__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

bruis van creativiteit cursusaanbod 2019-2020 THEATER > BEELDENDE KUNST > DANS > MUZIEK > schrijven


bruis van creativiteit ‘Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt’

pablo picasso

Wil je in je vrije tijd aan de slag met dans, muziek, theater of beeldende kunst? Dan is Scholen in de Kunst de juiste plek. Welke leeftijd je ook hebt, uit welke gezin je ook komt, welk budget je ook te besteden hebt: je kunt altijd bij ons terecht. Scholen in de Kunst is er namelijk voor iedereen. Daarom hebben we een eigen fonds voor mensen met een krapper budget. Achter in deze brochure lees je er meer over. Wist je trouwens dat je ons ook tegenkomt in je eigen wijk, op scholen, bij bedrijven, zorginstellingen, festivals en evenementen? Op cursuslocaties in Amersfoort, Leusden en Soest vind je een ruim aanbod aan cursussen en workshops. Er zit ongetwijfeld iets voor je bij! Bekijk ons volledige aanbod op www.scholenindekunst.nl.

KIES JE ROUTE Scholen in de Kunst wil iedereen de kans geven om dans, theater, muziek en beeldende kunst te beleven. Je kunt als peuter starten en tot op hoge leeftijd deelnemen aan een cursus. De route(s) die je bij ons kunt afleggen, vind je in deze brochure. Je ontdekt, ontwikkelt en presenteert je talent op de weg die jij kiest. Veel plezier hieraan beleven staat voorop! Welke route kies jij? HOOG NIVEAU Bij Scholen in de Kunst werken ruim honderd vakkundige en enthousiaste docenten. Zij zijn naast docent vaak zelf ook uitvoerend theatermaker, regisseur, (musical)acteur, beeldend kunstenaar, musicus, zanger of danser. Hierdoor kan Scholen in de Kunst inspirerende cursussen op hoog niveau aanbieden. Niet voor niets dat onze klanten zo positief oordelen over de kwaliteit van onze docenten.

3


KOM, KIJK EN DOE MEE! Wil je een cursus volgen, maar heb je (nog) geen keuze gemaakt? Kom dan kennismaken met ons aanbod. Dat kan o.a. tijdens onze Open Huizen en de Open Deurenweek, waarbij je in de eerste week van het cursusseizoen proeflessen kunt volgen. Bovendien zetten wij de deuren open tijdens de Dag van de Amateurkunst. Data en tijden vind je op de website. Proeven en instromen is overigens het hele jaar mogelijk.

4

JEUGDFONDS SPORT & CULTUUR Je kind wil graag sporten, op muziekles, streetdance, schilderen of aan theater doen. Is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar de contributie/het lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument. Zo kan je kind meedoen! Je kunt zelf geen bijdrage aanvragen. Daar is een intermediair voor nodig. Bijvoorbeeld de leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener, jeugdhulpverlener of het sociaal wijkteam. Bij Scholen in de Kunst is dat Suzanne Vrolijk: suzannevrolijk@scholenindekunst.nl. Als de aanvraag ingediend is, kan het kind vaak al binnen drie weken op les. Het lesgeld wordt direct betaald aan Scholen in de Kunst. De spelregels over de hoogte van de bijdrage of de leeftijd van het kind kunnen per gemeente verschillen. Kijk voor de spelregels op de websitepagina van het fonds bij jou in de buurt: www.jeugdfondssportencultuur.nl

HANNEKE DELIS FONDS Je kunstzinnige kwaliteiten kunnen ontplooien is belangrijk. Dat is het uitgangspunt van Scholen in de Kunst. Daarom moet een cursus binnen het (financiële) bereik liggen van alle cursisten van Scholen in de Kunst. Het Hanneke Delis Fonds heeft daarvoor de Regeling Studiebijdragen. Onder bepaalde voorwaarden kunnen cursisten (alle leeftijden!) van Scholen in de Kunst een beroep doen op deze regeling. Zie www.scholenindekunst.nl

MASTERCLASSWEEKEND In de maanden maart en november nodigt Scholen in de Kunst enkele vooraanstaande kunstenaars uit. Deze ‘masters’, b.v. een beeldend kunstenaar, musicalster, zanger of choreograaf, zijn specialisten in hun vakgebied en vormen een aanvulling én verdieping op het reguliere aanbod. Hierdoor zijn deze masterclasses enorm inspirerend. Scholen in de Kunst biedt met deze weekenden een veelzijdig programma voor kunstbeoefenaars, cultuurliefhebbers, cursisten en nieuwsgierige bezoekers. Inmiddels kunnen we terugkijken op vele, geslaagde edities. Houd de website in de gaten voor het volgende weekend!

KUNSTBROUWERIJ Kunstbrouwerij, onderdeel van Scholen in de Kunst, organiseert in de meeste schoolvakanties workshops voor kinderen en jongeren. Bovendien zorgt Kunstbrouwerij ervoor dat er iedere maand een kunstmiddag in het Eemhuis plaatsvindt. Tijdens deze (thema)middag zijn er activiteiten voor alle leeftijden. Per keer zetten we op onze website wat het thema is en wat er die middag te doen is. Gezinnen, vriendenclubjes, vriendinnen en individuele bezoekers: iedereen kan meedoen. Online kaartverkoop vindt plaats via de website van Kunstbrouwerij. Kunstbrouwerij gaat graag samenwerking aan met lokale, culturele partners, maar ook particuliere, creatieve ideeën worden omarmd. Dus heb je een briljant idee voor een bijzonder optreden, workshop, concert of event: neem contact op met Kunstbrouwerij! www.kunstbrouwerij.nl

VIER JE FEESTJE Je verjaardag wordt bij Scholen in de Kunst een echt feest! We bieden creatieve feestjes met activiteiten als schilderen, dansen, muziek maken of bouwwerken timmeren. Onze docenten kunnen het thema aanpassen aan de leeftijd en voorkeur van de jarige en er samen voor kiezen een eindpresentatie voor alle ouders te geven. Meer informatie staat op onze website. CAFÉ BRUIS Cursisten en andere bezoekers van het Eemhuis kunnen in Café Bruis o.a. terecht voor een lekkere kop koffie, verse appeltaart en een praatje met medecursisten. Café Bruis is ook dé ideale plek om op je kind te wachten. Met een tijdschrift, boek of laptop (er is gratis wifi) kun je je tijd ontspannen doorbrengen.

5


(advertenties)

(advertentie)

SEPTEMBER ME & SCHOLEN IN DE KUNST PRESENTEREN

PULSE

KIDSPROOF.NL

PERCUSSIEWORKSHOPS

Uniek, op improvisatie gebaseerd, vol creativiteit, energie en plezier

S

DE LEUKSTE TIPS VOOR OUDERS EN KID IN EN OM AMERSFOORT

3 DAAGSE WORKSHOPREEKS: ZA 7, 14, 21 SEPTEMBER 2019 INCL. EINDPRESENTATIE IN FLINT TIJDENS SEPTEMBER ME FESTIVAL OP 22 SEPTEMBER 2019 O.l.v. Remco Menting (o.a. Kapok) 6 t/m 12 jaar & 12 t/m 18 jaar Geschikt voor alle niveaus www.september-me.nl


bruis van theater!

Bij Scholen in de Kunst kunnen kinderen, jongeren en volwassenen kennismaken met de veelzijdigheid van theater en musical. Eigenheid, spelplezier, kwaliteit, technische vaardigheden en het creatieve proces staan centraal. We werken graag samen met andere disciplines zoals dans, muziek en beeldend en begeleiden je in het creatieve proces zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen binnen theater of musical. Natuurlijk sluit je het jaar af met een voorstelling of presentatie, vaak op een professioneel podium, zodat jij echt kunt stralen!

SCHOOL VOOR TALENT THEATER Heb jij de ambitie om verder te gaan met theater en droom je misschien van een professionele theatercarrière? Dan is de School voor Talent theater misschien iets voor jou. Speciaal voor jonge mensen met talent heeft Scholen in de Kunst een aparte leerlijn opgezet in de vorm van talentklassen. Bij de School voor Talent ontwikkel je vakmanschap, discipline, toewijding en het vermogen om je talent te delen. Naast plezier en uitdaging zijn experiment en onderzoek elementen uit het leerplan van de School voor Talent. Er wordt gewerkt vanuit een piramidemodel: er is een brede instroommogelijkheid en je kunt uiteindelijk doorgroeien naar het niveau van een vooropleiding van het hoger kunstvakonderwijs of naar een kunstopleiding op MBO-niveau. THEATERFESTIVAL Aan het einde van het cursusseizoen presenteren alle theatercursisten zich tijdens het Theaterfestival. In Theater De Lieve Vrouw, in ICOONtheater of op een verrassende locatie. En dat levert ieder jaar weer bijzondere voorstellingen op! Van improvisatietheater tot musical, van humor tot drama. Zo kun je tenminste één keer per jaar aan familie en vrienden laten zien wat je bij ons hebt geleerd!

THEATERKAMPEN In het voorjaar organiseert Scholen in de Kunst het kindertheaterkamp Kits! Kinderen die bij Scholen in de Kunst toneel- of musicalles volgen, kunnen hieraan deelnemen. Energie, sociaal, inspirerend en onvergetelijk zijn de ingrediënten voor een geweldig weekend samen met medeleerlingen. Een keer per twee jaar gaan de volwassen theatercursisten ‘op kamp’. Op een mooie, bosrijke locatie een weekendlang diverse lessen en workshops volgen. Een leerzaam, creatief en gezellig weekend, met volop ruimte om heerlijk te spelen! ICOONTHEATER & THEATERLOKALEN EEMHUIS Wist je dat je in het Eemhuis theaterlokalen kunt huren? Informeer eens naar de mogelijkheden van onze intieme theaterlokalen, uitgerust met licht- en geluidstechniek. Bovendien beschikken we ook over ICOONtheater in Amersfoort-Noord. Deze theaterzaal leent zich uitstekend voor concerten, voorstellingen, presentaties, congressen etc. Voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren en amateurkunstverenigingen. In alle opzichten een ideale plek: centraal gelegen naast de snelweg, openbaar vervoer op loopafstand en gratis parkeren naast het theater. Nieuwsgierig naar de prijzen en mogelijkheden? Bel 033 496 82 20.

9


theater kies je route

• Toneel • Musical • Theater

• Toneel • Musical

4-5 jaar

10-12 jaar

6-7 jaar

12-15 jaar

• Ik ben een kunstenaar

Oriëntatie Kennismaken / niveau 1 Leren / niveau 2 Verdiepen / niveau 3

EEN PROEFLES IS VOOR ALLE LESSEN MOGELIJK!

8-9

• Ik ben een kunstenaar

jaar

• Toneel • Musical

• Theater • Theater creatief

• School voor Talent Theater

• School voor Talent Theater • Theatermaken • Musicalproductie • Theaterproductie • Camera-acteren

• Camera-acteren • Theatermix • Improvisatietheater • Kleinkunst • Teksttoneel • Toneel

volwassenen • Theater • Theater creatief • Musical

• Toneel • Musical

15-20 jaar

• Theaterproductie • 033 De vloer op!

• Improvisatietheater • Theaterproductie • Toneel

11


bruis van theater: kun jij een keuze maken? theater jeugd

Theaterproductie

16-20 jaar

vrijdag

20-09-19

19.00-21.30

Derk Oudshoorn

35

Eemhuis

€ 460,00

Theater creatief

18-20 jaar

zaterdag

02-11-19

10.00-12.30

Lisette Mallee

5

ICOON

€ 95,00 € 95,00

lessen

locatie

JAARPRIJS

Theater creatief

18-20 jaar

zaterdag

11-01-20

10.00-12.30

Lisette Mallee

5

ICOON

Anneke, Anouk, Emmelie, Jacobijn

34

Eemhuis

€ 200,00

Theater creatief

18-20 jaar

zaterdag

07-03-20

10.00-12.30

Lisette Mallee

5

ICOON

Angelique/Yara, Christine, Odilia, n.n.b.

34

ICOON

€ 200,00

theater

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

musical Musical

6-7 jaar

woensdag

18-09-19

14.30-15.30

Niki Romijn

35

ICOON

Musical

6-7 jaar

donderdag

19-09-19

15.30-16.30

n.n.b.

15

Eemhuis

€ 95,00

COMBINATIECURSUSSEN

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

Ik ben een kunstenaar

4-5 jaar

woensdag

18-09-19

14.45-15.30

Ik ben een kunstenaar

4-5 jaar

woensdag

18-09-19

14.45-15.30

Ik ben een kunstenaar

6-7 jaar

woensdag

18-09-19

14.45-15.30

theater

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

Anneke, Anouk, Emmelie, Jacobijn

docent

34

Eemhuis

€ 200,00

lessen

locatie

JAARPRIJS

theater

lessen

locatie

€ 95,00

JAARPRIJS € 220,00

Toneel

7-9 jaar

maandag

16-09-19

15.00-16.00

Emmelie van Dongen

35

Eemhuis

€ 220,00

Musical

7-9 jaar

maandag

16-09-19

15.30-17.00

Niki Romijn

35

ICOON

€ 330,00

Toneel

7-9 jaar

maandag

16-09-19

16.15-17.45

Angelique Severs, Yara van der Velde

35

ICOON

€ 330,00

Musical

7-9 jaar

dinsdag

17-09-19

15.00-16.30

n.n.b.

35

Eemhuis

€ 330,00

Toneel

7-9 jaar

dinsdag

17-09-19

15.00-16.30

Yara van der Velde

35

Eemhuis

€ 330,00

Musical

7-9 jaar

woensdag

18-09-19

15.00-16.30

n.n.b.

35

Eemhuis

€ 330,00

Toneel

7-9 jaar

woensdag

18-09-19

15.30-16.30

Angelique Severs, Yara van der Velde

35

ICOON

€ 220,00

Musical

7-9 jaar

woensdag

18-09-19

15.30-16.30

Niki Romijn

35

ICOON

€ 220,00

Toneel

7-9 jaar

woensdag

18-09-19

15.30-17.00

Emmelie van Dongen

35

Eemhuis

€ 330,00

Musical

7-9 jaar

donderdag

19-09-19

15.30-16.30

Niki Romijn

35

Eemhuis

€ 220,00

Toneel

7-9 jaar

vrijdag

20-09-19

15.30-17.00

Emmelie van Dongen

35

Hoogland

€ 330,00

Musical

8-10 jaar

woensdag

18-09-19

14.30-16.00

Angelique Severs

35

Leusden

€ 330,00

Toneel

10-12 jaar

maandag

16-09-19

16.00-17.30

Emmelie van Dongen

35

Eemhuis

€ 330,00

Musical

10-12 jaar

maandag

16-09-19

17.00-18.30

Niki Romijn

35

ICOON

€ 330,00

Toneel

10-12 jaar

dinsdag

17-09-19

16.30-18.00

Yara van der Velde

35

Eemhuis

€ 330,00

Musical

10-12 jaar

dinsdag

17-09-19

16.30-18.00

n.n.b.

35

Eemhuis

€ 330,00

Toneel

10-12 jaar

woensdag

18-09-19

16.30-18.00

Lisette Mallee

35

Eemhuis

€ 330,00

Musical

10-12 jaar

woensdag

18-09-19

16.30-18.00

n.n.b.

35

Eemhuis

€ 330,00

Toneel

10-12 jaar

woensdag

18-09-19

16.30-18.00

Angelique Severs, Yara van der Velde

35

ICOON

€ 330,00

Musical

10-12 jaar

woensdag

18-09-19

16.30-18.00

Niki Romijn

35

ICOON

€ 330,00

Toneel

10-15 jaar

maandag

16-09-19

17.45-19.15

Angelique Severs, Yara van der Velde

35

ICOON

€ 330,00

Musical

10-12 jaar

donderdag

19-09-19

16.30-18.00

Niki Romijn

35

Eemhuis

€ 330,00

Toneel

10-15 jaar

vrijdag

20-09-19

17.00-18.30

Emmelie van Dongen

35

Hoogland

€ 330,00

Musical

10-12 jaar

donderdag

19-09-19

16.30-18.00

Angelique Severs

35

Leusden

€ 330,00

Theater

12-20 jaar

maandag

16-09-19

18.00-20.00

Emmelie van Dongen

35

Eemhuis

€ 405,00

Musical

12-20 jaar

maandag

16-09-19

19.00-20.30

Niki Romijn

35

ICOON

€ 330,00

Theater

12-20 jaar

dinsdag

17-09-19

18.00-20.00

Yara van der Velde

35

Eemhuis

€ 405,00

Musical

12-20 jaar

woensdag

18-09-19

18.00-20.00

Niki Romijn

35

ICOON

€ 405,00

Theater

12-20 jaar

woensdag

18-09-19

18.00-20.00

Emmelie van Dongen

35

Eemhuis

€ 405,00

Musical

12-20 jaar

donderdag

19-09-19

18.00-20.00

Niki Romijn

35

Eemhuis

€ 405,00

Theater

12-20 jaar

vrijdag

20-09-19

17.00-19.00

Derk Oudshoorn, Yara van der Velde

35

Eemhuis

€ 405,00

Musicalproductie

15-20 jaar

donderdag

19-09-19

18.00-20.00

n.n.b.

35

Eemhuis

€ 405,00

Theater

14-20 jaar

woensdag

18-09-19

18.00-20.00

Lisette Mallee

35

Eemhuis

€ 405,00

school voor talent

Theater

14-20 jaar

vrijdag

20-09-19

17.00-19.00

Derk Oudshoorn, Yara van der Velde

35

Eemhuis

€ 405,00

School voor Talent Theater

12-20 jaar

zaterdag

05-10-19

10.00-13.15

Pascale, Jerry, Sara Lisa

20

Eemhuis

€ 305,00

Theater

15-20 jaar

vrijdag

20-09-19

19.00-21.00

Yara van der Velde

35

Eemhuis

€ 405,00

Talentlessen volg je in aanvulling op de reguliere lessen. Deelname na auditie.

Camera-acteren

16+

maandag

28-10-19

20.00-22.00

Rozemarijn Koers

5

Eemhuis

€ 70,00

12

INSCHRIJVEN VIA WWW.SCHOLENINDEKUNST.NL

13


(advertenties)

theater

volwassenen theater

niveau

dag

STARTDATUM TIJD

docent

Camera acteren

alle niveaus

maandag

28-10-19

20.00-22.00

Rozemarijn Koers

Theatermix

alle niveaus

maandag

28-10-19

20.00-22.00

Angelique, Bas, Daan, Derk, Emmelie, Margreet

Theater

alle niveaus

woensdag

09-10-19

10-00.12.00

Theater

alle niveaus

woensdag

15-01-20

Theater

alle niveaus

woensdag

Theater

alle niveaus

Theater

lessen

locatie

JAARPRIJS

theater 5

Eemhuis

€ 85,00

25

Eemhuis

€ 375,00

Angelique, Lisette, Niki

5

Eemhuis

€ 75,00

10-00.12.00

Angelique, Lisette, Niki

5

Eemhuis

€ 75,00

11-03-20

10-00.12.00

Angelique, Lisette, Niki

5

Eemhuis

€ 75,00

donderdag

07-11-19

10-00.12.00

Angelique, Niki

5

Eemhuis

€ 75,00

alle niveaus

donderdag

06-02-20

10-00.12.00

Angelique, Niki

5

Eemhuis

€ 75,00

Theater creatief

alle niveaus

zaterdag

02-11-19

10.00-12.30

Lisette Mallee

5

ICOON

€ 95,00

Theater creatief

alle niveaus

zaterdag

11-01-20

10.00-12.30

Lisette Mallee

5

ICOON

€ 95,00

Theater creatief

alle niveaus

zaterdag

07-03-20

10.00-12.30

Lisette Mallee

5

ICOON

€ 95,00

Kleinkunst

niveau 1

dinsdag

17-09-19

20.00-22.00

Niki Romijn

15

Eemhuis

€ 230,00

Teksttoneel

niveau 1

dinsdag

04-02-20

20.00-22.00

Bas Moser

15

Eemhuis

€ 230,00

Toneel

niveau 1-2

woensdag

18-09-19

20.00-22.00

Angelique, Emmelie, Lisette

15

Eemhuis

€ 230,00

Toneel

niveau 1-2

woensdag

05-02-20

20.00-22.00

Angelique, Emmelie, Lisette

15

Eemhuis

€ 230,00

Improvisatietheater

niveau 1-2

maandag

28-10-19

20.00-22.00

Angelique Severs, Yara van der Velde

10

ICOON

€ 155,00

Improvisatietheater

niveau 1-2

maandag

27-01-20

20.00-22.00

Angelique Severs, Yara van der Velde

10

ICOON

€ 155,00

Improvisatietheater

niveau 1-2

woensdag

18-09-19

20.00-22.00

Angelique, Emmelie, Lisette

15

Eemhuis

€ 230,00

Improvisatietheater

niveau 2-3

woensdag

05-02-20

20.00-22.00

Angelique, Emmelie, Lisette

15

Eemhuis

€ 230,00

Theaterproductie

niveau 2

dinsdag

17-09-19

20.00-22.00

Margreet Derks

30

Eemhuis

€ 485,00

Theaterproductie

niveau 3

donderdag

19-09-19

20.00-22.00

Derk Oudshoorn

30

Eemhuis

€ 485,00

033 De vloer op!

niveau 3

donderdag

19-09-19

20.00-22.30

Bas Moser, Daan Beckers

35

Eemhuis

€ 565,00

14

INSCHRIJVEN VIA WWW.SCHOLENINDEKUNST.NL

vergader eens anders, zet een evenement neer, organiseer een congres, of geef een seminar vorm. laat je verrassen door de mogelijkheden bij icoontheater. www.icoontheater.nl

bouw van nieuwe violen en celli reparatie & restauratie verkoop & verhuur www.contradamusica.nl Jurriaan van Roon P.J. Troelstralaan 29 A 3818 KP Amersfoort Telefoon 033 461 81 74 Lid N.G.V.


(advertentie)

(advertentie)

7+


bruis van beeldende kunst!

Bij Scholen in de Kunst kunnen jeugd en volwassenen terecht voor een cursus in verschillende beeldende disciplines. Kinderen spelen en ontdekken graag en dat zie je terug in ons kinderaanbod beeldend. We combineren hun belevingswereld met het creatieve proces en de unieke inbreng van ieder kind. Jongeren zijn graag onder elkaar. Op gezellige jongerenmiddagen komt hun creatief talent tot bloei bij tekenen, schilderen, street art en atelierlessen. Beeldend werken op eigen niveau en dan een stapje verder zien te komen, dat is wat we volwassenen bieden. Tekenen en schilderen, fotografie, grafiek, beeldhouwen en boetseren, sieraden maken, textiel of emailleren: er is keuze genoeg. Wat ga jij doen? SCHOOL VOOR TALENT BEELDEND De School voor Talent staat in het teken van de ontwikkeling van vakmanschap, discipline, toewijding en het vermogen om je talent te delen. Het is geen erkende vooropleiding. Het is een verdiepende en verbredende oriëntatie, van waar je eventueel kunt doorgroeien naar het niveau van een vooropleiding van het hoger kunstvakonderwijs of naar een kunstopleiding op mbo-niveau. In zestien dagdelen op zaterdagochtend, leer je werken met verschillende technieken en thema’s en krijg je de vrijheid je eigen ding te

18

doen. School voor Talent Beeldend is een goede plek om je portfolio uit te breiden. Een bezoek aan de open dag van een kunstvakopleiding wordt ingepland, evenals een gezamenlijk bezoek aan een atelier en/of tentoonstelling. Naast docenten van Scholen in de Kunst, zijn er ook gastdocenten die lessen zullen verzorgen. Alles wat je maakt, wordt tijdens een eindexpositie tentoongesteld. Meer informatie staat in de speciale brochure en op onze website. EXPOSITIES Onze cursusgroepen beeldend laten tijdens bijzondere exposities zien wat zij in de lessen creëren. Het Kunstplein en Café Bruis in het Eemhuis en de hal in ICOON zijn dan ook permanent in gebruik voor het etaleren van de mooiste creaties. Volwassen cursisten werken aan de hand van een inspirerend thema, dat resulteert in een grote overzichtsexpositie in de winterperiode. De grote kinder- en jongerententoonstelling is al jaren een enorm succes en inmiddels een begrip in Amersfoort. Loop ook eens gratis binnen; je kijkt je ogen uit! VRIJ WERKEN IN ATELIER Als volwassen jaarcursist beeldende kunst kun je gratis gebruik maken van de mogelijkheid tot ‘vrij werken in atelier’. Dat kan op momenten dat er geen lessen zijn. Aan het begin van het

seizoen staan de vastgestelde ateliertijden op de website en worden cursisten per mail op de hoogte gesteld. MATERIALEN Voor kinderen en jongeren is het cursusmateriaal bij de prijs inbegrepen. Volwassen cursisten vragen we eigen materiaal aan te schaffen. Denk hierbij aan verf, kwasten, potloden, klei, emaille, stof etc. Ieder lokaal is ingericht met de juiste gereedschappen, machines en ezels. Deze kun je gratis gebruiken, ook in de vakanties tijdens ‘vrij werken in atelier’. Beginners hoeven niets mee te nemen naar de eerste les; potlood en gum zijn natuurlijk altijd handig. Sommige materialen kun je ter plekke bij Scholen in de Kunst kopen. Voor fotografie werken de cursisten met hun eigen digitale camera. LEZINGEN Scholen in de Kunst verzorgt regelmatig lezingen kunst- en cultuurbeschouwing. Deze lezingen zijn boeiend, leerzaam en bieden verdieping en inspiratie. Naast onze vaste sprekers biedt de komst van de Volksuniversiteit naar het Eemhuis nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Heb je een idee voor een interessant onderwerp? Laat het ons weten. We staan open voor suggesties.

19


beeldend

• Apenstreken • Knutselclub • StreetArt & graffiti • Camera Kunstclub • Tekenclub • Modeclub • Techniekclub

kies je route

• Knutselclub • Tekenclub • Modeclub • Techniekclub

• Knutselclub

• Ik ben een kunstenaar • Knutselen

jaar

20

12-15

• Tekenen & schilderen • Jongerenatelier

jaar

jaar

jaar

4-5

jaar

• School voor Talent Beeldend

9-12

6-8

15-20

• Tekenen & schilderen • StreetArt & graffiti • Jongerenatelier • Ik ben een kunstenaar

Oriëntatie Kennismaken / niveau 1 Leren / niveau 2 Verdiepen / niveau 3

EEN PROEFLES IS VOOR ALLE LESSEN MOGELIJK!

• School voor Talent Beeldend • Grafiek

• Schilderen & gemengde technieken • Tekenen & schilderen • Atelier Textiel • Edelsmeden, sieraden en objecten maken • Beeldhouwen & boetseren • Atelier Emailleren • Aquarel • Grafiek • Atelier Keramiek • Fotografie

• Schilderen & gemengde technieken • Tekenen & schilderen • Portret & model • Alleen tekenen • Intuitïef schilderen • Beeldhouwen & boetseren • Edelsmeden, sieraden en objecten maken • Emailleren • Grafiek • Textiel • Fotografie • Aquarel • Keramiek

• Tekenen & schilderen, de basis • Alleen tekenen • Aquarel • Intuïtief schilderen • Grafiek • Edelsmeden, sieraden en objecten maken • Emailleren • Textiel • Beeldhouwen & boetseren • Fotografie • Ontdek beeldende kunst • Keramiek

volwassenen

65+

• Senioren­ atelier

21


bruis van beeldend: kun jij een keuze maken?

beeldende kunst

beeldende kunst jeugd

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

lessen

locatie

JAARPRIJS

Tekenclub

9-12 jaar

dinsdag

17-09-19

15:45-17:15

n.n.b.

35

Leusden

€ 305,00

Tekenclub

9-12 jaar

woensdag

18-09-19

16.30-18.00

Emanuelle van den Broek

35

Eemhuis

€ 305,00

Tekenen & schilderen

COMBINATIECURSUSSEN

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

Ik ben een kunstenaar

4-5 jaar

woensdag

18-09-19

14.45-15.30

Anneke, Anouk, Emmelie, Jacobijn

34

Eemhuis

€ 200,00

Tekenclub

9-12 jaar

woensdag

18-09-19

16.30-18.00

Annemieke van den Abbeele

35

ICOON

€ 305,00

Ik ben een kunstenaar

4-5 jaar

woensdag

18-09-19

14.45-15.30

Angelique, Yara, Christine, Odilia, n.n.b.

34

ICOON

€ 200,00

Tekenclub

9-12 jaar

donderdag

19-09-19

16.00-17.30

Annemieke van den Abbeele

35

Hoogland

€ 305,00

Ik ben een kunstenaar

6-7 jaar

woensdag

18-09-19

14.45-15.30

Anneke, Anouk, Emmelie, Jacobijn

34

Eemhuis

€ 200,00

Apenstreken

8-12 jaar

woensdag

08-05-19

15.00-17.00

Marijke Schurink

8

op locatie

€ 80,00

beeldende kunst

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

StreetArt & graffiti

10-16 jaar

dinsdag

17-09-19

17.00-18.30

Tomas Sabatello

15

ICOON

€ 155,00

StreetArt & graffiti

10-16 jaar

vrijdag

20-09-19

16.30-18.00

Tomas Sabatello

15

Eemhuis

€ 155,00

docent

lessen

lessen

locatie

locatie

JAARPRIJS

JAARPRIJS

knutselen Knutselen

4-5 jaar

dinsdag

17-09-19

15.00-16.00

Dorette Giling

12

Eemhuis

€ 100,00

StreetArt & graffiti

10-16 jaar

vrijdag

07-02-20

16.30-18.00

Tomas Sabatello

15

Eemhuis

€ 155,00

Knutselclub

6-8 jaar

dinsdag

17-09-19

16.00-17.30

Dorette Giling

35

Eemhuis

€ 305,00

Tekenen & schilderen

12-15 jaar

maandag

16-09-19

15.30-17.30

Dorette Giling

15

Eemhuis

€ 175,00

Knutselclub

6-8 jaar

woensdag

18-09-19

15.00-16.30

Judith Hofstee

35

ICOON

€ 305,00

Tekenen & schilderen

12-15 jaar

vrijdag

20-09-19

16.30-18.30

Erwin van Zijl

35

Eemhuis

€ 405,00

Knutselclub

7-10 jaar

donderdag

19-09-19

15:45-17:15

n.n.b.

35

Leusden

€ 305,00

Tekenen & schilderen

12-15 jaar

vrijdag

20-09-19

16.30-18.30

Annemieke van den Abbeele

15

ICOON

€ 175,00

Knutselclub

9-12 jaar

woensdag

18-09-19

16.30-18.00

Judith Hofstee

35

ICOON

€ 305,00

Tekenen & schilderen

15-20 jaar

vrijdag

20-09-19

19.30-21.30

Erwin van Zijl

35

Eemhuis

€ 405,00

Knutselclub

9-12 jaar

woensdag

18-09-19

16.30-18.00

Theo van Delft

35

Eemhuis

€ 305,00

multimedia

Modeclub

8-12 jaar

woensdag

18-09-19

16.15-17.45

Jacobijn Erdtsieck

15

Eemhuis

€ 155,00

Camera Kunstclub

9-12 jaar

woensdag

18-09-19

14.45-16.15

Theo van Delft

30

Eemhuis

€ 260,00

Modeclub

8-12 jaar

woensdag

05-02-20

16.15-17.45

Jacobijn Erdtsieck

15

Eemhuis

€ 155,00

ontwerp & vormgeving

Modeclub

6-12 jaar

donderdag

19-09-19

16.30-18.00

Judith Hofstee

15

ICOON

€ 155,00

Grafiek

16+

vrijdag

20-09-19

19.30-22.30

n.n.b.

30

Eemhuis

€ 425,00

Modeclub

6-12 jaar

donderdag

06-02-20

16.30-18.00

Judith Hofstee

15

ICOON

€ 155,00

school voor talent

Techniekclub

6-8 jaar

donderdag

19-09-19

14.45-16.00

Jacobijn Erdtsieck

15

Eemhuis

€ 130,00

School voor Talent Beeldend

12-20 jaar

zaterdag

05-10-19

10.00-13.00

Marijke Schurink, Erwin van Zijl,

16

Eemhuis

€ 305,00

Techniekclub

6-8 jaar

donderdag

06-02-20

14.45-16.00

Jacobijn Erdtsieck

15

Eemhuis

€ 130,00

Techniekclub

8-12 jaar

maandag

16-09-19

16.30-18.00

Judith Hofstee

15

ICOON

€ 155,00

Techniekclub

8-12 jaar

maandag

03-02-20

16.30-18.00

Judith Hofstee

15

ICOON

€ 155,00

Techniekclub

8-12 jaar

donderdag

19-09-19

16.15-17.45

Jacobijn Erdtsieck

15

Eemhuis

€ 155,00

Techniekclub

8-12 jaar

donderdag

06-02-20

16.15-17.45

Jacobijn Erdtsieck

15

Eemhuis

€ 155,00

Jongerenatelier

12-20 jaar

vrijdag

20-09-19

16.30-18.30

Theo van Delft

15

Eemhuis

€ 175,00

volwassenen

Jongerenatelier

12-20 jaar

vrijdag

07-02-20

16.30-18.30

Theo van Delft

15

Eemhuis

€ 175,00

beeldende kunst

Tekenen & schilderen

Dorette Giling, Theo van Delft, Annemieke van den Abbeele Talentlessen volg je in aanvulling op de reguliere lessen. Deelname na auditie. kosteloos vrij werken in atelier bij deelname aan jaarcursus. Voor data en tijden kijk op onze website.

niveau

dag

STARTDATUM TIJD

docent

lessen

locatie

JAARPRIJS

Tekenen & schilderen basis

Tekenclub

6-8 jaar

woensdag

18-09-19

15.00-16.30

Emanuelle van den Broek

35

Eemhuis

€ 305,00

Ontdek beeldende kunst

niveau 1

maandag

16-09-19

19.30-22.00

diverse docenten; incl. materiaal

28

Eemhuis

€ 460,00

Tekenclub

6-8 jaar

woensdag

18-09-19

14.45-16.15

Annemieke van den Abbeele

35

ICOON

€ 305,00

Tekenen & schilderen, de basis

niveau 1

dinsdag

17-09-19

19.30-22.00

Michiel Jansen

30

Eemhuis

€ 540,00

Tekenclub

6-8 jaar

donderdag

19-09-19

14.30-16.00

Annemieke van den Abbeele

35

Hoogland

€ 305,00

Tekenen & schilderen, de basis

niveau 1

woensdag

18-09-19

19.00-21.30

Jacobijn Erdtsieck

30

Eemhuis

€ 540,00

22

INSCHRIJVEN VIA WWW.SCHOLENINDEKUNST.NL

23


beeldende kunst

niveau

dag

STARTDATUM TIJD

docent

lessen

locatie

JAARPRIJS

Tekenen & schilderen basis

Edelsmeden, sieraden en objecten maken alle niveaus

donderdag

19-09-19

09.30-12.30

Karin Kortenhorst

30

Eemhuis

€ 540,00

Edelsmeden, sieraden en objecten maken alle niveaus

donderdag

19-09-19

19.30-22.30

Karin Kortenhorst

30

Eemhuis

€ 540,00

Tekenen & schilderen

niveau 1-2

dinsdag

17-09-19

19.30-22.00

Erwin van Zijl

15

ICOON

€ 255,00

Edelsmeden, sieraden en objecten maken alle niveaus

vrijdag

20-09-19

09.30-12.30

Karin Kortenhorst

30

Eemhuis

€ 540,00

Tekenen & schilderen

niveau 1-2

dinsdag

04-02-20

19.30-22.00

Erwin van Zijl

15

ICOON

€ 255,00

Emailleren

niveau 1-2

maandag

16-09-19

19.30-22.00

Christine van der Ree

15

Eemhuis

€ 255,00

Tekenen & schilderen

niveau 1-2

zaterdag

21-09-19

10.00-12.30

Monica Agterberg

15

Eemhuis

€ 255,00

Emailleren

niveau 1-2

maandag

03-02-20

19.30-22.00

Christine van der Ree

15

Eemhuis

€ 255,00

Tekenen & schilderen

niveau 1-2

zaterdag

08-02-20

10.00-12.30

Monica Agterberg

15

Eemhuis

€ 255,00

Textiel

niveau 1-2

vrijdag

20-09-19

09.30-12.00

Marijke Schurink

15

Eemhuis

€ 255,00

Tekenen & schilderen

niveau 1-2

vrijdag

20-09-19

09.30-11.30

Dorette Giling

30

Eemhuis

€ 485,00

Textiel

niveau 1-2

vrijdag

07-02-20

09.30-12.00

Marijke Schurink

15

Eemhuis

€ 255,00

Atelier Textiel

niveau 2-3

maandag

16-09-19

19.30-22.00

Marijke Schurink

35

Eemhuis

€ 280,00

niveau 2-3

dinsdag

17-09-19

13.30-16.00

Christine van der Ree

35

Eemhuis

€ 280,00

Tekenen & schilderen specialisatie Alleen tekenen

alle niveaus

dinsdag

17-09-19

13.30-15.30

Joyce Hellemans

15

Eemhuis

€ 205,00

Atelier Emailleren

Alleen tekenen

alle niveaus

dinsdag

04-02-20

13.30-15.30

Joyce Hellemans

15

Eemhuis

€ 205,00

ruimtelijk werken

Aquarel

alle niveaus

dinsdag

17-09-19

10.00-12.30

Joyce Hellemans

30

Eemhuis

€ 485,00

Beeldhouwen & boetseren

niveau 2-3

dinsdag

17-09-19

14.00-16.30

Erica van Seeters

30

Eemhuis

€ 540,00

Aquarel

alle niveaus

woensdag

18-09-19

09.30-12.00

Erwin van Zijl

30

Eemhuis

€ 485,00

Beeldhouwen & boetseren

alle niveaus

dinsdag

17-09-19

19.30-22.00

Erica van Seeters

30

Eemhuis

€ 540,00

Intuïtief schilderen

alle niveaus

donderdag

19-09-19

09.30-12.00

Emanuelle van den Broek

15

Eemhuis

€ 240,00

Beeldhouwen & boetseren

alle niveaus

donderdag

19-09-19

09.30-12.00

Leontine Sies

30

Eemhuis

€ 540,00

Portret & model

niveau 2

maandag

16-09-19

09.30-12.00

Michiel Jansen

30

Eemhuis

€ 540,00

Beeldhouwen & boetseren

alle niveaus

donderdag

19-09-19

20.00-22.30

Leontine Sies

30

ICOON

€ 540,00

Portret & model

niveau 2

maandag

16-09-19

14.00-16.30

Michiel Jansen

30

Eemhuis

€ 540,00

Keramiek

niveau 1-2

maandag

16-09-19

19.30-22.00

Dorette Giling

15

Eemhuis

€ 255,00

Portret & model

niveau 2

donderdag

19-09-19

20.00-22.30

Michiel Jansen

30

Eemhuis

€ 540,00

Keramiek

niveau 1-2

maandag

03-02-20

19.30-22.00

Dorette Giling

15

Eemhuis

€ 255,00

Atelier Keramiek

niveau 2-3

donderdag

19-09-19

19.30-22.00

Merlijn van der Hoeven

35

Eemhuis

€ 280,00

Tekenen & schilderen gevorderden Schilderen

niveau 2

woensdag

18-09-19

19.30-22.00

Michiel Jansen

30

Eemhuis

€ 485,00

fotografie & film

Tekenen & schilderen

niveau 2

dinsdag

17-09-19

09.30-12.00

Michiel Jansen

30

Eemhuis

€ 540,00

Fotografie

niveau 1

woensdag

18-09-19

19.30-22.00

Anton Havelaar

30

Eemhuis

€ 485,00

Tekenen & schilderen

niveau 2-3

maandag

16-09-19

09.30-12.00

Anne Marie Spijker

30

Eemhuis

€ 485,00

Fotografie

niveau 1

dinsdag

04-02-20

19.30-22.00

Anton Havelaar

15

Eemhuis

€ 255,00

Tekenen & schilderen

niveau 2-3

dinsdag

17-09-19

19.30-22.00

Monica Agterberg

15

Eemhuis

€ 255,00

Fotografie

niveau 2

dinsdag

17-09-19

19.30-22.00

Anton Havelaar

15

Eemhuis

€ 255,00

Tekenen & schilderen

niveau 2-3

dinsdag

04-02-20

19.30-22.00

Monica Agterberg

15

Eemhuis

€ 255,00

Fotografie

niveau 3

donderdag

19-09-19

19.30-22.00

Anton Havelaar

30

Eemhuis

€ 485,00

Schilderen & gemengde technieken

niveau 2-3

donderdag

19-09-19

09.30-12.00

Anne Marie Spijker

30

Eemhuis

€ 485,00

Schilderen & gemengde technieken

niveau 2-3

donderdag

19-09-19

20.00-22.30

Anne Marie Spijker

30

Eemhuis

€ 485,00

Seniorenatelier 65+

niveau 2-3

donderdag

19-09-19

13.00-16.30

Erwin van Zijl

35

Eemhuis

€ 280,00

Tekenen & schilderen

niveau 3

vrijdag

20-09-19

20.00-22.30

Anne Marie Spijker

30

Eemhuis

€ 485,00

Grafiek

alle niveaus

woensdag

18-09-19

19.30-22.30

Gerhard Belgraver

35

Eemhuis

€ 540,00

Grafiek

alle niveaus

vrijdag

20-09-19

19.30-22.30

n.n.b.

30

Eemhuis

€ 540,00

Edelsmeden, sieraden en objecten maken alle niveaus

maandag

16-09-19

13.30-16.30

Christine van der Ree

30

Eemhuis

€ 540,00

Edelsmeden, sieraden en objecten maken alle niveaus

dinsdag

17-09-19

09.30-12.30

Christine van der Ree

30

Eemhuis

€ 540,00

Edelsmeden, sieraden en objecten maken alle niveaus

dinsdag

17-09-19

19.30-22.30

Karin Kortenhorst

30

Eemhuis

€ 540,00

kosteloos vrij werken in atelier bij deelname aan jaarcursus. Voor data en tijden kijk op onze website.

ontwerp & vormgeving

24

* Kosteloos vrij werken

in atelier bij deelname aan jaarcursus. Voor data en tijden kijk op onze website.

INSCHRIJVEN VIA WWW.SCHOLENINDEKUNST.NL 25


(advertentie)

KUNSTKADER AMERSFOORT 1000 M2 creatief en kunstzinnig ondernemen

• Art Supplies

• Lijstenmakerij

• Verf & Penselen

• Schilderdoeken & Papier

Als deelnemer van Scholen in de Kunst, ontvangt U 10% korting op het gehele assortiment.

Nijverheidsweg Noord 90 Amersfoort - www.kunstkader.com

(advertentie)


bruis van dans!

Jong geleerd, oud gedaan: dat geldt zeker voor het dansprogramma. Vanaf twee jaar raken kinderen spelenderwijs vertrouwd met bewegen op muziek, samen met hun (groot)ouders. Kinderen kunnen aansluitend kiezen voor een vervolgcursus klassiek ballet of moderne dans. Er zijn ook cursussen waarin eigen improvisaties of hippe, nieuwe dansstijlen aan bod komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van hiphop, flamenco of afromix? Dansen waar je niet bij stil kunt zitten! Bij alle cursussen staat dansplezier voorop. En dat geldt zeker ook voor de volwassen danscursussen. Van modern tot klassiek, van ontspanning tot conditietraining. Dans je ook mee? SCHOOL VOOR TALENT DANS Speciaal voor jonge dansers met talent is er de School voor Talent. Heb jij de ambitie en de inzet om je talent te ontwikkelen? Geef je dan op voor de audities. Scholen in de Kunst heeft voor getalenteerde jonge cursisten een aparte leerlijn opgezet in de vorm van speciale talentklassen voor de disciplines dans, muziek, theater, beeldend en popmuziek. Doelstelling van deze talentklassen is om getalenteerde cursisten, die de ambitie en de inzet hebben om dat talent te ontwikkelen, een plek te

geven. Dat creëert voor die cursisten nieuwe kansen en mogelijkheden. De ontmoeting met gelijkgestemden zal bijzondere elementen toevoegen aan hun leerproces bij Scholen in de Kunst. School voor Talent Dans is nadrukkelijk geen vooropleiding, zoals de vooropleiding van een dansvakopleiding, maar wel een mogelijke voorbereiding daarop. Het is een plek voor de ontwikkeling van diverse danstechnieken, voor het ontdekken en verdiepen, voor toewijding en discipline en bovenal voor het vergroten van je vermogen om je talent en plezier met anderen te delen. Bovendien werk je met verschillende gastchoreografen/ docenten. Meer informatie vind je op www.scholenindekunst.nl en in de speciale brochure. TWEEJAARLIJKSE DANSVOORSTELLINGEN Iedere twee jaar presenteren alle cursisten dans zich tijdens een grootse danspresentatie, in 2020 in Flint Theater. Met een wervelende show komen alle leeftijden en dansstijlen aan bod. Een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers, een kleurrijke traktatie voor het aanwezige publiek!

DANSKLEDING Dansen kan altijd en overal. Op gympen of op hakken. Maar wanneer je lessen volgt, weet je dat een goede dansuitrusting onmisbaar is. Bovendien mag je geen ‘gewone’ schoenen in onze danslokalen dragen. Benieuwd welke outfit en schoenen met jouw dansles matchen? Vraag de dansdocenten om advies. In deze brochure vind je ook informatie van een danswinkel in het centrum van Amersfoort. JONGERENKORTING BIJ FLINT THEATER Nergens anders vind je zulke waanzinnige optredens, wervelende dansshows en spectaculaire voorstellingen als in het theater. Ook voor een klassiek toneelstuk, meeslepend concert of een bekende cabaretier kun je bij Flint Theater terecht. Houders van een CJP-pas, studentenkaart tot 30 jaar of Cultuurkaart krijgen € 2,00 korting op alle voorstellingen. Wie zo’n kaart heeft en een half uur voor aanvang van de voorstelling komt, krijgt zelfs 50% korting (niet bij uitverkochte voorstellingen) met een minimale kaartprijs van € 10,-. Het tonen van de CJP, studentenkaart of Cultuurkaart is verplicht bij het betreden van het theater.

29


dans

• Kinderdans

kies je route

• Ik ben een kunstenaar

• Klassiek ballet & modern • Dansen voor jongens • Klassiek ballet • Moderne dans • Streetdance

4-5 2-3

jaar

5-6

jaar

jaar

jaar

EEN PROEFLES IS VOOR ALLE LESSEN MOGELIJK!

• Klassiek ballet • Moderne dans • Hiphop

jaar

• Ik ben een kunstenaar

• Kinderdans • Streetdance

• Ontdek dans

12-15 8-9

jaar

• Dansen voor jongens • Klassiek ballet & modern • Klassiek ballet • Moderne dans • Hiphop • Hiphop voor jongens • Hiphop demo

50+

volwassenen

jaar

6-7

• Peuterdans

Oriëntatie Kennismaken / niveau 1 Leren / niveau 2 Verdiepen / niveau 3

• Klassiek ballet • Klassiek ballet & modern • Moderne dans • Dansconditietraining • Flamenco • Afromix • Hiphop

10-12

• Ik ben een kunstenaar

• Kleuterdans

• School voor Talent Dans • Moderne dans

• Dansimprovisatie

• Klassiek ballet • Jazz • Modern-jazz • Moderne dans • Dansconditietraining • Flamenco • Afromix

15-20 jaar

• Klassiek ballet • Hiphop demo • Moderne dans

• Ladies Class 50+

• Klassiek ballet • Modern-jazz • Moderne dans • Dansconditietraining • Flamenco • Afromix • Hiphop

• School voor Talent Dans • Moderne dans 31


bruis van dans: kun jij een keuze maken? dans jeugd

klassiek ballet Klassiek ballet & modern

8-9 jaar

maandag

16-09-19

17.00-18.00

Nina van Driel

35

Eemhuis

€ 240,00

Klassiek ballet & modern

10-12 jaar

maandag

16-09-19

18.00-19.00

Nina van Driel

35

Eemhuis

€ 240,00

€ 200,00

Klassiek ballet

8-9 jaar

donderdag

19-09-19

16.30-17.30

Pascale de la Fuente

35

Eemhuis

€ 240,00

ICOON

€ 200,00

Klassiek ballet

10-12 jaar

dinsdag

17-09-19

16.45-17.45

Pascale de la Fuente

35

Eemhuis

€ 240,00

34

Eemhuis

€ 200,00

Klassiek ballet

10-15 jaar

woensdag

18-09-19

17.00-18.00

Nelse Van Heurck

35

Eemhuis

€ 240,00

lessen

locatie

JAARPRIJS

Klassiek ballet

12-20 jaar

dinsdag

17-09-19

17.45-19.00

Pascale de la Fuente

35

Eemhuis

€ 280,00

Klassiek ballet

12-20 jaar

donderdag

19-09-19

17.30-18.45

Pascale de la Fuente

35

Eemhuis

€ 280,00

Odilia Meekes

12

Eemhuis

€ 95,00

moderne dans

09.45-10.30

Odilia Meekes

12

Eemhuis

€ 95,00

Moderne dans

8-9 jaar

dinsdag

17-09-19

16.45-17.45

Sara Lisa Verbrugge

35

Eemhuis

€ 240,00

09.45-10.30

Odilia Meekes

12

ICOON

€ 95,00

Moderne dans

8-9 jaar

woensdag

18-09-19

15.00-16.00

Nelse Van Heurck

35

Eemhuis

€ 240,00

06-01-20

09.45-10.30

Odilia Meekes

12

Eemhuis

€ 95,00

Moderne dans

10-12 jaar

dinsdag

17-09-19

17.45-18.45

Sara Lisa Verbrugge

35

Eemhuis

€ 240,00

donderdag

09-01-20

09.45-10.30

Odilia Meekes

12

Eemhuis

€ 95,00

Moderne dans

10-12 jaar

woensdag

18-09-19

16.00-17.00

Nelse Van Heurck

35

Eemhuis

€ 240,00

2-3 jaar

vrijdag

10-01-20

09.45-10.30

Odilia Meekes

12

ICOON

€ 95,00

Moderne dans

12-15 jaar

maandag

16-09-19

17.00-18.00

Sara Lisa Verbrugge

35

ICOON

€ 240,00

Peuterdans

2-3 jaar

maandag

06-04-20

09.45-10.30

Odilia Meekes

10

Eemhuis

€ 80,00

Moderne dans

12-15 jaar

woensdag

18-09-19

18.00-19.00

Nelse Van Heurck

35

Eemhuis

€ 240,00

Peuterdans

2-3 jaar

donderdag

09-04-20

09.45-10.30

Odilia Meekes

10

Eemhuis

€ 80,00

Moderne dans

15-20 jaar

maandag

16-09-19

18.00-19.15

Sara Lisa Verbrugge

35

ICOON

€ 280,00

Peuterdans

2-3 jaar

vrijdag

10-04-20

09.45-10.30

Odilia Meekes

10

ICOON

€ 80,00

Moderne dans

15-20 jaar

donderdag

19-09-19

17.15-18.30

Sara Lisa Verbrugge

35

Eemhuis

€ 280,00

COMBINATIECURSUSSEN

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

Ik ben een kunstenaar

4-5 jaar

woensdag

18-09-19

14.45-15.30

Ik ben een kunstenaar

4-5 jaar

woensdag

18-09-19

Ik ben een kunstenaar

6-7 jaar

woensdag

18-09-19

dans

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

Peuterdans

2-3 jaar

maandag

16-09-19

09.45-10.30

Peuterdans

2-3 jaar

donderdag

19-09-19

Peuterdans

2-3 jaar

vrijdag

20-09-19

Peuterdans

2-3 jaar

maandag

Peuterdans

2-3 jaar

Peuterdans

lessen

locatie

JAARPRIJS

Anneke, Anouk, Emmelie, Jacobijn

34

Eemhuis

14.45-15.30

Angelique, Yara, Christine, Odilia, n.n.b.

34

14.45-15.30

Anneke, Anouk, Emmelie, Jacobijn

peuterdans

kleuterdans

urban dance

Kleuterdans

4-5 jaar

maandag

16-09-19

15.00-15.45

Nina van Driel

15

Eemhuis

€ 95,00

Streetdance

6-8 jaar

dinsdag

17-09-19

15.45-16.45

Sara Lisa Verbrugge

35

Eemhuis

€ 240,00

Kleuterdans

4-5 jaar

maandag

03-02-20

15.00-15.45

Nina van Driel

15

Eemhuis

€ 95,00

Hiphop demo

10-12 jaar

dinsdag

17-09-19

18.00-19.00

Jerry Altenstad

35

Eemhuis

€ 240,00

Kleuterdans

4-5 jaar

donderdag

19-09-19

15.00-15.45

Odilia Meekes

15

Eemhuis

€ 95,00

Hiphop

10-12 jaar

zaterdag

21-09-19

12.30-13.30

Jerry Altenstad

35

Eemhuis

€ 240,00

Kleuterdans

4-5 jaar

donderdag

06-02-20

15.00-15.45

Odilia Meekes

15

Eemhuis

€ 95,00

Hiphop

10-12 jaar

zaterdag

21-09-19

14.30-15.30

Jerry Altenstad

35

Eemhuis

€ 240,00

Hiphop voor jongens

10-12 jaar

zaterdag

21-09-19

13.30-14.30

Jerry Altenstad

35

Eemhuis

€ 240,00

kinderdans Kinderdans

5-6 jaar

dinsdag

17-09-19

15.45-16.45

Pascale de la Fuente

35

Eemhuis

€ 240,00

Hiphop

12-15 jaar

vrijdag

20-09-19

18.30-19.30

Jerry Altenstad

15

ICOON

€ 130,00

Kinderdans

5-6 jaar

woensdag

18-09-19

15.30-16.30

Anouk van Deursen

35

Eemhuis

€ 240,00

Hiphop

12-15 jaar

zaterdag

21-09-19

11.30-12.30

Jerry Altenstad

35

Eemhuis

€ 240,00

Kinderdans

5-6 jaar

donderdag

19-09-19

15.45-16.45

Odilia Meekes

35

Eemhuis

€ 240,00

Hiphop demo

15-20 jaar

zaterdag

21-09-19

10.00-11.30

Jerry Altenstad

35

Eemhuis

€ 330,00

Kinderdans

6-7 jaar

maandag

16-09-19

16.00-17.00

Nina van Driel

35

Eemhuis

€ 240,00

school voor talent

Kinderdans

6-7 jaar

woensdag

18-09-19

16.30-17.30

Anouk van Deursen

35

Eemhuis

€ 240,00

School voor Talent Dans

12-20 jaar

zaterdag

05-10-19

10.00-13.15

Pascale de la Fuente, Jerry Altenstad,

25

Eemhuis

€ 305,00

Dansen voor jongens

8-12 jaar

vrijdag

17-09-19

17.15-18.15

Jerry Altenstad

15

ICOON

€ 130,00

Dansen voor jongens

8-12 jaar

vrijdag

07-02-20

17.15-18.15

Jerry Altenstad

15

ICOON

€ 130,00

32

INSCHRIJVEN VIA WWW.SCHOLENINDEKUNST.NL

Sara Lisa Verbrugge Talentlessen volg je in aanvulling op de reguliere lessen. Deelname na auditie.

33


dans volwassenen dans

niveau

dag

STARTDATUM TIJD

docent

lessen

locatie

JAARPRIJS

kennismaken met dans

Flamenco

niveau 1

vrijdag

20-09-19

19.30-20.30

Maria Jesus Adame Sanchez

15

Eemhuis

€ 180,00

Flamenco

niveau 2-3

vrijdag

20-09-19

20.30-21.30

Maria Jesus Adame Sanchez

15

Eemhuis

€ 180,00

Flamenco

niveau 2

vrijdag

07-02-20

19.30-20.30

Maria Jesus Adame Sanchez

15

Eemhuis

€ 180,00

Flamenco

niveau 3

vrijdag

07-02-20

20.30-21.30

Maria Jesus Adame Sanchez

15

Eemhuis

€ 180,00

Ontdek dans

niveau 1

maandag

16-09-19

19.30-20.30

Odilia Meekes

15

ICOON

€ 130,00

urban dance

Ontdek dans

niveau 1

maandag

03-02-20

19.30-20.30

Odilia Meekes

15

ICOON

€ 130,00

Hiphop

alle niveaus

dinsdag

17-09-19

19.15-20.15

Jerry Altenstad

35

Eemhuis

€ 285,00

Hiphop

alle niveaus

vrijdag

20-09-19

19.30-20.30

Jerry Altenstad

35

ICOON

€ 285,00

klassiek ballet Klassiek ballet

niveau 1

dinsdag

17-09-19

20.30-21.30

Pascale de la Fuente

35

Eemhuis

€ 285,00

Klassiek ballet

niveau 1

vrijdag

20-09-19

17.30-18.30

Pascale de la Fuente

35

Eemhuis

€ 285,00

Klassiek ballet

niveau 2

donderdag

19-09-19

18.45-20.00

Pascale de la Fuente

35

Eemhuis

€ 355,00

Klassiek ballet

niveau 2-3

dinsdag

17-09-19

19.00-20.15

Pascale de la Fuente

35

Eemhuis

€ 355,00

Klassiek ballet

niveau 3

vrijdag

20-09-19

18.30-19.45

Pascale de la Fuente

35

Eemhuis

€ 355,00

Klassiek ballet, Ladies Class

50+

donderdag

19-09-19

20.00-21.15

Pascale de la Fuente

35

Eemhuis

€ 355,00

Klassiek ballet & modern

niveau 1-2

woensdag

18-09-19

11.00-12.15

Anouk van Deursen

15

Eemhuis

€ 130,00

Moderne dans

niveau 1

maandag

16-09-19

19.30-20.45

Sara Lisa Verbrugge

35

ICOON

€ 355,00

Moderne dans

niveau 1-2

maandag

16-09-19

19.00-20.15

Hazel Ofner

35

Eemhuis

€ 355,00

Moderne dans

niveau 2

donderdag

19-09-19

18.45-20.00

Sara Lisa Verbrugge

35

Eemhuis

€ 355,00

Moderne dans

niveau 2-3

maandag

16-09-19

20.15-21.30

Hazel Ofner

35

Eemhuis

€ 355,00

Moderne dans

niveau 3

donderdag

19-09-19

20.00-21.30

Sara Lisa Verbrugge

35

Eemhuis

€ 385,00

Moderne dans

niveau 3

vrijdag

20-09-19

19.45-21.00

Pascale de la Fuente

35

Eemhuis

€ 355,00

Modern Jazz

niveau 2

woensdag

18-09-19

19.00-20.15

Odilia Meekes

35

Eemhuis

€ 355,00

Modern Jazz

niveau 3

woensdag

18-09-19

20.15-21.30

Odilia Meekes

35

Eemhuis

€ 355,00

Jazz

niveau 3

dinsdag

17-09-19

20.15-21.15

Coleta Lustenhouwer

35

Eemhuis

€ 285,00

Dansconditietraining

alle niveaus

maandag

16-09-19

19.30-20.30

Nina van Driel

15

Eemhuis

€ 155,00

Dansconditietraining

alle niveaus

maandag

16-09-19

20.30-21.30

Nina van Driel

15

Eemhuis

€ 155,00

Dansconditietraining

alle niveaus

maandag

03-02-20

19.30-20.30

Nina van Driel

15

Eemhuis

€ 155,00

Dansconditietraining

alle niveaus

maandag

03-02-20

20.30-21.30

Nina van Driel

15

Eemhuis

€ 155,00

jazz & moderne dans

dansconditie

specialisatie Afromix

alle niveaus

vrijdag

20-09-19

10.00-11.00

Serge Badoué

15

Eemhuis

€ 145,00

Afromix

alle niveaus

vrijdag

07-02-20

10.00-11.00

Serge Badoué

15

Eemhuis

€ 145,00

34

INSCHRIJVEN VIA WWW.SCHOLENINDEKUNST.NL 35


(advertentie)

(advertentie)

BUITENKUNST THEATER DANS MUZIEK FOTOGRAFIE BEELDENDE KUNST SCHRIJVEN

elke ZOMER WEEKENDS en WEKEN voor VOLWASSENEN, JONGEREN en KINDEREN


bruis van muziek!

Kom op muzikale ontdekkingsreis bij Scholen in de Kunst! Laat je inspireren door onze docenten, ontdek wat je kunt leren en ontwikkel je talent. Behalve zingen of het leren bespelen van een muziekinstrument, kun je bij Scholen in de Kunst nog veel meer: meespelen in ĂŠĂŠn van onze orkesten, popbandjes, ensembles en (mee)zingen in een koor. Alles bij elkaar de ideale plek voor iedereen die meer plezier aan muziek wil beleven. Scholen in de Kunst staat landelijk goed bekend, dankzij het persoonlijke contact met docenten, de uitgebreide samenspelmogelijkheden en bijzondere activiteiten waaruit je kunt kiezen. Waar wacht je nog op?

SCHOOL VOOR TALENT Speciaal voor (jonge) talenten is er een breed talentenprogramma opgezet in de vorm van de School voor Talent. Binnen muziek zijn er twee talentscholen: (klassieke) muziek en popmuziek. Bij de School voor Talent ontwikkelen cursisten vakmanschap, discipline, toewijding en het vermogen om hun talent te delen. Er wordt samengewerkt met vakopleidingen en professionele muziekgezelschappen. Naast plezier, uitdaging en samenspel, zijn experiment en onderzoek elementen uit het leerplan. Leerlingen vanaf het tweede lesjaar tot maximaal 21 jaar kunnen deelnemen, na auditie. Voorwaarden staan op website en in de speciale brochure. HUURINSTRUMENTEN De Stichting Instrumentenfonds van Scholen in de Kunst verhuurt aan beginnende muziekleerlingen de volgende instrumenten: dwarsfluit, klarinet, altsaxofoon, hobo, viool, altviool, contrabas, accordeon, hoorn, trompet en trombone. De instrumenten worden alleen voor het eerste lesjaar verhuurd. Strijkinstrumenten kunnen worden gehuurd totdat de leerling toe is aan een volwassen instrument.

39


ORKESTEN, (POP)BANDJES & SAMENSPELGROEPEN Muziek maken doe je vooral samen met anderen. Dit kan in een orkest, ensemble, band of koor. Naast de muziek ontmoet je ook andere leerlingen en hun instrumenten. Afhankelijke van je niveau kun je je inschrijven bij het Juniorenorkest, Jeugdorkest of het Symfonieorkest. Voor instrumentalisten van het hoogste niveau is er het kamerorkest Flehite Sinfonietta. Daarnaast zijn er ensembles voor saxofoon, gitaar, fluit, trompet en accordeon. En natuurlijk diverse popbandjes. Welk niveau je ook hebt, er is altijd iets voor jou bij! En dat geldt ook voor onze koren: alle leerlingen kunnen gratis deelnemen aan een kinder- of jongerenkoor. ON STAGE Oefenen is leuk, optreden nog leuker! Voor muziekleerlingen die in een bandje spelen of singer songwriter zijn, zijn er een paar vaste speelplekken én festivals. Zo treden zangleerlingen regelmatig op in Muziekcafé MILES in de binnenstad. En staan onze bandjes een paar keer per jaar in de spotlights op podia als FLUOR, FORT33 en KAdECafé. En tijdens het jongerenfestival MegaMix is natuurlijk ook volop ruimte voor popmuziek. Sta jij volgende keer ook on stage?

40

MUZIEKWEEKENDEN & ORKESTKAMPEN Scholen in de Kunst organiseert allerlei projecten op het gebied van wereld- en kamermuziek, b.v. het Tristan Keuris Kamermuziek Concours. Je kunt dan in verschillende verbanden en bezettingen werken aan afwisselend repertoire. Daarnaast zijn er in de vakanties regelmatig orkestkampen. Daar combineer je muziek met veel gezelligheid en plezier! LESKAART MUZIEK EN HARMONIEEN FANFAREORKESTEN (HAFA) Voor HaFa-leden verzorgt Scholen in de Kunst de landelijke erkende HaFa-opleiding. In deze instrumentale lessen kun je toewerken naar een HaFa-diploma. Leden van accordeonverenigingen kunnen een door de NOVAM erkende accordeonopleiding volgen en de bijbehorende examens afleggen. Voor deze lessen kun je je alleen aanmelden via de muziekvereniging. Bovendien gelden er goedkopere tarieven voor leden van korpsen en verenigingen.

41


muziek

• Muziekfabriek • Muziekfabriek, het vervolg • Ontdek een instrument

kies je route

• Ontdek een instrument • De Muziekwinkel • Peutermuziek

4-6

1-3

jaar

• Ontdek muziek • Ik ben een kunstenaar

Oriëntatie Kennismaken / niveau 1 Leren / niveau 2 Verdiepen / niveau 3

EEN PROEFLES IS VOOR ALLE LESSEN MOGELIJK! 42

• Basiskoor • Zin in zingen! • Guitarra Parenta • Ukelele • Volwassenenband • Afrikaanse percussie • Ontdek een instrument • Pop & Jazzkoor

• School voor Talent Muziek • School voor Talent Pop

10-12 8-10

jaar

• Alle instrumenten en zang • Popband kinderen • Afrikaanse trommels • Basispakket blazers/strijkers 1e jrs

jaar

• Ontdek een instrument

volwassenen

jaar

• Alle instrumenten en zang • Pianoplusklas 1e jrs • Basispakket blazers/strijkers 1e jrs

6-8

• Alle instrumenten en zang • Afrikaanse trommels • Pianoplusklas 1e jrs • Basispakket blazers/strijkers 1e jrs

jaar

• School voor Talent Muziek

• School voor Talent Muziek • Afrikaanse trommels, het vervolg

• School voor Talent Muziek • Afrikaanse trommels, het vervolg • Muziekexpress

12-20 jaar

• Alle instrumenten en zang • Muziekproductieles • Popband jongeren

• Canto di gente classico • Pop Theaterkoor • Ukelele

• Alle instrumenten en zang • Guitarra parenta 2.0 • Ukelele • Volwassenenband • Afrikaanse percussie • Overdagkoor Eemhuis • Zingen doe je samen • Zin in zingen! • Eemhuiskoor • Pop & Jazzkoor

43


bruis van muziek: kun jij een keuze maken? muziek jeugd

Muziekfabriek, het vervolg

8-10 jaar

dinsdag

17-09-19

17.00-17.45

Marie-Cécile Kocken

35

Leusden

€ 200,00

Muziekfabriek, het vervolg

7-9 jaar

vrijdag

20-09-19

17.00-17.45

Anneke Langeraar

35

Eemhuis

€ 200,00

Muziek voor speciale kinderen

8-12 jaar

zaterdag

21-09-19

11.00-11.45

n.n.b.

15

Eemhuis

€ 155,00

Muziekexpress

9-12 jaar

dinsdag

17-09-19

17.00-17.50

Christine Vermeulen e.a.

30

Eemhuis

samen muziek maken

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

lessen

locatie

€ 305,00

JAARPRIJS

COMBINATIECURSUSSEN

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

lessen

locatie

JAARPRIJS

klassieke muziek

Ik ben een kunstenaar

4-5 jaar

woensdag

18-09-19

14.45-15.30

Anneke, Anouk, Emmelie, Jacobijn

34

Eemhuis

€ 200,00

Ensemble Op weg

8-12 jaar

woensdag

18-09-19

17.15-18.00

Anneke Langeraar

35

Eemhuis

€ 180,00

Ik ben een kunstenaar

4-5 jaar

woensdag

18-09-19

14.45-15.30

Angelique/Yara, Christine, Odilia, n.n.b.

34

ICOON

€ 200,00

Juniorenorkest

8-12 jaar

donderdag

19-09-19

16.15-17.30

Stieneke Nagel, Josien van Mens, Tom Tulen

35

Eemhuis

€ 200,00

Ik ben een kunstenaar

6-7 jaar

woensdag

18-09-19

14.45-15.30

Anneke, Anouk, Emmelie, Jacobijn

34

Eemhuis

€ 200,00

Piano Orkest Klavier

8-12 jaar

woensdag

30-10-19

14.45-15.30

Machteld Nijeholt

10

Eemhuis

€ 85,00

muziek

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

lessen

locatie

JAARPRIJS

Gitaarorkest Caramba!

8-14 jaar

vrijdag

27-09-19

16.30-17.20

Brenda Klein

30

Eemhuis

€ 140,00

Jeugdorkest

10-14 jaar

woensdag

18-09-19

16.30-17.45

Tom Tulen, Jan Schoonenberg

35

Xaveriuskerk

€ 200,00

docent

peutermuziek Peutermuziek

2-3 jaar

woensdag

18-09-19

09.15-10.00

n.n.b.

12

Eemhuis

€ 95,00

Gitaarcamerata Eemland

10-16 jaar

zaterdag

28-09-19

10.00-11.00

Susana Opanski

15

Eemhuis

€ 100,00

Peutermuziek

1-4 jaar

woensdag

18-09-19

09.15-10.00

Marie-Cécile Kocken

12

Leusden

€ 95,00

Symfonieorkest

12-20 jaar

woensdag

18-09-19

18.00-19.45

Tom Tulen, Jan Schoonenberg

35

Xaveriuskerk

€ 200,00

Peutermuziek

2-3 jaar

woensdag

08-01-20

09.15-10.00

n.n.b.

12

Eemhuis

€ 95,00

Gitaarensemble Torres

12+

vrijdag

27-09-19

18.50-19.40

Brenda Klein

30

Eemhuis

€ 140,00

Peutermuziek

1-4 jaar

woensdag

08-01-20

09.15-10.00

Marie-Cécile Kocken

12

Leusden

€ 95,00

Fluitgroep

14+

woensdag

30-10-19

20.00-21.00

Tom Tulen

30

Eemhuis

€ 140,00

Peutermuziek

2-3 jaar

woensdag

08-04-20

09.15-10.00

n.n.b.

10

Eemhuis

€ 80,00

lichte muziek

Peutermuziek

1-4 jaar

woensdag

08-04-20

09.15-10.00

Marie-Cécile Kocken

10

Leusden

€ 80,00

Flexband

10-20 jaar

woensdag

13-11-19

18.45-19.45

Liesbeth Vernout

20

Eemhuis

€ 155,00

Saxoholics

12+

maandag

16-09-19

20.15-21.30

Daphne Balvers

30

Eemhuis

€ 140,00

kleutermuziek Ontdek muziek

4-5 jaar

dinsdag

1-10-19

15.30-16.15

Anneke Langeraar

15

Soest

€ 95,00

Jazzensemble

12+

woensdag

18-09-19

19.30-20.30

Jasper Lekkerkerk

35

Eemhuis

€ 160,00

Ontdek muziek

4-5 jaar

dinsdag

17-09-19

15.30-16.15

Marie-Cécile Kocken

15

Leusden

€ 95,00

Jazzensemble

12+

woensdag

18-09-19

20.30-21.30

Jasper Lekkerkerk

35

Eemhuis

€ 160,00

Ontdek muziek

4-5 jaar

woensdag

18-09-19

15.35-16.20

Anneke Langeraar

15

Eemhuis

€ 95,00

te gast

Ontdek muziek

4-5 jaar

woensdag

05-02-20

15.35-16.20

Anneke Langeraar

15

Eemhuis

€ 95,00

Keistedelijk Opleidingsorkest (KSO)

6+

vrijdag

20-09-19

18.45-19.30

Liesbeth Vernout

35

Eemhuis

€ 00,00

Bach Slagwerkgroep

8+

donderdag

19-09-19

19.00-20.00

Dick Le Mair

10

Soest

€ 75,00

8-20 jaar

vrijdag

20-09-19

17.15-18.15

Irma Vos

35

Soest

€ 200,00

kennismaken met muziek Muziekfabriek

6-7 jaar

maandag

16-09-19

16.30-17.15

Marie-Cécile Kocken

35

Leusden

€ 200,00

Bach Jeugdorkest

Muziekfabriek

6-7 jaar

dinsdag

17-09-19

15.30-16.15

Christine Vermeulen

35

Eemhuis

€ 200,00

popmuziek

Muziekfabriek

6-7 jaar

woensdag

18-09-19

16.20-17.05

Anneke Langeraar

35

Eemhuis

€ 200,00

Popband

10-12 jaar

vrijdag

01-11-19

17.20-18.20

Jeroen Becx

10

Eemhuis

€ 140,00

Muziekfabriek

6-7 jaar

woensdag

18-09-19

15.30-16.15

Christine Vermeulen

35

ICOON

€ 200,00

Popband

12-20 jaar

maandag

23-09-19

17.45-19.00

Sander Hop

15

Eemhuis

€ 230,00

Muziekfabriek

6-7 jaar

vrijdag

20-09-19

15.30-16.15

Anneke Langeraar

35

Eemhuis

€ 200,00

Popband

12-20 jaar

maandag

23-09-19

19.00-20-15

Sander Hop

15

Eemhuis

€ 230,00

Muziekfabriek

6-8 jaar

dinsdag

17-09-19

16.15-17.00

Anneke Langeraar

35

Soest

€ 200,00

Popband

12-20 jaar

vrijdag

20-09-19

16.30-17.45

Jeroen Becx

15

Eemhuis

€ 230,00

Muziekfabriek

6-8 jaar

donderdag

19-09-19

16.00-16.45

Anneke Langeraar

35

Hoogland

€ 200,00

Popband

12-20 jaar

vrijdag

20-09-19

19.30-20.45

Jeroen Becx

15

Eemhuis

€ 230,00

Muziekfabriek

7-8 jaar

dinsdag

17-09-19

16.15-17.00

Christine Vermeulen

35

Eemhuis

€ 200,00

Popband

12-20 jaar

maandag

03-02-20

17.45-19.00

Sander Hop

15

Eemhuis

€ 230,00

Muziekfabriek

7-8 jaar

dinsdag

17-09-19

16.15-17.00

Marie-Cécile Kocken

35

Leusden

€ 200,00

Popband

12-20 jaar

maandag

03-02-20

19.00-20.15

Sander Hop

15

Eemhuis

€ 230,00

Muziekfabriek

7-8 jaar

woensdag

18-09-19

16.15-17.00

Christine Vermeulen

35

ICOON

€ 200,00

Popband

12-20 jaar

vrijdag

07-02-20

16.30-17.45

Jeroen Becx

15

Eemhuis

€ 230,00

Muziekfabriek

7-8 jaar

vrijdag

20-09-19

16.15-17.00

Anneke Langeraar

35

Eemhuis

€ 200,00

Popband

12-20 jaar

vrijdag

07-02-20

19.30-20.45

Jeroen Becx

15

Eemhuis

€ 230,00

44

45


samen muziek maken

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

lessen

locatie

JAARPRIJS

percussie

samen muziek maken

niveau

dag

STARTDATUM TIJD

docent

lessen

locatie

JAARPRIJS

klassieke muziek

Afrikaanse trommels

8-12 jaar

vrijdag

20-09-19

17.45-18.30

Abu Swaleh

15

Eemhuis

€ 155,00

Cello ensemble

alle niveaus

zaterdag

16-11-19

11:00-12:30

Arjen Uittenbogaard

8

Eemhuis

€ 155,00

Afrikaanse trommels, het vervolg

8-12 jaar

vrijdag

20-09-19

18.30-19.15

Abu Swaleh

15

Eemhuis

€ 155,00

Clarinet Choir

niveau 2-3

dinsdag

17-09-19

20.15-21.15

Kees Vos

35

Eemhuis

€ 200,00

Afrikaanse trommels

8-12 jaar

vrijdag

07-02-20

17.45-18.30

Abu Swaleh

15

Eemhuis

€ 155,00

Fluitgroep

niveau 2-3

woensdag

30-10-19

20.00-21.00

Tom Tulen

30

Eemhuis

€ 180,00

Afrikaanse trommels, het vervolg

8-12 jaar

vrijdag

07-02-20

18.30-19.15

Abu Swaleh

15

Eemhuis

€ 155,00

Amersfoortse gitaarclub

niveau 2-3

donderdag

19-09-19

20.30-21.30

Susana Opanski

35

Eemhuis

€ 200,00

Gitaarensemble Torres

niveau 2-3

vrijdag

27-09-19

18.50-19.40

Brenda Klein

30

Eemhuis

€ 180,00

zang Kinderkoor Bubbels

6-9 jaar

donderdag

19-09-19

16.45-17.30

Anneke Langeraar

35

Hoogland

€ 140,00

lichte muziek

Kinderkoor Bubbels

6-9 jaar

vrijdag

20-09-19

18.30-19.15

Anneke Langeraar

35

Eemhuis

€ 140,00

Saxoholics

niveau 2-3

maandag

16-09-19

20.15-21.30

Daphne Balvers

30

Eemhuis

€ 180,00

Kinderkoor Bubbels

6-10 jaar

dinsdag

17-09-19

17.10-17.55

Anneke Langeraar

35

Soest

€ 140,00

Jazzensemble

alle niveaus

woensdag

18-09-19

19.30-20.30

Jasper Lekkerkerk

35

Eemhuis

€ 200,00

Kinderkoor Bubbels

9-12 jaar

vrijdag

20-09-19

19.15-20.00

Anneke Langeraar

35

Eemhuis

€ 140,00

Jazzensemble

alle niveaus

woensdag

18-09-19

20.30-21.30

Jasper Lekkerkerk

35

Eemhuis

€ 200,00

Jongerenkoor Bruis

12-20 jaar

woensdag

18-09-19

17.00-18.00

Reinier Bavinck

35

Eemhuis

€ 200,00

te gast

Gratis deelname voor muziekleerlingen. Deelnemers van buiten Scholen in de Kunst betalen.

Bach Slagwerkgroep

alle niveaus

donderdag

19-09-19

19.00-20.00

Dick Le Mair

10

Soest

€ 75,00

Gratis deelname voor alle cursisten van Scholen in de Kunst.

Bach Volwassenenorkest

alle niveaus

vrijdag

20-09-19

18.30-20.00

Irma Vos

35

Soest

€ 200,00

Keistedelijk Opleidingsorkest (KSO)

alle niveaus

vrijdag

20-09-19

18.45-19.30

Liesbeth Vernout

35

Eemhuis

€ 00,00

niveau 2-3

maandag

02-09-19

19.30-22.00

Ali Groen

38

Eemhuis

€ 215,00

school voor talent

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

School voor Talent Muziek (> 2e jrs)

7-20 jaar

zaterdag

05-10-19

10.00-12.10

School voor Talent Muziek (> 2e jrs)

7-20 jaar

zaterdag

05-10-19

School voor Talent Popmuziek (> 2e jrs)

12-20 jaar

zaterdag

05-10-19

lessen

locatie

JAARPRIJS

diverse docenten

16

Eemhuis

€ 305,00

Flehite Sinfonietta

12.00-14.10

diverse docenten

16

Eemhuis

€ 305,00

popmuziek

11.00-13.10

diverse docenten

16

Eemhuis

€ 305,00

Volwassenband

alle niveaus

vrijdag

20-09-19

20.45-22.00

Jeroen Becx

15

Eemhuis

€ 255,00

Volwassenband

alle niveaus

maandag

23-09-19

20.15-21.30

Sander Hop

15

Eemhuis

€ 255,00

Volwassenband

alle niveaus

vrijdag

07-02-20

20.45-22.00

Jeroen Becx

15

Eemhuis

€ 255,00

Volwassenband

alle niveaus

maandag

03-02-20

20.15-21.30

Sander Hop

15

Eemhuis

€ 255,00

Talentlessen volg je in aanvulling op de reguliere lessen. Deelname na auditie. Soest € 100,-, buiten Amersfoort € 180,- (+ verplichting 10 min. extra les bij eigen docent).

volwassenen muziek

niveau

dag

STARTDATUM TIJD

docent

Guitarra Parente!

niveau 1

woensdag

30-10-19

19.50-21.05

Guitarra Parente! 2.0

niveau 2

donderdag

17-10-19

Ukelele

niveau 1

maandag

Ukelele

niveau 2

Ukelele Ukelele

JAARPRIJS

percussie

lessen

locatie

Afrikaanse percussie

alle niveaus

maandag

16-09-19

19.45-20.45

Abu Swaleh

15

Eemhuis

€ 180,00

Daan van der Vliet

5

Eemhuis

€ 75,00

Afrikaanse percussie

alle niveaus

vrijdag

20-09-19

20.00-21.00

Abu Swaleh

15

Eemhuis

€ 180,00

20.10-21.25

Daan van der Vliet

15

Eemhuis

€ 230,00

Afrikaanse percussie

alle niveaus

maandag

03-02-20

19.45-20.45

Abu Swaleh

15

Eemhuis

€ 180,00

16-09-19

19.30-20.15

Christine Vermeulen

5

Eemhuis

€ 50,00

Afrikaanse percussie

alle niveaus

vrijdag

07-02-20

20.00-21.00

Abu Swaleh

15

Eemhuis

€ 180,00

maandag

28-10-19

19.30-20.15

Christine Vermeulen

5

Eemhuis

€ 50,00

zang

niveau 3

maandag

13-01-20

19.30-20.15

Christine Vermeulen

5

Eemhuis

€ 50,00

Overdagkoor Eemhuis

alle niveaus

maandag

16-09-19

10.30-11.45

Hilde van Kuijeren

35

Eemhuis

€ 230,00

niveau 1

maandag

02-03-20

19.30-20.15

Christine Vermeulen

5

Eemhuis

€ 50,00

Zin in zingen!

alle niveaus

maandag

16-09-19

19.00-20.15

Reinier Bavinck

15

Eemhuis

€ 220,00

Ukelele

niveau 2

maandag

06-04-20

19.30-20.15

Christine Vermeulen

5

Eemhuis

€ 50,00

Zin in zingen!

alle niveaus

maandag

03-02-20

19.00-20.15

Reinier Bavinck

15

Eemhuis

€ 220,00

Ukelele

niveau 3

maandag

08-06-20

19.30-20.15

Christine Vermeulen

5

Eemhuis

€ 50,00

Zin in zingen!

alle niveaus

donderdag

19-09-19

19.00-20.15

n.n.b.

15

Eemhuis

€ 220,00

kennismaken met muziek

46

INSCHRIJVEN VIA WWW.SCHOLENINDEKUNST.NL

47


instrumentale muziekles & zang

vervolg zang Zin in zingen!

alle niveaus

donderdag

06-02-20

19.00-20.15

n.n.b.

15

Eemhuis

€ 220,00

groepsles

lesduur

leeftijd

aantal lessen

jaarprijs jeugd

jaarprijs 21+

Pop & Jazzkoor

alle niveaus

donderdag

19-09-19

19.30-20.30

n.n.b.

35

Eemhuis

€ 200,00

diverse groepslessen (koren, musical,

zie website

a.l.

divers

zie pag. 40 t/m 42

zie pag. 42 t/m 44

Basiskoor

niveau 1

woensdag

18-09-19

19.00-20.30

Reinier Bavinck

35

Eemhuis

€ 255,00

percussie, etc.)

Eemhuiskoor

niveau 2

woensdag

18-09-19

20.30-22.00

Reinier Bavinck

35

Eemhuis

€ 255,00

Pop theaterkoor 033

niveau 2-3

maandag

16-09-19

20.15-21.45

Reinier Bavinck

35

Eemhuis

€ 255,00

oriëntatie

Canto di gente classico

niveau 3

donderdag

19-09-19

20.00-21.30

Hilde van Kuijeren

35

Eemhuis

€ 255,00

ontdek een instrument

25 minuten

6-20 jaar

5

€ 120,00

ontdek een instrument

25 minuten

21+

3

n.v.t.

basispakket

25 minuten

6+

35

€ 710,00

€ 840,00

pluspakket

30 minuten

6+

35

€ 885,00

€ 1.015,00

basispakket blazers 1e jrs

25 min. ind les & 10 min. groepsles

5-12 jaar

35

€ 865,00

n.v.t.

pianoplusklas 1e jrs

25 min. ind les & 10 min. groepsles

7-9 jaar

35

€ 865,00

n.v.t.

basispakket strijkers 1e jrs

25 min. ind les & 10 min. groepsles

5-12 jaar

35

€ 865,00

n.v.t.

basispakket strijkers vanaf 2e jrs

30 minuten

6-20 jaar

35

€ 885,00

n.v.t.

pluspakket strijkers vanaf 2e jrs

35 minuten

6-20 jaar

35

€ 1.015,00

n.v.t.

leskaart

175 minuten

6+

€ 180,00

€ 200,00

om de week les

25 minuten

12+

18

€ 460,00

€ 560,00

basispakket voor leden korpsen

25 minuten

6+

35

€ 450,00

€ 560,00

pluspakket voor leden korpsen

30 minuten

6+

35

€ 610,00

€ 660,00

om de week les voor leden korpsen

25 minuten

12+

18

€ 330,00

€ 390,00

band / ensemble-coaching

75 minuten

12+

3

€ 50,00

€ 60,00

music production individueel

50 minuten, om de week les

12-20 jaar

5

€ 200,00

€ 240,00

music production duo

50 minuten, om de week les

12-20 jaar

5

€ 100,00

€ 120,00

Gratis deelname voor muziekleerlingen. Deelnemers van buiten Scholen in de Kunst betalen.

n.v.t. €

85,00

instrumentaal & zang

INSCHRIJVEN VIA WWW.SCHOLENINDEKUNST.NL 48

49


samenspel kies je route

• Juniorenorkest • Ensemble Op weg • Bach Slagwerkgroep • Gitaarorkest Caramba • Piano-orkest Klavier • Bach Jeugdorkest • Kinderkoor Bubbels • KSO

6-8 jaar

• Juniorenorkest • Jeugdorkest • Ensemble Op weg • Bach Slagwerkgroep • Flexband • Gitaarorkest Caramba • Piano-orkest Klavier • Bach Jeugdorkest • Kinderkoor Bubbels • Gitaarcamerata Eemland • KSO

10-12 jaar

8-10 jaar

• Kinderkoor Bubbels • KSO

50

kortlopende projecten

Kamermuziekdag / Tristan Keuris Kamermuziek Concours / gitaardag / koperdag / harpdag / accordeondag / houtkamp / masterclasses / samenspelweken pop

12-20 jaar

• Symfonieorkest • Gitaarcamerata Eemland • Gitaarorkest Torres • Gitaarorkest Caramba • Bach Jeugdorkest • Bach Slagwerkgroep • Jongerenkoor Bruis • Fluitgroep • Saxoholics • Flexband • KSO • Jazzensemble

• Flehite Sinfonietta (te gast) • Bach Volwassenenorkest • Clarinet Choir • Fluitgroep • Cello-ensemble • Gitaarensemble Torres • Saxoholics • KSO • Bach Slagwerkgroep • Amersfoortse Gitaarclub • Jazzensemble

volwassenen

Er zijn veel soorten samenspel bij Scholen in de Kunst. Het samenspel in dit schema is gratis toegankelijk voor cursisten van Scholen in de Kunst, met uitzondering van Flehite Sinfonietta. Ben je geen cursist bij Scholen in de Kunst? Dan ben je ook van harte welkom en vragen we een vergoeding. Zowel je leeftijd als niveau bepaalt welk samenspel het beste bij jou past en de indeling gaat altijd in overleg met de begeleidende docent.

51


(advertenties)

HAPPY WOODWINDS http://happywoodwinds.nl

Centraal gelegen in Hoogland bij Amersfoort, vindt u hier

alles voor uw houtblaasinstrument Naast reparatie, onderhoud en revisie,  ook accessoires, zoals: rieten (klarinet en saxofoon), wissers, 

(advertenties)

PATHÉ OPERA

van der knaap vioolbouw

Turandot Manon Madama Butterfly Akhnaten Wozzeck Porgy and Bess Agrippina Der Fliegende Holländer Tosca WWW.PATHE.NL/OPERA Maria Stuarda

Nieuwbouw Reparatie Verhuur van strijkinstrumenten

Workshops ‘Werken met Glas’ ‘Glas-in-lood in één dag’ Reparatie op locatie glas-in-lood Restauratie glas-in-lood en brandschilderwerk

draagbanden, gigbags, standaards, lessenaars.  Wat niet in huis is, wordt voor u besteld. Nieuwe instrumenten van het merk  Dagelijks bereikbaar. Bel, app of mail voor een afspraak. Edgar Lerk; Fluitekamp 135, 3828 WL Hoogland tel: 06Ͳ40666219, happywoodwinds@gmail.com

Beukenlaan 20a 3741 BP Baarn

Tel 035 5424183 www.vanderknaapvioolbouw.nl

Voor meer informatie: Glasatelier Felderhof Van Galenstraat 30 Amersfoort |06-21804032 info@glasatelierfelderhof.nl | www.glasatelierfelderhof.nl

PATHÉ BALLET Raymonda Le Corsaire The Nutcracker Giselle Swan Lake Romeo and Juliet Jewels

WWW.PATHE.NL/BALLET

SEIZOEN


bruis van schrijven!

(advertenties)

cursussen volwassenen

niveau

dag

STARTDATUM TIJD

docent

lessen

locatie

Creatief schrijven

niveau 1

dinsdag

17-09-19

19.15-21.45

Annette Verspoor

8

Eemhuis

JAARPRIJS € 185,00

Verhalen schrijven

niveau 1

woensdag

18-09-19

19.30-22.00

Esther Bevers

8

ICOON

€ 185,00

Columns schrijven

niveau 1

dinsdag

14-01-20

19.15-21.45

Annette Verspoor

8

Eemhuis

€ 185,00

Verhalen schrijven, het vervolg

niveau 2-3

woensdag

15-01-20

19.30-22.00

Esther Bevers

8

ICOON

€ 185,00

Ontdek de geschiedenis van Amersfoort Bezoek onze expositie op de 3e verdieping van het Eemhuis

De cursussen worden verzorgd door docenten van Sam (Schrijven in Amersfoort).

www.bibliotheekeemland.nl

54

archiefeemland.nl

foto: Willem van de Poll/Anefo

Een spannend verhaal, een pakkende column, een gevoelig gedicht, een persoonlijke biografie. Je leert het bij een schrijfcursus in het Eemhuis. Cursisten gaan in kleine groepjes met concrete opdrachten aan de slag. De cursussen worden op diverse niveaus aangeboden. Er is altijd wel iets voor je bij. Ontdek jij ook de schrijver in jezelf?


soest

leusden

Kinderen, jongeren en volwassenen zijn in onze vestiging in Soest welkom om individuele en groepslessen muziek te volgen.

Scholen in de Kunst heeft in Leusden een eigen vestiging aan de Eikenlaan 1. Op deze locatie verzorgt Scholen in de Kunst groepslessen musical, muziek en beeldende kunst. Op deze pagina een greep uit het aanbod; houd de website in de gaten voor actuele aanvullingen. Kinderen die een groepsles in Leusden volgen, kunnen gratis deelnemen aan Kinderkoor Bubbels, zie pag. 46.

Groepslessen Anneke Langeraar, al jarenlang verbonden aan Scholen in de Kunst, verzorgt groepslessen muziek voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. In de lessen Ontdek muziek en Muziekfabriek maken kinderen spelenderwijs kennis met diverse muziekinstrumenten. Daarna kan een kind vaak makkelijker een keuze voor een instrument maken. Kinderkoor Bubbels is gratis toegankelijk voor alle leerlingen van Scholen in de Kunst. groepslessen muziek

Johann Sebastian Bach School De muziekdocenten die de instrumentale muzieklessen verzorgen, werken samen onder de naam Johann Sebastian Bach School. Op de Johann Sebastian Bach School kun je niet alleen terecht voor de klassieke muziekinstrumenten, er wordt ook lesgegeven op instrumenten die worden gebruikt in de popmuziek. Leerlingen (en ouders) die zich eerst willen oriënteren, kunnen terecht bij de groepscursussen Ontdek muziek en Muziekfabriek.

We doen het samen Leerlingen die in Soest les hebben, kunnen ook meedoen in de orkesten, bandjes en samenspelgroepen in Soest en Amersfoort. Talentvolle leerlingen zijn, na auditie, welkom bij de School voor Talent (extra programma). Zie pag. 46.

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

lessen

PRIJS

4-5 jaar

dinsdag

17-09-19

15.30-16.15

Anneke Langeraar

15

€ 95,00

6-8 jaar

dinsdag

17-09-19

16.15-17.00

Anneke Langeraar

35

€ 200,00

zang Kinderkoor Bubbels Soest

MUZIEK

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

Peutermuziek

1-4 jaar

woensdag

18-09-19

9.15-10.00

Marie-Cécile Kocken

12

Peutermuziek

1-4 jaar

woensdag

08-01-20

9.15-10.00

Marie-Cécile Kocken

12

€ 95,00

Peutermuziek

1-4 jaar

woensdag

08-04-20

9.15-10.00

Marie-Cécile Kocken

10

€ 80,00

6-10 jaar

dinsdag

17-09-19

17.10-17.55

Anneke Langeraar

lessen

PRIJS

4-5 jaar

dinsdag

17-09-19

15.30-16.15

Marie-Cécile Kocken

15

€ 95,00

Muziekfabriek

6-7 jaar

maandag

16-09-19

16.30-17.15

Marie-Cécile Kocken

35

€ 200,00

Muziekfabriek

7-8 jaar

dinsdag

17-09-19

16.15-17.00

Marie-Cécile Kocken

35

€ 200,00

Muziekfabriek, het vervolg

8-10 jaar

dinsdag

17-09-19

17.00-17.45

Marie-Cécile Kocken

35

35

€ 140,00

€ 200,00

theater

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

Musical

8-10 jaar

woensdag

18-09-19

14.30-16.00

Angelique Severs

16.30-18.00

Angelique Severs

€ 95,00

kleutermuziek Ontdek muziek

kennismaken met muziek Muziekfabriek

groepslessen peutermuziek

kleutermuziek Ontdek muziek

Muzieklessen Iedereen die een muziekinstrument wil leren bespelen is welkom bij één van onze goede en enthousiaste muziekdocenten. Zij werken als zelfstandigen in ons gebouw. Als voorbereiding op deze lessen is het leuk, zinvol en leerzaam om bijvoorbeeld eerst een groepscursus als Muziekfabriek te volgen.

kennismaken met muziek

lessen

PRIJS

35

€ 330,00

35

€ 330,00

orkesten & samenspel

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

lessen

Musical

10-12 jaar

donderdag

19-09-19

Bach Jeugdorkest

8-20 jaar

vrijdag

20-09-19

17.15-18.15

Irma Vos

35

€ 200,00

beeldende kunst

Leeftijd

dag

STARTDATUM TIJD

docent

Bach slagwerkgroep

8+

donderdag

19-09-19

19.00-20.00

Dick Le Mair

10

€ 75,00

Knutselclub

7-10 jaar

donderdag

19-09-19

15:45-17:15

n.n.b.

35

€ 305,00

Bach Volwassenenorkest

21+

vrijdag

20-09-19

18.30-20.00

Irma Vos

35

€ 200,00

Tekenclub

9-12 jaar

dinsdag

17-09-19

15:45-17:15

n.n.b.

35

€ 305,00

56

PRIJS

Gratis deelname voor alle cursisten. Deelnemers van buiten Scholen in de Kunst betalen.

lessen

PRIJS

Orkesten, (pop)bandjes & samenspel In onze orkesten en ensembles is iedereen welkom om mee te spelen. Inwoners van de gemeente Leusden betalen een bijdrage voor deelname aan de orkesten. We repeteren in het Eemhuis in Amersfoort. In het bandproject BandExperience van muziekdocenten in Leusden spelen leerlingen samen in diverse popbands. Leerlingen keyboard, zang, drums en gitaar kunnen in februari zelf kiezen of ze vijf weken in een band willen spelen/zingen. Ze worden gecoacht door één van de docenten. Na vijf lessen volgt een optreden in FORT33.

57


voordelen lidmaatschap combinatiekorting Scholen in de Kunst biedt m.i.v. cursusjaar 2019-2020 een combinatiekorting van 10% bij afname van meerdere jaarcursussen voor cursisten tot 21 jaar. De huidige gezinskorting komt hiermee te vervallen. De combinatiekorting geldt als meerdere gezinsleden uit één gezin een betaalde jaarcursus volgen, of als één persoon meer dan één betaalde jaarcursus volgt. Voor de cursus(sen) van cursisten tot 21 jaar krijg je dan een korting van 10%. De regeling is van toepassing op iedere tweede en volgende jaarcursus waarbij de korting van toepassing is op de goedkoopste cursus. Lees de voorwaarden op: www.scholenindekunst.nl

58

INFORMATIE EN INSCHRIJVEN Op www.scholenindekunst.nl vind je alle cursussen en activiteiten met omschrijvingen en beeldmateriaal. Op de website kun je je ook makkelijk inschrijven. De medewerkers van de cursistenadministratie geven je graag extra informatie en helpen je bij het kiezen van een cursus of het inschrijven. De cursistenadministratie is bereikbaar per e-mail: cursistenadministratie@scholenindekunst.nl en op werkdagen op telefoonnummer 033 467 34 73.

digitale nieuwsbrief Wil je op de hoogte blijven van nieuw aanbod, extra activiteiten en interessante ontwikkelingen? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief op www.scholenindekunst.nl. Nieuws vind je ook op onze website en onze Facebookpagina.

Gecertificeerde organisatie Geen inschrijfgeld

Kortingsacties theater en concerten bij collega-instellingen

Fondsen voor minder draagkrachtigen

Na een jaar per maand opzeggen

Huurinstrumenten beschikbaar

Professionele docenten Goed uitgeruste lokalen

Deelname aan klantenpanel mogelijk

Vijf kunstdisciplines onder één dak

Hele jaar instroom mogelijk

Veel mogelijkheden voor exposities/optredens/ activiteiten

Gratis kinder- en jongerenkoren

Vijf locaties, altijd dichtbij en goed bereikbaar

Gratis deelname aan orkesten en ensembles

59


(advertentie)

4 t/m 9 jaar

(advertentie)

10 t/m 18 jaar

n e e r e d e i r o o v s e l l Musica ! t r o o f s r e m A in u o j bij

Lessen voor iedereen van 4 t/m 18 jaar in Vathorst en Nieuwland. Kijk snel op onze websites!

Doe mee!

033 - 888 69 55

telekidsmusicalschool.nl 4 t/m 9 jaar rtltalentacademy.nl 10 t/m 18 jaar

Join the club!

Dreumesdance - Special Kids Klassiek ballet - Spitzen Freestyle - HipHop - Streethop - Streetdance Musical - Tapdance - Wedstrijdteam

Let’s Let’s dance dance In Icoon Vathorst

op woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor meer informatie kijk op www.studiopauline.nl, bel naar 0620730197 of stuur een mailtje naar paulinedejager@casema.nl


VAKANTIES EN VRIJE DAGEN Tijdens de volgende periodes zijn er geen

wees welkom!

zomervakantie 2019 maandag 22 juli t/m zondag 1 september 2019 herfstvakantie maandag 21 t/m zondag 27 oktober 2019 sinterklaas donderdag 5 december 2019 vanaf 13 uur geen les kerstvakantie maandag 23 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020 voorjaarsvakantie maandag 24 februari t/m zondag 1 maart 2020

Open Huis ICOON zaterdag 22 juni 2019 Dag van de Amateurkunst zaterdag 14 september 2019 Open Huis Eemhuis zondag 15 september 2019 Open Deurenweek maandag 16 september t/m zaterdag 21 september 2019

reguliere cursussen en lessen:

pasen zondag 12 en maandag 13 april 2020 meivakantie maandag 27 april t/m zondag 10 mei 2020 koningsdag maandag 27 april 2020 hemelvaart donderdag 21 mei 2020 pinksteren zondag 31 mei en maandag 1 juni 2020 zomervakantie 2020 maandag 20 juli t/m zondag 30 augustus 2020

contact postadres Scholen in de Kunst Postbus 1138, 3800 BC Amersfoort centraal telefoonnummer 033 467 34 73 (bereikbaar van 09.00 tot 20.00 uur) online www.scholenindekunst.nl

colofon vestigingen Scholen in de Kunst Amersfoort/Eemhuis, Eemplein 75, Amersfoort Scholen in de Kunst Amersfoort/ICOON, Leeghwater 1-3, Amersfoort Scholen in de Kunst Hoogland, Sportlaan 28, Hoogland Scholen in de Kunst Leusden, Eikenlaan 1, Leusden Scholen in de Kunst Soest, Kerkplein 1, Soest

cursistenadministratie Eemhuis, Eemplein 75, Amersfoort cursistenadministratie@scholenindekunst.nl

Uitgave

Druk

Scholen in de Kunst, juni 2019

Drukwerkdeal

Teksten Scholen in de Kunst

Deze uitgave is samengesteld met de

Redactie

grootste zorgvuldigheid. De uitgever draagt

Nanda de Geus

geen verantwoordelijkheid voor eventuele

ontwerp/Vormgeving

foutieve vermeldingen, programma-

Pascale Companjen, Nijmegen

wijzigingen of onjuistheden. Tekstovername

Fotografie

met bronvermelding is toegestaan. Op de

Anton Havelaar, Henry Krul,

foto’s en de vormgeving rust copyright.

RenĂŠ Dissel en Rombout Stegink

62

VOOR uitgebreide INFORMATiE ga naar www.scholenINDEkunst.nl


www.scholenindekunst.nl

Profile for Scholen in de Kunst

Cursusaanbod Scholen in de Kunst 2019-2020  

Cursusaanbod Scholen in de Kunst 2019-2020  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded