Page 1

CURS 2014/15 12ª edició

SEU / LLOC

formació continuada per a acupuntors DOCÈNCIA EN CASTELLÀ octubre 2014 - juny 2015

Dirigit a

Professionals acupuntors, que acreditin haver realitzat una formació complerta d'acupuntura teòrica i pràctica.

Metro: L3. Zona Universitaria - Canyelles. Parada Zona Universitaria Tranvía: Trambaix Zona Universitaria T1, T2 y T3 Autobuses: 7, 22, 60, 63, 67, 68, 74, 75, 78, 113, JustMetro.

13

Santa Rosa, 39-57, Edifici Docent 08950 Esplugues de Llobregat Tel. 93 280 09 49 Fax 93 600 61 12 Tel. secretaria màster: 669 774 562 masteracupuntura@santjoandedeu.edu.es www.masteracupuntura.com


CURS 2014/15

formació continuada per a acupuntors

PRESENTACIÓ DELS CURSOS En l’exercici professional, els Acupuntors necessitem poder realitzar una supervisió del nostre treball clínic, posant en comú les diferents opcions diagnòstiques i terapèutiques, així com ampliar les pràctiques clíniques i adiestrar-nos en l’atenció adequada al pacient.

OBJECTIUS • Ampliar els coneixements del diagnòstic i la terapèutica en l’acupuntura. • Insistir en la necessària formació per atendre al pacient en aspectes no només tècnics, amb el que es millora de forma considerable la cura i l’assistència. • Facilitar el realitzar pràctiques clíniques en Hospitals de la Xina, durant un període estival.

MÒDUL D.- Ensenyaments de la Dra. Radha Estudi de les conferències de la Dra. Radha Thambirajah del l’any en curs dirigit per els professors Josep M. Charles i Maria Baeza. Maig i Juny de 9h. a 11:30h. Crèdits 1. Import 30€. MÒDUL E- Curs pràctic en l'Hospital de Xina Curs de perfeccionament i investigació en Acupuntura eminentment pràctic. Es desenvolupa durant el mes d’ agost en la Universitat de Medicina Tradicional Xinesa durant dues setmanes. Els alumnes assisteixen en el tractament de pacients en l’Hospital Universitari. Els alumnes preparen en l'EUI Sant Joan de Déu les nominacions xineses dels punts més freqüents així com altre terminologia necessària. Preu orientatiu 2.100€, preu matricula 300€ més taxes.

PROFESSORAT Equip de metges, infermeres, fisioterapeutes, pedagogs i especialistes en la medicina xinesa, de reconegut prestigi i gran trajectòria professional.

PLA DOCENT MÒDUL A.- Supervisió Clínica Presentació de casos clínics per part dels estudiants per debatre amb el professor el diagnòstic, tractament i valoració de l’evolució. Segons la demanda dels participants es treballa un nombre variable de histories clíniques entre 6 i 12 per classe d'octubre a juny de 15.30h. a 18h. En els seminaris de novembre, febrer i maig inclou el Taller d’Anàlisis de la Pràctica. Accés a la consulta On-Line de la Web del Màster. Accés a qualsevol classe del Màster, previ avis a secretària. Professors: Cristina Domingo, Creu Fores, Josep M. Charles i Rosalina Sicart. Crèdits 3. Import 310€ més taxes.

DIRECCIÓ i COORDINACIÓ

MÒDUL B.- Taller d’Anàlisis de la Pràctica i Casos Clínics Es planteja la relació terapeuta-pacient, analitzen el vincle sanitari i les característiques de la demanda d’ajuda, així com les diferents possibilitats d’intervenció, a la vegada que es supervisa el diagnòstic i tractament amb acupuntura. Es fa el anàlisi de la practica amb valoració de les situacions presentades per els participants. En novembre, febrer i juny de 15.30h. a 19h. Professores: Rosalina Sicart i Cristina Domingo Crèdits 2. Import 80€ més taxes.

ACREDITACIÓ

DIRECCIÓ: Cristina Domingo Gómez. Llicenciada en medicina, llicenciada en acupuntura per la CEAI de Pequín. COORDINACIÓ: Maite Miranda. SECRETARIA: Carmen González Tapias. Secretària docent. Tel. 669 77 45 62. masteracupuntura@santjoandedeu.edu.es

S'expedirà Certificat d'assistència als alumnes que hagin assistit al 80%.

MÒDUL C.- Jornada de Formació amb la Dra. Radha Thambirajah Conferències i col·loquis amb la Dra. Radha Thambirajah, professora de prestigi Internacional, docent a Anglaterra, Alemanya i Suïssa. Accés al Taller de l'Anàlisi i la Pràctica i Casos Clínics. Febrer de 15:30h. a 19h. Accés a la presentació de la Tesina premiada amb el premi Acupuntury. Febrer de 19h. a 20h. Crèdits 1. Import 40€ + taxes.

hospitalitat

QUALITAT

RESPECTE

RESPONSABILITAT

ESPIRITUALITAT


CURS 2014/15

formació continuada per a acupuntors

MATRÍCULA Dates: Des de l'1 d'octubre fins al gener de 2015. Lloc: Campus Docent Sant Joan de Déu. Edifici Docent (2n pis) - Secretaria d'estudiants. Horari: De 9h. a 18:30h. Documentació necessària: • • • •

Fotocòpia compulsada del títol professional Fotocòpia del DNI 2 Fotografies mida carnet. Dades bancàries (l'imprés us el facilitarà el Campus).

FORMA DE PAGAMENT L’import de la matrícula no es retornarà en cap cas un cop començat el curs. Els pagaments es realitzaran mitjançant rebuts domiciliats.

hospitalitat

QUALITAT

RESPECTE

RESPONSABILITAT

ESPIRITUALITAT

Díptic nº13 "Formació Acupuntors"  
Advertisement