Sandstone Natursten - inspiration til haven vol. 4

Page 1

Sandstone Natursten - inspiration til haven vol. 4


Indhold side 2

Velkommen hjem

side 6

Slap af på terrassen

side 8

Sahara Sandstone

side 11

Sand Sandstone

side 12

Grey Sandstone

side 14

Black Limestone

side 17

Rust Limestone

side 18

Dark Sandstone

side 21

Obernkirchener Sandsten

side 22

Olive Sandstone

side 26

Mahogni Sandstone

side 28

Koks Sandstone

side 29

Nordic Sandstone

side 30

Summer Sandstone

side 32

Summer Blend

side 33

Champagne Limestone

side 34

Cathedral Limestone

side 35

Harlekin Blend

side 36

Velkommen til vores udstillinger

side 40

Du kan trygt handle hos os


Velkommen masser af inspiration til dit nye haveanlæg

‘‘ Se kataloget igennem og nyd de smukke billeder fra vores kunders haveanlæg. Mange er tegnet af kreative havearkitekter og udført af dygtige anlægsgartnere. Tag fat i os, så hjælper vi dig gerne videre. God fornøjelse fra os hos Sandstone


Velkommen hjem Førstehåndsindtrykket har en stor effekt på vores opfattelse af folk såvel som på steder, derfor er mødet med huset vigtigt. Indtrykket af hjemmet starter allerede i indkørslen, så hvad skal din forhave sige om dig? Ønsker du at signalere ro, overskud og overblik, kan en enkel belægning der går igen i hele haven være en løsning. Modsat opnår man nemt et mere livligt og fantasifuldt udtryk ved at blande størrelser, læggemønstre og farver.

1


2 1. Trappetrin og brosten i Sahara Sandstone. 2. Mursten, trappetrin og classic fliser i Nordic Sandstone. 3. Soldaterfliser i Black Limestone med bånd af chaussésten i Dark Sandstone. 4. Kørefast chelsea læggemønster og special producerede brosten i Københavner-størrelse i Dark Sandstone.

3

4 5


5

6 6

7


5. Bånd af chaussésten i Harlekin Mix og classic fliser i Dark Sandstone. 6. Soldaterfliser som trædesten, klinker og trappetrin i Black Limestone. Chaussésten i Dark Sandstone. 7. Stort repos i chelsea mønster samt trappetrin i Black Limestone. Bånd af slidte rumlede brosten i Dark Sandstone. 8-9. Kørefast chelsea mønster og classic fliser i Dark Sandstone.

8

9 7


Slap af på terrassen En sandstensterrasse er smuk at se på og let at holde. Den holder ’evigt’ - så den er det perfekte valg til dig, der vil nyde livet på terrassen. Stenenes kløvede overflade har en smuk struktur, som kan nydes både når man ser den inde fra dagligstuen, og når man går ude på den skridsikre flade. Det brede udvalg af farver gør det nemt at finde en natursten, der klæder enhver ejendom godt.

10


10. Terrasse med chelsea mønster og lav støttemur af murblokke. Alt i Olive Sandstone. 11. Champagne Limestone i chelsea mønster samt trappe og støttemur i columbussten i Dark Sandstone. 12. Slidte rumlede brosten på havestien og chelsea mønster på terrasserne i Summer Sandstone. 13. Faldende længder af planke i Grey Sandstone.

11

14. Regnvåd terrasse i Summer Sandstone i chelsea mønster.

12

13

14 9


Sahara Sandstone Den spændende og varme Sahara Sandstone er med rette en af de mest populære af sandstenene, og sortimentet er derfor meget stort. Sahara byder på et stort og varmt farvespil mellem de dominerende varme gyldne farver i spændet fra lyse til mørke nuancer. I stenene møder man fossiler, striber og andre smukke variationer af naturens underværker.

15


16

17

15. Soldaterfliser og trappetrin i Sahara Sandstone. 16. Gårdhave med chelsea mønster i Sahara Sandstone. 17. Belægning i chelsea mønster og cirkel terrasse, mens trin og mursten tager niveauforskellen til græsplænen. Alt i Sahara. 18. Naturligt fossil i Sahara Sandstone.

18 11


19. Chelsea mønster på terrassen, læmur med brudfliser og topsten i Sahara Sandstone. 20. Cirkelterrasse med stier og kant af brosten, samt poolkant i Sahara Sandstone. 21. Chelsea mønster i Sahara Sandstone.

19

20

21 12


Sand Sandstone Den varme sandsten med lyse nuancer er en håndsortering af Sahara-sandstenene. De lyse farver er dominerende, der er meget få streger og striber i stenene, og fossilerne er frasorteret. Farvetonerne svinger fra helt lyse, over forskellige gule og rødlige til grønne toner - fælles for dem alle er, at det er de lyse nuancer, der er udvalgt fra den mere farverige Sahara Sandstone.

22

24

22. Specialproduktion til projekt i Arizona. Kvadratiske fliser i Silk Sand samt poolkanter i Sand Sandstone. Bål og plantekummer i Dark Sandstone. 23. Soldaterfliser med trappetrin som kant på terrassen i Sand Sandstone. 24. Soldaterfliser og kuber i varierende højder i Sand Sandstone.

23 13


Grey Sandstone Den grå sandsten er en klassiker og klæder enhver ejendom. Grey Sandstone er stilfuld og elegant, ved første blik næsten ensartet grå, men når man får kigget nærmere på de smukke fliser, ser man farvespil i flere varme grå nuancer. Det sikre stenvalg der fås i alle størrelser i det store sortiment.

25


25. Stor terrasse i chelsea mønster i Grey Sandstone. 26. Soldaterfliser i Grey Sandstone med bronzeskulptur på. 27. Brosten til havestien og kørefast chelsea mønster til indkørslen i Grey Sandstone. 28. Grey Sandstone kube til skulptur. 29. Terrasse med planke i faldende længder i Grey Sandstone.

26

27

28

29 15


Black Limestone Black Limestone har en smuk koksgrå overflade, der med tiden patinerer til en lysere grå og som i våd tilstand er dybsort. Stenen er meget ensartet og jævn i farve og overflade. Black er smuk til store harmoniske flader og perfekt som skarp og rolig belægning, både til bygninger med spræl og med et stramt design.

30


30. Klinker i vinkelmønster i Black Limestone. 31. Trappetrin i Black Limestone. 32. Havedam med bordursten som trædesten og soldaterfliser omkring vandet i Black Limestone.

31

32 17


33

33. Soldaterfliser i Black Limestone og columbus mur i Dark Sandstone med topsten og sort fast fuge. 34. Slotsfliser i Black Limestone med grå fast fuge.

34 18


Rust Limestone Rust har et fantastisk farvespil - helt klart en farve, der skal ses. På samme sten kan den have partier med farver i rustrøde og orange nuancer og partier med blågrå og grønlige farver. Den er svær at beskrive, men fantastisk på det rette sted. Her kan man få en terrasse, hvor hver enkelt sten er unik og interessant. Rust er meget jævn i overfladen og kombineres ofte med vores andre farver, som f.eks. Black Limestone og Dark Sandstone.

35

35. Nærbillede af Rust Limestone flise. 36. Chelsea mønster i Rust Limestone lagt sammen med soldaterfliser og bordursten i Dark Sandstone. 37. Chelsea mønstret i Rust Limestone er her skåret til en cirkel med en enkel kant af brosten i Black Limestone.

36

37 32 19


Dark Sandstone Dark er en af de mørkeste stenfarver i Sandstones sortiment. Stenene har et levende farvespil i grå, koks og gulbrune farver, især som våde. Overfladen har den mest rå struktur af sandstenene, hvilket giver et unikt spil og liv i en belægningsflade med denne sten. En rigtig smuk og karakterfuld natursten.

38


39

38. Terrasse med chelsea mønster 30. RustSandstone. Limestone kan kombineres med flere i Dark af de andre farver sten. 39. 150 cm trappetrin i Dark Sandstone. 31. Chelsea mønstret er her kombineret mellem to farver Black og Rust.sten og topsten i 40.de Soldaterfliser, columbus Dark Sandstone. 32. Chelseamønster i Rust limestone og Dark Sandstone, samt bordursten i Dark. mønster i 41. Lounge-område med chelsea Dark Sandstone.

40

41 21


42

42. Chelsea mønster i Dark Sandstone. 43. Columbus mur i Dark Sandstone.

43 22


Obernkirchener Sandsten Obernkirchener sandstenen er endnu en lys gylden sandsten i vores sortiment. Stenene har to vidt forskellige udtryk, alt efter om man bruger den grove naturlige brudflade eller om stenen skæres til en ensartet lys sten. Denne eksklusive sten fås i særligt udvalgte formater i forhold til de andre stenfarver. Størrelserne og overfladen er rettet ind efter, hvordan man bedst muligt fremhæver Obernkirchener-stenens specielle og bløde udtryk, men udelukker dog ikke, at andre formater kan specialfremstilles.

44

45

46

44. Siddeblokke op langs en sti med skærver i Obernkirchener Sandsten. 45. Siddeblokke i ca. 40x60x40 cm og skærver også i Obernkirchener Sandsten. 46. First cut brudfliser, med Obernkirchenerstenenes rå naturlige overflade og klippeblok. 47. Klippeblok, first cut brudfliser og skærver, alt i Obernkirchener Sandsten.

47 23


Olive Sandstone Den lyse Olive Sandstone er sammensat i en unik farvekombination. Vi har valgt bløde varme efterårsfarver i et farvemiks, der spænder fra grønbrune over i grå nuancer. Olive passer perfekt til en ejendom, hvor belægningerne ikke skal være dominerende. Den er ligeledes god at kombinere med andre natursten, granit eller beton pga. det brede diskrete farvespil.

48


49

48. Chelsea mønster i Olive Sandstone. 49. Olive Sandstone i chelsea mønster der skaber sammenhæng mellem udestuen og terrassen. 50. Stor trappe med flere nedgange bygget af trappetrin i Olive Sandstone.

50 25


51

52

53 26


54 51. Terrasse og loungeområde med chelsea mønster og trappetrin i Olive Sandstone. 52. Chelsea mønster i Olive Sandstone. 53. Chelsea mønster i Olive Sandstone med kant af chaussésten. 54. To speciallavede cirkler, chaussésten og kørefaste soldaterfliser i Olive Sandstone med kant af bordursten i Dark Sandstone. 55. 45’kuber (45x45x45 cm) og murblokke i Olive Sandstone. Stonewall i Nordic og Dark med en topsten af columbus mursten i Dark Sandstone.

55 27


Mahogni Sandstone Et spændende bud på en mørk sandsten med en jævn overflade. Farverne er i dybe varme rødbrune, sorte og grå nuancer, hvis farvespil træder tydeligere frem i regnvejr. Specielt og karakteristisk for Mahogni er de sten, hvor man ser lag af de underliggende farver i den kløvede overflade, som får det til at se ud som om de har sorte striber.

56


57

56. Chelsea mønster og chaussésten i Mahogni Sandstone. 57. Mur med brudfliser i Mahogni Sandstone og en enkelt rådhusflise med fossiler i Sahara Sandstone. 58. Rumlede brosten i Mahogni Sandstone på sti.

58 29


Koks Sandstone Den smukke mørke gråbrune sandstensblanding er en håndsortering af Mahogni Sandstone. Primært de rødlige toner er taget fra og giver dermed en mere ensartet mørk koksgrå og brunlig belægning. Koksen har mange af de samme karakteristiske sten som Mahogni, hvor stenenes lagdeling gør, at der i en sten kan ses flere underliggende farver.

59

60

59. Nærbillede af en typisk tør Koks Sandstonebelægning. Stenens overordnede farve er i mørke grå og brune nuancer, men der er også underliggende toner der changere over i lyserøde og sarte grønblå nuancer, der kan få stenene til at se stribede ud. 60. Chelsea mønster i Koks Sandstone. 61. Våde soldaterfliser lagt i tredjedelsforbandt i Koks Sandstone.

61 30


Nordic Sandstone Nordic kan med sit spændende farvespil skabe liv på en stor åben flade som f.eks. en indkørsel. Nuancerne og stenens stuktur spiller godt sammen med farver som Grey, Olive og Mahogni, hvilket også gør Nordic Sandstone til en ideel stenfarve i overgange mellem to forskellige stenfarver.

62

62. Trappetrin i 150 cm bredde, chelsea mønster og lav støttemur af mursten, alt i Nordic Sandstone. 63. Classic flisen i Nordic Sandstone er velegnet til både gang- og kørearealer. 64. Nuancerne i Nordic ses tydeligt på de tre trappetrin og spillet i murstenene.

63

64 31


Summer Sandstone Summer Sandstone er den rødgyldne sandsten med spræl i farverne uden at være skrigende. Der er spil og glød i Summer, når den er våd, og ro på når den er tør. Den er perfekt til at skabe en sydlandsk stemning på steder, hvor man ønsker at forstærke indtrykket af sol og varme. Summers farvespil har både lyse og mørke orange nuancer der går over i både røde, gullige og gyldne toner.

65


66

67

65. Trappetrin og chelsea mønster i Summer Sandstone. 66. Chelsea mønster i Summer Sandstone. 67. Soldaterfliser og brosten i Summer Sandstone. 68. Chelsea mønster, trædesten, soldaterfliser og planker i Summer Sandstone. 45’kube i Dark Sandstone.

68 33


Summer Blend Summer Blend er en farvestrålende gylden stenblanding. Farvespillet spænder fra rødgyldne, over orange toner og til helt lyse sandfarvede nuancer. Dette brede farvespektrum gør sig særdeles godt til små stier, overgange eller murflader, hvor en markant changering kan tilføje liv til dit haveprojekt. Summer Blend supplerer især Sahara, Sand og Summer Sandstone rigtig godt.

69

71

69. Nærbillede af slidte rumlede brosten, der viser Summer Blends lyse gyldne farvespil. 70. De forskellige længder af slidte rumlede brosten fremhæver smukt farvespillet i Summer Blend. 71. Rustikmur i Summer Blend med soldaterfliser i Sand Sandstone som sideflade og topsten.

70 34


73

72. Chelsea mønster og planker i Champagne Limestone adskilt af Sand Sandstone repos trin. 73. Tagterrasse med vådt chelsea mønster i Champagne Limestone. 74. Soldaterfliser i Champagne Limestone og poolkant af planke i Sand Sandstone.

72

Champagne Limestone Champagne er en lys sten, der som tør har et farvespil af gule, blågrønne og grålige toner. Når den er våd, bliver den endnu skarpere i farven, og det gule farvespænd folder sig ud og når helt over i orange toner. Overfladen er jævn og ret ensartet. Stenene har skårede sider og er rumlede, så de får et blødt og slidt udtryk.

74


Cathedral Limestone Cathedral er en elegant grå sandsten, der fremstår meget ensartet med et lille farvespil fra grå til gråbrun, alt efter om den er tør eller våd. Den har skårede sider og er rumlet og pga. af dens jævnhed oplagt at bruge både indenfor og udendørs. Denne eksklusive sten laves i særligt udvalgte formater, men passer til gengæld godt til mange af vores andre stenfarver.

75

76

75. Rådhusfliser med en kant af chaussésten i Cathedral Limestone med farvefremhævende imprægnering. 76. Planke og lange klinker i Cathedral Limestone. Begge med skårede sider, så stenene ligger tæt med en smal fast fuge. 77. Soldaterfliser i Cathedral Limestone og en kant af brosten i Grey Sandstone.

77 36


79 78. Sti af chaussésten i Harlekin Blend, der efter bestilling er håndpakket i en grå farveblanding, der matcher bygningen. 79. Mahogni Sandstone belægning med kant af chaussésten i Harlekin Blend, der er håndpakket i tilpasset farveblanding. 80. Chelsea mønster i Olive Sandstone og classic fliser i Harlekin Blend, der efter bestilling er håndpakket i en farverig blanding med bl.a. Black Limestone.

78

Harlekin Blend Harlekin Blend blander vi på bestilling, da farvekombinationen kan varieres efter dine ønsker. Harlekin kan være den fine bort på en belægning eller et spændende indgangsparti, og kan blandes så det passer i farvedominans og overflader, til den belægning den skal støde op til. Farvespillet kan laves i alle materialer, men er mest populært i de mindre sten som chaussésten, brosten, de lange klinker og diverse murmaterialer.

80


Velkommen til vores udstillinger Vi er klar til at hjlæpe og inspirere dig. I Sorø finder du en helt unik udstilling på 3000 m2 med 10 forskellige haverum, der viser vores brede udvalg af farver og produkter. Udstillingshaverne giver dig chancen for at opleve de mange forskellige muligheder og stemninger, der kan skabes med sandsten, hvad end du søger inspiration til terrassen, stier, indkørslen, mure, trapper eller andet. Her vil du kunne få gode råd fra fagfolk og prøver med hjem. Er Sorø for langt væk, kan du se på vores hjemmeside, sandstone.dk, om nogen af vores ubemandede udstillingshaver er tættere på.

81


82

83

85 81. Chelsea mønster og 45’kuber i Olive Sandstone. Stonewall i Nordic med en topsten af columbus mursten i Dark Sandstone. 82. Chelsea mønster i Sahara Sandstone og en kant af chaussésten i Dark Sandstone. 83. Lange klinker og planker i Champagne Limestone. 84. Skiltet ved udstillingshaverne i Sorø er en stor stenblok i Olive Sandstone. 85. Chelsea mønsteret i Mahogni Sandstone.

84 39


40

86

87

88

89

90

91


92 86. Rundt om spejlbassinet ligger der soldaterfliser i Summer Sandstone. 87. Speciallavet gazebo i Sahara Sandstone og klippeblokke som trin i Obernkirchener.

Udstillingshaver flere steder i landet. Se på SANDSTONE.DK hvilken udstilling der er nærmest dig

88. Chelsea mønster i Grey Sandstone. 89. The sunken garden er lavet udelukkende i Black Limestone, hvor der er brugt chelsea mønster, trappetrin, murblokke og topsten. 90. Soldaterfliser i Sand Sandstone. 91. Reclaimed York Stones. Springvand i Olive Sandstone. 92. Planker og slidte rumlede brosten i Dark Sandstone.

41


‘‘ Der er mange gode grunde til at vælge sandsten fra Sandstone ApS

Sortiment i 17 stentyperr • • • • • • • • • • • •

42

Chelsea mønster Soldaterfliser Slotsfliser Planke Brudfliser Reclaimed Yorkstone Chaussésten Brosten Slidte rumlede brosten Mursten Columbus mursten Stonewall

• • • • • • • • • • • •

Rustikmur Rå murblokke Bordursten Kantsten Trappetrin Repos trin Topsten Lange klinker Skærver Cirkelterrasser Kuber og plinte Og flere andre størrelser


Kontakt os Kontor og lager Nyrupvej 47 4180 Sorø Hovedudstilling Nyrupvej 70 4180 Sorø

Besøg hovedudstillingen og få inspiration og gode råd fra fagfolk eller besøg udstillingerne i Nordsjælland, Fyn eller Jylland

KVALITET • Hårde stærke sandsten, frostsikre og CE-mærkede. • Testet efter danske og europæiske kvalitetsstandarter.

FAQ - se mere på web

ANLÆG & PLEJE • Stenene lægges på grus som andre fliser. • Lette at vedligeholde, tåler bl.a. salt og højtryksvask. LEVERING • Hurtig levering i hele Danmark. • 35.000 m2 på lager midt på Sjælland. CSR • Forsvarlig produktion, bæredygtige produkter. • Transport med begrænset CO2 forbrug.

Du kan trygt handle med os

Sandstone blev grundlagt i 1994, blev ApS i 2011 og er vokset støt med høj kreditværdighed igennem flere år.

Vi har engagerede og dygtige medarbejdere, med en bred vifte fagligheder for bedst muligt at kunne hjælpe dig med dit haveprojekt.

Certifikater & samarbejdspartnereIssuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.