Page 1

w w w. saloni.bg


saloni.bg

вашата визитна картичка в интернет

включете се на

www.saloni.bg за контакти: 0876 414 415


www.saloni.bg www.derma-info.bg редакция Арт директор Весислава Табакова предпечатна подготовка Неда Цанкова Фотограф Красимир Семов счетоводство весислава леонидова директор реклама Яна Николова 0876 414 416 info@saloni.bg Офис мениджър info@saloni.bg адрес София, ул. “проф. георги златарски” 7, офис 1 издател МедияПро ООД

Абонамент за сп. Beauty Woman за 2013 г.

36 лв. за контакти: 0876 414 415 доставка на посочен адрес

Изданията beauty WOMAN са регистрирана марка на МедияПро ООД

ISSN 1314-2186 Редакцията не носи отговорност за съдържанието на платените публикации. Използването на материали от изданието е забранено с изключение на изричното съгласие на издателя.

На корицата ГРИМ: ПЕПА СТОЯНОВА


ma.


Couleurs Complices – цветове, които се допълват, цветове, които си отиват, цветове в хармония. Такива са новите цветове в колекцията на L’Oreal Professionnel, посветена на майки и дъщери. Лидерът в професионалните продукти за коса поставя акцент върху класическата боя Majirel и модерната боя – DIA. Ти си млада, модерна, уверена в себе си.Търсиш боя без амоняк, без ефект корен. Искаш цветът на косата ти да е твоят моден аксесоар. Тогава DIA е подходяща за теб! Ти си класически, елегантен тип жена. Търсиш перфектно боядисване със 100% покритие на бели коси. Искаш цвета на косата ти да е дълбок, интензивен, наситен. Тогава Majirel е подходяща за теб! Първите три месеца на 2013, салоните на L’Oreal Professionnel посвещават на найкрасивата, силна и неразрушима връзка между майките и техните дъщери. Какво по-хубаво от това майки и дъщери да прекарат един ден във фризьорския салон – да отделят време за себе си, да се погрижат за косата си, да променят визията си, да се запознаят с най-новите продукти. Ето какво - ако майка и дъщеря, две сестри или две приятелки си запишат час за боядисване във фризьорския салон през месец Март, всяка от тях ще получи като комплимент в деня на боядисването - услуга „сешоар“. Защото Март е най-женският месец. Да го направим още по-красив във фризьорските салони на L’Oreal Professionnel!

ЗАЗДРАВЯВАЩ ШАМПОАН Про-Кератин Формулата, обогатена с Про-Кератин, подхранва изтощената и слаба коса и я заздравява моментално, като компенсира загубата на естествен Кератин в косъма. Почиства косата и я прави по-мека и еластична. ЗАЗДРАВЯВАЩА ГРИЖА С ИЗПЛАКВАНЕ Про-Кератин Формулата, обогатена с Про-Кератин, подхранва изтощената и слаба коса и я заздравява моментално, като компенсира загубата на естествен Кератин в косъма. Защитава косата от външни агресиии я прави по-еластична.

ЗАЗДРАВЯВАЩА МАСКА Про-Кератин Формулата, обогатена с Про-Кератин, подхранва изтощената и слаба коса и я заздравява моментално, като компенсира загубата на естествен Кератин в косъма. Защитава косата от външни агресии и я прави по-еластична.

ЗАЗДРАВЯВАЩ КРЕМ БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ Про-Кератин Формулата, обогатена с Про-Кератин, подхранва изтощената и слаба коса и я заздравява моментално, като компенсира загубата на естествен Кератин в косъма. Изтощената коса изглежда подхранена, еластична и лесна за оформяне. Кремът съдържа Ксилоза, позната с термо-защитните си свойства. АМПУЛА-ГРИЖА ЗА ИЗТОЩЕНА КОСА Про-Кератин Концентрирана грижа за професионална употреба. „Презарежда“ косъма с Про-Кератин, моментално го заздравява и го защитава от външни агресии. Запазва свойствата си в продъжления на до 6 измивания.


L’Oréal Professionnel


ТАЙНАТА ЗА МЛАДОСТТА НА ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР Л идерът

в морската козметология

THALGO

предлага

уникална концепция за поддържане на кожата в об ластта около очите . използването

на

И новативната

технология вк лючва

високотехнологична

M assage M ask (електронна

маска

Thalgo

маска за масаж), която се

съчетава с новата серия продукти за третиране на око лоочния контур за постигане на максимални резултати .

М аската има пет функции , които въздействат върху под пухналост, тъмни кръгове , изглаждат бръчките , релакси -

10 минути . Е лектронната маска за масаж е част от протокола тера пии EYE EXPERT, предназначени за козметични салони и спа центрове . рат и освежават околоочния контур само за

COLLAGEN EYE ROLL-ON Тройна ефикасност за околоочния контур! Срещу подпухналост, тъмни кръгове, за изглаждане на бръчките. Новият колагенов рол-он намалява подпухналонстта и тъмните кръгове, като същевременно спомага за изглаждане на фините линии и бръчки. Тройните дерморолери, които дозират активните съставки, упражняват микромасаж в околоочния контур, като насищат кожата с колаген. „Леденият” ефект на дерморолерите и гелообразната текстура на продукта с колаген и кофеинов микропач допринасят за освежаване на околоочния контур и изглаждане на кожата. Препоръчва се използването на Collagen Roll-on сутрин и вечер. HYALURONIC EYE-PATCH MASK Подмладен околоочен контур само за 10 минути! Изпълване, изглаждане на бръчките, действие срещу умора Само за 10 минути технологията на Хиалуроновата пач-маска дава видими резултати. Комплексът хиалуронова киселина с морски произход изпълва бръчките и изглажда околоочния контур, а естествените екстракти от овес създават триизмерен ефект за „втора кожа” като моментално лифтират кожата около очите. Хиалуроновата пач-маска може да се използва всеки ден като интензивна грижа или няколко пъти в седмицата за поддържане кожата около очите в перфектен вид. SILICIUM EYE CREAM За подмладен и блестящ околоочен контур Лифтинг, изглаждане и тонизиране Кремът със силиций за областта около очите съдържа висока концентрация регенериращи съставки, които видимо подмладяват кожата в тази деликатна зона. Съчетанието от хиалуронова киселина и силиций с морски произход изглажда бръчките и стяга кожата чрез активиране производството на естествен колаген, еластин и хиалуронова киселина. На повърхността бръчките са изпълнени и околочният контур е лифтиран. Свежата и богата кремообразна консистенция създава несравнимо усещане за комфорт. Препоръчва се използването на крема сутрин и вечер, като се нанася с леки поглаждащи движения.


GUINOT BIOXYGENE Н ай - новата серия продукти BIOXYGENE на GUINOT възвръща естествения блясък на кожата чрез три к лючови действия : 1. С тимулира насищ ането на кожата с кисло род . 2. П редпазва от замърсяванията . 3. Осигурява дълготрайна хидратация . В сички продукти са без парабени , без консерванти и не са тествани върху животни . К лючовите активни съставки са кислородния ком плекс P ro -O xygene, който стимулира дишането на к летките и подобрява жизнените им функции , екс тракт от моринга , който действа като „ филтър ” срещу замърсяванията и мощен хидратиращ комплекс Х ид роцит за поддържане на оптималния хидробаланс в кожата .

Bioxygene Кислороден крем за блясък Предпазва кожата от замърсяванията и вредното въздействие на околната среда. - подобрява насищането на клетките с кислород - възвръща блясъка на кожата - осигурява дълготрайна хидратация Masque Dynamisant aux Essences Froides Маска за моментален блясък Възстановява естествения блясък и изглажда кожата. Осигурява истинско усещане за свeжест благодарение на екстрактите от мента и евкалипт Възвръща блясъка на кожата чрез комплекс алафахидрокси киселини Хидратира кожата чрез комплекс Хидроцит Mousse Bioxygene Почистваща кислородна пяна - Поддърща естествения хидролипиден филм на кожата благодарение на екстракта от масло от памуково семе. - Стимулира жизнените функции на кожата и подобрява насищането на клетките с кислород чрез комплекса Pro-Oxygene - Емолиентни, антиоксидантни свойства благодарение на екстракт от лотос


АРХИВ: BEAUTY WOMAN


АРХИВ: BEAUTY WOMAN


Исландска козметика с клетъчен активатор, донесъл нобелова награда на откривателите си. никакви бактерии или животински клетки

BIOEFFECT EGF Serum е нов революционен продукт за грижа за кожата, разработен на основата на медицински изследвания и последните открития при биотехнологиите. Той съдържа EGF клетъчни активатори, които стимулират обновяването на кожните клетки, в резултат на което видът и тенът на лицето придобиват по-здрав и младежки вид. BIOEFFECT EGF Serum съдържа девет съставки, които са необходими за поддържането и стимулирането на естествената функция на EGF клетъчните активатори. Без консерванти, ароматизатори или добавки, както и непознати алергени.

- само ечемик

BIOEFFECT DAYTIME е подхранващ и ефективен дневен крем против стареене. Съдържа EGF клетъчен активатор, който се синтезира по естествен път в човешката кожа, където задейства биологични процеси, свързани с поддържането на сияйния вид на кожата. С времето количеството колаген и еластин в дермалните слоеве на кожата намалява, кожата става по-тънка и започват да се оформят бръчки. Чрез нанасяне на BIOEFFECT EGF Serum и BIOEFFECT DAYTIME върху кожата, става възможно стимулирането на естествените процеси на обновяване на клетката и минимизиране на видимите следи от стареене на кожата. Резултатът е по-стегната и напълно хидратирана кожа, която вече не е толкова тънка, и има свеж и по-младежки вид.

BIOEFFECT BODY INTENSIVE е концентриран серум за тяло против стареене на кожата, който използва доказаната сила на EGF клетъчния активатор срещу стареенето, за да спомогне за заглаждане, омекотяване и стягане на кожата на тялото. Формулата за дълбоко подхранване е специално създадена и насочена към проблемите на кожата на тялото като сухота и неравномерен тен, като прави кожата да изглежда млада, еластична и обгрижвана.

тел. 08888 37676 www.bioeffect.bg

BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT представлява интензивен стимулатор насочен срещу стареенето, който ще промени представите ви за грижа за кожата. Като снабдява вашата кожа с три клетъчни активатора, които се намират в голяма концентрация в младежката кожа, той дава реални видими резултати, обновявайки визуалните черти за стегната и сияйна кожа с младежки вид.


Чиста наука - Чиста красота тел. 08888 37676 www.bioeffect.bg


Hyalogy Creamy Wash Почистващ мус за чувствителна кожа Лека почистваща пяна базирана на деривати на кокосово масло, специално разработена за свръхчувствителна, раздразнена и суха кожа, склонна към зачервяване (розацея и купероза). Hyalogy Creamy Wash е високоефективен почистващ продукт, който същевременно подхранва, регенерира и успокоява кожата, без да повлиява естествената защитна функция на кожата. Възвръща блясъка, изравнява тена, подобрява еластичността и тонизира кожата. Формулата съдържа патентования нискомолекулен комплекс, известен като “концепция пет”, който стимулира клетъчната регенерация. Екстрактът от див ямс и маслото от кайсиеви ядки регулират микроциркулацията, стимулират синтеза на колаген и еластин, укрепват структурата на епидермиса и значително подобряват еластичността на кожата. Три-серамидите, маслото от шипка, маслото от царевица и соя омекотяват и протектират кожата, предотвратяват възпаленията и подобряват способността на кожата да задържа влага. Продуктът съдържа и диосгенин – фитоестроген, който оптимизира и нормализира хормоналния баланс на кожата. Препоръчва се за свръхчувствителна, раздразнена и суха кожа, склонна към зачервявания (розацея и купероза). Hyalogy P-effect Basing Emulsion Лека флуидна емулсия със сквален и хиалуронова киселина Комбинацията от активни съставки - сквален и малтитол осигурява бързо и ефективно възстановяване на хидролипидната бариера. Нискомолекулните активни съставки в тази емулсия стимулират клетъчната регенерация, осъществяват ревитализиращ и лифтинг ефект. Микро- и макро- елементите и комплексът от аминокиселини регулират метаболитната активност на клетъчно ниво. Некомедоногенен. Препоръчва се като ежедневна грижа за кожата и като основа за грима.

Hyalogy P-effect Refining Lotion Интензивен хидратиращ лосион с бърз лифтинг ефект Незаменим източник на хидратация, подходящ дори и за най-сухата кожа. Уникалната молекулярна структура на лосиона позволява задържането на влагата дълбоко в кожата за продължителен период от време. Едновременно с това значително подобрява еластичността на кожата и редуцира фините линии и бръчки. Освен интензивна хидратация в дълбочина, този лосион стимулира клетъчната регенерация и допринася за постигането на видим лифтинг ефект. Обогатен с аминокиселини, микро- и макроелементи, този лосион интензивно стимулира клетъчния метаболизъм и процеса на регенерация на клетките. P-effect Refining Lotion повишава ефективността на последващите приложени продукти от гамата на Forlle’d, позволявайки по-добра пенетрация на активните съставки в дълбочина. Препоръчва се за суха кожа, нуждаеща се от бърз лифтинг ефект.


Вие търсите високоефективна грижа за вашата кожа, но без да полагате много усилия и да губите време? Тогава , новата линия продукти РАЗКРИВАНЕ НА КРАСОТАТА на MARIA GALLAND е точно за вас . О сигурява на Вашата кожа , грижата от която се ну ждае. П рез деня : осигурява к летъчна защита и забавя процесите на остаряван еи действието на свободните радикали . О сигурява активна защита срещу слънчевите лъчи . П рез нощта : допълнителна регенерация, стимулиране на възстановяването на кожата и успокояващо действие . П родуктите от линията отговаря на 3 основни ну жди на кожата : хидратация , подмладяване и защита . П одходящи са за всеки тип кожа . Ф ормулата на продуктите е комбинация от иновативни козме тични технологии и модерни техники на производство. И стинско удовлствие за кожата с прекрасен и цветен аромат.

НОЩЕН КРЕМ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА КРАСОТАТА 162 Красива нощ! Истинско удоволствие за Вашата кожа. Лекия гел-крем разкрива своите обаятелни богатства и глези вашата кожа с витамин А, Е, алое вера, масло от макадамия. Осигурява клетъчна защита, забавя процесите на стареене на кожата, хидратира и успокоява. Истинска мултифункционална грижа за глобална нощна грижа. Тенът връща своя блясък нощ след нощ! Продуктът е подходящ за всеки тип кожа!

ДНЕВЕН ФЛУИД ЗА РАЗКРИВАНЕ НА КРАСОТАТА 160 Подходящ за всеки тип кожа, а също така и за по-млада кожа, като въвеждащ продукт в грижите за красотата. Изключително лека и свежа текстура, която напомня кисело мляко, деликатно обгръща вашата кожа с истинска грижа. Абсорбира се бързо от кожата и я прави мека и нежна на допир. За по-зряла кожа е подходящ и през по-горещите месеци или в страни с по-топъл и влажен климат. Съдържа слънцезащитен фактор SPF 12.

ДНЕВЕН КРЕМ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА КРАСОТАТА 161 Иновативна, богата и комфортна текстура, която доставя свежест и копринена мекота във вашата кожа! Подхранва и доставя ценни хранителни вещества до по-дълбоките слоеве на кожата. Овлажнява и защитава от оксидативния стрес и ултравиолетовите лъчи. Съдържа слънцезащитен фактор SPF 12. Подходящ е за по-зр ла кожа и за по-студените месеци от годината.


За контакти: Динамика 2000, www.dinamika2000.com Тел: 052/35 45 97; 0878 462 185, e-mail: office@dinamika2000.com


Arkana - Skin Roller Set Комплект козметична грижа за лице с ролер Комплекта съдържа ролер / с дължина на иглите 0,75 мм и 1,5 мм / и ампули с амино и хиалуронова киселини. Новата методика подпомага естествената регенерация, която се дължи на микроскопичните убождания, които оставя индивидуалния ролер. Наличните 192 стелилни иглички, за пет минути правят 25000 микроинжекции. Методиката е практически безболезнена, по-точна и по-добре контролируема. Ускорява процесите на регенерация на тъканите и стимулира синтеза на колаген и еластин в дермата. Микроскопичните убождания спомагат проникването на регенериращите коктейли и жизнено необходимите вищества в кожата и същевременно я подмладяват, забавят процесите на стареене, възстановяват равномерния тен и жизнен цвят на кожата, повишават тонуса, дълбоко овлажняват, кожата е еластична, гладка и стегната. Интензивността на дълбочината зависи и от продължителността на процедурата / от 5 до 20 минути /, а изборът на дължината на иглите зависи от областта на приложението. Ролера с дължина на иглите 0,75 мм е подходящ при бръчки, хиперпигментация, подобряване текстурата на кожата, стрии и целулит. Ролера с дължина на иглите 1, 5 мм. е подходящ при белези, подмладяване и стрии. Комплекта е подходящ при следните терапии: За уморена и вяла кожа с признаци на стареене. Подмладяване и лифтинг. Изглажда, корегира бръчки и фините линии, свива порите. Изсветлява тенът. Придава блясък. Корекция на белези и стрии. Стимулира регенерацията на тъканите, спомага за синтеза на колагена и еластина. Подобрява тонусът и еластичността на кожата. За ръце, корем, бедрата и гърдите. Целулит След прилагането на процедурата се наблюдава зачервяване, което изчезва до 24 часа. Препоръчителна е употребата на крем с висок защитен фактор. ACADEMIE – Derm Acte Крем анти-ейдж глобал с калции и тетра- и трипептиди Уникална анти-ейдж стратегия в грижата за кожата. Действа директно и се бори с всички симптоми на стареенето. Стимулира естествените функции на клетките и ги ревитализира трайно. Интензивно реструктурира връща плътността и елестичността, бръчките изчезват, овала е пренарисуван. Защитава стволовите клетки. Кожата е отново млада.

Антоанет ООД, София, ул. “Сердика” №13, тел.: 02 980-49-02, 02 986-43-60, 088 2520500 www.beautyexpert.bg

ACADEMIE – Derm Acte Серум анти-ейдж глобал с пептидикалций и витамин С Ювелирен серум способен да се пребори със стареенето. Екстремно концентрирани активни агенти ревитализират и структурират кожата. Възвръща тонуса, плътността и еластичността, присъщи на младата кожа, изглажда дълочината на бръчките и моделира овала. Защитава стволовите клетки. Видимо променя тена.Пептиди за лифтинг, векторизирани репариращи клетките агенти, хиалурон и калции и в добавка анти -стареене с вит.С


ГРИМ: ПЕПА СТОЯНОВА


ГРИМ: ПЕПА СТОЯНОВА


ГРИМ: ПЕПА СТОЯНОВА


ГРИМ: ПЕПА СТОЯНОВА


ПРОЛЕТНА КРАСОТА ЗА ВАШАТА КОСА. Знаете ли , че едно от първите неща, които забелязват хората в непознатия човек е косата? Когато косата е добре поддържана, с подходяща форма и цвят неминуемо подмладява цялостния вид. Но защо някой хора имат прекрасна гъста, лъскава и красива коса, а при други тя е слаба, по- рядка и не дотам красива? Отговорите на тези въпроси вече са известни. Наследствените характеристики и гените са базисните опеделящи фактори за количеството и качеството на косата. На тях няма как да въздействаме. Поне за сега не са ни известни начини за това. Но дори и най- красивата и здрава коса рано или късно започва да губи своя обем, лъскавина и здравина. Това е съвсем предвидима промяна, която настъпва с годините при всички хора Сезонната промяна на времето както и средата на живот също са важен фактор за разреждане на косата и загубата на блясък . Зимата, сезона с който скоро ще се разделим е труден сезон за целия организъм. Липсата на достатъчно витамини в храната, изкуственото отопление, студения климат предизвикват промяна в структурата на космите. Загубвайки влагата си те стават чупливи, нееластични, без блясък. За да се запази младостта на косата е необходимо да се полагат грижи в няколко посоки. С годините косъма започва да живее като „недохранен” поради намаленото темпо на доставка на хранителни вещества, вследствие на промяна в метаболизма и обмяната на веществата. Биологично активни вещества на билкова и растителна основа (екстракт от зърнени храни и екстракт от мая) могат да подобрят физиологията на целия организъм и да стимулират подхранването на косата. Дона Хеър е хранителна добавка която се грижи за доброто състояние на косата и кожата на главата. Богатството от ценни активни съставки (L-тирозин, екстракт от мая, екстракт от просо, екстракт от зърнени храни, екстракт от кълнове) осигурява храна и растеж на косата. Фолиевата киселина и пантотенова киселина предотвратяват прекомерната загуба на коса, предпазват от накъсване и цъфтеж, грижат се за скалпа, като предотвратяват омазняването. Наличието на важни витамини – витамин А и витамин Д запазват цвета и блясъка на естествената коса. Продуктът може да се използва от диабетици, бременни и кърмещи жени.

С хранителната добавка на Дона Хеър можете да доставите пролетното настроение на косата и тялото си още сега.

Погрижете се и за вашите нокти! С хранителната добавка Donna Nails ще ги снабдите с необходимите витамини и минерали. Опитайта и резултатите ще ви вдъхновят.

Официален вносител за България: Бедриг Консултинг ЕООД, гр. София, ул. Илия Бешков, бл. 194, офис 3, тел.: 0700 11 557, моб.: 0879 663 999 е-мейл: office@bedrig.com, www.bedrig.com


Новото поколение лазери на Versus радикалното решение за трайна епилация Н яма начин да не сте чували за лазерен център Versus, една от най - надеждните марки за лазерна епилация в столицата през последните 4 години . Който е бил там , със сигурност е останал доволен от индивидуалния подход и качественото обслу жване , което е на най - високо ниво. К лиентите на Versus по лучават специално отношение и адекватна безплатна консултация в топла приятелска атмосфера . Versus е мястото с най - добър рейтинг в С офия , защото притежава най - мощните и последно поколение лазери у нас , създадени за лазерна епилация . С пециалистите , които извършват процедурите са сериозно обучени и сертифицирани лекари с хиляди процедури практика . Ц ентърът изненадва със модерен и изчистен интериор, а докато лекарите третират съответната зона за епилация , има опция за свободно браузване в интернет с i Pad. Е кспертите залагат на безупречна чистота , хигиена и на глезотийки като осигурени паркоместа и приятна тераса за отмора и кафе преди или след процедура . Versus работи с най - новите и мощни лазери на световния пазар, произведени от : немския лазерен гигант Q uantel-Derma , както и най - новия лазер на италианската компания D eka (от юни 2012г). П оследният лазер на Versus е на световноизвестната марка Candela , САЩ (ноември 2012 г). Л азерите действат по бързо , по - безболезнено и трайно от всяка фотоепилация , а косъмчетата сами падат до броени дни . Ефектът е поразителен и несравним още след първата процедура . С ледващите са на интервали от най - малко 45 дни . С лед епилация липсва дискомфорт и усещане , че зоната е била третирана . Кожата се успокоява бър зо и к лиентът е в състояние да извършва ежедневните си занимания . Н овите лазери могат да премахват окосмяване от големи участъци за минути . Н апример от зоната на гърба при мъжете само за около 15 минути , при жените бикини зоната е готова за около 5 мин ., подмишници - под 2 мин , 1/2 крака - 15 мин .! С новата технология се усеща само леко боцкане, защото е снабдена с охлаждащо устройство, което действа като анестетик - изстудява кожата , като едновремнно я предпазва . С новия метод на третиране могат да бъдат епилирани както светли , така и тъмни кожи . П роцедурите са напълно безопасни , ако няма следи по кожата от слънчев тен или солариум , за което от Versus следят зорко. З а тях здравата кожа е приоритет. Тук е мястото да споменем , че при лазерната епилация не може да става дума за облъчване или за странични неблагоприятни ефекти . М етодът е с 20- годишна история , изпитан от времето . П роцеду ри могат да се правят и на лица под 18 години след изрично съгласие на родител . Н ай - важно за Versus е да спечели доверието на к лиентите и партньорите си и да го оправдае. С новото Versus, освен по - малкото прекарано време в процедура и по - малко болка , хората пестят пари и време. Станете част от приятелите на Versus и разберете колко още бихте могли да получите за парите си. поколение лазери на

Versus може да ви покаже краткият път к ъм съвършенството.


GEL DETERGENTE АНА 5% Почистващ гел за лице с 5% гликолова киселина СЪСТАВ: GLYCOLIC ACID.  След почистване на грима с тоалетно мляко може да се използва този гел – деликатно излющване на горната част на роговия слой веднага прави кожа по-гладка и по-сияйна, което се усеща визуално и при доксване. Идеален продукт, който може да се използва сутринта преди нанасяне на грима – за да се изглади кожата и вечерта, за да се постигне максимално увсояване на активните съставки от нощни кремове и им позволява да проникват в по-дълбоки слоеве на епидермиса.

CONTORNO OCCHI AHA 4% Гел за околоочния контур с 4% гликолова киселина Специфичната формула на този гелообразен продукт, характеризиращ се с органичната връзка и взаимодействие на гликоловата киселина и други активни съставки, има нежно стимулиращо омекотяващо, антиоксидантно, тонизиращо и овлажняващо действие в зоната около очите. Редовната му употреба допринася за смекчаване и намаляване на малките бръчици около очите, като им придава блясък и младежки вид. Екстрактът от хамамелис освежава кожата и я прави по-еластична, също така има силно тонизиращо действие.

CREMA VISO AHA 8% Крем за лице с 8 % гликолова киселина Иновативната формула на тези 2 продукта им придава тройно действие: омекотяващо, антиоксидантно и предпазващо от UVA, UVB и инфра-червените лъчи. Редовната им употреба на крема стимулира производството на колаген, спомага за овлажняването, прави кожата по-гладка и мека. Гликоловата киселина реагира с горния слой на епидермиса и позволява да се изравни роговия слой и да се премахнат мъртвите клетки от повърхността на кожата. Глицина предотвратява загубата на еластичност в колагеновите влакна, заздравява липидната бариера на кожата, има овлажняващо действие, спомага регенерацията на клетките и омекотява кожата. Антиоксидантния ефект на соевото олио способства за предотвратяването на преждевременното стареене. Разтворимият колаген придава на крема стягащи свойства, лецитинът подобрява вида на сухата или увредена кожа, намалява лющенето и възвръща еластичноста и.

CREMA PELLI PIGMENTATE AHA 10% Крем за пигментирана кожа с 10% гликолова киселина Предназначен за всички типове кожа с хипер или неравномерна пигментация като мелазма, след-родилни петна, старчески петна и т.н. Стимулира ексфолирането и позволява елиминирането на натрупания на повърхността пигмент (меланин), като потиска активността на тирозиназата (ключов ензим за производството на пигмент) и регулира синтеза на меланин в меланоцитите. Коджиковата киселина избелва кожата и помага за заличаването на тъмните петна. Известна е също със своите антиоксидантни и антибактериални свойства.


КОСА И ГРИМ: ПОЛИ БОТЕВА, САЛОН IGORA, SALONI.BG


КОСА И ГРИМ: ПОЛИ БОТЕВА, САЛОН IGORA, SALONI.BG


КОСА И ГРИМ: ПОЛИ БОТЕВА, САЛОН IGORA, SALONI.BG


КОСА И ГРИМ: ПОЛИ БОТЕВА, САЛОН IGORA, SALONI.BG


КОСА И ГРИМ: ПОЛИ БОТЕВА, САЛОН IGORA, SALONI.BG


КОСА И ГРИМ: ПОЛИ БОТЕВА, САЛОН IGORA, SALONI.BG


Подхранващ крем кокос

Подхранващ балсам кокос

Гладък крем с цвят на карамел и сладък аромат, който дарява сухата кожа с наслада. Високохранителната комбинация от натурални активни съставки (оризови пептиди, кокосово мляко, мед, прополис, кралско желе, какаово масло и масло от малинови семена) възстановява хранителния и воден баланс на кожата и подсилва защитната й бариера. Съдържа екстрат от Arginine, специален компонент “анти-студено”, който защитава кожата при екстремни външни условия. Фината текстура на крема се разтапя в кожата, за да я възтанови и защити. Кожата става по-силна, по-гладка и по-мека.

Богат крем, който перфектно подхранва и възстановява жизнеността на кожата. Защитава от външни агресии и студ. Съдържа високохранително кокосово мляко богато на есенциални мастни киселини, минерали и витамин Д. Оризови пептиди регулират хранителния баланс на клетките. Екстрактът от мед подхранва, овлажнява и омекотява. Богат е на захари, аминокиселини, витамини и минерални соли. Масла от шея и пореч регенерират, подхранват и защитават. Подходящ за дневен крем за суха и много суха кожа, но също така и като възстановяваща маска веднъж или два пъти седмично.

Серум малина за свежест и блясък

Нежен хидратиращ крем малина

Серумът е истинска терапия за жадна кожа. Богат на активни съставки концентрат, който се нанася преди флуида или крема за оптимална хидратация. Възстановява еластичността, комфорта и блясъка. Органичната малина, богата на вода, захари и минерали, освежава кожата. Капсулираните оризови серамиди са предназначени да ограничат дехидратацията в сухите зони на кожата. Фруктозата (извлечена от захарна тръстика и цвекло) и глицеролът (извлечен от екстракти на кокос и рапица) имат способността да задържат водата и подобряват еластичността на кожата. Сорбитолът, извлечен от царевично и пшенично нишесте ограничава загубата на вода. Ободряващите фитоендорфини оптимизират виталните функции на кожата. Серумът е подходящ за освежаване на всякакъв тип кожа, не съдържа парабени, оцветители, има свежа гелообразна текстура и изкушаващ малинов аромат. През лятото може да се съхранява в хладилника за по-голяма свежест.

Щедрата формула с четири допълващи се екстракта от малина и фитоендорфини възстановяват еластичността и комфорта и правят кожата “щастлива” Екстрактът от органична малина, богат на вода, глуциди и минерали, освежава кожата. Малинови Omega 3 киселини, чиято структура е подобна на хидро-липидната кожна бариера, поддържат хидратацията. Маслото от малинови семки е богато на витамин Е, има хидратиращи, подхранващи и защитни свойства, а малиновото масло осигурява еластичност и комфорт. Капсулираните оризови серамиди са предназначени да ограничат дехидратацията в сухите зони на кожата. Екстрактите от кактус и от коренище на императа осигуряват бърза и интензивна 24-часова хидратация. Фитоендорфините оптимизират виталните функции на кожата. Не съдържа парабени и оцветители. При много суха и жадна кожа се нанася плътен слой.

ПОДХРАНВАЩА ТЕРАПИЯ КОКОС Терапия за суха кожа, която възстановява хранителния й баланс. Чудесно се комбинира с терапия не само на лицето, но и на ръцете или краката. Изключително нежен пилинг с плодови киселини от малини и ябълки и специално масажно масло от кокос, авокадо, грозде и маслини ще се погрижат за възстановяването на кожата, която ще стане гладка и сатенено мека и ще бъде защитена за дълъг период от време от външни агресии.


SPA РИТУАЛ АТЛАНТИК Атмосфера : пътешествие к ъм Атлантическия океaн - величествен необя тен , привличащ с безкрайните плажове и шепота на морския вятър. П рограмата Ексфолиация

Фини зрънца от водорасли Grain de Mer нежно се поръсват върху тялото. Те деликатно ексфолиират кожата и я насищат с ценни минерали. Кожата блести хидратирана, подхранена и почистена. Маска на тялото Маската Secret d’Algues , наситена с микроелементи и минерални соли, обгръща тялото в освежаващ и ободряващ воал. М асаж Патентования масаж с флуид Rythme des Vagues, богат на водорасли и концентрирана морска вода, въздейства в дълбочина върху мускулите, тонизира и възстановява енергийния баланс. Р езултати и ползи : само след 1 процедура , се чувствате така , както ако бяхте през уикенда на атлантическия браг. И зключително ефективно мини лечение за реминерализация и възстановяване .

SPA РИТУАЛ АЗИЯ Атмосфера : споделете с нас няколко ск ъпоценни момента , вдъхновени от древните традиции и бит на А зиатския континент. Оазис на спокойствие, хармония и тотална релаксация. П рограмата Ексфолиация

Eaux Calmes е бял ензимен пийлинг, съставен от оризови трици, водорасли и плодове. Той се нанася върху цялото тяло без да се втрива в кожата. Активните съставки нежно почистват кожата. Под топлата маска на тялото, напрежението постепенно намалява и започва тоталната релаксация. Вашият дух започва да се рее. Истинска наслада. След това може да продължите с маска на тялото или вана. М аска на тялото Ecume Nacrée, чудесен и галещ мус, с нежните цветовe на дъгата. Приготвен от масло ючауи, оризови трици и водорасли, продукта нежно глези вашето тяло и доставя чувство на абсолютно спокойствие. И ли Вана Métamorphose de l’Eau, - прозрачна паст, която хидратира, подхранва кожата на тялото. Нанася се върху цялото тяло, преди да се вземе вана. Сякаш с магия пастата се превръща в комфортна и нежна млечна вода, с деликатен аромат на зелен чай. Напускате това удоволствие с копринена кожа и отпочинал ум. М асаж Успокояващ масаж със Souffle de Satin (Копринено суфле) – деликатно и гладко масло приготвено с оризови трици и водорасли. Галещи, тонизиращи, дълбоки, различни движения се редуват по меридианите с цел да стимулират енергиите в тялото. Не остава място от вашето тяло което не е докоснато от нежните ръце на терапевта П олзи : Тялото и душата са в пълен покой . Х армония... целта на програмата .


Н ОУ -Х АУ

Е КСП ЕРТИ ЗА

Е ФЕ КТ ИВНО СТ АВТЕН ТИ ЧН ОСТ Представяме Ви новото лице на THALION Нова визия, нови продукти, елегантни и луксозни опаковки, обновени формули и актуализирано меню с терапии за да доставят на Вашите клиенти всички скъпоценни свойства на водораслите. Докоснете се до уникалната среда на ТАЛИОН – Заливът Ироаз в северозападна Франция, където нашата компания избира най-добрите морски водорасли. Сега имате възможност да промените Вашия салон! Разграничете се от масата! Бъдете уникални с ТHALION!

Красота от сърцето на водораслите!

За контакти: Динамика 2000, www.dinamika2000.com Тел: 052/35 45 97; 0878 462 185, e-mail: office@dinamika2000.com


Р итуал за тяло ЦИТРУС И ЗЕЛЕН ЧАЙ

Извор на свежест и енергия, този ритуал с аромат на цитрус и зелен чай включва гомаж, точков масаж за дрениране на тялото и лицето и цялостно минерално обгръщане със силициева смес. Под експертните ръце на практикуващия терапевт токсините се елиминират, кожата се подхранва, напрежението в мускулите отслабва, повишава се еластичността на кожната тъкан, както и устойчивостта на кръвоносните съдове в долните крайници. Подходящ за хора, нуждаещи се от възстановяване след физическа и умствена умора. Лица, които ценят тонизиращите и свежи аромати при необходимост отново да се динамизиране организма.

П роцедура за лице ЛЮМИЕР+

Грижата за лице Люмиер+ е една съживяваща процедура за сияйна кожа чрез активизиране на кръвообръщението и лимфопотока. Основните и активни съставки, както и специфичната масажна техника на лимфодренаж спомагат за елиминиране на задържаните течности в тъканите на лицето и околоочния контур. Активните съставки в серума Люмиер са: Pro – DSB (органичен силиций и маслени извлеци) масло от пасифлора, богато на витамин Е; масло от морков (бетакаротин) (богат на витамин А+източник на микро минерали+алфа хидтокси киселини+пектини) със стимулиращи свойства; розово масло - много богато на мастни киселини, стимулиращо клетъчното подновяване и допринасящо за възстановяване на клетъчната текстура масла от екологично отглеждани зърнени култури. Процедурата е подходяща за жени, които имат потъмняла и задушена кожа /пушачки/, за всички онези, които желаят да си възвърнаст светлостта и блясъка на тена. Чрез тази процедура кожата е подхранена и освежена.

П родуктите с марка SILICIUM+ са БЕЗ ПАРАБЕНИ и ФЕНОЛОКСИЕТАНОЛИ!

Тези и още много други процедури на марката можете да намерите в следните SPA центрове

Spa Hotel Rich 4600 Велинград, бул. Съединение 500, тел.: 0888 351010, e-mail: office@hotel-rich.com

Симеоново Резиденшъл Парк 1434 София, кв. Симеоново, ул. 197, N 13, бл. Лилия, тел.: 0882 037372 www.lespa-bg.com

СТУДИО “М КЛАС” София, БУЛ. МАКЕДОНИЯ 17, ВХОД ОТ УЛ. 20-ТИ АПРИЛ МОБ. 0888533037 МАРИАНА ПЕТРОВА Медицински козметолог и СПА терапевт. Демонстратор на SILICIUM + Специализирала в академията на Адриана Карамбльо – Париж


София, ул. Лайош Кошут №22, тел. за контакти: 02 851 92 31, 02 851 92 36, 0889 586 098, akdbg@abv.bg, www.akd-bg.com


ВИЗИИ: BEAUTY ONE


ВИЗИИ: BEAUTY ONE


Julie Z650

GeiGei Z651

Piaf Z652

Jacqueline Z654

НОВИЯТ ЦВЯТ НА МОДАТА

Neely Z655

LOVELY

пролет 2013

Blu Z653


PIXIE DUST Приказна матова колекция, изпълнена с магия

Новият цвят на модата Специална матова колекция за употреба без основа или топ лак. Новосъздадената формула със сигурност ще плени с магически блясък и уникален захаросан вид.


АРХИВ: BEAUTY WOMAN


За контакти : 02 9250575, 02 9284117, 0888 890295, email: rmcommerce@ spnet.net


IRON IN Изглаждаща защитна мъгла Изключително лека, дълготрайна мъгла защитна мъгла. Предпаза косата от топлина до 204 *C. Има изключително лек, блестящ завършек и не утежнява косата. Подходящa за всеки тип коса. GO BIG MOUSSE – Пяна за коса Пяна за коса с много силна фиксация. Придава обем, плътност и блясък на косата. Улеснява изсушаването.

THERMO GLIDE – Улесняващ изсушаването крем Улеснява изсушаването и оставя косата с копринено мек завършек. Помага за защита на косата от топлинни уреди и има свеж, цветен аромат. Подходящ за всеки тип коса.


ФОТОГРАФ: АЛБЪРТ БАРУХ, МОДЕЛ: ДИАНА ВЕЛИКОВА, КОСА: ГОРЯН СТОЯНОВ, ГРИМ: ЕВА СЕРЕВА


ВИЗИИ: VITALITY’S


ВИЗИИ: VITALITY’S


ВИЗИИ: VITALITY’S


Хидратиращ шампоан О мекотява и ревитализира косата , съдържа 100 % кокосово масло за почистване и подхранване на увредени коси . Уникалната му формула хидратира ко сата и и придава блясък . П репоръчва се за ежедневна употреба . Н е съдържа парабени .

Хидратиращ шампоан за тяло Н ежно почиства сухата кожа , оставяйки чувство за мекота . P h балансираната му формула съдържа 100% кокосово масло. Х идратира и омекотява кожата . Н анася се с гъба .

Хидратиращ балсам за коса П одхранва и изглажда косата . Благодарение на сво ята формула прави косата бляскава , мека и нежна . И деален за суха и увредена коса . П редназначен за всекидневна употреба .

Хидратиращ крем за ръце и нокти П одхранва в дълбочина сухата кожа на ръцете. О мекотява и предпазва кожата от външни влияния. С ъдържа 100% кокосово масло. Н анася се с масажни движения върху кожата и ноктите .

За контакти : 02 9250575, 02 9284117, 0888 890295, email: rmcommerce@ spnet.net


За контакти : 02 9250575, 02 9284117, 0888 890295, email: rmcommerce@ spnet.net


КОСА: САЛОН НАОМИ; SALONI.BG


КОСА: САЛОН НАОМИ; SALONI.BG


Н

астоящото ръководство е предназначено за студенти от специалност

„М едицинска козметика”. То е съобразено с учебната програма по учебния предмет „ козметични грижи “. П редназначението му е да улесни предвари -

телната самостоятелна подготовка на студентите и индивидуалната им работа по време на практическите занятия .

В

ръководството са разгледани и съвременни

теоретични постановки по съответните теми , дадени са практически указания и съвети , предоставена е информация за допълнителна литература , а също така са поставени задачи за самостоятелна работа , които слу жат за основа на провеж даните семинарни и практически занятия .

Р ъководството е полезно помагало и за практикуващи в областта на Козметич М едико - естетичните грижи . Н а читателя са предоставени протоколи за работа при определени процедури , показани са модерни схеми за оборудване на кабинет, правила за работа , методи за анализ на състояние на кожата и нейни те придатъци , алгоритми за препоръчителна последователност на работа , съобра зени със съвременните изисквания по световен и европейски стандарт. ните грижи и

авторски колектив: проф.

Л. М итева , д - р Р. Л азарова , Б. Асанова М едицински колеж - С офия Официално разпространение - " Chinar Media " ул. " Средна Гора" 56 вх. Б ет. 3 aп. 6 тел. 0884808355 за поръчки с куриер - за София и страната


derma-info.bg

всичко за естетичната дерматология новости и статии от водещи дерматолози и пластични хирурзи

на www.derma-info.bg


Африканско манго сензация в отслабването

Суперкомбинация от екстракт от семена на манго и фибри от глюкоманан. Екстрактът от манго гори мазнините, а фибрите създават усещане за ситост. Гарантиран отслабващ ефект, потвърдено с клинично проучване! Африканското манго е продукт за отслабване №1 в САЩ!

А рганово масло Аргановото масло е с високо съдържание на витамин Е и ненаситени мастни киселини. Маслото е произведено по специална технология и ноу-хау на Super Diet. Притежава мощен antiaging (подмладяващ) ефект. Спомага за красива кожа, коса и нокти.

Брилиант Лук О тслабване

Специална формула за отслабване, създадена от Fact Products Inc. USA на основата на натурални съставки. Помага за бърза, природосъобразна и трайна редукция на теглото. Съдържа зелен чай, свързана линолеинова киселина (CLA), ракитник, Л-карнитин, екстракти от Капсикум ануум и Гимнема Силвестре и витамините В6 и В12.

Брилиант Лук Горене на мазнини

Повишава метаболизма, подобрява жизнения тонус, ускорява изгарянето на калории. Контролира апетита и способства за по-добра концентрация. Формулата съдържа екстракти от семена на Гуарана, Гарциния, Йерба Мате и Бергамот.

Ц елимин (ампули) антицелулитна формула

Стимулира метаболизма на липидите, подобрява циркулацията на кръвта. Изхвърля излишните течности (мазнини, вода, токсини). Изглажда кожата и видимо намалява „портокаловия“ ефект.

М енопауза формула Уникална комбинация за подпомагане на здравословното състояние на жената над 45 години. Премахва дискомфорта по време на менопаузата. Менопауза формула съдържа гроздовиден ресник, Аврамово дърво, женско биле, див ям и хмел.

ТЪРСЕТЕ В АПТЕКИТЕ, КАКТО И ОНЛАЙН НА: WWW.REVITA.BG


Алое Вера 30 капсули Хранителна добавка. Като хранителна добавка, алое подпомага храносмилането, подобрява кръвната и лимфна циркулация, подобрява функциите на бъбреци, черен дроб и жлъчен мехур. Алое естествено алкализира храносмилателните сокове и има балансиращ ефект върху стомашно-чревният тракт. Спалмитол 60 капсули Хранителна добавка. Всяка желатинова капсула съдържа: 160 mg стандартизиран течен екстракт от плод Saw Palmeto ( Serenoa repens ) и 160mg масло от тиквено семе (Pumpkin seed oil); пълнител: лецитин (соево масло). Благоприятно действие върху простатната жлеза и пикочния мехур; Подпомага регулирането на нощното уриниране; Подобрява сексуалната енергия на мъжа.

Гинкобилоба 30 капсули Хранителна добавка. Гинкобилоба подпомага мозъчните функции и допринася за добра памет, концентрация и тонус. Съдейства за правилното функциониране на сърцето и кръвоносните съдове; подобрява кръвооросяването на мозъка и крайниците; подходящ за хора страдащи от студени ръце и крака, допринася за забавяне процесите на стареене. Коензим Q10+ 30 капсули Допринася за нормално протичане на метаболизма и производството на енергия. Защита на клетките от оксидативен стрес. Спомага за забавяне процесите на стареене. Допринася за намаляване чувството на отпадналост и умора.

Фолиева киселина Адифарм 400 µg x 60 табл. Хранителна добавка. Преди, по време и след бременност. Допринася за поддържането на нормалната психична функция; допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора; допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност; съдейства за образуването на червени кръвни клетки.

1700 София, “Симеоновско шосе” 130, тел.:+359 (0) 2 860 20 00, +359 (0) 2 860 20 00, email: info@adipharm.com www.adipharm.com


Герикапс 20 капсули Очаквайте го скоро в новата му опаковка! Витамин А + витамин Е. Подпомага растежа и здравината на косата и ноктите; благоприятства свежестта и еластичността на кожата; допринася за поддържане остротата на зрението; важен за укрепване на имунната система. Всяка мека желатинова капсула съдържа: Vitamin A – 1 500 µg RE (ретинoл палмитат 5 000 IU); Vitamin E 20 mg а-ТЕ (DLалфа-токоферил ацетат 30 IU); пълнител: соево масло.

А дифарм

е основана през

1994 г.

като компания

за продажба на лекарствени средства .

Н атрупала

традиция и опит през годините и

стриктно следвайки амбициозна инвестицион на програма , днес

А дифарм

разполага със своя

×åðíî:

производствен комплекс на територията на град

Тиоктик ацид Адифарм 60 капсули Хранителна добавка Оказва благоприятен ефект за подобряване на чувствителността в крайниците; подобрява обмяната на веществата и повишава нивото на енергията в организма. За хора, извършващи активна физическа дейност, в това число и спортисти. Омега 3 Форте 30 капсули Всяка мека желатинова капсула съдържа: 1000 mg рибено масло от сьомга, съдържащо омега 3 киселини: 18% ЕPA и 12 % DHA незаменими ненаситени мастни киселиним; витамин е - 6,7 mg а-ТЕ ( DL-алфа-токоферил ацетат 10 mg). Антиоксидантно действие. Оказва благоприятен ефект върху функциите на сърдечносъдовата система, храносмилателната и нервната система. Източник на незаменими ненаситени мастни киселини. Витамин C Адифарм 40 таблетки Хранителна добавка. Подсилва имунната система; повишава защитните сили на организма; подпомага доброто физическо състояние; спомага за поддържане на здрава кожа, венци, зъби, кости и стави.

С офия. Заводът

100% Black

е оборудван със съвременни , високо -

производителни машини от най - ново поколение ,

GMP. А дифарм са в отношени -

и цялото производство е лицензирано по

О сновни

принципи в политиката на

лоялност, коректност и надеждност ята с партньорите .

Това

прави

и предпочитан бизнес партньор.

100% Cian 20% Magen световни

А дифарм Ф ирмата

в активно сътрудничество с водещи

Ñèíüî:

търсен работи

фармацевтични компании и има договори за съв местно производство и доставка .

А дифарм

разработва ,

произвежда ,

опакова

и

продава широк асортимент от твърди дозирани форми

(таблети ,

капсули и сашета).

Ц елта

е да

произвежда готови продукти с максимална ефи касност и подходяща себестойност, които съще временно отговарят на строгите разпоредби , регу латорни изисквания и потребности на пазара . А дифарм притежава собствени търговски марки . И ма регистрирани и в процес на регистрация мно жество продукти , производство и продажби над 100 търговски марки . П родукцията на А дифарм е добре позната на бъл гарския пазар, както и на пазарите в чу жбина . А дифарм ЕАД е динамично развиваща се пазар но ориентирана фармацевтична фирма . Д ейността на А дифарм е насочена в две основни направ ления : - разработване, производство и продажба на ле карства

-

разработване , производство и продажба на хра -

нителни добавки

ДОБАВЕТЕ ЗДРАВЕ И КРАСОТА!


АРХИВ: BEAUTY WOMAN


АРХИВ: BEAUTY WOMAN


АРХИВ: BEAUTY WOMAN


АРХИВ: BEAUTY WOMAN


ФОТОГРАФ: АЛБЪРТ БАРУХ, МОДЕЛ: СИЛВИЯ, IVET FASHION, КОСА: ГОРЯН СТОЯНОВ, ГРИМ: ЕВА СЕРЕВА


ФОТОГРАФ: СТАНИСЛАВА ЯНАКОВА, МОДЕЛ: РАЙНА НАЛДЖИЕВА, КОСА: ЗЛАТИНА ТОДОРОВА, ГРИМ: ЕВА СЕРЕВА


ФОТОГРАФ: СТАНИСЛАВА ЯНАКОВА, МОДЕЛ: РАЙНА НАЛДЖИЕВА, КОСА: ЗЛАТИНА ТОДОРОВА, ГРИМ: ЕВА СЕРЕВА


КОСА: САЛОН САСИ, SALONI.BG


КОСА: САЛОН САСИ, SALONI.BG


МАНИКЮР: МАЯ ГЕОРГИЕВА САЛОН НАОМИ, SALONI.BG


МАНИКЮР: МАЯ ГЕОРГИЕВА САЛОН НАОМИ, SALONI.BG


МАНИКЮР: САЛОН GALLY, SALONI.BG


КОСА: САЛОН GALLY, SALONI.BG


МАНИКЮР: МАЯ ГЕОРГИЕВА САЛОН НАОМИ, SALONI.BG


МАНИКЮР: МАЯ ГЕОРГИЕВА САЛОН НАОМИ, SALONI.BG


КОСА: ПОЛО БОТЕВА, САЛОН IGORA, SALONI.BG


Продуктът се предлага от “Цептер-България” ЕООД, гр. София, бул. Тодор Александров 28, тел. 02/ 988 44 58 www.zepter.bg


299лв.

Спален комплект „Елиза“ за еднолицев матрак 164/190 Цената е без Матрак. РУМ „Кремиковци“ предлага мебели на търговска площ повече от 2500 кв.м. Търговия с мека, корпусна и тръбна мебел, както и мебели от естествена дървесина, ламинирани плочи и МДФ с цени на производител. Фирмата е специализирана в комплексно обзавеждане на вила, офис и дома (кухни, детски стаи, спални, трапезарии и хол). Изпълнява индивидуални проекти на клиента и предлага транспорт и монтаж.

508лв.

Спален комплект с повдигащи амортесьори за матрак 164/190. Цена 508 лв. без матрак, 664 лв. с матрак РУМ „Кремиковци“ - град София, Квартал „Ботунец“ Телефон: 02/9942099; Факс: 02/9942149 Мобилен телефон: 0885 650 562, 0898 509 708, 0888 947 480


222лв.

Холна секция Размери 2340/430/1450

Антре размери 1400/360/1800

228лв.

169лв. Магазинът ни се намира преди завод Кремиковци. Удобен транспорт автобуси 118 и 119. (Спират на центъра на кв. Ботунец)

Кухня - Горен ред: 1280/300/570; Долен ред: 1280/600/850 Мивката и водобрана не са включени в цената


saloni.bg вашата визитна картичка в интернет

включете се на

www.saloni.bg за контакти: 0876 414 415

katalog beauty woman  
katalog beauty woman  

katalog beauty woman