Frame system - Frame your workplace

Page 1

13

design at work


Frame your workplace Måden vi arbejder på er under konstant forandring. Arbejde og hjem flyder mere og mere sammen, og de traditionelle forestillinger om det klassiske kontor bliver hele tiden udfordret. Det stiller nye og skiftende krav til arbejdspladsen og indretningen af den. Den skal være fleksibel, og den skal rime på den hverdag og det liv, der udfolder sig. Og så skal den give rum til både kreativitet og fordybelse. Fleksibel ramme om hverdagen Frame fra Rumas er et alsidigt reolsystem designet til den moderne arbejdsplads. En møbelserie, der giver rum til kreativitet og frihed til at designe sit eget ideelle kontor. Det fleksible system er let at samle og flytte rundt på og fås i et væld af farver og kombinationsmuligheder – for bare at nævne et par af de ting, der gør Frame til et oplagt valg til arbejdspladser med høje krav til både funktionalitet, fleksibilitet og æstetik. Design: Malene Ejsing Nørgård

2

23


33 3


4

43


53 5


Enkel – men med plads til personlighed Frame er lig med rene linjer, enkle detaljer og kvalitetsmaterialer. Reolen er udført i et elegant og tidløst design, der passer perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil. Ved hjælp af farve- og materialevalg kan du skabe forskellige stemninger i rummet. Du kan f.eks. vælge fyldninger i træ eller linoleum - som vist her - for at tilføre taktilitet og naturlighed i indretningen.

6

63


737


Frame collection Frame + Slyde skydelågeskab Frame serien er designet så den blandt andet passer sammen med Slyde skydelågeskab. Du bestemmer selv hvor transparent dit Frame system skal være, afhængig af behov og indretning.

TOP SMALL (uden skab) H 460 B 1595 D 445

FLOOR LARGE H 1920 B 808/1595 D 445

TOP MEDIUM (uden skab) H 880 B 1595 D 445

8

83


Fyldningerne i Frame reolen fås i fem forskellige materialer: Filt, linoleum, laminat, finér og melamin. Hvert materiale findes i forskellige farver og nuancer, så du kan skabe lige det udtryk, du ønsker. Rammen er fremstillet af sort eloxeret aluminium. Frame reolen kan ligeledes leveres med låger og på hjul, for større fleksibilitet og mobilitet.

FLOOR MEDIUM H 1475 B 808/1595 D 445

FLOOR SMALL H 1055 B 808/1595 D 445

FLOOR EXTRA SMALL H 600 B 808/1595 D 445

FRAME WALL H 460 B 808/1595 D 445

93 9


Shhhh... Skab en rolig atmosfære i dit rum ved at bruge filt i dine Frame reoler. Lad filten filtrere og blødgøre lyden i rummet, og skærm for unødig støj så der skabes behagelige omgivelser, hvor det er nemmere at mødes, samtale eller være kreativ.

10

103


Filt er et ældgammelt materiale, historisk lavet af uldfibre og er både holdbar, slidstærk og støjdæmpende. I dag er mange filttyper produceret af genbrugsplast, hvilket dermed gør filten til et bæredygtigt produkt.

AQsorb 22

113 11


12

123


Room for more Med Frame kan du udnytte kubikmeterne og skabe mindre rum i store kontorer. Som f.eks. her, hvor delvist åbne reoler adskiller køkken fra tegnestue. Rummet føles stadig let og åbent, men afskærmningen tilfører atmosfære og visuel ro og kan samtidig være med til at nedbringe støjniveauet.

Mange store kontorer virker stationære og flade, fordi der kun bruges lave møbler. Jeg ville gerne skabe et møbel, der også udnytter kubikmeterne i rummet – det tilfører ro og atmosfære i åbne kontorer. Malene Ejsing Nørgård, designer

133 13


w

Flexibility is the new black Vi ved ikke, hvordan arbejdspladsen ser ud om tre år. Eller om tre måneder for den sags skyld. Men én ting er sikkert: Fleksibilitet er vigtigere end nogensinde før.

14

143


w

Brug væggen Frame Wall med vægophæng er fordelagtig til at skabe den ekstra opbevaringsplads i rummet. Derudover bidrager Frame Wall med stemning og hygge uden at optage plads på gulvet.

Let at flytte Frame rimer på både frihed og fleksibilitet. Gør Frame mobil med kraftige hjul. Reolen bygges op på en ramme af aluminium, som er let at løfte og køre rundt med. Det gør, at indretningen af dit kontor er fleksibel og altid kan ændres i takt med dine behov.

153 15


16

163


Der er rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg f.eks. gennem valg af materialer eller ved at indrette reolen med personlige ting som bøger, planter og billeder, der tilfører liv og karakter.

173 17


Frame - de 12 grundelementer Frame reolsystemet består af i alt 12 grundelementer, som er nemme at sætte sammen, alt efter hvilken type reol du ønsker.

Bagbeklædning/front Kan frit placeres i systemet Fastgøres med u-profiler Filt eller plade fyldning

Side/mellemside Kan frit placeres i systemet Fastgøres med u-profiler Filt eller plade fyldning

Topramme lukket Reolens øverste del. Hvis der ønskes anvendelse af toppen til afsætning.

Topramme åben Reolens øverste del. Hvis der ønskes et transparent udtryk, og der ikke er behov for opbevaring på reolens top.

Top/hylde Lægges i falsen i lukket topramme eller hylderamme.

18

183


Lågesæt Leveres i sæt med 2 låger.

U-profil Til montering af bagbeklædning/front og sider. Leveres i sæt á 2 stk.

Lodret profil Bruges mellem rammerne. Leveres i sæt á 6 stk.

Mellemside liste Monteres under mellemsiden

Hylderamme Hylderammer skal anvendes alt efter hvor høj din Frame reol skal være.

Bundramme Nederste del i systemet. Monteres på skab eller på bundplade.

Bundplade Bruges under bundrammen hvis Frame reolen ikke skal monteres på et skab.

193 19


Nem at samle Med Frame er det overraskende nemt at bygge din ideelle reol. Systemet består af 12 grundelementer, som let kan sammensættes, alt efter hvordan reolen skal se ud. Du starter med bundrammen, hvorpå de resterende elementer monteres nemt og enkelt. Bagbeklædninger, låger og sider kan frit placeres, hvor du ønsker.

20

203


213 21


WOOD COLLECTION

Kasserne i Wood Collection er udført i 13 mm. massiv eg og med elegante fingertapsamlinger. Du kan bl.a. bruge dem til at opbevare bøger, magasiner eller papirer – eller som plantekasse til skrivebordsblomsten.

22

223


Ind med naturen Med vores Wood Collection kan du invitere naturen ind og bløde kontorindretningen op. Serien består af smukke og praktiske bokse, bakker og dueslag i massivt egetræ, som er designet specifikt til bl.a. Frame reolsystemet, og som tilfører masser af liv og varme. Wood Collection byder også på et egetræsgreb samt rumdeleren Wall, som er en solid og flytbar skærmvæg med lameller. Wall fås i sortbejdset eg og i natur-eg med mat lak. Den har skjulte hjul, som gør den let at flytte rundt, alt efter hvor man ønsker afskærmning. Design: Malene Ejsing Nørgård

23 233


Arbejdsro En af udfordringerne ved åbne kontormiljøer er støj og afbrydelser. For selvom det kan være hyggeligt, at vi kan se og høre kollegerne, har mange svært at koncentrere og fordybe sig, hvis der foregår for meget i rummet.

Det kan virke forstyrrende at sidde i et åbent kontor uden afskærmning af ryggen. Det skaber tryghed når vi har noget fysisk bag os, der kan afskærme arbejdspladsen. Malene Ejsing Nørgård, designer

24

243


Med en flytbar og alsidig reol som Frame kan du skabe små, afgrænsede oaser – uden at lukke helt af for det liv og den summen, som er herligt ved de åbne miljøer. Det giver både ro og atmosfære uden at gå på kompromis med følelsen af det åbne miljø, hvor vi kan snakke på tværs af skrivebordene.

25 253


26

263


Frame your colors Uanede farvemuligheder Tendensen idag er at der skal farve i indretningen. Her er Frame optimal da den indbyder til kreativitet. Fyldningerne i reolsystemet fås i mange forskellige materialer og et vælg af farver, så du kan skabe dit helt eget personlige præg og sætte kulør på din indretning.

273 27


design at work

Skibsbyggerivej 12 9000 Aalborg +45 9818 1155

283

rumas.dk rumas@rumas.dk IG: rumasdk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.