Page 1

SOLCELLEANLÆG TIL DIN PRIVATE BOLIG


Design og ĂŚstetik


Solcelleeksperter står bag dit anlæg Gaia Solar har, siden 1996, udviklet sig til de førende i Norden indenfor bygningsintegration af solcellesystemer. Vi har egenproduktion i Danmark og en bred vifte af tilfredse kunder – fra offentlige institutioner, kommuner, erhvervsvirksomheder til private igennem forhandlere. Gaia Solar er din garanti for kvalitet, design og æstetik.

Professionelle forhandlere Du kan nyde godt af denne erfaring igennem vores uddannede forhandlere. Gaia Solar’s forhandlere får en professionel oplæring i at rådgive om og installere solcelleanlæg. Vi holder tæt kontakt med vores forhandlere og står klar med rådgivning ved behov.

Dansk produkt Solcelleanlæggene er produceret og udviklet af Gaia Solar - vi ved at materialevalg og produktionsprocesser betyder meget for kvaliteten af et solcellepanel. Vi benytter kun de bedste komponenter på markedet og stiller store krav til vore produktionsprocesser. Montagesystemet er udviklet af Gaia Solar og produceres af danske underleverandører. Vekselretterne udvikles og produceres af Danfoss.

Vælg en løsning, der passer til dine behov Du kan vælge mellem forskellige solcelleanlæg alt efter dit el-forbrug samt ønske til smukt design og pris. Løsningerne spænder fra det mindste anlæg med blå poly-krystallinske solceller, over større anlæg med sorte mono-krystallinske solceller til en mere strømlinet tagintegreret løsning. Din forhandler kan give dig kyndig vejledning om hvilken løsning, der passer bedst til dit behov. Din nærmeste forhandler, finder du på www. altomsolceller.dk.


Økonomisk og miljøvenlig investering

Billigere el-regning

El-udgifter DKK

Uden solceller

Med solceller

Når du investerer i et solcelleanlæg, fastlåser du din el-pris på et fast lavt niveau under 2 kr. per kilowatttime (kWh). Du køber så at sige den energi, du skal bruge de næste 30 år, svarende til den forventede levetid på anlægget. Du bliver uafhængig af stigende el-priser og undgår dermed ubehagelige overraskelser i din udgift til el.

Fremtidige el-priser Din besparelse afhænger af prisen på den el,

År


Du gør en forskel.. Med blot 15 m2 solceller på taget, sparer du miljøet for 1 ton CO2 om året.

du køber fra nettet. Jo højere pris, jo hurtigere

partere eller igennem traditionel realkredit.

er din investering tjent hjem. El-prisens udvik-

Selvom du låner til at investere i et anlæg, er

ling er svær at forudsige, da den afhænger af

det stadigt billigere end at betale din normale

faktorer som oliepriser, forsyningssikkerhed,

el-regning.

ressourceknaphed, afgiftsregulering, osv. Betragter vi den historiske udvikling af el-prisen,

Tilbagebetalingstider

kan vi konstatere at den igennem de sidste 30

Ved en forsigtig fremskrivning af el-prisen på

år er steget med gennemsnitligt 6 % om året.

blot 4 % om året med udgangspunkt i en nuværende el-pris på 2 kr. per kWh, vil tilba-

Finansiering

gebetalingstiden på de populære anlæg være

Ønsker du at låne, kan vores solcelleanlæg

cirka 12 år ved kontant køb, altså under halv-

belånes igennem Gaia Solar’s samarbejds-

delen af anlæggets levetid.


Naturens største energikilde


Vedvarende energi Solen er den største vedvarende naturressource, vi kender. Vidste du, at jorden på blot en time modtager mere energi, end alle lande i verden bruger af energi på et helt år? Selvom Danmark ligger nordligt, har vi over et år lige så meget solskin som Paris, og der er derfor rigeligt med sol i Danmark til produktion af el med solceller. Solceller omdanner solens energi til elektricitet, du kan bruge direkte i hjemmet.

Simpelt, nemt og holdbart El-produktionen fra eget solcelleanlæg afregnes i Danmark efter nettomålingsordningen. Husstandens elmåler løber baglæns eller forlæns, afhængigt af solcelleproduktionen og husstandens aktuelle strømforbrug. På solrige dage sendes overskydende el ud på el-nettet og din elmåler løber således baglæns. Derimod på dage hvor solen ikke skinner, vil du trække el fra nettet på sædvanlig vis, og din elmåler løber forlæns. Vores kvalitetsanlæg har en forventet levetid på over 30 år, uden det store vedligehold. Panelerne er nemlig selvafrensende ved en minimumshældning. Selve solcelleanlægget består af et antal paneler, der er koblet sammen og forbundet med en vekselretter via et elkabel. Vekselretteren omdanner den producerede strøm fra jævnstrøm til vekselstrøm, som du kan bruge direkte i din bolig eller sende ud på nettet, når du har overskud.

Placering og effektivitet For at du får det optimale ud af dit solcelleanlæg, placeres anlægget så det vender mod syd og med en hældning på cirka 40 grader - afvigelser medfører mindre reduktion i ydelsen. Med et optimalt placeret solcelleanlæg, kan der i Danmark produceres cirka 115 kWh per m2 solcelleareal om året. Køber du et anlæg på eksempelvis 30 m2, svarer det til en gennemsnitlig families årlige el-forbrug.


Integreret solcelleanlæg på VKR Holdings: ”Bolig for Livet” i Lystrup. DESIGNET, PRODUCERET OG INSTALLERET AF GAIA SOLAR

Gaia Solar A/S Hammerholmen 9-13 2650 Hvidovre www.gaiasolar.dk Mere information: www.altomsolceller.dk

Nærmeste forhandler:

Solcelleanlæg  

Her kan du læse om solcelle anlæg

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you