Page 1


PUÇOL


CAMPUS D’ESTIU 2015

HANDBOL

Més informació

FUTBOL-SALA

BASQUET

GIMNÀSTICA RÍTMICA

telèfons de contacte

horaris palau d'esports i poliesportiu

961 422 903 687 501 295 961 421 486 687 502 054

Dilluns a divendres 9 a 22 hores

Dissabtes Diumenges 9 a 21 hores 9 a 14 hores

TRIATLÓ


Maig 2015

ร‰s Puรงol

Opiniรณn del Partido Popular

not cies

11


not cies

Edició mensual - 9ª època - Ajuntament de Puçol - www.puçol.es


Agost 2015

ร‰s Puรงol


Agost 2015

not cies

És Puçol

05

El menjador social s'amplia fins a principis de setembre

La romeria al Cabeçol va congregar més de mil veïns de Puçol en la muntanya on es va trobar la imatge de la patrona, la Mare de Déu al Peu de la Creu, en l'acte que serveix de porta d'entrada a la programació de les festes

locals i que en esta edició, el 23 d’agost, va comptar amb el repartiment de 700 cintes beneïdes entre els pelegrins que van fer el camí complet. Una forma de mantindre viu l'esperit tradicional de la romeria.

Una mitjana de 50 alumnes acudixen cada mes a l'Escola Matinera, un servei municipal que es realitza en els 4 col·legis públics de la població i que permet els pares deixar els seus fills de 7 a 9 del matí, perquè desdejunen i disfruten d'activitats lúdiques i educatives mentres els pares acudixen al treball. Els interessats en participar en el projecte han d'acudir a l'Àrea de Benestar Social (antiga estació de Renfe)

El col·legi públic La Milotxa ha sigut un dels quatre centres seleccionats com a finalistes autonòmics al Premi a l'Acció Magistral 2015. El projecte que presenta és el mercat solidari que es porta fent des de fa 17 anys. El Premi a l'Acció Magistral és un projecte d'ajuda al professorat que té l'objectiu de reconéixer i difondre projectes de promoció de valors socials realitzats per docents de centres educatius.

El menjador social s'amplia fins a la primera setmana de setembre amb càrrec al pressupost municipal. “Esta mesura permetrà a una mitjana de 25 menors de Puçol tindre assegurada cada dia una alimentació equilibrada, ja que en el col·legi públic La Milotxa, a més de servir-los el menjar se'ls entrega el berenar i l'esmorzar per al matí següent” explica Mar Mazo, regidora de Benestar Social.

El menjador social l’ha gestionat l'ajuntament durant els mesos de juliol i agost mitjançant una subvenció de la Conselleria de Benestar Social, però atés que les classes no comencen fins al dia 10 de setembre, s'ha habilitat una partida per a assegurar els tres menjars diàris als usuaris del menjador. Estos alumnes són majoritàriament becaris del servei de menjador en els col·legis públics de Puçol.


not cies

11


Octubre 2015

ร‰s Puรงol

not cies

05


08

not cies

Octubre 2015

ร‰s Puรงol


Notícies de Puçol, anuari 2015  

Tots els periòdics de 2015 en una sola publicació.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you