Esirippu syksy 2022

Page 1

esirippu

SYKSY 2022


SYKSYINEN TERVEHDYS TEILLE ARVOKKAAT KATSOJAMME! Teetämme vuosittain suuren katsojakyselyn ja sen pohjalta voin todeta, että ei ole olemassa tiettyä Rovaniemen Teatterin katsojatyyppiä vaan teitä on ihanan monenlaisia. Jokaisella teillä on omat syynne ja tarpeenne tulla teatteriimme ja jokaisella on myös omat toiveensa siitä, mitä haluaisi näyttämöillämme nähdä. Jotkut teistä haluavat kokea musiikkiteatteria, toiset taas komediaa ja saada helpotusta maailman ahdistukseen, osa teistä kaipaa klassikoita ja osa taas tähän päivään sijoittuvaa draamaa. Vahvoja tarinoita kaivataan - osa painottaa toiveissaan kotimaisuutta sekä paikallisuutta ja toiset ulkomaisten näytelmien nimeen. Lastenteatterin tärkeys nousi isosti esille kyselyssämme jälleen kerran. Rovaniemen Teatterin taiteellisena johtajana pyrin ohjelmistoa suunnitellessani luomaan sellaisen tarjonnan, että meiltä löytyisi laajasti erilaisia esityksiä. Tulevana syksynä kattaus on runsas: ilon ja hyvän mielen ystäville musikaalikomedia Nunnia ja konnia sekä musiikista nautiskeleville Saivon Valokeilassa-keskiviikkoklubit, tarjolla on myös vahva klassikkodraama Kauppamatkustajan kuolema sekä kotimaiseen huippuromaaniin perustuva väkevä Everstinna, joka kertoo myös meidän alueemme tarinaa. Kouluikäisille tarjotaan ihan uusi teos Mahapaha. Hoivakoteihin ja palvelutaloihin on tilattavissa ihastuttava esitys Rakkaustanssit. Ja kaikkien omien tuotantojemme lisäksi vierailuja löytyy laidasta laitaan. Nämä kaikki esitykset on tehty teille ja teitä varten. Tervetuloa nauttimaan meidän kaikkien arktisesta päänäyttämöstämme joko Rovaniemelle tai kiertuepaikkakunnille! MIIKA MURANEN taiteellinen johtaja


AALTOJA JA VÄREITÄ Ehkä huomasitkin, esite on uudistunut. Meillä on ollut käynnissä brändin ja visuaalisen ilmeen uudistustyö. Saimme siihen hyvää evästystä kysyessämme teiltä teatterin merkityksestä ja miksi Rovaniemen Teatterin on syytä olla olemassa. Myös palveluistamme ja ohjelmistosta saimme arvokasta palautetta. Teatteri on monelle elämää rikastuttava, voimaannuttava ja inspiroiva taidemuoto. Se tuottaa mielihyvää ja hoitaa sielua, on tärkeä osa hyvää elämää. Erään asiakkaan sanoin: ”Uusia elämyksiä, näkökulmia, ajattelulle siemeniä ja sielun jalostumista!”. Palautteiden mukaan me olemme onnistuneet tarjoamaan monipuolisia taide-elämyksiä ja välittämään tunnetta. Nöyrin kiitos vastauksistanne ja kommenttien runsaudesta. Rovaniemen Teatteri palvelee koko maakunnan asukkaita ja täällä vierailevia. Meidän tehtävänä on tuoda mahdollisimman monen ihmisen arkeen aaltoja ja väreitä, hyvää energiaa, jotka syntyvät taiteesta, sen tulkinnasta ja merkityksestä. Tätä täydentävät Lappia-talon monipuoliset palvelut, niin miljöön kuin ravintolan makujen avulla. Tervetuloa teatterielämysten pariin. Toivotamme teille suuria tunteita, aaltoja ja väreitä. Me olemme aiheesta arktinen päänäyttämö. SARI ALATALO toiminnanjohtaja


ohjelmi sto SYKSY 2022

4


si sällysluet telo

5

NUNNIA JA KONNIA

6

EVERSTINNA

8

KAUPPAMATKUSTAJAN KUOLEMA

10

MAHAPAHA

12

VALOKEILASSA

14

LEMPI

15

LAPIN KIERTUE

16

RAKKAUSTANSSIT

17

SEPTEMBER FEAST -BURLESQUE

18

GIMME ABBA - THE BEST OF ABBA

19

MATTI NYKÄNEN - HYPPY SUMUUN

20

PATE MUSTAJÄRVI - TÄMÄKIN TARINA ON TOSI

21

HÄPEÄ! - NOLO KOMEDIA

22

KIVIÄ TASKUSSA

23

PIKKUJOULUT

24

YLEISÖTYÖ

26

TEATTERIRAVINTOLA

28

TEATTERIKAUPPA JA AULA

31

TILAVUOKRAUKSET

32

YKSITYISNÄYTÖS

32

HINNASTO

34

ESITYSKALENTERI

36


RIKOLLISEN HAUSKA MUSIKAALIKOMEDIA UNELMISTA, VAPAUDESTA SEKÄ SISARUUDEN VOIMASTA 1990-luvun hittielokuvan musikaaliversio on valloittanut katsojat ympäri maailmaa ja nyt tämä säihkyvä musikaalikomedia nähdään Rovaniemen Teatterissa. Tarinassa eletään 1970-luvun loppua ja räiskyvällä laulaja Deloris Van Cartierilla on haaveena olla maailman upein discokuningatar. Unelma vain ei ota toteutuakseen ja Deloris joutuu ongelmiin nähdessään rikollisliigaa johtavan miesystävänsä tekemän murhan. Deloriksen on paettava ja nuoruudesta tuttu poliisi Hiki-Ricky piilottaa hänet talousvaikeuksien kanssa painivaan luostariin.

Vauhtiin sekä viihteeseen tottunut Deloris ei sopeudu luostarin ankaraan kuriin ja yhteentörmäykset järjestystä rakastavan Abbedissan kanssa ovat täynnä kipinöitä. Deloris saa tehtäväkseen johtaa luostarin kuoroa ja hänen erikoiset metodinsa saavat yllättäen nunnat laulamaan tavalla, jota ei ole koskaan kuultu. Nunnajoukko päästelee ilmoille soulia, gospelia ja discoa sellaisella volyymilla, että luostarista tulee ilmiö. Ehtiikö rikollisliiga löytää Deloriksen ennen oikeudenkäyntiä? Entä saavuttaako Deloris haaveilemansa tähteyden? Ja uskaltaako Hiki-Ricky lähestyä ihastustaan Delorista?

Musikaalin ohjaa Rovaniemen Teatterin taiteellinen johtaja Miika Muranen ja valloittavat koreografiat ovat tanssija-koreografi Elina Mäkelän käsialaa. Esityksen visuaalisuudesta vastaavat vierailijat lavastus- ja pukusuunnittelija Minna Välimäki sekä valosuunnittelija Mika Haaranen. Pääosassa Deloriksena vierailee näyttelijä Heidi Kirves ja näyttämöllä nähdään huikaiseva kaksoismiehitys. 6


e n si-illat: K E 2 1 . 9 . & T O 2 2 . 9 . 2 0 2 2 K L O 1 8 . 0 0 ALKUPERÄISTEOS:

Sister Act KÄSIKIRJOITUS:

Cheri ja Bill Steinkellner SÄVELLYS:

Alan Menken LAULUJEN SANOITUS:

näyt tämö: S U U R I T I E V A - N Ä Y T T Ä M Ö

SUOMENNOS:

Heikki Sankari, Kristiina ja Jussi Vahvaselkä OHJAUS:

Miika Muranen LAVASTUS- JA PUKUSUUNNITTELU:

Minna Välimäki, vierailija KOREOGRAFIA:

Elina Mäkelä, vierailija VALOSUUNNITTELU:

Mika Haaranen, vierailija ÄÄNISUUNNITTELU:

Pekka Mikkola NAAMIOINNIN SUUNNITTELU:

Kaisa Mylläri ROOLEISSA:

Heidi Kirves (vierailija), Juuso Nykänen / Timo Vuento, Outi Nevanlinna / Helka Periaho, Kaisla Ollila, Siiri Partanen / Anna Pukkila (vierailija), Paula Miettinen, Markku Köngäs, Hannu Friman (vierailija), Kari Koivukangas, Marko Syysmaa sekä Geordanis Figuerola Medina, Saana Heino, Leenamaija Laaksonen, Mirva Lahtimaa, Henna Linné, Kreetta Sundqvist, Kate Suopajärvi sekä Santasport Lapin Urheiluopiston tanssinopiskelija Ida Tiilikainen BÄNDI:

Kapellimestari Minna Siitonen, lisäksi Anna Laakso / Kaisa Ristiluoma, Hannu Mikkola, Henri Haahti / Johannes Ruotsalainen, Mikko Silander ja Jarmo Saitajoki 7

liput: 4 2 - 4 4 € / 3 8 - 4 0 € / 3 0 - 3 2 €

Glenn Slater


liput: 2 8 € / 2 5 € / 1 6 €

näyt tämö: V I N T T I N Ä Y T T Ä M Ö K E R O

e n si-ilta: L A 2 4 . 9 . 2 0 2 2 K L O 1 3 . 0 0


”Tämä on minun menneisyys. Tämmösenä mie sen muistan.” rapiirien huipulle elämään seksin ja natsismin hurmosta, kunnes hävityn sodan myötä alkaa kissa ja hiiri -leikki, jossa panoksena on Everstinnan henki. Lapin karun kauniit maisemat kehystävät väkevää tarinaa, jossa kovia kokenut nainen löytää lopulta rauhan ja luovuuden korven keskeltä. Seuranaan hänellä ovat vain pohjoisen valo, eläimet ja jo elämää nähnyt nuori rakastettu. Pystyykö nainen menneisyytensä jälkeen kokoamaan vielä naiseutensa, seksuaalisuutensa ja itsetuntonsa? Ja voiko sodan ja rakkauden julmuudet antaa anteeksi?

Rosa Liksomin palkittuun kirjaan perustuva Everstinna on vimmainen muotokuva levottomasta seikkailijasta, periksi antamattomasta tienraivaajasta ja suuruuden sekoittamasta tarinankertojasta. Taiteellisesti lahjakas ja herkkä nuori nainen innostuu lottien leirillä suojeluskuntatoiminnasta ja pian häntä kutsuu myös Lapuan liike. Varoituksista huolimatta hän ajautuu suhteeseen itseään paljon vanhemman, sodissa traumatisoituneen ja raakalaismaisen Everstin kanssa. Alkaa elämää suurempi rakkaustarina. Pari kohoaa sota-ajan Suomen seu-

Everstinna on pieni tarina isoista asioista, joka laajenee kuvaksi kansallismielisestä uhosta, fasismin noususta sekä Suomen tilanteesta Neuvostoliiton ja Saksan välissä toisen maailmansodan aikana. Se on värikäs ja hurja kertomus täysillä eletystä elämästä, vahvan naisen selviytymisestä ja vallantavoittelusta.

Outi Rossi OHJAUS: Maiju Sallas, vierailija Pykäläinen, vierailija VALOSUUNNITTELU: Miksa Koponen ÄÄNISUUNNITTELU: Elle Kokkonen ROOLEISSA: Kylli Köngäs ja Markku Lukka

ALKUPERÄISTEOS:

Rosa Liksom

DRAMATISOINTI:

LAVASTUS- JA PUKUSUUNNITTELU: Annukka

9


KLASSIKKODRAAMA UNELMISTA JA UNELMIEN ROMAHTAMISESTA Willy Loman on kaikkien aikojen myyntitykki – hän tietää sen itsekin ja hänen charminsa puree seurassa kuin seurassa. Menestyksen takaa perhe, joka tukee Willyä kaiken tavoin. Vaimo Linda rakastaa hellää aviomiestään ja pojat kunnioittavat isäänsä, joka on heidän sankarinsa. Lomanin perhe elää unelmaelämää ja se halutaan näyttää muille.

Mutta sitten tuleekin päivä, kun Willy Lomanin huolellisesti rakentama illuusio alkaa rakoilla. Unelmien ja valheiden takaa alkaa paljastua vääjäämätön totuus, joka näyttäytyy elämän kestäneeltä petokselta. Mikä on ollut kaiken hinta? Ja mitä voi vielä pelastaa?

Arthur Millerin klassikkodraamassa eletään 1950-luvun amerikkalaisen perheidyllin lopun alkua. Tarinassa menneisyys paljastuu pala palalta ja sekoittaa Lomanin perheen nykyhetken niin, ettei mikään ole enää entisellään. Tämä on tarina unelmista ja niiden romahtamisesta, perheestä ja työstä, isistä ja pojista sekä rakkauden ja valheen kamppailusta.

Death of a Salesman KÄSIKIRJOITUS: Arthur Miller Aleksi Milonoff OHJAUS: Ola Tuominen, vierailija LAVASTUSSUUNNITTELU: Oskari Löytönen, vierailija PUKUSUUNNITTELU: Jaana Isokangas, vierailija VALOSUUNNITTELU: Miksa Koponen ÄÄNISUUNNITTELU: Elle Kokkonen ROOLEISSA MM.: Markku Köngäs, Paula Miettinen, Timo Vuento, Juuso Nykänen, Kari Koivukangas, Kaisla Ollila, Helka Periaho, Marko Syysmaa ALKUPERÄISTEOS: SUOMENNOS:

10


S U U R I T I E VA - N ÄY T TÄ M Ö

liput:

näyt tämö:

30 € / 26 € / 18 €

e n si-ilta:

K E 3 0 .1 1 . 2 0 2 2 K L O 1 8 . 0 0 11


näyt tämö: V I N T T I N Ä Y T T Ä M Ö K E R O

liput: 1 2 € / K O U L U L A I S R Y H M Ä T 8 €

e n si-ilta: L A 1 5 . 1 0 . 2 0 2 2 K L O 1 3 . 0 0

12


ESKO JA NH UN EN

UUSI KOTIMAINEN KOULULAISESITYS yksinäisyydestä ja ystävyydestä Enni ja Antero ovat tulleet entisen kyläkoulunsa vintille raivaamaan paikkoja. Pölykerrosten alta löytyy pesisräpylöitä, opetustauluja, muovinen omena ja vanha Twist-hyppynauha. Mitä enemmän vanhoja esineitä löytyy, sitä kirkkaammin kouluaika palaa mieleen! Miksi opettaja lopetti Ennin kutsumisen Enkkuli Venkkuliksi? Mikä oli pienen Anteron suuri salaisuus? Ja mitä kuoriutuikaan siitä hiljaisesta ja yksinäisestä Anna-Liisasta?

Koulumaailma piirtää vahvoja muistijälkiä oppilaisiin, ja nyt näitä jälkiä koetaan hersyvän naurun sekä haikean surunkin läpi. Mahapaha on koskettava, lämpimällä huumorilla siivitetty tarina Ennistä ja Anterosta, jotka vanhan koulun vintillä muuntuvat alakouluikäisiksi jälleen ja elävät uudelleen omia värikkäitä koulumuistojaan.

Rovaniemeläisen Esko Janhusen käsikirjoittama, neljästä tarinasta muodostuva Mahapaha näyttää, kuinka kiperistäkin paikoista voi selviytyä, vaikka välillä tuntuu kuin vatsassa olisi iso möykky lyijyä. Tämä uusi kotimainen, 7-vuotiaasta aina satavuotiaaseen asti sopiva esitys käsittelee yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, erilaisuuden hyväksymistä sekä kiusaamista ja anteeksiantamisen voimaa. Esitys nähdään sekä Lappia-talolla että Lapin kiertueella syksyllä 2022.

Linnapuomi, vierailija Dammert, vierailija VALOSUUNNITTELU: Kari Penttinen ÄÄNISUUNNITTELU: Elle Kokkonen ROOLEISSA: Kylli Köngäs ja Markku Lukka

KÄSIKIRJOITUS:

Esko Janhunen

SOVITUS JA OHJAUS: Satu

LAVASTUS- JA PUKUSUUNNITTELU: Laura

13


TARJA YLITA LO

A KE 5.10. AN PP A

1.

VO

LII

S AT K E 1 6 . 1 1 .

K JAA

KO LAI TIN EN

&

I

IN

A

KER

.12.

VINEN

14

AN

N

Rovaniemen Teatterin keskiviikkoklubilla valokeilaan astuu inspiroivia, rohkeita ja omaäänisiä pohjoisen musiikintekijöitä. Näyttelijä Siiri Partanen ja kapellimestari Minna Siitonen kutsuvat tunnelmalliselle Saivo-näyttämölle seurakseen kiinnostavia muusikoita sekä heidän tarinansa. Illan aikana kuullaan uudenlaisia versioita vieraan valitsemista biiseistä, keskustellaan musiikin merkityksestä ja ennen kaikkea avataan kutsuvieraan matkaa muusikoksi.

liput: 1 8 € / K L U B I , S A R J A L I P P U 6 0 €

CA

KE

näyt tämö: K E L L A R I T E A T T E R I S A I V O

2.1

JANN ER

KE

A

e sitykse t: K L O 1 9 . 0 0

vie raat: 5.10. Janne Raappana

/

2.11. Tarja Ylitalo

/

16.11. Anniina Kervinen & Vocaliisat 14

/

14.12. Jaakko Laitinen


uu sintae n si-ilta:

L e m p i Viimeinen mahdollisuus päästä kokemaan tämä katsoja- ja arvostelumenestys Rovaniemellä! Suuren suosion saanut esitys Lempi palaa ohjelmistoon viimeisten kuuden esityksen kera. Tampereen Teatterikesässäkin nähty esitys on kolmen vahvan näyttelijän tiheätunnelmainen draama, joka perustuu Minna Rytisalon palkittuun romaaniin. Lapin sotaan sijoittuva tarina kertoo rakkauden voimasta, jonka seuraukset ovat arvaamattomat ja muistuttaa, kuinka emme koskaan näe toisiamme kokonaisina – meidän tarinamme sivuhenkilöt ovat pääosassa omassa elämässään. Muranen ja Sinikka Sanelma OHJAUS: Miika Muranen Hirvikoski, vierailija VALO- JA ÄÄNISUUNNITTELU: Taito Kantomaa ROOLEISSA: Paula Miettinen, Miika Muranen ja Helka Periaho ÄÄNIROOLEISSA: Muusikko-esiintyjä Mira Luoti sekä Rovaniemen Teatterin näyttelijöitä

ALKUPERÄISTEOS:

Minna Rytisalo

DRAMATISOINTI: Miika

LAVASTUS- JA PUKUSUUNNITTELU: Reija

15

28 € / 25 € / 16 €

V I N T T I N ÄY T TÄ M Ö K E R O

liput:

näyt tämö:

L A 7.1 . 2 0 2 3 K L O 1 3 . 0 0


e sitykse t

Rovaniemen Teatterin Everstinna kiertää Lapin kunnissa syksyllä 2022. Esitykset alkavat klo 19 ja lippuja voi ostaa joko etukäteen verkkokaupasta tai paikan päältä tuntia ennen esitystä. Maksutapoina käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit.

milloin MA 31.10.

missä POSIO / Vapaa-aikatalo Pyrintö

TI 1.11.

RANUA / Monitoimikekus Kerkkä

KE 2.11.

SIMO / Simon pirtti

TO 3.11.

KEMINMAA / Vallenius-Sali

MA 14.11.

SALLA / Koulukeskus

TI 15.11. KE 16.11. MA 28.11. TI 29.11.    KE 30.11.

SAVUKOSKI / Korvatunturin koulu PELKOSENNIEMI / (vahvistuu myöhemmin) KITTILÄ / Ylärisali-auditorio KOLARI / Peruskoulun sali ÄKÄSLOMPOLO / Koulun sali Muutokset mahdollisia, tarkistathan ajankohtaiset tiedot nettisivuiltamme.

* Jäsenkunnat: Inari, Kemijärvi, Kittilä, Kolari,    Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Sodankylä, Ylitornio.

16

liput: J Ä S E N K U N N A T * 1 1 - 1 8 € / M U U T K U N N A T 1 4 - 2 3 €

KLO 19 / OVET KLO 18

EVERSTINNA LAPIN KIERTUEELLA


Näissä tansseissa saa tanssia, saa istua, saa katsoa, saa kuunnella ja ennen kaikkea saa nauttia!

Soiva reissuteatteriesitys rakkauden riemusta Rakkaustanssit on musiikintäyteinen esitys rakkauden riemusta ja ihastumisen ihanuudesta. Missä rakkaus tuntuu? Miten se soi? Ja millä tavalla rakkaudesta lauletaan? Näyttelijä Siiri Partanen ja muusikko Minna Siitonen kuljettavat reissuteatteriteoksella katsojat onnellisten rakkauslaulujen ja pienten rakkaustarinoiden maailmaan. Tämä puolituntinen hetki vie ilon huumaan ja yleisö saa haluamallaan tavallaan osallistua rakkaustansseihin. Miika Muranen, Siiri Partanen ja Minna Siitonen KÄSIKIRJOITUS: Miika Muranen ESITYKSEN TOTEUTUS: Siiri Partanen ja Minna Siitonen

KONSEPTI:

ota yhte yt tä: te at te ri@ rovanie me nte at te ri .f i / 0400 282 484 17

e sitykse n hinta: 1 4 0 € + M A T K A K U L U T

Tilaa esitys vierailulle Rovaniemen alueen hoiva- ja palvelukoteihin.

SYKSYN REISSUTEATTERI - Rakkaustanssit


V

liput: 2 0 €

MIDNIGHT SUN BURLESQUE: SEPTEMBER FEAST

E R A I

e sitys:

L A 3 .9. 2 0 2 2 K L O 2 0 . 0 0 18

U

Syyskuun alussa on aika ottaa ilo irti viimeisistä kesän lämmöistä, herkutella luonnon antimilla ja tunnelmoida pimeneviä iltoja hurmaavaan burleski-tyyliin. Midnight Sun Burlesquen upeat esiintyjät tuovat pöytään mitä monipuolisimman kattauksen elämäniloa ja viettelevää huumoria puettuna satiiniin ja paljetteihin! Esiintymässä on sekä uusia tulokkaita että kokeneita konkareita.

L

näyt tämö: K E L L A R I T E A T T E R I S A I V O ( K 1 8 )

/

I

Nautinnollinen annos burleskia syksyn sävyissä!


L I A R E

e sitykse t:

P E 1 6 .9. & L A 1 7.9. 2 0 2 2 K L O 2 1 . 0 0 19

V

liput: 2 9 €

GIMME ABBA! -bileshow tarjoilee unohtumattoman illan Abban parhaiden hittien parissa. Tribuuttiyhtye esittää uudella twistillä parhaat Abba-hitit tuoden kaikkien rakastaman yhtyeen glamourin tähän päivään. Neljän solistin säihkyvä kokoonpano ja yhtyettä varten räätälöidyt laadukkaat taustanauhat takaavat mehevän disco- ja big band -tunnelman. Sovituksia kuunnellessa nautit ja hämmästyt, joko tanssien tai drinkkiäsi hörppien! Tribuuttiyhtyeen muodostavat Annica Milán, Valtteri Lehtinen, Mari Tuohimaa ja Joonatan Perälä.

/

I

Abba-glamouria 2020-luvulla – tätä et halua missata!

näyt tämö: K E L L A R I T E A T T E R I S A I V O ( K 1 8 )

U

GIMME ABBA! – BEST OF ABBA


Tiedät nimen ja lööpit, mutta tunnetko ihmisen niiden takana?

V

liput: 2 5 €

MATTI NYKÄNEN - HYPPY SUMUUN

I A I

/ näyt tämö: K E L L A R I T E A T T E R I S A I V O ( K 1 2 )

R

Näyttelijä Tatu Mönttisen kirjoittaman, lukuisista Mattia käsittelevistä kirjoista ja tvhaastatteluista koostetun esityksen lähes kaikki repliikit ovat oikeasti sanottuja. Tule katsomaan mitä sanottavaa Nykäsellä on rakkaudesta, masennuksestaan, perheestään, strippausurastaan, unohtamatta tietenkään Matin legendaarisia lausahduksia.

E

Kehuttu monologinäytelmä raottaa ovea Suomen legendaarisimman urheilijan mieleen. Mitä Matti Nykänen haluaa sanoa elämästään ja hyppyuran jälkeisistä vuosista? Entäpä hänen läheisensä Matista?

L U

e sitys:

L A 8 .1 0 . 2 0 2 2 K L O 1 8 . 0 0 20


PATE MUSTAJÄRVI - TÄMÄ(KIN) TARINA ON TOSI

Pate Mustajärven väkevän tarinallinen “Tämä(kin) tarina on tosi” -konserttikiertue saapuu vihdoin Rovaniemelle. Konsertissa kuullaan lauluja ja muisteloita Mustajärven koko liki 40-vuotisen soolouran varrelta. Kitarasäesteisiä tulkintoja värittävät jo syntyessään legendaariset “Mustajärvi-tarinat”, jotka saattelevat kuulijan laulujen historiallisiin, humoristisiin ja koskettaviinkin taustoihin. Säestyksestä vastaa kitaristi Ari “Kankku” Kankaanpää.

liput: 3 5 €

V

/

I

E

R

A

I

L

U

näyt tämö: S U U R I T I E V A - N Ä Y T T Ä M Ö

Legendaariset Mustajärvi-tarinat viimein Rovaniemellä!

e sitys:

T O 2 0 .1 0 . 2 0 2 2 K L O 1 9. 0 0 21


V

liput: 3 0 €

HÄPEÄ! - NOLO KOMEDIA

E R A I

Vaikka aihe sinänsä ei aina naurata, kaverukset haluavat altistaa itsensä häpeälle ja repiä siitä kaiken ilon irti. Nyt he toivottavat katsojat tervetulleiksi esitykseen, jossa häpeäpilkulla seisovat itse aihe ja tekijät. Perustuu vankkaan kokemukseen ja sekavaan mieleen. Hela ja Mari Turunen Anna-Elina Lyytikäinen ÄÄNISUUNNITTELU: Ivan Bavard VALOSUUNNITTELU: Petra Honkaniemi VIDEOSUUNNITTELU: Heikki Järvinen

L

KÄSIKIRJOITUS JA ESIINTYJÄT: Kaisa TYÖRYHMÄN MENTOR:

e sitys:

L A 5 .1 1 . 2 0 2 2 K L O 1 8 . 0 0 22

U

näyt tämö: S U U R I T I E V A - N Ä Y T T Ä M Ö ( K 1 6 )

/

I

Mitä on häpeä? Onko se nolo hetki arjessa vai halvaannuttava tunnetila sukujuhlissa? Onko se pientä kompurointia korkkareissa vai täydellinen mahalasku? Näyttelijät Kaisa Hela ja Mari Turunen vievät riemukkaalle ristiretkelle häpeän ytimeen.


KIVIÄ TASKUSSA

Martti Suosalon ja Mika Nuojuan tähdittämä Kiviä taskussa on ilmiö suomalaisella teatterikentällä. Suosalo ja Nuojua ovat Charlie ja Jake, 35-vuotiaat luuserit, jotka menevät avustajiksi Irlannin maaseudulla kuvattavaan amerikkalaiseen elokuvaan. He tosin joutuvatkin tekemään aivan muuta kuin ennakkoon aavistavat. Kaksikko vaihtaa lennossa roolista toiseen näytellen viittätoista eri roolia ikään tai sukupuoleen katsomatta.

liput: 3 8 €

V

/

I

E

R

A

I

L

U

näyt tämö: S U U R I T I E V A - N Ä Y T T Ä M Ö

Suosikkivierailu saapuu jälleen Rovaniemelle

e sitykse t:

P E 3 0 .1 2 . 2 0 2 2 K l o 1 8 . 0 0 23


P ikkujoulupake tit ovat varat tavi ssa: PE 1 1 .1 1 . / L A 12 .1 1 . / PE 18.1 1 . / L A 1 9.1 1 . / PE 25.1 1 . / L A 26 .1 1 . PE 2 .12 . / L A 3 .12 . / PE 9.12 , & L A 1 0.12 . 24


Musikaalikomedia Nunnia ja konnia viihdyttää pikkujoulukatsojia joulukaudella 2022. Vietä rikollisen hauskat pikkujoulut yksin tai yhdessä! Tämä gospelia, discoa ja soulia soiva musikaalikomedia sekä teatteriravintolan loihtima pikkujouluillallinen ovat oiva yhdistelmä viettää joulujuhlaa ystävien, työkavereiden tai vaikka perheen kesken!

NI A NUN IA ONN K A J TYS - E SI

78€

L L IS IL L A S TAU K AT

JUOMAPAKETTI 18 €/HLÖ SIS. TERVETULOJUOMAN JA KAKSI KAATOA. Juomapaketti myynnissä vain ennakkoon myyntipalvelusta.

RYHMÄT Yli 20 hengen ryhmille tarjolla myös pikkujoululounas, -päivällinen- ja -illallinen. Ota yhteyttä, suunnitellaan seurueellenne sopiva kokonaisuus juomapakettien kera! 0400 282 484 teatteri@rovaniementeatteri.fi

25


YLE ISÖ TYÖ K U L IS

S IK IER

Rovaniemen Teatterista saa esitysten ja tilavuokrauspalveluiden lisäksi yleisötyön palveluita. Yleisötyön tehtävä on tutustuttaa ihmisiä teatterin tekemiseen ja ohjelmistoon tarjoamalla mm. työpajoja, asiantuntijapalveluita sekä opastettuja tutustumiskierroksia teatteritaloon. Yleisötyö tekee paljon yhteistyötä kulttuurialan toimijoiden kanssa ja pyrkii kehittämään teatterin saavutettavuutta.

KURKISTUS KULISSEIHIN Kun haluat ottaa selvää tapahtumista teatterin kulissien takana, varaa ryhmällesi tutustumiskierros. Kierroksella pääset perehtymään teatteriammatteihin ja esitysten valmistamiseen. Tutkimusretki kestää noin tunnin ja on maksuton ryhmille, jotka käyvät katsomassa esityksen. Jos varaatte pelkän tutustumiskierroksen, opastus maksaa 60 euroa ryhmältä. Kulissikierroksen ryhmäkoko on max. 20 hlöä.

ROS

60 € / RY HM

Ä

T YÖ PA JA

100 € / 3 0 -4 5 M IN

LISÄTIETOJA JA VARAUKSET: teatteri@rovaniementeatteri.fi tai 0400 282 484 26

TYÖPAJAT Työpajat suunnitellaan aina ryhmän toiveiden pohjalta ja ne tarjoavat työkaluja esimerkiksi esiintymiseen, vuorovaikutukseen ja yhteishengen nostatukseen. Työpajat sopivat kaikenikäisille ja niiden kesto on 30-45 min. Paikkana voi toimia Lappia-talo tai ryhmäsi oma tila, esimerkiksi luokka. Työpajan hinta on 100 euroa.


Katso Kulttuuritalon tarjonta tapahtumakalenterista www.korundi.fi

Rovaniemen taidemuseo

Variaatioita

Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelmasta

Lapin kamariorkesterin Syksy 2022 konsertit

22.4.2022-9.4.2023

KAMARISINFONIAKONSERTTI I

Con Spirito To 18.8. klo 19:00 Rovaniemen kirkko

OOPPERAKANTAESITYS

Karvalakkiooppera To 1.9. klo 19:00 Korundi Pe 2.9. klo 19:00 Korundi La 3.9. klo 14:00 Korundi Ma 5.9. klo 19:00 Korundi Teostiedot: Petri Ala-Maunus: Backwoods, 2014.

ELOKUVAKONSERTTI

'Buster Keaton!' To 22.9. klo 19:00 Korundi

KORUNDIJAZZ

Jukka Eskola Orquesta Bossa feat. Nina Mya Pe 30.9. klo 19:00 Korundi

KAMARIKONSERTTI I

Baletin taikaa To 13.10. klo 19:00 Korundi

KAMARISINFONIAKONSERTTI II Kantaesitysvyörymä..ja Boléro To 3.11. klo 19:00 Korundi

KAMARIKONSERTTI II

Konserttoaatelismia, yön sylissä To 10.11. klo 19:00 Korundi

Korundin korurasiasta To 17.11. klo 18:00 Korundi

KAMARISINFONIAKONSERTTI III Vakavasti To 1.12. klo 19:00 Korundi

LASTENKONSERTTI

Eläinten karnevaali Pe 9.12. klo 18:00 Korundi

SINFONIAKONSERTTI

Beethoven 9 ! Pe 16.12. klo 18:00 Rovaniemen kirkko

Rovaniemen taidemuseo Katso ajankohtaiset näyttelyt täältä: www.korundi.fi

Lapin kamariorkesteri

Lue lisää syksyn konserteista: www.korundi.fi

Kitchen & Café

Lounas ma–pe 10.30–14.00 Kahvila ma klo 10.30–14.00, ti–pe klo 10.30–16.00

Korundi shop Pohjoista tyyliä ja designia


teatteriravintola MONIPUOLISET RAVINTOLAPALVELUT NOSTAVAT TUNNELMAN UUDELLE TASOLLE Lappia-talon teatteriravintolan sisustuksessa ja kattauksessa aistit Alvar Aallon teemaa ja tunnelmaa. Makuelämykset vievät sinut matkalle Alvar Aallon historiaan sekä jokaisen suomalaisen lapsuuden makumuistoihin höystettynä elämyksellisellä ja rohkealla twistillä. Yläkerran teatteriravintolasta avautuu näkymä Aalto-kortteliin. Ravintola tarjoaa paikat 200 vieraalle. Kellariteatteri Saivosta puolestaan löytyy drinkkibaari, pöytäryhmät 150 osallistujalle ja esiintymislava. Myös talon aulan voi varustaa ravintolapalveluilla, esimerkiksi viinibaarilla. Teatteriravintolassamme järjestetään runsaasti erilaisia erikoistapahtumia, kuten herkuttelujuustobuffeteja, brunsseja ja teemailtoja. Ajankohtaiset tiedot löydät verkkosivuiltamme.

RIKOLLISEN HAUSKAT JATKOT! Turha lähteä merta edemmäs diskoilemaan, sillä Nunnia ja konnia –esityksen viralliset jatkot juhlitaan Lappia-talon kellariteatteri Saivossa! Luvassa on groovaavaa menoa ja tanssijalkaa vipattavaa musiikkia, tankkausta unohtamatta! Saman päivän esityslipulla jatkojen ovet avautuvat veloituksetta, 5 euron sisäänpääsymaksulla voit tulla myös ilman esityslippua! NUNNIA JA KONNIA –JATKOKLUBIT lauantaisin 24.9., 8.10. ja 15.10. sekä perjantaina 28.10. klo 21 alkaen.

28


HINNASTO

Ennakkotilaus

Paikan päällä

MAKIAT Tummasuklaa-mustaherukkaleivos (G, M, VEG) Mustikkamousseleivos (G, M, VEG) Venetsian suklaat (G) 3 kpl: kookos, mango ja vadelma Lappia-talon korvapuusti (L, tilauksesta G)

6,70 € 6,70 € 6,70 € 3,50 €

7,70 € 7,70 € 7,70 € tai 2,60 €/kpl 4,50 €

SUOLAISET Lappia-talon lohileipä (L, tilauksesta G) Porococktailapala (L) Avokado-herneleipä (G, M, VEG)

6,70 € 6,70 € 6,70 €

7,70 € 7,70 € 7,70 €

3,00 € 3,50 € 2,00 € 5,00 € 4,50 € 4,50 € 35,00 € 6,20 € 8,60 € 60,00 € 11,50 € 6,20 € 6,70 € 6,70 € 9,70 € 16,50 € 6,50 € 6,50 € 7,70 € 7,70 € 6,50 € 6,50 €

3,60 € 4,50 € 2,00 €

JUOMAT Kahvi / haudutettu tee Coca-Cola / Coca-Cola Zero / Fanta / Sprite Pillimehu Teatterin sitruunajäätee, 8 dl pullo (vain ennakkoon) Alkoholiton olut 0,33 l Alkoholiton siideri 0,33 l Talon puna- / valko- ja kuohuviini, 0,75 l plo Talon kuohuviini, 12 cl Talon puna- tai valkoviini, 16 cl Samppanja, 0,75 l plo Samppanja, 12 cl Karhu III, 0,33 l Lonkero 5,5%, 0,33 l Crowmoor, 0,33 l Konjakki VSOP, 4 cl Konjakki XO, 4 cl Koskenkorva, 4 cl Jaloviina, 4 cl Sherry, 4 cl Xante päärynäkonjakki, 4 cl Kermalikööri, 4 cl Lakkalikööri, 4 cl

29

4,50 € 4,50 € 35,00 € 6,20 € 8,60 € 60,00 € 11,50 € 6,20 € 6,70 € 6,70 € 9,70 € 16,50 € 6,50 € 6,50 € 7,70 € 7,70 € 6,50 € 6,50 €


30


teatterikauppa TEATTERIKAUPASTA LÖYTÖJÄ ARKEEN JA JUHLAAN Ala-aulastamme löytyvä teatterikauppa tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman tuotteita arkeen ja juhlaan. Kaupalta löytyy mm. kaupunkikuvaamme voimakkaasti vaikuttaneen Alvar Aallon teeman mukaisia tuotteita sekä suomalaista ja lappilaista designia. Laaja valikoima sisältää mm. kortteja, kirjoja, sisustustekstiilejä, koruja sekä vaatteita ja asusteita. Tuotevalikoima uudistuu esityskausittain, sillä tilaa on aina varattuna myös käynnissä olevan ohjelmiston teematuotteille. Tervetuloa tekemään löytöjä!

aula LAPPIA-TALON AULA TOIVOTTAA TERVETULLEEKSI NÄYTTELYTILOINEEN Lappia-talon aula on Alvar Aallon taidonnäyte marmorilattioineen ja puupintoineen. Yksityiskohtaisesti suunniteltu ja valoisa aula taipuu niin vieraiden vastaanottajaksi, messutilaksi kuin cocktail-tilaisuuksiin. Aulasta löytyy pala Lapin maakuntamuseon Ajatonta – Alvar Aallon arkkitehtuuria Rovaniemellä –kokonaisuudesta. Päätyseinällä esitellään vaihtuvia teoksia Lapin taiteilijaseuran kuvataiteilijoilta.

31


tilavuokraukset LAPPIA-TALON MONIPUOLISET TILAT KUTSUVAT TAPAHTUMIIN Etsitkö tyylikästä tapahtumapaikkaa, joka jäisi vieraiden mieleen ja josta järjestyisivät tarjoilut, ohjelma sekä ohjelman vaatima tekniikka? Rovaniemeltä tilaisuuteesi sopiva paikka löytyy Lappia-talosta! Tapahtuman suunnittelusta lähtien apunasi ovat tapahtumanjärjestämisen ammattilaiset, joten voit huoletta nauttia itse tapahtumasta. Monipuoliset tilamme ovat olleet tapahtumapaikkana esim. kokouksille ja seminaareille, messutapahtumille, näyttelyille sekä erikokoisille perhejuhlille intiimeistä syntymäpäivistä aina häihin asti. OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ: lappiatalo@rovaniementeatteri.fi

yksityisnäytös Haluatko tarjota tiimillesi unohtumattoman elämyksen teatterissa tai kiittää yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta? Yksityisnäytös on mitä parhain tapa juhlistaa onnistumisia, kiittää henkilökuntaa tai vaikka tutustua asiakkaisiin. Yhdessä osaavan henkilökuntamme ja monipuolisten tilojemme avulla tilaisuus on helppo järjestää. Yksityisesitykseen voidaan yhdistää ruokailut ja väliaikatarjoilut, koulutukset muistamiset tai juhlat. Teatteriesitys on ainutlaatuinen kokemus ja yhteinen tapahtuma jäävät varmasti mieleen! KYSY LISÄÄ TILAUSESITYKSISTÄ MYYNTIPÄÄLLIKÖLTÄ: susanne.sokero@rovaniementeatteri.fi tai 040 768 6672.

32hinnasto

ESITYS

P

E

O

R

42/44 €

38/40 €

30/32 €

39 €

Everstinna

28 €

25 €

16 €

26 €

Kauppamatkustajan kuolema

30 €

26 €

18 €

28 €

Nunnia ja konnia

Mahapaha 12 € Valokeilassa

18 €

Midnight Sun Burlesque

20 €

GIMME ABBA!

29 €

Matti Nykänen – Hyppy sumuun

25 €

Häpeä! - nolo komedia

30 €

Pate Mustajärvi

35 €

Kiviä taskussa

38 €

P = Peruslippu / E = Eläkeläiset / O = Opiskelijat, lapset ja työttömät R = Ryhmät, minimissään 20 henkilöä

VERKKOKAUPPA Avoinna päivin ja öin osoitteessa netticket.fi/rovaniemen-teatteri Myynnissä liput, kausi- ja lahjakortit sekä väliaikatarjoilut

LAPPIA-TALON LIPPUKAUPPA Palvelemme ma-la klo 12-18 sekä tuntia ennen esitystä. Myynnissä liput, kausi- ja lahjakortit sekä väliaikatarjoilut.

OSVIITTA Avoinna Kauppakeskus Rinteenkulmassa ma-to klo 9-16.30 sekä pe klo 9-15.30. Myynnissä liput sekä kausi- ja lahjakortit.

LIPPUVARAUKSET TEATTERIN LIPUNMYYNTI

NETTICKETIN PUHELINPALVELU

Palvelemme ma-la klo 12-18 0400 282 484 teatteri@rovaniementeatteri.fi

Palvelee numerossa 0600 399 499 Ma-pe klo 9-21 ja la-su klo 13-21 1 €/min+pvm

34


EVERSTINNA KIERTUEELLA Jäsenkunnissa aikuiset 18 € ja opiskelijat 11 €, muissa kunnissa 23 € ja 14 €. Jäsenkuntia ovat Inari, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Sodankylä, Ylitornio.

EDUT RYHMILLE Lapsi- ja opiskelijaryhmät Rovaniemen Teatterin omiin näytöksiin 13 €/HLÖ, paitsi Mahapaha 8 €/HLÖ. Ryhmähinnat hintataulukossa. Ryhmän 21. ja 42. lippu ovat maksuttomia. Lapista teatteriin matkaavat min. 20 hengen ryhmät voivat hakea kuljetustukea, joka on 0,50 € kilometriltä.

KAUSIKORTTI Kausikortit käyvät teatterin omiin tuotantoihin ja ne ovat henkilökohtaisia. Näytäntövuoden 2022-2023 kausikortti sisältää neljä esitystä hintaan 105 €. Kausikortit voi ostaa myös kulttuurieduilla.

LAHJAKORTIT Teatterilahjakortti on lahja, joka säilyy muistoissa pitkään! Lahjakortin voi käyttää kaikissa lipunmyyntipisteissämme ja sen voi käyttää myös osissa. Lahjakortti on vuoden voimassa.

OPISKELIJAETU HYVINVOINTIPASSILLA Hyvinvointipassilla liput 10 € teatterin omien tuotantojen arki-iltojen esityksiin Lappia-talon lippukaupasta esityspäivänä.

MAKSAMINEN LIIKUNTA- JA KULTTUURIEDUILLA Voit käyttää henkilökohtaisiin lippuostoksiisi maksuvälineenä työnantajan myöntämiä kulttuuriseteleitä sekä verkko-, mobiili- ja sirukorttisaldoja. Kulttuurisaldot käyvät maksuvälineenä kaikissa lipunmyyntipisteissämme. Ajankohtaiset tiedot maksutavoista löydät verkkosivuiltamme.

NAULAKKOMAKSU Naulakkomaksu on 2 €/hlö ja lasten esityksissä 2 €/aikuinen. Ei koske päiväkoti- ja koululaisryhmiä.

TILAVUOKRAUKSET Pyydä tarjous lappiatalo@rovaniementeatteri.fi.

TYÖPAJAT JA KULISSIKIERROKSET Työpajat lapsille ja nuorille 100 € Kulissikierrokset 60 €

35


esityskalenteri

SYKSY 2022

esitys

SYYSKUU

näyttämö

LA 03.09.

KLO 20.00

SEPTEMBER FEAST BURLESQUE

VIERAILU

SAIVO

PE 16.09.

KLO 21.00

GIMME ABBA!

VIERAILU

SAIVO

LA 17.09.

KLO 21.00

GIMME ABBA!

VIERAILU

SAIVO

KE 21.09.

KLO 18.00

NUNNIA JA KONNIA

ENSI-ILTA

TIEVA

TO 22.09.

KLO 18.00

NUNNIA JA KONNIA

ENSI-ILTA

TIEVA

LA 24.09.

KLO 13.00

EVERSTINNA

ENSI-ILTA

KERO

LA 24.09.

KLO 13.00

NUNNIA JA KONNIA

LA 24.09.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

PE 30.09.

KLO 18.00

HISTORIAAN SOTKEUTUNEEN KOIRAN MONOLOGI

PE 30.09.

KLO 19.00

EVERSTINNA

KERO

PE 30.09.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

esitys

näyttämö

LOKAKUU

TIEVA TIEVA VIERAILU

SAIVO

LA 01.10.

KLO 13.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 01.10.

KLO 18.00

EVERSTINNA

KERO

KE 05.10.

KLO 19.00

VALOKEILASSA

SAIVO

PE 07.10.

KLO 19.00

EVERSTINNA

KERO

PE 07.10.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 08.10.

KLO 13.00

EVERSTINNA

LA 08.10.

KLO 18.00

MATTI NYKÄNEN - HYPPY SUMUUN

LA 08.10.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

KE 12.10.

KLO 18.00

HISTORIAAN SOTKEUTUNEEN KOIRAN MONOLOGI

VIERAILU

SAIVO

TO 13.10.

KLO 19.00

LAPIN SOTILASSOITTOKUNTA: BROADWAY AND WEST END

VIERAILU

TIEVA

PE 14.10.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

LA 15.10.

KLO 13.00

MAHAPAHA

LA 15.10.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TO 20.10.

KLO 19.00

PATE MUSTAJÄRVI - TÄMÄ(KIN) TARINA ON TOSI

PE 28.10.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 29.10.

KLO 13.00

MAHAPAHA

KERO

LA 29.10.

KLO 13.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 29.10.

KLO 19.00

EVERSTINNA

KERO

LA 29.10.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

KERO VIERAILU

SAIVO TIEVA

TIEVA ENSI-ILTA

KERO TIEVA

36

VIERAILU

TIEVA


MARRASKUU

esitys

näyttämö

KE 02.11.

KLO 19.00

VALOKEILASSA

SAIVO

PE 04.11.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

LA 05.11.

KLO 18.00

HÄPEÄ! - NOLO KOMEDIA

TO 10.11.

KLO 13.00

EVERSTINNA

KERO

PE 11.11.

KLO 13.00

EVERSTINNA

KERO

PE 11.11.

KLO 19.00

EVERSTINNA

KERO

PE 11.11.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 12.11.

KLO 13.00

EVERSTINNA

KERO

LA 12.11.

KLO 13.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 12.11.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

KE 16.11.

KLO 19.00

VALOKEILASSA

SAIVO

PE 18.11.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 19.11.

KLO 13.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 19.11.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

PE 25.11.

KLO 19.00

EVERSTINNA

KERO

PE 25.11.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 26.11.

KLO 13.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 26.11.

KLO 13.00

MAHAPAHA

KERO

LA 26.11.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 26.11.

KLO 19.00

EVERSTINNA

KE 30.11.

KLO 18.00

KAUPPAMATKUSTAJAN KUOLEMA

JOULUKUU

TIEVA VIERAILU

TIEVA

KERO ENSI-ILTA

TIEVA

esitys

näyttämö

PE 02.12.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 03.12.

KLO 13.00

MAHAPAHA

KERO

LA 03.12.

KLO 13.00

KAUPPAMATKUSTAJAN KUOLEMA

TIEVA

LA 03.12.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

TO 08.12.

KLO 13.00

KAUPPAMATKUSTAJAN KUOLEMA

TIEVA

PE 09.12.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

LA 10.12.

KLO 13.00

KAUPPAMATKUSTAJAN KUOLEMA

TIEVA

LA 10.12.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

TIEVA

KE 14.12.

KLO 19.00

VALOKEILASSA

SAIVO

TO 15.12.

KLO 18.00

MAHAPAHA

KERO

PE 16.12.

KLO 19.00

EVERSTINNA

KERO

PE 16.12.

KLO 19.00

KAUPPAMATKUSTAJAN KUOLEMA

TIEVA

LA 17.12.

KLO 13.00

KAUPPAMATKUSTAJAN KUOLEMA

TIEVA

LA 17.12.

KLO 13.00

EVERSTINNA

KERO

LA 17.12.

KLO 19.00

NUNNIA JA KONNIA

PE 30.12.

KLO 18.00

KIVIÄ TASKUSSA

TIEVA VIERAILU

TIEVA

Muutokset mahdollisia, tarkistathan ajankohtaiset tiedot nettisivuiltamme.

37


38


39


R O V A N I E M E N

T E A T T E R I

O N

arktinen PÄ Ä N ÄY T TÄ M Ö Ark ti ne n p äänäy t tämö on pohjoisen teatteritaiteen ja kulttuurin koti. Teatterissa voi kokea tunteiden koko kirjon pienistä väreistä isoiksi aalloiksi. Koe ark tise n p äänäy t tämö n houkutus .

ROVANIEMEN TEATTERI Lappia-talo / Lapin Alueteatteriyhdistys ry Jorma Eton tie 8 A, 96100 Rovaniemi 0400 282 484 / teatteri@rovaniementeatteri.fi rovaniementeatteri.fi 40