Page 1

Tapeter & tekstiler

Klassisk eleganse V책ren 2014


Folia

2


tapeter og tekstiler

Klassisk eleganse VÅREN 2014

Kostymedramaer som Downton Abbey og The Great Gatsby har eksponert oss for en overdådig, elegant og sofistikert interiørstil. Og vi liker det vi ser! I Norge skiller vi oss litt ut ved at vi jevnt over har god smak og elegant stil når det kommer til innredning – men så tilbringer vi også mye tid inne. Designerne lar seg også inspirere og vi finner klare referanser til fordums prakt og historisk sus. I oppdatert 2014-versjon selvsagt. Vi ønsker jo ikke å bo på museum! Tapet som passer inn i denne stilen finner du i kolleksjonene Graceful Living, Elegant Shade, Treasure, Wall Texture, og sist men ikke minst i vår nye kolleksjon med tekstiltapet Aureus!

til dine vegger, så er kolleksjonen Interactive fra Mr Perswall noe for deg. Her kan du leke deg når du spesialtilpasser og bestiller din tapet, eller du kan fargelegge og fylle inn det du måtte ønske etter at tapeten har kommet opp på veggen! Vi lengter etter orden i tilværelsen, og av samme grunn er geometriske mønster på full fart inn i trendbildet. Eco Dimentions er en hyllest og en inspirasjon til det å stresse ned og bare være. Til å tenke og se, og derfor inneholder denne kolleksjonen også fire kunstfotografier som du kan tapetsere opp på veggen din. Interiørdesigneren Edward Van Vliet har jobbet med samarbeidspartnere som Moroso, men står nå bak den geometriske tapetkolleksjonen Layers hvor han leker seg med geometriske former lag på lag.

Hverdager er det flest av, så la oss gjøre de vakre! I kolleksjonen Poetry har kalligrafikunstner Ylva Skarp fått boltre seg med sin grafiske/typografiske stil. Bokstaver på veggen - selv om de ikke betyr noe, så er det kjent for oss og derfor helt ukomplisert å forholde seg til. Men hva er bedre enn hverdager? Jo det må være den deilige følelsen av helg. Lat helg. Og kolleksjonen Lazy Sunday. En kolleksjon som er lett å like, og som med sine brukervennlige design i rolige farger passer utmerket på alle fire veggene i et rom. Ønsker du imidlertid å ha et aktivt forhold

Inspirert av treverk, stein, betong, metall og tekstil, samt effekter som levd liv i form av rust har Khrôma laget tapetkolleksjonen Back To Nature. Bruk av elementene har for alvor satt seg på interiørkartet, og denne kolleksjonen gir veggene dine ulike effekter, som alle fremstår som ensfargede design, men med spennende overflater og tekstur på en sofistikert måte! 3


ELEGANT MĂ˜NSTERMIKS Graceful Living Graceful Living er en gjennomarbeidet og stilfullendt kolleksjon med klare historiske referanser. Fargene spenner fra det mørke og tidstypiske til lyse og duse pasteller. Dette er en kolleksjon som passer perfekt i elegante hjem som vil ha det lille ekstra.

4


Graceful Living

Graceful Living

Graceful Living

5


HISTORISK & KLASSISK Wall Textures Wall Textures er den perfekte tapetkolleksjonen n책r du er ute etter en ensfarget vinyltapet med struktur til alle fire vegger i et rom.

6


Treasures Treasures er en flott vinylkolleksjon med historisk preg, stil og klasse. Oppdag klassiske blomstermønstre, fine linjer og elegante design som minner om silke og tekstiltapet. Flere av designene er ton i ton, og passer pü alle vegger i rommet.

7


Poetry Poetry er en vakker kolleksjon dominert av skrift, blekk, og med innslag av moderne og kaligrafikse mønstre. Fiberkolleksjon med mange flotte kombinasjonsmuligheter.

8


Lazy Sunday Lazy Sunday er en mangfoldig tapetbok i vinyl i duse nøytrale farger. Mønstrene spenner fra striper, ruter, blader og romantiske blomster til drivved på en ny måte, samt nye detaljer som broderte sting. Du finner også et morsomt og dekorativt digitalt panel som illuderer en vegg full av fine porselenstallerkener.

Lazy Sunday

Poetry

9


VĂ…RENS nye tekstiler

Country Linens

10


Folia

Interiørtekstilene er selveste prikken over den berømte i-en i et hjem! Og muligens har gardiner, puter og duker vært litt glemt en stund, men nå er de heldigvis tilbake for fullt, for vi trenger virkelig tekstiler for å skape hyggelige, elegante og personlige hjem. Gardiner luner for trekk ved vinduene, og tekstiler generelt gjør at du slipper uønsket klang og akustikk i et rom, så interiørtekstilene har en klar funksjon i tillegg til det rent estetiske.

Country Linens

Folia

Natural Elements

11


Layers

by Edward Van Vliet Dette er boken for deg som liker geometriske mønster og lekne design. Interiør- og produktdesigner Edward Van Vliet er innovativ og kjent for sine karakteristiske design. Inspirasjonen til kolleksjonen har han hentet fra hele verden, med hovedvekt fra Midtøsten, Japan og Afrika.

GRAFISKE linjer & FORMER 12


Eco Dimensions Det er søken etter roligere tempo som sü tidsriktig gjenspeiles i tapetkolleksjonen Eco Dimensions. Med sine harmonisk fargesatte geometriske design, fotokunst og ensfargede bakgrunner er dette en kolleksjon fibertapeter som skal oppmuntre til refleksjon.

13


Eco Dimensions

14


15


Back To Nature Krôma beviser igjen sin gode kvalitet i denne flotte fiberkolleksjonen. Inspirasjonen er hentet fra naturen, og kolleksjonen inneholder nydelige trestrukturer i ulike nyanser, effekter av stener, metall og tekstiler. Røft utrykk blandet med eleganse, hvor elementene für spille hovedrollen.

16


Back To Nature

17


Aureus Aureus er en samling elegante klassiske og moderne tekstil- og stråtapeter. Tekstiltapet har lange tradisjoner for å være det mest utsøkte valget når det kommer til tapet, og denne moderne kolleksjonen er intet unntak! Ved å velge en tekstil- eller stråtapet får du et unikt produkt, som vil gi hjemmet ditt lunhet og klasse enten du går for de klassiske variantene, eller du velger mer moderne design.

18


Elegant Shades Tapetene fra kolleksjonen Elegant Shades tilfører rommet subtil luksus og sann eleganse! Dette er en fibertapet med gode og harmoniske farger som lett lar seg kombinere med hverandre.

19


Fargene på bildene kan avvike fra originalvaren. Bildet på forsiden er fra Graceful Living og bildet på baksiden er fra Mr Perswall Interactive.

Mr Perswall – Interactive Denne boken tar frem kreativiteten og skapergleden til både barn og voksne. Alle motivene kan endres og tilpasses slik at du får en helt unik vegg, eller du kan beholde motivet som det er. Lag skilt med steder du drømmer om å reise til, eller hva med å bytte ut sirkusartistenes ansikter med bilder av alle i familien og få et morsomt familieportrett? Fibertapet i god kvalitet som du kan tilpasse alle størrelser.

Lag din egen

FOTOTAPET!

www.mrperswall.no

John O. Borge AS • Ringeriksveien 195, Boks 23, 1309 Rud, Tlf: 67 17 59 50, Fax: 67 17 59 20, Mail: kundeservice@borge.no, www.borge.no

Følg oss på facebook: Borge.no Mrperswall.no

Klassisk eleganse  

Tapeter og tekstiler – Borge våren 2014

Advertisement