Page 1

Cjenik wellness usluga

Sava Hoteli Bled ● Terme 3000 - Moravske Toplice Zdravilišče Radenci ● Terme Banovci ● Terme Ptuj ● Terme Lendava


Gost koji nam iskaže čast i povjerenje svojim posjetom kod nas je uvijek dobrodošao kao prijatelj kojeg s veseljem primamo u ugodnom utočištu mira, opuštajućeg ozračja i individualnosti. Naš center je oaza dobrog raspoloženja, sitnih pozornost i posebnosti te smirenog i elegantnog opuštanja. Naša ja zadaća skinuti teret svakidašnjeg stresa i napetosti te podariti novu životnu energiju svima koji traže utočište od problema i tereta svakidašnjice. Svjesni smo koliko je važna naša uloga, zato smo predani svojem poslu i stručnoj izvedbi naših usluga.

Kazalo Liječenje septarijom

3

Njega nogu

12

Panonska livada

4

Njega ruku (manikura, parafinska obloga)

13

Masaže

5-9

Njege lica i dekoltea 14 - 19 (dr. Grandel, Pevonia Botanica, Eve Taylor)

Masaže Thermalium

6

Aromatična masaža Moor Mud

7

Lomi Lomi

7

Njega tijela (depilacija, piling, oblikovanje telesa)

20 - 23

Masaže Dalekog istoka

8

Kupelji i podvodne masaže

24 - 25

Stone masaže

8

Opći uvjeti

26

Ayurveda

Thermalium kolekcija

27

Aromaterapija prema Eve Taylor

8-9 10 - 11


LIJEČENJE POMOĆU SEPTARIJA Septarija svojom energijom pomaže pri liječenju tijela prirodnim putem. Krijepi pamćenje, samosvijest i aktivnost mozga, posebno pomaže pri savladavanju teških životnih stanja kao što su: žalost, bijes, razočaranje i beznađe. Obnavlja snagu, pomaže kod nesanice i noćnih mora, znojenja, liječi kosti, mišiće, zglobove, slabost, imunološki sustav, zacjeljuje lomove kostiju, jača srce i daje mu pravi ritam.


Panonski travnik Tajna masaže Panonska livada krije se u specifičnom njegujućem ulju koje sadržava ljekovito i aromatično bilje koje raste u Prekmurju. Za vas smo razvili i ostale proizvode kao što su piling, kupka te snopići kojima želimo da osjetite snagu biljaka kod nas u našem wellness centru. Kako vaš posjet Prekmurju i našem wellness centru ne bio zaboravljen, ostatak ulja vam nakon masaže darujemo za ponijeti kući.

Pnanonski travnjak

Masaža Panonski travnjak parcijalna, 30 min 31,90 € Masaža Panonski travnjak cijela, 60 min 45,90 € Masaža Panonski travnjak i peeling, 80 min 58,90 € Masaža Panonski travnjak sa snopićima, 60 min 49,90 € Masaža sa medom –travnjački med, 45 min 39,90 € Panonska kupka sa aroma panonski travnjak 26,90 € Panonska kupka za 2 osebe sa aromo panonski travnjak 25,90 € *Kupnja ulja i pilinga Panonska livada moguća je na recepciji wellness centra Thermalium

4


Masaže Klasična masaža leđa, 20 min Klasična masaža cijelog tijela, 45 min Klasična masaža cijelog tijela, 60 min Limfna drenaža, 20 min Limfna drenaža, 40 min Refleksna masaža stopala s kupkom za noge, 40+10min Refleksna masaža stopala + Klasična masaža leđa, 60+10 min Refleksna masaž stopal + Klasična masaža cijeloga tela, 85+10 min Antistresna masaža glave, vrata in ramenog obruča, 40 min Aroma masaža cijelog tijela, 40 min

22,50 € 35,90 € 48,90 € 22,90 € 34,90 € 35,90 € 52,90 €

Masaže

64,90 € 34,90 € 36,90 €

Kako je bućino ulje jedan od najpoznatijih proizvoda naše regije, odlučili smo ga upotrijebiti u našoj jedinstvenoj masaži Livada. Bućino ulje, odnosno zeleno zlato, kako ga nazivaju domaćini, blagotvorno utječe na naše tijelo jer je prava riznica vitamina i minerala. Spretne ruke naših masera te jedinstveni miris buća odvest će vas u čarobni svijet prekmurskih ravnica.

Mala Livada, 20 min Velika Livada, 50 min

27,00 € 45,90 € 5


Opuštanje u duginim bojama , 70 min

56,90 €

Lava shell masaža cijeloga tijela i lica, 50 min

42,50 €

Lava shell masaža leđa i lica, 30 min

28,50 €

Masaža cijeloga tijela vitaminskim maslacem, koji hrani i krijepi kožu te općenitopoboljšava stanje duha i tijela. Masaži slijedi kratko opuštanje na vodenom ležištu u bojama duge. Masaža cijeloga tijela, lica i dekoltea prekrasnim toplim školjkama i kokosovim uljem. Masaža leđa, predjela vrata te dekoltea i lica prekrasnim toplim školjkama ikokosovim uljem. Masaže

Preporučamo: Masaža Thermalium -Special, 90 min

84,90 €

Masaža Thermalium -Cijela, 50 min

44,90 €

kod koje se koriste različite tehnike masiranja, izuzete iz različitih vrsta masaža, zakoje smatramo da su najbolje i na učinkovitije (klasična masaža, lomi lomi, limfna drenaža, ayurveda, akupresura, refleksna masaža).Masaža se izvodi toplim, potpuno prirodnim uljem. Jedinstveno i samo kod nas!

To je masaža toplim uljem, koje se mijenja obzirom na godišnje doba. Ulje uvijeksadrži sastojke, koji stimulativno djeluju na naše tijelo. Masaža je klasična, cijeloga tijela s naglaskom na masaži stopala.

6


Masaža Thermalium -Parcijalna, 30 min

29,90 €

Izvodi se klasična masaža leđa i vrata u kombinaciji s masažom stopala. Koristi se jednako ulje kao kod Thermalium masaže cijeloga tijela.

Ručna Aromatic Moor Mud masaža:

Prije ručne masaže terapeut vam namaže predio leđa ili cijelog tijela aromatičnim blatom iz Kanade koje je preporučljivo osobito za sve s kroničnim bolovima u mišićima, reumatskim oboljenjima i sportskim ozljedama, ali i za one koji su jako iscrpljeni. Kombinacija obloge s ročnom masažom pokazala se vrlo učinkovitom; tisućljećima poznati ljekoviti učinci crne magme opuštaju mišiće, ublažuju bolove, potiču prokrvavljenost i otklanjaju stres. Toplo aromatično blato bogato je prirodnim vitaminima i enzimima, a ima i detoksikacijski učinak na tijelo.

Masaža i obloga leđa, 50 min Masaža i obloga cijelog tijela, 70 min Ručna limfna masaža nogu s oblogom fit & cool leg*, 45 min

38,90 € 58,90 €

Masaže

32,90 €

Toplo aromatično blato olakšava kronične bolove u mišićima, reumatske tegobe i artritis.Ujedno otklanja tragove umora i iscrpljenosti. Njega djeluje drenažno te otklanja umor i zatvor, a nestat će i osjećaj težine u nogama. Za savršenu lakoću kretanja i slobodan korak.

Lomi Lomi Lomi Lomi masaža, 60 min Lomi Lomi Nui masaža, 90 min Lomi Lomi Nui masaža kraljeva2 terapeuta, 60 min

61,90 € 76,90 € 99,50 € 7


Masaže daljnega vzhoda Shiatsu masaža, 50 min

42,50 €

Azijska masaža cijeloga tijela biljnim snopićima, 60 min

49,90 €

Azijska masaža lica i dekoltea biljnim snopićima, 30 min

33,90 €

Stone masaža Stone terapija, 90 min Stone terapija - parcijalna, 45 min Stone energijska, 60 min Stone masaža leđa, 30 min

65,90 € 41,90 € 46,90 € 30,90 €

Potječe iz tradicionalne japanske medicine. Pritiskom na akupresurne točke ujednačava jin i jang (pozitivnu i negativnu energijo tijela) te potiče pravilno djelovanje organa. Masaža se izvodi preko udobne odjeće.

Možete birati između masaže za detoksikaciju, revitalizaciju ili opuštanje tijela.

Masaže

Možete birati između masaže za čišćenje, smirivanje ili osvježivanje kože.

Ayurveda

Ayurveda je tradicionalni indijski način življenja i liječenja. Stara je više od 5000 godina. Čovjeka smatra jedinstvom tijela i duše te naglašava da je čovjek zdrav, kada je usuzvučju sa samim sobom i okolinom koja ga okružuje. Ta harmonična ravnotežautječe na zdrav duh u zdravom tijelu.

8


U našem wellness centru Thermalium, izvodimo ayurvedske terapije pomoću originalnih ayurvedskih proizvoda, na bazi ljekovitog bilja, načinjenim u Indiji, prema receptima starijim od 5000 godina! Sve terapije izvode se na originalnim indijskim stolovima (DRONI).

Ayurvedska limfna drenaža, 50 min

56,90 €

Abhyanga: »DHARAMSALA«, 90 min

72,90 €

»SNEHA«, 60 min

55,90 €

»KERALA«, 60 min

93,90 €

»SHIRODARA« ali »KSHEERADARA«, 40 min

44,90 €

»GARSHAN VEDA«, 20 min. peeling, 20 min. razstrupljanje

42,90 €

Indijska masaža glave, 20 min

25,90 €

masaža cijelog tijela, lica, vlasišta i stopala Uljneje tijela u 7 položaja

Sinkrono uljenje tijela u 7 položaja- 2 teraoeuta

Masaže

Polijeva čela toplim ayurvedskim uljem ili biljnim mlijekom obzirom na doshu -.2 terapeuta

peeling cijelog tijela svilnim rukavicama i himalajskom solju

Prije svake ayurvedske masaže – Abhyanga, preporučujemo Vam GARSHANVEDU, kojom pomoću ayurvedskog bilja i himalajske soli odstranimo odumrle stanice kože i otvorimo pore za bolje upijanje prirodnih ayurvedskih ulja tijekom masaže. Nakon masaža Vam preporučujemo SHIRODARU ili KSHEERADARU, za potpuno i duboko opuštanje tijela i duha.

9


Klinička aromaterapija na način Eve Taylor “YOUR SKIN IS OUR CARE“

Aromaterapija

Eve Taylor s kraljevskim odlikovanjem OBE za životno djelo na području moderne aromaterapije koju u svijetu razvija više od 40 godina. Aromaterapijska njega prema standardima instituta Eve Taylor njega je za  savršeno opuštanje tijela, stopala i lica. Mazimo vas posebnim pristupom, različitim masažnim tehnikama i biramo najučinkovitiju njegu za svakoga posebnoj.  Kozmetika Eve Taylor je prirodna kozmetika koja se temelji na prirodnim uljima, ekstraktima bilja i voća, aromaterapiji, prestižnim cvjetnim vodicama i morskim ekstraktima, a   s dodacima specijalnih proizvoda  »COSMASEUTICALS« postaje prestiž.  Mazimo vas naprednim kremama na osnovi hijaluronske kiseline i drugih sastojaka (kao što su ratinol i antioksidansi) te različitih peptida i aminokiselina. Sve to u kozmetici omogućuje iznimno dobru regeneraciju, obnavljanje, tonificiranje i zaglađivanje kože. Više od četiri desetljeća stjecanja znanja o njezi kože i iskustva u izradi proizvoda s najboljim ekstraktima iz biljaka za potrebe vaše kože, možete biti uvjereni, vašoj koži posvećuje pozornost i pruža njegu kakvu zaslužuje. Proizvodi Eve Taylor su prirodni, sigurni i učinkoviti, a nastali su uz prihvaćanje filozofije o ambalaži neškodljivoj za okoliš. Ne sadržavaju mineralna ulja, alkohol ili umjetne mirise. Vrlo jednostavno »YOUR SKIN IS OUR CARE« sve govori!

10


Masaže prema Eve Taylor Aromaterapija cijelog tijela, 90 min Aromaterapija: anti -stres, 45 min detoksikacija, 45 min osvježenje, 45 min Anticelulitna aroma masaža, 20 min Aroma masaža za umorne noge, 15 min

65,90 € 37,90 € 37,90 € 37,90 € 24,90 € 18,90 €

Njega lica i dekoltea prema Eve Taylor

Aromaterapija

Spa njega - Special, 90 min

65,00 €

Spa njega - Basic, 45 min

37,00 €

Kožu obnavljamo voćnim kiselinama limuna i grejpa. Enzimom Q10 brinemo se za veću elastičnost kože i sprječavamo smanjivanje kolagena i elastana. Alga spirulina koži vraća zategnutost, obnavlja je i smanji znakove starenja. Hijaluronska kiselina koži vraća prirodni sjaj i izglađuje sitne borice. Njega je primjerena za dehidriranu kožu, kožu oštećenu utjecajima okoline ili za kožu koja prirodno stari. Nježnom kombinacijom aloe vera gela i islandskog lišaja kožu očistimo. Bambusovi vršci brinu se za njeno nježno prokrvljivanje, a nanošenjem posebne maske od aloe vere i kamilice kožu smirujemo i nahranimo, serum triple C vitamin i hialoronska kiselina koži vraćaju sjaj i izglađuju sitne borice. Izvrsna kombinacija za zrelu kožu, kožu pušača, kožu oštećenu od sunca, aknastu i pigmentiranu kožu.

11


Njega nogu Cjelovita njega stopala koja uključuje precizno odstranjivanje odumrle kože na stopalima. Uređuju se i krate nokti te se preventivno podrezuju protiv urastanja. Njega stopala nije važna samo s estetskog aspekta nego i sa zdravstvenog. Zato vam u slučaju uraslih noktiju, tegoba s kurjim očima i natiscima preporučujemo medicinsku pedikuru.

Njega nogu

Njega nogu, 30 min Njega nogu i lakiranje, 40 min Medicinska pedikura, 50 min

26,90 € 31,90 € 35,50 €

Wellness pedikura, 60 min (Njega nogu & peeling, masaža, maska)

38,50 €

Kraljeva pedikura, 80 min (Wellness & parafinski oblog)

46,90 €

Thermalium pedikira, 120 min

80,00 €

(biljna kupka, pedikira, peeling, maska, parafinski oblog i refleksna masaža stopala,prilikom koje pritiskom na određene zone stimuliramo djelovanje organa i pomažemo uspostaviti ravnotežu u tijelu)

12


Njega ruka Klasična manikira, 40 min 24,90 € (oblikovanje noktiju i kožice oko noktija, lakiranje) Wellness manikira, 60 min 32,90 € (klasična &peeling, masaža, maska) Thermalium manikira, 80 min 38,90 € (Wellness & parafinska obloga) Njega ruku, 30 min 19,90 € (peeling, maska, parafinski oblog i masaža) Doplate za: Lakiranje noktiju Francosko lakiranje nohtov Parafinski oblog ruka*

Njega ruka

5,00 € 10,00 € 13,50 €

Parafinski oblog za ruke ili noge ima dubinski učinak čišćenja i njege, stimulira cirkulacijuu tkivu, kožu čini mekom i elastičnom te liječi suhu i raspucanu kožu.

13


Nega obraza in dekolteja Njega lica koži osigurava prirodnu zaštitu koja nježno i učinkovito štiti kožu od negativnih utjecaja okoliša. Njega kožu čisti i obnavlja. Vraća joj mekoću i ravnotežu, hrani je te je obogaćuje. Njega lica neposredno utječe na strukturu i brzinu starenja, jer idealan ten, meka i glatka koža te zdrava struktura ne traju vječno. Stanje kože se mnijenja, slično kao godišnja doba, zato se u svakom trenutku pobrinite za nju. Licu koje je stalno izloženo različitim vremenskim uvjetima, sunčevim zrakama te ostalim čimbenicima potrebno je posvetiti još više pozornosti te kožu zaštititi i njegovati. Samo njegovana koža je lijepa, meka i sjajna. Nega obraza in dekolteja

Thermalium ekskluzivna njega lica i dekoltea prema savjetima kozmetičarke, 90 min 80,90 €

Je potpuna njega, koja uključuje površinsko i dubinsko čišćenje kože, nanošenje ampula, posebnog obloga ili maske (zavisno od potreba kože), masažu lica i dekoltea, oblikovanje obrva, prema potrebi djelomična depilacija lica i bojanje trepavica. Namijenjena svim tipovima kože, jer je prilagođena individualnim potrebama. Poseban dodatak njezi Thermalium je masaža ruku visoko kvalitetnim aromatičnim uljem Eve Taylor, koje njeguje i vlaži kožu te stručno savjetovanje za nastavak njege kod kuće.

14


DR. GRANDEL Kozmetika DR. GRANDEL proizvedena je na bazi žitnih klica koje su bogate prirodnim konzervansom, vitaminom E. Kod proizvođača DR. GRANDEL u Njemačkoj (Ausburg) kozmetički i zdravstveni preparati proizvode se prema originalnim recepturama, nekima starim čak više od 60 godina. Isto tako, kod DR. GRANDEL mnoge vrijedne sastojke sami proizvode i prerađuju. Moderne tehnike proizvodnje, strogo kontrolirani higijenski uvjeti koji se obično zahtijevaju u ljekarničkoj proizvodnji i stalni pregledi laboratorija omogućuju visok i stalan standard kvalitete.

Spa Timeless, 70 min

63,90 €

Bogata hranjiva njega, 70 min

63,50 €

Njega za problematičnu kožu, 70 min

48,50 €

Hidratantna njega za ljepotu, 70 min

63,90 €

Svakidašnje tetošenje GRANDEL, 40 min

35,90 €

(obnavljajuća njega zrele kože koja je opskrbljuje visokoaktivnim sastojcima i vraća joj elastičnost) (za sve tipove kože, s vitaminima za ljepotu A, C i E koji štite kožu od preranog starenja te joj daju mladolik i svjež izgled)

Nega obraza in dekolteja

(s intenzivnim dubinskim čišćenjem kože uporabom umirujuće maske)

(Iznimna njega za ljepotu podiže razinu vlage u koži, a specijalna maska s dodatkom algi i morske vode sprječava isušenost i štiti kožu od dodatnog gubitka vode.) (Njega za svakidašnje osvježenje i opuštanje lica s vrlo učinkovitim aktivnim sastojcima primjerena je za sve tipove kože i za svakidašnje njegovanje.) *Nakon svake njege lica preporučujemo: djelomičnu depilaciju lica, oblikovanje i bojenje obrvi ili trepavica.

15


PEVONIA BOTANICA - prirodni sastojci i napredni pristupi za iznimne rezultate Brigu za zdravu kožu Pevonia Botanica shvaća kao dio šireg odnosa prema zdravlju. Sve linije Pevonia Botanica za njegu lica i tijela u sebi nose oslobađajuću notu i neprestano vas pozivaju da preuzmete aktivnu ulogu u osiguranju dobrog osjećaja uz odabranu njegu Pevonia Botanica. Kozmetiku Pevonia Botanica krasi širok izbor njega lica i tijela kojima pomažemo otklanjati tegobe s kožom ženama i muškarcima svih dobi. Naši proizvodi također pružaju osvježenje, smirivanje, hidrataciju, pomlađivanje, a posredno i opuštanje tijela i duha.

Savršeno osvježenje lica, 80 min Nega obraza in dekolteja

65,50 €

Njega primjerna za sve tipove kože. Njega uključuje čišćenje kože, masažu lica i dekoltea, enzimski piling, dubinsko čišćenje, nanošenje ampule i maske s obzirom na tip kože te nanošenje maske oko očiju. Njega je prava raskoš za kožu koja će nakon nje biti svježa, blistava i bogato nahranjena.

Mladenačka vitalnost za mušku kožu, 80 min 63,50 €

Individualno savjetovanje, prema tipu kože. Njega je pravi luksuz za vašu kožu , koja će biti lijepa i sjajna.

Svakodnevno opuštanje, 40 min

37,50 €

Njega za sve koji u ovom brzom tempu života žele osvježiti svoje lice. Njega obuhvaća temeljito čišćenje, piling te masažu lica i dekoltea. Nakon masaže slijedi nanošenje maske koja predstavlja pravu raskoš za kožu. Njega koja će probuditi sva vaša osjetila i preporoditi vašu pût.

Njega predjela oko očiju Puffiness, 30 min 27,50 € (bez tamnih podočnjaka)

Vaše oči mogu vas izdati u vezi neredovite i nedovoljno raznovrsne prehrane, brzog stila života, umora i drugih posljedica stresne svakidašnjice. Njega obogaćena ginko bilobom učinkovito smanjuje podočnjake, otklanja tragove umora, oživljuje i osvježuje osjetljiv predio oko očiju.

16


Njege lica i dekoltea s specijalnim maskama PEVONIA BOTANICA: Plantomer Maska - Bogatstvo alga i propolisa, 60 min s dubinskim čišćenjem, 80 min

60,50 € 68,50 €

Hidratantan blagotvorni učinak alga udružuje se s regenerativnom i ljekovitom snagom propolisa u savršenu osvježujuću masku. Maska je primjerena za sve tipove kože, a posebno ju preporučujemo za osjetljivu kožu. Koža će biti smirena, izdašno navlažena i nahranjena, a pût ponovo zdrava i blistava.

Elasto Firm Maska – Čvrstoća i elastičnost, 60 min 65,50 € 73,50 € s dubinskim čišćenjem, 80 min

Nega obraza in dekolteja

Maska bogata elastinom kožu učvršćuje i vraća joj elastičnost. Preporučljivo osobito za kožu koja izgleda uvelo i nedostaje joj čvrstoće i elastičnosti. Nakon maske koža je ponovo sjajna, napeta i čvrsta. Njegu preporučujemo za sve tipove zrele kože, i nakon face-lifting operacija.

Njega zrele kože Esutoxom- prirodna alternativa 50,50 € Botoxu, 50 min

Escutox je posebna mješavina ekstrakta Hibiscusa Esculentusa i oligosaharida u patentiranoj freeze-dried formuli. Uporabu Pevonia ekskluzivne Escutox formule i nanošenjem kremaste maske od kavijara koža će biti vidljivo pomlađena, izdašno nahranjena, a povećat će joj se i vlažnost i elastičnost. Preporučujemo više uzastopnih posjeta.

17


EVE TAYLOR “YOUR SKIN IS OUR CARE“

Nega obraza in dekolteja

Spa njega - Special, 90 min

65,00 €

Spa njega -  Basic, 45 min

37,00 €

Kožu obnavljamo voćnim kiselinama limuna i grejpa. Enzimom Q10 brinemo se za veću elastičnost kože i sprječavamo smanjivanje kolagena i elastana. Alga spirulina koži vraća zategnutost, obnavlja je i smanji znakove starenja. Hijaluronska kiselina koži vraća prirodni sjaj i izglađuje sitne borice. Njega je primjerena za dehidriranu kožu, kožu oštećenu utjecajima okoline ili za kožu koja prirodno stari. Nježnom kombinacijom aloe vera gela i islandskog lišaja kožu očistimo. Bambusovi vršci brinu se za njeno nježno prokrvljivanje, a nanošenjem posebne maske od aloe vere i kamilice kožu smirujemo i nahranimo, serum triple C vitamin i hialoronska kiselina koži vraćaju sjaj i izglađuju sitne borice. Izvrsna kombinacija za zrelu kožu, kožu pušača, kožu oštećenu od sunca, aknastu i pigmentiranu kožu. *Nakon svakog njega se preporučuje: djelomična depilacija lica, oblikovanje obrva, bojanja obrva ili trepalnica.

18


Masaža lica i dekoltea, 20 min

22,90 €

Masaža lica, vrata i dekoltea savršeno je opuštanje duha s pozitivnim učincima na kožu. Masaža pojačava cirkulaciju, povećava prokrvljenost, a time i opskrbu i nahranjenost stanica kisikom te stimulira izlučivanje otpadnih tvari; kožu omekšava i pomaže kod brže regeneracije tkiva, sprječava nastanak borica i lice preplavi svježinom.

Mini lifting, 40 min 38,90 € (peel of maska od grožđa, masaža lica i dekoltea)

Svaka koža, od suhe do normalne, treba povremeni poticaj za neutralizaciju štetnih utjecaja okoline i obnavljanje prirodne energije kako bi se tim utjecajima mogla oduprijeti. Njega s lift efektom specijalni je tretman koji pospješuje regeneraciju kože, učvršćuje strukturu kože i iznimno vlaži. Nakon njege koža je vidljivo i osjetno svježija, čvršća i zdravog sjaja/izgleda.

Nega obraza in dekolteja

Dodaci njezi lica: Djelomična depilacija lica Oblikovanje obrva Bojanje obrva ili trepavica Make-up (dnevni, večerni, svečani)

6,90 € 5,90 € 5,90 € 10,00-19,50 €

19


Njega tijela Dr. Grandel Spa tretman šećernim kristalima, 60 min

40,90 €

Ekskluzivni anti-aging ekstrakt izdanaka mlade bukve u Timeless liniji kozmetičke kuće DR. GRANDEL, usporava proces staranja kože te Vam uz senzacionalan osjećaj za vrijeme tretmana nudi baršunast i svilen dodir Vaše kože.

Njega tijela

Pevonia Botanica Green coffe body wrap, 60 min 55,90 € *Doplate: Spa jet-anticelulitni program, 30 min 10,90 € peeling Tropical Exfoliation prije obloge, 20 min 12,50 € Pevonia Botanica - Anti age piling tileaa-tropical exfoliation, 30 min 29,00 € Peeling cijelog tijela, 30 min 17,90 € Aqua sun-solarij „sunčani tuš“, 5-20 min 4,50-15,50 €

20


Dermalife SPA JET KAPSULA, 30 min (različiti programi)

19,90 €

SPA JET KAPSULA je sustav za opuštanje i revitalizaciju tijela. Vrhunski je kreiran u obliku sofisticiranog uređaja za cjelovito kozmetičko liječenje. Sinergija neinvazivne prirodne terapije koja je postignuta u kapsuli jača vitalnost tijela i duha, potiče pozitivno razmišljanje i otvara poglede u smjeru zdravijega životnog stila. Upravo zato stvoren je za one koji se posebno brinu za svoje tijelo. Njega tijela

Depilacije voskom Perron Rigot: Depilacija nogu (cijela) Djelomična depilacija nogu (do koljena) ili ruku Depilacija leđa Depilacija bikini

25,90 € 15,90 € 20,00 € 12,90 €

21


Anticelulitni tretmani S anticelulitnim kozmetičkim tretmanima za otklanjanje celulita i potkožnih masnih jastučića pospješujemo cirkulaciju, probavu u stanicama detoksikaciju tijela. Također, tretmanima poboljšavamo tonus i izgled kože. Tretmane preporučujemo ne samo za anticelulitne svrhe nego i za cjelokupno opuštanje tijela.

Njega tijela

Anticelulitna masaža, 20 min Anticelulitna aroma masaža na način Eve Taylor, 20 min Spa jet-anticelulitni program, 30 min Body wraping alge&cimet 1x Body wraping alge&cimet 5x Mehanski anticelulitni tretmaji: Presoterapija-cijelo tijelo Presoterapija-noge+trbuh Starvac-Anticelulitna palpating&rolling masaža, 40 min Anticelulitna elektrostimulacija, 40 min

22,90 € 24,90 € 19,90 € 23,00 € 104,50 € 35,90 € 22,90 € 26,90 € 25,90 €

Preporučujemo da iskoristite besplatno savjetovanje s kozmetičarkom koja će vas moći savjetovati kod sastavljanja programa za otklanjanje specifičnog problema.

22


Zamotajte svoje tijelo u morske alge Alge žive samo u vodi koja je njihovo prirodno klimatsko okruženje. Posebnim procesom mikronizacije alge su prerađene u prašinu i tek u svojem prirodnom okruženju, odnosno u doticaju s vodom njihova učinkovitost dolazi do izražaja. Tim procesom pobrinemo se da alge i svi njihovi bogati sastojci ostanu u nepromijenjenom obliku odnosno djelovanje aktivnih supstancija nakon prerade još je obogaćeno (3x više cinka, 18x više željeza, 27x više mangana).

Njega tijela

DETOX THALASSO – detoksikacijska njega tijela algama, 60 min 48,90 €

(Zamotajte svoje tijelo u morske alge s Detox Thalasso njegom. Blagotvorne alge svojim će se toplim ogrtačem u posebnom vodenom ležaju Concerto pobrinuti za otklanjanje stresa, isprati otrove i reminalizirati suhu i iscrpljenu kožu. Koža tijela nakon njege je mladenačka, obnovljena i navlažena.)

23


Kupke Zdravlje i ugodu iz dubina panonskoga mora daje nam jedinstvena »crna« termomineralna voda, koja tonizira organizam, kao voda koja ima visoke vrijednosti mineralnih tvari, ima analgetski učinak, kao hidrogenkarbonatna voda širi krvne žile, zato izuzetno pozitivno utječe na kronične upalne procese različitih lokacija i uzroka. Poznat je njezin sedativni – umirujući učinak, jer umanjuje živčanu. Kupke

Thermalium prirodna termalna, 20 min Termomineralna kupka, 20 min *doplata za aromo ili kromoterapiju

26,90 € 23,90 € 2,90 €

Thermalium snovi u dvoje, 20 min

34,90 €

Kupka s hydroxy efektom nudi snažnu mehaničku masažu (više od 250 vodenih i zračnih masažnih mlazova). Kao dodatak si priuštite aromatična eterična ulja i svjetlosnu terapiju (kromoterapija).) Kupka za dvije osobe u termalnoj vodi uz sveće i čašu pjenušca

24


Panonska prirodna termalna, 20 min Ili termomineralna kupka, 20 min

27,90 € 23,90 €

Moravska prirodna termalna, 20 min ili termomineralna kupka, 20 min

22,90 € 20,90 €

Panonska termomineralna kupka za 2 osebe, 20 min Moravska termomineralna kupka za 2 osebe, 20 min * doplata za aromo aromaterapiju Podvodna opuštajuća masaža, 40 min Vichy masaža, 20 min Vichy masaža, 40 min

24,90 €

Kopeli

24,90 € 2,90 € 25,90 € 25,90 € 40,90 €

25


Rezervacije Savjetujemo Vam da usluge u Thermaliumu rezervirate nekoliko dana prije željenog termina na telefon: 00386 2 512 24 00 ili na e-mail: thermalium@terme3000.si .

Otkazivanje Molimo Vas da eventualno otkazivanje poručite dan prije rezerviranog termina. Ukoliko rezervirane usluge ne otkažete i ne iskoristite, biti ćemo primorani uslugu Vam zaračunati u cijelosti.

Savjeti Opći uvjeti

Preporučujemo dolazak u Thermalium 10 minuta prije početka Vašega tretmana. U slučaju kašnjenja, morat ćemo odabrani termin vremenski ograničiti. Prije terapije ne preporučujemo uživanje alkohola ili obilnijih obroka. Molimo Vas da terapeuta prije početka postupka upozorite na eventualne posebnosti Vašeg zdravstvenog stanja. Osobama s ozbiljnijim oboljenjima savjetujemo da se prije bilo kojeg postupkaposavjetuju s osobnim liječnikom.

Popusti prilikom jednokratne kupnje jednakih usluga: 10 ili više jednakih usluga 10 % 50 ili više jednakih usluga 15 % 100 ili više jednakih usluga 20 % Popusti se međusobno isključuju.

26


Ponesite izvor zdravlja iz dubina Panonskoga mora i kući Sa željom da gosti Terma 3000 ponesu kući bar djelić ostataka bogatstva Panonskog mora, u suradnji s farmaceutskom tvrtkom Galex d.d. razvili smo kolekciju Thermalium Collection. Ideja proizlazi iz osnovnih indikacija crne termomineralne vode kojom vrlo uspješno liječe i otklanjaju i neinfekcijska kožna oboljenja. Stvorili su dragocjen suvenir iz Terma 3000 jer su uspjeli »ukremiti« najveće bogatstvo Terma 3000. Thermalium collection tako je prva kozmetička linija s termomineralnom vodom u Sloveniji.

Thermalium kolekcija: Dnevna krema Noćna krema Losion za tijelo Krema za tijelo Krema za roke

21,50 € 21,90 € 18,90 € 18,50 € 15,50 €

Thermalium kolekcija

Thermalium Premium obogaćena je prirodnim antioksidansom iz ekstrakta kore bijele jele: Thermalium Premium dnevna krema 29,50 € Thermalium Premium noćna krema 29,90 € 27


Otvoreno: Pon.-sub.: 8.00-19.00 Nedjelja: 8.00-16.00 Telefon: +386 (0) 2 512 2400 Fax: +386 (0) 2 512 2481 E-mail: thermalium@terme3000.si Cijene su u EUR i vrijede od s 1.4.2012. Cijene uključujejo PDV u skladu sa zakonom.

Sava Turizem d.d. Naravni park Terme 3000 Moravske Toplice, Kranjčeva 12, 9226 Moravske Toplice, Slovenija

Sava Hoteli Bled ● Terme 3000 - Moravske Toplice Zdravilišče Radenci ● Terme Banovci ● Terme Ptuj ● Terme Lendava

Wellness centar Thermalium - cjenik  

Wellness centar Thermalium - cjenik

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you