T7 PLM Intelligence (FI)

Page 1

UUSI PITKÄNAKSELINVÄLIN T7 PLM INTELLIGENCE

ULTIMATE PERFORMANC DENSITY


ENEMMÄN TEHOA, ENEMMÄN MUKAVUUTTA, ENEMMÄN VALINNANVARAA. Uusi viisimallinen T7 PLM Intelligence sarja on täynnä parannuksia ja uusia ominaisuuksia, kuten täysin uudistettu HORIZON ULTRA ohjaamo, isommat 2,05 m renkaat, uusi 300 hv:n malli, uudet akselit ja päivitetty Auto Command vaihteisto. Paranna suorituskykyäsi uuden sukupolven T7-sarjalla!

02


TERVETULOA ÄLYKKÄÄN VILJELYN MAAILMAAN UUDELLA T7 LWB INTELLIGENCE TEKNIIKALLA Uuden pitkänakselivälin T7 PLM Intelligence perustuu T7 traktorisarjaan, joka on uudistettu ja kehitetty vastaamaan nykypäivän maatalouden tarpeita.

ERGONOMIA AVARA HELPPOKÄYTTÖINEN VOIMAA LUOTETTAVA

p.04 p.10 p.16 p.22 p.28 p.34

TUKI

p.40

TEHOKKUUS

p.46

IDEAALINEN VALINTA Uusi pitkänakselinvälinen T7 PLM Intelligence voidaan varustella joko Deluxe paketilla tai Elite paketilla, jotka tarjoavat tehokkuutta ja automaatiota sekä valikoiman innovatiivisia ominaisuuksia. Lisävaihtoehto Elite-pakettiin on Blue Power versio, joka sisältää sinisen metallivärin ja ainutlaatuisen brändäyksen. 03


ERGONOMIA Ohjaamossa vain 66 dBA, tervetuloa markkinoiden hiljaisin ohjaamo!

04


05


ERGONOMIA UUSI HORIZON™ ULTRA OHJAAMO Uusi Horizon Ultra ohjaamo ei ole sattumalta markkinan hiljaisin ohjaamo. Kuljettajan suojaaminen ulkoisilta häiriötekijöiltä oli keskeinen tavoite meidän insinöörillemme jo tuotekehityksen alusta lähtien.

ALHAINEN MELUTASO Ohjaamon runko on robottihitsattu sekä eristetty traktorin voimansiirrosta, jonka ansiosta melutaso on vaikuttavan alhainen (66 dBA). Toinen ratkaiseva tekijä on päivitetyt komponentit voimansiirrossa.

ILMASTOINTI Tuotekehityksen myötä ohjaamoa tehokkaasti ja nopeasti viilentävä ilmastointijärjestelmä on kasvattanut kapasiteettiaan 35 %:lla. Ilmastointi on helposti hallittavissa SideWinder Ultra käsinojan avulla.

EI VÄRINÄÄ Kuljettajaa suojataan päivittäisiltä rasituksilta Terraglide™ etuakselin jousituksella, joko mekaanisella Comfort Ride™ tai sähköhydraulisella Semi-Active Comfort Ride™ ohjaamon jousituksella sekä kattavalla valikoimalla kuljettajan istuimia.

MEDIATOISTIN Poikkeuksellisen alhaisen melutason ansiosta kuljettaja voi nauttia radiosta/mediasta 4 kaiuttiminen audiojärjestelmästä, jossa on integroitu handsfree ja Bluetooth puheluiden käsittelemiseen. Sub wooferin saa lisävarusteena.

06


07


ERGONOMIA

08


ILMASTOINTI Twin blower puhallin puhaltaa jopa 650 m³ ilmaa tunnissa ja viilentää ilmaa tehokkaasti. Kaikki ilmastoinnin toiminnot hallitaan joko käsinojasta tai IntelliView 12 näytöltä. Lämmitettävät peilit, etu- ja takalasit voidaan kytkeä huurteenpoistopainikkeen alta.

MEDIA DAB-radiolla voidaan Bluetoothin kautta suoratoistaa mediaa tabletista tai puhelimesta sekä välittää puheluita. Käsinojassa oleva medianäppäimistö mahdollistaa liitettyjen laitteiden täyden hallinnan.

ETUAKSELIN JOUSITUS Edistyksellinen Terraglide™ semi-aktiivinen jousitus vastaanottaa useita impulsseja, jotka takaavat traktorin parhaan vakauden. Kiihtyvyys, jarrujen käyttö, alustassa oleva kiihtyvyysanturi ja jopa työkoneen paino vaikuttavat kaikki jousituksen hallintaan. Kuljettaja voi mukauttaa jousitusta valitsemalla kolmesta eri jäykkyysasetuksesta.

OHJAAMON JOUSITUS Valinnainen sähköhydraulinen Semi-Active Comfort Ride™ mahdollistaa ohjaamon ja kuljettajan suojaamisen alustan liikkeestä. Aktiivisesti ohjatussa sähköhydraulisessa itsetasautuvassa jousituksessa on anturi ohjaamon rungossa sekä kiihtyvyyden ja hidastumisen seuranta. Ohjaamon jousituksen jäykkyyteen löytyy kolme eri asetusta.

ISTUIMEN VALINTA Kattava istuinvalikoima antaa kuljettajalle mahdollisuuden valita tarvitsemansa tekniikan tason. Auto Comfort™ -istuimessa on viilentävä kosteudenpoistojärjestelmä ja monivaiheinen lämmitys.

09


AVARA

Enemmän tilaa ja parempi näkyvyys

10


11


AVARA UUIS HORIZON™ ULTRA OHJAAMO Alkuperäinen Horizon ohjaamo asetti uuden standardin traktorimaailmaan tullessaan. Uusi Horizon™ Ultra-ohjaamosuunnittelu on avaruutta parhaimmillaan. Enemmän säilytystilaa ja enemmän näkyvyyttä.

+ 7.5% isompi tilavuus

+ 11% Ikkunan pinta

+ 33%

leveämpi oviaukko

+ 14% Isompi ovi

Kyseessä ei ole pelkästään tilavuudeltaan isompi ohjaamo, vaan hallintalaitteet on sijoitettu järkevästi juuri siihen missä ne kuuluvat olla: Lokasuojat ovat laskettu edistämään näkyvyyttä Etunäytössä on kaareva yläpalkki, joka parantaa edessä olevaa näkymää Takaikkunaa on suurennettu, jotta työkoneen näkyvyys olisi entistä parempi Kuljettaja istuu kauempana etu- ja takaikkunasta Säilytystilat ovat sisäänrakennettuja ja eivätkä häiritse kuljettajaa Ohjaamon verhoilu on siisti ja premium-tuntuinen

12


13


AVARA

14


YKSITYSIKOHDAT RATKAISEVAT Mukavuus on kaikkialla Horizon™ Ultra -ohjaamon sisällä

HELPPO OHJAAMOON PÄÄSY Leveät portaat, leveä oven kynnys ja sisäänrakennettu tartuntakahva tekevät ohjaamoon pääsystä helppoa ja turvallista. Ulos- ja sisääntulovalaistus valaisee kulkua traktoriin ja sieltä pois pimeällä

SÄILYTYSTILAT Istuimen takana on paikka laukulle ja apuistuimen alla on 20 litrainen integroitu kylmälokero. Istuimen takana on myös peitetty tila, oikealla puolella on lisäsäilytystila ja lisäksi katossa on verkkotaskut.

USEAMPI VIRTALÄHDE JA VAIHTOEHDOT Oikean puolen ohjaamon pilarista löytyy useampi virtalähde, muun muassa ISOBUS, kamera ja virtalähteet, USB-latauspisteitä, DC virtalähde sekä useampi lisävirtalähde. Esimerkiksi kaasupolkimen vieressä on 12 V virtalähde, vaikka kylmälaukulle.

PUHTAAT PINNAT Pinnat on suunniteltu helposti puhdistettavaksi.

15


HELPPOKÄYTTÖINEN Uusi SideWinder™ Ultra käsinoja ergonomiseen ja intuitiiviseen käyttöön

16


17


HELPPOKÄYTTÖINEN

UUSI SIDEWINDER ULTRA KÄSINOJA 25 vuoden SideWinder kehitys jatkuu. Täysin uusi SideWinder Ultra käsinoja, itsekonfiguroitavineen nappeineen ovat uusi askel eteenpäin uusien ominaisuuksien ja helppokäyttöisyyden ansiosta. Käsikaasu, vaihteisto, hydrauliikka, automaattiohjaus, kaikki mitä tarvitset, on helposti hallittavissa käsinojassa.

KÄSINOJAN ASENTO SÄÄDETTÄVISSÄ SideWinder™ Ultra käsinoja on säädettävissä jokaiselle kuljettajalle sopivaksi. Käsinojan korkeus ja asento ovat säädettävissä parhaan mahdollisen ajoasennon löytämiseksi.

HELPOSTI YHDELLÄ PAINAUKSELLA Käsinojassa on pikanapit näytön asetuksiin. Mikään ei ole helpompaa tai nopeampaa.

TÄYSIN VAPAASTI KONFIGUROITAVAT NAPIT Käsinojassa on jopa 10 vapaasti konfiguroitavaa nappia ja CommandGrip monitoimikahva voidaan mukauttaa kuljettajan mieltymysten mukaiseksi. Napit voidaan myös konfiguroida ISOBUS työkoneen ohjaukseen.

COMMANDGRIP™ MONITOIMIKAHVA CommandGrip monitoimikahva mahdollistaa ajonopeuden hallinnan, painamalla kahvaa eteenpäin traktori kiihtyy haluttuun nopeuteen. Kun haluttu ajonopeus on saavutettu, ajokahva palautuu ergonomiseen sijaintiin. Päistekäännöksen aktivointi, automaattiohjauksen aktivointi, kahden hydrauliikkatoiminnon hallinta, nostolaitteen hallinta ja hätäpysäytysnappi löytyvät kaikki ajokahvasta.

18


19


HELPPOKÄYTTÖINEN

20


LOOGISESTI SIJOITETUT HALLINTALAITTEET NOSTOLAITTEEN HALLINTA Etu- ja takanostolaitteen hallinta sujuu helposti ”hiirellä”.

VALINNANVARAA Valitse kehittynyt joystick kuuden hydrauliikkaventtiilin ohjaukseen tai kaksi hydrauliikkapainiketta lisää tai säilytyslokeron.

MOOTTORIN KIERROKSEN HALLINTA Käsikaasun ympärillä sijaitsevat värikoodatut moottorin nopeuden hallintanapit. Tallenna kaksi eri moottorikierrosta muistiin ja vaihda sitten niiden välillä CommandGrip™:n avulla.

TÄRKEIMMÄT PAINIKKEET SideWinder Ultra käsinojan keskellä löytyvät tärkeimmät painikkeet, kuten neliveto, tasauspyörästönlukko, työvalot ja asetuksien pikanapit.

KONFIGUROITAVAT SÄHKÖLOHKOT 5 sähkölohkoa on vapaasti konfiguroitavissa. Lohkojen hallintavivut on merkattu LED valoilla.

VOIMANOTON HALLINTA Ryhmitelty turvalliseen ja loogiseen hallintaan

NOSTOLAITTEEN ASETUKSET Takana käsinojan oikealla puolella löytyvät nostolaitteen asetukset ja neljä vapaasti konfiguroitavaa nappia, jotka voidaan määrittää esimerkiksi hydraulisen työntövarren hallintaan.

21


ÄLYKKYYS Tehokkuutta edistävää PLM Intelligenceä™ hallitaan IntelliView 12 monitorin kautta.

22


23


ÄLYKKYYS UUSI PLM INTELLIGENCE™ JA UUSI INTELLIVIEW™ 12 NÄYTTÖ ÄLYKKÄÄT NÄYTÖT ÄLYKKÄÄSEEN VILJELYYN Uusi IntelliView 12 näyttö tuo täysin uudet ominaisuudet, jotka ovat helposti hallittavissa kosketusnäytöllä. Näytön helppo konfigurointi ja moderni suunnittelu asettaa uuden standardin alalle.

TÄYSIN KONFIGUROITAVA NÄYTÖN ASETTELU Näyttö voidaan konfiguroida tarpeidesi mukaan ja näkymä määrittää seurattavan tehtävän mukaan. Kartta näkymässä voit sormella suurentaa tai pienentää kartan haluttuun kokoon.

INFOVIEW™ tai CENTREVIEW™ MITTARISTO Kirkas mittaristo joko perinteisesti InfoView™ ohjauspyörän taakse asennettuna tai CentreView™ ohjauspyörään asennettuna. Kaikki tärkeimmät traktorin tiedot näkyvät aina selkeästi kuljettajan edessä.

INTELLITURN-AUTOMAATTINEN PÄISTEKÄÄNNÖS Automaattinen päistekäännös mahdollistaa optimaalisen kääntösäteen valinnan, joka vähentää aikaa ja tiivistymistä päisteellä. IntelliTurn on myös mahdollista käyttää yhdessä HTS II päisteautomatiikan kanssa helpottaakseen päistekäännöksiä.

INTEGROITU PAALAIMEN OHJAUS New Hollandin BigBaler teknologia edistää T7:n ja paalaimen yhteensopivuutta ja parantaa suorituskykyä.

-15 % vähemmän ohjaamon liikkumista

OHJAAMON LIIKKUMINEN SYSTEM OFF SYSTEM ON

-25 % vähemmän moottorin kierroksen vaihtelua -12 % pienempi polttoainekulutus 24

VOIMANOTON KIERROKSET SYSTEM OFF SYSTEM ON


25


ÄLYKKYYS ÄLYKÄSTÄ KAIKKIALLA CUSTOMSTEER PIKAOHJAUS Customsteer pikaohjaus nopeuttaa kääntämistä päisteellä tai pihassa. Pikaohjauksen reagointinopeus on säädettävissä haluttuun nopeuteen eteen ja taakse.

HTS II PÄISTEAUTOMATIIKKA Päistetoiminnot onnistuvat mukavasti HTS II controll päisteautomatiikka toiminnolla. Päisteautomatiikan toiminnot voidaan tallentaa tai itse konfiguroida. Edit-mahdollistaa muutoksen tekemistä.

LOKASUOJAN NAPIT Lokasuojassa löytyvät nostokorkeuden hallinta lisäksi monta eri toimintoa mm. yhden hydrauliikan lohkon hallinta. Näytöltä voidaan valita, mikä lohko hydrauliikkanapilla ohjataan. Lokasuojassa löytyy myös moottorin sammutusnappi ja moottorikierroksen aktivointinappia. Haluttu moottorikierros tallennetaan näytön kautta. Viimeisenä löytyy myös voimanoton käynnistysnappi.

KÄYNNISTYSNAPPI JA AJONESTOLAITE Traktorissa on uusi kaukoavain, josta löytyy lukitus napit ja ”keyless” ominaisuus. Traktori käynnistetään nappia painamalla, kun avain on ohjaamon sisällä.

KAMERAT Traktoriin voidaan saada jopa neljä kameraa, valittavissa on myös langaton kamera. Tämä langaton kameravaihtoehto mahdollistaa kameranäkymän, esim. puimurin tyhjennystorvelta peräkärryyn. Turvallisuuden takia löytyy traktorin keulasta 170 asteen kamera, parantaen näkymää eteen. Turvallisuus on kaikkein tärkeintä uudessa T7:ssa

26


27


VOIMAA

FPT Industrial ECOBlue™ HI-eSCR 2 Stage V NEF maksimiteho 300 hv. Enemmän vetovoimaa ja suorituskykyä.

28


29


VOIMAA 6,7 litrainen FPT INDUSTRIAL NEF MOOTTORI FPT Industrialin kehittämä NEF moottori hyödyntää ECOBlue HI-eSCR tekniikkaa tiukan Stage V päästötavoitteen saavuttamiseksi. Moottori tuottaa jopa 300 hv , mutta on kuitenkin polttoainetehokas. Enimmäisvääntö saavutaan alhaisilla 1300 moottorikierroksilla.

TEHOKAS PAKOKAASUN PUHDISTAMISEN MENETELMÄ Pakokaasujen puhdistaminen tapahtuu kokonaan moottorin palotilan ulkopuolella. Ilman takaisin kierrätystä tai hiukkasuodattimia, moottorin tehtäväksi jää sitä mitä se osaa parhaiten - tuottaa maksimitehoa kuluttamalla mahdollisimman vähän polttoainetta.

REAGOIVA SUORITUSKYKY Muuttuvageometrisen turbo, saatavilla T7.300 mallille varmistaa, varmistaa reagoivan suorituskyvyn ylläpitämällä maksimi 1249 Nm vääntömomentti 500 rpm moottorialueella. Kun kuormitus kasvaa, T7 LWB ei silti hyytyy.

KORKEA JÄÄHDYTYSKAPASITEETTI Uudessa T7.300:ssa on enemmän jäähdytyskapasiteettia, ja edelleen tiivisti saman konepeiton alle rakennettu säilyttäen traktorin kompaktit mitat.

PAKOKAASUJARRU PARANTAA JARRUSTUSKYKYÄ Pakokaasujarru on varuste, joka löytyy tyypillisesti kuorma-autoissa. Pakokaasujarru parantaa jarrutuskykyä huomattavasti. T7.300:ssa muuttuvageometrisen turboahdin on säädetty tuottamaan enemmän painetta, lisääntyäkseen merkittävästi jarrutustehoa.

INTELLIGENT TRAILER BRAKE SYSTEM Palkittu Intelligent trailer brake system toimii automaattisesti, kun perävaunu on varustettu pneumaattisilla jarruilla. Traktorin hidastaessa perävaunu jarruttaa automaattisesti. Tämä tekniikan ansiosta, perävaunu ei puske traktorin hidastaessa. Tämä on erityisen hyvä liukkaalla alustalla.

30


31


VOIMAA

32


VOIMANSIIRTO Teho on vain yksi tekijää, sen siirtäminen ja hyödyntäminen on avain traktorin suorituskykyyn. Uudessa T7:ssa on uusi etuakseli, parannettu taka-akseli ja edelleen todistettu ja tehokas portaaton Auto Command vaihteisto.

4 ALUEINEN AUTOCOMMAND VAIHTEISTO Moottorin suuren vääntömomentin siirtäminen maahan on Auto Command vaihteiston tehtävä. Saumaton vaihtaminen neljän mekaanisen alueen välillä ja aina lähellä mekaanisen käyttöpisteen parhaan tehokkuuden saavuttamiseksi.

4 NOPEUKSINEN VOIMANOTTO Pitkän akselinvälin T7 traktori on monipuolinen traktori. Neljä nopeuksineen voimanotto, missä ECO-vaihtoehto vähentää melua, osien- ja polttoainekulutusta. Moottorin ja vaihteiston asetuksien kautta voidaan räätälöidä voimanoton nopeuden vaihtelua kuormituksen alla.

KORKEA TUOTTOISET HYDRAULIIKAN VENTTTIILIT Uudet sähköventtiilit tuottavat jopa 140 litraa öljyä minuutissa venttiilin läpi. Nopean kuormaan kippauksen mahdollistaa nopean työskentelyyn palaaminen.

ISOT RENKAAT Halkaisijaltaan jopa 2,05 metrin renkailla, T7 pitkällä akselivälillä on helppo siirtää vääntömomentin maahan ja ison maan koskevan pinnan ansiosta vältetään maan tiivistystä. Etuakseli on päivitetty, jotta kestäisi enemmän kuormitusta suuremman tehon ja renkaiden takia.

SUUREMPI KANTAVUUS Valinnainen T7.260 ja T7.270 malleissa, vakiona T7.300:ssa. Uudet akselit tarjoavat jopa 12,5 % suurempi kantokyky, sopivat suurempiin työkoneisiin tai etukuormaajiin.

33


KESTÄVYYS Pidempi käyttöaika Suurempi kestävyys

34


35


KESTÄVYYS 50 % PIDEMPI HUOLTOVÄLI, KUIN KILPAILIJOILLA HI-eSCR 2 teknologian ansiosta, uusi pitkän akselivälin T7 tarjoaa markkinan pisimmät huoltovälit. Moottorissa on jopa 750 tunnin huoltoväli ja voimansiirrossa 1500 tuntia.

PIDEMMÄT TANKKAUSVÄLIT Uusi 465 litran polttoainesäiliö on 18 % suurempi vastaamaan T7.300:n suorituskykyä. Tämä pidentää tankkausvälejä ja tarkoittaa, että vietät enemmän aikaa pellolla ilman, että sinun tarvitsee pysähtyä tankkausta varten.

PITKÄAIKAINEN KESTÄVYYS Uuden T7 pitkän akselivälin pääpaino oli parantaa sen pitkän aikavälin kestävyyttä ja vähentää omistajan ylläpitokustannukset. Esimerkki siitä on, että uusissa hydrauliikka- ja sähköjärjestelmissä on 30 % vähemmän liittimiä. Vähemmän liittimiä tarkoittaa vähemmän mahdollisia ongelmia tuotteen elinkaaren aikana.

PIDENNETYT HUOLTOVÄLIT Uusi T7 LWB vähentää säännöllisen huollon suorittamiseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia ei pelkästään pitkien huoltovälien ansiosta. Kaikkiin moottorin suodattimiin pääsee helposti käsiksi ja ohjaamossa on vain yksi suodatin. Huoltoon menee vähemmän aika ja seurauksena tulee vähemmän seisonta-aikaa.

36


37


KESTÄVYYS

38


24 LEDIÄ YMPÄRI VUOROKAUDEN TYÖSKENTELYYN T7 LWB:ssä on tarjolla vaikuttava 45 600 lumenin valaistusteho. Ohjaamon takakulman valopari ovat pitkän kantaman valoja valaisten leveän työkoneen yöllä, kun taas vastaavat valot edessä on sijoitettu konepellin päälle valaisemaan suuremman alueen eteenpäin. Kahdessa konfiguroitavassa muistissa voi olla mitkä tahansa valot, jotka voivat vaihtaa valaistun alueen esimerkiksi vasemmalta oikealle puimurin tai ajosilppurin vieressä.

LED TIEVALOT LED-ajovalot valaisevatä pimeä tietä, joko konepellistä tai yläajovalosta. Kauko- ja lähivalojen älykäs vaihto voidaan määrittää konfiguroitavalle painikkeelle CommandGrip™monitoimikahvassa ja antaa kuljettajan keskittyä tiehen.

PERUUTUSVALOT Turvallisuutta ajatellen, takalokasuojan työvalot toimivat automaattisesti peruutusvaloina, ne syttyvät, kun peruutetaan

PIMEYDEN SENSORI Hämäräanturi sytyttää automaattisesti traktorin valot, kun pimeys laskeutuu.

39


TUKI

Uptime Support and Control Room

40


41


TUKI

Täydellinen mielenrauha on tärkeää, siksi tarjoamme tukea, jotta koneesi olisi mahdollisimman tuottava. Tarjoamme huollon, varaosat ja kunnossapidon.

Top Service on kehitetty antaakseen parhaan mahdollisen henkilökohtaisen huolenpidon. Soitamme myös asiakkaillemme tarkistaaksemme asiakastyytyväisyyttä jatkuvan kehittämisen takia.

42


MyPLM®Connectin tietojen avulla ammattitaitoiset teknikot analysoivat tiettyjä tietoja ja ehdottavat ratkaisuja tarpeen mukaan. Jos ongelma havaitaan, järjestelmä lähettää proaktiivisesti ilmoituksen jälleenmyyjille korjaavista toimista. Sitten jälleenmyyjät voivat valmistautua auttamaan pellolla tai etänä löytääkseen nopeimman ratkaisun. Tämä on New Hollandin sitoutuminen asiakkaisiinsa.

43


TUKI

Minimi seisonta-aika, suurin jälleenmyyntiarvo. Koneesi on aina huippukunnossa, ammattimaisen tuen ja korkealaatuisten alkuperäisosien avulla säilytät laitteesi arvon ajan myötä.

Käyttöaikatakuu on New Hollandin laajennettu takuuohjelma samoilla ehdoilla kuin perustakuu. Käyttökustannusten maksimaalinen hallinta, käytettävyyden maksimaalinen parantaminen, valtuutettujen New Holland -jälleenmyyjien tekemät korjaukset, joissa käytetään alkuperäisiä New Holland -osia, koneesi korkeampi jälleenmyyntiarvo ovat joitakin keskeisiä etuja. Pyydä jälleenmyyjältäsi lisätietoja ja räätälöity käyttöaikatakuutarjous*. * Katso käytettävyystakuun yksityiskohtaiset ehdot jälleenmyyjältäsi

44


Priority avustuspalvelu New Holland -koneille. Kellon ympäri toimii osaava tiimi pyyntöjen hallitsemiseksi, jotka voidaan aktivoida MyNew Holland™ - sovelluksen kautta ja lisäksi löytyy maksuton numero. New Holland ja jälleenmyyjäverkosto tekevät kaikkensa tarjotakseen tukea, tarkistamalla monia vaihtoehtoja saada asiakkaamme takaisin liikkeelle mahdollisimman nopeasti Pyyntöä seurataan, kunnes kone on täysin korjattu. Tiimi luottaa priority osiinprosessiin ja osaavan palvelutiimin nopean ratkaisun saavuttamiseksi. Huolto pystyy ratkaisemaan yli 80 % häiriöistä alle 48 tunnissa, tämä on sitoumuksemme asiakkaillemme!

Me New Hollandilla tiedämme, kuinka tärkeää on minimoida koneen seisonta-ajat ja päästä mahdollisimman nopeasti takaisin työskentelemään. New Hollandin varaosalogistiikka on järjestetty mahdollistaen nopean osien jakelun. Tehokas integroitu varastonhallintajärjestelmä mahdollistaa kuusi strategisesti sijoitettua toimipistettä Euroopassa erinomaiseen suorituskykyyn 24/7.

45


TUKI MyPLMConnect telematiikka

Asiakastiedot

MYPLM®CONNECT TELEMATIIKA VAKIONA 5V

Jälleenmyyjän tiedot

MyPLM®Connectin avulla voit muodostaa yhteyden T7 LWB-traktoriin toimistoltasi mobiiliverkon kautta. Voit pitää yhteyttä koneellesi aina, ja voit jopa lähettää ja vastaanottaa reaaliaikaista tietoa. Se säästää aikaa ja lisää tuottavuutta. MyPLM®Connect Professional -paketti tarjoaa täyden koneen valvonnan ja ohjauksen. Lyhyesti sanottuna MyPLM®Connect auttaa sinua vähentämään polttoainelaskuja ja parantaa kaluston hallintaa ja turvallisuutta.

3. osapuoli (Asiakkaan myöntämä käyttöoikeus)

EDISTYNYT TUKI Kun käytät traktoria, joka mittaa tuottavuuden ja tarkkuuden sekunneissa ja millimetrissä, et hyväksyy pitkiä seisonta-aikoja. MyPLM Connectin:n avulla pystyt kommunikoimaan koneellasi koko ajan ja mistä tahansa. Olemme ottaneet käyttöön etäyhteyden tarjoamaan New Holland Remote Assistancen, edistynyneen diagnostiikan, IntelliView™ etäyhteyden ja ohjelmistopäivitykset.

OMISTAJAN JA TRAKTORIN YHTEYS Mahdollistaa maatilan johtaminen ohjaamosta, maatilan toimistosta tai maailman toiselta puolelta.

MYYNNIN JA TRAKTORIN YHTEYS Auttaa minimoimaan seisonta-ajan ennakoivan tuen avulla ja mahdollistaa etävalvonnan, diagnosoinnin ja etäohjelmistopäivitykset.

NEUVONNAN JA TRAKTORIN YHTEYS Pidä yhteyttä neuvojaan tai muihin asiantuntijoihin ja parantaa päätöksentekosi.

46


Agronomist

Jälleenmyyjän Remote Support & Control Room

Maatalouksien neuvonta

Maatilan omistaja

47


TUKI REAALIAIKAINEN TIETOJEN TALLENNUS JA JAKAMINEN MyPLM®Connect-portaalin Farm-välilehti on paikka, jossa voit analysoida kaikki peltotietosi. Traktorisi tallentaa nämä tiedot reaaliajassa käytön aikana, ja MyPLM®Connect Professional -paketin käyttäjät voivat siirtää tiedot langattomasti tiedostonsiirrolla T7 Long Wheelbase -järjestelmääsi ja sieltä valmiina kaikkiin toimintoihin.

MY PLM CONNECT SISÄÄNPÄÄSY MY NEW HOLLANDIN KAUTTA MyNew Holland™ tarjoaa omistajille ja käyttäjille mahdollisuuden tarkastella ja hallita konekantaansa verkossa. Käyttäjät pääsevät käsiksi monenlaisiin tietoihin, kuten käyttöoppaisiin ja ohjevideoihin, sekä mahdollisuuden tarkastella aktivointia ja tilauksia live-linkin kautta VMS-työkaluun. Käyttäjät voivat jopa tehdä ostopyyntöjä suoraan jälleenmyyjälleen aktivoidakseen palvelun tai noutaakseen tilauksen. MyNew Holland™ tarjoaa myös suoran pääsyn MyPLM®Connect-portaaliin.

48


49


T7.230-270 T7 LWB PLM ACIntelligence PLM Tekniset tekniset tiedottiedot 16.1.2024 TRAKTORIMALLI MOOTTORI Sylinteriluku/hengitys Iskutilavuus litraa Halkaisija x iskun pituus Venttiileitä / sylinteri Common Rail ja elektroninen ruiskutuksen ohjaus Maksimiteho hv (ISO TR14396) 2000 r/min Maksimiteho lisäteholla hv 2000 r/min Nimellisteho hv (ISO TR14396) 2200 r/min Nimellisteho lisäteholla hv 2200 r/min Suurin vääntömomentti lisäteholla Nm/ r/min Momentin nousu ilman lisätehoa % Momentin nousu lisäteholla % SCR urearuiskutus + katalysaattori Vakiokierrosluku -automatiikka Viskoosituuletin elektr. ohjattu VAIHTEISTO Auto Command: Portaaton vaihteisto 50 km/h Poljinajo sekä nopeudensäätö monitoimivivusta Nopeusmuisteja portaattomalla säädöllä Suunnanvaihto ilman kytkintä Aktiivipysäytys (Actice Stop) Nopeusalue km/h VOIMANOTTO 4 nopeuksinen Sähkö-hydraulinen kytkentä Kytkentä myös takalokasuojassa Soft start pehmeä käynnistys + automatiikka HYDRAULIIKKA Suljettu kuormantunteva Tuotto (l/min) Suurin paine (bar) Hydrauliventtiilipareja (kpl) Lisäventtiilit 2 kaksitoimista käyttö näytöltä Keskiventtiilit sähköiset 2 kpl ja Joystick Power beyond lohko Nostovoima vetovarsien päissä (kg) VARUSTEET Etunostolaite Sidewinder Ultra -käsinoja sähkösäädöllä IntelliView 12 -monitori käsinojassa Monitoimivipu oikeassa käsinojassa Elektroninen parkkilukko suunnanvaihtajassa Pakokaasujarru Ilmalinja Ohjelmoitava päisteautomatiikka TerraLock lukkojen ja nelivedon automatiikka Ilmastointilaite automaattinen Ohjaamon jousitus Takalasin pyyhin Led ajovalot

T7.230 AC

T7.245 AC T7.260 AC

T7.270 AC T7.300 AC

6 T Interc tier ST65T Interc tier ST6 5T Interc tier ST65T Interc tier ST65T Interc tier ST 5

6,728 104 x 132 4 vakio 200 225 180 205 940/1500 46 44 vakio vakio vakio

6,728 104 x 132 4 vakio 220 245 200 225 1035/1500 46 44 vakio vakio vakio

6,728 104 x 132 4 vakio 240 260 220 240 1100/1500 42 44 vakio vakio vakio

6,728 104 x 132 4 vakio 260 270 240 260 1160/1500 44 40 vakio vakio vakio

6,728 104 x 132 4 vakio 280 300 260 280 1250/1300 44 40 vakio vakio vakio

vakio 1600 r/min vakio 3 vakio vakio 0,03-50

vakio 1600 r/min vakio 3 vakio vakio 0,03-50

vakio 1600 r/min vakio 3 vakio vakio 0,03-50

vakio 1600 r/min vakio 3 vakio vakio 0,03-50

vakio 1600 r/min vakio 3 vakio vakio 0,03-50

vakio vakio vakio vakio

vakio vakio vakio vakio

vakio vakio vakio vakio

vakio vakio vakio vakio

vakio vakio vakio vakio

vakio 170 215 5 vakio vakio vakio 10460

vakio 170 215 5 vakio vakio vakio 10460

vakio 170 215 5 vakio vakio vakio 10460

vakio 170 215 5 vakio vakio vakio 10460

vakio 170 215 5 vakio vakio vakio 10460

vakio vakio

vakio vakio

vakio vakio

vakio vakio

vakio vakio

vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio

vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio

vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio

vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio

vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio vakio


T7.230-270 T7 LWB PLM ACIntelligence PLM Tekniset tekniset tiedottiedot 16.1.2024 TRAKTORIMALLI Työvaloja 14 LED katolla, 4 LED vyötäröllä, 2 LED takalokarissa ja 4 Halogen nokalla Etulokasuojat (dynaamiset) Hydraulisesti siirtyvä vetokoukku Dynamic Comfort, kangas/nahkaistuin DualMotion lämmitys, nahkainen matkustajan istuin, nahkaratti, lattiamatto

T7.230 AC

T7.245 AC T7.260 AC

T7.270 AC T7.300 AC

vakio vakio vakio

vakio vakio vakio

vakio vakio vakio

vakio vakio vakio

vakio vakio vakio

vakio

vakio

vakio

vakio

vakio

Automaattiohjaus valmius

vakio

vakio

vakio

vakio

vakio

Telematiikka 5 v tiedonsiirto

vakio

vakio

vakio

vakio

vakio

vakio 540/65R30 650/65R42

vakio 540/65R30 650/65R42

vakio 540/65R30 650/65R42

vakio 540/65R30 650/65R42

vakio 600/70R30 710/70R42

326 465 54 9100

326 465 54 9100

326 465 54 9100

326 465 54 9200

331 465 54 9600

Perävaunun paineilma- ja hydraulinen jarruventtiili Intelligent perävaunujarru + abs liitin Renkaat edessä Renkaat takana MITTOJA Korkeus ohjaamon katolle (cm) Polttoainesäiliö (l) lisäsäiliö vakiona. Ad Blue säiliön tilavuus (l) Paino tankit täynnä, ilman etupainoja (kg)


lubricants New Holland prefers

www.newholland.com/u k www.newholland.com/ie

The data indicated in this folder are approximate. The models described here can be subjected to modifications without any notice by the manufacturer. The drawings and photos may refer to equipment that is either optional or intended for other countries. Please apply to our Sales Network for any further information. Published by New Holland Brand Communications. BTS Adv. - Printed in Italy - 11/22 - (Turin) - 220009/INB


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.