Page 1

2016 December 08. - 1/2016

SAUNA KING® WELLNESS & LIFESTYLE

SAUNA KING® magazin KARÁCSONYI SHOP

TÉL – A LEGJOBB IDŐ A SZAUNÁZÁSHOZ De miért olyan kedvelt a szaunázás télen?

KARÁCSONYI SHOP Vásároljon nálunk és ünnepeljen velünk!

STANDARD SZAUNÁK OTTHONRA 4 modell 4 méreteben - tökéletesen illeszkednek minden helyiségbe!

Y

ÁN LV

TA

U YI

N Z K SO C K A DNA Á É R ND ALÁ l KA Á AJ CS Olda SZ 13. É EG


TARTALOM 5 6 7 8 13 14 15 16 17

SZAUNÁZÁS TÉLEN

• • •

STANDARD INFRA SZAUNÁK

STANDARD FINN SZAUNÁK

KARÁCSONYI SHOP

• • •

SAUNA KING® BÚTORGYÁRTÁS

• • •

STANDARD & EGYEDI ÜVEGTERMÉKEK

VEGYEN RÉSZT AKTÍVAN ÉLETÜNKBEN!

• • •

AJÁNDÉKLISTA

RÖVID ISMERTETŐ

RÖVID ISMERTETŐ

RÖVID ISMERTETŐ

RÖVID ISMERTETŐ

KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK RÖVID ISMERTETŐ RÖVID ISMERTETŐ

RÖVID ISMERTETŐ

RÖVID ISMERTETŐ

RÖVID ISMERTETŐ


SAUNA KING® MAGAZIN

nk szaunákat gyártottu Nagyszerű kültéri

Lassan véget ér egy kihívásokban teli és rendkívül termékeny év. Már csak néhány nap és cégünk számára – mint annyi más ember számára is – elkezdődik a karácsonyi szabadság. Minden egyes munkatársunk megérdemli ezt, hiszen rendkívül aktív és termékeny évet tudhatunk magunk mögött: szorgalmas munkánk eredményeként a szaunagyártás ebben az évben már az új, innovatív technológiával felszerelt műhelycsarnokunkban történt, amelynek eredményeként csodálatos belső és kerti szaunákat tudtunk építeni; bútorrészlegünket is teljes kapacitással kialakítottuk; szauna- és bútorwebshopunk új külsőt kapott; és rendszeresen megjelenő szaunablogunk is elindult, valamint itt olvashatják szauna magazinunk első kiadását is. Emellett különféle rendezvényeken is részt vettünk: nem hagytuk ki a Bauen & Energie és Wohnen & Interieur vásárokat ebben az évben sem és megnéztük a Wellbalance kiállítást is. Ezen felül munkatársaink részt vettek a Magyarországon megrendezett Color Run futáson és a milánói Poledance világbajnokságon is ott voltunk. Mindezekért megérdemeljük a jóleső pihenést!

Megújult Webshopunk

Minden kedves ügyfelünknek és partnerünknek kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!

GONDÁR GABRIELLA Ügyvezető

k a kiállításokon Örülünk, hogy részt vettün


SZAUNAKÁLYHÁK »»

ONLINE SHOPUNKBAN

MINDEN SZAUNAÉPÍTÉS ALAPKÖVE A MEGFELELŐ KÁLYHA KIVÁLASZTÁSA...

»»

shop.szaunaking.hu

SZAUNA VEZÉRLÉS

SZAUNAVEZÉRLŐINK TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐI A SZAUNAKÁLYHÁINKNAK ÉS A PÁROLOGTATÓ RENDSZEREINKNEK...

»»

shop.szaunaking.hu


SAUNA KING® MAGAZIN

TÉLEN IS MARADJON EGÉSZSÉGES A SZAUNÁZÁSSAL Ha télen csak ritkán megy ki a friss levegőre, mivel úgy gondolja, hogy túl hideg van, akkor annak gyorsan negatív hatásai lehetnek az egészségére. A szervezet védekezőképessége csökken, így a vírusok és baktériumok könnyen bejuthatnak a szervezetünkbe. Finnországban ismerik ennek az ellenszerét: Rendszeres szaunázás De miért olyan kedvelt télen is a szaunázás? Ha a szaunát megfelelően használják, akkor hozzájárulhat ahhoz, hogy nemcsak több évvel meghosszabbítsuk életünket, hanem hogy ezekben az években egészségben éljünk.

Számos betegség előzhető meg és pozitívan befolyásolható. A szaunahőnek gyógyító hatása van és egészségünk szempontjából nagy jelentőséggel bír. Heti szaunázás • megelőzi a megfázásos megbetegedéseket, • erősíti az immunrendszert, • testi kikapcsolódást és lelki ellazulást biztosít, • javítja az izmok regenerálódását, • optimálisan fokozza a salaktalanítást böjtölés ideje alatt. Finnországban általános igazság: „A szauna a legjobb hely a világon.” Igazat adunk a finneknek.

5


STANDARD INFRA SZAUNÁK Infraszaunák a SAUNA KING® -től, az egészséges infra élményért! Infrakabin akciónk 2016. december 31-ig tart ajándékokkal! Kérjük tekintsék meg modelljeinket a shop.szaunaking.hu/standard-infraszaunak oldalon további részletekért!

Így hat az infravörös sugárzás melege a testünkre: • Az infravörös fény melege és nyugtató hatása növeli a jó közérzetet, csökkenti a feszültséggel kapcsolatos panaszokat és javítja az alvást.

HAWAI

• Az infraterápia erősíti az immunrendszert. Rendszeres használat esetén az immunrendszer védekező képessége megnő. Ez abban segít Önnek, hogy ritkábban betegszik meg vírusos fertőzésektől. • Szívbetegek esetében a meleg növeli a jó közérzetet és stabilizálja a lelket.

MALLORCA

• Az infraterápia a test méregtelenítésének egyik legjobb és leghatékonyabb eszköze. Az infravörös fénnyel történő kezelés csökkenti a narancsbőrt/cellulitist. • Kemény, túlterhelt és merev izomcsoportok vérellátása javul. Ennek hatása: az izom ellazul és az inakra gyakorolt húzóerő csökken.

TENERIFFA

• Az infravörös sugarak hatására előnyösen befolyásolhatók a reumatikus megbetegedések. • Az infravörös meleg alkalmazása segíti Önt az elérni kívánt súlyvesztés elérésében.

RHODOS 6


STANDARD FINN SZAUNÁK Standard finn szaunák a SAUNA KING® -től – Kikapcsolódás az Ön otthonába - shop.szaunaking.hu/standard-finnszaunak 4 modell 4 méretben - helytakarékosak és tökéletesen illeszkednek minden helyiségben!

Finn szauna modelljeink (4 modell 4 méretben) megfelelnek a tőlünk megszokott magas minőségi követelményeknek. Szaktudás, modern technika és gondosan válogatott anyagok teszik egyedivé szaunáinkat mind funkcionalitás, mind pedig formatervezés szempontjából.

STANDARD MODELLEK 1/120x150 cm

Finn szauna modelljeinket olyan emberek részére fejlesztették ki, akik szeretnének jobb életminőséget vinni az otthonukba. Legyen szó klas�szikus vagy modern szaunáról, modelljeink helytakarékosak és minden helyiséghez tökéletesen alkalmazkodnak.

STANDARD MODELLEK 2/120x215 cm

SAUNA KING® szaunaépítés az átfogó tanácsadás mellett a standard finn és infraszaunák széles választékát nyújtja, annak érdekében, hogy szabadidejét otthon pihentetően és kikapcsolódva eltölthesse. Mindenki szeretné kipihenni a nehéz hétköznapok fáradalmait. Mi lenne jobb, mint néhány órát csak magunkkal törődni, vagy jó társaságban, a családdal vagy barátokkal eltölteni.

STANDARD MODELLEK 3/215x180 cm

A stresszoldó hatás már akkor kezdődik, ha csak belép egyik kabinunkba. A teste kezd felkészülni a teljes kikapcsolódásra és kezdi leépíteni a feszültséget, valamint elfeledteti a mindennapok egyhangúságát.

STANDARD MODELLEK 4/250x200 cm

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot! Tel: +36 70 578 7282 E-mail: info@szaunaking.hu Web: www.szaunaking.hu

7


SZAUNA ESSZENCIÁK KARÁCSONYI SHOP Különleges szauna illataink minőségi szauna olajokból elvarázsolják Önt illóolajos szaunafelöntésekkel!

SZAUNA ILLATOK A szauna illattal történő szaunafelöntés sokak számára a szaunázás csúcspontja és különféle felöntési szertartásokban végzik el, ezzel igazi élménnyé teszik az izzadást az Ön saját otthoni szaunájában is.

SZAUNA PEELING SÓ A finom tengeri sóból készült peeling só gyengéden tisztítja bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket és fokozza a bőr vérellátását. A hozzáadott mandula- és napraforgóolaj kényezteti a bőrt. A mentol illata pedig felfrissít és élénkít.

SZAUNA PEELING KRÉM Kiváló minőségű bőrradíros szauna krémünket szaunázás közben kell felvinni az izzadó bőrre. Ettől a bőr bársonyosan puha lesz. A kellemes illatok pedig fokozzák a jó érzést használat közben.

MENTOLOS KRISTÁLYOK Azon szaunázók részére, akik szeretnének valami újat kipróbálni, rendelkezésre állnak a frissítő mentolos kristályok a szaunafelöntéshez.

8

INFRA ILLATGÉL Használat: nyissa ki a dobozt és állítsa egyenes felületre. Annak érdekében, hogy megszakítsa az illat kiáramlását, csak egyszerűen zárja vissza a dobozt.


FÉNYTERÁPIA KARÁCSONYI SHOP Olyan időkben, amikor életünk nagy részét a stressz határozza meg, nagyon fontos, hogy néha magunkra is gondoljunk. Kényeztesse magát és aktiválja energiáit! Színes fényterápiáink páratlan légkört hoznak létre, amelyek gombnyomásra egyik színvilágból a másikba kalauzolnak bennünket. SAUNA KING® fényterápiák — Tökéletes kikapcsolódás a szaunázáshoz!

COLLAXX FÉNYTERÁPIA • Egyszerű, láthatatlan falra történő szerelés csak egy csavarral • Kábel nélküli vezérlés szabadalmaztatott kezelési koncepcióval • Karbantartást nem igénylő működtetés hosszantartó elemekkel

SOUND & LIGHT FÉNYTERÁPIA • Egyenletes és hangulatos megvilágítás LED-technológiával. • Zárt ház LED-fényekkel és beépített sztereo hangszóróval • Finom fényátmenet a tökéletes ellazuláshoz (programozható) • MP3-as fájl lejátszható

WAVE FÉNYTERÁPIA • Tetszőleges szín beállítható • Fényintenzitás, váltakozó időtartamok és átmeneti időtartamok beállíthatók • LED fénylámpák gőzfürdőben is üzemeltethetők • 120°C-ig hőálló

9


MODERN SZAUNATECHNOLÓGIA KARÁCSONYI SHOP A trend a multifunkcionális szaunák felé halad. Ezek az új generációs multifunkcionális otthoni szaunák beépített gőz- és infrafunkcióval rendelkeznek, a csúcstechnológiás szauna kályhák és vezérlések ezt a trendet még jobban elősegítik majd. Aki régebbi modellel rendelkezik, minden gond nélkül utólag is átalakíthatja/korszerűsítheti.

INFRA TOUCH A falba sűlyeszthető vezérlő egység egy érintőképernyős grafikus interface, amelyen elhelyezett ikonok megérintésével vezérelhető wellness egységünk. Jelszavas hozzáférési védelem lehetősége közületi kabinok vezérléséhez.

SAUNA DOME II

EMOTOUCH II+

Elektronikus vezérlőegység érintőképernyővel és intuitív felhasználói felület szaunákhoz és gőzszaunákhoz

Ideális választás akár családi, de közületi szaunához is. 9,0 és 18,0 kw közötti teljesítménnyel 9 és 30 m3 nagyságú szaunához 100 kg szaunakővel

HŐ ÉS PÁRAMÉRŐ Ezzel a klasszikus kialakítású hő és páramérő segítségével könnyen kialakíthatja Önnek az ideális szauna klímát. Előnye hogy könnyen leolvasható és a minőségi, letisztult megjelenésének köszönhetően szauna meghatározó, díszítő eleme lehet.

THERMAT A szauna kályha a szauna berendezés központi része. Ezért a Thermat design termékként a legmagasabb műszaki színvonalon fejlesztették ki. A térben szabadon állva is elhelyezhető. Úsztatva felfüggesztve kis zajszint mellett felmelegednek és így különösen nyugtató szaunázást biztosítanak.

4,5 kW • 6 kW • 7,5 kW • 9 kW

10


TISZTASÁG ÉS HIGIÉNIA KARÁCSONYI SHOP Annak érdekében, hogy megőrizze szaunája minőségét, rendszeres ápolásra szorul. Itt szeretnénk Önnek néhány tippet adni, hogyan érdemes tisztítani és ápolni. Kizárólag olyan speciális ápolószereket használjon, amelyek összetétele biztosítja, hogy a szauna üzemeltetése során nem szabadulnak fel veszélyes anyagok (az általunk forgalmazott termékek kifejezetten szaunatisztításra alkalmasak).

SZENNYEZÉSMENTESÍTŐ OLAJ - 1000ml Nedvesség és szennyezésmentesítő olaj, amelyet a fa felszív. A felületek könnyen tisztíthatók és tisztán tarthatók.

SZAUNA TISZTÍTÓSZER - 1000ml A szauna tisztítószer klór nélkül fertőtlenít. A szennyeződéseket hatékonyan eltávolítja. Alkalmas fém-, fafelületek vagy csempék tisztítására a szaunában és a gőztérben.

SZAUNA FERTŐTLENÍTŐSZER - 250ml Szaunához, gőzfürdőhöz és szoláriumoz. Baktérium-, élesztőgomba- és korlátozottan vírusölő.

Annak érdekében, hogy a lehető leghosszabb ideig örömét lelje a szaunájában, használat után jól szellőztesse ki. A fafelületeket nem szabad víztömlővel vagy magasnyomású tisztítóval tisztítani. A szauna kabin faanyaga rendkívül száraz és ezáltal érzékeny a nedvességre. Kérjük arra is figyeljen, hogy a szaunát csak akkor tisztítsa, ha az már nem üzemel és teljesen lehűlt.

11


SZETT AJÁNLATOK KARÁCSONYI SHOP Ebben a kategóriában akciós ajándékötleteket talál szerettei számára.

SZAUNA SZETT Kezdők részére ajánljuk ezt a praktikus kiegészítő szettet, amely felöntő vödörből, merítőkanálból, klímamérőből, különféle szauna felöntési koncentrátumokból és homokórából áll. Továbbá hozzátartozik egy képekkel illusztrált szauna szabályzat, amely szintén hasznos olyanok számára, akiknek eddig nincs tapasztalatuk szaunázás terén.

LUXUS SZAUNA SZETT Tegye stílusossá szaunáját ezzel a formatervezett szauna kiegészítő szettel. Az acél kialakítás nem csak modernné, de tartóssá is teszi az egyes eszközöket. 1 dézsa 1 kanál 1 hő és páramérő

SZAUNA ILLÓ OLAJ - 5 RÉSZES

SZAUNAMÉZ SZETT

Menta Narancs Eukaliptusz Fenyő Citromfű (10ml-es kiszerelés)

1 Finn szaunaméz 1 Levendula szaunaméz 1 Vadrózsa szaunaméz 1 Jegesen friss szaunaméz

SZAUNASAPKA Ez a szaunasapka kézi szövéssel készült, tiszta birkagyapjúból, melyet semmiféle vegyi eljárással nem kezeltek. A szaunasapkát lapos kartonban szállítjuk – ideális ajándéknak is.

12


VEGYEN RÉSZT KARÁCSONYI JÁTÉKUNKBAN 2016.11.21-TŐL 12.21-IG ÉS AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZ EGY 250 € ÉRTÉKŰ UTALVÁNY SORSOLÁSON! ILYEN EGYSZERŰ A RÉSZVÉTEL: 1. Rendeljen Wellness boltunkban több mint 30 € értékben és megkapja azonnali nyereményét, egy utalványt 10 € értékben, amelyet e-mailben küldünk el Önnek. 2. 60 € feletti rendelés esetén – az azonnali nyeremény mellett – egy kódot is küldünk, amellyel minden héten játszhat. Heti nyeremény: wellness szett

3. Ezzel a kóddal minden héten újra részt vehet a nyereményjátékunkban. 4. A főnyeremény sorsolására 2016.12.21-én kerül sor azon résztvevők között, aki 2016.11.21-e és 12.21-e között részt vettek a nyereményjátékban. 5. Ne felejtse el „Mondja el egy barátjának” akciónkat sem és biztosítsa magának ingyenes szaunaillatunkat!


MAGYAR ASZTALOSMUNKÁK

EGYEDI BÚTORGYÁRTÁS Bútorasztalos műhelyünkből kreatív megoldásokhoz juthat, amelyek megfelelnek elképzeléseinek. Minden egyes bútordarab saját bútorüzemünkben készül, eredeti hazai asztalosmunka. A méretre történő bútorgyártásra szakosodtunk az Önök egyedi berendezési ötleteinek megvalósítása érdekében. Nálunk átfogó, egyedi tanácsadást és tervezést talál (beleértve számítógépes vázrajz, 3D tervezés, anyagminta,…) továbbá kész termékekkel is szolgálunk. Bútorkészítés egyedi méretek alapján. Mesterüzemként professzionális megoldásokat kínálunk a konyha, nappali, hálószoba, gardrób, fürdőszoba, gyerekszoba és iroda berendezésére vonatkozóan, amelyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Referencia termékeinek meg fogják győzni Önt. Szívesen állunk rendelkezésükre költségmentes tanácsadási beszélgetésre. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken! Szívesen állunk rendelkezésükre! Tel: +36 70 578 7282 • E-mail: info@szaunaking.hu • Web: www.szaunaking.hu

14

Modern gépekkel felszerelt műhelyünkben vevőspecifikus bútorok és asztalosipari termékek gyártására szakosodtunk, annak érdekében, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek. Hiszünk az időtlen szépségű bútorokban és az igényes belső kialakításban. Különféle anyagokat használunk, legtöbbször kis szériában, ügyfeleink egyedi kívánságai szerint készítjük el termékeinket. Saját magunkkal szemben támasztott követelmény: teljesítmény és elhivatottság, kreativitás és szakértelem, valamint a környezettel való kíméletes bánásmód. Így szólnak alapelveink – következetes, minőséggel szemben támasztott követelmény és egyedi szolgáltatás. SAUNA KING® bútorrészleg figyel az apró részletekre is, kiváló minőségű formatervezés és következetes fenntarthatóság jellemzi. VEVŐ REFERENCIÁINK: projektünket:

Itt megtekintheti néhány befejezett

»»szaunaking.hu/foto-es-videogaleria


ÜVEGGYÁRTÁS A SAUNA KING®-NÉL Fedezze fel ÜVEGBŐL készült termékeink bőséges választékát és a változatos felhasználási lehetőségeket. Új bútorrészlegünk átfogó szolgáltatást nyújt minden SAUNA KING® üvegtermékhez. Mindegy, hogy tanácsadásról, tervezésről, felmérésről, szakszerű szerelésről vagy egyéb szolgáltatásról van szó: a SAUNA KING® üvegből készült termékek esetében bizalommal forduljon szakembereinkhez, akik minden kérdésben segítik Önt.

ÜVEGAJTÓK Üvegajtóinkkal megtarthatja a megfelelő áttekintést. Nemesített üveg és kiváló minőségű zsanérok igazi dísze a lakásnak. Üvegajtóink számos variációban határtalan lehetőséget kínálnak. A standard modellek nagy választéka mellett, megkeresésre egyedi gyártást is kínálunk.

ÜVEG TOLÓAJTÓK A lakályos légkör növeli az életminőséget és ha Ön is azon emberek közé tartozik, akik szeretik magukat körülvenni időtlen formatervezett bútorokkal, akkor egészítse ki lakásának berendezését üvegből készült tolóajtóval. A felhasználás sokféle lehet. Használhatjuk térelválasztáshoz, falbemélyedések burkolására, gardróbszobákban való beszereléshez vagy egy szekrény-sarokmegoldásához. A megfelelő megoldást, ami az Ön igényeinek teljes mértékben megfelel, a szaküzletben csak nehezen találja meg. A standard üveg tolóajtók mellett, méretre is készítünk termékeket, amelyek stílusban beilleszkednek környezetébe, valamint egyben fontos funkciót is betöltenek.

ÜVEGZUHANY Ha kevés az idő egy hosszabb fürdőre vagy a fürdőszobában nincs elég hely egy kádnak, akkor a zuhany a legjobb megoldás. Termékfejlesztésünk legfőbb célja változatos lehetőségek megteremtése az egyedi belső tér kialakításához és hasznosításhoz. „Standard-termékek” mellett az egyedi mérettel rendelkező termékek kihívást jelentenek, amelyeket szívesen vállalunk.

TÜKÖR Standard tükrök széles választéka mellett kérésre egyedi gyártást is vállalunk. Állítsa össze különféle üvegekből és keretekből az Ön igényének megfelelő tükröt. Kérésre azonnali ajánlatot küldünk.

15


VEGYEN RÉSZT AKTÍVAN ÉLETÜNKBEN! IGÉNYELJE

INGYENES

KATALÓGUSUNKAT!

»»szaunaking.hu/downloadcenter EGY BARÁT MEGHÍVÁSA

ÉRTÉKELÉS

FACEBOOK „LIKE”

1 db szaunaillat 10ml

1 db mézkrém 150g

1 db szaunaillat 10ml

Üdvözöljük

Üdvözöljük

Üdvözöljük

INFRA SZAUNA: GYORS SEGÍTSÉG MEGFÁZÁS ESETÉN „Egy infrakabin pozitív hatással lehet a testi és mentális közérzetre. Ezen a véleményen nemcsak az orvosok, egészségügyi és wellness szakértők vannak világszerte, hanem sok szaunázó is, akik rendszeresen meggyőződnek az infrakabin előnyös tulajdonságairól.”

»»blog.szaunaking.hu AJÁNDÉKUTALVÁNY KARÁCSONYRA A SAUNA KING®-től

SAUNA KING® LIFE Betekintés cégünk életébe

»»

szaunaking.hu/sauna-king-life

16

Regisztráljon online shopunkba és megajándékozzuk Önt!

»»shop.szaunaking.hu/ajandekutalvanyok


CHRISTMAS AJÁNDÉKLISTA

KINEK?

MIT?

MEGJEGYZÉS

ÁR


Sauna König Kft. • H-9200 Mosonmagyaróvár, Bükk utca 8. Web.: www.szaunaking.hu • Tel.: +36 70 578 7282 • E-mail: info@szaunaking.hu

facebook.com/saunakonigkft

blog.szaunaking.hu

SAUNA KING magazin 2016  

SAUNA KING magazin 2016 HU