Page 1

Tapeter & tekstiler

dyrk din personlige stil Høsten 2013


2


dyrk din personlige stil Høsten 2013

I

ndividualismen rår, og det mest moderne er å følge sin egen personlige stil når du skal innrede og pusse opp. Det er mange ulike trender i interiørverdenen for tiden, og da er det gledelig at du kan velge og vrake! Kanskje går du for en rendyrket dus palett i sarte pudderfarger, eller kanskje er du maksimalist med elegante og overdådige tapeter og tekstiler. De tøffeste mixer & matcher fra ulike stilarter, og får det eksentriske hjemmet det snakkes så mye om. Vi har sortert valgmulighetene for deg, og viser våre tapet- og tekstilnyheter i høstens nyhetsbrosjyre.

alt fra naturen som er så viktig for oss her i Norge. Det botaniske kommer til uttrykk i flere av høstens kolleksjoner, og her finner du alt fra bestemors herbarium og eksentriske uttrykk, til klassiske blomsterog bladmotiv på gardiner og tapeter.

Elegante hjem Klassiske, elegante interiører går aldri av moten, og her i landet trykker vi denne stilen spesielt til våre hjerter. Vi velger gjerne eksklusive tapeter av god kvalitet, for vi vet at vi får det lille ekstra. Vi bestiller gardiner på mål, og fôrer de, slik at de henger pent og at lyset ikke påvirker designet. Vi ønsker helhet på soverommet, og får laget sengegavel i tekstil med matchende sengeteppe som passer til tapeten. Vi tapetserer igjen alle veggene i et rom. Og vi elsker det!

Duse pasteller Duse, sarte og støvete farger kommer det mye av denne høsten, og vi har en egen kolleksjon viet til denne deilige trenden. I Mineral finner du utelukkende ensfargede tapeter med struktur i de helt riktige tonene.

Ha det gøy! Innredning skal være gøy, og alt ligger til rette for det denne høsten, siden valgmulighetene er store og det finnes noe for en hver smak. Husk at ulike tapeter kan kombineres med hell, enten i samme rom, eller i tilstøtende rom. Og heng opp gardiner, for det er ingen ting som gjør et interiør mer komplett enn når gardinene er på plass!

Botanisk uttrykk Det botaniske uttrykket har vi sett i motebildet en stund nå, samt i detaljer i interiøret. Nå er turen for alvor kommet til de store flatene, og vi har mange ulike design å by på. Dette er mønster som er kjente og kjære, og lette å like for oss alle – det kommer tross

3


duse &

harmoniske paletter

Mineral

Mineral er en ensfarget fibertapetkolleksjon, som du enten kan bruke alene, eller i kombinasjon med mønstret tapet. Her er det også muligheter for å benytte seg av de ulike fargene på tilstøtende rom, da designer Ulrica Hurtig har lagt ned mye arbeid i å fin-stemme fargenyansene slik at de harmonerer perfekt.

4


Shades-Mirador

er vinylkolleksjonen som inneholder hele 32 forskjellige farger, og som er et godt alternativ for deg som ønsker ensfargede overflater. Tapetene er velegnede til å bruke på alle veggene i et rom, og har mange flotte kombinasjonsmuligheter. Vinyltapet er ypperlig i rom som kjøkken, gang, gjestetoalett og lekerom da den tåler mye, og er godt vaskbar.

5


ORGANISK & BOTANISK HARMONI

Decorama

Vår populære kolleksjon Decorama kommer nå i ny utgave, og er en svært allsidig tapetkolleksjon i fiber. Mønstrene spenner vidt og her finner du både grafiske og organiske design i fine farger. Decorama er lett å like for folk i alle aldre, og passer på flere vegger i rommet.

6


POPULÆR KOLLEKSJON

I NY UTGAVE!

7


Riviera baderomstapet

er en fornyet og spennende baderomskolleksjon med tidsriktige mønstre og farger. Her finner du rød, lilla, grå og beige mosaikk, store fliser i fine gråtoner, organiske design og ensfargede tapeter. Perfekt til bad og vaskerom, men passer også ypperlig over kjøkkenbenken. Tapeten er lett å sette opp, og er lett å rengjøre!

8


Eco Rose

Eco Rose er en konseptuell tapetkolleksjon med karakter, hvor rosen, selve symbolet på kjærligheten er utgangspunktet for designet. Kolleksjonen spenner fra rolige til kontrastfulle og rike design. Her finnes skrift på veggen, blandet med rosemønster med lakk, sølv og gylne toner. Kolleksjonen har i tillegg til vanlig tapet, mange flotte store bilder i dramatiske mønstre som skaper et kontrastrikt og personlig hjem. Eco Rose er en fiberkolleksjon i høy kvalitet, som er lett å sette opp.

9


Holland Park

H

østen står for døren, og vi ønsker en lun og hyggelig stemning inne. Tekstiler myker opp og gjør interiøret komplett, samtidig som tekstiler har en praktisk funksjon ved at de isolerer mot kulde, og hjelper på akustikken i et rom. Kun fantasien setter grenser. Du kan trekke om puffer og sengegavler, sy puter, duker, gardiner og liftgardiner med tekstiler fra samme kolleksjon, da disse er fylt med tekstiler i ulike kvaliteter som er egnet for ulike produkter.

Høstens nye tekstiler

– for din personlige stil

10


NYE TEKSTILKOLLEKSJONER: Holland Park

Denne høsten finner du følgende nye tekstilkolleksjoner hos din forhandler: Holland Park, Sonoma, Global Luxe og Chatsworth, i tillegg til ferdigsydde gardiner fra Porter & Stone.

Sonoma

Chatsworth

Global Lux

11


Garden party

Designer Hanna Wendelbo har laget en vakker botanisk og fargerik kolleksjon, med utgangspunkt i sin mormors gamle herbarium. Garden Party er en nydelig tapetkolleksjon i fiber som gir en herlig forlengelse av sommeren. Store, flotte mønstre i duse fargepaletter fyller rommet, og tilhørende ensfargede tapeter gjør kombinasjonen perfekt. Og selvsagt er det mulig å få mormors gamle herbarium på veggen!

12


13


Piano

Piano er en elegant tapetkolleksjon fra Khrôma med raffinerte detaljer i form av tekstur og skyggeeffekter. Kolleksjonen inneholder klassiske, tidløse design som tilfører rommet god atmosfære, samtidig som det er gjort på en moderne og tidsriktig måte. Dette er en fiberkolleksjon i eksklusiv kvalitet – her får du det lille ekstra!

Moderne & eksklusive DETALJER 14


Piano

Piano

Piano

Piano

15


Frozen Fusion

I den eksklusive og elegante tapetkolleksjonen Frozen Fusion finner du et stort utvalg delikate mønstre og design, og en mengde spennende effekter, som for eksempel skimmer og bruk av matte mot blanke flater. Fargene spenner fra duse og lette, til mørke og mystiske. Dette er en fibertapet som er lett å legge, og som gjør seg veldig godt på alle vegger i rommet.

16


Camargue

Camargue er en vinylkolleksjon med mange rolige og nøytrale farger. Her finner du gode ensfargede tapeter i kombinasjon med organiske og grafiske design. Kolleksjonen bestür av tapet med god kvalitet som egner seg godt i rom med mye aktivitet. Denne kolleksjonen finner du hos din forhandler fra oktober.

17


Ornamentals

Ornamentals er en nydelig vinylkolleksjon som spenner fra duse pasteller til mørke og eksklusive toner i sort, brunt og kobber. Som tittelen angir er dette en bok full av ornamenter. Du finner design med smü og store mønster samt ensfargede tapeter i denne kolleksjonen.

18


Venetian Damask

er en stil-kolleksjon i vinyl som best책r av en rekke anvendelige ensfargede tapeteter med struktur, kombinert med klassiske ornamenter. I tillegg finnes det tapetpaneler i denne boken, som blir som helt egne kunstverk p책 veggen. Disse panelene kan brukes alene p책 en vegg som et bilde fra gulv til tak, eller i kombinasjon med noen av de ensfargede tapetene for 책 bryte opp en lang vegg.

19


fortere? t t i l å l s t ditt til å ve? e t r e j h r å å opple et som f Hva er d drømmer du om Hva

LAG DIN EGEN

FOTOTAPET!

Mr Perswall

Velg en fototapet som gir deg motivasjon til å følge drømmen eller som får frem gode minner. Adventure har 35 fartsfulle, opplevelsesrike og idéfulle design og kan bestilles etter egne mål. Du kan også laste opp egne bilder med dine favorittøyeblikk og få din helt unike fototapet. For mer informasjon se www.mrperswall.no

John O. Borge AS • Ringeriksveien 195, Boks 23, 1309 Rud, Tlf: 67 17 59 50, Fax: 67 17 59 20, Mail: kundeservice@borge.no, www.borge.no

Følg oss på facebook: Borge.no Mrperswall.no

Fargene på bildene kan avvike fra originalvaren. Bildet på forsiden er fra Garden Party og bildet på baksiden er fra Mr Perswall Adventure.

e r u t n Adve

Borge host2013 web  

Borge nyhetsbrosjyre høst 2013 tapter og tekstiler

Borge host2013 web  

Borge nyhetsbrosjyre høst 2013 tapter og tekstiler

Advertisement