Page 1

RO

Antimetil

DA

DA

3+

UTILIZĂRI Antimetil® este un supliment alimentar cu Ghimbirul este foarte eficient, fără a extract de Ghimbir, care contribuie la provoca efecte negative. Antimetil®

funcţionarea normală a sistemului digestiv. conţine un extract de Ghimbir de 10 ori Antimetil® poate fi utilizat în următoarele mai concentrat decât pulberea folosită în situaţii: consum excesiv de alimente, mod tradiţional. întreruperea obiceiurilor alimentare (de PRECAUŢII exemplu, în vacanţă), sarcina, rău de A nu se utiliza în cazurile de obstrucţie (blocare) a căilor biliare. Pentru femeile mişcare/călătorie. Un mic sfat pentru dumneavoastră dacă însărcinate, administrarea se face la plecaţi în vacanţă: puneţi câteva recomandarea medicului sau farmacistului comprimate de Antimetil® în geantă înainte şi nu poate dura mai mult de 1-5 zile. de a pleca! Formula naturală a Antimetil® este Ingrediente/comprimat: agenţi de recomandată pentru adulţi şi copii cu vârsta încărcare: celuloză microcristalină şi fosfat dicalcic anhidru; extract uscat din de peste 3 ani. rădăcini de ghimbir (Zingiber officinale), ACŢIUNE standardizat la 10% gingeroli - 50 mg; Studiile au evidenţiat siguranţa administrării agenţi de glazurare: Nutraficient white Ghimbirului, inclusiv la femei gravide. (hipromeloză, dioxid de titan, talc, glicerol), agenţi de încărcare: dioxid de siliciu anhidru şi stearat de magneziu.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE Copii cu vârsta între 3 şi 5 ani: comprimat de 1 - 2 / zi.

Femei gravide

Copii cu vârsta Adulţi şi copii cu între 6 şi 11 ani: vârsta de peste 12 ani: comprimat de 1 - 4 / zi.

comprimate de 1-4 ori / zi.

încep cu pri ând de sa ma lună rcină

comprimat dimineaţa şi la prânz, timp de 1-5 zile, la recomandarea medicului şi farmacistului.

Comprimatele se înghit cu apă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. TILMAN SA - Z.I. Sud 15 • B-5377 Baillonville • 084 320 360 www.tilman.be

Sanatate bazata pe plante


RO

Antimetil

DA

DA

3+

Ghimbir, Extract standardizat, gingerol 10% Supliment alimentar 6/30 comprimate acoperite Greutate netă: 1,22g/6,11g Condiţii de păstrare:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul lunii menţionate pe ambalaj.

Reprezentant autorizat pentru România:

Producător:

Tilman s.a. Belgia Z.I.Sud 15 – B – 5377 Baillonville www.tilman.be Fabricat în Belgia Aviz de notificare nr. 9469/2015, eliberat de SNPMAPS.

30 comprimate

TILMAN SA - Z.I. Sud 15 • B-5377 Baillonville • 084 320 360 www.tilman.be

Sanatate bazata pe plante

Profile for Sensiblu

prospect antimetil  

prospect antimetil  

Profile for sensiblu