Page 30

voordelen lidmaatschap combinatiekorting Scholen in de Kunst biedt m.i.v. cursusjaar 2019-2020 een combinatiekorting van 10% bij afname van meerdere jaarcursussen voor cursisten tot 21 jaar. De huidige gezinskorting komt hiermee te vervallen. De combinatiekorting geldt als meerdere gezinsleden uit één gezin een betaalde jaarcursus volgen, of als één persoon meer dan één betaalde jaarcursus volgt. Voor de cursus(sen) van cursisten tot 21 jaar krijg je dan een korting van 10%. De regeling is van toepassing op iedere tweede en volgende jaarcursus waarbij de korting van toepassing is op de goedkoopste cursus. Lees de voorwaarden op: www.scholenindekunst.nl

58

INFORMATIE EN INSCHRIJVEN Op www.scholenindekunst.nl vind je alle cursussen en activiteiten met omschrijvingen en beeldmateriaal. Op de website kun je je ook makkelijk inschrijven. De medewerkers van de cursistenadministratie geven je graag extra informatie en helpen je bij het kiezen van een cursus of het inschrijven. De cursistenadministratie is bereikbaar per e-mail: cursistenadministratie@scholenindekunst.nl en op werkdagen op telefoonnummer 033 467 34 73.

digitale nieuwsbrief Wil je op de hoogte blijven van nieuw aanbod, extra activiteiten en interessante ontwikkelingen? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief op www.scholenindekunst.nl. Nieuws vind je ook op onze website en onze Facebookpagina.

Gecertificeerde organisatie Geen inschrijfgeld

Kortingsacties theater en concerten bij collega-instellingen

Fondsen voor minder draagkrachtigen

Na een jaar per maand opzeggen

Huurinstrumenten beschikbaar

Professionele docenten Goed uitgeruste lokalen

Deelname aan klantenpanel mogelijk

Vijf kunstdisciplines onder één dak

Hele jaar instroom mogelijk

Veel mogelijkheden voor exposities/optredens/ activiteiten

Gratis kinder- en jongerenkoren

Vijf locaties, altijd dichtbij en goed bereikbaar

Gratis deelname aan orkesten en ensembles

59

Profile for Scholen in de Kunst

Cursusaanbod Scholen in de Kunst 2019-2020  

Cursusaanbod Scholen in de Kunst 2019-2020  

Advertisement