Page 1

Eventyrrejsen Verdens smukkeste sørejse 12 dage - på første parket!

En oplevelse for livet 27. MAJ til 7. juni & 21. august til 1. september 2010

Frederiksberggade 10 1459 København K Telefon +45 33 12 45 65 Mail norsk@norskrejsebureau.dk www.norskrejsebureau.dk


Norsk Rejsebureau vil gerne invitere Dem med på Verdens smukkeste Sørejse langs den norske vestkyst, fra Bergen til Kirkenes/Nordkap og retur. 12 dage, vi er helt sikre på, vil gøre et fantastisk indtryk, - indtryk som vil vare resten af livet! Vi har arrangeret to grupperejser med Hurtigruten i 2010. Første rejse bliver 27. maj til 7. juni, hvor det spirende forår titter frem. De smukke farver er begyndt at sprede sig ud over kysten, og solen er begyndt at varme landskabet op. Her viser Norge sig fra sin smukkeste, lysegrønne side med midnatssol. Anden rejse bliver 21. august til 1. september, hvor det stadigvæk er lunt, og hvor kysten er en palet af farver. Et fantastisk farvespil hvor de efterårsbrændte farver så småt er begyndt at blande sig med alt det grønne. En fantastisk naturoplevelse.

”Vend hverdagen ryggen, sæt Dem ned og sejl ind i stilheden” Rejsen begynder i København, hvorfra der flyves til Bergen. Her venter bussen, som tager Dem med på en lille sightseeing rundt i Bergen, inden turen går ned til havnen, hvor skibet venter på at tage Dem med ud på en eventyrlig rejse op langs Norges kyst. Store naturoplevelser og utroligt mange spændende indtryk står i kø, og man taber næsten pusten over, at noget kan være så smukt! I alle 11 dage bydes der på oplevelser ud over det sædvanlige. På rejsen anløber vi 34 forskellige byer og bygder med hver deres særpræg, historie og natur. Resten kan opleves fra en god stol på Hurtigrutens skibsdæk eller fra en af de dejlige saloner med panoramaudsigt, medens De nyder en drink, en kop kaffe eller en god bog. Hermed et lille udpluk: Lofoten, som har nogle af Norges mest kendte og smukkeste fiskerlejer, med sine rødmalede fiskehytter, fiskekuttere og tørrestativer til dagens fangst. Helgelandskysten med de titusinde øer, holme og skær, vidt åbne sletter og grønne marker. Vegaøerne, som vi passerer, med et helt unikt kulturlandskab, og som for nylig blev optaget på UNESCO’S kulturarvliste. Polarcirklen som passeres ved 36,5 grader nordlig bredde, og hvis beliggenhed er afmærket med et monument af jordkloden på en klippe lidt syd for Bodø. Alle, som passerer Polarcirklen, bliver døbt af havguden Neptun. Tromsø, – i folkemunde kaldet Nordens Paris, med sit byliv og livsglæde. Der er mulighed for at besøge Polaria, som er et oplevelsescenter om arktiske forhold, samt den flotte ”Ishavskatedralen”. Nordkap som blev opdaget for cirka 300 år siden, og hvorom det siges: ”Når man står med udsigt mod Nordpolen, føles det som at stå ved verdens ende”.


Priser & betingelser Indtegning og betaling. Indtegning til Eventyrrejsen foretages hos Hovedagenten for Danmark, Norsk Rejsebureau, enten telefonisk, skriftligt eller ved personlig henvendelse. Ved indtegning betales et depositum på kr. 6.000.- pr. person + evt. afbestillingsforsikring. Slutfaktura tilsendes for maj turen ca. 24. marts 2010. og for august turen ca. 20. juni 2010

Eventyrrejsen 27. maj 2010 med m/s Polarlys Dobbelt kahyt

Dæk

Pr. person

I 2 Indvendig

3, 5, 6

Kr. 15.915

6

Kr. 18.850

N 2 Udvendig, separate senge, én kan ændres til sofa.

3, 5

Kr. 19.575

P 2 Udvendig, separate senge, én kan ændres til sofa.

5, 6

Kr. 20.720

U 2 Udvendig, separate senge, én kan ændres til sofa.

6

Kr. 22.490

J 2 Udvendig med begrænset udsigt, separate senge, én kan ændres til sofa.

Enkelt kahyt (meget begrænset antal)

Dæk

Pr. person

L 1 Udvendig med begrænset udsigt

2, 3

Kr. 18.850

I 1 Indvendig

3, 5, 6

Kr. 19.260

N 1 Udvendig

3, 5

Kr. 28.090

Eventyrrejsen 21. august 2010 med m/s Nordkapp Dobbelt kahyt

Dæk

Pr. person

I 2 Indvendig, separate senge, én kan ændres til sofa.

3, 5, 6

Kr. 14.885

6

Kr. 17.775

N 2 Udvendig, separate senge, én kan ændres til sofa.

3, 5

Kr. 18.350

P 2 Udvendig, separate senge, én kan ændres til sofa.

5

Kr. 19.210

U 2 Udvendig, separate senge, én kan ændres til sofa.

6

Kr. 20.885

J 2 Udvendig nogle med begrænset udsigt eller ingen, separate senge, én kan ændres til sofa.

Enkelt kahyt (meget begrænset antal)

Dæk

Pr. person

I 1 indvendig

3, 5, 6

Kr. 17.995

2, 3

Kr. 17.775

6

Kr. 21.210

3, 5

Kr. 25.885

L 1 Udvendig, med begrænset udsigt eller ingen J 1 Udvendig, nogle med begrænset udsigt eller ingen N 1 Udvendig

Inkluderet i prisen.: • Rundrejse med Hurtigruten Bergen–Kirkenes–Bergen om bord i valgte kahytstype. 12 dage, 11 nætter.

• • • •

Ombord er der fuld pension, det vil sige morgenbuffet, frokostbuffet, 3 retters middag/buffet. Flyrejse med SAS København-Bergen t/r inkl. alle pr. 1/10-09 kendte skatter og afgifter. Transfer Bergen Lufthavn – Hurtigrutekajen t/r samt sightseeing i Bergen. Udvidet ansvarsforsikring og bidrag til lovpligtig rejsegarantifond.

En repræsentant fra Norsk Rejsebureau tager imod Dem i Bergen og følger med på hele turen. Der er yderligere en norsk rejseleder om bord på skibet, De skal dog være selvhjulpen. Evt. udflugter kommer i tillæg. Vi anbefaler, at De tegner en afbestillingsforsikring (Europæiske), præmie 6 % af rejsens pris , eller endnu bedre en Årsafbestillingsforsikring dækkende hele verden inkl. Rejseforsikring til kr. 1.070 pr. person! Forsikringerne kan købes hos Norsk Rejsebureau.

Afbestillingsregler gældende for begge Eventyrrejser: Præmien for afbestillingsforsikringen kan aldrig tilbagebetales, da forsikringer jo har været i kraft siden indtegningen. Da Eventyrrejsen er en grupperejse, gælder særlige afbestillingsregler:  Ved afbestilling mere end 60 dage inden afrejsen tilbagebetales det indbetalte depositum med fradrag af 5.700 kr. pr. person  Ved afbestilling indtil 31 dage før afrejse tilbagebetales 35 % af rejsens pris.  Er der mindre end 31 dage til afrejse, er der ingen refundering. (Ved at tegne en afbestillingsforsikring kan De sikre Dem betaling af ovennævnte afbestillingsgebyrer ved akut opstået sygdom / tilskadekomst)

Ved manglende tilslutning, dvs. under 10 personer, kan rejsen blive annulleret, og hele det indbetalte beløb vil blive refunderet.


UDFLUGTER Om bord på Hurtigruten tilbydes et væld af spændende udflugter (med skandinavisk talende guide), som strækker sig lige fra elvbådsafari til den russiske grænse, til søhelten Tordenskjolds hjemby i 1700 tallet, nemlig Trondheim. Udflugterne kan købes om bord, men vi anbefaler, at man reserverer og betaler dem hjemmefra. Her ser De et lille udvalg, der henvises også til Hurtigrutens katalog/program, hvor De kan læse mere om alle udflugterne. Midnatskoncert, Tromsø Midt om natten kan De høre folketoner, salmer og klassiske sange i Ishavskatedralen. Kirkens arkitektur og Victor Sparres glasmosaik giver koncerten en højtidelig og smuk ramme. Pris pr. person kr. 318 Nordkapp - Europas nordligste punkt 71°N Fra Honningvåg tager vi bus til Nordkap-plateauet, kontinentets nordligste punkt. Her ligger også et oplevelsescenter, som viser film i panoramaformat. Pris pr. person kr. 618 Den Russiske grænse Kirkenes er Hurtigrutens vendepunkt og den eneste by i Norge , hvor øst møder vest. Vi starter med en rundtur i Kirkenes, før vi tager til grænsestationen Storskog, der er grænsen mellem Rusland og Norge. Turen går videre forbi A/S Sydvangers nedlagte udendørsgruber. Pris pr. person kr. 271 Geiranger - Ålesund (maj) - Geiranger - Molde (august). Geirangerfjorden officielt kåret af National Geographic og placeret på UNESCOs verdensarvsliste. Der køres på en af Norges smukkeste vejstrækninger: Op ad Ørneveien med en fantastisk udsigt over fjorden, de storslåede fjelde og vandfald på begge ture. Maj turen byder yderligere på det idylliske Eidsdalsvatnet samt Ålesund, hvor vi nyder jugendarkitekturen og ser ud over den smukke by fra Aksla. August turen byder på en svimlende tur med 11 hårnålesving ned ad Trollstigen og videre mod Molde. Turen afsluttes med middag på Rica Seilet Hotell. Pris pr. person maj: kr. 525 - august kr. 932 En smagsprøve på Lapland Oplev den spændende historie om ishavskysten på en facinerende udflugt mellem Kjøllefjord og Mehamn. Vi besøger Kystkulturcentret Foldalbruket og afslutter turen i en samisk sommerlejr med rensdyr, lavvoer, traditionelle dragter og joik. Pris pr. person kr. 525

Eventyrrejsen 2010  

Eventyrrejsen. Verdens smukkeste sørejse. 12 dage på første parket