tij shpirtërore do të jetë edhe më i fuqishëm se fuqi materiale kolektive të gjithë botën. Që për në Indi, Jupiteri do të shkëlqejë, një revolucion i njohuri është e mundur. Ai më vonë do të ndikojë në çdo cep dhe kënd të botës.

Shumë i ngjashëm me profecisë Cheiro është një tjetër e shkruar në një gdhendje të lashtë në Egjipt. Ai thotë se një shkatërrim i madh do të ndodhë (Quyamat) dhe pastaj një epokë e re do të agojë. E vërteta do të jetë feja e tij dhe drejtësia do të jetë ligji i tij. E gjithë bota do të jetojë si një familje dhe urrejtja do të shkatërrohet nga rrënjët e saj shumë. Paqja dhe prosperiteti do të sundojë mbi gjithë botën. Por, para se këtë shtet papeshë, bota do të duhet të përballet me fatkeqësitë natyrore, luftërat dhe vdekja e një copë të madhe të njerëzimit botëror. Një grup i individëve të shumë pak do të ndihmojë manifestuar një botë të re dhe një të re, epokë transformuar.

Tillë një artikull është shkruar edhe nga G. Vegelatin në çështjen 1926 e një reviste spanjolle të quajtur "Shkenca Westminister". Ai tha se pas 56 vjet, atmosfera do të bëhet helmuese dhe kështu Nënë Natyra do të bëhet i xhindosur. Kjo do të shtoj inat 1971-1981 Man AD kurrë nuk do të keni parë këtë fytyrë të egër të natyrës. Ajo do të përfshijë përmbytjet, zi buke, shpërthimet vullkanike, stuhitë magnetike etj Në vende të caktuara, toka do të shqyer. Ishuj të reja do të dalin në oqean. Kombet ashtuquajturat miqësore do të sulmojë njëri-tjetrin. Një kohë mund të vijë kur ajo do të duket sikur kjo botë do të


shkatërrohet (Pralay). Sipas të gjitha gjasave kjo nuk do të ndodhë dhe në vend të një qytetërimi të ri dhe të kulturës do të jetë i lindur. India do të jetë përgjegjëse për pastrimin e atmosferës, warding off e sëmundjeve dhe të manifestimit të paqes botërore dhe individualitet vëllanë. Bota do të jetojnë si një familje të lumtur, sepse një të bukur, bota bordura do të shfaqë ".

Ashtu si të gjitha prophesizers tjera, z Vegelatin shumë mendon se në mes të 1930-2000 AD, një uplifter i ri i botës do të kryejë detyrën e tij gjigant të krijimit neo. Energjia e tij mendohet do të jetë aq i fuqishëm që gjatë jetës së tij vetë, ai do të shkatërrojë qëndrimin ateist të një copë të madhe të njerëzimit botëror. Ndihmësit e tij do të vijë jo vetëm nga vendi i tij i lindjes, por nga e gjithë bota. Njerëzit do të injorojë trupore e tyre, nevojat etj pasuri dhe ndiqni hapat në këmbë këtë shenjt i madh-së. Revolucioni i tij që do të flakët nga thellësia e tij, do të durojë të gjitha sulmet kritike nga shtresat intelektuale të shoqërisë. Kështu revolucioni i tij do të dalë fitimtar.

The Rrethanat ndryshimin e shpejtë të tregojnë së sotme botërore që ka ardhur koha për një përmbysje të madhe botërore fillimisht dhe pastaj transformimi i botës (siç e parashikoi shikuesve të mëdha të botës). Ne duhet pra të ngjeshet deri në brezin tonë për të përshëndetur përzemërsisht, një kulturë të re përjetshme botërore të bazuar në paqen botërore, vëllazërisë dhe unitetit.

KAPITULLI 15 - manifestim i se pushteti hyjnor, që do të transformojë këtë epokë

Në numrin e tetorit të 1970 një revistë të quajtur "Rashtra Dharma" u botua një artikull të quajtur "Një Paralajmërimi Lidhur me të ardhmen e botës". Ajo përfshinte shumë profeci si shkatërrim të pjesshëm të Pakistanit Lindor (Bangladesh) (Kjo profeci është bërë në çështjen 1971 janar e Rashtra Dharma revistës) Në atë kohë nuk ka shenja të tilla mund të shihet në Lindjen e Pakistan. Pas 2 muajsh një stuhi oqeanike sulmuar Bangladeshin dhe 20 persona lakh humbën jetën e tyre. Ky parashikim ka thënë se pas përballet me incidente të tilla tmerrshme, Bangladesh do të fitojë paqen dhe stabilitetin. Një profeci e ngjashme është bërë për Bihar (Indi) shumë dhe është dëshmuar nga të gjithë, kur një pjesë e madhe e shtetit Bihar ishte bllokuar në këtë stuhi oqeanike. Ne duhet të theksohet se kjo profeci është bërë 11 muaj para ngjarjes aktuale që po ndodhin.


Kjo profeci është bërë nga një i njohur i Yogi Shahjahanpur quajtur Shën RAMCHANDRA. Ai është dëshmi e faktit se nëpërmjet praktikave Yogic, një fakt mund të "shohin" ngjarjet e ardhshme të botës, 50 vjet më parë në psikikën pastruar dikujt, u përqëndrua / mendjes. Në fakt sipas Shën Ramachandra, një Yogi aftë mund të parashikojnë ngjarjet e 50 vjet më parë në një mënyrë sikur ata janë duke ndodhur në atë moment. Shkencëtarët e motit e di se ato retë që shiu në një ditë të veçantë në fakt rri pezull rreth 5 ditë më parë në qiell. Disa retë janë formuar nga avulli cila disa muaj më parë readied për shkak të nxehtësisë së verës ujë dmth nga oqeanit ngrihet në qiell si avull në mënyrë që të formojnë retë. Ajo që ne jemi duke u përpjekur të them është se ngjarjet e momenteve të pranishëm tashmë kanë filluar më herët edhe pse Subtly. Ngjarjet e sotme të marrë një formë delikate edhe më parë dhe ato shfaqen tmerrësisht në orën e caktuar.

Kjo është pikërisht ajo që ndodh në lidhje me të ardhmen shumë. Nëse Fuqia kozmik (Zoti) do të ekzekutojë një ngjarje pas 50 viteve, formë delikate e asaj ngjarjeje do të formohet menjëherë. Pastaj, pas konsultimeve me ndihmësit e tij (fuqitë e vogla), transformimi bruto janë kryer në botën e jashtme në orën e caktuar. Për shembull, kur skema të caktuara qeveritare janë bërë, ato janë tërësisht diskutohet së pari dhe pastaj një hartë rrugore është projektuar. Kjo hartë është në rrugë të njohur së pari vetëm për disa policë të përgjegjshëm dhe është një sekret i lartë sa i përket laymen janë të shqetësuar. Ajo është vetëm që kur kjo hartë rrugë merr përkthye në veprim në formën e një skeme (pas disa muaj) që tërë bota di rreth saj. Në mënyrë të ngjashme, kur Power kozmike hyjnore (Zoti) harton një plan për transformimin e botës p.sh., një hartë rrugore delikate është tërhequr menjëherë. Kjo hartë rrugore është i njohur vetëm për disa pastër zemre, burrat shenjtë të botës paraprakisht dhe kur u bazuar në këtë urtësi e madhe i bën shenjtorët profecitë e ngjarjeve të ardhshme, fillimisht njerëzit nuk besojnë atyre. Kjo është vetëm kur muaj më vonë / years etj pra në orën e caktuar, kur ajo ngjarje është përmendur në profeci në fakt ka marrë vendin që njerëzit të besojnë se profecitë e këtyre shenjtorëve. Kështu Yogis, shenjtorë etj mund të "shohin" ngjarjet e ardhshme edhe më parë në propozoj të qartë mendjen e tyre të pastër. Asnjë dyshim duhet kurrë ato.

Kurdo që një Dërguari hyjnore apo një mishërim i Perëndisë u shfaq në tokë, Nënë Natyra ndihmoi detyrën e tyre gjigant të krijimit të neo-nga turbullirat e parë krijuar në botë nëpërmjet fatkeqësive natyrore, luftërat etj Nga fundi i 20 -të shekullit të ka shumë të ngjarë, në këtë fazë e turbullt do të përfundojë dhe do të zëvendësohet nga bota / Era transformimit. A Power hyjnore në veshjen e njeriut ka zbritur tashmë në tokë. Ai ka marrë lindur në Indi dhe tashmë ka filluar detyrën e tij hyjnore. Kur bota të vërtetë do të shohim detyrat e tij gjigant fructifying, ata do të pendohen që një Mishërimi i Perëndisë ngjashme me Ram, Krishna, Krishti, etj Budha erdhi në mes tyre, por se jo vetëm që ata nuk arrijnë të njohin atë, ata kurrë nuk menduan edhe të ndihmuar atë në detyrën e tij të shenjtë ".


Fjalët e mësipërme janë shumë të Shën RAMCHANDRA cilit profecitë janë dhënë në këtë libër. Ky shenjt hyjnore të lirë të dëshirave për famë, etj pasuria është e zhytur në detyrat e mirëqenies botërore si një Yogi vërtetë. Ai foli kështu në mënyrë që shpirtrat zgjuar e botës njohin Mishërim lart e Perëndisë dhe si adhurues të mëdhenj të Perëndisë (Hanumanji etj) ndihmojë atë në përpjekjet e tij hyjnore.

Disa Thomases dyshues si Arya Samaj pyeti pasuesit Ramchandraji - "Nëse ju pranoni që Perëndia është i përhapur dhe është askush tjetër përveç shpirtit kozmik, si mund ai të marrë një formë të njeriut", u përgjigj Ai që çdo krijesë ka një mendje të pandërgjegjshme dhe një ndërgjegje mendjen. Kjo mendja e ndërgjegjshme merr një formë njerëzore. Mendjen e pandërgjegjshme është substrat i botës ekstra shqisore.

Nga njëra anë Saint RAMCHANDRA parashikoi se një energji kozmike hyjnore (Zoti) do të mishëruar në tokë dhe ai gjithashtu dha disa karakteristika nëpërmjet të cilës njerëzit mund të njohin në të ardhmen këtë Mishërim. Vlen të reflektuar mbi këto fjalë të tij "ngrohjes e diellit bëhet më pak e nxehtë pas disa kohe. Shkencëtarët pyes veten se pse dielli është kalbur në këtë mënyrë? Nëse vapë zhduket një ditë, jeta në tokë do të pushojë së ekzistuari. Kështu shkencëtarët moderne janë në një humbje si për mënyrën se si mund të shpëtojnë këtë situatë e tmerrshme ".

Yogi RAMCHANDRA ndërsa folur rreth kalbjes diellore thotë se kjo fuqi hyjnore në formën e një qenie njerëzore është përdorur deri ngrohjes diellore. Para se Nënë Natyra shndërron, transformon Sun parë. Kjo është për shkak se shpirti i botës bruto / dukshme është Sun. Prishja diellore do të thotë një transformim është në det. Kështu, në mënyrë për të rritur ritmin e këtij transformimi, mishërimi i Perëndisë është përmendur si më sipër është shfrytëzuar nxehtësinë diellore që ne perceptojmë si prishja diellore. Sa më shpejt misioni mishërimi Hyjnore është kryer në tokë, transformimi Nënë Natyra shumë e do të përfundojë plotësisht. Kështu Dielli do të rimarrë saj origjinal ngrohjes pra prishja diellore do të përmbyset. Ne do të doja të kujtoj lexuesit Akhand Jyoti që adhuruesit Gayatri janë të detyruar me forcë të Diellit. Shumë një herë ajo ka qenë e shkruar në Akhand Jyoti se nuk ka asnjë ndryshim sa i përket një besimtar Gayatri (i cili ka realizuar Perëndinë si shpirt kozmike) dhe diell. Tillë Saint Gayatri dhe Sun janë shkrirë së brendshmi, si një njësi e vetme. Kështu është vërtetuar jashtë çdo dyshimi se kjo Mishërimi i ri i Zotit do të jetë një depo e Savitri Energjisë (parimi Gayatri ose energji diellore). Kjo do të jetë një karakteristikë të qartë për të identifikuar këtë mishërim të ri.

Ka shumë profeci të tjera të rëndësishme të Yogi Ramchandraji. Ai thotë-"me pushtet Yogic tim Extra ndijor, kam parë se një ferr të madh do të manifestuar në qendër të


Londrës. Gjysma jugore e Anglisë do të fundosem në oqean. Anglia do të përjetojnë të ftohtë ekstrem. Sot Rusia, Amerika dhe Evropa janë në kulmin e suksesit materiale, politike dhe sociale. Përkundër kësaj në të ardhmen ata do të përballen terri dhe mjegulle si materialisht dhe shpirtërisht. Sot Marksizmi është përhapur në të gjithë botën, por një ditë do të vijë, kur ajo do të varroset në hiç. Pasuria e Amerikës do të jetë shpartallua në të ardhmen. India do të në të ardhmen do të arrijë kulmin e spiritualitetit, kulturës, ekonomisë, industrisë, etj pasurinë dhe kështu do të bëhet një fuqi udhëheqëse Super e botës. Kjo do të çojë në pjesën tjetër të botës, drejt prosperitetit paqes dhe vëllazërisë. Kështu për një kohë të gjatë India do të mbetet një lider botëror ".

Famshëm prophesizer Z. Ramchandraji pajtohet se ateizmi i përhapur i sotëm për shkak të intelektualizmit të lartë, në të ardhmen do të zëvendësohet me anë të besimit në Zotin dhe Shkencës Shpirtërore. Kjo detyrë do të ekzekutohet nga Mishërimit mësipërme të Perëndisë, i cili do të jetë i lirë nga lartësi të kufizuar, mashtruar egoiste e "I" dhe "Mine". Pavarësisht duke marrë një trup njerëzor, kjo Mishërimi vërtetë do të jetë një oqean i dashurisë hyjnore dhe ndjenjat e shenjta. Kuptimi mendjen e tij do të jetë hyjnor dhe jo inerte. Ai do të largojnë dhimbjen e njerëzimit botëror dhe kështu do të transformojnë këtë epokë.

Përpjekje e tij kryesore do të jetë drejtimin e një luftë të madhe. Për këtë energji tij mendohet do të punojnë me kohë të plotë. Forca e padukshme shpirti i tij do të shkaktoj një revolucion menduar në të gjithë botën dhe gjithashtu një turbullirë gjigant në Nënë Natyra. Kjo do të shfaqë formën Mishërimi Raudra e tij (e tmerrshme), me anë të fatkeqësive të tilla si tërmetet, luftërat, epidemitë, të urisë etj Megjithëse në vështrimin e parë kjo duket të gjitha rrezikshme por ajo do të çrrënjosur të gjitha elementet e liga të botës (Ajo është si pastrimin e shtëpisë tuaj me një fshesë - rrinë apo si një mjek hequr një tumor që është shumë e dhimbshme në fillim, por është jashtëzakonisht e dobishme në afat të gjatë). Pas shkatërrimit të elementeve të këqija, njerëzit devotshëm vrazhdë të botës do të përjetojë një epokë të re të plotë të begatshme qiellore.

Në atë kohë shpirtërore indiane do të imbibed zellshëm në të gjithë botën. Njerëzit do të heqë dorë nga dallimet si gjinia, komunitetin, kombësisë, racës, kulturës etj dhe do të jetojnë jetën që rrjedh me idealet dhe vlerat e shenjta të njeriut. Sot se Fuqia Hyjnore është duke punuar me ngulm për të arritur këtë qëllim të transformimit Era.

Profecia e mësipërme nuk është menduar për kuriozitet thjeshtë boshe. Ne duhet të kuptojmë qëllimin e asaj pushtet ekstra shqisore dhe në qoftë se ne jemi dakord që një fuqi


hyjnore ekziston, ne të gjithë duhet të zgjidhë lëkundur për të ndihmuar atë në këtë detyrë të transformimit Botërore.

LET US LUTESH PER Prosperitet përjetshme paqes në botë, dhe vëllazërisë.

Author: Shriram Sharma themelues Acharya i Familjes Gayatri Ndërkombëtare ishte një i madh shikues Yogi dhe mishërimi i Perëndisë që shkroi vëllime të literaturës shkencore kryesisht mbi tema shpirtërore për mirëqenien dhe paqen botërore. Për më shumë pls shkencore literaturë d vizitoni http://www.shriramsharma.com/ http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org www.awgpestore.com dhe http://www.awgp.org/ PËRSHKRIMI: Free e-libra në Chakra meditimESP, Nirvikalpa Samadhi apo mendimit Trance Lirë, arritja Ridhi-Sidhis ose energjitë hyjnore, feja e ardhshme shkencore, Gayatri Super Energjisë Shkenca & Yoga Kundalini lidhen me Neurosciences-ESP, endokrinologji,, Anatomi Psikologji & Sociologji për 1) materiale dhe begati shpirtërore dhe 2) të bashkuar botën në mënyrë paqësore si një familje. Jona është një website rreptësisht jo-komerciale e cila synon realizimin e ëndrrës mosha e vjetër e udhëheqësit të madh dhe mendimtarët e botës: një botë të bukur pa kufij. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-libra ultra telepati shëndoshë parapsikologji metafizika nirvikalpa Ndotja Samadhi Yoga Tantra internet movies hipnoza ekologji astrologjia Ayurveda Kalki bioelectricity operacioni lasers ozonit radar stresi krijimtarisë arkeologjia Indus Valley Civilization karburantit Kriza ushqimore mungesa tsunami biografi feje botërore paqe mendjes psikikë zot nervore delikate shpirti vetëdije hyjnore ekstazë gjëndrat endokrine ESP Chakras pleksus përqendrimit meditim intelektin profeci menduar duke menduar Cheiro lumturi Nostradamus Aurobindo trurit Vedas diellore energjisë dielli pastër shenjtë kuptim organet prana Avatar Upanishad dritë celular hipofizës futurist transformim hipotalamusin parashikim gjarpri pushtet jetën e njeriut integritetit etikën karakter vagus Tantra neutron Mooladhar bërthamore proton

****************

ALBANIAN BOOK_BIOGRAPHY_VEDA INCARNATE  

That Maharshi (great saint) who has realized God, manifests intellectual powers that supercede the intellectual prowess of all scientists of...

ALBANIAN BOOK_BIOGRAPHY_VEDA INCARNATE  

That Maharshi (great saint) who has realized God, manifests intellectual powers that supercede the intellectual prowess of all scientists of...

Advertisement